Petak, 14.09.2012.

11:18

Haradinaj novi premijer Kosova?

Vladajuća DPK i opoziciona AZBK formiraće novu Vladu Kosova u kojoj će Ramuš Haradinaj biti premijer, a Hašim Tači predsednik Kosova, saznaje portal Infokus.

Izvor: Beta

Haradinaj novi premijer Kosova? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Saljivdzija

pre 11 godina

O cemu svi vi pricate? Pa kod nas se vagaju, prodaju, dele i razmenjuju najvaznije drzavne pozicije skoro tri meseca. "Demokratski" izbori se zavrsavaju frankenstajnskim koalicijama isto-novih lopova. I mi treba da delimo nekome lekcije? Ha...ha... ha

xy

pre 11 godina

A kad je Biljana Plavšić izašla iz zatvora pljeskali joj u Beogradu ili kad Simo Zarić nakon izlaska iz Haga postao zamjenik načelnika Bosanskog Šamca onda je to - cool? Ta ista Biljana je osuđena za najgore ratne zločine (to je i priznala pa kad su joj smanjili kaznu onda se predomislila)kao i Simo Zarić ali to ne smeta nacionalističkoj javnosti da im aplaudiraju.To je taj balvan u vlastitom oku od kojeg ne vidite trnu u tuđem.

?

pre 11 godina

Дакле, могли смо Аркана да поставимо за премијера. Јер, човек је очито само требао да каже "волим те Америко, ја сам за НАТО и ЕУ" и сви греси би му били опроштени. Такву поруку шаљу Брисел, Париз, Берлин, Лондон, Хаг, Вашингтон. Очито.

Vule

pre 11 godina

ovo ima samo na kosovo da bivsi zlocinci kriminalci budu kao neke gazde. i ovde da bude mita pa kako? kada su ovi isti ratovali ubijali po tom kosovu i srbe i albance

Mladen Mladenović

pre 11 godina

Monstruozna američka tvorevina, koja predstavlja "čedo"" američkog protivprirodnog bluda začetog u "braku" sa albanskim "proevropskim multietničkim snagama", zaslužuje samo ovakve monstrume na čelu države. Dojučerašnji kriminalci, čije su slike visile na "crvenim" INTERPOL-ovim poternicama, sada su preobučeni u odela velikih evropskih političara, koje ovacijama pozdravljaju državnici "velikih" evropskih nacija?! Posebno onih koje su "milosrdno" bombardovale Srbiju da bi je "oslobodili", naravno, za njeno dobro. Ta nova američka tvorevina, pored osnovne privredne grane odnosno, "trgovine narkoticima" obogatila je svoju privredu još jednom privrednom granom odnosno, trgovinom ljudskim oprganima. Ako su Momčilo Krajišnik, Biljana Plavšić i celokupni vojni i politički vrh Srbije ZLOČINCI, normalno je da Haradinaj bude PREDSEDNIK. Zločinci nastavljaju da trče, nadam se, svoj poslednji zločinački krug.

t.

pre 11 godina

Malcice ste promasili dezurni spinatori, te vase Tacije i Hardinaje mozete da uporedjujte samo sa Arkanom ili Legijom ali takvi ni u Srbiji ne mogu da dodju na vlast a cak i ovi Dacici i Nikolici su ugledne osobe i moralne gromade u odnosu na ove vase albanske ratne zlocince i krimose.

idi leci bubujice

pre 11 godina

@Grigor
Samo pazi da zajedno sa tvojim idolom od Haradinaja ne zavrsis i u maticnoj ti Albaniji - nece ni ti Amerikanci vecno biti na Kosovu.

Mladen Mladenović

pre 11 godina

@MILKO: Pa izvadite taj "balvan" ako ga već vidite u svom oku?!Zar ne vidite čoveče, da ćete potpuno oslepeti? Nemoj da Vam ti "balvani" koje ste videli u svom oku, odu na mozak?!

realno, nije ti dobro

pre 11 godina

@Realista
I to sto je odmah otisao u Hag ga cini manjim zlocincem ili je zbog toga manje ubica i kriminalac? Mozda kod vas albanskih sovinista ali inace tesko.

predlog

pre 11 godina

Stavite ovu vest na naslovnu stranu umesto Meksikanke bas me interesuje koliko moze komentara da se nakupi do 8 sati.Sad je jasno zasto je bio onaj dokumentarac bas onaj dan na RTS-u ne zbog dana ne zavisnosti vec glavni zlocinac im bezi u sigurnu zonu.

