Ponedeljak, 17.12.2012.

13:05

SPS i SNS složne u bitnim pitanjima

Premijer Ivica Dačić kaže da SNS i SPS imaju potpuno jedinstven pogled o pitanjima pridruživanja EU, Kosova i Metohije i ciljeva ekonomske politike.

Izvor: B92

SPS i SNS složne u bitnim pitanjima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

aleksandar grozni

pre 11 godina

Ako je nekom od onih 1.300.000 nepismenih bilo dilema zasto svi beze i nece sa nama,valjda im je sada jasno,vrlo je prosto.

Zoran

pre 11 godina

Sta je sada, gde je onaj Vulin da nas podseti kako je jednostavna procedura oko ulaska robe na Kosovo !!!! Dobar dan - dobar dan, prijavis lepo ljudima robu, kazes da je za Sever Kosova i oni te puste, ne carine robu....... Zaboravili smo svi ovu izjavu. Jojjjjjjj sto imamo amneziju pa je lako lagati nas. Da, i nema danas Suzane Grubjesic da nas podesti da cemo uskoro dobiti datum za otpocinjanje pregovora ...... Najstrasnije, ovakve izjave moze da pise kompjuter, idite svi na godisnji, stisnite enter i odmor..........

Mikeli

pre 11 godina

Pitanje KiM je izuztno tesko i resenje ovog problema zahteva jedinstvo svih politickih aktera. Ovo je problem koji nije od juce tako da i za njegovo resavanje potrebno je vreme ali i konsenzus svih politickih lidera kako bi smo uz pomoc nasih prijatelja pokusali da nadjemo odrzivo resenje.

Pajtonovac II

pre 11 godina

A gospodin "Pajtonovac"ima rezervnu drzavu ili je sujeta toliko jaka da ne moze da podrzi svoje protivnike cak i ako rade nesto dobro?
(Ana, 17. decembar 2012 17:00)

Alo internet odeljene naprednih radikala navedite mi nešto dobro što je vaša stranka uradila pozitivno za dvadeset i kusur godina koliko postoji a posebno tata Toma i mama Vučko

DJURDJEVDAN

pre 11 godina

Samo nam je jedinstvo vazno da predvazidjemo sve prepreke koje ova zemlja ima !!! Bitno je jedinstvo na prvom mestu a stranacke razmirice i politicka borba u drugi plan.

zoran

pre 11 godina

Pa što ste morali da se skupljate u Nedelju u ponoć da biste to zaključili? Jutro je starije od večeri. Uvek bilo majstori. Da ne bude kad svane: " Ma ja to sinoć onako pospan i umoran..."

Ana

pre 11 godina

A gospodin "Pajtonovac"ima rezervnu drzavu ili je sujeta toliko jaka da ne moze da podrzi svoje protivnike cak i ako rade nesto dobro?

Berkut

pre 11 godina

Vi se složili o nečemu? Baš me interesuje ali stvarno oko čega ste se složili osim što je sastank bio dugačak i buran.Pa ljudi dvadeset godina slušamo o jedinstvu konstruktivnim razgovorima a zemlja nam razjedinjenja konfuzna, dezorijentisana. Više i ne upotrebljavamo reč država nego zemlja.Nema bre ni d od države a oni složni. Kao bolesnik od neizlečive bolesti. Ima li uovoj zemlji nekog "lekara" koji zna svoj posao da leči ovu zemlju!

DENIS

pre 11 godina

Ova vlada SNS i SPS nam je vlada nacionalnnog spasa. Od njih ocekujemo da se odgovorno i drzavnicki ponasaju sto znaci da nastave borbu protiV sistemske drzavne korupcije i organizovanog kriminala sto je osnovni preduslov za ekonomski oporavak zemlje. U tome imaju i podrsku i dela opozicije DSS.

Soterija

pre 11 godina

Borbu protiv kriminala i korupcije podržavaju građani, kao i rad vlade Republike Srbije. Vlada i treba da ima jedinstven stav o rešavanju jako bitnih politčkih pitanja.Nadam se da će se stanje u našoj državi promeniti na bolje. Verujem da će se ekonomska sitaucija zaista popraviti, i smanjiti stopa nezaposlenosti.

