Četvrtak, 05.07.2012.

00:21

Afera "Pancir": Davinić oslobođen

Viši sud u Beogradu oslobodio je bivšeg ministra odbrane SCG Prvoslava Davinića i dvojicu oficira optužbi za zloupotrebu službenog položaja u aferi "pancir".

Izvor: Tanjug

Afera "Pancir": Daviniæ osloboðen IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Jovan

pre 11 godina

Mislim da se Dinkić ovde gadno zaleteo, peti, šesti put, Cvrc. Sad treba tužioca i istražnog sudiju na Sud. Sa sve Dinkićem.

Goksi

pre 11 godina

Imam samo jedno pitanje. Kako je uopšte moguće da Dinkić otkriva nekakvu u aferu u vojsci, i to po pitanju nabavke koja je poverljiva? Gde je tu Vojno-bezbednosna agencija? Je l sve ovo treba da znači da je Dinkić imao pod svojom kontrolom VBA??? Šta se radi, cccc...

Marko

pre 11 godina

I treba da bude oslobođen. Kao i oficiri. I svaka im čast šta su izdržali! Ovde se afere vode politički, ljudima se presudilo u medijima, ispadoše najgori kriminalci. Tužilaštvo piše tužbe i hapsi po nalogu političara, kako se kome ćefne i kako kome interesi i sujeta diktiraju. Strašno! I treba da tuže državu za odštetu, povredu časti i sve da naplate! Sramota!

ljiljana

pre 11 godina

A sta bi sa aferom satelit? Podsecanja radi Tamara Stojčević, generalni sekretar Vlade Srbije, je bila na čelu komisije koja je trebalo da pregovara sa izraelskom firmom „Imageset international”, koja od Srbije potražuje 37 miliona evra zato što nije realizovan ugovor o iznajmljivanju satelita na koji je potpis 4. juna 2005. u Parizu stavio tadašnji ministar odbrane Prvoslav Davinić.
Srpski premijer Mirko Cvetković, rekao je da ce papiri u slučaju Satelit,po odluci o skidanju tajne biti dostupni javnosti,i da ce se hronološki pokazati šta se dešavalo sa ugovorom i koji organi su donosili odluke. I??? POJELA MACA???

Olivera

pre 11 godina

"Ipak, najvažnije je da je Dinkić otkrivanjem te afere raskrinkao tu grupu i sprečio prevaru, jer akteri nisu uspeli da realizuju taj štetan posao sa naduvanim cenama."

A ko je kasnije dobio taj posao? Amerikanci, Izraelci ili Nemci? Po kojoj ceni? 10x vecoj?
Strasno kakva banda. Sve ih treba pozatvarati i baciti kljuc.

Miki BG

pre 11 godina

Ništa čudno. Sada neka odštetu Daviniću i ostalima plati iz svog džepa Mladjan Dinkić koji je lansirao tu aferu, jer se posvadjao sa Davinićem i hteo pošto poto da ga se ne samo reši već i u zatvor pošalje...

Dav-Sut

pre 11 godina

Nije valjda da je neko ocekivao da bude osudjen? Kada se to desilo u Srbiji da je neki finkcioner ili bivsi odgovarao i bio osudjen? Ova afera je zamajavanje javnosti? Postoje teske i ozbiljne afere u MO i Vojsci, sa izuzetnim ciframa koje su za sada jos "pod tepihom". Reforma (Nato sema) je takoreci izvedena preko noci koja je mnogo toga "progutala", vojni penzoni fond je unisten, nekada mocni stambeni fond je u kolapsu itd. Valjda ce to jednom izaci na svetlo dana?

Pravi Nik

pre 11 godina

Ne sumnjam da su proizvodi MD vrhunskog kvaliteta, ali to ne znači da nije pokušao da ih proda po većoj ceni tamo gde može da napravi dil sa nekima iz vlasti.
A što se tiče Mladje, on verovatno zna da postoji kritična cifra evra koja omogućava nekome jak politički uticaj. Ako je to recimo milion, pretpostavio je da će Davinić doći do tog miliona ovom transakcijom pa se uplašio. Zna on dobro kako to ide. Javljaju mi se neke pare sa Kipra, kako ono beše, izgubio im se trag. E zivote. Kako su posle 5. oktobra nove vlasti slatko podelile taj novac, mislim da mogu ukus da im osetim.

masa

pre 11 godina

Sve do otcepljenja Crne Gore od Srbije postojale su paralelno dve vlade, Savezna i Republicka, naravno, tu je postavljenje bilo po kljucu, a kad je tako onda je i izvrsna vlast radila po naredjenju. Republicka je bila mnogo bahatija, jer je bila ucenjivacka. Dakle, Crnogorci su nac ucenjivali i jos uvek nas ucenjuju, a kako ostavljam citaocima da zakljuce.......

VERA

pre 11 godina

Slazem se sa komentarom lica koje se potpisalo kao Rodoljub.Kao dugogodisnji,a sada neizabrani sudija za prekrsaje,smatram da Apelacioni i Visi sudovi ne poznaju pravo,a da su,uglavnom prvostepene presude ispravne.Navescu jedan,svezi,primer.Dve neizabrane sudije za prekrsaje su kod jednog suda u Vojvodini pokrenule radne sporove.Prvostepeni sud je uvazio tuzbene zahteve i utvrdio da im je radni odnos nezakonito prestao.Ali,avaj!!!Apelacioni sud,po zalbama,donosi 2 razlicite presude.Ako je takva praksa na nivou jednog suda kakva li je pravna situacija na nivou Republike.Ja ocekujem presudu drugog Apelacionog suda pa se nadam da ce taj sud resiti u moju korist,ali sam spremna da Presuda ima neko trece resenje.A istina je samo jedna i treba je umeti pronaci.

