Ponedeljak, 24.12.2012.

21:30

Muškarac ubijen na Novom Beogradu

Na Novom Beogradu, u Ulici Ivana Ribara, večeras oko 20 časova, sa više hitaca u glavu ubijen je 31-godišnji M.Lj.

Izvor: B92

Muškarac ubijen na Novom Beogradu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Zlopamtilo

pre 11 godina

Ti ne vidis razliku izmedju ubistva vatrogasaca na zadatku i neke osobe koja drzi poker aparate, a za koju se prica da i diluje drogu? Ovo prvo izvrsi osoba sa psihickim problemima, a drugo kriminalac.
(Blablabla, 25. decembar 2012 09:56)

Navođenje ovakve informacije je bilo apropo toga da se za sve loše što se desi brže bolje potežu devedesete ,što je notorna budalaština a zapravo je skretanje pažnje sa aktuelnih problema i uzroka . Ne bih da ulazim u profilisanje izvršilaca ovog ili onog dela ali mislim da određene psihičke probleme imaju sve ubice bez izuzetka .Uostalom da se ovde desilo nešto slično dešavanjima u Americi poslednjih dana mislim da bi definitivno bile krive devedesete koje se ,je li , vraćaju. Notorna glupost. Nisu devedesete krive što na kraju 2012.-te kupujemo namirnice na buvljaku ili u Mađarskoj ,da ne spominjem i Bosnu. BIle su krive (?) kada su bile i aktuelne ,do duše tada nismo išli u Bosnu (tim poslom).Sada je kriv neko drugi koji nam potura tu golu kosku zvanu 90.-te da je glođemo.

seljadin

pre 11 godina

u Chicagu biva ubijeno 50 ljudi svaki mesec, u Beogradu 0.8 mesecno, Chicago ima 5 puta vise stanovnika, tj. 10 puta vecu stopu ubistva.
Prema tome, sve price i panika koju sire po Beogradu, razni "NATO patrijote" neka prvo pogledaju u svoje dvoriste.
U Londonu mesecno ubiju 20 ljudi, a opet London je 5 puta veci, a ne 30 koliko je ucestalije ubistvo.

NekoIzMase

pre 11 godina

(Banana država, 24. decembar 2012 23:31)

Zamišljam se duboko nad tom rečenicom ... I ??? Šta su poker aparati specifičnost samo za Srbiju ? Kocka je specifičnost samo za Srbiju ?

Misliš da ne treba da se zapitamo u kakvom vremenu je ta generacija odrastala, i da li sada dolaze na površinu detinjstva provedena pod sankcijama, ratovima, nemaštini i sl ???

To što radi je za mene pokazatelj da je bar delić njega imao želje da bude koristan i da radom doprinosi (i rad na poker aparatima je pošten rad), ali verovatno mu je to bilo nedovoljno (što ga naravno ne opravdava da diluje drogu) ... Nema aviona, kamiona, džipova, BMWova ... Jedan običan momak koji je dodatnu zaradu hteo da stekne na loš način .. Daleko od ozbiljnog kriminalca, verovatno ...

Sokiran

pre 11 godina

@kosovac,

Nije rec o necijem bratu ili rodjaku nego o narko dileru tj. UBICI! Tacka! Moj rodjeni brat je bio godinama na heroinu, ko si bre ti da komentarises i branis narko dilere? Da ti je dete na heroinu pitao bih te da li bi tvoj komentar bio isti. Jadna li je Srbija kad je tvoj komentar dobio toliko pluseva! Da budem jasan - narko diler je narko diler, UBICA! TACKA! Zna se kako u Kini i Iranu resavaju takve probleme. Jednostavno.

Zlopamtilo

pre 11 godina

.....Vreme jeste postalo ludo, ali zbog nemastine sve ce veci broj dece krenuti njegovim stopama, jer nece imati ni delic zivota koji imaju bahati mamini i tatini sinovi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kosovac, 25. decembar 2012 01:11)

I šta kad svi koji nemaju krenu njegovim stopama ,bahati mamini i tatini sinovi posedaju u avione i odu na neko mirnije mesto ? Šta ovde ostaje ? Salvador ? Nigerija? Nešto treće? Nije poenta tražiti opravdanje kao što nije poenta sprdati se sa ubijenim .Treba javno osuditi to čime se bavio za života a to što je bio muž ,brat i sin nije opravdanje ni za šta

Fjodor

pre 11 godina

Zasto me ne bi cudilo da je izvrsilac neki amnestirani od gosn predsesnika?
A sto bi to bilo cudno, pa vise od 5000 je gosn predsednik amnestirao.
(ko ja?, 24. decembar 2012 21:45)
...…..

