Četvrtak, 05.07.2012.

14:36

Svi zajedno na proslavi 4. jula

Ambasada SAD u Beogradu priredila je prijem povodom obležavanja Dana nezavisnosti. Ambasadorka Vorlik poručila je da postoji široko partnerstvo SAD i Srbije.

Izvor: B92

Svi zajedno na proslavi 4. jula IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

Kritičar

pre 11 godina

Novi predsednik zna pravila ponašanja u visokom društvu i došao je sa suprugom. Tadić nakon što je izgubio na predsedničkim izborima, nakon što nije uspeo kao mandatar za sastav nove vlade, silnih afera koje svakodnevno izbijaju u javnost o lažima i zloupotrebama njegovih najbližih saradnika, pojavio se na ovakvom skupu bez supruge i slikao sa dvema mladim devojkama. Niko drugi samo on...... neka samo tako nastavi, ali neka iseli iz predsedničke vile i neka prestane da koristi predsednički auto - blindirani Mercedes. O svom trošku neka izigrava frajera

sd

pre 11 godina

Sramotno. Dok hiljade placu za izgubljenim svojim najmilijim a hiljade ne samo izgubljenim najdrazim, nego i izgubljenog stvaralastva citavog zivota, od amerockog bombardovanja. Bezumni slave sa zlotvorima i krvopijama, kao da se nista nije ni desilo. Zalosno a i boliiiii.....

jogi

pre 11 godina

pristojna komunikacija među liderima vodećih stranaka je nešto što može da raduje, bez zluradosti. očigledno je da se između 2 najveće stranke uspostavio korektan odnos, dok jogi letačima pada rejting.

Mikica

pre 11 godina

Kao što reče Vedrana Rudan u jednoj emisiji pre par godina Tomislavu Nikoliću, kad je ovaj pominjao i kritikovao Tadića. "Gospodine, predsednik Srbije nije Tadić nego Montgomeri (tadašnji ambasador SAD u Srbiji), isto tako je u Hrvatskoj". Tako da, ništa iznenadjujuće.

George Carlin

pre 11 godina

@Klub rotara: ima logike, da znaš... uglavnom, kakva god vlada da bude, drugi će nam je praviti. White pages until further notice.

D.

pre 11 godina

Mi veštice ćemo uskoro ustupiti metle onima kojima je potrebna da počiste političku scenu Srbije. Dosta je bilo prosipanja magle.

Srbin

pre 11 godina

Jel mozete vi da zaboravite bombardovanje Srbije? Ja ne mogu.
(Milan, 5. jul 2012 23:19)

A ko ti traži da zaboraviš?
Nećemo zaboraviti ni Jasenovac - a živeli sa Hrvatima još 50 godina nakon toga zajedno u istoj državi kao da se ništa nije desilo?
Nećemo zaboraviti ni albanske teroriste i trgovinu organima a želimo da se Albanci vrate u sastav Srbije i da živimo sa njima zajedno?
Koliko stvari u istoriji ne treba da zaboravimo? Ali nekako nam američko bombardovanje najviše smeta? (uzgred ne američko već NATO bombardovanje.)

Hrišćanstvo nas uči da praštamo - ali to ne znači da treba išta da zaboravimo!

Student koji je zapalio zito :)

pre 11 godina

Brateee, gde ja zivim ? Pa jel ovo Sirija? ? ? Pa ljudi, proslava je dana nezavisnosti USA ! Nasa politicka elita otisla na prijem. Sta je trebalo da rade?? Da bojkotuju?
Koji ste vi LUZERI I PACENICI, neverovatno :))
Al da zapevamo onu nasu :) Amerika, Amerikaa zemljaaa velikaaa , ali metar moga sela Amerikaaa celaaa :)
Nadam se samo da ima mladih ljudi koji ce ovu napacenu zemlju u buducnosti odvesti kuci,u EVROPU, gde i geografski i intelektualno pripada.

Ana

pre 11 godina

Ajde nije mi cudno za Tadica, Draskovica...oni su uvek bili prozapadno orijentisani. Ali gledati Tomu i Vucica, dojucerasnje clanove SRS-a, i protivnike svega sto dolazi iz SAD-a...e to je vec nesto...

Mile NS

pre 11 godina

SRAMOTA !!! setite se gospodo političari i državni predstavnici da isti ti Amerikanci na čije slavlje idete ne priznaju granice naše Srbije !!!

U ime naroda

pre 11 godina

Gledam slike, znojavi, izgužvani, pale frizure... K'o da su izlazili iz trole na srednja vrata po novim BusPlus pravilima ;)

Evropska Srbija

pre 11 godina

Sretan Dan nezavisnosti ambasadi SAD i drzavi SAD.
Pomozite nam da nasa drzava Srbija i mi gradjani jednom dobijemo svoj Dan nezavisnosti.
Dan kada su gradjani Srbije pobedili UDBU i postali slobodni.

gs2

pre 11 godina

Kad sve pogledam i lepo razmislim, bolje da smo ostali pod turcima.. Sada bi bili velika i razvijena drzava i ne bi se ovako glupirali i sramotili.. ne bi imali ovako "karakterne" i nesposobne politicare..

Neko Iz Mase

pre 11 godina

A, da nije malo ovaj B92 forum selektivan, u najmanju ruku.
Kriticki komentari se, jelte, malo, ne objavljuju. Nema problema, sto bi rekli Jugosloveni.
Sve sto se trulo zamaze, izbije na drugu stranu. To zna svaki priuceni moler, da izvinu pravi Majstori.

buki

pre 11 godina

N3kada su isli kod turaka na kanabet,sada kod amerikanaca na prijem...
Sta se promenilo od tada?... mala zemlja, sitni ljudi, samo u jednom periodu zablistase a onda se ugasise kao zizak....

Dan nezavisnosti

pre 11 godina

Na današnji dan, SAD su postale nezavisne od kolonijalne vlasti. Čestitam im slobodu.
Sudeći po slikama, i mi ćemo jednog dana morati da počnemo antikolonijalno da razmišljamo.

su-no-ko

pre 11 godina

Ne vidim nikog iz SRS, a nema ni Koštunjavog, on je nekada dolazio na ovu svečanost.
@ (mirko, 5. jul 2012 21:56)

Krenuli su masovno, ali im na kombiju puče guma.

politicari

pre 11 godina

...ako i treba. E sad da su pametni ko sto je bio Broz, pa da iskoriste ekonomsko-politicku situaciju u svetu, pa da uzimaju kredite i od Moskve i od Vasingtona... pa cemo opet lepo da zivimo od nerada :)

Svetlana

pre 11 godina

koalicija SNS-DS u najavi!
Ili su samo hteli nesto Dacicu da poruce?
Ne stoji Bole na takvim prijemima (kada zna da ga svi slikaju!) sa bilo kim tek tako....

Zagor

pre 11 godina

@Vlad1389:

Kako ti uopste mozes da znas dali sam glasao ili nisam? Kako mozes ti da znas koju politicku opciju ja preferiram? Kako to da ti znas moju poziciju i moje ubedjenje? Kako sve to, kada ti uopste neznas ko sam ja. Evo, nisam nikada i necu nikada glasati za SPO. Mozda je to za tebe problem, za mene nije. Sve drugo sto ti pises nema veze sa vezom. Beli listici mene ne interesuju, to su ipak neki drugi ljudi. "Moji" nisu u politici, jer ja se ne identifikujem sa politicarima. "Moji" su moja familija i moji prijatelja. Dobro je da postoje razne partije, to se zove demokratija. Srbija nije diktatorska zemlja i ja cu da pisem moje komentare po mom ubedjenju. Svaka dalja diskusija bi sada bila suvisna.

Gradjanin Srbije

pre 11 godina

Gledam sve ovo i razmisljam i place mi se kakvo su nama zlo naneli Udbaski banditi 90-ih godina kada su uspeli da zarate sa celim svetom , tako da nas nasi vekovni saveznici bombarduju.
Drzavi USA , nasim najvecim saveznikom ,zelim sretan praznik sa molbom da nas konacno oslobode iz celjusti UDBE i da postanemo slobodna drzava Srbija.
Toliko nam dugujete, gradjani Srbije su takodje podneli velike zrtve kako tokom ovih zadnjih ratova tako i 45-e godine kada su Udbaski banditi upali u Srbiju i pocinili stravicne zlocine i likvidacije gradjana Srbije, prilikom uvodjena boljsevicke diktature kada je brutalno likvidirano preko 80000 gradjana Srbije a preko 200000 na silu oterano iz svojih domova i svoje zemlje.
Red je da i mi gradjani Srbije konacno dobijemo svoju normalnu drzavu , da se svi odgovorni za stravicne zlocine pocinjene nas gradjanima Srbije procesuiraju, i da Srbija dobije svoju zvanicnu istoriju, da nam deca i unuci ne uce vise laznu istoriju koju su drugovi napisali 45-e godine.
S postovanjem

laki

pre 11 godina

Dobro,to je radi reda,nije to problem,problem je sto su to sve dugogodisnje pijavice naroda.Ko je normalan i mogao da poveruje da se oni toliko mrze koliko laju jedni na druge,svi oni vole bogatstvo i bas ih zabole za narod i bedu.Vidi se koliki obraz imaju oni koji pljuju po amerima,a sada zderu i piju sa njima i cak im to i prija.Pogresno je zaliti bilo koga od njih,jer ni oni ne zale narod koji su zavili u dugugodisnju bedu,oni,ne marsovci i neke druge sile.Znaci,njima je svima dobro i bez obzira ko kako izgleda na slikama,ja manekena uopste ne zalim,nasuprot bas mi je drago sto ga je "malisan" nasamario,a on ga je licno ojacao,sto nije nikako smeo uraditi.Niko nije prepredeniji od "maloga" ako mu se to dozvoli.Glasaci Tome mastera i aps Vucica,jeste zadovoljni hapsenjima vasih postenih i sposobnih politicara,i vi ste prevareni kao i glumac.Od hapsenja nece biti nista,ali da ce napuniti dzepove duboko,u to sam milion posto siguran.

AlexRS

pre 11 godina

Ljubiguzovici!!! Moze da se zove i Toma i Boris i Marko i Rajko pa i Rasim nama ce Srbima uvek ostati isto jer smo dno dna ovog sveta. Mi kao prvo ne cenimo svoje a covek koji ne ceni svoje ne moze ni tudje. E zato ovo sto vidite predstavlj aljubljenje tudjih guzica zarad svojih, sto je najzalosnije, sitnih interesa. A narod, ma ko ga j... i onako su navikli.

Klub rotara

pre 11 godina

Amerikanci vrse pritisak da se stvori velika koalicija jer ne mogu da gledaju Dacica. Ukoliko ih ne poslusaju, prete da ce izazvati nemire u Presevu i Bujanovcu sa Kosova u martu i srusiti vladu.

Samo posmatram iz inostranstva

pre 11 godina

Dragi zemljaci,

sto vise vase elite u dvoristu Ambasade, to su vam plate manje, veca nezaposlenost, korupcija i propast...
Put do boljeg zivota ne prolazi kroz Ambasadu osim ako se ne trazi iseljenicka viza.
Tada ima sanse ali je na kraju sve isto.
Rad, red, samopostovanje su jedini nacin da se uspe i kod kuce i u tudjini.