Alex

pre 11 godina

Nasao Dinkic nekoga da pluje i URS,nego narod ima kratku pamet i to je politika..Komentarisem samo da bih pohvalio uniformu i ostale stvari proizvodjaca Dragica,nosio sam je i stvarno je odlicna i to je veoma bitna stvar za vojnika.Ako pogledate stare,a cini mi se i nove uniforme brzo se skida boja sa njih(ver.neko ne radi svoj posao u ime vojske),pa dodju kao da su razlicite,izblede brzo.To sa Dragicevim nije slucaj,tako da je ipak trebalo naci resenje sa njim jer je stvarno kvalitetan.Logicno je i da bude skuplji ali ne preterano.

nesa

pre 11 godina

Ako pogledate unazad sve tužbe Zorica i njegovih pajtasa su pale u vodu i služile su samo za borbu ds pre svega sa ljudima koji nisu pristajali na reket ili iz drugih razloga. Pa oni su doprineli i da Haradinaj i ostali zločinci budu oslobodjeni. Svi razbojnici danas mole boga da ih oni optuze. I al kaidu bi oslobodili da su im oni poslali dokaze.

masa

pre 11 godina

Eh, kad bi 5% bilo kao mr Mile Dragić, gde bi nam bio kraj. MD je proiyvođač opreme zy Vojsku, policiju i lov. Proizvodi su svetkog kvaliteta. Na sajmovima LORIS u Novom Sadu uvek je imao najbolji đtand i svetske proizvode kako po dizajnu tako i po kvalitetu. Sto se tiče Vojske, takođe su proizvodi na nivou svetskih proizvođača a u nekim proizvodima i bolji. MD je uveo sistem kvaliteta, razvoj proizvoda čine iskusni inđenjeri sa opremom kojoj nijedna firma u Srbiji ne može da se meri, proizvodni pogoni su opremljeni sa najsavremenijom opremom, dakle MD je u potpunosti opremljen i osposobljen za serijsku proizvodnju i pri tom ispuni sve zahteve kvaliteta. Radnici su poštovani i za svoj rad nagrađivani. Ovo vam pričam, jer sam lično ispitivao njegove proizvode i boravio u njegovoj firmi. Ne zelim da branim gospodina Dragića, jer ne znam nista oko zaključivanja ugovora sa Vojskom Savezne Republike Jugoslavije. MD je imao cenovnike za sve sporne proizvode sa deklarisanim karakteristikama, u Jugoslaviji niko nije proizvodio spornu opremu, možda je trebalo raspisati tender pa izvršiti uvoz, a koliko je meni poznato u svetu nije bilo jeftinijih proizvoda sličnih karakteristika. Mišljenja sam da je ovde bila sporna količina i dinamika isporuke, šta je tu kriv gospodin Dragić. Krivca treba tražiti kod taktičkog nosioca odnosno korisnika. Još jednom, gospodin mr Mile Dragić, dipl. inž. je pravi domaćin i privrednik, treba se ugledati na istog. Izgleda da nekome nije odgovarao ili DAO

Bane

pre 11 godina

Rasturiti bandu okupljenu oko tužilaštva već jednom! Pa njihov potparol ima pogled čiji IQ ne prelazi 90. Dokle više nesposobni i štetočine da sede na tako važnim funkcijama?!

xm

pre 11 godina

Mladja ispada zastitnik gradjana Srbije !? Mozda sada kazni SVE koji su slicno radili, uzeti im narodni novac i isplatiti 1000 eura... Dobar vic , zar ne ?

mile 1

pre 11 godina

Još jedan dokaz da tužilaštva pišu optužnice po narudžbi političkog vrha, često bez ikakvih dokaza, pa docnije ljaga pada na sudove kada takve optužnice ne uvaže. Mediji se takođe brzopleto upecaju na informacije i snimke policije i tužilaštava, pa presude unapred, a onda imamo ovakve (potpuno razumljive) reakcije građana. Uzgred, ni Davinić ni Dragić mi nisu omiljeni političari/biznismeni.

Nenad

pre 11 godina

Interesuje me, da li treba da se naizmenično osećam patriotom, poštujem Srbiju, volim je i trpim ovu nepravdu?
Ja nekako ipak na svakih par minuta imam želju da nam se desi nešto mnogo loše.
Okupacija na primer.
Slobodu je potrebno zaslužiti i čuvati.

bez foliranja

pre 11 godina

e sada neko iz policije i tuzilastva treba da odgovara za svoj rad u sluzbi...a bogami i neko od politicara koji je njih koristio u mexjusobnim politickim obbracunima
to kada docekamo znacu da zivimo u demokratskoj zemlji

Milan

pre 11 godina

Ko je pokrenuo celu tu halabuku? MLAĐAN DINKIĆ, najveći lažov srpske političke scene! I ovo je pokrenuo radi svoje lične političke promocije!
Kao što je rušio i sve svoje vlade tako je rušio i pojedine svoje saradnike!
Da bi zamaglio svoje "poslove"!

justin

pre 11 godina

Ovo sad treba isterati na pravu čistinu.
-ILI SU SUDOVI I SUDIJE NESPOSOBNI
-ILI JE TUŽILAŠTVO I TUŽIOCI NESPOSOBNO
Nema trećeg,ili možda kod nas ima.

Be-ge

pre 11 godina

Ko je uopste sumnjao da nece biti oslobodjen?
Clanovi i saradnici Udbe ne odgovaraju nikada u Udbistanu, za bilo sta sto urade.
Ali doci ce shumar vrlo uskoro da se pozabavi Udbasima u Udbistanu.

Rodoljub

pre 11 godina

Poslednjih meseci , primetno je , da Visi Sudovi, i Apelacioni Sudovi oslobadjaju krivice , pojedince i firme koje su Osnovni Sudovi solidno osudili, narocito one cija sudjenja, je pratio prefiks "afere". Za mene kao laika, koji je uz dosta napora uspeoda nauci sta su : Osnovni, Visi, Apelacioni sudovi, a za Vrhovni jos uvek neznam sta mu je svrha, naslucujem, dva elementa : . Ili je ovde umesana politika, ili Sudije u Osnovnim Sudovima, neznaju Pravo, i time nemogu dobiti zadovoljavajucu ocenu. Mozda ce mi neko od "oficijelnih" komentatora - prava dati zadovoljavajuci odgovor.

Miodrag

pre 11 godina

Vidim po komentarima da svi znaju da je kriv. Za cega? Nije on uzeo 176 miliona nego je sklopio ugovor o nabavci za tu sumu. Cena opreme je manja nego prema inostranim kupcima. E sada, da li je to zaista potrebno, to je morala CELA VLADA da odluci, ne samo Davinic. A preduzece "Mile Dragic" je ozbiljna firma koja ZAISTA proizvodi opremu, izvozi, a ne uvozi i preprodaje. Ovim je samo naneta steta izvoznoj industriji. U pitanju je samo licni napad pit-bula Dinkica.

maximus

pre 11 godina

Ne mozete da ga okrivljujete, jer ne znate tekst optuznice. Bolje da napadate u komentarima tuzilastvo koje nas zamajava medijskim spekulacijama i trosi pare kroz kilave optuznice.