Pekikv

pre 11 godina

Odlican primer kako bi u ovom trenutku trebali svi da se slozimo i ujedinimo u ovoj teskoj borbi koju je zapocela ova vlada na celu sa Aleksandrom Vucicem...

kakav lik

pre 11 godina

Covek vodio besmisleni rat za Kosovo kapitulirao povukao vojsku a deset godina kasnije formalizovao priznanje KIM kao veliki 'demokrata', to je put klasicnog srpskog politicara, zato je Srbija tu gde jeste.

Jagodica

pre 11 godina

Ova vlast radi punom parom, iako je nekima to nepojmljivo,jer su navikli na nerad i dzabalebarenje.Vlast je ujedinjena i slozna kao nikada pre i ne znam zasto to nekima smeta, umesto da im bude drago jer to znaci napredak za ovu zemlju.

patriota

pre 11 godina

Najzad su patriotske snage došle na vlast. najbitnije je da ih interesuje država, narod i ekonomija. Nadamo se da će u narednom periodu doći do rešavanja problema sa Kosovom i da će ekonomska situacija biti bolj nego što je sada.

Siniša

pre 11 godina

Ma svi smo oduševljeni, evo i šampanjac otvaramo, što će Bajatović i dalje da ostane na mestu direktor Srbijagasa i da pravi gubitke, do sada 750 miliona evra. Oduševljeni smo što ste nas za poslednja 3 meseca zadužili za 3 milijarde evra. Oduševljeni smo i zbog činjenice da smo sami izgradili granični prelaz sa KiM, a ne da nam prelaz grade šiptarske firme, pa smo tako uposlili našu građevinsku operativu(što bi rekao Velja). Oduševljeni smo i što svake godine 35.000 grašana Srbije ode iz naše zemlje, kako bi preživeli i našli posao, barem neko da se spasi. Oduševljeni smo i što ste vi političari ,,dobri drugari'', što se slažete...blago nama sa vama. Zbog toga vas je i Miško finansirao, kako sam kaže, jer i on podržava to što se vi lepo slažete, što ste dobri drugari...

Rada

pre 11 godina

Ova vlada ima sansu do god je LDP glavna opozicija. Kad Jovanovic nesto kaze, izjavi to je samo jedno veliko plus. Ne daj Boze da se u slozi sa Vucicem ili Dacicem u bilo cemu.

igor

pre 11 godina

Sada kada se istinski krenulo u resavanja problema koji godinama muce Srbiju potrebno je vise nego ikada ranije da vlada bude jedinstvena i da da sve od sebe kako bi problemi jednom za svagda bili reseni.

ALEDEN22

pre 11 godina

Da bi vam poverovali u jedinstvo i dobronamernost SNA i SPS za sve gradjane moracete da promenite vlast u Beogradu. Ne moze jedinstvo, dobrobit da budu selektivni.

Sokolac

pre 11 godina

Sada je najmanje potrebno da bilo kakve stranačke razmirice dolaze do izražaja. Sada je potrebno jedinstvo kompletne vlade , jer samo tako se možete izboriti sa korupcijom i kriminalom.Mišljenja smo da ova vlada deluje jedinstveno i zato joj građani daju iskrenu podršku.

jovicaN

pre 11 godina

Problemi nisu jednostavni i laki i samo jedinstvenim pristupom i bez razmimoilaženja u rešenjima može se postići cilj.
A cilj je čupanje države iz kandži korupcije; jačanje posrnule ekonomije (pre svega otplata dugova i redovno servisiranje troškova); vraćanje dostojanstva poniženim institucijama...

ringišpil

pre 11 godina

zanimljivo, kako dirljiva sloga u neslaganju. neki iz koalicije su očigledno predviđeni za odstrel (mrkonjić, nekoliko ursovaca), sve po dogovoru.
očigledno da je velika borba za podelu moći, nokautirati koalicione partnere naprednjaka, sve sa namerom da se ovi pripreme za vanredne izbore i nabiju rejting do plafona.
sprema nam se jednopartijska diktatura, očigledno.