Lara Kroft

pre 11 godina

Mislim da Srbija treba na ostvari potpunu saradnju i sa istokom i zapadom, a da pre svega gleda interese sopstvenog naroda i države.Mislim da Vučić zna šta je najbolje za Srbiju.

Valter za SRBIJU - BEOGRAD

pre 11 godina

Lepo, bas lepo, samo gde gi je djilas.
e djilas uvodi Bus Plus i farba parkonge, a i brine o zaposlenima u gradskoj upravi beograda, snima ko sta misli, ali zato je vredan ide sa ridzama u kontrolu.
Valter za Srbiju

Drzi se Borise

pre 11 godina

Zao mi je Borisa. Bas izgleda izmuceno. Sigurno da je kao politicar pravio mnoge kompromise, cesto i na stetu naroda ali on je ok covek. Vidi se to i iz njegovog tuznog pogleda. Ja sam za njega glasao samo jednom, zadnji put nisam ni izasao ali mu zelim sve najbolje.

Alan Ford

pre 11 godina

Evo dokaza da u celom svetu postoje "beskicmenjaci " koji se bave politikom. Samo pogledajte taj video . Svi su isti i sa ove i sa one strane "bare". Kratkom recju mafija je nasla nacin da se legalizuje sto kroz crkvu sto kroz biznis i sve povezala kroz politiku. Ljudi su u opasnosti.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

@DULE NS:

Mozda je to sto kazete zaista ludilo, mozda smo zbog toga toliko i "propali" ali, kako nazvati ovo americko idolopoklonstvo, ovoliko podrepasnje, ovo uvlacenjeod strane domace "elite"? Ne mozemo, niti treba, bilo kome da "palimo samare" ali, ne moramo hrliti dzelatu "na rupu", ne moramo im tako ponizno ruke ljubiti i pokazivati nasu ropsku rajinsku snishodljivost. Oni jesu mocni, oni jesu velika sila, koja, cini se, nije mentalno dorasla, tolikoj oruzanoj moci u svojim rukama ali, ta sila nas i dan-danas, doduse ne bombama, ubija, davi i ponizava?! Njihovi milioni, koje su nam preko USAID-a dali, najvecim delom su zavrsili u njihovim sopstvenim dzepovima i americkim bankama.Zar su morali da nas bombarduju osiromasenim uranijumom da bi nam slali skenere za brzo otkrivanje raka?! Mislim, svaka njima cast, treba ih postovati, ali ne zbog toga sto oni to zasluzuju vec zato sto ne poidlezu zakonu i medjunarodnim normama a to je nesto sasvim drugo. Mislim da je pristojna udaljenost najbolje resenje za Srbiju.

barracuda

pre 11 godina

Ambasadi SAD u Beogradu, svim gradjanima SAD cestitam Dan nezavisnosi.
Svi ostali sto ovde komentarisete sa razlogom ove nase japijevce, trebamo ih sve od reda pitati: "Zasto jedino Srbija nema Dan nezavisnosti ili ti Dan samostalnosti, vec su samo nasledjivali neke preminule tvorevine u nekom samo njima znanom kontinuitetu?". Drzave Srbije danas nema, imamo UDBAnistan, bez jasnih granica, orusenih svih institucija, bez bilo kakvog normalnog zivota nas obicnih gradjana. U takvoj nedovrsenoj tvorevini koja zaista zasluzuje ime UDBAnistan, samo ovo ime otkriva Sluzbu koja i dalje gradjane drzi u stegama i nametima bez ikakvog nagovestaja o promeni sistema, bez svake sanse da zivimo normalno sa svojim porodicama, da radimo i zivimo od svog rada. To su pitanja na koja moraju sva ova nametnuta nam"krem-elita" u Srbiji dati odgovore.
Necu napustati Srbiju ni ja ni moji bliznji, zemlju u kojoj sam se rodio, koja je najlepsa zemlja na svetu. Ja cu, ipak, ostati ovde i ciniti sve da ne pokleknem pred ovim klovnovima Sluzbe koja razjeda celokupno nase drustvo. Dok god to bude imalo bilo kakvog smisla.

Zoran

pre 11 godina

Da li je iko primetio da je na prvoj slici Tadicu kosulja sasvim, ali sasvim, vlazna ispod sakoa. Stres? Prema izrazu na licu - ekstreman stres. Ili su ga u podrumu upoznali sa tehnikama waterboarding-a?

МосквичБ

pre 11 godina

Gde je bio Ceda dok su ovi nazdravljali? U kuhinji pravio zakuske i koktele?
(Party, 05. jul 2012 19:33)

Цртао је усамљен...

Nikola

pre 11 godina

Ja jesam patriota al nemrzim ameriku, nek nam daju 20tak milijardi pomoci sto su predali kosovo albancima, ulazimo u nato pod uslovom da mi nikad necemo ucestvovati u dejstvima protiv Rusije ili druge slovenske zemlje i to je sve. Gazicemo za njih i u Afganistanu, Pakistanu , Indiji bilo gde i ko bude sledeci.

Stevan

pre 11 godina

Nikolic izgleda kao pravi predsednik, Tadic kao p*****, Cvetko nije prisutan, Daca se slihta Vorlikovoj ali ova ocigledno ne preferira malog Slobu, Bota pokusava da se slihta Vucicu, jednom recju, mangupe moze da pomori, pardon pomiri jedino gazdarica.

ptica trkacica

pre 11 godina

@bez blama u kafani

ee baci pogled samo ko je bio iz DSS na proslavi pa onda vici bez blama! Ako ne znas ajde da te ja podsetim onaj koji se najvise kune u ruse i koji se vise od Kostunice pojavljuje ispred DSS. Glavom bradom a i stomakom Nenad Popovic-rusofil

Vlad1389

pre 11 godina

@Zagor

Pa znam za koga nisi glasao. A posto kazes da nema tvojih u politici onda ne vidim ni za koga ces glasati. Beli listici? Bojkot izbora? Ma bravo, to je resenje za bolje sutra! Neko drugi ce popravljati stvari a mi cemo kao ona dva Mapetovca samo da gundjamo...

Kiza

pre 11 godina

E vidite, ovako to izgleda danas,a do juce Sam, kao radnik EPS_a,bio odbijen za Americku vizu ,zbog navodne saradnje sa pojedincima ovog skupa a sutrasnje koalicije ili ti nazovi vlade...

alal vera za fotografa

pre 11 godina

ali Daciceva fotka , vrh !!! zahvaljujem se fotografu , ulepsao mi je dan .
(s, 5. jul 2012 17:07)

posle tvog komentara sam se vratio da pogledam sliku, zagrcnuo se i smejao dobrih pet minuta i onda se vratio da ti lajkujem komentar :)

Branko

pre 11 godina

Bravo za Ambasadu, čestitke građanima SAD uz nijhov praznik. A ovim našim "balkancima" urazumite se sitnosopstvenici, nije Srbija vaša prćija, premala je i sve manja da vas trpi takve kakvi ste. Lepo vas ja videti na "fotkama" tako vesele, lepe i manje lepe. Međutim to Srbiji danas ne treba. Potrebno je poštenje, rad, odgovornost, čist obraz...

pedja

pre 11 godina

Je l ima neko od vas, kul ljudi sa b92, da je pogledao kojom pesmom Majk Peton pozdravlja novog predsednika Srbije? Evo linka.... http://www.youtube.com/watch?v=r6lvJ2JRwt0

Dusko

pre 11 godina

Nikada necu razumeti hejtere i banbuse koji imaju nesto protiv USA...
Ako nam je neko nekada nesto i dao, oni su najvise. Sad ce odmah neki o bonbardovanju NATO-a, pa zna se ko je sve to sredio i lepo nam montirao, ali uvek su nam mnogo, mnogo vise dali od bilo koga, pogotovo imperije zla, rusa...
Hm, nego o cemu su Vucic i Tadic pricali, neuobicajeno dosta slika njih dvojice..., he, he, he

Dule NS

pre 11 godina

"Zgranut sam brojem srpskih podrepasa. Tesko Srbiji sa ovakvim politicarima, uostalom da li ona vise i postoji kao drzava??? A sta tek reci o PERJANICAMA podrepastva, olinjalom Vuku, debelom Canku i slicnim neopgodama posliticke scene Srbije. A sta kazu o Danu borca Srbije?"
@ (vrscanin, 5. jul 2012 18:49)

-Znači, ti kada te neko pozove na rođendan odeš i opališ mu šamarčinu umesto čestitke i onda pobegneš? Čisto da se zna da nisi "podrepaš"?
-Bože, kada vidim kako ovaj narod razmišlja uopšte me ni najmanje ne čudi što ovako propadamo! Ovo je vrhunac ludila i gluposti!

iskustvo uci

pre 11 godina

AHA! Tu sam vas cekao. Beli listic i te kako ima opravdanje. Bila je veoma losa ponuda. I kvarljiva roba. Da su bolje radili ti glasovi bi nekome pripali. A ovako, ko vam je kriv. Beli listic je jedino moralno opravdan glas.

sroza

pre 11 godina

ovo je mnogo lepo i perspektivno - slažu se srbi. al bojim se do prvog pojavljivanja pred često spominjanim gladnim narodom. ajde da shvatimo da je ova skladna ekipa gladnija od naroda pa da im pošaljemo poljubac podrške - manji ste monkeysi nego što verujete! i nije sramota paliti se na bugzyja s., harward, disneyland i jennu j.!

Nebojsa

pre 11 godina

Kazu da se Dacic jedva pozdravio sa Tadicem,e moj Dacicu ti bi Tadicu trebao da podignes spomenik za zivota jer da njega nije bilo ti bi sad jedva presao cenzus zajedno sa svojim prijateljima iz SPS-a koji se ponasaju tako kao da ste dobili 95% glasova i ponasaju se kao da su skinuli sve zvezde sa neba jer nosevi su im toliko visoko.Ali nemoj da se sikiras dace bog da ni ne docekas sledece izbore jer ce te ranije smeniti,a na sledecim izborima tesko da ces preci cenzus.

Danny

pre 11 godina

@ (easter, 5. jul 2012 17:52)

Nema bas previse smisla ovo sto pricate.
Prvo da smo mi kojim slucajem na mestu US, tacnije da imamo sredstava kao oni, verovatno bi ceo svet cuo nas, ozbirom da bi bili sila.
Zbog cega generalizujete, prosecan Srbin ovo, prosecan Srbin ono. Kao da pricate viceve o Srbiji.
I zasto bi mi bili kao oni, zbog cega gledati u tudje dvoriste, mi smo mi i takvi smo kakvi smo, naravno da su potrebne promene ali ne takve kakve vi potencirate.
I molim vas, nemojte odgovarati u floskulama, detinjasto je.

bezimena

pre 11 godina

Muka mi vise da ih gledam,sveee zajedno.Idu po prijemima piju zezaju se a narod gladan
@ (lavor, 5. jul 2012 17:27)

Narod neka kupuje infuzioni rastvor umesto hrane, jeftinije je a održava....videli ste valjda kako je to radio T. master Nikolić i ništa mu nije falilo.

