Četvrtak, 26.01.2012.

23:59

Markovićeva:Vratila bih se u Srbiju

Mirjana Marković, supruga bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, kaže za "Pres" da bi se odmah vratila u Srbiju.

Izvor: Press

Markoviæeva:Vratila bih se u Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

Mali

pre 12 godina

Vama je mesto na Kosovo jer vi ste najvise za nas uradili sa vasem Slobodanom da budemo REPUBLIKA KOSOVO,a srpskom narodu dali da ih merzi ceo svet.

anonimous, namerno bez Y

pre 12 godina

Jos samo da je, zajedno sa Legijom i Shesheljom, prime i u Udruzenje knjizevnika Srbije... ako vec nisu uvazeni clanovi.

Joca Inspektor

pre 12 godina

Gospodja Mira, vas Srbija uopste ne treba, Srbija treba novac - vise od 20 milijarde dolara, koji je vas muz pokrao iz Srbije. Zato vratite novac a vi se gubite bez traga jer cete sigurno u Srbiji istruleti u nekom zatvoru.

EU Citizen

pre 12 godina

Vratićete se, druarice Marković, i to u svoj rodni Požarevac, u lisicama, čim ovaj KGB-ovski režim, koji je već počeo da se lagano klima ko ima oči da vidi, padne u Rusiji... ne kažem da će se to desiti sutra, velika je to zemlja i sve promene traju dugo, ali dao vam bog dobro zdravlje i dug život, da do smrti trulite za svoje zločine, pa ma koliko trajalo d vas se pravda dočepa.

welcome to north corea

pre 12 godina

Vratices se Miro, to je sada samo pitanje tehnike. Srbija danas je ista kao vreme tebe i tvoga muza, a po mnogo cemu i gora. Sto se mene licno tice, licemerno bi bilo ne dozvoliti ti povratak kad su vec dozvolili i ucestvovali u povratku svega onoga sto predstavljas.

Igor

pre 12 godina

Vratila bih se u Srbiju ... Djindjic je mrtav, sudstvo je korumpirano, kriminalci vladaju a ima jos dosta onih politicara koji su samnom vrsljali pa im niko nista ne moze ... pravi trenutak za dolazak

Good Night Serbia

Slobodan Petrovic

pre 12 godina

Da bog da nam se vratila,bolje nismo ni zasluzili!!!
Posrnula zeno,ostaj tamo gde si jos tebi da placamo zdravstvenu negu,i onako nam je zdravstvo otislo u nepovrat.Tebi je potrebna psihijatriska nega,a za sada Srbija je u nemogucnosti da ti to pruzi.

Lud Zbunjenog

pre 12 godina

Ovde je logika rekla laku noc. Supruga coveka koji je unesrecio ceo Balkan se tereti za "nezakonito posedovanje" ili "zluopotrebu sluzbenog polozaja"! Nista drugo nisu mogli da joj nadju a znamo svi kako nam je bilo 90tih i ko je bio glavni. Drugi svez primer: upravnik Golog Otoka se seta slobodno i daje izjave po stampi. Vecina gradjana se slaze sa da ove stvari treba resiti (vidi se po preporucenim komentarima na B92). Ako neka stranka medjutim kaze da treba vec jednom otvoriti komunjarske arhive da se sazna ko je sta radio ta ne moze da predje cenzus na izborima? Ja stvarno vise nista ne kapiram...

mile

pre 12 godina

Kada se posle izbora stvori koalicija socijalista,naprednjaka,radikala,DSS, Nove Srbije i prikljuci im se Krkobabic, vratice se Mirjanica i Seseljko! I znate sta ce raditi? Snimice dugometrazni i "dugovecni" film: POVRATAK U 90-TE. Mozda dobiju i OSKAR od Amerikanaca. Jezim se na tu pomisao, da ne kazem mogucnost.Daleko vam lepa kuca.

Vlada S

pre 12 godina

Kako je za nju sve tako romanticno, bez truncice savesti. Samo joj fali cvet u kosi.
Kad vidimo kako su presudili Tatonovim ubicama njoj bi verovatnu dali neku uslovnu kaznu i stan u centru grada.

TURBO SERB

pre 12 godina

"Tog prolećnog plavog jutra, u smiraj dana, dok je jesenje sunašce kao zlatna lopta, zauvek zalazilo u mojoj Srbijici, odlučila sam da se vratim. Na staro. Dobro sam znala, dok je Ivice nema meni marice, dok je Mrkice nema frkice, svakog dana sećamo se Slobodana. Eh, svitanja u mojoj Srbijici, ponovo se rađaju"...(uvodna reč iz knjižice drugarice M. Marković: "Rađanja Svitanja")

Ladislav

pre 12 godina

Mira nije problem. Ona je definisana i znamo sta i kako sa njom treba ako se vrati. Mene muce prisutni " kameleoni " koji su se maskirali da bi bili kao , eto ,preobrazeni i uz narod, a u stvari jedva cekaju da ponovo dodje neko " njihovo " vreme. Znate na koje mislim . Dacic, Mrkonjic, i svi ostali iz tog miljea ....Oni su ti koji mute i rade po svome .

ko_me_tero

pre 12 godina

@ Markovićeva, kojoj se u Srbiji sudi u odsustvu, a koju Rusija odbija da izruči, novom kvalifikacijom krivičnog dela, umesto nezakonitog posredovanja, u Srbiji se tereti za zloupotrebu službenog položaja, za šta je zaprećena kazna do 12 godina zatvora.

Pošto se zloupotreba službenog položaja , kao kvalifikacija krivičnog dela , uskoro izbacuje iz krivičnog zakona - ETO NAMA MIRE !!!
Nadam se da će ZLOUPOTREBA NARODA da se okvalifikuje kao nova krivična kategorija, ali onda ne bi bilo slobodnih političara , i tako u krug.

matori

pre 12 godina

Može..! Ali i prostoriju 2x2 metra, sa rešetkom na prozoru i ključem u bravi, sa spoljašnje strane...
Lebac i voda, zagarantovani dok si živa!

Srbin

pre 12 godina

Samo dođi, šta se snebivaš. Primićemo te široko raširenih ruku i odmah smestiti u Hajat, da praviš društvo svojim plaćenim ubicama. A možeš i da pišeš kolumne za zatvorski glasnik.

Milan

pre 12 godina

A direktori pune gaće! Ili u JUL ili marš! Tako je to bilo a gospođa bi da se vrati? Pa neka se vrati i neka pogleda ovom narodu u oči!

Dragan

pre 12 godina

Vesticu ne treba primiti ni u domaci zatvor a ni u Pozarevac , ako izrazi zelju da se smesti pored onog zlikovca.
A da komunjare suruju sa njima , suruju.Kao i "Novi radikali". tako i "Nove komunjare" nikada nece promeniti cud

Srbin iz Rusije

pre 12 godina

"Bivša predsednica JUL-a je rekla i da se NE plaši eventualnog hapšenja u Beogradu..."
Tuzno i istitino! Pitanje je ZASTO im je dozvoljeno da izadju iz zemlje i koliko su "posteno" zaradjenih para izneli iz drzave? Mnogo pitanja bez odgovora? U medjuvremenu su ubili Zorana (nasu, mozda poslednju ili jedinu sansu...), a potom su njeni drugovi i drugarice uz, na zalost, saucesnistvo "demokratske" vlasti napravili od Srbije najsiromasniju zemlju u Evropi...

