Nedelja, 23.09.2012.

21:30

Dulić: Nisam kršio zakon

Bivši ministar za zaštitu životne sredine Oliver Dulić negirao je sve optužbe o nenamenskom trošenju sredstava Fonda za zaštitu životne sredine.

Izvor: B92

Duliæ: Nisam kršio zakon IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

135 Komentari

Sortiraj po:

Aquila

pre 11 godina

Jasno je onda da se akcija „Očistimo Srbiju“ odnosila na neku drugu vrstu čišćenja. Sudeći po rezultatima, Dulić je zaista „očistio“. Zaboravlja samo da je prošlo vreme kad je mogao takve stvari da radi nekažnjeno. Bez obzira što ne veruje, 21. vek je upravo vreme kada svi lopovi idu u zatvor, pogotovu ako zemlja želi u EU!

Milos

pre 11 godina

Mene uvek napadaju kad kritikujem Djokovica, ali on polako dokazuje svoj patriJotizam. Zreo je i on za insajder, ovo vezano za Kosovo!

Seele

pre 11 godina

Ma neeee! Gde bi Dulić kršio zakon! Kao što kaže, nije svesno prekršio zakon, niti počinio bilo kakvu zloupotrebu. To što nije bio svestan zakona, to je druga priča. Tada je to bilo uobičajeno. Posebno začuđuje i vređa inteligenciju svakog normalnog čoveka njegova izjava da ne može da veruje da je moguće u 21. veku u zemlji koja želi da uđe u EU, lopov ide u zatvor!!!

Vanja

pre 11 godina

Pa ti onda ne znas nista o Zakonu. Sramota, sreca pa vise niste na vlasti. Raspitaj se malo sta pise u Zakonu, shvatices da si ga krsio kad procitas. ;)

mlekadzija

pre 11 godina

Od svih brojnih izjava bivseg svestranog ministra Sir Olivera, NAJGENIJALNIJA je da je promovisao Djokovica sa onim bilbordima...Da covek ne poveruje....

bezimena

pre 11 godina

"Dulić je naveo da je porodica Đoković zatražila podršku Vlade, jer je organizacija turnira skupa, a da je, pošto nisu postojala sredstva, rešeno da se to uradi kroz promociju akcije "Očistimo Srbiju".

Duliću, u LAŽI su kratke noge!
Sigurna sam da se većini gradjana creva okreću od muke i besa, zbog neverovatne zloupotrebe državnog budžeta i nadam se da ćeš ti, sa sve društvom koje ne smeš da imenuješ (zašto ako je sve ispravno) a moraćeš kada dospeš na sud, da budeš otpremljen u Zabelu!

Dok ste vi podmazivali "siromašnu" porodicu Djoković, OD PARA SIROMAŠNIH GRADJANA SRBIJE, Novak je istovremeno poklonio 100.000 dolara Gračanici (mart 2011.g.), 100.000 siromašnoj deci (decembar 2011.g.) dok je nedavno kupio devojci i majci prstenje u vrednosti od 400.000 eura.
http://www.kurir-info.rs/novak-dokovic-poklonio-100000-dolara-manastiru-gracanica-clanak-79689
http://www.novimagazin.rs/sport/djokovic-poklonio-deci-100000-dolara
http://www.naslovi.net/2011-09-02/svet-plus/novak-djokovic-poklonio-majci-i-devojci-prstenje-od-pola-miliona-evra/2781935

Pele

pre 11 godina

Od Dulića sam i očekivao da na sve moguće i nemoguće načine brani svoju nevinost. Ali ovaj Ilić.... nemam reči. Koliko gluposti izrečenih u javnosti. Da se ne plaća porez, al da se prijavi?!? Što se ja toga nisam ranije setio? Možda zato što nemam kriminalni um. Ili to da je Dinkić morao da uzme Fiat 500L da bi održao reč, inače bi ga proglasili lažovom :)

subotičanka

pre 11 godina

Nemam nikakvu nameru da branim Olivera Dulića. Ako nije nizašta kriv, odbraniće se sam. Ovde se niko ne bavi time zašto je Mlađan Dinkić toliko "načepio" baš Olivera i njegov Fond. Zato što Mlađan Dinkić nije prešao cenzus u Vojvodini i smatra da za to nije kriv on i njegov URS već DS, tj. Pajtić i Dulić. Zato će Mlađo i da forsira priču o Razvojnoj banci Vojvodine. Žalosno je da ovo sve što sada gledamo i ove priče o bogaćenju DS ljudi su zapravo zloupotreba teme o zloupotrebama.

Dvojac

pre 11 godina

Svi pošteni,a država očerupana i u dugovima do guše!A narod je sisao vesla verovatno,pa u sve veruje.To vi mislite,a ja mislim da se narod budi iz dugog demokratskog sna!

Poreski obveznik

pre 11 godina

Nakon sinocnjeg Utiska, puno mi je lakse, koliko danas idem da se prijavim de ne mogu da placam POREZ na imovinu!
Po preporuci gdina Ilica! Kompetentno lice! O Dulicu, bez komentara!
Gadno nam se pise!

Бојан

pre 11 godina

Акција Очистимо Србију је започета скромно 1989 са подакцијама попут Зајма за Србију и слично.
Замах је добила од 5. октобра 2000те, а врхунац је достигла од 2008ме до 2012те.
Почистише Србију Дулић, Петровић, Ђилас, Шутановац, Влаховић, Цветковић... бесконачан списак којекаквих Идола пропалих генерација.

Србија - не сиромашна, већ опљачкана земља.

no name

pre 11 godina

Ako sam dobro razumeo, Dulić ne može da veruje da je u 21. veku, u zemlji koja želi da uđe u EU, moguće da završi u zatvoru?!?! Nadam se da će se uveriti da je moguće. Moguće je i u 21., a biće moguće i u 22. i 23. i 33. veku... Niste valjda izigravali zakon jer ste mislili da nije moguće???

zoki

pre 11 godina

Ja stvarno nisam upucen ali mislim da je kriminal davati onolike pare za marketing i sajt, ako to nije kriminal u 21 veku u zemlji koja ide ka EU ja ne znam sta jeste

Bandere, motke,

pre 11 godina

Da li postoji zakon o zabrani donosenja lopovskih zakona i uredbi ? Da li moze da odgovara onaj, na primer, koji je dizanjem ruke olaksao budzet za 36 hiljada Evra Soskiceve otpremnine ? A posle toga podigao siromasnom narodu pdv za 2% da bi napunio isti budzet i sebi povecao platu ?

wlado

pre 11 godina

kaze lik nisam krsio zakon (tako se brani)

posle vidite svakodnevne vesti kada novinari nekoga nesto pitaju sto je sumnjivo, svi do jednog kazu, "da li je to dobro ili ne, ali mi samo pratimo zakon" :)

srba

pre 11 godina

Koliko ja shvatam akcija OČISTIMO SRBIJU bila je smišljena samo zbog promocije kroz koju je čišćen budžet, a ne zbog čišćenja Srbije. Ako bivši monistar Dulić priznaje da je nenamenski trošio sredstva namenjena čišćenju Srbije za promociju tenisa automatski je priznao da je kršio zakon što će mu biti olakšavajuća okolnost kada bude osuđen. Vučiću što pre očisti Srbiju od ovakvih ljudi!

anabela

pre 11 godina

Mozda covek i nije krsio zakon ali se toliko neodgovorno ponasao prema drzavnom novcu, rasipao ga i delio i sakom i kapom, da barem zbog toga mora da odgovara. Doduse nisam bas siguran da se nije "talio" sa nekim.

Andrea

pre 11 godina

Suboticanin nije spomenuo bazen u naselju Prozivka u Subotici, pa malo pisete i o tome, duliceva firma izgradila stanove, a u susedstvu se nalazi bazen, koji je izgradjen za malo vise od pola godine, dok se suboticani guse u blatnjavim ulicama, jer se za asfaltiranje nema,
javna tajna u subotici sta se desava u naselju prozivka

Miki skepticni

pre 11 godina

Dulic je ocigledno ostavljen od svih u DS-u (u principu mislim da je to moralo mnogo ranije da se desi) i sad posto su i TAdic i DJilas otvoreno rekli da ne racunaju na njega, on sada pokusava da se nekako priblizi Pajticu i da progura eventualno njega kao kandidata.

Haubica

pre 11 godina

Pa da, po vašem zakonu, mogli ste da radite šta ste hteli i da za to ne budete kažnjeni..Imali ste jedan zakon za vas i drugi za ostale..Jasno.

radandco

pre 11 godina

Covek je toliko osecao potrebu da se pravda da mora da stvrano ima necega tu. A njegovo hvatanje za Pajtica je ocigledno poslednji pokusaj da se ukrca na voz koji odlazi od njega, DS-voz.

Srdjan

pre 11 godina

Dulić je sinoć priznao da je potrošio 500.000 evra iz fonda namenjenog zaštiti životne sredine da bi finansirao teniski turnir! Pa to je krivično delo! A Đokovići dobro unovčavaju njihov patriotizam, odavno mi se gade, pogotovo Novakov otac.

mina

pre 11 godina

Trenutak istine u pravom smislu reči - prema Dulićevim rečima policajci su ga uveli u policiju na sporedna vrata zbog medija, a sećam se kako su Džajića sramno hapsili pred kamerama? Drugo, onaj Ilić iz URS-a malte ne propagira da se ne plaća porez. Ali me je ipak najviše razočarala ta priča o Đokovićima.

lidija

pre 11 godina

E zbog ovakvih je Ds izgubio izbore. Pa gde to ima ortoped a ministar rudarstva? Jel' to morala da se nadje neka funkcija za njega ili je to bilo samo "izuzetno" kadriranje u vrhu DS-a?

goldcoin

pre 11 godina

dok sam gledao "utisak" bilo me sramota samog sebe kad sam video koliko su ona dvojica posteni. dva gospodina su zlatni primeri casti i postenja i svi treba da se ugledaju na njih.

Spin

pre 11 godina

Izvijavam se unapred što ću da diram Đokoviće, ali - njihov privatni turnir, prvo na našem zemljištu datom za džabe, a onda sad vidimo i da ga je finansiralo bar jedno ministarstvo, "jer nije bilo otkuda" da se finansira? Hajde da nemamo dvostruke standarde, jedan za političare, a drugi za sportiste. Naravno da svi znamo da je bilo odakle. Hajde da i dalje navijamo za njega, ali da im kažemo da to nije lepo i da ako hoće da pravi turnir, da ne možemo mi da mu ga plaćamož.

A?

pre 11 godina

Gledao sam emisiju. Alo, pola miliona evra, za reklamiranje vladine akcije (?), i pomoc porodici Djokovic??? Svaka cast Noletu, ali on zaradi vise od pola miliona na samo jednom turniru! Neka finansira sam, ako mu je toliko stalo! Obican narod nema za osnovno, oni se razbacuju! Pa milijarda i kusur, za subvenciju reciklaze, koja nije isplativa??? Dajte i meni onda subvenciju, isplatice se bar malo, kroz poreze! BANDO!

Branko

pre 11 godina

Interesantno je da se svi iz predhodne vlasti izjašnjavaju da nisu kršili zakon. Ispada da su ovu državu i njene građane uništavali po slovu zakona.

Gorki

pre 11 godina

Stara kletva kaze : Da Bog da se osilio...
Stigla te Dulicu. A sticice i druge iz tvoje ekipe.
Da je Srbija bogata, pa i nekako, ali vi ste po kodeksu Alan Forda siromasili siromasne.
Ja na tvom mestu ne bih mirno spavao.

