Subota, 18.08.2012.

14:33

SNS: Preispitati koaliciju sa SPS

Predsednik novosadskog odbora SNS Miloš Vučević pozvao je Aleksandra Vučića da preispita koalicioni sporazum sa SPS. Vučić: Prevazići ćemo nesporazume.

Izvor: B92

SNS: Preispitati koaliciju sa SPS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

162 Komentari

Sortiraj po:

Vuk87

pre 11 godina

@Fokus Slazem se da je SNS morao da mnogo toga da mimo logike Dacicu da bi bio u vlasti a to je mesto premijera,ministarstva koja su trazili i na kraju da prihvati i Dinkica jer je ovaj u kombinaciji sa Dacicem .Sve je to istina i Vucic je to svesno prihvatio medjutim sve je to definisano koalicionim sporazumom a u kome je definisana vlast na lokalu u svim gradovima sem Bg .Sada Dacic krsi taj sporazum tako sto se pravi nevest, dakle nije im dosta sto su sve dobili vec sada treba da ponizavaju SNS tako sto ce i da krse sporazum pa molim lepo, izbori su bolji od dalje agonije .

total evil

pre 11 godina

folklor!!! leba i igara!!!!
joj, da li ima jos nekog koga mozete prevariti tim vasim performersima?
Dacicu daj bre raspusti vladu i kazi istinu da su ovi nedostojni obavljanja drzavnickih funkcija i da im je mesto u istoriji ne u opoziciji

Ns

pre 11 godina

Slobodane socijalisti mogu da drze Canka na vlasti u NS iz cistog razloga sto je covek previse dobio glasova na izborima i matematika im ne ide na ruku i da hoce tesko je izvodljivo.

Deki

pre 11 godina

Vučić je govorio da je svaka republička vlast bez SNS nelegitimna jer je SNS dobio najviše glasova na izborima.Sada na lokalu to više bije bitno.Bitno je da se peslika republička vlast???

Sasa

pre 11 godina

Koalicija SNS,SPS i URS mi uliva poverenje da će se u ovoj zemlji nešto promeniti. Zar neko misli da ova koalicija treba da vadi zemlju iz čabra, dok će DS na lokalu da razvlači i ono malo društvene imovine što je ostalo.
(Kasper, 18. avgust 2012 20:56)

Sad mi je jasno kako su SNS i kompanija dobili izbore. Ovakvi ljudi , stranacki ostrasceni koji ne mogu bistre glave da rasudjuju, cine populaciju od blizu 20 posto onih koji izlaze na izbore.
Cemu onda sluze pokrajinski, i lokalni izbori ? Pa i kod Milosevica je "opozicija" drzala dvadesetak gradova u Srbiji, jer je narod tako hteo(doduse , moralo je da se protestuje 100 dana, ali ipak).
Zbog ovakvih stavova Vasi ljubimci nece izdrzati na celu drzave ni dve godine , mada , iskreno se nadam , ni toliko.

bezimena

pre 11 godina

Logicno je da se na lokalu preslika vlast koja je i na republici ...
(Ruzica, 18. avgust 2012 20:02)

Nema to veze ni sa pameću, ni sa demokratijom! Da je to normalno, onda bi postojali samo republički izbori, ili predsednički, pa ko dobije najviše glasova da oformljuje vlast "odozgo na dole". Nedopustiv je pritisak novokomponovane vlasti da se "preslikava", to je čista DIKTATURA i beskrupulozno izigravanje VOLJE GRADJANA!

Andria

pre 11 godina

"a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća".
Pa sta je bre ovo, podela ratnog plena kao u srednjem veku. Oni su bar krvavili u ratovima, a cime su ovi paraziti sve to zasluzili?

Fokus

pre 11 godina

Vuk87, 18. avgust 2012 22:29 Tadic je odbio te ucene i nije pustio Dacica da bude premijer u prici sa DS-om,Vucic je hteo u vlast po svaku cenu i pristao je na Dacicevu ucenjivacku politiku,i ne vidim sad razloga da se bune,a pogotovo ne da im to bude alibi za bilo sta...znali su u sta ulaze,pa pravili su vladu skoro 2 meseca....

Voja

pre 11 godina

Ljugi, ajde da se ne foliramo.Cilj svake stranke je pobeda na izborima.Pobednik dobija sve.Zasto bi se SNP odrekao pobede i plena.
Plena se drzala i Demokratska stranka dok je vladala, tako da kuknjava mnogih koji jadikuju i zgrazavaju se na tome sto je NS dobila izbore i plen mozemo podvesti pod izreku - lajte kere Jakopsfelda.

Hogar

pre 11 godina

Covek je u pravu, novi izbori su jedino resenje .Ova koalicija je u startu nesredjena i neslozna a SPS ocigledno radi protiv SNS.Izbori su potrebni i zbog izborne kradje i svega sto se desavalo ,SPS nije partner SNS-u vec DSS.
Izbori pod hitno i to na svim nivoima treba da raspisu i nadam se da ce glavni odbor SNS raskinuti koaliciju sa SPS !

Samo pitam

pre 11 godina

Logicno je da se na lokalu preslika vlast koja je i na republici ...
(Ruzica, 18. avgust 2012 20:02)

Da li bi bili ljubazni, pa da ovo ponovite kad više ne budete na vlasti na republičkom nivou?

smeker

pre 11 godina

Probudili se zuti,malo zivnuli .Hocete na lokalu da se baskarite i pare trazite od vlade,nece da moze.PA NECE VASI LOPOVSKI KADROVI I DALJE DA PASU PO sRBIJI...

Vuk87

pre 11 godina

@Blokada mozga prvo nemoj da lazes , SNS je druga stranka po jacini u NS a DS je osvojio samo 2 % vise glasova uz nevidjenu kupovinu glasova .Drugo covek kaze istinu ucesce SNS-a u vlasti je mizerno kako na nivou republike tako i na lokalu dok SPS ucestvuje svuda u vlasti, na svim nivoima i procentualno zbog ucenjivackog kapaciteta daleko vise dobija nego sto realno zasluzuje .Koliko moras biti moron pa da to ne shvatis?

Pancevo

pre 11 godina

Dzabe i vanredni izbori kada opet nemam za koga da glasam... Stari ili novi lopovi pitanje je sad.. Stari znaju seme i sve im razradjeno a novi su gladni plena ko vukovi. Gotovi smo.

izbori

pre 11 godina

Ovaj Vucicevic nije normalan.Ko ste vi da drzite preduzeca.Sram vas bilo.Vi morate da raspisete konkurs za sva preduzeca i da izaberete nova rukovodstva.Nisu preduzeca u Srbiji niti vasa prcija ,niti su vam data u nasledstvo.Zato i jeste privreda ove zemlje propala. Upravo zato sto partijasi vode preduzeca po Srbiji i najvecim delom ne rade za preduzeca vec za svoje dzepove.Ako to ne promenite,procice te na izborima isto kao i prethodni i jos gore.Narod Srbije zeli promenu takve politike,da vise preduzeca ne vode partijski ljudi, vec sposobni kadrovi birani na konkursu.Sramota da covek, mrtav hladan ,tvrdi da preduzeca u Srbiji vode stranke.Samo nije rekao cime su zasluzili da vode preduzeca.Zadatak onih koji pobede na izborima je da stvore zdrave uslove za rad privrede i puste sposobne ljude da rade a ne da zasednu oni sami u ta preduzeca i njihovi puleni, nicim zasluzeno.Jos drskosti, hoce covek i nove izbore ,da bi se ispunili njihovi stranacki nezajazljivi apetiti.Ovoga treba najuriti iz stranke i reci mu da Srpski narod jos malo nece ni za hleb imati a kamoli za nove izbore.Budzet su nam opljackali mangupi, koji su upravo postavljeni stranacki na rukovodeca mesta a oni sakom i kapom delili pare kao da su njihove.Ovo vam ne ide na cast.Malo vise postujte svoj narod.Ovakve izjave izazivaju samo nespokojstvo i beznadje.

Laufer

pre 11 godina

A u vezi ovakvih izjava o javnim preduzecima - gradjanska Srbija, kao i novinari, publicisti, politicki analiticari, i svi ostali - cute kao zaliveni!
More, motka! I to ona "g******"! Dokle ce oni nas u zdrav mozak?!!!!!
Cija je ovo Srbija?! Njihova, ili nasa - gradjana Srbije?!!!!

novosađanin

pre 11 godina

gospodin Vučević je malo drzak i bezobrazan, nove izbore gospodine drski može ali o tvom trošku, partijI SNS svaka čast a gospodinu Vučeviću idi šetaj malo, dosta je više bilo i tebe i ovih DS-ovaca , vreme je da ovaj plemenit narod uzme motke i sve vas pošalje da malo prošetate u božiju mater.

Piramida

pre 11 godina

Gospodin Vučević je u pravu. To isto je uradio i DS pre četiri godine, praveći koaliciju sa SPS-om na zaprepašćenje mnogih njihovih glasača.

blokada mozga

pre 11 godina

Izgleda treba preispitati vase mentalno zdravlje.kako ovog samo nije sramota da nesto prica a jedva izgurao nekoliko % na lokalnim izborima?!
Istu stvar traze i u Indjiji.Jesic uzeo 17 mandata,SNS 5.I nije ih sramota da traze vlast.
Ja samo ne znam sta je u glavi ljudima koji za takve glasaju.Razumem da za nekog nece da glasaju iz raznih razloga,ali koji je razlog da za ove shabane hoce da daju glas?

dejan

pre 11 godina

"a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća"

Pa da čovek ne poveruje. Ne mogu da shvatim, koliki kreten moraš biti i dati glas ovom liku, neverovatno.

MUKNAVI

pre 11 godina

U Tajkuneriji na sve strane sela gore,a babe se cesljaju!Sta se moze,na isborima uvek njih biraju,premestaju,a one se opustile i raspalile da se cesljaju sve vise i vise,kako plamen zahvata po Tajkunskoj prciji.

Ne može, bracika ...

pre 11 godina

Ne razumem čemu toliko nervoze? Dobili ste 24% glasova, što znači da je, od četvoro građana, jedan glasao za vas a troje nisu. Vi bi, verovatno, da sa 25% glasova dobijete 75% fotelja.

Aleksandar I

pre 11 godina

@neverovatno,ali neko skroz posten

Ko o čemu vi iz DS opet o kupljenim diplomama, obrazovanim ljudima koji su samo u vašim redovima... Opet počinjete sa Tadićevim nebulozama o dve Srbije od kojih je bolja ona ’’vaša’’ a primitivna ona ’’druga, njihova’’! Da l’ je moguće da ste toliko nemaštoviti i ograničenih ideja da ništa drugo ne možete da smislite za eventualne, prevremene, izbore koje toliko priželjkijete!? O, kako ćemo sada apetitno poslati vašu stranku u političku istoriju a vaše lidere - neke u penziju a neke (veći deo sadašnjeg rukovodstva!) u ’aps!

@Mc

Nisi razumeo, mnogo ste beznačajni za ozbiljne političare, čovek pominje Beograd, Novi Sad, Leskovac... Gradove a ne neke ’’rovove za Čankove frontove’’!

Ruzica

pre 11 godina

Logicno je da se na lokalu preslika vlast koja je i na republici.To je najsvrsishodnije za gradjane Srbije i sigurno bi imalo najbolji efekat na razvoj nase zemlje.

Bojan

pre 11 godina

Pravi je trenutak da DS preuzme inicijativu i rasturi sve koalicije sa režimskim strankama. Ako je ovim siledžijama potrebna apsolutna vlast treba im je dati, npr. sa Dinkićem kao najjačim "ekonomskim resursom" možete sami zaključiti čime raspolažu i šta nam se sprema. Izvukli su se 6. oktobra ovoga puta nema koštunjavog udbaša da ih spašava, ovoga puta će platiti punu cenu. Svi da dodju na svoje mesto, DS sa jedne SNS, SPS, URS, DSS, SPO, Dveri... sa druge.

Kasper

pre 11 godina

Koalicija SNS,SPS i URS mi uliva poverenje da će se u ovoj zemlji nešto promeniti. Zar neko misli da ova koalicija treba da vadi zemlju iz čabra, dok će DS na lokalu da razvlači i ono malo društvene imovine što je ostalo.

BoKi

pre 11 godina

Znači nisu bitni interesi građana ili odbornička mesta, nego "držanje preuzeća", kako reče čovek. Možda se i slučajno odao... a možda su sve maske ionako pale...

Neko

pre 11 godina

Sve ovo jeste nelogično. Ali ima i gore. U Ćupriji ne da SNS nije u vlasti, iako je na izborima osvojio najveći broj odborničkih mesta u skupštini, već su vlast uzurpirala dva ćoveka, kojima se sudi za kriminal i mito, već godinama. Na čudan način, sve donete presude se ukidaju i vraćaju na ponovni postupak. A SPS to zdušno podržava. I nemoj niko da kaže da nije ništa strašno. Kako bi ste se osećali da vas kriminalci maltretiraju, prate , snimaju, maltretiraju vređaju. Strahovlada.Šta mi dočekasmo! A nismo za to glasali. Znači u ovoj zemlji sve se može.

oLivera

pre 11 godina

"Ne može se sedeti na dve stolice, ne može se ponižavati SNS. Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas, a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević.

Kljucne reci: "ponizenje," "danas drze u glavnom gradu 30 odsto preduzeca...."

Zivela demokratija in "narodna" volja: znaci, ovako: ponizavaju nas jer nam ne daju "omastimo brk." Toliko o buducnosti Srbije i postovanju zelje srpskog naroda da Srbija postane moderna, evropska zemlja u kojoj zaista vlada demokratija a ne korumpirana plutokratija!!! Naravno, novi izbori su odgovor, da bi i "mi" dobili deo kolaca koji je, po "narodnoj volji," nas!!!! Sramota!

@Eн

pre 11 godina

Па у Смедеревској Паланци,СНС је са ДС,ДСС и ЛДП на власти.Трговина и даље траје.Наиме,ако се промени власт у Новом Саду,у Паланци ће опет бити са СПС.

Aca MML

pre 11 godina

Mislim da je najbolje da vlast barem kada su veliki gradovi u pitanju bude istovetna kao i na nivou drzave.Tako nece moci da se vade jedni na druge po principu da jedni kazu 'ovi nam nisu davali pare' a ovi drugi da vracaju 'pare su nenamenski trosene'.Ista vlast pa da vidimo!

djordje

pre 11 godina

A drugovi naprednjaci,voleo bih kada bi i na Rakovicí ,bili tako principijalni i formirali vlast
sa socijalistima. Pozdrav KOMUNJARA

neverovatno,ali neko skroz posten!

pre 11 godina

A zasto ste gospodo naprednjaci onda kod nas u Pazovi ostavili SPS bez ucestvovanja u izvrsnoj vlasti i to sve kupovinom jednog odbornika za suvi kes od 7000e,a u NS bi da vam pomazemo pa kukate jel da? Pa zasto onda i dan danas ne razgovarate sa SPS o ucestvovanju u vlasti na lokalu? Mozda zato sto su naj obrazovaniji ljudi iz naseg mesta bili predlozeni za mesta koja ce da vode lokalnu samoupravu,pa ne bi znali ni da se snadjete u vodjenju lokalne politike sa njima.Inace nismo ni znali da nam je predsednik opstine i SNS ovde zavrsio fakultet kao sto pisu lokalne novine,bez obzira sto je i sam tvrdio da ima zavrsenu srednju skolu i to svi znaju.Tako da Bajatovicu,ne razbijaj vlast u Novom Sadu,ne dozvoli da te oni na lokalima ucenjuju,a njihovim vodjenjem lokalnih samouprava vec drasticno gube rejting na pojedinim opstinama,samo polako brzo ce izbori narode!!!

au sto ste alavi

pre 11 godina

Da vam nije bilo pohlepnog Dačica sad bi bili opozicija.Ljubav sa njim mnogo kosta, ako ne verujete pitajte Tadica i DS.
Ovako dobio Toma da bude engleska kraljica br.2, Vucic postade Aca velicanstveni,Jorgovanka guvernerka,o ovim tuznim ministrima i da ne pricam.
Pa sa 25% glasova ne mozete bas sve,mnogo ste postali alavi.

heavy

pre 11 godina

kad sam video naslov pomislih vidi ima neko i sa mozgom u SNS ali odmah ispod videh RAZLOG za preispitivanje koalicije .....mene ne cudi da vam je to razlog ali vi sto ste glasali za SNS valjda cete jednog dana shvatiti...ali bice kasno
samo da dodam da nisam za zute

batistuta

pre 11 godina

Prvo očistite gradski odbor od preletača kao i nekvalitetnih ljudi pa tek onda idite na izbore.Kad ih sad niste potukli do nogu ni na sledećem vanrednim izborima im nećete moći ništa.Znači prvo spremanje hitno u svom dvorištu pa tek onda sa ovakvim stavom koji je po meni o.k.
A što tiče ovih iz sps-a nema tu ništa čudno to ste trebali da znate da su u fazonu pesme"malo Slađa malo Zorka"...

lepi decko

pre 11 godina

Konacno da se neko od naprednjaka usudio da pita za Beograd. Ali ce brzo od Vucica dobiti po prstima. Vucic ima dogovor da Djilasa ne dira dok on ne napravi svoju stranku i uzme bar 30-tak odbornika u Grdaskoj skupstini. Za sada ih ima oko 25. Ne pita se za Beograd sine dok ti Vucic ne kaze. Zivela Srbija.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Cekajte da se Dacic otrezni, jos od Guce nije ozbiljno odradio nista. Videcete vi kada Daca pocne da radi i Vucka ce da oduva.