Nera

pre 12 godina

Miro, Miro da li si svjesna zla koje si nanjela tolikom broju ljudi? Uplakanih majki, sestara, kceri i oceva? Kako spavas? O cemu razmisljas? Razmisljas li ikada o svome djetetu da ti ga je neko oteo, ubio, tukao?

citalac

pre 12 godina

"Srećna sam i očarana zbog nove knjige. Sviđa mi se njeno ime, a posebno sam oduševljena slikom na naslovnoj strani. Ako niste primetili, ja sam na slici. I ja sam to sama slikala", kazala je Marković.

Njena izjava govori ama bas sve. Drugi komentar ne treba.
Moje saucesce za pamet.

jovan

pre 12 godina

Sudeci po sve manjoj uracunljivosti pulena njenog muza, izgleda da se lagano najavljuje povratak zveri na mesto zlocina. I sta kaze, tuzba za zloupotrebu sluzbenog polozaja?! Nemoj da pricas? A ona narucena ubistva od Kundaka do kuma Stambolica, Curuvije i Arkana ?Podize glavu zlo, najavljuje novi napad...

Sumatra

pre 12 godina

Normalno !
sto se ne bi vratila.isti sistem vrednosti,njen ministar na celu televizije,njen potrcko sef policije.
tuku hrvte po ulicama kao sto bi nekad.slusa se muzika 90-ih i to je takodje danasnji sistem vrednosti,njen povratak bi bio i simbolicno krunisanje ondasnjeg vremena u 21 veku tj. danas.
dobrodosla miro,cak i ako ponovo pocinis neko krivicno delo dobices orlicu na par meseci,to ti pruza nase reformisano sudstvo !

Prelep

pre 12 godina

Gledam nesto stepen nerviranja komentatora sajtra zbog ovakvih vesti.
Aman ljudi slog ce vas strefiti,manje nerviranja oko politike vise rada!

ragandd

pre 12 godina

Jel zna ona kolike su kazne sada u Srbiji za pusenje ... Ostani bolje tamo gde jesi i pusikaj, sta god hoces. Ovde mozes da dobijes samo fijoku dozivotnu.

ragandd

pre 12 godina

Ona i njen muz su uvukli Srbiju u ratove iz kojih je izasla porazena. Alo Ko ce da plati za sve te poraze... Odgovorna je za smrt hiljada, za proterivanje Srba iz Hrvatske i Bosne... Spisak zlodela je dug i samo mozes da se vratis u zatvor. Imamo sad jedan lep... Alo tebi govorim. Sta si zapendrecila tu cigaru, kao nesto razmisljas... Cime ti razmisljas to ni najbolji doktori ne mogu da odgonetnu. Tezak psihijatriski slucaj.

Djordje

pre 12 godina

Vratice nju Dacic i Tadic pazite sta vam kazem, ima nju Boki da saceka na aerodrumi i izljubi, i naravno izvini za svu nepravdu prema njoj.

Damjan

pre 12 godina

I ja bi da se vrati i da se suprostavi pravdi i sudjenju u matici. Pa neka sprski narod presudi dali treba dalje da zivi u luksuzu ili treba da izpasta i zasluzuje kaznu sto je vratila sprski narod najmanje za 30 godina u proslost, donijela siromasstvo i tugu i osramotila srpsku istoriju koja je do njenog dolaska imala cistu savjest. A ako jos se svidja u Srbiji ja bih joj licno pripremio komforan zatvor sa 3 x 3 metra pa neka uziva u Srbiji. Drugo nesta nije zasluzila. Zivjela slobodna Srbija, smrt njemin izdajicama i stetocinama.

joe hussafer

pre 12 godina

pa neka dođe, imala bi što-šta i da objasni, kao sudskim organima tako i ovom sirotom narodu.btw, još nisam video ovakav narcisoidni stav, samo što nije izjavila srbija - to sam ja. na kraju, još jedna konstatacija, koliko se ja sećam nju niko nije prognao, sama je utekla jer je znala, naravno, i za atentat, iza sve ostalo. e sad, mladi socijalisti, tastature pod šake i krenite sa pljuvanjem, znam da istina boli!

Pancevac

pre 12 godina

Neka se odmah vrati ima jos jedno slobodno mesto u Kovinu. Ako bi mogla već prvim letom da dođe i da zauzme krevet,jer je nestašica , ali preko veze njeni partijski drugovi će joj obezbediti udoban smeštaj. Doodji.

milorad

pre 12 godina

Država treba smesta da joj omogući povratak! Za početak, obezbediti joj smeštaj u krilu zvanom "Hyat" u CZ-u, dok joj ne opreme apartman u okolini Požarevca! Usput, mogla bi da "otpeva" nekoliko arija na temu Ćuruvija, Stambolić, Kipar i slično, zapravo, trebala bi da otpeva čitav mega-solistički koncert!

aca

pre 12 godina

Vrati se, nismo te zaboravili!
Ukapirala si da te i Rusi smatraju za obično g...o nego te čuvaju dok god imaš čime da platiš. Skupo naplaćuju takve usluge.

Dragan Markovic

pre 12 godina

Kao covek ja saosecam sa ceznjama g-dje Markovic. Kao gradjanin, pak, ja zelim jedino da vidim da se g-dja vraca u Srbiju da bi bila prisutna na sudjenju za dela za koja je optuzena. I ako nema nikakvih drugih prica o tome - onda samo od nje zavisi hoce li doci u Srbiju ili ne. A od naseg pravosudja i hrabrosti da se do kraja ispitaju sva nepocinstva za koja je g-dja Markovic optuzna, zavisi na koji nacin ce g-dja Markovic biti u Srbiji - u zatvoru na izdrzavanju kazen ili nekako drugo.

Aca Grujicic

pre 12 godina

Izgleda da "Press" priprema povratak u Milosevicevo vreme. Prvo organizuje hajku na pisce koji se branili slobodnu rec, objavljuje sve samoreklamirajuce gluposti Slobinig portparola, a sada nas priprema za povratak Mire i Marka. Kako se vec sprema nova jedinica za specijalne namene ( pod Dacicem) crno nam se pise.

Preddy

pre 12 godina

Joj kakko bi bio lep dan u Srbiji da se Vi, gdjo Markovic, sa sve sinom, cerom i Mrkom nadjete u Srbiji, onako uhapsheni i iza reshetaka! A Vashe knjige zakonom zabranjene!

Kako bi to lepa Srbija bila!

Atanasije

pre 12 godina

Nemoj ,zivota ti.
Vratis se ti,vrati se tvoj preposten sin,batali nas tih ideja.
To mozete na koaliciji SPS-JUL da debatujete,ali u stvarnosti zaboravi.
Nego neka se spremi Rusija,uakoro ce dobiti novu turu azilanata,evog puta EXPERATA

mex

pre 12 godina

Iskreno, ovakvi i treba da se vrate i gospodare srbijom sve vise mi se cini da ~60% srba bolje ne zasluzuje..., inatimo se, ne priznajemo krivicu za nista, podrzavamo korupciju i zlocine jer i to nekima odgovara a dobar deo bi zeleo i da njemu korupcijom nesto kapne a ne postenim radom...

