Ponedeljak, 03.12.2012.

22:32

Hag: Presuda Šešelju u julu 2013.

Prvostepena presuda Vojislavu Šešelju, kome se u Hagu sudi za zločine protiv čovečnosti, biće izrečena u julu 2013, navodi se u izveštaju Haškog suda.

Izvor: Tanjug

Hag: Presuda Šešelju u julu 2013. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

hr

pre 11 godina

navijam da pusto voju vojvodu na slobodu,u srbiju,srbiji treba ovakva ljudina,da je uzdigne iz pepela,srbi zasluzuju da ih vodi ovako intelektualno jaka osoba! pitanje za milion eura,dali srbiti i njenim gradjanima zelim dobro ili lose???

Zoni

pre 11 godina

Nisam cak ni procitao ovu vest ali moram da dam neki komentar....ovo sto nam rade je toliko strasno da se ponovo vraca ona stara"Kadija te tuzi Kadija ti sudi"..i posle neko kaze da smo se oslobodili od strane okupacije!

IvanNS

pre 11 godina

Koliko god se ne slazem sa pustanjem gotovine,markaca i svih ostalih to je ipak u njihovom dvoristu ,mozemo biti zahvalni sto nam je haski tribunal koliko toliko ocistio zemlju od raznih seselja ,mladica,hadzica i svih ostalih. Tako da zelim gospodinu “smesnom psovacu“ sto duzi boravak

Zvonimir Juric

pre 11 godina

Seselja treba pustiti...zasto?
E pa on je kaznjavan citav svoj zivot.
Zamislite njegovu situaciju,najveci je srpski radikal,pokusava stalno bit najveci Srbin,al u glavi mu se stalno mota njegovo hrvatsko porijeklo..
On se budi s mislima o svojim precima Hrvatima,zaspe s tim mislima,a u medjuvremenu je srpski radikal.
Njemu kazna zatvora nije potrebna,on je osudjen na dozivotnu kaznu koja se desava u njegovoj glavi svakodnevno,i dogadjat ce se dok nas ne napusti,do zadnjeg dana.
Haski suci,pustite ga van!

Mostar - mostarcima

pre 11 godina

Kaze neki gost kako je malo onih sto bi polozili zivot za Srbiju.. Moguce, vazi za sve "patriote", pripadnike svih nacija. Nesto kontam sta su Bijeli Orlovi branili Srbiju u Mostaru ??? Kad pobise one civile na Uborku (mjesto do Mostara) .. Po kazivanju mostarskih srba (raje mostarske) dosli su sa strane i poceli pljacku grada.. Kupljenje civila nesrbske nacionalnosti (neki zaklani ko telad u svojim dvoristima).. Nasa moja JNA (ASURD) je sutila. Mi smo se organizovali kako smo mogli (dvadeset nas a 5 pusaka) .. Horde koje su divljale na toj strani grada sigurno su imale "idejne tvorce" te ideologije... Nocu amo slusali vriske zena i "raspjevane" orlove.. : Slobodane posalji salate, bice mesa, bice mesa klacemo Hrvate.. itd. Dijete sam iz mijesanog braka. Otac Srbin (vojno lice - iz Krusevca) majka Bosnjkinja.. Jugoslaveni ... No kao gradjanin grada Mostara stao sam rame uz rame sa mojom rajom. Poginu Olja Vrtikapa moj komsija (i on sin vojnog lica - Crnogorac) al mostarac. Nisu otisli sa vojnim avionima prije sukoba jer je JNA ZNALA.. Svima nama je ponudjeno da se preslimo u Bg. Pa plati Vojo jer si trovao umove i slao ih u Mostar. PLATI i poklopi se usima.




























































































su rezervisti u kasarnu, bradati, pjevaju cetnicke pjesme.. Kad je otisao do majora protestujuci,, ovaj mu rece.. Nikolicu.. znam.. al nista ne mozemo.. naredjenje iz Bg da se okrene glava na drugu stranu i "ne vidi" to sve. P

Zeljko

pre 11 godina

Kako se je ponasao takvu kaznu i neka dobije, pogledajte stavove Generala Gotovine i Markaca i njihovo ponasanje u sudnici a pogledajte kako se ponasaju vasi, samo zbog nepostovsnja suda bi mu dao 15 godina zatvora.
A za zlocine i huskacke poruke jos 10 godina.

Nada

pre 11 godina

Hrvati su i rukama i nogama branili svoje generale a ovde u Srbiji napadaju Seselja kao da je pogubio 200 hiljada ljudi. Hvata me muka od takozvanih pravednika koje boli vise tudja patnja nego patnja njegovog naroda. Da li je trebalo da Hrvati proteraju i ubiju jos vise nasih ljudi pa da pojedinci proevropski orijentisani budu zadovolji?
Sto se tice Seselja i meni je neshvatljivo sto je sam otisao u Hag. Verovatno da bi pripadnike nevladinih organizacija koji su pakovali "dokaze" oslobodio posla za koji su itekako bili dobro placeni. Sad se ti isti cude kako su oslobodjeni hrvatski generali. Mozda ih pece savest.

Bogdan

pre 11 godina

U Haškom tribunalu utvrđen je tačan broj Hrvata Koji su u periodu od 1991 do 2002 god. otišli iz Srbije u Hrvatsku ili neku drugu zemlju.Tačno 13 300.
Ukupno ih je u Srbiji po popisu bilo oko 80 000 a po popisu 2002 oko 70 000.
Jedan od učesnika ovde tvrdi da ih je otišlo 300 000 što je potpuno u skladu sa novom hrvatskom matematikom po kojoj je u Jasenovcu ubijeno 70 ooo dok u najvažnijim svetskim enciklopedijama stoji broj 700 000.

Anita

pre 11 godina

(Bob Rock, 4. decembar 2012 00:55)

...vidim ja da ovdje jedino Bob Rock kuži stvar. To je i obično slučaj s ljudima koji su voljeli Alan Forda. Nekako su pametniji, miroljubiviji i vide širu sliku.

A oni što vole Šešelja.....njima su sigurno svi drugi krivi za sve. Baš pametno.

Vladimir Pula

pre 11 godina

@Ako boga znate, osudite ga na minimum 40 godina i ne dozvolite povratak ovog naciste u Srbiju.
(Zabrinuti srpski otac, 03. decembar 2012 22:48) 83+ vs 493- radikali zapravo i dalje jako dobro stoje, Srbija malo manje...

