Sreda, 19.09.2012.

23:38

"Nema razmimoilaženja sa Vučićem"

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da nema razmimoilaženja sa Aleksandrom Vučićem i da nema tačke o kojoj su njih dvojica imali različito mišljenje.

Izvor: Beta

"Nema razmimoilaženja sa Vuèiæem" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

cvrcak

pre 11 godina

Dok god su jedinstveni rezultati njihovog rada ce biti pozitivni.Vlada trenutno zaista funkcionise kao tim a toga odavno nije bilo u nasoj zemlji.

Miki skepticni

pre 11 godina

Mislim da je ovo ipak pokusaj da se stvori razdor u vladajucoj koaliciji. Mislim da je Dacic dovoljno svestan i pametan da shvati da vise NE SME da bude zasticenih koji mogu da rade sta hoce i da racunaju na zastitu politickih stranaka ili koga god.

anabela

pre 11 godina

Bez obzira ko cijoj politickoj stranci pripada, ako je radio nesto sto moze da se podvede pod "nezakonito" MORA da odgovara. To je jedini nacin da se Srbija ocisti od mulja u kome se nalazimo.

Tiemie

pre 11 godina

Nikakvih sukoba ni razmirica ni ne sme biti jer je saradnja u borbi protiv kriminala i korupcije prvo i osnovno što treba da se uradi da bi smo krenuli u bilo kakve druge pozitivne promene. Sve dok vlada bude radila zajednički na uspostavljanju normalnog funkcionisanja države, biće dobro. Svi mi očekujemo da ova vlada funkcioniše kao dobar tim.

Mix

pre 11 godina

Ma vi ste ko dva oka u glavi...Sazreli politički na sabranim delima Vojislava Šešelja i Mirjane Marković, vi i ne možete različito da mislite!
Možda o tome ko je od njih dvoje dosegnuo veće literarne domete....

daca

pre 11 godina

Nista im ne verujem, a kad pukne ta tikva tek onda cemo se naslusati i nagledati svega i svacega. I dok se njih dvojica "oko svega slazu" Mladja (treci član fantastične trojke)siri demagogiju i vredja zdrav razum i ono malo razumne Srbije! Pa ovi su gori od prethodnih, ma kako to nemoguce zvucalo!

trubadur

pre 11 godina

Pojedini jedva docekaju da cuju da se Dacic i Vucic ne slazu. Mnogima ne odgovara ovaj sastav vlade. Mnogi bi da ne bude istrage u svim ovim preduzecima. Mnogi bi i dalje da budu zasticeni i da kradu ovu drzavu.

malo reda samo

pre 11 godina

Samo nek se dogovore ko je PRVI a ko drugi.Izgleda da ovaj PRVI stvarno Hoce da bude prvi.Dacicu ovaj ti se mesa uposao.Spusti ga na zemlju i kazi mu sta je njegov posao

GORAN

pre 11 godina

Ako postoji, ova Vlada sigurno više neće postojati", rekao je Dačić za Blic. Drugim recima hoce da kaze Vucicu : " Ako NAS cackas i ono sto su nase postenjacine uradili a nema sanse da nisu ucestvovali u rastakanju ove zemlje- srusicemo vladu"

aca

pre 11 godina

dusan bajatovica niko ne kontrolise iako mu je plata preko 10.000€ mesecno a narod placa zimi 200€ pa cak do 300€ mesecno a zima je dosta duga sramota lopov prve klase u njemackoj gde su plate 2000€ placa se mesecno 50€ za smece vodu i grejanje ljudi narode dokle ce nas pljackati narod koji nije bio u inostranstvu nema pojma kako je tamo dobro a oni govore kako je kriza svugde a kod nas je vec 20godina velika kriza

nidža

pre 11 godina

Koliko je meni poznato akciju borbe protiv korupcije vodi Vlada Republike Srbije.
I svi u vladi su se izjasnili da ne sme biti nedodirljivih i povlaštenih, bar ne kao ranije kada su razni Janjuševići, Kolesari, Rašete, Krište... pozivani u policiju, davana im abolicija...a pravosudni organi im "sudili dok ne nastupi zastara predmeta"!
Ova vlada će ili opstati i nešto učiniti ili brzo nestati noseći "oreol" korumpiranosti i nesposobnosti.
Ja verujem da volja postoji, znanje takođe da se istraje do kraja!

Lepotica021

pre 11 godina

Dacicu naravno da ne treba biti razmoimilayenja misljenja...dryite se yajedno i istrajte u borbi protiv korupcije i sledi vuciceve reci...da ne treba biti zasticenih i da nema urgencije.

Miljana MIljanica

pre 11 godina

Jedino sloga moze resiti kljucne i najvaznije probleme sa kojima se suocava nasa zemlja...Dacicu moras malo oybiljnije shvatiti ulogu premijera i efikasnije i brye donositi odluke...Srbija je pred bankrotom nema vremena za gubljenje...jednom recju sledi ponasanje Vucica.

smart watch

pre 11 godina

Koferce je malo nervozan, a nova Trivanka iskljucivo nas hrani najavljivanjem afera :)))) Gde se denuse parole poput "posao za sve"? Sve mi se javlja da ce nakon sledecih izbora kao i sad, opsta amnezija, je nisam bio Ministar finansija i o tome ne znam nista, ja nisam bio Min.policije i nisam informisan...a ti narode glodji ambalazu od ulja i secera.

dragan

pre 11 godina

Bogami ova vlada će dugo da traje.Sastali se stari drugari iz 90-tih Dačić i Vučić pa zar mislite da će jedan drugom da podmeću nogu.Tu je i Dinkić da ih finansijski prati.