MOKA

pre 11 godina

Konačno su shvatili da samo složni i ujedinjeni oko istih stavova mogu da pomognu da se zemlja iščuća iz haosa u koju su je predhodne vlasti uvukle pljačkajuči sve što je moglo da se opljačka,

DraganM

pre 11 godina

A sta, u svemu ste se slozili? A narod i dalje da trpi nebuloze i lazi da "Kosovo nije uslov". To je uslov nad uslovima, smao cekajte da EU primi i Hrvatsku za koji mesec, pa kad tek Hrvatska pocne da postavlja uslove kao clanica EU.
Kaze, "slozili se", sto bi Beogradski Sindikat rekao "SAD STE SE USEMILI..."

peric

pre 11 godina

Obracun sa korupcijom i kriminalom se zahuktava. Taj obracun pao je na ramena Aleksandara Vucica i u ovom trenutku njemu treba podrska citave vlade, tako da stavovi po ovom pitanju trebalo bi da budu u potpunosti usaglaseni.

Dusica

pre 11 godina

Pa kad je ljubav tolika zar je potrebno u vampirsko vreme je satima iskazivat,uostalom ja mislim da ste jedino slozni da jasete ovaj narod.Ovo vise nije normalno drzava u raspadu oni o ljubavi !!!

vuksan

pre 11 godina

U cemu ste slozni? Karlobag,Karlovac,Virovitica puj pike vise ne vazi,u stvari vazilo bi al stisle nas strane sile pa nista od "Nebeske Srbije" ajmo sad u "prerusene Evropejce"...

crni domino

pre 11 godina

Bili ste slozni o bitnim pitanjima i 1999 godine, pa ste uprskali!
Sada jedino moze da vas spase dovrsavanje posla koji ste zapoceli u Kumanovu!

bas je tako

pre 11 godina

Ko o cemu k.... o postenju!.
Ivice lazi sebe ako ti je lakse jer te Aca degradio "dibidus", nemoj nas da smaras vise takvim glupostima.
Jedino me tesi sto su i ovi vasi komentatori po zadatku naprasno zanemeli a narodu ste se zgadali za ovo kratko vreme.

Mirko

pre 11 godina

Mudri Premijer je izjavio: "kad je reč o platformi, ona se ne može postaviti tako da se posle "nađete u situaciji da ne možete ni napred ni nazad".
Mozda bi se ova velika mudrost trebala istaci na ulazima svih institucija, posebno skola i bolnica.

Serafim

pre 11 godina

Ni jedan jedini glasac SNS i SPS nije glasao za potpunu predaju Kosova a upravo se to desava.
Nikolic se krije, Vucic hapsi i zastrasuje Srbiju, a Daciceva razmisljanja o Kosovu najbolje ilustruje recenica "Kada ja mogu da razgovaram sa Tacijem mogu i oni da ciste sneg!"
Zalosno je sto premijer Srbije u momentu kada se Srbiji otima Kosovo to stavlja u isti red po vaznosti kao i ciscenje snega!
Na sceni je veleizdaja Srbije upravo onakva kakvu Tadic nije hteo da prihvati ni po cenu gubljenja vlasti.
Ne moze se Kosovo, zamazati Miskovicem, toga ova vlada mora da bude svesna!
Srbija izdaju nikome nije prastala, pa nece ni Vucicu Nikolicu i Dacicu!
U to moraju sva trojica da budu uvereni!
Niko nije dovoljno jak da potpise izdaju Srbije ...niko!

bas je tako

pre 11 godina

Ko o cemu k.... o postenju!.
Ivice lazi sebe ako ti je lakse jer te Aca degradio "dibidus", nemoj nas da smaras vise takvim glupostima.
Jedino me tesi sto su i ovi vasi komentatori po zadatku naprasno zanemeli a narodu ste se zgadali za ovo kratko vreme.

vuksan

pre 11 godina

U cemu ste slozni? Karlobag,Karlovac,Virovitica puj pike vise ne vazi,u stvari vazilo bi al stisle nas strane sile pa nista od "Nebeske Srbije" ajmo sad u "prerusene Evropejce"...