Neobičan građanin

pre 11 godina

Srbija je morala više da se zalaže za svoje građane u Hagu. Nova vlada koliko vidim ima sluha za taj problem. Šešelja nemaju za šta da osude ako su na slobodi Markač, Gotovina i Haradinaj ne vidim ni jedan razlog da on bude u zatvoru.

Ljuti Čoban

pre 11 godina

Činjenica da većina Srba smatra jednog Šešelja genijem, govori sve o inteligenciji te iste većine. Ako vam deluje pametno čovek koji je otišao dobrovoljno da bude uhapšen od strane institucija koje ne priznaje, i zatim provede preko 10 godina na sudu koji ne priznaje (opet sopstvenom zaslugom kroz štrajkove glađu, psovke, i ignorisanje svih pravila), ajde mi onda recite šta je po vama glupost?

Владимир

pre 11 godina

Свака му част на трпљењу, стрпљењу и доследности. Све ово га је начинило великом жртвом, што му иде у прилог када се буде вратио. Ако га се неко плаши, он онда има проблем са сопственом савешћу и прошлошћу.
Слоба га није слушао, све би се брзо завршило у нашу корист.
Добиће другу шансу.

Mirjana Ns

pre 11 godina

Sloboda Šešelju ako ima prava i pravde. Nisam njegov simpatizer al čovjek nije ništa kriv. Čitam predhodne komentare i poneki me stvarno moram priznati šokirao. O kakvih 300 hiljada hrvata protjeranih iz Srbije se radi svi oni su zamjenili kuće sa Srbima i to 50 x bolje od ovih stogodišnjih tako da već prestanite sa tom demagogijom i pričom za malu djecu. Našoj vladi i predhodnoj i sadašnjoj nije u interesu da neko iz Haga bude oslobođen a Šešelj pogotovo.

od turka je samo poturica gora

pre 11 godina

hm...pa Seselj je Hrvat
po tome ce ga oslobodit hahahaha
ali i ako ga osude opet se nemoze rec da nijedan Hrvat nije osuden

Tatko

pre 11 godina

Jatak koji je Mladicu dao jabuku i casu vode dobice vecu kaznu zatvora od Haradinaja, Markaca, Gotovina i Orica ZAJEDNO!!!
Na zalost, bice tako...
Pozdrav svima!

kvrgas

pre 11 godina

ovaj neo-fasista bi povratko napravio od srbije bure balkana. koliko li se samo mrznje moralo akumilirati u njemu za vreme sluzenja ovog zatvorskog roka. licno sam za 40 godina zatvora...

kalimero

pre 11 godina

Pitam se ima li iko, ali baš iko normalan i sa 2 grama mozga, koji može da kaže da ovaj sud, a naročito Šešeljev slučaj, nije jedna velika sramota, među najvećim što se tiče Ujedinenih Nacija (a ima ih podosta). Držati 10 godina čoveka u zatvoru bez presude, i pri tom mu suditi za verbalni delikt, je klasično političko suđenje, možda i najgore u novijoj istoriji. Pri tom taj isti sud pušta optuženog za teška dela da se brani sa slobode čak i posle 19 ubijenih ključnih svedoka. Ne znam koliko treba neko biti iskompleksiran i autošovinista (mislim na pripadnike srpskog naroda) pa podržavati i dalje ovo.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Ovo je nevidjena sramota i kriminal.Na slučaju Šešelj, čak i više nego na oslobadjanju svih zločinaca, koji su činili zločine protiv Srba, vidi se o kakvoj se bedi i moralnoj sirotinji radi?!Pa moj opštinski sud u Blacu, nikada ne bi dozvolio ovakvu blamažu i sramotu?!Interesantno je da zvanične vlasti Srbije, i naša intelektualna "elita", ne smeju da komentarišu Hag i haške odluke, a posebno slučaj Šešelj, koji će valjda ostati zabeležen kao čin najsramnijeg i najbeskrupuloznijeg sudjenja od kada postoje ljudski zakoni i sudovi.

Cisto onako ako nismo tendenciozni.

pre 11 godina

Niste naveli (znam vam se slucajno omaklo) koliko je svedoka ubijeno i u ciju odbranu, ili u ciju optuzbu su trebali da svedoce u tim procesima.

DekiAUS

pre 11 godina

Seselj je covek destruktivne prirode, on je ekstremista ali se cvrsto drzi svoje ideologije, svojih shvatanja i verovanja i ja mu za to skidam kapu. Doduse ja licno postujem Sekija i sve ono za sta se on decenijama zalaze. Tesko je verovati da Seki ikada vise moze da ima onoliku podrsku gradjana Srbije kao sto je nekada bio slucaj, ali jedno je sigurno, a to je da ce radikali ponovo biti u vrhu ukoliko Seki stigne nazad u otadzbinu, a to ce se desiti gotovo sigurno, ukoliko ga u Hagu ne ubiju.

Jedan od najinteligentnijih ljudi, a svakako najinteligentniji srpski politicar u poslednjih nekoliko decenija ako ne i svih vremena. Pravnik je u svakom slucaju ubedljivo najjaci, jos on sebi i otezava posao jer brani sebe protiv belosvetske olosi koju tesko podnosi pa ume i svasta da im kaze, ali kada bi branio nekoga ovako sa strane, tesko da postoji slucaj koji on ne bi dobio.

Ziv bio Vojo i u Srbiju se vratio!!!!

Sideswipe

pre 11 godina

Kakav god da je, nije ljigav kao 99% ostalih politicara. Bez obzira na sve, nije odstupio od onoga u sta veruje I ja ga zbog toga jako postujem. A o njegovim intelektualnim osobinama nemam sta da dodam. Sam je razmontirao citav tribunal.

Vanča: Namerno zadržavaju Šešelja u zatvor...

pre 11 godina

KAKO Srbi ne vide da HAG namerno odugovlači sudjenje Šešelju (dobrovoljno otišao) da ne bi on na slobodi - podigao srpski narod na noge da zaustavi izgradnju Kosovo države i otimanje teritorije??? - TAKODJE, sudjenje Hašimu Tačiju za ratne zločine nad Srbima i trgovinu organima se "svesno odugovlači" u cilju zataškavanja, eliminacije tragova, i da se prvo izgradi i funkcionalno osposobi etnička Albanska (muslimanska) država Kosovo???