Najgore je to sto srbija postaje slika i kopija ove iste spodobe sto je nasa braca iz srca stite (iz njima poznatih razloga)

Realan 101%

pre 12 godina

Mira Markovic ima ledja i to njeno "ne znam" moze da servira naivnim ljudima.
Zao mi je sto nije za njom raspisana poternica, jer doticna kao i njen sin su odgovorni za mnogo sto sta.

!

pre 12 godina

Kratak razgovor sa Mirjanom Marković obavljen je telefonom "zahvaljujući ministru za infrastrukturu Milutinu Mrkonjiću ..."

Ok, znaci sutra ujutru ocekujemo Mrkonjica u sudu gde daje izjavu zasto je i kako do sada skrivao da zna gde optuzena Mirjana stanuje u Rusiji ?

blebetalo

pre 12 godina

"Srećna sam i očarana zbog nove knjige. Sviđa mi se njeno ime, a posebno sam oduševljena slikom na naslovnoj strani. Ako niste primetili, ja sam na slici. I ja sam to sama slikala", kazala je Marković
Dali ja ovo "cutim" naglasenu narcisoidnost,samoljublje,osobe duboko poremecenog osjecaja za stvarnost?
Pogledajte cjelokupne vjesti,sa bilo kojeg sajta,sve persone slicne ovoj,dok malo koja osoba zdravog morala i stanja svjesti,sa osjecajem ljubavi i postivanja prema svemu oko sebe,ne dobivaju ni zrno paznje!Svjetom vlada senzacionalizam i izvitoperenost poimanja - senzacionalizam!Sve ostalo je neinteresantno,dosadno i neisplativo!Nadam se da je ta kolektivna kriza morala dostigla gornju tocku i da sad treba ic na bolje.Inace nas ceka nesto kao u MAD MAX izvedbi,a mozda i gore,potpuno zamracenje!

Neko Iz Mase

pre 12 godina

Bas lepo;

Tu je Mrka, Mali Slobin, Vucic, Vujin, Karicka, Ivkovic sa decom i zenama, Gandi Nikolic,
eto nam i Seselja...
Samo nam jedan fali, ali nacice se.

I, Bog da nas vidi!

Vojin

pre 12 godina

Duboko me je ganula! Umetnicka dusa kriminalnog kova! Ma nosite se bre vise sa tom lopovskom bratijom! Zanose se necim sto se NIKADA nece desiti!
Gospodjo sa ruzom u kosi, budite srecni da vas oni tamo cuvaju, ali duboko se zamislite koliko ce to moci da potraje? Pocela su i tamo kod nase "brace" da se menjaju vremena.

Zoran

pre 12 godina

I vratiće se na velika vrata, kao što su se vratili Dačić, Obradović, Ivković i ostali puleni SPS-a i JUL-a koji su u vlasti na lokalu. Zajedno sa radikalima i pseudo radikalima, dolazimo do Srbije 90-tih. Samo TATA ne dostaje. LUSTRACIJA. To DS-u, SDU, G17 i ostalima nikada ne treba zaboraviti.

Zoran

pre 12 godina

Prvi komentar sam dao pročitavši naslov. Sada kada sam pročitao tekst sagledah sav užas. Javni prvi čas u školi čitanje Mirine i Vojine knjige. Brrr

rodjen 1977.

pre 12 godina

Kako ovo prokomentarisati, a ne opsovati?? Samo jos ona da se vrati!!!! U tom slucaju bih molio da se gradjani Srbije koji se ne slazu sa njenim povratkom u zemlju (osim ako to nije zatvor), strpaju u neki rezervat i daju im prava poput onih koje imaju Indijanci u Americi. Bolje nego opet imati SPS na grbaci. I ovako je Sljivica danima na steroidima.

Ivan

pre 12 godina

Bezobrazna ideja! Vi i vasa porodica sa SPS-om i JUL-om ste mi upropastili detinjstvo!!!
Bombardovanje, ratovi, politicka ubistva, inflacija, stara devizna stednja,redovi za vizu, vidimo se u citulji, ... vec mi je muka!
Ne postoji kazna u pravosudnom sistem za gore navedeno.

chaos

pre 12 godina

bole nju... a što da ne, može joj se, mi smo kao nešto promenili, ima samo 12 godina od tada. Gde su Turci malo da nas srede, vratite se, sve vam je oprošteno, nije žvaka za seljaka ni demokratija za Srbina...

Dane67

pre 12 godina

Vrati se slobodno jer ovi nasi su s istog koca i konopca kao i ti.drzace te kao malo vode na dlanu,jer da ne bi tebe i tvog muza, ni njih ovakvih bilo ne bi.

Jan

pre 12 godina

"Marković, kojoj se u Srbiji sudi u odsustvu, a koju Rusija odbija da izruči, novom kvalifikacijom krivičnog dela, umesto nezakonitog posredovanja, u Srbiji se tereti za zloupotrebu službenog položaja, za šta je zaprećena kazna do 12 godina zatvora." A ministar u vladi te iste Srbije,zove,prica,normalno komunicira sa njom i niko nista?!

ragandd

pre 12 godina

Ona i njen muz su uvukli Srbiju u ratove iz kojih je izasla porazena. Alo Ko ce da plati za sve te poraze... Odgovorna je za smrt hiljada, za proterivanje Srba iz Hrvatske i Bosne... Spisak zlodela je dug i samo mozes da se vratis u zatvor. Imamo sad jedan lep... Alo tebi govorim. Sta si zapendrecila tu cigaru, kao nesto razmisljas... Cime ti razmisljas to ni najbolji doktori ne mogu da odgonetnu. Tezak psihijatriski slucaj.

Sumatra

pre 12 godina

Normalno !
sto se ne bi vratila.isti sistem vrednosti,njen ministar na celu televizije,njen potrcko sef policije.
tuku hrvte po ulicama kao sto bi nekad.slusa se muzika 90-ih i to je takodje danasnji sistem vrednosti,njen povratak bi bio i simbolicno krunisanje ondasnjeg vremena u 21 veku tj. danas.
dobrodosla miro,cak i ako ponovo pocinis neko krivicno delo dobices orlicu na par meseci,to ti pruza nase reformisano sudstvo !

Ivan

pre 12 godina

Bezobrazna ideja! Vi i vasa porodica sa SPS-om i JUL-om ste mi upropastili detinjstvo!!!
Bombardovanje, ratovi, politicka ubistva, inflacija, stara devizna stednja,redovi za vizu, vidimo se u citulji, ... vec mi je muka!
Ne postoji kazna u pravosudnom sistem za gore navedeno.

joe hussafer

pre 12 godina

pa neka dođe, imala bi što-šta i da objasni, kao sudskim organima tako i ovom sirotom narodu.btw, još nisam video ovakav narcisoidni stav, samo što nije izjavila srbija - to sam ja. na kraju, još jedna konstatacija, koliko se ja sećam nju niko nije prognao, sama je utekla jer je znala, naravno, i za atentat, iza sve ostalo. e sad, mladi socijalisti, tastature pod šake i krenite sa pljuvanjem, znam da istina boli!