Nikola

pre 11 godina

Dal je iti jedna afera dokazana u ovoj drzavi?????
NEVEROVATNO koga god ste uhapsili zbog neke afere taj isti je oslobodjen nevin i trazi veliku odstetu koju i dobije! Niko nije kriv a drzavu kosta dal je to moguce?

mlekadzija

pre 11 godina

Od samog pocetka se znalo da doticni uvazeni clan biblioteke nece biti osudjen...Treba biti prilicno naivan pa verovati u reformisani pravosudni sistem ove drzave...

mito

pre 11 godina

Neko je ovde loše odradio svoj posao: ili tužilaštvo, ili sudstvo. A možda je neko dobro odradio svoj posao. Jedino mi nije jasno nije optužena i ona druga strana (gospodin Dragić) koja je takođe učestvovala u poslu sa zaštitnim prslucima. Koji su se pokazali kao izuzetno dobri i sve su ih zaštitili. Ustvari, cena je odgovarajuća i naravno da je optužnica "pala". Samo dok je nama prsluka, da ima šta da puca.

I to je problem ovog društva.

pre 11 godina

Pobogu ljudi, zar vam do sada nije postalo jasno da je covek žrtva osvete izvesnog političara (mlađeg) i njegovih kompanjona? Bravo za sudove koji pokazuju da su ipak nezavisni, UA! za policiju i tužilaštvo koji su po ko zna koji put pokazali da nisu.

Бојан

pre 11 godina

Што бих јаволео да "дрмнем" сто седамдесет пе` - шест милијарди па да суд каже "није крив" :)

ALO. LJUDI

pre 11 godina

Pa dokle komentari a Tadic i Šutanovac krivi. O cemu vi govorite?
Ovaj civek je bio clan G17, kao i Tomica Milosavljevic za zdravstvo.
Ko treba da odgovara za njihove kadrove, naravno stranka i njen vođa.
A ko je uopšte do danas pomenuo tog doticnog pevaca, koji ima samo gitaru i rasparen set šoljica za kafu?

dejan

pre 11 godina

1 nije radio sam
2 da bi dosao na poziciju gde je bio imao je dobru zaledjinu
3 zna mnogo o drugim koji su radili slicne stvari ali nisu uhvaceni
4 ....

kad sve ovo stavis u knotext vlast ce uvek gledati da ga oslobodi jer je tako laske za njih. a narod vise i ne ocekuje da neko treba da ode u zatvor. moralno smo skoro na nuli

dusan

pre 11 godina

Nije ostetio budzet drzave samo je namestio da mile dragic i on postanu milioneri, a za to je kriv truli patriotski sistem koji im je tada to dozvolio. Braco srbi nasi najveci neprijatelji su davinici, dragici i ostale patriote, inace mile dragic je vlasnik hotela moskva koji je privatizovan jos 2005, kakav to moze biti patriota vlasnik hotela.

Mita

pre 11 godina

Ne znam,šta se čudite za ovakav ishod u ovoj sprdačini od zemlje...Ko je ovde ikada,za bilo šta odgovarao.Da li će,recimo,odgovarati vozač Mazde za trostruko ubistvo...a tek Prle:))Ali zato je bitno da ti šalju batinaše na vrata,ako ne daš reket Tijaniću,ili ne platiš info stan:)

Zoki

pre 11 godina

Polako istina izlazi na površinu. Ratni brod je trebao da prebaci na Dunav, nema veze što nemamo more. Pancire nije trebao da kupuje, bolje da se neko ugradio i uvezao pola od potrebne količine. Šta će pancir svakom vojniku, ukrašće iz susedne čete kada im bude trebalo za smotru. A po pitanju satelita, šta će to nama, postavićemo vojnike sa dvogledima na granicu. Ako neko pogine, šta da se radi, sve ide u rok službe.

Ako šta sahrani ovui zemlju, onda će to biti jeftini populizam.

Nedodirljivo americki covek

pre 11 godina

"Sud je utvrdio da tužilaštvo nije dokazalo da su Davinić, kao i oficiri Jovica Vučković i Milun Kokanović oštetili budže!"

Znaci, krenete da opljackate banku, policija vas spreci, pohapsi, medjutim sud vas oslobodi jer nema stete !!!

Miki

pre 11 godina

Znamo još nešto. Nema krivca!! Pa molim Vas to je prava sitnica, 176 mil. evra.... A oficiri koji nemaju da prehrane porodice i plaćaju stanarinu izvršavaju samoubistva. Bitno je da dvojici kumova Tadiću i Šutanovcu pretiče.

Miki

pre 11 godina

Znamo još nešto. Nema krivca!! Pa molim Vas to je prava sitnica, 176 mil. evra.... A oficiri koji nemaju da prehrane porodice i plaćaju stanarinu izvršavaju samoubistva. Bitno je da dvojici kumova Tadiću i Šutanovcu pretiče.

Mita

pre 11 godina

Ne znam,šta se čudite za ovakav ishod u ovoj sprdačini od zemlje...Ko je ovde ikada,za bilo šta odgovarao.Da li će,recimo,odgovarati vozač Mazde za trostruko ubistvo...a tek Prle:))Ali zato je bitno da ti šalju batinaše na vrata,ako ne daš reket Tijaniću,ili ne platiš info stan:)

Nedodirljivo americki covek

pre 11 godina

"Sud je utvrdio da tužilaštvo nije dokazalo da su Davinić, kao i oficiri Jovica Vučković i Milun Kokanović oštetili budže!"

Znaci, krenete da opljackate banku, policija vas spreci, pohapsi, medjutim sud vas oslobodi jer nema stete !!!

Nikola

pre 11 godina

Dal je iti jedna afera dokazana u ovoj drzavi?????
NEVEROVATNO koga god ste uhapsili zbog neke afere taj isti je oslobodjen nevin i trazi veliku odstetu koju i dobije! Niko nije kriv a drzavu kosta dal je to moguce?

dejan

pre 11 godina

1 nije radio sam
2 da bi dosao na poziciju gde je bio imao je dobru zaledjinu
3 zna mnogo o drugim koji su radili slicne stvari ali nisu uhvaceni
4 ....

kad sve ovo stavis u knotext vlast ce uvek gledati da ga oslobodi jer je tako laske za njih. a narod vise i ne ocekuje da neko treba da ode u zatvor. moralno smo skoro na nuli

maximus

pre 11 godina

Ne mozete da ga okrivljujete, jer ne znate tekst optuznice. Bolje da napadate u komentarima tuzilastvo koje nas zamajava medijskim spekulacijama i trosi pare kroz kilave optuznice.

