Utorak, 25.09.2012.

15:00

Vesić i Đilas o "Manifestu"

"Manifest novih demokrata" koji je Goran Vesić poslao mejlom Draganu Đilasu je autentičan, ali је izazvao različite reakcije dve strane.

Izvor: B92

Vesiæ i Ðilas o "Manifestu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

nesa

pre 11 godina

Tadiceva taktika u cilju kompromitacije Djilasa,kao sto i Djilas kompromituje Tadiceve kadrove preko medija koje on kontrolise, da bi uverio i zadnjeg clana DS da je Tadic los i da su se svi oko njega obogatili. Takodje,na ovaj nacin Tadic ce elegantno da. ,,eliminise,,i Vesica, posto ga upotrebi.

Vladimir

pre 11 godina

Ambicije ko planina a samo je jedno mesto predsednika. Iskreno sve se vise pitam da li je Boris uopste los ili je samo godinama izvikan kao krivac za kojesta. U sustini i nije.

Lord

pre 11 godina

Ma Djilas ce biti predsednik DS-a kad na vrbi rodi kivi.On ni dve nacrtane curke nije u stanju da vodi,a ne jednu politicku partiju.To je covek koji je, po mom misljenju,bespotrebno obrukao DS iznevsi u javnost nesuglasice unutar stranke.

Dr Smislov

pre 11 godina

Djilas je spin majstor!!! Ne zna kako je pismo završilo u novinama? Ćale je!
Tadić zvuči kao sasvim fer rešenje u odnosu na Djilasa i Vesića kad vidim kako funkcioniše ovaj tandem...

Winxica

pre 11 godina

Nisam neki obozavalac Borisa Tadica,ali je jedina gora opcija Dragan Djilas...I? Hoce li mi neko reci da ce se taj covek jednog dana kandidovati za predsednika...Ma,da.Glasala bih za njega na izborima koji ce se odrzati 31. Februara 0000000 godine.

DS-ovac

pre 11 godina

Vesić: Nadam se da će Đilas biti predsednik DS-a. Zar onaj izdajnik da zameni Tadica?!Covek mu pruzi prst,a on bi otkinuo celu ruku.On je sramota za DS.

Vanja

pre 11 godina

Koliko je vesic los covek znaju i Tadic i Djilas i zato se Djilas pametno ogradio jer gde god vesic ima uticaja tu sve ide naopako. Inace, dobro se zna da je vesic narucivao skandiranje protiv Tadica na Marakani iako je za sunovrat Zvezde kriv upravo vesic i sps.

maja a.

pre 11 godina

Na stranu Vesicev imidz, to sto je on napisao Djilasu je politicki najispravnije moguce. Samo, zaboravio je da Djilas nema veze sa politikom, ne moze on to da shvati. A vama preporucujem da procitate memoare Tonija Blera, ili pogledajte barem film o njemu, posto pretpostavljam da slabo citate kad pisete takve komentare.

lici na

pre 11 godina

Ovo mi lici kad onaj kaze u kafani ...ej brate nemoj vise da me branis..molim te.Ovo mi lici kao Manifest komunisticke partije Jugoslavije.Jos im fali slet povodom manifesta i stafeta i da budu najjaca stranka medju nesvrstanima.

Braćale naivni

pre 11 godina

Sve ovo vezano za ovaj Manifest treba posmatrati samo kao deo Tadićeve "komparativne kampanje" ( još jedne ). Tadić je jedan mnogo komparativan tip. Gle čuda, baš Panoviću poslato na objavljivanje. A mi se kao kopčamo na leđa. Dragane, čeličnu metlu i čisti sva ova ....na.

mrki

pre 11 godina

DS treba da propadne. A Srbija sigurno neće jer ako sa DS na vlasti nije propala neće nikad. To što se posećuju štale po Srbiji nikako neće dovest do propasti Srbije. Tek sada kad im ne ide vidi se ko su ti ljudi ustvari. Mala ništavila koje je neko pogurao da mu služe. I odslužiliiiiiiiiiiiii.

neglasac

pre 11 godina

pa ovo je tragikomedija
ovaj nekog nesto da uci, unistio sa mustiklom kk zvezdu..ostale samo limenke sad za razbijanje

najbolje je u ovoj zemlji biti savetnik..sve propada samo savetnici opstaju

red

pre 11 godina

Gospodin Vesic koj je KK Crvena zvezda doveo do rasula ne sme da bude na slobodi, ali ne, on je sada savetnik predsednika u FK Crvena zvezda.
NIKO NISTA NE RADI PO TOM PITANJU, DRZAVA JE MAFIJASKA, AKO PROTESTVUJES ZAVRSIS U CORCI!

marko

pre 11 godina

Ko je smeo da se Tadicevcima suprostavi u bilo cemu,prosaoi bi kao Ceda,a sad oce i stranku da nam preuzme, epa nece moci.Mi smo s stranci pre tebe Tadicu.Molimmo te urazumi i ne slusaj matorog Micuna jer taj nas je tri puta prodao.Pravi klub kao laburisti i tu ima mesta za sve nas veterani DS........................

veterinar011

pre 11 godina

Ova halabuka vise govori o Mikiju Rakicu i njegovom mentoru "ja i samo ja.." Tadicu! Kako su ljigavi.
Za Beogradjane je Djilas car,i bas nas briga sta drugi,koji nemaju poima kako Beograd funkcionise,pricaju!