Max

pre 11 godina

Bio sam na prijemu, razgovarao i cestitao Meri dan državnosti SAD-a, razgovarao sa BT, TN, ID.....ljudi me molili da prihvadim mesto mandatara.....odbio sam ih bez razmišljanja :))))))

pesimista

pre 11 godina

grci napraviše vladu za tri dana a ovi gilipteri samo gledaju gde će se mufte ogrebati za alkohol i hranu.Glasači SNS a mislite li još uvek da su ovi vaši bolji od ovih iz Ds-a.

vrscanin

pre 11 godina

Zgranut sam brojem srpskih podrepasa. Tesko Srbiji sa ovakvim politicarima, uostalom da li ona vise i postoji kao drzava??? A sta tek reci o PERJANICAMA podrepastva, olinjalom Vuku, debelom Canku i slicnim neopgodama posliticke scene Srbije. A sta kazu o Danu borca Srbije?

Filip F. "Fico"

pre 11 godina

Ja sam obelezio (spojio) Dan borca i Dan ustanka naroda ove sadasnje drzave protiv nemackih okupatora. Ima tu malo i simbolike? Zar ne.

Nikola

pre 11 godina

Hvala Bogu da o nasoj sudbini ipak odlucuje neko drugi i normalniji od nas... Kada bi nasa sudbina bila u rukama ovih opskurnih ljudi sa ogromnom hipokrizijom mislim da nam ne bi bilo spasa...

zivojin

pre 11 godina

@ (easter, 5. jul 2012 17:52)

Da, istina boli, narocito ona prava. Sve to su oni i srusili, nije ih Srbija zvala da obnavljaju. Znate li koliko nasih mrtvih pociva od Americke pomoci? Znate li koliko Srbija ima prognanih zbog Americke pomoci...... Vi ste licemerni, ako ste za njih verovatno radili i lepo zaradjivali to ne ynaci za nas Srbe nista.

Poldi

pre 11 godina

Vladimire,
a sto osim patrijarha? Pa on je gori od ovih politicara. Sekularna drzava a mesa se u politiku. O profiterstvu crkve koju vodi da i ne govorimo.

Milijan

pre 11 godina

Naravno da predsednik države mora preko reda da uđe, ali mi je jako drago što je Aleksandar Vučić čekao u redu. To govori o njemu i očigledno da ne ide na konsultacije u američku ambasadu.

Zagor

pre 11 godina

Zar i opet Draskovic na prijemu? Taj leti i u Ameriku na molitveni dorucak, a predsednik je jedne totalno marginalne partije. Sta to Ameri imaju od Draskovica? Ili mi tu nesto neznamo?

Zorica-Canada

pre 11 godina

.....ja na sve to gledam onako, sa zenske strane-kako lepo izgleda gospodja Dragica. Prava PRVA DAMA !!!! Svaka joj cast. PS.-secam se u novijoj proslosti, kada je bio samit G7,pa je bilo reci ko od ucesnica ima nesto najbolje.....Tada su u Canadi rekli: " Ako u ekonomskom pogledu na ovom samitu nismo naj, naj, mi s ponosom barem imamo NAJLEPSU PRVU DAMU.( bila je to nasa Mila, SRPKINJA).Eto vidite, kako mudar svet iz necega maloga, izvuce razlog za nacionalni PONOS.....

N

pre 11 godina

Kada glasaci budu slozniji u izrazavanju svoje volje, ali i posle prebrojavanja glasova i rezultata po kome je od izaslih 70%, nevazecih listica bilo bar 80%, sa hrabroscu i odgovornoscu da se suoce sa svakojakim malverzacijama u tom medjuperiodu do formiranja prelaznih institucija, tek tada ce ovakvi "skupovi" "znacajnih" licnosti prestati da "krase" naslovnice tzv. medija.
Moze i na druge nacine, od kojih je jedan velika angazovanost gradjana u politickom zivotu i formiranje autenticnog politickog profila, velika zainteresovanost i pracenje rada institucija sa hrabroscu da se suprotstavi korupciji... I jos mnogo toga.
Ako ste zadovoljni dok sve propada, imate jos uvek za pivo i slavsku trpezu, a voajerski posmatrate ovakve skupove i uzivate u sitnim ogovaranjima tzv. mocnika - tako ce vam ostati, ili biti gore. Vas izbor.

easter

pre 11 godina

Verujem da je mnogo zanimljivije za javnost ko je bio, ko s kim , sta su radili, sta su pricali i sve ostale trac varijante... Meni, je, medjutim, jako vazna ova godisnjica USAID-a; ti ljudi su platili veliki broj obnova skola i bolnica po Srbiji, i NIKAD nisam cula da je iko odavde rekao: " Ma, vazi, to su americke prljave pare, ne zelim ih...". Naprotiv, svi su ih iskoristili, kolike god da su sume u pitanju... A nesto se ne bih zaklela da su se svi korisnici istih sredstava klonili osuda i ogovaranja Amerikanaca, makar i u uskom krugu prijatelja i poznanika... Sto, osim sto je licemerno, jos je i odvratno... Pokusajmo samo da zamislimo NAS u situaciji Amerikanaca... Ko bi odavde dao pare da se renoviraju skole i bolnice u USA, a da od toga nema nikakve koristi? I, kad smo vec kod toga, cak i da ima koristi? Mogu da se kladim da bi prosecan Srbin rekao: " Ma, boli me uvo za Amerikance...". A oni cak, u vecini, ni ne znaju gde je ni sta je Srbija... Pa ipak su spremni da daju neke pare za opste dobro... Zato, nemojmo da im se podsmevamo... Mi nikad necemo biti ni priblizno onom sto su oni sada... Ma koliko nam to uvredljivo zvucalo... Istina, uglavnom, BOLI...

Grobar sa Floride

pre 11 godina

Kao gradjanin (i) SAD, upucujem protest zbog trosenja para poreskih obveznika jedne velike, nekada mocne zemlje. Ako nastave ovako, za jedno 8 godina doci ce na nivo Srbije, gde su se ljudi folirali godinama, gde im je bitno "da li je neko nekom okreno ledja", gde dozivljavaju vrhunac citajuci o hrani iz Mekdonaldsa i Hajata....
Zarad, satro, simpaticnog , citanja ambasadorke na srpskom jeziku, zarad, dvolicnog prijema onih zbog kojih su bombardovali ( humano ) ovo malo jada od infrastrukture, zarad tih gluposti, trositi pare kojih nema. Novo stampanje para nas ceka, gospodjo ministaka.

gradjanin cane

pre 11 godina

konuzin - vorlik = ubedljiva pobeda rusije na neravnom terenu u srbiji.
da li je to rezultat 840 miliona usaid dolara (od kojih je makar pola otislo na velike plate i zakupe skupih stanova vajnih eksperata)

Dule NS

pre 11 godina

-Da li je i Ivica pozvan?
-Nemojte da ga ne pozovete molim vas, prošli put kada je Hilari pričala sa Tomom prelomio je da bude premijer da bi i on malo pričao sa njom. Kada mu je Toma dao tu šansu odmah je pozvao Hilari telefonom, ali ga ona oladila opet...
....Ako ni sada nije pozvan, možda će poželeti da postane predsednik ili čak nj.k.v. sa sve Patrijarhovim blagoslovom!
-Pa kad onda otvori još jednu skelu sa Bosnom sa sve KUD... ih bre!

Simbolika 4. jula

pre 11 godina

Ambasadorka je zaboravila da pomene 71 godinu od 4. jula 1941. Muzej 4 jula u Botićevoj ulici nalazi se na svega par stotina metara udaljenosti od Užičke ulice.

Zagor

pre 11 godina

Zar i opet Draskovic na prijemu? Taj leti i u Ameriku na molitveni dorucak, a predsednik je jedne totalno marginalne partije. Sta to Ameri imaju od Draskovica? Ili mi tu nesto neznamo?

easter

pre 11 godina

Verujem da je mnogo zanimljivije za javnost ko je bio, ko s kim , sta su radili, sta su pricali i sve ostale trac varijante... Meni, je, medjutim, jako vazna ova godisnjica USAID-a; ti ljudi su platili veliki broj obnova skola i bolnica po Srbiji, i NIKAD nisam cula da je iko odavde rekao: " Ma, vazi, to su americke prljave pare, ne zelim ih...". Naprotiv, svi su ih iskoristili, kolike god da su sume u pitanju... A nesto se ne bih zaklela da su se svi korisnici istih sredstava klonili osuda i ogovaranja Amerikanaca, makar i u uskom krugu prijatelja i poznanika... Sto, osim sto je licemerno, jos je i odvratno... Pokusajmo samo da zamislimo NAS u situaciji Amerikanaca... Ko bi odavde dao pare da se renoviraju skole i bolnice u USA, a da od toga nema nikakve koristi? I, kad smo vec kod toga, cak i da ima koristi? Mogu da se kladim da bi prosecan Srbin rekao: " Ma, boli me uvo za Amerikance...". A oni cak, u vecini, ni ne znaju gde je ni sta je Srbija... Pa ipak su spremni da daju neke pare za opste dobro... Zato, nemojmo da im se podsmevamo... Mi nikad necemo biti ni priblizno onom sto su oni sada... Ma koliko nam to uvredljivo zvucalo... Istina, uglavnom, BOLI...

gradjanin cane

pre 11 godina

konuzin - vorlik = ubedljiva pobeda rusije na neravnom terenu u srbiji.
da li je to rezultat 840 miliona usaid dolara (od kojih je makar pola otislo na velike plate i zakupe skupih stanova vajnih eksperata)

Simbolika 4. jula

pre 11 godina

Ambasadorka je zaboravila da pomene 71 godinu od 4. jula 1941. Muzej 4 jula u Botićevoj ulici nalazi se na svega par stotina metara udaljenosti od Užičke ulice.

Nikola

pre 11 godina

Hvala Bogu da o nasoj sudbini ipak odlucuje neko drugi i normalniji od nas... Kada bi nasa sudbina bila u rukama ovih opskurnih ljudi sa ogromnom hipokrizijom mislim da nam ne bi bilo spasa...

bezimena

pre 11 godina

Muka mi vise da ih gledam,sveee zajedno.Idu po prijemima piju zezaju se a narod gladan
@ (lavor, 5. jul 2012 17:27)

Narod neka kupuje infuzioni rastvor umesto hrane, jeftinije je a održava....videli ste valjda kako je to radio T. master Nikolić i ništa mu nije falilo.

Milijan

pre 11 godina

Naravno da predsednik države mora preko reda da uđe, ali mi je jako drago što je Aleksandar Vučić čekao u redu. To govori o njemu i očigledno da ne ide na konsultacije u američku ambasadu.

pesimista

pre 11 godina

grci napraviše vladu za tri dana a ovi gilipteri samo gledaju gde će se mufte ogrebati za alkohol i hranu.Glasači SNS a mislite li još uvek da su ovi vaši bolji od ovih iz Ds-a.