AleksandarL

pre 11 godina

Za nas bolje nije ni moglo, nama odgovaraju ovakvi "strucni" predstavnici Albanaca na Kosovu i Metohiji. Nek stave celu ekipu teroristicke OVK i nek ih drze sto duze tamo.

Goran

pre 11 godina

Znači Predsednik je Zločinac i Kriminalac...a sad će ovaj jučer došao iz Haaga biti Premier?

To je prava kombinacija...
Jadni oni sto dole još zive...

tragikomika

pre 11 godina

Ovom dublu će u opisu funkcija biti "trgovina ljudskim (srpskim) organima,trgovina narkoticima i kriminal u svakom pogledu". A rulja,plemenska,prosta i neobrazovana,nije ni zaslužila bolje vođe.Naći adekvatno rešenje za srpske građane,koji se godinama pate u tom divljačkom okruženju,i pustiti degenerike da ih zračenje dokrajči,do istrebljenja.To im je najveći poklon od Evrope i Amerike.

Mr. Bojangles

pre 11 godina

@Slobodan Petrovic, 14. septembar 2012 12:14
Ako ste vi Slobodan Petrovic, ja sam onda Azem Vlasi (a nisam, da ne bude zabune)...

normalan

pre 11 godina

Pa kad moze Dacic(SPS) biti premijer,a Nikolic(SRS) predsednik, sta se onda cudimo kada se identicne stvari dese u regionu....Nego ne vidimo svoje dvoriste vireci u tudje.

normalno

pre 11 godina

A ko drugi? Da nece mozda nekog profesora ili naucnika da postave na tu funkciju. U "drzavi" koja je nastala na ratnom zlocinu, etnickom ciscenju i terorirmu sasvim je prirodno da ratni zlocinac, terorista i kriminalac bude premijer a i isti takav da bude i predsednik.

Agron,Peje

pre 11 godina

Seljak nikad nece uraditi DRZAVU pa nece ni ovi Ramus i Thaqi,ani su glupi,reketasi,kriminalci i injoranti koje ne znaju da pise njegovu ime.
Samo kad Djakovcani dodju u vlast onda cemo imati jaku drzavu.

mertur

pre 11 godina

@(smanji doživljaj, 14. septembar 2012 13:30)

Ova dva tipa nisu ni meni bas simpaticna cak smatram da nesto jos duguju zakonu ali brate smanji i ti dozivljaj, pa znamo i mi ko su vama vodje, Toma, Dacic, Vucic sve sami "andjeli" koji su zajedno sa SM, Mirom, Seseljom i njima slicnim bili najodgovorniji za drzavni terorizam, drzave Srbije koji su sproveli nad albancima

Realista

pre 11 godina

samo ne zaboravite nesto Ramus Haradinaj dok je bio Premijer je otisao u HAG cim su ga zvali a ne kao neki vasi patrijoti koji su se sakrili po misjeve rupe

smanji doživljaj

pre 11 godina

@Slobodan Petrovic
Tebi su sva ona isparavanja i gasovi u Pancevu dosli do glave i pojeli pola mozga? Inace ne bi ovde cestitao ratnim zlocincima i kriminalcima.

nada

pre 11 godina

Čim se objave izjave istaknutih predstavnika SAD i EU, saznaćemo koliko je ova vest nečija želja, a koliko i čiji plan. Kako god bilo, sigrno je povod za "radost" svih, naročito Srba.

Рајко

pre 11 godina

Премијер први се сумњичи за крађу органа. Премијер други за ликвидирање сведока. Нормална држава, нема шта.

Nevit

pre 11 godina

To je isto kao kada bi predsednik RS postao Ratko Mladić a premijer Arkan

Mislim da bi Srbija trabala reagovati, ne mogu našom autonomijom upravljati ubice Srba i vaditelji organa.

Joki

pre 11 godina

Spasiti nejac odozdo, raspisati zajam ili prinudni rad da se podigne zid , iskopa kanal i razvuce zica sa visokim naponom.
Ako nista heroin bi u Beogradu poskupeo.