Simonida

pre 11 godina

Pitanje za g. Dulica: "A je li Bojan Pajtic koga svi cene i drze do reci isti onaj koji je mahao takozvanim avio-kartama Nede Arneric iz Bodruma i ubedjivao celu Srbiju da je zena bila u Parlamentu?" U normalnim zemljama posle takve lazi napusta se politika...

acinic

pre 11 godina

DS treba unistiti politickim sredstvima i zbrisati ih sa politicke scene! Kako su sadili tako ce sada da zanju! Oni koji su krsili zakon treba da odgovaraju za to! SNS mora da krene da sprovodi zakone i istrazuje zloupotrebe. Ili ce proci kao DS. A to je potpuni raspad stranke! I djubriste istorije!Nadam se da ce jednog dana neko ispitati bivseg ministra Olivera Dulica! Jedan od najlosijih ministara u prosloj vladi! DS je toliko zla naneo Srbiji. Da ce proci godine da se Srbija oporavi od njihove vlasti!

earthworker

pre 11 godina

ja kao laik sam video barem tri momenta kada se doktor upleo u objasnjavanja za koje bi mu njegov advokat da je dosao sa njim u studio savetovao da ne mora da odgovori na to pitanje.

MilanNS

pre 11 godina

Evo ga sat za koji je "Kurir" napisao da vredi 20,000e. potpuno isti ORIGINAL je 189e http://www.ebay.de/itm/CERRUTI-NEU-XL-HERRENUHR-ROMA-4426509-LEDER-HERREN-UHR-CHRONO-CT100801X03-GOLD-/300711221999?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item4603c91aef
A i ostali satovi koje su naveli su potpuno pogresni ...Pa vi i dalje verujte zutim tabloidima.

bezimena

pre 11 godina

Gospodin hoce da kaze da je krao u skladu sa zakonom
(Ivan, 23. septembar 2012 23:29)

Kao i svi ostali, bez izuzetka, zadnjih 22 godine.

mina

pre 11 godina

Pa kako bi se poneo svaki običan građanin da mu na naslovnoj strani na bravdi Boga osvane slika 'ko vrata' i da ispod piše da je lopov?! Mislim da bi svako normalan i nedužan otišao i tužio, a ne bi se javno piljarisao s tim novinama kao što to političari rade.

dzonikg

pre 11 godina

Dulic je odlucio da pomogne siromahu djokovicu tako sto je za jedan plakat koji je stojao 10 dana dao iz budzeta pola miliona eura..dusa od coveka ovaj Dulic..a sa druge strane imam slucaj u mom gradu devojcice od 11 godina koja je umrla prosle godine jer nisu uspeli da skupe 200 000 eura za operaciju!!!Politicari u Srbiji su najgori sljam ,to nisu ljudi!

nkvd

pre 11 godina

posto nije pokrenut ni jedan krivicni postupak protiv njega i covek je na slobodi znaci nije kriv a to sto pojedini tabloidi i novine pisu pa kako bi se prodavale samo jedno tralalai nista vise pa ko se upeca upeca

Tiemie

pre 11 godina

Mislim da je vreme za pravu akciju čišćenja Srbije. Veliku pomoć u toj akciji će odigrati pravosudni organi u akcijama protiv funkcionera bivše vlasti koji su upleteni u velike korupcijske afere. To bi bilo zaista lekovito sredstvo za čišćenje države na duži period.

MunzeKonza

pre 11 godina

".......Ne, ne, nije tata ukrao........"! Bando lopovska! P.S. Mislim na sve organizacije sa po 3, 4 slova u nazivu, koje sebe vole da nazivaju partijama i strankama, i da nam objasnjavaju kako su oni, eto, nuzno "zlo" novog svetskog poretka, demokratije......., i bez njih se ne "mere" ni napred, ni nazad! Sljam, sto bi moja baka Jela rekla, sljam sine moj! Neki novi Tito nama treba, ali u malo modifikovanijem izdanju tj. da se bavi samo ekonomijom, teranjem radnika da rade, a neradnika na neka "gola ostrva", da pravi mostove prijateljstva sa zemljama, nekad treceg a sad prvog, sveta.......itd., i da mu nikako ne pada na pamet da ujedinjuje "bracu", da se teritorijalno siri, da umislja kako smo nebesko-galakticki narod.......!

TaLe

pre 11 godina

Pa normalno da nije nenamenski trosio sredstva iz Fonda za zastitu zivotne sredine. Kupovao je stanove (pa nece valjda da zivi u jednom stanu, mora covek da promeni sredinu), automobile (mora da se vozi a glupo je da ne promeni), morao je da obezbedi uzu i siru familiju itd.

A u oči vas gledaju

pre 11 godina

Vladimir Ilić u sred emisije poručuje Duliću:"Nemoj da brineš, u ovoj zemlji sud nikad nije opkrivio one koji su krivi,a kamoli one nevine".

Moj utisak. Ovi političari mi više izgledaju kao zaštićeni svedoci.

DS-a mi u opšte nije žao jer su se svi obogatlil mislim na najuže rukovodstvo. A što se tiče Dinkića,više ga za ništa ne optužujem.Krivi su oni koji su hteli da prave vlast sa takvim čovekom. Tadić kao nije hteo sa Dinkićem. Kao pre toga nije znao kakav je.

Iz vrha vlasti su mi rekli da dam 500.000 evra za bilbord. Samo da konstatujem da je pesednik države u to vreme bio Tadić, a premijer Cvetković.

-Vladimir Ilić: - Ako nemate para nemojte da plaćate porez,samo ga prijavite.
-Olja: - Da li to znači da građani mogu da prijave porez,ali da ge neplate.
-Vladimir Ilić: - Ja to nisam rekao.

Светлана Fox

pre 11 godina

Дулић је прилично лагао вечерас. Мртав ладан је рекао да се рециклажа не исплати па је зато морао да даје дотације онима који се тиме баве. Рециклажа оловних акумулатора је врло исплатив посао и зато се води прави рат за сваки одбачени акумулатор. Највећи купац и сакупљач половних акумулатора је много помињани Богићевић који их набавља за његову фабрику акумулатора у Сомбору. Поред зараде на акумулаторима Богићевић је очигледно добија од Дулића и додатни профит из буџета.

Beogradjanin

pre 11 godina

Cekajte, pa Oliver je veceras u Utisku nedelje priznao da je po nalogu Drzavnog vrha PRONEVERIO novac namenjen zastiti zivotne sredine u iznosu od 40 miliona dinara, tako sto je taj inzos uplatio za teniski turnir u organizaciji porodice Djokovic. Jel on svestan da clan 364. Krivicnog zakonika Srbije za taj iznos pronevere propisuje kaznu od 2 do 12 godina zatvora. Jos ga Olja pita da imenuje "Drzavni vrh", odnosno saucesnike.:))) Znaci totalni jad i beda koga je DS stavila da vodi celo jedno Ministarstvo.

carrie

pre 11 godina

Gledala sam "Utisak nedelje" posle dugo vremena. Ne znam da li je Dulic krao, to neka dokaze sud, ali sam sokirana nacinom komunikacije ovog coveka iz G 17, neelokventan, opsiran, spor u razmisljanju (da ne kazem nesto drugo), deluje kao one dokone zene koje piju kafu kada se vrate sa pijace i komentarisu vesti iz medija...da li je moguce da u G17 da nemaju nekog drugog da prica i da brani njihove stavove...

Sladjana

pre 11 godina

Ja verujem Duliću, uzimao čovek koliko mu treba, sve u skladu sa zakonom koje sami donose. Najgori su takvi koji se bogate i drpaju u skladu sa zakonom! Nama treba finansijska lustracija i zakon o ispitivanju porekla imovine!

dejan

pre 11 godina

alo bre 500.000 za bilboder..... joj srbijo.... znaju lu uopste ti lopovi koliko je gladnih usta u srbiji moglo da se nahrani tim parama. . iz ove zemlje definitivno treba bezati....

Suboticanin

pre 11 godina

Provertite imovinu familije u Subotici.Do 5 oktobra su bili prosecna familija a sad su milioneri.To je istina.U papirima se moze utvrditi gde je isao novac iz fondova i gde je zavrsavao samo je pitanje politicke volje isprovodjenja zakona.Covek vredja inteligenciju ljudi svojim izjavama a bahat i samouveren jer se ne boji konfiskacije imovine njegove i familijine koja je stecena zloupotrebama.Pisite o tome napravite turneju po Subotici obilazeci njegovu imperiju i objavite sta je stekao zadnjih 12 godina ako ste objektivni i ako Vam je stalo do istine, jer ste to radili posle 5 oktobra sa socijalistima za mnogo manju imovinu.Inace kakav je on strucnjak prosecan ortoped Ministar za zivotnu sredinu prostorno planiranje i rudarstvo!!!!!????? Ludilo od 5 oktobra .Cena ogromna.Cik objavite komentar?

Bivsi iz DS

pre 11 godina

Cudo nevidjeno. Posten ministar. Da li je moguce u Srbiji. Evo Sule zamenio njivu iz Tulara za gradjevinsko zemljiste u centru Beograda. I postao investitor. Verovatno mu ostalo od drzavne otpremnine kada je napustao Savezne organe, pa jos uspeo da ustedi od ministarske plate. A Dulic kad mu treba malo iz Beograda pa malo iz Subotoce. da zametne tragove. Dajte I nama obicnim ljudima da I mi tako postujemo zakone mozda I mi pocnemo da zivimo dobro. Svi kukate kako nema para a tucete se da budete nesto bar u mesnoj zajednici. Verovatno da doprinrsete opstem dobru. Nemojte vise ko Boga vas molim. Bivsi:-)

jocika

pre 11 godina

rezultat njegovog ministrovanja: konkretno nije uradjeno nista, ali je za to potroseno mnooooogo para... ako to nije za zatvor, onda nek pod hitno menjaju zakon...

aladin

pre 11 godina

Verovao ili ne verovao isto je na kraju.Onog trenutka kada sudstvo dokaže tvoju krivicu ićićeš tamo gde ti je mesto i imaćeš puno vremena da razmišljaš gde si pogrešio.Možda ćeš se tada setiti jer ti ni matematika ni zaštita nisu jača strana!

Projekat X

pre 11 godina

Naravno da nisi, kad si bio vlast i tvoja partija je prilagodjavala zakone sebi i svojim interesima. Lako je kad si vlast da zakone tumacis po svom nahodjenju, mislis da smo budale pa da se nadamo da ces u ovoj raspaloj zemlji da dobijes kao ministar fer sudjenje, e moj brajko nismo mi bas tako naivni.

Trebalo bi ispitati i onih 50 akomulatora koje si uvezao preko firme svog rodjaka iz Bugarske i to od nasih para si sve platio i plus jednom svom prijatelju dovezao ih na otpad negde u Vojvodini i na kraju isfinasirao medije da dodju i snime kako vi te akomulatore uklanjate. Niste ih uklonio gospodine Dulicu vec si ih ostavio tu gde jesu a pare koji uzeo za navodno uklanjanje i fals prikaz da se boris za cistiju Srbiju, stavio si sebi u dzep.

Ovih 400 akomulatora su samo deo od onih 140 tona koje pominje Dinkic. Koji je btv jos veci lopov od tebe.
(Projekat X, 23. septembar 2012 22:50)

Izvinjavam se, da ne dodje do zabune, nepravilo sam se izrazio jer 50 akomulatora koje pominjem u gornjem delu teksta su deo od 400 koje pominjem u drugom ( uvozeni u serijama) ali sam ja valjda u brzini zaboravio da naznacim da je tih pedeset deo vece kolicine. Kako sam napisao deluje kao da mesam kolicine, pa rekoh da objasnim.

ortoped

pre 11 godina

Ovaj nas je pokrao a sad bi malo i da nas j..e u mozak!Dokazite...ma lako je da se pozivas na dokaze sa ovakvim sudstvom,tu bi i Ajhman bio oslobodjen zbog nedostatka dokaza i gresaka tokom vodjenja postupka(Adolf bi ipak dobio godinu dana,dve do tri uslovno).Ovo sto su oni radili,rade i nameravaju da rade je terorizam,a sa teroristima nema pregovora!

