Ponedeljak, 24.09.2012.

12:32

"Vlast ima priliku da nađe krivca"

Danilo Ikodinović, vlasnik kafane ispred koje je pretučen Pavle Lešanović, koji za to optužuje Nenada Čanka, kaže da vlast ima priliku da rasvetli ovaj događaj.

Izvor: B92

"Vlast ima priliku da naðe krivca" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

158 Komentari

Sortiraj po:

mayo

pre 11 godina

Ovo je za svaku osudu i istraga je potpuno ispravna stvar koju nalaze tuzilastvo u ovakvim situacijama.Ovakvim situacijama se nista ne resava.

ewa

pre 11 godina

Najiskrenije se nadam da ce vlast reagovati sto je moguce brze jer ovakve situacije su nedopustive bez obzira na koga se odnosile.Svako treba da odgovara za svoje greske.

zoran

pre 11 godina

Sokantno da se ovako ponasaju pojedini politicari,ovo je za svaku osudu i trebalo bi da sluzi kao primer da sadasnje pravosudje veoma ispravno radi svoj posao.

jasmina

pre 11 godina

Najiskrenije se nadam da ce vlast reagovati sto je moguce brze jer ovakve situacije su nedopustive bez obzira na koga se odnosile.Svako treba da odgovara za svoje greske.

dragan simin

pre 11 godina

Siledzije iz vrha stranke su po vama veoma zaštićeni i baš zbog toga treba da se pokaže nova vlada da zaštićenih nema nebitno dali su građani ili političari svako mora da odgovara za svoja dela.

Dragana Draganica

pre 11 godina

Budu li svedoci kao vi Ikodinovicu menjali svoje iskaze tesko ce se ustanoviti ko je glavni i odgovorni za ovo ponasanje ispred vaseg kafica.

dozer

pre 11 godina

Čanak (ni)je tukao čoveka koji se mladoj devojci nabacivao u kafani Dače Ikodinovića? Pa je li to neki film? Dajte, ko režira te skečeve! Jel smo stvarno toliko kolektivno prsli da registrujemo postojanje ovakvih spodoba? Ja više ni minuta neću potrošiti na nekoga-nikoga po imenu Nenad Čanak.Stop!

Dejan

pre 11 godina

Iako sam siguran da je Canak tu umesan daleko vise nego sto tvrdi, ovom navodnom "ostecenom" ne mogu da verujem ni rec.
Coveka su poslali da isprovocira Canka, a takvu 'ladovinu od coveka izgleda jedino mozes naterati da odlepi ako mu neki pedofil dira familiju. Nemam bratanicu, ali imam cerku, u zivotu se nisam potukao, ali da se nesto tako desi mojoj cerci ko zna kako bih odreagovao.
Canak je naseo, da li ga je istukao ne znam, verovatno jeste (malo, ne puno), ali cinjenice su da je izjavu dao u Beogradu, medju "svojima", tj onima koji su ga poslali, da slucajno Canak ne bi mogao ista da sazna (jer bi NS policija njemu dala izvestaj) i da se skoro isti cas javljaju bivsi radikali navodno zgrozeni je dovoljno za veliku sumnju.
Ovo je borba oko Vojvodine, a znajuci kako su radikali bili uspesni u ocuvanju Srbije i Srba, ode i Vojvodina uskoro.
I ne brinite, zapad ce podrzati Canka ako im je u interesu. Kad mogu jednog Tacija, sto ne bi i Canka koji u odnosu na njega deluje kao andjeo

temida

pre 11 godina

Iz ovog teksta se da naslutiti da postoji video kamera i snimak pa ce se videti ko je kriv.
U principu treba da odgovaraju obojica makar prekrsajno jer u radnjama i jednog i drugog ima elemenata za prekrsaj. Kada svako pocne da radi svoj posao necemo se ovde iscudjavati nad "delima" dve pijane individue koje imaju para za obezbedjenje, dzipove i posete restoranima udaljenim 80-tak kilometara, nego ce policija uraditi svoje i sud svoje objektivno i nepristrasno pa nek hlade pijane glave kada budu kaznjeni. Ali mi sve okrecemo na politiku i sve je politika pa i kada se dve pijane individue potuku.
Strasno

vladica

pre 11 godina

Sekspir,Bajker,Statista,Optimista,provaljeni ste,naruceni komentari,mislim da su cak i ista osoba,koja se razlicito predstavlja...

Мачак

pre 11 godina

Сваке осуде је вредно ово силеџијско и зликовачко понашање овековеченог србомрсца и некога коме је одавно место у затвору, али чињеница да се то до сада није догодило говори само у прилог томе да правна држава за време власти његових компањона није постојала. Ако реченице које је дотични изговорио, јуначки пребијајући са својим горилама немоћног човека, нису говор мржње онда не знам шта рећи.

Dvostruki arsini.

pre 11 godina

I sada se opet trazi opravdanje za Canka. Pa dobro bre demokrate kako vas nije sramota? Pa kako mozete nekoga da branite kada je pocinio ovako nesto? Tek i da ovaj je vredjao tu bratanicu, da li je to primer uzimanja pravde u svoje ruke, da li to znaci da ako mi neko uvredi bratanicu, sestricinu i sl da mogu da mu prebrojim sva rebra, da li znaci da ako je neko pijan i vredja da mogu da mu okrenem nos na stranu? Gospodo demokrate, ne moze. Sram vas bilo imena stranke.

Advokatura

pre 11 godina

Evo sada gledam vest B92 u 16 casova. Odjednom se nasle politicke PatriJote da osudjuju Nenada Canka.Medju njima i Velja Ilic koji kaze daje on bio na stubu srama kada je sutnuo neku fasciklu.A kao kazeovaj masakrira ljude po Novom sadu.Koliko se secam covek koji mu je zalepio cusku dobio godinu dana zatvora
I na kraju.Izjava advokata Bore Pelevica. Covek je 100% upravu. Zasto nije zvao policiju u Novom sadu.Zasto nije izvrsen alko test. Pa tu je i odgovor. Nije jer bi ovaj 'navodno pretuceni'bio kriv. Ikako kaze advokat ovo je politicka igra koja se smesta Canku. Inace advokat Boza nije advokat Canka.U cije ime i po cijem nalogu Kurir pravi farsu od slucaja. Trebalo je taj list odavno zatvoriti.Svaki dan nova haranga ili na licnost ili politicku partiju

Maki

pre 11 godina

Ne razumem da se ljudi u komentarim pozivaju na to da je ovaj radio ovo.onaj radio ono,pa sda Canak ne treba da odgovara.Ako je uradio to,a ja vearujem da jeste, mada moje misljenje nije bitno vec misljenje nadleznih,ima da odgovara!

Бајкер

pre 11 godina

Кукавички и злочиначки чин који правосуђе мора најоштрије казнити, а дотичног „јунака“ послати у затвор на мало дужи период па нека тамо држи своје проповеди о сецесионизму и који је у ствари израз страха због губитка привилегија које му је претходна власт тако обилато даровала. А овај се толико осилио да је заборавио на ону народну да ничија до зоре није горела. Е за њега је та зора сванула. Срећан пут на робију, Чанчићу.

Оптимиста

pre 11 godina

Поступак за најстрожију вербалну осуду јавности, а брзу и енергичну реакцију државе те изрицање најоштријих казни. Покушати убиство некога само зато што је дошао у неки град, а није из истог је понашање својствено највећим монструмима. Последњи је час да држава стане на пут Чанку и његовом терорисању Србије.

Шекспир

pre 11 godina

Згранут сам невероватном количином бахатости и осионости коју је Чанчић показао. Он изгледа и даље живи у уверењу да му нико не може ништа. Но, грдно се преварио у тој процени. Живим за тренутак када ћу видети израз лица дотичног када му буде изрицана дебела затворска казна. Нема новца који то може платити.

Seele

pre 11 godina

Treba jednom zauvek stati na put ovakvom nasilničkom ponašanju. Nenad Čanak je ovoga puta zaista preterao. Razumljivo da za ovakav potez nema opravdanja i da za to treba da odgovara.

Drz'te lopova

pre 11 godina

@Milisav
Pa dobro bre Milisave ti kao da nisi u Srbiji. Kakve veze ima zdrav razum i pretpostavka nevinosti? Kako ne razumes, Canak je dokazani izdajnik srpskog naroda jer stalno kuka za nake novce i kao takav separatista je sigurno prebio Bgd alkoholicara Paju. A dokaz da ga je prebio? Pa on je autonomas!

Dobro, jeste, to sad nema nikakve veze, ali mu dobro dodje. Evo pitaj ove segamegovce iz esenesa. Odmah su zaposeli sve portale da nam objasne.

Ivan

pre 11 godina

Nemojte odma' da osudjujete Canka, slucajno poznajem ovog prebijenog "biznismena", svako vece je mrtav pijan i neverovatno bahato se ponasa i misli da sve moze jer ima para! Razbija po kafanama i kaficima, maltretira devojke itd... Uopste ne sumnjam da je zasluzio batine!

grki

pre 11 godina

Ne verujem u pricu ove pijandure. Ko zna kome se zamerio i sa kim se kacio. Poznajem mnogo takvih tipova koji kad se nadrukaju rakijom ne znaju gde udaraju i od koga batine dobijaju. Prosto je neverovatno koliko svi ovde osudjujute Canka, kao da ste bili u kafani i prisustvovali dogadjaju. Pre bih rekao da ga ne podnosite na nekoj drugoj osnovi, pa ste svi docekali da ga pljujete i razapnete. Razmislite da li je po sredi mozda neka politicka pozadina? Neka smena vlasti......bilo je u medijima ovih dana nesto o rusenju vlade u NS....
Ne kazem da ne postoji sansa da je Canak ovo uradio ali naprosto mi ova situacuja ne lici na njega. Ponavjam: Svi ste na keca poverovali coveku koji je pretucen u kafani, ne u biblioteci.

Gradjanka Srbije

pre 11 godina

List Kurir je odavno trebao biti ugasen jer se koristi lazima i izmisljotinama a da ne pricam o panici i iskrivljenoj realnosti koju siri medju polupismenim narodom.

srdjan

pre 11 godina

Bila je afera "izborna kradja" ali je uletela afera Agrobanka. sada je usao Canak ali smo vec zaboravili na Agrobanku.
Sledece nedelje ulece Insajder sa novim pricama pa cemo onda 'ladno da zaboravimo na Canka. I tako redom ...
Ko to kaze da se u Srbiji nista ne menja...???!!!

Статиста

pre 11 godina

И после се неко питао зашто је овакве и његове слуге требало склонити са власти у једном слободарском и космополитском граду, какав је Нови Сад? Мислим да је ово најбољи одговор. Један део јавности је правио читаву хајку да се забране поједине организације типа "Национални строј", могу рећи са пуним правом, али се поставља питање да ли између њих и дотичног постији нека разлика? Убеђен сам да нема, те да овај, као и његова странка треба да доживе исту судбину као и претходно споменуте организације. Такође, све "похвале" Икодиновићу на "јуначком" понашању и "културном" изражавању.

Шекспир

pre 11 godina

Нешто ми се јавља да ће у овом случају оне силне невладине организације, грађанска удружења и остала компанија која се бави заштитом људских права и слобода остати неми, да неће бити протеста против шовинизма, говора мржње, насиља. Све то само говори у прилог чињенице да они по потреби реагују када то њиховим налогодавцима одговара. Време је да држава реагује и овог злочинца пошаље иза браве на дужи период.

Era

pre 11 godina

Pa kada im je bivsi sef Voja tukao ljude,vadio pistolj na studente sve bilo OK.E sada Canak kada izadje u kafanu odma problem,odma bi Vlast da ga lincuje....a ovaj pao pijan od alkohola i jos se kotrljao valjda....

Bole me

pre 11 godina

"Zbog uznemiravanja ili bilo kakvog zlostavljanja doticna bratanica trebala je obavestiti policiju..."

A policija bi joj rekla isto ono što je Ikodinović rekao novinaru - boli me...najpopularnija sintagma naše države.

disident forever

pre 11 godina

Mislim, ako je Nenad Canak i samo malo odgovoran za ovo sto se desilo, onda treba da trpi i sankcije, a ako nije onda sankcije da trpi onaj ko ga je oklevetao, kako se vise nikad ne bi ponovilo nesto slicno, posebno sto se jos uvek ne zna ko je bio za volanom automobila ministarstva poljoprivrede pre destak godina, kada je bahati vozac pregazio Katarinu Maric. Mislimo i o tome...

MitkeL

pre 11 godina

Kako ga nije sramota da se vuče po sumnjivim kafanama i prebija ljude? Posle teksta o Čanku, ja sam definitivno stvorio o njemu sliku. Građani Novog Sada i Vojvodine, ubuduće nemojte dati ovom čoveku ni jedan glas na izborima.

ns posmatrac

pre 11 godina

Ikodinovic nije bio zagonetan svojom izjavom nego verovatno postoji video snimak.

Inace interesantno kako su politicki neistomisljenici odmah skocili na svog protivnika.

Pa valjda treba policija, tuzilastvo pa na kraju i sud da daju svoje misljenje a ne oni.

skipper

pre 11 godina

Sve je očigledno. Mislim da bi spor morao biti pokrenut što pre, jer ovako važna pozicija koji ima Nenad Čanak mora da snosi posledice.

Milisav

pre 11 godina

Hajde malo da pojasnimo neke stvari na laicki nacin. Prema dostupnim podacima, ono za sta je osumnjicen gospodin Canak (ako je) predstavlja krivicno delo Nasilnickog ponasanje (u najmanju ruku krivicno delo ucestvovanja u tuci). Gospodin, kao narodni poslanik poseduje imunitet, no taj imunitet se moze ukinuti o cemu odlucuje narodna skupstina (Predlog se dostavlja predsedniku koji ga prosledjuje odboru za mandatno imunitetna pitanja koji svoj predlog dostavlja skupstini na glasanje). Zatim to sto je branio bratanicu ne moze apsolutno nikako osloboditi od odgovornosti jer nema osnova ni za krajnju nuzdu akamoli nuznu odbranu. Potom, ne moze se govoriti o pedofiliji ukoliko je u pitanju osoba koja ima 20 godina (ukoliko se govori o nekom zlostavljanju pretpostavljam da se aludira na krivicno delo nedozvoljenih polnih radnji) o kome svakako odlucuje sud a ne pojedinac koji pritome i presudjuje. Zatim, potpuno je iluzorno diskreditovati ostecenog recima pijanac, rasipnik, urbana legenda i slicno jer licnost ostecenog se u okviru postupka ne dovodi u pitanje. I najzad postoji prezumpcija nevinosti, dakle, gospodin Canak je nevin sve dok tuzilac ne dokaze suprotno. Molim vas, drzite se ovih stvari u komentarima kako bi ispostovali pravni poredak kome ste podredjeni. Lep pozdrav.

Sonja B.

pre 11 godina

Ma Canak je nasilan i arogantan za govornicom u parlamentu uz direktan TV prenos tako da mi sve ovo lici da je debelo umesan u ovaj skandal.Kada je ovaj covek toliko drcan i gnevan u svim TV politickim emisijama zamislimo kakav je u dva iza ponoci poprilicno nabaren i alkoholisan-lako je mogao izgubiti kontrolu ako je uopste ima.Ma sta da je bilo on kao javna licnost i politicar mora da se kontrolise.Posebno su zagonetne te njegove prve izjave da je odvezao rodjake,pa se vratio,pa tetki odneo lekove,pa mu onda advokat savetovao da umesa rodjaku i njenu zastitu... sve je mutno.Pravda mora biti zadovoljena.

