Sreda, 11.01.2012.

22:33

Žandari uhapšeni zbog droge

Kako B92 saznaje, pripadnici žandarmerije MUP-a Srbije Vladimir Todorović i Bojan Nešić uhapšeni su prilikom primopredaje 50 grama heroina.

Izvor: B92

Žandari uhapšeni zbog droge IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

151 Komentari

Sortiraj po:

Dragan

pre 12 godina

U svakom zitu ima kukolja. Samo izgleda da bi nasa trebala da glasi:u svakom kukolju ima i zita. Javna je tajna da je celo (minus dva-tri) cetvrto odeljenje navuceno na drogu. Tesko ministre Dacicu da narod moze da ima poverenje u takvu policiju.

nidža

pre 12 godina

Nema šta - specijalci. To je ta policija što po rečima aktuelnog ministra "vraća poverenje građana". Možda time što diluje samo proverenu drogu, možda time što iz zasede presreće vozače (a čini mi se da bi po propisu trebalo da na vidnom mestu regulišu saobraćaj i kontrolišu primenu saobr. propisa), možda time što se "bore" protiv sitnih uličnih prodavaca (u pravom smislu bore) a onim velikim se blagonaklono smeškaju, možda time što se u specijalnim vozilima bahato voze ulicama grada, bahato i nepropisno parkiraju...
Ali šta očekivati od kursista što im iz džepića viri članska karta!

Dosta cutanja

pre 12 godina

Ajde lepo jedna gradjanska akcija, ako vec znate za pripadnike MUP-a da su umesani u nelegalne poslove, narocito vi iz manjih mesta, to se ne moze sakriti, izvolite lepo, pa posaljite to najhrabrijoj novinarki na ovim prostorima Brankici, pa da vidimo..ona se sigurno ne plasi da to ispita i objavi njihova imena.
Pisite makar ovde..ali posteno, ime i prezime i sa kime saradjuje, sa kim to pije viski u kafani..a ne ovako da lupetate bezveze.

Ajde sad da vas vidim, hocete promene, a imate li hrabrosti?
Ovako nam i jeste zato sto svi cute, i oni racunaju na to da smo zaplaseni i da ne smemo da pisnemo..pa nisu ti policajci bas toliko inteligentni da mogu da osmisle sve to a da niko nista ne primeti. Racunaju na bezvoljan i malodusan narod...kakav na kraju krajeva i jesmo.
Evo..javni poziv, imena...prezimena..ja licno ne znam takve, imam drugara policajca koji obezbedjuje splavove..i to je sve sto ja znam.

E

pre 12 godina

E da je bar ovoliko komentara za onog policajca sto je poginuo spasavjuci dete...ili onog sto je ubijen u pokusaju da spreci pljacku bankem ili onog sto je na motoru pokusao da spreci pljackase zlatare pa ubije a njegova porodica ostala bez hleba, ili onog gradjanina sto je pomagao radniku obezbedjenja u posti pa nastrada..e de bi nam kraj bio...Pljujete po policiji a ta ista policija ih i uhapsila...u saopastenju stoji da je OPERATIVAC povredjen kada je zandarm pokusao da pobegne, ja bih samo stavio da je POLICAJAC povredjen kada je pokusao da privede pravdi ove dilere!

Ivan

pre 12 godina

Sto bi rekali iz beogradskog sindikata: "Ma murija nek duva ionako samo gudru cuva" E moj Dacicu, a pre neki dan "Gradjani imaju poverenje u policiju"Strasno!!!
(so bad, 11. januar 2012 23:37)
U pesmi kazu brate A murija neka duva ionako samo vutru cuva,a ne gudru,ali bitna je sustina,da diluju kao kolumbijci..

Sara

pre 12 godina

@(MILICIJA, 12. januar 2012 07:56)
Au ala ovde ima iskompleksiranih likova ,,policija diluje drogu, ovo ono,,."
Ja nisam izkompleksirana,vac frustrirana.Mene interesuje,odakle specijalcima heroin i kako je on napustio trezor u NBS?
Ovi komentari uglavnom navode da ih policija upravo rastura,pa dolazim do zakljucka da su ova dvojica nekom usla u reon.
Kad se neko zameri sefovima, obicno budu zrtvena jagnjad. Kako se HEROIN u opste i svercuje i ulazu u zemlju pored naj savremenije tehnologije za koju je uzet kredit od nekoliko miliona.
Meni sve ovo lici na SPS druzinu kao 6 oktobra kad su se otvarali trezori NBS i kad su videli pola tone heroina. Interesantno je da termo elektrana Obrenovac vec duze vreme nije spaljivala drogu. Mozda se i radi, ali ne cesto jer narkomana heroinskih zavisnika ima sve vise

T

pre 12 godina

ludi-srbin Pa da mu dozvolimo onda da malo diluje?Podrska svim postenim policajcima(na srecu jos ih ima)da ociste svoje redove,bice bolje i njima i nama.Svi zajedno trebamo da sacuvamo to zdravo jezgro u policiji i da im,kao gradjani maksimalno pomognemo.A ove gmazove,na robiju u neku rupu i dozvoliti im da vide sunce samo za rodjendan.

petar

pre 12 godina

diler posle izdrzavanja kazne zatvora odlazi u sup radi obnavljanja licnih dokumenata, srece inspektora koji ga je hapsio, ovaj ga pita jel se opametio, da mogu da "rade" zajedno, a ne da robija bez veze, kao djak prvak? dal je moguce?

goran

pre 12 godina

svugdE ima izvrsilaca krivicnih dela, i u policiji, i u zdravstvu, i u politici, i medju trgovcima, i biznismenima, i u pravosudju, i medju srednjoskolcima, i medju advokatima...nekome mozes dati platu 1.000.000din. a on ce opet da radi krivicna dela.
radi se o covekovoj licnosti, ne o njegovoj profesiji.

Mirko

pre 12 godina

Pošto ovde svi znaju bar po 5 policajaca iz svojih sredina koji diluju drogu, naplaćuju reket i bave se zelenašenjem, predlažem da o tome obaveste MUP na 92 ili bar preko maila koji su stavili na sajtu: info@mup.gov.rs

petarV

pre 12 godina

Sticajem okolnosti...radio sam u firmi koja je držala lanac kiosaka. Naravno pljačke i obijanja su bili česti...pa sam non stop visio po policijskim stanicama.

Kao i očekivano,bilo je puno inspektora,koji su vikali,maltretirali,šutirali stvari...ali manji broj njih su bili ljubazni i delovali su mi pošteno i odgovorno. Elem,jedan od tih mi je rekao kolicka mu je plata kao i da radi neko nenormalno vreme,da vija silovatelje po gradu. Zbog takvih kao on,bi se i složio da im se poveća plata.
Ali,kada se samo setim da su me na 50m od policije linčovali a da patrola nije htela da dođe. Da su,kada sam ih zvao da smire lokalne dripce,rekli tim istim dripcima ko ih je zvao...kada saobraćajac kaže "i...šta ćemo sad"...kada ih uhvate da su dilovali,obezbeđivali diskoteke...ne bi im dao ništa sem otkaza i pretplate na ćeliju!

To sve počinje od onih u vladi...Sa obzirom koliko pljačkaju i otimaju,a ničemu ne doprinose...uvek je pitanje dana kada će narod da se pobuni...a onda mora policija da ih smiruje...pošto narod hoće da smeni sve podmitljive itd...itd...policija,će da razmišlja...jeste narod u pravu...ali onda neću više moći,da otimam od preprodavaca,vozača,ljudi iz reda,kamiondzija,dilera,kurvi...i onda će da nas tuku,kao i 90ih!

Sećam se...godinu dana pre 5.oktobra...bile neke demonstracije...ide masa preko Brankovog mosta,ka NBG(veče kada su upali u kafanu "?")...ja i moj brat zapičili,i kada smo prešli most,naišli na kordon koji se preprečio. Okrenemo se,mi jedno 10-20m od početka kolone. Kažem ja njemu,ajde još malo ka policiji,pa da se spustimo stepenicama pod most,jer ako krenu da nas jure,ima da nas stignu. I stvarno,dok smo mi sišli pod most,kordon je krenuo u juriš.
Beži masa ka Brankovoj ulici,ko je bio na čelu kolone sada je na začelju i ne može da se probija kroz masu. Njega stižu policajci i biju pendrecima.
I sada dolazi "najbolji" deo,brat i ja smo par metara ispod mosta i sve čujemo i odlično vidimo. Premlaćeni (uglavnom penzioneri) leže-sede,a ka njima ide drugi prsten policije,i sve ih šutira i bije dok su na zemlji,a ostali policajci navijaju! A onda ide kombi,prvatne klinike i skuplja ljude...napravili smo industriju,od premlaćivanja naroda.

E,ta stoka i dalje radi u policiji!
Da su ih 5. oktobra otpustili (kako su i narod i oni očekivali)...sada bi se policija drugačije ponašala. A povrh svega,bivši voljeni im je sada ministar!