Serafim

pre 11 godina

Ni jedan jedini glasac SNS i SPS nije glasao za potpunu predaju Kosova a upravo se to desava.
Nikolic se krije, Vucic hapsi i zastrasuje Srbiju, a Daciceva razmisljanja o Kosovu najbolje ilustruje recenica "Kada ja mogu da razgovaram sa Tacijem mogu i oni da ciste sneg!"
Zalosno je sto premijer Srbije u momentu kada se Srbiji otima Kosovo to stavlja u isti red po vaznosti kao i ciscenje snega!
Na sceni je veleizdaja Srbije upravo onakva kakvu Tadic nije hteo da prihvati ni po cenu gubljenja vlasti.
Ne moze se Kosovo, zamazati Miskovicem, toga ova vlada mora da bude svesna!
Srbija izdaju nikome nije prastala, pa nece ni Vucicu Nikolicu i Dacicu!
U to moraju sva trojica da budu uvereni!
Niko nije dovoljno jak da potpise izdaju Srbije ...niko!

crni domino

pre 11 godina

Bili ste slozni o bitnim pitanjima i 1999 godine, pa ste uprskali!
Sada jedino moze da vas spase dovrsavanje posla koji ste zapoceli u Kumanovu!

ringišpil

pre 11 godina

zanimljivo, kako dirljiva sloga u neslaganju. neki iz koalicije su očigledno predviđeni za odstrel (mrkonjić, nekoliko ursovaca), sve po dogovoru.
očigledno da je velika borba za podelu moći, nokautirati koalicione partnere naprednjaka, sve sa namerom da se ovi pripreme za vanredne izbore i nabiju rejting do plafona.
sprema nam se jednopartijska diktatura, očigledno.

Dusica

pre 11 godina

Pa kad je ljubav tolika zar je potrebno u vampirsko vreme je satima iskazivat,uostalom ja mislim da ste jedino slozni da jasete ovaj narod.Ovo vise nije normalno drzava u raspadu oni o ljubavi !!!

Mirko

pre 11 godina

Mudri Premijer je izjavio: "kad je reč o platformi, ona se ne može postaviti tako da se posle "nađete u situaciji da ne možete ni napred ni nazad".
Mozda bi se ova velika mudrost trebala istaci na ulazima svih institucija, posebno skola i bolnica.

Siniša

pre 11 godina

Ma svi smo oduševljeni, evo i šampanjac otvaramo, što će Bajatović i dalje da ostane na mestu direktor Srbijagasa i da pravi gubitke, do sada 750 miliona evra. Oduševljeni smo što ste nas za poslednja 3 meseca zadužili za 3 milijarde evra. Oduševljeni smo i zbog činjenice da smo sami izgradili granični prelaz sa KiM, a ne da nam prelaz grade šiptarske firme, pa smo tako uposlili našu građevinsku operativu(što bi rekao Velja). Oduševljeni smo i što svake godine 35.000 grašana Srbije ode iz naše zemlje, kako bi preživeli i našli posao, barem neko da se spasi. Oduševljeni smo i što ste vi političari ,,dobri drugari'', što se slažete...blago nama sa vama. Zbog toga vas je i Miško finansirao, kako sam kaže, jer i on podržava to što se vi lepo slažete, što ste dobri drugari...

DraganM

pre 11 godina

A sta, u svemu ste se slozili? A narod i dalje da trpi nebuloze i lazi da "Kosovo nije uslov". To je uslov nad uslovima, smao cekajte da EU primi i Hrvatsku za koji mesec, pa kad tek Hrvatska pocne da postavlja uslove kao clanica EU.
Kaze, "slozili se", sto bi Beogradski Sindikat rekao "SAD STE SE USEMILI..."

kakav lik

pre 11 godina

Covek vodio besmisleni rat za Kosovo kapitulirao povukao vojsku a deset godina kasnije formalizovao priznanje KIM kao veliki 'demokrata', to je put klasicnog srpskog politicara, zato je Srbija tu gde jeste.

Pajtonovac II

pre 11 godina

A gospodin "Pajtonovac"ima rezervnu drzavu ili je sujeta toliko jaka da ne moze da podrzi svoje protivnike cak i ako rade nesto dobro?
(Ana, 17. decembar 2012 17:00)

Alo internet odeljene naprednih radikala navedite mi nešto dobro što je vaša stranka uradila pozitivno za dvadeset i kusur godina koliko postoji a posebno tata Toma i mama Vučko

Rada

pre 11 godina

Ova vlada ima sansu do god je LDP glavna opozicija. Kad Jovanovic nesto kaze, izjavi to je samo jedno veliko plus. Ne daj Boze da se u slozi sa Vucicem ili Dacicem u bilo cemu.

