Ponedeljak, 20.02.2012.

19:16

DSS: Šta je LSV, Masov advokat?

Umesto što glumi advokata nemačkog ambasadora Volframa Masa, LSV bi trebalo konačno da uradi nešto konkretno za bolji život građana Vojvodine, saopštio je DSS.

Izvor: Tanjug

DSS: Šta je LSV, Masov advokat? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

antifa

pre 12 godina

@beška
most kod Beške nije srušen, već je oštećen jedan manji deo prilaza koji je popravljen nekoliko nedelja nakon bombardovanja. Da su Rusi slučajno imali priliku da nas bombarduju, sravnili bi sa zemljom i Bešku za svaki slučaj. A kredit je uzet za izgradnju NOVOG mosta, put nije poklonjen strancima u koncesiji za narednih 30 godina kao što je to Velja Ilić pametno isplanirao, već će pored obaveza plaćanja duga donositi i profit.

Promincle

pre 12 godina

Zbog svega navedenog se osećam ugroženim, pogotovu kada čitam komentare. ''građanski pokret se iznenada pojavljuje i rešava stvar''.

Nikola

pre 12 godina

(Beogradjanin, 20. februar 2012 21:17)

Izvini ali meni ova klerofasisticka kolonija u poslednjih deset godina nesto ne odgovara, nekako ima tendenciju smanjivanja.

6AR

pre 12 godina

@5AR
"Tačno je da nam Rusija nikada kroz istoriju nije pomogla, uvek nam je pomagao Zapad..." Tacno je i da nas je zapad uvek bombardovao, Rusija nikad. Ipak, najbolje je biti na distanci i od jednih i od drugih! Zagrljaji stezu!

Orel

pre 12 godina

Tipična frojdovska projekcija svog načina postupanja i razmišljanja na druge. Poznato je odavno koje partije i NVO imaju aktiviste na internetu (o drugim kanalima i da ne pričamo), ali izgleda da još ne mogu da shvate kako je moguće da se toliki narod još opire njihovom delovanju i psihološkom ratu.

Harold Pinter

pre 12 godina

Drzava Srbija ce posebno pozabaviti ruskim spijunima i placenicima , budite sigurni u to kamaradi iz DSS-a.
Jos uvek vas Udba stiti ali nece doveka i ta Udba.
Stize kraj igranke uskoro u Srbiji.
(Johny-bg, 20. februar 2012 21:22)

Kolega, druze, prijatelju, zemljace, gospodine mislio sam da su ta vremena prosla. Ruski spijuni, placenici, kamaradi, udba, eufenizmi pozabaviti i stize kraj igranke, podsecate na radikalne opcije ustvari sve je manje razlike u verbalnoj komunikaciji izmedju vas i njih. "lijep pozdrav".

amareto

pre 12 godina

DSS poseduje neki stab za udaranje pluseva svim komentarima koji im se svidd,a minuse svim koji im se ne svide.Mogu misliti sa koliko se komentara iz istog moderatori muce.Nikad vise pluseva,a nikad manje procenata za DSS.Procente valja i zaraditi, pluseve je lako kliktati.

Johny-bg

pre 12 godina

Drzava Srbija ce posebno pozabaviti ruskim spijunima i placenicima , budite sigurni u to kamaradi iz DSS-a.
Jos uvek vas Udba stiti ali nece doveka i ta Udba.
Stize kraj igranke uskoro u Srbiji.

Velibor, USA

pre 12 godina

Chak se i u Rusiji polako ali sigurno stvari uglavnom reformiraju a ovaj d(ss) je izgubljen u vremenu i prostoru.

Podrshka LSV-u a Mass nije bio rekao nishta netachno kad je rekao notornu chinjenicu da Koshtunica laze. Koshtunica NEMA PRAVO poistovecivati samog sebe i njegovu opskurnu stranku s Srbijom NI srpskim narodom u celini!

Beogradjanin

pre 12 godina

A sta je DSS?
Ruska peta kolona sa ubacenim agentima KGB , o cemu vi pricate?
No uskoro ce se i to razresiti , ne samo Ruska peta kolona, Udba i to nego nesto puno puno znacajnije sto ce vas sef biti priupitan vrlo uskoro.

Borko

pre 12 godina

Kako su se LSD-LSV-Prekrenuti... raspisali. Kada je onomad ruski ambasador isporozivao na vojnobezbedonosnom forumu , da li ima srba ovde da brane srpske interese digla se i kuka i motika u osudi toga. Sada kada imamo istu situaciju ovde sa nemackim ambasadorom onda je u redu to sto isti kaze. Pateticni ste, nije Srbija samo krug dvojke, kako bi vas gazda voleo ,vec i malo sire.