Ako su nam 90e bile godine koje su pojeli skakvaci...zadnjih 10 godina su nam godine u kojima samo lud nije pobegao iz Srbije.

gradjanin

pre 12 godina

Pre mesec dana je ubijen ugledni gradjanin Vrnjacke Banje. Prvi covek policije je opisujuci zlocin na kraju rekao da je zrtva OVERENA sa 2 metka u glavu. CIJI JE TO RECNIK?????

ludi_srbin

pre 12 godina

E ovako, u svakom poslu ima negativca desava se ali da toliko lose pricate o njima da nemam reci, plata im je oko 64.000 plus dnevnice koje ne dobijaju a sa dnevnicama im izadje oko 1.000e plata znam jednog sto radi u zandarmeriji drzava mu duguju oko 600.000din 6000e dnevnice a platu redovno dobija ali nikad nije ni kuci eto za bozic na terenu...mislim lako je sedeti i pricati sve lose pa ako je tako onda ste i vi losi svi vi sto tako pricate!

igorpl

pre 12 godina

Potvrda za Sremsku Mitrovicu. To je javna tajna. U ostalom mi smo poslednji veći grad na putu droge za bosnu i hrvatsku pa šta mislite kakvo je stanje? Odavno se zna ko radi i sa kim a i često se viđaju da se voze sa sve inspektorima u kolima. Kada bi insajder zašao malo kod nas imao bi serijal sigurno od nekoliko desetina epizoda jer nije samo droga zastupljena nego i politika i krađa bužeta, samodoprinosa...
I zato smo valjda tu gde jesmo a to je jedno najnezaposlenijih mesta.
A imamo Savu, međunrodnu železnicu, međunarodni autoput, regionalni put za Bosnu i ko zna šta još a nemamo ni jednog normalnog investitora!
ali zato dilera imamo koliko hoćeš i većinom su pripadnici ŽANDARMERIJE I POLICIJE!

BOTA

pre 12 godina

Jadna je ova nasa drzava.Skupilo se u nju i s konca ikonopca i nije ni cudo sto je takva.Pametan je Tito bio.On je skolovao policajce od petnaeste godine,a sada u policiju moze svako.Setih se one price o babi izandarmima.Dosla milicija u selo i pitaju babu.Ima li bako lopova? Baba im odgovara,nema sine otisli u zandare.

Sokol

pre 12 godina

Proizvodnju i distribuciju heroina treba izjednaciti sa genocidom! Ti "ljudi" su bukvalno masovne ubice. Za dilere heroina uvesti smrtnu kaznu pod hitno! Porodica je osnova drustva a kad heroin udje u porodicu onda je razori. To je direktan napad na drzavu! Heroin u Srbiji MORA da nestane.

pablo

pre 12 godina

Da, samo ova dvojca zandara "rade" drogu bilo bi dobro!!!
Tuzna je ova Srbija,po svim mogucim pitanjima.
Policija je najveci problem ove drzave!!!!!!!!!1

blagomeni

pre 12 godina

Daklem kada su pripadnici snaga reda u pitanju trgovina drogom se naziva primopredajom, a kada isto to radi običan plebs, onda je to trgovina nedozvoljenim substancama. Sama formulacija sasvim dovoljno govori o poimanju vlasti, korupcije i društvenom i moralnom nivou razvoja društva.

L'alchimiste

pre 12 godina

Vidim ovde neki lupaju da je žandarmerija nastala/postala od crvenih beretki što veze sa životom.Većina ljudi iz JSO je prešla u PTJ ,a mali deo u SAJ.Pošto sam veoma blizak prijatelj sa par momaka koji su godinama u tim jedinicama za njih mogu da kažem sve najbolje....poseduji moral na zavidnom nivo,većin njih su časni i pošteni momci sa neverovatnom predanošću onome što rade.O spremnosti za akciju i reakciju da ne govorim.Žandarmerije su poluvojna formacija uglavnom sačinjena od kojekakvih neuspelih ovih ili onih policajaca-uglavniom služe za obezbeđivanje javnih skupova,demonstracija,utkmica itd,,,Usput odlično su plaćeni i vrlo nespremni za ozbiljnije opreracije.

Aleksandar

pre 12 godina

Ovo je samo kap u moru...Ne verujem da je bilo samo 50 gr, ali svuda u svetu mozda samo ne u nekim zemljama najveci dileri su sama drzava...

Rade

pre 12 godina

Drago mi je da su ovi ljudi uhapšeni. Jednom sam anonimno prijavio komšiju policajca da ima drogu u kući (znao sam i mesto, jer moj brat se družio sa njim) i zaista, čoveka su za par dana uhapsili, pretresli mu kuću, našli drogu i popio je pedalu iz policije. Moram priznati da osetim olakšanje kad čujem da se ti ljudi ipak hapse iako su policajci.

petarV

pre 12 godina

A taman nas Dačić slagao,da verujemo policiji...i sam sebi poverovao!

Važno je da žandarmerija...ubija klince što stvarno što figurativno...i pre nego što ih indetifikuje il objasni o čemu se radi...glume Eliot Nesa i nedodirljive...a u stvari...diluju drogu,primaju mito od vozača,naplaćuju brojeve za red...greota za one koji su došli u policiju da uvedu pravdu i red!

Srbin

pre 12 godina

Pre par meseci u medijima je bila vest, da su automobili dvojce policiskih inspektora zapaljeni. Ide slika na TV-u, jedan od auto je bio Tuareg a drugi golf IV ili V, nisam siguran. Niko nije postavio pitanje odakle ovom prvom pare za Tuarega? Da nije možda od plate policijskog inspektora?

Peca

pre 12 godina

Svako je vlasnik svoje volje i bira šta će raditi u životu, bez obzira da li su u pitanju policajci ili neki drugi. Oni su izabrali da se bave sa takvim stvarima, ali ne smemo zaboraviti da su oni zbog toga i uhapšeni! Dakle, ja bi čestitao onoj policiji koja nije prljava i koja čisti svoje dvorište i neka nastave tako, a ovakvih pojava uvek će biti i to u svim delatnostima.

Ironija Srbic

pre 12 godina

U svakom gradu u Srbiji javna je tajna ko su dileri droge.U mom gradu mnogi znaju ko sa bavi dilovanjem osim policije,oni ili stvarno ne znaju ili su "akcionari"u tim firmama.

vaskez

pre 12 godina

Ma razumite ljude!Teska vremena, mora od necega da se zivi. Pa oni nemaju ni 80.000 din. plus dnevnice na terenu... Sta je 100.000 din. plata ,pa za to ne moze da se kupi ni 10 grama!

Dragan

pre 12 godina

Ma povecajte im plate pa nece vise prodavati heroin! Kako da ne! Svakom ko se ogresi o zakon dati novcanu pomoc kako bi u buduce bio dobar!

Pipi

pre 12 godina

Ovde samo vojna hunta i japanska uprava moze da resi probleme. Ovo je vise neizdrzivo! A ova ekpia iz pecijalnih jedinica je kriva i za ubistvo premijera tako da zaista ne znam kome ovaj narod vise moze da se obrati za pomoc. Taoci smo u rodjenoj zemlji. SRAMOTA!!!!

Spavač

pre 12 godina

Dok su štrajkovali nije se ni primetilo da ih nema, ko krade sad krao je i tad, ko je pošten sad bio pošten i tad.Čim su krenuli da rade samo s***** prave!

bojan

pre 12 godina

ne mogu da verujem da neko u ovim vestima kritikuje Dacica i plus dobije 500 pozitivnih komentara,a hapsenje i otkrivanje je odradila policija ivice dacica...ne razumem..da li je to dobro ili lose...

Aleksandar

pre 12 godina

E pa "Gospodo" policajci, očekujte i dalje našu podršku i razumevanje kada su u pitanju Vaši štrajkovi i uslovi u kojima radite. Moju podršku nemate, dokle god svaki drugi ubica, svaki drugi zelenaš i svaki drugi diler u ovom gradu imaju službenu legitimaciju, a ova hapšenja pred izbore Vam uopšte ne priznajem.