To pitaj bivseg gosn predsednika, ako je ovaj sadasnji amnestirao ubicu, onda se zahvali za to gosn bivsem i njegovom reformisanom pravosodju, jer da oni nisu osudili ubicu na smesnih dve, tri godine, nego na trideset, ni ovaj sadasnji gosn predsednik ne bi mogao da ga amnestira.

Hogar

pre 11 godina

OBRATITE PAŽNJU NA OVU INFORMACIJU..."a od okupljenih stanara okolnih zgrada se čulo da se, navodno, bavio preprodajom droge i da je jedan od saradnika pokojnog Vujadina Pejanovića, zvanog Vule Balavi, jednog od dilera Kekinog klana"!
Znači stanari zgrade su toliko bili informisani da je u njihovom ulazu živeo diler pa je "komotno" na osnovu tih informacija mladić mogao već davno da bude u zatvoru.Da li je moguće da su sve ovo znali a nisu prijavili?!!!

Blablabla

pre 11 godina

(Zlopamtilo, 25. decembar 2012 08:52)

Ti ne vidis razliku izmedju ubistva vatrogasaca na zadatku i neke osobe koja drzi poker aparate, a za koju se prica da i diluje drogu? Ovo prvo izvrsi osoba sa psihickim problemima, a drugo kriminalac.

Zlopamtilo

pre 11 godina

Budimo realni ovo je nešto što se dešava mnogo češće u mnogo razvijenijim zemljama demokratskog zapada ,o nerazvijenom jugu i istoku da i ne govorimo .Pa juče je neka budala pobila vatrogasce u Americi !?Vatrogasce koji su došli da intervenišu !? O čemu mi onda pričamo ovde ? Kakve 90-te ,kakvi radikali ,demokrate i ostali ? Pa nisu se devedesete vratile vratio se kvalitet života iz devedesetih . Ali nije se vratio prekjuče nego se vraća poslednjih deset godina lagano , korak po korak i nisu ga vratili eks radikali nego petooktobarski revolucionari koji su se već 6.10. bacili na posao kao termiti i doveli nas dotle da opet idemo u Mađarsku i Bosnu u šoping po osnovne životne namirnice . Tako da ...,ne bih ja o devedesetim ....

Dragoljub

pre 11 godina

@Kosovac
Pa eto vidis meni i mom bratu roditelji nisu mogli da pruze sve sto su imali nasi vrsnjaci, ali nikada nismo ni pomisljali da krenemo precicom do bogatstva jer smo vaspitavani da je bitno da imas miran san i samo ono sto steknes svojim postenim radom.

Milan

pre 11 godina

Sta ocekujete kad je ceo taj kraj leglo kriminala, od kafica, perionica, kladionica, restorancica, sljam na svakom koraku. A policija nema nameru nista da ucini, a i sto bi, zna ona ko ih placa.

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

@Nemanja 1982:Ne razumes se u modu a u fudbal jos manje.A sta je nateralo desetine igraca da promene iskaz?Koliko njih je reklo da su im uzete pare od transfera.A onda zahvaljujuci brzini naseg sudstva menjani su iskazi i za pet godina ispade Dzaja ni kriv ni duzan.Pa i da kazemo da Dzaja nije krao ali ovi oko njega a svi amnestirani.

Marky

pre 11 godina

Zar član opasne grupe - vozi običnog Punta? :-) Kao da su "kralja kokaina" našli u Jugu. Gde su svi oni moćni džipovi? Ili je recesija i u kriminalnim vodama?

kosovac

pre 11 godina

kakvih likova ovde ima, pa to je strasno. Alo manijaci, momak je necije dete, brat, rodjak, to sto je krenuo stranputicom sigurno nije zato sto su mu tekli med i mleko. Vreme jeste postalo ludo, ali zbog nemastine sve ce veci broj dece krenuti njegovim stopama, jer nece imati ni delic zivota koji imaju bahati mamini i tatini sinovi.

Mirjana Ns

pre 11 godina

Ništa čudno u ovoj nazovimo državi kad je nažalos biznis rasturanje droge. A što se tiče amnestiranih može biti a i ne mora jer ima takvih 5x više nažalost. Morao ih je amnestirati jer ko će konje za dž hraniti.