Mare

pre 11 godina

Ni ja svesno ne krsim zakon, nego se prvo razvalim od opijata. Pa nisam budala da krsim zakon bez anestezije...
PS. Vucicu, uvek si mi bio antipatican. Ali ako uhapsis Dulica, Petrovica i Sunatovca imas moj glas dozivotno.

djordje

pre 11 godina

Procitao sam sve komentare i vidim da ljudi svoje misljenje strogo baziraju na onome sto su procitali po raznim tabloidnim novinama. U Srbiji su novinari danas i tuzitelji i sudije . Kakva zemlja takvo i novinarstvo.

Cokanjce

pre 11 godina

Dulicu naravno da ces da negiras sve. ali ne zaboravi da kada se najmanje nadas dokazi ce iskociti, jer uvek tako biva. Ne mozes doveka pricati neistinu.

mona

pre 11 godina

gospodin dulić kaže da se ne seća za vreme njegove vlasti da je bilo ovako neviđene hajke na opoziciju,pa jel moguće da pati od amnezije,koliko ljudi su poslali iza rešetaka samo zato što nisu iz ds-a.onako kukavički i podlo vlastitog predsednika države uhapsiti i predati ravno je ubistvu

Пеле

pre 11 godina

Наравно да није кршио закон, али је несавесно и ненаменски потрошио огромну количину новца, која се на крају слила у приватне џепове, јер су закони направљени тако да може да се краде легално.

Zakon

pre 11 godina

Zasto je potrosen toliki novac i na sta?Cak i ako je sve formalno proslo to ne znaci da se moze trositi na nepotrebne stvari.A pitanje je da li je i zaista sve potroseno na ciscenje ili je neko pcistio samo novac iz budzeta!

Čuvar

pre 11 godina

U 21 veku , Rod Blagojević, guverner Ilinoisa, iako nije priznao da je i jedan jedini dolar uzeo, sa najboljom ekipom advokata, a i on je jedan od najboljih advokata, nikad nije bio osuđivan, porodičan čovek, osuđen je na 15 godina zatvora. A Dulić Oliver prodaje nekakve bajke i već je počeo da drami o prezumciji nevinosti i o "nepravičnom" suđenju.

Projekat X

pre 11 godina

Naravno da nisi, kad si bio vlast i tvoja partija je prilagodjavala zakone sebi i svojim interesima. Lako je kad si vlast da zakone tumacis po svom nahodjenju, mislis da smo budale pa da se nadamo da ces u ovoj raspaloj zemlji da dobijes kao ministar fer sudjenje, e moj brajko nismo mi bas tako naivni.

Trebalo bi ispitati i onih 50 akomulatora koje si uvezao preko firme svog rodjaka iz Bugarske i to od nasih para si sve platio i plus jednom svom prijatelju dovezao ih na otpad negde u Vojvodini i na kraju isfinasirao medije da dodju i snime kako vi te akomulatore uklanjate. Niste ih uklonio gospodine Dulicu vec si ih ostavio tu gde jesu a pare koji uzeo za navodno uklanjanje i fals prikaz da se boris za cistiju Srbiju, stavio si sebi u dzep.

Ovih 400 akomulatora su samo deo od onih 140 tona koje pominje Dinkic. Koji je btv jos veci lopov od tebe.

nesa

pre 11 godina

Ljudi koji kontrolisu tabloide,a pre svega Djilas,Miskovic i dr.svesno vrse medijski teror na sve clanove DS koji su uz Tadica i to bi trebalo svima da bude jasno. Inace,sasvim je normalno da mup,tužilaštvo i sud utvrdjuje odgovornost. Drugo je pitanje sto su najvece korupcije i nestrucnost upravo u mup-u i pravosudju.

Damjanovic

pre 11 godina

Izvini Dulicu u politiku si usao go ko pistolj samo sa diplomom, a danas si nepristojno bogat covek. Ja sa svojom fakultetskom diplomom jedva prezivljavam u ovoj Srbiji kakva je danas. Samo zato sto sam posten covek!

Skywalker

pre 11 godina

"Na pitanje da li razmišlja o tome da bi mogao da ode u zatvor, Dulić je odgovorio da ne može da veruje da je tako nešto moguće u 21. veku u zemlji koja želi da uđe u EU."
U svakoj normalnoj drzavi lopovi treba da se hapse i ako se to ne desi to je samo zato sto zivimo u Srbiji.
"Komentarišući navode o velikoj vrednosti njegovih satova, Dulić je odgovorio da sat koji večeras nosi na ruci košta 80 evra, a da svi njegovi satovi koštaju između 80 i 100 evra."
Svaki covek u ovoj zemlji ima nijedan ili jedan sat, a Dulic kaze da "svi njegovi satovi"...strasno.
Posle ove vecerasnje blamaze mene bi bilo sramota da se sutra pojavim bilo gde.
Pa, da su ova emisija i insajder koji krece sutra prikazani u aprilu DS koalicija ne bi presla cenzus.
I zasto veceras nisu bila moguca ukljucenja? Je l' to bio Dulicev zahtev da bi ucestvovao u emisiji?

Dare

pre 11 godina

Jao,dokle vise lazi!Moram da prokomentarisem!Pa necu da glasam za nikoga ali ovakve l****e namirisem na kilometar!Ne interesuje me niko i nista ali necu vise ovakve ljude na vlastima u svojoj drzavi!

Петко са пустог острва

pre 11 godina

Чињеница да је ДС на место министра за екологију поставио човека који је лекар и који са том облашћу има везе колико и ја као правник са квантном физиком, најбоље говори о томе колико је њима било стало до народа, а колико до сопственог богаћења и лагодног живота.

Sin Bludimir

pre 11 godina

Ovi ljudi nisu obicni lopovi ovo su teski KLEPTOMANI.

Njihova pljacka je otisla u bolest.

Ministar nosi falsh Rolex, sajt kosta 25k kazu strucnjaci, 375k x 0 jednako je nula matematika je jasna.

Pljackanje je toliko opusteno postalo da je preslo u apsurd. Pita gospodin kako to da nikad nije bila hajka na proslu vladu kao sto je sad - pa care PRETERALI STE. Ono j... te... moglo je i manje provaljeno da se mazne kad vec imate bolest tu da morate toliko da kradete.
A vas je problem sto Slobine niste obesili zbog pljacki, verovatno bi onda i vi smeli manje da kradete. To zasto niste uradili pitajte sebe.

Dragan

pre 11 godina

Ko se imalo razume u rad državnih organa zna da je Dulić beskrupulozno zloupotrebljavao svoju poziciju i izvlačio državni novac koji se slivao u đepove članova DS!
Možda satovi i ne vrede toliko ali ne vrede ni bilbordi 500.000 EUR.
Ako ovaj ne završi u zatvoru - mene će ova država potpuno razočarati i teško da ću ikada više moći imati poverenja u nju! U zatvor s njim!

Dolores

pre 11 godina

A gde su otišli deset miliona evra od štampanje lepeza očistimo Srbiju? Gde su otišle pare samo za održavanje sajta koji košta milion i po evra? Gde su otišle pare od reklamiranja i propagandnog materijala Očistimo Srbiju? E pa gospodine Duliću baš te očistili i isisali buđžet Republike Srbije.

Miša, Bgd

pre 11 godina

Niko od njih i nije kršio zakon. Samo su koristili "rupe" u zakonima koje su uzgred sami doneli i time "ne namerno" zaradili milione. Oduzimanje imovine je jedino rešenje. A ne kao do sada ( opet njihovi zakoni) uzmeš par miliona i odležiš godinu i to je to. Isplati se. I kao prvo da se javno objavi od čega žive i stiču sve to što su stekli npr. Čeda, Čanak, Ljajić, dr. Dulić, Velja Ilić, Milutin Mrkonjić i ostali. I kod naprednjaka takođe. Ako je pošteno stečeno onda da i narod sazna za tu tajnu uspeha, to je opšte dobro onda.

Пеле

pre 11 godina

Наравно да није кршио закон, али је несавесно и ненаменски потрошио огромну количину новца, која се на крају слила у приватне џепове, јер су закони направљени тако да може да се краде легално.

Čuvar

pre 11 godina

U 21 veku , Rod Blagojević, guverner Ilinoisa, iako nije priznao da je i jedan jedini dolar uzeo, sa najboljom ekipom advokata, a i on je jedan od najboljih advokata, nikad nije bio osuđivan, porodičan čovek, osuđen je na 15 godina zatvora. A Dulić Oliver prodaje nekakve bajke i već je počeo da drami o prezumciji nevinosti i o "nepravičnom" suđenju.

Suboticanin

pre 11 godina

Provertite imovinu familije u Subotici.Do 5 oktobra su bili prosecna familija a sad su milioneri.To je istina.U papirima se moze utvrditi gde je isao novac iz fondova i gde je zavrsavao samo je pitanje politicke volje isprovodjenja zakona.Covek vredja inteligenciju ljudi svojim izjavama a bahat i samouveren jer se ne boji konfiskacije imovine njegove i familijine koja je stecena zloupotrebama.Pisite o tome napravite turneju po Subotici obilazeci njegovu imperiju i objavite sta je stekao zadnjih 12 godina ako ste objektivni i ako Vam je stalo do istine, jer ste to radili posle 5 oktobra sa socijalistima za mnogo manju imovinu.Inace kakav je on strucnjak prosecan ortoped Ministar za zivotnu sredinu prostorno planiranje i rudarstvo!!!!!????? Ludilo od 5 oktobra .Cena ogromna.Cik objavite komentar?

Петко са пустог острва

pre 11 godina

Чињеница да је ДС на место министра за екологију поставио човека који је лекар и који са том облашћу има везе колико и ја као правник са квантном физиком, најбоље говори о томе колико је њима било стало до народа, а колико до сопственог богаћења и лагодног живота.

Sin Bludimir

pre 11 godina

Ovi ljudi nisu obicni lopovi ovo su teski KLEPTOMANI.

Njihova pljacka je otisla u bolest.

Ministar nosi falsh Rolex, sajt kosta 25k kazu strucnjaci, 375k x 0 jednako je nula matematika je jasna.

Pljackanje je toliko opusteno postalo da je preslo u apsurd. Pita gospodin kako to da nikad nije bila hajka na proslu vladu kao sto je sad - pa care PRETERALI STE. Ono j... te... moglo je i manje provaljeno da se mazne kad vec imate bolest tu da morate toliko da kradete.
A vas je problem sto Slobine niste obesili zbog pljacki, verovatno bi onda i vi smeli manje da kradete. To zasto niste uradili pitajte sebe.

Beogradjanin

pre 11 godina

Cekajte, pa Oliver je veceras u Utisku nedelje priznao da je po nalogu Drzavnog vrha PRONEVERIO novac namenjen zastiti zivotne sredine u iznosu od 40 miliona dinara, tako sto je taj inzos uplatio za teniski turnir u organizaciji porodice Djokovic. Jel on svestan da clan 364. Krivicnog zakonika Srbije za taj iznos pronevere propisuje kaznu od 2 do 12 godina zatvora. Jos ga Olja pita da imenuje "Drzavni vrh", odnosno saucesnike.:))) Znaci totalni jad i beda koga je DS stavila da vodi celo jedno Ministarstvo.

A u oči vas gledaju

pre 11 godina

Vladimir Ilić u sred emisije poručuje Duliću:"Nemoj da brineš, u ovoj zemlji sud nikad nije opkrivio one koji su krivi,a kamoli one nevine".

Moj utisak. Ovi političari mi više izgledaju kao zaštićeni svedoci.