MILICIJA

pre 12 godina

Au ala ovde ima iskompleksiranih likova ,,policija diluje drogu, ovo ono,, pa koje onda uhapsio ove pripadnike Zandarmerije,KO? pa policija valjda koliko sam razumeo

nesh_bros

pre 12 godina

nema ovo nikakve veze sa Dacicem, panduri su dilovali, krali, uzimalj kola pa za pare vracali zadnjih 2 decenije. A i bice tako.. ko god da je na vlasti.

nov_sam_ovde

pre 12 godina

u Leskovcu je takodje javna tajna da je policija umesana u kriminal.. pa oni su kumovi dilerima, braca, pobratimi, svaki dan sede zajedno po kaficima i piju viski

Jovan

pre 12 godina

Selekcija kadrova u svim granama MUP-a je vise nego nepostojeca. Sta mislite, koliko ovih sto setaju uniforme i pistolje po ulicama, ispunjavaju psihofizicke testove?
Zandarmerija i slicne naoruzane do zuba jedinice, prepune su bivsih crvenih beretki i kriminogenih profila. Neko ih je primao s velikim razlogom.
Medjutim, najveca opasnost za ovo drustvo su mnogobrojne 'sekjuriti' agencije, u kojima gomila problematicnih tipova barata oruzjem i drogom. To je cela dobro naoruzana armija u necijim privatnim rukama!
A nikakvim zakonima nisu resena ta pitanja.
Ova drzava je stvarno postala bure baruta. Cekam da se pojavi neki psiho sa sibicom. A pojavice se, svakako.
Politikanti u Srbiji ne zele da rese to pitanje jer ne zele da se zameraju onima koji ih placaju. I, tako se krug zatvara.
Jedino ostaje nada da ce se pojaviti neki Herkul koji ce pocistiti ove Augijeve stale.

Miki

pre 12 godina

U tekstu lepo pise - prilikom primopredaje - mozda su kupovali za sebe.
Zutokljunci, niko im nije objasnio da kod nas "cuvari zakona" ne kupuju, vec prodaju drogu !

tswelee

pre 12 godina

stvarno ne podnosim nasu policiju...korumpirano do srzi... a i kad uhapse nekog pravog lopova, sud ga pomiluje minimalnom kaznom.... ceca, joca, marko...

Shankly

pre 12 godina

Nek strajkuju sad, oduzima im se legitimno pravo nasledjivanja poslova od drugara iz 90', nema smisla, stvarno. A obicnoj marvi tablice i pasosi, dogodine... I da uredno platimo mesto u redu za iste kao u NS. Ziveo Ivica Marica! Nema veceg kriminalca od policajca! A.C.A.B.

S

pre 12 godina

Imam poseban osećaj gađenja prema policajcima koji se bave kriminalom krijući se iza uniforme. Da ovakav nastrada u akciji, novine bi bile pune hvalospeva kako je bio dobar u službi, kako je jednom spasio dete, uhapsio opasnog kriminalca, istakao se u službi... Njegovoj porodici bi država dala porodičnu penziju. A istina je da je on gori od onih protiv kojih bi trebalo da se bori. Želim im dugu robiju.

darko

pre 12 godina

ovo je bonus na platu, pa primaju od 75.000 do 120.000 platu pa im je verovatno malo,njih nema da štrajkuju,
Svaka čast većini ljudi koji taj posao rade prosto iz ljubavi.Ima dosta takvih koji bi za šaku evra prodali i sopstvenog oca,a u policiju došli da bi se pored plate i nešto ovajdili,a primani u službu preko veze,bez obzira na kriminalnu prošlost.Zbog toga ostali policajci,kako oni umeju da kažu obični ginu na ulica naših gradova.

Swedroid

pre 12 godina

sta se cudite, mali je broj ljudi u Srbiji koji ne koristi svoje veze za raznorazne dobiti. Da vam je plata oko 2000€ ovo se ne bi dogadjalo! Ovo je samo primer kako se do tih 2000 dolazi na ne moralan nacin i nista vise.

Bojan

pre 12 godina

Dajte ljudi, slazem se sa vecinom komentara na racun drzave I policije ali dajte nekad I neki pozitivan komentar kada nesto ide na bolje a ne I to "bolje" okrenemo da je lose.. VISE HAPSENJA, SRBIJI FALI ZATVORA!

Veći narcis od predsednika

pre 12 godina

Nemoguće?! To mora da su se navijači maskirali da napakoste policiji! Ne bi policajci to nikada, pa zaboga, oni su fini i čestiti ljudi...

Lazar

pre 12 godina

Jaka stvar, 50 grama. 1000 evra je vrednost robe na tržištu. Samo skrećete pažnju pred izbore sa glavnih tema bede i siromaštva!

mirko

pre 12 godina

Nije Tito lud bio pa skolovo policajce i podoficire 4 godine...., ovo su sad sve kursadzije, ako ne platis na mostu platices na cupriji....

ex DS

pre 12 godina

Policija je leglo kriminala, korupcije. Ima postenih, ali je i veliki broj policajaca ukljucen u dilovanje drogom, iznude, zelenasenje, ucene i druga krivicna dela. Mnogi da bi prikrili svoja krivicna dela, pakuju neduznima i podmecu dokaze. Tragedija je sto je to postala javna tajna.

bane

pre 12 godina

Specijalne jedinice diluju drogu..To samo u Srbiji ima.
Verovatno su to bivše Crvene beretke. Niko to više ne može da spreči i reformiše, prošao voz 5.10.2000 godine.

Bane

pre 12 godina

Jel ima neko da je iznenadjen? U ovoj drzavi su najveci kriminalci predstavnici vlasti,politickih partija,farmaceuti,doktori,"dobrotvori" i sl. Nema ko sve da ih pohapsi,nazalost. A i nemamo toliko zatvora.

jelena

pre 12 godina

Od svega sto sam procitala ikada, ne secam se vesti koja bolje oslikava stanje u nasem drustvu, na toliko nivoa... BRE, KAD CETE VISE DA UHVATITE KRUPNE IGRACE? Znam, nikada, previse konaca vuku, al' morala sam da pitam...

sakabenta

pre 12 godina

morate shvatiti da u svakom zitu ima kukolja,sto se tice zandarmerije mi mozemo tim ljudima iskazati postovanje,al moj predlog je jaci vojni sud za pripadnike vojske i za policiju tada bi bilo drugacije treba nam vojni sud

Vasko

pre 12 godina

Ma dajte ljudi, pa javna je tajna da gomila policajaca diluje heroin evo vec decenijama. Pa u manjim mestima tacno znaju po imenu i prezimenu policajce koji su istovremeno i dileri i SVI to znaju ali SVI cute. Zbog cega?

Borko

pre 12 godina

E zbog ovakvih stvari SABLJU 2 nije moguce odraditi! Ko zna koliko je ta paukova mreza razgranata unutar svih drzavnih organa. Korupcija i droga zlo bilo u 20. veku, a jos vece ostalo u 21. veku.

Sofokle

pre 12 godina

Ovo je kao kada nekog profesora ili lekara privedu zbog primanja mita, a onda krenu priče kako su svi lekari i profesori korumpirani. Naravno, daleko od toga. Tako da nisu ni svi policajci kriminalci, ALI... Kada nekoga pošaljete na kurs 6 meseci, ili eventualno u srednju školu u Kamenici, i posle toga mu date pištolj i "vlaSt", onda, u većini slučajeva, psihologija odigra svoju ulogu pa štampa ima čime da se zanima. Između mita i droge, ovo drugo je daleko veće zlo! Ali najveće zlo je ova država u kojoj je većina nas primorana da živi...

Bog blagoslovio Iran!

pre 12 godina

U Kini i Iranu bi vec bili streljani na stadionu pred nekoliko desetina hiljada ljudi a potom bi njihovim porodicama bio dostavljen racun za ispaljene metke. Prosto k'o pasulj.

Boki

pre 12 godina

To su oni fini momci koje ste za par meseci obucili za zandarme,ali prethodno niste proverili njihovu kriminogenu proslost.Nisu se oni preko noci odlucilo da diluju drogu jer im je mala plata u zandarmeriji.Treba po tim jedinicama bolje pretresti situaciju pa biste pronasli jos otpadnika.

Изногуд

pre 12 godina

У Јагодини исте можете видети како седе са нарко дилерима. Не могу тврдити да дилују али свакако их не хапсе.

ja

pre 12 godina

u Lazarevcu to rade obicni policajci,dok inspektori imaju bolje i cistije poslove.Brane lopove iz rudarskog basena Kolubara,za mnogo vece pare nego sto bi zaradili dilovanjem narkotika.

Milan

pre 12 godina

Najveci kriminal u ovoj zemlji je voznja bez karte u GSP-u, neplacanje TV pretplate i voznja bez vezanog pojasa...
Policija se samo time bavi...i malo prodaje drogu, malo ovo, malo ono, neki samar...
Joj Srbijo!!!

petar

pre 12 godina

Najveci trgovci drogom kod nas i u svetu je sama Drzava i drzavni aparat-policija!
Za vreme Tita poicajci su sluzbeno prevozili drogu u svojim automobilima od makedonije do slovenije !!!
Drzava suzbija male dilere da im se nemesa u posao !
Drogu, kocku i prostituciju kontrolise drzava !

so bad

pre 12 godina

Sto bi rekali iz beogradskog sindikata: "Ma murija nek duva ionako samo gudru cuva" E moj Dacicu, a pre neki dan "Gradjani imaju poverenje u policiju"Strasno!!!