Nebojsa

pre 11 godina

Kazu da se Dacic jedva pozdravio sa Tadicem,e moj Dacicu ti bi Tadicu trebao da podignes spomenik za zivota jer da njega nije bilo ti bi sad jedva presao cenzus zajedno sa svojim prijateljima iz SPS-a koji se ponasaju tako kao da ste dobili 95% glasova i ponasaju se kao da su skinuli sve zvezde sa neba jer nosevi su im toliko visoko.Ali nemoj da se sikiras dace bog da ni ne docekas sledece izbore jer ce te ranije smeniti,a na sledecim izborima tesko da ces preci cenzus.

Drzi se Borise

pre 11 godina

Zao mi je Borisa. Bas izgleda izmuceno. Sigurno da je kao politicar pravio mnoge kompromise, cesto i na stetu naroda ali on je ok covek. Vidi se to i iz njegovog tuznog pogleda. Ja sam za njega glasao samo jednom, zadnji put nisam ni izasao ali mu zelim sve najbolje.

Dule NS

pre 11 godina

-Da li je i Ivica pozvan?
-Nemojte da ga ne pozovete molim vas, prošli put kada je Hilari pričala sa Tomom prelomio je da bude premijer da bi i on malo pričao sa njom. Kada mu je Toma dao tu šansu odmah je pozvao Hilari telefonom, ali ga ona oladila opet...
....Ako ni sada nije pozvan, možda će poželeti da postane predsednik ili čak nj.k.v. sa sve Patrijarhovim blagoslovom!
-Pa kad onda otvori još jednu skelu sa Bosnom sa sve KUD... ih bre!

Poldi

pre 11 godina

Vladimire,
a sto osim patrijarha? Pa on je gori od ovih politicara. Sekularna drzava a mesa se u politiku. O profiterstvu crkve koju vodi da i ne govorimo.

Grobar sa Floride

pre 11 godina

Kao gradjanin (i) SAD, upucujem protest zbog trosenja para poreskih obveznika jedne velike, nekada mocne zemlje. Ako nastave ovako, za jedno 8 godina doci ce na nivo Srbije, gde su se ljudi folirali godinama, gde im je bitno "da li je neko nekom okreno ledja", gde dozivljavaju vrhunac citajuci o hrani iz Mekdonaldsa i Hajata....
Zarad, satro, simpaticnog , citanja ambasadorke na srpskom jeziku, zarad, dvolicnog prijema onih zbog kojih su bombardovali ( humano ) ovo malo jada od infrastrukture, zarad tih gluposti, trositi pare kojih nema. Novo stampanje para nas ceka, gospodjo ministaka.

Dule NS

pre 11 godina

"Zgranut sam brojem srpskih podrepasa. Tesko Srbiji sa ovakvim politicarima, uostalom da li ona vise i postoji kao drzava??? A sta tek reci o PERJANICAMA podrepastva, olinjalom Vuku, debelom Canku i slicnim neopgodama posliticke scene Srbije. A sta kazu o Danu borca Srbije?"
@ (vrscanin, 5. jul 2012 18:49)

-Znači, ti kada te neko pozove na rođendan odeš i opališ mu šamarčinu umesto čestitke i onda pobegneš? Čisto da se zna da nisi "podrepaš"?
-Bože, kada vidim kako ovaj narod razmišlja uopšte me ni najmanje ne čudi što ovako propadamo! Ovo je vrhunac ludila i gluposti!

gs2

pre 11 godina

Kad sve pogledam i lepo razmislim, bolje da smo ostali pod turcima.. Sada bi bili velika i razvijena drzava i ne bi se ovako glupirali i sramotili.. ne bi imali ovako "karakterne" i nesposobne politicare..

alal vera za fotografa

pre 11 godina

ali Daciceva fotka , vrh !!! zahvaljujem se fotografu , ulepsao mi je dan .
(s, 5. jul 2012 17:07)

posle tvog komentara sam se vratio da pogledam sliku, zagrcnuo se i smejao dobrih pet minuta i onda se vratio da ti lajkujem komentar :)

ptica trkacica

pre 11 godina

@bez blama u kafani

ee baci pogled samo ko je bio iz DSS na proslavi pa onda vici bez blama! Ako ne znas ajde da te ja podsetim onaj koji se najvise kune u ruse i koji se vise od Kostunice pojavljuje ispred DSS. Glavom bradom a i stomakom Nenad Popovic-rusofil

buki

pre 11 godina

N3kada su isli kod turaka na kanabet,sada kod amerikanaca na prijem...
Sta se promenilo od tada?... mala zemlja, sitni ljudi, samo u jednom periodu zablistase a onda se ugasise kao zizak....

Branko

pre 11 godina

Bravo za Ambasadu, čestitke građanima SAD uz nijhov praznik. A ovim našim "balkancima" urazumite se sitnosopstvenici, nije Srbija vaša prćija, premala je i sve manja da vas trpi takve kakvi ste. Lepo vas ja videti na "fotkama" tako vesele, lepe i manje lepe. Međutim to Srbiji danas ne treba. Potrebno je poštenje, rad, odgovornost, čist obraz...

U ime naroda

pre 11 godina

Gledam slike, znojavi, izgužvani, pale frizure... K'o da su izlazili iz trole na srednja vrata po novim BusPlus pravilima ;)

su-no-ko

pre 11 godina

Ne vidim nikog iz SRS, a nema ni Koštunjavog, on je nekada dolazio na ovu svečanost.
@ (mirko, 5. jul 2012 21:56)

Krenuli su masovno, ali im na kombiju puče guma.

МосквичБ

pre 11 godina

Gde je bio Ceda dok su ovi nazdravljali? U kuhinji pravio zakuske i koktele?
(Party, 05. jul 2012 19:33)

Цртао је усамљен...

Alan Ford

pre 11 godina

Evo dokaza da u celom svetu postoje "beskicmenjaci " koji se bave politikom. Samo pogledajte taj video . Svi su isti i sa ove i sa one strane "bare". Kratkom recju mafija je nasla nacin da se legalizuje sto kroz crkvu sto kroz biznis i sve povezala kroz politiku. Ljudi su u opasnosti.

AlexRS

pre 11 godina

Ljubiguzovici!!! Moze da se zove i Toma i Boris i Marko i Rajko pa i Rasim nama ce Srbima uvek ostati isto jer smo dno dna ovog sveta. Mi kao prvo ne cenimo svoje a covek koji ne ceni svoje ne moze ni tudje. E zato ovo sto vidite predstavlj aljubljenje tudjih guzica zarad svojih, sto je najzalosnije, sitnih interesa. A narod, ma ko ga j... i onako su navikli.

Evropska Srbija

pre 11 godina

Sretan Dan nezavisnosti ambasadi SAD i drzavi SAD.
Pomozite nam da nasa drzava Srbija i mi gradjani jednom dobijemo svoj Dan nezavisnosti.
Dan kada su gradjani Srbije pobedili UDBU i postali slobodni.

Dan nezavisnosti

pre 11 godina

Na današnji dan, SAD su postale nezavisne od kolonijalne vlasti. Čestitam im slobodu.
Sudeći po slikama, i mi ćemo jednog dana morati da počnemo antikolonijalno da razmišljamo.

Neko Iz Mase

pre 11 godina

A, da nije malo ovaj B92 forum selektivan, u najmanju ruku.
Kriticki komentari se, jelte, malo, ne objavljuju. Nema problema, sto bi rekli Jugosloveni.
Sve sto se trulo zamaze, izbije na drugu stranu. To zna svaki priuceni moler, da izvinu pravi Majstori.

Max

pre 11 godina

Bio sam na prijemu, razgovarao i cestitao Meri dan državnosti SAD-a, razgovarao sa BT, TN, ID.....ljudi me molili da prihvadim mesto mandatara.....odbio sam ih bez razmišljanja :))))))

barracuda

pre 11 godina

Ambasadi SAD u Beogradu, svim gradjanima SAD cestitam Dan nezavisnosi.
Svi ostali sto ovde komentarisete sa razlogom ove nase japijevce, trebamo ih sve od reda pitati: "Zasto jedino Srbija nema Dan nezavisnosti ili ti Dan samostalnosti, vec su samo nasledjivali neke preminule tvorevine u nekom samo njima znanom kontinuitetu?". Drzave Srbije danas nema, imamo UDBAnistan, bez jasnih granica, orusenih svih institucija, bez bilo kakvog normalnog zivota nas obicnih gradjana. U takvoj nedovrsenoj tvorevini koja zaista zasluzuje ime UDBAnistan, samo ovo ime otkriva Sluzbu koja i dalje gradjane drzi u stegama i nametima bez ikakvog nagovestaja o promeni sistema, bez svake sanse da zivimo normalno sa svojim porodicama, da radimo i zivimo od svog rada. To su pitanja na koja moraju sva ova nametnuta nam"krem-elita" u Srbiji dati odgovore.
Necu napustati Srbiju ni ja ni moji bliznji, zemlju u kojoj sam se rodio, koja je najlepsa zemlja na svetu. Ja cu, ipak, ostati ovde i ciniti sve da ne pokleknem pred ovim klovnovima Sluzbe koja razjeda celokupno nase drustvo. Dok god to bude imalo bilo kakvog smisla.

Klub rotara

pre 11 godina

Amerikanci vrse pritisak da se stvori velika koalicija jer ne mogu da gledaju Dacica. Ukoliko ih ne poslusaju, prete da ce izazvati nemire u Presevu i Bujanovcu sa Kosova u martu i srusiti vladu.

N

pre 11 godina

Kada glasaci budu slozniji u izrazavanju svoje volje, ali i posle prebrojavanja glasova i rezultata po kome je od izaslih 70%, nevazecih listica bilo bar 80%, sa hrabroscu i odgovornoscu da se suoce sa svakojakim malverzacijama u tom medjuperiodu do formiranja prelaznih institucija, tek tada ce ovakvi "skupovi" "znacajnih" licnosti prestati da "krase" naslovnice tzv. medija.
Moze i na druge nacine, od kojih je jedan velika angazovanost gradjana u politickom zivotu i formiranje autenticnog politickog profila, velika zainteresovanost i pracenje rada institucija sa hrabroscu da se suprotstavi korupciji... I jos mnogo toga.
Ako ste zadovoljni dok sve propada, imate jos uvek za pivo i slavsku trpezu, a voajerski posmatrate ovakve skupove i uzivate u sitnim ogovaranjima tzv. mocnika - tako ce vam ostati, ili biti gore. Vas izbor.

Kiza

pre 11 godina

E vidite, ovako to izgleda danas,a do juce Sam, kao radnik EPS_a,bio odbijen za Americku vizu ,zbog navodne saradnje sa pojedincima ovog skupa a sutrasnje koalicije ili ti nazovi vlade...