Odlicno

pre 11 godina

Pozdravljam ovo "imenovanje" za predsednika, jer kakav narod, takav im je i predsednik. Takav treba da ih drzi u blatu. Bolje nije ni moglo.

Slobodan Petrovic

pre 11 godina

Upucujem najlepse zalje novoj vladi republike Kosovo. Iskreno se nadam da ce saranja Kosova i Srbije da se poboljsa, nama je Kosovo pogranicna drzava i zajedno trebamo da stremimo ka boljoj saradnji. Pozdrav iz Panceva.

mlekadzija

pre 11 godina

Ovo je prevazislo i M. Pajtonovce... bivsi haski osumnjiceni i osoba koja se se dovodi u vezu sa najgnusnijim zlocinima na KiM predsednik i premijer...prava slika i prilika najmladje demokratije u Evropi. Njihovi evropski i americki mentori mora da su ponosni na svoje nakazno cedo.

Jovan

pre 11 godina

Рамуш Харадинај http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D0%B0%D0%BC%D1%83%D1%88_%D0%A5%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%98

Dragojlo

pre 11 godina

Samo fer idemokratski. Na Kosovu vladaju narkodileri, siledzije i ubice, a u Srbiji bivsi ratni lideri i destruktivne ideologije. Sreca pa skoro ceo svet gleda na nas kao na dve drzave, inace bi ovakvo stanje bilo u sukobu interesa.

nista cudno

pre 11 godina

Demokratski proces jedne demokratske zemlje.
Covek u cuzi a ovi ga imenuju za Premijera.
Blago nama.
A mi srbi u misje rupe ako nisu zauzete.
Politika SHIK-a,sta drugo reci.

banana republika

pre 11 godina

Prekjuče je Piter Fejt izjavio:"Kosovo je normalna država." A sad zamislimo da u normalnoj državi kao što je recimo Nemačka, Angela Merkel smeni sadašnjeg predsednika Joahima Gauka i postavi ga za ministra unutrašnjih poslova, dok vođi opozcije iz redova socijalista ponudi premijersko mesto, a ona sama postane predsednica. Mislim, pošto paradajz?

Cera

pre 11 godina

Izvinite ali meni je to neverovatna i nepodnošljiva varijanta. Toliko daleko se nikako ne bi smelo ići. Čovek je optužen za najstravičnije zločine i direktno i svakako, dao je desetine miliona evra najskupljim advokatima, svedoci protiv njega su nestali na razne načine - i on da bude premijer? Ne poznajem ga ali mislim da nikako nije kvalifikovan za to mesto osim u slučaju želje za nastavljanjem guranja prsta u oko Srbiji.

dejan

pre 11 godina

svaka cast
svi na ovo cute.
stoga je jasno da svi sve znaju u da nemaju vise pitanja nego da su vec odredili put i strategiju.
na nama je da se prilagodimo ili nastavimo borbu.
oba puta imaju posledice ... i dobre i lose stvari.
samo moramo da shvatimo istinu i da se vise ne zavaravamo.
sve se zna. na nama je da to prihvatimo a ne da se ponasamo kao da treba da prosvetlimo nemacku ne bi li shvatila sta se tacno zbiva.

banana republika

pre 11 godina

Prekjuče je Piter Fejt izjavio:"Kosovo je normalna država." A sad zamislimo da u normalnoj državi kao što je recimo Nemačka, Angela Merkel smeni sadašnjeg predsednika Joahima Gauka i postavi ga za ministra unutrašnjih poslova, dok vođi opozcije iz redova socijalista ponudi premijersko mesto, a ona sama postane predsednica. Mislim, pošto paradajz?

mlekadzija

pre 11 godina

Ovo je prevazislo i M. Pajtonovce... bivsi haski osumnjiceni i osoba koja se se dovodi u vezu sa najgnusnijim zlocinima na KiM predsednik i premijer...prava slika i prilika najmladje demokratije u Evropi. Njihovi evropski i americki mentori mora da su ponosni na svoje nakazno cedo.

Cera

pre 11 godina

Izvinite ali meni je to neverovatna i nepodnošljiva varijanta. Toliko daleko se nikako ne bi smelo ići. Čovek je optužen za najstravičnije zločine i direktno i svakako, dao je desetine miliona evra najskupljim advokatima, svedoci protiv njega su nestali na razne načine - i on da bude premijer? Ne poznajem ga ali mislim da nikako nije kvalifikovan za to mesto osim u slučaju želje za nastavljanjem guranja prsta u oko Srbiji.