Bjelokosti

pre 11 godina

Ovde nije pitanje da li je ovaj covek zasluzio batine vec da li je Canak imao pravo da ga prebije sa svojim obezbedjenjem. Vi ste izgleda zaboravili slucaj Miladina Kovacevica koji je isto kao Canak branio cast jedne devojke od nasrtljivog muskarca pa za razliku od Canka nije proglasavan za heroja zbog toga.
(Milan, 24. septembar 2012 14:46)
Imamo mi puno heroja, mozemo i da ih izvozimo..... npr: velja koji sutira novinara u studiju i posle nikom nista, pa seselja i njegove telohranitelje zbog kojih se Barovic okliznuo na koru od banane i tako vise puta..... neka sud kaze sta je bilo ali nema opravdanja za batinanje, tu se slazemo.

trol

pre 11 godina

Ko god pijan i bahat nasrće na klinke a uz to je i bezobrazno mator da bi se njima nabacivao i treba da dobije takve batine da ih zapamti za ceo život.

dejan

pre 11 godina

No comment, srednji vek! Da li ce ta zemlja ikada izaci iz zone sumraka?
Kako moze neko ko zagovara autonimiju od Srbije i prikljucenje EU da dozvoli sebi da bude uvucen u ovakvu pricu? Podseca me na Seselja koji je bio okruzen batinasima i sejao strah po ulicama Beograda...

banana

pre 11 godina

Meni samo nije jasno kako je gospodin Lešanović moga da obije alko test..ako nije pio sta ima da odbije, aparat ce pokazati 0 promila, a ako je bio u vidno alkoholisanom stanju kako je vozio do Beograda...

zis

pre 11 godina

Naravno da nije kriv Ikodinović što drži kafanu, ali sigurno mu nije bio potreban ovakav publicitet. Baš zbog toga mislim da treba javno i otvoreno da kaže šta je bilo. Čanka treba skroz razotkriti. Ako prođe nekažnjeno, sutra može nekog osakatiti sa tragičnim posledicama.

HEFEST

pre 11 godina

Šta sad ako te neko verbalno isprovocira imaš pravo da ga unakaziš? Šta je ovo srednji vek? Političari pre svih moraju biti ljudi za primer. Ako te neko uvredi ti ga tuži nemoj da ga šalješ u urgentni. DOSTA VIŠE NASILJA!!!!

MitkeL

pre 11 godina

Kako ga nije sramota da se vuče po sumnjivim kafanama i prebija ljude? Posle teksta o Čanku, ja sam definitivno stvorio o njemu sliku. Građani Novog Sada i Vojvodine, ubuduće nemojte dati ovom čoveku ni jedan glas na izborima.

Nebojsa

pre 11 godina

Strpati obojicu u zatvor. Jednog za pokusaj ubistva a drugog za podvodjenje i pedofiliju... Neka niko ne bude jaci od zakona, svakome sta je zasluzio

Dejki

pre 11 godina

Potsetio bih samo na incident sa Strahinjom Miloševićem ispred kluba Studio koji bi prošao potpuno neopaženo (Strahinju je verovatno bio blam da izlazi sa tim u javnost, a i trener bi ga nakrpio propisno), da se Čanak nije umešao (i to verovatno samo da bi se malo pojavio na Pinku u vestima). Tada su lake telesne povrede koje su konstatovane, preko noći (nakon intervencije Čanka) postale teške, a slučaj je okarakterisan kao nasilje na sportskim terenima (jer je kazna mnogo veća u tom slučaju) iako se sve desilo ispred noćnog kluba. Sada bi Čanku verovatno odgovarao suprotni scenario (da sve prođe bez velike buke), a na kraju će, sudeći po izjavi njegovog advokata, tako i biti. Ali do nove vaspitne mere radi zaštite ugleda i časti bratanice ili prijateljevog sina finog sportiste ili neke nove vožnje motornim sankama kroz centar grada nećemo čekati dugo.

Kokos Kugla

pre 11 godina

(igor, 24. septembar 2012 14:43)

E moj pravnice, znas li ti uopste sta je krivicno delo ubistvo u pokusaju? Ta namera o kojoj govoris nije proizvod bilo cijeg tumacenja, vec zakonom jasno utvrdjenih elemenata. Ukoliko nije bilo afekta, samim tim postojala je namera. U ovom slucaju afekta nije moglo da bude, ovo je profesionalno i hladnokrvno prebijanje sa telohraniteljima, cak da je Canak i imao afekat nisu ga imali telohranitelji. Tako da, to je sve glupost. A i taj afekat mora da bude opravdan, to svakako ne moze da bude jer je neko Beogradjanin. To je cak zlocin iz mrznje, koji smo nedavno uveli, tako da je to jos gore po njega.

nidža

pre 11 godina

Tako je to kad "službena lica" uzmu pravdu u svoje ruke - sude i presuđuju. Onomad policajac-komunalac pretuče čoveka u autobusu samo zbog toga što nije hteo da napusti vozilo nakon što mu je pokazao ličnu kartu; jučer vrli političar sve sa telohraniteljima (tko mu ih plaća?) pošalje u Urgentni centar čoveka jer se "nedolično ponašao"...
Dokle više bahatosti i siledžijstva? I tko su to oni i tko ih je ovlastio da uzimaju zakon u svoje ruke?
Šta će država sutra da uradi kada neki od tih prebijenih i nezaštićenih (nemamo svi telohranitelje) takođe uzmu pravdu usvoje ruke, pa sa oružjem u ruci namire pravdu?
I upravo da se takve stvari ne bi dešavale javašluk i samovolju treba saseći u korenu - prestupnike u zatvor bez obzira o kome se radilo. Dok ne bude kasno!

Mita

pre 11 godina

ok,neka ogovara Čanak i njegovi pajtosi,zbog prebijanja,ali neka odgovara i ovaj Pavle,što je maltretirao tu devojku...Sve u svemu,svi u zatvor...

zoki

pre 11 godina

pa posto je covek koji je pokusao da osamari velju ilica dobio 2 slovima DVE godine zatvora za Canka ocekujem da dobije bar 5 on je javna licnost i svima treba da bude primer

Milan

pre 11 godina

Ovde nije pitanje da li je ovaj covek zasluzio batine vec da li je Canak imao pravo da ga prebije sa svojim obezbedjenjem. Vi ste izgleda zaboravili slucaj Miladina Kovacevica koji je isto kao Canak branio cast jedne devojke od nasrtljivog muskarca pa za razliku od Canka nije proglasavan za heroja zbog toga.

banka

pre 11 godina

Daca je najjaci, vaterpolo odavno ne igra, al ima veci publicitet od svih aktivnih vaterpolista zajedno :) iz milion drugih, ne-vaterpolo razloga.

Marko

pre 11 godina

Obratite pažnju na izjavu Ikodinovića: "vlast ima idealnu priliku da pronađe krivca"! Kao da je to idealna prilika u fudbalu koju ne treba (ili možda treba?) propustiti. Izvršna vlast mora da pronađe krivca a sudska vlast mora da osudi krivca po Zakonu. Nezavisno od stanja u šesnaestercu.

cica maca

pre 11 godina

@Aleksandar

Care, coveka poznajem i sedeo sam x puta sa njim u kafani. Tezak kada popije.Voli da provocira. Nije se prvi put ocesao za batine. Sebe predstavlja za urbanu legendu Beograda..I zato ne verujem da je bez razloga popio batine ko god da mu je to uradio.Sto posto sam siguran da i on sam to zna.

Vlada

pre 11 godina

Koliko je ležao onaj što je prebio Amerikanca pa pobegao za Srbiju, toliko neka leži i Čanak. Koliko je Srbija platila Amerikancu toliko neka plati i Čanak i eo pravne sigurnosti i legaliteta.
Što bi Novosađani rekli: "Mirna Bačka"

iva

pre 11 godina

Juče je izjavio da nema poima o ovom događaju a već danas da je štitio bratanicu.Toliko o njegovom istinitom iskazu.Na sudstvu je ostalo da dokaže njegovo nasilno ponašanje pa u zatvor!

lenart

pre 11 godina

Bahatost, arogancija, nasilnistvo, licemerstvo, narcisoidnost, alavost, rasipnistvo... i mnoge druge "svetle" osobine su odlika mnogih licnosti koje su nazalost nosioci nekih javnih funkcija u ovoj zemlji? Koliko je ljudi pregazeno ili udareno luksuznim sluzbenim vozilima u kome su bili ovakve licnosti?
Setih se one cuvene Slobine izjave "niko nesme da vas bije..."? Bio je u pravu.

Dule

pre 11 godina

Hahahah pa ljudi Paja Leš je na urgentnom jednom nedeljno. Čim popije valjda isprovocira nekog, šta li. Uglavnom, taj se nadobijao batina u životu. E svašta, čudo jedno kako je tek sad dospeo na naslovne strane.

Milan

pre 11 godina

Svi se sećamo Tatona kako je izgledao posle sukoba sa grobarima. Ovaj Lešanović izgleda još gore. Sad ćemo da
vidimo da li jedan zakon važi za navijače tj sirotinju raju a drugi za političare.
Čak i da je bio verbalno isprovociran to nije izgovor za ovu vrstu siledžijstva.
Inače nije ovo prvi incident Nenada Čanka. Svi se sećamo one divljačke vožnje motornim sankama kroz Novi Sad kao i lomljenja one ploče na RTS zgradi u Novom Sad-u.
Krajnje je vreme da se svakoj formi nasilja stane na put.
Ma ko izazvao iz ma kog razloga nasilje zbog toga mora da odgovora. Za nasilje ne postoji imunitet.Stop nasilju
i nasilnicima.

Marko

pre 11 godina

Lešanović tvrdi da je Čanak došao i naredio da ga telohranitelji prebiju tek tako, zato što je iz Beograda. Stvarno uverljivo, nema šta.

alxxl

pre 11 godina

ma baš KURIR??? ovo jeste politička zavrzlama.

znači ako sam novosađanin, a budem slučajno stradao u BGD zbog nečega, bilo da na mene padne cigla, nikako ne treba da idem tamo u zdravstvene ustanove, da tražim lekarsku pomoć, nikako da idem u bgd policiju ako me neko napadne - nego treba da se dopuzam naza u NS da se neko smiluje, pa da mi pomogne...

ako je do toga došlo, bolje da se razdvojimo....

spiridon kopicl

pre 11 godina

Zbog uznemiravanja ili bilo kakvog zlostavljanja doticna bratanica trebala je obavestiti policiju(istim telefonom i u isto vreme kada je uspela obavestiti svog paramilitarnog strica)a policija bi sa zadovoljstvom preuzela dalju brigu o nasilniku...
Ovako ostaje gorak ukus o nedodirljivosti i bahatosti nasih nazovi politicara koji ce jos malo uletati po stanovima sa svojim svitama i tuci nas jer ih ne volimo dovoljno.

RHCP

pre 11 godina

Čovek je juče rekao da nema veze sa tim, danas da je branio bratanicu, juce da se raspravljao sa jednim čovekom, a da za ovog ne zna ko je?! WTF?! ISPITATI DOBRO SVE, jer se Čanak izgleda nije sam sa sobom dogovorio šta se ustvari dogodilo!

Bananamen

pre 11 godina

Ako se utvrdi nasilnicko delo gospodina Canka neka ga kazne kao i Seselja zbog one kore od banane i onih drugih nasilnickih dela. Sta je on to bolji od Seselja pa da nema isti status? Neka odlezi isto onoliko koliko je tada odlezao Vojo.

kamerman

pre 11 godina

Tako je Nenade,porodica na prvom mestu !!! Puna podrska!! Da je meni dirao bratanicu prosao bi mnogo gore.
Zna se za Lesanovica da je boem i da voli da popije.Ali otkud njemu sofer,mikad ga nije imao?Da mu nije sluzba dodelila za potrebe ove "akcije"?
I,sta se odmah javljaju ovi megatrend nesrecnici iz SNS-a?I onaj aparatcik koji je privremeno predsednik republicke skupstine,a i onaj potkupljivac odbornika koji se predstavlja kao gradonacelnik Novog Sada?Sta su oni,sudije,tuzioci ili dzelati?
Sve vise i vise ovo zaista pocinje da lici na namestaljku.Krenuli odmah oni "cuveni" pamfleti SNS robota po svim portalima,kao da su vec unapred bili pripremljeni.

Verko

pre 11 godina

Covek koji je navodno prebijen se usudjuje da daje izjave za Kurir, prema tome, sigurno laze. Ziv je stigao u Beograd, znaci nema tu pokusaja ubistva. Nenad Canak je temeljan covak, kad on nesto pokusa, on to i uradi. Pre treba verovati Canku, jer za njega glasa cela Vojvodina. Uostalom, i normalno je da svaki Beogradjanin koji se usudi da doje u Novi Sad, pa se napije, i prilazi Novosadjankama, dobije plave naocari, pa sta. A voleli bi Canka u zatvoru, vidim? E pa nece moci ove noci.

Alfa

pre 11 godina

Jao ljudi pa ovo je sve greska a sad cu vam je pojasniti iz ugla autenticnog novosadjana . Naime gosp. Canak je jedan poznati novosadski taksista , on tako razvozi te mlade i razuzdane iz kafana i izlazaka i to . I tako je njega ta doticna gospodjica nazvala i rekla Ciko doji po mene u biblioteku kod Dace . A on nije bio kodkuce vec izaso da proseta te njegove tu rasu Teloranitelje . Bio im bacio za veceru dzigernjace od Janka a ona bila malo paprna ( kako to Slovaci znaju )pa i malo stiso stomak . A ti Teloranitelji to je jedna ovako kako bi kazo specificna rasa znaju da budu neprimetni a znaju opet da budu i jako krvolocni . I tako ona njega zvala i on kaze pa ja setam ove moje Teloranitelje bas tu pored Dunava sad cu ja doci .A ona ce njemu joj Ciko pozuri ovde mi jedan dzindzov svasta kaze . I tako on zvizdo , viko , vabio tte Teloranitelje da i zaveze al ono nece da dodju . I on sta ce aj tamo pred biblioteku kad ono izaso i taj dzindzov iz biblioteke a Teloranitelji se zaleteli na njega i dograbili ga pa proradila ona krvolocna strana jer i pekla guza od ljute dzigernjace I dzaba je Taksista viko na nji fuj , pusti , ne to , dzaba oni ne pustaju . Nije taksista nji pujdo on je teo da i odbrani al dzaba . Jedva ga nekako pustili . I ko je sad tu kriv ? Taksista nije . Pa kriv je mesar Janko Slovak sto je oljutio dzigernjacu .

igor

pre 11 godina

@kokos kugla nije mi jasno u kojoj knjizi piše da se nanošenje teških telesnih povreda uglavnom posmatra kao pokušaj ubistva? ti bi kao pravnik trebao da znaš da se to ceni po umišljaju, tj.nameri kakva posledica da nastupi..joj šta ću pročitati na ovom internetu. poz kolega i želim ti svu sreću u karijeri..trebaće ti ;)

milentije

pre 11 godina

Ovaj vaterpolista ...jel' mu to Canak sredio ( smutio ) dobijanje lokala ?
Ponasa se kao duznik... a za sve nas ostaje moralni duznik

Metaxa77

pre 11 godina

Potrebna je opsezna istraga da se utvrde cinjenice i pronadju krivci. Sada je pravo vreme da se pokaze da nema ustupaka ni pred kim i da je pravda ista za sve.

sremac

pre 11 godina

Bojim se da u ovu kafanicu ljudi vise nece rado ici. Na ciju god stranu Ikodinovic stane negine mu osveta. Ako bude branio Canka doci ce mu Beogradjani, a ako bude branio pretucenog doci ce mu Canak sa crnokosuljasima. Bice najgore ako nema svedoka ili jos gore postojanje laznih svedoka

Ryber Palunko gotivi Rams-e

pre 11 godina

Ovaj tip izgleda kao da je naleteo na defanzifnu liniju Baltimor Rejvensa sa sve line bekovima.
(Lorens, 24. septembar 2012 13:17)

I još je dobro prošao! Zamisli kako bi se proveo da Terrell Suggs nije povređen!?

muljanda

pre 11 godina

Toliko od njegovog "britkog"jezika. Druzi se sa politicarima pa je poceo i politicke izjave da daje.Budi sad covek pa kazi , a ne kao p.... da se krijes iza zamagljenih fraza, nego branis bahatog nasilnika!!! Kako to da sad nisi mogao "da kao sto ti znas" da saspes sve u etar!!!

Саша

pre 11 godina

Сигурно није Чанак! Овај човек више изгледа као да га је пребио Брус Ли! Узгред, гледајте у понедељак, 24.септембар у 22 сата, "У змајевом гнезду"!

21

pre 11 godina

Ima u Novom Sadu i policija i bolnica, gde je žurio? Kod advokata, da vide šta je najbolje izjaviti ili ga je bilo sramota što ga je prebio nepokretan čovek?

