Četvrtak, 01.11.2012.

00:41

Knežević oslobođen optužbe

Specijalni sud oslobodio je ministra Gorana Kneževića optužbe da je, dok je bio gradonačelnik Zrenjanina, oštetio državu za 150 miliona dinara.

Izvor: Beta

Kneževiæ osloboðen optužbe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

181 Komentari

Sortiraj po:

radandco

pre 11 godina

13 meseci u pritvoru? Covek jednostavno nista protiv zakonito nije uradio. Da je zaista bilo necega, DS bi to udario na sva zvona, kao sto je bilo I prilikom hapsenja. Drago mi je sto je njegova nevinost potrvdjena.

miki skepticni

pre 11 godina

Secam se gromoglasnog hapsenja Knezevica, I sad puf! Nista. Da je covek zaista radio nesto sto nije u skladu sa zakonom, verovatno bi I bio osudjen jos tokom prethodne Vlade, ili barem uoci izbora.

aleksandar grozni

pre 11 godina

Pazi ovo u sefu novci od investitora i porodicni novac.Pa zar stvarno vi u krivosudju mislite da smo svi debili i da cemo da progutamo ovu glupost?.Znaci po ovoj oslobadjajucoj presudi namece se zakljucak da ste svi u igri u dilu,jeste li?.Naravno odgovor bi bio ma taman posla,a dovoljno je pogledati samo sta voze sudije tuzioci i njihovi clanovi porodica pa zakljuciti o cemu se tu radi,ali nazalost ovo je Srbija.

ZoranNS

pre 11 godina

Zar je neko sumnjao da će čovek biti oslobođen. Znalo se to unapred, kao što se znalo da će Dulić biti osuđen za ono što su Dinkić i Vučić uradili u Abu Dabiju, obećali stvari bez tendera, potpuno protivu ustava i zakona SRbije.

Dragan

pre 11 godina

svako normalan bi svatio da je covek uhapsen jer ocigledno nije vise hteo da bude lojalan lopovluku demokrata. uhapsili knezevica dok je bio gradonacelnik zrenjanina a nisu znali sta radi dulic koji je bio ministar u beogradu. nadam se da ministar knezevic nece tuziti drzavu jer to ne prilici jednom ministru.

Marko

pre 11 godina

Koliko vidim ovde sve sami pravnici,niti imate relevantne informacije o slucaju,a odmah bi da sudite.

Vrapci na grani znaju da je Knezevicevo zatvaranje doslo iz DS,jer je zasmetao Pajticu u Vojvodini.

Knez

pre 11 godina

Nema dokaza kao i za koferče.Predlažem da od braće Hrvata iznajmimo Goli otok i Sveti Grgur na 50 godina po povoljnim uslovima. Tamo bi na oporavak i pokajanje slali ove "političke osuđenike".Svi se odmah izjašnjavaju da ih neko politički progoni i hoće da im seme zatre. Treba privremeno za ovakav kriminal uvesti administrativno kažnjavanje kaznama na neodređeno vreme-dok dotični gospodin ili gospođa ne revidira a onda povratak u zemlju Srbiju uz ograničena građanska prava i posla do iznemoglosti. Na ovaj način bi se dotična gospoda pokajala i odužila zemlji Srbiji protiv koje su radili. Naravno svu imovinu im treba konfiskovati a dotičnima obezbediti tri obroka dnevno, sedmično kupanje i krevet. Novac im nije ni potreban. Siguran sam gospodine Vučiću da posle poslate prva ture na Jadran da bi se vi mogli posvetiti drugim poslovima. Ovako, razvlačenje procesa godinama, preletanje po strankama,poštovanje sudskih prosedura, postavljanje na jake državne funkcije te uplašene sudije na suđenju ne mogu dati nikakav drugi rezultat nego što je ovaj.

SASA

pre 11 godina

pa čije su pare pronadjene kod njega...Jer su DS-ove. Ako jesu uhapsite nekog iz DS...Nemoguće da niko nije kriv a kod ovog pronadjene pare za koje je on rekao da su DS-ove. Ko koga bre ovde pravi na budalu

Aleka

pre 11 godina

Ovako: David Dimkic, Halas, Knezevic, svi oni i njima slicni su na visokim funkcijama posle zatvora. Znaci odes u zatvor, odlezis malo, i budes podoban za dalje napredovanje. Ovde u Zrenjaninu to je normalno.

urbanista

pre 11 godina

Kako niko nije primetio da je osuđen samo direktor Zavoda za urbanizam jer je nezakonito i za mito od 10000evra dao neko zemljište na 99 godina.Pa valjda zadnja neznalica zna da službe urbanizma(zavodi i uprave) ne daju zemljište na korišćenje već je to u nadležnosti gradskog veća i naravno gradonačelnika.Da li neko stvarno misli da je ceo narod toliko glup i neuk i da ne znamo neke mehanizme odlučivanja pa je urbanista osuđen za mito ,a gradonačelnik ništa nije znao o tome nego je u sefu čuvao ličnu uštrđevinu od svega 300 000 evra. Uostalom i za ovo su krivi demokrate što nisu završili suđenje ranije nego su ga razvlačili dok Knežević nije postao ministar.

Mikael Hansen

pre 11 godina

Ma čim demokrate ponovo uzmu vlast, obnoviće proces protiv Kneleta, osim ako se ne vrati u DS. Tako to biva u banana-kivi-mango državama ...
...

Djordje

pre 11 godina

PREJUDICIRAM PRESUDU:
KRIV je za ono vreme dok je bio funkcioner DS-a i za to se osuđuje na 13 meseci u koje će mu biti uračunato vreme provedeno u pritvoru.
DS je politički odgovoran što ga je zatvorio i u zatvoru drž'o.
Samo njegovo preletanje u SNS je pokajnički, sveti čin, divljenja vredan, te materijalna sredstva ne treba da vrati državi već SNS koja ga je oministrila, opoštenila i oljudila dodatno.
Veliku borac protiv korupcije i držalac žezla sile, secret servissa, prvde i pravičnosti (obaška ministar i ministarstvo pravde) Sv. Aleksandar Pošteni bez pokajanja Pokajnički će u svojim retkim nastupima u medijima pohvaliti Pravosuđe koje se promenilo od kada na njega on i stranka mu budno pazi.
Plodovi Retro-Renesanse svesrpske politike i društva.
ZA DOMOVINU SA (... upišite u poklič koga 'oćete...) NAPRED!!!
(Djordje, 1. novembar 2012 13:12)

Pogrešio sam i izvinjavam se svima.
Kao olakšavajuću okolnost navodim naivnost.
Verovao sam da moral mora negde da postoji i da je bar negde nastanjen u srbiji...ali prevario sam se grdno.
Preporuka: svi muljaroši (ne bih da pravu imenicu upotrebim, tužiće me i osuditi SNS sudstvo) I OSTALI njima srodni, napred u SNS abolirani ste za sve i svašta.
Možete čak i ženu i muža da prevarite!
Niko ne sme da vas pipne!
Tako mi predsednika, prvog podpremijera i guvernerke!
Amin!

mlekadzija

pre 11 godina

Nista neocekivano...isto ce tako da prodje i Sir Oliver i svi ostali.
Za leva ruka desni dzep: nije ona iz DSS vec svojevremeno ministarka iz DEMOKRATSKE STRANKE Marija Raseta Vukosavljevic (27 miliona evra). Malkice vise od Knezevica...

zrenjaninac

pre 11 godina

Goran nije krao 100 posto ja sam inace iz zrenjanina i znam coveka licno i jos neke za koje su kao bili u toj mafiji sto kazu demokrate koje nisu dale da se grad Zrenjanin razvija kad je trebao za Zrenjanin aedrom oni ga odma iza resetaka da ne bi bio sagradjen u zrenjaninu nego negde drugde.itd Pravda je zadovoljena veliki pozdrav za gospodina Knezevica

klenga

pre 11 godina

dexter je zakon a DEJAN -16-53je apsolutno u pravu...dulić se goni zato što je hrvat...činjenica koju ja nikako nisam uspevao da afirmišem...režim itekako ima razloga da pravi motiv podizanja optužnice drži skrajnut od javnosti...a njihovi bazni fanovi samo cvrkuču...

Rade

pre 11 godina

Znaju nasi polticari na vlasti da je Kosovo dobar teren za zamajavanje naroda,da u toj mutnoj situaciji je moguce donositi oslobadjajuce presude...da se kladimo da ni Dulic nece da bude osudjen,uslov nije da je nevin,vec da je njegova stranka na vlasti...to ti je pravda u Srbiji,sve gore od goreg!

SiM

pre 11 godina

Postovani gradjani Srbije, razumem vas skepticizam u vezi sa gospodinom Goranom Knezevicem, jer je politicar, a u nasoj drzavi gradjani imaju odredjenu odbojnost prema istima, ali uveravam vas da je gosn.Knezevic nama, Zrenjanincima, vrlo drag i bio je odlican gradonacelnik. Dokaz za to je da je velik procenat gradjana, pre svega, glasao za njega, bez obzira kojoj partiji pripadao. Ostavite se negativnih emocija i uzivajte u zivotu! Veliki i iskreni pozdrav za ostatak nase divne drzave...
P.S. Volite svoje bliznje, nalazite srecu u malim stvarima...Bicete voljeni!

Ka svetloj buducnosti sa Vucicem i Nikolicem, vas Drug pionir

pre 11 godina

Nije bilo dokaza protiv ministra Kneževića, shodno tome on je oslobođen. Imam puno poverenje u gospodina Vučića i predsednika Nikolića, sa njima na čelu Srbija nezaustavljivo plovi ka svetloj budućnosti. Iščekujmo je zajedno uz smeh i ljubav!
(Sara Kazmić, 1. novembar 2012 19:05)

Auuu pa ovako nisu `panegerikovali` ni drugu Titu tamo nekih 50-tih godina, kao vi sad Vucicu i Nikolicu

leva ruka, desni dzep

pre 11 godina

U Srbiji je samo jedna konstanta, a to je da se na sudovima oslobadjaju svi optuzeni za korupciju.
Pocev od one iz DSS vezano za aerodrom, Velimira Ilica i pajtasa vezano za koncesiju, Knezevica i njegove gradevinske mafije i mnogi drugi slucajevi...
Ako slobodno setaju glavne ribe, a sta tek rade sitne ribe u akvarijumu zvanom Srbija!

Sara Kazmić

pre 11 godina

Nije bilo dokaza protiv ministra Kneževića, shodno tome on je oslobođen. Imam puno poverenje u gospodina Vučića i predsednika Nikolića, sa njima na čelu Srbija nezaustavljivo plovi ka svetloj budućnosti. Iščekujmo je zajedno uz smeh i ljubav!

molder

pre 11 godina

U Srbiji vlada zona sumraka,paralelne dimenzije i svetovi, cudne sile i neshvaceni zakoni koji prkose zdravom sirotinjskom razumu! Dok jednima prete isecanjem struje i telefona zbog trocifrenog racuna, porodice ocajne i gladuju, neki su oslobodjeni i nevini i ako su osmocifrene, desetocifrene sume para prosto nestale kroz njihove prste! I jos nam se keze preko malih ekrana. Ehh..kad bih znao samo kako preci u "njihove" dimenzije, pa da i ja kraduckam i budem bezobrazno bogat, a nevin!!!! Fizicari...molim za pomoc!!!

MILENKO

pre 11 godina

Buhahahahahahahahahahahaha....sta reci,koja sramota za pravosudje...ili....stvarno je nevin....ma daj bre,koga ja to zavaravam,samog sebe....buhahahahahahhahahahahhahaha....

tonoer

pre 11 godina

zzbog ovakvih je cika i otisao u ameriku!
mnogo me manje bole ove vesti kada znam da me to ne dotice ali mi smeta zbog mog naroda...
dok se tolerise korupcija nema nam boljeg zivota...
dok god gledas komsiju,brata,muza,zenu kako krade i pravis se lud zarad svoje sitne koristi koje u vecini slucajeva i ne bude,nemoj se cuditi sto ti je lose

leoben

pre 11 godina

Ljudi pa ovo je smesno i besmisleno! Evo ja postavljam pitanje odgovornosti tuzioca ili sudije!? Zasto ste hapsili coveka i pravili cirkus ako nema dokaza. Ispade da je on u pravu da je proces montiran! Ili je istina to ili sudija sudi pod pritiskom,a ne po zakonu. Predlazem da se evropska unija malo uputi u ovu presudu. Ovde nisu cista posla!

petar

pre 11 godina

Sramota!!! Kako moze neko da bude ministar kad bio pod istragoi! Ministri i drzavni cinovnici treba da budu cisti pred zakonom i strucni.A sad u vladi skoro svaki sumniv!! Da ne pricamo o korupirovanosti! Pred zakonom treba da svi budu ravni nezavisimo od pripadnosti stranke!A ne tako ako pripadas stranke iz vlasti oslobojdaju od odgovornosti!Vucicu na sto ovo lici!!! Sve pred izborne obecanja ne ispunili pocev od departizaciji,smanjenje drzavnog aparata,borba sa korupciom i kriminalom kad pustateod odgovornosti clanov svoei stranki!!! Sramota!

posteni gradjanin

pre 11 godina

Gospodo novinari, molim da ubuduce pored imena napisete i funkciju koju ta osoba trenutno ima.
Utisak i efekat, bio pozitivan ili negativan, sigurno ce biti jaci i veci!
Ovaj slicaj to zavredjuje iz sve snage!
Hvala

mir brate mir

pre 11 godina

@dejan slazem se da ima i nacionalne diskriminacije...srpska nazadna stranka fantasticno radi..samo neka nastave ovako...jer je ovo jedini nacin da ne dozive pun mandat !!!

Dan

pre 11 godina

U SNS je prešao još davno dok je ta stranka bila u povojima i u opoziciji. Razlog više da ga ondašnja vlast još više goni. Nije li malo čudno? I ko je to od vas lično video pare u njegovom trezoru? To je samo optužba, oko koje se verovatno i vodi spor, a da ne govorim o tome čije to pare uopšte mogu biti.

