Nedelja, 02.12.2012.

12:40

Delta: Nismo radili sa državom

Delta Holding je saopštio da "nikada nije radio sa akciznom robom, poslove vezane za nacionalne prirodne i druge resurse, niti je radio sa javnim preduzećima".

Izvor: B92

Delta: Nismo radili sa državom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Француска собарица

pre 11 godina

Ја бих дотичног господина питао само једну ствар, да објасни како је од директора једног друштвеног предузећа дошао до тога да буде најбогатији човек у држави и све то за непуних 20 година? А имајући у виду да се на западу те "карте богатства" стварају и по неколико генерација. Ако би тај одговор био довољно аргументован, можда бих му и поверовао да је све то стекао на поштен начи. Мада, опет ја сам по природи неповерљив.

jovicaN

pre 11 godina

Anđeli u ljudskom obliku! Sve je rađeno po zakonima i propisima (koje su usput sami pisali i donosili). Ti prizemni poslovi sa akciznom robom i ostali bakrači davno su postali nešto ispod njihovog nivoa.
Njihov nivo je dirigovanje vladama i kontrola države!

nidža

pre 11 godina

"Dotični će biti saslušan kao građanin..."
Zanimljivo! da vidim kako obični građani kupuju državno ispod cene; kako drže monopol na "bundeve iz svog vrta", kako diriguju pisanje dnevnih novina...
Recimo najzad "bobu bob a popu pop" ili smo propali (načisto)!

Max

pre 11 godina

Trebalo bi da PR holding kompanije predstavlja poslovanje holdinga, i njenih zaposlenih, a ne clanova porodica koji su zapali u nemilost policije, stoga, zasto se u saopstenju pominje mali Marko, pa i Misko. Ovo je posao za policiju, pa bi saopstenje trebalo da da advokat Miska (ako su se vec odlucili na saopstenja, a jos nisu bili na informativnom), a ne kompanija, jer ovo je posao za pravnika, a ne PR-a.

bezimena

pre 11 godina

Evo jednog primera kako Mišković ostvaruje monopol uz pomoć države: pre nekoliko godina zabranjen je uvoz zrelih banana, mogle su samo da se uvoze mlade, zelene.
(FullHouse, 2. decembar 2012 17:14)

Evo jednog primera kako se spinuje javnost: UVEK se uvoze isključivo zelene banane (uvoz "zrelih" bi rezultirao truležom do stizanja na "destinaciju") i svaka hladnjača može da ih čuva do prodaje, kada se jednostavno iznose i sazrevaju očas posla, bez ikakvih "mašina"!

mrmot

pre 11 godina

Misko je tata za celu vladu Srbije, ovu i sve prethodne (ok, jedino je Dindjic znao sta radi). Svaki posao koga se ova braca prihvate, gazda Misko zna da uradi bolje od njih. Mozda im zato i smeta.

igi

pre 11 godina

Cekaj,Vucic juri Miskovica,a Toma upravo abolirao Dzajica i kompaniju za kradju 8 miliona evra. Pa kakva je to poruka? Ako ste sa nama,bezbedni ste....aboliracemo vas. Ma,mene Vucic nece prevariti,ipak je on radikal,samo u lepom odelu i sa naocarima.

Clan

pre 11 godina

Ma ovo je cisto zezanje. Zivo me zanima da je Tito ziv koliko bi mu sati trebalo da ga razbuca, zapleni celu imovinu i strpa u corku na +,- beskonacno. Isto tako i sve one koji su mu sve to omogucili. Samo me zanima dal bi to sve zavrsio u toku radnog vremena od 8 sati ili bi morao koji sat duze da se pozabavi ovim pljackanjem. Gde postoji volja, postoji i nacin, gde nema volje, naci ce se izgovor.

VULKAN

pre 11 godina

Da sto kaze jedan konentar " Tresla se gora
...." Obilicev sekretar je izjavio posle tuzbe " Nije u pitanju 5 miliona od prodaje igraca,nego 20 miliona " A tuzilac u cudu,kao nezna,naivan - " E,toje drugi momenat,to nismo znali " - i sta bi ? Nisu se ni osvrnuli - vazno da je drzava uzela kaznu od Cece miluon,dva - dali joj nanogicu,i kraj balade.Miskovic da robija ? Ni u ludilu,sto bi rekli ! Sve radili po zakonu - zato sto su biznismeni kreirali tada zakon preko Skupstine. To svi znaju- plus sve odreda je stranke donirao- I pozicije i opozizije.Nije on mutav - svako ima svoju cenu " prodaje" .

nebeski Srbin

pre 11 godina

znate li da prljav novac nije doveka...i ako ne platis ti plati neko tvoj u narednim generacijama...lopovluk se jednostavno ne isplati..a ako hoces zdravu,srecnu i veselu porodicu radi posteno i kad tad ce ti se vratiti,ako ne tebi onda nekom tvom..

Mario Bros

pre 11 godina

Polako prijatelju, nećeš ti valjda određivati da li si kriv ili nisi. To što nemaš puno kose ne znači da te ne treba češljati

Lala

pre 11 godina

... Tresla se gora, rodio se miš... Ma, sve i da ga optuze, kako i kada ce vratiti ukradeno, pronevereno, proćerdano? ... ovo je pitanje za sve... Npr. Ražnjatovićka je platila deo proćerdanog novca, malo sedela u kuci... I evo je, kao nova... Placa li Ceca redovno porez? Sta mi imamo od toga sto uhapse i procesuiraju ovakve likove, kada su novci potroseni i nema hi! Kinezi takve odvedu na stadion, poredjaju ih i napune stadion rajom da gleda egzekucuju... Pa, kada im ne mogu povratiti novac, neka bar raja molo uziva i da vidim kako ce se neki novi lopovu usuditi ponovo...?

Radikal

pre 11 godina

A Karlovac, Karlobag, Ogulin, Virovitica? To smo zaboravili... To je moja pokojna baba obecavala, a nezavisnost Kosova i granicu s njima ce da potpise deda. Kratko pamcenje, skupo placamo, opet.

Vladan Grujić

pre 11 godina

Kažu da se u britanskom parlamentu umesto direktne optužbe "Vi lažete" koristi eufimizam "Vi ekonomišete istinom." Najnovije saopštenje Delta Holdinga, uoči sutrašnjeg saslušanja u policiji njenog vlasnika Miroslava Miškovića, je primer vrhunskog spinovanja i ekonomisanja istinom. Moram da priznam da bih voleo da pohađam privatne časove u Deltinom "Ekonomatu istine" gde bi predavačice bile bivše i sadašnje podpredsednice kompanije za korporativne komunikacije. Zašto? Zato što neke moje drugarice kažu da mi je veliki problem što ne umem da lažem žene :-)

click... mrak

pre 11 godina

Čekaj Miško, sutra je ponedeljak pa onda počni da se pravdaš. Šta sad, ja treba da slušam/čitam tvoje nebuloze i pre "sonate".

FullHouse

pre 11 godina

Evo jednog primera kako Mišković ostvaruje monopol uz pomoć države: pre nekoliko godina zabranjen je uvoz zrelih banana, mogle su samo da se uvoze mlade, zelene. E sad, caka je u tome da te zelene banane moraju da idu u mašine u kojima sazrevaju i onda se puštaju u prodaju. Sami pogodite ko je jedini u zemlji imao te mašine kada je taj zakon uveden. Onda sami pogodite ko je izgurao taj zakon.

Deda

pre 11 godina

Aman zasto njega pitaju za procenu koju je dala poreska uprava. Sve mi se cini da se ovde mesaju baba i zabe. Proveriti ko mu je dao losiju procenu i njega procesuirati bi bilo jedin logicno.

andrija

pre 11 godina

ljudi da li vi ocekujete da ce vucic udariti na miskovica koji ga je do juce finansirao kao i sve druge politicare.oni su sve radili verovatno cisto ali ne moralno i sa ogromnim povlasticama i namestanjima poslova za provizije.od cega ce jedan politicar da plati stanove,vozila i konstatan luksuzan zivot.pa neka ima i predsednicku platu takav zivot je ne moguc.politicari i veliki biznismeni su krivi za ovu situaciju.sto miskovic nije napravio pare u nemackoj,italiji ili nekoj drugoj zemlji?zato sto nikad ne bi mogao da ima ovakav dil sa vlascu..srbe je ubila nesreca koja je potom sebicnost svih nas i glad za parama.zbog toga nema morala i tu je kraj price

Monarhista

pre 11 godina

Nije problem i da JESTE radili,problem je sto ogomna vecina mucnog srpskog naroda a vidim da i tuzioci pocinju da sumnjaju da ste vi drzavu OCERUPALI!!!

rad sa drzavom

pre 11 godina

Koliko sam razumela ovi ga optizuju za sporne privatizacije, a sve do jedne su bile protivzakonite i ne zna se koja je bila spornija.Nijednu nije nasledio od tate.
Niko ne pominje rad sa drzavom, sem izbegavanja placanja poreza, obzirom da je najveci deo firmi offshore.

Vazduhoplovac

pre 11 godina

A remont MiGova 29 koji je dobila Jugohemija direktnom pogodbom? Zar to nije poslovanje sa drzavom? Farmaceutska kompanija dobila remont lovackih aviona... Uradjen "odlicno" - od 5 remontovanih jedan nikad nije mogao da poleti, a drugi se ubrzo srusio. Posle toga, nabavka pesadijskog naoruzanja od H&K za specijalnu brigadu VS takodje preko Jugohemije, sistema radio-veze, itd...

Ovich

pre 11 godina

Johny,

Radim na swift platformi. To nije transfer novca izmedju firmi nego platforma za interbankovske telekomunikacije i sluzi za transfer novca iz jedne u drugu banku. Za te tranzakcije nije potrebno objasniti namenu novca. A ako firme imaju kont u istoj banci nekoristi se swift.

Malo sam iznenadjen izjavom delte. Koliko znam kupili su luku beograd koja je drzavna firma, isto genex?

Imaju firme od 30 000 radnika u zemlji koja je juce izasla iz komunizma a kaze da nikad nije radio sa drzavnim firmama.

Đomla

pre 11 godina

Ma Miškoviću dovoljno je što najmanje 90% tvojih sunarodnika misli da si tajkun i epicentar korupcije u Srbiji... A ti im se nakon 15 godina obraćaš tek zadnjih nedelju dana. Jel ti pogođena sujeta što moraš da se pojaviš u javnosti, jer znamo da skoro nikad do sada nisi dao nijedan intervju (čak ni tvom omiljenom Dragoljubu Žarkoviću) u kojem bi objasnio kako si to uspeo da postaneš toliko ''uspešan'' te ti blesavi i neuki narod od muke zavidi i naziva te tajkunom.