Homeini

pre 11 godina

Zabraniti igre na sreću, pošto su u suprotnosti sa tezom da svako može i mora da živi od svoga rada. Zabraniti konzumiranje bilo kakvih vrsta opojnih sredstava,obzirom da se instrumentalizuju za rastakanje socijalne strukture.
Formirati pokretne preke sudove ya nadgledanje sprovođenja i sankcionisanje prekršaja ovih odluka.
Prekršioce strogo kažnjavati kaznama definisanim od strane pokretnih prekih sudova.
Dilere-distributere opojnih sredstava i igara na sreću, streljati na licu mesta počinjenog prekršaja, uz mandatnu kaznu oduzimanja stečenih sredstava.
Oduzeta sredstva koristiti za osposobljavanje školstva i pravosudja.
Protivnike ovih mera kažnjavati administrativnom odlukom o prinudnom radu u cilju prevaspitavanja i humanizacije.

Milutin

pre 11 godina

Blokovi su odavno pukli, mnogo dobre dece nekada - sada postaju zrtve horsa ili dileri, ili I jedno I drugo. Sve se jako brzo zavrsi, nekada mnogo dobra deca propadnu zajedno sa svojim roditeljima I porodicama a olosu nabedjenom I uglavnom polumutavom sa raznih planina I pasnjaka se nemilice pune dzepovi.

Balneario Camboriu

pre 11 godina

To su sitni lokalni igraci, koji nisu izasli dalje iz blokova a oni koji jesu, zamenili su blokove sa Buenos Airesom, Sao Paolom i Milanom u Evropi, koji je tranzitni centar robe i kurira iz J.Amerike.

Nemanja1982

pre 11 godina

Zasto me ne bi cudilo da je izvrsilac neki amnestirani od gosn predsesnika?
A sto bi to bilo cudno, pa vise od 5000 je gosn predsednik amnestirao.
(ko ja?, 24. decembar 2012 21:45)
.............
Zato što nije Dragan Džajić, kojem je naneta ogromna šteta, jer je čovek nevin. To zna svako ko prati fudbal i sport u Srbiji. Zna ko su krimosi i lopovi u srpskom sportu. Nažalost ti su mu i smestili, jer Džaja smeta. Smeta zato što nepogrešivo bira mlade igrače koji kasnije postaju zveri od fudbalera. To bi svaki menadžer voleo (naravno zbog love koju bi dobio od transfera), ali ne može jer ne zna posao. Onda su odlučili da Džaju makar na kratko sklone, pa da oni uzmu stvar u svoje ruke. Što je najsmešnije pokazalo se da to nije dovoljno - nisu umeli da izaberu pravog. Dakle, ja ne komentarišem modu jer se u nju ne razumem i ne pratim je. Drugo postoje mnogo veći lopovi i krimanlci od ovih što ih je Nikolić amnestirao. Mora da se oslobodi mesto za njih.

nikolaj

pre 11 godina

sto se tice amnestiranih, mene interesuje kada ce amn.misic da opere zidove po beogradu /PRAVDA ZA MISICA/, bio bi red i zahvalnost, bez uvrede za ova slova napisana o njemu.

ko ja?

pre 11 godina

Zasto me ne bi cudilo da je izvrsilac neki amnestirani od gosn predsesnika?
A sto bi to bilo cudno, pa vise od 5000 je gosn predsednik amnestirao.

ko ja?

pre 11 godina

Zasto me ne bi cudilo da je izvrsilac neki amnestirani od gosn predsesnika?
A sto bi to bilo cudno, pa vise od 5000 je gosn predsednik amnestirao.

nikolaj

pre 11 godina

sto se tice amnestiranih, mene interesuje kada ce amn.misic da opere zidove po beogradu /PRAVDA ZA MISICA/, bio bi red i zahvalnost, bez uvrede za ova slova napisana o njemu.

Milutin

pre 11 godina

Blokovi su odavno pukli, mnogo dobre dece nekada - sada postaju zrtve horsa ili dileri, ili I jedno I drugo. Sve se jako brzo zavrsi, nekada mnogo dobra deca propadnu zajedno sa svojim roditeljima I porodicama a olosu nabedjenom I uglavnom polumutavom sa raznih planina I pasnjaka se nemilice pune dzepovi.

Dragoljub

pre 11 godina

@Kosovac
Pa eto vidis meni i mom bratu roditelji nisu mogli da pruze sve sto su imali nasi vrsnjaci, ali nikada nismo ni pomisljali da krenemo precicom do bogatstva jer smo vaspitavani da je bitno da imas miran san i samo ono sto steknes svojim postenim radom.