ALO. LJUDI

pre 11 godina

Pa dokle komentari a Tadic i Šutanovac krivi. O cemu vi govorite?
Ovaj civek je bio clan G17, kao i Tomica Milosavljevic za zdravstvo.
Ko treba da odgovara za njihove kadrove, naravno stranka i njen vođa.
A ko je uopšte do danas pomenuo tog doticnog pevaca, koji ima samo gitaru i rasparen set šoljica za kafu?

Zoki

pre 11 godina

Polako istina izlazi na površinu. Ratni brod je trebao da prebaci na Dunav, nema veze što nemamo more. Pancire nije trebao da kupuje, bolje da se neko ugradio i uvezao pola od potrebne količine. Šta će pancir svakom vojniku, ukrašće iz susedne čete kada im bude trebalo za smotru. A po pitanju satelita, šta će to nama, postavićemo vojnike sa dvogledima na granicu. Ako neko pogine, šta da se radi, sve ide u rok službe.

Ako šta sahrani ovui zemlju, onda će to biti jeftini populizam.

Miodrag

pre 11 godina

Vidim po komentarima da svi znaju da je kriv. Za cega? Nije on uzeo 176 miliona nego je sklopio ugovor o nabavci za tu sumu. Cena opreme je manja nego prema inostranim kupcima. E sada, da li je to zaista potrebno, to je morala CELA VLADA da odluci, ne samo Davinic. A preduzece "Mile Dragic" je ozbiljna firma koja ZAISTA proizvodi opremu, izvozi, a ne uvozi i preprodaje. Ovim je samo naneta steta izvoznoj industriji. U pitanju je samo licni napad pit-bula Dinkica.

mlekadzija

pre 11 godina

Od samog pocetka se znalo da doticni uvazeni clan biblioteke nece biti osudjen...Treba biti prilicno naivan pa verovati u reformisani pravosudni sistem ove drzave...

Бојан

pre 11 godina

Што бих јаволео да "дрмнем" сто седамдесет пе` - шест милијарди па да суд каже "није крив" :)

Be-ge

pre 11 godina

Ko je uopste sumnjao da nece biti oslobodjen?
Clanovi i saradnici Udbe ne odgovaraju nikada u Udbistanu, za bilo sta sto urade.
Ali doci ce shumar vrlo uskoro da se pozabavi Udbasima u Udbistanu.

Milan

pre 11 godina

Ko je pokrenuo celu tu halabuku? MLAĐAN DINKIĆ, najveći lažov srpske političke scene! I ovo je pokrenuo radi svoje lične političke promocije!
Kao što je rušio i sve svoje vlade tako je rušio i pojedine svoje saradnike!
Da bi zamaglio svoje "poslove"!

dusan

pre 11 godina

Nije ostetio budzet drzave samo je namestio da mile dragic i on postanu milioneri, a za to je kriv truli patriotski sistem koji im je tada to dozvolio. Braco srbi nasi najveci neprijatelji su davinici, dragici i ostale patriote, inace mile dragic je vlasnik hotela moskva koji je privatizovan jos 2005, kakav to moze biti patriota vlasnik hotela.

I to je problem ovog društva.

pre 11 godina

Pobogu ljudi, zar vam do sada nije postalo jasno da je covek žrtva osvete izvesnog političara (mlađeg) i njegovih kompanjona? Bravo za sudove koji pokazuju da su ipak nezavisni, UA! za policiju i tužilaštvo koji su po ko zna koji put pokazali da nisu.

Rodoljub

pre 11 godina

Poslednjih meseci , primetno je , da Visi Sudovi, i Apelacioni Sudovi oslobadjaju krivice , pojedince i firme koje su Osnovni Sudovi solidno osudili, narocito one cija sudjenja, je pratio prefiks "afere". Za mene kao laika, koji je uz dosta napora uspeoda nauci sta su : Osnovni, Visi, Apelacioni sudovi, a za Vrhovni jos uvek neznam sta mu je svrha, naslucujem, dva elementa : . Ili je ovde umesana politika, ili Sudije u Osnovnim Sudovima, neznaju Pravo, i time nemogu dobiti zadovoljavajucu ocenu. Mozda ce mi neko od "oficijelnih" komentatora - prava dati zadovoljavajuci odgovor.

justin

pre 11 godina

Ovo sad treba isterati na pravu čistinu.
-ILI SU SUDOVI I SUDIJE NESPOSOBNI
-ILI JE TUŽILAŠTVO I TUŽIOCI NESPOSOBNO
Nema trećeg,ili možda kod nas ima.

Bane

pre 11 godina

Rasturiti bandu okupljenu oko tužilaštva već jednom! Pa njihov potparol ima pogled čiji IQ ne prelazi 90. Dokle više nesposobni i štetočine da sede na tako važnim funkcijama?!

nesa

pre 11 godina

Ako pogledate unazad sve tužbe Zorica i njegovih pajtasa su pale u vodu i služile su samo za borbu ds pre svega sa ljudima koji nisu pristajali na reket ili iz drugih razloga. Pa oni su doprineli i da Haradinaj i ostali zločinci budu oslobodjeni. Svi razbojnici danas mole boga da ih oni optuze. I al kaidu bi oslobodili da su im oni poslali dokaze.

masa

pre 11 godina

Eh, kad bi 5% bilo kao mr Mile Dragić, gde bi nam bio kraj. MD je proiyvođač opreme zy Vojsku, policiju i lov. Proizvodi su svetkog kvaliteta. Na sajmovima LORIS u Novom Sadu uvek je imao najbolji đtand i svetske proizvode kako po dizajnu tako i po kvalitetu. Sto se tiče Vojske, takođe su proizvodi na nivou svetskih proizvođača a u nekim proizvodima i bolji. MD je uveo sistem kvaliteta, razvoj proizvoda čine iskusni inđenjeri sa opremom kojoj nijedna firma u Srbiji ne može da se meri, proizvodni pogoni su opremljeni sa najsavremenijom opremom, dakle MD je u potpunosti opremljen i osposobljen za serijsku proizvodnju i pri tom ispuni sve zahteve kvaliteta. Radnici su poštovani i za svoj rad nagrađivani. Ovo vam pričam, jer sam lično ispitivao njegove proizvode i boravio u njegovoj firmi. Ne zelim da branim gospodina Dragića, jer ne znam nista oko zaključivanja ugovora sa Vojskom Savezne Republike Jugoslavije. MD je imao cenovnike za sve sporne proizvode sa deklarisanim karakteristikama, u Jugoslaviji niko nije proizvodio spornu opremu, možda je trebalo raspisati tender pa izvršiti uvoz, a koliko je meni poznato u svetu nije bilo jeftinijih proizvoda sličnih karakteristika. Mišljenja sam da je ovde bila sporna količina i dinamika isporuke, šta je tu kriv gospodin Dragić. Krivca treba tražiti kod taktičkog nosioca odnosno korisnika. Još jednom, gospodin mr Mile Dragić, dipl. inž. je pravi domaćin i privrednik, treba se ugledati na istog. Izgleda da nekome nije odgovarao ili DAO