Realista

pre 11 godina

samo ne zaboravite nesto Ramus Haradinaj dok je bio Premijer je otisao u HAG cim su ga zvali a ne kao neki vasi patrijoti koji su se sakrili po misjeve rupe

Dragojlo

pre 11 godina

Samo fer idemokratski. Na Kosovu vladaju narkodileri, siledzije i ubice, a u Srbiji bivsi ratni lideri i destruktivne ideologije. Sreca pa skoro ceo svet gleda na nas kao na dve drzave, inace bi ovakvo stanje bilo u sukobu interesa.

normalan

pre 11 godina

Pa kad moze Dacic(SPS) biti premijer,a Nikolic(SRS) predsednik, sta se onda cudimo kada se identicne stvari dese u regionu....Nego ne vidimo svoje dvoriste vireci u tudje.

Slobodan Petrovic

pre 11 godina

Upucujem najlepse zalje novoj vladi republike Kosovo. Iskreno se nadam da ce saranja Kosova i Srbije da se poboljsa, nama je Kosovo pogranicna drzava i zajedno trebamo da stremimo ka boljoj saradnji. Pozdrav iz Panceva.

mertur

pre 11 godina

@(smanji doživljaj, 14. septembar 2012 13:30)

Ova dva tipa nisu ni meni bas simpaticna cak smatram da nesto jos duguju zakonu ali brate smanji i ti dozivljaj, pa znamo i mi ko su vama vodje, Toma, Dacic, Vucic sve sami "andjeli" koji su zajedno sa SM, Mirom, Seseljom i njima slicnim bili najodgovorniji za drzavni terorizam, drzave Srbije koji su sproveli nad albancima

Рајко

pre 11 godina

Премијер први се сумњичи за крађу органа. Премијер други за ликвидирање сведока. Нормална држава, нема шта.

smanji doživljaj

pre 11 godina

@Slobodan Petrovic
Tebi su sva ona isparavanja i gasovi u Pancevu dosli do glave i pojeli pola mozga? Inace ne bi ovde cestitao ratnim zlocincima i kriminalcima.

Joki

pre 11 godina

Spasiti nejac odozdo, raspisati zajam ili prinudni rad da se podigne zid , iskopa kanal i razvuce zica sa visokim naponom.
Ako nista heroin bi u Beogradu poskupeo.

Nevit

pre 11 godina

To je isto kao kada bi predsednik RS postao Ratko Mladić a premijer Arkan

Mislim da bi Srbija trabala reagovati, ne mogu našom autonomijom upravljati ubice Srba i vaditelji organa.

Odlicno

pre 11 godina

Pozdravljam ovo "imenovanje" za predsednika, jer kakav narod, takav im je i predsednik. Takav treba da ih drzi u blatu. Bolje nije ni moglo.

Mr. Bojangles

pre 11 godina

@Slobodan Petrovic, 14. septembar 2012 12:14
Ako ste vi Slobodan Petrovic, ja sam onda Azem Vlasi (a nisam, da ne bude zabune)...

?

pre 11 godina

Дакле, могли смо Аркана да поставимо за премијера. Јер, човек је очито само требао да каже "волим те Америко, ја сам за НАТО и ЕУ" и сви греси би му били опроштени. Такву поруку шаљу Брисел, Париз, Берлин, Лондон, Хаг, Вашингтон. Очито.

normalno

pre 11 godina

A ko drugi? Da nece mozda nekog profesora ili naucnika da postave na tu funkciju. U "drzavi" koja je nastala na ratnom zlocinu, etnickom ciscenju i terorirmu sasvim je prirodno da ratni zlocinac, terorista i kriminalac bude premijer a i isti takav da bude i predsednik.

idi leci bubujice

pre 11 godina

@Grigor
Samo pazi da zajedno sa tvojim idolom od Haradinaja ne zavrsis i u maticnoj ti Albaniji - nece ni ti Amerikanci vecno biti na Kosovu.

nista cudno

pre 11 godina

Demokratski proces jedne demokratske zemlje.
Covek u cuzi a ovi ga imenuju za Premijera.
Blago nama.
A mi srbi u misje rupe ako nisu zauzete.
Politika SHIK-a,sta drugo reci.