Gradjanin Srbije

pre 11 godina

Gledam sve ovo i razmisljam i place mi se kakvo su nama zlo naneli Udbaski banditi 90-ih godina kada su uspeli da zarate sa celim svetom , tako da nas nasi vekovni saveznici bombarduju.
Drzavi USA , nasim najvecim saveznikom ,zelim sretan praznik sa molbom da nas konacno oslobode iz celjusti UDBE i da postanemo slobodna drzava Srbija.
Toliko nam dugujete, gradjani Srbije su takodje podneli velike zrtve kako tokom ovih zadnjih ratova tako i 45-e godine kada su Udbaski banditi upali u Srbiju i pocinili stravicne zlocine i likvidacije gradjana Srbije, prilikom uvodjena boljsevicke diktature kada je brutalno likvidirano preko 80000 gradjana Srbije a preko 200000 na silu oterano iz svojih domova i svoje zemlje.
Red je da i mi gradjani Srbije konacno dobijemo svoju normalnu drzavu , da se svi odgovorni za stravicne zlocine pocinjene nas gradjanima Srbije procesuiraju, i da Srbija dobije svoju zvanicnu istoriju, da nam deca i unuci ne uce vise laznu istoriju koju su drugovi napisali 45-e godine.
S postovanjem

Filip F. "Fico"

pre 11 godina

Ja sam obelezio (spojio) Dan borca i Dan ustanka naroda ove sadasnje drzave protiv nemackih okupatora. Ima tu malo i simbolike? Zar ne.

Dusko

pre 11 godina

Nikada necu razumeti hejtere i banbuse koji imaju nesto protiv USA...
Ako nam je neko nekada nesto i dao, oni su najvise. Sad ce odmah neki o bonbardovanju NATO-a, pa zna se ko je sve to sredio i lepo nam montirao, ali uvek su nam mnogo, mnogo vise dali od bilo koga, pogotovo imperije zla, rusa...
Hm, nego o cemu su Vucic i Tadic pricali, neuobicajeno dosta slika njih dvojice..., he, he, he

zivojin

pre 11 godina

@ (easter, 5. jul 2012 17:52)

Da, istina boli, narocito ona prava. Sve to su oni i srusili, nije ih Srbija zvala da obnavljaju. Znate li koliko nasih mrtvih pociva od Americke pomoci? Znate li koliko Srbija ima prognanih zbog Americke pomoci...... Vi ste licemerni, ako ste za njih verovatno radili i lepo zaradjivali to ne ynaci za nas Srbe nista.

Valter za SRBIJU - BEOGRAD

pre 11 godina

Lepo, bas lepo, samo gde gi je djilas.
e djilas uvodi Bus Plus i farba parkonge, a i brine o zaposlenima u gradskoj upravi beograda, snima ko sta misli, ali zato je vredan ide sa ridzama u kontrolu.
Valter za Srbiju

Samo posmatram iz inostranstva

pre 11 godina

Dragi zemljaci,

sto vise vase elite u dvoristu Ambasade, to su vam plate manje, veca nezaposlenost, korupcija i propast...
Put do boljeg zivota ne prolazi kroz Ambasadu osim ako se ne trazi iseljenicka viza.
Tada ima sanse ali je na kraju sve isto.
Rad, red, samopostovanje su jedini nacin da se uspe i kod kuce i u tudjini.

Zorica-Canada

pre 11 godina

.....ja na sve to gledam onako, sa zenske strane-kako lepo izgleda gospodja Dragica. Prava PRVA DAMA !!!! Svaka joj cast. PS.-secam se u novijoj proslosti, kada je bio samit G7,pa je bilo reci ko od ucesnica ima nesto najbolje.....Tada su u Canadi rekli: " Ako u ekonomskom pogledu na ovom samitu nismo naj, naj, mi s ponosom barem imamo NAJLEPSU PRVU DAMU.( bila je to nasa Mila, SRPKINJA).Eto vidite, kako mudar svet iz necega maloga, izvuce razlog za nacionalni PONOS.....

vrscanin

pre 11 godina

Zgranut sam brojem srpskih podrepasa. Tesko Srbiji sa ovakvim politicarima, uostalom da li ona vise i postoji kao drzava??? A sta tek reci o PERJANICAMA podrepastva, olinjalom Vuku, debelom Canku i slicnim neopgodama posliticke scene Srbije. A sta kazu o Danu borca Srbije?

iskustvo uci

pre 11 godina

AHA! Tu sam vas cekao. Beli listic i te kako ima opravdanje. Bila je veoma losa ponuda. I kvarljiva roba. Da su bolje radili ti glasovi bi nekome pripali. A ovako, ko vam je kriv. Beli listic je jedino moralno opravdan glas.

laki

pre 11 godina

Dobro,to je radi reda,nije to problem,problem je sto su to sve dugogodisnje pijavice naroda.Ko je normalan i mogao da poveruje da se oni toliko mrze koliko laju jedni na druge,svi oni vole bogatstvo i bas ih zabole za narod i bedu.Vidi se koliki obraz imaju oni koji pljuju po amerima,a sada zderu i piju sa njima i cak im to i prija.Pogresno je zaliti bilo koga od njih,jer ni oni ne zale narod koji su zavili u dugugodisnju bedu,oni,ne marsovci i neke druge sile.Znaci,njima je svima dobro i bez obzira ko kako izgleda na slikama,ja manekena uopste ne zalim,nasuprot bas mi je drago sto ga je "malisan" nasamario,a on ga je licno ojacao,sto nije nikako smeo uraditi.Niko nije prepredeniji od "maloga" ako mu se to dozvoli.Glasaci Tome mastera i aps Vucica,jeste zadovoljni hapsenjima vasih postenih i sposobnih politicara,i vi ste prevareni kao i glumac.Od hapsenja nece biti nista,ali da ce napuniti dzepove duboko,u to sam milion posto siguran.

politicari

pre 11 godina

...ako i treba. E sad da su pametni ko sto je bio Broz, pa da iskoriste ekonomsko-politicku situaciju u svetu, pa da uzimaju kredite i od Moskve i od Vasingtona... pa cemo opet lepo da zivimo od nerada :)

Danny

pre 11 godina

@ (easter, 5. jul 2012 17:52)

Nema bas previse smisla ovo sto pricate.
Prvo da smo mi kojim slucajem na mestu US, tacnije da imamo sredstava kao oni, verovatno bi ceo svet cuo nas, ozbirom da bi bili sila.
Zbog cega generalizujete, prosecan Srbin ovo, prosecan Srbin ono. Kao da pricate viceve o Srbiji.
I zasto bi mi bili kao oni, zbog cega gledati u tudje dvoriste, mi smo mi i takvi smo kakvi smo, naravno da su potrebne promene ali ne takve kakve vi potencirate.
I molim vas, nemojte odgovarati u floskulama, detinjasto je.

Zoran

pre 11 godina

Da li je iko primetio da je na prvoj slici Tadicu kosulja sasvim, ali sasvim, vlazna ispod sakoa. Stres? Prema izrazu na licu - ekstreman stres. Ili su ga u podrumu upoznali sa tehnikama waterboarding-a?

Stevan

pre 11 godina

Nikolic izgleda kao pravi predsednik, Tadic kao p*****, Cvetko nije prisutan, Daca se slihta Vorlikovoj ali ova ocigledno ne preferira malog Slobu, Bota pokusava da se slihta Vucicu, jednom recju, mangupe moze da pomori, pardon pomiri jedino gazdarica.

Svetlana

pre 11 godina

koalicija SNS-DS u najavi!
Ili su samo hteli nesto Dacicu da poruce?
Ne stoji Bole na takvim prijemima (kada zna da ga svi slikaju!) sa bilo kim tek tako....

Vlad1389

pre 11 godina

@Zagor

Pa znam za koga nisi glasao. A posto kazes da nema tvojih u politici onda ne vidim ni za koga ces glasati. Beli listici? Bojkot izbora? Ma bravo, to je resenje za bolje sutra! Neko drugi ce popravljati stvari a mi cemo kao ona dva Mapetovca samo da gundjamo...

pedja

pre 11 godina

Je l ima neko od vas, kul ljudi sa b92, da je pogledao kojom pesmom Majk Peton pozdravlja novog predsednika Srbije? Evo linka.... http://www.youtube.com/watch?v=r6lvJ2JRwt0

Nikola

pre 11 godina

Ja jesam patriota al nemrzim ameriku, nek nam daju 20tak milijardi pomoci sto su predali kosovo albancima, ulazimo u nato pod uslovom da mi nikad necemo ucestvovati u dejstvima protiv Rusije ili druge slovenske zemlje i to je sve. Gazicemo za njih i u Afganistanu, Pakistanu , Indiji bilo gde i ko bude sledeci.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

@DULE NS:

Mozda je to sto kazete zaista ludilo, mozda smo zbog toga toliko i "propali" ali, kako nazvati ovo americko idolopoklonstvo, ovoliko podrepasnje, ovo uvlacenjeod strane domace "elite"? Ne mozemo, niti treba, bilo kome da "palimo samare" ali, ne moramo hrliti dzelatu "na rupu", ne moramo im tako ponizno ruke ljubiti i pokazivati nasu ropsku rajinsku snishodljivost. Oni jesu mocni, oni jesu velika sila, koja, cini se, nije mentalno dorasla, tolikoj oruzanoj moci u svojim rukama ali, ta sila nas i dan-danas, doduse ne bombama, ubija, davi i ponizava?! Njihovi milioni, koje su nam preko USAID-a dali, najvecim delom su zavrsili u njihovim sopstvenim dzepovima i americkim bankama.Zar su morali da nas bombarduju osiromasenim uranijumom da bi nam slali skenere za brzo otkrivanje raka?! Mislim, svaka njima cast, treba ih postovati, ali ne zbog toga sto oni to zasluzuju vec zato sto ne poidlezu zakonu i medjunarodnim normama a to je nesto sasvim drugo. Mislim da je pristojna udaljenost najbolje resenje za Srbiju.

Zagor

pre 11 godina

@Vlad1389:

Kako ti uopste mozes da znas dali sam glasao ili nisam? Kako mozes ti da znas koju politicku opciju ja preferiram? Kako to da ti znas moju poziciju i moje ubedjenje? Kako sve to, kada ti uopste neznas ko sam ja. Evo, nisam nikada i necu nikada glasati za SPO. Mozda je to za tebe problem, za mene nije. Sve drugo sto ti pises nema veze sa vezom. Beli listici mene ne interesuju, to su ipak neki drugi ljudi. "Moji" nisu u politici, jer ja se ne identifikujem sa politicarima. "Moji" su moja familija i moji prijatelja. Dobro je da postoje razne partije, to se zove demokratija. Srbija nije diktatorska zemlja i ja cu da pisem moje komentare po mom ubedjenju. Svaka dalja diskusija bi sada bila suvisna.

Ana

pre 11 godina

Ajde nije mi cudno za Tadica, Draskovica...oni su uvek bili prozapadno orijentisani. Ali gledati Tomu i Vucica, dojucerasnje clanove SRS-a, i protivnike svega sto dolazi iz SAD-a...e to je vec nesto...

Mile NS

pre 11 godina

SRAMOTA !!! setite se gospodo političari i državni predstavnici da isti ti Amerikanci na čije slavlje idete ne priznaju granice naše Srbije !!!

sroza

pre 11 godina

ovo je mnogo lepo i perspektivno - slažu se srbi. al bojim se do prvog pojavljivanja pred često spominjanim gladnim narodom. ajde da shvatimo da je ova skladna ekipa gladnija od naroda pa da im pošaljemo poljubac podrške - manji ste monkeysi nego što verujete! i nije sramota paliti se na bugzyja s., harward, disneyland i jennu j.!