Slobodan

pre 11 godina

Čini mi se da gradski odbor spsa u Novom Sadu ucenjuje Dačića zato što su vlasnici mandata, mada mi nije jasno kako socijalisti mogu da drže Čanka na vlasti

Alavost i bezobrazluk

pre 11 godina

"Tražimo da Glavni odbor SNS ponovo glasa o koaliciji sa SPS, pa makar cena toga bili i novi izbori, kojih se mi ne plašimo", rekao je Vučević na konferenciji za novinare.

Pa naravno, sve to zbog brige za narod. Samo, pre ce biti da nije bilo dovoljno mesta da se sve SNS-ovske stranacke guzice udobno smeste u fotelje i prikljuce na infuziju narodnih para, pa hajd Jovo nanovo. A i pocelo nezgodno cackanje oko korupcije, pa bolje da se ODMAH obori Vlada.
E, stvarno nam ovako blentavima nema spasa!

zore

pre 11 godina

Naravno da SPS želi da napravi vlas sa SNS gde got je to moguće ali to neide tako lako i to bi SNS trebalo da shvati. Ako prete izborima neka samo prete, SNS zna da može samo sa SPS-OM u koaliciji a SPS može sa svima a i posle sledećih izbora SPS će biti najača stranak u Srbiji. Mislim da ovo zna i Vučić i da će smiriti svoje da ih neko sve zajedno nebi preveslao. Da je DS iole belji SNS nikada nebi dobio šansu.

Marko

pre 11 godina

Novi izbori su potrebni jer je u startu ocigledno da sa SPS ne moze da se pravi vlada posto oni stalno iza ledja SNS-u.Prekrsili su koalicioni sporazum po kome na lokalu idu sa SNS ,ako tako rade u startu jasno je da nema nista od ove vlade.Izbori sto pre!!!

matematicki osvrt

pre 11 godina

Kaze "SPS osvojio 3 puta manje glasova a drze 30 % preduzeca" Znaci problem je u maximum 5% preduzeca. Jer, neka je SNS osvojio 75% glasova, a SPS 25% (znaci, tri puta vise) znaci da SPS-u sleduje 25% preduzeca. Sto je "frka" za 5% preduzeca. Nekih 5 od stotinu. Big deal. :D

Mc

pre 11 godina

Ha-ha-ha. Pa sto ne preuzmete lokalni vlast i u Senti? Uh pa zaboravio sam da vasa kompletna vladajuca koalicija zajedno sa "novokupljenima" ima 4! mesta od mogucih 29. (1KEUR Dinkic 3 + SPS 1)

hmhm

pre 11 godina

Ovo je jasna poruka Vučiću od članstva. Jasno je kao dan da su se Đilas i Vučić( naravno uz materijalnu naknadu ) dogovorili da se Beograd ne dira. Članstvo SNS je žestoko protiv, jer je realno da očekuju da u gradsku vlast uđe DSS i da gradonačelnika. E sad, pošto je DSS video da Vučić ima dogovor sa Đilasom ( iako im je bilo obećano da će mesto gradonačelnika pripasti njima kao nagrada za pozivanje glasača da glasaju za Tomu u drugom krugu )i Mikijem Rakićem, Popović je podneo ostavku. Beograd treba, uz Vučićev blagoslov, ostaviti Đilasu da ga razbuca do kraja, jer Beograđani su dali glasove upravo njemu. Neka se oni tale i dele, sve će to biti dok se građani ne probude i izađu sa motkama. E onda će biti po leđima i Vučiću i Đilasu. Na njihovu radost, to se neće desiti jer Beograđani vole Đilasa. Da ga ne vole, ne bi glasali za njega, prosto ko pasulj.

crni domino

pre 11 godina

Ma, ajde, gde ce SPS da omalovazava SNS.
To socijalistima nije u mentalitetu. Oni su fini jos od devedesetih kada su govorili da su pobedili NATO, da Srbija nije u ratu, da se Srbija brani u Vukovaru, da su svi albanci izdajnici, i da su Srbi nebeski narod.
Sada se SPS malo promenio i mnogo vise obraca paznju kako da sto vise napuni kofere i kofercice! E, tu im smeta SNS!
Vucicu, pamet u glavu!

Stevan

pre 11 godina

Dakle, problem je samo ko drzi preduzeca.. ccc strasno... S obzirom na to kako se ponasate otkad ste napravili vladu i te kako treba da se bojite novih izbora. Zato bulje cutite i "sedite di ste jer kaki ste ni za di ste niste".

Prevaren

pre 11 godina

Niko nije prevaren kao glasaci SNS-a. Dinkic im kolo vodi, SPS ih vuce za nos, departizaciju niko i ne spominje a kamoli kradju glasova.Dobro su nas zeznuli. I svaka cast svakome ko opet glasa za njih.

Gane

pre 11 godina

Glasac sam sps-a i mogu da kazem da je bilo bolje u prethodnoj vladi.Ovako naprednjaci brukaju vladu sa Modelsicom,Veljom Ilicem,Vulinom,ministrom pravde koji je obnovio 2 godine...strasno!

mrgud

pre 11 godina

Pokrajinski deo SPSa pokušava da se oduži pokrajinskoj struji DS-a i da ostavi demokratsku stranku u vlasti u Novom Sadu... na sličan nacin je, nakon prošlih izbora na kojima SPS nije prešao cenzus ni u pokrajini ni u Novom Sadu, Pajtić dao SPS jednog člana svoje Vlade i nekoliko preduzeća i institucija u Novom Sadu.
BTW, takva koalicija SPS - SNS - DS bi namirila apetite svih lokalnih tajkuna!
Sad ćemo da vidimo da li Dačić kontroliše stranku koju vodi...

dragan gm

pre 11 godina

Zao mi je sto nisam u nekoj stranci kad vidim kakav je sve primitivac nekakav funkcioner!Nek proveri neko da li je Vucic platio telefonski racun!!!Oni hoce da vladaju sve moj do m...ga,prostak do prostaka,tipican radikalski govor.

pepa

pre 11 godina

Gospoda iz SNS treba da budu srećni što ih je Dačić primio u vladu i neka ne zanovetaju mnogo da ih ne izbaci iz vlade. Ako nastave da se ponašaju ovako moglo bi im se desiti da ih Dačić disiplinuje i pokaže im ko kosi o ko vodu nosi u Srbiji.

Analitičar

pre 11 godina

bedniče naprednjački, misliš li da je dovoljno da osvojite 5-6% na izborima pa da rušite sve pred sobom!?
a ovo - tata, spasaaavaj nas.... bez komentara.
(kakamajstorica, 18. avgust 2012 16:20)

Ma nemoj tako prijatelju,on samo želi da primene u Novom Sadu već poznati DS recept.Unazad dok je DS dolazio do vlasti uvek je tako radio.2008 godine DS je ucenio SPS,da u Beogradu mora biti vlast kao i u republičkom parlamentu.Da te podsetim tada je već Vučić bio izabran za gradonačelnika.Sad kad se taj recept obija o glavu DS,ti bednici,lopuže malo osvojili glasova.DS nikada nije mogao da nakupi veću koaliciju od 126-129 poslanika,a ovi sada imaju 141 u tome je razlika,razumeš.

Dubljanin

pre 11 godina

Zašto misli da je nemoguće da Dačić obezbedi većinu u skupštini i bez SNS ?
Djilasova struja DS +SVM + LDP itd ..lako može da prebaci 126 poslanika SNS je sastavljen od više partija
Lako može Dačić da ih izbaci iz vlade on je premijer nema potrebe da dobija mandat a rekonstrukcija se obavlja glasanjem
Jer on zaista misli da ima čime da uceni Dačića
Kod nas je sve moguće
(Dare, 18. avgust 2012 16:29)

He,he,pa bilo bi to moguće nego Vučić i Dačić imaju drugi plan.Plan je defitivno pokopavanje DS,a najboljeg saradnika u tom poduhvatu imaju sam DS.Osvrni se oko sebe pa ćeš videti da je tako...

maksa

pre 11 godina

e bato, ajde javi aci da ispuni predizborno obecanje oko "neke" izborne kradje pa onda da objasnite sta znaci rec "departizacija" i da li postoji u vasem politickom obecanju!

hahahahaha

pre 11 godina

Evo sedim i placem......hahahahaha.....rece covek koji je izgubio, i to bas izgubio, izbore u Novom Sadu. Ovo mu dodje kao, bolje ja da kazem nesto, nego da se drugi sete mene.
Evo ja iz NS pozivam Vucica da preispita da li mu treba ovakav predsednik Gradskog odbora.
A i retorika, 30 posto....pa vidi se da ti mu nije stalo do glasaca vec samo do plena. Valjda je sada svim jasno zasto su imali takav rezultat u NS.

Srbin

pre 11 godina

A da pocnete malo da se bavite Srbijom i gradjanima Srbije a ne samo osvajanjem fotelja? Kad smo jedne promenili, sledece cemo jos brze menjati ako se ne opamete, sto je u Srbiji izgleda jako tesko.

Milko

pre 11 godina

"Ne može se sedeti na dve stolice, ne može se ponižavati SNS. Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas, a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević.

Još ne mogu da verujem da u ovoj državi postoji toliki broj ludih Srba koji glasaju za SNS i SPS.
Mada retko gde ima stranaka kao što su ove dve, ako se i nadje nešto slično, retko dobijaju više od četiri ili pet procenata.
Ovde dobili izbore.
Nema nam spasa.

Milanche

pre 11 godina

A to je dakle najbitnija stvar, ko drzi kolko posto javnih preduzeca? To bese ona departizacija sto ste obecavali i potpisivali pred izbore?

maksa

pre 11 godina

@ceca... nepismena, kaze se najjaca i stranka nije najjaca ako na izbore izadje +/- 50% birackog tela i pritom od toga ta "najjaca" stranka osvoji 30-ak %!

milan

pre 11 godina

Ko je Milose tebe ucio demokratiji, ako uopste neko i jeste to moze biti samo okoreli radikalac ali nikako potencionalni evropljanin. Sramota da neko tako pljuje po volji gradjana kako onda moze da kaze da radi za narod, to je cista neistina.

VUK87

pre 11 godina

U NS vec godinama je praksa da bez clanske knjizice DS i Lige ne mozete ni banalne poslove dobiti, primer je bio popis gde su jedva dopustili da manji broj popisivaca sa maksimalnim brojem bodova moze da radi a da nema njihovu knjizicu .
Isti ti koji su koristili javna preduzeca za zaposljavanje svojih clanova,kupovali glasove parama javnih preduzeca koristili mehanizaciju javnih preduzeca u kampanji sada nesto spocitavaju SNS-u.Setimo se postavljanja bilborda Ligasa i slika kako mehanizacija JKP radi stranacke poslove ili kako blokiraju skupstinu grada da bi dobili svoja preduzeca i to koristeci cisterne i kamione vodovoda a sve to da bi imali jos koji vise stranacki plen Canak i druzina .
Najbolj resenje su novi izbori .

raša

pre 11 godina

Smešni su svi... baš njih briga za narod, za bedu, za težak život, njima je samo bitno da podele plen, da imaju svoje ljude u što više javnih preduzeća i da muzu dok su na vlasti

radandco

pre 11 godina

dobro je covek to rekao, ne moze se sedeti na dve stolice. ustvari i moze ali lako jedna stolica moze da se izmakne i da covek padne. mislim da je to vise unutrasnje pitanje sps-s i to da dacic ne moze da disciplinuje svoje lokalne odbore. koalicija ce sigurno biti napravljena ali kad sef obidje lokal.

zika

pre 11 godina

naravno da nema nista od ove price. samo zele da se stekne utisak da ce puknuti koalicija a time i da ce ds ponovo da se vrati na vlast (sa sps-om). time jacaju tadica unutar ds-a jer ispade da nije skroz pukao i da je pitanje vremena njegov povratak (time obezbedjen ostanak na celu ds-a), a idealno je da ti tadic bude glavni opozicionar. tako si bezbedan na vlasti

pera

pre 11 godina

"Ne može se sedeti na dve stolice, ne može se ponižavati SNS. Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas, a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević.

E upravo zbog ove recenice ja nisam izasao na izbore. Politicarima u Srbiji izbori su legitimitet da pljackaju. I svi su takvi. Pa koalicioni pregovori nisu rasprave o programskim razlikama i usaglasavanje stavova, vec raspodela plena. Zato, pametni pakujte kofere i bezite odavde, jer dugo u zemlji Srbiji svanuti nece.

kakamajstorica

pre 11 godina

bedniče naprednjački, misliš li da je dovoljno da osvojite 5-6% na izborima pa da rušite sve pred sobom!?
a ovo - tata, spasaaavaj nas.... bez komentara.

praznina

pre 11 godina

Stice se utisak da ova koalicija nista i ne radi, najavljivanje hapsenja je njihov cini se jedini razlog pojavljivanja u medijima.

Aristotel

pre 11 godina

Da naglasim dva momenta:
"Tražimo da Glavni odbor SNS ponovo glasa o koaliciji sa SPS, pa makar cena toga bili i novi izbori, kojih se mi ne plašimo".

Ooo, itekako treba da ih se plasite! Znam ogroman broj ljudi-belih listica koji ce sigurno sledeci put izaci na glasanje. Pogodite zasto? Pa, zato sto jos niste poceli ni da upravljate zemljom, a umesto promena dobili smo "drugu smenu".

"Ne može se sedeti na dve stolice, ne može se ponižavati SNS. Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas, a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević.

Jel' vas to boli? Nemate odakle da sisate lovu? Vama je, kao, bilo stalo do naroda? Nadam se da cete nestati kao politicka opcija u najskorije vreme.

Cvrle

pre 11 godina

Narod je glasao za promene!!! Znaju li pismeni da sabiraju glasove?! SNS je pobednik na izborima i zašto bi pobogu dozvoljavala da je bilo ko ucenjuje?!

Dusanbg

pre 11 godina

Bravo za SPS. Ja sam glasao za SPS i ne volim koaliciju sa SNS. Nikad se nismo voleli jos od vremena Milosevica i Seselja. Vi ste nama SNS i DS nudzno zlo. Na sledecim izborima pobedjujemo sami.....Mi imamo najsposobniji kadar i najvise iskusnih politicara. Bravo Ivice......