Nemanja1982

pre 11 godina

Zasto me ne bi cudilo da je izvrsilac neki amnestirani od gosn predsesnika?
A sto bi to bilo cudno, pa vise od 5000 je gosn predsednik amnestirao.
(ko ja?, 24. decembar 2012 21:45)
.............
Zato što nije Dragan Džajić, kojem je naneta ogromna šteta, jer je čovek nevin. To zna svako ko prati fudbal i sport u Srbiji. Zna ko su krimosi i lopovi u srpskom sportu. Nažalost ti su mu i smestili, jer Džaja smeta. Smeta zato što nepogrešivo bira mlade igrače koji kasnije postaju zveri od fudbalera. To bi svaki menadžer voleo (naravno zbog love koju bi dobio od transfera), ali ne može jer ne zna posao. Onda su odlučili da Džaju makar na kratko sklone, pa da oni uzmu stvar u svoje ruke. Što je najsmešnije pokazalo se da to nije dovoljno - nisu umeli da izaberu pravog. Dakle, ja ne komentarišem modu jer se u nju ne razumem i ne pratim je. Drugo postoje mnogo veći lopovi i krimanlci od ovih što ih je Nikolić amnestirao. Mora da se oslobodi mesto za njih.

Marky

pre 11 godina

Zar član opasne grupe - vozi običnog Punta? :-) Kao da su "kralja kokaina" našli u Jugu. Gde su svi oni moćni džipovi? Ili je recesija i u kriminalnim vodama?

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

@Nemanja 1982:Ne razumes se u modu a u fudbal jos manje.A sta je nateralo desetine igraca da promene iskaz?Koliko njih je reklo da su im uzete pare od transfera.A onda zahvaljujuci brzini naseg sudstva menjani su iskazi i za pet godina ispade Dzaja ni kriv ni duzan.Pa i da kazemo da Dzaja nije krao ali ovi oko njega a svi amnestirani.

Homeini

pre 11 godina

Zabraniti igre na sreću, pošto su u suprotnosti sa tezom da svako može i mora da živi od svoga rada. Zabraniti konzumiranje bilo kakvih vrsta opojnih sredstava,obzirom da se instrumentalizuju za rastakanje socijalne strukture.
Formirati pokretne preke sudove ya nadgledanje sprovođenja i sankcionisanje prekršaja ovih odluka.
Prekršioce strogo kažnjavati kaznama definisanim od strane pokretnih prekih sudova.
Dilere-distributere opojnih sredstava i igara na sreću, streljati na licu mesta počinjenog prekršaja, uz mandatnu kaznu oduzimanja stečenih sredstava.
Oduzeta sredstva koristiti za osposobljavanje školstva i pravosudja.
Protivnike ovih mera kažnjavati administrativnom odlukom o prinudnom radu u cilju prevaspitavanja i humanizacije.

Balneario Camboriu

pre 11 godina

To su sitni lokalni igraci, koji nisu izasli dalje iz blokova a oni koji jesu, zamenili su blokove sa Buenos Airesom, Sao Paolom i Milanom u Evropi, koji je tranzitni centar robe i kurira iz J.Amerike.

kosovac

pre 11 godina

kakvih likova ovde ima, pa to je strasno. Alo manijaci, momak je necije dete, brat, rodjak, to sto je krenuo stranputicom sigurno nije zato sto su mu tekli med i mleko. Vreme jeste postalo ludo, ali zbog nemastine sve ce veci broj dece krenuti njegovim stopama, jer nece imati ni delic zivota koji imaju bahati mamini i tatini sinovi.

Mirjana Ns

pre 11 godina

Ništa čudno u ovoj nazovimo državi kad je nažalos biznis rasturanje droge. A što se tiče amnestiranih može biti a i ne mora jer ima takvih 5x više nažalost. Morao ih je amnestirati jer ko će konje za dž hraniti.

Milan

pre 11 godina

Sta ocekujete kad je ceo taj kraj leglo kriminala, od kafica, perionica, kladionica, restorancica, sljam na svakom koraku. A policija nema nameru nista da ucini, a i sto bi, zna ona ko ih placa.