Lara Kroft

pre 11 godina

Mislim da Srbija treba na ostvari potpunu saradnju i sa istokom i zapadom, a da pre svega gleda interese sopstvenog naroda i države.Mislim da Vučić zna šta je najbolje za Srbiju.

Mikica

pre 11 godina

Kao što reče Vedrana Rudan u jednoj emisiji pre par godina Tomislavu Nikoliću, kad je ovaj pominjao i kritikovao Tadića. "Gospodine, predsednik Srbije nije Tadić nego Montgomeri (tadašnji ambasador SAD u Srbiji), isto tako je u Hrvatskoj". Tako da, ništa iznenadjujuće.

Student koji je zapalio zito :)

pre 11 godina

Brateee, gde ja zivim ? Pa jel ovo Sirija? ? ? Pa ljudi, proslava je dana nezavisnosti USA ! Nasa politicka elita otisla na prijem. Sta je trebalo da rade?? Da bojkotuju?
Koji ste vi LUZERI I PACENICI, neverovatno :))
Al da zapevamo onu nasu :) Amerika, Amerikaa zemljaaa velikaaa , ali metar moga sela Amerikaaa celaaa :)
Nadam se samo da ima mladih ljudi koji ce ovu napacenu zemlju u buducnosti odvesti kuci,u EVROPU, gde i geografski i intelektualno pripada.

sd

pre 11 godina

Sramotno. Dok hiljade placu za izgubljenim svojim najmilijim a hiljade ne samo izgubljenim najdrazim, nego i izgubljenog stvaralastva citavog zivota, od amerockog bombardovanja. Bezumni slave sa zlotvorima i krvopijama, kao da se nista nije ni desilo. Zalosno a i boliiiii.....

Kritičar

pre 11 godina

Novi predsednik zna pravila ponašanja u visokom društvu i došao je sa suprugom. Tadić nakon što je izgubio na predsedničkim izborima, nakon što nije uspeo kao mandatar za sastav nove vlade, silnih afera koje svakodnevno izbijaju u javnost o lažima i zloupotrebama njegovih najbližih saradnika, pojavio se na ovakvom skupu bez supruge i slikao sa dvema mladim devojkama. Niko drugi samo on...... neka samo tako nastavi, ali neka iseli iz predsedničke vile i neka prestane da koristi predsednički auto - blindirani Mercedes. O svom trošku neka izigrava frajera

Srbin

pre 11 godina

Jel mozete vi da zaboravite bombardovanje Srbije? Ja ne mogu.
(Milan, 5. jul 2012 23:19)

A ko ti traži da zaboraviš?
Nećemo zaboraviti ni Jasenovac - a živeli sa Hrvatima još 50 godina nakon toga zajedno u istoj državi kao da se ništa nije desilo?
Nećemo zaboraviti ni albanske teroriste i trgovinu organima a želimo da se Albanci vrate u sastav Srbije i da živimo sa njima zajedno?
Koliko stvari u istoriji ne treba da zaboravimo? Ali nekako nam američko bombardovanje najviše smeta? (uzgred ne američko već NATO bombardovanje.)

Hrišćanstvo nas uči da praštamo - ali to ne znači da treba išta da zaboravimo!

D.

pre 11 godina

Mi veštice ćemo uskoro ustupiti metle onima kojima je potrebna da počiste političku scenu Srbije. Dosta je bilo prosipanja magle.

George Carlin

pre 11 godina

@Klub rotara: ima logike, da znaš... uglavnom, kakva god vlada da bude, drugi će nam je praviti. White pages until further notice.

jogi

pre 11 godina

pristojna komunikacija među liderima vodećih stranaka je nešto što može da raduje, bez zluradosti. očigledno je da se između 2 najveće stranke uspostavio korektan odnos, dok jogi letačima pada rejting.

Zorica-Canada

pre 11 godina

.....ja na sve to gledam onako, sa zenske strane-kako lepo izgleda gospodja Dragica. Prava PRVA DAMA !!!! Svaka joj cast. PS.-secam se u novijoj proslosti, kada je bio samit G7,pa je bilo reci ko od ucesnica ima nesto najbolje.....Tada su u Canadi rekli: " Ako u ekonomskom pogledu na ovom samitu nismo naj, naj, mi s ponosom barem imamo NAJLEPSU PRVU DAMU.( bila je to nasa Mila, SRPKINJA).Eto vidite, kako mudar svet iz necega maloga, izvuce razlog za nacionalni PONOS.....

easter

pre 11 godina

Verujem da je mnogo zanimljivije za javnost ko je bio, ko s kim , sta su radili, sta su pricali i sve ostale trac varijante... Meni, je, medjutim, jako vazna ova godisnjica USAID-a; ti ljudi su platili veliki broj obnova skola i bolnica po Srbiji, i NIKAD nisam cula da je iko odavde rekao: " Ma, vazi, to su americke prljave pare, ne zelim ih...". Naprotiv, svi su ih iskoristili, kolike god da su sume u pitanju... A nesto se ne bih zaklela da su se svi korisnici istih sredstava klonili osuda i ogovaranja Amerikanaca, makar i u uskom krugu prijatelja i poznanika... Sto, osim sto je licemerno, jos je i odvratno... Pokusajmo samo da zamislimo NAS u situaciji Amerikanaca... Ko bi odavde dao pare da se renoviraju skole i bolnice u USA, a da od toga nema nikakve koristi? I, kad smo vec kod toga, cak i da ima koristi? Mogu da se kladim da bi prosecan Srbin rekao: " Ma, boli me uvo za Amerikance...". A oni cak, u vecini, ni ne znaju gde je ni sta je Srbija... Pa ipak su spremni da daju neke pare za opste dobro... Zato, nemojmo da im se podsmevamo... Mi nikad necemo biti ni priblizno onom sto su oni sada... Ma koliko nam to uvredljivo zvucalo... Istina, uglavnom, BOLI...

Zagor

pre 11 godina

Zar i opet Draskovic na prijemu? Taj leti i u Ameriku na molitveni dorucak, a predsednik je jedne totalno marginalne partije. Sta to Ameri imaju od Draskovica? Ili mi tu nesto neznamo?

Lara Kroft

pre 11 godina

Mislim da Srbija treba na ostvari potpunu saradnju i sa istokom i zapadom, a da pre svega gleda interese sopstvenog naroda i države.Mislim da Vučić zna šta je najbolje za Srbiju.

Nikola

pre 11 godina

Ja jesam patriota al nemrzim ameriku, nek nam daju 20tak milijardi pomoci sto su predali kosovo albancima, ulazimo u nato pod uslovom da mi nikad necemo ucestvovati u dejstvima protiv Rusije ili druge slovenske zemlje i to je sve. Gazicemo za njih i u Afganistanu, Pakistanu , Indiji bilo gde i ko bude sledeci.

gradjanin cane

pre 11 godina

konuzin - vorlik = ubedljiva pobeda rusije na neravnom terenu u srbiji.
da li je to rezultat 840 miliona usaid dolara (od kojih je makar pola otislo na velike plate i zakupe skupih stanova vajnih eksperata)

Zoran

pre 11 godina

Da li je iko primetio da je na prvoj slici Tadicu kosulja sasvim, ali sasvim, vlazna ispod sakoa. Stres? Prema izrazu na licu - ekstreman stres. Ili su ga u podrumu upoznali sa tehnikama waterboarding-a?

Milijan

pre 11 godina

Naravno da predsednik države mora preko reda da uđe, ali mi je jako drago što je Aleksandar Vučić čekao u redu. To govori o njemu i očigledno da ne ide na konsultacije u američku ambasadu.

Simbolika 4. jula

pre 11 godina

Ambasadorka je zaboravila da pomene 71 godinu od 4. jula 1941. Muzej 4 jula u Botićevoj ulici nalazi se na svega par stotina metara udaljenosti od Užičke ulice.

Stevan

pre 11 godina

Nikolic izgleda kao pravi predsednik, Tadic kao p*****, Cvetko nije prisutan, Daca se slihta Vorlikovoj ali ova ocigledno ne preferira malog Slobu, Bota pokusava da se slihta Vucicu, jednom recju, mangupe moze da pomori, pardon pomiri jedino gazdarica.

Gradjanin Srbije

pre 11 godina

Gledam sve ovo i razmisljam i place mi se kakvo su nama zlo naneli Udbaski banditi 90-ih godina kada su uspeli da zarate sa celim svetom , tako da nas nasi vekovni saveznici bombarduju.
Drzavi USA , nasim najvecim saveznikom ,zelim sretan praznik sa molbom da nas konacno oslobode iz celjusti UDBE i da postanemo slobodna drzava Srbija.
Toliko nam dugujete, gradjani Srbije su takodje podneli velike zrtve kako tokom ovih zadnjih ratova tako i 45-e godine kada su Udbaski banditi upali u Srbiju i pocinili stravicne zlocine i likvidacije gradjana Srbije, prilikom uvodjena boljsevicke diktature kada je brutalno likvidirano preko 80000 gradjana Srbije a preko 200000 na silu oterano iz svojih domova i svoje zemlje.
Red je da i mi gradjani Srbije konacno dobijemo svoju normalnu drzavu , da se svi odgovorni za stravicne zlocine pocinjene nas gradjanima Srbije procesuiraju, i da Srbija dobije svoju zvanicnu istoriju, da nam deca i unuci ne uce vise laznu istoriju koju su drugovi napisali 45-e godine.
S postovanjem

Grobar sa Floride

pre 11 godina

Kao gradjanin (i) SAD, upucujem protest zbog trosenja para poreskih obveznika jedne velike, nekada mocne zemlje. Ako nastave ovako, za jedno 8 godina doci ce na nivo Srbije, gde su se ljudi folirali godinama, gde im je bitno "da li je neko nekom okreno ledja", gde dozivljavaju vrhunac citajuci o hrani iz Mekdonaldsa i Hajata....
Zarad, satro, simpaticnog , citanja ambasadorke na srpskom jeziku, zarad, dvolicnog prijema onih zbog kojih su bombardovali ( humano ) ovo malo jada od infrastrukture, zarad tih gluposti, trositi pare kojih nema. Novo stampanje para nas ceka, gospodjo ministaka.

Evropska Srbija

pre 11 godina

Sretan Dan nezavisnosti ambasadi SAD i drzavi SAD.
Pomozite nam da nasa drzava Srbija i mi gradjani jednom dobijemo svoj Dan nezavisnosti.
Dan kada su gradjani Srbije pobedili UDBU i postali slobodni.

Dusko

pre 11 godina

Nikada necu razumeti hejtere i banbuse koji imaju nesto protiv USA...
Ako nam je neko nekada nesto i dao, oni su najvise. Sad ce odmah neki o bonbardovanju NATO-a, pa zna se ko je sve to sredio i lepo nam montirao, ali uvek su nam mnogo, mnogo vise dali od bilo koga, pogotovo imperije zla, rusa...
Hm, nego o cemu su Vucic i Tadic pricali, neuobicajeno dosta slika njih dvojice..., he, he, he

zivojin

pre 11 godina

@ (easter, 5. jul 2012 17:52)

Da, istina boli, narocito ona prava. Sve to su oni i srusili, nije ih Srbija zvala da obnavljaju. Znate li koliko nasih mrtvih pociva od Americke pomoci? Znate li koliko Srbija ima prognanih zbog Americke pomoci...... Vi ste licemerni, ako ste za njih verovatno radili i lepo zaradjivali to ne ynaci za nas Srbe nista.