Mauro

pre 11 godina

Canak ako si toliko siguran u svoju istinitu pricu ubedi i nas tako sto ces se odmah prijaviti u policiju i neces se pozvati na poslanicki imunitet. Da podsetimo, tuzilastvo ce najverovatnije ovo kvalifikovati kao krivicno delo: Nasilnickog ponasanja za koje je zaprecena kazna i do 10 godina zatvora.

NemanjaBB

pre 11 godina

Jos jedno pitanje samo, ima li neko tacniju informaciju, da li je ovaj prebijeni stvarno muvatao njegovu bratanicu i koliko bratanica ima god ?
Unapred hvaala.

Deciji vrtic

pre 11 godina

"canak me je udario stapom preko lica" Da ga je udario ostao ni oziljak. Nije ga udario maramom.. I pitanje za udarenog.Sto nisi zvao policiju u Novom Sadu. Bio si uveren da ti ne bi poverovali u pricu i odveli bi te na treznjenje. Ko te dovezao u Beograd.I zasto si tek u Beogradu prijavio slucaj posle izvetravanja alkohola

iggy

pre 11 godina

Uz svo postovanje Danila Ikodinovica kao vaterpoliste, u poslednjih par godina ime ovog momka se ne vezuje ni za sta lepo. Prvo udes, pa prepucavanje preko novina sa bivsom zenom, pa vulgarno i primitivno prozivanje na tviteru raznih starleta(alo decko, zar da ti kao vrhunski sportista trosis svoje vreme na te individue),prozivanje ispod svakog nivoa sportskog komentarora(sta god ko mislio o njemu to se ne redi na taj nacin) pa zatim sad i nametanje medijima ovim slucajem

Aleksandar

pre 11 godina

Paja Lesanovic je dete bogatih zanatlija-preduzimaca.Nema nikakve veze sa politikom.Njegovi su bogati jos od vajkada.Pravili su sahtove za celu ex Jugoslaviju.Istina je da je Paja malo neprijatan na jeziku u picu ali nije zao i nije tip koji se bije po kafanama.Svi blejaci u Beogradu ga poznaju.Zivi lagodno na svoj i racun svoje familije,nista nikom nije oteo ili ukrao za razliku od komunistickog deteta Canka koji glumi aristokratiju i Barona od Vojvodine...Sto nije on zvao policiju ako mu je neko "uznemiravao"rodjaku vec uzima pravdu u svoje ruke i salje placenike da biju za njega?!?

Zivan

pre 11 godina

Jedva cekam da cujem izgovore koje ce Canak izmisliti. Nekako mi se sve cini da je on siledzija dokazani i ako je napravio incident treba da odgovara i to debelo, po dzepu ga udariti i kazna naravno odgovarajuca za nanosenje telesnih povreda!

Kokos Kugla

pre 11 godina

Ako budu isli do kraja, Canku sleduje teska robija. Jer za pokusaj ubistva je predvidjena slicna kazna kao za ubistvo. A nanosenje teskih telesnih povreda, sto je vec ocigledno da se desilo, uglavnom se posmatra kao pokusaj ubistva. Pogotovo kada nema dokaza obostrane svadje i afekta, vec kad neko krvnicni, profesionalno i sa telohraniteljima nasrne na nekoga, to je klasican pokusaj ubistva, te stoga, kao pravnik ocekujem kaznu od 10 godina zatvora (bas kao za Urosa Misica koji je gurao baklju policajcu u usta, mada, ovo je cak i gore, ono je bila utakmica i sveopsti haos i divljanje, prepuno afekta, a ovo je profesionalno, hladnokrvno prebijanje). Naravno, ukoliko ima pravde u Srbiji i ukoliko politicari nisu zasticena vrsta za koje zakoni ne vaze.

darko

pre 11 godina

stara fora,pao niz stepenice...Čanak zna te komunjarske fore on ih je izmislio...ustvari ,čovek je teška baraba van toga što je političar to nema veze,ovako je odrpanko u velikom bratu mi se smučio više od moje tašte,voleo bih da ga je on tukao da mu vidimo leđa više

Sajo

pre 11 godina

Neznam st aje ovde istina...valjda ce mo znati...Ali ako je ovaj matori napastvovao devojku od 20 godina ...onda ga je stavrno trebalo isprebijati i to jos vise...da ne moze da ustane bar mesec dana...Da je moju cerku uvredio odro bi ga od batina ko vola u kupus...

Ja sam

pre 11 godina

Ako se pojavi video zapis nemojte mu verovati. Mozda su Cankovi telohranitelji komunalni policajci.A mozda je Lesanovic sam sebe lesio, ne samo od pica.

lesa

pre 11 godina

Policija ima idealnu priliku da pronadje krivca. Znaci ipak covek nije sam pao. Po nasem zakonu niko cak ni policija nema pravo da nekog prebije zbog nedolicnog ponasanja.

Milos

pre 11 godina

Bravo Canak! Batina je iz raja izasla! A ovog Lesanovica optuziti za pedofiliju i seksualno zlostavljanje! Da sam ja bio na Cankovom mestu ovaj bi jos gore prosao!

Vaske

pre 11 godina

Ovaj Canak moze da ide i u boksere! Teskas koji vise ne zna sta je, dal kuvar, dal politicar bitno je da zna da bije. Bar je sad pokazao pravo lice!

bane

pre 11 godina

gospodin canak menja pricu iz casa u cas!do sada je bio poznat kao skandal majstor,ali ovo vise nije samo to,ovo je ozbiljno premlacivanje jednog coveka koji je lako mogao i da prodje mnogo gore nego sto jeste!ipak,ubedjen sam da ce se ceo slucaj zataskati,a ovaj narod ima vrlo kratko pamcenje,te ostaje teza da politicar u ovoj zemlji ne moze da odgovara nizasta!zato treniraj strogocu i sprovodi zakon po obicnom narodu!

Milan

pre 11 godina

Zivim u normalnoj drzavi(vidi pod Kanada).Nijedan poilticar osim Premijera nema telohranitelje.Nema potrebe da se u normalnoj drzavi politicari kriju iza telohranitelja. Zao mi je sto se nisam rodio u normalnoj drzavi(Kanada).Pustite te suplje price o zavicaju,grobljima, istoriji....Ovo je moj stav ,mada ne branim ostalima da darugacije misle.Nemam telohranitelje.

Déjà vu

pre 11 godina

Ništa čudno, Čanak je političar koji ima istoriju fizičkog nasilništva prema onima sa kojima se neslaže. Setite se samo one jadne novinarke koju je premlatio! Napada na žene i pijane! Jadna ova naša zemlja sa takvim političarima!

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Pa, delo će biti okarakterisano kao pokušaj "klerofašista" iz Beograda da uskrate prava APV i pokradu njene novce?! Zar neko može posumnjati u "demokratski profil" gospodina Čanka?! Gospodine Čanak, ne pravdam oštećenog, kao ni more onih koji se slično ponašaju i koji su izgubili svake obzire, pa se okreću za osobama suprotnnog pola kojima bi, po godinama, mogli da budu roditelji ali, GDE JE POLICIJA?! Zašto niste pozvali ORGANE REDA, ili smatrate da ste Vi država?! Pa do juče ste se borili protiv fašizma, išli ulicama i mahali štapom?! Zar lice ovog pretučenog čoveka ne govori da je prošao fašističku proceduru prevaspitavanja? Postavlja se i jedno drugo pitanje: Šta ćete uraditi ako Vam ta osoba vrati istom merom pa sutradan na TV-u, gledamo Vaše lepo lice podbulo od batina? Da li ćete to prihvatiti kao normalan odgovor na Vaše "civilizovano" ponašanje ili kao udar na prava autonomije?!

mirko712

pre 11 godina

Чанкова изјава се мења из сата у сат. 1. сад сам укључио мобилни и компјутер и сазнао . 2 сам је пао, 3. бранио сам братаницу, значи ипак га је тукао.

jovan

pre 11 godina

Naravno, gosin Ikodinovic je svedok, ali je svdok broj 1: i gosin "prijatelj" koji je bio sa prebijenim i koji ga je posle batina ubacio u automobil i odvezao u Beograd u Klinicki centar. A cije se postojanje tvrdo precutkuje u svim napisima do sada.Zasto?

krstivoje prvovencani - 1168g - mileseva -

pre 11 godina

Ove fleke na licu ovog lika nisu od pesnice nego od boksera olovca ili teske cipele,a komentar lika sa stapom kako se onaj sam zaljuljao i pao je zbilja moronski nizak,koji su sve razlozi ustanovice verovatno sud ali da je neko izgazen to je evidentno.

zoki

pre 11 godina

Da se kladimo da od ovog nece biti nista ? za koji dan ce se zaboraviti kao da se nije ni desilo ... Setimo se Velje Ilica , direktora RTS i ostalih koji spadaju u bahatu, zasticenu vrstu . Nema veze sto Canak trenutno nije u vlasti zna on dovoljno o ovima koji su sad na vlasti da ce se medjusobno stititi.

Inspektor Kluzo

pre 11 godina

Ha ha ha .Kljakavi Canak izbambusao bez malo 20 godina mladjeg pijanca koji dosao u Novi Sad da se nalije. Cega se seca kada se otreznio u Beogradu. Da je sedeo sa Cankom. Ko zna ko ga je izbambusao.Ko zna kakav je kada se napije.Ko zna kakav recnik ima.Da li mu je to prvi put.Pa zar malo pijanaca dobije batine.Zato verujem Canku

mua

pre 11 godina

Cak i da se ustanovi da nije direktno bio umesan ostaje senka indirektne umesanosti. Skandalozno je u celoj situaciji to sto su nam svi politicari nekakvi lokalni centri moci i sto ser niko ne usudjuje da ih raskrinka iako za to postoji zakonita mogucnost.

Dzara

pre 11 godina

Konacno se Canak gosn. Nenadu smesi MARDELj! KONACNO!
Jedino ostaje gorak ukus zbog toga sto nece odgovarati za podsticanje na separatizam, brojne uvrede na racun celog srpskog naroda, podrzavanje skupa Srem hrvatskoj, finansijske malverzacije, unistavanje javnih preduzeca od strane njegovih partijskih poslusnika, i tako dalje...nego SAMO zbog kafanske tuce. Ali, ako dobije bar pet godina, to bi ipak bila neka satisfakcija za ovaj narod.

Super Hik

pre 11 godina

Kolko se dobro sećam, onaj što je u Knez Mihajlovoj samo okrznuo Ilić kapitalnog Velju ekspresno je osuđen od strane našeg "pravosuđa" , a kad treba neki bahati političar , i to još sa imunitetom, e onda je to politički progon, prezumcija nevinosti, politički obračun , "nedostatak" dokaza, prebacivanje krivice na nekog imaginarnog, ili kad sve to ne prođe, oduglovlačenje postupka, naprasno "bolestan",normalno za koverticu jevreja "doktor" će mu napisati ako treba da boluje od Alchajmerovog sindroma, nije bio niko na "adresi" da primi poziv, i na kraju ako zatreba telohranitelji će ispasti žrtveno jagnje za malo deblju kovertu.

milan

pre 11 godina

Za razliku od naseg predsednika narodne skupstine Ikadinovic zna da u interesu istrage netreba suvise da se prica ali ovaj se pozurio brze bolje da osudi politickog protivnika kovele kada nisu usoeli plakatima oni ce ga ovako srediti.

Déjà vu

pre 11 godina

Ništa čudno, Čanak je političar koji ima istoriju fizičkog nasilništva prema onima sa kojima se neslaže. Setite se samo one jadne novinarke koju je premlatio! Napada na žene i pijane! Jadna ova naša zemlja sa takvim političarima!

darko

pre 11 godina

stara fora,pao niz stepenice...Čanak zna te komunjarske fore on ih je izmislio...ustvari ,čovek je teška baraba van toga što je političar to nema veze,ovako je odrpanko u velikom bratu mi se smučio više od moje tašte,voleo bih da ga je on tukao da mu vidimo leđa više

mirko712

pre 11 godina

Чанкова изјава се мења из сата у сат. 1. сад сам укључио мобилни и компјутер и сазнао . 2 сам је пао, 3. бранио сам братаницу, значи ипак га је тукао.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Pa, delo će biti okarakterisano kao pokušaj "klerofašista" iz Beograda da uskrate prava APV i pokradu njene novce?! Zar neko može posumnjati u "demokratski profil" gospodina Čanka?! Gospodine Čanak, ne pravdam oštećenog, kao ni more onih koji se slično ponašaju i koji su izgubili svake obzire, pa se okreću za osobama suprotnnog pola kojima bi, po godinama, mogli da budu roditelji ali, GDE JE POLICIJA?! Zašto niste pozvali ORGANE REDA, ili smatrate da ste Vi država?! Pa do juče ste se borili protiv fašizma, išli ulicama i mahali štapom?! Zar lice ovog pretučenog čoveka ne govori da je prošao fašističku proceduru prevaspitavanja? Postavlja se i jedno drugo pitanje: Šta ćete uraditi ako Vam ta osoba vrati istom merom pa sutradan na TV-u, gledamo Vaše lepo lice podbulo od batina? Da li ćete to prihvatiti kao normalan odgovor na Vaše "civilizovano" ponašanje ili kao udar na prava autonomije?!

Kokos Kugla

pre 11 godina

Ako budu isli do kraja, Canku sleduje teska robija. Jer za pokusaj ubistva je predvidjena slicna kazna kao za ubistvo. A nanosenje teskih telesnih povreda, sto je vec ocigledno da se desilo, uglavnom se posmatra kao pokusaj ubistva. Pogotovo kada nema dokaza obostrane svadje i afekta, vec kad neko krvnicni, profesionalno i sa telohraniteljima nasrne na nekoga, to je klasican pokusaj ubistva, te stoga, kao pravnik ocekujem kaznu od 10 godina zatvora (bas kao za Urosa Misica koji je gurao baklju policajcu u usta, mada, ovo je cak i gore, ono je bila utakmica i sveopsti haos i divljanje, prepuno afekta, a ovo je profesionalno, hladnokrvno prebijanje). Naravno, ukoliko ima pravde u Srbiji i ukoliko politicari nisu zasticena vrsta za koje zakoni ne vaze.

Саша

pre 11 godina

Сигурно није Чанак! Овај човек више изгледа као да га је пребио Брус Ли! Узгред, гледајте у понедељак, 24.септембар у 22 сата, "У змајевом гнезду"!

Deciji vrtic

pre 11 godina

"canak me je udario stapom preko lica" Da ga je udario ostao ni oziljak. Nije ga udario maramom.. I pitanje za udarenog.Sto nisi zvao policiju u Novom Sadu. Bio si uveren da ti ne bi poverovali u pricu i odveli bi te na treznjenje. Ko te dovezao u Beograd.I zasto si tek u Beogradu prijavio slucaj posle izvetravanja alkohola

jovan

pre 11 godina

Naravno, gosin Ikodinovic je svedok, ali je svdok broj 1: i gosin "prijatelj" koji je bio sa prebijenim i koji ga je posle batina ubacio u automobil i odvezao u Beograd u Klinicki centar. A cije se postojanje tvrdo precutkuje u svim napisima do sada.Zasto?

Aleksandar

pre 11 godina

Paja Lesanovic je dete bogatih zanatlija-preduzimaca.Nema nikakve veze sa politikom.Njegovi su bogati jos od vajkada.Pravili su sahtove za celu ex Jugoslaviju.Istina je da je Paja malo neprijatan na jeziku u picu ali nije zao i nije tip koji se bije po kafanama.Svi blejaci u Beogradu ga poznaju.Zivi lagodno na svoj i racun svoje familije,nista nikom nije oteo ili ukrao za razliku od komunistickog deteta Canka koji glumi aristokratiju i Barona od Vojvodine...Sto nije on zvao policiju ako mu je neko "uznemiravao"rodjaku vec uzima pravdu u svoje ruke i salje placenike da biju za njega?!?

zoki

pre 11 godina

Da se kladimo da od ovog nece biti nista ? za koji dan ce se zaboraviti kao da se nije ni desilo ... Setimo se Velje Ilica , direktora RTS i ostalih koji spadaju u bahatu, zasticenu vrstu . Nema veze sto Canak trenutno nije u vlasti zna on dovoljno o ovima koji su sad na vlasti da ce se medjusobno stititi.

lesa

pre 11 godina

Policija ima idealnu priliku da pronadje krivca. Znaci ipak covek nije sam pao. Po nasem zakonu niko cak ni policija nema pravo da nekog prebije zbog nedolicnog ponasanja.