laki

pre 11 godina

Nema od hapsenja nista,kriminal i korupcija bice jos veci(dzepovi novokomponovanih se moraju brzo napuniti,ko zna dokle ce biti na vlasti)iz prostog razloga sto oni koji treba da hapse nece dobiti naredjenje od glavnog,a onaj koji to kao trazi nece moci to da sprovede,tako da nema od tog nista,sve moj do mojega,usluga za uslugu,zbog toga je pravac ove vlade Rusija.Vuk dlaku menja a cud nikada!Kada bi vecina u narodu na glasanju pre nego sto zaokruzi o toj narodnoj mislila,bilo bi nam svima mnogo bolje.Istina

Koga je briga!

pre 11 godina

Iskreno, ni najmanje me ne interesuje u kakvim su odnosima ova dvojica. A 'borba protiv korupcije' je zamazivanje očiju građanima i način da se degradira DS šupljim pričama. Ne vodi se borba protiv korupcije preko tabloida i tabloidnih istupa poslanika u skupštini. Pri tome, vas dvojica, sve zajedno sa svojim stranačkim kolegama, NEMATE PREDSTAVU kako zaista žive građani. Nije vas ni briga. Dobijate gromadne plate, plus privilegije, za mlataranje prazne slame. Da li ste vi svesni KOLIKA JE STVARNA inflacija? Koliko je sve poskupelo u prodavnicama?

Heheh

pre 11 godina

Frka Dacicu,frka. "Ako bude sukoba,nece biti Vlade" A zar ti nisi rekao da je ova vlast stabilna i profesionalna? E sad,kad Vucic uzme da radi na svoju ruku i onako kako on misli da treba,odjednom "neko hoce da nas posvadja" .. Hehe. Sve ste svalili na Zute,krivi jesu,ali i vi ste i vas veciti partner Ministar Dinkic. Mozda i vise nego ostali.

Ako je iskrena,podrzavam Vucicevu nameru da vas sve istrazi.

mirko

pre 11 godina

Ja sam izgleda jedan od retkih koji im veruje, jer zaista ne vidim oko čega bi se razilazili. Da ne podržavaju možda različite ekonomske modele? Sigurno ne, jer se time ne bave, pošto im je sva politika u pravdanju, i optuživanju drugih, logično je da se apsolutno slažu.
Ono što su se prepucavali ranije, očigledno nema veze sa principima, nego je to bio deo kampanje. Neslaganja dolaze kada neuspesi budu evidentni, a kako su obojica zajedno sa Dinkićem beskonačno sujetni ljudi, onda će neko morati biti kriv. Za sada imaju žrtvu koju optužuju za sve, pa i za ovaj deo deficita, i zaduženja koje su uspeli da naprave za 50 dana.

U Kolubari jedan dan traje 25 h...

pre 11 godina

Ne smes ti druskane ni da pisnes!!!
Znas i sam da su tvoji kadrovi nisu čisti,i da ćes pola svoje stranke morati da pohapsis ako hoces i dalje da ostanes na vlasti,ne znam samo koga kritikujes kada si i ti bio deo predhodne Vlade,i nece vise tvoje ministarstvo biti najbolje u Vladi,jer neces moci neciji uspeh da pripisujes sebi,na sledecim izborima se vracas na svoje mesto od 7%.

bezimena

pre 11 godina

Vucis je resio da hapsi, a to espesovcima uopste ne odgovara jer su im prsti 'duboko u dzemu'. Vlada ce opstati do 2016...
(man, 20. septembar 2012 00:35)

Vučić NE MOŽE da hapsi, to radi POLICIJA a ministar MUP-a je premijer. Dinkić je ministar...Vlada, ovako skaradbudžena možda sastavi 6 meseci.

mira

pre 11 godina

Nezna se ko je gori, predlazem Vucicu da ofira sve bahanalije i kradje obori vladu i na ponovnim izborima dobije preko 200 poslanickih mesta.Samo tako se moze doskociti svima ovima ogrezlim u dubokom kriminalu na visokom nivou drzavnih rukvodstava.

Нови талас

pre 11 godina

Нешто глупље одавно нисам чуо. Сад испадне да је СПС најпоштенији, а у свакој афери се налази бар пар њихових људи. Просто исмевају Вучића и на крају ће га Ивица превеслати.

Ти Вучићу жандару No.1 или их хапси или заби главу у песак и умукни виће већ једном кад си неспособан да одрадиш шта зацрташ.

Dan

pre 11 godina

Koja nestrpljivost. Za 50 dana ovo je već peti ili šesti put da se piše o tome ima li ili nema sukoba između ova dva čoveka. Eto ko priželjkuje neslogu i ko se raduje neuspehu ove vlade.

Dragica

pre 11 godina

Vidi se iz aviona da kriminalci iz bivse vlasti pokusavaju da unesu razdor u koaliciju ne bi li srusili vladu i tako zaustavili istrage. Sigurna sam da to ni Dacic ni Vucic nece dozvoliti.