Vanča: Namerno zadržavaju Šešelja u zatvor, nema sudjenje Tačiju za "trgovinu organima" - dok se ne izgradi država KOSOVO

Srbija

pre 11 godina

Vojislav Seselj je najcasniji, najpametniji i najdosledniji covek na svetu! Sta god mislite o njemu, zapitajte se koliko ste stepenica ispod njega i da li biste ikada polozili svoj zivot da biste branili Srbiju. Steta sto takav genije nije u Srbiji, vec propada u neprijateljskom sudu, kojem domaca "elita" titra onu stvar.

СРС

pre 11 godina

Ми се нисмо променили. Ми долазимо.
Једина политичка опција на сцени која не мења мишљење и идеологију зарад шаке долара.
Где су српске земље, ту су српски радикали !!!

Bob Rock

pre 11 godina

Da je bilo pameti u srbiji, ovaj lik danas ne bi bio u hagu, vec bi za primer, zajedno sa svojim "saborcima" visio na terazijama, a srbija bi bila normalna zemlja sa nadom u bolju buducnost...

Kostunice, hvala ti!

Ni D od dokaz!

pre 11 godina

Mislim da je 30 godina za nepoštovanje suda sasvim pristojna presuda, znate ipak nemaju, pardon, imaju dosta dokaza protiv Šešelja.

surovo

pre 11 godina

Ovaj Haski tribunal se bas blamira sa ovim Seseljevim slucajem..Drze ga kao taoca njihove neprincipijelnosti,njihove tastine...i nesposobnosti da coveku ,za sve ove godine presude.Sto govori o nesposobnosti da se sa njim nose.Drzati nekoga 10 godina,bez davanja mu sanse da se vrati u Srbiju, bar na lecenje ili da vidi svoju porodicu,a druge su pustali i ako se nisu sami predali,predstavlja njihove cudne odluke .A o tome da ni presudu nisu uspeli posle ovoliko godina da donesu,govori samo o njima i njihovoj nesposobnosti.On je postao mucenik, tog kazamata za Srbe.Seselj nije licno nikoga ubio.Jedino moze da mu se sudi za verbalni delikt i nista vise.Sve preko toga je mucenje pravde.Nisam njegov poklonik, ali je strasno gledati kako mu se krse ljudska prava a svi cute.Da je pripadnik nekog drugog naroda,verovatno ne bi ni bio u Haskom tribunalu.

Genije

pre 11 godina

Zahvaljujući Hagu ovaj antiheroj ce u istoriji biti citiran i proucavan kao heroj. Prosao mu je ovozemaljski zivot, ali ga istorija nece zaboraviti. Jos jedan uspeh Haga, bez obzira na presudu.

marko

pre 11 godina

Ne bojte se, nece pustiti Seselja kao kompenzaciju. On im je suvise vredan. A kao kompenzaciju pustice Perisica i mozda one DB-ovce Stanisica i Simatovica...

Aleksandar

pre 11 godina

Ne volim Seselja niti radikale, zajedno sa SPS-om najvise su stete naneli Srbiji. Ali drzati ga u zatvoru 10 godina, pa to je vec necuveno. Kakav je to proces sto traje 10 godina? Da su imali dokaze mogli su do sada da ga osude 5 puta. I samo od njega prave mucenika, pa kad se vrati rejting radikalima ima da skoci. I gde smo onda zavrsili? A ako ga osude, ni to nije pravedno, jer covek nije pocinio nikakav zlocin, cak ni po komandnoj odgovornosti. Mogu da ga optuze za sirenje mrznje, ali to nije ratni zlocin.

Mikeli

pre 11 godina

Mogu jos malo da sacekaju ionako su imali bitnije slucajeve pa da se odmore malo. Ovo je stvarno sramota covek ce jos malo celu deceniju provesti a da mu nije izrecena presuda. Ministar Selakovic ali i nasa drzava moraju da upute protest da se ovaj postupak ubrza jer sta cemo ako ga oslobode. 10 godina ga nevina drze jer ako gledamo poslednje presude on ne samo da je nevin nego ima pravo i da ih tuzi sto su ga ovoliko dugo drzali zatvorenog.

300 хиљада протераних хрвата из Србије

pre 11 godina

ТОм злочинцу Шешељу дајте 200 година. Срам га било.

Bela Lugosi

pre 11 godina

Pomalo me hvata strah, valjda ga neće osloboditi kao kompenzaciju za ovu trojicu. Apelujem na Haag da ovaj put stvarno ima milosti prema nama!

Милан

pre 11 godina

Можете ви да мрзите Шешеља колико хоћете али ће он чекати десет и по година на првостепену пресуду. Који је политичар у Србији спреман да до краја брани своју идеологију и да је не промени много пута како му лични интереси налажу?

Милан

pre 11 godina

Можете ви да мрзите Шешеља колико хоћете али ће он чекати десет и по година на првостепену пресуду. Који је политичар у Србији спреман да до краја брани своју идеологију и да је не промени много пута како му лични интереси налажу?

Aleksandar

pre 11 godina

Ne volim Seselja niti radikale, zajedno sa SPS-om najvise su stete naneli Srbiji. Ali drzati ga u zatvoru 10 godina, pa to je vec necuveno. Kakav je to proces sto traje 10 godina? Da su imali dokaze mogli su do sada da ga osude 5 puta. I samo od njega prave mucenika, pa kad se vrati rejting radikalima ima da skoci. I gde smo onda zavrsili? A ako ga osude, ni to nije pravedno, jer covek nije pocinio nikakav zlocin, cak ni po komandnoj odgovornosti. Mogu da ga optuze za sirenje mrznje, ali to nije ratni zlocin.

Mikeli

pre 11 godina

Mogu jos malo da sacekaju ionako su imali bitnije slucajeve pa da se odmore malo. Ovo je stvarno sramota covek ce jos malo celu deceniju provesti a da mu nije izrecena presuda. Ministar Selakovic ali i nasa drzava moraju da upute protest da se ovaj postupak ubrza jer sta cemo ako ga oslobode. 10 godina ga nevina drze jer ako gledamo poslednje presude on ne samo da je nevin nego ima pravo i da ih tuzi sto su ga ovoliko dugo drzali zatvorenog.

surovo

pre 11 godina

Ovaj Haski tribunal se bas blamira sa ovim Seseljevim slucajem..Drze ga kao taoca njihove neprincipijelnosti,njihove tastine...i nesposobnosti da coveku ,za sve ove godine presude.Sto govori o nesposobnosti da se sa njim nose.Drzati nekoga 10 godina,bez davanja mu sanse da se vrati u Srbiju, bar na lecenje ili da vidi svoju porodicu,a druge su pustali i ako se nisu sami predali,predstavlja njihove cudne odluke .A o tome da ni presudu nisu uspeli posle ovoliko godina da donesu,govori samo o njima i njihovoj nesposobnosti.On je postao mucenik, tog kazamata za Srbe.Seselj nije licno nikoga ubio.Jedino moze da mu se sudi za verbalni delikt i nista vise.Sve preko toga je mucenje pravde.Nisam njegov poklonik, ali je strasno gledati kako mu se krse ljudska prava a svi cute.Da je pripadnik nekog drugog naroda,verovatno ne bi ni bio u Haskom tribunalu.