Vladimir LDP

pre 12 godina

Sta fali biti advokat Nemaca? Oni imaju para i oni svoje advokate dobro placaju. Kamo srece da je cela Srbija advokat Nemacke, kao Hrvatska, tekli bi nam med i mleko. Ovako nam samo tece barut iz onog cuda u Nisu za vanredne situacije, a vi gospodo iz DSS-a u zagrljaju sa diktatorskim rezimom koji tlaci svoj narod pevate onu staru Kakaljin! JOS NAM SAMO VOTKA FALI!!! Ali bice i nje uskoro, cim krene taj bescarinski izvoz iz majcice. Da nas napijete dok ne prolupamo, i da onda vi na miru mozete da se borite za Kosovo, dok pijani narod ne zna gde mu je glava. Mada, i bez te votke ne zna gde mu je glava, tako da...

bezimena

pre 12 godina

A šta je DSS?
(Beogradjanin, 20. februar 2012 20:10)

Tužilac koji prima instrukcije, i platu, iz Rusije, sa zadatkom da pljuje po zapadu (koji nas GURA napred) i potkopava Srbiju...

belilistic

pre 12 godina

Ovu partiju ortodoksnih klerofasista,sovinista,licemera,besramnika,sabotera tzv.dss pod hitno zabraniti da ne dovode gradjane u stanje nervnog rastrojstva i da ih dodatno ne iritiraju,jer nam je fitilj svakim danom sve kraci i ktaci.

Бојан Савић

pre 12 godina

(5AR, 20. februar 2012 19:46)
Ако мало погледаш податке утврдићеш да је за време Коштуничине владе администрација смањена, а не повећана. Кад нешто коментаришеш онда се потруди да то буде аргументовано!

laki

pre 12 godina

Vasa dobrota i postenje su nadaleko poznata,prema tome bolje da se ne oglasavate.Vi ste za vreme vase vladavine opljackali i opustosili sve sto ste stigli.Zbog toga danas gradjani ne samo Vojvodine,vec citave Srbije zive tako jadno i bedno.Za mnoge ministre za vreme vase vladavine se nista i ne cuje,pokupila braca lovu i uzivaju negde po svetu.Da je ovaj narod malo pametniji mnogi od vas bi vec bili tamo gde vam je i mesto a ne da i dalje muvate i manipulisete za vas licni interes a ne gradjanski.Sve dok takvi budu mesali prste u politici nece biti dobroga.

petar

pre 12 godina

A ko je Popovich!Gde je bio 90x!Kad cela Srbija prezivljavala i bila u ratovima zbog politike Milosevicha!Niko za njega nije chuo!A kad situacija pobolsala odmax vratio i postao politik!Popovichu bolje da chutite ako ne mozete idite voljenu Rusiju,a koliko znam firma vama u Austriji a ne Rusiji koi volite!A propagandu vodite za Rusiji a zivite u trulom zapadu!DSS sa vama otisla u proslost!

Nikola

pre 12 godina

Canku bi bilo bolje da objasni gradjanima Srbije njegovu podrsku SPS-u i Vladi Srbije umesto sto se mesa u polemiku Vojislava Kostunice, Nenada Popovica i Volframa Masa

Ljubav je slepa

pre 12 godina

@123

A koliko je novca Rusija dala Srbiji kao DONACIJE?

Da nije Rusija POKLONILA neki autobus kao recimo Japan?

A sta od nabrojanog u tvom komentaru nije direktni materijalni interes Rusije?

Da li kojem slucaju znas koliko milijardi evra je stiglo u Srbiju KAO DONACIJA (to je isto kao i poklon) od 2000. od strane EU, pojedinacno zapadnih zemalja (mimo novca stiglog od EU), USA, ...?

5AR

pre 12 godina

Tačno je da nam Rusija nikada kroz istoriju nije pomogla, uvek nam je pomagao Zapad, uvek,pogledajte kroz istoriju pa sve do danas!Ko je dao najviše para u proteklih 10 godina!? Pa bez Eu i Usa ne bismo imali ni za penzije ni za odrzavanje ovako glomaznog administrativnog aparata,koji je bezpotrebno proširivao upravo Dss, i Veljo(pogotovu)!Dss-ci samo propagiraju ruse,koji samo gledaju da nas iskoriste.Nemojte nam vi praviti program za bolji život,molim vas,vi ste pokazali ko ste i šta ste!