Milos

pre 11 godina

Ovi naprednjaci videli sa iza predhodne Vlade i nije ostalo tako lose stanje u drzavi, pa pozeleli apsolutnu vlast. Dacicu ljuljati se "premijera".

Dare

pre 11 godina

Zašto misli da je nemoguće da Dačić obezbedi većinu u skupštini i bez SNS ?
Djilasova struja DS +SVM + LDP itd ..lako može da prebaci 126 poslanika SNS je sastavljen od više partija
Lako može Dačić da ih izbaci iz vlade on je premijer nema potrebe da dobija mandat a rekonstrukcija se obavlja glasanjem
Jer on zaista misli da ima čime da uceni Dačića
Kod nas je sve moguće

Bata

pre 11 godina

Alavi ostaju alavi! A ucenjivaci opstaju sa ucenama! Kad ce se u ovoj zemlji nesto promeniti?! Dačić mnogo leti a ko viskoko leti nisko pada! Bolje mu je bilo da se drži MUP-a tu je bio dobar a njegov karakter... Suvišno komentarisati! Naprednjaci ne dajte se! I nikako ne po svaku cenu! A svi znaju da bi na ponovljenim izborima SNS bila apsolutni pobednik, zato ih i eskiviraju!

Nestorović

pre 11 godina

Interesantno da mu ne smeta koalicija DS-SNS u Rakovici. Naravno da njemu na kraj pameti nije "preispitivanje koalicija" nego neko mu je dao znak da krene. Kao, ne radimo to mi iz vrha sranke, to "baza" traži. Glavna je tema divlja privatizacija i velike pljačke, zato ne razumem ni ove što pate za žutim režimom. Država je ekonomski uništena, o tome mislite, ovo su trice i kučine.

Dragan

pre 11 godina

SPS je dvolicna stranka. Za tu dvolicnost je kriva SNS zato sto je dozvolila da ih g. Dacic "voza" po lokalnim koalicijama. Na republici je jedna a na lokalu druga koalicija. Neverovatno! Kao sto je u Novom Sadu tako je isto i u Svilajncu i u 80% lokalnih samouprava.

NS

pre 11 godina

Vucevicu, ti u svakoj kombinaciji ne bi bio gradonacelnik! Zasto bi SPS poceo sa vama ako ne bi dobili minimum mesto gradonacelnika. Mislim da je SPS vise nego zadovoljan sadasnjom situacijom. SNS je grupa pohlepnih ljudi u Novom Sadu. Sa vasim dolaskom na vlast definitivno propada i ovo malo preduzeca sto radi.

Edge

pre 11 godina

Buduci da SPS aktivno u Vojvodini podrzava Canka i Pajtica,ne zeli da udje u koaliciju sa SNS niti u jednom vecem gradu jasno je da su sa jedne strane od SNS-a sve uzeli na republickom nivou a da na lokalu svuda drze vlast .Najveca stranka tako nema niti premijera niti drzi MUP a zbog Dacica je i Dinkic uvrsten u vlast tako da kompletnu privredu i finansije drzi Dinkic.Ocigledno je da SNS nema nikakvu vlast a posto je stanje u zemlji katastrofalno nepopularne mere koje se moraju primeniti znacajno ce urusiti rejting stranke dok SPS to nece osetiti .
Na drugoj strani DS ipak drzi Vojvodinu , NS i Bg i jos neke velike gradove,imaju velike resurse i sa strane samo se smeju buducem epilogu.
Canak ce kupiti jos duplo vise glasova na narednim izborima i zaposlice jos tri puta vise svojih clanova tako da ce biti znatno jaci .
Hitno su potrebni novi izbori, ove je inace obelezila izborna kradja i masovna kupovina zato SNS mora da izadje iz ove vlade dok je vreme jer je ocigledno da mu SPS u startu radi iza ledja sa Demokratama .

ceca

pre 11 godina

Trebaju svi imati na umu da je SNS najača politička stranka i da je njihova pobeda volja naroda.Ako Dačić i malo razmisli o svojim glasačima biće mu jasno da su svi oni mnogo bliži naprednjacima nego demokratama.Otvara se veliko pitanje dali u redovima SPS u pojedinim gradovima lični interes je ispred interesa naroda!

bolex

pre 11 godina

Kikinda vam je problem? E pa gospodo RADIKALI malo ce vam teze ici to prepakivanje! Cini se da bas nemate dosta!!!! (za neupucene 20 je minimalna vecina u lokalnom parlamentu)

IBJ

pre 11 godina

"Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća"

Toliko o političkim motivima "nove" vlasti. Toliko o departizaciji javnih preduzeća. Toliko o SNS-SPS-URS.

Goran

pre 11 godina

SPS vodi politiku, mozemo i sa Cedom i sa DS, i sa SNS, pa aman ljudi, ako ste se odlucili za koalicioni sporazumu sa SNS, onda i budite sa SNS.

hajducija

pre 11 godina

Da li to znaci "da je narod trazio promene".Gospodo iz SNS-a oteli ste vlast na silu i na hajduciju u mnogim gradovima zato sto ste imali kompleks zvani DS. Pokusavate to i u Novom Sadu.Pokusali ste i u Beogradu ali je Djilas dobio preko 30 % glasova pismenih beogradjana. Kada na svim nivoima u Srbiji budete dobili vise od 50% glasova onda mozete da radite sta hocete.Ovako ste na republickom nivou dobili tesnu pobedu sa manje od 1% aopet drzite najvaznije poluge vlasti.Prevarili ste glasace Srbije

Milos

pre 11 godina

Glad! Ovaj rusi drzavu zbog licnog interesa. Ko ne vidi ovu bahatost za vlascu, taj nezna gledati. Je li za ovakve "paprenjake" narod glasao.

kamerman

pre 11 godina

Ma,gde bre smete na izbore,pa Vucic se toga boji k'o djavo od krsta.Ne biste imali vise od 12-13 % glasova,toliko je narod razocaran sa vama.Cak,slutim da ce na sledecim izborima negde na prolece opcija DS+LDP+manjine imati mozda cak i dvotrecinsku vecinu.

dddddddddddddddddddddd

pre 11 godina

Samo jedna recenica Vucica govori sve o SNS i njemu a to je : Da SPS drzi 30 posto preduzeca u Beogradu. Sve se svodi na otimanje . Boli te sto ti ne otimas to za sebe i svoje. Svi ste vi olosi i ako raspisete izbore procicete svi gore nego prosli put. Vucic zeli i Beograd da otme uz Novi Sad i druge gradove po cenu svega- alavost alavost na novac koji bi se tako oteo. DOkle vise ova zemlja mmoze da finasira razne politicke lupeze.?d

Šta beše Vlast-Plen

pre 11 godina

Stvarno strašno. SPS drži 30% preduzeca u Beogradu a SNS ništa, i još nece da ruše vlast u N.Sadu. Stvarno strašnp.
Alo, transparentnost je ok, ali ovakva alavost!
Narod je birao, a ne marsovci, pa da sad svojom korekturom pravite vlast i gde možete i gde ne možete.

zoran

pre 11 godina

"Ljubav naša beše kratkog veka"... (Ovo ljubav je metafora, naravno).

Metafora je prenos značenja. Tek da prevedem glasačima SPS-a i SNS-a koji to svakako ne znaju...

zurba velika

pre 11 godina

Ko Dacica vazi samo pravilo "ko da vise".Preslo coveku ucenjivanje u naviku.Ali sredice ce njega Aca velicanstveni ne brinite nista.
PS:Raspascete se vi svi na svim nivoima i pre nego sto mislite.

Демагог

pre 11 godina

Чекај мало па није само проблем у НС,има и других градова.Чему нервоза,све ће то бити како треба.

Vlast v preduzečima da se lakše krade

pre 11 godina

Očigledno je, da ti se ide za vlast u predutećima kako bi bilo više plena (krađe). Pustite preduzeća menagmentu a vi gospodo političari radite na donošenju zakona i propisa i s time olakšate rad u svim preduzećima pa i u onim u kojima nemate svoga diektora i svoj kontrolni odbor. Sa zakonima će te preprećiti krađe ali uzakoniti povratak ukredenog.

Seele

pre 11 godina

Potpuno se slažem sa zahtevom Miloša Vučevića. Treba stvarno preispitati koaliciju sa SPS-om, jer je nedopustivo da socijalisti sede na dve stolice. Koalicioni sporazum socijalista i naprednjaka podrazumeva formiranje vlasti kako na republičkom, tako i na svim
drugim nivoima. To bi trebalo da se poštuje i sprovede u delo.

Duca7

pre 11 godina

Socijalisti su navikli da zbog vlasti krše sve svoje principe. Mislim da je sada vreme da se preispitaju. Koalicioni sporazum bi trebao da važi na svim nivoima. Tu je Miloš Vučević u pravu. Ne može se raditi kako kome odgovara, već treba poštovati dogovor.

Vanja

pre 11 godina

"Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević

Znači, po njemu je normalno da u preduzećima umesto stručnjaka-profesionalaca sede partijski drugovi. A, setite se predizborne kampanje kada su im puna usta bila departizacije.

Mile

pre 11 godina

Interesantno je gledati ove napacene naprednjake , koliko samo zele vlast pa makar i na silu.To se vidi iz njihove zelje da ruse koalicije na lokalu ,iako to nije bio uslov za stvaranje vlasti u Republici.Jadno i tuzno.

ztesic

pre 11 godina

Ovu izjavu o 30% preduzeća kad bi izjavio u pravoj drzavi, bio bi ismejan za ceo život. Sramota. Najgore od svega je to što mi to posmatramo kao da je najnormalnije.

Shuluburic

pre 11 godina

SPS je vrhunska muzičarka!
Izmuzla je DS, sad muze NS.
Bravo!
Biće da je istina da u "Srbiji zemlji da prevrne" jedino komunisti (potomci) znaju da vode politiku! Ostali im ni do kolena nisu!

Novi izbori, pa koliko god da to košta

pre 11 godina

Ma kako da ne, po jedni republički izbori svaka tri meseca... pa ako nam to i ne pomogne (a neće), makar će nam biti lakše - non-stop ćemo živeti u predizbornoj virtuelnoj realnosti, pa će nam se bar činiti da nam je super... :))))

Olimpijac

pre 11 godina

E posle takve izjave, tog coveka treba izbaciti iz SNS-a i politike uopste, jer se jasno vidi da su mu fotelje jedino bitno u zivotu !
Pa sta ako su na lokalu razlicite koalicije, mozda se neki ljudi na lokalu ne trpe!
Kakvo odvratno razmisljanje tog politicara.

haos

pre 11 godina

uvređene naprednjačke mladoženje se širom srbije bune što sa 4-5-6% osvojenih glasova na izborima, još nisu na vlasti!? spasavaj leko vučiću jadne i sirote, čuvaj im fotelje!

Gale

pre 11 godina

"Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća"

Ma jok, preduzeća nisu partijska svojina.

Gale

pre 11 godina

"Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća"

Ma jok, preduzeća nisu partijska svojina.

Milos

pre 11 godina

Glad! Ovaj rusi drzavu zbog licnog interesa. Ko ne vidi ovu bahatost za vlascu, taj nezna gledati. Je li za ovakve "paprenjake" narod glasao.

IBJ

pre 11 godina

"Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća"

Toliko o političkim motivima "nove" vlasti. Toliko o departizaciji javnih preduzeća. Toliko o SNS-SPS-URS.

Mile

pre 11 godina

Interesantno je gledati ove napacene naprednjake , koliko samo zele vlast pa makar i na silu.To se vidi iz njihove zelje da ruse koalicije na lokalu ,iako to nije bio uslov za stvaranje vlasti u Republici.Jadno i tuzno.

Vanja

pre 11 godina

"Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević

Znači, po njemu je normalno da u preduzećima umesto stručnjaka-profesionalaca sede partijski drugovi. A, setite se predizborne kampanje kada su im puna usta bila departizacije.

Olimpijac

pre 11 godina

E posle takve izjave, tog coveka treba izbaciti iz SNS-a i politike uopste, jer se jasno vidi da su mu fotelje jedino bitno u zivotu !
Pa sta ako su na lokalu razlicite koalicije, mozda se neki ljudi na lokalu ne trpe!
Kakvo odvratno razmisljanje tog politicara.

dddddddddddddddddddddd

pre 11 godina

Samo jedna recenica Vucica govori sve o SNS i njemu a to je : Da SPS drzi 30 posto preduzeca u Beogradu. Sve se svodi na otimanje . Boli te sto ti ne otimas to za sebe i svoje. Svi ste vi olosi i ako raspisete izbore procicete svi gore nego prosli put. Vucic zeli i Beograd da otme uz Novi Sad i druge gradove po cenu svega- alavost alavost na novac koji bi se tako oteo. DOkle vise ova zemlja mmoze da finasira razne politicke lupeze.?d

haos

pre 11 godina

uvređene naprednjačke mladoženje se širom srbije bune što sa 4-5-6% osvojenih glasova na izborima, još nisu na vlasti!? spasavaj leko vučiću jadne i sirote, čuvaj im fotelje!

kamerman

pre 11 godina

Ma,gde bre smete na izbore,pa Vucic se toga boji k'o djavo od krsta.Ne biste imali vise od 12-13 % glasova,toliko je narod razocaran sa vama.Cak,slutim da ce na sledecim izborima negde na prolece opcija DS+LDP+manjine imati mozda cak i dvotrecinsku vecinu.

hajducija

pre 11 godina

Da li to znaci "da je narod trazio promene".Gospodo iz SNS-a oteli ste vlast na silu i na hajduciju u mnogim gradovima zato sto ste imali kompleks zvani DS. Pokusavate to i u Novom Sadu.Pokusali ste i u Beogradu ali je Djilas dobio preko 30 % glasova pismenih beogradjana. Kada na svim nivoima u Srbiji budete dobili vise od 50% glasova onda mozete da radite sta hocete.Ovako ste na republickom nivou dobili tesnu pobedu sa manje od 1% aopet drzite najvaznije poluge vlasti.Prevarili ste glasace Srbije

ztesic

pre 11 godina

Ovu izjavu o 30% preduzeća kad bi izjavio u pravoj drzavi, bio bi ismejan za ceo život. Sramota. Najgore od svega je to što mi to posmatramo kao da je najnormalnije.

Aristotel

pre 11 godina

Da naglasim dva momenta:
"Tražimo da Glavni odbor SNS ponovo glasa o koaliciji sa SPS, pa makar cena toga bili i novi izbori, kojih se mi ne plašimo".

Ooo, itekako treba da ih se plasite! Znam ogroman broj ljudi-belih listica koji ce sigurno sledeci put izaci na glasanje. Pogodite zasto? Pa, zato sto jos niste poceli ni da upravljate zemljom, a umesto promena dobili smo "drugu smenu".

"Ne može se sedeti na dve stolice, ne može se ponižavati SNS. Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas, a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević.

Jel' vas to boli? Nemate odakle da sisate lovu? Vama je, kao, bilo stalo do naroda? Nadam se da cete nestati kao politicka opcija u najskorije vreme.

kakamajstorica

pre 11 godina

bedniče naprednjački, misliš li da je dovoljno da osvojite 5-6% na izborima pa da rušite sve pred sobom!?
a ovo - tata, spasaaavaj nas.... bez komentara.

zurba velika

pre 11 godina

Ko Dacica vazi samo pravilo "ko da vise".Preslo coveku ucenjivanje u naviku.Ali sredice ce njega Aca velicanstveni ne brinite nista.
PS:Raspascete se vi svi na svim nivoima i pre nego sto mislite.

Shuluburic

pre 11 godina

SPS je vrhunska muzičarka!
Izmuzla je DS, sad muze NS.
Bravo!
Biće da je istina da u "Srbiji zemlji da prevrne" jedino komunisti (potomci) znaju da vode politiku! Ostali im ni do kolena nisu!