mile 1

pre 11 godina

Još jedan dokaz da tužilaštva pišu optužnice po narudžbi političkog vrha, često bez ikakvih dokaza, pa docnije ljaga pada na sudove kada takve optužnice ne uvaže. Mediji se takođe brzopleto upecaju na informacije i snimke policije i tužilaštava, pa presude unapred, a onda imamo ovakve (potpuno razumljive) reakcije građana. Uzgred, ni Davinić ni Dragić mi nisu omiljeni političari/biznismeni.

Miki BG

pre 11 godina

Ništa čudno. Sada neka odštetu Daviniću i ostalima plati iz svog džepa Mladjan Dinkić koji je lansirao tu aferu, jer se posvadjao sa Davinićem i hteo pošto poto da ga se ne samo reši već i u zatvor pošalje...

bez foliranja

pre 11 godina

e sada neko iz policije i tuzilastva treba da odgovara za svoj rad u sluzbi...a bogami i neko od politicara koji je njih koristio u mexjusobnim politickim obbracunima
to kada docekamo znacu da zivimo u demokratskoj zemlji

mito

pre 11 godina

Neko je ovde loše odradio svoj posao: ili tužilaštvo, ili sudstvo. A možda je neko dobro odradio svoj posao. Jedino mi nije jasno nije optužena i ona druga strana (gospodin Dragić) koja je takođe učestvovala u poslu sa zaštitnim prslucima. Koji su se pokazali kao izuzetno dobri i sve su ih zaštitili. Ustvari, cena je odgovarajuća i naravno da je optužnica "pala". Samo dok je nama prsluka, da ima šta da puca.

Nenad

pre 11 godina

Interesuje me, da li treba da se naizmenično osećam patriotom, poštujem Srbiju, volim je i trpim ovu nepravdu?
Ja nekako ipak na svakih par minuta imam želju da nam se desi nešto mnogo loše.
Okupacija na primer.
Slobodu je potrebno zaslužiti i čuvati.

xm

pre 11 godina

Mladja ispada zastitnik gradjana Srbije !? Mozda sada kazni SVE koji su slicno radili, uzeti im narodni novac i isplatiti 1000 eura... Dobar vic , zar ne ?

Alex

pre 11 godina

Nasao Dinkic nekoga da pluje i URS,nego narod ima kratku pamet i to je politika..Komentarisem samo da bih pohvalio uniformu i ostale stvari proizvodjaca Dragica,nosio sam je i stvarno je odlicna i to je veoma bitna stvar za vojnika.Ako pogledate stare,a cini mi se i nove uniforme brzo se skida boja sa njih(ver.neko ne radi svoj posao u ime vojske),pa dodju kao da su razlicite,izblede brzo.To sa Dragicevim nije slucaj,tako da je ipak trebalo naci resenje sa njim jer je stvarno kvalitetan.Logicno je i da bude skuplji ali ne preterano.

Dav-Sut

pre 11 godina

Nije valjda da je neko ocekivao da bude osudjen? Kada se to desilo u Srbiji da je neki finkcioner ili bivsi odgovarao i bio osudjen? Ova afera je zamajavanje javnosti? Postoje teske i ozbiljne afere u MO i Vojsci, sa izuzetnim ciframa koje su za sada jos "pod tepihom". Reforma (Nato sema) je takoreci izvedena preko noci koja je mnogo toga "progutala", vojni penzoni fond je unisten, nekada mocni stambeni fond je u kolapsu itd. Valjda ce to jednom izaci na svetlo dana?

Pravi Nik

pre 11 godina

Ne sumnjam da su proizvodi MD vrhunskog kvaliteta, ali to ne znači da nije pokušao da ih proda po većoj ceni tamo gde može da napravi dil sa nekima iz vlasti.
A što se tiče Mladje, on verovatno zna da postoji kritična cifra evra koja omogućava nekome jak politički uticaj. Ako je to recimo milion, pretpostavio je da će Davinić doći do tog miliona ovom transakcijom pa se uplašio. Zna on dobro kako to ide. Javljaju mi se neke pare sa Kipra, kako ono beše, izgubio im se trag. E zivote. Kako su posle 5. oktobra nove vlasti slatko podelile taj novac, mislim da mogu ukus da im osetim.

VERA

pre 11 godina

Slazem se sa komentarom lica koje se potpisalo kao Rodoljub.Kao dugogodisnji,a sada neizabrani sudija za prekrsaje,smatram da Apelacioni i Visi sudovi ne poznaju pravo,a da su,uglavnom prvostepene presude ispravne.Navescu jedan,svezi,primer.Dve neizabrane sudije za prekrsaje su kod jednog suda u Vojvodini pokrenule radne sporove.Prvostepeni sud je uvazio tuzbene zahteve i utvrdio da im je radni odnos nezakonito prestao.Ali,avaj!!!Apelacioni sud,po zalbama,donosi 2 razlicite presude.Ako je takva praksa na nivou jednog suda kakva li je pravna situacija na nivou Republike.Ja ocekujem presudu drugog Apelacionog suda pa se nadam da ce taj sud resiti u moju korist,ali sam spremna da Presuda ima neko trece resenje.A istina je samo jedna i treba je umeti pronaci.

ljiljana

pre 11 godina

A sta bi sa aferom satelit? Podsecanja radi Tamara Stojčević, generalni sekretar Vlade Srbije, je bila na čelu komisije koja je trebalo da pregovara sa izraelskom firmom „Imageset international”, koja od Srbije potražuje 37 miliona evra zato što nije realizovan ugovor o iznajmljivanju satelita na koji je potpis 4. juna 2005. u Parizu stavio tadašnji ministar odbrane Prvoslav Davinić.
Srpski premijer Mirko Cvetković, rekao je da ce papiri u slučaju Satelit,po odluci o skidanju tajne biti dostupni javnosti,i da ce se hronološki pokazati šta se dešavalo sa ugovorom i koji organi su donosili odluke. I??? POJELA MACA???

masa

pre 11 godina

Sve do otcepljenja Crne Gore od Srbije postojale su paralelno dve vlade, Savezna i Republicka, naravno, tu je postavljenje bilo po kljucu, a kad je tako onda je i izvrsna vlast radila po naredjenju. Republicka je bila mnogo bahatija, jer je bila ucenjivacka. Dakle, Crnogorci su nac ucenjivali i jos uvek nas ucenjuju, a kako ostavljam citaocima da zakljuce.......