123

pre 12 godina

A u pismu piše, za one koštunjavofobe:
1. Srbija je 2008. godine potpisala međudržavni sporazum o saradnji sa Rusijom u oblasti naftne i gasne privrede
2. Na osnovu tog sporazuma ruski Gazprom je za tri godine investirao više od milijardu evra u modernizaciju NIS a
3. Krajem 2012. godine započeće izgradnja gasovoda Južni tok
4. U okviru istog sporazuma zaključen je aranžman o izgradnji skladišta gasa Banatski dvor
5. Za vreme vlade Vojislava Koštunice potvrđen je Sporazum o slobodnoj trgovini između Srbije i Rusije koji omogućava izvoz preko 95 odsto domaćih proizvoda u Rusiju bez carina. Takve olakšice u saradnji sa Rusijom nema nijedna zemlja u Evropi osim Srbije.
6. Zahvaljujući saradnji Srbije i Rusije u oblasti energetike, koja je započeta za vreme vlade Vojislava Koštunice, postignut je dogovor o modernizaciji hidroelektrane „Đerdap 1“, u koju će ukupno biti uloženo 140 miliona dolara (uskoro se očekuje potpisivanje ugovora za modernizaciju hidroelektrane „Đerdap 2“);
7. Započeta je izgradnja distributivne mreže gasovoda u južnoj Srbiji, u koju će ukupno biti uloženo 60 miliona evra;
8. Planira se izgradnja četiri termoelektrane na prirodni gas u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Nišu, izgradnja još jednog skladišta gasa u Srbiji, kao i učešće ruskog kapitala u razvoju petrohemijske industrije u našoj zemlji
9. Postignut je dogovor o ulaganju kompanije NIS u modernizaciju proizvodnih kapaciteta kompanije HIP Petrohemija sa glavnim ciljem obnove proizvodnje polipropilena, koja je uništena 1999. godine za vreme NATO bombardovanja;
10. Nebi trebalo zaboraviti i to da je Rusija 2009. godine po veoma povoljnim uslovima odobrila kredit Srbiji u visini od jedne miljarde dolara. Dvesta miliona dolara odmah je bilo usmereno za finansiranje tekućeg deficita u budžetu, dok će deo kredita od 800 miliona dolara biti usmeren na projekte za obnovu železničke infrastrukture u Srbiji. I pored kašnjenja tih projekata, Rusija ni u jednom trenutku nije dovela u pitanje realizaciju ovog kredita.

'

pre 12 godina

"Ambasador vodeće članice EU" NE SME da izjavi to što dotični jeste, ma koliko ga LSV, LDP i slični branili. Iz Amerike, Engleske, Nemačke, Rusije... bi bez pardona bio IZBAČEN i bio bi mu zabranjen ulazak u zemlju. Ono što se Konuzinu zamera je nebuloza, Nemac je prevršio svaku meru. Svakom ko nepristrasno gleda je jasno, čak su mi mnogi iz krugova vladajućih to nezvanično i potvrdili, ali moraju da ćute. Zašto? E to je pitanje na koje odgovor daju izbori.

Beška

pre 12 godina

Više nikoga ne podržavam od političara, ali dss je u pravu što se tiče ukazivanja na štetu koju nam načinili nato i nemačka bombama. Eto, most kod Beške koji su nam srušili, napravljen je parama od kredita, koji moramo da vratimo evropskoj banci. Dakle oni ruše, a mi se zadužujemo kod njih i popravljamo, zar mi nismo magarci? Živim u blizini Beške i neka mi gospodin Mass objasni zašto je srušen taj most! Da li je pucano sa tog mosta na "nedužne albanske civile na Kosmetu", pa su ga zato srušili? I koji je razlog rušenja ostalih objekata u centralnoj Srbiji? Razumem da Čanak, Vuk D., Čeda imaju razumevanja za njihovu brutalnost prema nama, ali oni lično imaju i koristi od toga, ali šta je sa većinskom Srbijom?

metall

pre 12 godina

Gledajuci realno iz neutralnog ugla, mislim da je DSS na dobitku, a LSV u gubitku posle cele ove situcije i prepiske. DSS igra na emocije (Rusija, bombardovanje) sto 'pali' kod gradjana, a Cankova stranka u svom saopstenju nije rekla zaista nista konkretno.

Beška

pre 12 godina

Više nikoga ne podržavam od političara, ali dss je u pravu što se tiče ukazivanja na štetu koju nam načinili nato i nemačka bombama. Eto, most kod Beške koji su nam srušili, napravljen je parama od kredita, koji moramo da vratimo evropskoj banci. Dakle oni ruše, a mi se zadužujemo kod njih i popravljamo, zar mi nismo magarci? Živim u blizini Beške i neka mi gospodin Mass objasni zašto je srušen taj most! Da li je pucano sa tog mosta na "nedužne albanske civile na Kosmetu", pa su ga zato srušili? I koji je razlog rušenja ostalih objekata u centralnoj Srbiji? Razumem da Čanak, Vuk D., Čeda imaju razumevanja za njihovu brutalnost prema nama, ali oni lično imaju i koristi od toga, ali šta je sa većinskom Srbijom?

'

pre 12 godina

"Ambasador vodeće članice EU" NE SME da izjavi to što dotični jeste, ma koliko ga LSV, LDP i slični branili. Iz Amerike, Engleske, Nemačke, Rusije... bi bez pardona bio IZBAČEN i bio bi mu zabranjen ulazak u zemlju. Ono što se Konuzinu zamera je nebuloza, Nemac je prevršio svaku meru. Svakom ko nepristrasno gleda je jasno, čak su mi mnogi iz krugova vladajućih to nezvanično i potvrdili, ali moraju da ćute. Zašto? E to je pitanje na koje odgovor daju izbori.