Goran

pre 11 godina

Znači Predsednik je Zločinac i Kriminalac...a sad će ovaj jučer došao iz Haaga biti Premier?

To je prava kombinacija...
Jadni oni sto dole još zive...

Mladen Mladenović

pre 11 godina

Monstruozna američka tvorevina, koja predstavlja "čedo"" američkog protivprirodnog bluda začetog u "braku" sa albanskim "proevropskim multietničkim snagama", zaslužuje samo ovakve monstrume na čelu države. Dojučerašnji kriminalci, čije su slike visile na "crvenim" INTERPOL-ovim poternicama, sada su preobučeni u odela velikih evropskih političara, koje ovacijama pozdravljaju državnici "velikih" evropskih nacija?! Posebno onih koje su "milosrdno" bombardovale Srbiju da bi je "oslobodili", naravno, za njeno dobro. Ta nova američka tvorevina, pored osnovne privredne grane odnosno, "trgovine narkoticima" obogatila je svoju privredu još jednom privrednom granom odnosno, trgovinom ljudskim oprganima. Ako su Momčilo Krajišnik, Biljana Plavšić i celokupni vojni i politički vrh Srbije ZLOČINCI, normalno je da Haradinaj bude PREDSEDNIK. Zločinci nastavljaju da trče, nadam se, svoj poslednji zločinački krug.

Vule

pre 11 godina

ovo ima samo na kosovo da bivsi zlocinci kriminalci budu kao neke gazde. i ovde da bude mita pa kako? kada su ovi isti ratovali ubijali po tom kosovu i srbe i albance

xy

pre 11 godina

A kad je Biljana Plavšić izašla iz zatvora pljeskali joj u Beogradu ili kad Simo Zarić nakon izlaska iz Haga postao zamjenik načelnika Bosanskog Šamca onda je to - cool? Ta ista Biljana je osuđena za najgore ratne zločine (to je i priznala pa kad su joj smanjili kaznu onda se predomislila)kao i Simo Zarić ali to ne smeta nacionalističkoj javnosti da im aplaudiraju.To je taj balvan u vlastitom oku od kojeg ne vidite trnu u tuđem.

t.

pre 11 godina

Malcice ste promasili dezurni spinatori, te vase Tacije i Hardinaje mozete da uporedjujte samo sa Arkanom ili Legijom ali takvi ni u Srbiji ne mogu da dodju na vlast a cak i ovi Dacici i Nikolici su ugledne osobe i moralne gromade u odnosu na ove vase albanske ratne zlocince i krimose.

Agron,Peje

pre 11 godina

Seljak nikad nece uraditi DRZAVU pa nece ni ovi Ramus i Thaqi,ani su glupi,reketasi,kriminalci i injoranti koje ne znaju da pise njegovu ime.
Samo kad Djakovcani dodju u vlast onda cemo imati jaku drzavu.

realno, nije ti dobro

pre 11 godina

@Realista
I to sto je odmah otisao u Hag ga cini manjim zlocincem ili je zbog toga manje ubica i kriminalac? Mozda kod vas albanskih sovinista ali inace tesko.

Saljivdzija

pre 11 godina

O cemu svi vi pricate? Pa kod nas se vagaju, prodaju, dele i razmenjuju najvaznije drzavne pozicije skoro tri meseca. "Demokratski" izbori se zavrsavaju frankenstajnskim koalicijama isto-novih lopova. I mi treba da delimo nekome lekcije? Ha...ha... ha

tragikomika

pre 11 godina

Ovom dublu će u opisu funkcija biti "trgovina ljudskim (srpskim) organima,trgovina narkoticima i kriminal u svakom pogledu". A rulja,plemenska,prosta i neobrazovana,nije ni zaslužila bolje vođe.Naći adekvatno rešenje za srpske građane,koji se godinama pate u tom divljačkom okruženju,i pustiti degenerike da ih zračenje dokrajči,do istrebljenja.To im je najveći poklon od Evrope i Amerike.

dejan

pre 11 godina

svaka cast
svi na ovo cute.
stoga je jasno da svi sve znaju u da nemaju vise pitanja nego da su vec odredili put i strategiju.
na nama je da se prilagodimo ili nastavimo borbu.
oba puta imaju posledice ... i dobre i lose stvari.
samo moramo da shvatimo istinu i da se vise ne zavaravamo.
sve se zna. na nama je da to prihvatimo a ne da se ponasamo kao da treba da prosvetlimo nemacku ne bi li shvatila sta se tacno zbiva.