Lajavi

pre 12 godina

Ovo je samo potvrda onog što ljudi iz Vojske, ali i ljudi od integriteta u MUP nezvanično ukazuju nadležnima, još od drugog kruga popune ove jedinice. Ta, priča se svodi na sledeće 1. da je proces selekcije obavljen ispod svakog nivoa (đaci ponavljači iz nižih razreda osnovne, ljudi koji mahom nemaju ni 4 st. srednje škole, ljudi koje je Vojska, prilikom regrutacije svrstala u tzv. drugu kategoriju vojnika itd.) 2. da su bezbedonosne provere kandidata bile samo forme radi, 3. da su primani kandidati po kumovskim, rodovski i nekim sličnim vezama, 4. da je većini motiv ostanka i/ili prijema u njoj novac (privučeni dobrom zaradom za srpske uslove), 5. procena je da će jedinica u vanrednim uslovima (rat, oružana pobuna, neposredna ratna opasnost) biti neefikasna usled dezerterstva.

Dakicar

pre 12 godina

Pa naravno da policajci i specijalci rade ovakve stvari,ne moze im niko nista,vide kakva nam je drzava raspala i maksimalno to iskoriscavaju!Svaka cast momci samo napred! A jesu i ovi sto ih navatase,mogli su da zazmure malo!

игор

pre 12 godina

Софокле зато људи са академијом не могу да се запосле. Места су заузели курсисти, дифовци, учитељи и сл.

u...

pre 12 godina

Sediš pored kante sa medom i da neuzmeš malo?Da li su učestvovali u štrajku zbog malih plata.Ako je to razlog razumem a ako su to zbog zadovoljenje svoji potreba ne razumem

Rade

pre 12 godina

Specijalističke jedineice ? jesu li to oni što mlate. ? Mi nikad nečemo rešiti probleme ukoliko ne smemo pominjati imena. U svakoj kući domaćin je odgovoran za ponašanje ukućana. Prema tome Milorad Veljović treba da obajsni učestalo kriminogeno ponašanje milicije. To postaje skandalozno i nepodnošljivo sa gledišta građana.

sasa jokic

pre 12 godina

Svaka cast pojedincima, ali vecina je korumpirana i na ivici je kriminala, kao sto je dobar deo vec u kriminalu, ovo je samo jedan od primera. Nas ne treba da intersuje Kosovo, ekonomska kriza, smak sveta, nas ce pojesti korumpirano i kriminalizovano drustvo!

sailor

pre 12 godina

U Sremskoj mitrovici su neki pripadnici zandarmerije glavni snabdevaci lokalnog trzista heroinom,Glavni zelenasi i Reketasi!KO iole sumnja u to neka se sam uveri na licu mesta!To sve naravno zna lokalna policija!Zakljucak izvucite sami...

Aki

pre 12 godina

E koliko je jos takvih u zandarmeriji. Da svi urade psihotest 60% ih ne bi proslo. Gomila iskompleksiranih, sebicnih, samozivih likova koji samo gledaju kako ce sebi ugode i koji misle da su iznad zakona. Kakva nam drzava takva i policija...

sailor

pre 12 godina

U Sremskoj mitrovici su neki pripadnici zandarmerije glavni snabdevaci lokalnog trzista heroinom,Glavni zelenasi i Reketasi!KO iole sumnja u to neka se sam uveri na licu mesta!To sve naravno zna lokalna policija!Zakljucak izvucite sami...

Изногуд

pre 12 godina

У Јагодини исте можете видети како седе са нарко дилерима. Не могу тврдити да дилују али свакако их не хапсе.

Milan

pre 12 godina

Najveci kriminal u ovoj zemlji je voznja bez karte u GSP-u, neplacanje TV pretplate i voznja bez vezanog pojasa...
Policija se samo time bavi...i malo prodaje drogu, malo ovo, malo ono, neki samar...
Joj Srbijo!!!

so bad

pre 12 godina

Sto bi rekali iz beogradskog sindikata: "Ma murija nek duva ionako samo gudru cuva" E moj Dacicu, a pre neki dan "Gradjani imaju poverenje u policiju"Strasno!!!

ja

pre 12 godina

u Lazarevcu to rade obicni policajci,dok inspektori imaju bolje i cistije poslove.Brane lopove iz rudarskog basena Kolubara,za mnogo vece pare nego sto bi zaradili dilovanjem narkotika.

Vasko

pre 12 godina

Ma dajte ljudi, pa javna je tajna da gomila policajaca diluje heroin evo vec decenijama. Pa u manjim mestima tacno znaju po imenu i prezimenu policajce koji su istovremeno i dileri i SVI to znaju ali SVI cute. Zbog cega?

Lajavi

pre 12 godina

Ovo je samo potvrda onog što ljudi iz Vojske, ali i ljudi od integriteta u MUP nezvanično ukazuju nadležnima, još od drugog kruga popune ove jedinice. Ta, priča se svodi na sledeće 1. da je proces selekcije obavljen ispod svakog nivoa (đaci ponavljači iz nižih razreda osnovne, ljudi koji mahom nemaju ni 4 st. srednje škole, ljudi koje je Vojska, prilikom regrutacije svrstala u tzv. drugu kategoriju vojnika itd.) 2. da su bezbedonosne provere kandidata bile samo forme radi, 3. da su primani kandidati po kumovskim, rodovski i nekim sličnim vezama, 4. da je većini motiv ostanka i/ili prijema u njoj novac (privučeni dobrom zaradom za srpske uslove), 5. procena je da će jedinica u vanrednim uslovima (rat, oružana pobuna, neposredna ratna opasnost) biti neefikasna usled dezerterstva.

Bane

pre 12 godina

Jel ima neko da je iznenadjen? U ovoj drzavi su najveci kriminalci predstavnici vlasti,politickih partija,farmaceuti,doktori,"dobrotvori" i sl. Nema ko sve da ih pohapsi,nazalost. A i nemamo toliko zatvora.

sasa jokic

pre 12 godina

Svaka cast pojedincima, ali vecina je korumpirana i na ivici je kriminala, kao sto je dobar deo vec u kriminalu, ovo je samo jedan od primera. Nas ne treba da intersuje Kosovo, ekonomska kriza, smak sveta, nas ce pojesti korumpirano i kriminalizovano drustvo!

petar

pre 12 godina

Najveci trgovci drogom kod nas i u svetu je sama Drzava i drzavni aparat-policija!
Za vreme Tita poicajci su sluzbeno prevozili drogu u svojim automobilima od makedonije do slovenije !!!
Drzava suzbija male dilere da im se nemesa u posao !
Drogu, kocku i prostituciju kontrolise drzava !

Bog blagoslovio Iran!

pre 12 godina

U Kini i Iranu bi vec bili streljani na stadionu pred nekoliko desetina hiljada ljudi a potom bi njihovim porodicama bio dostavljen racun za ispaljene metke. Prosto k'o pasulj.

игор

pre 12 godina

Софокле зато људи са академијом не могу да се запосле. Места су заузели курсисти, дифовци, учитељи и сл.

Rade

pre 12 godina

Specijalističke jedineice ? jesu li to oni što mlate. ? Mi nikad nečemo rešiti probleme ukoliko ne smemo pominjati imena. U svakoj kući domaćin je odgovoran za ponašanje ukućana. Prema tome Milorad Veljović treba da obajsni učestalo kriminogeno ponašanje milicije. To postaje skandalozno i nepodnošljivo sa gledišta građana.

jelena

pre 12 godina

Od svega sto sam procitala ikada, ne secam se vesti koja bolje oslikava stanje u nasem drustvu, na toliko nivoa... BRE, KAD CETE VISE DA UHVATITE KRUPNE IGRACE? Znam, nikada, previse konaca vuku, al' morala sam da pitam...

Aki

pre 12 godina

E koliko je jos takvih u zandarmeriji. Da svi urade psihotest 60% ih ne bi proslo. Gomila iskompleksiranih, sebicnih, samozivih likova koji samo gledaju kako ce sebi ugode i koji misle da su iznad zakona. Kakva nam drzava takva i policija...

Boki

pre 12 godina

To su oni fini momci koje ste za par meseci obucili za zandarme,ali prethodno niste proverili njihovu kriminogenu proslost.Nisu se oni preko noci odlucilo da diluju drogu jer im je mala plata u zandarmeriji.Treba po tim jedinicama bolje pretresti situaciju pa biste pronasli jos otpadnika.

Sofokle

pre 12 godina

Ovo je kao kada nekog profesora ili lekara privedu zbog primanja mita, a onda krenu priče kako su svi lekari i profesori korumpirani. Naravno, daleko od toga. Tako da nisu ni svi policajci kriminalci, ALI... Kada nekoga pošaljete na kurs 6 meseci, ili eventualno u srednju školu u Kamenici, i posle toga mu date pištolj i "vlaSt", onda, u većini slučajeva, psihologija odigra svoju ulogu pa štampa ima čime da se zanima. Između mita i droge, ovo drugo je daleko veće zlo! Ali najveće zlo je ova država u kojoj je većina nas primorana da živi...