Damjan

pre 12 godina

I ja bi da se vrati i da se suprostavi pravdi i sudjenju u matici. Pa neka sprski narod presudi dali treba dalje da zivi u luksuzu ili treba da izpasta i zasluzuje kaznu sto je vratila sprski narod najmanje za 30 godina u proslost, donijela siromasstvo i tugu i osramotila srpsku istoriju koja je do njenog dolaska imala cistu savjest. A ako jos se svidja u Srbiji ja bih joj licno pripremio komforan zatvor sa 3 x 3 metra pa neka uziva u Srbiji. Drugo nesta nije zasluzila. Zivjela slobodna Srbija, smrt njemin izdajicama i stetocinama.

ragandd

pre 12 godina

Jel zna ona kolike su kazne sada u Srbiji za pusenje ... Ostani bolje tamo gde jesi i pusikaj, sta god hoces. Ovde mozes da dobijes samo fijoku dozivotnu.

TURBO SERB

pre 12 godina

"Tog prolećnog plavog jutra, u smiraj dana, dok je jesenje sunašce kao zlatna lopta, zauvek zalazilo u mojoj Srbijici, odlučila sam da se vratim. Na staro. Dobro sam znala, dok je Ivice nema meni marice, dok je Mrkice nema frkice, svakog dana sećamo se Slobodana. Eh, svitanja u mojoj Srbijici, ponovo se rađaju"...(uvodna reč iz knjižice drugarice M. Marković: "Rađanja Svitanja")

milorad

pre 12 godina

Država treba smesta da joj omogući povratak! Za početak, obezbediti joj smeštaj u krilu zvanom "Hyat" u CZ-u, dok joj ne opreme apartman u okolini Požarevca! Usput, mogla bi da "otpeva" nekoliko arija na temu Ćuruvija, Stambolić, Kipar i slično, zapravo, trebala bi da otpeva čitav mega-solistički koncert!

Pancevac

pre 12 godina

Neka se odmah vrati ima jos jedno slobodno mesto u Kovinu. Ako bi mogla već prvim letom da dođe i da zauzme krevet,jer je nestašica , ali preko veze njeni partijski drugovi će joj obezbediti udoban smeštaj. Doodji.

Djordje

pre 12 godina

Vratice nju Dacic i Tadic pazite sta vam kazem, ima nju Boki da saceka na aerodrumi i izljubi, i naravno izvini za svu nepravdu prema njoj.

Srbin

pre 12 godina

Samo dođi, šta se snebivaš. Primićemo te široko raširenih ruku i odmah smestiti u Hajat, da praviš društvo svojim plaćenim ubicama. A možeš i da pišeš kolumne za zatvorski glasnik.

Vlada S

pre 12 godina

Kako je za nju sve tako romanticno, bez truncice savesti. Samo joj fali cvet u kosi.
Kad vidimo kako su presudili Tatonovim ubicama njoj bi verovatnu dali neku uslovnu kaznu i stan u centru grada.

rodjen 1977.

pre 12 godina

Kako ovo prokomentarisati, a ne opsovati?? Samo jos ona da se vrati!!!! U tom slucaju bih molio da se gradjani Srbije koji se ne slazu sa njenim povratkom u zemlju (osim ako to nije zatvor), strpaju u neki rezervat i daju im prava poput onih koje imaju Indijanci u Americi. Bolje nego opet imati SPS na grbaci. I ovako je Sljivica danima na steroidima.

citalac

pre 12 godina

"Srećna sam i očarana zbog nove knjige. Sviđa mi se njeno ime, a posebno sam oduševljena slikom na naslovnoj strani. Ako niste primetili, ja sam na slici. I ja sam to sama slikala", kazala je Marković.

Njena izjava govori ama bas sve. Drugi komentar ne treba.
Moje saucesce za pamet.

chaos

pre 12 godina

bole nju... a što da ne, može joj se, mi smo kao nešto promenili, ima samo 12 godina od tada. Gde su Turci malo da nas srede, vratite se, sve vam je oprošteno, nije žvaka za seljaka ni demokratija za Srbina...

Igor

pre 12 godina

Vratila bih se u Srbiju ... Djindjic je mrtav, sudstvo je korumpirano, kriminalci vladaju a ima jos dosta onih politicara koji su samnom vrsljali pa im niko nista ne moze ... pravi trenutak za dolazak

Good Night Serbia

Preddy

pre 12 godina

Joj kakko bi bio lep dan u Srbiji da se Vi, gdjo Markovic, sa sve sinom, cerom i Mrkom nadjete u Srbiji, onako uhapsheni i iza reshetaka! A Vashe knjige zakonom zabranjene!

Kako bi to lepa Srbija bila!

Dragan

pre 12 godina

Vesticu ne treba primiti ni u domaci zatvor a ni u Pozarevac , ako izrazi zelju da se smesti pored onog zlikovca.
A da komunjare suruju sa njima , suruju.Kao i "Novi radikali". tako i "Nove komunjare" nikada nece promeniti cud

aca

pre 12 godina

Vrati se, nismo te zaboravili!
Ukapirala si da te i Rusi smatraju za obično g...o nego te čuvaju dok god imaš čime da platiš. Skupo naplaćuju takve usluge.

Srbin iz Rusije

pre 12 godina

"Bivša predsednica JUL-a je rekla i da se NE plaši eventualnog hapšenja u Beogradu..."
Tuzno i istitino! Pitanje je ZASTO im je dozvoljeno da izadju iz zemlje i koliko su "posteno" zaradjenih para izneli iz drzave? Mnogo pitanja bez odgovora? U medjuvremenu su ubili Zorana (nasu, mozda poslednju ili jedinu sansu...), a potom su njeni drugovi i drugarice uz, na zalost, saucesnistvo "demokratske" vlasti napravili od Srbije najsiromasniju zemlju u Evropi...

Slobodan Petrovic

pre 12 godina

Da bog da nam se vratila,bolje nismo ni zasluzili!!!
Posrnula zeno,ostaj tamo gde si jos tebi da placamo zdravstvenu negu,i onako nam je zdravstvo otislo u nepovrat.Tebi je potrebna psihijatriska nega,a za sada Srbija je u nemogucnosti da ti to pruzi.

jovan

pre 12 godina

Sudeci po sve manjoj uracunljivosti pulena njenog muza, izgleda da se lagano najavljuje povratak zveri na mesto zlocina. I sta kaze, tuzba za zloupotrebu sluzbenog polozaja?! Nemoj da pricas? A ona narucena ubistva od Kundaka do kuma Stambolica, Curuvije i Arkana ?Podize glavu zlo, najavljuje novi napad...

Nera

pre 12 godina

Miro, Miro da li si svjesna zla koje si nanjela tolikom broju ljudi? Uplakanih majki, sestara, kceri i oceva? Kako spavas? O cemu razmisljas? Razmisljas li ikada o svome djetetu da ti ga je neko oteo, ubio, tukao?

Zoran

pre 12 godina

I vratiće se na velika vrata, kao što su se vratili Dačić, Obradović, Ivković i ostali puleni SPS-a i JUL-a koji su u vlasti na lokalu. Zajedno sa radikalima i pseudo radikalima, dolazimo do Srbije 90-tih. Samo TATA ne dostaje. LUSTRACIJA. To DS-u, SDU, G17 i ostalima nikada ne treba zaboraviti.