Zlopamtilo

pre 11 godina

Budimo realni ovo je nešto što se dešava mnogo češće u mnogo razvijenijim zemljama demokratskog zapada ,o nerazvijenom jugu i istoku da i ne govorimo .Pa juče je neka budala pobila vatrogasce u Americi !?Vatrogasce koji su došli da intervenišu !? O čemu mi onda pričamo ovde ? Kakve 90-te ,kakvi radikali ,demokrate i ostali ? Pa nisu se devedesete vratile vratio se kvalitet života iz devedesetih . Ali nije se vratio prekjuče nego se vraća poslednjih deset godina lagano , korak po korak i nisu ga vratili eks radikali nego petooktobarski revolucionari koji su se već 6.10. bacili na posao kao termiti i doveli nas dotle da opet idemo u Mađarsku i Bosnu u šoping po osnovne životne namirnice . Tako da ...,ne bih ja o devedesetim ....

Sokiran

pre 11 godina

@kosovac,

Nije rec o necijem bratu ili rodjaku nego o narko dileru tj. UBICI! Tacka! Moj rodjeni brat je bio godinama na heroinu, ko si bre ti da komentarises i branis narko dilere? Da ti je dete na heroinu pitao bih te da li bi tvoj komentar bio isti. Jadna li je Srbija kad je tvoj komentar dobio toliko pluseva! Da budem jasan - narko diler je narko diler, UBICA! TACKA! Zna se kako u Kini i Iranu resavaju takve probleme. Jednostavno.

Fjodor

pre 11 godina

Zasto me ne bi cudilo da je izvrsilac neki amnestirani od gosn predsesnika?
A sto bi to bilo cudno, pa vise od 5000 je gosn predsednik amnestirao.
(ko ja?, 24. decembar 2012 21:45)
...…..

To pitaj bivseg gosn predsednika, ako je ovaj sadasnji amnestirao ubicu, onda se zahvali za to gosn bivsem i njegovom reformisanom pravosodju, jer da oni nisu osudili ubicu na smesnih dve, tri godine, nego na trideset, ni ovaj sadasnji gosn predsednik ne bi mogao da ga amnestira.

Zlopamtilo

pre 11 godina

.....Vreme jeste postalo ludo, ali zbog nemastine sve ce veci broj dece krenuti njegovim stopama, jer nece imati ni delic zivota koji imaju bahati mamini i tatini sinovi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kosovac, 25. decembar 2012 01:11)

I šta kad svi koji nemaju krenu njegovim stopama ,bahati mamini i tatini sinovi posedaju u avione i odu na neko mirnije mesto ? Šta ovde ostaje ? Salvador ? Nigerija? Nešto treće? Nije poenta tražiti opravdanje kao što nije poenta sprdati se sa ubijenim .Treba javno osuditi to čime se bavio za života a to što je bio muž ,brat i sin nije opravdanje ni za šta

seljadin

pre 11 godina

u Chicagu biva ubijeno 50 ljudi svaki mesec, u Beogradu 0.8 mesecno, Chicago ima 5 puta vise stanovnika, tj. 10 puta vecu stopu ubistva.
Prema tome, sve price i panika koju sire po Beogradu, razni "NATO patrijote" neka prvo pogledaju u svoje dvoriste.
U Londonu mesecno ubiju 20 ljudi, a opet London je 5 puta veci, a ne 30 koliko je ucestalije ubistvo.

Blablabla

pre 11 godina

(Zlopamtilo, 25. decembar 2012 08:52)

Ti ne vidis razliku izmedju ubistva vatrogasaca na zadatku i neke osobe koja drzi poker aparate, a za koju se prica da i diluje drogu? Ovo prvo izvrsi osoba sa psihickim problemima, a drugo kriminalac.

Hogar

pre 11 godina

OBRATITE PAŽNJU NA OVU INFORMACIJU..."a od okupljenih stanara okolnih zgrada se čulo da se, navodno, bavio preprodajom droge i da je jedan od saradnika pokojnog Vujadina Pejanovića, zvanog Vule Balavi, jednog od dilera Kekinog klana"!
Znači stanari zgrade su toliko bili informisani da je u njihovom ulazu živeo diler pa je "komotno" na osnovu tih informacija mladić mogao već davno da bude u zatvoru.Da li je moguće da su sve ovo znali a nisu prijavili?!!!

NekoIzMase

pre 11 godina

(Banana država, 24. decembar 2012 23:31)

Zamišljam se duboko nad tom rečenicom ... I ??? Šta su poker aparati specifičnost samo za Srbiju ? Kocka je specifičnost samo za Srbiju ?

Misliš da ne treba da se zapitamo u kakvom vremenu je ta generacija odrastala, i da li sada dolaze na površinu detinjstva provedena pod sankcijama, ratovima, nemaštini i sl ???