DS-a mi u opšte nije žao jer su se svi obogatlil mislim na najuže rukovodstvo. A što se tiče Dinkića,više ga za ništa ne optužujem.Krivi su oni koji su hteli da prave vlast sa takvim čovekom. Tadić kao nije hteo sa Dinkićem. Kao pre toga nije znao kakav je.

Iz vrha vlasti su mi rekli da dam 500.000 evra za bilbord. Samo da konstatujem da je pesednik države u to vreme bio Tadić, a premijer Cvetković.

-Vladimir Ilić: - Ako nemate para nemojte da plaćate porez,samo ga prijavite.
-Olja: - Da li to znači da građani mogu da prijave porez,ali da ge neplate.
-Vladimir Ilić: - Ja to nisam rekao.

Miša, Bgd

pre 11 godina

Niko od njih i nije kršio zakon. Samo su koristili "rupe" u zakonima koje su uzgred sami doneli i time "ne namerno" zaradili milione. Oduzimanje imovine je jedino rešenje. A ne kao do sada ( opet njihovi zakoni) uzmeš par miliona i odležiš godinu i to je to. Isplati se. I kao prvo da se javno objavi od čega žive i stiču sve to što su stekli npr. Čeda, Čanak, Ljajić, dr. Dulić, Velja Ilić, Milutin Mrkonjić i ostali. I kod naprednjaka takođe. Ako je pošteno stečeno onda da i narod sazna za tu tajnu uspeha, to je opšte dobro onda.

Bivsi iz DS

pre 11 godina

Cudo nevidjeno. Posten ministar. Da li je moguce u Srbiji. Evo Sule zamenio njivu iz Tulara za gradjevinsko zemljiste u centru Beograda. I postao investitor. Verovatno mu ostalo od drzavne otpremnine kada je napustao Savezne organe, pa jos uspeo da ustedi od ministarske plate. A Dulic kad mu treba malo iz Beograda pa malo iz Subotoce. da zametne tragove. Dajte I nama obicnim ljudima da I mi tako postujemo zakone mozda I mi pocnemo da zivimo dobro. Svi kukate kako nema para a tucete se da budete nesto bar u mesnoj zajednici. Verovatno da doprinrsete opstem dobru. Nemojte vise ko Boga vas molim. Bivsi:-)

Damjanovic

pre 11 godina

Izvini Dulicu u politiku si usao go ko pistolj samo sa diplomom, a danas si nepristojno bogat covek. Ja sa svojom fakultetskom diplomom jedva prezivljavam u ovoj Srbiji kakva je danas. Samo zato sto sam posten covek!

Dragan

pre 11 godina

Ko se imalo razume u rad državnih organa zna da je Dulić beskrupulozno zloupotrebljavao svoju poziciju i izvlačio državni novac koji se slivao u đepove članova DS!
Možda satovi i ne vrede toliko ali ne vrede ni bilbordi 500.000 EUR.
Ako ovaj ne završi u zatvoru - mene će ova država potpuno razočarati i teško da ću ikada više moći imati poverenja u nju! U zatvor s njim!

dejan

pre 11 godina

alo bre 500.000 za bilboder..... joj srbijo.... znaju lu uopste ti lopovi koliko je gladnih usta u srbiji moglo da se nahrani tim parama. . iz ove zemlje definitivno treba bezati....

Светлана Fox

pre 11 godina

Дулић је прилично лагао вечерас. Мртав ладан је рекао да се рециклажа не исплати па је зато морао да даје дотације онима који се тиме баве. Рециклажа оловних акумулатора је врло исплатив посао и зато се води прави рат за сваки одбачени акумулатор. Највећи купац и сакупљач половних акумулатора је много помињани Богићевић који их набавља за његову фабрику акумулатора у Сомбору. Поред зараде на акумулаторима Богићевић је очигледно добија од Дулића и додатни профит из буџета.

mona

pre 11 godina

gospodin dulić kaže da se ne seća za vreme njegove vlasti da je bilo ovako neviđene hajke na opoziciju,pa jel moguće da pati od amnezije,koliko ljudi su poslali iza rešetaka samo zato što nisu iz ds-a.onako kukavički i podlo vlastitog predsednika države uhapsiti i predati ravno je ubistvu

Mare

pre 11 godina

Ni ja svesno ne krsim zakon, nego se prvo razvalim od opijata. Pa nisam budala da krsim zakon bez anestezije...
PS. Vucicu, uvek si mi bio antipatican. Ali ako uhapsis Dulica, Petrovica i Sunatovca imas moj glas dozivotno.

Skywalker

pre 11 godina

"Na pitanje da li razmišlja o tome da bi mogao da ode u zatvor, Dulić je odgovorio da ne može da veruje da je tako nešto moguće u 21. veku u zemlji koja želi da uđe u EU."
U svakoj normalnoj drzavi lopovi treba da se hapse i ako se to ne desi to je samo zato sto zivimo u Srbiji.
"Komentarišući navode o velikoj vrednosti njegovih satova, Dulić je odgovorio da sat koji večeras nosi na ruci košta 80 evra, a da svi njegovi satovi koštaju između 80 i 100 evra."
Svaki covek u ovoj zemlji ima nijedan ili jedan sat, a Dulic kaze da "svi njegovi satovi"...strasno.
Posle ove vecerasnje blamaze mene bi bilo sramota da se sutra pojavim bilo gde.
Pa, da su ova emisija i insajder koji krece sutra prikazani u aprilu DS koalicija ne bi presla cenzus.
I zasto veceras nisu bila moguca ukljucenja? Je l' to bio Dulicev zahtev da bi ucestvovao u emisiji?

Cokanjce

pre 11 godina

Dulicu naravno da ces da negiras sve. ali ne zaboravi da kada se najmanje nadas dokazi ce iskociti, jer uvek tako biva. Ne mozes doveka pricati neistinu.

Dolores

pre 11 godina

A gde su otišli deset miliona evra od štampanje lepeza očistimo Srbiju? Gde su otišle pare samo za održavanje sajta koji košta milion i po evra? Gde su otišle pare od reklamiranja i propagandnog materijala Očistimo Srbiju? E pa gospodine Duliću baš te očistili i isisali buđžet Republike Srbije.

A?

pre 11 godina

Gledao sam emisiju. Alo, pola miliona evra, za reklamiranje vladine akcije (?), i pomoc porodici Djokovic??? Svaka cast Noletu, ali on zaradi vise od pola miliona na samo jednom turniru! Neka finansira sam, ako mu je toliko stalo! Obican narod nema za osnovno, oni se razbacuju! Pa milijarda i kusur, za subvenciju reciklaze, koja nije isplativa??? Dajte i meni onda subvenciju, isplatice se bar malo, kroz poreze! BANDO!

jocika

pre 11 godina

rezultat njegovog ministrovanja: konkretno nije uradjeno nista, ali je za to potroseno mnooooogo para... ako to nije za zatvor, onda nek pod hitno menjaju zakon...

dzonikg

pre 11 godina

Dulic je odlucio da pomogne siromahu djokovicu tako sto je za jedan plakat koji je stojao 10 dana dao iz budzeta pola miliona eura..dusa od coveka ovaj Dulic..a sa druge strane imam slucaj u mom gradu devojcice od 11 godina koja je umrla prosle godine jer nisu uspeli da skupe 200 000 eura za operaciju!!!Politicari u Srbiji su najgori sljam ,to nisu ljudi!

carrie

pre 11 godina

Gledala sam "Utisak nedelje" posle dugo vremena. Ne znam da li je Dulic krao, to neka dokaze sud, ali sam sokirana nacinom komunikacije ovog coveka iz G 17, neelokventan, opsiran, spor u razmisljanju (da ne kazem nesto drugo), deluje kao one dokone zene koje piju kafu kada se vrate sa pijace i komentarisu vesti iz medija...da li je moguce da u G17 da nemaju nekog drugog da prica i da brani njihove stavove...

TaLe

pre 11 godina

Pa normalno da nije nenamenski trosio sredstva iz Fonda za zastitu zivotne sredine. Kupovao je stanove (pa nece valjda da zivi u jednom stanu, mora covek da promeni sredinu), automobile (mora da se vozi a glupo je da ne promeni), morao je da obezbedi uzu i siru familiju itd.

nesa

pre 11 godina

Ljudi koji kontrolisu tabloide,a pre svega Djilas,Miskovic i dr.svesno vrse medijski teror na sve clanove DS koji su uz Tadica i to bi trebalo svima da bude jasno. Inace,sasvim je normalno da mup,tužilaštvo i sud utvrdjuje odgovornost. Drugo je pitanje sto su najvece korupcije i nestrucnost upravo u mup-u i pravosudju.

Sladjana

pre 11 godina

Ja verujem Duliću, uzimao čovek koliko mu treba, sve u skladu sa zakonom koje sami donose. Najgori su takvi koji se bogate i drpaju u skladu sa zakonom! Nama treba finansijska lustracija i zakon o ispitivanju porekla imovine!

Simonida

pre 11 godina

Pitanje za g. Dulica: "A je li Bojan Pajtic koga svi cene i drze do reci isti onaj koji je mahao takozvanim avio-kartama Nede Arneric iz Bodruma i ubedjivao celu Srbiju da je zena bila u Parlamentu?" U normalnim zemljama posle takve lazi napusta se politika...

Gorki

pre 11 godina

Stara kletva kaze : Da Bog da se osilio...
Stigla te Dulicu. A sticice i druge iz tvoje ekipe.
Da je Srbija bogata, pa i nekako, ali vi ste po kodeksu Alan Forda siromasili siromasne.
Ja na tvom mestu ne bih mirno spavao.

Dare

pre 11 godina

Jao,dokle vise lazi!Moram da prokomentarisem!Pa necu da glasam za nikoga ali ovakve l****e namirisem na kilometar!Ne interesuje me niko i nista ali necu vise ovakve ljude na vlastima u svojoj drzavi!

Projekat X

pre 11 godina

Naravno da nisi, kad si bio vlast i tvoja partija je prilagodjavala zakone sebi i svojim interesima. Lako je kad si vlast da zakone tumacis po svom nahodjenju, mislis da smo budale pa da se nadamo da ces u ovoj raspaloj zemlji da dobijes kao ministar fer sudjenje, e moj brajko nismo mi bas tako naivni.

Trebalo bi ispitati i onih 50 akomulatora koje si uvezao preko firme svog rodjaka iz Bugarske i to od nasih para si sve platio i plus jednom svom prijatelju dovezao ih na otpad negde u Vojvodini i na kraju isfinasirao medije da dodju i snime kako vi te akomulatore uklanjate. Niste ih uklonio gospodine Dulicu vec si ih ostavio tu gde jesu a pare koji uzeo za navodno uklanjanje i fals prikaz da se boris za cistiju Srbiju, stavio si sebi u dzep.

Ovih 400 akomulatora su samo deo od onih 140 tona koje pominje Dinkic. Koji je btv jos veci lopov od tebe.

Zakon

pre 11 godina

Zasto je potrosen toliki novac i na sta?Cak i ako je sve formalno proslo to ne znaci da se moze trositi na nepotrebne stvari.A pitanje je da li je i zaista sve potroseno na ciscenje ili je neko pcistio samo novac iz budzeta!

aladin

pre 11 godina

Verovao ili ne verovao isto je na kraju.Onog trenutka kada sudstvo dokaže tvoju krivicu ićićeš tamo gde ti je mesto i imaćeš puno vremena da razmišljaš gde si pogrešio.Možda ćeš se tada setiti jer ti ni matematika ni zaštita nisu jača strana!

ortoped

pre 11 godina

Ovaj nas je pokrao a sad bi malo i da nas j..e u mozak!Dokazite...ma lako je da se pozivas na dokaze sa ovakvim sudstvom,tu bi i Ajhman bio oslobodjen zbog nedostatka dokaza i gresaka tokom vodjenja postupka(Adolf bi ipak dobio godinu dana,dve do tri uslovno).Ovo sto su oni radili,rade i nameravaju da rade je terorizam,a sa teroristima nema pregovora!

