Ponedeljak, 17.12.2012.

19:52

SNS: Žalosni i jalovi pokušaji LDP

SNS kaže da su "žalosni pokušaji liberalno-demokratskih direktora profitabilnih preduzeća i doktora ekonomskih nauka" da jalovo napadaju borbu protiv korupcije.

Izvor: B92

SNS: Žalosni i jalovi pokušaji LDP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Пешчани Човек

pre 11 godina

Током протекле деценије систем услуга, пријатељстава, родбинских веза резултирао је чињеницом да је Србија међу земљама са највишим нивом корупције у свету. Појединци су тако стечене привилегије почели да доживљавају као властито добро, а свако ко им се супростави је за њих потенцијална мета и са њиховог становишта легитиман циљ. Међутим сада у први план избија страх, на неки начи и неверица јер су појединци очито мислили да ће за век векова остати недодирљиви.

milos g.

pre 11 godina

Evo nesto vidno: gospodo SNS i Master Vucicu,ko je pratio a ko ubio Slavka Curuviju?dok ste bili ministar informisanja Mirjane Markovic,nimalo umesane u to ubistvo, u ulici Svetogorskoj,kojom svakodnevno setam..a Vi..je zaobilazite..kao odgovor na ldp saopstenja.

Mikan

pre 11 godina

Verovatno je ljut sto niko jos uvek njega nije pozvao na razgovore. Trebalo bi malo da saceka pa ce poverovati u ovu borbu kada mu na vrata zakucaju inspektori iz tima za borbu protiv korupcije.

ljubitelj burleski

pre 11 godina

Kada će se SNS naučiti da se u Skupštini odgovara na pitanja opozicije a ne ovakvim naknadnim i vulgarnim ,vredjajućim i otrovnim sadržajem koji OPET nije odgovor.Osim uvreda ,nema NI JEDNOG ARGUMENOVANOG ODGOVORA.A pitanja su,za nas nestranački obojene,kada je Jovanović bio nosilac vlasti,kako se to sme ponižavati doktorat ekonomskih nauka,pre par dana ,na meti je bio g.Hajdin,pa g.Goati ,sada Milić ,ko je sledeća meta.Mozak na otsustvu ,je izraz ,koji bi nekom od sastavljača ovog pamfleta bio primereniji,.Ovo je samo dokaz da se JOŠ smatrate ,,superiorni,,i da vi možete da blatite koga odaberete za metu,a da to u Parlamentu NISTE U STANJU ,TAMO POSTOJI MOGUĆNOST,,TEHNIČKE GREŠKE,,VIDELI SMO I ,,ZADIVLJENI,,SMO.Kako istražni organi po vašem nalogu da rade ,jer to na zapoved.I za ,,šaku,,para ,,zna se gde i kako se ,,prekomponovanje ,,na ,,bolje ,vodilo.Šta je g.Maja ,ako ne totalni dokaz,baš ovog,,vašeg ,,etiketiranja.U vašem ,,krilu,,beg kod starih pajtosa ,,sa ,,imunitetom,,za ,,ostavštinu,, u Novom Sadu.Ili g.Pešić ,koja u poznim godinama ,,progleda,,tudjom dioptrijom,ili G,Protića koji ne nadje mesto medju svojom družinom čiji je bio ,,zaštitni znak,,i on ,,preko noći ,,dobi ,,poriv,,da preskoči ideološki kanal i sada ,,popuje bez mantije.Razlika u ljudima, da li su spremni da se odreknu svog mozga i daju ga na ,,remont,,tj,kako vi kažete na ,,prekomponovanje ili će se držati očiglednog i neizbrisivog ,ma koliko se vi upinjali da to zamažete hajkom i uvredama,.SNS=SRS!?

Nele

pre 11 godina

To su argumenti LDP-a jer drugih nema, a zašto se Čedomir toliko zalaže za Miškovića, da nije i on sa svojim poslanicima učestvovao u kreiranju devijantnih zakona za krupne kapitaliste?

dana

pre 11 godina

Neka prvo iznese svoje rezultate dok je bio na vlasti pa će mo proceniti njegovu želju da se suprostavi korupciji.Ali njegovi rezultati su takvi da su nam godinama naneli više zla nego koristi.A jednom takvom čoveku nema razloga verovati!

korupcionasi

pre 11 godina

Prvo nije tacno da vlada dize frku i objavljuje imena funkcionera koji ce biti hapseni ili ne.To rade pojedinci koji idu po sistemu,sto gore to bolje...za njih.Ima puno onih koji plivaju obicno u mulju. Znate ono zamuljamo, pa se nista ne vidi. Ovde se radi o zameni teza.Valjda taj neko misli da ce na ovaj nacin obesmisliti rad pravosudnih organa i na taj nacin uspeti, da ovu casnu borbu koju je inace inicirao narod Srbije a ne vlada, dovede do besmislja. Nece moci ovaj put...

Soterija

pre 11 godina

LDP nikakav predlog zakona nisu dali za ovih dvanaest godina. Mislim da LDP-u strašno smeta borba protiv kriminala i korupcije, i da se protive ovoj borbi.Borba protiv kriminala i korupcje se vodi časno, pošteno, ima punu podršku naroda. Borba protiv kriminala i korupcije će zaista utvrditi koje kriv.

Zivota Zivotic

pre 11 godina

Otkrivanje prljaog vesa ima smisla ako postoji namera da se isti opere. Ocigledno da ga u Srbiji postoji na tone. Potrebno je imati dobre ves masine da ga operu - tj. sistem o cemu prica Ceda, ali i operatore bez kojih sistem sam od sebe nece raditi o cemu prica Vucic.

neshom

pre 11 godina

Dosadise sa ponosnim liderom Acom Vucicem. Veliki vodja Severne Koreje je mala maca za njihovog Vucka. Mogu koreanci da prepisuju saopstenja od SNS-a.