EU Citizen

pre 11 godina

Rekao bih da niti ga je DS optužio zato što je bio kriv (iako po svoj prilici jeste), već zato što nije igrao kako su veći mafijaši iz stranke svirali, niti ga je SNS sada oslobodio zato što je nevin (jer verovatno nije), već zato što je njihov. Kada imate zavisno, partijsko pravosuđe, kao ono u Srbiji, gubi se svaki smisao pravde i zakona, i oni postaju samo oruđa za kontrolu vlastitih poslušnika i eliminaciju političkih protivnika. S druge strane, već dve decenije pdslušno glasate za takve, samo ako vam obećaju da će vaše probleme umesto vas rešavati država, naravno, na tuđ račun, pa vas nešto i ne žalim, imate tačno onakvu državu kakvu zaslužujete...

crni domino

pre 11 godina

Svaka cast Naprednjaci! Vas ministar pravosudja, vas covek za borbu protiv korupcije i kriminala, vas saveznik ministar policije!
Pljacka i drpanje drzave moze da pocne iz sve snage! Nista vise vam ne stoji na putu!
Na ovo ukazuje prvih 100 dana rada Vlade, normalno uz blagoslov vaseg Predsednika koji je pitaj boga kako dobio diplomu mastera, neznam cega.
Srecom, kriticna masa nezadovoljnika se polako uvecava. To me jedino raduje u ovoj drzavi.

Maki

pre 11 godina

Po novom zakonu kriminalci su samo oni koji kradu hleba u prodavnici,teski kriminalci su oni koji ukradu i dve pastete plus.Sramota me je sto sam glasao za ove!Najveca greska u mom zivotu.Izvinjavam se svima,necu nikad vise!!! Gospodo iz SNS STIDITE SE!!!Zbogom Evropo,devedesete DOBRO JUTRO!!!

MO81

pre 11 godina

Ne ulazeći u komentar (oslobađajuće) presude, mislim da je trebalo sačekati njeno donošenje, pa tek onda imenovati Kneževića za ministra. Neozbiljno je postavljati na visoku državnu funkciju čoveka protiv koga se vodi postupak za srazmerno ozbiljno krivično delo. Još je manje jasno zašto je Knežević po svaku cenu morao biti deset dana gradonačelnik Zrenjanina pre nego što je imenovan za ministra.

vlada-so

pre 11 godina

ko je verovao u drugačiji ishod taj je izvinite na grubom izrazu glup.pa nisu njega tajkuni stavili na čelo ministarstva poljoprivrede te jedine grane što donosi profit,da bi trunuo u zatvoru.
p.s.samom merom zabrane izvoza proizvoda već im se isplatio.

Izgubljena pravda

pre 11 godina

Kako je uopšte moguće da osoba protiv koje se vodi krivični postupak postane ministar, bez obzira kojoj stranci pripada!?
Ili je možda to preporuka da bi postali državni funkcioner u Srbiji!?

Рајко од Расине

pre 11 godina

Da podigne spomenik DS što ga izbaciše iz stranke, da je osta trulio bi u zatvoru do penzije... i igrao šah sa Drulićem!
A sada kad mu je bog ujak ko će da ga pita i ko sme da ga pita za pare...

Beloved

pre 11 godina

Da li postoji i jedan čovek u Srbiji sa iole prosečnom intelegencijom da je mislio da će se ovo drugačije završiti ? E radikalni naprednjaci / napredni radikali mnogo ste smešni. Najgore od svega je to što ste i mnogo opasni, naročito po ovaj narod i državu.

ADAM

pre 11 godina

"Suboko verujem", "Zaista verujem" da ovi iz IT sekcije SNS-a jos nisu dobili nalog kako ovo da objasne (drugima, posto oni ne smeju da pitaju nista)!
PS, LOPOVI SVIH ZEMALJA, ZNATE U KOJU STRANKU TREBA DA SE UCLANITE!

Velibor, USA

pre 11 godina

bitno je da dachic i vuchic misle da ih clintonka i ashtonka podrzavaju i vole, pa sada se bre ni ne ustezu vishe da pokazu svoje tipichne boje. zato je meni priselo kad sam chuo da ih one dve ikako i u bilo chemu kao hvale, bolje recheno- crno-crveni hoce da se misli da ih hvale, znao sam da ce to crno-crvena koalicija da uzme kao impetus za josh vece bahacenje po Srbiji.

Dejan

pre 11 godina

@mir brate mir
Voleo bih da si u pravu i da se protiv Dulica vodi politicki postupak, ali je u pitanju nesto mnogo gore. Protiv Dulica se vodi postupak zato sto je Hrvat. Kad je stupao na duznost njegova nacionalnost je bila jedna od zamerki "evropskih" radikala

Hlao

pre 11 godina

И овом човеку су дали да води српску пољопривреду! Разумем да је он неки контраверзни бизнисмен и да мора да крадуцка, али зар баш морате да му дате да води једно од најважнијих министарстаа у земљи? Ко је бре овде луд?? Србијо, нема ти спаса!

Neko iz mase

pre 11 godina

...ovo je stvarno banana država, sramota za ovakvu presudu, zato se Knežević i učlanio u SNS da bi izbegao pravdu i izbegao da bude osudjen za ono što je radio...SNS svakim danom skuplja sve više minusa kod naroda, ogromna većina ljudi je nezadovoljna radom ove vlade, a to će se pokazati na sledećim izborima

Milan

pre 11 godina

Ko je ocekivao drugaciju presudu ili je lud ili ne zivi u Srbiji!
Dzaba su trosili vreme, znalo se da ministar nece biti kriv. Nije Vucic blesav da za ministra postavi coveka koji ce biti osudjen. Cela Vlada bi pala.
Samo napred u sjajniju buducnost!
Posle Zrenjanina sada ima na raspolaganju celu drzavu.
Udri Gorane, predobri i pomalo posteni. Pusti 150 mil. dinara, evre ti drpaj. Jedno 150 miliona.Minimum!

KoKoga

pre 11 godina

Koliko se sećam, Nikola Halas bioje svedok saradnik i svojim iskazom dopunio optužnicu.
Takođe, Knežević je bio optužen za "zločinačko udruživanje" a ne "malverzaciju" i zbog toga je bio u Specijalnom sudu. Zločinačko udruživanje podrazumeva udar na državni i ustavni poredak tj. državni udar.
Na kraju Nikola Halas je jedini osuđeni a organizator oslobođen svih optužbi.
Da li tu još nekome nešto malko smrdi?

Sale

pre 11 godina

Kako je moguće da bude oslobođen svih tačaka optužnice, jer, tobože, tužilaštvo je toliko aljkavo-površno uradilo optužnicu da za sud nije postojao ni jedan dokaz koji bi ga teretio? To je prosto nemoguće! Meni je, iskreno, žao čoveka koga malo ko pominje - Nikole Halasa koji je jedini osuđen i još treba da vrati 10.000 evra navodnog mita, jer je, dobro čujte, sastavio dokument i za to osuđen, a Knežević koji je to potpisao je oslobođen! Živimo u partijskoj državi i deluju cinično Vučićeve reči da će svako da odgovara ako se ogluši o zakon! Ne znam za vas, ali sve ovo vređa moju inteligenciju!

lala

pre 11 godina

Juče sam napisao komentar da će biti oslobođen i dodao na kraju - toliko o nezavisnom sudstvu. Ovo što se sada radi nije se radilo ni u doba real-komunizma, mada moram da priznam - na malo prefinjeniji način.

Toki

pre 11 godina

Priznajem- KRAO SAM!
Menjam partijsku knjižicu DS (ranije G17) za knjižicu SNS a može i SPS!
Hitno, sudsko veže radi na mom predmetu - užurbano! Živela reforma reforme!

Cedomir

pre 11 godina

U redu, čovek je nevin, bar je tako zaključio sud. A šta je sa onih 200.000 evra koji su nađeni kod njega? O tome više niko i ne priča. Čije su to pare i da li će neko drugi zbog toga odgovarati? Da li ćemo dočekati da se neka afera u ovoj zemlji stvarno završi? U zadnjih 10-ak godina je bilo bar isto toliko afera (satelit, koferče, aerodrom, luka...). Svaki put je na početku bila ogromna halabuka, a na kraju bi vuk pojeo magarca.
Ko je za to kriv, policija, tužilaštvo, sudovi ili politički pritisci? Svejedno, sve to jako smrdi i svi to znamo.

dragan

pre 11 godina

To je Vuciceva pravna drzava i borba protiv korupcije... Optuznice se podizu samo protiv bivse vlasti, a svako ko im se prikloni bice oslobodjen optuzbi. Nadam se samo da ce EU i SAD da izvrse jak pritisak da se ova lakrdija zavrsi sto je moguce pre. Za 100 dana nove vlade vratili su nas 10 godina unazad.

Tony Montana

pre 11 godina

Pa naravno da će biti oslobođen,zar je neko očekivao drugačiju presudu.
Čuj,ministra da osude,važno je da se jure razni Dulići,kako bi se pokazala tobožnja borba protiv korupcije,a u vladi im sedi čovek za koga je sam Vučić rekao da je kriminalac i pokazivao mu robijaško odelo.
Mislim,šta reći,nego cirkus od države!

Nije nego

pre 11 godina

E moj Vučiću jel ovo nezavisno pravosudje? Po dosadašnjim komentarima vidi se da 90% javnog mnjenja smatra ovu presudu običnom farsom!

iva

pre 11 godina

A kako to može tužilaštvo toliko da promaši pa da traži zatvorske kazne bez ikakvih dokaza- ili treba razrešiti te koji su tužili ili ove koji su ih oslobodili. Neko tu nije dobro odradio posao. Mislim, ne podiže se optužnica bez dokaza, bar ne ako je tužilac ozbiljan.valjda ne može sve biti toliko upitno i podložno slobodnim tuamčenjima u tim zakonima da su mogući kopernikanski obrti. Ozbiljno nam ne valja sudstvo.Ali, ozbiljno.

Saša

pre 11 godina

Cirkus od države! Gde si Vučiću da se hvališ kako će svi koji su krali biti u zatvoru!? Pa da, nećeš da diraš svoje! Vrana vrani ne vadi oči! "Smejurija"! Dođe mi da kukam i plačem, ali šta se to nekoga tiče! Nikada nećemo biti "normalna" država! Da li će se ikada roditi neko ko će imati petlju da i rođenog brata pošalje u zatvor ako je lopov?

Coco Bill

pre 11 godina

Dakle, političke montaže i neosnovano držanje u pritvoru plaćaće država iz našeg džepa!
(Sladjana, 1. novembar 2012 15:04)

Ne draga Slađana, ne montaže, nego politička oslobađanja.

bezimena

pre 11 godina

Neka se pripremi Bogoljub Karić.
(Predrag, 1. novembar 2012 14:32)

Koalicioni partner "poštene" SNS će "nezavisno" sudstvo isto ovako da oslobodi.
Zajma za preporod Srbije, zahvaljujući kome su braća Karić postali prvi tajkuni u ovoj tzv. državi, se naravno niko ne seća.
SELEKTIVNA pravda je najveća NEPRAVDA!

željko

pre 11 godina

Nije valjda neko pomislio da će,,nezavisno sudstvo,, da ga proglasi krivim.Taman posla da jedan preletač,sadašnji ministar bude kriv.

eBora

pre 11 godina

Zanimljivo, onaj koji je otkucao resenje je osudjen zato sto je zloupotrebio sluzbeni polozaj a onaj ko je potpisao resenje, on je oslobodjen.
Hm d anije mozda zato sto je ministar

Optimista

pre 11 godina

ljudi ministar nemoze da bude osudjen on je bogomdan on je nedodirljiv,nije prvi put,da se ovako nešto desi u Srbiji. Zato mi ovako živimo. Ali proćiće i to,izdržao narod sve,pa će i ove.

Lala iz Banata

pre 11 godina

Zrenjaninci znaju ko su i Knezevic i Don Halas i kompanija. Znaju za pumpu na Zitnom trgu. Znaju za Bled, Kranjsku Goru, Dobrotu. Znaju sve, samo su neki slepi kod ociju. Posteno je sto je Halas osudjen. To je jedino posteno ovde.

crni domino

pre 11 godina

Jadan ovaj Knezevic kao i gradonacelnica Jasna Avramovic.
Svi "nepravedno" optuzeni zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja...
Mozda je Dulic kriv? Ne, on je ostao u DS...
"Vostani Marvo"

Kapetan Ahab

pre 11 godina

Auuuuu, koje iznenađenje! Samo ne znam da li prijatno ii neprijatno. Kako za koga.

Ali jedno je izvesno: ovaj nije onaj "meni blizak ministar" čije je hapšenje Vučić najavljivao još pre samo pre nekoliko dana. Ali Vučić je mnogo toga najavljivao i najavljuje (čak i malo previše bučno).
Kad ono, međutim...

ZR

pre 11 godina

Zrenjaninac! Mislim da ga ipak ne znas dobro, kao (izgleda)ni vecina Zrenjaninaca. Setite se samo odmaralista u Kranjskoj Gori, Porecu itd., ista se sa njima desilo...

Rke Koke

pre 11 godina

SNS tvrdi da je ranije vlast kreirala optužnice, a da sada ne kreira presude. Kako se to sudstvo toliko promenilo za 3 meseca (od toga dva letnja).

londra

pre 11 godina

težak prekršaj...svi u zr znaju da je to kriminalmno delo, koje je i okom vidljivo...ovo nije sramota, ona ne postoji u ovoje bednoj zemlji

aca bg

pre 11 godina

kako je ovaj covek uopste uspeo da se kandiduje za drzavnog funkcionera i postane ministar, kada se protiv njega vodio krivicni postupak

vekoslav77

pre 11 godina

Eto dokaza da u borbi protiv korupcije niko nije postedjen,pa cak ni pripadnici vlade i to je veoma dobro,no moje misljenje je da je ovo montiran proces od strane bivseg rezima,nadam se da ne gresim

daca

pre 11 godina

Izenadila bih se da je osudjen, ali da nije promenio stranacki dres....ko zna!Toliko o nezavisnom sudstvu! Mada bojim se da to sto je on radio malo koji celnik grada Srbiji nije.....!

bezimena

pre 11 godina

Aktuelni ministar i "nezavisno" sudstvo će sada da se igraju žmurke. Sledi žalba tužilaštva, viši sud će ukine presudu i vrati predmet na ponovno sudjenje, tako će se to otezati do promene vlasti.:))) Doduše ne isključujem mogućnost da viši sud, ako je mnogo "nezavisan" i potvrdi presudu...

Zrenjaninac

pre 11 godina

Ko je iole upucen u ovaj slucaj zna da je to sve bilo podmetanje lokalnih mocnika iz DS u pokusajima da ga istisnu, sto su na kraju i uspeli, ali covek je otisao u SNS. Ako ne verujete meni, verujte gradjanima Zrenjanina (grad od preko 120 hiljada) koji su dali SNS-u 43%. Pa ne mislite da bi gradjani glasali za lopova? A Zrenjaninci ga znaju bolje nego iko. Ja licno tvrdim (jer znam) da je ovaj covek posten do kraja, i da je prema njemu ucinjena teska nepravda i drzan u pritvoru 13 meseci bez ikakve optuznice i dokaza.