Berkut

pre 11 godina

Vi se složili o nečemu? Baš me interesuje ali stvarno oko čega ste se složili osim što je sastank bio dugačak i buran.Pa ljudi dvadeset godina slušamo o jedinstvu konstruktivnim razgovorima a zemlja nam razjedinjenja konfuzna, dezorijentisana. Više i ne upotrebljavamo reč država nego zemlja.Nema bre ni d od države a oni složni. Kao bolesnik od neizlečive bolesti. Ima li uovoj zemlji nekog "lekara" koji zna svoj posao da leči ovu zemlju!

zoran

pre 11 godina

Pa što ste morali da se skupljate u Nedelju u ponoć da biste to zaključili? Jutro je starije od večeri. Uvek bilo majstori. Da ne bude kad svane: " Ma ja to sinoć onako pospan i umoran..."

MOKA

pre 11 godina

Konačno su shvatili da samo složni i ujedinjeni oko istih stavova mogu da pomognu da se zemlja iščuća iz haosa u koju su je predhodne vlasti uvukle pljačkajuči sve što je moglo da se opljačka,

peric

pre 11 godina

Obracun sa korupcijom i kriminalom se zahuktava. Taj obracun pao je na ramena Aleksandara Vucica i u ovom trenutku njemu treba podrska citave vlade, tako da stavovi po ovom pitanju trebalo bi da budu u potpunosti usaglaseni.

jovicaN

pre 11 godina

Problemi nisu jednostavni i laki i samo jedinstvenim pristupom i bez razmimoilaženja u rešenjima može se postići cilj.
A cilj je čupanje države iz kandži korupcije; jačanje posrnule ekonomije (pre svega otplata dugova i redovno servisiranje troškova); vraćanje dostojanstva poniženim institucijama...

igor

pre 11 godina

Sada kada se istinski krenulo u resavanja problema koji godinama muce Srbiju potrebno je vise nego ikada ranije da vlada bude jedinstvena i da da sve od sebe kako bi problemi jednom za svagda bili reseni.

Zoran

pre 11 godina

Sta je sada, gde je onaj Vulin da nas podseti kako je jednostavna procedura oko ulaska robe na Kosovo !!!! Dobar dan - dobar dan, prijavis lepo ljudima robu, kazes da je za Sever Kosova i oni te puste, ne carine robu....... Zaboravili smo svi ovu izjavu. Jojjjjjjj sto imamo amneziju pa je lako lagati nas. Da, i nema danas Suzane Grubjesic da nas podesti da cemo uskoro dobiti datum za otpocinjanje pregovora ...... Najstrasnije, ovakve izjave moze da pise kompjuter, idite svi na godisnji, stisnite enter i odmor..........

Ana

pre 11 godina

A gospodin "Pajtonovac"ima rezervnu drzavu ili je sujeta toliko jaka da ne moze da podrzi svoje protivnike cak i ako rade nesto dobro?

patriota

pre 11 godina

Najzad su patriotske snage došle na vlast. najbitnije je da ih interesuje država, narod i ekonomija. Nadamo se da će u narednom periodu doći do rešavanja problema sa Kosovom i da će ekonomska situacija biti bolj nego što je sada.

Jagodica

pre 11 godina

Ova vlast radi punom parom, iako je nekima to nepojmljivo,jer su navikli na nerad i dzabalebarenje.Vlast je ujedinjena i slozna kao nikada pre i ne znam zasto to nekima smeta, umesto da im bude drago jer to znaci napredak za ovu zemlju.

Pekikv

pre 11 godina

Odlican primer kako bi u ovom trenutku trebali svi da se slozimo i ujedinimo u ovoj teskoj borbi koju je zapocela ova vlada na celu sa Aleksandrom Vucicem...

Mikeli

pre 11 godina

Pitanje KiM je izuztno tesko i resenje ovog problema zahteva jedinstvo svih politickih aktera. Ovo je problem koji nije od juce tako da i za njegovo resavanje potrebno je vreme ali i konsenzus svih politickih lidera kako bi smo uz pomoc nasih prijatelja pokusali da nadjemo odrzivo resenje.

DENIS

pre 11 godina

Ova vlada SNS i SPS nam je vlada nacionalnnog spasa. Od njih ocekujemo da se odgovorno i drzavnicki ponasaju sto znaci da nastave borbu protiV sistemske drzavne korupcije i organizovanog kriminala sto je osnovni preduslov za ekonomski oporavak zemlje. U tome imaju i podrsku i dela opozicije DSS.