Milan

pre 11 godina

Nema, obrisace te Vucic kao gumicom. Kakav papan, kod DS-a bi mogao da radi sta hoce, ali hoce covek da bude premijer. Pogresna odluka, kod Vucica nema nemoj molim te.

nadudlakis

pre 11 godina

Obožavam novine, televizije i uopšte internet! Oni su prvi koji saznaju da se ovi neće razići, mimoići, zaobilaziti, premda se za nekoliko dana saznaje prava istina, a ona je da su se ova dvojica ne samo razišla, već poslala sve u maminu! Dakle, ne ginu nam novi izbori, nova obećanja, i nove laži, trošenje gomile para koje, inače, nemamo, a i odakle bi smo imali kada ne volimo da radimo, psujemo banke i sanjamo nekadašnja lepa vremena koja su obilovala atributima koja su nam danas ne samo mislena imenica (čitaj u množini) već bi asmo, da imamo, ali nemamo, bacili atomsku na bilo koga, samo što će ona da padne (eh, nije nam ni sada dosta) na naše usijane glave! Medjutim, ni to nam neće pomoći, jer nas i nas treba tući dokgod u nama ima i malo života! I stoka nas mrzi i zaobilazi! Koji bre vučić i mali sloba, zgaženi smo već odavno, za vjeke vjekova!

Londonac

pre 11 godina

Pa Minijaturni Sloba se ne bi razmimolilazio ni sa crnim djavolom samo da ostane premijer.Neka vam je laka srpska zemlja sa takvim vladarima,bas kako i kaze ona narodna poslovica "Kakav narod takva je i vlast".Laku noc i pozdrav iz tudjine!

Nenad

pre 11 godina

Hahahahahaha pocelo je i ranije nego sto sam mislio samo se ceka na DS da izaberu novog predsednika. Onda, sve je uredjeno za SNS i DS koaliciju!!!

Radoslav

pre 11 godina

Oni koji se najviše plaše istraga, prava i pravde hoće po svaku cenu da ubace kosku razdora između vladajućih stranaka kako se nebi došlo do podataka o poreklu njihovog bogatstva. Ali glupo je to što rade jer i da se SPS i SNS na kraju posvađaju, na scenu bi došla SNS mnogo jača nego pre i istrage bi bile samo još opsežnije...

zasto se ne ujedine ako se u svemu [???] slazu??

pre 11 godina

""Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da nema razmimoilaženja sa Aleksandrom Vučićem i da nema tačke o kojoj su njih dvojica imali različito mišljenje. ""

-------------------

Ako je ovo ZAISTA ISTINA [imaju isto misljenje o svemu], zasto se onda te dve stranke ne ujedine u jednu ??
A ja ipak mislim da je prava istina sasvim suprotna.

prognoza

pre 11 godina

Počelo je počelo. Raspada se vladajuća koalicija, na svu sreću to je za dobrobit Srbije. Svaki mjesec njihova vladanja vas sve dublje uvlači u živo blato. Nema šanse da to potraje jer pritisci i nezadovoljstvo će biti sve veći i snažniji.

man

pre 11 godina

Vucis je resio da hapsi, a to espesovcima uopste ne odgovara jer su im prsti 'duboko u dzemu'. Vlada ce opstati do 2016 jer nikome se ne izlazi iz udobne fotelje,i za cetiri godine SPS ce biti kljuc koji otvara vrata nove Vlada. To nas dovodi do zakljucka da je I.Dacic najvestiji politicar u Srbiji.

jovan

pre 11 godina

Svakako, jedino me interesuje dali cete se mimoici oko Knezevica koga je SNS namestio na polozaj ministra poljoprivrede a kome sudija trazi 6 godina robije?
To me bas interesuje na temu vasega bratstva i jedinstva.

Darko

pre 11 godina

Pa naravno, uvek su drugi krivi i drugi prave greske, samo SPS koj je bio i u prosloj vladi nema nista sa tim... A Dacic je kao i uvek neobavesten.... Sta da radi covek kad nezna za desavanja... Prijatno!

Win-win situation

pre 11 godina

Vucicu, imas priliku da resis korupciju u Srbiji, jedina pretnja su ti novi izbori. Ako novih izbora bude bilo, zbog tvog obracuna sa korupcijom, pobedjujes ubedljivo! it`s a win-win situation - samo treba volje, a mi gradjani cemo to jako lako da prepoznamo.

jovan

pre 11 godina

Svakako, jedino me interesuje dali cete se mimoici oko Knezevica koga je SNS namestio na polozaj ministra poljoprivrede a kome sudija trazi 6 godina robije?
To me bas interesuje na temu vasega bratstva i jedinstva.

Darko

pre 11 godina

Pa naravno, uvek su drugi krivi i drugi prave greske, samo SPS koj je bio i u prosloj vladi nema nista sa tim... A Dacic je kao i uvek neobavesten.... Sta da radi covek kad nezna za desavanja... Prijatno!

bezimena

pre 11 godina

Vucis je resio da hapsi, a to espesovcima uopste ne odgovara jer su im prsti 'duboko u dzemu'. Vlada ce opstati do 2016...
(man, 20. septembar 2012 00:35)

Vučić NE MOŽE da hapsi, to radi POLICIJA a ministar MUP-a je premijer. Dinkić je ministar...Vlada, ovako skaradbudžena možda sastavi 6 meseci.

zasto se ne ujedine ako se u svemu [???] slazu??

pre 11 godina

""Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da nema razmimoilaženja sa Aleksandrom Vučićem i da nema tačke o kojoj su njih dvojica imali različito mišljenje. ""

-------------------

Ako je ovo ZAISTA ISTINA [imaju isto misljenje o svemu], zasto se onda te dve stranke ne ujedine u jednu ??
A ja ipak mislim da je prava istina sasvim suprotna.