Bela Lugosi

pre 11 godina

Pomalo me hvata strah, valjda ga neće osloboditi kao kompenzaciju za ovu trojicu. Apelujem na Haag da ovaj put stvarno ima milosti prema nama!

300 хиљада протераних хрвата из Србије

pre 11 godina

ТОм злочинцу Шешељу дајте 200 година. Срам га било.

Sideswipe

pre 11 godina

Kakav god da je, nije ljigav kao 99% ostalih politicara. Bez obzira na sve, nije odstupio od onoga u sta veruje I ja ga zbog toga jako postujem. A o njegovim intelektualnim osobinama nemam sta da dodam. Sam je razmontirao citav tribunal.

Srbija

pre 11 godina

Vojislav Seselj je najcasniji, najpametniji i najdosledniji covek na svetu! Sta god mislite o njemu, zapitajte se koliko ste stepenica ispod njega i da li biste ikada polozili svoj zivot da biste branili Srbiju. Steta sto takav genije nije u Srbiji, vec propada u neprijateljskom sudu, kojem domaca "elita" titra onu stvar.

Vanča: Namerno zadržavaju Šešelja u zatvor...

pre 11 godina

KAKO Srbi ne vide da HAG namerno odugovlači sudjenje Šešelju (dobrovoljno otišao) da ne bi on na slobodi - podigao srpski narod na noge da zaustavi izgradnju Kosovo države i otimanje teritorije??? - TAKODJE, sudjenje Hašimu Tačiju za ratne zločine nad Srbima i trgovinu organima se "svesno odugovlači" u cilju zataškavanja, eliminacije tragova, i da se prvo izgradi i funkcionalno osposobi etnička Albanska (muslimanska) država Kosovo???

Vanča: Namerno zadržavaju Šešelja u zatvor, nema sudjenje Tačiju za "trgovinu organima" - dok se ne izgradi država KOSOVO

Ni D od dokaz!

pre 11 godina

Mislim da je 30 godina za nepoštovanje suda sasvim pristojna presuda, znate ipak nemaju, pardon, imaju dosta dokaza protiv Šešelja.

marko

pre 11 godina

Ne bojte se, nece pustiti Seselja kao kompenzaciju. On im je suvise vredan. A kao kompenzaciju pustice Perisica i mozda one DB-ovce Stanisica i Simatovica...

СРС

pre 11 godina

Ми се нисмо променили. Ми долазимо.
Једина политичка опција на сцени која не мења мишљење и идеологију зарад шаке долара.
Где су српске земље, ту су српски радикали !!!

DekiAUS

pre 11 godina

Seselj je covek destruktivne prirode, on je ekstremista ali se cvrsto drzi svoje ideologije, svojih shvatanja i verovanja i ja mu za to skidam kapu. Doduse ja licno postujem Sekija i sve ono za sta se on decenijama zalaze. Tesko je verovati da Seki ikada vise moze da ima onoliku podrsku gradjana Srbije kao sto je nekada bio slucaj, ali jedno je sigurno, a to je da ce radikali ponovo biti u vrhu ukoliko Seki stigne nazad u otadzbinu, a to ce se desiti gotovo sigurno, ukoliko ga u Hagu ne ubiju.

Jedan od najinteligentnijih ljudi, a svakako najinteligentniji srpski politicar u poslednjih nekoliko decenija ako ne i svih vremena. Pravnik je u svakom slucaju ubedljivo najjaci, jos on sebi i otezava posao jer brani sebe protiv belosvetske olosi koju tesko podnosi pa ume i svasta da im kaze, ali kada bi branio nekoga ovako sa strane, tesko da postoji slucaj koji on ne bi dobio.

Ziv bio Vojo i u Srbiju se vratio!!!!

Genije

pre 11 godina

Zahvaljujući Hagu ovaj antiheroj ce u istoriji biti citiran i proucavan kao heroj. Prosao mu je ovozemaljski zivot, ali ga istorija nece zaboraviti. Jos jedan uspeh Haga, bez obzira na presudu.

kalimero

pre 11 godina

Pitam se ima li iko, ali baš iko normalan i sa 2 grama mozga, koji može da kaže da ovaj sud, a naročito Šešeljev slučaj, nije jedna velika sramota, među najvećim što se tiče Ujedinenih Nacija (a ima ih podosta). Držati 10 godina čoveka u zatvoru bez presude, i pri tom mu suditi za verbalni delikt, je klasično političko suđenje, možda i najgore u novijoj istoriji. Pri tom taj isti sud pušta optuženog za teška dela da se brani sa slobode čak i posle 19 ubijenih ključnih svedoka. Ne znam koliko treba neko biti iskompleksiran i autošovinista (mislim na pripadnike srpskog naroda) pa podržavati i dalje ovo.

Tatko

pre 11 godina

Jatak koji je Mladicu dao jabuku i casu vode dobice vecu kaznu zatvora od Haradinaja, Markaca, Gotovina i Orica ZAJEDNO!!!
Na zalost, bice tako...
Pozdrav svima!

Nada

pre 11 godina

Hrvati su i rukama i nogama branili svoje generale a ovde u Srbiji napadaju Seselja kao da je pogubio 200 hiljada ljudi. Hvata me muka od takozvanih pravednika koje boli vise tudja patnja nego patnja njegovog naroda. Da li je trebalo da Hrvati proteraju i ubiju jos vise nasih ljudi pa da pojedinci proevropski orijentisani budu zadovolji?
Sto se tice Seselja i meni je neshvatljivo sto je sam otisao u Hag. Verovatno da bi pripadnike nevladinih organizacija koji su pakovali "dokaze" oslobodio posla za koji su itekako bili dobro placeni. Sad se ti isti cude kako su oslobodjeni hrvatski generali. Mozda ih pece savest.