Milos

pre 11 godina

Bravo Canak! Batina je iz raja izasla! A ovog Lesanovica optuziti za pedofiliju i seksualno zlostavljanje! Da sam ja bio na Cankovom mestu ovaj bi jos gore prosao!

Ja sam

pre 11 godina

Ako se pojavi video zapis nemojte mu verovati. Mozda su Cankovi telohranitelji komunalni policajci.A mozda je Lesanovic sam sebe lesio, ne samo od pica.

Super Hik

pre 11 godina

Kolko se dobro sećam, onaj što je u Knez Mihajlovoj samo okrznuo Ilić kapitalnog Velju ekspresno je osuđen od strane našeg "pravosuđa" , a kad treba neki bahati političar , i to još sa imunitetom, e onda je to politički progon, prezumcija nevinosti, politički obračun , "nedostatak" dokaza, prebacivanje krivice na nekog imaginarnog, ili kad sve to ne prođe, oduglovlačenje postupka, naprasno "bolestan",normalno za koverticu jevreja "doktor" će mu napisati ako treba da boluje od Alchajmerovog sindroma, nije bio niko na "adresi" da primi poziv, i na kraju ako zatreba telohranitelji će ispasti žrtveno jagnje za malo deblju kovertu.

muljanda

pre 11 godina

Toliko od njegovog "britkog"jezika. Druzi se sa politicarima pa je poceo i politicke izjave da daje.Budi sad covek pa kazi , a ne kao p.... da se krijes iza zamagljenih fraza, nego branis bahatog nasilnika!!! Kako to da sad nisi mogao "da kao sto ti znas" da saspes sve u etar!!!

bane

pre 11 godina

gospodin canak menja pricu iz casa u cas!do sada je bio poznat kao skandal majstor,ali ovo vise nije samo to,ovo je ozbiljno premlacivanje jednog coveka koji je lako mogao i da prodje mnogo gore nego sto jeste!ipak,ubedjen sam da ce se ceo slucaj zataskati,a ovaj narod ima vrlo kratko pamcenje,te ostaje teza da politicar u ovoj zemlji ne moze da odgovara nizasta!zato treniraj strogocu i sprovodi zakon po obicnom narodu!

sremac

pre 11 godina

Bojim se da u ovu kafanicu ljudi vise nece rado ici. Na ciju god stranu Ikodinovic stane negine mu osveta. Ako bude branio Canka doci ce mu Beogradjani, a ako bude branio pretucenog doci ce mu Canak sa crnokosuljasima. Bice najgore ako nema svedoka ili jos gore postojanje laznih svedoka

Zivan

pre 11 godina

Jedva cekam da cujem izgovore koje ce Canak izmisliti. Nekako mi se sve cini da je on siledzija dokazani i ako je napravio incident treba da odgovara i to debelo, po dzepu ga udariti i kazna naravno odgovarajuca za nanosenje telesnih povreda!

kamerman

pre 11 godina

Tako je Nenade,porodica na prvom mestu !!! Puna podrska!! Da je meni dirao bratanicu prosao bi mnogo gore.
Zna se za Lesanovica da je boem i da voli da popije.Ali otkud njemu sofer,mikad ga nije imao?Da mu nije sluzba dodelila za potrebe ove "akcije"?
I,sta se odmah javljaju ovi megatrend nesrecnici iz SNS-a?I onaj aparatcik koji je privremeno predsednik republicke skupstine,a i onaj potkupljivac odbornika koji se predstavlja kao gradonacelnik Novog Sada?Sta su oni,sudije,tuzioci ili dzelati?
Sve vise i vise ovo zaista pocinje da lici na namestaljku.Krenuli odmah oni "cuveni" pamfleti SNS robota po svim portalima,kao da su vec unapred bili pripremljeni.

Dule

pre 11 godina

Hahahah pa ljudi Paja Leš je na urgentnom jednom nedeljno. Čim popije valjda isprovocira nekog, šta li. Uglavnom, taj se nadobijao batina u životu. E svašta, čudo jedno kako je tek sad dospeo na naslovne strane.

Dzara

pre 11 godina

Konacno se Canak gosn. Nenadu smesi MARDELj! KONACNO!
Jedino ostaje gorak ukus zbog toga sto nece odgovarati za podsticanje na separatizam, brojne uvrede na racun celog srpskog naroda, podrzavanje skupa Srem hrvatskoj, finansijske malverzacije, unistavanje javnih preduzeca od strane njegovih partijskih poslusnika, i tako dalje...nego SAMO zbog kafanske tuce. Ali, ako dobije bar pet godina, to bi ipak bila neka satisfakcija za ovaj narod.

krstivoje prvovencani - 1168g - mileseva -

pre 11 godina

Ove fleke na licu ovog lika nisu od pesnice nego od boksera olovca ili teske cipele,a komentar lika sa stapom kako se onaj sam zaljuljao i pao je zbilja moronski nizak,koji su sve razlozi ustanovice verovatno sud ali da je neko izgazen to je evidentno.

Milan

pre 11 godina

Zivim u normalnoj drzavi(vidi pod Kanada).Nijedan poilticar osim Premijera nema telohranitelje.Nema potrebe da se u normalnoj drzavi politicari kriju iza telohranitelja. Zao mi je sto se nisam rodio u normalnoj drzavi(Kanada).Pustite te suplje price o zavicaju,grobljima, istoriji....Ovo je moj stav ,mada ne branim ostalima da darugacije misle.Nemam telohranitelje.

iva

pre 11 godina

Juče je izjavio da nema poima o ovom događaju a već danas da je štitio bratanicu.Toliko o njegovom istinitom iskazu.Na sudstvu je ostalo da dokaže njegovo nasilno ponašanje pa u zatvor!

Alfa

pre 11 godina

Jao ljudi pa ovo je sve greska a sad cu vam je pojasniti iz ugla autenticnog novosadjana . Naime gosp. Canak je jedan poznati novosadski taksista , on tako razvozi te mlade i razuzdane iz kafana i izlazaka i to . I tako je njega ta doticna gospodjica nazvala i rekla Ciko doji po mene u biblioteku kod Dace . A on nije bio kodkuce vec izaso da proseta te njegove tu rasu Teloranitelje . Bio im bacio za veceru dzigernjace od Janka a ona bila malo paprna ( kako to Slovaci znaju )pa i malo stiso stomak . A ti Teloranitelji to je jedna ovako kako bi kazo specificna rasa znaju da budu neprimetni a znaju opet da budu i jako krvolocni . I tako ona njega zvala i on kaze pa ja setam ove moje Teloranitelje bas tu pored Dunava sad cu ja doci .A ona ce njemu joj Ciko pozuri ovde mi jedan dzindzov svasta kaze . I tako on zvizdo , viko , vabio tte Teloranitelje da i zaveze al ono nece da dodju . I on sta ce aj tamo pred biblioteku kad ono izaso i taj dzindzov iz biblioteke a Teloranitelji se zaleteli na njega i dograbili ga pa proradila ona krvolocna strana jer i pekla guza od ljute dzigernjace I dzaba je Taksista viko na nji fuj , pusti , ne to , dzaba oni ne pustaju . Nije taksista nji pujdo on je teo da i odbrani al dzaba . Jedva ga nekako pustili . I ko je sad tu kriv ? Taksista nije . Pa kriv je mesar Janko Slovak sto je oljutio dzigernjacu .

cica maca

pre 11 godina

@Aleksandar

Care, coveka poznajem i sedeo sam x puta sa njim u kafani. Tezak kada popije.Voli da provocira. Nije se prvi put ocesao za batine. Sebe predstavlja za urbanu legendu Beograda..I zato ne verujem da je bez razloga popio batine ko god da mu je to uradio.Sto posto sam siguran da i on sam to zna.

Marko

pre 11 godina

Lešanović tvrdi da je Čanak došao i naredio da ga telohranitelji prebiju tek tako, zato što je iz Beograda. Stvarno uverljivo, nema šta.

Vaske

pre 11 godina

Ovaj Canak moze da ide i u boksere! Teskas koji vise ne zna sta je, dal kuvar, dal politicar bitno je da zna da bije. Bar je sad pokazao pravo lice!

RHCP

pre 11 godina

Čovek je juče rekao da nema veze sa tim, danas da je branio bratanicu, juce da se raspravljao sa jednim čovekom, a da za ovog ne zna ko je?! WTF?! ISPITATI DOBRO SVE, jer se Čanak izgleda nije sam sa sobom dogovorio šta se ustvari dogodilo!

iggy

pre 11 godina

Uz svo postovanje Danila Ikodinovica kao vaterpoliste, u poslednjih par godina ime ovog momka se ne vezuje ni za sta lepo. Prvo udes, pa prepucavanje preko novina sa bivsom zenom, pa vulgarno i primitivno prozivanje na tviteru raznih starleta(alo decko, zar da ti kao vrhunski sportista trosis svoje vreme na te individue),prozivanje ispod svakog nivoa sportskog komentarora(sta god ko mislio o njemu to se ne redi na taj nacin) pa zatim sad i nametanje medijima ovim slucajem

Sajo

pre 11 godina

Neznam st aje ovde istina...valjda ce mo znati...Ali ako je ovaj matori napastvovao devojku od 20 godina ...onda ga je stavrno trebalo isprebijati i to jos vise...da ne moze da ustane bar mesec dana...Da je moju cerku uvredio odro bi ga od batina ko vola u kupus...

Verko

pre 11 godina

Covek koji je navodno prebijen se usudjuje da daje izjave za Kurir, prema tome, sigurno laze. Ziv je stigao u Beograd, znaci nema tu pokusaja ubistva. Nenad Canak je temeljan covak, kad on nesto pokusa, on to i uradi. Pre treba verovati Canku, jer za njega glasa cela Vojvodina. Uostalom, i normalno je da svaki Beogradjanin koji se usudi da doje u Novi Sad, pa se napije, i prilazi Novosadjankama, dobije plave naocari, pa sta. A voleli bi Canka u zatvoru, vidim? E pa nece moci ove noci.

zoki

pre 11 godina

pa posto je covek koji je pokusao da osamari velju ilica dobio 2 slovima DVE godine zatvora za Canka ocekujem da dobije bar 5 on je javna licnost i svima treba da bude primer

Mauro

pre 11 godina

Canak ako si toliko siguran u svoju istinitu pricu ubedi i nas tako sto ces se odmah prijaviti u policiju i neces se pozvati na poslanicki imunitet. Da podsetimo, tuzilastvo ce najverovatnije ovo kvalifikovati kao krivicno delo: Nasilnickog ponasanja za koje je zaprecena kazna i do 10 godina zatvora.

Milan

pre 11 godina

Ovde nije pitanje da li je ovaj covek zasluzio batine vec da li je Canak imao pravo da ga prebije sa svojim obezbedjenjem. Vi ste izgleda zaboravili slucaj Miladina Kovacevica koji je isto kao Canak branio cast jedne devojke od nasrtljivog muskarca pa za razliku od Canka nije proglasavan za heroja zbog toga.

Inspektor Kluzo

pre 11 godina

Ha ha ha .Kljakavi Canak izbambusao bez malo 20 godina mladjeg pijanca koji dosao u Novi Sad da se nalije. Cega se seca kada se otreznio u Beogradu. Da je sedeo sa Cankom. Ko zna ko ga je izbambusao.Ko zna kakav je kada se napije.Ko zna kakav recnik ima.Da li mu je to prvi put.Pa zar malo pijanaca dobije batine.Zato verujem Canku

Milan

pre 11 godina

Svi se sećamo Tatona kako je izgledao posle sukoba sa grobarima. Ovaj Lešanović izgleda još gore. Sad ćemo da
vidimo da li jedan zakon važi za navijače tj sirotinju raju a drugi za političare.
Čak i da je bio verbalno isprovociran to nije izgovor za ovu vrstu siledžijstva.
Inače nije ovo prvi incident Nenada Čanka. Svi se sećamo one divljačke vožnje motornim sankama kroz Novi Sad kao i lomljenja one ploče na RTS zgradi u Novom Sad-u.
Krajnje je vreme da se svakoj formi nasilja stane na put.
Ma ko izazvao iz ma kog razloga nasilje zbog toga mora da odgovora. Za nasilje ne postoji imunitet.Stop nasilju
i nasilnicima.

milentije

pre 11 godina

Ovaj vaterpolista ...jel' mu to Canak sredio ( smutio ) dobijanje lokala ?
Ponasa se kao duznik... a za sve nas ostaje moralni duznik

21

pre 11 godina

Ima u Novom Sadu i policija i bolnica, gde je žurio? Kod advokata, da vide šta je najbolje izjaviti ili ga je bilo sramota što ga je prebio nepokretan čovek?

Vlada

pre 11 godina

Koliko je ležao onaj što je prebio Amerikanca pa pobegao za Srbiju, toliko neka leži i Čanak. Koliko je Srbija platila Amerikancu toliko neka plati i Čanak i eo pravne sigurnosti i legaliteta.
Što bi Novosađani rekli: "Mirna Bačka"

banka

pre 11 godina

Daca je najjaci, vaterpolo odavno ne igra, al ima veci publicitet od svih aktivnih vaterpolista zajedno :) iz milion drugih, ne-vaterpolo razloga.

lenart

pre 11 godina

Bahatost, arogancija, nasilnistvo, licemerstvo, narcisoidnost, alavost, rasipnistvo... i mnoge druge "svetle" osobine su odlika mnogih licnosti koje su nazalost nosioci nekih javnih funkcija u ovoj zemlji? Koliko je ljudi pregazeno ili udareno luksuznim sluzbenim vozilima u kome su bili ovakve licnosti?
Setih se one cuvene Slobine izjave "niko nesme da vas bije..."? Bio je u pravu.

Bananamen

pre 11 godina

Ako se utvrdi nasilnicko delo gospodina Canka neka ga kazne kao i Seselja zbog one kore od banane i onih drugih nasilnickih dela. Sta je on to bolji od Seselja pa da nema isti status? Neka odlezi isto onoliko koliko je tada odlezao Vojo.

MitkeL

pre 11 godina

Kako ga nije sramota da se vuče po sumnjivim kafanama i prebija ljude? Posle teksta o Čanku, ja sam definitivno stvorio o njemu sliku. Građani Novog Sada i Vojvodine, ubuduće nemojte dati ovom čoveku ni jedan glas na izborima.

trol

pre 11 godina

Ko god pijan i bahat nasrće na klinke a uz to je i bezobrazno mator da bi se njima nabacivao i treba da dobije takve batine da ih zapamti za ceo život.

spiridon kopicl

pre 11 godina

Zbog uznemiravanja ili bilo kakvog zlostavljanja doticna bratanica trebala je obavestiti policiju(istim telefonom i u isto vreme kada je uspela obavestiti svog paramilitarnog strica)a policija bi sa zadovoljstvom preuzela dalju brigu o nasilniku...
Ovako ostaje gorak ukus o nedodirljivosti i bahatosti nasih nazovi politicara koji ce jos malo uletati po stanovima sa svojim svitama i tuci nas jer ih ne volimo dovoljno.

Metaxa77

pre 11 godina

Potrebna je opsezna istraga da se utvrde cinjenice i pronadju krivci. Sada je pravo vreme da se pokaze da nema ustupaka ni pred kim i da je pravda ista za sve.