Karlo

pre 11 godina

Goran Vesić je zli patuljak srpske politike, pijavica koja od prvog dana isisava krv organizmu kome se nakači - Demokratskoj stranci, Đinđiću, Crvenoj Zvezdi. Nema ideale, ni ideologiju. Ima samo komplekse, užasne komplekse, i beskrajnu negativnu, destruktivnu energiju. Jadan je Đilas ako se Vesića dohvatio kao saveznika, saradnika i savetnika. Jadna je i ta Demokratska stranka ako Đilasu dopusti da im vrati Vesića u stranku kao vladara iz senke. Vratio bi se Zemunski klan na velika vrata, kriminalci, tajkuni, mešetari, najgori talog društva sa kojim Vesić vrlo dobro pliva, uključujući njegovu staru ljubav - SPS. Uživam u kiptećoj mržnji koja isijava iz svake Vesićeve reči dok "nezainteresovano za politiku" ne izdržava a da ne blati Tadića; hvala Borisu što je ovo zlo odstranio iz Demokratske stranke. Đilasu neka je na čast kakve osobe naziva svojim prijateljima.

Maksa

pre 11 godina

Pa da kao Djilas je glup pa nije shvatio da ga Vesic turira i da radi za Tadica.zato je ovaj postujuci proceduru poslao Tadicevom kabinetu.

ponosan na svoje ime

pre 11 godina

Ja sam više za to da se bavimo aktuelnom vlašću, poskupljenjima i sl. nego bivšom.
(bezimena, 25. septembar 2012 15:47)

ja sam pre da lopovi odu u zatvor. a ako hrana u celom svetu poskupljuje sta moze bilo ko od nas da uradi?isto vazi i za gorivo,gas....

Zdrav razum

pre 11 godina

1. Odakle tom Vesicu uopste e-mail adresa Gradonacelnika Djilasa?
2. Odakle Gradonacelniku uopste ideja da cita savete koje nije trazio?
Znaci da Djilasu niko ne pise u vezi posla koji treba da obavlja pa ima
onoliko slobodnog vremena.
3. Odakle Gradonacelniku Djilasa ideja da te nezeljene savete jos
prosledjuje Sefu kabineta Borisa Tadica?
4. Zasto se onda cudi sto su se nezeljeni saveti pojavili u javnosti?
Djilas je ocekivao da Sse Sef kabineta slatko nasmeje i ne preduzme
nista?
5. Zasto nije nezeljene savete prosledio Borisu Tadicu?
Ako nije imao e-mail adresu mogao je da pita Vesica.
Taj ocigledno ima sve adrese.

jasna

pre 11 godina

Cim nisu na vlasti i rade mahinacije dolazi do sukoba.Sta li se desava svakodnevno kada samo ponekad "iscuri" ovakva vest.Najgore je od svega sto neduzni ispastaju.

Bjelica

pre 11 godina

Da se razumemo nisam fan Z.Djindjica, daleko od toga, ali ako neko smatra da su ova dva gulanfera nastavljaci njegovog lika i dela, pokojnik se vrti 3500 obrt./min, mada nije se ni zaustavljao jer su ranije cedu proglasavali njegovim naslednikom.... Ostavite Zokija da pociva u miru, a ovu ekipu ``sposobnih`` menadzera i peraca prozora samo ugasite

Kosta

pre 11 godina

Najblizi saradnici dosli su glave Zoranu Djindjicu,pojedini su cak otvoreno saradjivali sa surcinsko-zemunskim klanom,ubicama koji su izvrsavali prljave zadatke za centre moci koji nisu do danas razbijeni.

vi već nestajete

pre 11 godina

Evo šta mogu da kažem na sve - LDP. Nemam ja više živaca da pratim skandale i svađe u DS. Sreća Srbije i njenih građana što je LDP dovoljno ozbiljna stranka koja može, i hoće, da preuzme ulogu koju je nekada, pre nego što se pretvorila u poslovni klub, imala demokratska stranka. Umesto da shvate svoju odgovornost prema građanima sada kada demokratija u ovoj državi visi o tankom koncu, kada je zemlja u ovolikoj krizi, umesto da se reše onih koji su kompromitovali DS, oni se svađaju i bore za neku partijsku vlast. Džaba vam vlast u stranci kada izgubite SVU podršku u biračkom telu. Ipak, poslednji put, ja sam za Tadića jer ima najveću podršku i poverenje građana. Đilas ga nikada neće imati u toj meri. A, potpuno razumem, da budem iskrena, samo ono što govori Živković. Njegovi stavovi su stavovi izvorne DS. I više neću da pratim šta se dešava u DS. Izluđuje me.

novica952

pre 11 godina

Običan svet za ovo kaže " došao đavo po svoje " a suština je da su dojučerašnji partijski saborci postali mnogo daleki , da opšte preko šefova kabineta i putem mejla i da se igraju gluvih telefona. To nekotrolisano i bahato ponašanje na vlasti dovelo ih je u ćorsokak u kome svako svakom ne veruje i drugog smatra za neprijatelja i rivala. Dok su bili na vlasti sve je teklo kao reka i oni i njihovi saborci su mogli lagodno da se nafatiraju na teret ovog ojađenog naroda. Kakvi god manifest da doneset i kako god da se dogovorite kraj vašeg propadanja se još ne nazire.