Samo pitam

pre 11 godina

Logicno je da se na lokalu preslika vlast koja je i na republici ...
(Ruzica, 18. avgust 2012 20:02)

Da li bi bili ljubazni, pa da ovo ponovite kad više ne budete na vlasti na republičkom nivou?

Prevaren

pre 11 godina

Niko nije prevaren kao glasaci SNS-a. Dinkic im kolo vodi, SPS ih vuce za nos, departizaciju niko i ne spominje a kamoli kradju glasova.Dobro su nas zeznuli. I svaka cast svakome ko opet glasa za njih.

au sto ste alavi

pre 11 godina

Da vam nije bilo pohlepnog Dačica sad bi bili opozicija.Ljubav sa njim mnogo kosta, ako ne verujete pitajte Tadica i DS.
Ovako dobio Toma da bude engleska kraljica br.2, Vucic postade Aca velicanstveni,Jorgovanka guvernerka,o ovim tuznim ministrima i da ne pricam.
Pa sa 25% glasova ne mozete bas sve,mnogo ste postali alavi.

dejan

pre 11 godina

"a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća"

Pa da čovek ne poveruje. Ne mogu da shvatim, koliki kreten moraš biti i dati glas ovom liku, neverovatno.

bolex

pre 11 godina

Kikinda vam je problem? E pa gospodo RADIKALI malo ce vam teze ici to prepakivanje! Cini se da bas nemate dosta!!!! (za neupucene 20 je minimalna vecina u lokalnom parlamentu)

hahahahaha

pre 11 godina

Evo sedim i placem......hahahahaha.....rece covek koji je izgubio, i to bas izgubio, izbore u Novom Sadu. Ovo mu dodje kao, bolje ja da kazem nesto, nego da se drugi sete mene.
Evo ja iz NS pozivam Vucica da preispita da li mu treba ovakav predsednik Gradskog odbora.
A i retorika, 30 posto....pa vidi se da ti mu nije stalo do glasaca vec samo do plena. Valjda je sada svim jasno zasto su imali takav rezultat u NS.

izbori

pre 11 godina

Ovaj Vucicevic nije normalan.Ko ste vi da drzite preduzeca.Sram vas bilo.Vi morate da raspisete konkurs za sva preduzeca i da izaberete nova rukovodstva.Nisu preduzeca u Srbiji niti vasa prcija ,niti su vam data u nasledstvo.Zato i jeste privreda ove zemlje propala. Upravo zato sto partijasi vode preduzeca po Srbiji i najvecim delom ne rade za preduzeca vec za svoje dzepove.Ako to ne promenite,procice te na izborima isto kao i prethodni i jos gore.Narod Srbije zeli promenu takve politike,da vise preduzeca ne vode partijski ljudi, vec sposobni kadrovi birani na konkursu.Sramota da covek, mrtav hladan ,tvrdi da preduzeca u Srbiji vode stranke.Samo nije rekao cime su zasluzili da vode preduzeca.Zadatak onih koji pobede na izborima je da stvore zdrave uslove za rad privrede i puste sposobne ljude da rade a ne da zasednu oni sami u ta preduzeca i njihovi puleni, nicim zasluzeno.Jos drskosti, hoce covek i nove izbore ,da bi se ispunili njihovi stranacki nezajazljivi apetiti.Ovoga treba najuriti iz stranke i reci mu da Srpski narod jos malo nece ni za hleb imati a kamoli za nove izbore.Budzet su nam opljackali mangupi, koji su upravo postavljeni stranacki na rukovodeca mesta a oni sakom i kapom delili pare kao da su njihove.Ovo vam ne ide na cast.Malo vise postujte svoj narod.Ovakve izjave izazivaju samo nespokojstvo i beznadje.

BoKi

pre 11 godina

Znači nisu bitni interesi građana ili odbornička mesta, nego "držanje preuzeća", kako reče čovek. Možda se i slučajno odao... a možda su sve maske ionako pale...

Seele

pre 11 godina

Potpuno se slažem sa zahtevom Miloša Vučevića. Treba stvarno preispitati koaliciju sa SPS-om, jer je nedopustivo da socijalisti sede na dve stolice. Koalicioni sporazum socijalista i naprednjaka podrazumeva formiranje vlasti kako na republičkom, tako i na svim
drugim nivoima. To bi trebalo da se poštuje i sprovede u delo.

Gane

pre 11 godina

Glasac sam sps-a i mogu da kazem da je bilo bolje u prethodnoj vladi.Ovako naprednjaci brukaju vladu sa Modelsicom,Veljom Ilicem,Vulinom,ministrom pravde koji je obnovio 2 godine...strasno!

oLivera

pre 11 godina

"Ne može se sedeti na dve stolice, ne može se ponižavati SNS. Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas, a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević.

Kljucne reci: "ponizenje," "danas drze u glavnom gradu 30 odsto preduzeca...."

Zivela demokratija in "narodna" volja: znaci, ovako: ponizavaju nas jer nam ne daju "omastimo brk." Toliko o buducnosti Srbije i postovanju zelje srpskog naroda da Srbija postane moderna, evropska zemlja u kojoj zaista vlada demokratija a ne korumpirana plutokratija!!! Naravno, novi izbori su odgovor, da bi i "mi" dobili deo kolaca koji je, po "narodnoj volji," nas!!!! Sramota!

NS

pre 11 godina

Vucevicu, ti u svakoj kombinaciji ne bi bio gradonacelnik! Zasto bi SPS poceo sa vama ako ne bi dobili minimum mesto gradonacelnika. Mislim da je SPS vise nego zadovoljan sadasnjom situacijom. SNS je grupa pohlepnih ljudi u Novom Sadu. Sa vasim dolaskom na vlast definitivno propada i ovo malo preduzeca sto radi.

Šta beše Vlast-Plen

pre 11 godina

Stvarno strašno. SPS drži 30% preduzeca u Beogradu a SNS ništa, i još nece da ruše vlast u N.Sadu. Stvarno strašnp.
Alo, transparentnost je ok, ali ovakva alavost!
Narod je birao, a ne marsovci, pa da sad svojom korekturom pravite vlast i gde možete i gde ne možete.

Milko

pre 11 godina

"Ne može se sedeti na dve stolice, ne može se ponižavati SNS. Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas, a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević.

Još ne mogu da verujem da u ovoj državi postoji toliki broj ludih Srba koji glasaju za SNS i SPS.
Mada retko gde ima stranaka kao što su ove dve, ako se i nadje nešto slično, retko dobijaju više od četiri ili pet procenata.
Ovde dobili izbore.
Nema nam spasa.

Bojan

pre 11 godina

Pravi je trenutak da DS preuzme inicijativu i rasturi sve koalicije sa režimskim strankama. Ako je ovim siledžijama potrebna apsolutna vlast treba im je dati, npr. sa Dinkićem kao najjačim "ekonomskim resursom" možete sami zaključiti čime raspolažu i šta nam se sprema. Izvukli su se 6. oktobra ovoga puta nema koštunjavog udbaša da ih spašava, ovoga puta će platiti punu cenu. Svi da dodju na svoje mesto, DS sa jedne SNS, SPS, URS, DSS, SPO, Dveri... sa druge.

Ne može, bracika ...

pre 11 godina

Ne razumem čemu toliko nervoze? Dobili ste 24% glasova, što znači da je, od četvoro građana, jedan glasao za vas a troje nisu. Vi bi, verovatno, da sa 25% glasova dobijete 75% fotelja.

blokada mozga

pre 11 godina

Izgleda treba preispitati vase mentalno zdravlje.kako ovog samo nije sramota da nesto prica a jedva izgurao nekoliko % na lokalnim izborima?!
Istu stvar traze i u Indjiji.Jesic uzeo 17 mandata,SNS 5.I nije ih sramota da traze vlast.
Ja samo ne znam sta je u glavi ljudima koji za takve glasaju.Razumem da za nekog nece da glasaju iz raznih razloga,ali koji je razlog da za ove shabane hoce da daju glas?

Pancevo

pre 11 godina

Dzabe i vanredni izbori kada opet nemam za koga da glasam... Stari ili novi lopovi pitanje je sad.. Stari znaju seme i sve im razradjeno a novi su gladni plena ko vukovi. Gotovi smo.

zoran

pre 11 godina

"Ljubav naša beše kratkog veka"... (Ovo ljubav je metafora, naravno).

Metafora je prenos značenja. Tek da prevedem glasačima SPS-a i SNS-a koji to svakako ne znaju...

Laufer

pre 11 godina

A u vezi ovakvih izjava o javnim preduzecima - gradjanska Srbija, kao i novinari, publicisti, politicki analiticari, i svi ostali - cute kao zaliveni!
More, motka! I to ona "g******"! Dokle ce oni nas u zdrav mozak?!!!!!
Cija je ovo Srbija?! Njihova, ili nasa - gradjana Srbije?!!!!

Milanche

pre 11 godina

A to je dakle najbitnija stvar, ko drzi kolko posto javnih preduzeca? To bese ona departizacija sto ste obecavali i potpisivali pred izbore?

dragan gm

pre 11 godina

Zao mi je sto nisam u nekoj stranci kad vidim kakav je sve primitivac nekakav funkcioner!Nek proveri neko da li je Vucic platio telefonski racun!!!Oni hoce da vladaju sve moj do m...ga,prostak do prostaka,tipican radikalski govor.

maksa

pre 11 godina

e bato, ajde javi aci da ispuni predizborno obecanje oko "neke" izborne kradje pa onda da objasnite sta znaci rec "departizacija" i da li postoji u vasem politickom obecanju!

heavy

pre 11 godina

kad sam video naslov pomislih vidi ima neko i sa mozgom u SNS ali odmah ispod videh RAZLOG za preispitivanje koalicije .....mene ne cudi da vam je to razlog ali vi sto ste glasali za SNS valjda cete jednog dana shvatiti...ali bice kasno
samo da dodam da nisam za zute

novosađanin

pre 11 godina

gospodin Vučević je malo drzak i bezobrazan, nove izbore gospodine drski može ali o tvom trošku, partijI SNS svaka čast a gospodinu Vučeviću idi šetaj malo, dosta je više bilo i tebe i ovih DS-ovaca , vreme je da ovaj plemenit narod uzme motke i sve vas pošalje da malo prošetate u božiju mater.

Stevan

pre 11 godina

Dakle, problem je samo ko drzi preduzeca.. ccc strasno... S obzirom na to kako se ponasate otkad ste napravili vladu i te kako treba da se bojite novih izbora. Zato bulje cutite i "sedite di ste jer kaki ste ni za di ste niste".

Srbin

pre 11 godina

A da pocnete malo da se bavite Srbijom i gradjanima Srbije a ne samo osvajanjem fotelja? Kad smo jedne promenili, sledece cemo jos brze menjati ako se ne opamete, sto je u Srbiji izgleda jako tesko.

Novi izbori, pa koliko god da to košta

pre 11 godina

Ma kako da ne, po jedni republički izbori svaka tri meseca... pa ako nam to i ne pomogne (a neće), makar će nam biti lakše - non-stop ćemo živeti u predizbornoj virtuelnoj realnosti, pa će nam se bar činiti da nam je super... :))))

praznina

pre 11 godina

Stice se utisak da ova koalicija nista i ne radi, najavljivanje hapsenja je njihov cini se jedini razlog pojavljivanja u medijima.

pepa

pre 11 godina

Gospoda iz SNS treba da budu srećni što ih je Dačić primio u vladu i neka ne zanovetaju mnogo da ih ne izbaci iz vlade. Ako nastave da se ponašaju ovako moglo bi im se desiti da ih Dačić disiplinuje i pokaže im ko kosi o ko vodu nosi u Srbiji.

Vlast v preduzečima da se lakše krade

pre 11 godina

Očigledno je, da ti se ide za vlast u predutećima kako bi bilo više plena (krađe). Pustite preduzeća menagmentu a vi gospodo političari radite na donošenju zakona i propisa i s time olakšate rad u svim preduzećima pa i u onim u kojima nemate svoga diektora i svoj kontrolni odbor. Sa zakonima će te preprećiti krađe ali uzakoniti povratak ukredenog.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Cekajte da se Dacic otrezni, jos od Guce nije ozbiljno odradio nista. Videcete vi kada Daca pocne da radi i Vucka ce da oduva.

pera

pre 11 godina

"Ne može se sedeti na dve stolice, ne može se ponižavati SNS. Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas, a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević.

E upravo zbog ove recenice ja nisam izasao na izbore. Politicarima u Srbiji izbori su legitimitet da pljackaju. I svi su takvi. Pa koalicioni pregovori nisu rasprave o programskim razlikama i usaglasavanje stavova, vec raspodela plena. Zato, pametni pakujte kofere i bezite odavde, jer dugo u zemlji Srbiji svanuti nece.

neverovatno,ali neko skroz posten!

pre 11 godina

A zasto ste gospodo naprednjaci onda kod nas u Pazovi ostavili SPS bez ucestvovanja u izvrsnoj vlasti i to sve kupovinom jednog odbornika za suvi kes od 7000e,a u NS bi da vam pomazemo pa kukate jel da? Pa zasto onda i dan danas ne razgovarate sa SPS o ucestvovanju u vlasti na lokalu? Mozda zato sto su naj obrazovaniji ljudi iz naseg mesta bili predlozeni za mesta koja ce da vode lokalnu samoupravu,pa ne bi znali ni da se snadjete u vodjenju lokalne politike sa njima.Inace nismo ni znali da nam je predsednik opstine i SNS ovde zavrsio fakultet kao sto pisu lokalne novine,bez obzira sto je i sam tvrdio da ima zavrsenu srednju skolu i to svi znaju.Tako da Bajatovicu,ne razbijaj vlast u Novom Sadu,ne dozvoli da te oni na lokalima ucenjuju,a njihovim vodjenjem lokalnih samouprava vec drasticno gube rejting na pojedinim opstinama,samo polako brzo ce izbori narode!!!

raša

pre 11 godina

Smešni su svi... baš njih briga za narod, za bedu, za težak život, njima je samo bitno da podele plen, da imaju svoje ljude u što više javnih preduzeća i da muzu dok su na vlasti

milan

pre 11 godina

Ko je Milose tebe ucio demokratiji, ako uopste neko i jeste to moze biti samo okoreli radikalac ali nikako potencionalni evropljanin. Sramota da neko tako pljuje po volji gradjana kako onda moze da kaze da radi za narod, to je cista neistina.

Mc

pre 11 godina

Ha-ha-ha. Pa sto ne preuzmete lokalni vlast i u Senti? Uh pa zaboravio sam da vasa kompletna vladajuca koalicija zajedno sa "novokupljenima" ima 4! mesta od mogucih 29. (1KEUR Dinkic 3 + SPS 1)

Alavost i bezobrazluk

pre 11 godina

"Tražimo da Glavni odbor SNS ponovo glasa o koaliciji sa SPS, pa makar cena toga bili i novi izbori, kojih se mi ne plašimo", rekao je Vučević na konferenciji za novinare.