Koga je briga!

pre 11 godina

Iskreno, ni najmanje me ne interesuje u kakvim su odnosima ova dvojica. A 'borba protiv korupcije' je zamazivanje očiju građanima i način da se degradira DS šupljim pričama. Ne vodi se borba protiv korupcije preko tabloida i tabloidnih istupa poslanika u skupštini. Pri tome, vas dvojica, sve zajedno sa svojim stranačkim kolegama, NEMATE PREDSTAVU kako zaista žive građani. Nije vas ni briga. Dobijate gromadne plate, plus privilegije, za mlataranje prazne slame. Da li ste vi svesni KOLIKA JE STVARNA inflacija? Koliko je sve poskupelo u prodavnicama?

Londonac

pre 11 godina

Pa Minijaturni Sloba se ne bi razmimolilazio ni sa crnim djavolom samo da ostane premijer.Neka vam je laka srpska zemlja sa takvim vladarima,bas kako i kaze ona narodna poslovica "Kakav narod takva je i vlast".Laku noc i pozdrav iz tudjine!

aca

pre 11 godina

dusan bajatovica niko ne kontrolise iako mu je plata preko 10.000€ mesecno a narod placa zimi 200€ pa cak do 300€ mesecno a zima je dosta duga sramota lopov prve klase u njemackoj gde su plate 2000€ placa se mesecno 50€ za smece vodu i grejanje ljudi narode dokle ce nas pljackati narod koji nije bio u inostranstvu nema pojma kako je tamo dobro a oni govore kako je kriza svugde a kod nas je vec 20godina velika kriza

prognoza

pre 11 godina

Počelo je počelo. Raspada se vladajuća koalicija, na svu sreću to je za dobrobit Srbije. Svaki mjesec njihova vladanja vas sve dublje uvlači u živo blato. Nema šanse da to potraje jer pritisci i nezadovoljstvo će biti sve veći i snažniji.

Нови талас

pre 11 godina

Нешто глупље одавно нисам чуо. Сад испадне да је СПС најпоштенији, а у свакој афери се налази бар пар њихових људи. Просто исмевају Вучића и на крају ће га Ивица превеслати.

Ти Вучићу жандару No.1 или их хапси или заби главу у песак и умукни виће већ једном кад си неспособан да одрадиш шта зацрташ.

mirko

pre 11 godina

Ja sam izgleda jedan od retkih koji im veruje, jer zaista ne vidim oko čega bi se razilazili. Da ne podržavaju možda različite ekonomske modele? Sigurno ne, jer se time ne bave, pošto im je sva politika u pravdanju, i optuživanju drugih, logično je da se apsolutno slažu.
Ono što su se prepucavali ranije, očigledno nema veze sa principima, nego je to bio deo kampanje. Neslaganja dolaze kada neuspesi budu evidentni, a kako su obojica zajedno sa Dinkićem beskonačno sujetni ljudi, onda će neko morati biti kriv. Za sada imaju žrtvu koju optužuju za sve, pa i za ovaj deo deficita, i zaduženja koje su uspeli da naprave za 50 dana.

smart watch

pre 11 godina

Koferce je malo nervozan, a nova Trivanka iskljucivo nas hrani najavljivanjem afera :)))) Gde se denuse parole poput "posao za sve"? Sve mi se javlja da ce nakon sledecih izbora kao i sad, opsta amnezija, je nisam bio Ministar finansija i o tome ne znam nista, ja nisam bio Min.policije i nisam informisan...a ti narode glodji ambalazu od ulja i secera.

U Kolubari jedan dan traje 25 h...

pre 11 godina

Ne smes ti druskane ni da pisnes!!!
Znas i sam da su tvoji kadrovi nisu čisti,i da ćes pola svoje stranke morati da pohapsis ako hoces i dalje da ostanes na vlasti,ne znam samo koga kritikujes kada si i ti bio deo predhodne Vlade,i nece vise tvoje ministarstvo biti najbolje u Vladi,jer neces moci neciji uspeh da pripisujes sebi,na sledecim izborima se vracas na svoje mesto od 7%.

GORAN

pre 11 godina

Ako postoji, ova Vlada sigurno više neće postojati", rekao je Dačić za Blic. Drugim recima hoce da kaze Vucicu : " Ako NAS cackas i ono sto su nase postenjacine uradili a nema sanse da nisu ucestvovali u rastakanju ove zemlje- srusicemo vladu"

nadudlakis

pre 11 godina

Obožavam novine, televizije i uopšte internet! Oni su prvi koji saznaju da se ovi neće razići, mimoići, zaobilaziti, premda se za nekoliko dana saznaje prava istina, a ona je da su se ova dvojica ne samo razišla, već poslala sve u maminu! Dakle, ne ginu nam novi izbori, nova obećanja, i nove laži, trošenje gomile para koje, inače, nemamo, a i odakle bi smo imali kada ne volimo da radimo, psujemo banke i sanjamo nekadašnja lepa vremena koja su obilovala atributima koja su nam danas ne samo mislena imenica (čitaj u množini) već bi asmo, da imamo, ali nemamo, bacili atomsku na bilo koga, samo što će ona da padne (eh, nije nam ni sada dosta) na naše usijane glave! Medjutim, ni to nam neće pomoći, jer nas i nas treba tući dokgod u nama ima i malo života! I stoka nas mrzi i zaobilazi! Koji bre vučić i mali sloba, zgaženi smo već odavno, za vjeke vjekova!

Heheh

pre 11 godina

Frka Dacicu,frka. "Ako bude sukoba,nece biti Vlade" A zar ti nisi rekao da je ova vlast stabilna i profesionalna? E sad,kad Vucic uzme da radi na svoju ruku i onako kako on misli da treba,odjednom "neko hoce da nas posvadja" .. Hehe. Sve ste svalili na Zute,krivi jesu,ali i vi ste i vas veciti partner Ministar Dinkic. Mozda i vise nego ostali.