DJURDJEVDAN

pre 11 godina

Samo nam je jedinstvo vazno da predvazidjemo sve prepreke koje ova zemlja ima !!! Bitno je jedinstvo na prvom mestu a stranacke razmirice i politicka borba u drugi plan.

Sokolac

pre 11 godina

Sada je najmanje potrebno da bilo kakve stranačke razmirice dolaze do izražaja. Sada je potrebno jedinstvo kompletne vlade , jer samo tako se možete izboriti sa korupcijom i kriminalom.Mišljenja smo da ova vlada deluje jedinstveno i zato joj građani daju iskrenu podršku.

Soterija

pre 11 godina

Borbu protiv kriminala i korupcije podržavaju građani, kao i rad vlade Republike Srbije. Vlada i treba da ima jedinstven stav o rešavanju jako bitnih politčkih pitanja.Nadam se da će se stanje u našoj državi promeniti na bolje. Verujem da će se ekonomska sitaucija zaista popraviti, i smanjiti stopa nezaposlenosti.

aleksandar grozni

pre 11 godina

Ako je nekom od onih 1.300.000 nepismenih bilo dilema zasto svi beze i nece sa nama,valjda im je sada jasno,vrlo je prosto.

ALEDEN22

pre 11 godina

Da bi vam poverovali u jedinstvo i dobronamernost SNA i SPS za sve gradjane moracete da promenite vlast u Beogradu. Ne moze jedinstvo, dobrobit da budu selektivni.

peric

pre 11 godina

Obracun sa korupcijom i kriminalom se zahuktava. Taj obracun pao je na ramena Aleksandara Vucica i u ovom trenutku njemu treba podrska citave vlade, tako da stavovi po ovom pitanju trebalo bi da budu u potpunosti usaglaseni.

patriota

pre 11 godina

Najzad su patriotske snage došle na vlast. najbitnije je da ih interesuje država, narod i ekonomija. Nadamo se da će u narednom periodu doći do rešavanja problema sa Kosovom i da će ekonomska situacija biti bolj nego što je sada.

Jagodica

pre 11 godina

Ova vlast radi punom parom, iako je nekima to nepojmljivo,jer su navikli na nerad i dzabalebarenje.Vlast je ujedinjena i slozna kao nikada pre i ne znam zasto to nekima smeta, umesto da im bude drago jer to znaci napredak za ovu zemlju.

igor

pre 11 godina

Sada kada se istinski krenulo u resavanja problema koji godinama muce Srbiju potrebno je vise nego ikada ranije da vlada bude jedinstvena i da da sve od sebe kako bi problemi jednom za svagda bili reseni.

MOKA

pre 11 godina

Konačno su shvatili da samo složni i ujedinjeni oko istih stavova mogu da pomognu da se zemlja iščuća iz haosa u koju su je predhodne vlasti uvukle pljačkajuči sve što je moglo da se opljačka,

Sokolac

pre 11 godina

Sada je najmanje potrebno da bilo kakve stranačke razmirice dolaze do izražaja. Sada je potrebno jedinstvo kompletne vlade , jer samo tako se možete izboriti sa korupcijom i kriminalom.Mišljenja smo da ova vlada deluje jedinstveno i zato joj građani daju iskrenu podršku.

Pekikv

pre 11 godina

Odlican primer kako bi u ovom trenutku trebali svi da se slozimo i ujedinimo u ovoj teskoj borbi koju je zapocela ova vlada na celu sa Aleksandrom Vucicem...

ALEDEN22

pre 11 godina

Da bi vam poverovali u jedinstvo i dobronamernost SNA i SPS za sve gradjane moracete da promenite vlast u Beogradu. Ne moze jedinstvo, dobrobit da budu selektivni.

jovicaN

pre 11 godina

Problemi nisu jednostavni i laki i samo jedinstvenim pristupom i bez razmimoilaženja u rešenjima može se postići cilj.
A cilj je čupanje države iz kandži korupcije; jačanje posrnule ekonomije (pre svega otplata dugova i redovno servisiranje troškova); vraćanje dostojanstva poniženim institucijama...