Milan

pre 11 godina

Preposteni Bora, beakompromisni borac i fer plej igrac. Dodaje novinarima mailove, a sve u cilju diskreditovanja protivnika na stranackim izborima. Posteno.

Igor

pre 11 godina

Koliko god mi je Vesic antipatican, u jednoj stvari je u pravu, a to je da je Tadic okrivio sve druge za izborni poraz, a ne vidi svoju odgovrnost koja je najveca,i on mora da ode sa cela stranke, jer onaj njegov intervju novostima je pocetak hajke na djiasa koji zeli bolju stranku koja bi se na sledecim izborima vratila na vlast. Nema sanse da ce boljitak stranci doneti miki rakic ili nebojsa krstic i naravno saper, koji ce biti postavljeni u vrh stranke ako Tadic ostane prsednik DS-a.

Nenad

pre 11 godina

Postijem Djilasa, ali ako Vesic bude na istoj strani i Djilas to prihvati, daleko im lepa kuca obojici. Goran VEsic je jedna sramota, nemoralan covek, lazov i ******!

Зрењанин

pre 11 godina

Ето имали смо јединствену прилику у протеклом периоду да се уверимо кроз сав њихов прљав веш који су изнели, какви су то реформатори и европејци, а од свега су нам највише демонстрирали како у прекси изгледа она стара изрека - лева рука десни џеп! Смучили су ми се!

SENKA

pre 11 godina

Iz dana u dan DS nam dokazuje da je vreme došlo da odu sa političke scene Srbije, raspustite se pa sve izpočetka , pod uslovom da Vam pođe od ruke da se ponovo sastavite.

bezimena

pre 11 godina

"Istine radi, ovaj savet Dragan Đilas nije tražio".

Ovim je sve rečeno.
Ja sam više za to da se bavimo aktuelnom vlašću, poskupljenjima i sl. nego bivšom.

karaves

pre 11 godina

DS, KK CRVENA ZVEZDA, FK CRVENA ZVEZDA, pa ponovo DS,......g/din Vesic.....cestitamo....sta od ovoga nije uruseno nakon g/dina Vesica....

SMART

pre 11 godina

Do kad će ovi da se peglaju?! Izvinite al meni je i više nego dosta svih ljudi iz DS, dok su bili na vlasti morali smo da ih trpimo, a sad kad su postali prošlost za ovu zemlju dajte neka tamo i ostanu, sami su zaslužni za to.

Magdalena

pre 11 godina

Nadam se da cete svi zajedno da nestanete sa politicke scene, jer to sto je isplivalo na povrsinu poslednjih dana previse je za ovu napacenu zemlju!

IBJ

pre 11 godina

Taman htedoh da napišem komentar na prethodnu vest, kratak, dve reči: "Klasična podmetačina." kad me preduhitri ovaj dvostruki utuk. Jedina istinska žrtva u celoj ovoj jadnoj ujdurmi će biti list "Danas" koji se (nadam se) nepažnjom izjednačio sa "Kurirskom štampom".

Marko (Dorcol)

pre 11 godina

He he, pa oni mu to dodju ko Marks i Engels. Vec vidim klince u 22. veku, kako pricaju ispred skole: "Ma nisam pipnuo onaj Vesicizam, samo da me ne prozove".

karaves

pre 11 godina

DS, KK CRVENA ZVEZDA, FK CRVENA ZVEZDA, pa ponovo DS,......g/din Vesic.....cestitamo....sta od ovoga nije uruseno nakon g/dina Vesica....

Marko (Dorcol)

pre 11 godina

He he, pa oni mu to dodju ko Marks i Engels. Vec vidim klince u 22. veku, kako pricaju ispred skole: "Ma nisam pipnuo onaj Vesicizam, samo da me ne prozove".

Nenad

pre 11 godina

Postijem Djilasa, ali ako Vesic bude na istoj strani i Djilas to prihvati, daleko im lepa kuca obojici. Goran VEsic je jedna sramota, nemoralan covek, lazov i ******!

Karlo

pre 11 godina

Goran Vesić je zli patuljak srpske politike, pijavica koja od prvog dana isisava krv organizmu kome se nakači - Demokratskoj stranci, Đinđiću, Crvenoj Zvezdi. Nema ideale, ni ideologiju. Ima samo komplekse, užasne komplekse, i beskrajnu negativnu, destruktivnu energiju. Jadan je Đilas ako se Vesića dohvatio kao saveznika, saradnika i savetnika. Jadna je i ta Demokratska stranka ako Đilasu dopusti da im vrati Vesića u stranku kao vladara iz senke. Vratio bi se Zemunski klan na velika vrata, kriminalci, tajkuni, mešetari, najgori talog društva sa kojim Vesić vrlo dobro pliva, uključujući njegovu staru ljubav - SPS. Uživam u kiptećoj mržnji koja isijava iz svake Vesićeve reči dok "nezainteresovano za politiku" ne izdržava a da ne blati Tadića; hvala Borisu što je ovo zlo odstranio iz Demokratske stranke. Đilasu neka je na čast kakve osobe naziva svojim prijateljima.

bezimena

pre 11 godina

"Istine radi, ovaj savet Dragan Đilas nije tražio".