Olivera

pre 11 godina

"Ipak, najvažnije je da je Dinkić otkrivanjem te afere raskrinkao tu grupu i sprečio prevaru, jer akteri nisu uspeli da realizuju taj štetan posao sa naduvanim cenama."

A ko je kasnije dobio taj posao? Amerikanci, Izraelci ili Nemci? Po kojoj ceni? 10x vecoj?
Strasno kakva banda. Sve ih treba pozatvarati i baciti kljuc.

Marko

pre 11 godina

I treba da bude oslobođen. Kao i oficiri. I svaka im čast šta su izdržali! Ovde se afere vode politički, ljudima se presudilo u medijima, ispadoše najgori kriminalci. Tužilaštvo piše tužbe i hapsi po nalogu političara, kako se kome ćefne i kako kome interesi i sujeta diktiraju. Strašno! I treba da tuže državu za odštetu, povredu časti i sve da naplate! Sramota!

Goksi

pre 11 godina

Imam samo jedno pitanje. Kako je uopšte moguće da Dinkić otkriva nekakvu u aferu u vojsci, i to po pitanju nabavke koja je poverljiva? Gde je tu Vojno-bezbednosna agencija? Je l sve ovo treba da znači da je Dinkić imao pod svojom kontrolom VBA??? Šta se radi, cccc...

Jovan

pre 11 godina

Mislim da se Dinkić ovde gadno zaleteo, peti, šesti put, Cvrc. Sad treba tužioca i istražnog sudiju na Sud. Sa sve Dinkićem.

I to je problem ovog društva.

pre 11 godina

Pobogu ljudi, zar vam do sada nije postalo jasno da je covek žrtva osvete izvesnog političara (mlađeg) i njegovih kompanjona? Bravo za sudove koji pokazuju da su ipak nezavisni, UA! za policiju i tužilaštvo koji su po ko zna koji put pokazali da nisu.

Miodrag

pre 11 godina

Vidim po komentarima da svi znaju da je kriv. Za cega? Nije on uzeo 176 miliona nego je sklopio ugovor o nabavci za tu sumu. Cena opreme je manja nego prema inostranim kupcima. E sada, da li je to zaista potrebno, to je morala CELA VLADA da odluci, ne samo Davinic. A preduzece "Mile Dragic" je ozbiljna firma koja ZAISTA proizvodi opremu, izvozi, a ne uvozi i preprodaje. Ovim je samo naneta steta izvoznoj industriji. U pitanju je samo licni napad pit-bula Dinkica.

Zoki

pre 11 godina

Polako istina izlazi na površinu. Ratni brod je trebao da prebaci na Dunav, nema veze što nemamo more. Pancire nije trebao da kupuje, bolje da se neko ugradio i uvezao pola od potrebne količine. Šta će pancir svakom vojniku, ukrašće iz susedne čete kada im bude trebalo za smotru. A po pitanju satelita, šta će to nama, postavićemo vojnike sa dvogledima na granicu. Ako neko pogine, šta da se radi, sve ide u rok službe.

Ako šta sahrani ovui zemlju, onda će to biti jeftini populizam.

masa

pre 11 godina

Eh, kad bi 5% bilo kao mr Mile Dragić, gde bi nam bio kraj. MD je proiyvođač opreme zy Vojsku, policiju i lov. Proizvodi su svetkog kvaliteta. Na sajmovima LORIS u Novom Sadu uvek je imao najbolji đtand i svetske proizvode kako po dizajnu tako i po kvalitetu. Sto se tiče Vojske, takođe su proizvodi na nivou svetskih proizvođača a u nekim proizvodima i bolji. MD je uveo sistem kvaliteta, razvoj proizvoda čine iskusni inđenjeri sa opremom kojoj nijedna firma u Srbiji ne može da se meri, proizvodni pogoni su opremljeni sa najsavremenijom opremom, dakle MD je u potpunosti opremljen i osposobljen za serijsku proizvodnju i pri tom ispuni sve zahteve kvaliteta. Radnici su poštovani i za svoj rad nagrađivani. Ovo vam pričam, jer sam lično ispitivao njegove proizvode i boravio u njegovoj firmi. Ne zelim da branim gospodina Dragića, jer ne znam nista oko zaključivanja ugovora sa Vojskom Savezne Republike Jugoslavije. MD je imao cenovnike za sve sporne proizvode sa deklarisanim karakteristikama, u Jugoslaviji niko nije proizvodio spornu opremu, možda je trebalo raspisati tender pa izvršiti uvoz, a koliko je meni poznato u svetu nije bilo jeftinijih proizvoda sličnih karakteristika. Mišljenja sam da je ovde bila sporna količina i dinamika isporuke, šta je tu kriv gospodin Dragić. Krivca treba tražiti kod taktičkog nosioca odnosno korisnika. Još jednom, gospodin mr Mile Dragić, dipl. inž. je pravi domaćin i privrednik, treba se ugledati na istog. Izgleda da nekome nije odgovarao ili DAO

Miki

pre 11 godina

Znamo još nešto. Nema krivca!! Pa molim Vas to je prava sitnica, 176 mil. evra.... A oficiri koji nemaju da prehrane porodice i plaćaju stanarinu izvršavaju samoubistva. Bitno je da dvojici kumova Tadiću i Šutanovcu pretiče.

dusan

pre 11 godina

Nije ostetio budzet drzave samo je namestio da mile dragic i on postanu milioneri, a za to je kriv truli patriotski sistem koji im je tada to dozvolio. Braco srbi nasi najveci neprijatelji su davinici, dragici i ostale patriote, inace mile dragic je vlasnik hotela moskva koji je privatizovan jos 2005, kakav to moze biti patriota vlasnik hotela.

maximus

pre 11 godina

Ne mozete da ga okrivljujete, jer ne znate tekst optuznice. Bolje da napadate u komentarima tuzilastvo koje nas zamajava medijskim spekulacijama i trosi pare kroz kilave optuznice.