123

pre 12 godina

A u pismu piše, za one koštunjavofobe:
1. Srbija je 2008. godine potpisala međudržavni sporazum o saradnji sa Rusijom u oblasti naftne i gasne privrede
2. Na osnovu tog sporazuma ruski Gazprom je za tri godine investirao više od milijardu evra u modernizaciju NIS a
3. Krajem 2012. godine započeće izgradnja gasovoda Južni tok
4. U okviru istog sporazuma zaključen je aranžman o izgradnji skladišta gasa Banatski dvor
5. Za vreme vlade Vojislava Koštunice potvrđen je Sporazum o slobodnoj trgovini između Srbije i Rusije koji omogućava izvoz preko 95 odsto domaćih proizvoda u Rusiju bez carina. Takve olakšice u saradnji sa Rusijom nema nijedna zemlja u Evropi osim Srbije.
6. Zahvaljujući saradnji Srbije i Rusije u oblasti energetike, koja je započeta za vreme vlade Vojislava Koštunice, postignut je dogovor o modernizaciji hidroelektrane „Đerdap 1“, u koju će ukupno biti uloženo 140 miliona dolara (uskoro se očekuje potpisivanje ugovora za modernizaciju hidroelektrane „Đerdap 2“);
7. Započeta je izgradnja distributivne mreže gasovoda u južnoj Srbiji, u koju će ukupno biti uloženo 60 miliona evra;
8. Planira se izgradnja četiri termoelektrane na prirodni gas u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Nišu, izgradnja još jednog skladišta gasa u Srbiji, kao i učešće ruskog kapitala u razvoju petrohemijske industrije u našoj zemlji
9. Postignut je dogovor o ulaganju kompanije NIS u modernizaciju proizvodnih kapaciteta kompanije HIP Petrohemija sa glavnim ciljem obnove proizvodnje polipropilena, koja je uništena 1999. godine za vreme NATO bombardovanja;
10. Nebi trebalo zaboraviti i to da je Rusija 2009. godine po veoma povoljnim uslovima odobrila kredit Srbiji u visini od jedne miljarde dolara. Dvesta miliona dolara odmah je bilo usmereno za finansiranje tekućeg deficita u budžetu, dok će deo kredita od 800 miliona dolara biti usmeren na projekte za obnovu železničke infrastrukture u Srbiji. I pored kašnjenja tih projekata, Rusija ni u jednom trenutku nije dovela u pitanje realizaciju ovog kredita.

Nikola

pre 12 godina

Canku bi bilo bolje da objasni gradjanima Srbije njegovu podrsku SPS-u i Vladi Srbije umesto sto se mesa u polemiku Vojislava Kostunice, Nenada Popovica i Volframa Masa

metall

pre 12 godina

Gledajuci realno iz neutralnog ugla, mislim da je DSS na dobitku, a LSV u gubitku posle cele ove situcije i prepiske. DSS igra na emocije (Rusija, bombardovanje) sto 'pali' kod gradjana, a Cankova stranka u svom saopstenju nije rekla zaista nista konkretno.

5AR

pre 12 godina

Tačno je da nam Rusija nikada kroz istoriju nije pomogla, uvek nam je pomagao Zapad, uvek,pogledajte kroz istoriju pa sve do danas!Ko je dao najviše para u proteklih 10 godina!? Pa bez Eu i Usa ne bismo imali ni za penzije ni za odrzavanje ovako glomaznog administrativnog aparata,koji je bezpotrebno proširivao upravo Dss, i Veljo(pogotovu)!Dss-ci samo propagiraju ruse,koji samo gledaju da nas iskoriste.Nemojte nam vi praviti program za bolji život,molim vas,vi ste pokazali ko ste i šta ste!

Borko

pre 12 godina

Kako su se LSD-LSV-Prekrenuti... raspisali. Kada je onomad ruski ambasador isporozivao na vojnobezbedonosnom forumu , da li ima srba ovde da brane srpske interese digla se i kuka i motika u osudi toga. Sada kada imamo istu situaciju ovde sa nemackim ambasadorom onda je u redu to sto isti kaze. Pateticni ste, nije Srbija samo krug dvojke, kako bi vas gazda voleo ,vec i malo sire.

Бојан Савић

pre 12 godina

(5AR, 20. februar 2012 19:46)
Ако мало погледаш податке утврдићеш да је за време Коштуничине владе администрација смањена, а не повећана. Кад нешто коментаришеш онда се потруди да то буде аргументовано!

laki

pre 12 godina

Vasa dobrota i postenje su nadaleko poznata,prema tome bolje da se ne oglasavate.Vi ste za vreme vase vladavine opljackali i opustosili sve sto ste stigli.Zbog toga danas gradjani ne samo Vojvodine,vec citave Srbije zive tako jadno i bedno.Za mnoge ministre za vreme vase vladavine se nista i ne cuje,pokupila braca lovu i uzivaju negde po svetu.Da je ovaj narod malo pametniji mnogi od vas bi vec bili tamo gde vam je i mesto a ne da i dalje muvate i manipulisete za vas licni interes a ne gradjanski.Sve dok takvi budu mesali prste u politici nece biti dobroga.