Jovan

pre 11 godina

Рамуш Харадинај http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D0%B0%D0%BC%D1%83%D1%88_%D0%A5%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%98

AleksandarL

pre 11 godina

Za nas bolje nije ni moglo, nama odgovaraju ovakvi "strucni" predstavnici Albanaca na Kosovu i Metohiji. Nek stave celu ekipu teroristicke OVK i nek ih drze sto duze tamo.

Mladen Mladenović

pre 11 godina

@MILKO: Pa izvadite taj "balvan" ako ga već vidite u svom oku?!Zar ne vidite čoveče, da ćete potpuno oslepeti? Nemoj da Vam ti "balvani" koje ste videli u svom oku, odu na mozak?!

nada

pre 11 godina

Čim se objave izjave istaknutih predstavnika SAD i EU, saznaćemo koliko je ova vest nečija želja, a koliko i čiji plan. Kako god bilo, sigrno je povod za "radost" svih, naročito Srba.

predlog

pre 11 godina

Stavite ovu vest na naslovnu stranu umesto Meksikanke bas me interesuje koliko moze komentara da se nakupi do 8 sati.Sad je jasno zasto je bio onaj dokumentarac bas onaj dan na RTS-u ne zbog dana ne zavisnosti vec glavni zlocinac im bezi u sigurnu zonu.

Slobodan Petrovic

pre 11 godina

Upucujem najlepse zalje novoj vladi republike Kosovo. Iskreno se nadam da ce saranja Kosova i Srbije da se poboljsa, nama je Kosovo pogranicna drzava i zajedno trebamo da stremimo ka boljoj saradnji. Pozdrav iz Panceva.

Realista

pre 11 godina

samo ne zaboravite nesto Ramus Haradinaj dok je bio Premijer je otisao u HAG cim su ga zvali a ne kao neki vasi patrijoti koji su se sakrili po misjeve rupe

normalan

pre 11 godina

Pa kad moze Dacic(SPS) biti premijer,a Nikolic(SRS) predsednik, sta se onda cudimo kada se identicne stvari dese u regionu....Nego ne vidimo svoje dvoriste vireci u tudje.

Agron,Peje

pre 11 godina

Seljak nikad nece uraditi DRZAVU pa nece ni ovi Ramus i Thaqi,ani su glupi,reketasi,kriminalci i injoranti koje ne znaju da pise njegovu ime.
Samo kad Djakovcani dodju u vlast onda cemo imati jaku drzavu.

mertur

pre 11 godina

@(smanji doživljaj, 14. septembar 2012 13:30)

Ova dva tipa nisu ni meni bas simpaticna cak smatram da nesto jos duguju zakonu ali brate smanji i ti dozivljaj, pa znamo i mi ko su vama vodje, Toma, Dacic, Vucic sve sami "andjeli" koji su zajedno sa SM, Mirom, Seseljom i njima slicnim bili najodgovorniji za drzavni terorizam, drzave Srbije koji su sproveli nad albancima

Dragojlo

pre 11 godina

Samo fer idemokratski. Na Kosovu vladaju narkodileri, siledzije i ubice, a u Srbiji bivsi ratni lideri i destruktivne ideologije. Sreca pa skoro ceo svet gleda na nas kao na dve drzave, inace bi ovakvo stanje bilo u sukobu interesa.

idi leci bubujice

pre 11 godina

@Grigor
Samo pazi da zajedno sa tvojim idolom od Haradinaja ne zavrsis i u maticnoj ti Albaniji - nece ni ti Amerikanci vecno biti na Kosovu.

Cera

pre 11 godina

Izvinite ali meni je to neverovatna i nepodnošljiva varijanta. Toliko daleko se nikako ne bi smelo ići. Čovek je optužen za najstravičnije zločine i direktno i svakako, dao je desetine miliona evra najskupljim advokatima, svedoci protiv njega su nestali na razne načine - i on da bude premijer? Ne poznajem ga ali mislim da nikako nije kvalifikovan za to mesto osim u slučaju želje za nastavljanjem guranja prsta u oko Srbiji.