Mirjana Ns

pre 11 godina

Sloboda Šešelju ako ima prava i pravde. Nisam njegov simpatizer al čovjek nije ništa kriv. Čitam predhodne komentare i poneki me stvarno moram priznati šokirao. O kakvih 300 hiljada hrvata protjeranih iz Srbije se radi svi oni su zamjenili kuće sa Srbima i to 50 x bolje od ovih stogodišnjih tako da već prestanite sa tom demagogijom i pričom za malu djecu. Našoj vladi i predhodnoj i sadašnjoj nije u interesu da neko iz Haga bude oslobođen a Šešelj pogotovo.

Neobičan građanin

pre 11 godina

Srbija je morala više da se zalaže za svoje građane u Hagu. Nova vlada koliko vidim ima sluha za taj problem. Šešelja nemaju za šta da osude ako su na slobodi Markač, Gotovina i Haradinaj ne vidim ni jedan razlog da on bude u zatvoru.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Ovo je nevidjena sramota i kriminal.Na slučaju Šešelj, čak i više nego na oslobadjanju svih zločinaca, koji su činili zločine protiv Srba, vidi se o kakvoj se bedi i moralnoj sirotinji radi?!Pa moj opštinski sud u Blacu, nikada ne bi dozvolio ovakvu blamažu i sramotu?!Interesantno je da zvanične vlasti Srbije, i naša intelektualna "elita", ne smeju da komentarišu Hag i haške odluke, a posebno slučaj Šešelj, koji će valjda ostati zabeležen kao čin najsramnijeg i najbeskrupuloznijeg sudjenja od kada postoje ljudski zakoni i sudovi.

Bob Rock

pre 11 godina

Da je bilo pameti u srbiji, ovaj lik danas ne bi bio u hagu, vec bi za primer, zajedno sa svojim "saborcima" visio na terazijama, a srbija bi bila normalna zemlja sa nadom u bolju buducnost...

Kostunice, hvala ti!

Владимир

pre 11 godina

Свака му част на трпљењу, стрпљењу и доследности. Све ово га је начинило великом жртвом, што му иде у прилог када се буде вратио. Ако га се неко плаши, он онда има проблем са сопственом савешћу и прошлошћу.
Слоба га није слушао, све би се брзо завршило у нашу корист.
Добиће другу шансу.

Ljuti Čoban

pre 11 godina

Činjenica da većina Srba smatra jednog Šešelja genijem, govori sve o inteligenciji te iste većine. Ako vam deluje pametno čovek koji je otišao dobrovoljno da bude uhapšen od strane institucija koje ne priznaje, i zatim provede preko 10 godina na sudu koji ne priznaje (opet sopstvenom zaslugom kroz štrajkove glađu, psovke, i ignorisanje svih pravila), ajde mi onda recite šta je po vama glupost?

Bogdan

pre 11 godina

U Haškom tribunalu utvrđen je tačan broj Hrvata Koji su u periodu od 1991 do 2002 god. otišli iz Srbije u Hrvatsku ili neku drugu zemlju.Tačno 13 300.
Ukupno ih je u Srbiji po popisu bilo oko 80 000 a po popisu 2002 oko 70 000.
Jedan od učesnika ovde tvrdi da ih je otišlo 300 000 što je potpuno u skladu sa novom hrvatskom matematikom po kojoj je u Jasenovcu ubijeno 70 ooo dok u najvažnijim svetskim enciklopedijama stoji broj 700 000.

Zvonimir Juric

pre 11 godina

Seselja treba pustiti...zasto?
E pa on je kaznjavan citav svoj zivot.
Zamislite njegovu situaciju,najveci je srpski radikal,pokusava stalno bit najveci Srbin,al u glavi mu se stalno mota njegovo hrvatsko porijeklo..
On se budi s mislima o svojim precima Hrvatima,zaspe s tim mislima,a u medjuvremenu je srpski radikal.
Njemu kazna zatvora nije potrebna,on je osudjen na dozivotnu kaznu koja se desava u njegovoj glavi svakodnevno,i dogadjat ce se dok nas ne napusti,do zadnjeg dana.
Haski suci,pustite ga van!

Zoni

pre 11 godina

Nisam cak ni procitao ovu vest ali moram da dam neki komentar....ovo sto nam rade je toliko strasno da se ponovo vraca ona stara"Kadija te tuzi Kadija ti sudi"..i posle neko kaze da smo se oslobodili od strane okupacije!

od turka je samo poturica gora

pre 11 godina

hm...pa Seselj je Hrvat
po tome ce ga oslobodit hahahaha
ali i ako ga osude opet se nemoze rec da nijedan Hrvat nije osuden

IvanNS

pre 11 godina

Koliko god se ne slazem sa pustanjem gotovine,markaca i svih ostalih to je ipak u njihovom dvoristu ,mozemo biti zahvalni sto nam je haski tribunal koliko toliko ocistio zemlju od raznih seselja ,mladica,hadzica i svih ostalih. Tako da zelim gospodinu “smesnom psovacu“ sto duzi boravak

Cisto onako ako nismo tendenciozni.

pre 11 godina

Niste naveli (znam vam se slucajno omaklo) koliko je svedoka ubijeno i u ciju odbranu, ili u ciju optuzbu su trebali da svedoce u tim procesima.

Anita

pre 11 godina

(Bob Rock, 4. decembar 2012 00:55)

...vidim ja da ovdje jedino Bob Rock kuži stvar. To je i obično slučaj s ljudima koji su voljeli Alan Forda. Nekako su pametniji, miroljubiviji i vide širu sliku.

A oni što vole Šešelja.....njima su sigurno svi drugi krivi za sve. Baš pametno.