Ako je iskrena,podrzavam Vucicevu nameru da vas sve istrazi.

laki

pre 11 godina

Nema od hapsenja nista,kriminal i korupcija bice jos veci(dzepovi novokomponovanih se moraju brzo napuniti,ko zna dokle ce biti na vlasti)iz prostog razloga sto oni koji treba da hapse nece dobiti naredjenje od glavnog,a onaj koji to kao trazi nece moci to da sprovede,tako da nema od tog nista,sve moj do mojega,usluga za uslugu,zbog toga je pravac ove vlade Rusija.Vuk dlaku menja a cud nikada!Kada bi vecina u narodu na glasanju pre nego sto zaokruzi o toj narodnoj mislila,bilo bi nam svima mnogo bolje.Istina

Nenad

pre 11 godina

Hahahahahaha pocelo je i ranije nego sto sam mislio samo se ceka na DS da izaberu novog predsednika. Onda, sve je uredjeno za SNS i DS koaliciju!!!

daca

pre 11 godina

Nista im ne verujem, a kad pukne ta tikva tek onda cemo se naslusati i nagledati svega i svacega. I dok se njih dvojica "oko svega slazu" Mladja (treci član fantastične trojke)siri demagogiju i vredja zdrav razum i ono malo razumne Srbije! Pa ovi su gori od prethodnih, ma kako to nemoguce zvucalo!

Win-win situation

pre 11 godina

Vucicu, imas priliku da resis korupciju u Srbiji, jedina pretnja su ti novi izbori. Ako novih izbora bude bilo, zbog tvog obracuna sa korupcijom, pobedjujes ubedljivo! it`s a win-win situation - samo treba volje, a mi gradjani cemo to jako lako da prepoznamo.

Dan

pre 11 godina

Koja nestrpljivost. Za 50 dana ovo je već peti ili šesti put da se piše o tome ima li ili nema sukoba između ova dva čoveka. Eto ko priželjkuje neslogu i ko se raduje neuspehu ove vlade.

Lepotica021

pre 11 godina

Dacicu naravno da ne treba biti razmoimilayenja misljenja...dryite se yajedno i istrajte u borbi protiv korupcije i sledi vuciceve reci...da ne treba biti zasticenih i da nema urgencije.

Milan

pre 11 godina

Nema, obrisace te Vucic kao gumicom. Kakav papan, kod DS-a bi mogao da radi sta hoce, ali hoce covek da bude premijer. Pogresna odluka, kod Vucica nema nemoj molim te.

malo reda samo

pre 11 godina

Samo nek se dogovore ko je PRVI a ko drugi.Izgleda da ovaj PRVI stvarno Hoce da bude prvi.Dacicu ovaj ti se mesa uposao.Spusti ga na zemlju i kazi mu sta je njegov posao

man

pre 11 godina

Vucis je resio da hapsi, a to espesovcima uopste ne odgovara jer su im prsti 'duboko u dzemu'. Vlada ce opstati do 2016 jer nikome se ne izlazi iz udobne fotelje,i za cetiri godine SPS ce biti kljuc koji otvara vrata nove Vlada. To nas dovodi do zakljucka da je I.Dacic najvestiji politicar u Srbiji.

mira

pre 11 godina

Nezna se ko je gori, predlazem Vucicu da ofira sve bahanalije i kradje obori vladu i na ponovnim izborima dobije preko 200 poslanickih mesta.Samo tako se moze doskociti svima ovima ogrezlim u dubokom kriminalu na visokom nivou drzavnih rukvodstava.

Dragica

pre 11 godina

Vidi se iz aviona da kriminalci iz bivse vlasti pokusavaju da unesu razdor u koaliciju ne bi li srusili vladu i tako zaustavili istrage. Sigurna sam da to ni Dacic ni Vucic nece dozvoliti.

Miljana MIljanica

pre 11 godina

Jedino sloga moze resiti kljucne i najvaznije probleme sa kojima se suocava nasa zemlja...Dacicu moras malo oybiljnije shvatiti ulogu premijera i efikasnije i brye donositi odluke...Srbija je pred bankrotom nema vremena za gubljenje...jednom recju sledi ponasanje Vucica.

dragan

pre 11 godina

Bogami ova vlada će dugo da traje.Sastali se stari drugari iz 90-tih Dačić i Vučić pa zar mislite da će jedan drugom da podmeću nogu.Tu je i Dinkić da ih finansijski prati.

Mix

pre 11 godina

Ma vi ste ko dva oka u glavi...Sazreli politički na sabranim delima Vojislava Šešelja i Mirjane Marković, vi i ne možete različito da mislite!
Možda o tome ko je od njih dvoje dosegnuo veće literarne domete....