Nedodirljivo americki covek

pre 11 godina

"Sud je utvrdio da tužilaštvo nije dokazalo da su Davinić, kao i oficiri Jovica Vučković i Milun Kokanović oštetili budže!"

Znaci, krenete da opljackate banku, policija vas spreci, pohapsi, medjutim sud vas oslobodi jer nema stete !!!

masa

pre 11 godina

Sve do otcepljenja Crne Gore od Srbije postojale su paralelno dve vlade, Savezna i Republicka, naravno, tu je postavljenje bilo po kljucu, a kad je tako onda je i izvrsna vlast radila po naredjenju. Republicka je bila mnogo bahatija, jer je bila ucenjivacka. Dakle, Crnogorci su nac ucenjivali i jos uvek nas ucenjuju, a kako ostavljam citaocima da zakljuce.......

Marko

pre 11 godina

I treba da bude oslobođen. Kao i oficiri. I svaka im čast šta su izdržali! Ovde se afere vode politički, ljudima se presudilo u medijima, ispadoše najgori kriminalci. Tužilaštvo piše tužbe i hapsi po nalogu političara, kako se kome ćefne i kako kome interesi i sujeta diktiraju. Strašno! I treba da tuže državu za odštetu, povredu časti i sve da naplate! Sramota!

ALO. LJUDI

pre 11 godina

Pa dokle komentari a Tadic i Šutanovac krivi. O cemu vi govorite?
Ovaj civek je bio clan G17, kao i Tomica Milosavljevic za zdravstvo.
Ko treba da odgovara za njihove kadrove, naravno stranka i njen vođa.
A ko je uopšte do danas pomenuo tog doticnog pevaca, koji ima samo gitaru i rasparen set šoljica za kafu?

Pravi Nik

pre 11 godina

Ne sumnjam da su proizvodi MD vrhunskog kvaliteta, ali to ne znači da nije pokušao da ih proda po većoj ceni tamo gde može da napravi dil sa nekima iz vlasti.
A što se tiče Mladje, on verovatno zna da postoji kritična cifra evra koja omogućava nekome jak politički uticaj. Ako je to recimo milion, pretpostavio je da će Davinić doći do tog miliona ovom transakcijom pa se uplašio. Zna on dobro kako to ide. Javljaju mi se neke pare sa Kipra, kako ono beše, izgubio im se trag. E zivote. Kako su posle 5. oktobra nove vlasti slatko podelile taj novac, mislim da mogu ukus da im osetim.

Mita

pre 11 godina

Ne znam,šta se čudite za ovakav ishod u ovoj sprdačini od zemlje...Ko je ovde ikada,za bilo šta odgovarao.Da li će,recimo,odgovarati vozač Mazde za trostruko ubistvo...a tek Prle:))Ali zato je bitno da ti šalju batinaše na vrata,ako ne daš reket Tijaniću,ili ne platiš info stan:)

Бојан

pre 11 godina

Што бих јаволео да "дрмнем" сто седамдесет пе` - шест милијарди па да суд каже "није крив" :)

mlekadzija

pre 11 godina

Od samog pocetka se znalo da doticni uvazeni clan biblioteke nece biti osudjen...Treba biti prilicno naivan pa verovati u reformisani pravosudni sistem ove drzave...

Nenad

pre 11 godina

Interesuje me, da li treba da se naizmenično osećam patriotom, poštujem Srbiju, volim je i trpim ovu nepravdu?
Ja nekako ipak na svakih par minuta imam želju da nam se desi nešto mnogo loše.
Okupacija na primer.
Slobodu je potrebno zaslužiti i čuvati.

Milan

pre 11 godina

Ko je pokrenuo celu tu halabuku? MLAĐAN DINKIĆ, najveći lažov srpske političke scene! I ovo je pokrenuo radi svoje lične političke promocije!
Kao što je rušio i sve svoje vlade tako je rušio i pojedine svoje saradnike!
Da bi zamaglio svoje "poslove"!

mile 1

pre 11 godina

Još jedan dokaz da tužilaštva pišu optužnice po narudžbi političkog vrha, često bez ikakvih dokaza, pa docnije ljaga pada na sudove kada takve optužnice ne uvaže. Mediji se takođe brzopleto upecaju na informacije i snimke policije i tužilaštava, pa presude unapred, a onda imamo ovakve (potpuno razumljive) reakcije građana. Uzgred, ni Davinić ni Dragić mi nisu omiljeni političari/biznismeni.

Miki BG

pre 11 godina

Ništa čudno. Sada neka odštetu Daviniću i ostalima plati iz svog džepa Mladjan Dinkić koji je lansirao tu aferu, jer se posvadjao sa Davinićem i hteo pošto poto da ga se ne samo reši već i u zatvor pošalje...

Dav-Sut

pre 11 godina

Nije valjda da je neko ocekivao da bude osudjen? Kada se to desilo u Srbiji da je neki finkcioner ili bivsi odgovarao i bio osudjen? Ova afera je zamajavanje javnosti? Postoje teske i ozbiljne afere u MO i Vojsci, sa izuzetnim ciframa koje su za sada jos "pod tepihom". Reforma (Nato sema) je takoreci izvedena preko noci koja je mnogo toga "progutala", vojni penzoni fond je unisten, nekada mocni stambeni fond je u kolapsu itd. Valjda ce to jednom izaci na svetlo dana?

dejan

pre 11 godina

1 nije radio sam
2 da bi dosao na poziciju gde je bio imao je dobru zaledjinu
3 zna mnogo o drugim koji su radili slicne stvari ali nisu uhvaceni
4 ....

kad sve ovo stavis u knotext vlast ce uvek gledati da ga oslobodi jer je tako laske za njih. a narod vise i ne ocekuje da neko treba da ode u zatvor. moralno smo skoro na nuli

Nikola

pre 11 godina

Dal je iti jedna afera dokazana u ovoj drzavi?????
NEVEROVATNO koga god ste uhapsili zbog neke afere taj isti je oslobodjen nevin i trazi veliku odstetu koju i dobije! Niko nije kriv a drzavu kosta dal je to moguce?

mito

pre 11 godina

Neko je ovde loše odradio svoj posao: ili tužilaštvo, ili sudstvo. A možda je neko dobro odradio svoj posao. Jedino mi nije jasno nije optužena i ona druga strana (gospodin Dragić) koja je takođe učestvovala u poslu sa zaštitnim prslucima. Koji su se pokazali kao izuzetno dobri i sve su ih zaštitili. Ustvari, cena je odgovarajuća i naravno da je optužnica "pala". Samo dok je nama prsluka, da ima šta da puca.