Vule

pre 11 godina

ovo ima samo na kosovo da bivsi zlocinci kriminalci budu kao neke gazde. i ovde da bude mita pa kako? kada su ovi isti ratovali ubijali po tom kosovu i srbe i albance

realno, nije ti dobro

pre 11 godina

@Realista
I to sto je odmah otisao u Hag ga cini manjim zlocincem ili je zbog toga manje ubica i kriminalac? Mozda kod vas albanskih sovinista ali inace tesko.

xy

pre 11 godina

A kad je Biljana Plavšić izašla iz zatvora pljeskali joj u Beogradu ili kad Simo Zarić nakon izlaska iz Haga postao zamjenik načelnika Bosanskog Šamca onda je to - cool? Ta ista Biljana je osuđena za najgore ratne zločine (to je i priznala pa kad su joj smanjili kaznu onda se predomislila)kao i Simo Zarić ali to ne smeta nacionalističkoj javnosti da im aplaudiraju.To je taj balvan u vlastitom oku od kojeg ne vidite trnu u tuđem.

banana republika

pre 11 godina

Prekjuče je Piter Fejt izjavio:"Kosovo je normalna država." A sad zamislimo da u normalnoj državi kao što je recimo Nemačka, Angela Merkel smeni sadašnjeg predsednika Joahima Gauka i postavi ga za ministra unutrašnjih poslova, dok vođi opozcije iz redova socijalista ponudi premijersko mesto, a ona sama postane predsednica. Mislim, pošto paradajz?

Рајко

pre 11 godina

Премијер први се сумњичи за крађу органа. Премијер други за ликвидирање сведока. Нормална држава, нема шта.

Goran

pre 11 godina

Znači Predsednik je Zločinac i Kriminalac...a sad će ovaj jučer došao iz Haaga biti Premier?

To je prava kombinacija...
Jadni oni sto dole još zive...

?

pre 11 godina

Дакле, могли смо Аркана да поставимо за премијера. Јер, човек је очито само требао да каже "волим те Америко, ја сам за НАТО и ЕУ" и сви греси би му били опроштени. Такву поруку шаљу Брисел, Париз, Берлин, Лондон, Хаг, Вашингтон. Очито.

smanji doživljaj

pre 11 godina

@Slobodan Petrovic
Tebi su sva ona isparavanja i gasovi u Pancevu dosli do glave i pojeli pola mozga? Inace ne bi ovde cestitao ratnim zlocincima i kriminalcima.

Nevit

pre 11 godina

To je isto kao kada bi predsednik RS postao Ratko Mladić a premijer Arkan

Mislim da bi Srbija trabala reagovati, ne mogu našom autonomijom upravljati ubice Srba i vaditelji organa.

t.

pre 11 godina

Malcice ste promasili dezurni spinatori, te vase Tacije i Hardinaje mozete da uporedjujte samo sa Arkanom ili Legijom ali takvi ni u Srbiji ne mogu da dodju na vlast a cak i ovi Dacici i Nikolici su ugledne osobe i moralne gromade u odnosu na ove vase albanske ratne zlocince i krimose.

tragikomika

pre 11 godina

Ovom dublu će u opisu funkcija biti "trgovina ljudskim (srpskim) organima,trgovina narkoticima i kriminal u svakom pogledu". A rulja,plemenska,prosta i neobrazovana,nije ni zaslužila bolje vođe.Naći adekvatno rešenje za srpske građane,koji se godinama pate u tom divljačkom okruženju,i pustiti degenerike da ih zračenje dokrajči,do istrebljenja.To im je najveći poklon od Evrope i Amerike.

Mladen Mladenović

pre 11 godina

Monstruozna američka tvorevina, koja predstavlja "čedo"" američkog protivprirodnog bluda začetog u "braku" sa albanskim "proevropskim multietničkim snagama", zaslužuje samo ovakve monstrume na čelu države. Dojučerašnji kriminalci, čije su slike visile na "crvenim" INTERPOL-ovim poternicama, sada su preobučeni u odela velikih evropskih političara, koje ovacijama pozdravljaju državnici "velikih" evropskih nacija?! Posebno onih koje su "milosrdno" bombardovale Srbiju da bi je "oslobodili", naravno, za njeno dobro. Ta nova američka tvorevina, pored osnovne privredne grane odnosno, "trgovine narkoticima" obogatila je svoju privredu još jednom privrednom granom odnosno, trgovinom ljudskim oprganima. Ako su Momčilo Krajišnik, Biljana Plavšić i celokupni vojni i politički vrh Srbije ZLOČINCI, normalno je da Haradinaj bude PREDSEDNIK. Zločinci nastavljaju da trče, nadam se, svoj poslednji zločinački krug.