Borko

pre 12 godina

E zbog ovakvih stvari SABLJU 2 nije moguce odraditi! Ko zna koliko je ta paukova mreza razgranata unutar svih drzavnih organa. Korupcija i droga zlo bilo u 20. veku, a jos vece ostalo u 21. veku.

Dakicar

pre 12 godina

Pa naravno da policajci i specijalci rade ovakve stvari,ne moze im niko nista,vide kakva nam je drzava raspala i maksimalno to iskoriscavaju!Svaka cast momci samo napred! A jesu i ovi sto ih navatase,mogli su da zazmure malo!

sakabenta

pre 12 godina

morate shvatiti da u svakom zitu ima kukolja,sto se tice zandarmerije mi mozemo tim ljudima iskazati postovanje,al moj predlog je jaci vojni sud za pripadnike vojske i za policiju tada bi bilo drugacije treba nam vojni sud

Srbin

pre 12 godina

Pre par meseci u medijima je bila vest, da su automobili dvojce policiskih inspektora zapaljeni. Ide slika na TV-u, jedan od auto je bio Tuareg a drugi golf IV ili V, nisam siguran. Niko nije postavio pitanje odakle ovom prvom pare za Tuarega? Da nije možda od plate policijskog inspektora?

u...

pre 12 godina

Sediš pored kante sa medom i da neuzmeš malo?Da li su učestvovali u štrajku zbog malih plata.Ako je to razlog razumem a ako su to zbog zadovoljenje svoji potreba ne razumem

Rade

pre 12 godina

Drago mi je da su ovi ljudi uhapšeni. Jednom sam anonimno prijavio komšiju policajca da ima drogu u kući (znao sam i mesto, jer moj brat se družio sa njim) i zaista, čoveka su za par dana uhapsili, pretresli mu kuću, našli drogu i popio je pedalu iz policije. Moram priznati da osetim olakšanje kad čujem da se ti ljudi ipak hapse iako su policajci.

petarV

pre 12 godina

Sticajem okolnosti...radio sam u firmi koja je držala lanac kiosaka. Naravno pljačke i obijanja su bili česti...pa sam non stop visio po policijskim stanicama.

Kao i očekivano,bilo je puno inspektora,koji su vikali,maltretirali,šutirali stvari...ali manji broj njih su bili ljubazni i delovali su mi pošteno i odgovorno. Elem,jedan od tih mi je rekao kolicka mu je plata kao i da radi neko nenormalno vreme,da vija silovatelje po gradu. Zbog takvih kao on,bi se i složio da im se poveća plata.
Ali,kada se samo setim da su me na 50m od policije linčovali a da patrola nije htela da dođe. Da su,kada sam ih zvao da smire lokalne dripce,rekli tim istim dripcima ko ih je zvao...kada saobraćajac kaže "i...šta ćemo sad"...kada ih uhvate da su dilovali,obezbeđivali diskoteke...ne bi im dao ništa sem otkaza i pretplate na ćeliju!

To sve počinje od onih u vladi...Sa obzirom koliko pljačkaju i otimaju,a ničemu ne doprinose...uvek je pitanje dana kada će narod da se pobuni...a onda mora policija da ih smiruje...pošto narod hoće da smeni sve podmitljive itd...itd...policija,će da razmišlja...jeste narod u pravu...ali onda neću više moći,da otimam od preprodavaca,vozača,ljudi iz reda,kamiondzija,dilera,kurvi...i onda će da nas tuku,kao i 90ih!

Sećam se...godinu dana pre 5.oktobra...bile neke demonstracije...ide masa preko Brankovog mosta,ka NBG(veče kada su upali u kafanu "?")...ja i moj brat zapičili,i kada smo prešli most,naišli na kordon koji se preprečio. Okrenemo se,mi jedno 10-20m od početka kolone. Kažem ja njemu,ajde još malo ka policiji,pa da se spustimo stepenicama pod most,jer ako krenu da nas jure,ima da nas stignu. I stvarno,dok smo mi sišli pod most,kordon je krenuo u juriš.
Beži masa ka Brankovoj ulici,ko je bio na čelu kolone sada je na začelju i ne može da se probija kroz masu. Njega stižu policajci i biju pendrecima.
I sada dolazi "najbolji" deo,brat i ja smo par metara ispod mosta i sve čujemo i odlično vidimo. Premlaćeni (uglavnom penzioneri) leže-sede,a ka njima ide drugi prsten policije,i sve ih šutira i bije dok su na zemlji,a ostali policajci navijaju! A onda ide kombi,prvatne klinike i skuplja ljude...napravili smo industriju,od premlaćivanja naroda.

E,ta stoka i dalje radi u policiji!
Da su ih 5. oktobra otpustili (kako su i narod i oni očekivali)...sada bi se policija drugačije ponašala. A povrh svega,bivši voljeni im je sada ministar!

Ako su nam 90e bile godine koje su pojeli skakvaci...zadnjih 10 godina su nam godine u kojima samo lud nije pobegao iz Srbije.

Ironija Srbic

pre 12 godina

U svakom gradu u Srbiji javna je tajna ko su dileri droge.U mom gradu mnogi znaju ko sa bavi dilovanjem osim policije,oni ili stvarno ne znaju ili su "akcionari"u tim firmama.

Aleksandar

pre 12 godina

Ovo je samo kap u moru...Ne verujem da je bilo samo 50 gr, ali svuda u svetu mozda samo ne u nekim zemljama najveci dileri su sama drzava...

goran

pre 12 godina

svugdE ima izvrsilaca krivicnih dela, i u policiji, i u zdravstvu, i u politici, i medju trgovcima, i biznismenima, i u pravosudju, i medju srednjoskolcima, i medju advokatima...nekome mozes dati platu 1.000.000din. a on ce opet da radi krivicna dela.
radi se o covekovoj licnosti, ne o njegovoj profesiji.

petarV

pre 12 godina

A taman nas Dačić slagao,da verujemo policiji...i sam sebi poverovao!

Važno je da žandarmerija...ubija klince što stvarno što figurativno...i pre nego što ih indetifikuje il objasni o čemu se radi...glume Eliot Nesa i nedodirljive...a u stvari...diluju drogu,primaju mito od vozača,naplaćuju brojeve za red...greota za one koji su došli u policiju da uvedu pravdu i red!

Sokol

pre 12 godina

Proizvodnju i distribuciju heroina treba izjednaciti sa genocidom! Ti "ljudi" su bukvalno masovne ubice. Za dilere heroina uvesti smrtnu kaznu pod hitno! Porodica je osnova drustva a kad heroin udje u porodicu onda je razori. To je direktan napad na drzavu! Heroin u Srbiji MORA da nestane.

gradjanin

pre 12 godina

Pre mesec dana je ubijen ugledni gradjanin Vrnjacke Banje. Prvi covek policije je opisujuci zlocin na kraju rekao da je zrtva OVERENA sa 2 metka u glavu. CIJI JE TO RECNIK?????

Pipi

pre 12 godina

Ovde samo vojna hunta i japanska uprava moze da resi probleme. Ovo je vise neizdrzivo! A ova ekpia iz pecijalnih jedinica je kriva i za ubistvo premijera tako da zaista ne znam kome ovaj narod vise moze da se obrati za pomoc. Taoci smo u rodjenoj zemlji. SRAMOTA!!!!

MILICIJA

pre 12 godina

Au ala ovde ima iskompleksiranih likova ,,policija diluje drogu, ovo ono,, pa koje onda uhapsio ove pripadnike Zandarmerije,KO? pa policija valjda koliko sam razumeo

vaskez

pre 12 godina

Ma razumite ljude!Teska vremena, mora od necega da se zivi. Pa oni nemaju ni 80.000 din. plus dnevnice na terenu... Sta je 100.000 din. plata ,pa za to ne moze da se kupi ni 10 grama!

nov_sam_ovde

pre 12 godina

u Leskovcu je takodje javna tajna da je policija umesana u kriminal.. pa oni su kumovi dilerima, braca, pobratimi, svaki dan sede zajedno po kaficima i piju viski

Peca

pre 12 godina

Svako je vlasnik svoje volje i bira šta će raditi u životu, bez obzira da li su u pitanju policajci ili neki drugi. Oni su izabrali da se bave sa takvim stvarima, ali ne smemo zaboraviti da su oni zbog toga i uhapšeni! Dakle, ja bi čestitao onoj policiji koja nije prljava i koja čisti svoje dvorište i neka nastave tako, a ovakvih pojava uvek će biti i to u svim delatnostima.

Spavač

pre 12 godina

Dok su štrajkovali nije se ni primetilo da ih nema, ko krade sad krao je i tad, ko je pošten sad bio pošten i tad.Čim su krenuli da rade samo s***** prave!