MARKOS

pre 11 godina

Dobrodosao mecki na rupu Miskovicu.
Imas dve opcije , da budes svedok saradnik u traganju za srpskim parama koje su iznosili generali Udbe direktnim avionskim linijama za Kipar i polagali te devize na licne off-shore kompanije registrovane na svoja imena ili imena njihove dece, pa tako imamo slucaj da su skoro celu privredu Srbije privatizovala deca Udbinih generala i pukovnika, sa tim istim parama gradjana Srbije kada je opustosena Beobanka, svi racuni drzavnih i drustvenih preduzeca Srbije i stara devizna stednja gradjana Srbije.
Ako neces da budes svedok saradnik na isto mu dodje , drzavi Srbiji i gradjanjima je sve jedno.
Ionako se sve zna od A do S ko je sta radio po Srbiji, cija deca i unuci su pootimali sve najblje firme po Srbiji sa onim istim parama sa Kipra.
Sve u svemu, dolazi zavrsni kraj Udbaske igranke u Srbiji i njihove pljacke drzave Srbije i gradjana drzave Srbije.
Dobro dosli svi mecki na rupu.

cc

pre 11 godina

Kakva je to drzava bila koja je i danas, da Radulovic se ne moze da uhvati, kao i nasi prijatelji Rusi nemogu da izruce Miri Milosevis i otale lopove naroda koju su u Risiti. Samo napred sa Rusima, zar ne vidite da nam nikad kaje je trebalo bili prijatelji niti ce nam ikada biti. Okrenite se biznisu ali zdravom koji nije jednosmerna ulica i bice napredka
Svi bivsi i sadasnji politicari imaju umesane prste i zato motke u ruke i napred, nemozete Srbi vise da porpadnete zar ne vidite da ste vec u 13 veku, ili jois uvek mislite da ste najpametniju na svetu 'moram da kazem ima svakakvih cuda'

S

Milica

pre 11 godina

Nisi, ali si radio sa svim politicarima i politickim strankama (potplacivao sve kako bi dobio protivpravnu korist), sa sumnjivim mafijasima, radio sa gradonacelnikom (ukrao 50 miliona evra samo na jednom zemljistu, Belville, zemljsita za delta maxije i trzne centre), obradivo zemljiste u Vojvodini a to su prirodni resursi, utajivao porez i nisi placao realne carine cime si drzavu i gradjane Srbije pokrao za ovih 20tak godina za vise od nekoliko milijardi.

Od tih para samo mogli bi da vratimo sve kamate i dugove.

Prodavao uzorke firmi koji nisu za prodaju i bofl robu kao novu po znatno visim cenama nego u Evropi posto si navodni zastupnik.

Onemogucavao privredu da radi sprecavajuci platni promet i poslovanje sa inostranstvom gradjanima Srbije a sve u cilju preprodaje kineskih kopija Nike i sl. brendiranih modela kao originala po 5 X vecim cenama ! Time si direktno ostetio budzet Srbije i gradjane za milione koje smo radom mogli da unesemo u zemlju.

I pitanje za sudstvo i sud za organizovani kriminal. Dokle cete vise da branite dokazane lopovcine, koje bi u zapadnim zemljama odavno otisle na odsluzenje visestruke dozivotne kazne zatvora?

Jel zelite da narod to resi po kratkom postupku na ulici sa njima i svima Vama ili cete konacno da ga uhapsite i zaplenite svu imovinu njega i njegove dalje i sire rodbine i vratite pokradeno drzavi i narodu ?!?

Na vama je da odlucite sta ce biti. Imate jos jako malo vremena. Strpljenje postenih gradjana Srbije je na kraju!

Pera

pre 11 godina

Mislim da je sramota toliko steci samo unistavajuci tudje a ne stvorivsi nista novo.

Mislim, jediono sto je proizveo je dosta losa kafa i nesto sto se samo po imenu moze povezati sa kapucinom.

partneri

pre 11 godina

Kad ce na razgovor biti pozvani neki ljudi koji sede u sadasnjoj Vladi. Ili se borba protiv korupcije pravi samo protiv neistomisljenika? Ima tu patnera sa puterom na glavi koliko hoces.

Kosta

pre 11 godina

Boli me uvo sto se ti pravdas nekom sudu i sto cete on osloboditi. Sudovi odavno nisu pravedni u ovoj zemlji pa ih zbog toga vise ni ne priznajemo.

Ako drzava nije spreman i zrela da te osudi na dozivotnu mi cemo sami naplatiti ono sto je nase na ulici od tebe i ostalih lopova a ti si proslost !

Sinisa,brejnstormer!

pre 11 godina

Cekaj bre, ko plati 5 miliona evra za konsultantske usluge "Fajnenšel ejndžels" ( Saric )??? Jel je i taj andjeo prosao praksu provere poslovnih partnera ? Ili je bilo "ma nema problema nasi su na vlasti"?

bole

pre 11 godina

mozda je mislio da nije radio sa drzavom u smislu da ovde nije placao porez to su srpski tajkuni koji ovoj zemlji nista dobro ne zele

Ninoslav

pre 11 godina

Da li su ROBNE REZERVE državna firma i da li je Delta Agrar firma g-dina Miškovića ako jeste onda je lako proveriti i ovog gospodina procesuirati! Koliko je kukuruza dobio i po kojoj ceni, i po kojoj ga je prodao to su milioni na razlici u ceni.Čovek stvarno nema obraza kad ovako nešto tvrdi.Ako počnu ispitivanja robnih rezervi onda će zatvori biti puni političara,ali to neće biti kao sa pšenicom(Azotara).Možda niko nesme da ispita ovu temu ili su robne rezerve tabu tema.

Tomas

pre 11 godina

Za: Od titovog samoupravljaca do tajkuna koji ima monopol u tezgarenju uz pomoc gradjana koji se bave politikom razmesteni u svoje firme- partije koje se sada izmedju sebe ganjaju dok ne kulminira i nastane partiska tuca oko primata ko ce biti glavni jahac obicnog gradjana.
(MUKNAVI, 2. decembar 2012 13:25)

Da stvar bude gora,svuda u tim samoupravljackim gde je on bio generalni za lovu su bankrotirale ili su u bankrotu.
Nasd zanima kako je dosao do para,ako tvrdi da nije tako?!
Koliko sam upucen doticni nije radio ni u libiji,Alziru,Nemackoj da je mogao toliki novac da zaradi,ulozi i da bude to sto jeste.
Jos jedino moze da je neku firmu uskratio odmah za isplatu,orocio par miliona na par meseci,pa tek onda uplatio,jer imamo jedan primer iz Energo projekta,koji sad ima zavidnu ergelu konja

Piksi

pre 11 godina

Izvučeš iz sistema 1.000.
Platiš kaznu od 100, nakon 'hajke'.
Ostane ti 800 (jer još 100 daš onom ko vodi 'hajku') a krivica zaključena zauvek.
Izvučenih 1.000 preuzme Vlada kao javni dug.
Zbogom!

tisina

pre 11 godina

Pa zar ,C market,nije bio drzavni,pa akcionarsko drustvo posle promene vlasti ,pa vlasnicki na kraju.Znamo da su se mali akcioanari tuzili Radulovica,sta se posle desavalo sam bog zna.Samo znamo da je Radulovic pobegao iz zemlje po objavljivanju istrage i da se vise nije vratio.Zasto se nije vratio predpostavljamo, ali zasto ga drzavni organi ne traze a i niko ga ne spominje od tada,bas nije jasno.Nasi mediji svakoga spominju sem Radulovica.Covek kao da je u zemlju propao...Jako cudno...

mina

pre 11 godina

Da li je ovo definitivno skidanje'anateme' s Miškovića? Pa dobro. Za nekoliko ljudi u ovoj zemlji svakodnevno čitamo da su lopovi, da su ovo ili ono. U opštem interesu je da takve priče dobiju sudski epilog i da se oni ili osude ili ostave na miru. Toliko godina pukog 'ispiranja usta' s pojedinima meni je bez veze. Ili im dokaži krivicu ili ih ostavi na miru.

Popravljam naocare

pre 11 godina

Ako nije radio sa drzavom, radio je... protiv nje? Najjace: pozvan u policiju kao gradjanin (znaci ne kao zasticena zverka) i otici ce bez advokata... rece jedan od advokata... Bice dva pandur- inspektora, Miroslav i 36 advokata. Prihvatam opklade.

Druskan

pre 11 godina

Druze Miskovice, pokrao si sve sto ti je bilo pri ruci, sad budi spreman za to i da platis. Srbija treba da bude pravna zemlja, i lopovi da budu iza brave.

Dragan

pre 11 godina

Pravo i pravda nisu jedno!
Pravo služi vama, i vama sličnim, da legalizuje prljave poslove koje radite. I onda ste u dokumentima čisti.
I tako sve više siromašnih, par pojedinaca praktično ima državu u vlasništvu, a sve čisto. Nije narod glup, gospodo iz Uprave Delta holdinga.

milan

pre 11 godina

Vucicu, sta ako je ovo tacno, sta ako je tacno da Miskovic nije upropastio/zatvorio nijednu privatizovanu firmu, sta ako je tacno da su Miskoviceve privatizacije otpustili najmanje radnika, sta ako se u Miskovicevim firmama primaju redovno i za nase uslove korektne plate na koje se u potpunosti placaju porezi?????????????? Da li je interes ove vlade/drzave da ga, kao sto su to uradili sa Maxijem, nateraju da proda sve sto poseduje strancima? Ja sam direktor firme gde je bilo 590 radnika,a kad je kupila velika svetska kompanija sada ima 122 radnika sa glavnim ciljem da do kraja 2013 godine smanji broj zaposlenih ispod 100. Nemojte da harangom preko medija koje kontrolisete unistavate i ono malo sto imamo. Ako imate nesto protih Miskovica, ili slicnih njemu odradite to u tajnosti, i kad/ako dodjete do dokaza uhapsite i sudite. Nemojte da pravite nekakvu CNN kampanju, direktan TV prenos njegovog odlaska na saslusanje, i nedokazano blatite i unistavate uspesne ljude!

Posramljen

pre 11 godina

Ja sam misljenja da je Miskovic zaista radio sve po zakonu. Jednostavni je placao politicare da Zakon prilagode njemu pa onda posluje, pa opet promene Zakon pa on onda opet posluje, trguje, kupuje, prodaje i tako u krug. Sve po Zakonu. Politicari si krivi sto su potkupljivi i samozivi!!!

kiza

pre 11 godina

A kad vec prica, sto ga ne upitaste kako je moguce da njegove firme koje uvoze od igle do lokomotive drze cene te uvozne robe skuplje nego bilo gde u svetu? Kako to da se niko ne seti pa uveze Nike, Zara itd. i ponudi jeftinije cene (a ima itekako prostora za to)?

Napravili ste od Srbije jednu zatvorenu celinu u kojoj prodajete robu po visestruko vecim cenama jer ste MONOPOLISTI, ubirate extra profit, a narod trosi 70% svoje zarade na hranu i osnovne potrepstine. A gde su putovanja, socijalni zivot (izlasci, pozorite, bioskopi, itd?).