AleksandarL

pre 11 godina

Za nas bolje nije ni moglo, nama odgovaraju ovakvi "strucni" predstavnici Albanaca na Kosovu i Metohiji. Nek stave celu ekipu teroristicke OVK i nek ih drze sto duze tamo.

mlekadzija

pre 11 godina

Ovo je prevazislo i M. Pajtonovce... bivsi haski osumnjiceni i osoba koja se se dovodi u vezu sa najgnusnijim zlocinima na KiM predsednik i premijer...prava slika i prilika najmladje demokratije u Evropi. Njihovi evropski i americki mentori mora da su ponosni na svoje nakazno cedo.

Odlicno

pre 11 godina

Pozdravljam ovo "imenovanje" za predsednika, jer kakav narod, takav im je i predsednik. Takav treba da ih drzi u blatu. Bolje nije ni moglo.

normalno

pre 11 godina

A ko drugi? Da nece mozda nekog profesora ili naucnika da postave na tu funkciju. U "drzavi" koja je nastala na ratnom zlocinu, etnickom ciscenju i terorirmu sasvim je prirodno da ratni zlocinac, terorista i kriminalac bude premijer a i isti takav da bude i predsednik.

Mr. Bojangles

pre 11 godina

@Slobodan Petrovic, 14. septembar 2012 12:14
Ako ste vi Slobodan Petrovic, ja sam onda Azem Vlasi (a nisam, da ne bude zabune)...

Jovan

pre 11 godina

Рамуш Харадинај http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A0%D0%B0%D0%BC%D1%83%D1%88_%D0%A5%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%98

predlog

pre 11 godina

Stavite ovu vest na naslovnu stranu umesto Meksikanke bas me interesuje koliko moze komentara da se nakupi do 8 sati.Sad je jasno zasto je bio onaj dokumentarac bas onaj dan na RTS-u ne zbog dana ne zavisnosti vec glavni zlocinac im bezi u sigurnu zonu.

Mladen Mladenović

pre 11 godina

@MILKO: Pa izvadite taj "balvan" ako ga već vidite u svom oku?!Zar ne vidite čoveče, da ćete potpuno oslepeti? Nemoj da Vam ti "balvani" koje ste videli u svom oku, odu na mozak?!

Saljivdzija

pre 11 godina

O cemu svi vi pricate? Pa kod nas se vagaju, prodaju, dele i razmenjuju najvaznije drzavne pozicije skoro tri meseca. "Demokratski" izbori se zavrsavaju frankenstajnskim koalicijama isto-novih lopova. I mi treba da delimo nekome lekcije? Ha...ha... ha

nista cudno

pre 11 godina

Demokratski proces jedne demokratske zemlje.
Covek u cuzi a ovi ga imenuju za Premijera.
Blago nama.
A mi srbi u misje rupe ako nisu zauzete.
Politika SHIK-a,sta drugo reci.

Joki

pre 11 godina

Spasiti nejac odozdo, raspisati zajam ili prinudni rad da se podigne zid , iskopa kanal i razvuce zica sa visokim naponom.
Ako nista heroin bi u Beogradu poskupeo.

nada

pre 11 godina

Čim se objave izjave istaknutih predstavnika SAD i EU, saznaćemo koliko je ova vest nečija želja, a koliko i čiji plan. Kako god bilo, sigrno je povod za "radost" svih, naročito Srba.

dejan

pre 11 godina

svaka cast
svi na ovo cute.
stoga je jasno da svi sve znaju u da nemaju vise pitanja nego da su vec odredili put i strategiju.
na nama je da se prilagodimo ili nastavimo borbu.
oba puta imaju posledice ... i dobre i lose stvari.
samo moramo da shvatimo istinu i da se vise ne zavaravamo.
sve se zna. na nama je da to prihvatimo a ne da se ponasamo kao da treba da prosvetlimo nemacku ne bi li shvatila sta se tacno zbiva.