Predrag

pre 11 godina

Ova saopstenja SNS-a su kao scenario za Otpisane ili Valter brani Sarajevo.
Opet je Vucic poslao SMS:
Opletite po Cedi!
A ovi njihovi timovi za pisanje jos nisu stigli da razumeju da li su radikali ili naprednjaci,pa mi se sve cini da ce cipela izleteti iz ekrana!

kanibal

pre 11 godina

"Mogu eldepeovci da se pohvale što im lider živi u vilčugi na dedinju i u dupleksu na novom beogradu,što se vozi u Q sedmicama,lend roverima i tojotama prijus,kad dođe leto onda uzjaše honda trkači motor,što letuje na mikonosu,planinari na akonkagvi,šopinguje u parizu,nosi hublot satove i hugo boss odela,i što je vlasnik nekoliko privatnih preduzeća po Srbiji.
(BaneUtd, 17. decembar 2012 21:58) "

U duplexu na NBGD živi naš poznati borac protiv korupcije, a u triplexu u blizini i duhovni vodja nacije, u slobodno vreme proizvodjač domaće rakije.

Koji davno nisu ni bili na vlasti, pa stvar time postaje čudnija - odakle pa njima sve to?

Vojislav

pre 11 godina

Pitajte Srbljanovicku, Lecica i Vesnu Pesic sta imaju da kazu o Cedi... pa ce vam biti jasno... Ko god iole misli svojom glavom, nema mesta u stranci apsolutnog lidera....

kamerman

pre 11 godina

Pa,jel vam to najbolje sto mozete,jel'te naprednjaci?Mislim na saopstenje.Pa,jel moguce da ne mozete da to srocite bolje,kvalitetnije i uverljivije?
Ala su postali nervozni ovi tzv.naprednjaci...Izgleda da osecaju da im je kraj blizu.S obzirom da im je gazda debelo provaljen u tzv.borbi protiv korupcije.Sad se vidi da je Miskovic uhapsen samo zato sto vise nece da finansira SNS.Cist politicki proces.
Jednostavno,ljudi koji vode tzv.borbu protiv korupcije ne razumeju pravi biznis,kapitalizam i kako to sve funkcionise u savremenom svetu.Pa,kako onda misle da nas uvedu u EU?Oni su jos na nivou komunistickog i dogovornog shvatanja privrede i ekonomije.
Ali,saopstenja su im "vrh".Sve ih cuvam i stavljam pored onih cuvenih "dnevnikovih dodataka" TV Bastilje gde se pljuvalo po Djindjicu i clanaka iz rubrike "Odjeci i reagovanja" nekadasnje Politike kada ju je vodio Aleksandar Prlja.
To ce imati neprocenjivu vrednost na prolece kada padne ova vlast.

matori

pre 11 godina

U Srbiji danas postoji samo jedno što je izrazito žalosno i jadno...
To je isturena filijala SRS, koja je prepoznatljiva po skraćenici SNS (srpska nepismena stranka), i po njihovom aktuelnom vođi, koji je još bljutaviji i ljigaviji od njih samih!

Njegovi svakodnevni nastupi, izjave i nemušto fabrikovane afere, kojima je jedini cilj da se održava medijska kampanja koja ne vodi nikuda (služi samo sebi samoj), pod parolom "borba protiv korupcije i kriminala", ima svoje stalne "navijače" i stalne "neprijatelje", a polako počinju da se formiraju i tradicionalne "izdajice", da bi pozorište bilo kompletno.

Činjenica da sve to što radi (preko 95%), nema apsolutno nikakve veze sa njegovim resornim nadležnostima u Vladi, ukazuje da ovde više nije reč o pravnoj državi, u kojoj postoji prava vlast i prava podela vlasti (na zakonodavnu, izvršnu, i sudsku - kako se uči u školama), nego se radi o privatnoj prćiji nekoliko likova koji su patološki ogrezli u samoljublje, samovlašće i anarhično lupetanje, koje se dopada jednom velikom delu isto tako bolesnog plebsa...

Kada neko (bilo ko) javno ukaže na gore opisane okolnosti i činjenicu da takvo ponašanje Srbiju nikada neće pomeriti ni milimetar napred, odnosno da će zaista "nedodirljivi" i danje ostati takvi, a nekoliko neposlušnih ili nepodobnih biti "za primer" prividno "kažnjeni", gore spomenuto Udruženje Bez Bedža (UBB - mnogo bolje zvuči) na čelu sa svojim voždom, osipa sve moguće i nemoguće prostakluke i gluposti - do iznemoglosti...

Major Kursula

pre 11 godina

" Srpska napredna stranka zahteva od nadležnih državnih organa..." - niste vi cisti. Imate apsolutnu vlast u zemlji a obracate se u trecem licu zahtevom drzavnim organima. Leva ruka desnu ne poznaje...

z.

pre 11 godina

Zanimljiva je samo jedna stvar koju SNS treba da objasni. Miskovic je imao sastanak sa Tomom gde je trazio da ga zastiti od hapsenja. OK ovaj to nije uradio, ali otkud da ode bas kod njega? Neki stari dugovi koje je Miskovic probao da naplati?

lukavi

pre 11 godina

E, ovo je komedija. Sumnjam da je ovaj što je pisao saopštenje uopšte to pročitao posle, a ako jeste pod hitno na umivanje hladnom vodom, tekst istog nema veze s mozgom, podsmeva se sam sebi nerazumevanjem i neznanjem.
Mora da je neki "stručan" kadar

BaneUtd

pre 11 godina

Mogu eldepeovci da se pohvale što im lider živi u vilčugi na dedinju i u dupleksu na novom beogradu,što se vozi u Q sedmicama,lend roverima i tojotama prijus,kad dođe leto onda uzjaše honda trkači motor,što letuje na mikonosu,planinari na akonkagvi,šopinguje u parizu,nosi hublot satove i hugo boss odela,i što je vlasnik nekoliko privatnih preduzeća po Srbiji.

Lepo ali bez osnova

pre 11 godina

SNSovci, lepo je što ste ponosni na svog Lidera, ali u ovoj zemlji svako ima svoje lidere, pa budite korektni i dozvolite i drugima da budu ponosni na svoje. Mada niko ne može tako ostrašceno a bez argumenata da : da veruje, da se nada, i da bude ponosan.
Posle hapšenja Miškovica za trenutak sam poverovao, da Vucic radi pravu stvar.
Ali pošto ne traži u institucijama krivce za sve uništavanje Srbije od 90tih, kad se doticni obogatio, stvarno je degute preslišavati sve redom ko je dobio novac od istog. Mi koji smo tada bili u pelenama!
Sve mi ovo više lici na pranje najveceg Udbaša, i lopova. A bojim se da ce to biti i sa ostalim tajkunima, naravno uz uslove...

pantelija

pre 11 godina

a sta bi sa kradjom na izborima?posto je bilo kradje kaze sns vlast nije legitimna????? u dnevniku pomenuto ime aleksandra vucica 43 puta !!!! ako je i od rts mnogojeeee!

zika

pre 11 godina

'srpsku naprednu stranku' je kao i karica i miskovica stvorila udba za potrebe izmotavanja sa visepartiskim sistemom i kapitalizmom ad hoc. tako ce i 'srpsku naprednu stranku' udba iznenada u toku jedne izborne noci obisati i strpati u zatvor sa istim ciljem kao i pri stvarnju. to znaju i svi seljaci u srbiji, u medjuvremenu sta ko uvati.