Pa naravno, sve to zbog brige za narod. Samo, pre ce biti da nije bilo dovoljno mesta da se sve SNS-ovske stranacke guzice udobno smeste u fotelje i prikljuce na infuziju narodnih para, pa hajd Jovo nanovo. A i pocelo nezgodno cackanje oko korupcije, pa bolje da se ODMAH obori Vlada.
E, stvarno nam ovako blentavima nema spasa!

maksa

pre 11 godina

@ceca... nepismena, kaze se najjaca i stranka nije najjaca ako na izbore izadje +/- 50% birackog tela i pritom od toga ta "najjaca" stranka osvoji 30-ak %!

matematicki osvrt

pre 11 godina

Kaze "SPS osvojio 3 puta manje glasova a drze 30 % preduzeca" Znaci problem je u maximum 5% preduzeca. Jer, neka je SNS osvojio 75% glasova, a SPS 25% (znaci, tri puta vise) znaci da SPS-u sleduje 25% preduzeca. Sto je "frka" za 5% preduzeca. Nekih 5 od stotinu. Big deal. :D

Milos

pre 11 godina

Ovi naprednjaci videli sa iza predhodne Vlade i nije ostalo tako lose stanje u drzavi, pa pozeleli apsolutnu vlast. Dacicu ljuljati se "premijera".

crni domino

pre 11 godina

Ma, ajde, gde ce SPS da omalovazava SNS.
To socijalistima nije u mentalitetu. Oni su fini jos od devedesetih kada su govorili da su pobedili NATO, da Srbija nije u ratu, da se Srbija brani u Vukovaru, da su svi albanci izdajnici, i da su Srbi nebeski narod.
Sada se SPS malo promenio i mnogo vise obraca paznju kako da sto vise napuni kofere i kofercice! E, tu im smeta SNS!
Vucicu, pamet u glavu!

batistuta

pre 11 godina

Prvo očistite gradski odbor od preletača kao i nekvalitetnih ljudi pa tek onda idite na izbore.Kad ih sad niste potukli do nogu ni na sledećem vanrednim izborima im nećete moći ništa.Znači prvo spremanje hitno u svom dvorištu pa tek onda sa ovakvim stavom koji je po meni o.k.
A što tiče ovih iz sps-a nema tu ništa čudno to ste trebali da znate da su u fazonu pesme"malo Slađa malo Zorka"...

djordje

pre 11 godina

A drugovi naprednjaci,voleo bih kada bi i na Rakovicí ,bili tako principijalni i formirali vlast
sa socijalistima. Pozdrav KOMUNJARA

Goran

pre 11 godina

SPS vodi politiku, mozemo i sa Cedom i sa DS, i sa SNS, pa aman ljudi, ako ste se odlucili za koalicioni sporazumu sa SNS, onda i budite sa SNS.

Hogar

pre 11 godina

Covek je u pravu, novi izbori su jedino resenje .Ova koalicija je u startu nesredjena i neslozna a SPS ocigledno radi protiv SNS.Izbori su potrebni i zbog izborne kradje i svega sto se desavalo ,SPS nije partner SNS-u vec DSS.
Izbori pod hitno i to na svim nivoima treba da raspisu i nadam se da ce glavni odbor SNS raskinuti koaliciju sa SPS !

mrgud

pre 11 godina

Pokrajinski deo SPSa pokušava da se oduži pokrajinskoj struji DS-a i da ostavi demokratsku stranku u vlasti u Novom Sadu... na sličan nacin je, nakon prošlih izbora na kojima SPS nije prešao cenzus ni u pokrajini ni u Novom Sadu, Pajtić dao SPS jednog člana svoje Vlade i nekoliko preduzeća i institucija u Novom Sadu.
BTW, takva koalicija SPS - SNS - DS bi namirila apetite svih lokalnih tajkuna!
Sad ćemo da vidimo da li Dačić kontroliše stranku koju vodi...

Neko

pre 11 godina

Sve ovo jeste nelogično. Ali ima i gore. U Ćupriji ne da SNS nije u vlasti, iako je na izborima osvojio najveći broj odborničkih mesta u skupštini, već su vlast uzurpirala dva ćoveka, kojima se sudi za kriminal i mito, već godinama. Na čudan način, sve donete presude se ukidaju i vraćaju na ponovni postupak. A SPS to zdušno podržava. I nemoj niko da kaže da nije ništa strašno. Kako bi ste se osećali da vas kriminalci maltretiraju, prate , snimaju, maltretiraju vređaju. Strahovlada.Šta mi dočekasmo! A nismo za to glasali. Znači u ovoj zemlji sve se može.

Dragan

pre 11 godina

SPS je dvolicna stranka. Za tu dvolicnost je kriva SNS zato sto je dozvolila da ih g. Dacic "voza" po lokalnim koalicijama. Na republici je jedna a na lokalu druga koalicija. Neverovatno! Kao sto je u Novom Sadu tako je isto i u Svilajncu i u 80% lokalnih samouprava.

Dare

pre 11 godina

Zašto misli da je nemoguće da Dačić obezbedi većinu u skupštini i bez SNS ?
Djilasova struja DS +SVM + LDP itd ..lako može da prebaci 126 poslanika SNS je sastavljen od više partija
Lako može Dačić da ih izbaci iz vlade on je premijer nema potrebe da dobija mandat a rekonstrukcija se obavlja glasanjem
Jer on zaista misli da ima čime da uceni Dačića
Kod nas je sve moguće

Edge

pre 11 godina

Buduci da SPS aktivno u Vojvodini podrzava Canka i Pajtica,ne zeli da udje u koaliciju sa SNS niti u jednom vecem gradu jasno je da su sa jedne strane od SNS-a sve uzeli na republickom nivou a da na lokalu svuda drze vlast .Najveca stranka tako nema niti premijera niti drzi MUP a zbog Dacica je i Dinkic uvrsten u vlast tako da kompletnu privredu i finansije drzi Dinkic.Ocigledno je da SNS nema nikakvu vlast a posto je stanje u zemlji katastrofalno nepopularne mere koje se moraju primeniti znacajno ce urusiti rejting stranke dok SPS to nece osetiti .
Na drugoj strani DS ipak drzi Vojvodinu , NS i Bg i jos neke velike gradove,imaju velike resurse i sa strane samo se smeju buducem epilogu.
Canak ce kupiti jos duplo vise glasova na narednim izborima i zaposlice jos tri puta vise svojih clanova tako da ce biti znatno jaci .
Hitno su potrebni novi izbori, ove je inace obelezila izborna kradja i masovna kupovina zato SNS mora da izadje iz ove vlade dok je vreme jer je ocigledno da mu SPS u startu radi iza ledja sa Demokratama .

hmhm

pre 11 godina

Ovo je jasna poruka Vučiću od članstva. Jasno je kao dan da su se Đilas i Vučić( naravno uz materijalnu naknadu ) dogovorili da se Beograd ne dira. Članstvo SNS je žestoko protiv, jer je realno da očekuju da u gradsku vlast uđe DSS i da gradonačelnika. E sad, pošto je DSS video da Vučić ima dogovor sa Đilasom ( iako im je bilo obećano da će mesto gradonačelnika pripasti njima kao nagrada za pozivanje glasača da glasaju za Tomu u drugom krugu )i Mikijem Rakićem, Popović je podneo ostavku. Beograd treba, uz Vučićev blagoslov, ostaviti Đilasu da ga razbuca do kraja, jer Beograđani su dali glasove upravo njemu. Neka se oni tale i dele, sve će to biti dok se građani ne probude i izađu sa motkama. E onda će biti po leđima i Vučiću i Đilasu. Na njihovu radost, to se neće desiti jer Beograđani vole Đilasa. Da ga ne vole, ne bi glasali za njega, prosto ko pasulj.

@Eн

pre 11 godina

Па у Смедеревској Паланци,СНС је са ДС,ДСС и ЛДП на власти.Трговина и даље траје.Наиме,ако се промени власт у Новом Саду,у Паланци ће опет бити са СПС.

Nestorović

pre 11 godina

Interesantno da mu ne smeta koalicija DS-SNS u Rakovici. Naravno da njemu na kraj pameti nije "preispitivanje koalicija" nego neko mu je dao znak da krene. Kao, ne radimo to mi iz vrha sranke, to "baza" traži. Glavna je tema divlja privatizacija i velike pljačke, zato ne razumem ni ove što pate za žutim režimom. Država je ekonomski uništena, o tome mislite, ovo su trice i kučine.

lepi decko

pre 11 godina

Konacno da se neko od naprednjaka usudio da pita za Beograd. Ali ce brzo od Vucica dobiti po prstima. Vucic ima dogovor da Djilasa ne dira dok on ne napravi svoju stranku i uzme bar 30-tak odbornika u Grdaskoj skupstini. Za sada ih ima oko 25. Ne pita se za Beograd sine dok ti Vucic ne kaze. Zivela Srbija.

Piramida

pre 11 godina

Gospodin Vučević je u pravu. To isto je uradio i DS pre četiri godine, praveći koaliciju sa SPS-om na zaprepašćenje mnogih njihovih glasača.

ceca

pre 11 godina

Trebaju svi imati na umu da je SNS najača politička stranka i da je njihova pobeda volja naroda.Ako Dačić i malo razmisli o svojim glasačima biće mu jasno da su svi oni mnogo bliži naprednjacima nego demokratama.Otvara se veliko pitanje dali u redovima SPS u pojedinim gradovima lični interes je ispred interesa naroda!

zore

pre 11 godina

Naravno da SPS želi da napravi vlas sa SNS gde got je to moguće ali to neide tako lako i to bi SNS trebalo da shvati. Ako prete izborima neka samo prete, SNS zna da može samo sa SPS-OM u koaliciji a SPS može sa svima a i posle sledećih izbora SPS će biti najača stranak u Srbiji. Mislim da ovo zna i Vučić i da će smiriti svoje da ih neko sve zajedno nebi preveslao. Da je DS iole belji SNS nikada nebi dobio šansu.

Vuk87

pre 11 godina

@Blokada mozga prvo nemoj da lazes , SNS je druga stranka po jacini u NS a DS je osvojio samo 2 % vise glasova uz nevidjenu kupovinu glasova .Drugo covek kaze istinu ucesce SNS-a u vlasti je mizerno kako na nivou republike tako i na lokalu dok SPS ucestvuje svuda u vlasti, na svim nivoima i procentualno zbog ucenjivackog kapaciteta daleko vise dobija nego sto realno zasluzuje .Koliko moras biti moron pa da to ne shvatis?

Marko

pre 11 godina

Novi izbori su potrebni jer je u startu ocigledno da sa SPS ne moze da se pravi vlada posto oni stalno iza ledja SNS-u.Prekrsili su koalicioni sporazum po kome na lokalu idu sa SNS ,ako tako rade u startu jasno je da nema nista od ove vlade.Izbori sto pre!!!

Aleksandar I

pre 11 godina

@neverovatno,ali neko skroz posten

Ko o čemu vi iz DS opet o kupljenim diplomama, obrazovanim ljudima koji su samo u vašim redovima... Opet počinjete sa Tadićevim nebulozama o dve Srbije od kojih je bolja ona ’’vaša’’ a primitivna ona ’’druga, njihova’’! Da l’ je moguće da ste toliko nemaštoviti i ograničenih ideja da ništa drugo ne možete da smislite za eventualne, prevremene, izbore koje toliko priželjkijete!? O, kako ćemo sada apetitno poslati vašu stranku u političku istoriju a vaše lidere - neke u penziju a neke (veći deo sadašnjeg rukovodstva!) u ’aps!

@Mc

Nisi razumeo, mnogo ste beznačajni za ozbiljne političare, čovek pominje Beograd, Novi Sad, Leskovac... Gradove a ne neke ’’rovove za Čankove frontove’’!

Демагог

pre 11 godina

Чекај мало па није само проблем у НС,има и других градова.Чему нервоза,све ће то бити како треба.

Slobodan

pre 11 godina

Čini mi se da gradski odbor spsa u Novom Sadu ucenjuje Dačića zato što su vlasnici mandata, mada mi nije jasno kako socijalisti mogu da drže Čanka na vlasti

MUKNAVI

pre 11 godina

U Tajkuneriji na sve strane sela gore,a babe se cesljaju!Sta se moze,na isborima uvek njih biraju,premestaju,a one se opustile i raspalile da se cesljaju sve vise i vise,kako plamen zahvata po Tajkunskoj prciji.

Kasper

pre 11 godina

Koalicija SNS,SPS i URS mi uliva poverenje da će se u ovoj zemlji nešto promeniti. Zar neko misli da ova koalicija treba da vadi zemlju iz čabra, dok će DS na lokalu da razvlači i ono malo društvene imovine što je ostalo.

smeker

pre 11 godina

Probudili se zuti,malo zivnuli .Hocete na lokalu da se baskarite i pare trazite od vlade,nece da moze.PA NECE VASI LOPOVSKI KADROVI I DALJE DA PASU PO sRBIJI...

Duca7

pre 11 godina

Socijalisti su navikli da zbog vlasti krše sve svoje principe. Mislim da je sada vreme da se preispitaju. Koalicioni sporazum bi trebao da važi na svim nivoima. Tu je Miloš Vučević u pravu. Ne može se raditi kako kome odgovara, već treba poštovati dogovor.

Cvrle

pre 11 godina

Narod je glasao za promene!!! Znaju li pismeni da sabiraju glasove?! SNS je pobednik na izborima i zašto bi pobogu dozvoljavala da je bilo ko ucenjuje?!

Voja

pre 11 godina

Ljugi, ajde da se ne foliramo.Cilj svake stranke je pobeda na izborima.Pobednik dobija sve.Zasto bi se SNP odrekao pobede i plena.
Plena se drzala i Demokratska stranka dok je vladala, tako da kuknjava mnogih koji jadikuju i zgrazavaju se na tome sto je NS dobila izbore i plen mozemo podvesti pod izreku - lajte kere Jakopsfelda.

Bata

pre 11 godina

Alavi ostaju alavi! A ucenjivaci opstaju sa ucenama! Kad ce se u ovoj zemlji nesto promeniti?! Dačić mnogo leti a ko viskoko leti nisko pada! Bolje mu je bilo da se drži MUP-a tu je bio dobar a njegov karakter... Suvišno komentarisati! Naprednjaci ne dajte se! I nikako ne po svaku cenu! A svi znaju da bi na ponovljenim izborima SNS bila apsolutni pobednik, zato ih i eskiviraju!

Dubljanin

pre 11 godina

Zašto misli da je nemoguće da Dačić obezbedi većinu u skupštini i bez SNS ?
Djilasova struja DS +SVM + LDP itd ..lako može da prebaci 126 poslanika SNS je sastavljen od više partija
Lako može Dačić da ih izbaci iz vlade on je premijer nema potrebe da dobija mandat a rekonstrukcija se obavlja glasanjem
Jer on zaista misli da ima čime da uceni Dačića
Kod nas je sve moguće
(Dare, 18. avgust 2012 16:29)

He,he,pa bilo bi to moguće nego Vučić i Dačić imaju drugi plan.Plan je defitivno pokopavanje DS,a najboljeg saradnika u tom poduhvatu imaju sam DS.Osvrni se oko sebe pa ćeš videti da je tako...

VUK87

pre 11 godina

U NS vec godinama je praksa da bez clanske knjizice DS i Lige ne mozete ni banalne poslove dobiti, primer je bio popis gde su jedva dopustili da manji broj popisivaca sa maksimalnim brojem bodova moze da radi a da nema njihovu knjizicu .
Isti ti koji su koristili javna preduzeca za zaposljavanje svojih clanova,kupovali glasove parama javnih preduzeca koristili mehanizaciju javnih preduzeca u kampanji sada nesto spocitavaju SNS-u.Setimo se postavljanja bilborda Ligasa i slika kako mehanizacija JKP radi stranacke poslove ili kako blokiraju skupstinu grada da bi dobili svoja preduzeca i to koristeci cisterne i kamione vodovoda a sve to da bi imali jos koji vise stranacki plen Canak i druzina .
Najbolj resenje su novi izbori .

Fokus

pre 11 godina

Vuk87, 18. avgust 2012 22:29 Tadic je odbio te ucene i nije pustio Dacica da bude premijer u prici sa DS-om,Vucic je hteo u vlast po svaku cenu i pristao je na Dacicevu ucenjivacku politiku,i ne vidim sad razloga da se bune,a pogotovo ne da im to bude alibi za bilo sta...znali su u sta ulaze,pa pravili su vladu skoro 2 meseca....

radandco

pre 11 godina

dobro je covek to rekao, ne moze se sedeti na dve stolice. ustvari i moze ali lako jedna stolica moze da se izmakne i da covek padne. mislim da je to vise unutrasnje pitanje sps-s i to da dacic ne moze da disciplinuje svoje lokalne odbore. koalicija ce sigurno biti napravljena ali kad sef obidje lokal.

zika

pre 11 godina

naravno da nema nista od ove price. samo zele da se stekne utisak da ce puknuti koalicija a time i da ce ds ponovo da se vrati na vlast (sa sps-om). time jacaju tadica unutar ds-a jer ispade da nije skroz pukao i da je pitanje vremena njegov povratak (time obezbedjen ostanak na celu ds-a), a idealno je da ti tadic bude glavni opozicionar. tako si bezbedan na vlasti

Ruzica

pre 11 godina

Logicno je da se na lokalu preslika vlast koja je i na republici.To je najsvrsishodnije za gradjane Srbije i sigurno bi imalo najbolji efekat na razvoj nase zemlje.