To što radi je za mene pokazatelj da je bar delić njega imao želje da bude koristan i da radom doprinosi (i rad na poker aparatima je pošten rad), ali verovatno mu je to bilo nedovoljno (što ga naravno ne opravdava da diluje drogu) ... Nema aviona, kamiona, džipova, BMWova ... Jedan običan momak koji je dodatnu zaradu hteo da stekne na loš način .. Daleko od ozbiljnog kriminalca, verovatno ...

Zlopamtilo

pre 11 godina

Ti ne vidis razliku izmedju ubistva vatrogasaca na zadatku i neke osobe koja drzi poker aparate, a za koju se prica da i diluje drogu? Ovo prvo izvrsi osoba sa psihickim problemima, a drugo kriminalac.
(Blablabla, 25. decembar 2012 09:56)

Navođenje ovakve informacije je bilo apropo toga da se za sve loše što se desi brže bolje potežu devedesete ,što je notorna budalaština a zapravo je skretanje pažnje sa aktuelnih problema i uzroka . Ne bih da ulazim u profilisanje izvršilaca ovog ili onog dela ali mislim da određene psihičke probleme imaju sve ubice bez izuzetka .Uostalom da se ovde desilo nešto slično dešavanjima u Americi poslednjih dana mislim da bi definitivno bile krive devedesete koje se ,je li , vraćaju. Notorna glupost. Nisu devedesete krive što na kraju 2012.-te kupujemo namirnice na buvljaku ili u Mađarskoj ,da ne spominjem i Bosnu. BIle su krive (?) kada su bile i aktuelne ,do duše tada nismo išli u Bosnu (tim poslom).Sada je kriv neko drugi koji nam potura tu golu kosku zvanu 90.-te da je glođemo.

Nemanja1982

pre 11 godina

Zasto me ne bi cudilo da je izvrsilac neki amnestirani od gosn predsesnika?
A sto bi to bilo cudno, pa vise od 5000 je gosn predsednik amnestirao.
(ko ja?, 24. decembar 2012 21:45)
.............
Zato što nije Dragan Džajić, kojem je naneta ogromna šteta, jer je čovek nevin. To zna svako ko prati fudbal i sport u Srbiji. Zna ko su krimosi i lopovi u srpskom sportu. Nažalost ti su mu i smestili, jer Džaja smeta. Smeta zato što nepogrešivo bira mlade igrače koji kasnije postaju zveri od fudbalera. To bi svaki menadžer voleo (naravno zbog love koju bi dobio od transfera), ali ne može jer ne zna posao. Onda su odlučili da Džaju makar na kratko sklone, pa da oni uzmu stvar u svoje ruke. Što je najsmešnije pokazalo se da to nije dovoljno - nisu umeli da izaberu pravog. Dakle, ja ne komentarišem modu jer se u nju ne razumem i ne pratim je. Drugo postoje mnogo veći lopovi i krimanlci od ovih što ih je Nikolić amnestirao. Mora da se oslobodi mesto za njih.

ko ja?

pre 11 godina

Zasto me ne bi cudilo da je izvrsilac neki amnestirani od gosn predsesnika?
A sto bi to bilo cudno, pa vise od 5000 je gosn predsednik amnestirao.

kosovac

pre 11 godina

kakvih likova ovde ima, pa to je strasno. Alo manijaci, momak je necije dete, brat, rodjak, to sto je krenuo stranputicom sigurno nije zato sto su mu tekli med i mleko. Vreme jeste postalo ludo, ali zbog nemastine sve ce veci broj dece krenuti njegovim stopama, jer nece imati ni delic zivota koji imaju bahati mamini i tatini sinovi.

Homeini

pre 11 godina

Zabraniti igre na sreću, pošto su u suprotnosti sa tezom da svako može i mora da živi od svoga rada. Zabraniti konzumiranje bilo kakvih vrsta opojnih sredstava,obzirom da se instrumentalizuju za rastakanje socijalne strukture.
Formirati pokretne preke sudove ya nadgledanje sprovođenja i sankcionisanje prekršaja ovih odluka.
Prekršioce strogo kažnjavati kaznama definisanim od strane pokretnih prekih sudova.
Dilere-distributere opojnih sredstava i igara na sreću, streljati na licu mesta počinjenog prekršaja, uz mandatnu kaznu oduzimanja stečenih sredstava.
Oduzeta sredstva koristiti za osposobljavanje školstva i pravosudja.
Protivnike ovih mera kažnjavati administrativnom odlukom o prinudnom radu u cilju prevaspitavanja i humanizacije.

nikolaj

pre 11 godina

sto se tice amnestiranih, mene interesuje kada ce amn.misic da opere zidove po beogradu /PRAVDA ZA MISICA/, bio bi red i zahvalnost, bez uvrede za ova slova napisana o njemu.