Gabi

pre 11 godina

SNS kaže da su "žalosni pokušaji liberalno-demokratskih direktora profitabilnih preduzeća i doktora ekonomskih nauka" da jalovo napadaju borbu protiv korupcije.


Ako su preduzeća profitabilna, znači da su direktori sposobni! Ako je neko doktor ekonomskih nauka, opet znači da je bio sposoban da doktorira! Naprednjaci ne mogu da shvate da na rukovodećim mestima ne moraju da budu poslastičari, roštiljdžije, primitivci. Niko ne dovodi u pitanje borbu protiv korupcije, već način na koji se ona izvodi, gde se izuzimaju ljudi bliski SNS-u i stalno se uzvikuju imena ljudi iz DS-a i LDP-a bez ikakvih dokaza! Šta ako Miško izgovori njihova imena? Hoće li nas i tada Vučić ubeđivati u njihovo poštenje?

jovan

pre 11 godina

Dakle diletanti ne umeju da sastave dve prostoprosirene recenice a da ne pisu panegirike svom velikom vodji, i da ne pitaju uglas, na svaku upucenu kritiku: A gde su pare? kakva bulumenta...

kaiser

pre 11 godina

Srbija na ovo odgovara sledećim saopštenjem:

"Iza tih gluposti stoje oni koji su unišliti ovu zemlju. Možeš da skineš bedž, ali ne možeš da izbrišeš 20 godina ludila na koje si nas osudio"

zmitjkoe

pre 11 godina

Mene je sramota koliko su ovi likovi jadni. Jos ne mogu nikako da ne spomenu i Velikog Vodju. Kuda ide Srbija sa ovim politickim Kursadzijama? Jos jedino LDP i Ceda govore da je car go.

klenga

pre 11 godina

Bože dragi,kakva gomila nebuliza od ovih crnih...zahtevaju od nadležnih-od samih sebe-da kažu to i to...kad će im stići dojava da nisu opozicija i da uveliko hapse,ali ne svoje... ovaj narod, izgleda,najviše voli da se pravi blesav,.,ili to zaista i jeste...

nema vama dugog veka

pre 11 godina

Naprednjaci i duhovnost.Pa jos se niste oslobodili kompleksa DS i Tadica, vec dobijate sve veci kompleks od LDP.Sramota za tako mocnu i punu umnih i strucnih ljudi partiju.

bezimena

pre 11 godina

Bože dragi,kakva gomila nebuliza od ovih crnih...zahtevaju od nadležnih-od samih sebe-da kažu to i to...kad će im stići dojava da nisu opozicija i da uveliko hapse,ali ne svoje... ovaj narod, izgleda,najviše voli da se pravi blesav,.,ili to zaista i jeste...
(klenga, 17. decembar 2012 20:12)

Bojim se da je, uz Alchajmera, ovo poslednje...prava kombinacija za propast.

Dzungla

pre 11 godina

Samo vam trebaju jos rezultati vase halabuke a i da napokon shvatite da ste vi sada u vlasti, nisu potrebne predizborne lazi i spinovanje istine. Ceda samo trazi da kada ste vec pomenuli da znate ko se ovajdio od Miska samo nam recite imena. Vec smo imali iskustva sa ovakvom propagandom, od Bojovica (nikada nismo saznali od Vucka ime ko se sastajao), kradja glasackih listica (nikada nisu izasli ni Vucko ni hibridni predsednik sa imenima lopova), prisluskivanje (nikada nisu saopstili ko ih je prisluskivao), sada hapse Miska ali zbog pogresnih stvari (ima on mnogo gorih prevara, od Slobe do danas). Sada pokusavate da prebacite temu na Cedu, on nije vlast i ne moze nikoga da hapsi ali vi mozete. Po vasim saopstenjima stila Kurir vi ste jos uvek radikali, nemate ni stila ni civilizovanih argumenata za raspravu cak i sa Cedom.

pantelija

pre 11 godina

a sta bi sa kradjom na izborima?posto je bilo kradje kaze sns vlast nije legitimna????? u dnevniku pomenuto ime aleksandra vucica 43 puta !!!! ako je i od rts mnogojeeee!

Gabi

pre 11 godina

SNS kaže da su "žalosni pokušaji liberalno-demokratskih direktora profitabilnih preduzeća i doktora ekonomskih nauka" da jalovo napadaju borbu protiv korupcije.


Ako su preduzeća profitabilna, znači da su direktori sposobni! Ako je neko doktor ekonomskih nauka, opet znači da je bio sposoban da doktorira! Naprednjaci ne mogu da shvate da na rukovodećim mestima ne moraju da budu poslastičari, roštiljdžije, primitivci. Niko ne dovodi u pitanje borbu protiv korupcije, već način na koji se ona izvodi, gde se izuzimaju ljudi bliski SNS-u i stalno se uzvikuju imena ljudi iz DS-a i LDP-a bez ikakvih dokaza! Šta ako Miško izgovori njihova imena? Hoće li nas i tada Vučić ubeđivati u njihovo poštenje?

zmitjkoe

pre 11 godina

Mene je sramota koliko su ovi likovi jadni. Jos ne mogu nikako da ne spomenu i Velikog Vodju. Kuda ide Srbija sa ovim politickim Kursadzijama? Jos jedino LDP i Ceda govore da je car go.

kaiser

pre 11 godina

Srbija na ovo odgovara sledećim saopštenjem:

"Iza tih gluposti stoje oni koji su unišliti ovu zemlju. Možeš da skineš bedž, ali ne možeš da izbrišeš 20 godina ludila na koje si nas osudio"