Mirko

pre 12 godina

Pošto ovde svi znaju bar po 5 policajaca iz svojih sredina koji diluju drogu, naplaćuju reket i bave se zelenašenjem, predlažem da o tome obaveste MUP na 92 ili bar preko maila koji su stavili na sajtu: info@mup.gov.rs

pablo

pre 12 godina

Da, samo ova dvojca zandara "rade" drogu bilo bi dobro!!!
Tuzna je ova Srbija,po svim mogucim pitanjima.
Policija je najveci problem ove drzave!!!!!!!!!1

blagomeni

pre 12 godina

Daklem kada su pripadnici snaga reda u pitanju trgovina drogom se naziva primopredajom, a kada isto to radi običan plebs, onda je to trgovina nedozvoljenim substancama. Sama formulacija sasvim dovoljno govori o poimanju vlasti, korupcije i društvenom i moralnom nivou razvoja društva.

igorpl

pre 12 godina

Potvrda za Sremsku Mitrovicu. To je javna tajna. U ostalom mi smo poslednji veći grad na putu droge za bosnu i hrvatsku pa šta mislite kakvo je stanje? Odavno se zna ko radi i sa kim a i često se viđaju da se voze sa sve inspektorima u kolima. Kada bi insajder zašao malo kod nas imao bi serijal sigurno od nekoliko desetina epizoda jer nije samo droga zastupljena nego i politika i krađa bužeta, samodoprinosa...
I zato smo valjda tu gde jesmo a to je jedno najnezaposlenijih mesta.
A imamo Savu, međunrodnu železnicu, međunarodni autoput, regionalni put za Bosnu i ko zna šta još a nemamo ni jednog normalnog investitora!
ali zato dilera imamo koliko hoćeš i većinom su pripadnici ŽANDARMERIJE I POLICIJE!

S

pre 12 godina

Imam poseban osećaj gađenja prema policajcima koji se bave kriminalom krijući se iza uniforme. Da ovakav nastrada u akciji, novine bi bile pune hvalospeva kako je bio dobar u službi, kako je jednom spasio dete, uhapsio opasnog kriminalca, istakao se u službi... Njegovoj porodici bi država dala porodičnu penziju. A istina je da je on gori od onih protiv kojih bi trebalo da se bori. Želim im dugu robiju.

Jovan

pre 12 godina

Selekcija kadrova u svim granama MUP-a je vise nego nepostojeca. Sta mislite, koliko ovih sto setaju uniforme i pistolje po ulicama, ispunjavaju psihofizicke testove?
Zandarmerija i slicne naoruzane do zuba jedinice, prepune su bivsih crvenih beretki i kriminogenih profila. Neko ih je primao s velikim razlogom.
Medjutim, najveca opasnost za ovo drustvo su mnogobrojne 'sekjuriti' agencije, u kojima gomila problematicnih tipova barata oruzjem i drogom. To je cela dobro naoruzana armija u necijim privatnim rukama!
A nikakvim zakonima nisu resena ta pitanja.
Ova drzava je stvarno postala bure baruta. Cekam da se pojavi neki psiho sa sibicom. A pojavice se, svakako.
Politikanti u Srbiji ne zele da rese to pitanje jer ne zele da se zameraju onima koji ih placaju. I, tako se krug zatvara.
Jedino ostaje nada da ce se pojaviti neki Herkul koji ce pocistiti ove Augijeve stale.

Dragan

pre 12 godina

Ma povecajte im plate pa nece vise prodavati heroin! Kako da ne! Svakom ko se ogresi o zakon dati novcanu pomoc kako bi u buduce bio dobar!

Aleksandar

pre 12 godina

E pa "Gospodo" policajci, očekujte i dalje našu podršku i razumevanje kada su u pitanju Vaši štrajkovi i uslovi u kojima radite. Moju podršku nemate, dokle god svaki drugi ubica, svaki drugi zelenaš i svaki drugi diler u ovom gradu imaju službenu legitimaciju, a ova hapšenja pred izbore Vam uopšte ne priznajem.

nesh_bros

pre 12 godina

nema ovo nikakve veze sa Dacicem, panduri su dilovali, krali, uzimalj kola pa za pare vracali zadnjih 2 decenije. A i bice tako.. ko god da je na vlasti.

tswelee

pre 12 godina

stvarno ne podnosim nasu policiju...korumpirano do srzi... a i kad uhapse nekog pravog lopova, sud ga pomiluje minimalnom kaznom.... ceca, joca, marko...

BOTA

pre 12 godina

Jadna je ova nasa drzava.Skupilo se u nju i s konca ikonopca i nije ni cudo sto je takva.Pametan je Tito bio.On je skolovao policajce od petnaeste godine,a sada u policiju moze svako.Setih se one price o babi izandarmima.Dosla milicija u selo i pitaju babu.Ima li bako lopova? Baba im odgovara,nema sine otisli u zandare.

petar

pre 12 godina

diler posle izdrzavanja kazne zatvora odlazi u sup radi obnavljanja licnih dokumenata, srece inspektora koji ga je hapsio, ovaj ga pita jel se opametio, da mogu da "rade" zajedno, a ne da robija bez veze, kao djak prvak? dal je moguce?

Shankly

pre 12 godina

Nek strajkuju sad, oduzima im se legitimno pravo nasledjivanja poslova od drugara iz 90', nema smisla, stvarno. A obicnoj marvi tablice i pasosi, dogodine... I da uredno platimo mesto u redu za iste kao u NS. Ziveo Ivica Marica! Nema veceg kriminalca od policajca! A.C.A.B.

L'alchimiste

pre 12 godina

Vidim ovde neki lupaju da je žandarmerija nastala/postala od crvenih beretki što veze sa životom.Većina ljudi iz JSO je prešla u PTJ ,a mali deo u SAJ.Pošto sam veoma blizak prijatelj sa par momaka koji su godinama u tim jedinicama za njih mogu da kažem sve najbolje....poseduji moral na zavidnom nivo,većin njih su časni i pošteni momci sa neverovatnom predanošću onome što rade.O spremnosti za akciju i reakciju da ne govorim.Žandarmerije su poluvojna formacija uglavnom sačinjena od kojekakvih neuspelih ovih ili onih policajaca-uglavniom služe za obezbeđivanje javnih skupova,demonstracija,utkmica itd,,,Usput odlično su plaćeni i vrlo nespremni za ozbiljnije opreracije.

Lazar

pre 12 godina

Jaka stvar, 50 grama. 1000 evra je vrednost robe na tržištu. Samo skrećete pažnju pred izbore sa glavnih tema bede i siromaštva!

ex DS

pre 12 godina

Policija je leglo kriminala, korupcije. Ima postenih, ali je i veliki broj policajaca ukljucen u dilovanje drogom, iznude, zelenasenje, ucene i druga krivicna dela. Mnogi da bi prikrili svoja krivicna dela, pakuju neduznima i podmecu dokaze. Tragedija je sto je to postala javna tajna.

bojan

pre 12 godina

ne mogu da verujem da neko u ovim vestima kritikuje Dacica i plus dobije 500 pozitivnih komentara,a hapsenje i otkrivanje je odradila policija ivice dacica...ne razumem..da li je to dobro ili lose...

T

pre 12 godina

ludi-srbin Pa da mu dozvolimo onda da malo diluje?Podrska svim postenim policajcima(na srecu jos ih ima)da ociste svoje redove,bice bolje i njima i nama.Svi zajedno trebamo da sacuvamo to zdravo jezgro u policiji i da im,kao gradjani maksimalno pomognemo.A ove gmazove,na robiju u neku rupu i dozvoliti im da vide sunce samo za rodjendan.

darko

pre 12 godina

ovo je bonus na platu, pa primaju od 75.000 do 120.000 platu pa im je verovatno malo,njih nema da štrajkuju,
Svaka čast većini ljudi koji taj posao rade prosto iz ljubavi.Ima dosta takvih koji bi za šaku evra prodali i sopstvenog oca,a u policiju došli da bi se pored plate i nešto ovajdili,a primani u službu preko veze,bez obzira na kriminalnu prošlost.Zbog toga ostali policajci,kako oni umeju da kažu obični ginu na ulica naših gradova.

Veći narcis od predsednika

pre 12 godina

Nemoguće?! To mora da su se navijači maskirali da napakoste policiji! Ne bi policajci to nikada, pa zaboga, oni su fini i čestiti ljudi...

Bojan

pre 12 godina

Dajte ljudi, slazem se sa vecinom komentara na racun drzave I policije ali dajte nekad I neki pozitivan komentar kada nesto ide na bolje a ne I to "bolje" okrenemo da je lose.. VISE HAPSENJA, SRBIJI FALI ZATVORA!

Miki

pre 12 godina

U tekstu lepo pise - prilikom primopredaje - mozda su kupovali za sebe.
Zutokljunci, niko im nije objasnio da kod nas "cuvari zakona" ne kupuju, vec prodaju drogu !