Srdjan

pre 11 godina

Dulić je sinoć priznao da je potrošio 500.000 evra iz fonda namenjenog zaštiti životne sredine da bi finansirao teniski turnir! Pa to je krivično delo! A Đokovići dobro unovčavaju njihov patriotizam, odavno mi se gade, pogotovo Novakov otac.

Branko

pre 11 godina

Interesantno je da se svi iz predhodne vlasti izjašnjavaju da nisu kršili zakon. Ispada da su ovu državu i njene građane uništavali po slovu zakona.

Projekat X

pre 11 godina

Naravno da nisi, kad si bio vlast i tvoja partija je prilagodjavala zakone sebi i svojim interesima. Lako je kad si vlast da zakone tumacis po svom nahodjenju, mislis da smo budale pa da se nadamo da ces u ovoj raspaloj zemlji da dobijes kao ministar fer sudjenje, e moj brajko nismo mi bas tako naivni.

Trebalo bi ispitati i onih 50 akomulatora koje si uvezao preko firme svog rodjaka iz Bugarske i to od nasih para si sve platio i plus jednom svom prijatelju dovezao ih na otpad negde u Vojvodini i na kraju isfinasirao medije da dodju i snime kako vi te akomulatore uklanjate. Niste ih uklonio gospodine Dulicu vec si ih ostavio tu gde jesu a pare koji uzeo za navodno uklanjanje i fals prikaz da se boris za cistiju Srbiju, stavio si sebi u dzep.

Ovih 400 akomulatora su samo deo od onih 140 tona koje pominje Dinkic. Koji je btv jos veci lopov od tebe.
(Projekat X, 23. septembar 2012 22:50)

Izvinjavam se, da ne dodje do zabune, nepravilo sam se izrazio jer 50 akomulatora koje pominjem u gornjem delu teksta su deo od 400 koje pominjem u drugom ( uvozeni u serijama) ali sam ja valjda u brzini zaboravio da naznacim da je tih pedeset deo vece kolicine. Kako sam napisao deluje kao da mesam kolicine, pa rekoh da objasnim.

bezimena

pre 11 godina

Gospodin hoce da kaze da je krao u skladu sa zakonom
(Ivan, 23. septembar 2012 23:29)

Kao i svi ostali, bez izuzetka, zadnjih 22 godine.

earthworker

pre 11 godina

ja kao laik sam video barem tri momenta kada se doktor upleo u objasnjavanja za koje bi mu njegov advokat da je dosao sa njim u studio savetovao da ne mora da odgovori na to pitanje.

MunzeKonza

pre 11 godina

".......Ne, ne, nije tata ukrao........"! Bando lopovska! P.S. Mislim na sve organizacije sa po 3, 4 slova u nazivu, koje sebe vole da nazivaju partijama i strankama, i da nam objasnjavaju kako su oni, eto, nuzno "zlo" novog svetskog poretka, demokratije......., i bez njih se ne "mere" ni napred, ni nazad! Sljam, sto bi moja baka Jela rekla, sljam sine moj! Neki novi Tito nama treba, ali u malo modifikovanijem izdanju tj. da se bavi samo ekonomijom, teranjem radnika da rade, a neradnika na neka "gola ostrva", da pravi mostove prijateljstva sa zemljama, nekad treceg a sad prvog, sveta.......itd., i da mu nikako ne pada na pamet da ujedinjuje "bracu", da se teritorijalno siri, da umislja kako smo nebesko-galakticki narod.......!

goldcoin

pre 11 godina

dok sam gledao "utisak" bilo me sramota samog sebe kad sam video koliko su ona dvojica posteni. dva gospodina su zlatni primeri casti i postenja i svi treba da se ugledaju na njih.

acinic

pre 11 godina

DS treba unistiti politickim sredstvima i zbrisati ih sa politicke scene! Kako su sadili tako ce sada da zanju! Oni koji su krsili zakon treba da odgovaraju za to! SNS mora da krene da sprovodi zakone i istrazuje zloupotrebe. Ili ce proci kao DS. A to je potpuni raspad stranke! I djubriste istorije!Nadam se da ce jednog dana neko ispitati bivseg ministra Olivera Dulica! Jedan od najlosijih ministara u prosloj vladi! DS je toliko zla naneo Srbiji. Da ce proci godine da se Srbija oporavi od njihove vlasti!

lidija

pre 11 godina

E zbog ovakvih je Ds izgubio izbore. Pa gde to ima ortoped a ministar rudarstva? Jel' to morala da se nadje neka funkcija za njega ili je to bilo samo "izuzetno" kadriranje u vrhu DS-a?

Tiemie

pre 11 godina

Mislim da je vreme za pravu akciju čišćenja Srbije. Veliku pomoć u toj akciji će odigrati pravosudni organi u akcijama protiv funkcionera bivše vlasti koji su upleteni u velike korupcijske afere. To bi bilo zaista lekovito sredstvo za čišćenje države na duži period.

Miki skepticni

pre 11 godina

Dulic je ocigledno ostavljen od svih u DS-u (u principu mislim da je to moralo mnogo ranije da se desi) i sad posto su i TAdic i DJilas otvoreno rekli da ne racunaju na njega, on sada pokusava da se nekako priblizi Pajticu i da progura eventualno njega kao kandidata.

Spin

pre 11 godina

Izvijavam se unapred što ću da diram Đokoviće, ali - njihov privatni turnir, prvo na našem zemljištu datom za džabe, a onda sad vidimo i da ga je finansiralo bar jedno ministarstvo, "jer nije bilo otkuda" da se finansira? Hajde da nemamo dvostruke standarde, jedan za političare, a drugi za sportiste. Naravno da svi znamo da je bilo odakle. Hajde da i dalje navijamo za njega, ali da im kažemo da to nije lepo i da ako hoće da pravi turnir, da ne možemo mi da mu ga plaćamož.

mina

pre 11 godina

Pa kako bi se poneo svaki običan građanin da mu na naslovnoj strani na bravdi Boga osvane slika 'ko vrata' i da ispod piše da je lopov?! Mislim da bi svako normalan i nedužan otišao i tužio, a ne bi se javno piljarisao s tim novinama kao što to političari rade.

djordje

pre 11 godina

Procitao sam sve komentare i vidim da ljudi svoje misljenje strogo baziraju na onome sto su procitali po raznim tabloidnim novinama. U Srbiji su novinari danas i tuzitelji i sudije . Kakva zemlja takvo i novinarstvo.

anabela

pre 11 godina

Mozda covek i nije krsio zakon ali se toliko neodgovorno ponasao prema drzavnom novcu, rasipao ga i delio i sakom i kapom, da barem zbog toga mora da odgovara. Doduse nisam bas siguran da se nije "talio" sa nekim.

Haubica

pre 11 godina

Pa da, po vašem zakonu, mogli ste da radite šta ste hteli i da za to ne budete kažnjeni..Imali ste jedan zakon za vas i drugi za ostale..Jasno.

radandco

pre 11 godina

Covek je toliko osecao potrebu da se pravda da mora da stvrano ima necega tu. A njegovo hvatanje za Pajtica je ocigledno poslednji pokusaj da se ukrca na voz koji odlazi od njega, DS-voz.

mina

pre 11 godina

Trenutak istine u pravom smislu reči - prema Dulićevim rečima policajci su ga uveli u policiju na sporedna vrata zbog medija, a sećam se kako su Džajića sramno hapsili pred kamerama? Drugo, onaj Ilić iz URS-a malte ne propagira da se ne plaća porez. Ali me je ipak najviše razočarala ta priča o Đokovićima.

Andrea

pre 11 godina

Suboticanin nije spomenuo bazen u naselju Prozivka u Subotici, pa malo pisete i o tome, duliceva firma izgradila stanove, a u susedstvu se nalazi bazen, koji je izgradjen za malo vise od pola godine, dok se suboticani guse u blatnjavim ulicama, jer se za asfaltiranje nema,
javna tajna u subotici sta se desava u naselju prozivka

nkvd

pre 11 godina

posto nije pokrenut ni jedan krivicni postupak protiv njega i covek je na slobodi znaci nije kriv a to sto pojedini tabloidi i novine pisu pa kako bi se prodavale samo jedno tralalai nista vise pa ko se upeca upeca

mlekadzija

pre 11 godina

Od svih brojnih izjava bivseg svestranog ministra Sir Olivera, NAJGENIJALNIJA je da je promovisao Djokovica sa onim bilbordima...Da covek ne poveruje....

srba

pre 11 godina

Koliko ja shvatam akcija OČISTIMO SRBIJU bila je smišljena samo zbog promocije kroz koju je čišćen budžet, a ne zbog čišćenja Srbije. Ako bivši monistar Dulić priznaje da je nenamenski trošio sredstva namenjena čišćenju Srbije za promociju tenisa automatski je priznao da je kršio zakon što će mu biti olakšavajuća okolnost kada bude osuđen. Vučiću što pre očisti Srbiju od ovakvih ljudi!

Bandere, motke,

pre 11 godina

Da li postoji zakon o zabrani donosenja lopovskih zakona i uredbi ? Da li moze da odgovara onaj, na primer, koji je dizanjem ruke olaksao budzet za 36 hiljada Evra Soskiceve otpremnine ? A posle toga podigao siromasnom narodu pdv za 2% da bi napunio isti budzet i sebi povecao platu ?

Poreski obveznik

pre 11 godina

Nakon sinocnjeg Utiska, puno mi je lakse, koliko danas idem da se prijavim de ne mogu da placam POREZ na imovinu!
Po preporuci gdina Ilica! Kompetentno lice! O Dulicu, bez komentara!
Gadno nam se pise!

Бојан

pre 11 godina

Акција Очистимо Србију је започета скромно 1989 са подакцијама попут Зајма за Србију и слично.
Замах је добила од 5. октобра 2000те, а врхунац је достигла од 2008ме до 2012те.
Почистише Србију Дулић, Петровић, Ђилас, Шутановац, Влаховић, Цветковић... бесконачан списак којекаквих Идола пропалих генерација.

Србија - не сиромашна, већ опљачкана земља.

Dvojac

pre 11 godina

Svi pošteni,a država očerupana i u dugovima do guše!A narod je sisao vesla verovatno,pa u sve veruje.To vi mislite,a ja mislim da se narod budi iz dugog demokratskog sna!

no name

pre 11 godina

Ako sam dobro razumeo, Dulić ne može da veruje da je u 21. veku, u zemlji koja želi da uđe u EU, moguće da završi u zatvoru?!?! Nadam se da će se uveriti da je moguće. Moguće je i u 21., a biće moguće i u 22. i 23. i 33. veku... Niste valjda izigravali zakon jer ste mislili da nije moguće???

Pele

pre 11 godina

Od Dulića sam i očekivao da na sve moguće i nemoguće načine brani svoju nevinost. Ali ovaj Ilić.... nemam reči. Koliko gluposti izrečenih u javnosti. Da se ne plaća porez, al da se prijavi?!? Što se ja toga nisam ranije setio? Možda zato što nemam kriminalni um. Ili to da je Dinkić morao da uzme Fiat 500L da bi održao reč, inače bi ga proglasili lažovom :)

bezimena

pre 11 godina

"Dulić je naveo da je porodica Đoković zatražila podršku Vlade, jer je organizacija turnira skupa, a da je, pošto nisu postojala sredstva, rešeno da se to uradi kroz promociju akcije "Očistimo Srbiju".