Dzungla

pre 11 godina

Samo vam trebaju jos rezultati vase halabuke a i da napokon shvatite da ste vi sada u vlasti, nisu potrebne predizborne lazi i spinovanje istine. Ceda samo trazi da kada ste vec pomenuli da znate ko se ovajdio od Miska samo nam recite imena. Vec smo imali iskustva sa ovakvom propagandom, od Bojovica (nikada nismo saznali od Vucka ime ko se sastajao), kradja glasackih listica (nikada nisu izasli ni Vucko ni hibridni predsednik sa imenima lopova), prisluskivanje (nikada nisu saopstili ko ih je prisluskivao), sada hapse Miska ali zbog pogresnih stvari (ima on mnogo gorih prevara, od Slobe do danas). Sada pokusavate da prebacite temu na Cedu, on nije vlast i ne moze nikoga da hapsi ali vi mozete. Po vasim saopstenjima stila Kurir vi ste jos uvek radikali, nemate ni stila ni civilizovanih argumenata za raspravu cak i sa Cedom.

nema vama dugog veka

pre 11 godina

Naprednjaci i duhovnost.Pa jos se niste oslobodili kompleksa DS i Tadica, vec dobijate sve veci kompleks od LDP.Sramota za tako mocnu i punu umnih i strucnih ljudi partiju.

jovan

pre 11 godina

Dakle diletanti ne umeju da sastave dve prostoprosirene recenice a da ne pisu panegirike svom velikom vodji, i da ne pitaju uglas, na svaku upucenu kritiku: A gde su pare? kakva bulumenta...

Lepo ali bez osnova

pre 11 godina

SNSovci, lepo je što ste ponosni na svog Lidera, ali u ovoj zemlji svako ima svoje lidere, pa budite korektni i dozvolite i drugima da budu ponosni na svoje. Mada niko ne može tako ostrašceno a bez argumenata da : da veruje, da se nada, i da bude ponosan.
Posle hapšenja Miškovica za trenutak sam poverovao, da Vucic radi pravu stvar.
Ali pošto ne traži u institucijama krivce za sve uništavanje Srbije od 90tih, kad se doticni obogatio, stvarno je degute preslišavati sve redom ko je dobio novac od istog. Mi koji smo tada bili u pelenama!
Sve mi ovo više lici na pranje najveceg Udbaša, i lopova. A bojim se da ce to biti i sa ostalim tajkunima, naravno uz uslove...

klenga

pre 11 godina

Bože dragi,kakva gomila nebuliza od ovih crnih...zahtevaju od nadležnih-od samih sebe-da kažu to i to...kad će im stići dojava da nisu opozicija i da uveliko hapse,ali ne svoje... ovaj narod, izgleda,najviše voli da se pravi blesav,.,ili to zaista i jeste...

zika

pre 11 godina

'srpsku naprednu stranku' je kao i karica i miskovica stvorila udba za potrebe izmotavanja sa visepartiskim sistemom i kapitalizmom ad hoc. tako ce i 'srpsku naprednu stranku' udba iznenada u toku jedne izborne noci obisati i strpati u zatvor sa istim ciljem kao i pri stvarnju. to znaju i svi seljaci u srbiji, u medjuvremenu sta ko uvati.

z.

pre 11 godina

Zanimljiva je samo jedna stvar koju SNS treba da objasni. Miskovic je imao sastanak sa Tomom gde je trazio da ga zastiti od hapsenja. OK ovaj to nije uradio, ali otkud da ode bas kod njega? Neki stari dugovi koje je Miskovic probao da naplati?

lukavi

pre 11 godina

E, ovo je komedija. Sumnjam da je ovaj što je pisao saopštenje uopšte to pročitao posle, a ako jeste pod hitno na umivanje hladnom vodom, tekst istog nema veze s mozgom, podsmeva se sam sebi nerazumevanjem i neznanjem.
Mora da je neki "stručan" kadar

Major Kursula

pre 11 godina

" Srpska napredna stranka zahteva od nadležnih državnih organa..." - niste vi cisti. Imate apsolutnu vlast u zemlji a obracate se u trecem licu zahtevom drzavnim organima. Leva ruka desnu ne poznaje...

bezimena

pre 11 godina

Bože dragi,kakva gomila nebuliza od ovih crnih...zahtevaju od nadležnih-od samih sebe-da kažu to i to...kad će im stići dojava da nisu opozicija i da uveliko hapse,ali ne svoje... ovaj narod, izgleda,najviše voli da se pravi blesav,.,ili to zaista i jeste...
(klenga, 17. decembar 2012 20:12)

Bojim se da je, uz Alchajmera, ovo poslednje...prava kombinacija za propast.

kamerman

pre 11 godina

Pa,jel vam to najbolje sto mozete,jel'te naprednjaci?Mislim na saopstenje.Pa,jel moguce da ne mozete da to srocite bolje,kvalitetnije i uverljivije?
Ala su postali nervozni ovi tzv.naprednjaci...Izgleda da osecaju da im je kraj blizu.S obzirom da im je gazda debelo provaljen u tzv.borbi protiv korupcije.Sad se vidi da je Miskovic uhapsen samo zato sto vise nece da finansira SNS.Cist politicki proces.
Jednostavno,ljudi koji vode tzv.borbu protiv korupcije ne razumeju pravi biznis,kapitalizam i kako to sve funkcionise u savremenom svetu.Pa,kako onda misle da nas uvedu u EU?Oni su jos na nivou komunistickog i dogovornog shvatanja privrede i ekonomije.
Ali,saopstenja su im "vrh".Sve ih cuvam i stavljam pored onih cuvenih "dnevnikovih dodataka" TV Bastilje gde se pljuvalo po Djindjicu i clanaka iz rubrike "Odjeci i reagovanja" nekadasnje Politike kada ju je vodio Aleksandar Prlja.
To ce imati neprocenjivu vrednost na prolece kada padne ova vlast.

matori

pre 11 godina

U Srbiji danas postoji samo jedno što je izrazito žalosno i jadno...
To je isturena filijala SRS, koja je prepoznatljiva po skraćenici SNS (srpska nepismena stranka), i po njihovom aktuelnom vođi, koji je još bljutaviji i ljigaviji od njih samih!

Njegovi svakodnevni nastupi, izjave i nemušto fabrikovane afere, kojima je jedini cilj da se održava medijska kampanja koja ne vodi nikuda (služi samo sebi samoj), pod parolom "borba protiv korupcije i kriminala", ima svoje stalne "navijače" i stalne "neprijatelje", a polako počinju da se formiraju i tradicionalne "izdajice", da bi pozorište bilo kompletno.