Advokatura

pre 11 godina

Evo sada gledam vest B92 u 16 casova. Odjednom se nasle politicke PatriJote da osudjuju Nenada Canka.Medju njima i Velja Ilic koji kaze daje on bio na stubu srama kada je sutnuo neku fasciklu.A kao kazeovaj masakrira ljude po Novom sadu.Koliko se secam covek koji mu je zalepio cusku dobio godinu dana zatvora
I na kraju.Izjava advokata Bore Pelevica. Covek je 100% upravu. Zasto nije zvao policiju u Novom sadu.Zasto nije izvrsen alko test. Pa tu je i odgovor. Nije jer bi ovaj 'navodno pretuceni'bio kriv. Ikako kaze advokat ovo je politicka igra koja se smesta Canku. Inace advokat Boza nije advokat Canka.U cije ime i po cijem nalogu Kurir pravi farsu od slucaja. Trebalo je taj list odavno zatvoriti.Svaki dan nova haranga ili na licnost ili politicku partiju

NemanjaBB

pre 11 godina

Jos jedno pitanje samo, ima li neko tacniju informaciju, da li je ovaj prebijeni stvarno muvatao njegovu bratanicu i koliko bratanica ima god ?
Unapred hvaala.

zis

pre 11 godina

Naravno da nije kriv Ikodinović što drži kafanu, ali sigurno mu nije bio potreban ovakav publicitet. Baš zbog toga mislim da treba javno i otvoreno da kaže šta je bilo. Čanka treba skroz razotkriti. Ako prođe nekažnjeno, sutra može nekog osakatiti sa tragičnim posledicama.

igor

pre 11 godina

@kokos kugla nije mi jasno u kojoj knjizi piše da se nanošenje teških telesnih povreda uglavnom posmatra kao pokušaj ubistva? ti bi kao pravnik trebao da znaš da se to ceni po umišljaju, tj.nameri kakva posledica da nastupi..joj šta ću pročitati na ovom internetu. poz kolega i želim ti svu sreću u karijeri..trebaće ti ;)

grki

pre 11 godina

Ne verujem u pricu ove pijandure. Ko zna kome se zamerio i sa kim se kacio. Poznajem mnogo takvih tipova koji kad se nadrukaju rakijom ne znaju gde udaraju i od koga batine dobijaju. Prosto je neverovatno koliko svi ovde osudjujute Canka, kao da ste bili u kafani i prisustvovali dogadjaju. Pre bih rekao da ga ne podnosite na nekoj drugoj osnovi, pa ste svi docekali da ga pljujete i razapnete. Razmislite da li je po sredi mozda neka politicka pozadina? Neka smena vlasti......bilo je u medijima ovih dana nesto o rusenju vlade u NS....
Ne kazem da ne postoji sansa da je Canak ovo uradio ali naprosto mi ova situacuja ne lici na njega. Ponavjam: Svi ste na keca poverovali coveku koji je pretucen u kafani, ne u biblioteci.

Ivan

pre 11 godina

Nemojte odma' da osudjujete Canka, slucajno poznajem ovog prebijenog "biznismena", svako vece je mrtav pijan i neverovatno bahato se ponasa i misli da sve moze jer ima para! Razbija po kafanama i kaficima, maltretira devojke itd... Uopste ne sumnjam da je zasluzio batine!

milan

pre 11 godina

Za razliku od naseg predsednika narodne skupstine Ikadinovic zna da u interesu istrage netreba suvise da se prica ali ovaj se pozurio brze bolje da osudi politickog protivnika kovele kada nisu usoeli plakatima oni ce ga ovako srediti.

Marko

pre 11 godina

Obratite pažnju na izjavu Ikodinovića: "vlast ima idealnu priliku da pronađe krivca"! Kao da je to idealna prilika u fudbalu koju ne treba (ili možda treba?) propustiti. Izvršna vlast mora da pronađe krivca a sudska vlast mora da osudi krivca po Zakonu. Nezavisno od stanja u šesnaestercu.

alxxl

pre 11 godina

ma baš KURIR??? ovo jeste politička zavrzlama.

znači ako sam novosađanin, a budem slučajno stradao u BGD zbog nečega, bilo da na mene padne cigla, nikako ne treba da idem tamo u zdravstvene ustanove, da tražim lekarsku pomoć, nikako da idem u bgd policiju ako me neko napadne - nego treba da se dopuzam naza u NS da se neko smiluje, pa da mi pomogne...

ako je do toga došlo, bolje da se razdvojimo....

mua

pre 11 godina

Cak i da se ustanovi da nije direktno bio umesan ostaje senka indirektne umesanosti. Skandalozno je u celoj situaciji to sto su nam svi politicari nekakvi lokalni centri moci i sto ser niko ne usudjuje da ih raskrinka iako za to postoji zakonita mogucnost.

Bole me

pre 11 godina

"Zbog uznemiravanja ili bilo kakvog zlostavljanja doticna bratanica trebala je obavestiti policiju..."

A policija bi joj rekla isto ono što je Ikodinović rekao novinaru - boli me...najpopularnija sintagma naše države.

Ryber Palunko gotivi Rams-e

pre 11 godina

Ovaj tip izgleda kao da je naleteo na defanzifnu liniju Baltimor Rejvensa sa sve line bekovima.
(Lorens, 24. septembar 2012 13:17)

I još je dobro prošao! Zamisli kako bi se proveo da Terrell Suggs nije povređen!?

Milisav

pre 11 godina

Hajde malo da pojasnimo neke stvari na laicki nacin. Prema dostupnim podacima, ono za sta je osumnjicen gospodin Canak (ako je) predstavlja krivicno delo Nasilnickog ponasanje (u najmanju ruku krivicno delo ucestvovanja u tuci). Gospodin, kao narodni poslanik poseduje imunitet, no taj imunitet se moze ukinuti o cemu odlucuje narodna skupstina (Predlog se dostavlja predsedniku koji ga prosledjuje odboru za mandatno imunitetna pitanja koji svoj predlog dostavlja skupstini na glasanje). Zatim to sto je branio bratanicu ne moze apsolutno nikako osloboditi od odgovornosti jer nema osnova ni za krajnju nuzdu akamoli nuznu odbranu. Potom, ne moze se govoriti o pedofiliji ukoliko je u pitanju osoba koja ima 20 godina (ukoliko se govori o nekom zlostavljanju pretpostavljam da se aludira na krivicno delo nedozvoljenih polnih radnji) o kome svakako odlucuje sud a ne pojedinac koji pritome i presudjuje. Zatim, potpuno je iluzorno diskreditovati ostecenog recima pijanac, rasipnik, urbana legenda i slicno jer licnost ostecenog se u okviru postupka ne dovodi u pitanje. I najzad postoji prezumpcija nevinosti, dakle, gospodin Canak je nevin sve dok tuzilac ne dokaze suprotno. Molim vas, drzite se ovih stvari u komentarima kako bi ispostovali pravni poredak kome ste podredjeni. Lep pozdrav.

banana

pre 11 godina

Meni samo nije jasno kako je gospodin Lešanović moga da obije alko test..ako nije pio sta ima da odbije, aparat ce pokazati 0 promila, a ako je bio u vidno alkoholisanom stanju kako je vozio do Beograda...

ns posmatrac

pre 11 godina

Ikodinovic nije bio zagonetan svojom izjavom nego verovatno postoji video snimak.

Inace interesantno kako su politicki neistomisljenici odmah skocili na svog protivnika.

Pa valjda treba policija, tuzilastvo pa na kraju i sud da daju svoje misljenje a ne oni.

disident forever

pre 11 godina

Mislim, ako je Nenad Canak i samo malo odgovoran za ovo sto se desilo, onda treba da trpi i sankcije, a ako nije onda sankcije da trpi onaj ko ga je oklevetao, kako se vise nikad ne bi ponovilo nesto slicno, posebno sto se jos uvek ne zna ko je bio za volanom automobila ministarstva poljoprivrede pre destak godina, kada je bahati vozac pregazio Katarinu Maric. Mislimo i o tome...

Gradjanka Srbije

pre 11 godina

List Kurir je odavno trebao biti ugasen jer se koristi lazima i izmisljotinama a da ne pricam o panici i iskrivljenoj realnosti koju siri medju polupismenim narodom.

MitkeL

pre 11 godina

Kako ga nije sramota da se vuče po sumnjivim kafanama i prebija ljude? Posle teksta o Čanku, ja sam definitivno stvorio o njemu sliku. Građani Novog Sada i Vojvodine, ubuduće nemojte dati ovom čoveku ni jedan glas na izborima.

srdjan

pre 11 godina

Bila je afera "izborna kradja" ali je uletela afera Agrobanka. sada je usao Canak ali smo vec zaboravili na Agrobanku.
Sledece nedelje ulece Insajder sa novim pricama pa cemo onda 'ladno da zaboravimo na Canka. I tako redom ...
Ko to kaze da se u Srbiji nista ne menja...???!!!

Era

pre 11 godina

Pa kada im je bivsi sef Voja tukao ljude,vadio pistolj na studente sve bilo OK.E sada Canak kada izadje u kafanu odma problem,odma bi Vlast da ga lincuje....a ovaj pao pijan od alkohola i jos se kotrljao valjda....

Sonja B.

pre 11 godina

Ma Canak je nasilan i arogantan za govornicom u parlamentu uz direktan TV prenos tako da mi sve ovo lici da je debelo umesan u ovaj skandal.Kada je ovaj covek toliko drcan i gnevan u svim TV politickim emisijama zamislimo kakav je u dva iza ponoci poprilicno nabaren i alkoholisan-lako je mogao izgubiti kontrolu ako je uopste ima.Ma sta da je bilo on kao javna licnost i politicar mora da se kontrolise.Posebno su zagonetne te njegove prve izjave da je odvezao rodjake,pa se vratio,pa tetki odneo lekove,pa mu onda advokat savetovao da umesa rodjaku i njenu zastitu... sve je mutno.Pravda mora biti zadovoljena.

Dvostruki arsini.

pre 11 godina

I sada se opet trazi opravdanje za Canka. Pa dobro bre demokrate kako vas nije sramota? Pa kako mozete nekoga da branite kada je pocinio ovako nesto? Tek i da ovaj je vredjao tu bratanicu, da li je to primer uzimanja pravde u svoje ruke, da li to znaci da ako mi neko uvredi bratanicu, sestricinu i sl da mogu da mu prebrojim sva rebra, da li znaci da ako je neko pijan i vredja da mogu da mu okrenem nos na stranu? Gospodo demokrate, ne moze. Sram vas bilo imena stranke.

Mita

pre 11 godina

ok,neka ogovara Čanak i njegovi pajtosi,zbog prebijanja,ali neka odgovara i ovaj Pavle,što je maltretirao tu devojku...Sve u svemu,svi u zatvor...

Шекспир

pre 11 godina

Згранут сам невероватном количином бахатости и осионости коју је Чанчић показао. Он изгледа и даље живи у уверењу да му нико не може ништа. Но, грдно се преварио у тој процени. Живим за тренутак када ћу видети израз лица дотичног када му буде изрицана дебела затворска казна. Нема новца који то може платити.

Dejan

pre 11 godina

Iako sam siguran da je Canak tu umesan daleko vise nego sto tvrdi, ovom navodnom "ostecenom" ne mogu da verujem ni rec.
Coveka su poslali da isprovocira Canka, a takvu 'ladovinu od coveka izgleda jedino mozes naterati da odlepi ako mu neki pedofil dira familiju. Nemam bratanicu, ali imam cerku, u zivotu se nisam potukao, ali da se nesto tako desi mojoj cerci ko zna kako bih odreagovao.
Canak je naseo, da li ga je istukao ne znam, verovatno jeste (malo, ne puno), ali cinjenice su da je izjavu dao u Beogradu, medju "svojima", tj onima koji su ga poslali, da slucajno Canak ne bi mogao ista da sazna (jer bi NS policija njemu dala izvestaj) i da se skoro isti cas javljaju bivsi radikali navodno zgrozeni je dovoljno za veliku sumnju.
Ovo je borba oko Vojvodine, a znajuci kako su radikali bili uspesni u ocuvanju Srbije i Srba, ode i Vojvodina uskoro.
I ne brinite, zapad ce podrzati Canka ako im je u interesu. Kad mogu jednog Tacija, sto ne bi i Canka koji u odnosu na njega deluje kao andjeo

Статиста

pre 11 godina

И после се неко питао зашто је овакве и његове слуге требало склонити са власти у једном слободарском и космополитском граду, какав је Нови Сад? Мислим да је ово најбољи одговор. Један део јавности је правио читаву хајку да се забране поједине организације типа "Национални строј", могу рећи са пуним правом, али се поставља питање да ли између њих и дотичног постији нека разлика? Убеђен сам да нема, те да овај, као и његова странка треба да доживе исту судбину као и претходно споменуте организације. Такође, све "похвале" Икодиновићу на "јуначком" понашању и "културном" изражавању.

Nebojsa

pre 11 godina

Strpati obojicu u zatvor. Jednog za pokusaj ubistva a drugog za podvodjenje i pedofiliju... Neka niko ne bude jaci od zakona, svakome sta je zasluzio

vladica

pre 11 godina

Sekspir,Bajker,Statista,Optimista,provaljeni ste,naruceni komentari,mislim da su cak i ista osoba,koja se razlicito predstavlja...

Бајкер

pre 11 godina

Кукавички и злочиначки чин који правосуђе мора најоштрије казнити, а дотичног „јунака“ послати у затвор на мало дужи период па нека тамо држи своје проповеди о сецесионизму и који је у ствари израз страха због губитка привилегија које му је претходна власт тако обилато даровала. А овај се толико осилио да је заборавио на ону народну да ничија до зоре није горела. Е за њега је та зора сванула. Срећан пут на робију, Чанчићу.

Drz'te lopova

pre 11 godina

@Milisav
Pa dobro bre Milisave ti kao da nisi u Srbiji. Kakve veze ima zdrav razum i pretpostavka nevinosti? Kako ne razumes, Canak je dokazani izdajnik srpskog naroda jer stalno kuka za nake novce i kao takav separatista je sigurno prebio Bgd alkoholicara Paju. A dokaz da ga je prebio? Pa on je autonomas!

Dobro, jeste, to sad nema nikakve veze, ali mu dobro dodje. Evo pitaj ove segamegovce iz esenesa. Odmah su zaposeli sve portale da nam objasne.

HEFEST

pre 11 godina

Šta sad ako te neko verbalno isprovocira imaš pravo da ga unakaziš? Šta je ovo srednji vek? Političari pre svih moraju biti ljudi za primer. Ako te neko uvredi ti ga tuži nemoj da ga šalješ u urgentni. DOSTA VIŠE NASILJA!!!!

Оптимиста

pre 11 godina

Поступак за најстрожију вербалну осуду јавности, а брзу и енергичну реакцију државе те изрицање најоштријих казни. Покушати убиство некога само зато што је дошао у неки град, а није из истог је понашање својствено највећим монструмима. Последњи је час да држава стане на пут Чанку и његовом терорисању Србије.

Seele

pre 11 godina

Treba jednom zauvek stati na put ovakvom nasilničkom ponašanju. Nenad Čanak je ovoga puta zaista preterao. Razumljivo da za ovakav potez nema opravdanja i da za to treba da odgovara.

Maki

pre 11 godina

Ne razumem da se ljudi u komentarim pozivaju na to da je ovaj radio ovo.onaj radio ono,pa sda Canak ne treba da odgovara.Ako je uradio to,a ja vearujem da jeste, mada moje misljenje nije bitno vec misljenje nadleznih,ima da odgovara!

dozer

pre 11 godina

Čanak (ni)je tukao čoveka koji se mladoj devojci nabacivao u kafani Dače Ikodinovića? Pa je li to neki film? Dajte, ko režira te skečeve! Jel smo stvarno toliko kolektivno prsli da registrujemo postojanje ovakvih spodoba? Ja više ni minuta neću potrošiti na nekoga-nikoga po imenu Nenad Čanak.Stop!

Dejki

pre 11 godina

Potsetio bih samo na incident sa Strahinjom Miloševićem ispred kluba Studio koji bi prošao potpuno neopaženo (Strahinju je verovatno bio blam da izlazi sa tim u javnost, a i trener bi ga nakrpio propisno), da se Čanak nije umešao (i to verovatno samo da bi se malo pojavio na Pinku u vestima). Tada su lake telesne povrede koje su konstatovane, preko noći (nakon intervencije Čanka) postale teške, a slučaj je okarakterisan kao nasilje na sportskim terenima (jer je kazna mnogo veća u tom slučaju) iako se sve desilo ispred noćnog kluba. Sada bi Čanku verovatno odgovarao suprotni scenario (da sve prođe bez velike buke), a na kraju će, sudeći po izjavi njegovog advokata, tako i biti. Ali do nove vaspitne mere radi zaštite ugleda i časti bratanice ili prijateljevog sina finog sportiste ili neke nove vožnje motornim sankama kroz centar grada nećemo čekati dugo.

skipper

pre 11 godina

Sve je očigledno. Mislim da bi spor morao biti pokrenut što pre, jer ovako važna pozicija koji ima Nenad Čanak mora da snosi posledice.