Poldi

pre 11 godina

Vladimire,
a sto osim patrijarha? Pa on je gori od ovih politicara. Sekularna drzava a mesa se u politiku. O profiterstvu crkve koju vodi da i ne govorimo.

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

@DULE NS:

Mozda je to sto kazete zaista ludilo, mozda smo zbog toga toliko i "propali" ali, kako nazvati ovo americko idolopoklonstvo, ovoliko podrepasnje, ovo uvlacenjeod strane domace "elite"? Ne mozemo, niti treba, bilo kome da "palimo samare" ali, ne moramo hrliti dzelatu "na rupu", ne moramo im tako ponizno ruke ljubiti i pokazivati nasu ropsku rajinsku snishodljivost. Oni jesu mocni, oni jesu velika sila, koja, cini se, nije mentalno dorasla, tolikoj oruzanoj moci u svojim rukama ali, ta sila nas i dan-danas, doduse ne bombama, ubija, davi i ponizava?! Njihovi milioni, koje su nam preko USAID-a dali, najvecim delom su zavrsili u njihovim sopstvenim dzepovima i americkim bankama.Zar su morali da nas bombarduju osiromasenim uranijumom da bi nam slali skenere za brzo otkrivanje raka?! Mislim, svaka njima cast, treba ih postovati, ali ne zbog toga sto oni to zasluzuju vec zato sto ne poidlezu zakonu i medjunarodnim normama a to je nesto sasvim drugo. Mislim da je pristojna udaljenost najbolje resenje za Srbiju.

vrscanin

pre 11 godina

Zgranut sam brojem srpskih podrepasa. Tesko Srbiji sa ovakvim politicarima, uostalom da li ona vise i postoji kao drzava??? A sta tek reci o PERJANICAMA podrepastva, olinjalom Vuku, debelom Canku i slicnim neopgodama posliticke scene Srbije. A sta kazu o Danu borca Srbije?

Dule NS

pre 11 godina

"Zgranut sam brojem srpskih podrepasa. Tesko Srbiji sa ovakvim politicarima, uostalom da li ona vise i postoji kao drzava??? A sta tek reci o PERJANICAMA podrepastva, olinjalom Vuku, debelom Canku i slicnim neopgodama posliticke scene Srbije. A sta kazu o Danu borca Srbije?"
@ (vrscanin, 5. jul 2012 18:49)

-Znači, ti kada te neko pozove na rođendan odeš i opališ mu šamarčinu umesto čestitke i onda pobegneš? Čisto da se zna da nisi "podrepaš"?
-Bože, kada vidim kako ovaj narod razmišlja uopšte me ni najmanje ne čudi što ovako propadamo! Ovo je vrhunac ludila i gluposti!

AlexRS

pre 11 godina

Ljubiguzovici!!! Moze da se zove i Toma i Boris i Marko i Rajko pa i Rasim nama ce Srbima uvek ostati isto jer smo dno dna ovog sveta. Mi kao prvo ne cenimo svoje a covek koji ne ceni svoje ne moze ni tudje. E zato ovo sto vidite predstavlj aljubljenje tudjih guzica zarad svojih, sto je najzalosnije, sitnih interesa. A narod, ma ko ga j... i onako su navikli.

Nikola

pre 11 godina

Hvala Bogu da o nasoj sudbini ipak odlucuje neko drugi i normalniji od nas... Kada bi nasa sudbina bila u rukama ovih opskurnih ljudi sa ogromnom hipokrizijom mislim da nam ne bi bilo spasa...

Drzi se Borise

pre 11 godina

Zao mi je Borisa. Bas izgleda izmuceno. Sigurno da je kao politicar pravio mnoge kompromise, cesto i na stetu naroda ali on je ok covek. Vidi se to i iz njegovog tuznog pogleda. Ja sam za njega glasao samo jednom, zadnji put nisam ni izasao ali mu zelim sve najbolje.

iskustvo uci

pre 11 godina

AHA! Tu sam vas cekao. Beli listic i te kako ima opravdanje. Bila je veoma losa ponuda. I kvarljiva roba. Da su bolje radili ti glasovi bi nekome pripali. A ovako, ko vam je kriv. Beli listic je jedino moralno opravdan glas.

МосквичБ

pre 11 godina

Gde je bio Ceda dok su ovi nazdravljali? U kuhinji pravio zakuske i koktele?
(Party, 05. jul 2012 19:33)

Цртао је усамљен...

Dule NS

pre 11 godina

-Da li je i Ivica pozvan?
-Nemojte da ga ne pozovete molim vas, prošli put kada je Hilari pričala sa Tomom prelomio je da bude premijer da bi i on malo pričao sa njom. Kada mu je Toma dao tu šansu odmah je pozvao Hilari telefonom, ali ga ona oladila opet...
....Ako ni sada nije pozvan, možda će poželeti da postane predsednik ili čak nj.k.v. sa sve Patrijarhovim blagoslovom!
-Pa kad onda otvori još jednu skelu sa Bosnom sa sve KUD... ih bre!

barracuda

pre 11 godina

Ambasadi SAD u Beogradu, svim gradjanima SAD cestitam Dan nezavisnosi.
Svi ostali sto ovde komentarisete sa razlogom ove nase japijevce, trebamo ih sve od reda pitati: "Zasto jedino Srbija nema Dan nezavisnosti ili ti Dan samostalnosti, vec su samo nasledjivali neke preminule tvorevine u nekom samo njima znanom kontinuitetu?". Drzave Srbije danas nema, imamo UDBAnistan, bez jasnih granica, orusenih svih institucija, bez bilo kakvog normalnog zivota nas obicnih gradjana. U takvoj nedovrsenoj tvorevini koja zaista zasluzuje ime UDBAnistan, samo ovo ime otkriva Sluzbu koja i dalje gradjane drzi u stegama i nametima bez ikakvog nagovestaja o promeni sistema, bez svake sanse da zivimo normalno sa svojim porodicama, da radimo i zivimo od svog rada. To su pitanja na koja moraju sva ova nametnuta nam"krem-elita" u Srbiji dati odgovore.
Necu napustati Srbiju ni ja ni moji bliznji, zemlju u kojoj sam se rodio, koja je najlepsa zemlja na svetu. Ja cu, ipak, ostati ovde i ciniti sve da ne pokleknem pred ovim klovnovima Sluzbe koja razjeda celokupno nase drustvo. Dok god to bude imalo bilo kakvog smisla.

Klub rotara

pre 11 godina

Amerikanci vrse pritisak da se stvori velika koalicija jer ne mogu da gledaju Dacica. Ukoliko ih ne poslusaju, prete da ce izazvati nemire u Presevu i Bujanovcu sa Kosova u martu i srusiti vladu.

Vlad1389

pre 11 godina

@Zagor

Pa znam za koga nisi glasao. A posto kazes da nema tvojih u politici onda ne vidim ni za koga ces glasati. Beli listici? Bojkot izbora? Ma bravo, to je resenje za bolje sutra! Neko drugi ce popravljati stvari a mi cemo kao ona dva Mapetovca samo da gundjamo...

Samo posmatram iz inostranstva

pre 11 godina

Dragi zemljaci,

sto vise vase elite u dvoristu Ambasade, to su vam plate manje, veca nezaposlenost, korupcija i propast...
Put do boljeg zivota ne prolazi kroz Ambasadu osim ako se ne trazi iseljenicka viza.
Tada ima sanse ali je na kraju sve isto.
Rad, red, samopostovanje su jedini nacin da se uspe i kod kuce i u tudjini.

gs2

pre 11 godina

Kad sve pogledam i lepo razmislim, bolje da smo ostali pod turcima.. Sada bi bili velika i razvijena drzava i ne bi se ovako glupirali i sramotili.. ne bi imali ovako "karakterne" i nesposobne politicare..

Danny

pre 11 godina

@ (easter, 5. jul 2012 17:52)

Nema bas previse smisla ovo sto pricate.
Prvo da smo mi kojim slucajem na mestu US, tacnije da imamo sredstava kao oni, verovatno bi ceo svet cuo nas, ozbirom da bi bili sila.
Zbog cega generalizujete, prosecan Srbin ovo, prosecan Srbin ono. Kao da pricate viceve o Srbiji.
I zasto bi mi bili kao oni, zbog cega gledati u tudje dvoriste, mi smo mi i takvi smo kakvi smo, naravno da su potrebne promene ali ne takve kakve vi potencirate.
I molim vas, nemojte odgovarati u floskulama, detinjasto je.

bezimena

pre 11 godina

Muka mi vise da ih gledam,sveee zajedno.Idu po prijemima piju zezaju se a narod gladan
@ (lavor, 5. jul 2012 17:27)

Narod neka kupuje infuzioni rastvor umesto hrane, jeftinije je a održava....videli ste valjda kako je to radio T. master Nikolić i ništa mu nije falilo.

su-no-ko

pre 11 godina

Ne vidim nikog iz SRS, a nema ni Koštunjavog, on je nekada dolazio na ovu svečanost.
@ (mirko, 5. jul 2012 21:56)

Krenuli su masovno, ali im na kombiju puče guma.

Srbin

pre 11 godina

Jel mozete vi da zaboravite bombardovanje Srbije? Ja ne mogu.
(Milan, 5. jul 2012 23:19)

A ko ti traži da zaboraviš?
Nećemo zaboraviti ni Jasenovac - a živeli sa Hrvatima još 50 godina nakon toga zajedno u istoj državi kao da se ništa nije desilo?
Nećemo zaboraviti ni albanske teroriste i trgovinu organima a želimo da se Albanci vrate u sastav Srbije i da živimo sa njima zajedno?
Koliko stvari u istoriji ne treba da zaboravimo? Ali nekako nam američko bombardovanje najviše smeta? (uzgred ne američko već NATO bombardovanje.)

Hrišćanstvo nas uči da praštamo - ali to ne znači da treba išta da zaboravimo!