Činjenica da sve to što radi (preko 95%), nema apsolutno nikakve veze sa njegovim resornim nadležnostima u Vladi, ukazuje da ovde više nije reč o pravnoj državi, u kojoj postoji prava vlast i prava podela vlasti (na zakonodavnu, izvršnu, i sudsku - kako se uči u školama), nego se radi o privatnoj prćiji nekoliko likova koji su patološki ogrezli u samoljublje, samovlašće i anarhično lupetanje, koje se dopada jednom velikom delu isto tako bolesnog plebsa...

Kada neko (bilo ko) javno ukaže na gore opisane okolnosti i činjenicu da takvo ponašanje Srbiju nikada neće pomeriti ni milimetar napred, odnosno da će zaista "nedodirljivi" i danje ostati takvi, a nekoliko neposlušnih ili nepodobnih biti "za primer" prividno "kažnjeni", gore spomenuto Udruženje Bez Bedža (UBB - mnogo bolje zvuči) na čelu sa svojim voždom, osipa sve moguće i nemoguće prostakluke i gluposti - do iznemoglosti...

neshom

pre 11 godina

Dosadise sa ponosnim liderom Acom Vucicem. Veliki vodja Severne Koreje je mala maca za njihovog Vucka. Mogu koreanci da prepisuju saopstenja od SNS-a.

Predrag

pre 11 godina

Ova saopstenja SNS-a su kao scenario za Otpisane ili Valter brani Sarajevo.
Opet je Vucic poslao SMS:
Opletite po Cedi!
A ovi njihovi timovi za pisanje jos nisu stigli da razumeju da li su radikali ili naprednjaci,pa mi se sve cini da ce cipela izleteti iz ekrana!

kanibal

pre 11 godina

"Mogu eldepeovci da se pohvale što im lider živi u vilčugi na dedinju i u dupleksu na novom beogradu,što se vozi u Q sedmicama,lend roverima i tojotama prijus,kad dođe leto onda uzjaše honda trkači motor,što letuje na mikonosu,planinari na akonkagvi,šopinguje u parizu,nosi hublot satove i hugo boss odela,i što je vlasnik nekoliko privatnih preduzeća po Srbiji.
(BaneUtd, 17. decembar 2012 21:58) "

U duplexu na NBGD živi naš poznati borac protiv korupcije, a u triplexu u blizini i duhovni vodja nacije, u slobodno vreme proizvodjač domaće rakije.

Koji davno nisu ni bili na vlasti, pa stvar time postaje čudnija - odakle pa njima sve to?

Vojislav

pre 11 godina

Pitajte Srbljanovicku, Lecica i Vesnu Pesic sta imaju da kazu o Cedi... pa ce vam biti jasno... Ko god iole misli svojom glavom, nema mesta u stranci apsolutnog lidera....

BaneUtd

pre 11 godina

Mogu eldepeovci da se pohvale što im lider živi u vilčugi na dedinju i u dupleksu na novom beogradu,što se vozi u Q sedmicama,lend roverima i tojotama prijus,kad dođe leto onda uzjaše honda trkači motor,što letuje na mikonosu,planinari na akonkagvi,šopinguje u parizu,nosi hublot satove i hugo boss odela,i što je vlasnik nekoliko privatnih preduzeća po Srbiji.

Zivota Zivotic

pre 11 godina

Otkrivanje prljaog vesa ima smisla ako postoji namera da se isti opere. Ocigledno da ga u Srbiji postoji na tone. Potrebno je imati dobre ves masine da ga operu - tj. sistem o cemu prica Ceda, ali i operatore bez kojih sistem sam od sebe nece raditi o cemu prica Vucic.

dana

pre 11 godina

Neka prvo iznese svoje rezultate dok je bio na vlasti pa će mo proceniti njegovu želju da se suprostavi korupciji.Ali njegovi rezultati su takvi da su nam godinama naneli više zla nego koristi.A jednom takvom čoveku nema razloga verovati!

ljubitelj burleski

pre 11 godina

Kada će se SNS naučiti da se u Skupštini odgovara na pitanja opozicije a ne ovakvim naknadnim i vulgarnim ,vredjajućim i otrovnim sadržajem koji OPET nije odgovor.Osim uvreda ,nema NI JEDNOG ARGUMENOVANOG ODGOVORA.A pitanja su,za nas nestranački obojene,kada je Jovanović bio nosilac vlasti,kako se to sme ponižavati doktorat ekonomskih nauka,pre par dana ,na meti je bio g.Hajdin,pa g.Goati ,sada Milić ,ko je sledeća meta.Mozak na otsustvu ,je izraz ,koji bi nekom od sastavljača ovog pamfleta bio primereniji,.Ovo je samo dokaz da se JOŠ smatrate ,,superiorni,,i da vi možete da blatite koga odaberete za metu,a da to u Parlamentu NISTE U STANJU ,TAMO POSTOJI MOGUĆNOST,,TEHNIČKE GREŠKE,,VIDELI SMO I ,,ZADIVLJENI,,SMO.Kako istražni organi po vašem nalogu da rade ,jer to na zapoved.I za ,,šaku,,para ,,zna se gde i kako se ,,prekomponovanje ,,na ,,bolje ,vodilo.Šta je g.Maja ,ako ne totalni dokaz,baš ovog,,vašeg ,,etiketiranja.U vašem ,,krilu,,beg kod starih pajtosa ,,sa ,,imunitetom,,za ,,ostavštinu,, u Novom Sadu.Ili g.Pešić ,koja u poznim godinama ,,progleda,,tudjom dioptrijom,ili G,Protića koji ne nadje mesto medju svojom družinom čiji je bio ,,zaštitni znak,,i on ,,preko noći ,,dobi ,,poriv,,da preskoči ideološki kanal i sada ,,popuje bez mantije.Razlika u ljudima, da li su spremni da se odreknu svog mozga i daju ga na ,,remont,,tj,kako vi kažete na ,,prekomponovanje ili će se držati očiglednog i neizbrisivog ,ma koliko se vi upinjali da to zamažete hajkom i uvredama,.SNS=SRS!?

milos g.

pre 11 godina

Evo nesto vidno: gospodo SNS i Master Vucicu,ko je pratio a ko ubio Slavka Curuviju?dok ste bili ministar informisanja Mirjane Markovic,nimalo umesane u to ubistvo, u ulici Svetogorskoj,kojom svakodnevno setam..a Vi..je zaobilazite..kao odgovor na ldp saopstenja.