Ovim je sve rečeno.
Ja sam više za to da se bavimo aktuelnom vlašću, poskupljenjima i sl. nego bivšom.

SENKA

pre 11 godina

Iz dana u dan DS nam dokazuje da je vreme došlo da odu sa političke scene Srbije, raspustite se pa sve izpočetka , pod uslovom da Vam pođe od ruke da se ponovo sastavite.

Bjelica

pre 11 godina

Da se razumemo nisam fan Z.Djindjica, daleko od toga, ali ako neko smatra da su ova dva gulanfera nastavljaci njegovog lika i dela, pokojnik se vrti 3500 obrt./min, mada nije se ni zaustavljao jer su ranije cedu proglasavali njegovim naslednikom.... Ostavite Zokija da pociva u miru, a ovu ekipu ``sposobnih`` menadzera i peraca prozora samo ugasite

red

pre 11 godina

Gospodin Vesic koj je KK Crvena zvezda doveo do rasula ne sme da bude na slobodi, ali ne, on je sada savetnik predsednika u FK Crvena zvezda.
NIKO NISTA NE RADI PO TOM PITANJU, DRZAVA JE MAFIJASKA, AKO PROTESTVUJES ZAVRSIS U CORCI!

IBJ

pre 11 godina

Taman htedoh da napišem komentar na prethodnu vest, kratak, dve reči: "Klasična podmetačina." kad me preduhitri ovaj dvostruki utuk. Jedina istinska žrtva u celoj ovoj jadnoj ujdurmi će biti list "Danas" koji se (nadam se) nepažnjom izjednačio sa "Kurirskom štampom".

Kosta

pre 11 godina

Najblizi saradnici dosli su glave Zoranu Djindjicu,pojedini su cak otvoreno saradjivali sa surcinsko-zemunskim klanom,ubicama koji su izvrsavali prljave zadatke za centre moci koji nisu do danas razbijeni.

Magdalena

pre 11 godina

Nadam se da cete svi zajedno da nestanete sa politicke scene, jer to sto je isplivalo na povrsinu poslednjih dana previse je za ovu napacenu zemlju!

Зрењанин

pre 11 godina

Ето имали смо јединствену прилику у протеклом периоду да се уверимо кроз сав њихов прљав веш који су изнели, какви су то реформатори и европејци, а од свега су нам највише демонстрирали како у прекси изгледа она стара изрека - лева рука десни џеп! Смучили су ми се!

Maksa

pre 11 godina

Pa da kao Djilas je glup pa nije shvatio da ga Vesic turira i da radi za Tadica.zato je ovaj postujuci proceduru poslao Tadicevom kabinetu.

Zdrav razum

pre 11 godina

1. Odakle tom Vesicu uopste e-mail adresa Gradonacelnika Djilasa?
2. Odakle Gradonacelniku uopste ideja da cita savete koje nije trazio?
Znaci da Djilasu niko ne pise u vezi posla koji treba da obavlja pa ima
onoliko slobodnog vremena.
3. Odakle Gradonacelniku Djilasa ideja da te nezeljene savete jos
prosledjuje Sefu kabineta Borisa Tadica?
4. Zasto se onda cudi sto su se nezeljeni saveti pojavili u javnosti?
Djilas je ocekivao da Sse Sef kabineta slatko nasmeje i ne preduzme
nista?
5. Zasto nije nezeljene savete prosledio Borisu Tadicu?
Ako nije imao e-mail adresu mogao je da pita Vesica.
Taj ocigledno ima sve adrese.

Vanja

pre 11 godina

Koliko je vesic los covek znaju i Tadic i Djilas i zato se Djilas pametno ogradio jer gde god vesic ima uticaja tu sve ide naopako. Inace, dobro se zna da je vesic narucivao skandiranje protiv Tadica na Marakani iako je za sunovrat Zvezde kriv upravo vesic i sps.

ponosan na svoje ime

pre 11 godina

Ja sam više za to da se bavimo aktuelnom vlašću, poskupljenjima i sl. nego bivšom.
(bezimena, 25. septembar 2012 15:47)

ja sam pre da lopovi odu u zatvor. a ako hrana u celom svetu poskupljuje sta moze bilo ko od nas da uradi?isto vazi i za gorivo,gas....

neglasac

pre 11 godina

pa ovo je tragikomedija
ovaj nekog nesto da uci, unistio sa mustiklom kk zvezdu..ostale samo limenke sad za razbijanje

najbolje je u ovoj zemlji biti savetnik..sve propada samo savetnici opstaju

Milan

pre 11 godina

Preposteni Bora, beakompromisni borac i fer plej igrac. Dodaje novinarima mailove, a sve u cilju diskreditovanja protivnika na stranackim izborima. Posteno.