Eliot Nes na gumnu

pre 11 godina

A kad ova vlast zbog ekonomske propasti padne, prva koja zajaši umesto da rešava ono što treba, ima da iskopa ovaj slučaj i da naredni mandat od ovoga prave novi slučaj Dulić, i tako u krug ....

Milorad

pre 11 godina

HAaaaaaaaaaaaaaaaaHAHAHAHAaaaaaaaaaaaHAHAHAAAAAaA.....Ma sta mi rece! Ko se ovome nadao! Bas me iznenadilo da je oslobodjen...i jos jednom...AaaaaaaaHAHAHAHAHAHAHA. Zlo ljudi, zlo sta nam rade. Zlo je sta nam rade ali je genocid to sto se rulja i masa pali na Vuciceve reci o borbi protiv kriminalaca, hobita, gargamela, demona...Dno dna ljudi. A strateski su uhapsili Janjusevica (ne branim ga uopste) danas da bi Knezevica provukli tiho kroz medije a ovamo na sav glas na RTS kako hapse lopove iz bivse DS vlasti. Muke tvoje Srbijo niko ne zna...

sale60

pre 11 godina

U pravu je asistent Selakovic kad kaze da je Ministarstvo pravde radilo besprekorno ova tri meseca. Evo vidimo i rezultate. A gospodja Maja Kovacevic se bas brzo presaltala na drugi kolosek. Zato se i odugovlacio predmet 4 godine. Ovo je pocetak mraka i teskog revansizma u Srbiji.

milan

pre 11 godina

a ja mislio da ce ga optuziti.....ha ha ha....bitno je da oni fino pune budzet od gladnog naroda, a politicarima kad zatreba za jahticu, stancic, BMW,....nek se posluze od drzave!!!!

zrenjaninac

pre 11 godina

NAPRED Knezevicu! Samo Zrenjaninci znaju koliko je mnogo uradio za nas grad, a toliko ce i sada za celu zemlju!Ne bojim se dok je on na vlasti.

Sramota za pravosudje

pre 11 godina

Nezavisno sudstvo na delu.Dok je doticni bio gradonacelnik Zrenjanina i clan DS-a i kada je kao takav podveden pod sudsku istragu.Goran Knezevic menja stranku i odlazi u SNS i sada se protiv njega obustavlja postupak. Druga odluka se nije mogla ni ocekivati.Ako neko od gradjana konkurise za neku drzavnu ustanovu potrebno mu jeda podnese da se protiv njega ne vodi nikakav krivicni postupak.Goran Knezevic koji je u procesu postaje Ministar i naravno obustavlja se postupak. Reforma pravosudja na delu.Gorana Dulica i njemu slicne ce da opale i sa te kakvom kaznom iako mu nista jos nije dokazano. revansizam najgore vrste na delu. Neko je samo okrenuo telefon a zna se ko je ministar pravde

shufla

pre 11 godina

Ali najjaci deo je neki NN-Halas-nebitan lik je osudjen za primanje mita i neki papir sto je potpisao MINISTAR?!

To samo plitkoumni sudija sa unapred nakucanom presudom moze da dozvoli da nebitnjakovica (koji nije potpisao papir) osudi, a potpisnik ode bez bilo kakve sankcije.

Politik Kills

pre 11 godina

Da li je iko i pomislio da ce biti drugacije ?
Od politicara niko jos nije zavrsio iza resetaka, a kamoli vratio ukradene pare ( sto je podjednako vazno ), naravno bez obzira na stranku.
Evo i Majka Tereza Jelena Trivan kaze da nikada nije prekrsila zakon.
Da li iko misli da ce i doticna osetiti cari zatvorskog sistema u Srbiji ?
Naravno da nece isto k`o i ovaj, mada se on i upoznao sa prednostima zatvorskog sistema u Srbiji ali ne dovoljno ili ne koliko je zasluzio.
Primedba autora,
Majka Tereza, nadimak, izraz preuzet od diskutanta "Novosađanin" koji je komentar ostavio na slicnoj temi pod radnim nazivom "Trivan: U životu nisam kršila zakon"
Svi su isti.

nesa

pre 11 godina

Ko mu je predsednik stranke i ministar pravde sta ima ko da se cudi.Dok je bio u DS-u on je pritvoren zbog malverzacija i ako je bio clan stranke.Sada posto je preleteo u drugo jato mogla se i ocekivati oslobadjajuca presuda.

raci

pre 11 godina

haha,komedija i to tragi.
znaci zadnje 22 god nije osudjen nijedan politicar za korupciju,mito...mora da smo najpostenija drzava na svetu.

Djordje

pre 11 godina

PREJUDICIRAM PRESUDU:
KRIV je za ono vreme dok je bio funkcioner DS-a i za to se osuđuje na 13 meseci u koje će mu biti uračunato vreme provedeno u pritvoru.
DS je politički odgovoran što ga je zatvorio i u zatvoru drž'o.
Samo njegovo preletanje u SNS je pokajnički, sveti čin, divljenja vredan, te materijalna sredstva ne treba da vrati državi već SNS koja ga je oministrila, opoštenila i oljudila dodatno.
Veliku borac protiv korupcije i držalac žezla sile, secret servissa, prvde i pravičnosti (obaška ministar i ministarstvo pravde) Sv. Aleksandar Pošteni bez pokajanja Pokajnički će u svojim retkim nastupima u medijima pohvaliti Pravosuđe koje se promenilo od kada na njega on i stranka mu budno pazi.
Plodovi Retro-Renesanse svesrpske politike i društva.
ZA DOMOVINU SA (... upišite u poklič koga 'oćete...) NAPRED!!!

Caribic

pre 11 godina

Ne znam da li je krao ili ne, ali znam šta je uradio za grad dok je bio gradonačelnik Zrenjanina, bio je najuspešniji u svom poslu i grad je živnuo, ljudi su se zapošljavali, kad je uhapšen sve je stalo! Baš me briga da li je krao, ako ćemo pošteno da kažemo svi kradu, al malo ko radi svoj posao, Goran ga je radio odlično i mislim da bi pre trebalo suditi raznoraznim čištačima Srbije koji su se uspešno obogatili naočigled svih nas a usput nisu uradili ama baš ništa!

GLAS RAZUMA

pre 11 godina

Čovek nije kriv, a robijao je godinu danam, tako da tu nema dalje polemike! A što se njegovog novog posla tiče ako Knezevic bude radio kao sto je vodio nas Zrenjanin, ja se ne bojim! Taj covek cega god se uhvati to se pokrece.

bezimena

pre 11 godina

Ova optuzba je politicke prirode, da je u DS-u niko ga ne bi tuzio. Bice oslobodjen optuzbi.
(Ariel, 1. novembar 2012 11:46)

Zašto komentarišete nešto u šta niste upućeni?
G. Knežević je bio istaknuti član DS-a kada je optužen, da bi po izlasku iz pritvora prešao u SNS!

Sjaši Kurta da uzjaši Murta

pre 11 godina

Ma da niko nije kriv svima je namešteno i njemu i Duliću... . Svi su oni isti samo imaju različite dresove,sefovi im krcati a običan narod skapa od gladi!

LaMilica

pre 11 godina

Sad se samo nametnu pitanje - kad ga vec drzase u ''pritvoru'' godinu dana, zbog cega se otezalo sa sudjenjem i sa presudom? Toliko bilo tesko DS-u da javno kaze:''Pogresili smo, nije kriv''? C,c,c...

Nevernik

pre 11 godina

Verujem da če naše ponovo reformiSNSano pravosudje pod vodjstvom prepoštenog nam asistenta Selakovića doneti pravednu presudu. Verujem da če biti oslobodjen da one svoje teškom mukom zaradjene milione evrića iz sefića da potroši u zdravlju. Verujem.....verujem.....veruj....

Tubi

pre 11 godina

Sudite onima koji su zaslužili da im se sudi i za koje postoje dokazi, pošto za Kneževića nema dokaza a čovek je bio u pritvoru 13 meseci!

dane

pre 11 godina

smesno mi je samo Jer za 4 god sudjenja nista dokazano nije. jel moguce da neko pokrade toliko para I niko dokazati ne moze. nisam ni na cijoj strani Ali u zrenjaninu se bolje zivelo dok je on Bio gradonacelnik. jel zlocin davati zemlju jeftinije strancima u zakup da bi oni namestili fabrike I zaposlili hiljade ljudi ? ajmo mi cenu zemljista dignuti u nebesa I nek zvrlji tako prazna jer je Niko nece a narod nek crkne od gladi jer nema gde da radi

Maki

pre 11 godina

Molim nekog da mi kaze kako da maznem 2-3 ooo ooo evra od drzave(po mogucstvu neko strucan,kao Dinkic).Onda molim narod da me na sledecim izborima ubaci u parlament,za nekog ministarcica!HVALA!Valjda ce Vucic opet(malo morgen)voditi borbu protiv organizovanog kriminala i ... to je to!
E posle toga radim iskljucivo za narod!!!BESPLATNO!!!

pera

pre 11 godina

Znam samo da se u mrtvom Zrenjaninu nesto radilo,otvarane su fabrike,centar je sredjen. . . grad je poceo malo da zivi,koncerti u podne bili su veliki pomak u uspavanoj ravnici.A danas!?!

Realista

pre 11 godina

Pa pretakao covek med, red je bio da olize prste...problem je nastao kad nije dao i "drugarima" da ih olizu...bas je zgodno sto to "lizanje" nije dokazivo, zar ne? Jer matematika je jasna, crva nije ni bilo...

smart watch

pre 11 godina

E da vidimo kakvo nam je sudstvo, moze li covek kome su pronadjeni milioni u privatnom sefu, samo zahvaljujuci promeni, da ne kazem kupovini novog dresa, ostati slobodan.

smart watch

pre 11 godina

E da vidimo kakvo nam je sudstvo, moze li covek kome su pronadjeni milioni u privatnom sefu, samo zahvaljujuci promeni, da ne kazem kupovini novog dresa, ostati slobodan.

Djordje

pre 11 godina

PREJUDICIRAM PRESUDU:
KRIV je za ono vreme dok je bio funkcioner DS-a i za to se osuđuje na 13 meseci u koje će mu biti uračunato vreme provedeno u pritvoru.
DS je politički odgovoran što ga je zatvorio i u zatvoru drž'o.
Samo njegovo preletanje u SNS je pokajnički, sveti čin, divljenja vredan, te materijalna sredstva ne treba da vrati državi već SNS koja ga je oministrila, opoštenila i oljudila dodatno.
Veliku borac protiv korupcije i držalac žezla sile, secret servissa, prvde i pravičnosti (obaška ministar i ministarstvo pravde) Sv. Aleksandar Pošteni bez pokajanja Pokajnički će u svojim retkim nastupima u medijima pohvaliti Pravosuđe koje se promenilo od kada na njega on i stranka mu budno pazi.
Plodovi Retro-Renesanse svesrpske politike i društva.
ZA DOMOVINU SA (... upišite u poklič koga 'oćete...) NAPRED!!!

bezimena

pre 11 godina

Ova optuzba je politicke prirode, da je u DS-u niko ga ne bi tuzio. Bice oslobodjen optuzbi.
(Ariel, 1. novembar 2012 11:46)

Zašto komentarišete nešto u šta niste upućeni?
G. Knežević je bio istaknuti član DS-a kada je optužen, da bi po izlasku iz pritvora prešao u SNS!

Maki

pre 11 godina

Molim nekog da mi kaze kako da maznem 2-3 ooo ooo evra od drzave(po mogucstvu neko strucan,kao Dinkic).Onda molim narod da me na sledecim izborima ubaci u parlament,za nekog ministarcica!HVALA!Valjda ce Vucic opet(malo morgen)voditi borbu protiv organizovanog kriminala i ... to je to!
E posle toga radim iskljucivo za narod!!!BESPLATNO!!!

aca bg

pre 11 godina

kako je ovaj covek uopste uspeo da se kandiduje za drzavnog funkcionera i postane ministar, kada se protiv njega vodio krivicni postupak

Sjaši Kurta da uzjaši Murta

pre 11 godina

Ma da niko nije kriv svima je namešteno i njemu i Duliću... . Svi su oni isti samo imaju različite dresove,sefovi im krcati a običan narod skapa od gladi!

Realista

pre 11 godina

Pa pretakao covek med, red je bio da olize prste...problem je nastao kad nije dao i "drugarima" da ih olizu...bas je zgodno sto to "lizanje" nije dokazivo, zar ne? Jer matematika je jasna, crva nije ni bilo...

Nevernik

pre 11 godina

Verujem da če naše ponovo reformiSNSano pravosudje pod vodjstvom prepoštenog nam asistenta Selakovića doneti pravednu presudu. Verujem da če biti oslobodjen da one svoje teškom mukom zaradjene milione evrića iz sefića da potroši u zdravlju. Verujem.....verujem.....veruj....

Sale

pre 11 godina

Kako je moguće da bude oslobođen svih tačaka optužnice, jer, tobože, tužilaštvo je toliko aljkavo-površno uradilo optužnicu da za sud nije postojao ni jedan dokaz koji bi ga teretio? To je prosto nemoguće! Meni je, iskreno, žao čoveka koga malo ko pominje - Nikole Halasa koji je jedini osuđen i još treba da vrati 10.000 evra navodnog mita, jer je, dobro čujte, sastavio dokument i za to osuđen, a Knežević koji je to potpisao je oslobođen! Živimo u partijskoj državi i deluju cinično Vučićeve reči da će svako da odgovara ako se ogluši o zakon! Ne znam za vas, ali sve ovo vređa moju inteligenciju!

nesa

pre 11 godina

Ko mu je predsednik stranke i ministar pravde sta ima ko da se cudi.Dok je bio u DS-u on je pritvoren zbog malverzacija i ako je bio clan stranke.Sada posto je preleteo u drugo jato mogla se i ocekivati oslobadjajuca presuda.

sale60

pre 11 godina

U pravu je asistent Selakovic kad kaze da je Ministarstvo pravde radilo besprekorno ova tri meseca. Evo vidimo i rezultate. A gospodja Maja Kovacevic se bas brzo presaltala na drugi kolosek. Zato se i odugovlacio predmet 4 godine. Ovo je pocetak mraka i teskog revansizma u Srbiji.