Dusanbg

pre 11 godina

Bravo za SPS. Ja sam glasao za SPS i ne volim koaliciju sa SNS. Nikad se nismo voleli jos od vremena Milosevica i Seselja. Vi ste nama SNS i DS nudzno zlo. Na sledecim izborima pobedjujemo sami.....Mi imamo najsposobniji kadar i najvise iskusnih politicara. Bravo Ivice......

Analitičar

pre 11 godina

bedniče naprednjački, misliš li da je dovoljno da osvojite 5-6% na izborima pa da rušite sve pred sobom!?
a ovo - tata, spasaaavaj nas.... bez komentara.
(kakamajstorica, 18. avgust 2012 16:20)

Ma nemoj tako prijatelju,on samo želi da primene u Novom Sadu već poznati DS recept.Unazad dok je DS dolazio do vlasti uvek je tako radio.2008 godine DS je ucenio SPS,da u Beogradu mora biti vlast kao i u republičkom parlamentu.Da te podsetim tada je već Vučić bio izabran za gradonačelnika.Sad kad se taj recept obija o glavu DS,ti bednici,lopuže malo osvojili glasova.DS nikada nije mogao da nakupi veću koaliciju od 126-129 poslanika,a ovi sada imaju 141 u tome je razlika,razumeš.

Aca MML

pre 11 godina

Mislim da je najbolje da vlast barem kada su veliki gradovi u pitanju bude istovetna kao i na nivou drzave.Tako nece moci da se vade jedni na druge po principu da jedni kazu 'ovi nam nisu davali pare' a ovi drugi da vracaju 'pare su nenamenski trosene'.Ista vlast pa da vidimo!

bezimena

pre 11 godina

Logicno je da se na lokalu preslika vlast koja je i na republici ...
(Ruzica, 18. avgust 2012 20:02)

Nema to veze ni sa pameću, ni sa demokratijom! Da je to normalno, onda bi postojali samo republički izbori, ili predsednički, pa ko dobije najviše glasova da oformljuje vlast "odozgo na dole". Nedopustiv je pritisak novokomponovane vlasti da se "preslikava", to je čista DIKTATURA i beskrupulozno izigravanje VOLJE GRADJANA!

Andria

pre 11 godina

"a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća".
Pa sta je bre ovo, podela ratnog plena kao u srednjem veku. Oni su bar krvavili u ratovima, a cime su ovi paraziti sve to zasluzili?

Sasa

pre 11 godina

Koalicija SNS,SPS i URS mi uliva poverenje da će se u ovoj zemlji nešto promeniti. Zar neko misli da ova koalicija treba da vadi zemlju iz čabra, dok će DS na lokalu da razvlači i ono malo društvene imovine što je ostalo.
(Kasper, 18. avgust 2012 20:56)

Sad mi je jasno kako su SNS i kompanija dobili izbore. Ovakvi ljudi , stranacki ostrasceni koji ne mogu bistre glave da rasudjuju, cine populaciju od blizu 20 posto onih koji izlaze na izbore.
Cemu onda sluze pokrajinski, i lokalni izbori ? Pa i kod Milosevica je "opozicija" drzala dvadesetak gradova u Srbiji, jer je narod tako hteo(doduse , moralo je da se protestuje 100 dana, ali ipak).
Zbog ovakvih stavova Vasi ljubimci nece izdrzati na celu drzave ni dve godine , mada , iskreno se nadam , ni toliko.

Deki

pre 11 godina

Vučić je govorio da je svaka republička vlast bez SNS nelegitimna jer je SNS dobio najviše glasova na izborima.Sada na lokalu to više bije bitno.Bitno je da se peslika republička vlast???

total evil

pre 11 godina

folklor!!! leba i igara!!!!
joj, da li ima jos nekog koga mozete prevariti tim vasim performersima?
Dacicu daj bre raspusti vladu i kazi istinu da su ovi nedostojni obavljanja drzavnickih funkcija i da im je mesto u istoriji ne u opoziciji

Ns

pre 11 godina

Slobodane socijalisti mogu da drze Canka na vlasti u NS iz cistog razloga sto je covek previse dobio glasova na izborima i matematika im ne ide na ruku i da hoce tesko je izvodljivo.

Vuk87

pre 11 godina

@Fokus Slazem se da je SNS morao da mnogo toga da mimo logike Dacicu da bi bio u vlasti a to je mesto premijera,ministarstva koja su trazili i na kraju da prihvati i Dinkica jer je ovaj u kombinaciji sa Dacicem .Sve je to istina i Vucic je to svesno prihvatio medjutim sve je to definisano koalicionim sporazumom a u kome je definisana vlast na lokalu u svim gradovima sem Bg .Sada Dacic krsi taj sporazum tako sto se pravi nevest, dakle nije im dosta sto su sve dobili vec sada treba da ponizavaju SNS tako sto ce i da krse sporazum pa molim lepo, izbori su bolji od dalje agonije .

Seele

pre 11 godina

Potpuno se slažem sa zahtevom Miloša Vučevića. Treba stvarno preispitati koaliciju sa SPS-om, jer je nedopustivo da socijalisti sede na dve stolice. Koalicioni sporazum socijalista i naprednjaka podrazumeva formiranje vlasti kako na republičkom, tako i na svim
drugim nivoima. To bi trebalo da se poštuje i sprovede u delo.

Dusanbg

pre 11 godina

Bravo za SPS. Ja sam glasao za SPS i ne volim koaliciju sa SNS. Nikad se nismo voleli jos od vremena Milosevica i Seselja. Vi ste nama SNS i DS nudzno zlo. Na sledecim izborima pobedjujemo sami.....Mi imamo najsposobniji kadar i najvise iskusnih politicara. Bravo Ivice......

Kasper

pre 11 godina

Koalicija SNS,SPS i URS mi uliva poverenje da će se u ovoj zemlji nešto promeniti. Zar neko misli da ova koalicija treba da vadi zemlju iz čabra, dok će DS na lokalu da razvlači i ono malo društvene imovine što je ostalo.

ceca

pre 11 godina

Trebaju svi imati na umu da je SNS najača politička stranka i da je njihova pobeda volja naroda.Ako Dačić i malo razmisli o svojim glasačima biće mu jasno da su svi oni mnogo bliži naprednjacima nego demokratama.Otvara se veliko pitanje dali u redovima SPS u pojedinim gradovima lični interes je ispred interesa naroda!

Cvrle

pre 11 godina

Narod je glasao za promene!!! Znaju li pismeni da sabiraju glasove?! SNS je pobednik na izborima i zašto bi pobogu dozvoljavala da je bilo ko ucenjuje?!

smeker

pre 11 godina

Probudili se zuti,malo zivnuli .Hocete na lokalu da se baskarite i pare trazite od vlade,nece da moze.PA NECE VASI LOPOVSKI KADROVI I DALJE DA PASU PO sRBIJI...

Ruzica

pre 11 godina

Logicno je da se na lokalu preslika vlast koja je i na republici.To je najsvrsishodnije za gradjane Srbije i sigurno bi imalo najbolji efekat na razvoj nase zemlje.

kamerman

pre 11 godina

Ma,gde bre smete na izbore,pa Vucic se toga boji k'o djavo od krsta.Ne biste imali vise od 12-13 % glasova,toliko je narod razocaran sa vama.Cak,slutim da ce na sledecim izborima negde na prolece opcija DS+LDP+manjine imati mozda cak i dvotrecinsku vecinu.

Aca MML

pre 11 godina

Mislim da je najbolje da vlast barem kada su veliki gradovi u pitanju bude istovetna kao i na nivou drzave.Tako nece moci da se vade jedni na druge po principu da jedni kazu 'ovi nam nisu davali pare' a ovi drugi da vracaju 'pare su nenamenski trosene'.Ista vlast pa da vidimo!

Goran

pre 11 godina

SPS vodi politiku, mozemo i sa Cedom i sa DS, i sa SNS, pa aman ljudi, ako ste se odlucili za koalicioni sporazumu sa SNS, onda i budite sa SNS.

Duca7

pre 11 godina

Socijalisti su navikli da zbog vlasti krše sve svoje principe. Mislim da je sada vreme da se preispitaju. Koalicioni sporazum bi trebao da važi na svim nivoima. Tu je Miloš Vučević u pravu. Ne može se raditi kako kome odgovara, već treba poštovati dogovor.

Vuk87

pre 11 godina

@Blokada mozga prvo nemoj da lazes , SNS je druga stranka po jacini u NS a DS je osvojio samo 2 % vise glasova uz nevidjenu kupovinu glasova .Drugo covek kaze istinu ucesce SNS-a u vlasti je mizerno kako na nivou republike tako i na lokalu dok SPS ucestvuje svuda u vlasti, na svim nivoima i procentualno zbog ucenjivackog kapaciteta daleko vise dobija nego sto realno zasluzuje .Koliko moras biti moron pa da to ne shvatis?

Analitičar

pre 11 godina

bedniče naprednjački, misliš li da je dovoljno da osvojite 5-6% na izborima pa da rušite sve pred sobom!?
a ovo - tata, spasaaavaj nas.... bez komentara.
(kakamajstorica, 18. avgust 2012 16:20)

Ma nemoj tako prijatelju,on samo želi da primene u Novom Sadu već poznati DS recept.Unazad dok je DS dolazio do vlasti uvek je tako radio.2008 godine DS je ucenio SPS,da u Beogradu mora biti vlast kao i u republičkom parlamentu.Da te podsetim tada je već Vučić bio izabran za gradonačelnika.Sad kad se taj recept obija o glavu DS,ti bednici,lopuže malo osvojili glasova.DS nikada nije mogao da nakupi veću koaliciju od 126-129 poslanika,a ovi sada imaju 141 u tome je razlika,razumeš.

Piramida

pre 11 godina

Gospodin Vučević je u pravu. To isto je uradio i DS pre četiri godine, praveći koaliciju sa SPS-om na zaprepašćenje mnogih njihovih glasača.

Aleksandar I

pre 11 godina

@neverovatno,ali neko skroz posten

Ko o čemu vi iz DS opet o kupljenim diplomama, obrazovanim ljudima koji su samo u vašim redovima... Opet počinjete sa Tadićevim nebulozama o dve Srbije od kojih je bolja ona ’’vaša’’ a primitivna ona ’’druga, njihova’’! Da l’ je moguće da ste toliko nemaštoviti i ograničenih ideja da ništa drugo ne možete da smislite za eventualne, prevremene, izbore koje toliko priželjkijete!? O, kako ćemo sada apetitno poslati vašu stranku u političku istoriju a vaše lidere - neke u penziju a neke (veći deo sadašnjeg rukovodstva!) u ’aps!

@Mc

Nisi razumeo, mnogo ste beznačajni za ozbiljne političare, čovek pominje Beograd, Novi Sad, Leskovac... Gradove a ne neke ’’rovove za Čankove frontove’’!

Mile

pre 11 godina

Interesantno je gledati ove napacene naprednjake , koliko samo zele vlast pa makar i na silu.To se vidi iz njihove zelje da ruse koalicije na lokalu ,iako to nije bio uslov za stvaranje vlasti u Republici.Jadno i tuzno.

Edge

pre 11 godina

Buduci da SPS aktivno u Vojvodini podrzava Canka i Pajtica,ne zeli da udje u koaliciju sa SNS niti u jednom vecem gradu jasno je da su sa jedne strane od SNS-a sve uzeli na republickom nivou a da na lokalu svuda drze vlast .Najveca stranka tako nema niti premijera niti drzi MUP a zbog Dacica je i Dinkic uvrsten u vlast tako da kompletnu privredu i finansije drzi Dinkic.Ocigledno je da SNS nema nikakvu vlast a posto je stanje u zemlji katastrofalno nepopularne mere koje se moraju primeniti znacajno ce urusiti rejting stranke dok SPS to nece osetiti .
Na drugoj strani DS ipak drzi Vojvodinu , NS i Bg i jos neke velike gradove,imaju velike resurse i sa strane samo se smeju buducem epilogu.
Canak ce kupiti jos duplo vise glasova na narednim izborima i zaposlice jos tri puta vise svojih clanova tako da ce biti znatno jaci .
Hitno su potrebni novi izbori, ove je inace obelezila izborna kradja i masovna kupovina zato SNS mora da izadje iz ove vlade dok je vreme jer je ocigledno da mu SPS u startu radi iza ledja sa Demokratama .

Bata

pre 11 godina

Alavi ostaju alavi! A ucenjivaci opstaju sa ucenama! Kad ce se u ovoj zemlji nesto promeniti?! Dačić mnogo leti a ko viskoko leti nisko pada! Bolje mu je bilo da se drži MUP-a tu je bio dobar a njegov karakter... Suvišno komentarisati! Naprednjaci ne dajte se! I nikako ne po svaku cenu! A svi znaju da bi na ponovljenim izborima SNS bila apsolutni pobednik, zato ih i eskiviraju!

VUK87

pre 11 godina

U NS vec godinama je praksa da bez clanske knjizice DS i Lige ne mozete ni banalne poslove dobiti, primer je bio popis gde su jedva dopustili da manji broj popisivaca sa maksimalnim brojem bodova moze da radi a da nema njihovu knjizicu .
Isti ti koji su koristili javna preduzeca za zaposljavanje svojih clanova,kupovali glasove parama javnih preduzeca koristili mehanizaciju javnih preduzeca u kampanji sada nesto spocitavaju SNS-u.Setimo se postavljanja bilborda Ligasa i slika kako mehanizacija JKP radi stranacke poslove ili kako blokiraju skupstinu grada da bi dobili svoja preduzeca i to koristeci cisterne i kamione vodovoda a sve to da bi imali jos koji vise stranacki plen Canak i druzina .
Najbolj resenje su novi izbori .

Milos

pre 11 godina

Glad! Ovaj rusi drzavu zbog licnog interesa. Ko ne vidi ovu bahatost za vlascu, taj nezna gledati. Je li za ovakve "paprenjake" narod glasao.

lepi decko

pre 11 godina

Konacno da se neko od naprednjaka usudio da pita za Beograd. Ali ce brzo od Vucica dobiti po prstima. Vucic ima dogovor da Djilasa ne dira dok on ne napravi svoju stranku i uzme bar 30-tak odbornika u Grdaskoj skupstini. Za sada ih ima oko 25. Ne pita se za Beograd sine dok ti Vucic ne kaze. Zivela Srbija.

Voja

pre 11 godina

Ljugi, ajde da se ne foliramo.Cilj svake stranke je pobeda na izborima.Pobednik dobija sve.Zasto bi se SNP odrekao pobede i plena.
Plena se drzala i Demokratska stranka dok je vladala, tako da kuknjava mnogih koji jadikuju i zgrazavaju se na tome sto je NS dobila izbore i plen mozemo podvesti pod izreku - lajte kere Jakopsfelda.

haos

pre 11 godina

uvređene naprednjačke mladoženje se širom srbije bune što sa 4-5-6% osvojenih glasova na izborima, još nisu na vlasti!? spasavaj leko vučiću jadne i sirote, čuvaj im fotelje!

hmhm

pre 11 godina

Ovo je jasna poruka Vučiću od članstva. Jasno je kao dan da su se Đilas i Vučić( naravno uz materijalnu naknadu ) dogovorili da se Beograd ne dira. Članstvo SNS je žestoko protiv, jer je realno da očekuju da u gradsku vlast uđe DSS i da gradonačelnika. E sad, pošto je DSS video da Vučić ima dogovor sa Đilasom ( iako im je bilo obećano da će mesto gradonačelnika pripasti njima kao nagrada za pozivanje glasača da glasaju za Tomu u drugom krugu )i Mikijem Rakićem, Popović je podneo ostavku. Beograd treba, uz Vučićev blagoslov, ostaviti Đilasu da ga razbuca do kraja, jer Beograđani su dali glasove upravo njemu. Neka se oni tale i dele, sve će to biti dok se građani ne probude i izađu sa motkama. E onda će biti po leđima i Vučiću i Đilasu. Na njihovu radost, to se neće desiti jer Beograđani vole Đilasa. Da ga ne vole, ne bi glasali za njega, prosto ko pasulj.