Aca Grujicic

pre 12 godina

Izgleda da "Press" priprema povratak u Milosevicevo vreme. Prvo organizuje hajku na pisce koji se branili slobodnu rec, objavljuje sve samoreklamirajuce gluposti Slobinig portparola, a sada nas priprema za povratak Mire i Marka. Kako se vec sprema nova jedinica za specijalne namene ( pod Dacicem) crno nam se pise.

Dane67

pre 12 godina

Vrati se slobodno jer ovi nasi su s istog koca i konopca kao i ti.drzace te kao malo vode na dlanu,jer da ne bi tebe i tvog muza, ni njih ovakvih bilo ne bi.

Atanasije

pre 12 godina

Nemoj ,zivota ti.
Vratis se ti,vrati se tvoj preposten sin,batali nas tih ideja.
To mozete na koaliciji SPS-JUL da debatujete,ali u stvarnosti zaboravi.
Nego neka se spremi Rusija,uakoro ce dobiti novu turu azilanata,evog puta EXPERATA

welcome to north corea

pre 12 godina

Vratices se Miro, to je sada samo pitanje tehnike. Srbija danas je ista kao vreme tebe i tvoga muza, a po mnogo cemu i gora. Sto se mene licno tice, licemerno bi bilo ne dozvoliti ti povratak kad su vec dozvolili i ucestvovali u povratku svega onoga sto predstavljas.

Ladislav

pre 12 godina

Mira nije problem. Ona je definisana i znamo sta i kako sa njom treba ako se vrati. Mene muce prisutni " kameleoni " koji su se maskirali da bi bili kao , eto ,preobrazeni i uz narod, a u stvari jedva cekaju da ponovo dodje neko " njihovo " vreme. Znate na koje mislim . Dacic, Mrkonjic, i svi ostali iz tog miljea ....Oni su ti koji mute i rade po svome .

matori

pre 12 godina

Može..! Ali i prostoriju 2x2 metra, sa rešetkom na prozoru i ključem u bravi, sa spoljašnje strane...
Lebac i voda, zagarantovani dok si živa!

mile

pre 12 godina

Kada se posle izbora stvori koalicija socijalista,naprednjaka,radikala,DSS, Nove Srbije i prikljuci im se Krkobabic, vratice se Mirjanica i Seseljko! I znate sta ce raditi? Snimice dugometrazni i "dugovecni" film: POVRATAK U 90-TE. Mozda dobiju i OSKAR od Amerikanaca. Jezim se na tu pomisao, da ne kazem mogucnost.Daleko vam lepa kuca.

Jan

pre 12 godina

"Marković, kojoj se u Srbiji sudi u odsustvu, a koju Rusija odbija da izruči, novom kvalifikacijom krivičnog dela, umesto nezakonitog posredovanja, u Srbiji se tereti za zloupotrebu službenog položaja, za šta je zaprećena kazna do 12 godina zatvora." A ministar u vladi te iste Srbije,zove,prica,normalno komunicira sa njom i niko nista?!

Milan

pre 12 godina

A direktori pune gaće! Ili u JUL ili marš! Tako je to bilo a gospođa bi da se vrati? Pa neka se vrati i neka pogleda ovom narodu u oči!

Lud Zbunjenog

pre 12 godina

Ovde je logika rekla laku noc. Supruga coveka koji je unesrecio ceo Balkan se tereti za "nezakonito posedovanje" ili "zluopotrebu sluzbenog polozaja"! Nista drugo nisu mogli da joj nadju a znamo svi kako nam je bilo 90tih i ko je bio glavni. Drugi svez primer: upravnik Golog Otoka se seta slobodno i daje izjave po stampi. Vecina gradjana se slaze sa da ove stvari treba resiti (vidi se po preporucenim komentarima na B92). Ako neka stranka medjutim kaze da treba vec jednom otvoriti komunjarske arhive da se sazna ko je sta radio ta ne moze da predje cenzus na izborima? Ja stvarno vise nista ne kapiram...

Zoran

pre 12 godina

Prvi komentar sam dao pročitavši naslov. Sada kada sam pročitao tekst sagledah sav užas. Javni prvi čas u školi čitanje Mirine i Vojine knjige. Brrr

EU Citizen

pre 12 godina

Vratićete se, druarice Marković, i to u svoj rodni Požarevac, u lisicama, čim ovaj KGB-ovski režim, koji je već počeo da se lagano klima ko ima oči da vidi, padne u Rusiji... ne kažem da će se to desiti sutra, velika je to zemlja i sve promene traju dugo, ali dao vam bog dobro zdravlje i dug život, da do smrti trulite za svoje zločine, pa ma koliko trajalo d vas se pravda dočepa.

ko_me_tero

pre 12 godina

@ Markovićeva, kojoj se u Srbiji sudi u odsustvu, a koju Rusija odbija da izruči, novom kvalifikacijom krivičnog dela, umesto nezakonitog posredovanja, u Srbiji se tereti za zloupotrebu službenog položaja, za šta je zaprećena kazna do 12 godina zatvora.

Pošto se zloupotreba službenog položaja , kao kvalifikacija krivičnog dela , uskoro izbacuje iz krivičnog zakona - ETO NAMA MIRE !!!
Nadam se da će ZLOUPOTREBA NARODA da se okvalifikuje kao nova krivična kategorija, ali onda ne bi bilo slobodnih političara , i tako u krug.

Dragan Markovic

pre 12 godina

Kao covek ja saosecam sa ceznjama g-dje Markovic. Kao gradjanin, pak, ja zelim jedino da vidim da se g-dja vraca u Srbiju da bi bila prisutna na sudjenju za dela za koja je optuzena. I ako nema nikakvih drugih prica o tome - onda samo od nje zavisi hoce li doci u Srbiju ili ne. A od naseg pravosudja i hrabrosti da se do kraja ispitaju sva nepocinstva za koja je g-dja Markovic optuzna, zavisi na koji nacin ce g-dja Markovic biti u Srbiji - u zatvoru na izdrzavanju kazen ili nekako drugo.

Neko Iz Mase

pre 12 godina

Bas lepo;

Tu je Mrka, Mali Slobin, Vucic, Vujin, Karicka, Ivkovic sa decom i zenama, Gandi Nikolic,
eto nam i Seselja...
Samo nam jedan fali, ali nacice se.

I, Bog da nas vidi!

Realan 101%

pre 12 godina

Mira Markovic ima ledja i to njeno "ne znam" moze da servira naivnim ljudima.
Zao mi je sto nije za njom raspisana poternica, jer doticna kao i njen sin su odgovorni za mnogo sto sta.

!

pre 12 godina

Kratak razgovor sa Mirjanom Marković obavljen je telefonom "zahvaljujući ministru za infrastrukturu Milutinu Mrkonjiću ..."

Ok, znaci sutra ujutru ocekujemo Mrkonjica u sudu gde daje izjavu zasto je i kako do sada skrivao da zna gde optuzena Mirjana stanuje u Rusiji ?

Joca Inspektor

pre 12 godina

Gospodja Mira, vas Srbija uopste ne treba, Srbija treba novac - vise od 20 milijarde dolara, koji je vas muz pokrao iz Srbije. Zato vratite novac a vi se gubite bez traga jer cete sigurno u Srbiji istruleti u nekom zatvoru.

mex

pre 12 godina

Iskreno, ovakvi i treba da se vrate i gospodare srbijom sve vise mi se cini da ~60% srba bolje ne zasluzuje..., inatimo se, ne priznajemo krivicu za nista, podrzavamo korupciju i zlocine jer i to nekima odgovara a dobar deo bi zeleo i da njemu korupcijom nesto kapne a ne postenim radom...