vi već nestajete

pre 11 godina

Evo šta mogu da kažem na sve - LDP. Nemam ja više živaca da pratim skandale i svađe u DS. Sreća Srbije i njenih građana što je LDP dovoljno ozbiljna stranka koja može, i hoće, da preuzme ulogu koju je nekada, pre nego što se pretvorila u poslovni klub, imala demokratska stranka. Umesto da shvate svoju odgovornost prema građanima sada kada demokratija u ovoj državi visi o tankom koncu, kada je zemlja u ovolikoj krizi, umesto da se reše onih koji su kompromitovali DS, oni se svađaju i bore za neku partijsku vlast. Džaba vam vlast u stranci kada izgubite SVU podršku u biračkom telu. Ipak, poslednji put, ja sam za Tadića jer ima najveću podršku i poverenje građana. Đilas ga nikada neće imati u toj meri. A, potpuno razumem, da budem iskrena, samo ono što govori Živković. Njegovi stavovi su stavovi izvorne DS. I više neću da pratim šta se dešava u DS. Izluđuje me.

SMART

pre 11 godina

Do kad će ovi da se peglaju?! Izvinite al meni je i više nego dosta svih ljudi iz DS, dok su bili na vlasti morali smo da ih trpimo, a sad kad su postali prošlost za ovu zemlju dajte neka tamo i ostanu, sami su zaslužni za to.

veterinar011

pre 11 godina

Ova halabuka vise govori o Mikiju Rakicu i njegovom mentoru "ja i samo ja.." Tadicu! Kako su ljigavi.
Za Beogradjane je Djilas car,i bas nas briga sta drugi,koji nemaju poima kako Beograd funkcionise,pricaju!

Igor

pre 11 godina

Koliko god mi je Vesic antipatican, u jednoj stvari je u pravu, a to je da je Tadic okrivio sve druge za izborni poraz, a ne vidi svoju odgovrnost koja je najveca,i on mora da ode sa cela stranke, jer onaj njegov intervju novostima je pocetak hajke na djiasa koji zeli bolju stranku koja bi se na sledecim izborima vratila na vlast. Nema sanse da ce boljitak stranci doneti miki rakic ili nebojsa krstic i naravno saper, koji ce biti postavljeni u vrh stranke ako Tadic ostane prsednik DS-a.

jasna

pre 11 godina

Cim nisu na vlasti i rade mahinacije dolazi do sukoba.Sta li se desava svakodnevno kada samo ponekad "iscuri" ovakva vest.Najgore je od svega sto neduzni ispastaju.

novica952

pre 11 godina

Običan svet za ovo kaže " došao đavo po svoje " a suština je da su dojučerašnji partijski saborci postali mnogo daleki , da opšte preko šefova kabineta i putem mejla i da se igraju gluvih telefona. To nekotrolisano i bahato ponašanje na vlasti dovelo ih je u ćorsokak u kome svako svakom ne veruje i drugog smatra za neprijatelja i rivala. Dok su bili na vlasti sve je teklo kao reka i oni i njihovi saborci su mogli lagodno da se nafatiraju na teret ovog ojađenog naroda. Kakvi god manifest da doneset i kako god da se dogovorite kraj vašeg propadanja se još ne nazire.

mrki

pre 11 godina

DS treba da propadne. A Srbija sigurno neće jer ako sa DS na vlasti nije propala neće nikad. To što se posećuju štale po Srbiji nikako neće dovest do propasti Srbije. Tek sada kad im ne ide vidi se ko su ti ljudi ustvari. Mala ništavila koje je neko pogurao da mu služe. I odslužiliiiiiiiiiiiii.

marko

pre 11 godina

Ko je smeo da se Tadicevcima suprostavi u bilo cemu,prosaoi bi kao Ceda,a sad oce i stranku da nam preuzme, epa nece moci.Mi smo s stranci pre tebe Tadicu.Molimmo te urazumi i ne slusaj matorog Micuna jer taj nas je tri puta prodao.Pravi klub kao laburisti i tu ima mesta za sve nas veterani DS........................

Dr Smislov

pre 11 godina

Djilas je spin majstor!!! Ne zna kako je pismo završilo u novinama? Ćale je!
Tadić zvuči kao sasvim fer rešenje u odnosu na Djilasa i Vesića kad vidim kako funkcioniše ovaj tandem...

lici na

pre 11 godina

Ovo mi lici kad onaj kaze u kafani ...ej brate nemoj vise da me branis..molim te.Ovo mi lici kao Manifest komunisticke partije Jugoslavije.Jos im fali slet povodom manifesta i stafeta i da budu najjaca stranka medju nesvrstanima.

Winxica

pre 11 godina

Nisam neki obozavalac Borisa Tadica,ali je jedina gora opcija Dragan Djilas...I? Hoce li mi neko reci da ce se taj covek jednog dana kandidovati za predsednika...Ma,da.Glasala bih za njega na izborima koji ce se odrzati 31. Februara 0000000 godine.