Mostar - mostarcima

pre 11 godina

Kaze neki gost kako je malo onih sto bi polozili zivot za Srbiju.. Moguce, vazi za sve "patriote", pripadnike svih nacija. Nesto kontam sta su Bijeli Orlovi branili Srbiju u Mostaru ??? Kad pobise one civile na Uborku (mjesto do Mostara) .. Po kazivanju mostarskih srba (raje mostarske) dosli su sa strane i poceli pljacku grada.. Kupljenje civila nesrbske nacionalnosti (neki zaklani ko telad u svojim dvoristima).. Nasa moja JNA (ASURD) je sutila. Mi smo se organizovali kako smo mogli (dvadeset nas a 5 pusaka) .. Horde koje su divljale na toj strani grada sigurno su imale "idejne tvorce" te ideologije... Nocu amo slusali vriske zena i "raspjevane" orlove.. : Slobodane posalji salate, bice mesa, bice mesa klacemo Hrvate.. itd. Dijete sam iz mijesanog braka. Otac Srbin (vojno lice - iz Krusevca) majka Bosnjkinja.. Jugoslaveni ... No kao gradjanin grada Mostara stao sam rame uz rame sa mojom rajom. Poginu Olja Vrtikapa moj komsija (i on sin vojnog lica - Crnogorac) al mostarac. Nisu otisli sa vojnim avionima prije sukoba jer je JNA ZNALA.. Svima nama je ponudjeno da se preslimo u Bg. Pa plati Vojo jer si trovao umove i slao ih u Mostar. PLATI i poklopi se usima.




























































































su rezervisti u kasarnu, bradati, pjevaju cetnicke pjesme.. Kad je otisao do majora protestujuci,, ovaj mu rece.. Nikolicu.. znam.. al nista ne mozemo.. naredjenje iz Bg da se okrene glava na drugu stranu i "ne vidi" to sve. P

hr

pre 11 godina

navijam da pusto voju vojvodu na slobodu,u srbiju,srbiji treba ovakva ljudina,da je uzdigne iz pepela,srbi zasluzuju da ih vodi ovako intelektualno jaka osoba! pitanje za milion eura,dali srbiti i njenim gradjanima zelim dobro ili lose???

kvrgas

pre 11 godina

ovaj neo-fasista bi povratko napravio od srbije bure balkana. koliko li se samo mrznje moralo akumilirati u njemu za vreme sluzenja ovog zatvorskog roka. licno sam za 40 godina zatvora...

Vladimir Pula

pre 11 godina

@Ako boga znate, osudite ga na minimum 40 godina i ne dozvolite povratak ovog naciste u Srbiju.
(Zabrinuti srpski otac, 03. decembar 2012 22:48) 83+ vs 493- radikali zapravo i dalje jako dobro stoje, Srbija malo manje...

Zeljko

pre 11 godina

Kako se je ponasao takvu kaznu i neka dobije, pogledajte stavove Generala Gotovine i Markaca i njihovo ponasanje u sudnici a pogledajte kako se ponasaju vasi, samo zbog nepostovsnja suda bi mu dao 15 godina zatvora.
A za zlocine i huskacke poruke jos 10 godina.

Bela Lugosi

pre 11 godina

Pomalo me hvata strah, valjda ga neće osloboditi kao kompenzaciju za ovu trojicu. Apelujem na Haag da ovaj put stvarno ima milosti prema nama!

300 хиљада протераних хрвата из Србије

pre 11 godina

ТОм злочинцу Шешељу дајте 200 година. Срам га било.

Bob Rock

pre 11 godina

Da je bilo pameti u srbiji, ovaj lik danas ne bi bio u hagu, vec bi za primer, zajedno sa svojim "saborcima" visio na terazijama, a srbija bi bila normalna zemlja sa nadom u bolju buducnost...

Kostunice, hvala ti!

Милан

pre 11 godina

Можете ви да мрзите Шешеља колико хоћете али ће он чекати десет и по година на првостепену пресуду. Који је политичар у Србији спреман да до краја брани своју идеологију и да је не промени много пута како му лични интереси налажу?

Aleksandar

pre 11 godina

Ne volim Seselja niti radikale, zajedno sa SPS-om najvise su stete naneli Srbiji. Ali drzati ga u zatvoru 10 godina, pa to je vec necuveno. Kakav je to proces sto traje 10 godina? Da su imali dokaze mogli su do sada da ga osude 5 puta. I samo od njega prave mucenika, pa kad se vrati rejting radikalima ima da skoci. I gde smo onda zavrsili? A ako ga osude, ni to nije pravedno, jer covek nije pocinio nikakav zlocin, cak ni po komandnoj odgovornosti. Mogu da ga optuze za sirenje mrznje, ali to nije ratni zlocin.

kvrgas

pre 11 godina

ovaj neo-fasista bi povratko napravio od srbije bure balkana. koliko li se samo mrznje moralo akumilirati u njemu za vreme sluzenja ovog zatvorskog roka. licno sam za 40 godina zatvora...

Mikeli

pre 11 godina

Mogu jos malo da sacekaju ionako su imali bitnije slucajeve pa da se odmore malo. Ovo je stvarno sramota covek ce jos malo celu deceniju provesti a da mu nije izrecena presuda. Ministar Selakovic ali i nasa drzava moraju da upute protest da se ovaj postupak ubrza jer sta cemo ako ga oslobode. 10 godina ga nevina drze jer ako gledamo poslednje presude on ne samo da je nevin nego ima pravo i da ih tuzi sto su ga ovoliko dugo drzali zatvorenog.

od turka je samo poturica gora

pre 11 godina

hm...pa Seselj je Hrvat
po tome ce ga oslobodit hahahaha
ali i ako ga osude opet se nemoze rec da nijedan Hrvat nije osuden

Zvonimir Juric

pre 11 godina

Seselja treba pustiti...zasto?
E pa on je kaznjavan citav svoj zivot.
Zamislite njegovu situaciju,najveci je srpski radikal,pokusava stalno bit najveci Srbin,al u glavi mu se stalno mota njegovo hrvatsko porijeklo..
On se budi s mislima o svojim precima Hrvatima,zaspe s tim mislima,a u medjuvremenu je srpski radikal.
Njemu kazna zatvora nije potrebna,on je osudjen na dozivotnu kaznu koja se desava u njegovoj glavi svakodnevno,i dogadjat ce se dok nas ne napusti,do zadnjeg dana.
Haski suci,pustite ga van!