Radoslav

pre 11 godina

Oni koji se najviše plaše istraga, prava i pravde hoće po svaku cenu da ubace kosku razdora između vladajućih stranaka kako se nebi došlo do podataka o poreklu njihovog bogatstva. Ali glupo je to što rade jer i da se SPS i SNS na kraju posvađaju, na scenu bi došla SNS mnogo jača nego pre i istrage bi bile samo još opsežnije...

trubadur

pre 11 godina

Pojedini jedva docekaju da cuju da se Dacic i Vucic ne slazu. Mnogima ne odgovara ovaj sastav vlade. Mnogi bi da ne bude istrage u svim ovim preduzecima. Mnogi bi i dalje da budu zasticeni i da kradu ovu drzavu.

nidža

pre 11 godina

Koliko je meni poznato akciju borbe protiv korupcije vodi Vlada Republike Srbije.
I svi u vladi su se izjasnili da ne sme biti nedodirljivih i povlaštenih, bar ne kao ranije kada su razni Janjuševići, Kolesari, Rašete, Krište... pozivani u policiju, davana im abolicija...a pravosudni organi im "sudili dok ne nastupi zastara predmeta"!
Ova vlada će ili opstati i nešto učiniti ili brzo nestati noseći "oreol" korumpiranosti i nesposobnosti.
Ja verujem da volja postoji, znanje takođe da se istraje do kraja!

Tiemie

pre 11 godina

Nikakvih sukoba ni razmirica ni ne sme biti jer je saradnja u borbi protiv kriminala i korupcije prvo i osnovno što treba da se uradi da bi smo krenuli u bilo kakve druge pozitivne promene. Sve dok vlada bude radila zajednički na uspostavljanju normalnog funkcionisanja države, biće dobro. Svi mi očekujemo da ova vlada funkcioniše kao dobar tim.

anabela

pre 11 godina

Bez obzira ko cijoj politickoj stranci pripada, ako je radio nesto sto moze da se podvede pod "nezakonito" MORA da odgovara. To je jedini nacin da se Srbija ocisti od mulja u kome se nalazimo.

cvrcak

pre 11 godina

Dok god su jedinstveni rezultati njihovog rada ce biti pozitivni.Vlada trenutno zaista funkcionise kao tim a toga odavno nije bilo u nasoj zemlji.

Miki skepticni

pre 11 godina

Mislim da je ovo ipak pokusaj da se stvori razdor u vladajucoj koaliciji. Mislim da je Dacic dovoljno svestan i pametan da shvati da vise NE SME da bude zasticenih koji mogu da rade sta hoce i da racunaju na zastitu politickih stranaka ili koga god.

Dragica

pre 11 godina

Vidi se iz aviona da kriminalci iz bivse vlasti pokusavaju da unesu razdor u koaliciju ne bi li srusili vladu i tako zaustavili istrage. Sigurna sam da to ni Dacic ni Vucic nece dozvoliti.

Win-win situation

pre 11 godina

Vucicu, imas priliku da resis korupciju u Srbiji, jedina pretnja su ti novi izbori. Ako novih izbora bude bilo, zbog tvog obracuna sa korupcijom, pobedjujes ubedljivo! it`s a win-win situation - samo treba volje, a mi gradjani cemo to jako lako da prepoznamo.

Radoslav

pre 11 godina

Oni koji se najviše plaše istraga, prava i pravde hoće po svaku cenu da ubace kosku razdora između vladajućih stranaka kako se nebi došlo do podataka o poreklu njihovog bogatstva. Ali glupo je to što rade jer i da se SPS i SNS na kraju posvađaju, na scenu bi došla SNS mnogo jača nego pre i istrage bi bile samo još opsežnije...

Milan

pre 11 godina

Nema, obrisace te Vucic kao gumicom. Kakav papan, kod DS-a bi mogao da radi sta hoce, ali hoce covek da bude premijer. Pogresna odluka, kod Vucica nema nemoj molim te.

Miljana MIljanica

pre 11 godina

Jedino sloga moze resiti kljucne i najvaznije probleme sa kojima se suocava nasa zemlja...Dacicu moras malo oybiljnije shvatiti ulogu premijera i efikasnije i brye donositi odluke...Srbija je pred bankrotom nema vremena za gubljenje...jednom recju sledi ponasanje Vucica.

Lepotica021

pre 11 godina

Dacicu naravno da ne treba biti razmoimilayenja misljenja...dryite se yajedno i istrajte u borbi protiv korupcije i sledi vuciceve reci...da ne treba biti zasticenih i da nema urgencije.

Dan

pre 11 godina

Koja nestrpljivost. Za 50 dana ovo je već peti ili šesti put da se piše o tome ima li ili nema sukoba između ova dva čoveka. Eto ko priželjkuje neslogu i ko se raduje neuspehu ove vlade.

man

pre 11 godina

Vucis je resio da hapsi, a to espesovcima uopste ne odgovara jer su im prsti 'duboko u dzemu'. Vlada ce opstati do 2016 jer nikome se ne izlazi iz udobne fotelje,i za cetiri godine SPS ce biti kljuc koji otvara vrata nove Vlada. To nas dovodi do zakljucka da je I.Dacic najvestiji politicar u Srbiji.

mira

pre 11 godina

Nezna se ko je gori, predlazem Vucicu da ofira sve bahanalije i kradje obori vladu i na ponovnim izborima dobije preko 200 poslanickih mesta.Samo tako se moze doskociti svima ovima ogrezlim u dubokom kriminalu na visokom nivou drzavnih rukvodstava.

trubadur

pre 11 godina

Pojedini jedva docekaju da cuju da se Dacic i Vucic ne slazu. Mnogima ne odgovara ovaj sastav vlade. Mnogi bi da ne bude istrage u svim ovim preduzecima. Mnogi bi i dalje da budu zasticeni i da kradu ovu drzavu.

mirko

pre 11 godina

Ja sam izgleda jedan od retkih koji im veruje, jer zaista ne vidim oko čega bi se razilazili. Da ne podržavaju možda različite ekonomske modele? Sigurno ne, jer se time ne bave, pošto im je sva politika u pravdanju, i optuživanju drugih, logično je da se apsolutno slažu.
Ono što su se prepucavali ranije, očigledno nema veze sa principima, nego je to bio deo kampanje. Neslaganja dolaze kada neuspesi budu evidentni, a kako su obojica zajedno sa Dinkićem beskonačno sujetni ljudi, onda će neko morati biti kriv. Za sada imaju žrtvu koju optužuju za sve, pa i za ovaj deo deficita, i zaduženja koje su uspeli da naprave za 50 dana.