KoKoga

pre 11 godina

Koliko se sećam, Nikola Halas bioje svedok saradnik i svojim iskazom dopunio optužnicu.
Takođe, Knežević je bio optužen za "zločinačko udruživanje" a ne "malverzaciju" i zbog toga je bio u Specijalnom sudu. Zločinačko udruživanje podrazumeva udar na državni i ustavni poredak tj. državni udar.
Na kraju Nikola Halas je jedini osuđeni a organizator oslobođen svih optužbi.
Da li tu još nekome nešto malko smrdi?

Milorad

pre 11 godina

HAaaaaaaaaaaaaaaaaHAHAHAHAaaaaaaaaaaaHAHAHAAAAAaA.....Ma sta mi rece! Ko se ovome nadao! Bas me iznenadilo da je oslobodjen...i jos jednom...AaaaaaaaHAHAHAHAHAHAHA. Zlo ljudi, zlo sta nam rade. Zlo je sta nam rade ali je genocid to sto se rulja i masa pali na Vuciceve reci o borbi protiv kriminalaca, hobita, gargamela, demona...Dno dna ljudi. A strateski su uhapsili Janjusevica (ne branim ga uopste) danas da bi Knezevica provukli tiho kroz medije a ovamo na sav glas na RTS kako hapse lopove iz bivse DS vlasti. Muke tvoje Srbijo niko ne zna...

Nije nego

pre 11 godina

E moj Vučiću jel ovo nezavisno pravosudje? Po dosadašnjim komentarima vidi se da 90% javnog mnjenja smatra ovu presudu običnom farsom!

raci

pre 11 godina

haha,komedija i to tragi.
znaci zadnje 22 god nije osudjen nijedan politicar za korupciju,mito...mora da smo najpostenija drzava na svetu.

Cedomir

pre 11 godina

U redu, čovek je nevin, bar je tako zaključio sud. A šta je sa onih 200.000 evra koji su nađeni kod njega? O tome više niko i ne priča. Čije su to pare i da li će neko drugi zbog toga odgovarati? Da li ćemo dočekati da se neka afera u ovoj zemlji stvarno završi? U zadnjih 10-ak godina je bilo bar isto toliko afera (satelit, koferče, aerodrom, luka...). Svaki put je na početku bila ogromna halabuka, a na kraju bi vuk pojeo magarca.
Ko je za to kriv, policija, tužilaštvo, sudovi ili politički pritisci? Svejedno, sve to jako smrdi i svi to znamo.

eBora

pre 11 godina

Zanimljivo, onaj koji je otkucao resenje je osudjen zato sto je zloupotrebio sluzbeni polozaj a onaj ko je potpisao resenje, on je oslobodjen.
Hm d anije mozda zato sto je ministar

Sramota za pravosudje

pre 11 godina

Nezavisno sudstvo na delu.Dok je doticni bio gradonacelnik Zrenjanina i clan DS-a i kada je kao takav podveden pod sudsku istragu.Goran Knezevic menja stranku i odlazi u SNS i sada se protiv njega obustavlja postupak. Druga odluka se nije mogla ni ocekivati.Ako neko od gradjana konkurise za neku drzavnu ustanovu potrebno mu jeda podnese da se protiv njega ne vodi nikakav krivicni postupak.Goran Knezevic koji je u procesu postaje Ministar i naravno obustavlja se postupak. Reforma pravosudja na delu.Gorana Dulica i njemu slicne ce da opale i sa te kakvom kaznom iako mu nista jos nije dokazano. revansizam najgore vrste na delu. Neko je samo okrenuo telefon a zna se ko je ministar pravde

shufla

pre 11 godina

Ali najjaci deo je neki NN-Halas-nebitan lik je osudjen za primanje mita i neki papir sto je potpisao MINISTAR?!

To samo plitkoumni sudija sa unapred nakucanom presudom moze da dozvoli da nebitnjakovica (koji nije potpisao papir) osudi, a potpisnik ode bez bilo kakve sankcije.

Rke Koke

pre 11 godina

SNS tvrdi da je ranije vlast kreirala optužnice, a da sada ne kreira presude. Kako se to sudstvo toliko promenilo za 3 meseca (od toga dva letnja).

Hlao

pre 11 godina

И овом човеку су дали да води српску пољопривреду! Разумем да је он неки контраверзни бизнисмен и да мора да крадуцка, али зар баш морате да му дате да води једно од најважнијих министарстаа у земљи? Ко је бре овде луд?? Србијо, нема ти спаса!

Lala iz Banata

pre 11 godina

Zrenjaninci znaju ko su i Knezevic i Don Halas i kompanija. Znaju za pumpu na Zitnom trgu. Znaju za Bled, Kranjsku Goru, Dobrotu. Znaju sve, samo su neki slepi kod ociju. Posteno je sto je Halas osudjen. To je jedino posteno ovde.

Saša

pre 11 godina

Cirkus od države! Gde si Vučiću da se hvališ kako će svi koji su krali biti u zatvoru!? Pa da, nećeš da diraš svoje! Vrana vrani ne vadi oči! "Smejurija"! Dođe mi da kukam i plačem, ali šta se to nekoga tiče! Nikada nećemo biti "normalna" država! Da li će se ikada roditi neko ko će imati petlju da i rođenog brata pošalje u zatvor ako je lopov?

Toki

pre 11 godina

Priznajem- KRAO SAM!
Menjam partijsku knjižicu DS (ranije G17) za knjižicu SNS a može i SPS!
Hitno, sudsko veže radi na mom predmetu - užurbano! Živela reforma reforme!

bezimena

pre 11 godina

Neka se pripremi Bogoljub Karić.
(Predrag, 1. novembar 2012 14:32)

Koalicioni partner "poštene" SNS će "nezavisno" sudstvo isto ovako da oslobodi.
Zajma za preporod Srbije, zahvaljujući kome su braća Karić postali prvi tajkuni u ovoj tzv. državi, se naravno niko ne seća.
SELEKTIVNA pravda je najveća NEPRAVDA!

londra

pre 11 godina

težak prekršaj...svi u zr znaju da je to kriminalmno delo, koje je i okom vidljivo...ovo nije sramota, ona ne postoji u ovoje bednoj zemlji

crni domino

pre 11 godina

Jadan ovaj Knezevic kao i gradonacelnica Jasna Avramovic.
Svi "nepravedno" optuzeni zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja...
Mozda je Dulic kriv? Ne, on je ostao u DS...
"Vostani Marvo"

Milan

pre 11 godina

Ko je ocekivao drugaciju presudu ili je lud ili ne zivi u Srbiji!
Dzaba su trosili vreme, znalo se da ministar nece biti kriv. Nije Vucic blesav da za ministra postavi coveka koji ce biti osudjen. Cela Vlada bi pala.
Samo napred u sjajniju buducnost!
Posle Zrenjanina sada ima na raspolaganju celu drzavu.
Udri Gorane, predobri i pomalo posteni. Pusti 150 mil. dinara, evre ti drpaj. Jedno 150 miliona.Minimum!

Eliot Nes na gumnu

pre 11 godina

A kad ova vlast zbog ekonomske propasti padne, prva koja zajaši umesto da rešava ono što treba, ima da iskopa ovaj slučaj i da naredni mandat od ovoga prave novi slučaj Dulić, i tako u krug ....

željko

pre 11 godina

Nije valjda neko pomislio da će,,nezavisno sudstvo,, da ga proglasi krivim.Taman posla da jedan preletač,sadašnji ministar bude kriv.

ZR

pre 11 godina

Zrenjaninac! Mislim da ga ipak ne znas dobro, kao (izgleda)ni vecina Zrenjaninaca. Setite se samo odmaralista u Kranjskoj Gori, Porecu itd., ista se sa njima desilo...

Beloved

pre 11 godina

Da li postoji i jedan čovek u Srbiji sa iole prosečnom intelegencijom da je mislio da će se ovo drugačije završiti ? E radikalni naprednjaci / napredni radikali mnogo ste smešni. Najgore od svega je to što ste i mnogo opasni, naročito po ovaj narod i državu.

dragan

pre 11 godina

To je Vuciceva pravna drzava i borba protiv korupcije... Optuznice se podizu samo protiv bivse vlasti, a svako ko im se prikloni bice oslobodjen optuzbi. Nadam se samo da ce EU i SAD da izvrse jak pritisak da se ova lakrdija zavrsi sto je moguce pre. Za 100 dana nove vlade vratili su nas 10 godina unazad.

bezimena

pre 11 godina

Aktuelni ministar i "nezavisno" sudstvo će sada da se igraju žmurke. Sledi žalba tužilaštva, viši sud će ukine presudu i vrati predmet na ponovno sudjenje, tako će se to otezati do promene vlasti.:))) Doduše ne isključujem mogućnost da viši sud, ako je mnogo "nezavisan" i potvrdi presudu...

iva

pre 11 godina

A kako to može tužilaštvo toliko da promaši pa da traži zatvorske kazne bez ikakvih dokaza- ili treba razrešiti te koji su tužili ili ove koji su ih oslobodili. Neko tu nije dobro odradio posao. Mislim, ne podiže se optužnica bez dokaza, bar ne ako je tužilac ozbiljan.valjda ne može sve biti toliko upitno i podložno slobodnim tuamčenjima u tim zakonima da su mogući kopernikanski obrti. Ozbiljno nam ne valja sudstvo.Ali, ozbiljno.

ADAM

pre 11 godina

"Suboko verujem", "Zaista verujem" da ovi iz IT sekcije SNS-a jos nisu dobili nalog kako ovo da objasne (drugima, posto oni ne smeju da pitaju nista)!
PS, LOPOVI SVIH ZEMALJA, ZNATE U KOJU STRANKU TREBA DA SE UCLANITE!

Izgubljena pravda

pre 11 godina

Kako je uopšte moguće da osoba protiv koje se vodi krivični postupak postane ministar, bez obzira kojoj stranci pripada!?
Ili je možda to preporuka da bi postali državni funkcioner u Srbiji!?

Tony Montana

pre 11 godina

Pa naravno da će biti oslobođen,zar je neko očekivao drugačiju presudu.
Čuj,ministra da osude,važno je da se jure razni Dulići,kako bi se pokazala tobožnja borba protiv korupcije,a u vladi im sedi čovek za koga je sam Vučić rekao da je kriminalac i pokazivao mu robijaško odelo.
Mislim,šta reći,nego cirkus od države!

Optimista

pre 11 godina

ljudi ministar nemoze da bude osudjen on je bogomdan on je nedodirljiv,nije prvi put,da se ovako nešto desi u Srbiji. Zato mi ovako živimo. Ali proćiće i to,izdržao narod sve,pa će i ove.

Coco Bill

pre 11 godina

Dakle, političke montaže i neosnovano držanje u pritvoru plaćaće država iz našeg džepa!
(Sladjana, 1. novembar 2012 15:04)

Ne draga Slađana, ne montaže, nego politička oslobađanja.

milan

pre 11 godina

a ja mislio da ce ga optuziti.....ha ha ha....bitno je da oni fino pune budzet od gladnog naroda, a politicarima kad zatreba za jahticu, stancic, BMW,....nek se posluze od drzave!!!!

Kapetan Ahab

pre 11 godina

Auuuuu, koje iznenađenje! Samo ne znam da li prijatno ii neprijatno. Kako za koga.

Ali jedno je izvesno: ovaj nije onaj "meni blizak ministar" čije je hapšenje Vučić najavljivao još pre samo pre nekoliko dana. Ali Vučić je mnogo toga najavljivao i najavljuje (čak i malo previše bučno).
Kad ono, međutim...

lala

pre 11 godina

Juče sam napisao komentar da će biti oslobođen i dodao na kraju - toliko o nezavisnom sudstvu. Ovo što se sada radi nije se radilo ni u doba real-komunizma, mada moram da priznam - na malo prefinjeniji način.

Neko iz mase

pre 11 godina

...ovo je stvarno banana država, sramota za ovakvu presudu, zato se Knežević i učlanio u SNS da bi izbegao pravdu i izbegao da bude osudjen za ono što je radio...SNS svakim danom skuplja sve više minusa kod naroda, ogromna većina ljudi je nezadovoljna radom ove vlade, a to će se pokazati na sledećim izborima

crni domino

pre 11 godina

Svaka cast Naprednjaci! Vas ministar pravosudja, vas covek za borbu protiv korupcije i kriminala, vas saveznik ministar policije!
Pljacka i drpanje drzave moze da pocne iz sve snage! Nista vise vam ne stoji na putu!
Na ovo ukazuje prvih 100 dana rada Vlade, normalno uz blagoslov vaseg Predsednika koji je pitaj boga kako dobio diplomu mastera, neznam cega.
Srecom, kriticna masa nezadovoljnika se polako uvecava. To me jedino raduje u ovoj drzavi.

Maki

pre 11 godina

Po novom zakonu kriminalci su samo oni koji kradu hleba u prodavnici,teski kriminalci su oni koji ukradu i dve pastete plus.Sramota me je sto sam glasao za ove!Najveca greska u mom zivotu.Izvinjavam se svima,necu nikad vise!!! Gospodo iz SNS STIDITE SE!!!Zbogom Evropo,devedesete DOBRO JUTRO!!!

EU Citizen

pre 11 godina

Rekao bih da niti ga je DS optužio zato što je bio kriv (iako po svoj prilici jeste), već zato što nije igrao kako su veći mafijaši iz stranke svirali, niti ga je SNS sada oslobodio zato što je nevin (jer verovatno nije), već zato što je njihov. Kada imate zavisno, partijsko pravosuđe, kao ono u Srbiji, gubi se svaki smisao pravde i zakona, i oni postaju samo oruđa za kontrolu vlastitih poslušnika i eliminaciju političkih protivnika. S druge strane, već dve decenije pdslušno glasate za takve, samo ako vam obećaju da će vaše probleme umesto vas rešavati država, naravno, na tuđ račun, pa vas nešto i ne žalim, imate tačno onakvu državu kakvu zaslužujete...

MO81

pre 11 godina

Ne ulazeći u komentar (oslobađajuće) presude, mislim da je trebalo sačekati njeno donošenje, pa tek onda imenovati Kneževića za ministra. Neozbiljno je postavljati na visoku državnu funkciju čoveka protiv koga se vodi postupak za srazmerno ozbiljno krivično delo. Još je manje jasno zašto je Knežević po svaku cenu morao biti deset dana gradonačelnik Zrenjanina pre nego što je imenovan za ministra.

daca

pre 11 godina

Izenadila bih se da je osudjen, ali da nije promenio stranacki dres....ko zna!Toliko o nezavisnom sudstvu! Mada bojim se da to sto je on radio malo koji celnik grada Srbiji nije.....!