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

@Nemanja 1982:Ne razumes se u modu a u fudbal jos manje.A sta je nateralo desetine igraca da promene iskaz?Koliko njih je reklo da su im uzete pare od transfera.A onda zahvaljujuci brzini naseg sudstva menjani su iskazi i za pet godina ispade Dzaja ni kriv ni duzan.Pa i da kazemo da Dzaja nije krao ali ovi oko njega a svi amnestirani.

Hogar

pre 11 godina

OBRATITE PAŽNJU NA OVU INFORMACIJU..."a od okupljenih stanara okolnih zgrada se čulo da se, navodno, bavio preprodajom droge i da je jedan od saradnika pokojnog Vujadina Pejanovića, zvanog Vule Balavi, jednog od dilera Kekinog klana"!
Znači stanari zgrade su toliko bili informisani da je u njihovom ulazu živeo diler pa je "komotno" na osnovu tih informacija mladić mogao već davno da bude u zatvoru.Da li je moguće da su sve ovo znali a nisu prijavili?!!!

NekoIzMase

pre 11 godina

(Banana država, 24. decembar 2012 23:31)

Zamišljam se duboko nad tom rečenicom ... I ??? Šta su poker aparati specifičnost samo za Srbiju ? Kocka je specifičnost samo za Srbiju ?

Misliš da ne treba da se zapitamo u kakvom vremenu je ta generacija odrastala, i da li sada dolaze na površinu detinjstva provedena pod sankcijama, ratovima, nemaštini i sl ???

To što radi je za mene pokazatelj da je bar delić njega imao želje da bude koristan i da radom doprinosi (i rad na poker aparatima je pošten rad), ali verovatno mu je to bilo nedovoljno (što ga naravno ne opravdava da diluje drogu) ... Nema aviona, kamiona, džipova, BMWova ... Jedan običan momak koji je dodatnu zaradu hteo da stekne na loš način .. Daleko od ozbiljnog kriminalca, verovatno ...

Milutin

pre 11 godina

Blokovi su odavno pukli, mnogo dobre dece nekada - sada postaju zrtve horsa ili dileri, ili I jedno I drugo. Sve se jako brzo zavrsi, nekada mnogo dobra deca propadnu zajedno sa svojim roditeljima I porodicama a olosu nabedjenom I uglavnom polumutavom sa raznih planina I pasnjaka se nemilice pune dzepovi.

Zlopamtilo

pre 11 godina

Budimo realni ovo je nešto što se dešava mnogo češće u mnogo razvijenijim zemljama demokratskog zapada ,o nerazvijenom jugu i istoku da i ne govorimo .Pa juče je neka budala pobila vatrogasce u Americi !?Vatrogasce koji su došli da intervenišu !? O čemu mi onda pričamo ovde ? Kakve 90-te ,kakvi radikali ,demokrate i ostali ? Pa nisu se devedesete vratile vratio se kvalitet života iz devedesetih . Ali nije se vratio prekjuče nego se vraća poslednjih deset godina lagano , korak po korak i nisu ga vratili eks radikali nego petooktobarski revolucionari koji su se već 6.10. bacili na posao kao termiti i doveli nas dotle da opet idemo u Mađarsku i Bosnu u šoping po osnovne životne namirnice . Tako da ...,ne bih ja o devedesetim ....

Marky

pre 11 godina

Zar član opasne grupe - vozi običnog Punta? :-) Kao da su "kralja kokaina" našli u Jugu. Gde su svi oni moćni džipovi? Ili je recesija i u kriminalnim vodama?

seljadin

pre 11 godina

u Chicagu biva ubijeno 50 ljudi svaki mesec, u Beogradu 0.8 mesecno, Chicago ima 5 puta vise stanovnika, tj. 10 puta vecu stopu ubistva.
Prema tome, sve price i panika koju sire po Beogradu, razni "NATO patrijote" neka prvo pogledaju u svoje dvoriste.
U Londonu mesecno ubiju 20 ljudi, a opet London je 5 puta veci, a ne 30 koliko je ucestalije ubistvo.

Balneario Camboriu

pre 11 godina

To su sitni lokalni igraci, koji nisu izasli dalje iz blokova a oni koji jesu, zamenili su blokove sa Buenos Airesom, Sao Paolom i Milanom u Evropi, koji je tranzitni centar robe i kurira iz J.Amerike.