Braćale naivni

pre 11 godina

Sve ovo vezano za ovaj Manifest treba posmatrati samo kao deo Tadićeve "komparativne kampanje" ( još jedne ). Tadić je jedan mnogo komparativan tip. Gle čuda, baš Panoviću poslato na objavljivanje. A mi se kao kopčamo na leđa. Dragane, čeličnu metlu i čisti sva ova ....na.

Lord

pre 11 godina

Ma Djilas ce biti predsednik DS-a kad na vrbi rodi kivi.On ni dve nacrtane curke nije u stanju da vodi,a ne jednu politicku partiju.To je covek koji je, po mom misljenju,bespotrebno obrukao DS iznevsi u javnost nesuglasice unutar stranke.

Vladimir

pre 11 godina

Ambicije ko planina a samo je jedno mesto predsednika. Iskreno sve se vise pitam da li je Boris uopste los ili je samo godinama izvikan kao krivac za kojesta. U sustini i nije.

maja a.

pre 11 godina

Na stranu Vesicev imidz, to sto je on napisao Djilasu je politicki najispravnije moguce. Samo, zaboravio je da Djilas nema veze sa politikom, ne moze on to da shvati. A vama preporucujem da procitate memoare Tonija Blera, ili pogledajte barem film o njemu, posto pretpostavljam da slabo citate kad pisete takve komentare.

DS-ovac

pre 11 godina

Vesić: Nadam se da će Đilas biti predsednik DS-a. Zar onaj izdajnik da zameni Tadica?!Covek mu pruzi prst,a on bi otkinuo celu ruku.On je sramota za DS.

nesa

pre 11 godina

Tadiceva taktika u cilju kompromitacije Djilasa,kao sto i Djilas kompromituje Tadiceve kadrove preko medija koje on kontrolise, da bi uverio i zadnjeg clana DS da je Tadic los i da su se svi oko njega obogatili. Takodje,na ovaj nacin Tadic ce elegantno da. ,,eliminise,,i Vesica, posto ga upotrebi.

SENKA

pre 11 godina

Iz dana u dan DS nam dokazuje da je vreme došlo da odu sa političke scene Srbije, raspustite se pa sve izpočetka , pod uslovom da Vam pođe od ruke da se ponovo sastavite.

veterinar011

pre 11 godina

Ova halabuka vise govori o Mikiju Rakicu i njegovom mentoru "ja i samo ja.." Tadicu! Kako su ljigavi.
Za Beogradjane je Djilas car,i bas nas briga sta drugi,koji nemaju poima kako Beograd funkcionise,pricaju!

bezimena

pre 11 godina

"Istine radi, ovaj savet Dragan Đilas nije tražio".

Ovim je sve rečeno.
Ja sam više za to da se bavimo aktuelnom vlašću, poskupljenjima i sl. nego bivšom.

vi već nestajete

pre 11 godina

Evo šta mogu da kažem na sve - LDP. Nemam ja više živaca da pratim skandale i svađe u DS. Sreća Srbije i njenih građana što je LDP dovoljno ozbiljna stranka koja može, i hoće, da preuzme ulogu koju je nekada, pre nego što se pretvorila u poslovni klub, imala demokratska stranka. Umesto da shvate svoju odgovornost prema građanima sada kada demokratija u ovoj državi visi o tankom koncu, kada je zemlja u ovolikoj krizi, umesto da se reše onih koji su kompromitovali DS, oni se svađaju i bore za neku partijsku vlast. Džaba vam vlast u stranci kada izgubite SVU podršku u biračkom telu. Ipak, poslednji put, ja sam za Tadića jer ima najveću podršku i poverenje građana. Đilas ga nikada neće imati u toj meri. A, potpuno razumem, da budem iskrena, samo ono što govori Živković. Njegovi stavovi su stavovi izvorne DS. I više neću da pratim šta se dešava u DS. Izluđuje me.

Magdalena

pre 11 godina

Nadam se da cete svi zajedno da nestanete sa politicke scene, jer to sto je isplivalo na povrsinu poslednjih dana previse je za ovu napacenu zemlju!

marko

pre 11 godina

Ko je smeo da se Tadicevcima suprostavi u bilo cemu,prosaoi bi kao Ceda,a sad oce i stranku da nam preuzme, epa nece moci.Mi smo s stranci pre tebe Tadicu.Molimmo te urazumi i ne slusaj matorog Micuna jer taj nas je tri puta prodao.Pravi klub kao laburisti i tu ima mesta za sve nas veterani DS........................

IBJ

pre 11 godina

Taman htedoh da napišem komentar na prethodnu vest, kratak, dve reči: "Klasična podmetačina." kad me preduhitri ovaj dvostruki utuk. Jedina istinska žrtva u celoj ovoj jadnoj ujdurmi će biti list "Danas" koji se (nadam se) nepažnjom izjednačio sa "Kurirskom štampom".

ponosan na svoje ime

pre 11 godina

Ja sam više za to da se bavimo aktuelnom vlašću, poskupljenjima i sl. nego bivšom.
(bezimena, 25. septembar 2012 15:47)

ja sam pre da lopovi odu u zatvor. a ako hrana u celom svetu poskupljuje sta moze bilo ko od nas da uradi?isto vazi i za gorivo,gas....