Ka svetloj buducnosti sa Vucicem i Nikolicem, vas Drug pionir

pre 11 godina

Nije bilo dokaza protiv ministra Kneževića, shodno tome on je oslobođen. Imam puno poverenje u gospodina Vučića i predsednika Nikolića, sa njima na čelu Srbija nezaustavljivo plovi ka svetloj budućnosti. Iščekujmo je zajedno uz smeh i ljubav!
(Sara Kazmić, 1. novembar 2012 19:05)

Auuu pa ovako nisu `panegerikovali` ni drugu Titu tamo nekih 50-tih godina, kao vi sad Vucicu i Nikolicu

vlada-so

pre 11 godina

ko je verovao u drugačiji ishod taj je izvinite na grubom izrazu glup.pa nisu njega tajkuni stavili na čelo ministarstva poljoprivrede te jedine grane što donosi profit,da bi trunuo u zatvoru.
p.s.samom merom zabrane izvoza proizvoda već im se isplatio.

Caribic

pre 11 godina

Ne znam da li je krao ili ne, ali znam šta je uradio za grad dok je bio gradonačelnik Zrenjanina, bio je najuspešniji u svom poslu i grad je živnuo, ljudi su se zapošljavali, kad je uhapšen sve je stalo! Baš me briga da li je krao, ako ćemo pošteno da kažemo svi kradu, al malo ko radi svoj posao, Goran ga je radio odlično i mislim da bi pre trebalo suditi raznoraznim čištačima Srbije koji su se uspešno obogatili naočigled svih nas a usput nisu uradili ama baš ništa!

Politik Kills

pre 11 godina

Da li je iko i pomislio da ce biti drugacije ?
Od politicara niko jos nije zavrsio iza resetaka, a kamoli vratio ukradene pare ( sto je podjednako vazno ), naravno bez obzira na stranku.
Evo i Majka Tereza Jelena Trivan kaze da nikada nije prekrsila zakon.
Da li iko misli da ce i doticna osetiti cari zatvorskog sistema u Srbiji ?
Naravno da nece isto k`o i ovaj, mada se on i upoznao sa prednostima zatvorskog sistema u Srbiji ali ne dovoljno ili ne koliko je zasluzio.
Primedba autora,
Majka Tereza, nadimak, izraz preuzet od diskutanta "Novosađanin" koji je komentar ostavio na slicnoj temi pod radnim nazivom "Trivan: U životu nisam kršila zakon"
Svi su isti.

Рајко од Расине

pre 11 godina

Da podigne spomenik DS što ga izbaciše iz stranke, da je osta trulio bi u zatvoru do penzije... i igrao šah sa Drulićem!
A sada kad mu je bog ujak ko će da ga pita i ko sme da ga pita za pare...

pera

pre 11 godina

Znam samo da se u mrtvom Zrenjaninu nesto radilo,otvarane su fabrike,centar je sredjen. . . grad je poceo malo da zivi,koncerti u podne bili su veliki pomak u uspavanoj ravnici.A danas!?!

Aleka

pre 11 godina

Ovako: David Dimkic, Halas, Knezevic, svi oni i njima slicni su na visokim funkcijama posle zatvora. Znaci odes u zatvor, odlezis malo, i budes podoban za dalje napredovanje. Ovde u Zrenjaninu to je normalno.

tonoer

pre 11 godina

zzbog ovakvih je cika i otisao u ameriku!
mnogo me manje bole ove vesti kada znam da me to ne dotice ali mi smeta zbog mog naroda...
dok se tolerise korupcija nema nam boljeg zivota...
dok god gledas komsiju,brata,muza,zenu kako krade i pravis se lud zarad svoje sitne koristi koje u vecini slucajeva i ne bude,nemoj se cuditi sto ti je lose

leoben

pre 11 godina

Ljudi pa ovo je smesno i besmisleno! Evo ja postavljam pitanje odgovornosti tuzioca ili sudije!? Zasto ste hapsili coveka i pravili cirkus ako nema dokaza. Ispade da je on u pravu da je proces montiran! Ili je istina to ili sudija sudi pod pritiskom,a ne po zakonu. Predlazem da se evropska unija malo uputi u ovu presudu. Ovde nisu cista posla!

urbanista

pre 11 godina

Kako niko nije primetio da je osuđen samo direktor Zavoda za urbanizam jer je nezakonito i za mito od 10000evra dao neko zemljište na 99 godina.Pa valjda zadnja neznalica zna da službe urbanizma(zavodi i uprave) ne daju zemljište na korišćenje već je to u nadležnosti gradskog veća i naravno gradonačelnika.Da li neko stvarno misli da je ceo narod toliko glup i neuk i da ne znamo neke mehanizme odlučivanja pa je urbanista osuđen za mito ,a gradonačelnik ništa nije znao o tome nego je u sefu čuvao ličnu uštrđevinu od svega 300 000 evra. Uostalom i za ovo su krivi demokrate što nisu završili suđenje ranije nego su ga razvlačili dok Knežević nije postao ministar.

mir brate mir

pre 11 godina

@dejan slazem se da ima i nacionalne diskriminacije...srpska nazadna stranka fantasticno radi..samo neka nastave ovako...jer je ovo jedini nacin da ne dozive pun mandat !!!

MILENKO

pre 11 godina

Buhahahahahahahahahahahaha....sta reci,koja sramota za pravosudje...ili....stvarno je nevin....ma daj bre,koga ja to zavaravam,samog sebe....buhahahahahahhahahahahhahaha....

GLAS RAZUMA

pre 11 godina

Čovek nije kriv, a robijao je godinu danam, tako da tu nema dalje polemike! A što se njegovog novog posla tiče ako Knezevic bude radio kao sto je vodio nas Zrenjanin, ja se ne bojim! Taj covek cega god se uhvati to se pokrece.

Dejan

pre 11 godina

@mir brate mir
Voleo bih da si u pravu i da se protiv Dulica vodi politicki postupak, ali je u pitanju nesto mnogo gore. Protiv Dulica se vodi postupak zato sto je Hrvat. Kad je stupao na duznost njegova nacionalnost je bila jedna od zamerki "evropskih" radikala

leva ruka, desni dzep

pre 11 godina

U Srbiji je samo jedna konstanta, a to je da se na sudovima oslobadjaju svi optuzeni za korupciju.
Pocev od one iz DSS vezano za aerodrom, Velimira Ilica i pajtasa vezano za koncesiju, Knezevica i njegove gradevinske mafije i mnogi drugi slucajevi...
Ako slobodno setaju glavne ribe, a sta tek rade sitne ribe u akvarijumu zvanom Srbija!

dane

pre 11 godina

smesno mi je samo Jer za 4 god sudjenja nista dokazano nije. jel moguce da neko pokrade toliko para I niko dokazati ne moze. nisam ni na cijoj strani Ali u zrenjaninu se bolje zivelo dok je on Bio gradonacelnik. jel zlocin davati zemlju jeftinije strancima u zakup da bi oni namestili fabrike I zaposlili hiljade ljudi ? ajmo mi cenu zemljista dignuti u nebesa I nek zvrlji tako prazna jer je Niko nece a narod nek crkne od gladi jer nema gde da radi

petar

pre 11 godina

Sramota!!! Kako moze neko da bude ministar kad bio pod istragoi! Ministri i drzavni cinovnici treba da budu cisti pred zakonom i strucni.A sad u vladi skoro svaki sumniv!! Da ne pricamo o korupirovanosti! Pred zakonom treba da svi budu ravni nezavisimo od pripadnosti stranke!A ne tako ako pripadas stranke iz vlasti oslobojdaju od odgovornosti!Vucicu na sto ovo lici!!! Sve pred izborne obecanja ne ispunili pocev od departizaciji,smanjenje drzavnog aparata,borba sa korupciom i kriminalom kad pustateod odgovornosti clanov svoei stranki!!! Sramota!

Mikael Hansen

pre 11 godina

Ma čim demokrate ponovo uzmu vlast, obnoviće proces protiv Kneleta, osim ako se ne vrati u DS. Tako to biva u banana-kivi-mango državama ...
...

ZoranNS

pre 11 godina

Zar je neko sumnjao da će čovek biti oslobođen. Znalo se to unapred, kao što se znalo da će Dulić biti osuđen za ono što su Dinkić i Vučić uradili u Abu Dabiju, obećali stvari bez tendera, potpuno protivu ustava i zakona SRbije.

Zrenjaninac

pre 11 godina

Ko je iole upucen u ovaj slucaj zna da je to sve bilo podmetanje lokalnih mocnika iz DS u pokusajima da ga istisnu, sto su na kraju i uspeli, ali covek je otisao u SNS. Ako ne verujete meni, verujte gradjanima Zrenjanina (grad od preko 120 hiljada) koji su dali SNS-u 43%. Pa ne mislite da bi gradjani glasali za lopova? A Zrenjaninci ga znaju bolje nego iko. Ja licno tvrdim (jer znam) da je ovaj covek posten do kraja, i da je prema njemu ucinjena teska nepravda i drzan u pritvoru 13 meseci bez ikakve optuznice i dokaza.

Djordje

pre 11 godina

PREJUDICIRAM PRESUDU:
KRIV je za ono vreme dok je bio funkcioner DS-a i za to se osuđuje na 13 meseci u koje će mu biti uračunato vreme provedeno u pritvoru.
DS je politički odgovoran što ga je zatvorio i u zatvoru drž'o.
Samo njegovo preletanje u SNS je pokajnički, sveti čin, divljenja vredan, te materijalna sredstva ne treba da vrati državi već SNS koja ga je oministrila, opoštenila i oljudila dodatno.
Veliku borac protiv korupcije i držalac žezla sile, secret servissa, prvde i pravičnosti (obaška ministar i ministarstvo pravde) Sv. Aleksandar Pošteni bez pokajanja Pokajnički će u svojim retkim nastupima u medijima pohvaliti Pravosuđe koje se promenilo od kada na njega on i stranka mu budno pazi.
Plodovi Retro-Renesanse svesrpske politike i društva.
ZA DOMOVINU SA (... upišite u poklič koga 'oćete...) NAPRED!!!
(Djordje, 1. novembar 2012 13:12)

Pogrešio sam i izvinjavam se svima.
Kao olakšavajuću okolnost navodim naivnost.
Verovao sam da moral mora negde da postoji i da je bar negde nastanjen u srbiji...ali prevario sam se grdno.
Preporuka: svi muljaroši (ne bih da pravu imenicu upotrebim, tužiće me i osuditi SNS sudstvo) I OSTALI njima srodni, napred u SNS abolirani ste za sve i svašta.
Možete čak i ženu i muža da prevarite!
Niko ne sme da vas pipne!
Tako mi predsednika, prvog podpremijera i guvernerke!
Amin!

SASA

pre 11 godina

pa čije su pare pronadjene kod njega...Jer su DS-ove. Ako jesu uhapsite nekog iz DS...Nemoguće da niko nije kriv a kod ovog pronadjene pare za koje je on rekao da su DS-ove. Ko koga bre ovde pravi na budalu

molder

pre 11 godina

U Srbiji vlada zona sumraka,paralelne dimenzije i svetovi, cudne sile i neshvaceni zakoni koji prkose zdravom sirotinjskom razumu! Dok jednima prete isecanjem struje i telefona zbog trocifrenog racuna, porodice ocajne i gladuju, neki su oslobodjeni i nevini i ako su osmocifrene, desetocifrene sume para prosto nestale kroz njihove prste! I jos nam se keze preko malih ekrana. Ehh..kad bih znao samo kako preci u "njihove" dimenzije, pa da i ja kraduckam i budem bezobrazno bogat, a nevin!!!! Fizicari...molim za pomoc!!!

posteni gradjanin

pre 11 godina

Gospodo novinari, molim da ubuduce pored imena napisete i funkciju koju ta osoba trenutno ima.
Utisak i efekat, bio pozitivan ili negativan, sigurno ce biti jaci i veci!
Ovaj slicaj to zavredjuje iz sve snage!
Hvala

zrenjaninac

pre 11 godina

NAPRED Knezevicu! Samo Zrenjaninci znaju koliko je mnogo uradio za nas grad, a toliko ce i sada za celu zemlju!Ne bojim se dok je on na vlasti.

Velibor, USA

pre 11 godina

bitno je da dachic i vuchic misle da ih clintonka i ashtonka podrzavaju i vole, pa sada se bre ni ne ustezu vishe da pokazu svoje tipichne boje. zato je meni priselo kad sam chuo da ih one dve ikako i u bilo chemu kao hvale, bolje recheno- crno-crveni hoce da se misli da ih hvale, znao sam da ce to crno-crvena koalicija da uzme kao impetus za josh vece bahacenje po Srbiji.

Tubi

pre 11 godina

Sudite onima koji su zaslužili da im se sudi i za koje postoje dokazi, pošto za Kneževića nema dokaza a čovek je bio u pritvoru 13 meseci!

LaMilica

pre 11 godina

Sad se samo nametnu pitanje - kad ga vec drzase u ''pritvoru'' godinu dana, zbog cega se otezalo sa sudjenjem i sa presudom? Toliko bilo tesko DS-u da javno kaze:''Pogresili smo, nije kriv''? C,c,c...

klenga

pre 11 godina

dexter je zakon a DEJAN -16-53je apsolutno u pravu...dulić se goni zato što je hrvat...činjenica koju ja nikako nisam uspevao da afirmišem...režim itekako ima razloga da pravi motiv podizanja optužnice drži skrajnut od javnosti...a njihovi bazni fanovi samo cvrkuču...

Knez

pre 11 godina

Nema dokaza kao i za koferče.Predlažem da od braće Hrvata iznajmimo Goli otok i Sveti Grgur na 50 godina po povoljnim uslovima. Tamo bi na oporavak i pokajanje slali ove "političke osuđenike".Svi se odmah izjašnjavaju da ih neko politički progoni i hoće da im seme zatre. Treba privremeno za ovakav kriminal uvesti administrativno kažnjavanje kaznama na neodređeno vreme-dok dotični gospodin ili gospođa ne revidira a onda povratak u zemlju Srbiju uz ograničena građanska prava i posla do iznemoglosti. Na ovaj način bi se dotična gospoda pokajala i odužila zemlji Srbiji protiv koje su radili. Naravno svu imovinu im treba konfiskovati a dotičnima obezbediti tri obroka dnevno, sedmično kupanje i krevet. Novac im nije ni potreban. Siguran sam gospodine Vučiću da posle poslate prva ture na Jadran da bi se vi mogli posvetiti drugim poslovima. Ovako, razvlačenje procesa godinama, preletanje po strankama,poštovanje sudskih prosedura, postavljanje na jake državne funkcije te uplašene sudije na suđenju ne mogu dati nikakav drugi rezultat nego što je ovaj.

mlekadzija

pre 11 godina

Nista neocekivano...isto ce tako da prodje i Sir Oliver i svi ostali.
Za leva ruka desni dzep: nije ona iz DSS vec svojevremeno ministarka iz DEMOKRATSKE STRANKE Marija Raseta Vukosavljevic (27 miliona evra). Malkice vise od Knezevica...