Glavna krivica Delte u upravo u tome - sto su (delom oni, delom ostali slicni njima) napravili od Srbije "kavez" u kom su ljudi primorani da placaju najvise cene za robu siroke potrosnje (a to je super za Deltu jer hranu i odecu svako MORA da kupuje) i time DIREKTNO utice na los standard stanovnistva, na to da mladi ne mogu da putuju, ne mogu da se dodatno obrazuju samim tim se kao drustvo udaljavamo od ostatka evrope.

Mozda zvuci preterano na prvi pogled, ali cak jer u USA, jako liberalna po pitanju poslovanja, pre 100 godina uvela anti monopolski zakon, i dan danas ga strogo primenjuje (pogledajte samo Microsoft i IE). Svesni su da je ponekad monopolo gori od najgoreg kriminala sa tacke kakve posledice ostavlja na drustvo u celini.
NIJE NORMALNO DA NEKO CELU NEDELJU RADI ZA PAR CIPELA.
Nadam se da ce drzava ici do kraja u slucaju Delta, ali i svih ostalih slicnih tajkuna koji su se obogatili na malverzacijama.

Misionar

pre 11 godina

Ovde treba uhapsiti sve koji rade bilo šta a političare koji reketiraju i narod i poslovne ljude treba pustiti. Ipak je prodaja magle najbolji posao za Srbiju.

sasa jokic

pre 11 godina

Ostacite argumente za policiju i sud!
Ne postoji mogucnost da Miskovic odbaci optuzbe da je;

1. Dobio pare iz primarne misije (500 miliona maraka) i tako zapoceo poslovni uzlet!
2. Kriminalnim radnjama privatizovzo C Market i Novosti, Luku Beograd uz pomoc Kostunice
3. Hapsio i iz drzave proterivao konkurente (Radulovic, Antelj)
4. Uz pomoc gradskih funkcionera sprecavao dobijanje dozvola za gradnju svojim konkurentima
5. Unistio stotine proizvodjaca neplacajuci im robu vise od godinu dana
6. Korumpirao skoro sve politicare
7. Prao pare Saricu

Ukoliko sutra nebude zadrzan u pritvoru, to ce biti dokaz da se nagodio (plartio kome treba) a privodjenje ce biti samo kompromis!

Ludi Milojko

pre 11 godina

Ha,ha,ha slatko me nasmejaste!! Niste vi radili sa državom nego je država radila za vas!! Kako je privatizovan C market i PKBeta?? Kako je napravljen MONOPOL u trgovini? Kako je Delta banka dobila zgrade SDK i zaposlene kojima je država plaćala 2 godine plate, a radili za gazda Miška? Koliko ste poreza platili, a koliko niste? Šta ste radili 90-tih, koliko i kada ste plaćali carinu?? Kako ste pravili nelikvidnost u zemlji plaćajući dobavljače na svakih 270 dana, a možda ni tad? Treba li da nastavim ili je ovo dosta za 40 g. robije??

qqqqq

pre 11 godina

Nemožete vi sada njega uhvatiti, taj je ukrao svojih prvih 10 miliona ... kad je to uradio onda je platio pametne ljude da zametnu njegov trag i možda podmetnu poneko žrtveno jagnje ...

Treba preispitati to njegovo poslovanje 90-ih, dok je bio ministar ...

Bla

pre 11 godina

Jos nam preostaje da uzmamo kuke i motike,da pobijemo taj kancer koji srbija ima godinama (korupcija, miskovic, peconi i ostali), BATINE SU IZ RAJA IZASLE ! Zajedno smo jaci!

aca

pre 11 godina

Mogu da pričaju šta hoće, ali posle sutrašnjeg dana će samo izjaviti da je obavljen razgovor i da nema osnova za dalju istragu. Vlast će sakupiti par poena kod gladnog naroda kao borimo se protiv korupcije i to će biti to.

Vladan Lukic

pre 11 godina

Nikad nije radila sa drzavom??
A kako bi se nazvalo odlozeno placanje na nekoliko meseci koje je Delta dobila od Carine i to u vreme hiperinflacije?
Posle toga je Delta postala ono sto jeste danas.

EU

pre 11 godina

Nema od ovoga nista.
Ovo mu smesta neki najblizi saradnik, koji ce da ga vadi posle.
Vucicu, ovo je teatar koji ce da prolazi neko vreme. Do kada? Dok ljudi ne vide da si pustio Miskovica.
Nista od svega.

Genije

pre 11 godina

Jasno, država je radila sa njim i za njega, a ne on sa državom... Sto se akcizne robe tiče, "nije" zastupnik Johnnie Walker-a, a to je zaista nebitno za njegov biznis pa nije čudno da to ne zna.

Johny

pre 11 godina

Sta kazes, nisi nikad "pozajmio pare" od jedne jako inkriminisane osobe za Belvil, i nisi mu nikad vracao pare tj deo para?
Trebao si da znas da SWIFT( za neupucene transfer-kod novca koji firma A transferise ka firmi B) ne moze da se sakrije bas tako lako,tj ne moze da se sakrije nikako, dugo si u biznisu, pa makar i u tvojim namestenim poslovima, tako da si bar te osnovne stvari trebao da naucis.
Dodji lepo sutra pa da pevas malo o tom SWIFT-u koji je otisao jednoj veoma inkriminisanoj osobi , kad se vec sluzis "tim raznoraznim terminima" u saopstenju.
A pevanje za C-market te posebno ceka i to sve zajedno sa "doktorom" Vojislavom Damjanovicem sa sluzbenim prezimenom dobijenim iz sluzbe Kostunica.
Nauci za sutra sta je SWIFT , pitaj saradnike.

MUKNAVI

pre 11 godina

Od titovog samoupravljaca do tajkuna koji ima monopol u tezgarenju uz pomoc gradjana koji se bave politikom razmesteni u svoje firme- partije koje se sada izmedju sebe ganjaju dok ne kulminira i nastane partiska tuca oko primata ko ce biti glavni jahac obicnog gradjana.

Miki BG

pre 11 godina

Iskreno se nadam da ovo nije samo predstava za narod i EU te da će svi odgovarati za mućke. A Miško treba da prednjači u tome, kao što je prednjačio u mućkama i bogaćenju na račun osiromašenja naroda i države. Ako istražni organi nisu sposobni da mu dokažu krivicu koja je jasna kao dan, onda neka traže drugi posao, a ne - mito!!!

FIOKA

pre 11 godina

A sta ce da bidne kad Misko izvadi iz fioke kome je sve davao kintu?
Drugarski, naravno, k'o donacija, da se nadje za dzipove i lepa odela...nije valjda da je bilo i toga?
Ma necemo tako, covek je nevin i tacka!

Somborac

pre 11 godina

Vidi se poslovnost u celoj ovoj frci. Delta izdaje saopstenja, Miskovicev advokat takodje, bez ikakvih problema najavljuje odlazak na saslusanje...

reziser

pre 11 godina

Da postoji tabela osvojenih politickih poena, a.vucic bi ubedljivo vodio. Ali kao i u fudbalu to vredi samo ovde, cim izadjes u Evropu - bum tras gde si posao

miki

pre 11 godina

svako treba da odgovar ako se dokaze krivica , do tada je sloboda, sa druge strane prema medijima vec primamo manje plate od kineza. greska za greskom...

code381

pre 11 godina

Delta radila sa drzavom, ma kakvi ne ne

Miskovicu ako vec lazes samog sebe, nemoj da lazes ovaj narod, nismo toliko blesavi da ne vidimo sta se radi/radilo

Be-ge-de

pre 11 godina

Ma nisi radio nista, verujemo ti, kad ti tako kazes, mora da je tako.
Ovo je samo obican razgovor sutra koji te ceka.
Samo ti lepo dodji.
Gledao si valjda onaj crtani film kad dodje maca na vratanca.

Ludi Milojko

pre 11 godina

Ha,ha,ha slatko me nasmejaste!! Niste vi radili sa državom nego je država radila za vas!! Kako je privatizovan C market i PKBeta?? Kako je napravljen MONOPOL u trgovini? Kako je Delta banka dobila zgrade SDK i zaposlene kojima je država plaćala 2 godine plate, a radili za gazda Miška? Koliko ste poreza platili, a koliko niste? Šta ste radili 90-tih, koliko i kada ste plaćali carinu?? Kako ste pravili nelikvidnost u zemlji plaćajući dobavljače na svakih 270 dana, a možda ni tad? Treba li da nastavim ili je ovo dosta za 40 g. robije??

code381

pre 11 godina

Delta radila sa drzavom, ma kakvi ne ne

Miskovicu ako vec lazes samog sebe, nemoj da lazes ovaj narod, nismo toliko blesavi da ne vidimo sta se radi/radilo

Johny

pre 11 godina

Sta kazes, nisi nikad "pozajmio pare" od jedne jako inkriminisane osobe za Belvil, i nisi mu nikad vracao pare tj deo para?
Trebao si da znas da SWIFT( za neupucene transfer-kod novca koji firma A transferise ka firmi B) ne moze da se sakrije bas tako lako,tj ne moze da se sakrije nikako, dugo si u biznisu, pa makar i u tvojim namestenim poslovima, tako da si bar te osnovne stvari trebao da naucis.
Dodji lepo sutra pa da pevas malo o tom SWIFT-u koji je otisao jednoj veoma inkriminisanoj osobi , kad se vec sluzis "tim raznoraznim terminima" u saopstenju.
A pevanje za C-market te posebno ceka i to sve zajedno sa "doktorom" Vojislavom Damjanovicem sa sluzbenim prezimenom dobijenim iz sluzbe Kostunica.
Nauci za sutra sta je SWIFT , pitaj saradnike.

Vladan Lukic

pre 11 godina

Nikad nije radila sa drzavom??
A kako bi se nazvalo odlozeno placanje na nekoliko meseci koje je Delta dobila od Carine i to u vreme hiperinflacije?
Posle toga je Delta postala ono sto jeste danas.

sasa jokic

pre 11 godina

Ostacite argumente za policiju i sud!
Ne postoji mogucnost da Miskovic odbaci optuzbe da je;

1. Dobio pare iz primarne misije (500 miliona maraka) i tako zapoceo poslovni uzlet!
2. Kriminalnim radnjama privatizovzo C Market i Novosti, Luku Beograd uz pomoc Kostunice
3. Hapsio i iz drzave proterivao konkurente (Radulovic, Antelj)
4. Uz pomoc gradskih funkcionera sprecavao dobijanje dozvola za gradnju svojim konkurentima
5. Unistio stotine proizvodjaca neplacajuci im robu vise od godinu dana
6. Korumpirao skoro sve politicare
7. Prao pare Saricu

Ukoliko sutra nebude zadrzan u pritvoru, to ce biti dokaz da se nagodio (plartio kome treba) a privodjenje ce biti samo kompromis!

Piksi

pre 11 godina

Izvučeš iz sistema 1.000.
Platiš kaznu od 100, nakon 'hajke'.
Ostane ti 800 (jer još 100 daš onom ko vodi 'hajku') a krivica zaključena zauvek.
Izvučenih 1.000 preuzme Vlada kao javni dug.
Zbogom!