Зрењанин

pre 11 godina

Ето имали смо јединствену прилику у протеклом периоду да се уверимо кроз сав њихов прљав веш који су изнели, какви су то реформатори и европејци, а од свега су нам највише демонстрирали како у прекси изгледа она стара изрека - лева рука десни џеп! Смучили су ми се!

SMART

pre 11 godina

Do kad će ovi da se peglaju?! Izvinite al meni je i više nego dosta svih ljudi iz DS, dok su bili na vlasti morali smo da ih trpimo, a sad kad su postali prošlost za ovu zemlju dajte neka tamo i ostanu, sami su zaslužni za to.

Zdrav razum

pre 11 godina

1. Odakle tom Vesicu uopste e-mail adresa Gradonacelnika Djilasa?
2. Odakle Gradonacelniku uopste ideja da cita savete koje nije trazio?
Znaci da Djilasu niko ne pise u vezi posla koji treba da obavlja pa ima
onoliko slobodnog vremena.
3. Odakle Gradonacelniku Djilasa ideja da te nezeljene savete jos
prosledjuje Sefu kabineta Borisa Tadica?
4. Zasto se onda cudi sto su se nezeljeni saveti pojavili u javnosti?
Djilas je ocekivao da Sse Sef kabineta slatko nasmeje i ne preduzme
nista?
5. Zasto nije nezeljene savete prosledio Borisu Tadicu?
Ako nije imao e-mail adresu mogao je da pita Vesica.
Taj ocigledno ima sve adrese.

mrki

pre 11 godina

DS treba da propadne. A Srbija sigurno neće jer ako sa DS na vlasti nije propala neće nikad. To što se posećuju štale po Srbiji nikako neće dovest do propasti Srbije. Tek sada kad im ne ide vidi se ko su ti ljudi ustvari. Mala ništavila koje je neko pogurao da mu služe. I odslužiliiiiiiiiiiiii.

Milan

pre 11 godina

Preposteni Bora, beakompromisni borac i fer plej igrac. Dodaje novinarima mailove, a sve u cilju diskreditovanja protivnika na stranackim izborima. Posteno.

Igor

pre 11 godina

Koliko god mi je Vesic antipatican, u jednoj stvari je u pravu, a to je da je Tadic okrivio sve druge za izborni poraz, a ne vidi svoju odgovrnost koja je najveca,i on mora da ode sa cela stranke, jer onaj njegov intervju novostima je pocetak hajke na djiasa koji zeli bolju stranku koja bi se na sledecim izborima vratila na vlast. Nema sanse da ce boljitak stranci doneti miki rakic ili nebojsa krstic i naravno saper, koji ce biti postavljeni u vrh stranke ako Tadic ostane prsednik DS-a.

Braćale naivni

pre 11 godina

Sve ovo vezano za ovaj Manifest treba posmatrati samo kao deo Tadićeve "komparativne kampanje" ( još jedne ). Tadić je jedan mnogo komparativan tip. Gle čuda, baš Panoviću poslato na objavljivanje. A mi se kao kopčamo na leđa. Dragane, čeličnu metlu i čisti sva ova ....na.

maja a.

pre 11 godina

Na stranu Vesicev imidz, to sto je on napisao Djilasu je politicki najispravnije moguce. Samo, zaboravio je da Djilas nema veze sa politikom, ne moze on to da shvati. A vama preporucujem da procitate memoare Tonija Blera, ili pogledajte barem film o njemu, posto pretpostavljam da slabo citate kad pisete takve komentare.

jasna

pre 11 godina

Cim nisu na vlasti i rade mahinacije dolazi do sukoba.Sta li se desava svakodnevno kada samo ponekad "iscuri" ovakva vest.Najgore je od svega sto neduzni ispastaju.

Maksa

pre 11 godina

Pa da kao Djilas je glup pa nije shvatio da ga Vesic turira i da radi za Tadica.zato je ovaj postujuci proceduru poslao Tadicevom kabinetu.

Kosta

pre 11 godina

Najblizi saradnici dosli su glave Zoranu Djindjicu,pojedini su cak otvoreno saradjivali sa surcinsko-zemunskim klanom,ubicama koji su izvrsavali prljave zadatke za centre moci koji nisu do danas razbijeni.

Marko (Dorcol)

pre 11 godina

He he, pa oni mu to dodju ko Marks i Engels. Vec vidim klince u 22. veku, kako pricaju ispred skole: "Ma nisam pipnuo onaj Vesicizam, samo da me ne prozove".

Karlo

pre 11 godina

Goran Vesić je zli patuljak srpske politike, pijavica koja od prvog dana isisava krv organizmu kome se nakači - Demokratskoj stranci, Đinđiću, Crvenoj Zvezdi. Nema ideale, ni ideologiju. Ima samo komplekse, užasne komplekse, i beskrajnu negativnu, destruktivnu energiju. Jadan je Đilas ako se Vesića dohvatio kao saveznika, saradnika i savetnika. Jadna je i ta Demokratska stranka ako Đilasu dopusti da im vrati Vesića u stranku kao vladara iz senke. Vratio bi se Zemunski klan na velika vrata, kriminalci, tajkuni, mešetari, najgori talog društva sa kojim Vesić vrlo dobro pliva, uključujući njegovu staru ljubav - SPS. Uživam u kiptećoj mržnji koja isijava iz svake Vesićeve reči dok "nezainteresovano za politiku" ne izdržava a da ne blati Tadića; hvala Borisu što je ovo zlo odstranio iz Demokratske stranke. Đilasu neka je na čast kakve osobe naziva svojim prijateljima.