Rade

pre 11 godina

Znaju nasi polticari na vlasti da je Kosovo dobar teren za zamajavanje naroda,da u toj mutnoj situaciji je moguce donositi oslobadjajuce presude...da se kladimo da ni Dulic nece da bude osudjen,uslov nije da je nevin,vec da je njegova stranka na vlasti...to ti je pravda u Srbiji,sve gore od goreg!

aleksandar grozni

pre 11 godina

Pazi ovo u sefu novci od investitora i porodicni novac.Pa zar stvarno vi u krivosudju mislite da smo svi debili i da cemo da progutamo ovu glupost?.Znaci po ovoj oslobadjajucoj presudi namece se zakljucak da ste svi u igri u dilu,jeste li?.Naravno odgovor bi bio ma taman posla,a dovoljno je pogledati samo sta voze sudije tuzioci i njihovi clanovi porodica pa zakljuciti o cemu se tu radi,ali nazalost ovo je Srbija.

SiM

pre 11 godina

Postovani gradjani Srbije, razumem vas skepticizam u vezi sa gospodinom Goranom Knezevicem, jer je politicar, a u nasoj drzavi gradjani imaju odredjenu odbojnost prema istima, ali uveravam vas da je gosn.Knezevic nama, Zrenjanincima, vrlo drag i bio je odlican gradonacelnik. Dokaz za to je da je velik procenat gradjana, pre svega, glasao za njega, bez obzira kojoj partiji pripadao. Ostavite se negativnih emocija i uzivajte u zivotu! Veliki i iskreni pozdrav za ostatak nase divne drzave...
P.S. Volite svoje bliznje, nalazite srecu u malim stvarima...Bicete voljeni!

Marko

pre 11 godina

Koliko vidim ovde sve sami pravnici,niti imate relevantne informacije o slucaju,a odmah bi da sudite.

Vrapci na grani znaju da je Knezevicevo zatvaranje doslo iz DS,jer je zasmetao Pajticu u Vojvodini.

vekoslav77

pre 11 godina

Eto dokaza da u borbi protiv korupcije niko nije postedjen,pa cak ni pripadnici vlade i to je veoma dobro,no moje misljenje je da je ovo montiran proces od strane bivseg rezima,nadam se da ne gresim

zrenjaninac

pre 11 godina

Goran nije krao 100 posto ja sam inace iz zrenjanina i znam coveka licno i jos neke za koje su kao bili u toj mafiji sto kazu demokrate koje nisu dale da se grad Zrenjanin razvija kad je trebao za Zrenjanin aedrom oni ga odma iza resetaka da ne bi bio sagradjen u zrenjaninu nego negde drugde.itd Pravda je zadovoljena veliki pozdrav za gospodina Knezevica

Dan

pre 11 godina

U SNS je prešao još davno dok je ta stranka bila u povojima i u opoziciji. Razlog više da ga ondašnja vlast još više goni. Nije li malo čudno? I ko je to od vas lično video pare u njegovom trezoru? To je samo optužba, oko koje se verovatno i vodi spor, a da ne govorim o tome čije to pare uopšte mogu biti.

Dragan

pre 11 godina

svako normalan bi svatio da je covek uhapsen jer ocigledno nije vise hteo da bude lojalan lopovluku demokrata. uhapsili knezevica dok je bio gradonacelnik zrenjanina a nisu znali sta radi dulic koji je bio ministar u beogradu. nadam se da ministar knezevic nece tuziti drzavu jer to ne prilici jednom ministru.

Sara Kazmić

pre 11 godina

Nije bilo dokaza protiv ministra Kneževića, shodno tome on je oslobođen. Imam puno poverenje u gospodina Vučića i predsednika Nikolića, sa njima na čelu Srbija nezaustavljivo plovi ka svetloj budućnosti. Iščekujmo je zajedno uz smeh i ljubav!

miki skepticni

pre 11 godina

Secam se gromoglasnog hapsenja Knezevica, I sad puf! Nista. Da je covek zaista radio nesto sto nije u skladu sa zakonom, verovatno bi I bio osudjen jos tokom prethodne Vlade, ili barem uoci izbora.

radandco

pre 11 godina

13 meseci u pritvoru? Covek jednostavno nista protiv zakonito nije uradio. Da je zaista bilo necega, DS bi to udario na sva zvona, kao sto je bilo I prilikom hapsenja. Drago mi je sto je njegova nevinost potrvdjena.

zrenjaninac

pre 11 godina

NAPRED Knezevicu! Samo Zrenjaninci znaju koliko je mnogo uradio za nas grad, a toliko ce i sada za celu zemlju!Ne bojim se dok je on na vlasti.

GLAS RAZUMA

pre 11 godina

Čovek nije kriv, a robijao je godinu danam, tako da tu nema dalje polemike! A što se njegovog novog posla tiče ako Knezevic bude radio kao sto je vodio nas Zrenjanin, ja se ne bojim! Taj covek cega god se uhvati to se pokrece.

Caribic

pre 11 godina

Ne znam da li je krao ili ne, ali znam šta je uradio za grad dok je bio gradonačelnik Zrenjanina, bio je najuspešniji u svom poslu i grad je živnuo, ljudi su se zapošljavali, kad je uhapšen sve je stalo! Baš me briga da li je krao, ako ćemo pošteno da kažemo svi kradu, al malo ko radi svoj posao, Goran ga je radio odlično i mislim da bi pre trebalo suditi raznoraznim čištačima Srbije koji su se uspešno obogatili naočigled svih nas a usput nisu uradili ama baš ništa!

Zrenjaninac

pre 11 godina

Ko je iole upucen u ovaj slucaj zna da je to sve bilo podmetanje lokalnih mocnika iz DS u pokusajima da ga istisnu, sto su na kraju i uspeli, ali covek je otisao u SNS. Ako ne verujete meni, verujte gradjanima Zrenjanina (grad od preko 120 hiljada) koji su dali SNS-u 43%. Pa ne mislite da bi gradjani glasali za lopova? A Zrenjaninci ga znaju bolje nego iko. Ja licno tvrdim (jer znam) da je ovaj covek posten do kraja, i da je prema njemu ucinjena teska nepravda i drzan u pritvoru 13 meseci bez ikakve optuznice i dokaza.

Tubi

pre 11 godina

Sudite onima koji su zaslužili da im se sudi i za koje postoje dokazi, pošto za Kneževića nema dokaza a čovek je bio u pritvoru 13 meseci!

LaMilica

pre 11 godina

Sad se samo nametnu pitanje - kad ga vec drzase u ''pritvoru'' godinu dana, zbog cega se otezalo sa sudjenjem i sa presudom? Toliko bilo tesko DS-u da javno kaze:''Pogresili smo, nije kriv''? C,c,c...

pera

pre 11 godina

Znam samo da se u mrtvom Zrenjaninu nesto radilo,otvarane su fabrike,centar je sredjen. . . grad je poceo malo da zivi,koncerti u podne bili su veliki pomak u uspavanoj ravnici.A danas!?!

vekoslav77

pre 11 godina

Eto dokaza da u borbi protiv korupcije niko nije postedjen,pa cak ni pripadnici vlade i to je veoma dobro,no moje misljenje je da je ovo montiran proces od strane bivseg rezima,nadam se da ne gresim

dane

pre 11 godina

smesno mi je samo Jer za 4 god sudjenja nista dokazano nije. jel moguce da neko pokrade toliko para I niko dokazati ne moze. nisam ni na cijoj strani Ali u zrenjaninu se bolje zivelo dok je on Bio gradonacelnik. jel zlocin davati zemlju jeftinije strancima u zakup da bi oni namestili fabrike I zaposlili hiljade ljudi ? ajmo mi cenu zemljista dignuti u nebesa I nek zvrlji tako prazna jer je Niko nece a narod nek crkne od gladi jer nema gde da radi

Sara Kazmić

pre 11 godina

Nije bilo dokaza protiv ministra Kneževića, shodno tome on je oslobođen. Imam puno poverenje u gospodina Vučića i predsednika Nikolića, sa njima na čelu Srbija nezaustavljivo plovi ka svetloj budućnosti. Iščekujmo je zajedno uz smeh i ljubav!

Dan

pre 11 godina

U SNS je prešao još davno dok je ta stranka bila u povojima i u opoziciji. Razlog više da ga ondašnja vlast još više goni. Nije li malo čudno? I ko je to od vas lično video pare u njegovom trezoru? To je samo optužba, oko koje se verovatno i vodi spor, a da ne govorim o tome čije to pare uopšte mogu biti.

zrenjaninac

pre 11 godina

Goran nije krao 100 posto ja sam inace iz zrenjanina i znam coveka licno i jos neke za koje su kao bili u toj mafiji sto kazu demokrate koje nisu dale da se grad Zrenjanin razvija kad je trebao za Zrenjanin aedrom oni ga odma iza resetaka da ne bi bio sagradjen u zrenjaninu nego negde drugde.itd Pravda je zadovoljena veliki pozdrav za gospodina Knezevica

SiM

pre 11 godina

Postovani gradjani Srbije, razumem vas skepticizam u vezi sa gospodinom Goranom Knezevicem, jer je politicar, a u nasoj drzavi gradjani imaju odredjenu odbojnost prema istima, ali uveravam vas da je gosn.Knezevic nama, Zrenjanincima, vrlo drag i bio je odlican gradonacelnik. Dokaz za to je da je velik procenat gradjana, pre svega, glasao za njega, bez obzira kojoj partiji pripadao. Ostavite se negativnih emocija i uzivajte u zivotu! Veliki i iskreni pozdrav za ostatak nase divne drzave...
P.S. Volite svoje bliznje, nalazite srecu u malim stvarima...Bicete voljeni!

Marko

pre 11 godina

Koliko vidim ovde sve sami pravnici,niti imate relevantne informacije o slucaju,a odmah bi da sudite.

Vrapci na grani znaju da je Knezevicevo zatvaranje doslo iz DS,jer je zasmetao Pajticu u Vojvodini.

Dragan

pre 11 godina

svako normalan bi svatio da je covek uhapsen jer ocigledno nije vise hteo da bude lojalan lopovluku demokrata. uhapsili knezevica dok je bio gradonacelnik zrenjanina a nisu znali sta radi dulic koji je bio ministar u beogradu. nadam se da ministar knezevic nece tuziti drzavu jer to ne prilici jednom ministru.

smart watch

pre 11 godina

E da vidimo kakvo nam je sudstvo, moze li covek kome su pronadjeni milioni u privatnom sefu, samo zahvaljujuci promeni, da ne kazem kupovini novog dresa, ostati slobodan.

Djordje

pre 11 godina

PREJUDICIRAM PRESUDU:
KRIV je za ono vreme dok je bio funkcioner DS-a i za to se osuđuje na 13 meseci u koje će mu biti uračunato vreme provedeno u pritvoru.
DS je politički odgovoran što ga je zatvorio i u zatvoru drž'o.
Samo njegovo preletanje u SNS je pokajnički, sveti čin, divljenja vredan, te materijalna sredstva ne treba da vrati državi već SNS koja ga je oministrila, opoštenila i oljudila dodatno.
Veliku borac protiv korupcije i držalac žezla sile, secret servissa, prvde i pravičnosti (obaška ministar i ministarstvo pravde) Sv. Aleksandar Pošteni bez pokajanja Pokajnički će u svojim retkim nastupima u medijima pohvaliti Pravosuđe koje se promenilo od kada na njega on i stranka mu budno pazi.
Plodovi Retro-Renesanse svesrpske politike i društva.
ZA DOMOVINU SA (... upišite u poklič koga 'oćete...) NAPRED!!!

bezimena

pre 11 godina

Ova optuzba je politicke prirode, da je u DS-u niko ga ne bi tuzio. Bice oslobodjen optuzbi.
(Ariel, 1. novembar 2012 11:46)

Zašto komentarišete nešto u šta niste upućeni?
G. Knežević je bio istaknuti član DS-a kada je optužen, da bi po izlasku iz pritvora prešao u SNS!

Dejan

pre 11 godina

@mir brate mir
Voleo bih da si u pravu i da se protiv Dulica vodi politicki postupak, ali je u pitanju nesto mnogo gore. Protiv Dulica se vodi postupak zato sto je Hrvat. Kad je stupao na duznost njegova nacionalnost je bila jedna od zamerki "evropskih" radikala

sale60

pre 11 godina

U pravu je asistent Selakovic kad kaze da je Ministarstvo pravde radilo besprekorno ova tri meseca. Evo vidimo i rezultate. A gospodja Maja Kovacevic se bas brzo presaltala na drugi kolosek. Zato se i odugovlacio predmet 4 godine. Ovo je pocetak mraka i teskog revansizma u Srbiji.

Sjaši Kurta da uzjaši Murta

pre 11 godina

Ma da niko nije kriv svima je namešteno i njemu i Duliću... . Svi su oni isti samo imaju različite dresove,sefovi im krcati a običan narod skapa od gladi!

mlekadzija

pre 11 godina

Nista neocekivano...isto ce tako da prodje i Sir Oliver i svi ostali.
Za leva ruka desni dzep: nije ona iz DSS vec svojevremeno ministarka iz DEMOKRATSKE STRANKE Marija Raseta Vukosavljevic (27 miliona evra). Malkice vise od Knezevica...

Nije nego

pre 11 godina

E moj Vučiću jel ovo nezavisno pravosudje? Po dosadašnjim komentarima vidi se da 90% javnog mnjenja smatra ovu presudu običnom farsom!

shufla

pre 11 godina

Ali najjaci deo je neki NN-Halas-nebitan lik je osudjen za primanje mita i neki papir sto je potpisao MINISTAR?!

To samo plitkoumni sudija sa unapred nakucanom presudom moze da dozvoli da nebitnjakovica (koji nije potpisao papir) osudi, a potpisnik ode bez bilo kakve sankcije.