Soterija

pre 11 godina

LDP nikakav predlog zakona nisu dali za ovih dvanaest godina. Mislim da LDP-u strašno smeta borba protiv kriminala i korupcije, i da se protive ovoj borbi.Borba protiv kriminala i korupcje se vodi časno, pošteno, ima punu podršku naroda. Borba protiv kriminala i korupcije će zaista utvrditi koje kriv.

Nele

pre 11 godina

To su argumenti LDP-a jer drugih nema, a zašto se Čedomir toliko zalaže za Miškovića, da nije i on sa svojim poslanicima učestvovao u kreiranju devijantnih zakona za krupne kapitaliste?

korupcionasi

pre 11 godina

Prvo nije tacno da vlada dize frku i objavljuje imena funkcionera koji ce biti hapseni ili ne.To rade pojedinci koji idu po sistemu,sto gore to bolje...za njih.Ima puno onih koji plivaju obicno u mulju. Znate ono zamuljamo, pa se nista ne vidi. Ovde se radi o zameni teza.Valjda taj neko misli da ce na ovaj nacin obesmisliti rad pravosudnih organa i na taj nacin uspeti, da ovu casnu borbu koju je inace inicirao narod Srbije a ne vlada, dovede do besmislja. Nece moci ovaj put...

Mikan

pre 11 godina

Verovatno je ljut sto niko jos uvek njega nije pozvao na razgovore. Trebalo bi malo da saceka pa ce poverovati u ovu borbu kada mu na vrata zakucaju inspektori iz tima za borbu protiv korupcije.

Пешчани Човек

pre 11 godina

Током протекле деценије систем услуга, пријатељстава, родбинских веза резултирао је чињеницом да је Србија међу земљама са највишим нивом корупције у свету. Појединци су тако стечене привилегије почели да доживљавају као властито добро, а свако ко им се супростави је за њих потенцијална мета и са њиховог становишта легитиман циљ. Међутим сада у први план избија страх, на неки начи и неверица јер су појединци очито мислили да ће за век векова остати недодирљиви.

BaneUtd

pre 11 godina

Mogu eldepeovci da se pohvale što im lider živi u vilčugi na dedinju i u dupleksu na novom beogradu,što se vozi u Q sedmicama,lend roverima i tojotama prijus,kad dođe leto onda uzjaše honda trkači motor,što letuje na mikonosu,planinari na akonkagvi,šopinguje u parizu,nosi hublot satove i hugo boss odela,i što je vlasnik nekoliko privatnih preduzeća po Srbiji.

Vojislav

pre 11 godina

Pitajte Srbljanovicku, Lecica i Vesnu Pesic sta imaju da kazu o Cedi... pa ce vam biti jasno... Ko god iole misli svojom glavom, nema mesta u stranci apsolutnog lidera....

zmitjkoe

pre 11 godina

Mene je sramota koliko su ovi likovi jadni. Jos ne mogu nikako da ne spomenu i Velikog Vodju. Kuda ide Srbija sa ovim politickim Kursadzijama? Jos jedino LDP i Ceda govore da je car go.

kamerman

pre 11 godina

Pa,jel vam to najbolje sto mozete,jel'te naprednjaci?Mislim na saopstenje.Pa,jel moguce da ne mozete da to srocite bolje,kvalitetnije i uverljivije?
Ala su postali nervozni ovi tzv.naprednjaci...Izgleda da osecaju da im je kraj blizu.S obzirom da im je gazda debelo provaljen u tzv.borbi protiv korupcije.Sad se vidi da je Miskovic uhapsen samo zato sto vise nece da finansira SNS.Cist politicki proces.
Jednostavno,ljudi koji vode tzv.borbu protiv korupcije ne razumeju pravi biznis,kapitalizam i kako to sve funkcionise u savremenom svetu.Pa,kako onda misle da nas uvedu u EU?Oni su jos na nivou komunistickog i dogovornog shvatanja privrede i ekonomije.
Ali,saopstenja su im "vrh".Sve ih cuvam i stavljam pored onih cuvenih "dnevnikovih dodataka" TV Bastilje gde se pljuvalo po Djindjicu i clanaka iz rubrike "Odjeci i reagovanja" nekadasnje Politike kada ju je vodio Aleksandar Prlja.
To ce imati neprocenjivu vrednost na prolece kada padne ova vlast.

pantelija

pre 11 godina

a sta bi sa kradjom na izborima?posto je bilo kradje kaze sns vlast nije legitimna????? u dnevniku pomenuto ime aleksandra vucica 43 puta !!!! ako je i od rts mnogojeeee!

kaiser

pre 11 godina

Srbija na ovo odgovara sledećim saopštenjem:

"Iza tih gluposti stoje oni koji su unišliti ovu zemlju. Možeš da skineš bedž, ali ne možeš da izbrišeš 20 godina ludila na koje si nas osudio"

zika

pre 11 godina

'srpsku naprednu stranku' je kao i karica i miskovica stvorila udba za potrebe izmotavanja sa visepartiskim sistemom i kapitalizmom ad hoc. tako ce i 'srpsku naprednu stranku' udba iznenada u toku jedne izborne noci obisati i strpati u zatvor sa istim ciljem kao i pri stvarnju. to znaju i svi seljaci u srbiji, u medjuvremenu sta ko uvati.

nema vama dugog veka

pre 11 godina

Naprednjaci i duhovnost.Pa jos se niste oslobodili kompleksa DS i Tadica, vec dobijate sve veci kompleks od LDP.Sramota za tako mocnu i punu umnih i strucnih ljudi partiju.

jovan

pre 11 godina

Dakle diletanti ne umeju da sastave dve prostoprosirene recenice a da ne pisu panegirike svom velikom vodji, i da ne pitaju uglas, na svaku upucenu kritiku: A gde su pare? kakva bulumenta...

lukavi

pre 11 godina

E, ovo je komedija. Sumnjam da je ovaj što je pisao saopštenje uopšte to pročitao posle, a ako jeste pod hitno na umivanje hladnom vodom, tekst istog nema veze s mozgom, podsmeva se sam sebi nerazumevanjem i neznanjem.
Mora da je neki "stručan" kadar

klenga

pre 11 godina

Bože dragi,kakva gomila nebuliza od ovih crnih...zahtevaju od nadležnih-od samih sebe-da kažu to i to...kad će im stići dojava da nisu opozicija i da uveliko hapse,ali ne svoje... ovaj narod, izgleda,najviše voli da se pravi blesav,.,ili to zaista i jeste...