Be-ge-de

pre 11 godina

Ma nisi radio nista, verujemo ti, kad ti tako kazes, mora da je tako.
Ovo je samo obican razgovor sutra koji te ceka.
Samo ti lepo dodji.
Gledao si valjda onaj crtani film kad dodje maca na vratanca.

Milica

pre 11 godina

Nisi, ali si radio sa svim politicarima i politickim strankama (potplacivao sve kako bi dobio protivpravnu korist), sa sumnjivim mafijasima, radio sa gradonacelnikom (ukrao 50 miliona evra samo na jednom zemljistu, Belville, zemljsita za delta maxije i trzne centre), obradivo zemljiste u Vojvodini a to su prirodni resursi, utajivao porez i nisi placao realne carine cime si drzavu i gradjane Srbije pokrao za ovih 20tak godina za vise od nekoliko milijardi.

Od tih para samo mogli bi da vratimo sve kamate i dugove.

Prodavao uzorke firmi koji nisu za prodaju i bofl robu kao novu po znatno visim cenama nego u Evropi posto si navodni zastupnik.

Onemogucavao privredu da radi sprecavajuci platni promet i poslovanje sa inostranstvom gradjanima Srbije a sve u cilju preprodaje kineskih kopija Nike i sl. brendiranih modela kao originala po 5 X vecim cenama ! Time si direktno ostetio budzet Srbije i gradjane za milione koje smo radom mogli da unesemo u zemlju.

I pitanje za sudstvo i sud za organizovani kriminal. Dokle cete vise da branite dokazane lopovcine, koje bi u zapadnim zemljama odavno otisle na odsluzenje visestruke dozivotne kazne zatvora?

Jel zelite da narod to resi po kratkom postupku na ulici sa njima i svima Vama ili cete konacno da ga uhapsite i zaplenite svu imovinu njega i njegove dalje i sire rodbine i vratite pokradeno drzavi i narodu ?!?

Na vama je da odlucite sta ce biti. Imate jos jako malo vremena. Strpljenje postenih gradjana Srbije je na kraju!

Somborac

pre 11 godina

Vidi se poslovnost u celoj ovoj frci. Delta izdaje saopstenja, Miskovicev advokat takodje, bez ikakvih problema najavljuje odlazak na saslusanje...

Vazduhoplovac

pre 11 godina

A remont MiGova 29 koji je dobila Jugohemija direktnom pogodbom? Zar to nije poslovanje sa drzavom? Farmaceutska kompanija dobila remont lovackih aviona... Uradjen "odlicno" - od 5 remontovanih jedan nikad nije mogao da poleti, a drugi se ubrzo srusio. Posle toga, nabavka pesadijskog naoruzanja od H&K za specijalnu brigadu VS takodje preko Jugohemije, sistema radio-veze, itd...

EU

pre 11 godina

Nema od ovoga nista.
Ovo mu smesta neki najblizi saradnik, koji ce da ga vadi posle.
Vucicu, ovo je teatar koji ce da prolazi neko vreme. Do kada? Dok ljudi ne vide da si pustio Miskovica.
Nista od svega.

Đomla

pre 11 godina

Ma Miškoviću dovoljno je što najmanje 90% tvojih sunarodnika misli da si tajkun i epicentar korupcije u Srbiji... A ti im se nakon 15 godina obraćaš tek zadnjih nedelju dana. Jel ti pogođena sujeta što moraš da se pojaviš u javnosti, jer znamo da skoro nikad do sada nisi dao nijedan intervju (čak ni tvom omiljenom Dragoljubu Žarkoviću) u kojem bi objasnio kako si to uspeo da postaneš toliko ''uspešan'' te ti blesavi i neuki narod od muke zavidi i naziva te tajkunom.

reziser

pre 11 godina

Da postoji tabela osvojenih politickih poena, a.vucic bi ubedljivo vodio. Ali kao i u fudbalu to vredi samo ovde, cim izadjes u Evropu - bum tras gde si posao

MUKNAVI

pre 11 godina

Od titovog samoupravljaca do tajkuna koji ima monopol u tezgarenju uz pomoc gradjana koji se bave politikom razmesteni u svoje firme- partije koje se sada izmedju sebe ganjaju dok ne kulminira i nastane partiska tuca oko primata ko ce biti glavni jahac obicnog gradjana.

MARKOS

pre 11 godina

Dobrodosao mecki na rupu Miskovicu.
Imas dve opcije , da budes svedok saradnik u traganju za srpskim parama koje su iznosili generali Udbe direktnim avionskim linijama za Kipar i polagali te devize na licne off-shore kompanije registrovane na svoja imena ili imena njihove dece, pa tako imamo slucaj da su skoro celu privredu Srbije privatizovala deca Udbinih generala i pukovnika, sa tim istim parama gradjana Srbije kada je opustosena Beobanka, svi racuni drzavnih i drustvenih preduzeca Srbije i stara devizna stednja gradjana Srbije.
Ako neces da budes svedok saradnik na isto mu dodje , drzavi Srbiji i gradjanjima je sve jedno.
Ionako se sve zna od A do S ko je sta radio po Srbiji, cija deca i unuci su pootimali sve najblje firme po Srbiji sa onim istim parama sa Kipra.
Sve u svemu, dolazi zavrsni kraj Udbaske igranke u Srbiji i njihove pljacke drzave Srbije i gradjana drzave Srbije.
Dobro dosli svi mecki na rupu.

Ovich

pre 11 godina

Johny,

Radim na swift platformi. To nije transfer novca izmedju firmi nego platforma za interbankovske telekomunikacije i sluzi za transfer novca iz jedne u drugu banku. Za te tranzakcije nije potrebno objasniti namenu novca. A ako firme imaju kont u istoj banci nekoristi se swift.

Malo sam iznenadjen izjavom delte. Koliko znam kupili su luku beograd koja je drzavna firma, isto genex?

Imaju firme od 30 000 radnika u zemlji koja je juce izasla iz komunizma a kaze da nikad nije radio sa drzavnim firmama.

Miki BG

pre 11 godina

Iskreno se nadam da ovo nije samo predstava za narod i EU te da će svi odgovarati za mućke. A Miško treba da prednjači u tome, kao što je prednjačio u mućkama i bogaćenju na račun osiromašenja naroda i države. Ako istražni organi nisu sposobni da mu dokažu krivicu koja je jasna kao dan, onda neka traže drugi posao, a ne - mito!!!

Posramljen

pre 11 godina

Ja sam misljenja da je Miskovic zaista radio sve po zakonu. Jednostavni je placao politicare da Zakon prilagode njemu pa onda posluje, pa opet promene Zakon pa on onda opet posluje, trguje, kupuje, prodaje i tako u krug. Sve po Zakonu. Politicari si krivi sto su potkupljivi i samozivi!!!

Kosta

pre 11 godina

Boli me uvo sto se ti pravdas nekom sudu i sto cete on osloboditi. Sudovi odavno nisu pravedni u ovoj zemlji pa ih zbog toga vise ni ne priznajemo.

Ako drzava nije spreman i zrela da te osudi na dozivotnu mi cemo sami naplatiti ono sto je nase na ulici od tebe i ostalih lopova a ti si proslost !

Ninoslav

pre 11 godina

Da li su ROBNE REZERVE državna firma i da li je Delta Agrar firma g-dina Miškovića ako jeste onda je lako proveriti i ovog gospodina procesuirati! Koliko je kukuruza dobio i po kojoj ceni, i po kojoj ga je prodao to su milioni na razlici u ceni.Čovek stvarno nema obraza kad ovako nešto tvrdi.Ako počnu ispitivanja robnih rezervi onda će zatvori biti puni političara,ali to neće biti kao sa pšenicom(Azotara).Možda niko nesme da ispita ovu temu ili su robne rezerve tabu tema.

kiza

pre 11 godina

A kad vec prica, sto ga ne upitaste kako je moguce da njegove firme koje uvoze od igle do lokomotive drze cene te uvozne robe skuplje nego bilo gde u svetu? Kako to da se niko ne seti pa uveze Nike, Zara itd. i ponudi jeftinije cene (a ima itekako prostora za to)?

Napravili ste od Srbije jednu zatvorenu celinu u kojoj prodajete robu po visestruko vecim cenama jer ste MONOPOLISTI, ubirate extra profit, a narod trosi 70% svoje zarade na hranu i osnovne potrepstine. A gde su putovanja, socijalni zivot (izlasci, pozorite, bioskopi, itd?).

Glavna krivica Delte u upravo u tome - sto su (delom oni, delom ostali slicni njima) napravili od Srbije "kavez" u kom su ljudi primorani da placaju najvise cene za robu siroke potrosnje (a to je super za Deltu jer hranu i odecu svako MORA da kupuje) i time DIREKTNO utice na los standard stanovnistva, na to da mladi ne mogu da putuju, ne mogu da se dodatno obrazuju samim tim se kao drustvo udaljavamo od ostatka evrope.

Mozda zvuci preterano na prvi pogled, ali cak jer u USA, jako liberalna po pitanju poslovanja, pre 100 godina uvela anti monopolski zakon, i dan danas ga strogo primenjuje (pogledajte samo Microsoft i IE). Svesni su da je ponekad monopolo gori od najgoreg kriminala sa tacke kakve posledice ostavlja na drustvo u celini.
NIJE NORMALNO DA NEKO CELU NEDELJU RADI ZA PAR CIPELA.
Nadam se da ce drzava ici do kraja u slucaju Delta, ali i svih ostalih slicnih tajkuna koji su se obogatili na malverzacijama.

tisina

pre 11 godina

Pa zar ,C market,nije bio drzavni,pa akcionarsko drustvo posle promene vlasti ,pa vlasnicki na kraju.Znamo da su se mali akcioanari tuzili Radulovica,sta se posle desavalo sam bog zna.Samo znamo da je Radulovic pobegao iz zemlje po objavljivanju istrage i da se vise nije vratio.Zasto se nije vratio predpostavljamo, ali zasto ga drzavni organi ne traze a i niko ga ne spominje od tada,bas nije jasno.Nasi mediji svakoga spominju sem Radulovica.Covek kao da je u zemlju propao...Jako cudno...

Druskan

pre 11 godina

Druze Miskovice, pokrao si sve sto ti je bilo pri ruci, sad budi spreman za to i da platis. Srbija treba da bude pravna zemlja, i lopovi da budu iza brave.

FIOKA

pre 11 godina

A sta ce da bidne kad Misko izvadi iz fioke kome je sve davao kintu?
Drugarski, naravno, k'o donacija, da se nadje za dzipove i lepa odela...nije valjda da je bilo i toga?
Ma necemo tako, covek je nevin i tacka!

Dragan

pre 11 godina

Pravo i pravda nisu jedno!
Pravo služi vama, i vama sličnim, da legalizuje prljave poslove koje radite. I onda ste u dokumentima čisti.
I tako sve više siromašnih, par pojedinaca praktično ima državu u vlasništvu, a sve čisto. Nije narod glup, gospodo iz Uprave Delta holdinga.

rad sa drzavom

pre 11 godina

Koliko sam razumela ovi ga optizuju za sporne privatizacije, a sve do jedne su bile protivzakonite i ne zna se koja je bila spornija.Nijednu nije nasledio od tate.
Niko ne pominje rad sa drzavom, sem izbegavanja placanja poreza, obzirom da je najveci deo firmi offshore.