IvanNS

pre 11 godina

Koliko god se ne slazem sa pustanjem gotovine,markaca i svih ostalih to je ipak u njihovom dvoristu ,mozemo biti zahvalni sto nam je haski tribunal koliko toliko ocistio zemlju od raznih seselja ,mladica,hadzica i svih ostalih. Tako da zelim gospodinu “smesnom psovacu“ sto duzi boravak

Ljuti Čoban

pre 11 godina

Činjenica da većina Srba smatra jednog Šešelja genijem, govori sve o inteligenciji te iste većine. Ako vam deluje pametno čovek koji je otišao dobrovoljno da bude uhapšen od strane institucija koje ne priznaje, i zatim provede preko 10 godina na sudu koji ne priznaje (opet sopstvenom zaslugom kroz štrajkove glađu, psovke, i ignorisanje svih pravila), ajde mi onda recite šta je po vama glupost?

surovo

pre 11 godina

Ovaj Haski tribunal se bas blamira sa ovim Seseljevim slucajem..Drze ga kao taoca njihove neprincipijelnosti,njihove tastine...i nesposobnosti da coveku ,za sve ove godine presude.Sto govori o nesposobnosti da se sa njim nose.Drzati nekoga 10 godina,bez davanja mu sanse da se vrati u Srbiju, bar na lecenje ili da vidi svoju porodicu,a druge su pustali i ako se nisu sami predali,predstavlja njihove cudne odluke .A o tome da ni presudu nisu uspeli posle ovoliko godina da donesu,govori samo o njima i njihovoj nesposobnosti.On je postao mucenik, tog kazamata za Srbe.Seselj nije licno nikoga ubio.Jedino moze da mu se sudi za verbalni delikt i nista vise.Sve preko toga je mucenje pravde.Nisam njegov poklonik, ali je strasno gledati kako mu se krse ljudska prava a svi cute.Da je pripadnik nekog drugog naroda,verovatno ne bi ni bio u Haskom tribunalu.

СРС

pre 11 godina

Ми се нисмо променили. Ми долазимо.
Једина политичка опција на сцени која не мења мишљење и идеологију зарад шаке долара.
Где су српске земље, ту су српски радикали !!!

Vladimir Pula

pre 11 godina

@Ako boga znate, osudite ga na minimum 40 godina i ne dozvolite povratak ovog naciste u Srbiju.
(Zabrinuti srpski otac, 03. decembar 2012 22:48) 83+ vs 493- radikali zapravo i dalje jako dobro stoje, Srbija malo manje...

Zeljko

pre 11 godina

Kako se je ponasao takvu kaznu i neka dobije, pogledajte stavove Generala Gotovine i Markaca i njihovo ponasanje u sudnici a pogledajte kako se ponasaju vasi, samo zbog nepostovsnja suda bi mu dao 15 godina zatvora.
A za zlocine i huskacke poruke jos 10 godina.

Srbija

pre 11 godina

Vojislav Seselj je najcasniji, najpametniji i najdosledniji covek na svetu! Sta god mislite o njemu, zapitajte se koliko ste stepenica ispod njega i da li biste ikada polozili svoj zivot da biste branili Srbiju. Steta sto takav genije nije u Srbiji, vec propada u neprijateljskom sudu, kojem domaca "elita" titra onu stvar.

Sideswipe

pre 11 godina

Kakav god da je, nije ljigav kao 99% ostalih politicara. Bez obzira na sve, nije odstupio od onoga u sta veruje I ja ga zbog toga jako postujem. A o njegovim intelektualnim osobinama nemam sta da dodam. Sam je razmontirao citav tribunal.

Cisto onako ako nismo tendenciozni.

pre 11 godina

Niste naveli (znam vam se slucajno omaklo) koliko je svedoka ubijeno i u ciju odbranu, ili u ciju optuzbu su trebali da svedoce u tim procesima.

Mostar - mostarcima

pre 11 godina

Kaze neki gost kako je malo onih sto bi polozili zivot za Srbiju.. Moguce, vazi za sve "patriote", pripadnike svih nacija. Nesto kontam sta su Bijeli Orlovi branili Srbiju u Mostaru ??? Kad pobise one civile na Uborku (mjesto do Mostara) .. Po kazivanju mostarskih srba (raje mostarske) dosli su sa strane i poceli pljacku grada.. Kupljenje civila nesrbske nacionalnosti (neki zaklani ko telad u svojim dvoristima).. Nasa moja JNA (ASURD) je sutila. Mi smo se organizovali kako smo mogli (dvadeset nas a 5 pusaka) .. Horde koje su divljale na toj strani grada sigurno su imale "idejne tvorce" te ideologije... Nocu amo slusali vriske zena i "raspjevane" orlove.. : Slobodane posalji salate, bice mesa, bice mesa klacemo Hrvate.. itd. Dijete sam iz mijesanog braka. Otac Srbin (vojno lice - iz Krusevca) majka Bosnjkinja.. Jugoslaveni ... No kao gradjanin grada Mostara stao sam rame uz rame sa mojom rajom. Poginu Olja Vrtikapa moj komsija (i on sin vojnog lica - Crnogorac) al mostarac. Nisu otisli sa vojnim avionima prije sukoba jer je JNA ZNALA.. Svima nama je ponudjeno da se preslimo u Bg. Pa plati Vojo jer si trovao umove i slao ih u Mostar. PLATI i poklopi se usima.




























































































su rezervisti u kasarnu, bradati, pjevaju cetnicke pjesme.. Kad je otisao do majora protestujuci,, ovaj mu rece.. Nikolicu.. znam.. al nista ne mozemo.. naredjenje iz Bg da se okrene glava na drugu stranu i "ne vidi" to sve. P

Anita

pre 11 godina

(Bob Rock, 4. decembar 2012 00:55)

...vidim ja da ovdje jedino Bob Rock kuži stvar. To je i obično slučaj s ljudima koji su voljeli Alan Forda. Nekako su pametniji, miroljubiviji i vide širu sliku.

A oni što vole Šešelja.....njima su sigurno svi drugi krivi za sve. Baš pametno.

Ni D od dokaz!

pre 11 godina

Mislim da je 30 godina za nepoštovanje suda sasvim pristojna presuda, znate ipak nemaju, pardon, imaju dosta dokaza protiv Šešelja.

Genije

pre 11 godina

Zahvaljujući Hagu ovaj antiheroj ce u istoriji biti citiran i proucavan kao heroj. Prosao mu je ovozemaljski zivot, ali ga istorija nece zaboraviti. Jos jedan uspeh Haga, bez obzira na presudu.

marko

pre 11 godina

Ne bojte se, nece pustiti Seselja kao kompenzaciju. On im je suvise vredan. A kao kompenzaciju pustice Perisica i mozda one DB-ovce Stanisica i Simatovica...

Vanča: Namerno zadržavaju Šešelja u zatvor...

pre 11 godina

KAKO Srbi ne vide da HAG namerno odugovlači sudjenje Šešelju (dobrovoljno otišao) da ne bi on na slobodi - podigao srpski narod na noge da zaustavi izgradnju Kosovo države i otimanje teritorije??? - TAKODJE, sudjenje Hašimu Tačiju za ratne zločine nad Srbima i trgovinu organima se "svesno odugovlači" u cilju zataškavanja, eliminacije tragova, i da se prvo izgradi i funkcionalno osposobi etnička Albanska (muslimanska) država Kosovo???