Sokiran

pre 11 godina

@kosovac,

Nije rec o necijem bratu ili rodjaku nego o narko dileru tj. UBICI! Tacka! Moj rodjeni brat je bio godinama na heroinu, ko si bre ti da komentarises i branis narko dilere? Da ti je dete na heroinu pitao bih te da li bi tvoj komentar bio isti. Jadna li je Srbija kad je tvoj komentar dobio toliko pluseva! Da budem jasan - narko diler je narko diler, UBICA! TACKA! Zna se kako u Kini i Iranu resavaju takve probleme. Jednostavno.

Zlopamtilo

pre 11 godina

Ti ne vidis razliku izmedju ubistva vatrogasaca na zadatku i neke osobe koja drzi poker aparate, a za koju se prica da i diluje drogu? Ovo prvo izvrsi osoba sa psihickim problemima, a drugo kriminalac.
(Blablabla, 25. decembar 2012 09:56)

Navođenje ovakve informacije je bilo apropo toga da se za sve loše što se desi brže bolje potežu devedesete ,što je notorna budalaština a zapravo je skretanje pažnje sa aktuelnih problema i uzroka . Ne bih da ulazim u profilisanje izvršilaca ovog ili onog dela ali mislim da određene psihičke probleme imaju sve ubice bez izuzetka .Uostalom da se ovde desilo nešto slično dešavanjima u Americi poslednjih dana mislim da bi definitivno bile krive devedesete koje se ,je li , vraćaju. Notorna glupost. Nisu devedesete krive što na kraju 2012.-te kupujemo namirnice na buvljaku ili u Mađarskoj ,da ne spominjem i Bosnu. BIle su krive (?) kada su bile i aktuelne ,do duše tada nismo išli u Bosnu (tim poslom).Sada je kriv neko drugi koji nam potura tu golu kosku zvanu 90.-te da je glođemo.

Dragoljub

pre 11 godina

@Kosovac
Pa eto vidis meni i mom bratu roditelji nisu mogli da pruze sve sto su imali nasi vrsnjaci, ali nikada nismo ni pomisljali da krenemo precicom do bogatstva jer smo vaspitavani da je bitno da imas miran san i samo ono sto steknes svojim postenim radom.

Mirjana Ns

pre 11 godina

Ništa čudno u ovoj nazovimo državi kad je nažalos biznis rasturanje droge. A što se tiče amnestiranih može biti a i ne mora jer ima takvih 5x više nažalost. Morao ih je amnestirati jer ko će konje za dž hraniti.

Zlopamtilo

pre 11 godina

.....Vreme jeste postalo ludo, ali zbog nemastine sve ce veci broj dece krenuti njegovim stopama, jer nece imati ni delic zivota koji imaju bahati mamini i tatini sinovi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kosovac, 25. decembar 2012 01:11)

I šta kad svi koji nemaju krenu njegovim stopama ,bahati mamini i tatini sinovi posedaju u avione i odu na neko mirnije mesto ? Šta ovde ostaje ? Salvador ? Nigerija? Nešto treće? Nije poenta tražiti opravdanje kao što nije poenta sprdati se sa ubijenim .Treba javno osuditi to čime se bavio za života a to što je bio muž ,brat i sin nije opravdanje ni za šta

Fjodor

pre 11 godina

Zasto me ne bi cudilo da je izvrsilac neki amnestirani od gosn predsesnika?
A sto bi to bilo cudno, pa vise od 5000 je gosn predsednik amnestirao.
(ko ja?, 24. decembar 2012 21:45)
...…..

To pitaj bivseg gosn predsednika, ako je ovaj sadasnji amnestirao ubicu, onda se zahvali za to gosn bivsem i njegovom reformisanom pravosodju, jer da oni nisu osudili ubicu na smesnih dve, tri godine, nego na trideset, ni ovaj sadasnji gosn predsednik ne bi mogao da ga amnestira.

Milan

pre 11 godina

Sta ocekujete kad je ceo taj kraj leglo kriminala, od kafica, perionica, kladionica, restorancica, sljam na svakom koraku. A policija nema nameru nista da ucini, a i sto bi, zna ona ko ih placa.

Blablabla

pre 11 godina

(Zlopamtilo, 25. decembar 2012 08:52)

Ti ne vidis razliku izmedju ubistva vatrogasaca na zadatku i neke osobe koja drzi poker aparate, a za koju se prica da i diluje drogu? Ovo prvo izvrsi osoba sa psihickim problemima, a drugo kriminalac.