Be-ge

pre 11 godina

Ko je uopste sumnjao da nece biti oslobodjen?
Clanovi i saradnici Udbe ne odgovaraju nikada u Udbistanu, za bilo sta sto urade.
Ali doci ce shumar vrlo uskoro da se pozabavi Udbasima u Udbistanu.

xm

pre 11 godina

Mladja ispada zastitnik gradjana Srbije !? Mozda sada kazni SVE koji su slicno radili, uzeti im narodni novac i isplatiti 1000 eura... Dobar vic , zar ne ?

Alex

pre 11 godina

Nasao Dinkic nekoga da pluje i URS,nego narod ima kratku pamet i to je politika..Komentarisem samo da bih pohvalio uniformu i ostale stvari proizvodjaca Dragica,nosio sam je i stvarno je odlicna i to je veoma bitna stvar za vojnika.Ako pogledate stare,a cini mi se i nove uniforme brzo se skida boja sa njih(ver.neko ne radi svoj posao u ime vojske),pa dodju kao da su razlicite,izblede brzo.To sa Dragicevim nije slucaj,tako da je ipak trebalo naci resenje sa njim jer je stvarno kvalitetan.Logicno je i da bude skuplji ali ne preterano.

Rodoljub

pre 11 godina

Poslednjih meseci , primetno je , da Visi Sudovi, i Apelacioni Sudovi oslobadjaju krivice , pojedince i firme koje su Osnovni Sudovi solidno osudili, narocito one cija sudjenja, je pratio prefiks "afere". Za mene kao laika, koji je uz dosta napora uspeoda nauci sta su : Osnovni, Visi, Apelacioni sudovi, a za Vrhovni jos uvek neznam sta mu je svrha, naslucujem, dva elementa : . Ili je ovde umesana politika, ili Sudije u Osnovnim Sudovima, neznaju Pravo, i time nemogu dobiti zadovoljavajucu ocenu. Mozda ce mi neko od "oficijelnih" komentatora - prava dati zadovoljavajuci odgovor.

bez foliranja

pre 11 godina

e sada neko iz policije i tuzilastva treba da odgovara za svoj rad u sluzbi...a bogami i neko od politicara koji je njih koristio u mexjusobnim politickim obbracunima
to kada docekamo znacu da zivimo u demokratskoj zemlji

justin

pre 11 godina

Ovo sad treba isterati na pravu čistinu.
-ILI SU SUDOVI I SUDIJE NESPOSOBNI
-ILI JE TUŽILAŠTVO I TUŽIOCI NESPOSOBNO
Nema trećeg,ili možda kod nas ima.

nesa

pre 11 godina

Ako pogledate unazad sve tužbe Zorica i njegovih pajtasa su pale u vodu i služile su samo za borbu ds pre svega sa ljudima koji nisu pristajali na reket ili iz drugih razloga. Pa oni su doprineli i da Haradinaj i ostali zločinci budu oslobodjeni. Svi razbojnici danas mole boga da ih oni optuze. I al kaidu bi oslobodili da su im oni poslali dokaze.

Bane

pre 11 godina

Rasturiti bandu okupljenu oko tužilaštva već jednom! Pa njihov potparol ima pogled čiji IQ ne prelazi 90. Dokle više nesposobni i štetočine da sede na tako važnim funkcijama?!

VERA

pre 11 godina

Slazem se sa komentarom lica koje se potpisalo kao Rodoljub.Kao dugogodisnji,a sada neizabrani sudija za prekrsaje,smatram da Apelacioni i Visi sudovi ne poznaju pravo,a da su,uglavnom prvostepene presude ispravne.Navescu jedan,svezi,primer.Dve neizabrane sudije za prekrsaje su kod jednog suda u Vojvodini pokrenule radne sporove.Prvostepeni sud je uvazio tuzbene zahteve i utvrdio da im je radni odnos nezakonito prestao.Ali,avaj!!!Apelacioni sud,po zalbama,donosi 2 razlicite presude.Ako je takva praksa na nivou jednog suda kakva li je pravna situacija na nivou Republike.Ja ocekujem presudu drugog Apelacionog suda pa se nadam da ce taj sud resiti u moju korist,ali sam spremna da Presuda ima neko trece resenje.A istina je samo jedna i treba je umeti pronaci.

Olivera

pre 11 godina

"Ipak, najvažnije je da je Dinkić otkrivanjem te afere raskrinkao tu grupu i sprečio prevaru, jer akteri nisu uspeli da realizuju taj štetan posao sa naduvanim cenama."

A ko je kasnije dobio taj posao? Amerikanci, Izraelci ili Nemci? Po kojoj ceni? 10x vecoj?
Strasno kakva banda. Sve ih treba pozatvarati i baciti kljuc.

ljiljana

pre 11 godina

A sta bi sa aferom satelit? Podsecanja radi Tamara Stojčević, generalni sekretar Vlade Srbije, je bila na čelu komisije koja je trebalo da pregovara sa izraelskom firmom „Imageset international”, koja od Srbije potražuje 37 miliona evra zato što nije realizovan ugovor o iznajmljivanju satelita na koji je potpis 4. juna 2005. u Parizu stavio tadašnji ministar odbrane Prvoslav Davinić.
Srpski premijer Mirko Cvetković, rekao je da ce papiri u slučaju Satelit,po odluci o skidanju tajne biti dostupni javnosti,i da ce se hronološki pokazati šta se dešavalo sa ugovorom i koji organi su donosili odluke. I??? POJELA MACA???

Jovan

pre 11 godina

Mislim da se Dinkić ovde gadno zaleteo, peti, šesti put, Cvrc. Sad treba tužioca i istražnog sudiju na Sud. Sa sve Dinkićem.

Goksi

pre 11 godina

Imam samo jedno pitanje. Kako je uopšte moguće da Dinkić otkriva nekakvu u aferu u vojsci, i to po pitanju nabavke koja je poverljiva? Gde je tu Vojno-bezbednosna agencija? Je l sve ovo treba da znači da je Dinkić imao pod svojom kontrolom VBA??? Šta se radi, cccc...