Nebojsa

pre 11 godina

Kazu da se Dacic jedva pozdravio sa Tadicem,e moj Dacicu ti bi Tadicu trebao da podignes spomenik za zivota jer da njega nije bilo ti bi sad jedva presao cenzus zajedno sa svojim prijateljima iz SPS-a koji se ponasaju tako kao da ste dobili 95% glasova i ponasaju se kao da su skinuli sve zvezde sa neba jer nosevi su im toliko visoko.Ali nemoj da se sikiras dace bog da ni ne docekas sledece izbore jer ce te ranije smeniti,a na sledecim izborima tesko da ces preci cenzus.

politicari

pre 11 godina

...ako i treba. E sad da su pametni ko sto je bio Broz, pa da iskoriste ekonomsko-politicku situaciju u svetu, pa da uzimaju kredite i od Moskve i od Vasingtona... pa cemo opet lepo da zivimo od nerada :)

Valter za SRBIJU - BEOGRAD

pre 11 godina

Lepo, bas lepo, samo gde gi je djilas.
e djilas uvodi Bus Plus i farba parkonge, a i brine o zaposlenima u gradskoj upravi beograda, snima ko sta misli, ali zato je vredan ide sa ridzama u kontrolu.
Valter za Srbiju

Student koji je zapalio zito :)

pre 11 godina

Brateee, gde ja zivim ? Pa jel ovo Sirija? ? ? Pa ljudi, proslava je dana nezavisnosti USA ! Nasa politicka elita otisla na prijem. Sta je trebalo da rade?? Da bojkotuju?
Koji ste vi LUZERI I PACENICI, neverovatno :))
Al da zapevamo onu nasu :) Amerika, Amerikaa zemljaaa velikaaa , ali metar moga sela Amerikaaa celaaa :)
Nadam se samo da ima mladih ljudi koji ce ovu napacenu zemlju u buducnosti odvesti kuci,u EVROPU, gde i geografski i intelektualno pripada.

Branko

pre 11 godina

Bravo za Ambasadu, čestitke građanima SAD uz nijhov praznik. A ovim našim "balkancima" urazumite se sitnosopstvenici, nije Srbija vaša prćija, premala je i sve manja da vas trpi takve kakvi ste. Lepo vas ja videti na "fotkama" tako vesele, lepe i manje lepe. Međutim to Srbiji danas ne treba. Potrebno je poštenje, rad, odgovornost, čist obraz...

ptica trkacica

pre 11 godina

@bez blama u kafani

ee baci pogled samo ko je bio iz DSS na proslavi pa onda vici bez blama! Ako ne znas ajde da te ja podsetim onaj koji se najvise kune u ruse i koji se vise od Kostunice pojavljuje ispred DSS. Glavom bradom a i stomakom Nenad Popovic-rusofil

Neko Iz Mase

pre 11 godina

A, da nije malo ovaj B92 forum selektivan, u najmanju ruku.
Kriticki komentari se, jelte, malo, ne objavljuju. Nema problema, sto bi rekli Jugosloveni.
Sve sto se trulo zamaze, izbije na drugu stranu. To zna svaki priuceni moler, da izvinu pravi Majstori.

Max

pre 11 godina

Bio sam na prijemu, razgovarao i cestitao Meri dan državnosti SAD-a, razgovarao sa BT, TN, ID.....ljudi me molili da prihvadim mesto mandatara.....odbio sam ih bez razmišljanja :))))))

Kritičar

pre 11 godina

Novi predsednik zna pravila ponašanja u visokom društvu i došao je sa suprugom. Tadić nakon što je izgubio na predsedničkim izborima, nakon što nije uspeo kao mandatar za sastav nove vlade, silnih afera koje svakodnevno izbijaju u javnost o lažima i zloupotrebama njegovih najbližih saradnika, pojavio se na ovakvom skupu bez supruge i slikao sa dvema mladim devojkama. Niko drugi samo on...... neka samo tako nastavi, ali neka iseli iz predsedničke vile i neka prestane da koristi predsednički auto - blindirani Mercedes. O svom trošku neka izigrava frajera

Alan Ford

pre 11 godina

Evo dokaza da u celom svetu postoje "beskicmenjaci " koji se bave politikom. Samo pogledajte taj video . Svi su isti i sa ove i sa one strane "bare". Kratkom recju mafija je nasla nacin da se legalizuje sto kroz crkvu sto kroz biznis i sve povezala kroz politiku. Ljudi su u opasnosti.

laki

pre 11 godina

Dobro,to je radi reda,nije to problem,problem je sto su to sve dugogodisnje pijavice naroda.Ko je normalan i mogao da poveruje da se oni toliko mrze koliko laju jedni na druge,svi oni vole bogatstvo i bas ih zabole za narod i bedu.Vidi se koliki obraz imaju oni koji pljuju po amerima,a sada zderu i piju sa njima i cak im to i prija.Pogresno je zaliti bilo koga od njih,jer ni oni ne zale narod koji su zavili u dugugodisnju bedu,oni,ne marsovci i neke druge sile.Znaci,njima je svima dobro i bez obzira ko kako izgleda na slikama,ja manekena uopste ne zalim,nasuprot bas mi je drago sto ga je "malisan" nasamario,a on ga je licno ojacao,sto nije nikako smeo uraditi.Niko nije prepredeniji od "maloga" ako mu se to dozvoli.Glasaci Tome mastera i aps Vucica,jeste zadovoljni hapsenjima vasih postenih i sposobnih politicara,i vi ste prevareni kao i glumac.Od hapsenja nece biti nista,ali da ce napuniti dzepove duboko,u to sam milion posto siguran.

Dan nezavisnosti

pre 11 godina

Na današnji dan, SAD su postale nezavisne od kolonijalne vlasti. Čestitam im slobodu.
Sudeći po slikama, i mi ćemo jednog dana morati da počnemo antikolonijalno da razmišljamo.

jogi

pre 11 godina

pristojna komunikacija među liderima vodećih stranaka je nešto što može da raduje, bez zluradosti. očigledno je da se između 2 najveće stranke uspostavio korektan odnos, dok jogi letačima pada rejting.

Filip F. "Fico"

pre 11 godina

Ja sam obelezio (spojio) Dan borca i Dan ustanka naroda ove sadasnje drzave protiv nemackih okupatora. Ima tu malo i simbolike? Zar ne.

pesimista

pre 11 godina

grci napraviše vladu za tri dana a ovi gilipteri samo gledaju gde će se mufte ogrebati za alkohol i hranu.Glasači SNS a mislite li još uvek da su ovi vaši bolji od ovih iz Ds-a.

alal vera za fotografa

pre 11 godina

ali Daciceva fotka , vrh !!! zahvaljujem se fotografu , ulepsao mi je dan .
(s, 5. jul 2012 17:07)

posle tvog komentara sam se vratio da pogledam sliku, zagrcnuo se i smejao dobrih pet minuta i onda se vratio da ti lajkujem komentar :)

pedja

pre 11 godina

Je l ima neko od vas, kul ljudi sa b92, da je pogledao kojom pesmom Majk Peton pozdravlja novog predsednika Srbije? Evo linka.... http://www.youtube.com/watch?v=r6lvJ2JRwt0

Zagor

pre 11 godina

@Vlad1389:

Kako ti uopste mozes da znas dali sam glasao ili nisam? Kako mozes ti da znas koju politicku opciju ja preferiram? Kako to da ti znas moju poziciju i moje ubedjenje? Kako sve to, kada ti uopste neznas ko sam ja. Evo, nisam nikada i necu nikada glasati za SPO. Mozda je to za tebe problem, za mene nije. Sve drugo sto ti pises nema veze sa vezom. Beli listici mene ne interesuju, to su ipak neki drugi ljudi. "Moji" nisu u politici, jer ja se ne identifikujem sa politicarima. "Moji" su moja familija i moji prijatelja. Dobro je da postoje razne partije, to se zove demokratija. Srbija nije diktatorska zemlja i ja cu da pisem moje komentare po mom ubedjenju. Svaka dalja diskusija bi sada bila suvisna.

buki

pre 11 godina

N3kada su isli kod turaka na kanabet,sada kod amerikanaca na prijem...
Sta se promenilo od tada?... mala zemlja, sitni ljudi, samo u jednom periodu zablistase a onda se ugasise kao zizak....

Mile NS

pre 11 godina

SRAMOTA !!! setite se gospodo političari i državni predstavnici da isti ti Amerikanci na čije slavlje idete ne priznaju granice naše Srbije !!!

N

pre 11 godina

Kada glasaci budu slozniji u izrazavanju svoje volje, ali i posle prebrojavanja glasova i rezultata po kome je od izaslih 70%, nevazecih listica bilo bar 80%, sa hrabroscu i odgovornoscu da se suoce sa svakojakim malverzacijama u tom medjuperiodu do formiranja prelaznih institucija, tek tada ce ovakvi "skupovi" "znacajnih" licnosti prestati da "krase" naslovnice tzv. medija.
Moze i na druge nacine, od kojih je jedan velika angazovanost gradjana u politickom zivotu i formiranje autenticnog politickog profila, velika zainteresovanost i pracenje rada institucija sa hrabroscu da se suprotstavi korupciji... I jos mnogo toga.
Ako ste zadovoljni dok sve propada, imate jos uvek za pivo i slavsku trpezu, a voajerski posmatrate ovakve skupove i uzivate u sitnim ogovaranjima tzv. mocnika - tako ce vam ostati, ili biti gore. Vas izbor.

Kiza

pre 11 godina

E vidite, ovako to izgleda danas,a do juce Sam, kao radnik EPS_a,bio odbijen za Americku vizu ,zbog navodne saradnje sa pojedincima ovog skupa a sutrasnje koalicije ili ti nazovi vlade...

Svetlana

pre 11 godina

koalicija SNS-DS u najavi!
Ili su samo hteli nesto Dacicu da poruce?
Ne stoji Bole na takvim prijemima (kada zna da ga svi slikaju!) sa bilo kim tek tako....

U ime naroda

pre 11 godina

Gledam slike, znojavi, izgužvani, pale frizure... K'o da su izlazili iz trole na srednja vrata po novim BusPlus pravilima ;)

sroza

pre 11 godina

ovo je mnogo lepo i perspektivno - slažu se srbi. al bojim se do prvog pojavljivanja pred često spominjanim gladnim narodom. ajde da shvatimo da je ova skladna ekipa gladnija od naroda pa da im pošaljemo poljubac podrške - manji ste monkeysi nego što verujete! i nije sramota paliti se na bugzyja s., harward, disneyland i jennu j.!

Ana

pre 11 godina

Ajde nije mi cudno za Tadica, Draskovica...oni su uvek bili prozapadno orijentisani. Ali gledati Tomu i Vucica, dojucerasnje clanove SRS-a, i protivnike svega sto dolazi iz SAD-a...e to je vec nesto...

D.

pre 11 godina

Mi veštice ćemo uskoro ustupiti metle onima kojima je potrebna da počiste političku scenu Srbije. Dosta je bilo prosipanja magle.

George Carlin

pre 11 godina

@Klub rotara: ima logike, da znaš... uglavnom, kakva god vlada da bude, drugi će nam je praviti. White pages until further notice.

Mikica

pre 11 godina

Kao što reče Vedrana Rudan u jednoj emisiji pre par godina Tomislavu Nikoliću, kad je ovaj pominjao i kritikovao Tadića. "Gospodine, predsednik Srbije nije Tadić nego Montgomeri (tadašnji ambasador SAD u Srbiji), isto tako je u Hrvatskoj". Tako da, ništa iznenadjujuće.

sd

pre 11 godina

Sramotno. Dok hiljade placu za izgubljenim svojim najmilijim a hiljade ne samo izgubljenim najdrazim, nego i izgubljenog stvaralastva citavog zivota, od amerockog bombardovanja. Bezumni slave sa zlotvorima i krvopijama, kao da se nista nije ni desilo. Zalosno a i boliiiii.....