DENIS

pre 11 godina

Ova vlada SNS i SPS nam je vlada nacionalnnog spasa. Od njih ocekujemo da se odgovorno i drzavnicki ponasaju sto znaci da nastave borbu protiV sistemske drzavne korupcije i organizovanog kriminala sto je osnovni preduslov za ekonomski oporavak zemlje. U tome imaju i podrsku i dela opozicije DSS.

Soterija

pre 11 godina

Borbu protiv kriminala i korupcije podržavaju građani, kao i rad vlade Republike Srbije. Vlada i treba da ima jedinstven stav o rešavanju jako bitnih politčkih pitanja.Nadam se da će se stanje u našoj državi promeniti na bolje. Verujem da će se ekonomska sitaucija zaista popraviti, i smanjiti stopa nezaposlenosti.

Rada

pre 11 godina

Ova vlada ima sansu do god je LDP glavna opozicija. Kad Jovanovic nesto kaze, izjavi to je samo jedno veliko plus. Ne daj Boze da se u slozi sa Vucicem ili Dacicem u bilo cemu.

Serafim

pre 11 godina

Ni jedan jedini glasac SNS i SPS nije glasao za potpunu predaju Kosova a upravo se to desava.
Nikolic se krije, Vucic hapsi i zastrasuje Srbiju, a Daciceva razmisljanja o Kosovu najbolje ilustruje recenica "Kada ja mogu da razgovaram sa Tacijem mogu i oni da ciste sneg!"
Zalosno je sto premijer Srbije u momentu kada se Srbiji otima Kosovo to stavlja u isti red po vaznosti kao i ciscenje snega!
Na sceni je veleizdaja Srbije upravo onakva kakvu Tadic nije hteo da prihvati ni po cenu gubljenja vlasti.
Ne moze se Kosovo, zamazati Miskovicem, toga ova vlada mora da bude svesna!
Srbija izdaju nikome nije prastala, pa nece ni Vucicu Nikolicu i Dacicu!
U to moraju sva trojica da budu uvereni!
Niko nije dovoljno jak da potpise izdaju Srbije ...niko!

DJURDJEVDAN

pre 11 godina

Samo nam je jedinstvo vazno da predvazidjemo sve prepreke koje ova zemlja ima !!! Bitno je jedinstvo na prvom mestu a stranacke razmirice i politicka borba u drugi plan.

Ana

pre 11 godina

A gospodin "Pajtonovac"ima rezervnu drzavu ili je sujeta toliko jaka da ne moze da podrzi svoje protivnike cak i ako rade nesto dobro?

Mikeli

pre 11 godina

Pitanje KiM je izuztno tesko i resenje ovog problema zahteva jedinstvo svih politickih aktera. Ovo je problem koji nije od juce tako da i za njegovo resavanje potrebno je vreme ali i konsenzus svih politickih lidera kako bi smo uz pomoc nasih prijatelja pokusali da nadjemo odrzivo resenje.

vuksan

pre 11 godina

U cemu ste slozni? Karlobag,Karlovac,Virovitica puj pike vise ne vazi,u stvari vazilo bi al stisle nas strane sile pa nista od "Nebeske Srbije" ajmo sad u "prerusene Evropejce"...

Mirko

pre 11 godina

Mudri Premijer je izjavio: "kad je reč o platformi, ona se ne može postaviti tako da se posle "nađete u situaciji da ne možete ni napred ni nazad".
Mozda bi se ova velika mudrost trebala istaci na ulazima svih institucija, posebno skola i bolnica.

ringišpil

pre 11 godina

zanimljivo, kako dirljiva sloga u neslaganju. neki iz koalicije su očigledno predviđeni za odstrel (mrkonjić, nekoliko ursovaca), sve po dogovoru.
očigledno da je velika borba za podelu moći, nokautirati koalicione partnere naprednjaka, sve sa namerom da se ovi pripreme za vanredne izbore i nabiju rejting do plafona.
sprema nam se jednopartijska diktatura, očigledno.

bas je tako

pre 11 godina

Ko o cemu k.... o postenju!.
Ivice lazi sebe ako ti je lakse jer te Aca degradio "dibidus", nemoj nas da smaras vise takvim glupostima.
Jedino me tesi sto su i ovi vasi komentatori po zadatku naprasno zanemeli a narodu ste se zgadali za ovo kratko vreme.

crni domino

pre 11 godina

Bili ste slozni o bitnim pitanjima i 1999 godine, pa ste uprskali!
Sada jedino moze da vas spase dovrsavanje posla koji ste zapoceli u Kumanovu!