E

pre 12 godina

E da je bar ovoliko komentara za onog policajca sto je poginuo spasavjuci dete...ili onog sto je ubijen u pokusaju da spreci pljacku bankem ili onog sto je na motoru pokusao da spreci pljackase zlatare pa ubije a njegova porodica ostala bez hleba, ili onog gradjanina sto je pomagao radniku obezbedjenja u posti pa nastrada..e de bi nam kraj bio...Pljujete po policiji a ta ista policija ih i uhapsila...u saopastenju stoji da je OPERATIVAC povredjen kada je zandarm pokusao da pobegne, ja bih samo stavio da je POLICAJAC povredjen kada je pokusao da privede pravdi ove dilere!

mirko

pre 12 godina

Nije Tito lud bio pa skolovo policajce i podoficire 4 godine...., ovo su sad sve kursadzije, ako ne platis na mostu platices na cupriji....

bane

pre 12 godina

Specijalne jedinice diluju drogu..To samo u Srbiji ima.
Verovatno su to bivše Crvene beretke. Niko to više ne može da spreči i reformiše, prošao voz 5.10.2000 godine.

ludi_srbin

pre 12 godina

E ovako, u svakom poslu ima negativca desava se ali da toliko lose pricate o njima da nemam reci, plata im je oko 64.000 plus dnevnice koje ne dobijaju a sa dnevnicama im izadje oko 1.000e plata znam jednog sto radi u zandarmeriji drzava mu duguju oko 600.000din 6000e dnevnice a platu redovno dobija ali nikad nije ni kuci eto za bozic na terenu...mislim lako je sedeti i pricati sve lose pa ako je tako onda ste i vi losi svi vi sto tako pricate!

Ivan

pre 12 godina

Sto bi rekali iz beogradskog sindikata: "Ma murija nek duva ionako samo gudru cuva" E moj Dacicu, a pre neki dan "Gradjani imaju poverenje u policiju"Strasno!!!
(so bad, 11. januar 2012 23:37)
U pesmi kazu brate A murija neka duva ionako samo vutru cuva,a ne gudru,ali bitna je sustina,da diluju kao kolumbijci..

Dragan

pre 12 godina

U svakom zitu ima kukolja. Samo izgleda da bi nasa trebala da glasi:u svakom kukolju ima i zita. Javna je tajna da je celo (minus dva-tri) cetvrto odeljenje navuceno na drogu. Tesko ministre Dacicu da narod moze da ima poverenje u takvu policiju.

Sara

pre 12 godina

@(MILICIJA, 12. januar 2012 07:56)
Au ala ovde ima iskompleksiranih likova ,,policija diluje drogu, ovo ono,,."
Ja nisam izkompleksirana,vac frustrirana.Mene interesuje,odakle specijalcima heroin i kako je on napustio trezor u NBS?
Ovi komentari uglavnom navode da ih policija upravo rastura,pa dolazim do zakljucka da su ova dvojica nekom usla u reon.
Kad se neko zameri sefovima, obicno budu zrtvena jagnjad. Kako se HEROIN u opste i svercuje i ulazu u zemlju pored naj savremenije tehnologije za koju je uzet kredit od nekoliko miliona.
Meni sve ovo lici na SPS druzinu kao 6 oktobra kad su se otvarali trezori NBS i kad su videli pola tone heroina. Interesantno je da termo elektrana Obrenovac vec duze vreme nije spaljivala drogu. Mozda se i radi, ali ne cesto jer narkomana heroinskih zavisnika ima sve vise

Dosta cutanja

pre 12 godina

Ajde lepo jedna gradjanska akcija, ako vec znate za pripadnike MUP-a da su umesani u nelegalne poslove, narocito vi iz manjih mesta, to se ne moze sakriti, izvolite lepo, pa posaljite to najhrabrijoj novinarki na ovim prostorima Brankici, pa da vidimo..ona se sigurno ne plasi da to ispita i objavi njihova imena.
Pisite makar ovde..ali posteno, ime i prezime i sa kime saradjuje, sa kim to pije viski u kafani..a ne ovako da lupetate bezveze.

Ajde sad da vas vidim, hocete promene, a imate li hrabrosti?
Ovako nam i jeste zato sto svi cute, i oni racunaju na to da smo zaplaseni i da ne smemo da pisnemo..pa nisu ti policajci bas toliko inteligentni da mogu da osmisle sve to a da niko nista ne primeti. Racunaju na bezvoljan i malodusan narod...kakav na kraju krajeva i jesmo.
Evo..javni poziv, imena...prezimena..ja licno ne znam takve, imam drugara policajca koji obezbedjuje splavove..i to je sve sto ja znam.

nidža

pre 12 godina

Nema šta - specijalci. To je ta policija što po rečima aktuelnog ministra "vraća poverenje građana". Možda time što diluje samo proverenu drogu, možda time što iz zasede presreće vozače (a čini mi se da bi po propisu trebalo da na vidnom mestu regulišu saobraćaj i kontrolišu primenu saobr. propisa), možda time što se "bore" protiv sitnih uličnih prodavaca (u pravom smislu bore) a onim velikim se blagonaklono smeškaju, možda time što se u specijalnim vozilima bahato voze ulicama grada, bahato i nepropisno parkiraju...
Ali šta očekivati od kursista što im iz džepića viri članska karta!

Swedroid

pre 12 godina

sta se cudite, mali je broj ljudi u Srbiji koji ne koristi svoje veze za raznorazne dobiti. Da vam je plata oko 2000€ ovo se ne bi dogadjalo! Ovo je samo primer kako se do tih 2000 dolazi na ne moralan nacin i nista vise.

sakabenta

pre 12 godina

morate shvatiti da u svakom zitu ima kukolja,sto se tice zandarmerije mi mozemo tim ljudima iskazati postovanje,al moj predlog je jaci vojni sud za pripadnike vojske i za policiju tada bi bilo drugacije treba nam vojni sud

MILICIJA

pre 12 godina

Au ala ovde ima iskompleksiranih likova ,,policija diluje drogu, ovo ono,, pa koje onda uhapsio ove pripadnike Zandarmerije,KO? pa policija valjda koliko sam razumeo

bojan

pre 12 godina

ne mogu da verujem da neko u ovim vestima kritikuje Dacica i plus dobije 500 pozitivnih komentara,a hapsenje i otkrivanje je odradila policija ivice dacica...ne razumem..da li je to dobro ili lose...

Sofokle

pre 12 godina

Ovo je kao kada nekog profesora ili lekara privedu zbog primanja mita, a onda krenu priče kako su svi lekari i profesori korumpirani. Naravno, daleko od toga. Tako da nisu ni svi policajci kriminalci, ALI... Kada nekoga pošaljete na kurs 6 meseci, ili eventualno u srednju školu u Kamenici, i posle toga mu date pištolj i "vlaSt", onda, u većini slučajeva, psihologija odigra svoju ulogu pa štampa ima čime da se zanima. Između mita i droge, ovo drugo je daleko veće zlo! Ali najveće zlo je ova država u kojoj je većina nas primorana da živi...

игор

pre 12 godina

Софокле зато људи са академијом не могу да се запосле. Места су заузели курсисти, дифовци, учитељи и сл.

ludi_srbin

pre 12 godina

E ovako, u svakom poslu ima negativca desava se ali da toliko lose pricate o njima da nemam reci, plata im je oko 64.000 plus dnevnice koje ne dobijaju a sa dnevnicama im izadje oko 1.000e plata znam jednog sto radi u zandarmeriji drzava mu duguju oko 600.000din 6000e dnevnice a platu redovno dobija ali nikad nije ni kuci eto za bozic na terenu...mislim lako je sedeti i pricati sve lose pa ako je tako onda ste i vi losi svi vi sto tako pricate!

Dakicar

pre 12 godina

Pa naravno da policajci i specijalci rade ovakve stvari,ne moze im niko nista,vide kakva nam je drzava raspala i maksimalno to iskoriscavaju!Svaka cast momci samo napred! A jesu i ovi sto ih navatase,mogli su da zazmure malo!

Bog blagoslovio Iran!

pre 12 godina

U Kini i Iranu bi vec bili streljani na stadionu pred nekoliko desetina hiljada ljudi a potom bi njihovim porodicama bio dostavljen racun za ispaljene metke. Prosto k'o pasulj.

so bad

pre 12 godina

Sto bi rekali iz beogradskog sindikata: "Ma murija nek duva ionako samo gudru cuva" E moj Dacicu, a pre neki dan "Gradjani imaju poverenje u policiju"Strasno!!!

L'alchimiste

pre 12 godina

Vidim ovde neki lupaju da je žandarmerija nastala/postala od crvenih beretki što veze sa životom.Većina ljudi iz JSO je prešla u PTJ ,a mali deo u SAJ.Pošto sam veoma blizak prijatelj sa par momaka koji su godinama u tim jedinicama za njih mogu da kažem sve najbolje....poseduji moral na zavidnom nivo,većin njih su časni i pošteni momci sa neverovatnom predanošću onome što rade.O spremnosti za akciju i reakciju da ne govorim.Žandarmerije su poluvojna formacija uglavnom sačinjena od kojekakvih neuspelih ovih ili onih policajaca-uglavniom služe za obezbeđivanje javnih skupova,demonstracija,utkmica itd,,,Usput odlično su plaćeni i vrlo nespremni za ozbiljnije opreracije.

petar

pre 12 godina

Najveci trgovci drogom kod nas i u svetu je sama Drzava i drzavni aparat-policija!
Za vreme Tita poicajci su sluzbeno prevozili drogu u svojim automobilima od makedonije do slovenije !!!
Drzava suzbija male dilere da im se nemesa u posao !
Drogu, kocku i prostituciju kontrolise drzava !