Vladimir LDP

pre 12 godina

Sta fali biti advokat Nemaca? Oni imaju para i oni svoje advokate dobro placaju. Kamo srece da je cela Srbija advokat Nemacke, kao Hrvatska, tekli bi nam med i mleko. Ovako nam samo tece barut iz onog cuda u Nisu za vanredne situacije, a vi gospodo iz DSS-a u zagrljaju sa diktatorskim rezimom koji tlaci svoj narod pevate onu staru Kakaljin! JOS NAM SAMO VOTKA FALI!!! Ali bice i nje uskoro, cim krene taj bescarinski izvoz iz majcice. Da nas napijete dok ne prolupamo, i da onda vi na miru mozete da se borite za Kosovo, dok pijani narod ne zna gde mu je glava. Mada, i bez te votke ne zna gde mu je glava, tako da...

Velibor, USA

pre 12 godina

Chak se i u Rusiji polako ali sigurno stvari uglavnom reformiraju a ovaj d(ss) je izgubljen u vremenu i prostoru.

Podrshka LSV-u a Mass nije bio rekao nishta netachno kad je rekao notornu chinjenicu da Koshtunica laze. Koshtunica NEMA PRAVO poistovecivati samog sebe i njegovu opskurnu stranku s Srbijom NI srpskim narodom u celini!

Beogradjanin

pre 12 godina

A sta je DSS?
Ruska peta kolona sa ubacenim agentima KGB , o cemu vi pricate?
No uskoro ce se i to razresiti , ne samo Ruska peta kolona, Udba i to nego nesto puno puno znacajnije sto ce vas sef biti priupitan vrlo uskoro.

Ljubav je slepa

pre 12 godina

@123

A koliko je novca Rusija dala Srbiji kao DONACIJE?

Da nije Rusija POKLONILA neki autobus kao recimo Japan?

A sta od nabrojanog u tvom komentaru nije direktni materijalni interes Rusije?

Da li kojem slucaju znas koliko milijardi evra je stiglo u Srbiju KAO DONACIJA (to je isto kao i poklon) od 2000. od strane EU, pojedinacno zapadnih zemalja (mimo novca stiglog od EU), USA, ...?

Johny-bg

pre 12 godina

Drzava Srbija ce posebno pozabaviti ruskim spijunima i placenicima , budite sigurni u to kamaradi iz DSS-a.
Jos uvek vas Udba stiti ali nece doveka i ta Udba.
Stize kraj igranke uskoro u Srbiji.

belilistic

pre 12 godina

Ovu partiju ortodoksnih klerofasista,sovinista,licemera,besramnika,sabotera tzv.dss pod hitno zabraniti da ne dovode gradjane u stanje nervnog rastrojstva i da ih dodatno ne iritiraju,jer nam je fitilj svakim danom sve kraci i ktaci.

petar

pre 12 godina

A ko je Popovich!Gde je bio 90x!Kad cela Srbija prezivljavala i bila u ratovima zbog politike Milosevicha!Niko za njega nije chuo!A kad situacija pobolsala odmax vratio i postao politik!Popovichu bolje da chutite ako ne mozete idite voljenu Rusiju,a koliko znam firma vama u Austriji a ne Rusiji koi volite!A propagandu vodite za Rusiji a zivite u trulom zapadu!DSS sa vama otisla u proslost!

bezimena

pre 12 godina

A šta je DSS?
(Beogradjanin, 20. februar 2012 20:10)

Tužilac koji prima instrukcije, i platu, iz Rusije, sa zadatkom da pljuje po zapadu (koji nas GURA napred) i potkopava Srbiju...

Harold Pinter

pre 12 godina

Drzava Srbija ce posebno pozabaviti ruskim spijunima i placenicima , budite sigurni u to kamaradi iz DSS-a.
Jos uvek vas Udba stiti ali nece doveka i ta Udba.
Stize kraj igranke uskoro u Srbiji.
(Johny-bg, 20. februar 2012 21:22)

Kolega, druze, prijatelju, zemljace, gospodine mislio sam da su ta vremena prosla. Ruski spijuni, placenici, kamaradi, udba, eufenizmi pozabaviti i stize kraj igranke, podsecate na radikalne opcije ustvari sve je manje razlike u verbalnoj komunikaciji izmedju vas i njih. "lijep pozdrav".

amareto

pre 12 godina

DSS poseduje neki stab za udaranje pluseva svim komentarima koji im se svidd,a minuse svim koji im se ne svide.Mogu misliti sa koliko se komentara iz istog moderatori muce.Nikad vise pluseva,a nikad manje procenata za DSS.Procente valja i zaraditi, pluseve je lako kliktati.