Najgore je to sto srbija postaje slika i kopija ove iste spodobe sto je nasa braca iz srca stite (iz njima poznatih razloga)

blebetalo

pre 12 godina

"Srećna sam i očarana zbog nove knjige. Sviđa mi se njeno ime, a posebno sam oduševljena slikom na naslovnoj strani. Ako niste primetili, ja sam na slici. I ja sam to sama slikala", kazala je Marković
Dali ja ovo "cutim" naglasenu narcisoidnost,samoljublje,osobe duboko poremecenog osjecaja za stvarnost?
Pogledajte cjelokupne vjesti,sa bilo kojeg sajta,sve persone slicne ovoj,dok malo koja osoba zdravog morala i stanja svjesti,sa osjecajem ljubavi i postivanja prema svemu oko sebe,ne dobivaju ni zrno paznje!Svjetom vlada senzacionalizam i izvitoperenost poimanja - senzacionalizam!Sve ostalo je neinteresantno,dosadno i neisplativo!Nadam se da je ta kolektivna kriza morala dostigla gornju tocku i da sad treba ic na bolje.Inace nas ceka nesto kao u MAD MAX izvedbi,a mozda i gore,potpuno zamracenje!

Prelep

pre 12 godina

Gledam nesto stepen nerviranja komentatora sajtra zbog ovakvih vesti.
Aman ljudi slog ce vas strefiti,manje nerviranja oko politike vise rada!

Vojin

pre 12 godina

Duboko me je ganula! Umetnicka dusa kriminalnog kova! Ma nosite se bre vise sa tom lopovskom bratijom! Zanose se necim sto se NIKADA nece desiti!
Gospodjo sa ruzom u kosi, budite srecni da vas oni tamo cuvaju, ali duboko se zamislite koliko ce to moci da potraje? Pocela su i tamo kod nase "brace" da se menjaju vremena.

anonimous, namerno bez Y

pre 12 godina

Jos samo da je, zajedno sa Legijom i Shesheljom, prime i u Udruzenje knjizevnika Srbije... ako vec nisu uvazeni clanovi.

Mali

pre 12 godina

Vama je mesto na Kosovo jer vi ste najvise za nas uradili sa vasem Slobodanom da budemo REPUBLIKA KOSOVO,a srpskom narodu dali da ih merzi ceo svet.

Prelep

pre 12 godina

Gledam nesto stepen nerviranja komentatora sajtra zbog ovakvih vesti.
Aman ljudi slog ce vas strefiti,manje nerviranja oko politike vise rada!

Djordje

pre 12 godina

Vratice nju Dacic i Tadic pazite sta vam kazem, ima nju Boki da saceka na aerodrumi i izljubi, i naravno izvini za svu nepravdu prema njoj.

ragandd

pre 12 godina

Ona i njen muz su uvukli Srbiju u ratove iz kojih je izasla porazena. Alo Ko ce da plati za sve te poraze... Odgovorna je za smrt hiljada, za proterivanje Srba iz Hrvatske i Bosne... Spisak zlodela je dug i samo mozes da se vratis u zatvor. Imamo sad jedan lep... Alo tebi govorim. Sta si zapendrecila tu cigaru, kao nesto razmisljas... Cime ti razmisljas to ni najbolji doktori ne mogu da odgonetnu. Tezak psihijatriski slucaj.

mile

pre 12 godina

Kada se posle izbora stvori koalicija socijalista,naprednjaka,radikala,DSS, Nove Srbije i prikljuci im se Krkobabic, vratice se Mirjanica i Seseljko! I znate sta ce raditi? Snimice dugometrazni i "dugovecni" film: POVRATAK U 90-TE. Mozda dobiju i OSKAR od Amerikanaca. Jezim se na tu pomisao, da ne kazem mogucnost.Daleko vam lepa kuca.

Lud Zbunjenog

pre 12 godina

Ovde je logika rekla laku noc. Supruga coveka koji je unesrecio ceo Balkan se tereti za "nezakonito posedovanje" ili "zluopotrebu sluzbenog polozaja"! Nista drugo nisu mogli da joj nadju a znamo svi kako nam je bilo 90tih i ko je bio glavni. Drugi svez primer: upravnik Golog Otoka se seta slobodno i daje izjave po stampi. Vecina gradjana se slaze sa da ove stvari treba resiti (vidi se po preporucenim komentarima na B92). Ako neka stranka medjutim kaze da treba vec jednom otvoriti komunjarske arhive da se sazna ko je sta radio ta ne moze da predje cenzus na izborima? Ja stvarno vise nista ne kapiram...

welcome to north corea

pre 12 godina

Vratices se Miro, to je sada samo pitanje tehnike. Srbija danas je ista kao vreme tebe i tvoga muza, a po mnogo cemu i gora. Sto se mene licno tice, licemerno bi bilo ne dozvoliti ti povratak kad su vec dozvolili i ucestvovali u povratku svega onoga sto predstavljas.

Nera

pre 12 godina

Miro, Miro da li si svjesna zla koje si nanjela tolikom broju ljudi? Uplakanih majki, sestara, kceri i oceva? Kako spavas? O cemu razmisljas? Razmisljas li ikada o svome djetetu da ti ga je neko oteo, ubio, tukao?

Slobodan Petrovic

pre 12 godina

Da bog da nam se vratila,bolje nismo ni zasluzili!!!
Posrnula zeno,ostaj tamo gde si jos tebi da placamo zdravstvenu negu,i onako nam je zdravstvo otislo u nepovrat.Tebi je potrebna psihijatriska nega,a za sada Srbija je u nemogucnosti da ti to pruzi.

EU Citizen

pre 12 godina

Vratićete se, druarice Marković, i to u svoj rodni Požarevac, u lisicama, čim ovaj KGB-ovski režim, koji je već počeo da se lagano klima ko ima oči da vidi, padne u Rusiji... ne kažem da će se to desiti sutra, velika je to zemlja i sve promene traju dugo, ali dao vam bog dobro zdravlje i dug život, da do smrti trulite za svoje zločine, pa ma koliko trajalo d vas se pravda dočepa.

Igor

pre 12 godina

Vratila bih se u Srbiju ... Djindjic je mrtav, sudstvo je korumpirano, kriminalci vladaju a ima jos dosta onih politicara koji su samnom vrsljali pa im niko nista ne moze ... pravi trenutak za dolazak

Good Night Serbia

matori

pre 12 godina

Može..! Ali i prostoriju 2x2 metra, sa rešetkom na prozoru i ključem u bravi, sa spoljašnje strane...
Lebac i voda, zagarantovani dok si živa!

chaos

pre 12 godina

bole nju... a što da ne, može joj se, mi smo kao nešto promenili, ima samo 12 godina od tada. Gde su Turci malo da nas srede, vratite se, sve vam je oprošteno, nije žvaka za seljaka ni demokratija za Srbina...