Lala iz Banata

pre 11 godina

Zrenjaninci znaju ko su i Knezevic i Don Halas i kompanija. Znaju za pumpu na Zitnom trgu. Znaju za Bled, Kranjsku Goru, Dobrotu. Znaju sve, samo su neki slepi kod ociju. Posteno je sto je Halas osudjen. To je jedino posteno ovde.

ADAM

pre 11 godina

"Suboko verujem", "Zaista verujem" da ovi iz IT sekcije SNS-a jos nisu dobili nalog kako ovo da objasne (drugima, posto oni ne smeju da pitaju nista)!
PS, LOPOVI SVIH ZEMALJA, ZNATE U KOJU STRANKU TREBA DA SE UCLANITE!

Maki

pre 11 godina

Molim nekog da mi kaze kako da maznem 2-3 ooo ooo evra od drzave(po mogucstvu neko strucan,kao Dinkic).Onda molim narod da me na sledecim izborima ubaci u parlament,za nekog ministarcica!HVALA!Valjda ce Vucic opet(malo morgen)voditi borbu protiv organizovanog kriminala i ... to je to!
E posle toga radim iskljucivo za narod!!!BESPLATNO!!!

bezimena

pre 11 godina

Aktuelni ministar i "nezavisno" sudstvo će sada da se igraju žmurke. Sledi žalba tužilaštva, viši sud će ukine presudu i vrati predmet na ponovno sudjenje, tako će se to otezati do promene vlasti.:))) Doduše ne isključujem mogućnost da viši sud, ako je mnogo "nezavisan" i potvrdi presudu...

EU Citizen

pre 11 godina

Rekao bih da niti ga je DS optužio zato što je bio kriv (iako po svoj prilici jeste), već zato što nije igrao kako su veći mafijaši iz stranke svirali, niti ga je SNS sada oslobodio zato što je nevin (jer verovatno nije), već zato što je njihov. Kada imate zavisno, partijsko pravosuđe, kao ono u Srbiji, gubi se svaki smisao pravde i zakona, i oni postaju samo oruđa za kontrolu vlastitih poslušnika i eliminaciju političkih protivnika. S druge strane, već dve decenije pdslušno glasate za takve, samo ako vam obećaju da će vaše probleme umesto vas rešavati država, naravno, na tuđ račun, pa vas nešto i ne žalim, imate tačno onakvu državu kakvu zaslužujete...

radandco

pre 11 godina

13 meseci u pritvoru? Covek jednostavno nista protiv zakonito nije uradio. Da je zaista bilo necega, DS bi to udario na sva zvona, kao sto je bilo I prilikom hapsenja. Drago mi je sto je njegova nevinost potrvdjena.

dragan

pre 11 godina

To je Vuciceva pravna drzava i borba protiv korupcije... Optuznice se podizu samo protiv bivse vlasti, a svako ko im se prikloni bice oslobodjen optuzbi. Nadam se samo da ce EU i SAD da izvrse jak pritisak da se ova lakrdija zavrsi sto je moguce pre. Za 100 dana nove vlade vratili su nas 10 godina unazad.

Hlao

pre 11 godina

И овом човеку су дали да води српску пољопривреду! Разумем да је он неки контраверзни бизнисмен и да мора да крадуцка, али зар баш морате да му дате да води једно од најважнијих министарстаа у земљи? Ко је бре овде луд?? Србијо, нема ти спаса!

Neko iz mase

pre 11 godina

...ovo je stvarno banana država, sramota za ovakvu presudu, zato se Knežević i učlanio u SNS da bi izbegao pravdu i izbegao da bude osudjen za ono što je radio...SNS svakim danom skuplja sve više minusa kod naroda, ogromna većina ljudi je nezadovoljna radom ove vlade, a to će se pokazati na sledećim izborima

miki skepticni

pre 11 godina

Secam se gromoglasnog hapsenja Knezevica, I sad puf! Nista. Da je covek zaista radio nesto sto nije u skladu sa zakonom, verovatno bi I bio osudjen jos tokom prethodne Vlade, ili barem uoci izbora.

Realista

pre 11 godina

Pa pretakao covek med, red je bio da olize prste...problem je nastao kad nije dao i "drugarima" da ih olizu...bas je zgodno sto to "lizanje" nije dokazivo, zar ne? Jer matematika je jasna, crva nije ni bilo...

Nevernik

pre 11 godina

Verujem da če naše ponovo reformiSNSano pravosudje pod vodjstvom prepoštenog nam asistenta Selakovića doneti pravednu presudu. Verujem da če biti oslobodjen da one svoje teškom mukom zaradjene milione evrića iz sefića da potroši u zdravlju. Verujem.....verujem.....veruj....

lala

pre 11 godina

Juče sam napisao komentar da će biti oslobođen i dodao na kraju - toliko o nezavisnom sudstvu. Ovo što se sada radi nije se radilo ni u doba real-komunizma, mada moram da priznam - na malo prefinjeniji način.

Saša

pre 11 godina

Cirkus od države! Gde si Vučiću da se hvališ kako će svi koji su krali biti u zatvoru!? Pa da, nećeš da diraš svoje! Vrana vrani ne vadi oči! "Smejurija"! Dođe mi da kukam i plačem, ali šta se to nekoga tiče! Nikada nećemo biti "normalna" država! Da li će se ikada roditi neko ko će imati petlju da i rođenog brata pošalje u zatvor ako je lopov?

Coco Bill

pre 11 godina

Dakle, političke montaže i neosnovano držanje u pritvoru plaćaće država iz našeg džepa!
(Sladjana, 1. novembar 2012 15:04)

Ne draga Slađana, ne montaže, nego politička oslobađanja.

Sale

pre 11 godina

Kako je moguće da bude oslobođen svih tačaka optužnice, jer, tobože, tužilaštvo je toliko aljkavo-površno uradilo optužnicu da za sud nije postojao ni jedan dokaz koji bi ga teretio? To je prosto nemoguće! Meni je, iskreno, žao čoveka koga malo ko pominje - Nikole Halasa koji je jedini osuđen i još treba da vrati 10.000 evra navodnog mita, jer je, dobro čujte, sastavio dokument i za to osuđen, a Knežević koji je to potpisao je oslobođen! Živimo u partijskoj državi i deluju cinično Vučićeve reči da će svako da odgovara ako se ogluši o zakon! Ne znam za vas, ali sve ovo vređa moju inteligenciju!

KoKoga

pre 11 godina

Koliko se sećam, Nikola Halas bioje svedok saradnik i svojim iskazom dopunio optužnicu.
Takođe, Knežević je bio optužen za "zločinačko udruživanje" a ne "malverzaciju" i zbog toga je bio u Specijalnom sudu. Zločinačko udruživanje podrazumeva udar na državni i ustavni poredak tj. državni udar.
Na kraju Nikola Halas je jedini osuđeni a organizator oslobođen svih optužbi.
Da li tu još nekome nešto malko smrdi?

Beloved

pre 11 godina

Da li postoji i jedan čovek u Srbiji sa iole prosečnom intelegencijom da je mislio da će se ovo drugačije završiti ? E radikalni naprednjaci / napredni radikali mnogo ste smešni. Najgore od svega je to što ste i mnogo opasni, naročito po ovaj narod i državu.

Milan

pre 11 godina

Ko je ocekivao drugaciju presudu ili je lud ili ne zivi u Srbiji!
Dzaba su trosili vreme, znalo se da ministar nece biti kriv. Nije Vucic blesav da za ministra postavi coveka koji ce biti osudjen. Cela Vlada bi pala.
Samo napred u sjajniju buducnost!
Posle Zrenjanina sada ima na raspolaganju celu drzavu.
Udri Gorane, predobri i pomalo posteni. Pusti 150 mil. dinara, evre ti drpaj. Jedno 150 miliona.Minimum!

klenga

pre 11 godina

dexter je zakon a DEJAN -16-53je apsolutno u pravu...dulić se goni zato što je hrvat...činjenica koju ja nikako nisam uspevao da afirmišem...režim itekako ima razloga da pravi motiv podizanja optužnice drži skrajnut od javnosti...a njihovi bazni fanovi samo cvrkuču...

Ka svetloj buducnosti sa Vucicem i Nikolicem, vas Drug pionir

pre 11 godina

Nije bilo dokaza protiv ministra Kneževića, shodno tome on je oslobođen. Imam puno poverenje u gospodina Vučića i predsednika Nikolića, sa njima na čelu Srbija nezaustavljivo plovi ka svetloj budućnosti. Iščekujmo je zajedno uz smeh i ljubav!
(Sara Kazmić, 1. novembar 2012 19:05)

Auuu pa ovako nisu `panegerikovali` ni drugu Titu tamo nekih 50-tih godina, kao vi sad Vucicu i Nikolicu

Aleka

pre 11 godina

Ovako: David Dimkic, Halas, Knezevic, svi oni i njima slicni su na visokim funkcijama posle zatvora. Znaci odes u zatvor, odlezis malo, i budes podoban za dalje napredovanje. Ovde u Zrenjaninu to je normalno.

londra

pre 11 godina

težak prekršaj...svi u zr znaju da je to kriminalmno delo, koje je i okom vidljivo...ovo nije sramota, ona ne postoji u ovoje bednoj zemlji

Sramota za pravosudje

pre 11 godina

Nezavisno sudstvo na delu.Dok je doticni bio gradonacelnik Zrenjanina i clan DS-a i kada je kao takav podveden pod sudsku istragu.Goran Knezevic menja stranku i odlazi u SNS i sada se protiv njega obustavlja postupak. Druga odluka se nije mogla ni ocekivati.Ako neko od gradjana konkurise za neku drzavnu ustanovu potrebno mu jeda podnese da se protiv njega ne vodi nikakav krivicni postupak.Goran Knezevic koji je u procesu postaje Ministar i naravno obustavlja se postupak. Reforma pravosudja na delu.Gorana Dulica i njemu slicne ce da opale i sa te kakvom kaznom iako mu nista jos nije dokazano. revansizam najgore vrste na delu. Neko je samo okrenuo telefon a zna se ko je ministar pravde

crni domino

pre 11 godina

Jadan ovaj Knezevic kao i gradonacelnica Jasna Avramovic.
Svi "nepravedno" optuzeni zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja...
Mozda je Dulic kriv? Ne, on je ostao u DS...
"Vostani Marvo"

Izgubljena pravda

pre 11 godina

Kako je uopšte moguće da osoba protiv koje se vodi krivični postupak postane ministar, bez obzira kojoj stranci pripada!?
Ili je možda to preporuka da bi postali državni funkcioner u Srbiji!?

crni domino

pre 11 godina

Svaka cast Naprednjaci! Vas ministar pravosudja, vas covek za borbu protiv korupcije i kriminala, vas saveznik ministar policije!
Pljacka i drpanje drzave moze da pocne iz sve snage! Nista vise vam ne stoji na putu!
Na ovo ukazuje prvih 100 dana rada Vlade, normalno uz blagoslov vaseg Predsednika koji je pitaj boga kako dobio diplomu mastera, neznam cega.
Srecom, kriticna masa nezadovoljnika se polako uvecava. To me jedino raduje u ovoj drzavi.

mir brate mir

pre 11 godina

@dejan slazem se da ima i nacionalne diskriminacije...srpska nazadna stranka fantasticno radi..samo neka nastave ovako...jer je ovo jedini nacin da ne dozive pun mandat !!!

petar

pre 11 godina

Sramota!!! Kako moze neko da bude ministar kad bio pod istragoi! Ministri i drzavni cinovnici treba da budu cisti pred zakonom i strucni.A sad u vladi skoro svaki sumniv!! Da ne pricamo o korupirovanosti! Pred zakonom treba da svi budu ravni nezavisimo od pripadnosti stranke!A ne tako ako pripadas stranke iz vlasti oslobojdaju od odgovornosti!Vucicu na sto ovo lici!!! Sve pred izborne obecanja ne ispunili pocev od departizaciji,smanjenje drzavnog aparata,borba sa korupciom i kriminalom kad pustateod odgovornosti clanov svoei stranki!!! Sramota!

Politik Kills

pre 11 godina

Da li je iko i pomislio da ce biti drugacije ?
Od politicara niko jos nije zavrsio iza resetaka, a kamoli vratio ukradene pare ( sto je podjednako vazno ), naravno bez obzira na stranku.
Evo i Majka Tereza Jelena Trivan kaze da nikada nije prekrsila zakon.
Da li iko misli da ce i doticna osetiti cari zatvorskog sistema u Srbiji ?
Naravno da nece isto k`o i ovaj, mada se on i upoznao sa prednostima zatvorskog sistema u Srbiji ali ne dovoljno ili ne koliko je zasluzio.
Primedba autora,
Majka Tereza, nadimak, izraz preuzet od diskutanta "Novosađanin" koji je komentar ostavio na slicnoj temi pod radnim nazivom "Trivan: U životu nisam kršila zakon"
Svi su isti.

ZR

pre 11 godina

Zrenjaninac! Mislim da ga ipak ne znas dobro, kao (izgleda)ni vecina Zrenjaninaca. Setite se samo odmaralista u Kranjskoj Gori, Porecu itd., ista se sa njima desilo...

Optimista

pre 11 godina

ljudi ministar nemoze da bude osudjen on je bogomdan on je nedodirljiv,nije prvi put,da se ovako nešto desi u Srbiji. Zato mi ovako živimo. Ali proćiće i to,izdržao narod sve,pa će i ove.

bezimena

pre 11 godina

Neka se pripremi Bogoljub Karić.
(Predrag, 1. novembar 2012 14:32)

Koalicioni partner "poštene" SNS će "nezavisno" sudstvo isto ovako da oslobodi.
Zajma za preporod Srbije, zahvaljujući kome su braća Karić postali prvi tajkuni u ovoj tzv. državi, se naravno niko ne seća.
SELEKTIVNA pravda je najveća NEPRAVDA!

Velibor, USA

pre 11 godina

bitno je da dachic i vuchic misle da ih clintonka i ashtonka podrzavaju i vole, pa sada se bre ni ne ustezu vishe da pokazu svoje tipichne boje. zato je meni priselo kad sam chuo da ih one dve ikako i u bilo chemu kao hvale, bolje recheno- crno-crveni hoce da se misli da ih hvale, znao sam da ce to crno-crvena koalicija da uzme kao impetus za josh vece bahacenje po Srbiji.

Рајко од Расине

pre 11 godina

Da podigne spomenik DS što ga izbaciše iz stranke, da je osta trulio bi u zatvoru do penzije... i igrao šah sa Drulićem!
A sada kad mu je bog ujak ko će da ga pita i ko sme da ga pita za pare...