Bjelokosti

pre 11 godina

Ovde nije pitanje da li je ovaj covek zasluzio batine vec da li je Canak imao pravo da ga prebije sa svojim obezbedjenjem. Vi ste izgleda zaboravili slucaj Miladina Kovacevica koji je isto kao Canak branio cast jedne devojke od nasrtljivog muskarca pa za razliku od Canka nije proglasavan za heroja zbog toga.
(Milan, 24. septembar 2012 14:46)
Imamo mi puno heroja, mozemo i da ih izvozimo..... npr: velja koji sutira novinara u studiju i posle nikom nista, pa seselja i njegove telohranitelje zbog kojih se Barovic okliznuo na koru od banane i tako vise puta..... neka sud kaze sta je bilo ali nema opravdanja za batinanje, tu se slazemo.

Мачак

pre 11 godina

Сваке осуде је вредно ово силеџијско и зликовачко понашање овековеченог србомрсца и некога коме је одавно место у затвору, али чињеница да се то до сада није догодило говори само у прилог томе да правна држава за време власти његових компањона није постојала. Ако реченице које је дотични изговорио, јуначки пребијајући са својим горилама немоћног човека, нису говор мржње онда не знам шта рећи.

Шекспир

pre 11 godina

Нешто ми се јавља да ће у овом случају оне силне невладине организације, грађанска удружења и остала компанија која се бави заштитом људских права и слобода остати неми, да неће бити протеста против шовинизма, говора мржње, насиља. Све то само говори у прилог чињенице да они по потреби реагују када то њиховим налогодавцима одговара. Време је да држава реагује и овог злочинца пошаље иза браве на дужи период.

dejan

pre 11 godina

No comment, srednji vek! Da li ce ta zemlja ikada izaci iz zone sumraka?
Kako moze neko ko zagovara autonimiju od Srbije i prikljucenje EU da dozvoli sebi da bude uvucen u ovakvu pricu? Podseca me na Seselja koji je bio okruzen batinasima i sejao strah po ulicama Beograda...

nidža

pre 11 godina

Tako je to kad "službena lica" uzmu pravdu u svoje ruke - sude i presuđuju. Onomad policajac-komunalac pretuče čoveka u autobusu samo zbog toga što nije hteo da napusti vozilo nakon što mu je pokazao ličnu kartu; jučer vrli političar sve sa telohraniteljima (tko mu ih plaća?) pošalje u Urgentni centar čoveka jer se "nedolično ponašao"...
Dokle više bahatosti i siledžijstva? I tko su to oni i tko ih je ovlastio da uzimaju zakon u svoje ruke?
Šta će država sutra da uradi kada neki od tih prebijenih i nezaštićenih (nemamo svi telohranitelje) takođe uzmu pravdu usvoje ruke, pa sa oružjem u ruci namire pravdu?
I upravo da se takve stvari ne bi dešavale javašluk i samovolju treba saseći u korenu - prestupnike u zatvor bez obzira o kome se radilo. Dok ne bude kasno!

Kokos Kugla

pre 11 godina

(igor, 24. septembar 2012 14:43)

E moj pravnice, znas li ti uopste sta je krivicno delo ubistvo u pokusaju? Ta namera o kojoj govoris nije proizvod bilo cijeg tumacenja, vec zakonom jasno utvrdjenih elemenata. Ukoliko nije bilo afekta, samim tim postojala je namera. U ovom slucaju afekta nije moglo da bude, ovo je profesionalno i hladnokrvno prebijanje sa telohraniteljima, cak da je Canak i imao afekat nisu ga imali telohranitelji. Tako da, to je sve glupost. A i taj afekat mora da bude opravdan, to svakako ne moze da bude jer je neko Beogradjanin. To je cak zlocin iz mrznje, koji smo nedavno uveli, tako da je to jos gore po njega.

zoran

pre 11 godina

Sokantno da se ovako ponasaju pojedini politicari,ovo je za svaku osudu i trebalo bi da sluzi kao primer da sadasnje pravosudje veoma ispravno radi svoj posao.

temida

pre 11 godina

Iz ovog teksta se da naslutiti da postoji video kamera i snimak pa ce se videti ko je kriv.
U principu treba da odgovaraju obojica makar prekrsajno jer u radnjama i jednog i drugog ima elemenata za prekrsaj. Kada svako pocne da radi svoj posao necemo se ovde iscudjavati nad "delima" dve pijane individue koje imaju para za obezbedjenje, dzipove i posete restoranima udaljenim 80-tak kilometara, nego ce policija uraditi svoje i sud svoje objektivno i nepristrasno pa nek hlade pijane glave kada budu kaznjeni. Ali mi sve okrecemo na politiku i sve je politika pa i kada se dve pijane individue potuku.
Strasno

jasmina

pre 11 godina

Najiskrenije se nadam da ce vlast reagovati sto je moguce brze jer ovakve situacije su nedopustive bez obzira na koga se odnosile.Svako treba da odgovara za svoje greske.

Dragana Draganica

pre 11 godina

Budu li svedoci kao vi Ikodinovicu menjali svoje iskaze tesko ce se ustanoviti ko je glavni i odgovorni za ovo ponasanje ispred vaseg kafica.

mayo

pre 11 godina

Ovo je za svaku osudu i istraga je potpuno ispravna stvar koju nalaze tuzilastvo u ovakvim situacijama.Ovakvim situacijama se nista ne resava.

dragan simin

pre 11 godina

Siledzije iz vrha stranke su po vama veoma zaštićeni i baš zbog toga treba da se pokaže nova vlada da zaštićenih nema nebitno dali su građani ili političari svako mora da odgovara za svoja dela.

ewa

pre 11 godina

Najiskrenije se nadam da ce vlast reagovati sto je moguce brze jer ovakve situacije su nedopustive bez obzira na koga se odnosile.Svako treba da odgovara za svoje greske.

Milos

pre 11 godina

Bravo Canak! Batina je iz raja izasla! A ovog Lesanovica optuziti za pedofiliju i seksualno zlostavljanje! Da sam ja bio na Cankovom mestu ovaj bi jos gore prosao!

Deciji vrtic

pre 11 godina

"canak me je udario stapom preko lica" Da ga je udario ostao ni oziljak. Nije ga udario maramom.. I pitanje za udarenog.Sto nisi zvao policiju u Novom Sadu. Bio si uveren da ti ne bi poverovali u pricu i odveli bi te na treznjenje. Ko te dovezao u Beograd.I zasto si tek u Beogradu prijavio slucaj posle izvetravanja alkohola

Déjà vu

pre 11 godina

Ništa čudno, Čanak je političar koji ima istoriju fizičkog nasilništva prema onima sa kojima se neslaže. Setite se samo one jadne novinarke koju je premlatio! Napada na žene i pijane! Jadna ova naša zemlja sa takvim političarima!

Verko

pre 11 godina

Covek koji je navodno prebijen se usudjuje da daje izjave za Kurir, prema tome, sigurno laze. Ziv je stigao u Beograd, znaci nema tu pokusaja ubistva. Nenad Canak je temeljan covak, kad on nesto pokusa, on to i uradi. Pre treba verovati Canku, jer za njega glasa cela Vojvodina. Uostalom, i normalno je da svaki Beogradjanin koji se usudi da doje u Novi Sad, pa se napije, i prilazi Novosadjankama, dobije plave naocari, pa sta. A voleli bi Canka u zatvoru, vidim? E pa nece moci ove noci.

kamerman

pre 11 godina

Tako je Nenade,porodica na prvom mestu !!! Puna podrska!! Da je meni dirao bratanicu prosao bi mnogo gore.
Zna se za Lesanovica da je boem i da voli da popije.Ali otkud njemu sofer,mikad ga nije imao?Da mu nije sluzba dodelila za potrebe ove "akcije"?
I,sta se odmah javljaju ovi megatrend nesrecnici iz SNS-a?I onaj aparatcik koji je privremeno predsednik republicke skupstine,a i onaj potkupljivac odbornika koji se predstavlja kao gradonacelnik Novog Sada?Sta su oni,sudije,tuzioci ili dzelati?
Sve vise i vise ovo zaista pocinje da lici na namestaljku.Krenuli odmah oni "cuveni" pamfleti SNS robota po svim portalima,kao da su vec unapred bili pripremljeni.

Inspektor Kluzo

pre 11 godina

Ha ha ha .Kljakavi Canak izbambusao bez malo 20 godina mladjeg pijanca koji dosao u Novi Sad da se nalije. Cega se seca kada se otreznio u Beogradu. Da je sedeo sa Cankom. Ko zna ko ga je izbambusao.Ko zna kakav je kada se napije.Ko zna kakav recnik ima.Da li mu je to prvi put.Pa zar malo pijanaca dobije batine.Zato verujem Canku

Kokos Kugla

pre 11 godina

Ako budu isli do kraja, Canku sleduje teska robija. Jer za pokusaj ubistva je predvidjena slicna kazna kao za ubistvo. A nanosenje teskih telesnih povreda, sto je vec ocigledno da se desilo, uglavnom se posmatra kao pokusaj ubistva. Pogotovo kada nema dokaza obostrane svadje i afekta, vec kad neko krvnicni, profesionalno i sa telohraniteljima nasrne na nekoga, to je klasican pokusaj ubistva, te stoga, kao pravnik ocekujem kaznu od 10 godina zatvora (bas kao za Urosa Misica koji je gurao baklju policajcu u usta, mada, ovo je cak i gore, ono je bila utakmica i sveopsti haos i divljanje, prepuno afekta, a ovo je profesionalno, hladnokrvno prebijanje). Naravno, ukoliko ima pravde u Srbiji i ukoliko politicari nisu zasticena vrsta za koje zakoni ne vaze.

sremac

pre 11 godina

Bojim se da u ovu kafanicu ljudi vise nece rado ici. Na ciju god stranu Ikodinovic stane negine mu osveta. Ako bude branio Canka doci ce mu Beogradjani, a ako bude branio pretucenog doci ce mu Canak sa crnokosuljasima. Bice najgore ako nema svedoka ili jos gore postojanje laznih svedoka

darko

pre 11 godina

stara fora,pao niz stepenice...Čanak zna te komunjarske fore on ih je izmislio...ustvari ,čovek je teška baraba van toga što je političar to nema veze,ovako je odrpanko u velikom bratu mi se smučio više od moje tašte,voleo bih da ga je on tukao da mu vidimo leđa više

21

pre 11 godina

Ima u Novom Sadu i policija i bolnica, gde je žurio? Kod advokata, da vide šta je najbolje izjaviti ili ga je bilo sramota što ga je prebio nepokretan čovek?

Dzara

pre 11 godina

Konacno se Canak gosn. Nenadu smesi MARDELj! KONACNO!
Jedino ostaje gorak ukus zbog toga sto nece odgovarati za podsticanje na separatizam, brojne uvrede na racun celog srpskog naroda, podrzavanje skupa Srem hrvatskoj, finansijske malverzacije, unistavanje javnih preduzeca od strane njegovih partijskih poslusnika, i tako dalje...nego SAMO zbog kafanske tuce. Ali, ako dobije bar pet godina, to bi ipak bila neka satisfakcija za ovaj narod.

Marko

pre 11 godina

Lešanović tvrdi da je Čanak došao i naredio da ga telohranitelji prebiju tek tako, zato što je iz Beograda. Stvarno uverljivo, nema šta.

Sajo

pre 11 godina

Neznam st aje ovde istina...valjda ce mo znati...Ali ako je ovaj matori napastvovao devojku od 20 godina ...onda ga je stavrno trebalo isprebijati i to jos vise...da ne moze da ustane bar mesec dana...Da je moju cerku uvredio odro bi ga od batina ko vola u kupus...

milentije

pre 11 godina

Ovaj vaterpolista ...jel' mu to Canak sredio ( smutio ) dobijanje lokala ?
Ponasa se kao duznik... a za sve nas ostaje moralni duznik

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Pa, delo će biti okarakterisano kao pokušaj "klerofašista" iz Beograda da uskrate prava APV i pokradu njene novce?! Zar neko može posumnjati u "demokratski profil" gospodina Čanka?! Gospodine Čanak, ne pravdam oštećenog, kao ni more onih koji se slično ponašaju i koji su izgubili svake obzire, pa se okreću za osobama suprotnnog pola kojima bi, po godinama, mogli da budu roditelji ali, GDE JE POLICIJA?! Zašto niste pozvali ORGANE REDA, ili smatrate da ste Vi država?! Pa do juče ste se borili protiv fašizma, išli ulicama i mahali štapom?! Zar lice ovog pretučenog čoveka ne govori da je prošao fašističku proceduru prevaspitavanja? Postavlja se i jedno drugo pitanje: Šta ćete uraditi ako Vam ta osoba vrati istom merom pa sutradan na TV-u, gledamo Vaše lepo lice podbulo od batina? Da li ćete to prihvatiti kao normalan odgovor na Vaše "civilizovano" ponašanje ili kao udar na prava autonomije?!

Aleksandar

pre 11 godina

Paja Lesanovic je dete bogatih zanatlija-preduzimaca.Nema nikakve veze sa politikom.Njegovi su bogati jos od vajkada.Pravili su sahtove za celu ex Jugoslaviju.Istina je da je Paja malo neprijatan na jeziku u picu ali nije zao i nije tip koji se bije po kafanama.Svi blejaci u Beogradu ga poznaju.Zivi lagodno na svoj i racun svoje familije,nista nikom nije oteo ili ukrao za razliku od komunistickog deteta Canka koji glumi aristokratiju i Barona od Vojvodine...Sto nije on zvao policiju ako mu je neko "uznemiravao"rodjaku vec uzima pravdu u svoje ruke i salje placenike da biju za njega?!?

zis

pre 11 godina

Naravno da nije kriv Ikodinović što drži kafanu, ali sigurno mu nije bio potreban ovakav publicitet. Baš zbog toga mislim da treba javno i otvoreno da kaže šta je bilo. Čanka treba skroz razotkriti. Ako prođe nekažnjeno, sutra može nekog osakatiti sa tragičnim posledicama.

MitkeL

pre 11 godina

Kako ga nije sramota da se vuče po sumnjivim kafanama i prebija ljude? Posle teksta o Čanku, ja sam definitivno stvorio o njemu sliku. Građani Novog Sada i Vojvodine, ubuduće nemojte dati ovom čoveku ni jedan glas na izborima.

alxxl

pre 11 godina

ma baš KURIR??? ovo jeste politička zavrzlama.

znači ako sam novosađanin, a budem slučajno stradao u BGD zbog nečega, bilo da na mene padne cigla, nikako ne treba da idem tamo u zdravstvene ustanove, da tražim lekarsku pomoć, nikako da idem u bgd policiju ako me neko napadne - nego treba da se dopuzam naza u NS da se neko smiluje, pa da mi pomogne...

ako je do toga došlo, bolje da se razdvojimo....

MitkeL

pre 11 godina

Kako ga nije sramota da se vuče po sumnjivim kafanama i prebija ljude? Posle teksta o Čanku, ja sam definitivno stvorio o njemu sliku. Građani Novog Sada i Vojvodine, ubuduće nemojte dati ovom čoveku ni jedan glas na izborima.

Dule

pre 11 godina

Hahahah pa ljudi Paja Leš je na urgentnom jednom nedeljno. Čim popije valjda isprovocira nekog, šta li. Uglavnom, taj se nadobijao batina u životu. E svašta, čudo jedno kako je tek sad dospeo na naslovne strane.

Vaske

pre 11 godina

Ovaj Canak moze da ide i u boksere! Teskas koji vise ne zna sta je, dal kuvar, dal politicar bitno je da zna da bije. Bar je sad pokazao pravo lice!