Ladislav

pre 12 godina

Mira nije problem. Ona je definisana i znamo sta i kako sa njom treba ako se vrati. Mene muce prisutni " kameleoni " koji su se maskirali da bi bili kao , eto ,preobrazeni i uz narod, a u stvari jedva cekaju da ponovo dodje neko " njihovo " vreme. Znate na koje mislim . Dacic, Mrkonjic, i svi ostali iz tog miljea ....Oni su ti koji mute i rade po svome .

ko_me_tero

pre 12 godina

@ Markovićeva, kojoj se u Srbiji sudi u odsustvu, a koju Rusija odbija da izruči, novom kvalifikacijom krivičnog dela, umesto nezakonitog posredovanja, u Srbiji se tereti za zloupotrebu službenog položaja, za šta je zaprećena kazna do 12 godina zatvora.

Pošto se zloupotreba službenog položaja , kao kvalifikacija krivičnog dela , uskoro izbacuje iz krivičnog zakona - ETO NAMA MIRE !!!
Nadam se da će ZLOUPOTREBA NARODA da se okvalifikuje kao nova krivična kategorija, ali onda ne bi bilo slobodnih političara , i tako u krug.

Jan

pre 12 godina

"Marković, kojoj se u Srbiji sudi u odsustvu, a koju Rusija odbija da izruči, novom kvalifikacijom krivičnog dela, umesto nezakonitog posredovanja, u Srbiji se tereti za zloupotrebu službenog položaja, za šta je zaprećena kazna do 12 godina zatvora." A ministar u vladi te iste Srbije,zove,prica,normalno komunicira sa njom i niko nista?!

Aca Grujicic

pre 12 godina

Izgleda da "Press" priprema povratak u Milosevicevo vreme. Prvo organizuje hajku na pisce koji se branili slobodnu rec, objavljuje sve samoreklamirajuce gluposti Slobinig portparola, a sada nas priprema za povratak Mire i Marka. Kako se vec sprema nova jedinica za specijalne namene ( pod Dacicem) crno nam se pise.

Dane67

pre 12 godina

Vrati se slobodno jer ovi nasi su s istog koca i konopca kao i ti.drzace te kao malo vode na dlanu,jer da ne bi tebe i tvog muza, ni njih ovakvih bilo ne bi.

Ivan

pre 12 godina

Bezobrazna ideja! Vi i vasa porodica sa SPS-om i JUL-om ste mi upropastili detinjstvo!!!
Bombardovanje, ratovi, politicka ubistva, inflacija, stara devizna stednja,redovi za vizu, vidimo se u citulji, ... vec mi je muka!
Ne postoji kazna u pravosudnom sistem za gore navedeno.

Damjan

pre 12 godina

I ja bi da se vrati i da se suprostavi pravdi i sudjenju u matici. Pa neka sprski narod presudi dali treba dalje da zivi u luksuzu ili treba da izpasta i zasluzuje kaznu sto je vratila sprski narod najmanje za 30 godina u proslost, donijela siromasstvo i tugu i osramotila srpsku istoriju koja je do njenog dolaska imala cistu savjest. A ako jos se svidja u Srbiji ja bih joj licno pripremio komforan zatvor sa 3 x 3 metra pa neka uziva u Srbiji. Drugo nesta nije zasluzila. Zivjela slobodna Srbija, smrt njemin izdajicama i stetocinama.

joe hussafer

pre 12 godina

pa neka dođe, imala bi što-šta i da objasni, kao sudskim organima tako i ovom sirotom narodu.btw, još nisam video ovakav narcisoidni stav, samo što nije izjavila srbija - to sam ja. na kraju, još jedna konstatacija, koliko se ja sećam nju niko nije prognao, sama je utekla jer je znala, naravno, i za atentat, iza sve ostalo. e sad, mladi socijalisti, tastature pod šake i krenite sa pljuvanjem, znam da istina boli!

Srbin iz Rusije

pre 12 godina

"Bivša predsednica JUL-a je rekla i da se NE plaši eventualnog hapšenja u Beogradu..."
Tuzno i istitino! Pitanje je ZASTO im je dozvoljeno da izadju iz zemlje i koliko su "posteno" zaradjenih para izneli iz drzave? Mnogo pitanja bez odgovora? U medjuvremenu su ubili Zorana (nasu, mozda poslednju ili jedinu sansu...), a potom su njeni drugovi i drugarice uz, na zalost, saucesnistvo "demokratske" vlasti napravili od Srbije najsiromasniju zemlju u Evropi...

Srbin

pre 12 godina

Samo dođi, šta se snebivaš. Primićemo te široko raširenih ruku i odmah smestiti u Hajat, da praviš društvo svojim plaćenim ubicama. A možeš i da pišeš kolumne za zatvorski glasnik.

Zoran

pre 12 godina

I vratiće se na velika vrata, kao što su se vratili Dačić, Obradović, Ivković i ostali puleni SPS-a i JUL-a koji su u vlasti na lokalu. Zajedno sa radikalima i pseudo radikalima, dolazimo do Srbije 90-tih. Samo TATA ne dostaje. LUSTRACIJA. To DS-u, SDU, G17 i ostalima nikada ne treba zaboraviti.

mex

pre 12 godina

Iskreno, ovakvi i treba da se vrate i gospodare srbijom sve vise mi se cini da ~60% srba bolje ne zasluzuje..., inatimo se, ne priznajemo krivicu za nista, podrzavamo korupciju i zlocine jer i to nekima odgovara a dobar deo bi zeleo i da njemu korupcijom nesto kapne a ne postenim radom...

Najgore je to sto srbija postaje slika i kopija ove iste spodobe sto je nasa braca iz srca stite (iz njima poznatih razloga)

Joca Inspektor

pre 12 godina

Gospodja Mira, vas Srbija uopste ne treba, Srbija treba novac - vise od 20 milijarde dolara, koji je vas muz pokrao iz Srbije. Zato vratite novac a vi se gubite bez traga jer cete sigurno u Srbiji istruleti u nekom zatvoru.

Dragan Markovic

pre 12 godina

Kao covek ja saosecam sa ceznjama g-dje Markovic. Kao gradjanin, pak, ja zelim jedino da vidim da se g-dja vraca u Srbiju da bi bila prisutna na sudjenju za dela za koja je optuzena. I ako nema nikakvih drugih prica o tome - onda samo od nje zavisi hoce li doci u Srbiju ili ne. A od naseg pravosudja i hrabrosti da se do kraja ispitaju sva nepocinstva za koja je g-dja Markovic optuzna, zavisi na koji nacin ce g-dja Markovic biti u Srbiji - u zatvoru na izdrzavanju kazen ili nekako drugo.

milorad

pre 12 godina

Država treba smesta da joj omogući povratak! Za početak, obezbediti joj smeštaj u krilu zvanom "Hyat" u CZ-u, dok joj ne opreme apartman u okolini Požarevca! Usput, mogla bi da "otpeva" nekoliko arija na temu Ćuruvija, Stambolić, Kipar i slično, zapravo, trebala bi da otpeva čitav mega-solistički koncert!

Pancevac

pre 12 godina

Neka se odmah vrati ima jos jedno slobodno mesto u Kovinu. Ako bi mogla već prvim letom da dođe i da zauzme krevet,jer je nestašica , ali preko veze njeni partijski drugovi će joj obezbediti udoban smeštaj. Doodji.

Milan

pre 12 godina

A direktori pune gaće! Ili u JUL ili marš! Tako je to bilo a gospođa bi da se vrati? Pa neka se vrati i neka pogleda ovom narodu u oči!