Duliću, u LAŽI su kratke noge!
Sigurna sam da se većini gradjana creva okreću od muke i besa, zbog neverovatne zloupotrebe državnog budžeta i nadam se da ćeš ti, sa sve društvom koje ne smeš da imenuješ (zašto ako je sve ispravno) a moraćeš kada dospeš na sud, da budeš otpremljen u Zabelu!

Dok ste vi podmazivali "siromašnu" porodicu Djoković, OD PARA SIROMAŠNIH GRADJANA SRBIJE, Novak je istovremeno poklonio 100.000 dolara Gračanici (mart 2011.g.), 100.000 siromašnoj deci (decembar 2011.g.) dok je nedavno kupio devojci i majci prstenje u vrednosti od 400.000 eura.
http://www.kurir-info.rs/novak-dokovic-poklonio-100000-dolara-manastiru-gracanica-clanak-79689
http://www.novimagazin.rs/sport/djokovic-poklonio-deci-100000-dolara
http://www.naslovi.net/2011-09-02/svet-plus/novak-djokovic-poklonio-majci-i-devojci-prstenje-od-pola-miliona-evra/2781935

subotičanka

pre 11 godina

Nemam nikakvu nameru da branim Olivera Dulića. Ako nije nizašta kriv, odbraniće se sam. Ovde se niko ne bavi time zašto je Mlađan Dinkić toliko "načepio" baš Olivera i njegov Fond. Zato što Mlađan Dinkić nije prešao cenzus u Vojvodini i smatra da za to nije kriv on i njegov URS već DS, tj. Pajtić i Dulić. Zato će Mlađo i da forsira priču o Razvojnoj banci Vojvodine. Žalosno je da ovo sve što sada gledamo i ove priče o bogaćenju DS ljudi su zapravo zloupotreba teme o zloupotrebama.

Vanja

pre 11 godina

Pa ti onda ne znas nista o Zakonu. Sramota, sreca pa vise niste na vlasti. Raspitaj se malo sta pise u Zakonu, shvatices da si ga krsio kad procitas. ;)

MilanNS

pre 11 godina

Evo ga sat za koji je "Kurir" napisao da vredi 20,000e. potpuno isti ORIGINAL je 189e http://www.ebay.de/itm/CERRUTI-NEU-XL-HERRENUHR-ROMA-4426509-LEDER-HERREN-UHR-CHRONO-CT100801X03-GOLD-/300711221999?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item4603c91aef
A i ostali satovi koje su naveli su potpuno pogresni ...Pa vi i dalje verujte zutim tabloidima.

zoki

pre 11 godina

Ja stvarno nisam upucen ali mislim da je kriminal davati onolike pare za marketing i sajt, ako to nije kriminal u 21 veku u zemlji koja ide ka EU ja ne znam sta jeste

Seele

pre 11 godina

Ma neeee! Gde bi Dulić kršio zakon! Kao što kaže, nije svesno prekršio zakon, niti počinio bilo kakvu zloupotrebu. To što nije bio svestan zakona, to je druga priča. Tada je to bilo uobičajeno. Posebno začuđuje i vređa inteligenciju svakog normalnog čoveka njegova izjava da ne može da veruje da je moguće u 21. veku u zemlji koja želi da uđe u EU, lopov ide u zatvor!!!

wlado

pre 11 godina

kaze lik nisam krsio zakon (tako se brani)

posle vidite svakodnevne vesti kada novinari nekoga nesto pitaju sto je sumnjivo, svi do jednog kazu, "da li je to dobro ili ne, ali mi samo pratimo zakon" :)

Aquila

pre 11 godina

Jasno je onda da se akcija „Očistimo Srbiju“ odnosila na neku drugu vrstu čišćenja. Sudeći po rezultatima, Dulić je zaista „očistio“. Zaboravlja samo da je prošlo vreme kad je mogao takve stvari da radi nekažnjeno. Bez obzira što ne veruje, 21. vek je upravo vreme kada svi lopovi idu u zatvor, pogotovu ako zemlja želi u EU!

Milos

pre 11 godina

Mene uvek napadaju kad kritikujem Djokovica, ali on polako dokazuje svoj patriJotizam. Zreo je i on za insajder, ovo vezano za Kosovo!

djordje

pre 11 godina

Procitao sam sve komentare i vidim da ljudi svoje misljenje strogo baziraju na onome sto su procitali po raznim tabloidnim novinama. U Srbiji su novinari danas i tuzitelji i sudije . Kakva zemlja takvo i novinarstvo.

mona

pre 11 godina

gospodin dulić kaže da se ne seća za vreme njegove vlasti da je bilo ovako neviđene hajke na opoziciju,pa jel moguće da pati od amnezije,koliko ljudi su poslali iza rešetaka samo zato što nisu iz ds-a.onako kukavički i podlo vlastitog predsednika države uhapsiti i predati ravno je ubistvu

nesa

pre 11 godina

Ljudi koji kontrolisu tabloide,a pre svega Djilas,Miskovic i dr.svesno vrse medijski teror na sve clanove DS koji su uz Tadica i to bi trebalo svima da bude jasno. Inace,sasvim je normalno da mup,tužilaštvo i sud utvrdjuje odgovornost. Drugo je pitanje sto su najvece korupcije i nestrucnost upravo u mup-u i pravosudju.

MilanNS

pre 11 godina

Evo ga sat za koji je "Kurir" napisao da vredi 20,000e. potpuno isti ORIGINAL je 189e http://www.ebay.de/itm/CERRUTI-NEU-XL-HERRENUHR-ROMA-4426509-LEDER-HERREN-UHR-CHRONO-CT100801X03-GOLD-/300711221999?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item4603c91aef
A i ostali satovi koje su naveli su potpuno pogresni ...Pa vi i dalje verujte zutim tabloidima.

nkvd

pre 11 godina

posto nije pokrenut ni jedan krivicni postupak protiv njega i covek je na slobodi znaci nije kriv a to sto pojedini tabloidi i novine pisu pa kako bi se prodavale samo jedno tralalai nista vise pa ko se upeca upeca

carrie

pre 11 godina

Gledala sam "Utisak nedelje" posle dugo vremena. Ne znam da li je Dulic krao, to neka dokaze sud, ali sam sokirana nacinom komunikacije ovog coveka iz G 17, neelokventan, opsiran, spor u razmisljanju (da ne kazem nesto drugo), deluje kao one dokone zene koje piju kafu kada se vrate sa pijace i komentarisu vesti iz medija...da li je moguce da u G17 da nemaju nekog drugog da prica i da brani njihove stavove...

Пеле

pre 11 godina

Наравно да није кршио закон, али је несавесно и ненаменски потрошио огромну количину новца, која се на крају слила у приватне џепове, јер су закони направљени тако да може да се краде легално.

Skywalker

pre 11 godina

"Na pitanje da li razmišlja o tome da bi mogao da ode u zatvor, Dulić je odgovorio da ne može da veruje da je tako nešto moguće u 21. veku u zemlji koja želi da uđe u EU."
U svakoj normalnoj drzavi lopovi treba da se hapse i ako se to ne desi to je samo zato sto zivimo u Srbiji.
"Komentarišući navode o velikoj vrednosti njegovih satova, Dulić je odgovorio da sat koji večeras nosi na ruci košta 80 evra, a da svi njegovi satovi koštaju između 80 i 100 evra."
Svaki covek u ovoj zemlji ima nijedan ili jedan sat, a Dulic kaze da "svi njegovi satovi"...strasno.
Posle ove vecerasnje blamaze mene bi bilo sramota da se sutra pojavim bilo gde.
Pa, da su ova emisija i insajder koji krece sutra prikazani u aprilu DS koalicija ne bi presla cenzus.
I zasto veceras nisu bila moguca ukljucenja? Je l' to bio Dulicev zahtev da bi ucestvovao u emisiji?

Петко са пустог острва

pre 11 godina

Чињеница да је ДС на место министра за екологију поставио човека који је лекар и који са том облашћу има везе колико и ја као правник са квантном физиком, најбоље говори о томе колико је њима било стало до народа, а колико до сопственог богаћења и лагодног живота.

TaLe

pre 11 godina

Pa normalno da nije nenamenski trosio sredstva iz Fonda za zastitu zivotne sredine. Kupovao je stanove (pa nece valjda da zivi u jednom stanu, mora covek da promeni sredinu), automobile (mora da se vozi a glupo je da ne promeni), morao je da obezbedi uzu i siru familiju itd.

acinic

pre 11 godina

DS treba unistiti politickim sredstvima i zbrisati ih sa politicke scene! Kako su sadili tako ce sada da zanju! Oni koji su krsili zakon treba da odgovaraju za to! SNS mora da krene da sprovodi zakone i istrazuje zloupotrebe. Ili ce proci kao DS. A to je potpuni raspad stranke! I djubriste istorije!Nadam se da ce jednog dana neko ispitati bivseg ministra Olivera Dulica! Jedan od najlosijih ministara u prosloj vladi! DS je toliko zla naneo Srbiji. Da ce proci godine da se Srbija oporavi od njihove vlasti!

Srdjan

pre 11 godina

Dulić je sinoć priznao da je potrošio 500.000 evra iz fonda namenjenog zaštiti životne sredine da bi finansirao teniski turnir! Pa to je krivično delo! A Đokovići dobro unovčavaju njihov patriotizam, odavno mi se gade, pogotovo Novakov otac.

Suboticanin

pre 11 godina

Provertite imovinu familije u Subotici.Do 5 oktobra su bili prosecna familija a sad su milioneri.To je istina.U papirima se moze utvrditi gde je isao novac iz fondova i gde je zavrsavao samo je pitanje politicke volje isprovodjenja zakona.Covek vredja inteligenciju ljudi svojim izjavama a bahat i samouveren jer se ne boji konfiskacije imovine njegove i familijine koja je stecena zloupotrebama.Pisite o tome napravite turneju po Subotici obilazeci njegovu imperiju i objavite sta je stekao zadnjih 12 godina ako ste objektivni i ako Vam je stalo do istine, jer ste to radili posle 5 oktobra sa socijalistima za mnogo manju imovinu.Inace kakav je on strucnjak prosecan ortoped Ministar za zivotnu sredinu prostorno planiranje i rudarstvo!!!!!????? Ludilo od 5 oktobra .Cena ogromna.Cik objavite komentar?

Čuvar

pre 11 godina

U 21 veku , Rod Blagojević, guverner Ilinoisa, iako nije priznao da je i jedan jedini dolar uzeo, sa najboljom ekipom advokata, a i on je jedan od najboljih advokata, nikad nije bio osuđivan, porodičan čovek, osuđen je na 15 godina zatvora. A Dulić Oliver prodaje nekakve bajke i već je počeo da drami o prezumciji nevinosti i o "nepravičnom" suđenju.

Bivsi iz DS

pre 11 godina

Cudo nevidjeno. Posten ministar. Da li je moguce u Srbiji. Evo Sule zamenio njivu iz Tulara za gradjevinsko zemljiste u centru Beograda. I postao investitor. Verovatno mu ostalo od drzavne otpremnine kada je napustao Savezne organe, pa jos uspeo da ustedi od ministarske plate. A Dulic kad mu treba malo iz Beograda pa malo iz Subotoce. da zametne tragove. Dajte I nama obicnim ljudima da I mi tako postujemo zakone mozda I mi pocnemo da zivimo dobro. Svi kukate kako nema para a tucete se da budete nesto bar u mesnoj zajednici. Verovatno da doprinrsete opstem dobru. Nemojte vise ko Boga vas molim. Bivsi:-)

Beogradjanin

pre 11 godina

Cekajte, pa Oliver je veceras u Utisku nedelje priznao da je po nalogu Drzavnog vrha PRONEVERIO novac namenjen zastiti zivotne sredine u iznosu od 40 miliona dinara, tako sto je taj inzos uplatio za teniski turnir u organizaciji porodice Djokovic. Jel on svestan da clan 364. Krivicnog zakonika Srbije za taj iznos pronevere propisuje kaznu od 2 do 12 godina zatvora. Jos ga Olja pita da imenuje "Drzavni vrh", odnosno saucesnike.:))) Znaci totalni jad i beda koga je DS stavila da vodi celo jedno Ministarstvo.

dejan

pre 11 godina

alo bre 500.000 za bilboder..... joj srbijo.... znaju lu uopste ti lopovi koliko je gladnih usta u srbiji moglo da se nahrani tim parama. . iz ove zemlje definitivno treba bezati....