Sinisa,brejnstormer!

pre 11 godina

Cekaj bre, ko plati 5 miliona evra za konsultantske usluge "Fajnenšel ejndžels" ( Saric )??? Jel je i taj andjeo prosao praksu provere poslovnih partnera ? Ili je bilo "ma nema problema nasi su na vlasti"?

qqqqq

pre 11 godina

Nemožete vi sada njega uhvatiti, taj je ukrao svojih prvih 10 miliona ... kad je to uradio onda je platio pametne ljude da zametnu njegov trag i možda podmetnu poneko žrtveno jagnje ...

Treba preispitati to njegovo poslovanje 90-ih, dok je bio ministar ...

Bla

pre 11 godina

Jos nam preostaje da uzmamo kuke i motike,da pobijemo taj kancer koji srbija ima godinama (korupcija, miskovic, peconi i ostali), BATINE SU IZ RAJA IZASLE ! Zajedno smo jaci!

milan

pre 11 godina

Vucicu, sta ako je ovo tacno, sta ako je tacno da Miskovic nije upropastio/zatvorio nijednu privatizovanu firmu, sta ako je tacno da su Miskoviceve privatizacije otpustili najmanje radnika, sta ako se u Miskovicevim firmama primaju redovno i za nase uslove korektne plate na koje se u potpunosti placaju porezi?????????????? Da li je interes ove vlade/drzave da ga, kao sto su to uradili sa Maxijem, nateraju da proda sve sto poseduje strancima? Ja sam direktor firme gde je bilo 590 radnika,a kad je kupila velika svetska kompanija sada ima 122 radnika sa glavnim ciljem da do kraja 2013 godine smanji broj zaposlenih ispod 100. Nemojte da harangom preko medija koje kontrolisete unistavate i ono malo sto imamo. Ako imate nesto protih Miskovica, ili slicnih njemu odradite to u tajnosti, i kad/ako dodjete do dokaza uhapsite i sudite. Nemojte da pravite nekakvu CNN kampanju, direktan TV prenos njegovog odlaska na saslusanje, i nedokazano blatite i unistavate uspesne ljude!

Pera

pre 11 godina

Mislim da je sramota toliko steci samo unistavajuci tudje a ne stvorivsi nista novo.

Mislim, jediono sto je proizveo je dosta losa kafa i nesto sto se samo po imenu moze povezati sa kapucinom.

Tomas

pre 11 godina

Za: Od titovog samoupravljaca do tajkuna koji ima monopol u tezgarenju uz pomoc gradjana koji se bave politikom razmesteni u svoje firme- partije koje se sada izmedju sebe ganjaju dok ne kulminira i nastane partiska tuca oko primata ko ce biti glavni jahac obicnog gradjana.
(MUKNAVI, 2. decembar 2012 13:25)

Da stvar bude gora,svuda u tim samoupravljackim gde je on bio generalni za lovu su bankrotirale ili su u bankrotu.
Nasd zanima kako je dosao do para,ako tvrdi da nije tako?!
Koliko sam upucen doticni nije radio ni u libiji,Alziru,Nemackoj da je mogao toliki novac da zaradi,ulozi i da bude to sto jeste.
Jos jedino moze da je neku firmu uskratio odmah za isplatu,orocio par miliona na par meseci,pa tek onda uplatio,jer imamo jedan primer iz Energo projekta,koji sad ima zavidnu ergelu konja

aca

pre 11 godina

Mogu da pričaju šta hoće, ali posle sutrašnjeg dana će samo izjaviti da je obavljen razgovor i da nema osnova za dalju istragu. Vlast će sakupiti par poena kod gladnog naroda kao borimo se protiv korupcije i to će biti to.

miki

pre 11 godina

svako treba da odgovar ako se dokaze krivica , do tada je sloboda, sa druge strane prema medijima vec primamo manje plate od kineza. greska za greskom...

Clan

pre 11 godina

Ma ovo je cisto zezanje. Zivo me zanima da je Tito ziv koliko bi mu sati trebalo da ga razbuca, zapleni celu imovinu i strpa u corku na +,- beskonacno. Isto tako i sve one koji su mu sve to omogucili. Samo me zanima dal bi to sve zavrsio u toku radnog vremena od 8 sati ili bi morao koji sat duze da se pozabavi ovim pljackanjem. Gde postoji volja, postoji i nacin, gde nema volje, naci ce se izgovor.

igi

pre 11 godina

Cekaj,Vucic juri Miskovica,a Toma upravo abolirao Dzajica i kompaniju za kradju 8 miliona evra. Pa kakva je to poruka? Ako ste sa nama,bezbedni ste....aboliracemo vas. Ma,mene Vucic nece prevariti,ipak je on radikal,samo u lepom odelu i sa naocarima.

partneri

pre 11 godina

Kad ce na razgovor biti pozvani neki ljudi koji sede u sadasnjoj Vladi. Ili se borba protiv korupcije pravi samo protiv neistomisljenika? Ima tu patnera sa puterom na glavi koliko hoces.

mina

pre 11 godina

Da li je ovo definitivno skidanje'anateme' s Miškovića? Pa dobro. Za nekoliko ljudi u ovoj zemlji svakodnevno čitamo da su lopovi, da su ovo ili ono. U opštem interesu je da takve priče dobiju sudski epilog i da se oni ili osude ili ostave na miru. Toliko godina pukog 'ispiranja usta' s pojedinima meni je bez veze. Ili im dokaži krivicu ili ih ostavi na miru.

FullHouse

pre 11 godina

Evo jednog primera kako Mišković ostvaruje monopol uz pomoć države: pre nekoliko godina zabranjen je uvoz zrelih banana, mogle su samo da se uvoze mlade, zelene. E sad, caka je u tome da te zelene banane moraju da idu u mašine u kojima sazrevaju i onda se puštaju u prodaju. Sami pogodite ko je jedini u zemlji imao te mašine kada je taj zakon uveden. Onda sami pogodite ko je izgurao taj zakon.

Lala

pre 11 godina

... Tresla se gora, rodio se miš... Ma, sve i da ga optuze, kako i kada ce vratiti ukradeno, pronevereno, proćerdano? ... ovo je pitanje za sve... Npr. Ražnjatovićka je platila deo proćerdanog novca, malo sedela u kuci... I evo je, kao nova... Placa li Ceca redovno porez? Sta mi imamo od toga sto uhapse i procesuiraju ovakve likove, kada su novci potroseni i nema hi! Kinezi takve odvedu na stadion, poredjaju ih i napune stadion rajom da gleda egzekucuju... Pa, kada im ne mogu povratiti novac, neka bar raja molo uziva i da vidim kako ce se neki novi lopovu usuditi ponovo...?

bole

pre 11 godina

mozda je mislio da nije radio sa drzavom u smislu da ovde nije placao porez to su srpski tajkuni koji ovoj zemlji nista dobro ne zele

Mario Bros

pre 11 godina

Polako prijatelju, nećeš ti valjda određivati da li si kriv ili nisi. To što nemaš puno kose ne znači da te ne treba češljati

Genije

pre 11 godina

Jasno, država je radila sa njim i za njega, a ne on sa državom... Sto se akcizne robe tiče, "nije" zastupnik Johnnie Walker-a, a to je zaista nebitno za njegov biznis pa nije čudno da to ne zna.

Popravljam naocare

pre 11 godina

Ako nije radio sa drzavom, radio je... protiv nje? Najjace: pozvan u policiju kao gradjanin (znaci ne kao zasticena zverka) i otici ce bez advokata... rece jedan od advokata... Bice dva pandur- inspektora, Miroslav i 36 advokata. Prihvatam opklade.

Radikal

pre 11 godina

A Karlovac, Karlobag, Ogulin, Virovitica? To smo zaboravili... To je moja pokojna baba obecavala, a nezavisnost Kosova i granicu s njima ce da potpise deda. Kratko pamcenje, skupo placamo, opet.

nebeski Srbin

pre 11 godina

znate li da prljav novac nije doveka...i ako ne platis ti plati neko tvoj u narednim generacijama...lopovluk se jednostavno ne isplati..a ako hoces zdravu,srecnu i veselu porodicu radi posteno i kad tad ce ti se vratiti,ako ne tebi onda nekom tvom..

bezimena

pre 11 godina

Evo jednog primera kako Mišković ostvaruje monopol uz pomoć države: pre nekoliko godina zabranjen je uvoz zrelih banana, mogle su samo da se uvoze mlade, zelene.
(FullHouse, 2. decembar 2012 17:14)

Evo jednog primera kako se spinuje javnost: UVEK se uvoze isključivo zelene banane (uvoz "zrelih" bi rezultirao truležom do stizanja na "destinaciju") i svaka hladnjača može da ih čuva do prodaje, kada se jednostavno iznose i sazrevaju očas posla, bez ikakvih "mašina"!

andrija

pre 11 godina

ljudi da li vi ocekujete da ce vucic udariti na miskovica koji ga je do juce finansirao kao i sve druge politicare.oni su sve radili verovatno cisto ali ne moralno i sa ogromnim povlasticama i namestanjima poslova za provizije.od cega ce jedan politicar da plati stanove,vozila i konstatan luksuzan zivot.pa neka ima i predsednicku platu takav zivot je ne moguc.politicari i veliki biznismeni su krivi za ovu situaciju.sto miskovic nije napravio pare u nemackoj,italiji ili nekoj drugoj zemlji?zato sto nikad ne bi mogao da ima ovakav dil sa vlascu..srbe je ubila nesreca koja je potom sebicnost svih nas i glad za parama.zbog toga nema morala i tu je kraj price

VULKAN

pre 11 godina

Da sto kaze jedan konentar " Tresla se gora
...." Obilicev sekretar je izjavio posle tuzbe " Nije u pitanju 5 miliona od prodaje igraca,nego 20 miliona " A tuzilac u cudu,kao nezna,naivan - " E,toje drugi momenat,to nismo znali " - i sta bi ? Nisu se ni osvrnuli - vazno da je drzava uzela kaznu od Cece miluon,dva - dali joj nanogicu,i kraj balade.Miskovic da robija ? Ni u ludilu,sto bi rekli ! Sve radili po zakonu - zato sto su biznismeni kreirali tada zakon preko Skupstine. To svi znaju- plus sve odreda je stranke donirao- I pozicije i opozizije.Nije on mutav - svako ima svoju cenu " prodaje" .