TURBO SERB

pre 12 godina

"Tog prolećnog plavog jutra, u smiraj dana, dok je jesenje sunašce kao zlatna lopta, zauvek zalazilo u mojoj Srbijici, odlučila sam da se vratim. Na staro. Dobro sam znala, dok je Ivice nema meni marice, dok je Mrkice nema frkice, svakog dana sećamo se Slobodana. Eh, svitanja u mojoj Srbijici, ponovo se rađaju"...(uvodna reč iz knjižice drugarice M. Marković: "Rađanja Svitanja")

anonimous, namerno bez Y

pre 12 godina

Jos samo da je, zajedno sa Legijom i Shesheljom, prime i u Udruzenje knjizevnika Srbije... ako vec nisu uvazeni clanovi.

rodjen 1977.

pre 12 godina

Kako ovo prokomentarisati, a ne opsovati?? Samo jos ona da se vrati!!!! U tom slucaju bih molio da se gradjani Srbije koji se ne slazu sa njenim povratkom u zemlju (osim ako to nije zatvor), strpaju u neki rezervat i daju im prava poput onih koje imaju Indijanci u Americi. Bolje nego opet imati SPS na grbaci. I ovako je Sljivica danima na steroidima.

aca

pre 12 godina

Vrati se, nismo te zaboravili!
Ukapirala si da te i Rusi smatraju za obično g...o nego te čuvaju dok god imaš čime da platiš. Skupo naplaćuju takve usluge.

jovan

pre 12 godina

Sudeci po sve manjoj uracunljivosti pulena njenog muza, izgleda da se lagano najavljuje povratak zveri na mesto zlocina. I sta kaze, tuzba za zloupotrebu sluzbenog polozaja?! Nemoj da pricas? A ona narucena ubistva od Kundaka do kuma Stambolica, Curuvije i Arkana ?Podize glavu zlo, najavljuje novi napad...

Atanasije

pre 12 godina

Nemoj ,zivota ti.
Vratis se ti,vrati se tvoj preposten sin,batali nas tih ideja.
To mozete na koaliciji SPS-JUL da debatujete,ali u stvarnosti zaboravi.
Nego neka se spremi Rusija,uakoro ce dobiti novu turu azilanata,evog puta EXPERATA

Preddy

pre 12 godina

Joj kakko bi bio lep dan u Srbiji da se Vi, gdjo Markovic, sa sve sinom, cerom i Mrkom nadjete u Srbiji, onako uhapsheni i iza reshetaka! A Vashe knjige zakonom zabranjene!

Kako bi to lepa Srbija bila!

ragandd

pre 12 godina

Jel zna ona kolike su kazne sada u Srbiji za pusenje ... Ostani bolje tamo gde jesi i pusikaj, sta god hoces. Ovde mozes da dobijes samo fijoku dozivotnu.

Vlada S

pre 12 godina

Kako je za nju sve tako romanticno, bez truncice savesti. Samo joj fali cvet u kosi.
Kad vidimo kako su presudili Tatonovim ubicama njoj bi verovatnu dali neku uslovnu kaznu i stan u centru grada.

Neko Iz Mase

pre 12 godina

Bas lepo;

Tu je Mrka, Mali Slobin, Vucic, Vujin, Karicka, Ivkovic sa decom i zenama, Gandi Nikolic,
eto nam i Seselja...
Samo nam jedan fali, ali nacice se.

I, Bog da nas vidi!

!

pre 12 godina

Kratak razgovor sa Mirjanom Marković obavljen je telefonom "zahvaljujući ministru za infrastrukturu Milutinu Mrkonjiću ..."

Ok, znaci sutra ujutru ocekujemo Mrkonjica u sudu gde daje izjavu zasto je i kako do sada skrivao da zna gde optuzena Mirjana stanuje u Rusiji ?

Sumatra

pre 12 godina

Normalno !
sto se ne bi vratila.isti sistem vrednosti,njen ministar na celu televizije,njen potrcko sef policije.
tuku hrvte po ulicama kao sto bi nekad.slusa se muzika 90-ih i to je takodje danasnji sistem vrednosti,njen povratak bi bio i simbolicno krunisanje ondasnjeg vremena u 21 veku tj. danas.
dobrodosla miro,cak i ako ponovo pocinis neko krivicno delo dobices orlicu na par meseci,to ti pruza nase reformisano sudstvo !

Dragan

pre 12 godina

Vesticu ne treba primiti ni u domaci zatvor a ni u Pozarevac , ako izrazi zelju da se smesti pored onog zlikovca.
A da komunjare suruju sa njima , suruju.Kao i "Novi radikali". tako i "Nove komunjare" nikada nece promeniti cud

Zoran

pre 12 godina

Prvi komentar sam dao pročitavši naslov. Sada kada sam pročitao tekst sagledah sav užas. Javni prvi čas u školi čitanje Mirine i Vojine knjige. Brrr

Vojin

pre 12 godina

Duboko me je ganula! Umetnicka dusa kriminalnog kova! Ma nosite se bre vise sa tom lopovskom bratijom! Zanose se necim sto se NIKADA nece desiti!
Gospodjo sa ruzom u kosi, budite srecni da vas oni tamo cuvaju, ali duboko se zamislite koliko ce to moci da potraje? Pocela su i tamo kod nase "brace" da se menjaju vremena.

Realan 101%

pre 12 godina

Mira Markovic ima ledja i to njeno "ne znam" moze da servira naivnim ljudima.
Zao mi je sto nije za njom raspisana poternica, jer doticna kao i njen sin su odgovorni za mnogo sto sta.

Mali

pre 12 godina

Vama je mesto na Kosovo jer vi ste najvise za nas uradili sa vasem Slobodanom da budemo REPUBLIKA KOSOVO,a srpskom narodu dali da ih merzi ceo svet.

blebetalo

pre 12 godina

"Srećna sam i očarana zbog nove knjige. Sviđa mi se njeno ime, a posebno sam oduševljena slikom na naslovnoj strani. Ako niste primetili, ja sam na slici. I ja sam to sama slikala", kazala je Marković
Dali ja ovo "cutim" naglasenu narcisoidnost,samoljublje,osobe duboko poremecenog osjecaja za stvarnost?
Pogledajte cjelokupne vjesti,sa bilo kojeg sajta,sve persone slicne ovoj,dok malo koja osoba zdravog morala i stanja svjesti,sa osjecajem ljubavi i postivanja prema svemu oko sebe,ne dobivaju ni zrno paznje!Svjetom vlada senzacionalizam i izvitoperenost poimanja - senzacionalizam!Sve ostalo je neinteresantno,dosadno i neisplativo!Nadam se da je ta kolektivna kriza morala dostigla gornju tocku i da sad treba ic na bolje.Inace nas ceka nesto kao u MAD MAX izvedbi,a mozda i gore,potpuno zamracenje!

citalac

pre 12 godina

"Srećna sam i očarana zbog nove knjige. Sviđa mi se njeno ime, a posebno sam oduševljena slikom na naslovnoj strani. Ako niste primetili, ja sam na slici. I ja sam to sama slikala", kazala je Marković.

Njena izjava govori ama bas sve. Drugi komentar ne treba.
Moje saucesce za pamet.