DraganM

pre 11 godina

A sta, u svemu ste se slozili? A narod i dalje da trpi nebuloze i lazi da "Kosovo nije uslov". To je uslov nad uslovima, smao cekajte da EU primi i Hrvatsku za koji mesec, pa kad tek Hrvatska pocne da postavlja uslove kao clanica EU.
Kaze, "slozili se", sto bi Beogradski Sindikat rekao "SAD STE SE USEMILI..."

Dusica

pre 11 godina

Pa kad je ljubav tolika zar je potrebno u vampirsko vreme je satima iskazivat,uostalom ja mislim da ste jedino slozni da jasete ovaj narod.Ovo vise nije normalno drzava u raspadu oni o ljubavi !!!

Siniša

pre 11 godina

Ma svi smo oduševljeni, evo i šampanjac otvaramo, što će Bajatović i dalje da ostane na mestu direktor Srbijagasa i da pravi gubitke, do sada 750 miliona evra. Oduševljeni smo što ste nas za poslednja 3 meseca zadužili za 3 milijarde evra. Oduševljeni smo i zbog činjenice da smo sami izgradili granični prelaz sa KiM, a ne da nam prelaz grade šiptarske firme, pa smo tako uposlili našu građevinsku operativu(što bi rekao Velja). Oduševljeni smo i što svake godine 35.000 grašana Srbije ode iz naše zemlje, kako bi preživeli i našli posao, barem neko da se spasi. Oduševljeni smo i što ste vi političari ,,dobri drugari'', što se slažete...blago nama sa vama. Zbog toga vas je i Miško finansirao, kako sam kaže, jer i on podržava to što se vi lepo slažete, što ste dobri drugari...

kakav lik

pre 11 godina

Covek vodio besmisleni rat za Kosovo kapitulirao povukao vojsku a deset godina kasnije formalizovao priznanje KIM kao veliki 'demokrata', to je put klasicnog srpskog politicara, zato je Srbija tu gde jeste.

Berkut

pre 11 godina

Vi se složili o nečemu? Baš me interesuje ali stvarno oko čega ste se složili osim što je sastank bio dugačak i buran.Pa ljudi dvadeset godina slušamo o jedinstvu konstruktivnim razgovorima a zemlja nam razjedinjenja konfuzna, dezorijentisana. Više i ne upotrebljavamo reč država nego zemlja.Nema bre ni d od države a oni složni. Kao bolesnik od neizlečive bolesti. Ima li uovoj zemlji nekog "lekara" koji zna svoj posao da leči ovu zemlju!

zoran

pre 11 godina

Pa što ste morali da se skupljate u Nedelju u ponoć da biste to zaključili? Jutro je starije od večeri. Uvek bilo majstori. Da ne bude kad svane: " Ma ja to sinoć onako pospan i umoran..."

Pajtonovac II

pre 11 godina

A gospodin "Pajtonovac"ima rezervnu drzavu ili je sujeta toliko jaka da ne moze da podrzi svoje protivnike cak i ako rade nesto dobro?
(Ana, 17. decembar 2012 17:00)

Alo internet odeljene naprednih radikala navedite mi nešto dobro što je vaša stranka uradila pozitivno za dvadeset i kusur godina koliko postoji a posebno tata Toma i mama Vučko

Zoran

pre 11 godina

Sta je sada, gde je onaj Vulin da nas podseti kako je jednostavna procedura oko ulaska robe na Kosovo !!!! Dobar dan - dobar dan, prijavis lepo ljudima robu, kazes da je za Sever Kosova i oni te puste, ne carine robu....... Zaboravili smo svi ovu izjavu. Jojjjjjjj sto imamo amneziju pa je lako lagati nas. Da, i nema danas Suzane Grubjesic da nas podesti da cemo uskoro dobiti datum za otpocinjanje pregovora ...... Najstrasnije, ovakve izjave moze da pise kompjuter, idite svi na godisnji, stisnite enter i odmor..........

aleksandar grozni

pre 11 godina

Ako je nekom od onih 1.300.000 nepismenih bilo dilema zasto svi beze i nece sa nama,valjda im je sada jasno,vrlo je prosto.