Dragan

pre 11 godina

Ko se imalo razume u rad državnih organa zna da je Dulić beskrupulozno zloupotrebljavao svoju poziciju i izvlačio državni novac koji se slivao u đepove članova DS!
Možda satovi i ne vrede toliko ali ne vrede ni bilbordi 500.000 EUR.
Ako ovaj ne završi u zatvoru - mene će ova država potpuno razočarati i teško da ću ikada više moći imati poverenja u nju! U zatvor s njim!

Dolores

pre 11 godina

A gde su otišli deset miliona evra od štampanje lepeza očistimo Srbiju? Gde su otišle pare samo za održavanje sajta koji košta milion i po evra? Gde su otišle pare od reklamiranja i propagandnog materijala Očistimo Srbiju? E pa gospodine Duliću baš te očistili i isisali buđžet Republike Srbije.

Mare

pre 11 godina

Ni ja svesno ne krsim zakon, nego se prvo razvalim od opijata. Pa nisam budala da krsim zakon bez anestezije...
PS. Vucicu, uvek si mi bio antipatican. Ali ako uhapsis Dulica, Petrovica i Sunatovca imas moj glas dozivotno.

Projekat X

pre 11 godina

Naravno da nisi, kad si bio vlast i tvoja partija je prilagodjavala zakone sebi i svojim interesima. Lako je kad si vlast da zakone tumacis po svom nahodjenju, mislis da smo budale pa da se nadamo da ces u ovoj raspaloj zemlji da dobijes kao ministar fer sudjenje, e moj brajko nismo mi bas tako naivni.

Trebalo bi ispitati i onih 50 akomulatora koje si uvezao preko firme svog rodjaka iz Bugarske i to od nasih para si sve platio i plus jednom svom prijatelju dovezao ih na otpad negde u Vojvodini i na kraju isfinasirao medije da dodju i snime kako vi te akomulatore uklanjate. Niste ih uklonio gospodine Dulicu vec si ih ostavio tu gde jesu a pare koji uzeo za navodno uklanjanje i fals prikaz da se boris za cistiju Srbiju, stavio si sebi u dzep.

Ovih 400 akomulatora su samo deo od onih 140 tona koje pominje Dinkic. Koji je btv jos veci lopov od tebe.
(Projekat X, 23. septembar 2012 22:50)

Izvinjavam se, da ne dodje do zabune, nepravilo sam se izrazio jer 50 akomulatora koje pominjem u gornjem delu teksta su deo od 400 koje pominjem u drugom ( uvozeni u serijama) ali sam ja valjda u brzini zaboravio da naznacim da je tih pedeset deo vece kolicine. Kako sam napisao deluje kao da mesam kolicine, pa rekoh da objasnim.

Светлана Fox

pre 11 godina

Дулић је прилично лагао вечерас. Мртав ладан је рекао да се рециклажа не исплати па је зато морао да даје дотације онима који се тиме баве. Рециклажа оловних акумулатора је врло исплатив посао и зато се води прави рат за сваки одбачени акумулатор. Највећи купац и сакупљач половних акумулатора је много помињани Богићевић који их набавља за његову фабрику акумулатора у Сомбору. Поред зараде на акумулаторима Богићевић је очигледно добија од Дулића и додатни профит из буџета.

Sin Bludimir

pre 11 godina

Ovi ljudi nisu obicni lopovi ovo su teski KLEPTOMANI.

Njihova pljacka je otisla u bolest.

Ministar nosi falsh Rolex, sajt kosta 25k kazu strucnjaci, 375k x 0 jednako je nula matematika je jasna.

Pljackanje je toliko opusteno postalo da je preslo u apsurd. Pita gospodin kako to da nikad nije bila hajka na proslu vladu kao sto je sad - pa care PRETERALI STE. Ono j... te... moglo je i manje provaljeno da se mazne kad vec imate bolest tu da morate toliko da kradete.
A vas je problem sto Slobine niste obesili zbog pljacki, verovatno bi onda i vi smeli manje da kradete. To zasto niste uradili pitajte sebe.

Projekat X

pre 11 godina

Naravno da nisi, kad si bio vlast i tvoja partija je prilagodjavala zakone sebi i svojim interesima. Lako je kad si vlast da zakone tumacis po svom nahodjenju, mislis da smo budale pa da se nadamo da ces u ovoj raspaloj zemlji da dobijes kao ministar fer sudjenje, e moj brajko nismo mi bas tako naivni.

Trebalo bi ispitati i onih 50 akomulatora koje si uvezao preko firme svog rodjaka iz Bugarske i to od nasih para si sve platio i plus jednom svom prijatelju dovezao ih na otpad negde u Vojvodini i na kraju isfinasirao medije da dodju i snime kako vi te akomulatore uklanjate. Niste ih uklonio gospodine Dulicu vec si ih ostavio tu gde jesu a pare koji uzeo za navodno uklanjanje i fals prikaz da se boris za cistiju Srbiju, stavio si sebi u dzep.

Ovih 400 akomulatora su samo deo od onih 140 tona koje pominje Dinkic. Koji je btv jos veci lopov od tebe.

MunzeKonza

pre 11 godina

".......Ne, ne, nije tata ukrao........"! Bando lopovska! P.S. Mislim na sve organizacije sa po 3, 4 slova u nazivu, koje sebe vole da nazivaju partijama i strankama, i da nam objasnjavaju kako su oni, eto, nuzno "zlo" novog svetskog poretka, demokratije......., i bez njih se ne "mere" ni napred, ni nazad! Sljam, sto bi moja baka Jela rekla, sljam sine moj! Neki novi Tito nama treba, ali u malo modifikovanijem izdanju tj. da se bavi samo ekonomijom, teranjem radnika da rade, a neradnika na neka "gola ostrva", da pravi mostove prijateljstva sa zemljama, nekad treceg a sad prvog, sveta.......itd., i da mu nikako ne pada na pamet da ujedinjuje "bracu", da se teritorijalno siri, da umislja kako smo nebesko-galakticki narod.......!

ortoped

pre 11 godina

Ovaj nas je pokrao a sad bi malo i da nas j..e u mozak!Dokazite...ma lako je da se pozivas na dokaze sa ovakvim sudstvom,tu bi i Ajhman bio oslobodjen zbog nedostatka dokaza i gresaka tokom vodjenja postupka(Adolf bi ipak dobio godinu dana,dve do tri uslovno).Ovo sto su oni radili,rade i nameravaju da rade je terorizam,a sa teroristima nema pregovora!

mina

pre 11 godina

Pa kako bi se poneo svaki običan građanin da mu na naslovnoj strani na bravdi Boga osvane slika 'ko vrata' i da ispod piše da je lopov?! Mislim da bi svako normalan i nedužan otišao i tužio, a ne bi se javno piljarisao s tim novinama kao što to političari rade.

jocika

pre 11 godina

rezultat njegovog ministrovanja: konkretno nije uradjeno nista, ali je za to potroseno mnooooogo para... ako to nije za zatvor, onda nek pod hitno menjaju zakon...

A u oči vas gledaju

pre 11 godina

Vladimir Ilić u sred emisije poručuje Duliću:"Nemoj da brineš, u ovoj zemlji sud nikad nije opkrivio one koji su krivi,a kamoli one nevine".

Moj utisak. Ovi političari mi više izgledaju kao zaštićeni svedoci.

DS-a mi u opšte nije žao jer su se svi obogatlil mislim na najuže rukovodstvo. A što se tiče Dinkića,više ga za ništa ne optužujem.Krivi su oni koji su hteli da prave vlast sa takvim čovekom. Tadić kao nije hteo sa Dinkićem. Kao pre toga nije znao kakav je.

Iz vrha vlasti su mi rekli da dam 500.000 evra za bilbord. Samo da konstatujem da je pesednik države u to vreme bio Tadić, a premijer Cvetković.

-Vladimir Ilić: - Ako nemate para nemojte da plaćate porez,samo ga prijavite.
-Olja: - Da li to znači da građani mogu da prijave porez,ali da ge neplate.
-Vladimir Ilić: - Ja to nisam rekao.

Gorki

pre 11 godina

Stara kletva kaze : Da Bog da se osilio...
Stigla te Dulicu. A sticice i druge iz tvoje ekipe.
Da je Srbija bogata, pa i nekako, ali vi ste po kodeksu Alan Forda siromasili siromasne.
Ja na tvom mestu ne bih mirno spavao.

Cokanjce

pre 11 godina

Dulicu naravno da ces da negiras sve. ali ne zaboravi da kada se najmanje nadas dokazi ce iskociti, jer uvek tako biva. Ne mozes doveka pricati neistinu.

Dare

pre 11 godina

Jao,dokle vise lazi!Moram da prokomentarisem!Pa necu da glasam za nikoga ali ovakve l****e namirisem na kilometar!Ne interesuje me niko i nista ali necu vise ovakve ljude na vlastima u svojoj drzavi!

Miša, Bgd

pre 11 godina

Niko od njih i nije kršio zakon. Samo su koristili "rupe" u zakonima koje su uzgred sami doneli i time "ne namerno" zaradili milione. Oduzimanje imovine je jedino rešenje. A ne kao do sada ( opet njihovi zakoni) uzmeš par miliona i odležiš godinu i to je to. Isplati se. I kao prvo da se javno objavi od čega žive i stiču sve to što su stekli npr. Čeda, Čanak, Ljajić, dr. Dulić, Velja Ilić, Milutin Mrkonjić i ostali. I kod naprednjaka takođe. Ako je pošteno stečeno onda da i narod sazna za tu tajnu uspeha, to je opšte dobro onda.

Damjanovic

pre 11 godina

Izvini Dulicu u politiku si usao go ko pistolj samo sa diplomom, a danas si nepristojno bogat covek. Ja sa svojom fakultetskom diplomom jedva prezivljavam u ovoj Srbiji kakva je danas. Samo zato sto sam posten covek!

aladin

pre 11 godina

Verovao ili ne verovao isto je na kraju.Onog trenutka kada sudstvo dokaže tvoju krivicu ićićeš tamo gde ti je mesto i imaćeš puno vremena da razmišljaš gde si pogrešio.Možda ćeš se tada setiti jer ti ni matematika ni zaštita nisu jača strana!

A?

pre 11 godina

Gledao sam emisiju. Alo, pola miliona evra, za reklamiranje vladine akcije (?), i pomoc porodici Djokovic??? Svaka cast Noletu, ali on zaradi vise od pola miliona na samo jednom turniru! Neka finansira sam, ako mu je toliko stalo! Obican narod nema za osnovno, oni se razbacuju! Pa milijarda i kusur, za subvenciju reciklaze, koja nije isplativa??? Dajte i meni onda subvenciju, isplatice se bar malo, kroz poreze! BANDO!

Spin

pre 11 godina

Izvijavam se unapred što ću da diram Đokoviće, ali - njihov privatni turnir, prvo na našem zemljištu datom za džabe, a onda sad vidimo i da ga je finansiralo bar jedno ministarstvo, "jer nije bilo otkuda" da se finansira? Hajde da nemamo dvostruke standarde, jedan za političare, a drugi za sportiste. Naravno da svi znamo da je bilo odakle. Hajde da i dalje navijamo za njega, ali da im kažemo da to nije lepo i da ako hoće da pravi turnir, da ne možemo mi da mu ga plaćamož.