Orel

pre 12 godina

Tipična frojdovska projekcija svog načina postupanja i razmišljanja na druge. Poznato je odavno koje partije i NVO imaju aktiviste na internetu (o drugim kanalima i da ne pričamo), ali izgleda da još ne mogu da shvate kako je moguće da se toliki narod još opire njihovom delovanju i psihološkom ratu.

6AR

pre 12 godina

@5AR
"Tačno je da nam Rusija nikada kroz istoriju nije pomogla, uvek nam je pomagao Zapad..." Tacno je i da nas je zapad uvek bombardovao, Rusija nikad. Ipak, najbolje je biti na distanci i od jednih i od drugih! Zagrljaji stezu!

Promincle

pre 12 godina

Zbog svega navedenog se osećam ugroženim, pogotovu kada čitam komentare. ''građanski pokret se iznenada pojavljuje i rešava stvar''.

Nikola

pre 12 godina

(Beogradjanin, 20. februar 2012 21:17)

Izvini ali meni ova klerofasisticka kolonija u poslednjih deset godina nesto ne odgovara, nekako ima tendenciju smanjivanja.

antifa

pre 12 godina

@beška
most kod Beške nije srušen, već je oštećen jedan manji deo prilaza koji je popravljen nekoliko nedelja nakon bombardovanja. Da su Rusi slučajno imali priliku da nas bombarduju, sravnili bi sa zemljom i Bešku za svaki slučaj. A kredit je uzet za izgradnju NOVOG mosta, put nije poklonjen strancima u koncesiji za narednih 30 godina kao što je to Velja Ilić pametno isplanirao, već će pored obaveza plaćanja duga donositi i profit.

5AR

pre 12 godina

Tačno je da nam Rusija nikada kroz istoriju nije pomogla, uvek nam je pomagao Zapad, uvek,pogledajte kroz istoriju pa sve do danas!Ko je dao najviše para u proteklih 10 godina!? Pa bez Eu i Usa ne bismo imali ni za penzije ni za odrzavanje ovako glomaznog administrativnog aparata,koji je bezpotrebno proširivao upravo Dss, i Veljo(pogotovu)!Dss-ci samo propagiraju ruse,koji samo gledaju da nas iskoriste.Nemojte nam vi praviti program za bolji život,molim vas,vi ste pokazali ko ste i šta ste!

laki

pre 12 godina

Vasa dobrota i postenje su nadaleko poznata,prema tome bolje da se ne oglasavate.Vi ste za vreme vase vladavine opljackali i opustosili sve sto ste stigli.Zbog toga danas gradjani ne samo Vojvodine,vec citave Srbije zive tako jadno i bedno.Za mnoge ministre za vreme vase vladavine se nista i ne cuje,pokupila braca lovu i uzivaju negde po svetu.Da je ovaj narod malo pametniji mnogi od vas bi vec bili tamo gde vam je i mesto a ne da i dalje muvate i manipulisete za vas licni interes a ne gradjanski.Sve dok takvi budu mesali prste u politici nece biti dobroga.

Vladimir LDP

pre 12 godina

Sta fali biti advokat Nemaca? Oni imaju para i oni svoje advokate dobro placaju. Kamo srece da je cela Srbija advokat Nemacke, kao Hrvatska, tekli bi nam med i mleko. Ovako nam samo tece barut iz onog cuda u Nisu za vanredne situacije, a vi gospodo iz DSS-a u zagrljaju sa diktatorskim rezimom koji tlaci svoj narod pevate onu staru Kakaljin! JOS NAM SAMO VOTKA FALI!!! Ali bice i nje uskoro, cim krene taj bescarinski izvoz iz majcice. Da nas napijete dok ne prolupamo, i da onda vi na miru mozete da se borite za Kosovo, dok pijani narod ne zna gde mu je glava. Mada, i bez te votke ne zna gde mu je glava, tako da...

Velibor, USA

pre 12 godina

Chak se i u Rusiji polako ali sigurno stvari uglavnom reformiraju a ovaj d(ss) je izgubljen u vremenu i prostoru.

Podrshka LSV-u a Mass nije bio rekao nishta netachno kad je rekao notornu chinjenicu da Koshtunica laze. Koshtunica NEMA PRAVO poistovecivati samog sebe i njegovu opskurnu stranku s Srbijom NI srpskim narodom u celini!

Beogradjanin

pre 12 godina

A sta je DSS?
Ruska peta kolona sa ubacenim agentima KGB , o cemu vi pricate?
No uskoro ce se i to razresiti , ne samo Ruska peta kolona, Udba i to nego nesto puno puno znacajnije sto ce vas sef biti priupitan vrlo uskoro.

petar

pre 12 godina

A ko je Popovich!Gde je bio 90x!Kad cela Srbija prezivljavala i bila u ratovima zbog politike Milosevicha!Niko za njega nije chuo!A kad situacija pobolsala odmax vratio i postao politik!Popovichu bolje da chutite ako ne mozete idite voljenu Rusiju,a koliko znam firma vama u Austriji a ne Rusiji koi volite!A propagandu vodite za Rusiji a zivite u trulom zapadu!DSS sa vama otisla u proslost!