Monarhista

pre 11 godina

Nije problem i da JESTE radili,problem je sto ogomna vecina mucnog srpskog naroda a vidim da i tuzioci pocinju da sumnjaju da ste vi drzavu OCERUPALI!!!

click... mrak

pre 11 godina

Čekaj Miško, sutra je ponedeljak pa onda počni da se pravdaš. Šta sad, ja treba da slušam/čitam tvoje nebuloze i pre "sonate".

cc

pre 11 godina

Kakva je to drzava bila koja je i danas, da Radulovic se ne moze da uhvati, kao i nasi prijatelji Rusi nemogu da izruce Miri Milosevis i otale lopove naroda koju su u Risiti. Samo napred sa Rusima, zar ne vidite da nam nikad kaje je trebalo bili prijatelji niti ce nam ikada biti. Okrenite se biznisu ali zdravom koji nije jednosmerna ulica i bice napredka
Svi bivsi i sadasnji politicari imaju umesane prste i zato motke u ruke i napred, nemozete Srbi vise da porpadnete zar ne vidite da ste vec u 13 veku, ili jois uvek mislite da ste najpametniju na svetu 'moram da kazem ima svakakvih cuda'

S

Deda

pre 11 godina

Aman zasto njega pitaju za procenu koju je dala poreska uprava. Sve mi se cini da se ovde mesaju baba i zabe. Proveriti ko mu je dao losiju procenu i njega procesuirati bi bilo jedin logicno.

mrmot

pre 11 godina

Misko je tata za celu vladu Srbije, ovu i sve prethodne (ok, jedino je Dindjic znao sta radi). Svaki posao koga se ova braca prihvate, gazda Misko zna da uradi bolje od njih. Mozda im zato i smeta.

Misionar

pre 11 godina

Ovde treba uhapsiti sve koji rade bilo šta a političare koji reketiraju i narod i poslovne ljude treba pustiti. Ipak je prodaja magle najbolji posao za Srbiju.

Vladan Grujić

pre 11 godina

Kažu da se u britanskom parlamentu umesto direktne optužbe "Vi lažete" koristi eufimizam "Vi ekonomišete istinom." Najnovije saopštenje Delta Holdinga, uoči sutrašnjeg saslušanja u policiji njenog vlasnika Miroslava Miškovića, je primer vrhunskog spinovanja i ekonomisanja istinom. Moram da priznam da bih voleo da pohađam privatne časove u Deltinom "Ekonomatu istine" gde bi predavačice bile bivše i sadašnje podpredsednice kompanije za korporativne komunikacije. Zašto? Zato što neke moje drugarice kažu da mi je veliki problem što ne umem da lažem žene :-)

Max

pre 11 godina

Trebalo bi da PR holding kompanije predstavlja poslovanje holdinga, i njenih zaposlenih, a ne clanova porodica koji su zapali u nemilost policije, stoga, zasto se u saopstenju pominje mali Marko, pa i Misko. Ovo je posao za policiju, pa bi saopstenje trebalo da da advokat Miska (ako su se vec odlucili na saopstenja, a jos nisu bili na informativnom), a ne kompanija, jer ovo je posao za pravnika, a ne PR-a.

nidža

pre 11 godina

"Dotični će biti saslušan kao građanin..."
Zanimljivo! da vidim kako obični građani kupuju državno ispod cene; kako drže monopol na "bundeve iz svog vrta", kako diriguju pisanje dnevnih novina...
Recimo najzad "bobu bob a popu pop" ili smo propali (načisto)!

jovicaN

pre 11 godina

Anđeli u ljudskom obliku! Sve je rađeno po zakonima i propisima (koje su usput sami pisali i donosili). Ti prizemni poslovi sa akciznom robom i ostali bakrači davno su postali nešto ispod njihovog nivoa.
Njihov nivo je dirigovanje vladama i kontrola države!

Француска собарица

pre 11 godina

Ја бих дотичног господина питао само једну ствар, да објасни како је од директора једног друштвеног предузећа дошао до тога да буде најбогатији човек у држави и све то за непуних 20 година? А имајући у виду да се на западу те "карте богатства" стварају и по неколико генерација. Ако би тај одговор био довољно аргументован, можда бих му и поверовао да је све то стекао на поштен начи. Мада, опет ја сам по природи неповерљив.

milan

pre 11 godina

Vucicu, sta ako je ovo tacno, sta ako je tacno da Miskovic nije upropastio/zatvorio nijednu privatizovanu firmu, sta ako je tacno da su Miskoviceve privatizacije otpustili najmanje radnika, sta ako se u Miskovicevim firmama primaju redovno i za nase uslove korektne plate na koje se u potpunosti placaju porezi?????????????? Da li je interes ove vlade/drzave da ga, kao sto su to uradili sa Maxijem, nateraju da proda sve sto poseduje strancima? Ja sam direktor firme gde je bilo 590 radnika,a kad je kupila velika svetska kompanija sada ima 122 radnika sa glavnim ciljem da do kraja 2013 godine smanji broj zaposlenih ispod 100. Nemojte da harangom preko medija koje kontrolisete unistavate i ono malo sto imamo. Ako imate nesto protih Miskovica, ili slicnih njemu odradite to u tajnosti, i kad/ako dodjete do dokaza uhapsite i sudite. Nemojte da pravite nekakvu CNN kampanju, direktan TV prenos njegovog odlaska na saslusanje, i nedokazano blatite i unistavate uspesne ljude!

code381

pre 11 godina

Delta radila sa drzavom, ma kakvi ne ne

Miskovicu ako vec lazes samog sebe, nemoj da lazes ovaj narod, nismo toliko blesavi da ne vidimo sta se radi/radilo

Be-ge-de

pre 11 godina

Ma nisi radio nista, verujemo ti, kad ti tako kazes, mora da je tako.
Ovo je samo obican razgovor sutra koji te ceka.
Samo ti lepo dodji.
Gledao si valjda onaj crtani film kad dodje maca na vratanca.

Johny

pre 11 godina

Sta kazes, nisi nikad "pozajmio pare" od jedne jako inkriminisane osobe za Belvil, i nisi mu nikad vracao pare tj deo para?
Trebao si da znas da SWIFT( za neupucene transfer-kod novca koji firma A transferise ka firmi B) ne moze da se sakrije bas tako lako,tj ne moze da se sakrije nikako, dugo si u biznisu, pa makar i u tvojim namestenim poslovima, tako da si bar te osnovne stvari trebao da naucis.
Dodji lepo sutra pa da pevas malo o tom SWIFT-u koji je otisao jednoj veoma inkriminisanoj osobi , kad se vec sluzis "tim raznoraznim terminima" u saopstenju.
A pevanje za C-market te posebno ceka i to sve zajedno sa "doktorom" Vojislavom Damjanovicem sa sluzbenim prezimenom dobijenim iz sluzbe Kostunica.
Nauci za sutra sta je SWIFT , pitaj saradnike.

partneri

pre 11 godina

Kad ce na razgovor biti pozvani neki ljudi koji sede u sadasnjoj Vladi. Ili se borba protiv korupcije pravi samo protiv neistomisljenika? Ima tu patnera sa puterom na glavi koliko hoces.

MARKOS

pre 11 godina

Dobrodosao mecki na rupu Miskovicu.
Imas dve opcije , da budes svedok saradnik u traganju za srpskim parama koje su iznosili generali Udbe direktnim avionskim linijama za Kipar i polagali te devize na licne off-shore kompanije registrovane na svoja imena ili imena njihove dece, pa tako imamo slucaj da su skoro celu privredu Srbije privatizovala deca Udbinih generala i pukovnika, sa tim istim parama gradjana Srbije kada je opustosena Beobanka, svi racuni drzavnih i drustvenih preduzeca Srbije i stara devizna stednja gradjana Srbije.
Ako neces da budes svedok saradnik na isto mu dodje , drzavi Srbiji i gradjanjima je sve jedno.
Ionako se sve zna od A do S ko je sta radio po Srbiji, cija deca i unuci su pootimali sve najblje firme po Srbiji sa onim istim parama sa Kipra.
Sve u svemu, dolazi zavrsni kraj Udbaske igranke u Srbiji i njihove pljacke drzave Srbije i gradjana drzave Srbije.
Dobro dosli svi mecki na rupu.

FullHouse

pre 11 godina

Evo jednog primera kako Mišković ostvaruje monopol uz pomoć države: pre nekoliko godina zabranjen je uvoz zrelih banana, mogle su samo da se uvoze mlade, zelene. E sad, caka je u tome da te zelene banane moraju da idu u mašine u kojima sazrevaju i onda se puštaju u prodaju. Sami pogodite ko je jedini u zemlji imao te mašine kada je taj zakon uveden. Onda sami pogodite ko je izgurao taj zakon.

Ludi Milojko

pre 11 godina

Ha,ha,ha slatko me nasmejaste!! Niste vi radili sa državom nego je država radila za vas!! Kako je privatizovan C market i PKBeta?? Kako je napravljen MONOPOL u trgovini? Kako je Delta banka dobila zgrade SDK i zaposlene kojima je država plaćala 2 godine plate, a radili za gazda Miška? Koliko ste poreza platili, a koliko niste? Šta ste radili 90-tih, koliko i kada ste plaćali carinu?? Kako ste pravili nelikvidnost u zemlji plaćajući dobavljače na svakih 270 dana, a možda ni tad? Treba li da nastavim ili je ovo dosta za 40 g. robije??

cc

pre 11 godina

Kakva je to drzava bila koja je i danas, da Radulovic se ne moze da uhvati, kao i nasi prijatelji Rusi nemogu da izruce Miri Milosevis i otale lopove naroda koju su u Risiti. Samo napred sa Rusima, zar ne vidite da nam nikad kaje je trebalo bili prijatelji niti ce nam ikada biti. Okrenite se biznisu ali zdravom koji nije jednosmerna ulica i bice napredka
Svi bivsi i sadasnji politicari imaju umesane prste i zato motke u ruke i napred, nemozete Srbi vise da porpadnete zar ne vidite da ste vec u 13 veku, ili jois uvek mislite da ste najpametniju na svetu 'moram da kazem ima svakakvih cuda'

S

Lala

pre 11 godina

... Tresla se gora, rodio se miš... Ma, sve i da ga optuze, kako i kada ce vratiti ukradeno, pronevereno, proćerdano? ... ovo je pitanje za sve... Npr. Ražnjatovićka je platila deo proćerdanog novca, malo sedela u kuci... I evo je, kao nova... Placa li Ceca redovno porez? Sta mi imamo od toga sto uhapse i procesuiraju ovakve likove, kada su novci potroseni i nema hi! Kinezi takve odvedu na stadion, poredjaju ih i napune stadion rajom da gleda egzekucuju... Pa, kada im ne mogu povratiti novac, neka bar raja molo uziva i da vidim kako ce se neki novi lopovu usuditi ponovo...?

mrmot

pre 11 godina

Misko je tata za celu vladu Srbije, ovu i sve prethodne (ok, jedino je Dindjic znao sta radi). Svaki posao koga se ova braca prihvate, gazda Misko zna da uradi bolje od njih. Mozda im zato i smeta.

EU

pre 11 godina

Nema od ovoga nista.
Ovo mu smesta neki najblizi saradnik, koji ce da ga vadi posle.
Vucicu, ovo je teatar koji ce da prolazi neko vreme. Do kada? Dok ljudi ne vide da si pustio Miskovica.
Nista od svega.