Dubljanin

pre 11 godina

Zašto misli da je nemoguće da Dačić obezbedi većinu u skupštini i bez SNS ?
Djilasova struja DS +SVM + LDP itd ..lako može da prebaci 126 poslanika SNS je sastavljen od više partija
Lako može Dačić da ih izbaci iz vlade on je premijer nema potrebe da dobija mandat a rekonstrukcija se obavlja glasanjem
Jer on zaista misli da ima čime da uceni Dačića
Kod nas je sve moguće
(Dare, 18. avgust 2012 16:29)

He,he,pa bilo bi to moguće nego Vučić i Dačić imaju drugi plan.Plan je defitivno pokopavanje DS,a najboljeg saradnika u tom poduhvatu imaju sam DS.Osvrni se oko sebe pa ćeš videti da je tako...

Демагог

pre 11 godina

Чекај мало па није само проблем у НС,има и других градова.Чему нервоза,све ће то бити како треба.

kakamajstorica

pre 11 godina

bedniče naprednjački, misliš li da je dovoljno da osvojite 5-6% na izborima pa da rušite sve pred sobom!?
a ovo - tata, spasaaavaj nas.... bez komentara.

Dare

pre 11 godina

Zašto misli da je nemoguće da Dačić obezbedi većinu u skupštini i bez SNS ?
Djilasova struja DS +SVM + LDP itd ..lako može da prebaci 126 poslanika SNS je sastavljen od više partija
Lako može Dačić da ih izbaci iz vlade on je premijer nema potrebe da dobija mandat a rekonstrukcija se obavlja glasanjem
Jer on zaista misli da ima čime da uceni Dačića
Kod nas je sve moguće

hajducija

pre 11 godina

Da li to znaci "da je narod trazio promene".Gospodo iz SNS-a oteli ste vlast na silu i na hajduciju u mnogim gradovima zato sto ste imali kompleks zvani DS. Pokusavate to i u Novom Sadu.Pokusali ste i u Beogradu ali je Djilas dobio preko 30 % glasova pismenih beogradjana. Kada na svim nivoima u Srbiji budete dobili vise od 50% glasova onda mozete da radite sta hocete.Ovako ste na republickom nivou dobili tesnu pobedu sa manje od 1% aopet drzite najvaznije poluge vlasti.Prevarili ste glasace Srbije

Hogar

pre 11 godina

Covek je u pravu, novi izbori su jedino resenje .Ova koalicija je u startu nesredjena i neslozna a SPS ocigledno radi protiv SNS.Izbori su potrebni i zbog izborne kradje i svega sto se desavalo ,SPS nije partner SNS-u vec DSS.
Izbori pod hitno i to na svim nivoima treba da raspisu i nadam se da ce glavni odbor SNS raskinuti koaliciju sa SPS !

Olimpijac

pre 11 godina

E posle takve izjave, tog coveka treba izbaciti iz SNS-a i politike uopste, jer se jasno vidi da su mu fotelje jedino bitno u zivotu !
Pa sta ako su na lokalu razlicite koalicije, mozda se neki ljudi na lokalu ne trpe!
Kakvo odvratno razmisljanje tog politicara.

zurba velika

pre 11 godina

Ko Dacica vazi samo pravilo "ko da vise".Preslo coveku ucenjivanje u naviku.Ali sredice ce njega Aca velicanstveni ne brinite nista.
PS:Raspascete se vi svi na svim nivoima i pre nego sto mislite.

zika

pre 11 godina

naravno da nema nista od ove price. samo zele da se stekne utisak da ce puknuti koalicija a time i da ce ds ponovo da se vrati na vlast (sa sps-om). time jacaju tadica unutar ds-a jer ispade da nije skroz pukao i da je pitanje vremena njegov povratak (time obezbedjen ostanak na celu ds-a), a idealno je da ti tadic bude glavni opozicionar. tako si bezbedan na vlasti

zore

pre 11 godina

Naravno da SPS želi da napravi vlas sa SNS gde got je to moguće ali to neide tako lako i to bi SNS trebalo da shvati. Ako prete izborima neka samo prete, SNS zna da može samo sa SPS-OM u koaliciji a SPS može sa svima a i posle sledećih izbora SPS će biti najača stranak u Srbiji. Mislim da ovo zna i Vučić i da će smiriti svoje da ih neko sve zajedno nebi preveslao. Da je DS iole belji SNS nikada nebi dobio šansu.

Bojan

pre 11 godina

Pravi je trenutak da DS preuzme inicijativu i rasturi sve koalicije sa režimskim strankama. Ako je ovim siledžijama potrebna apsolutna vlast treba im je dati, npr. sa Dinkićem kao najjačim "ekonomskim resursom" možete sami zaključiti čime raspolažu i šta nam se sprema. Izvukli su se 6. oktobra ovoga puta nema koštunjavog udbaša da ih spašava, ovoga puta će platiti punu cenu. Svi da dodju na svoje mesto, DS sa jedne SNS, SPS, URS, DSS, SPO, Dveri... sa druge.

dddddddddddddddddddddd

pre 11 godina

Samo jedna recenica Vucica govori sve o SNS i njemu a to je : Da SPS drzi 30 posto preduzeca u Beogradu. Sve se svodi na otimanje . Boli te sto ti ne otimas to za sebe i svoje. Svi ste vi olosi i ako raspisete izbore procicete svi gore nego prosli put. Vucic zeli i Beograd da otme uz Novi Sad i druge gradove po cenu svega- alavost alavost na novac koji bi se tako oteo. DOkle vise ova zemlja mmoze da finasira razne politicke lupeze.?d

blokada mozga

pre 11 godina

Izgleda treba preispitati vase mentalno zdravlje.kako ovog samo nije sramota da nesto prica a jedva izgurao nekoliko % na lokalnim izborima?!
Istu stvar traze i u Indjiji.Jesic uzeo 17 mandata,SNS 5.I nije ih sramota da traze vlast.
Ja samo ne znam sta je u glavi ljudima koji za takve glasaju.Razumem da za nekog nece da glasaju iz raznih razloga,ali koji je razlog da za ove shabane hoce da daju glas?

NS

pre 11 godina

Vucevicu, ti u svakoj kombinaciji ne bi bio gradonacelnik! Zasto bi SPS poceo sa vama ako ne bi dobili minimum mesto gradonacelnika. Mislim da je SPS vise nego zadovoljan sadasnjom situacijom. SNS je grupa pohlepnih ljudi u Novom Sadu. Sa vasim dolaskom na vlast definitivno propada i ovo malo preduzeca sto radi.

Aristotel

pre 11 godina

Da naglasim dva momenta:
"Tražimo da Glavni odbor SNS ponovo glasa o koaliciji sa SPS, pa makar cena toga bili i novi izbori, kojih se mi ne plašimo".

Ooo, itekako treba da ih se plasite! Znam ogroman broj ljudi-belih listica koji ce sigurno sledeci put izaci na glasanje. Pogodite zasto? Pa, zato sto jos niste poceli ni da upravljate zemljom, a umesto promena dobili smo "drugu smenu".

"Ne može se sedeti na dve stolice, ne može se ponižavati SNS. Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas, a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević.

Jel' vas to boli? Nemate odakle da sisate lovu? Vama je, kao, bilo stalo do naroda? Nadam se da cete nestati kao politicka opcija u najskorije vreme.

Slobodan

pre 11 godina

Čini mi se da gradski odbor spsa u Novom Sadu ucenjuje Dačića zato što su vlasnici mandata, mada mi nije jasno kako socijalisti mogu da drže Čanka na vlasti

bolex

pre 11 godina

Kikinda vam je problem? E pa gospodo RADIKALI malo ce vam teze ici to prepakivanje! Cini se da bas nemate dosta!!!! (za neupucene 20 je minimalna vecina u lokalnom parlamentu)

Gane

pre 11 godina

Glasac sam sps-a i mogu da kazem da je bilo bolje u prethodnoj vladi.Ovako naprednjaci brukaju vladu sa Modelsicom,Veljom Ilicem,Vulinom,ministrom pravde koji je obnovio 2 godine...strasno!

novosađanin

pre 11 godina

gospodin Vučević je malo drzak i bezobrazan, nove izbore gospodine drski može ali o tvom trošku, partijI SNS svaka čast a gospodinu Vučeviću idi šetaj malo, dosta je više bilo i tebe i ovih DS-ovaca , vreme je da ovaj plemenit narod uzme motke i sve vas pošalje da malo prošetate u božiju mater.

IBJ

pre 11 godina

"Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća"

Toliko o političkim motivima "nove" vlasti. Toliko o departizaciji javnih preduzeća. Toliko o SNS-SPS-URS.

Dragan

pre 11 godina

SPS je dvolicna stranka. Za tu dvolicnost je kriva SNS zato sto je dozvolila da ih g. Dacic "voza" po lokalnim koalicijama. Na republici je jedna a na lokalu druga koalicija. Neverovatno! Kao sto je u Novom Sadu tako je isto i u Svilajncu i u 80% lokalnih samouprava.

au sto ste alavi

pre 11 godina

Da vam nije bilo pohlepnog Dačica sad bi bili opozicija.Ljubav sa njim mnogo kosta, ako ne verujete pitajte Tadica i DS.
Ovako dobio Toma da bude engleska kraljica br.2, Vucic postade Aca velicanstveni,Jorgovanka guvernerka,o ovim tuznim ministrima i da ne pricam.
Pa sa 25% glasova ne mozete bas sve,mnogo ste postali alavi.

Gale

pre 11 godina

"Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća"

Ma jok, preduzeća nisu partijska svojina.

radandco

pre 11 godina

dobro je covek to rekao, ne moze se sedeti na dve stolice. ustvari i moze ali lako jedna stolica moze da se izmakne i da covek padne. mislim da je to vise unutrasnje pitanje sps-s i to da dacic ne moze da disciplinuje svoje lokalne odbore. koalicija ce sigurno biti napravljena ali kad sef obidje lokal.

izbori

pre 11 godina

Ovaj Vucicevic nije normalan.Ko ste vi da drzite preduzeca.Sram vas bilo.Vi morate da raspisete konkurs za sva preduzeca i da izaberete nova rukovodstva.Nisu preduzeca u Srbiji niti vasa prcija ,niti su vam data u nasledstvo.Zato i jeste privreda ove zemlje propala. Upravo zato sto partijasi vode preduzeca po Srbiji i najvecim delom ne rade za preduzeca vec za svoje dzepove.Ako to ne promenite,procice te na izborima isto kao i prethodni i jos gore.Narod Srbije zeli promenu takve politike,da vise preduzeca ne vode partijski ljudi, vec sposobni kadrovi birani na konkursu.Sramota da covek, mrtav hladan ,tvrdi da preduzeca u Srbiji vode stranke.Samo nije rekao cime su zasluzili da vode preduzeca.Zadatak onih koji pobede na izborima je da stvore zdrave uslove za rad privrede i puste sposobne ljude da rade a ne da zasednu oni sami u ta preduzeca i njihovi puleni, nicim zasluzeno.Jos drskosti, hoce covek i nove izbore ,da bi se ispunili njihovi stranacki nezajazljivi apetiti.Ovoga treba najuriti iz stranke i reci mu da Srpski narod jos malo nece ni za hleb imati a kamoli za nove izbore.Budzet su nam opljackali mangupi, koji su upravo postavljeni stranacki na rukovodeca mesta a oni sakom i kapom delili pare kao da su njihove.Ovo vam ne ide na cast.Malo vise postujte svoj narod.Ovakve izjave izazivaju samo nespokojstvo i beznadje.

hahahahaha

pre 11 godina

Evo sedim i placem......hahahahaha.....rece covek koji je izgubio, i to bas izgubio, izbore u Novom Sadu. Ovo mu dodje kao, bolje ja da kazem nesto, nego da se drugi sete mene.
Evo ja iz NS pozivam Vucica da preispita da li mu treba ovakav predsednik Gradskog odbora.
A i retorika, 30 posto....pa vidi se da ti mu nije stalo do glasaca vec samo do plena. Valjda je sada svim jasno zasto su imali takav rezultat u NS.

Milko

pre 11 godina

"Ne može se sedeti na dve stolice, ne može se ponižavati SNS. Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas, a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević.

Još ne mogu da verujem da u ovoj državi postoji toliki broj ludih Srba koji glasaju za SNS i SPS.
Mada retko gde ima stranaka kao što su ove dve, ako se i nadje nešto slično, retko dobijaju više od četiri ili pet procenata.
Ovde dobili izbore.
Nema nam spasa.

Marko

pre 11 godina

Novi izbori su potrebni jer je u startu ocigledno da sa SPS ne moze da se pravi vlada posto oni stalno iza ledja SNS-u.Prekrsili su koalicioni sporazum po kome na lokalu idu sa SNS ,ako tako rade u startu jasno je da nema nista od ove vlade.Izbori sto pre!!!

dragan gm

pre 11 godina

Zao mi je sto nisam u nekoj stranci kad vidim kakav je sve primitivac nekakav funkcioner!Nek proveri neko da li je Vucic platio telefonski racun!!!Oni hoce da vladaju sve moj do m...ga,prostak do prostaka,tipican radikalski govor.

dejan

pre 11 godina

"a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća"

Pa da čovek ne poveruje. Ne mogu da shvatim, koliki kreten moraš biti i dati glas ovom liku, neverovatno.

Pancevo

pre 11 godina

Dzabe i vanredni izbori kada opet nemam za koga da glasam... Stari ili novi lopovi pitanje je sad.. Stari znaju seme i sve im razradjeno a novi su gladni plena ko vukovi. Gotovi smo.

Šta beše Vlast-Plen

pre 11 godina

Stvarno strašno. SPS drži 30% preduzeca u Beogradu a SNS ništa, i još nece da ruše vlast u N.Sadu. Stvarno strašnp.
Alo, transparentnost je ok, ali ovakva alavost!
Narod je birao, a ne marsovci, pa da sad svojom korekturom pravite vlast i gde možete i gde ne možete.

zoran

pre 11 godina

"Ljubav naša beše kratkog veka"... (Ovo ljubav je metafora, naravno).

Metafora je prenos značenja. Tek da prevedem glasačima SPS-a i SNS-a koji to svakako ne znaju...

Milos

pre 11 godina

Ovi naprednjaci videli sa iza predhodne Vlade i nije ostalo tako lose stanje u drzavi, pa pozeleli apsolutnu vlast. Dacicu ljuljati se "premijera".

matematicki osvrt

pre 11 godina

Kaze "SPS osvojio 3 puta manje glasova a drze 30 % preduzeca" Znaci problem je u maximum 5% preduzeca. Jer, neka je SNS osvojio 75% glasova, a SPS 25% (znaci, tri puta vise) znaci da SPS-u sleduje 25% preduzeca. Sto je "frka" za 5% preduzeca. Nekih 5 od stotinu. Big deal. :D

Ne može, bracika ...

pre 11 godina

Ne razumem čemu toliko nervoze? Dobili ste 24% glasova, što znači da je, od četvoro građana, jedan glasao za vas a troje nisu. Vi bi, verovatno, da sa 25% glasova dobijete 75% fotelja.

oLivera

pre 11 godina

"Ne može se sedeti na dve stolice, ne može se ponižavati SNS. Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas, a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević.