Gabi

pre 11 godina

SNS kaže da su "žalosni pokušaji liberalno-demokratskih direktora profitabilnih preduzeća i doktora ekonomskih nauka" da jalovo napadaju borbu protiv korupcije.


Ako su preduzeća profitabilna, znači da su direktori sposobni! Ako je neko doktor ekonomskih nauka, opet znači da je bio sposoban da doktorira! Naprednjaci ne mogu da shvate da na rukovodećim mestima ne moraju da budu poslastičari, roštiljdžije, primitivci. Niko ne dovodi u pitanje borbu protiv korupcije, već način na koji se ona izvodi, gde se izuzimaju ljudi bliski SNS-u i stalno se uzvikuju imena ljudi iz DS-a i LDP-a bez ikakvih dokaza! Šta ako Miško izgovori njihova imena? Hoće li nas i tada Vučić ubeđivati u njihovo poštenje?

Dzungla

pre 11 godina

Samo vam trebaju jos rezultati vase halabuke a i da napokon shvatite da ste vi sada u vlasti, nisu potrebne predizborne lazi i spinovanje istine. Ceda samo trazi da kada ste vec pomenuli da znate ko se ovajdio od Miska samo nam recite imena. Vec smo imali iskustva sa ovakvom propagandom, od Bojovica (nikada nismo saznali od Vucka ime ko se sastajao), kradja glasackih listica (nikada nisu izasli ni Vucko ni hibridni predsednik sa imenima lopova), prisluskivanje (nikada nisu saopstili ko ih je prisluskivao), sada hapse Miska ali zbog pogresnih stvari (ima on mnogo gorih prevara, od Slobe do danas). Sada pokusavate da prebacite temu na Cedu, on nije vlast i ne moze nikoga da hapsi ali vi mozete. Po vasim saopstenjima stila Kurir vi ste jos uvek radikali, nemate ni stila ni civilizovanih argumenata za raspravu cak i sa Cedom.

Soterija

pre 11 godina

LDP nikakav predlog zakona nisu dali za ovih dvanaest godina. Mislim da LDP-u strašno smeta borba protiv kriminala i korupcije, i da se protive ovoj borbi.Borba protiv kriminala i korupcje se vodi časno, pošteno, ima punu podršku naroda. Borba protiv kriminala i korupcije će zaista utvrditi koje kriv.

Lepo ali bez osnova

pre 11 godina

SNSovci, lepo je što ste ponosni na svog Lidera, ali u ovoj zemlji svako ima svoje lidere, pa budite korektni i dozvolite i drugima da budu ponosni na svoje. Mada niko ne može tako ostrašceno a bez argumenata da : da veruje, da se nada, i da bude ponosan.
Posle hapšenja Miškovica za trenutak sam poverovao, da Vucic radi pravu stvar.
Ali pošto ne traži u institucijama krivce za sve uništavanje Srbije od 90tih, kad se doticni obogatio, stvarno je degute preslišavati sve redom ko je dobio novac od istog. Mi koji smo tada bili u pelenama!
Sve mi ovo više lici na pranje najveceg Udbaša, i lopova. A bojim se da ce to biti i sa ostalim tajkunima, naravno uz uslove...

matori

pre 11 godina

U Srbiji danas postoji samo jedno što je izrazito žalosno i jadno...
To je isturena filijala SRS, koja je prepoznatljiva po skraćenici SNS (srpska nepismena stranka), i po njihovom aktuelnom vođi, koji je još bljutaviji i ljigaviji od njih samih!

Njegovi svakodnevni nastupi, izjave i nemušto fabrikovane afere, kojima je jedini cilj da se održava medijska kampanja koja ne vodi nikuda (služi samo sebi samoj), pod parolom "borba protiv korupcije i kriminala", ima svoje stalne "navijače" i stalne "neprijatelje", a polako počinju da se formiraju i tradicionalne "izdajice", da bi pozorište bilo kompletno.

Činjenica da sve to što radi (preko 95%), nema apsolutno nikakve veze sa njegovim resornim nadležnostima u Vladi, ukazuje da ovde više nije reč o pravnoj državi, u kojoj postoji prava vlast i prava podela vlasti (na zakonodavnu, izvršnu, i sudsku - kako se uči u školama), nego se radi o privatnoj prćiji nekoliko likova koji su patološki ogrezli u samoljublje, samovlašće i anarhično lupetanje, koje se dopada jednom velikom delu isto tako bolesnog plebsa...

Kada neko (bilo ko) javno ukaže na gore opisane okolnosti i činjenicu da takvo ponašanje Srbiju nikada neće pomeriti ni milimetar napred, odnosno da će zaista "nedodirljivi" i danje ostati takvi, a nekoliko neposlušnih ili nepodobnih biti "za primer" prividno "kažnjeni", gore spomenuto Udruženje Bez Bedža (UBB - mnogo bolje zvuči) na čelu sa svojim voždom, osipa sve moguće i nemoguće prostakluke i gluposti - do iznemoglosti...

Nele

pre 11 godina

To su argumenti LDP-a jer drugih nema, a zašto se Čedomir toliko zalaže za Miškovića, da nije i on sa svojim poslanicima učestvovao u kreiranju devijantnih zakona za krupne kapitaliste?

Major Kursula

pre 11 godina

" Srpska napredna stranka zahteva od nadležnih državnih organa..." - niste vi cisti. Imate apsolutnu vlast u zemlji a obracate se u trecem licu zahtevom drzavnim organima. Leva ruka desnu ne poznaje...

neshom

pre 11 godina

Dosadise sa ponosnim liderom Acom Vucicem. Veliki vodja Severne Koreje je mala maca za njihovog Vucka. Mogu koreanci da prepisuju saopstenja od SNS-a.

kanibal

pre 11 godina

"Mogu eldepeovci da se pohvale što im lider živi u vilčugi na dedinju i u dupleksu na novom beogradu,što se vozi u Q sedmicama,lend roverima i tojotama prijus,kad dođe leto onda uzjaše honda trkači motor,što letuje na mikonosu,planinari na akonkagvi,šopinguje u parizu,nosi hublot satove i hugo boss odela,i što je vlasnik nekoliko privatnih preduzeća po Srbiji.
(BaneUtd, 17. decembar 2012 21:58) "

U duplexu na NBGD živi naš poznati borac protiv korupcije, a u triplexu u blizini i duhovni vodja nacije, u slobodno vreme proizvodjač domaće rakije.