Nenad

pre 11 godina

Hahahahahaha pocelo je i ranije nego sto sam mislio samo se ceka na DS da izaberu novog predsednika. Onda, sve je uredjeno za SNS i DS koaliciju!!!

nidža

pre 11 godina

Koliko je meni poznato akciju borbe protiv korupcije vodi Vlada Republike Srbije.
I svi u vladi su se izjasnili da ne sme biti nedodirljivih i povlaštenih, bar ne kao ranije kada su razni Janjuševići, Kolesari, Rašete, Krište... pozivani u policiju, davana im abolicija...a pravosudni organi im "sudili dok ne nastupi zastara predmeta"!
Ova vlada će ili opstati i nešto učiniti ili brzo nestati noseći "oreol" korumpiranosti i nesposobnosti.
Ja verujem da volja postoji, znanje takođe da se istraje do kraja!

prognoza

pre 11 godina

Počelo je počelo. Raspada se vladajuća koalicija, na svu sreću to je za dobrobit Srbije. Svaki mjesec njihova vladanja vas sve dublje uvlači u živo blato. Nema šanse da to potraje jer pritisci i nezadovoljstvo će biti sve veći i snažniji.

bezimena

pre 11 godina

Vucis je resio da hapsi, a to espesovcima uopste ne odgovara jer su im prsti 'duboko u dzemu'. Vlada ce opstati do 2016...
(man, 20. septembar 2012 00:35)

Vučić NE MOŽE da hapsi, to radi POLICIJA a ministar MUP-a je premijer. Dinkić je ministar...Vlada, ovako skaradbudžena možda sastavi 6 meseci.

jovan

pre 11 godina

Svakako, jedino me interesuje dali cete se mimoici oko Knezevica koga je SNS namestio na polozaj ministra poljoprivrede a kome sudija trazi 6 godina robije?
To me bas interesuje na temu vasega bratstva i jedinstva.

zasto se ne ujedine ako se u svemu [???] slazu??

pre 11 godina

""Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da nema razmimoilaženja sa Aleksandrom Vučićem i da nema tačke o kojoj su njih dvojica imali različito mišljenje. ""

-------------------

Ako je ovo ZAISTA ISTINA [imaju isto misljenje o svemu], zasto se onda te dve stranke ne ujedine u jednu ??
A ja ipak mislim da je prava istina sasvim suprotna.

Нови талас

pre 11 godina

Нешто глупље одавно нисам чуо. Сад испадне да је СПС најпоштенији, а у свакој афери се налази бар пар њихових људи. Просто исмевају Вучића и на крају ће га Ивица превеслати.

Ти Вучићу жандару No.1 или их хапси или заби главу у песак и умукни виће већ једном кад си неспособан да одрадиш шта зацрташ.

laki

pre 11 godina

Nema od hapsenja nista,kriminal i korupcija bice jos veci(dzepovi novokomponovanih se moraju brzo napuniti,ko zna dokle ce biti na vlasti)iz prostog razloga sto oni koji treba da hapse nece dobiti naredjenje od glavnog,a onaj koji to kao trazi nece moci to da sprovede,tako da nema od tog nista,sve moj do mojega,usluga za uslugu,zbog toga je pravac ove vlade Rusija.Vuk dlaku menja a cud nikada!Kada bi vecina u narodu na glasanju pre nego sto zaokruzi o toj narodnoj mislila,bilo bi nam svima mnogo bolje.Istina

Tiemie

pre 11 godina

Nikakvih sukoba ni razmirica ni ne sme biti jer je saradnja u borbi protiv kriminala i korupcije prvo i osnovno što treba da se uradi da bi smo krenuli u bilo kakve druge pozitivne promene. Sve dok vlada bude radila zajednički na uspostavljanju normalnog funkcionisanja države, biće dobro. Svi mi očekujemo da ova vlada funkcioniše kao dobar tim.

Darko

pre 11 godina

Pa naravno, uvek su drugi krivi i drugi prave greske, samo SPS koj je bio i u prosloj vladi nema nista sa tim... A Dacic je kao i uvek neobavesten.... Sta da radi covek kad nezna za desavanja... Prijatno!

nadudlakis

pre 11 godina

Obožavam novine, televizije i uopšte internet! Oni su prvi koji saznaju da se ovi neće razići, mimoići, zaobilaziti, premda se za nekoliko dana saznaje prava istina, a ona je da su se ova dvojica ne samo razišla, već poslala sve u maminu! Dakle, ne ginu nam novi izbori, nova obećanja, i nove laži, trošenje gomile para koje, inače, nemamo, a i odakle bi smo imali kada ne volimo da radimo, psujemo banke i sanjamo nekadašnja lepa vremena koja su obilovala atributima koja su nam danas ne samo mislena imenica (čitaj u množini) već bi asmo, da imamo, ali nemamo, bacili atomsku na bilo koga, samo što će ona da padne (eh, nije nam ni sada dosta) na naše usijane glave! Medjutim, ni to nam neće pomoći, jer nas i nas treba tući dokgod u nama ima i malo života! I stoka nas mrzi i zaobilazi! Koji bre vučić i mali sloba, zgaženi smo već odavno, za vjeke vjekova!