Zakon

pre 11 godina

Zasto je potrosen toliki novac i na sta?Cak i ako je sve formalno proslo to ne znaci da se moze trositi na nepotrebne stvari.A pitanje je da li je i zaista sve potroseno na ciscenje ili je neko pcistio samo novac iz budzeta!

Sladjana

pre 11 godina

Ja verujem Duliću, uzimao čovek koliko mu treba, sve u skladu sa zakonom koje sami donose. Najgori su takvi koji se bogate i drpaju u skladu sa zakonom! Nama treba finansijska lustracija i zakon o ispitivanju porekla imovine!

mina

pre 11 godina

Trenutak istine u pravom smislu reči - prema Dulićevim rečima policajci su ga uveli u policiju na sporedna vrata zbog medija, a sećam se kako su Džajića sramno hapsili pred kamerama? Drugo, onaj Ilić iz URS-a malte ne propagira da se ne plaća porez. Ali me je ipak najviše razočarala ta priča o Đokovićima.

anabela

pre 11 godina

Mozda covek i nije krsio zakon ali se toliko neodgovorno ponasao prema drzavnom novcu, rasipao ga i delio i sakom i kapom, da barem zbog toga mora da odgovara. Doduse nisam bas siguran da se nije "talio" sa nekim.

bezimena

pre 11 godina

"Dulić je naveo da je porodica Đoković zatražila podršku Vlade, jer je organizacija turnira skupa, a da je, pošto nisu postojala sredstva, rešeno da se to uradi kroz promociju akcije "Očistimo Srbiju".

Duliću, u LAŽI su kratke noge!
Sigurna sam da se većini gradjana creva okreću od muke i besa, zbog neverovatne zloupotrebe državnog budžeta i nadam se da ćeš ti, sa sve društvom koje ne smeš da imenuješ (zašto ako je sve ispravno) a moraćeš kada dospeš na sud, da budeš otpremljen u Zabelu!

Dok ste vi podmazivali "siromašnu" porodicu Djoković, OD PARA SIROMAŠNIH GRADJANA SRBIJE, Novak je istovremeno poklonio 100.000 dolara Gračanici (mart 2011.g.), 100.000 siromašnoj deci (decembar 2011.g.) dok je nedavno kupio devojci i majci prstenje u vrednosti od 400.000 eura.
http://www.kurir-info.rs/novak-dokovic-poklonio-100000-dolara-manastiru-gracanica-clanak-79689
http://www.novimagazin.rs/sport/djokovic-poklonio-deci-100000-dolara
http://www.naslovi.net/2011-09-02/svet-plus/novak-djokovic-poklonio-majci-i-devojci-prstenje-od-pola-miliona-evra/2781935

Milos

pre 11 godina

Mene uvek napadaju kad kritikujem Djokovica, ali on polako dokazuje svoj patriJotizam. Zreo je i on za insajder, ovo vezano za Kosovo!

dzonikg

pre 11 godina

Dulic je odlucio da pomogne siromahu djokovicu tako sto je za jedan plakat koji je stojao 10 dana dao iz budzeta pola miliona eura..dusa od coveka ovaj Dulic..a sa druge strane imam slucaj u mom gradu devojcice od 11 godina koja je umrla prosle godine jer nisu uspeli da skupe 200 000 eura za operaciju!!!Politicari u Srbiji su najgori sljam ,to nisu ljudi!

Miki skepticni

pre 11 godina

Dulic je ocigledno ostavljen od svih u DS-u (u principu mislim da je to moralo mnogo ranije da se desi) i sad posto su i TAdic i DJilas otvoreno rekli da ne racunaju na njega, on sada pokusava da se nekako priblizi Pajticu i da progura eventualno njega kao kandidata.

lidija

pre 11 godina

E zbog ovakvih je Ds izgubio izbore. Pa gde to ima ortoped a ministar rudarstva? Jel' to morala da se nadje neka funkcija za njega ili je to bilo samo "izuzetno" kadriranje u vrhu DS-a?

radandco

pre 11 godina

Covek je toliko osecao potrebu da se pravda da mora da stvrano ima necega tu. A njegovo hvatanje za Pajtica je ocigledno poslednji pokusaj da se ukrca na voz koji odlazi od njega, DS-voz.

Бојан

pre 11 godina

Акција Очистимо Србију је започета скромно 1989 са подакцијама попут Зајма за Србију и слично.
Замах је добила од 5. октобра 2000те, а врхунац је достигла од 2008ме до 2012те.
Почистише Србију Дулић, Петровић, Ђилас, Шутановац, Влаховић, Цветковић... бесконачан списак којекаквих Идола пропалих генерација.

Србија - не сиромашна, већ опљачкана земља.

subotičanka

pre 11 godina

Nemam nikakvu nameru da branim Olivera Dulića. Ako nije nizašta kriv, odbraniće se sam. Ovde se niko ne bavi time zašto je Mlađan Dinkić toliko "načepio" baš Olivera i njegov Fond. Zato što Mlađan Dinkić nije prešao cenzus u Vojvodini i smatra da za to nije kriv on i njegov URS već DS, tj. Pajtić i Dulić. Zato će Mlađo i da forsira priču o Razvojnoj banci Vojvodine. Žalosno je da ovo sve što sada gledamo i ove priče o bogaćenju DS ljudi su zapravo zloupotreba teme o zloupotrebama.

Tiemie

pre 11 godina

Mislim da je vreme za pravu akciju čišćenja Srbije. Veliku pomoć u toj akciji će odigrati pravosudni organi u akcijama protiv funkcionera bivše vlasti koji su upleteni u velike korupcijske afere. To bi bilo zaista lekovito sredstvo za čišćenje države na duži period.

earthworker

pre 11 godina

ja kao laik sam video barem tri momenta kada se doktor upleo u objasnjavanja za koje bi mu njegov advokat da je dosao sa njim u studio savetovao da ne mora da odgovori na to pitanje.

Simonida

pre 11 godina

Pitanje za g. Dulica: "A je li Bojan Pajtic koga svi cene i drze do reci isti onaj koji je mahao takozvanim avio-kartama Nede Arneric iz Bodruma i ubedjivao celu Srbiju da je zena bila u Parlamentu?" U normalnim zemljama posle takve lazi napusta se politika...

Branko

pre 11 godina

Interesantno je da se svi iz predhodne vlasti izjašnjavaju da nisu kršili zakon. Ispada da su ovu državu i njene građane uništavali po slovu zakona.

goldcoin

pre 11 godina

dok sam gledao "utisak" bilo me sramota samog sebe kad sam video koliko su ona dvojica posteni. dva gospodina su zlatni primeri casti i postenja i svi treba da se ugledaju na njih.

Haubica

pre 11 godina

Pa da, po vašem zakonu, mogli ste da radite šta ste hteli i da za to ne budete kažnjeni..Imali ste jedan zakon za vas i drugi za ostale..Jasno.

Andrea

pre 11 godina

Suboticanin nije spomenuo bazen u naselju Prozivka u Subotici, pa malo pisete i o tome, duliceva firma izgradila stanove, a u susedstvu se nalazi bazen, koji je izgradjen za malo vise od pola godine, dok se suboticani guse u blatnjavim ulicama, jer se za asfaltiranje nema,
javna tajna u subotici sta se desava u naselju prozivka

srba

pre 11 godina

Koliko ja shvatam akcija OČISTIMO SRBIJU bila je smišljena samo zbog promocije kroz koju je čišćen budžet, a ne zbog čišćenja Srbije. Ako bivši monistar Dulić priznaje da je nenamenski trošio sredstva namenjena čišćenju Srbije za promociju tenisa automatski je priznao da je kršio zakon što će mu biti olakšavajuća okolnost kada bude osuđen. Vučiću što pre očisti Srbiju od ovakvih ljudi!

no name

pre 11 godina

Ako sam dobro razumeo, Dulić ne može da veruje da je u 21. veku, u zemlji koja želi da uđe u EU, moguće da završi u zatvoru?!?! Nadam se da će se uveriti da je moguće. Moguće je i u 21., a biće moguće i u 22. i 23. i 33. veku... Niste valjda izigravali zakon jer ste mislili da nije moguće???

Dvojac

pre 11 godina

Svi pošteni,a država očerupana i u dugovima do guše!A narod je sisao vesla verovatno,pa u sve veruje.To vi mislite,a ja mislim da se narod budi iz dugog demokratskog sna!

Pele

pre 11 godina

Od Dulića sam i očekivao da na sve moguće i nemoguće načine brani svoju nevinost. Ali ovaj Ilić.... nemam reči. Koliko gluposti izrečenih u javnosti. Da se ne plaća porez, al da se prijavi?!? Što se ja toga nisam ranije setio? Možda zato što nemam kriminalni um. Ili to da je Dinkić morao da uzme Fiat 500L da bi održao reč, inače bi ga proglasili lažovom :)

mlekadzija

pre 11 godina

Od svih brojnih izjava bivseg svestranog ministra Sir Olivera, NAJGENIJALNIJA je da je promovisao Djokovica sa onim bilbordima...Da covek ne poveruje....

Vanja

pre 11 godina

Pa ti onda ne znas nista o Zakonu. Sramota, sreca pa vise niste na vlasti. Raspitaj se malo sta pise u Zakonu, shvatices da si ga krsio kad procitas. ;)

bezimena

pre 11 godina

Gospodin hoce da kaze da je krao u skladu sa zakonom
(Ivan, 23. septembar 2012 23:29)

Kao i svi ostali, bez izuzetka, zadnjih 22 godine.

zoki

pre 11 godina

Ja stvarno nisam upucen ali mislim da je kriminal davati onolike pare za marketing i sajt, ako to nije kriminal u 21 veku u zemlji koja ide ka EU ja ne znam sta jeste

wlado

pre 11 godina

kaze lik nisam krsio zakon (tako se brani)

posle vidite svakodnevne vesti kada novinari nekoga nesto pitaju sto je sumnjivo, svi do jednog kazu, "da li je to dobro ili ne, ali mi samo pratimo zakon" :)

Seele

pre 11 godina

Ma neeee! Gde bi Dulić kršio zakon! Kao što kaže, nije svesno prekršio zakon, niti počinio bilo kakvu zloupotrebu. To što nije bio svestan zakona, to je druga priča. Tada je to bilo uobičajeno. Posebno začuđuje i vređa inteligenciju svakog normalnog čoveka njegova izjava da ne može da veruje da je moguće u 21. veku u zemlji koja želi da uđe u EU, lopov ide u zatvor!!!

Bandere, motke,

pre 11 godina

Da li postoji zakon o zabrani donosenja lopovskih zakona i uredbi ? Da li moze da odgovara onaj, na primer, koji je dizanjem ruke olaksao budzet za 36 hiljada Evra Soskiceve otpremnine ? A posle toga podigao siromasnom narodu pdv za 2% da bi napunio isti budzet i sebi povecao platu ?

Poreski obveznik

pre 11 godina

Nakon sinocnjeg Utiska, puno mi je lakse, koliko danas idem da se prijavim de ne mogu da placam POREZ na imovinu!
Po preporuci gdina Ilica! Kompetentno lice! O Dulicu, bez komentara!
Gadno nam se pise!

Aquila

pre 11 godina

Jasno je onda da se akcija „Očistimo Srbiju“ odnosila na neku drugu vrstu čišćenja. Sudeći po rezultatima, Dulić je zaista „očistio“. Zaboravlja samo da je prošlo vreme kad je mogao takve stvari da radi nekažnjeno. Bez obzira što ne veruje, 21. vek je upravo vreme kada svi lopovi idu u zatvor, pogotovu ako zemlja želi u EU!