Vanča: Namerno zadržavaju Šešelja u zatvor, nema sudjenje Tačiju za "trgovinu organima" - dok se ne izgradi država KOSOVO

Владимир

pre 11 godina

Свака му част на трпљењу, стрпљењу и доследности. Све ово га је начинило великом жртвом, што му иде у прилог када се буде вратио. Ако га се неко плаши, он онда има проблем са сопственом савешћу и прошлошћу.
Слоба га није слушао, све би се брзо завршило у нашу корист.
Добиће другу шансу.

Bogdan

pre 11 godina

U Haškom tribunalu utvrđen je tačan broj Hrvata Koji su u periodu od 1991 do 2002 god. otišli iz Srbije u Hrvatsku ili neku drugu zemlju.Tačno 13 300.
Ukupno ih je u Srbiji po popisu bilo oko 80 000 a po popisu 2002 oko 70 000.
Jedan od učesnika ovde tvrdi da ih je otišlo 300 000 što je potpuno u skladu sa novom hrvatskom matematikom po kojoj je u Jasenovcu ubijeno 70 ooo dok u najvažnijim svetskim enciklopedijama stoji broj 700 000.

hr

pre 11 godina

navijam da pusto voju vojvodu na slobodu,u srbiju,srbiji treba ovakva ljudina,da je uzdigne iz pepela,srbi zasluzuju da ih vodi ovako intelektualno jaka osoba! pitanje za milion eura,dali srbiti i njenim gradjanima zelim dobro ili lose???

DekiAUS

pre 11 godina

Seselj je covek destruktivne prirode, on je ekstremista ali se cvrsto drzi svoje ideologije, svojih shvatanja i verovanja i ja mu za to skidam kapu. Doduse ja licno postujem Sekija i sve ono za sta se on decenijama zalaze. Tesko je verovati da Seki ikada vise moze da ima onoliku podrsku gradjana Srbije kao sto je nekada bio slucaj, ali jedno je sigurno, a to je da ce radikali ponovo biti u vrhu ukoliko Seki stigne nazad u otadzbinu, a to ce se desiti gotovo sigurno, ukoliko ga u Hagu ne ubiju.

Jedan od najinteligentnijih ljudi, a svakako najinteligentniji srpski politicar u poslednjih nekoliko decenija ako ne i svih vremena. Pravnik je u svakom slucaju ubedljivo najjaci, jos on sebi i otezava posao jer brani sebe protiv belosvetske olosi koju tesko podnosi pa ume i svasta da im kaze, ali kada bi branio nekoga ovako sa strane, tesko da postoji slucaj koji on ne bi dobio.

Ziv bio Vojo i u Srbiju se vratio!!!!

Neobičan građanin

pre 11 godina

Srbija je morala više da se zalaže za svoje građane u Hagu. Nova vlada koliko vidim ima sluha za taj problem. Šešelja nemaju za šta da osude ako su na slobodi Markač, Gotovina i Haradinaj ne vidim ni jedan razlog da on bude u zatvoru.

Nada

pre 11 godina

Hrvati su i rukama i nogama branili svoje generale a ovde u Srbiji napadaju Seselja kao da je pogubio 200 hiljada ljudi. Hvata me muka od takozvanih pravednika koje boli vise tudja patnja nego patnja njegovog naroda. Da li je trebalo da Hrvati proteraju i ubiju jos vise nasih ljudi pa da pojedinci proevropski orijentisani budu zadovolji?
Sto se tice Seselja i meni je neshvatljivo sto je sam otisao u Hag. Verovatno da bi pripadnike nevladinih organizacija koji su pakovali "dokaze" oslobodio posla za koji su itekako bili dobro placeni. Sad se ti isti cude kako su oslobodjeni hrvatski generali. Mozda ih pece savest.

Mirjana Ns

pre 11 godina

Sloboda Šešelju ako ima prava i pravde. Nisam njegov simpatizer al čovjek nije ništa kriv. Čitam predhodne komentare i poneki me stvarno moram priznati šokirao. O kakvih 300 hiljada hrvata protjeranih iz Srbije se radi svi oni su zamjenili kuće sa Srbima i to 50 x bolje od ovih stogodišnjih tako da već prestanite sa tom demagogijom i pričom za malu djecu. Našoj vladi i predhodnoj i sadašnjoj nije u interesu da neko iz Haga bude oslobođen a Šešelj pogotovo.

Zoni

pre 11 godina

Nisam cak ni procitao ovu vest ali moram da dam neki komentar....ovo sto nam rade je toliko strasno da se ponovo vraca ona stara"Kadija te tuzi Kadija ti sudi"..i posle neko kaze da smo se oslobodili od strane okupacije!

Tatko

pre 11 godina

Jatak koji je Mladicu dao jabuku i casu vode dobice vecu kaznu zatvora od Haradinaja, Markaca, Gotovina i Orica ZAJEDNO!!!
Na zalost, bice tako...
Pozdrav svima!

kalimero

pre 11 godina

Pitam se ima li iko, ali baš iko normalan i sa 2 grama mozga, koji može da kaže da ovaj sud, a naročito Šešeljev slučaj, nije jedna velika sramota, među najvećim što se tiče Ujedinenih Nacija (a ima ih podosta). Držati 10 godina čoveka u zatvoru bez presude, i pri tom mu suditi za verbalni delikt, je klasično političko suđenje, možda i najgore u novijoj istoriji. Pri tom taj isti sud pušta optuženog za teška dela da se brani sa slobode čak i posle 19 ubijenih ključnih svedoka. Ne znam koliko treba neko biti iskompleksiran i autošovinista (mislim na pripadnike srpskog naroda) pa podržavati i dalje ovo.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Ovo je nevidjena sramota i kriminal.Na slučaju Šešelj, čak i više nego na oslobadjanju svih zločinaca, koji su činili zločine protiv Srba, vidi se o kakvoj se bedi i moralnoj sirotinji radi?!Pa moj opštinski sud u Blacu, nikada ne bi dozvolio ovakvu blamažu i sramotu?!Interesantno je da zvanične vlasti Srbije, i naša intelektualna "elita", ne smeju da komentarišu Hag i haške odluke, a posebno slučaj Šešelj, koji će valjda ostati zabeležen kao čin najsramnijeg i najbeskrupuloznijeg sudjenja od kada postoje ljudski zakoni i sudovi.