Mikael Hansen

pre 11 godina

Ma čim demokrate ponovo uzmu vlast, obnoviće proces protiv Kneleta, osim ako se ne vrati u DS. Tako to biva u banana-kivi-mango državama ...
...

Milorad

pre 11 godina

HAaaaaaaaaaaaaaaaaHAHAHAHAaaaaaaaaaaaHAHAHAAAAAaA.....Ma sta mi rece! Ko se ovome nadao! Bas me iznenadilo da je oslobodjen...i jos jednom...AaaaaaaaHAHAHAHAHAHAHA. Zlo ljudi, zlo sta nam rade. Zlo je sta nam rade ali je genocid to sto se rulja i masa pali na Vuciceve reci o borbi protiv kriminalaca, hobita, gargamela, demona...Dno dna ljudi. A strateski su uhapsili Janjusevica (ne branim ga uopste) danas da bi Knezevica provukli tiho kroz medije a ovamo na sav glas na RTS kako hapse lopove iz bivse DS vlasti. Muke tvoje Srbijo niko ne zna...

nesa

pre 11 godina

Ko mu je predsednik stranke i ministar pravde sta ima ko da se cudi.Dok je bio u DS-u on je pritvoren zbog malverzacija i ako je bio clan stranke.Sada posto je preleteo u drugo jato mogla se i ocekivati oslobadjajuca presuda.

Rke Koke

pre 11 godina

SNS tvrdi da je ranije vlast kreirala optužnice, a da sada ne kreira presude. Kako se to sudstvo toliko promenilo za 3 meseca (od toga dva letnja).

Toki

pre 11 godina

Priznajem- KRAO SAM!
Menjam partijsku knjižicu DS (ranije G17) za knjižicu SNS a može i SPS!
Hitno, sudsko veže radi na mom predmetu - užurbano! Živela reforma reforme!

Kapetan Ahab

pre 11 godina

Auuuuu, koje iznenađenje! Samo ne znam da li prijatno ii neprijatno. Kako za koga.

Ali jedno je izvesno: ovaj nije onaj "meni blizak ministar" čije je hapšenje Vučić najavljivao još pre samo pre nekoliko dana. Ali Vučić je mnogo toga najavljivao i najavljuje (čak i malo previše bučno).
Kad ono, međutim...

Maki

pre 11 godina

Po novom zakonu kriminalci su samo oni koji kradu hleba u prodavnici,teski kriminalci su oni koji ukradu i dve pastete plus.Sramota me je sto sam glasao za ove!Najveca greska u mom zivotu.Izvinjavam se svima,necu nikad vise!!! Gospodo iz SNS STIDITE SE!!!Zbogom Evropo,devedesete DOBRO JUTRO!!!

leoben

pre 11 godina

Ljudi pa ovo je smesno i besmisleno! Evo ja postavljam pitanje odgovornosti tuzioca ili sudije!? Zasto ste hapsili coveka i pravili cirkus ako nema dokaza. Ispade da je on u pravu da je proces montiran! Ili je istina to ili sudija sudi pod pritiskom,a ne po zakonu. Predlazem da se evropska unija malo uputi u ovu presudu. Ovde nisu cista posla!

Eliot Nes na gumnu

pre 11 godina

A kad ova vlast zbog ekonomske propasti padne, prva koja zajaši umesto da rešava ono što treba, ima da iskopa ovaj slučaj i da naredni mandat od ovoga prave novi slučaj Dulić, i tako u krug ....

daca

pre 11 godina

Izenadila bih se da je osudjen, ali da nije promenio stranacki dres....ko zna!Toliko o nezavisnom sudstvu! Mada bojim se da to sto je on radio malo koji celnik grada Srbiji nije.....!

milan

pre 11 godina

a ja mislio da ce ga optuziti.....ha ha ha....bitno je da oni fino pune budzet od gladnog naroda, a politicarima kad zatreba za jahticu, stancic, BMW,....nek se posluze od drzave!!!!

aca bg

pre 11 godina

kako je ovaj covek uopste uspeo da se kandiduje za drzavnog funkcionera i postane ministar, kada se protiv njega vodio krivicni postupak

raci

pre 11 godina

haha,komedija i to tragi.
znaci zadnje 22 god nije osudjen nijedan politicar za korupciju,mito...mora da smo najpostenija drzava na svetu.

Tony Montana

pre 11 godina

Pa naravno da će biti oslobođen,zar je neko očekivao drugačiju presudu.
Čuj,ministra da osude,važno je da se jure razni Dulići,kako bi se pokazala tobožnja borba protiv korupcije,a u vladi im sedi čovek za koga je sam Vučić rekao da je kriminalac i pokazivao mu robijaško odelo.
Mislim,šta reći,nego cirkus od države!

Cedomir

pre 11 godina

U redu, čovek je nevin, bar je tako zaključio sud. A šta je sa onih 200.000 evra koji su nađeni kod njega? O tome više niko i ne priča. Čije su to pare i da li će neko drugi zbog toga odgovarati? Da li ćemo dočekati da se neka afera u ovoj zemlji stvarno završi? U zadnjih 10-ak godina je bilo bar isto toliko afera (satelit, koferče, aerodrom, luka...). Svaki put je na početku bila ogromna halabuka, a na kraju bi vuk pojeo magarca.
Ko je za to kriv, policija, tužilaštvo, sudovi ili politički pritisci? Svejedno, sve to jako smrdi i svi to znamo.

željko

pre 11 godina

Nije valjda neko pomislio da će,,nezavisno sudstvo,, da ga proglasi krivim.Taman posla da jedan preletač,sadašnji ministar bude kriv.

iva

pre 11 godina

A kako to može tužilaštvo toliko da promaši pa da traži zatvorske kazne bez ikakvih dokaza- ili treba razrešiti te koji su tužili ili ove koji su ih oslobodili. Neko tu nije dobro odradio posao. Mislim, ne podiže se optužnica bez dokaza, bar ne ako je tužilac ozbiljan.valjda ne može sve biti toliko upitno i podložno slobodnim tuamčenjima u tim zakonima da su mogući kopernikanski obrti. Ozbiljno nam ne valja sudstvo.Ali, ozbiljno.

vlada-so

pre 11 godina

ko je verovao u drugačiji ishod taj je izvinite na grubom izrazu glup.pa nisu njega tajkuni stavili na čelo ministarstva poljoprivrede te jedine grane što donosi profit,da bi trunuo u zatvoru.
p.s.samom merom zabrane izvoza proizvoda već im se isplatio.

MILENKO

pre 11 godina

Buhahahahahahahahahahahaha....sta reci,koja sramota za pravosudje...ili....stvarno je nevin....ma daj bre,koga ja to zavaravam,samog sebe....buhahahahahahhahahahahhahaha....

leva ruka, desni dzep

pre 11 godina

U Srbiji je samo jedna konstanta, a to je da se na sudovima oslobadjaju svi optuzeni za korupciju.
Pocev od one iz DSS vezano za aerodrom, Velimira Ilica i pajtasa vezano za koncesiju, Knezevica i njegove gradevinske mafije i mnogi drugi slucajevi...
Ako slobodno setaju glavne ribe, a sta tek rade sitne ribe u akvarijumu zvanom Srbija!

urbanista

pre 11 godina

Kako niko nije primetio da je osuđen samo direktor Zavoda za urbanizam jer je nezakonito i za mito od 10000evra dao neko zemljište na 99 godina.Pa valjda zadnja neznalica zna da službe urbanizma(zavodi i uprave) ne daju zemljište na korišćenje već je to u nadležnosti gradskog veća i naravno gradonačelnika.Da li neko stvarno misli da je ceo narod toliko glup i neuk i da ne znamo neke mehanizme odlučivanja pa je urbanista osuđen za mito ,a gradonačelnik ništa nije znao o tome nego je u sefu čuvao ličnu uštrđevinu od svega 300 000 evra. Uostalom i za ovo su krivi demokrate što nisu završili suđenje ranije nego su ga razvlačili dok Knežević nije postao ministar.

Knez

pre 11 godina

Nema dokaza kao i za koferče.Predlažem da od braće Hrvata iznajmimo Goli otok i Sveti Grgur na 50 godina po povoljnim uslovima. Tamo bi na oporavak i pokajanje slali ove "političke osuđenike".Svi se odmah izjašnjavaju da ih neko politički progoni i hoće da im seme zatre. Treba privremeno za ovakav kriminal uvesti administrativno kažnjavanje kaznama na neodređeno vreme-dok dotični gospodin ili gospođa ne revidira a onda povratak u zemlju Srbiju uz ograničena građanska prava i posla do iznemoglosti. Na ovaj način bi se dotična gospoda pokajala i odužila zemlji Srbiji protiv koje su radili. Naravno svu imovinu im treba konfiskovati a dotičnima obezbediti tri obroka dnevno, sedmično kupanje i krevet. Novac im nije ni potreban. Siguran sam gospodine Vučiću da posle poslate prva ture na Jadran da bi se vi mogli posvetiti drugim poslovima. Ovako, razvlačenje procesa godinama, preletanje po strankama,poštovanje sudskih prosedura, postavljanje na jake državne funkcije te uplašene sudije na suđenju ne mogu dati nikakav drugi rezultat nego što je ovaj.

SASA

pre 11 godina

pa čije su pare pronadjene kod njega...Jer su DS-ove. Ako jesu uhapsite nekog iz DS...Nemoguće da niko nije kriv a kod ovog pronadjene pare za koje je on rekao da su DS-ove. Ko koga bre ovde pravi na budalu

ZoranNS

pre 11 godina

Zar je neko sumnjao da će čovek biti oslobođen. Znalo se to unapred, kao što se znalo da će Dulić biti osuđen za ono što su Dinkić i Vučić uradili u Abu Dabiju, obećali stvari bez tendera, potpuno protivu ustava i zakona SRbije.

aleksandar grozni

pre 11 godina

Pazi ovo u sefu novci od investitora i porodicni novac.Pa zar stvarno vi u krivosudju mislite da smo svi debili i da cemo da progutamo ovu glupost?.Znaci po ovoj oslobadjajucoj presudi namece se zakljucak da ste svi u igri u dilu,jeste li?.Naravno odgovor bi bio ma taman posla,a dovoljno je pogledati samo sta voze sudije tuzioci i njihovi clanovi porodica pa zakljuciti o cemu se tu radi,ali nazalost ovo je Srbija.

eBora

pre 11 godina

Zanimljivo, onaj koji je otkucao resenje je osudjen zato sto je zloupotrebio sluzbeni polozaj a onaj ko je potpisao resenje, on je oslobodjen.
Hm d anije mozda zato sto je ministar

MO81

pre 11 godina

Ne ulazeći u komentar (oslobađajuće) presude, mislim da je trebalo sačekati njeno donošenje, pa tek onda imenovati Kneževića za ministra. Neozbiljno je postavljati na visoku državnu funkciju čoveka protiv koga se vodi postupak za srazmerno ozbiljno krivično delo. Još je manje jasno zašto je Knežević po svaku cenu morao biti deset dana gradonačelnik Zrenjanina pre nego što je imenovan za ministra.

posteni gradjanin

pre 11 godina

Gospodo novinari, molim da ubuduce pored imena napisete i funkciju koju ta osoba trenutno ima.
Utisak i efekat, bio pozitivan ili negativan, sigurno ce biti jaci i veci!
Ovaj slicaj to zavredjuje iz sve snage!
Hvala

molder

pre 11 godina

U Srbiji vlada zona sumraka,paralelne dimenzije i svetovi, cudne sile i neshvaceni zakoni koji prkose zdravom sirotinjskom razumu! Dok jednima prete isecanjem struje i telefona zbog trocifrenog racuna, porodice ocajne i gladuju, neki su oslobodjeni i nevini i ako su osmocifrene, desetocifrene sume para prosto nestale kroz njihove prste! I jos nam se keze preko malih ekrana. Ehh..kad bih znao samo kako preci u "njihove" dimenzije, pa da i ja kraduckam i budem bezobrazno bogat, a nevin!!!! Fizicari...molim za pomoc!!!

Djordje

pre 11 godina

PREJUDICIRAM PRESUDU:
KRIV je za ono vreme dok je bio funkcioner DS-a i za to se osuđuje na 13 meseci u koje će mu biti uračunato vreme provedeno u pritvoru.
DS je politički odgovoran što ga je zatvorio i u zatvoru drž'o.
Samo njegovo preletanje u SNS je pokajnički, sveti čin, divljenja vredan, te materijalna sredstva ne treba da vrati državi već SNS koja ga je oministrila, opoštenila i oljudila dodatno.
Veliku borac protiv korupcije i držalac žezla sile, secret servissa, prvde i pravičnosti (obaška ministar i ministarstvo pravde) Sv. Aleksandar Pošteni bez pokajanja Pokajnički će u svojim retkim nastupima u medijima pohvaliti Pravosuđe koje se promenilo od kada na njega on i stranka mu budno pazi.
Plodovi Retro-Renesanse svesrpske politike i društva.
ZA DOMOVINU SA (... upišite u poklič koga 'oćete...) NAPRED!!!
(Djordje, 1. novembar 2012 13:12)

Pogrešio sam i izvinjavam se svima.
Kao olakšavajuću okolnost navodim naivnost.
Verovao sam da moral mora negde da postoji i da je bar negde nastanjen u srbiji...ali prevario sam se grdno.
Preporuka: svi muljaroši (ne bih da pravu imenicu upotrebim, tužiće me i osuditi SNS sudstvo) I OSTALI njima srodni, napred u SNS abolirani ste za sve i svašta.
Možete čak i ženu i muža da prevarite!
Niko ne sme da vas pipne!
Tako mi predsednika, prvog podpremijera i guvernerke!
Amin!

tonoer

pre 11 godina

zzbog ovakvih je cika i otisao u ameriku!
mnogo me manje bole ove vesti kada znam da me to ne dotice ali mi smeta zbog mog naroda...
dok se tolerise korupcija nema nam boljeg zivota...
dok god gledas komsiju,brata,muza,zenu kako krade i pravis se lud zarad svoje sitne koristi koje u vecini slucajeva i ne bude,nemoj se cuditi sto ti je lose

Rade

pre 11 godina

Znaju nasi polticari na vlasti da je Kosovo dobar teren za zamajavanje naroda,da u toj mutnoj situaciji je moguce donositi oslobadjajuce presude...da se kladimo da ni Dulic nece da bude osudjen,uslov nije da je nevin,vec da je njegova stranka na vlasti...to ti je pravda u Srbiji,sve gore od goreg!