Nenad

pre 11 godina

Postijem Djilasa, ali ako Vesic bude na istoj strani i Djilas to prihvati, daleko im lepa kuca obojici. Goran VEsic je jedna sramota, nemoralan covek, lazov i ******!

novica952

pre 11 godina

Običan svet za ovo kaže " došao đavo po svoje " a suština je da su dojučerašnji partijski saborci postali mnogo daleki , da opšte preko šefova kabineta i putem mejla i da se igraju gluvih telefona. To nekotrolisano i bahato ponašanje na vlasti dovelo ih je u ćorsokak u kome svako svakom ne veruje i drugog smatra za neprijatelja i rivala. Dok su bili na vlasti sve je teklo kao reka i oni i njihovi saborci su mogli lagodno da se nafatiraju na teret ovog ojađenog naroda. Kakvi god manifest da doneset i kako god da se dogovorite kraj vašeg propadanja se još ne nazire.

karaves

pre 11 godina

DS, KK CRVENA ZVEZDA, FK CRVENA ZVEZDA, pa ponovo DS,......g/din Vesic.....cestitamo....sta od ovoga nije uruseno nakon g/dina Vesica....

Bjelica

pre 11 godina

Da se razumemo nisam fan Z.Djindjica, daleko od toga, ali ako neko smatra da su ova dva gulanfera nastavljaci njegovog lika i dela, pokojnik se vrti 3500 obrt./min, mada nije se ni zaustavljao jer su ranije cedu proglasavali njegovim naslednikom.... Ostavite Zokija da pociva u miru, a ovu ekipu ``sposobnih`` menadzera i peraca prozora samo ugasite

lici na

pre 11 godina

Ovo mi lici kad onaj kaze u kafani ...ej brate nemoj vise da me branis..molim te.Ovo mi lici kao Manifest komunisticke partije Jugoslavije.Jos im fali slet povodom manifesta i stafeta i da budu najjaca stranka medju nesvrstanima.

Vanja

pre 11 godina

Koliko je vesic los covek znaju i Tadic i Djilas i zato se Djilas pametno ogradio jer gde god vesic ima uticaja tu sve ide naopako. Inace, dobro se zna da je vesic narucivao skandiranje protiv Tadica na Marakani iako je za sunovrat Zvezde kriv upravo vesic i sps.

red

pre 11 godina

Gospodin Vesic koj je KK Crvena zvezda doveo do rasula ne sme da bude na slobodi, ali ne, on je sada savetnik predsednika u FK Crvena zvezda.
NIKO NISTA NE RADI PO TOM PITANJU, DRZAVA JE MAFIJASKA, AKO PROTESTVUJES ZAVRSIS U CORCI!

neglasac

pre 11 godina

pa ovo je tragikomedija
ovaj nekog nesto da uci, unistio sa mustiklom kk zvezdu..ostale samo limenke sad za razbijanje

najbolje je u ovoj zemlji biti savetnik..sve propada samo savetnici opstaju

DS-ovac

pre 11 godina

Vesić: Nadam se da će Đilas biti predsednik DS-a. Zar onaj izdajnik da zameni Tadica?!Covek mu pruzi prst,a on bi otkinuo celu ruku.On je sramota za DS.

Lord

pre 11 godina

Ma Djilas ce biti predsednik DS-a kad na vrbi rodi kivi.On ni dve nacrtane curke nije u stanju da vodi,a ne jednu politicku partiju.To je covek koji je, po mom misljenju,bespotrebno obrukao DS iznevsi u javnost nesuglasice unutar stranke.

Vladimir

pre 11 godina

Ambicije ko planina a samo je jedno mesto predsednika. Iskreno sve se vise pitam da li je Boris uopste los ili je samo godinama izvikan kao krivac za kojesta. U sustini i nije.

Dr Smislov

pre 11 godina

Djilas je spin majstor!!! Ne zna kako je pismo završilo u novinama? Ćale je!
Tadić zvuči kao sasvim fer rešenje u odnosu na Djilasa i Vesića kad vidim kako funkcioniše ovaj tandem...

Winxica

pre 11 godina

Nisam neki obozavalac Borisa Tadica,ali je jedina gora opcija Dragan Djilas...I? Hoce li mi neko reci da ce se taj covek jednog dana kandidovati za predsednika...Ma,da.Glasala bih za njega na izborima koji ce se odrzati 31. Februara 0000000 godine.

nesa

pre 11 godina

Tadiceva taktika u cilju kompromitacije Djilasa,kao sto i Djilas kompromituje Tadiceve kadrove preko medija koje on kontrolise, da bi uverio i zadnjeg clana DS da je Tadic los i da su se svi oko njega obogatili. Takodje,na ovaj nacin Tadic ce elegantno da. ,,eliminise,,i Vesica, posto ga upotrebi.