Milan

pre 11 godina

Svi se sećamo Tatona kako je izgledao posle sukoba sa grobarima. Ovaj Lešanović izgleda još gore. Sad ćemo da
vidimo da li jedan zakon važi za navijače tj sirotinju raju a drugi za političare.
Čak i da je bio verbalno isprovociran to nije izgovor za ovu vrstu siledžijstva.
Inače nije ovo prvi incident Nenada Čanka. Svi se sećamo one divljačke vožnje motornim sankama kroz Novi Sad kao i lomljenja one ploče na RTS zgradi u Novom Sad-u.
Krajnje je vreme da se svakoj formi nasilja stane na put.
Ma ko izazvao iz ma kog razloga nasilje zbog toga mora da odgovora. Za nasilje ne postoji imunitet.Stop nasilju
i nasilnicima.

bane

pre 11 godina

gospodin canak menja pricu iz casa u cas!do sada je bio poznat kao skandal majstor,ali ovo vise nije samo to,ovo je ozbiljno premlacivanje jednog coveka koji je lako mogao i da prodje mnogo gore nego sto jeste!ipak,ubedjen sam da ce se ceo slucaj zataskati,a ovaj narod ima vrlo kratko pamcenje,te ostaje teza da politicar u ovoj zemlji ne moze da odgovara nizasta!zato treniraj strogocu i sprovodi zakon po obicnom narodu!

muljanda

pre 11 godina

Toliko od njegovog "britkog"jezika. Druzi se sa politicarima pa je poceo i politicke izjave da daje.Budi sad covek pa kazi , a ne kao p.... da se krijes iza zamagljenih fraza, nego branis bahatog nasilnika!!! Kako to da sad nisi mogao "da kao sto ti znas" da saspes sve u etar!!!

mirko712

pre 11 godina

Чанкова изјава се мења из сата у сат. 1. сад сам укључио мобилни и компјутер и сазнао . 2 сам је пао, 3. бранио сам братаницу, значи ипак га је тукао.

Ja sam

pre 11 godina

Ako se pojavi video zapis nemojte mu verovati. Mozda su Cankovi telohranitelji komunalni policajci.A mozda je Lesanovic sam sebe lesio, ne samo od pica.

Шекспир

pre 11 godina

Згранут сам невероватном количином бахатости и осионости коју је Чанчић показао. Он изгледа и даље живи у уверењу да му нико не може ништа. Но, грдно се преварио у тој процени. Живим за тренутак када ћу видети израз лица дотичног када му буде изрицана дебела затворска казна. Нема новца који то може платити.

Zivan

pre 11 godina

Jedva cekam da cujem izgovore koje ce Canak izmisliti. Nekako mi se sve cini da je on siledzija dokazani i ako je napravio incident treba da odgovara i to debelo, po dzepu ga udariti i kazna naravno odgovarajuca za nanosenje telesnih povreda!

Саша

pre 11 godina

Сигурно није Чанак! Овај човек више изгледа као да га је пребио Брус Ли! Узгред, гледајте у понедељак, 24.септембар у 22 сата, "У змајевом гнезду"!

Бајкер

pre 11 godina

Кукавички и злочиначки чин који правосуђе мора најоштрије казнити, а дотичног „јунака“ послати у затвор на мало дужи период па нека тамо држи своје проповеди о сецесионизму и који је у ствари израз страха због губитка привилегија које му је претходна власт тако обилато даровала. А овај се толико осилио да је заборавио на ону народну да ничија до зоре није горела. Е за њега је та зора сванула. Срећан пут на робију, Чанчићу.

Super Hik

pre 11 godina

Kolko se dobro sećam, onaj što je u Knez Mihajlovoj samo okrznuo Ilić kapitalnog Velju ekspresno je osuđen od strane našeg "pravosuđa" , a kad treba neki bahati političar , i to još sa imunitetom, e onda je to politički progon, prezumcija nevinosti, politički obračun , "nedostatak" dokaza, prebacivanje krivice na nekog imaginarnog, ili kad sve to ne prođe, oduglovlačenje postupka, naprasno "bolestan",normalno za koverticu jevreja "doktor" će mu napisati ako treba da boluje od Alchajmerovog sindroma, nije bio niko na "adresi" da primi poziv, i na kraju ako zatreba telohranitelji će ispasti žrtveno jagnje za malo deblju kovertu.

zoki

pre 11 godina

pa posto je covek koji je pokusao da osamari velju ilica dobio 2 slovima DVE godine zatvora za Canka ocekujem da dobije bar 5 on je javna licnost i svima treba da bude primer

cica maca

pre 11 godina

@Aleksandar

Care, coveka poznajem i sedeo sam x puta sa njim u kafani. Tezak kada popije.Voli da provocira. Nije se prvi put ocesao za batine. Sebe predstavlja za urbanu legendu Beograda..I zato ne verujem da je bez razloga popio batine ko god da mu je to uradio.Sto posto sam siguran da i on sam to zna.

Vlada

pre 11 godina

Koliko je ležao onaj što je prebio Amerikanca pa pobegao za Srbiju, toliko neka leži i Čanak. Koliko je Srbija platila Amerikancu toliko neka plati i Čanak i eo pravne sigurnosti i legaliteta.
Što bi Novosađani rekli: "Mirna Bačka"

Alfa

pre 11 godina

Jao ljudi pa ovo je sve greska a sad cu vam je pojasniti iz ugla autenticnog novosadjana . Naime gosp. Canak je jedan poznati novosadski taksista , on tako razvozi te mlade i razuzdane iz kafana i izlazaka i to . I tako je njega ta doticna gospodjica nazvala i rekla Ciko doji po mene u biblioteku kod Dace . A on nije bio kodkuce vec izaso da proseta te njegove tu rasu Teloranitelje . Bio im bacio za veceru dzigernjace od Janka a ona bila malo paprna ( kako to Slovaci znaju )pa i malo stiso stomak . A ti Teloranitelji to je jedna ovako kako bi kazo specificna rasa znaju da budu neprimetni a znaju opet da budu i jako krvolocni . I tako ona njega zvala i on kaze pa ja setam ove moje Teloranitelje bas tu pored Dunava sad cu ja doci .A ona ce njemu joj Ciko pozuri ovde mi jedan dzindzov svasta kaze . I tako on zvizdo , viko , vabio tte Teloranitelje da i zaveze al ono nece da dodju . I on sta ce aj tamo pred biblioteku kad ono izaso i taj dzindzov iz biblioteke a Teloranitelji se zaleteli na njega i dograbili ga pa proradila ona krvolocna strana jer i pekla guza od ljute dzigernjace I dzaba je Taksista viko na nji fuj , pusti , ne to , dzaba oni ne pustaju . Nije taksista nji pujdo on je teo da i odbrani al dzaba . Jedva ga nekako pustili . I ko je sad tu kriv ? Taksista nije . Pa kriv je mesar Janko Slovak sto je oljutio dzigernjacu .

Оптимиста

pre 11 godina

Поступак за најстрожију вербалну осуду јавности, а брзу и енергичну реакцију државе те изрицање најоштријих казни. Покушати убиство некога само зато што је дошао у неки град, а није из истог је понашање својствено највећим монструмима. Последњи је час да држава стане на пут Чанку и његовом терорисању Србије.

Мачак

pre 11 godina

Сваке осуде је вредно ово силеџијско и зликовачко понашање овековеченог србомрсца и некога коме је одавно место у затвору, али чињеница да се то до сада није догодило говори само у прилог томе да правна држава за време власти његових компањона није постојала. Ако реченице које је дотични изговорио, јуначки пребијајући са својим горилама немоћног човека, нису говор мржње онда не знам шта рећи.

Статиста

pre 11 godina

И после се неко питао зашто је овакве и његове слуге требало склонити са власти у једном слободарском и космополитском граду, какав је Нови Сад? Мислим да је ово најбољи одговор. Један део јавности је правио читаву хајку да се забране поједине организације типа "Национални строј", могу рећи са пуним правом, али се поставља питање да ли између њих и дотичног постији нека разлика? Убеђен сам да нема, те да овај, као и његова странка треба да доживе исту судбину као и претходно споменуте организације. Такође, све "похвале" Икодиновићу на "јуначком" понашању и "културном" изражавању.

Bananamen

pre 11 godina

Ako se utvrdi nasilnicko delo gospodina Canka neka ga kazne kao i Seselja zbog one kore od banane i onih drugih nasilnickih dela. Sta je on to bolji od Seselja pa da nema isti status? Neka odlezi isto onoliko koliko je tada odlezao Vojo.

Шекспир

pre 11 godina

Нешто ми се јавља да ће у овом случају оне силне невладине организације, грађанска удружења и остала компанија која се бави заштитом људских права и слобода остати неми, да неће бити протеста против шовинизма, говора мржње, насиља. Све то само говори у прилог чињенице да они по потреби реагују када то њиховим налогодавцима одговара. Време је да држава реагује и овог злочинца пошаље иза браве на дужи период.

lesa

pre 11 godina

Policija ima idealnu priliku da pronadje krivca. Znaci ipak covek nije sam pao. Po nasem zakonu niko cak ni policija nema pravo da nekog prebije zbog nedolicnog ponasanja.

RHCP

pre 11 godina

Čovek je juče rekao da nema veze sa tim, danas da je branio bratanicu, juce da se raspravljao sa jednim čovekom, a da za ovog ne zna ko je?! WTF?! ISPITATI DOBRO SVE, jer se Čanak izgleda nije sam sa sobom dogovorio šta se ustvari dogodilo!

Advokatura

pre 11 godina

Evo sada gledam vest B92 u 16 casova. Odjednom se nasle politicke PatriJote da osudjuju Nenada Canka.Medju njima i Velja Ilic koji kaze daje on bio na stubu srama kada je sutnuo neku fasciklu.A kao kazeovaj masakrira ljude po Novom sadu.Koliko se secam covek koji mu je zalepio cusku dobio godinu dana zatvora
I na kraju.Izjava advokata Bore Pelevica. Covek je 100% upravu. Zasto nije zvao policiju u Novom sadu.Zasto nije izvrsen alko test. Pa tu je i odgovor. Nije jer bi ovaj 'navodno pretuceni'bio kriv. Ikako kaze advokat ovo je politicka igra koja se smesta Canku. Inace advokat Boza nije advokat Canka.U cije ime i po cijem nalogu Kurir pravi farsu od slucaja. Trebalo je taj list odavno zatvoriti.Svaki dan nova haranga ili na licnost ili politicku partiju

zoki

pre 11 godina

Da se kladimo da od ovog nece biti nista ? za koji dan ce se zaboraviti kao da se nije ni desilo ... Setimo se Velje Ilica , direktora RTS i ostalih koji spadaju u bahatu, zasticenu vrstu . Nema veze sto Canak trenutno nije u vlasti zna on dovoljno o ovima koji su sad na vlasti da ce se medjusobno stititi.

iva

pre 11 godina

Juče je izjavio da nema poima o ovom događaju a već danas da je štitio bratanicu.Toliko o njegovom istinitom iskazu.Na sudstvu je ostalo da dokaže njegovo nasilno ponašanje pa u zatvor!

Sonja B.

pre 11 godina

Ma Canak je nasilan i arogantan za govornicom u parlamentu uz direktan TV prenos tako da mi sve ovo lici da je debelo umesan u ovaj skandal.Kada je ovaj covek toliko drcan i gnevan u svim TV politickim emisijama zamislimo kakav je u dva iza ponoci poprilicno nabaren i alkoholisan-lako je mogao izgubiti kontrolu ako je uopste ima.Ma sta da je bilo on kao javna licnost i politicar mora da se kontrolise.Posebno su zagonetne te njegove prve izjave da je odvezao rodjake,pa se vratio,pa tetki odneo lekove,pa mu onda advokat savetovao da umesa rodjaku i njenu zastitu... sve je mutno.Pravda mora biti zadovoljena.

Kokos Kugla

pre 11 godina

(igor, 24. septembar 2012 14:43)

E moj pravnice, znas li ti uopste sta je krivicno delo ubistvo u pokusaju? Ta namera o kojoj govoris nije proizvod bilo cijeg tumacenja, vec zakonom jasno utvrdjenih elemenata. Ukoliko nije bilo afekta, samim tim postojala je namera. U ovom slucaju afekta nije moglo da bude, ovo je profesionalno i hladnokrvno prebijanje sa telohraniteljima, cak da je Canak i imao afekat nisu ga imali telohranitelji. Tako da, to je sve glupost. A i taj afekat mora da bude opravdan, to svakako ne moze da bude jer je neko Beogradjanin. To je cak zlocin iz mrznje, koji smo nedavno uveli, tako da je to jos gore po njega.

Dvostruki arsini.

pre 11 godina

I sada se opet trazi opravdanje za Canka. Pa dobro bre demokrate kako vas nije sramota? Pa kako mozete nekoga da branite kada je pocinio ovako nesto? Tek i da ovaj je vredjao tu bratanicu, da li je to primer uzimanja pravde u svoje ruke, da li to znaci da ako mi neko uvredi bratanicu, sestricinu i sl da mogu da mu prebrojim sva rebra, da li znaci da ako je neko pijan i vredja da mogu da mu okrenem nos na stranu? Gospodo demokrate, ne moze. Sram vas bilo imena stranke.

skipper

pre 11 godina

Sve je očigledno. Mislim da bi spor morao biti pokrenut što pre, jer ovako važna pozicija koji ima Nenad Čanak mora da snosi posledice.

Seele

pre 11 godina

Treba jednom zauvek stati na put ovakvom nasilničkom ponašanju. Nenad Čanak je ovoga puta zaista preterao. Razumljivo da za ovakav potez nema opravdanja i da za to treba da odgovara.

spiridon kopicl

pre 11 godina

Zbog uznemiravanja ili bilo kakvog zlostavljanja doticna bratanica trebala je obavestiti policiju(istim telefonom i u isto vreme kada je uspela obavestiti svog paramilitarnog strica)a policija bi sa zadovoljstvom preuzela dalju brigu o nasilniku...
Ovako ostaje gorak ukus o nedodirljivosti i bahatosti nasih nazovi politicara koji ce jos malo uletati po stanovima sa svojim svitama i tuci nas jer ih ne volimo dovoljno.

Nebojsa

pre 11 godina

Strpati obojicu u zatvor. Jednog za pokusaj ubistva a drugog za podvodjenje i pedofiliju... Neka niko ne bude jaci od zakona, svakome sta je zasluzio

iggy

pre 11 godina

Uz svo postovanje Danila Ikodinovica kao vaterpoliste, u poslednjih par godina ime ovog momka se ne vezuje ni za sta lepo. Prvo udes, pa prepucavanje preko novina sa bivsom zenom, pa vulgarno i primitivno prozivanje na tviteru raznih starleta(alo decko, zar da ti kao vrhunski sportista trosis svoje vreme na te individue),prozivanje ispod svakog nivoa sportskog komentarora(sta god ko mislio o njemu to se ne redi na taj nacin) pa zatim sad i nametanje medijima ovim slucajem

Gradjanka Srbije

pre 11 godina

List Kurir je odavno trebao biti ugasen jer se koristi lazima i izmisljotinama a da ne pricam o panici i iskrivljenoj realnosti koju siri medju polupismenim narodom.

jovan

pre 11 godina

Naravno, gosin Ikodinovic je svedok, ali je svdok broj 1: i gosin "prijatelj" koji je bio sa prebijenim i koji ga je posle batina ubacio u automobil i odvezao u Beograd u Klinicki centar. A cije se postojanje tvrdo precutkuje u svim napisima do sada.Zasto?

Mauro

pre 11 godina

Canak ako si toliko siguran u svoju istinitu pricu ubedi i nas tako sto ces se odmah prijaviti u policiju i neces se pozvati na poslanicki imunitet. Da podsetimo, tuzilastvo ce najverovatnije ovo kvalifikovati kao krivicno delo: Nasilnickog ponasanja za koje je zaprecena kazna i do 10 godina zatvora.

krstivoje prvovencani - 1168g - mileseva -

pre 11 godina

Ove fleke na licu ovog lika nisu od pesnice nego od boksera olovca ili teske cipele,a komentar lika sa stapom kako se onaj sam zaljuljao i pao je zbilja moronski nizak,koji su sve razlozi ustanovice verovatno sud ali da je neko izgazen to je evidentno.

dejan

pre 11 godina

No comment, srednji vek! Da li ce ta zemlja ikada izaci iz zone sumraka?
Kako moze neko ko zagovara autonimiju od Srbije i prikljucenje EU da dozvoli sebi da bude uvucen u ovakvu pricu? Podseca me na Seselja koji je bio okruzen batinasima i sejao strah po ulicama Beograda...

trol

pre 11 godina

Ko god pijan i bahat nasrće na klinke a uz to je i bezobrazno mator da bi se njima nabacivao i treba da dobije takve batine da ih zapamti za ceo život.

Drz'te lopova

pre 11 godina

@Milisav
Pa dobro bre Milisave ti kao da nisi u Srbiji. Kakve veze ima zdrav razum i pretpostavka nevinosti? Kako ne razumes, Canak je dokazani izdajnik srpskog naroda jer stalno kuka za nake novce i kao takav separatista je sigurno prebio Bgd alkoholicara Paju. A dokaz da ga je prebio? Pa on je autonomas!