Heheh

pre 11 godina

Frka Dacicu,frka. "Ako bude sukoba,nece biti Vlade" A zar ti nisi rekao da je ova vlast stabilna i profesionalna? E sad,kad Vucic uzme da radi na svoju ruku i onako kako on misli da treba,odjednom "neko hoce da nas posvadja" .. Hehe. Sve ste svalili na Zute,krivi jesu,ali i vi ste i vas veciti partner Ministar Dinkic. Mozda i vise nego ostali.

Ako je iskrena,podrzavam Vucicevu nameru da vas sve istrazi.

Miki skepticni

pre 11 godina

Mislim da je ovo ipak pokusaj da se stvori razdor u vladajucoj koaliciji. Mislim da je Dacic dovoljno svestan i pametan da shvati da vise NE SME da bude zasticenih koji mogu da rade sta hoce i da racunaju na zastitu politickih stranaka ili koga god.

Londonac

pre 11 godina

Pa Minijaturni Sloba se ne bi razmimolilazio ni sa crnim djavolom samo da ostane premijer.Neka vam je laka srpska zemlja sa takvim vladarima,bas kako i kaze ona narodna poslovica "Kakav narod takva je i vlast".Laku noc i pozdrav iz tudjine!

Koga je briga!

pre 11 godina

Iskreno, ni najmanje me ne interesuje u kakvim su odnosima ova dvojica. A 'borba protiv korupcije' je zamazivanje očiju građanima i način da se degradira DS šupljim pričama. Ne vodi se borba protiv korupcije preko tabloida i tabloidnih istupa poslanika u skupštini. Pri tome, vas dvojica, sve zajedno sa svojim stranačkim kolegama, NEMATE PREDSTAVU kako zaista žive građani. Nije vas ni briga. Dobijate gromadne plate, plus privilegije, za mlataranje prazne slame. Da li ste vi svesni KOLIKA JE STVARNA inflacija? Koliko je sve poskupelo u prodavnicama?

aca

pre 11 godina

dusan bajatovica niko ne kontrolise iako mu je plata preko 10.000€ mesecno a narod placa zimi 200€ pa cak do 300€ mesecno a zima je dosta duga sramota lopov prve klase u njemackoj gde su plate 2000€ placa se mesecno 50€ za smece vodu i grejanje ljudi narode dokle ce nas pljackati narod koji nije bio u inostranstvu nema pojma kako je tamo dobro a oni govore kako je kriza svugde a kod nas je vec 20godina velika kriza

dragan

pre 11 godina

Bogami ova vlada će dugo da traje.Sastali se stari drugari iz 90-tih Dačić i Vučić pa zar mislite da će jedan drugom da podmeću nogu.Tu je i Dinkić da ih finansijski prati.

malo reda samo

pre 11 godina

Samo nek se dogovore ko je PRVI a ko drugi.Izgleda da ovaj PRVI stvarno Hoce da bude prvi.Dacicu ovaj ti se mesa uposao.Spusti ga na zemlju i kazi mu sta je njegov posao

cvrcak

pre 11 godina

Dok god su jedinstveni rezultati njihovog rada ce biti pozitivni.Vlada trenutno zaista funkcionise kao tim a toga odavno nije bilo u nasoj zemlji.

U Kolubari jedan dan traje 25 h...

pre 11 godina

Ne smes ti druskane ni da pisnes!!!
Znas i sam da su tvoji kadrovi nisu čisti,i da ćes pola svoje stranke morati da pohapsis ako hoces i dalje da ostanes na vlasti,ne znam samo koga kritikujes kada si i ti bio deo predhodne Vlade,i nece vise tvoje ministarstvo biti najbolje u Vladi,jer neces moci neciji uspeh da pripisujes sebi,na sledecim izborima se vracas na svoje mesto od 7%.

smart watch

pre 11 godina

Koferce je malo nervozan, a nova Trivanka iskljucivo nas hrani najavljivanjem afera :)))) Gde se denuse parole poput "posao za sve"? Sve mi se javlja da ce nakon sledecih izbora kao i sad, opsta amnezija, je nisam bio Ministar finansija i o tome ne znam nista, ja nisam bio Min.policije i nisam informisan...a ti narode glodji ambalazu od ulja i secera.

daca

pre 11 godina

Nista im ne verujem, a kad pukne ta tikva tek onda cemo se naslusati i nagledati svega i svacega. I dok se njih dvojica "oko svega slazu" Mladja (treci član fantastične trojke)siri demagogiju i vredja zdrav razum i ono malo razumne Srbije! Pa ovi su gori od prethodnih, ma kako to nemoguce zvucalo!

GORAN

pre 11 godina

Ako postoji, ova Vlada sigurno više neće postojati", rekao je Dačić za Blic. Drugim recima hoce da kaze Vucicu : " Ako NAS cackas i ono sto su nase postenjacine uradili a nema sanse da nisu ucestvovali u rastakanju ove zemlje- srusicemo vladu"

Mix

pre 11 godina

Ma vi ste ko dva oka u glavi...Sazreli politički na sabranim delima Vojislava Šešelja i Mirjane Marković, vi i ne možete različito da mislite!
Možda o tome ko je od njih dvoje dosegnuo veće literarne domete....

anabela

pre 11 godina

Bez obzira ko cijoj politickoj stranci pripada, ako je radio nesto sto moze da se podvede pod "nezakonito" MORA da odgovara. To je jedini nacin da se Srbija ocisti od mulja u kome se nalazimo.