Kljucne reci: "ponizenje," "danas drze u glavnom gradu 30 odsto preduzeca...."

Zivela demokratija in "narodna" volja: znaci, ovako: ponizavaju nas jer nam ne daju "omastimo brk." Toliko o buducnosti Srbije i postovanju zelje srpskog naroda da Srbija postane moderna, evropska zemlja u kojoj zaista vlada demokratija a ne korumpirana plutokratija!!! Naravno, novi izbori su odgovor, da bi i "mi" dobili deo kolaca koji je, po "narodnoj volji," nas!!!! Sramota!

Laufer

pre 11 godina

A u vezi ovakvih izjava o javnim preduzecima - gradjanska Srbija, kao i novinari, publicisti, politicki analiticari, i svi ostali - cute kao zaliveni!
More, motka! I to ona "g******"! Dokle ce oni nas u zdrav mozak?!!!!!
Cija je ovo Srbija?! Njihova, ili nasa - gradjana Srbije?!!!!

Vanja

pre 11 godina

"Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević

Znači, po njemu je normalno da u preduzećima umesto stručnjaka-profesionalaca sede partijski drugovi. A, setite se predizborne kampanje kada su im puna usta bila departizacije.

pera

pre 11 godina

"Ne može se sedeti na dve stolice, ne može se ponižavati SNS. Socijalisti su recimo u Beogradu dobili tri puta manje glasova od nas, a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća", rekao je Vučević.

E upravo zbog ove recenice ja nisam izasao na izbore. Politicarima u Srbiji izbori su legitimitet da pljackaju. I svi su takvi. Pa koalicioni pregovori nisu rasprave o programskim razlikama i usaglasavanje stavova, vec raspodela plena. Zato, pametni pakujte kofere i bezite odavde, jer dugo u zemlji Srbiji svanuti nece.

milan

pre 11 godina

Ko je Milose tebe ucio demokratiji, ako uopste neko i jeste to moze biti samo okoreli radikalac ali nikako potencionalni evropljanin. Sramota da neko tako pljuje po volji gradjana kako onda moze da kaze da radi za narod, to je cista neistina.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Cekajte da se Dacic otrezni, jos od Guce nije ozbiljno odradio nista. Videcete vi kada Daca pocne da radi i Vucka ce da oduva.

mrgud

pre 11 godina

Pokrajinski deo SPSa pokušava da se oduži pokrajinskoj struji DS-a i da ostavi demokratsku stranku u vlasti u Novom Sadu... na sličan nacin je, nakon prošlih izbora na kojima SPS nije prešao cenzus ni u pokrajini ni u Novom Sadu, Pajtić dao SPS jednog člana svoje Vlade i nekoliko preduzeća i institucija u Novom Sadu.
BTW, takva koalicija SPS - SNS - DS bi namirila apetite svih lokalnih tajkuna!
Sad ćemo da vidimo da li Dačić kontroliše stranku koju vodi...

neverovatno,ali neko skroz posten!

pre 11 godina

A zasto ste gospodo naprednjaci onda kod nas u Pazovi ostavili SPS bez ucestvovanja u izvrsnoj vlasti i to sve kupovinom jednog odbornika za suvi kes od 7000e,a u NS bi da vam pomazemo pa kukate jel da? Pa zasto onda i dan danas ne razgovarate sa SPS o ucestvovanju u vlasti na lokalu? Mozda zato sto su naj obrazovaniji ljudi iz naseg mesta bili predlozeni za mesta koja ce da vode lokalnu samoupravu,pa ne bi znali ni da se snadjete u vodjenju lokalne politike sa njima.Inace nismo ni znali da nam je predsednik opstine i SNS ovde zavrsio fakultet kao sto pisu lokalne novine,bez obzira sto je i sam tvrdio da ima zavrsenu srednju skolu i to svi znaju.Tako da Bajatovicu,ne razbijaj vlast u Novom Sadu,ne dozvoli da te oni na lokalima ucenjuju,a njihovim vodjenjem lokalnih samouprava vec drasticno gube rejting na pojedinim opstinama,samo polako brzo ce izbori narode!!!

heavy

pre 11 godina

kad sam video naslov pomislih vidi ima neko i sa mozgom u SNS ali odmah ispod videh RAZLOG za preispitivanje koalicije .....mene ne cudi da vam je to razlog ali vi sto ste glasali za SNS valjda cete jednog dana shvatiti...ali bice kasno
samo da dodam da nisam za zute

Neko

pre 11 godina

Sve ovo jeste nelogično. Ali ima i gore. U Ćupriji ne da SNS nije u vlasti, iako je na izborima osvojio najveći broj odborničkih mesta u skupštini, već su vlast uzurpirala dva ćoveka, kojima se sudi za kriminal i mito, već godinama. Na čudan način, sve donete presude se ukidaju i vraćaju na ponovni postupak. A SPS to zdušno podržava. I nemoj niko da kaže da nije ništa strašno. Kako bi ste se osećali da vas kriminalci maltretiraju, prate , snimaju, maltretiraju vređaju. Strahovlada.Šta mi dočekasmo! A nismo za to glasali. Znači u ovoj zemlji sve se može.

Nestorović

pre 11 godina

Interesantno da mu ne smeta koalicija DS-SNS u Rakovici. Naravno da njemu na kraj pameti nije "preispitivanje koalicija" nego neko mu je dao znak da krene. Kao, ne radimo to mi iz vrha sranke, to "baza" traži. Glavna je tema divlja privatizacija i velike pljačke, zato ne razumem ni ove što pate za žutim režimom. Država je ekonomski uništena, o tome mislite, ovo su trice i kučine.

Alavost i bezobrazluk

pre 11 godina

"Tražimo da Glavni odbor SNS ponovo glasa o koaliciji sa SPS, pa makar cena toga bili i novi izbori, kojih se mi ne plašimo", rekao je Vučević na konferenciji za novinare.

Pa naravno, sve to zbog brige za narod. Samo, pre ce biti da nije bilo dovoljno mesta da se sve SNS-ovske stranacke guzice udobno smeste u fotelje i prikljuce na infuziju narodnih para, pa hajd Jovo nanovo. A i pocelo nezgodno cackanje oko korupcije, pa bolje da se ODMAH obori Vlada.
E, stvarno nam ovako blentavima nema spasa!

pepa

pre 11 godina

Gospoda iz SNS treba da budu srećni što ih je Dačić primio u vladu i neka ne zanovetaju mnogo da ih ne izbaci iz vlade. Ako nastave da se ponašaju ovako moglo bi im se desiti da ih Dačić disiplinuje i pokaže im ko kosi o ko vodu nosi u Srbiji.

Stevan

pre 11 godina

Dakle, problem je samo ko drzi preduzeca.. ccc strasno... S obzirom na to kako se ponasate otkad ste napravili vladu i te kako treba da se bojite novih izbora. Zato bulje cutite i "sedite di ste jer kaki ste ni za di ste niste".

crni domino

pre 11 godina

Ma, ajde, gde ce SPS da omalovazava SNS.
To socijalistima nije u mentalitetu. Oni su fini jos od devedesetih kada su govorili da su pobedili NATO, da Srbija nije u ratu, da se Srbija brani u Vukovaru, da su svi albanci izdajnici, i da su Srbi nebeski narod.
Sada se SPS malo promenio i mnogo vise obraca paznju kako da sto vise napuni kofere i kofercice! E, tu im smeta SNS!
Vucicu, pamet u glavu!

@Eн

pre 11 godina

Па у Смедеревској Паланци,СНС је са ДС,ДСС и ЛДП на власти.Трговина и даље траје.Наиме,ако се промени власт у Новом Саду,у Паланци ће опет бити са СПС.

BoKi

pre 11 godina

Znači nisu bitni interesi građana ili odbornička mesta, nego "držanje preuzeća", kako reče čovek. Možda se i slučajno odao... a možda su sve maske ionako pale...

Shuluburic

pre 11 godina

SPS je vrhunska muzičarka!
Izmuzla je DS, sad muze NS.
Bravo!
Biće da je istina da u "Srbiji zemlji da prevrne" jedino komunisti (potomci) znaju da vode politiku! Ostali im ni do kolena nisu!

raša

pre 11 godina

Smešni su svi... baš njih briga za narod, za bedu, za težak život, njima je samo bitno da podele plen, da imaju svoje ljude u što više javnih preduzeća i da muzu dok su na vlasti

Milanche

pre 11 godina

A to je dakle najbitnija stvar, ko drzi kolko posto javnih preduzeca? To bese ona departizacija sto ste obecavali i potpisivali pred izbore?

Prevaren

pre 11 godina

Niko nije prevaren kao glasaci SNS-a. Dinkic im kolo vodi, SPS ih vuce za nos, departizaciju niko i ne spominje a kamoli kradju glasova.Dobro su nas zeznuli. I svaka cast svakome ko opet glasa za njih.

Mc

pre 11 godina

Ha-ha-ha. Pa sto ne preuzmete lokalni vlast i u Senti? Uh pa zaboravio sam da vasa kompletna vladajuca koalicija zajedno sa "novokupljenima" ima 4! mesta od mogucih 29. (1KEUR Dinkic 3 + SPS 1)

djordje

pre 11 godina

A drugovi naprednjaci,voleo bih kada bi i na Rakovicí ,bili tako principijalni i formirali vlast
sa socijalistima. Pozdrav KOMUNJARA

MUKNAVI

pre 11 godina

U Tajkuneriji na sve strane sela gore,a babe se cesljaju!Sta se moze,na isborima uvek njih biraju,premestaju,a one se opustile i raspalile da se cesljaju sve vise i vise,kako plamen zahvata po Tajkunskoj prciji.

Samo pitam

pre 11 godina

Logicno je da se na lokalu preslika vlast koja je i na republici ...
(Ruzica, 18. avgust 2012 20:02)

Da li bi bili ljubazni, pa da ovo ponovite kad više ne budete na vlasti na republičkom nivou?

Novi izbori, pa koliko god da to košta

pre 11 godina

Ma kako da ne, po jedni republički izbori svaka tri meseca... pa ako nam to i ne pomogne (a neće), makar će nam biti lakše - non-stop ćemo živeti u predizbornoj virtuelnoj realnosti, pa će nam se bar činiti da nam je super... :))))

ztesic

pre 11 godina

Ovu izjavu o 30% preduzeća kad bi izjavio u pravoj drzavi, bio bi ismejan za ceo život. Sramota. Najgore od svega je to što mi to posmatramo kao da je najnormalnije.

praznina

pre 11 godina

Stice se utisak da ova koalicija nista i ne radi, najavljivanje hapsenja je njihov cini se jedini razlog pojavljivanja u medijima.

maksa

pre 11 godina

e bato, ajde javi aci da ispuni predizborno obecanje oko "neke" izborne kradje pa onda da objasnite sta znaci rec "departizacija" i da li postoji u vasem politickom obecanju!

batistuta

pre 11 godina

Prvo očistite gradski odbor od preletača kao i nekvalitetnih ljudi pa tek onda idite na izbore.Kad ih sad niste potukli do nogu ni na sledećem vanrednim izborima im nećete moći ništa.Znači prvo spremanje hitno u svom dvorištu pa tek onda sa ovakvim stavom koji je po meni o.k.
A što tiče ovih iz sps-a nema tu ništa čudno to ste trebali da znate da su u fazonu pesme"malo Slađa malo Zorka"...

Vuk87

pre 11 godina

@Fokus Slazem se da je SNS morao da mnogo toga da mimo logike Dacicu da bi bio u vlasti a to je mesto premijera,ministarstva koja su trazili i na kraju da prihvati i Dinkica jer je ovaj u kombinaciji sa Dacicem .Sve je to istina i Vucic je to svesno prihvatio medjutim sve je to definisano koalicionim sporazumom a u kome je definisana vlast na lokalu u svim gradovima sem Bg .Sada Dacic krsi taj sporazum tako sto se pravi nevest, dakle nije im dosta sto su sve dobili vec sada treba da ponizavaju SNS tako sto ce i da krse sporazum pa molim lepo, izbori su bolji od dalje agonije .

Sasa

pre 11 godina

Koalicija SNS,SPS i URS mi uliva poverenje da će se u ovoj zemlji nešto promeniti. Zar neko misli da ova koalicija treba da vadi zemlju iz čabra, dok će DS na lokalu da razvlači i ono malo društvene imovine što je ostalo.
(Kasper, 18. avgust 2012 20:56)

Sad mi je jasno kako su SNS i kompanija dobili izbore. Ovakvi ljudi , stranacki ostrasceni koji ne mogu bistre glave da rasudjuju, cine populaciju od blizu 20 posto onih koji izlaze na izbore.
Cemu onda sluze pokrajinski, i lokalni izbori ? Pa i kod Milosevica je "opozicija" drzala dvadesetak gradova u Srbiji, jer je narod tako hteo(doduse , moralo je da se protestuje 100 dana, ali ipak).
Zbog ovakvih stavova Vasi ljubimci nece izdrzati na celu drzave ni dve godine , mada , iskreno se nadam , ni toliko.

Vlast v preduzečima da se lakše krade

pre 11 godina

Očigledno je, da ti se ide za vlast u predutećima kako bi bilo više plena (krađe). Pustite preduzeća menagmentu a vi gospodo političari radite na donošenju zakona i propisa i s time olakšate rad u svim preduzećima pa i u onim u kojima nemate svoga diektora i svoj kontrolni odbor. Sa zakonima će te preprećiti krađe ali uzakoniti povratak ukredenog.

maksa

pre 11 godina

@ceca... nepismena, kaze se najjaca i stranka nije najjaca ako na izbore izadje +/- 50% birackog tela i pritom od toga ta "najjaca" stranka osvoji 30-ak %!

Srbin

pre 11 godina

A da pocnete malo da se bavite Srbijom i gradjanima Srbije a ne samo osvajanjem fotelja? Kad smo jedne promenili, sledece cemo jos brze menjati ako se ne opamete, sto je u Srbiji izgleda jako tesko.

Fokus

pre 11 godina

Vuk87, 18. avgust 2012 22:29 Tadic je odbio te ucene i nije pustio Dacica da bude premijer u prici sa DS-om,Vucic je hteo u vlast po svaku cenu i pristao je na Dacicevu ucenjivacku politiku,i ne vidim sad razloga da se bune,a pogotovo ne da im to bude alibi za bilo sta...znali su u sta ulaze,pa pravili su vladu skoro 2 meseca....

bezimena

pre 11 godina

Logicno je da se na lokalu preslika vlast koja je i na republici ...
(Ruzica, 18. avgust 2012 20:02)

Nema to veze ni sa pameću, ni sa demokratijom! Da je to normalno, onda bi postojali samo republički izbori, ili predsednički, pa ko dobije najviše glasova da oformljuje vlast "odozgo na dole". Nedopustiv je pritisak novokomponovane vlasti da se "preslikava", to je čista DIKTATURA i beskrupulozno izigravanje VOLJE GRADJANA!

total evil

pre 11 godina

folklor!!! leba i igara!!!!
joj, da li ima jos nekog koga mozete prevariti tim vasim performersima?
Dacicu daj bre raspusti vladu i kazi istinu da su ovi nedostojni obavljanja drzavnickih funkcija i da im je mesto u istoriji ne u opoziciji

Andria

pre 11 godina

"a danas drže u glavnom gradu 30 odsto preduzeća".
Pa sta je bre ovo, podela ratnog plena kao u srednjem veku. Oni su bar krvavili u ratovima, a cime su ovi paraziti sve to zasluzili?

Deki

pre 11 godina

Vučić je govorio da je svaka republička vlast bez SNS nelegitimna jer je SNS dobio najviše glasova na izborima.Sada na lokalu to više bije bitno.Bitno je da se peslika republička vlast???

Ns

pre 11 godina

Slobodane socijalisti mogu da drze Canka na vlasti u NS iz cistog razloga sto je covek previse dobio glasova na izborima i matematika im ne ide na ruku i da hoce tesko je izvodljivo.