Koji davno nisu ni bili na vlasti, pa stvar time postaje čudnija - odakle pa njima sve to?

korupcionasi

pre 11 godina

Prvo nije tacno da vlada dize frku i objavljuje imena funkcionera koji ce biti hapseni ili ne.To rade pojedinci koji idu po sistemu,sto gore to bolje...za njih.Ima puno onih koji plivaju obicno u mulju. Znate ono zamuljamo, pa se nista ne vidi. Ovde se radi o zameni teza.Valjda taj neko misli da ce na ovaj nacin obesmisliti rad pravosudnih organa i na taj nacin uspeti, da ovu casnu borbu koju je inace inicirao narod Srbije a ne vlada, dovede do besmislja. Nece moci ovaj put...

bezimena

pre 11 godina

Bože dragi,kakva gomila nebuliza od ovih crnih...zahtevaju od nadležnih-od samih sebe-da kažu to i to...kad će im stići dojava da nisu opozicija i da uveliko hapse,ali ne svoje... ovaj narod, izgleda,najviše voli da se pravi blesav,.,ili to zaista i jeste...
(klenga, 17. decembar 2012 20:12)

Bojim se da je, uz Alchajmera, ovo poslednje...prava kombinacija za propast.

z.

pre 11 godina

Zanimljiva je samo jedna stvar koju SNS treba da objasni. Miskovic je imao sastanak sa Tomom gde je trazio da ga zastiti od hapsenja. OK ovaj to nije uradio, ali otkud da ode bas kod njega? Neki stari dugovi koje je Miskovic probao da naplati?

Predrag

pre 11 godina

Ova saopstenja SNS-a su kao scenario za Otpisane ili Valter brani Sarajevo.
Opet je Vucic poslao SMS:
Opletite po Cedi!
A ovi njihovi timovi za pisanje jos nisu stigli da razumeju da li su radikali ili naprednjaci,pa mi se sve cini da ce cipela izleteti iz ekrana!

Zivota Zivotic

pre 11 godina

Otkrivanje prljaog vesa ima smisla ako postoji namera da se isti opere. Ocigledno da ga u Srbiji postoji na tone. Potrebno je imati dobre ves masine da ga operu - tj. sistem o cemu prica Ceda, ali i operatore bez kojih sistem sam od sebe nece raditi o cemu prica Vucic.

Mikan

pre 11 godina

Verovatno je ljut sto niko jos uvek njega nije pozvao na razgovore. Trebalo bi malo da saceka pa ce poverovati u ovu borbu kada mu na vrata zakucaju inspektori iz tima za borbu protiv korupcije.

dana

pre 11 godina

Neka prvo iznese svoje rezultate dok je bio na vlasti pa će mo proceniti njegovu želju da se suprostavi korupciji.Ali njegovi rezultati su takvi da su nam godinama naneli više zla nego koristi.A jednom takvom čoveku nema razloga verovati!

Пешчани Човек

pre 11 godina

Током протекле деценије систем услуга, пријатељстава, родбинских веза резултирао је чињеницом да је Србија међу земљама са највишим нивом корупције у свету. Појединци су тако стечене привилегије почели да доживљавају као властито добро, а свако ко им се супростави је за њих потенцијална мета и са њиховог становишта легитиман циљ. Међутим сада у први план избија страх, на неки начи и неверица јер су појединци очито мислили да ће за век векова остати недодирљиви.

ljubitelj burleski

pre 11 godina

Kada će se SNS naučiti da se u Skupštini odgovara na pitanja opozicije a ne ovakvim naknadnim i vulgarnim ,vredjajućim i otrovnim sadržajem koji OPET nije odgovor.Osim uvreda ,nema NI JEDNOG ARGUMENOVANOG ODGOVORA.A pitanja su,za nas nestranački obojene,kada je Jovanović bio nosilac vlasti,kako se to sme ponižavati doktorat ekonomskih nauka,pre par dana ,na meti je bio g.Hajdin,pa g.Goati ,sada Milić ,ko je sledeća meta.Mozak na otsustvu ,je izraz ,koji bi nekom od sastavljača ovog pamfleta bio primereniji,.Ovo je samo dokaz da se JOŠ smatrate ,,superiorni,,i da vi možete da blatite koga odaberete za metu,a da to u Parlamentu NISTE U STANJU ,TAMO POSTOJI MOGUĆNOST,,TEHNIČKE GREŠKE,,VIDELI SMO I ,,ZADIVLJENI,,SMO.Kako istražni organi po vašem nalogu da rade ,jer to na zapoved.I za ,,šaku,,para ,,zna se gde i kako se ,,prekomponovanje ,,na ,,bolje ,vodilo.Šta je g.Maja ,ako ne totalni dokaz,baš ovog,,vašeg ,,etiketiranja.U vašem ,,krilu,,beg kod starih pajtosa ,,sa ,,imunitetom,,za ,,ostavštinu,, u Novom Sadu.Ili g.Pešić ,koja u poznim godinama ,,progleda,,tudjom dioptrijom,ili G,Protića koji ne nadje mesto medju svojom družinom čiji je bio ,,zaštitni znak,,i on ,,preko noći ,,dobi ,,poriv,,da preskoči ideološki kanal i sada ,,popuje bez mantije.Razlika u ljudima, da li su spremni da se odreknu svog mozga i daju ga na ,,remont,,tj,kako vi kažete na ,,prekomponovanje ili će se držati očiglednog i neizbrisivog ,ma koliko se vi upinjali da to zamažete hajkom i uvredama,.SNS=SRS!?

milos g.

pre 11 godina

Evo nesto vidno: gospodo SNS i Master Vucicu,ko je pratio a ko ubio Slavka Curuviju?dok ste bili ministar informisanja Mirjane Markovic,nimalo umesane u to ubistvo, u ulici Svetogorskoj,kojom svakodnevno setam..a Vi..je zaobilazite..kao odgovor na ldp saopstenja.