Johny-bg

pre 12 godina

Drzava Srbija ce posebno pozabaviti ruskim spijunima i placenicima , budite sigurni u to kamaradi iz DSS-a.
Jos uvek vas Udba stiti ali nece doveka i ta Udba.
Stize kraj igranke uskoro u Srbiji.

Beška

pre 12 godina

Više nikoga ne podržavam od političara, ali dss je u pravu što se tiče ukazivanja na štetu koju nam načinili nato i nemačka bombama. Eto, most kod Beške koji su nam srušili, napravljen je parama od kredita, koji moramo da vratimo evropskoj banci. Dakle oni ruše, a mi se zadužujemo kod njih i popravljamo, zar mi nismo magarci? Živim u blizini Beške i neka mi gospodin Mass objasni zašto je srušen taj most! Da li je pucano sa tog mosta na "nedužne albanske civile na Kosmetu", pa su ga zato srušili? I koji je razlog rušenja ostalih objekata u centralnoj Srbiji? Razumem da Čanak, Vuk D., Čeda imaju razumevanja za njihovu brutalnost prema nama, ali oni lično imaju i koristi od toga, ali šta je sa većinskom Srbijom?

123

pre 12 godina

A u pismu piše, za one koštunjavofobe:
1. Srbija je 2008. godine potpisala međudržavni sporazum o saradnji sa Rusijom u oblasti naftne i gasne privrede
2. Na osnovu tog sporazuma ruski Gazprom je za tri godine investirao više od milijardu evra u modernizaciju NIS a
3. Krajem 2012. godine započeće izgradnja gasovoda Južni tok
4. U okviru istog sporazuma zaključen je aranžman o izgradnji skladišta gasa Banatski dvor
5. Za vreme vlade Vojislava Koštunice potvrđen je Sporazum o slobodnoj trgovini između Srbije i Rusije koji omogućava izvoz preko 95 odsto domaćih proizvoda u Rusiju bez carina. Takve olakšice u saradnji sa Rusijom nema nijedna zemlja u Evropi osim Srbije.
6. Zahvaljujući saradnji Srbije i Rusije u oblasti energetike, koja je započeta za vreme vlade Vojislava Koštunice, postignut je dogovor o modernizaciji hidroelektrane „Đerdap 1“, u koju će ukupno biti uloženo 140 miliona dolara (uskoro se očekuje potpisivanje ugovora za modernizaciju hidroelektrane „Đerdap 2“);
7. Započeta je izgradnja distributivne mreže gasovoda u južnoj Srbiji, u koju će ukupno biti uloženo 60 miliona evra;
8. Planira se izgradnja četiri termoelektrane na prirodni gas u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Nišu, izgradnja još jednog skladišta gasa u Srbiji, kao i učešće ruskog kapitala u razvoju petrohemijske industrije u našoj zemlji
9. Postignut je dogovor o ulaganju kompanije NIS u modernizaciju proizvodnih kapaciteta kompanije HIP Petrohemija sa glavnim ciljem obnove proizvodnje polipropilena, koja je uništena 1999. godine za vreme NATO bombardovanja;
10. Nebi trebalo zaboraviti i to da je Rusija 2009. godine po veoma povoljnim uslovima odobrila kredit Srbiji u visini od jedne miljarde dolara. Dvesta miliona dolara odmah je bilo usmereno za finansiranje tekućeg deficita u budžetu, dok će deo kredita od 800 miliona dolara biti usmeren na projekte za obnovu železničke infrastrukture u Srbiji. I pored kašnjenja tih projekata, Rusija ni u jednom trenutku nije dovela u pitanje realizaciju ovog kredita.

'

pre 12 godina

"Ambasador vodeće članice EU" NE SME da izjavi to što dotični jeste, ma koliko ga LSV, LDP i slični branili. Iz Amerike, Engleske, Nemačke, Rusije... bi bez pardona bio IZBAČEN i bio bi mu zabranjen ulazak u zemlju. Ono što se Konuzinu zamera je nebuloza, Nemac je prevršio svaku meru. Svakom ko nepristrasno gleda je jasno, čak su mi mnogi iz krugova vladajućih to nezvanično i potvrdili, ali moraju da ćute. Zašto? E to je pitanje na koje odgovor daju izbori.

bezimena

pre 12 godina

A šta je DSS?
(Beogradjanin, 20. februar 2012 20:10)

Tužilac koji prima instrukcije, i platu, iz Rusije, sa zadatkom da pljuje po zapadu (koji nas GURA napred) i potkopava Srbiju...

belilistic

pre 12 godina

Ovu partiju ortodoksnih klerofasista,sovinista,licemera,besramnika,sabotera tzv.dss pod hitno zabraniti da ne dovode gradjane u stanje nervnog rastrojstva i da ih dodatno ne iritiraju,jer nam je fitilj svakim danom sve kraci i ktaci.