Dobro, jeste, to sad nema nikakve veze, ali mu dobro dodje. Evo pitaj ove segamegovce iz esenesa. Odmah su zaposeli sve portale da nam objasne.

Era

pre 11 godina

Pa kada im je bivsi sef Voja tukao ljude,vadio pistolj na studente sve bilo OK.E sada Canak kada izadje u kafanu odma problem,odma bi Vlast da ga lincuje....a ovaj pao pijan od alkohola i jos se kotrljao valjda....

milan

pre 11 godina

Za razliku od naseg predsednika narodne skupstine Ikadinovic zna da u interesu istrage netreba suvise da se prica ali ovaj se pozurio brze bolje da osudi politickog protivnika kovele kada nisu usoeli plakatima oni ce ga ovako srediti.

Milan

pre 11 godina

Ovde nije pitanje da li je ovaj covek zasluzio batine vec da li je Canak imao pravo da ga prebije sa svojim obezbedjenjem. Vi ste izgleda zaboravili slucaj Miladina Kovacevica koji je isto kao Canak branio cast jedne devojke od nasrtljivog muskarca pa za razliku od Canka nije proglasavan za heroja zbog toga.

Dejki

pre 11 godina

Potsetio bih samo na incident sa Strahinjom Miloševićem ispred kluba Studio koji bi prošao potpuno neopaženo (Strahinju je verovatno bio blam da izlazi sa tim u javnost, a i trener bi ga nakrpio propisno), da se Čanak nije umešao (i to verovatno samo da bi se malo pojavio na Pinku u vestima). Tada su lake telesne povrede koje su konstatovane, preko noći (nakon intervencije Čanka) postale teške, a slučaj je okarakterisan kao nasilje na sportskim terenima (jer je kazna mnogo veća u tom slučaju) iako se sve desilo ispred noćnog kluba. Sada bi Čanku verovatno odgovarao suprotni scenario (da sve prođe bez velike buke), a na kraju će, sudeći po izjavi njegovog advokata, tako i biti. Ali do nove vaspitne mere radi zaštite ugleda i časti bratanice ili prijateljevog sina finog sportiste ili neke nove vožnje motornim sankama kroz centar grada nećemo čekati dugo.

Ivan

pre 11 godina

Nemojte odma' da osudjujete Canka, slucajno poznajem ovog prebijenog "biznismena", svako vece je mrtav pijan i neverovatno bahato se ponasa i misli da sve moze jer ima para! Razbija po kafanama i kaficima, maltretira devojke itd... Uopste ne sumnjam da je zasluzio batine!

NemanjaBB

pre 11 godina

Jos jedno pitanje samo, ima li neko tacniju informaciju, da li je ovaj prebijeni stvarno muvatao njegovu bratanicu i koliko bratanica ima god ?
Unapred hvaala.

grki

pre 11 godina

Ne verujem u pricu ove pijandure. Ko zna kome se zamerio i sa kim se kacio. Poznajem mnogo takvih tipova koji kad se nadrukaju rakijom ne znaju gde udaraju i od koga batine dobijaju. Prosto je neverovatno koliko svi ovde osudjujute Canka, kao da ste bili u kafani i prisustvovali dogadjaju. Pre bih rekao da ga ne podnosite na nekoj drugoj osnovi, pa ste svi docekali da ga pljujete i razapnete. Razmislite da li je po sredi mozda neka politicka pozadina? Neka smena vlasti......bilo je u medijima ovih dana nesto o rusenju vlade u NS....
Ne kazem da ne postoji sansa da je Canak ovo uradio ali naprosto mi ova situacuja ne lici na njega. Ponavjam: Svi ste na keca poverovali coveku koji je pretucen u kafani, ne u biblioteci.

Dejan

pre 11 godina

Iako sam siguran da je Canak tu umesan daleko vise nego sto tvrdi, ovom navodnom "ostecenom" ne mogu da verujem ni rec.
Coveka su poslali da isprovocira Canka, a takvu 'ladovinu od coveka izgleda jedino mozes naterati da odlepi ako mu neki pedofil dira familiju. Nemam bratanicu, ali imam cerku, u zivotu se nisam potukao, ali da se nesto tako desi mojoj cerci ko zna kako bih odreagovao.
Canak je naseo, da li ga je istukao ne znam, verovatno jeste (malo, ne puno), ali cinjenice su da je izjavu dao u Beogradu, medju "svojima", tj onima koji su ga poslali, da slucajno Canak ne bi mogao ista da sazna (jer bi NS policija njemu dala izvestaj) i da se skoro isti cas javljaju bivsi radikali navodno zgrozeni je dovoljno za veliku sumnju.
Ovo je borba oko Vojvodine, a znajuci kako su radikali bili uspesni u ocuvanju Srbije i Srba, ode i Vojvodina uskoro.
I ne brinite, zapad ce podrzati Canka ako im je u interesu. Kad mogu jednog Tacija, sto ne bi i Canka koji u odnosu na njega deluje kao andjeo

Milan

pre 11 godina

Zivim u normalnoj drzavi(vidi pod Kanada).Nijedan poilticar osim Premijera nema telohranitelje.Nema potrebe da se u normalnoj drzavi politicari kriju iza telohranitelja. Zao mi je sto se nisam rodio u normalnoj drzavi(Kanada).Pustite te suplje price o zavicaju,grobljima, istoriji....Ovo je moj stav ,mada ne branim ostalima da darugacije misle.Nemam telohranitelje.

lenart

pre 11 godina

Bahatost, arogancija, nasilnistvo, licemerstvo, narcisoidnost, alavost, rasipnistvo... i mnoge druge "svetle" osobine su odlika mnogih licnosti koje su nazalost nosioci nekih javnih funkcija u ovoj zemlji? Koliko je ljudi pregazeno ili udareno luksuznim sluzbenim vozilima u kome su bili ovakve licnosti?
Setih se one cuvene Slobine izjave "niko nesme da vas bije..."? Bio je u pravu.

Ryber Palunko gotivi Rams-e

pre 11 godina

Ovaj tip izgleda kao da je naleteo na defanzifnu liniju Baltimor Rejvensa sa sve line bekovima.
(Lorens, 24. septembar 2012 13:17)

I još je dobro prošao! Zamisli kako bi se proveo da Terrell Suggs nije povređen!?

nidža

pre 11 godina

Tako je to kad "službena lica" uzmu pravdu u svoje ruke - sude i presuđuju. Onomad policajac-komunalac pretuče čoveka u autobusu samo zbog toga što nije hteo da napusti vozilo nakon što mu je pokazao ličnu kartu; jučer vrli političar sve sa telohraniteljima (tko mu ih plaća?) pošalje u Urgentni centar čoveka jer se "nedolično ponašao"...
Dokle više bahatosti i siledžijstva? I tko su to oni i tko ih je ovlastio da uzimaju zakon u svoje ruke?
Šta će država sutra da uradi kada neki od tih prebijenih i nezaštićenih (nemamo svi telohranitelje) takođe uzmu pravdu usvoje ruke, pa sa oružjem u ruci namire pravdu?
I upravo da se takve stvari ne bi dešavale javašluk i samovolju treba saseći u korenu - prestupnike u zatvor bez obzira o kome se radilo. Dok ne bude kasno!

mua

pre 11 godina

Cak i da se ustanovi da nije direktno bio umesan ostaje senka indirektne umesanosti. Skandalozno je u celoj situaciji to sto su nam svi politicari nekakvi lokalni centri moci i sto ser niko ne usudjuje da ih raskrinka iako za to postoji zakonita mogucnost.

igor

pre 11 godina

@kokos kugla nije mi jasno u kojoj knjizi piše da se nanošenje teških telesnih povreda uglavnom posmatra kao pokušaj ubistva? ti bi kao pravnik trebao da znaš da se to ceni po umišljaju, tj.nameri kakva posledica da nastupi..joj šta ću pročitati na ovom internetu. poz kolega i želim ti svu sreću u karijeri..trebaće ti ;)

HEFEST

pre 11 godina

Šta sad ako te neko verbalno isprovocira imaš pravo da ga unakaziš? Šta je ovo srednji vek? Političari pre svih moraju biti ljudi za primer. Ako te neko uvredi ti ga tuži nemoj da ga šalješ u urgentni. DOSTA VIŠE NASILJA!!!!

Bole me

pre 11 godina

"Zbog uznemiravanja ili bilo kakvog zlostavljanja doticna bratanica trebala je obavestiti policiju..."

A policija bi joj rekla isto ono što je Ikodinović rekao novinaru - boli me...najpopularnija sintagma naše države.

banana

pre 11 godina

Meni samo nije jasno kako je gospodin Lešanović moga da obije alko test..ako nije pio sta ima da odbije, aparat ce pokazati 0 promila, a ako je bio u vidno alkoholisanom stanju kako je vozio do Beograda...

srdjan

pre 11 godina

Bila je afera "izborna kradja" ali je uletela afera Agrobanka. sada je usao Canak ali smo vec zaboravili na Agrobanku.
Sledece nedelje ulece Insajder sa novim pricama pa cemo onda 'ladno da zaboravimo na Canka. I tako redom ...
Ko to kaze da se u Srbiji nista ne menja...???!!!

banka

pre 11 godina

Daca je najjaci, vaterpolo odavno ne igra, al ima veci publicitet od svih aktivnih vaterpolista zajedno :) iz milion drugih, ne-vaterpolo razloga.

dozer

pre 11 godina

Čanak (ni)je tukao čoveka koji se mladoj devojci nabacivao u kafani Dače Ikodinovića? Pa je li to neki film? Dajte, ko režira te skečeve! Jel smo stvarno toliko kolektivno prsli da registrujemo postojanje ovakvih spodoba? Ja više ni minuta neću potrošiti na nekoga-nikoga po imenu Nenad Čanak.Stop!

Bjelokosti

pre 11 godina

Ovde nije pitanje da li je ovaj covek zasluzio batine vec da li je Canak imao pravo da ga prebije sa svojim obezbedjenjem. Vi ste izgleda zaboravili slucaj Miladina Kovacevica koji je isto kao Canak branio cast jedne devojke od nasrtljivog muskarca pa za razliku od Canka nije proglasavan za heroja zbog toga.
(Milan, 24. septembar 2012 14:46)
Imamo mi puno heroja, mozemo i da ih izvozimo..... npr: velja koji sutira novinara u studiju i posle nikom nista, pa seselja i njegove telohranitelje zbog kojih se Barovic okliznuo na koru od banane i tako vise puta..... neka sud kaze sta je bilo ali nema opravdanja za batinanje, tu se slazemo.

Mita

pre 11 godina

ok,neka ogovara Čanak i njegovi pajtosi,zbog prebijanja,ali neka odgovara i ovaj Pavle,što je maltretirao tu devojku...Sve u svemu,svi u zatvor...

Maki

pre 11 godina

Ne razumem da se ljudi u komentarim pozivaju na to da je ovaj radio ovo.onaj radio ono,pa sda Canak ne treba da odgovara.Ako je uradio to,a ja vearujem da jeste, mada moje misljenje nije bitno vec misljenje nadleznih,ima da odgovara!

Dragana Draganica

pre 11 godina

Budu li svedoci kao vi Ikodinovicu menjali svoje iskaze tesko ce se ustanoviti ko je glavni i odgovorni za ovo ponasanje ispred vaseg kafica.

zoran

pre 11 godina

Sokantno da se ovako ponasaju pojedini politicari,ovo je za svaku osudu i trebalo bi da sluzi kao primer da sadasnje pravosudje veoma ispravno radi svoj posao.

Metaxa77

pre 11 godina

Potrebna je opsezna istraga da se utvrde cinjenice i pronadju krivci. Sada je pravo vreme da se pokaze da nema ustupaka ni pred kim i da je pravda ista za sve.

Milisav

pre 11 godina

Hajde malo da pojasnimo neke stvari na laicki nacin. Prema dostupnim podacima, ono za sta je osumnjicen gospodin Canak (ako je) predstavlja krivicno delo Nasilnickog ponasanje (u najmanju ruku krivicno delo ucestvovanja u tuci). Gospodin, kao narodni poslanik poseduje imunitet, no taj imunitet se moze ukinuti o cemu odlucuje narodna skupstina (Predlog se dostavlja predsedniku koji ga prosledjuje odboru za mandatno imunitetna pitanja koji svoj predlog dostavlja skupstini na glasanje). Zatim to sto je branio bratanicu ne moze apsolutno nikako osloboditi od odgovornosti jer nema osnova ni za krajnju nuzdu akamoli nuznu odbranu. Potom, ne moze se govoriti o pedofiliji ukoliko je u pitanju osoba koja ima 20 godina (ukoliko se govori o nekom zlostavljanju pretpostavljam da se aludira na krivicno delo nedozvoljenih polnih radnji) o kome svakako odlucuje sud a ne pojedinac koji pritome i presudjuje. Zatim, potpuno je iluzorno diskreditovati ostecenog recima pijanac, rasipnik, urbana legenda i slicno jer licnost ostecenog se u okviru postupka ne dovodi u pitanje. I najzad postoji prezumpcija nevinosti, dakle, gospodin Canak je nevin sve dok tuzilac ne dokaze suprotno. Molim vas, drzite se ovih stvari u komentarima kako bi ispostovali pravni poredak kome ste podredjeni. Lep pozdrav.

vladica

pre 11 godina

Sekspir,Bajker,Statista,Optimista,provaljeni ste,naruceni komentari,mislim da su cak i ista osoba,koja se razlicito predstavlja...

ewa

pre 11 godina

Najiskrenije se nadam da ce vlast reagovati sto je moguce brze jer ovakve situacije su nedopustive bez obzira na koga se odnosile.Svako treba da odgovara za svoje greske.

jasmina

pre 11 godina

Najiskrenije se nadam da ce vlast reagovati sto je moguce brze jer ovakve situacije su nedopustive bez obzira na koga se odnosile.Svako treba da odgovara za svoje greske.

Marko

pre 11 godina

Obratite pažnju na izjavu Ikodinovića: "vlast ima idealnu priliku da pronađe krivca"! Kao da je to idealna prilika u fudbalu koju ne treba (ili možda treba?) propustiti. Izvršna vlast mora da pronađe krivca a sudska vlast mora da osudi krivca po Zakonu. Nezavisno od stanja u šesnaestercu.

disident forever

pre 11 godina

Mislim, ako je Nenad Canak i samo malo odgovoran za ovo sto se desilo, onda treba da trpi i sankcije, a ako nije onda sankcije da trpi onaj ko ga je oklevetao, kako se vise nikad ne bi ponovilo nesto slicno, posebno sto se jos uvek ne zna ko je bio za volanom automobila ministarstva poljoprivrede pre destak godina, kada je bahati vozac pregazio Katarinu Maric. Mislimo i o tome...

ns posmatrac

pre 11 godina

Ikodinovic nije bio zagonetan svojom izjavom nego verovatno postoji video snimak.

Inace interesantno kako su politicki neistomisljenici odmah skocili na svog protivnika.

Pa valjda treba policija, tuzilastvo pa na kraju i sud da daju svoje misljenje a ne oni.

temida

pre 11 godina

Iz ovog teksta se da naslutiti da postoji video kamera i snimak pa ce se videti ko je kriv.
U principu treba da odgovaraju obojica makar prekrsajno jer u radnjama i jednog i drugog ima elemenata za prekrsaj. Kada svako pocne da radi svoj posao necemo se ovde iscudjavati nad "delima" dve pijane individue koje imaju para za obezbedjenje, dzipove i posete restoranima udaljenim 80-tak kilometara, nego ce policija uraditi svoje i sud svoje objektivno i nepristrasno pa nek hlade pijane glave kada budu kaznjeni. Ali mi sve okrecemo na politiku i sve je politika pa i kada se dve pijane individue potuku.
Strasno

dragan simin

pre 11 godina

Siledzije iz vrha stranke su po vama veoma zaštićeni i baš zbog toga treba da se pokaže nova vlada da zaštićenih nema nebitno dali su građani ili političari svako mora da odgovara za svoja dela.

mayo

pre 11 godina

Ovo je za svaku osudu i istraga je potpuno ispravna stvar koju nalaze tuzilastvo u ovakvim situacijama.Ovakvim situacijama se nista ne resava.