Radikal

pre 11 godina

A Karlovac, Karlobag, Ogulin, Virovitica? To smo zaboravili... To je moja pokojna baba obecavala, a nezavisnost Kosova i granicu s njima ce da potpise deda. Kratko pamcenje, skupo placamo, opet.

Mario Bros

pre 11 godina

Polako prijatelju, nećeš ti valjda određivati da li si kriv ili nisi. To što nemaš puno kose ne znači da te ne treba češljati

Misionar

pre 11 godina

Ovde treba uhapsiti sve koji rade bilo šta a političare koji reketiraju i narod i poslovne ljude treba pustiti. Ipak je prodaja magle najbolji posao za Srbiju.

Bla

pre 11 godina

Jos nam preostaje da uzmamo kuke i motike,da pobijemo taj kancer koji srbija ima godinama (korupcija, miskovic, peconi i ostali), BATINE SU IZ RAJA IZASLE ! Zajedno smo jaci!

Druskan

pre 11 godina

Druze Miskovice, pokrao si sve sto ti je bilo pri ruci, sad budi spreman za to i da platis. Srbija treba da bude pravna zemlja, i lopovi da budu iza brave.

Đomla

pre 11 godina

Ma Miškoviću dovoljno je što najmanje 90% tvojih sunarodnika misli da si tajkun i epicentar korupcije u Srbiji... A ti im se nakon 15 godina obraćaš tek zadnjih nedelju dana. Jel ti pogođena sujeta što moraš da se pojaviš u javnosti, jer znamo da skoro nikad do sada nisi dao nijedan intervju (čak ni tvom omiljenom Dragoljubu Žarkoviću) u kojem bi objasnio kako si to uspeo da postaneš toliko ''uspešan'' te ti blesavi i neuki narod od muke zavidi i naziva te tajkunom.

Pera

pre 11 godina

Mislim da je sramota toliko steci samo unistavajuci tudje a ne stvorivsi nista novo.

Mislim, jediono sto je proizveo je dosta losa kafa i nesto sto se samo po imenu moze povezati sa kapucinom.

Milica

pre 11 godina

Nisi, ali si radio sa svim politicarima i politickim strankama (potplacivao sve kako bi dobio protivpravnu korist), sa sumnjivim mafijasima, radio sa gradonacelnikom (ukrao 50 miliona evra samo na jednom zemljistu, Belville, zemljsita za delta maxije i trzne centre), obradivo zemljiste u Vojvodini a to su prirodni resursi, utajivao porez i nisi placao realne carine cime si drzavu i gradjane Srbije pokrao za ovih 20tak godina za vise od nekoliko milijardi.

Od tih para samo mogli bi da vratimo sve kamate i dugove.

Prodavao uzorke firmi koji nisu za prodaju i bofl robu kao novu po znatno visim cenama nego u Evropi posto si navodni zastupnik.

Onemogucavao privredu da radi sprecavajuci platni promet i poslovanje sa inostranstvom gradjanima Srbije a sve u cilju preprodaje kineskih kopija Nike i sl. brendiranih modela kao originala po 5 X vecim cenama ! Time si direktno ostetio budzet Srbije i gradjane za milione koje smo radom mogli da unesemo u zemlju.

I pitanje za sudstvo i sud za organizovani kriminal. Dokle cete vise da branite dokazane lopovcine, koje bi u zapadnim zemljama odavno otisle na odsluzenje visestruke dozivotne kazne zatvora?

Jel zelite da narod to resi po kratkom postupku na ulici sa njima i svima Vama ili cete konacno da ga uhapsite i zaplenite svu imovinu njega i njegove dalje i sire rodbine i vratite pokradeno drzavi i narodu ?!?

Na vama je da odlucite sta ce biti. Imate jos jako malo vremena. Strpljenje postenih gradjana Srbije je na kraju!

click... mrak

pre 11 godina

Čekaj Miško, sutra je ponedeljak pa onda počni da se pravdaš. Šta sad, ja treba da slušam/čitam tvoje nebuloze i pre "sonate".

Vladan Grujić

pre 11 godina

Kažu da se u britanskom parlamentu umesto direktne optužbe "Vi lažete" koristi eufimizam "Vi ekonomišete istinom." Najnovije saopštenje Delta Holdinga, uoči sutrašnjeg saslušanja u policiji njenog vlasnika Miroslava Miškovića, je primer vrhunskog spinovanja i ekonomisanja istinom. Moram da priznam da bih voleo da pohađam privatne časove u Deltinom "Ekonomatu istine" gde bi predavačice bile bivše i sadašnje podpredsednice kompanije za korporativne komunikacije. Zašto? Zato što neke moje drugarice kažu da mi je veliki problem što ne umem da lažem žene :-)

igi

pre 11 godina

Cekaj,Vucic juri Miskovica,a Toma upravo abolirao Dzajica i kompaniju za kradju 8 miliona evra. Pa kakva je to poruka? Ako ste sa nama,bezbedni ste....aboliracemo vas. Ma,mene Vucic nece prevariti,ipak je on radikal,samo u lepom odelu i sa naocarima.

Vladan Lukic

pre 11 godina

Nikad nije radila sa drzavom??
A kako bi se nazvalo odlozeno placanje na nekoliko meseci koje je Delta dobila od Carine i to u vreme hiperinflacije?
Posle toga je Delta postala ono sto jeste danas.

sasa jokic

pre 11 godina

Ostacite argumente za policiju i sud!
Ne postoji mogucnost da Miskovic odbaci optuzbe da je;

1. Dobio pare iz primarne misije (500 miliona maraka) i tako zapoceo poslovni uzlet!
2. Kriminalnim radnjama privatizovzo C Market i Novosti, Luku Beograd uz pomoc Kostunice
3. Hapsio i iz drzave proterivao konkurente (Radulovic, Antelj)
4. Uz pomoc gradskih funkcionera sprecavao dobijanje dozvola za gradnju svojim konkurentima
5. Unistio stotine proizvodjaca neplacajuci im robu vise od godinu dana
6. Korumpirao skoro sve politicare
7. Prao pare Saricu

Ukoliko sutra nebude zadrzan u pritvoru, to ce biti dokaz da se nagodio (plartio kome treba) a privodjenje ce biti samo kompromis!

nebeski Srbin

pre 11 godina

znate li da prljav novac nije doveka...i ako ne platis ti plati neko tvoj u narednim generacijama...lopovluk se jednostavno ne isplati..a ako hoces zdravu,srecnu i veselu porodicu radi posteno i kad tad ce ti se vratiti,ako ne tebi onda nekom tvom..

miki

pre 11 godina

svako treba da odgovar ako se dokaze krivica , do tada je sloboda, sa druge strane prema medijima vec primamo manje plate od kineza. greska za greskom...

Miki BG

pre 11 godina

Iskreno se nadam da ovo nije samo predstava za narod i EU te da će svi odgovarati za mućke. A Miško treba da prednjači u tome, kao što je prednjačio u mućkama i bogaćenju na račun osiromašenja naroda i države. Ako istražni organi nisu sposobni da mu dokažu krivicu koja je jasna kao dan, onda neka traže drugi posao, a ne - mito!!!

MUKNAVI

pre 11 godina

Od titovog samoupravljaca do tajkuna koji ima monopol u tezgarenju uz pomoc gradjana koji se bave politikom razmesteni u svoje firme- partije koje se sada izmedju sebe ganjaju dok ne kulminira i nastane partiska tuca oko primata ko ce biti glavni jahac obicnog gradjana.

kiza

pre 11 godina

A kad vec prica, sto ga ne upitaste kako je moguce da njegove firme koje uvoze od igle do lokomotive drze cene te uvozne robe skuplje nego bilo gde u svetu? Kako to da se niko ne seti pa uveze Nike, Zara itd. i ponudi jeftinije cene (a ima itekako prostora za to)?

Napravili ste od Srbije jednu zatvorenu celinu u kojoj prodajete robu po visestruko vecim cenama jer ste MONOPOLISTI, ubirate extra profit, a narod trosi 70% svoje zarade na hranu i osnovne potrepstine. A gde su putovanja, socijalni zivot (izlasci, pozorite, bioskopi, itd?).

Glavna krivica Delte u upravo u tome - sto su (delom oni, delom ostali slicni njima) napravili od Srbije "kavez" u kom su ljudi primorani da placaju najvise cene za robu siroke potrosnje (a to je super za Deltu jer hranu i odecu svako MORA da kupuje) i time DIREKTNO utice na los standard stanovnistva, na to da mladi ne mogu da putuju, ne mogu da se dodatno obrazuju samim tim se kao drustvo udaljavamo od ostatka evrope.

Mozda zvuci preterano na prvi pogled, ali cak jer u USA, jako liberalna po pitanju poslovanja, pre 100 godina uvela anti monopolski zakon, i dan danas ga strogo primenjuje (pogledajte samo Microsoft i IE). Svesni su da je ponekad monopolo gori od najgoreg kriminala sa tacke kakve posledice ostavlja na drustvo u celini.
NIJE NORMALNO DA NEKO CELU NEDELJU RADI ZA PAR CIPELA.
Nadam se da ce drzava ici do kraja u slucaju Delta, ali i svih ostalih slicnih tajkuna koji su se obogatili na malverzacijama.

aca

pre 11 godina

Mogu da pričaju šta hoće, ali posle sutrašnjeg dana će samo izjaviti da je obavljen razgovor i da nema osnova za dalju istragu. Vlast će sakupiti par poena kod gladnog naroda kao borimo se protiv korupcije i to će biti to.

Posramljen

pre 11 godina

Ja sam misljenja da je Miskovic zaista radio sve po zakonu. Jednostavni je placao politicare da Zakon prilagode njemu pa onda posluje, pa opet promene Zakon pa on onda opet posluje, trguje, kupuje, prodaje i tako u krug. Sve po Zakonu. Politicari si krivi sto su potkupljivi i samozivi!!!

Ovich

pre 11 godina

Johny,

Radim na swift platformi. To nije transfer novca izmedju firmi nego platforma za interbankovske telekomunikacije i sluzi za transfer novca iz jedne u drugu banku. Za te tranzakcije nije potrebno objasniti namenu novca. A ako firme imaju kont u istoj banci nekoristi se swift.

Malo sam iznenadjen izjavom delte. Koliko znam kupili su luku beograd koja je drzavna firma, isto genex?

Imaju firme od 30 000 radnika u zemlji koja je juce izasla iz komunizma a kaze da nikad nije radio sa drzavnim firmama.

Kosta

pre 11 godina

Boli me uvo sto se ti pravdas nekom sudu i sto cete on osloboditi. Sudovi odavno nisu pravedni u ovoj zemlji pa ih zbog toga vise ni ne priznajemo.

Ako drzava nije spreman i zrela da te osudi na dozivotnu mi cemo sami naplatiti ono sto je nase na ulici od tebe i ostalih lopova a ti si proslost !