Ljubav je slepa

pre 12 godina

@123

A koliko je novca Rusija dala Srbiji kao DONACIJE?

Da nije Rusija POKLONILA neki autobus kao recimo Japan?

A sta od nabrojanog u tvom komentaru nije direktni materijalni interes Rusije?

Da li kojem slucaju znas koliko milijardi evra je stiglo u Srbiju KAO DONACIJA (to je isto kao i poklon) od 2000. od strane EU, pojedinacno zapadnih zemalja (mimo novca stiglog od EU), USA, ...?

metall

pre 12 godina

Gledajuci realno iz neutralnog ugla, mislim da je DSS na dobitku, a LSV u gubitku posle cele ove situcije i prepiske. DSS igra na emocije (Rusija, bombardovanje) sto 'pali' kod gradjana, a Cankova stranka u svom saopstenju nije rekla zaista nista konkretno.

Nikola

pre 12 godina

Canku bi bilo bolje da objasni gradjanima Srbije njegovu podrsku SPS-u i Vladi Srbije umesto sto se mesa u polemiku Vojislava Kostunice, Nenada Popovica i Volframa Masa

amareto

pre 12 godina

DSS poseduje neki stab za udaranje pluseva svim komentarima koji im se svidd,a minuse svim koji im se ne svide.Mogu misliti sa koliko se komentara iz istog moderatori muce.Nikad vise pluseva,a nikad manje procenata za DSS.Procente valja i zaraditi, pluseve je lako kliktati.

Бојан Савић

pre 12 godina

(5AR, 20. februar 2012 19:46)
Ако мало погледаш податке утврдићеш да је за време Коштуничине владе администрација смањена, а не повећана. Кад нешто коментаришеш онда се потруди да то буде аргументовано!

Borko

pre 12 godina

Kako su se LSD-LSV-Prekrenuti... raspisali. Kada je onomad ruski ambasador isporozivao na vojnobezbedonosnom forumu , da li ima srba ovde da brane srpske interese digla se i kuka i motika u osudi toga. Sada kada imamo istu situaciju ovde sa nemackim ambasadorom onda je u redu to sto isti kaze. Pateticni ste, nije Srbija samo krug dvojke, kako bi vas gazda voleo ,vec i malo sire.

Harold Pinter

pre 12 godina

Drzava Srbija ce posebno pozabaviti ruskim spijunima i placenicima , budite sigurni u to kamaradi iz DSS-a.
Jos uvek vas Udba stiti ali nece doveka i ta Udba.
Stize kraj igranke uskoro u Srbiji.
(Johny-bg, 20. februar 2012 21:22)

Kolega, druze, prijatelju, zemljace, gospodine mislio sam da su ta vremena prosla. Ruski spijuni, placenici, kamaradi, udba, eufenizmi pozabaviti i stize kraj igranke, podsecate na radikalne opcije ustvari sve je manje razlike u verbalnoj komunikaciji izmedju vas i njih. "lijep pozdrav".

Nikola

pre 12 godina

(Beogradjanin, 20. februar 2012 21:17)

Izvini ali meni ova klerofasisticka kolonija u poslednjih deset godina nesto ne odgovara, nekako ima tendenciju smanjivanja.

6AR

pre 12 godina

@5AR
"Tačno je da nam Rusija nikada kroz istoriju nije pomogla, uvek nam je pomagao Zapad..." Tacno je i da nas je zapad uvek bombardovao, Rusija nikad. Ipak, najbolje je biti na distanci i od jednih i od drugih! Zagrljaji stezu!

Promincle

pre 12 godina

Zbog svega navedenog se osećam ugroženim, pogotovu kada čitam komentare. ''građanski pokret se iznenada pojavljuje i rešava stvar''.

antifa

pre 12 godina

@beška
most kod Beške nije srušen, već je oštećen jedan manji deo prilaza koji je popravljen nekoliko nedelja nakon bombardovanja. Da su Rusi slučajno imali priliku da nas bombarduju, sravnili bi sa zemljom i Bešku za svaki slučaj. A kredit je uzet za izgradnju NOVOG mosta, put nije poklonjen strancima u koncesiji za narednih 30 godina kao što je to Velja Ilić pametno isplanirao, već će pored obaveza plaćanja duga donositi i profit.

Orel

pre 12 godina

Tipična frojdovska projekcija svog načina postupanja i razmišljanja na druge. Poznato je odavno koje partije i NVO imaju aktiviste na internetu (o drugim kanalima i da ne pričamo), ali izgleda da još ne mogu da shvate kako je moguće da se toliki narod još opire njihovom delovanju i psihološkom ratu.