Vazduhoplovac

pre 11 godina

A remont MiGova 29 koji je dobila Jugohemija direktnom pogodbom? Zar to nije poslovanje sa drzavom? Farmaceutska kompanija dobila remont lovackih aviona... Uradjen "odlicno" - od 5 remontovanih jedan nikad nije mogao da poleti, a drugi se ubrzo srusio. Posle toga, nabavka pesadijskog naoruzanja od H&K za specijalnu brigadu VS takodje preko Jugohemije, sistema radio-veze, itd...

Clan

pre 11 godina

Ma ovo je cisto zezanje. Zivo me zanima da je Tito ziv koliko bi mu sati trebalo da ga razbuca, zapleni celu imovinu i strpa u corku na +,- beskonacno. Isto tako i sve one koji su mu sve to omogucili. Samo me zanima dal bi to sve zavrsio u toku radnog vremena od 8 sati ili bi morao koji sat duze da se pozabavi ovim pljackanjem. Gde postoji volja, postoji i nacin, gde nema volje, naci ce se izgovor.

VULKAN

pre 11 godina

Da sto kaze jedan konentar " Tresla se gora
...." Obilicev sekretar je izjavio posle tuzbe " Nije u pitanju 5 miliona od prodaje igraca,nego 20 miliona " A tuzilac u cudu,kao nezna,naivan - " E,toje drugi momenat,to nismo znali " - i sta bi ? Nisu se ni osvrnuli - vazno da je drzava uzela kaznu od Cece miluon,dva - dali joj nanogicu,i kraj balade.Miskovic da robija ? Ni u ludilu,sto bi rekli ! Sve radili po zakonu - zato sto su biznismeni kreirali tada zakon preko Skupstine. To svi znaju- plus sve odreda je stranke donirao- I pozicije i opozizije.Nije on mutav - svako ima svoju cenu " prodaje" .

reziser

pre 11 godina

Da postoji tabela osvojenih politickih poena, a.vucic bi ubedljivo vodio. Ali kao i u fudbalu to vredi samo ovde, cim izadjes u Evropu - bum tras gde si posao

Ninoslav

pre 11 godina

Da li su ROBNE REZERVE državna firma i da li je Delta Agrar firma g-dina Miškovića ako jeste onda je lako proveriti i ovog gospodina procesuirati! Koliko je kukuruza dobio i po kojoj ceni, i po kojoj ga je prodao to su milioni na razlici u ceni.Čovek stvarno nema obraza kad ovako nešto tvrdi.Ako počnu ispitivanja robnih rezervi onda će zatvori biti puni političara,ali to neće biti kao sa pšenicom(Azotara).Možda niko nesme da ispita ovu temu ili su robne rezerve tabu tema.

Piksi

pre 11 godina

Izvučeš iz sistema 1.000.
Platiš kaznu od 100, nakon 'hajke'.
Ostane ti 800 (jer još 100 daš onom ko vodi 'hajku') a krivica zaključena zauvek.
Izvučenih 1.000 preuzme Vlada kao javni dug.
Zbogom!

Monarhista

pre 11 godina

Nije problem i da JESTE radili,problem je sto ogomna vecina mucnog srpskog naroda a vidim da i tuzioci pocinju da sumnjaju da ste vi drzavu OCERUPALI!!!

andrija

pre 11 godina

ljudi da li vi ocekujete da ce vucic udariti na miskovica koji ga je do juce finansirao kao i sve druge politicare.oni su sve radili verovatno cisto ali ne moralno i sa ogromnim povlasticama i namestanjima poslova za provizije.od cega ce jedan politicar da plati stanove,vozila i konstatan luksuzan zivot.pa neka ima i predsednicku platu takav zivot je ne moguc.politicari i veliki biznismeni su krivi za ovu situaciju.sto miskovic nije napravio pare u nemackoj,italiji ili nekoj drugoj zemlji?zato sto nikad ne bi mogao da ima ovakav dil sa vlascu..srbe je ubila nesreca koja je potom sebicnost svih nas i glad za parama.zbog toga nema morala i tu je kraj price

Deda

pre 11 godina

Aman zasto njega pitaju za procenu koju je dala poreska uprava. Sve mi se cini da se ovde mesaju baba i zabe. Proveriti ko mu je dao losiju procenu i njega procesuirati bi bilo jedin logicno.

Somborac

pre 11 godina

Vidi se poslovnost u celoj ovoj frci. Delta izdaje saopstenja, Miskovicev advokat takodje, bez ikakvih problema najavljuje odlazak na saslusanje...

Genije

pre 11 godina

Jasno, država je radila sa njim i za njega, a ne on sa državom... Sto se akcizne robe tiče, "nije" zastupnik Johnnie Walker-a, a to je zaista nebitno za njegov biznis pa nije čudno da to ne zna.

bole

pre 11 godina

mozda je mislio da nije radio sa drzavom u smislu da ovde nije placao porez to su srpski tajkuni koji ovoj zemlji nista dobro ne zele

Dragan

pre 11 godina

Pravo i pravda nisu jedno!
Pravo služi vama, i vama sličnim, da legalizuje prljave poslove koje radite. I onda ste u dokumentima čisti.
I tako sve više siromašnih, par pojedinaca praktično ima državu u vlasništvu, a sve čisto. Nije narod glup, gospodo iz Uprave Delta holdinga.

mina

pre 11 godina

Da li je ovo definitivno skidanje'anateme' s Miškovića? Pa dobro. Za nekoliko ljudi u ovoj zemlji svakodnevno čitamo da su lopovi, da su ovo ili ono. U opštem interesu je da takve priče dobiju sudski epilog i da se oni ili osude ili ostave na miru. Toliko godina pukog 'ispiranja usta' s pojedinima meni je bez veze. Ili im dokaži krivicu ili ih ostavi na miru.

Sinisa,brejnstormer!

pre 11 godina

Cekaj bre, ko plati 5 miliona evra za konsultantske usluge "Fajnenšel ejndžels" ( Saric )??? Jel je i taj andjeo prosao praksu provere poslovnih partnera ? Ili je bilo "ma nema problema nasi su na vlasti"?

rad sa drzavom

pre 11 godina

Koliko sam razumela ovi ga optizuju za sporne privatizacije, a sve do jedne su bile protivzakonite i ne zna se koja je bila spornija.Nijednu nije nasledio od tate.
Niko ne pominje rad sa drzavom, sem izbegavanja placanja poreza, obzirom da je najveci deo firmi offshore.

Max

pre 11 godina

Trebalo bi da PR holding kompanije predstavlja poslovanje holdinga, i njenih zaposlenih, a ne clanova porodica koji su zapali u nemilost policije, stoga, zasto se u saopstenju pominje mali Marko, pa i Misko. Ovo je posao za policiju, pa bi saopstenje trebalo da da advokat Miska (ako su se vec odlucili na saopstenja, a jos nisu bili na informativnom), a ne kompanija, jer ovo je posao za pravnika, a ne PR-a.

qqqqq

pre 11 godina

Nemožete vi sada njega uhvatiti, taj je ukrao svojih prvih 10 miliona ... kad je to uradio onda je platio pametne ljude da zametnu njegov trag i možda podmetnu poneko žrtveno jagnje ...

Treba preispitati to njegovo poslovanje 90-ih, dok je bio ministar ...

FIOKA

pre 11 godina

A sta ce da bidne kad Misko izvadi iz fioke kome je sve davao kintu?
Drugarski, naravno, k'o donacija, da se nadje za dzipove i lepa odela...nije valjda da je bilo i toga?
Ma necemo tako, covek je nevin i tacka!

Popravljam naocare

pre 11 godina

Ako nije radio sa drzavom, radio je... protiv nje? Najjace: pozvan u policiju kao gradjanin (znaci ne kao zasticena zverka) i otici ce bez advokata... rece jedan od advokata... Bice dva pandur- inspektora, Miroslav i 36 advokata. Prihvatam opklade.

Tomas

pre 11 godina

Za: Od titovog samoupravljaca do tajkuna koji ima monopol u tezgarenju uz pomoc gradjana koji se bave politikom razmesteni u svoje firme- partije koje se sada izmedju sebe ganjaju dok ne kulminira i nastane partiska tuca oko primata ko ce biti glavni jahac obicnog gradjana.
(MUKNAVI, 2. decembar 2012 13:25)

Da stvar bude gora,svuda u tim samoupravljackim gde je on bio generalni za lovu su bankrotirale ili su u bankrotu.
Nasd zanima kako je dosao do para,ako tvrdi da nije tako?!
Koliko sam upucen doticni nije radio ni u libiji,Alziru,Nemackoj da je mogao toliki novac da zaradi,ulozi i da bude to sto jeste.
Jos jedino moze da je neku firmu uskratio odmah za isplatu,orocio par miliona na par meseci,pa tek onda uplatio,jer imamo jedan primer iz Energo projekta,koji sad ima zavidnu ergelu konja

tisina

pre 11 godina

Pa zar ,C market,nije bio drzavni,pa akcionarsko drustvo posle promene vlasti ,pa vlasnicki na kraju.Znamo da su se mali akcioanari tuzili Radulovica,sta se posle desavalo sam bog zna.Samo znamo da je Radulovic pobegao iz zemlje po objavljivanju istrage i da se vise nije vratio.Zasto se nije vratio predpostavljamo, ali zasto ga drzavni organi ne traze a i niko ga ne spominje od tada,bas nije jasno.Nasi mediji svakoga spominju sem Radulovica.Covek kao da je u zemlju propao...Jako cudno...

bezimena

pre 11 godina

Evo jednog primera kako Mišković ostvaruje monopol uz pomoć države: pre nekoliko godina zabranjen je uvoz zrelih banana, mogle su samo da se uvoze mlade, zelene.
(FullHouse, 2. decembar 2012 17:14)

Evo jednog primera kako se spinuje javnost: UVEK se uvoze isključivo zelene banane (uvoz "zrelih" bi rezultirao truležom do stizanja na "destinaciju") i svaka hladnjača može da ih čuva do prodaje, kada se jednostavno iznose i sazrevaju očas posla, bez ikakvih "mašina"!

jovicaN

pre 11 godina

Anđeli u ljudskom obliku! Sve je rađeno po zakonima i propisima (koje su usput sami pisali i donosili). Ti prizemni poslovi sa akciznom robom i ostali bakrači davno su postali nešto ispod njihovog nivoa.
Njihov nivo je dirigovanje vladama i kontrola države!

nidža

pre 11 godina

"Dotični će biti saslušan kao građanin..."
Zanimljivo! da vidim kako obični građani kupuju državno ispod cene; kako drže monopol na "bundeve iz svog vrta", kako diriguju pisanje dnevnih novina...
Recimo najzad "bobu bob a popu pop" ili smo propali (načisto)!

Француска собарица

pre 11 godina

Ја бих дотичног господина питао само једну ствар, да објасни како је од директора једног друштвеног предузећа дошао до тога да буде најбогатији човек у држави и све то за непуних 20 година? А имајући у виду да се на западу те "карте богатства" стварају и по неколико генерација. Ако би тај одговор био довољно аргументован, можда бих му и поверовао да је све то стекао на поштен начи. Мада, опет ја сам по природи неповерљив.