Lajavi

pre 12 godina

Ovo je samo potvrda onog što ljudi iz Vojske, ali i ljudi od integriteta u MUP nezvanično ukazuju nadležnima, još od drugog kruga popune ove jedinice. Ta, priča se svodi na sledeće 1. da je proces selekcije obavljen ispod svakog nivoa (đaci ponavljači iz nižih razreda osnovne, ljudi koji mahom nemaju ni 4 st. srednje škole, ljudi koje je Vojska, prilikom regrutacije svrstala u tzv. drugu kategoriju vojnika itd.) 2. da su bezbedonosne provere kandidata bile samo forme radi, 3. da su primani kandidati po kumovskim, rodovski i nekim sličnim vezama, 4. da je većini motiv ostanka i/ili prijema u njoj novac (privučeni dobrom zaradom za srpske uslove), 5. procena je da će jedinica u vanrednim uslovima (rat, oružana pobuna, neposredna ratna opasnost) biti neefikasna usled dezerterstva.

Swedroid

pre 12 godina

sta se cudite, mali je broj ljudi u Srbiji koji ne koristi svoje veze za raznorazne dobiti. Da vam je plata oko 2000€ ovo se ne bi dogadjalo! Ovo je samo primer kako se do tih 2000 dolazi na ne moralan nacin i nista vise.

u...

pre 12 godina

Sediš pored kante sa medom i da neuzmeš malo?Da li su učestvovali u štrajku zbog malih plata.Ako je to razlog razumem a ako su to zbog zadovoljenje svoji potreba ne razumem

Vasko

pre 12 godina

Ma dajte ljudi, pa javna je tajna da gomila policajaca diluje heroin evo vec decenijama. Pa u manjim mestima tacno znaju po imenu i prezimenu policajce koji su istovremeno i dileri i SVI to znaju ali SVI cute. Zbog cega?

Srbin

pre 12 godina

Pre par meseci u medijima je bila vest, da su automobili dvojce policiskih inspektora zapaljeni. Ide slika na TV-u, jedan od auto je bio Tuareg a drugi golf IV ili V, nisam siguran. Niko nije postavio pitanje odakle ovom prvom pare za Tuarega? Da nije možda od plate policijskog inspektora?

Rade

pre 12 godina

Specijalističke jedineice ? jesu li to oni što mlate. ? Mi nikad nečemo rešiti probleme ukoliko ne smemo pominjati imena. U svakoj kući domaćin je odgovoran za ponašanje ukućana. Prema tome Milorad Veljović treba da obajsni učestalo kriminogeno ponašanje milicije. To postaje skandalozno i nepodnošljivo sa gledišta građana.

Mirko

pre 12 godina

Pošto ovde svi znaju bar po 5 policajaca iz svojih sredina koji diluju drogu, naplaćuju reket i bave se zelenašenjem, predlažem da o tome obaveste MUP na 92 ili bar preko maila koji su stavili na sajtu: info@mup.gov.rs

sasa jokic

pre 12 godina

Svaka cast pojedincima, ali vecina je korumpirana i na ivici je kriminala, kao sto je dobar deo vec u kriminalu, ovo je samo jedan od primera. Nas ne treba da intersuje Kosovo, ekonomska kriza, smak sveta, nas ce pojesti korumpirano i kriminalizovano drustvo!

Aleksandar

pre 12 godina

E pa "Gospodo" policajci, očekujte i dalje našu podršku i razumevanje kada su u pitanju Vaši štrajkovi i uslovi u kojima radite. Moju podršku nemate, dokle god svaki drugi ubica, svaki drugi zelenaš i svaki drugi diler u ovom gradu imaju službenu legitimaciju, a ova hapšenja pred izbore Vam uopšte ne priznajem.

Rade

pre 12 godina

Drago mi je da su ovi ljudi uhapšeni. Jednom sam anonimno prijavio komšiju policajca da ima drogu u kući (znao sam i mesto, jer moj brat se družio sa njim) i zaista, čoveka su za par dana uhapsili, pretresli mu kuću, našli drogu i popio je pedalu iz policije. Moram priznati da osetim olakšanje kad čujem da se ti ljudi ipak hapse iako su policajci.

vaskez

pre 12 godina

Ma razumite ljude!Teska vremena, mora od necega da se zivi. Pa oni nemaju ni 80.000 din. plus dnevnice na terenu... Sta je 100.000 din. plata ,pa za to ne moze da se kupi ni 10 grama!

sailor

pre 12 godina

U Sremskoj mitrovici su neki pripadnici zandarmerije glavni snabdevaci lokalnog trzista heroinom,Glavni zelenasi i Reketasi!KO iole sumnja u to neka se sam uveri na licu mesta!To sve naravno zna lokalna policija!Zakljucak izvucite sami...

Aki

pre 12 godina

E koliko je jos takvih u zandarmeriji. Da svi urade psihotest 60% ih ne bi proslo. Gomila iskompleksiranih, sebicnih, samozivih likova koji samo gledaju kako ce sebi ugode i koji misle da su iznad zakona. Kakva nam drzava takva i policija...

Veći narcis od predsednika

pre 12 godina

Nemoguće?! To mora da su se navijači maskirali da napakoste policiji! Ne bi policajci to nikada, pa zaboga, oni su fini i čestiti ljudi...

Lazar

pre 12 godina

Jaka stvar, 50 grama. 1000 evra je vrednost robe na tržištu. Samo skrećete pažnju pred izbore sa glavnih tema bede i siromaštva!

petarV

pre 12 godina

Sticajem okolnosti...radio sam u firmi koja je držala lanac kiosaka. Naravno pljačke i obijanja su bili česti...pa sam non stop visio po policijskim stanicama.

Kao i očekivano,bilo je puno inspektora,koji su vikali,maltretirali,šutirali stvari...ali manji broj njih su bili ljubazni i delovali su mi pošteno i odgovorno. Elem,jedan od tih mi je rekao kolicka mu je plata kao i da radi neko nenormalno vreme,da vija silovatelje po gradu. Zbog takvih kao on,bi se i složio da im se poveća plata.
Ali,kada se samo setim da su me na 50m od policije linčovali a da patrola nije htela da dođe. Da su,kada sam ih zvao da smire lokalne dripce,rekli tim istim dripcima ko ih je zvao...kada saobraćajac kaže "i...šta ćemo sad"...kada ih uhvate da su dilovali,obezbeđivali diskoteke...ne bi im dao ništa sem otkaza i pretplate na ćeliju!

To sve počinje od onih u vladi...Sa obzirom koliko pljačkaju i otimaju,a ničemu ne doprinose...uvek je pitanje dana kada će narod da se pobuni...a onda mora policija da ih smiruje...pošto narod hoće da smeni sve podmitljive itd...itd...policija,će da razmišlja...jeste narod u pravu...ali onda neću više moći,da otimam od preprodavaca,vozača,ljudi iz reda,kamiondzija,dilera,kurvi...i onda će da nas tuku,kao i 90ih!

Sećam se...godinu dana pre 5.oktobra...bile neke demonstracije...ide masa preko Brankovog mosta,ka NBG(veče kada su upali u kafanu "?")...ja i moj brat zapičili,i kada smo prešli most,naišli na kordon koji se preprečio. Okrenemo se,mi jedno 10-20m od početka kolone. Kažem ja njemu,ajde još malo ka policiji,pa da se spustimo stepenicama pod most,jer ako krenu da nas jure,ima da nas stignu. I stvarno,dok smo mi sišli pod most,kordon je krenuo u juriš.
Beži masa ka Brankovoj ulici,ko je bio na čelu kolone sada je na začelju i ne može da se probija kroz masu. Njega stižu policajci i biju pendrecima.
I sada dolazi "najbolji" deo,brat i ja smo par metara ispod mosta i sve čujemo i odlično vidimo. Premlaćeni (uglavnom penzioneri) leže-sede,a ka njima ide drugi prsten policije,i sve ih šutira i bije dok su na zemlji,a ostali policajci navijaju! A onda ide kombi,prvatne klinike i skuplja ljude...napravili smo industriju,od premlaćivanja naroda.

E,ta stoka i dalje radi u policiji!
Da su ih 5. oktobra otpustili (kako su i narod i oni očekivali)...sada bi se policija drugačije ponašala. A povrh svega,bivši voljeni im je sada ministar!

Ako su nam 90e bile godine koje su pojeli skakvaci...zadnjih 10 godina su nam godine u kojima samo lud nije pobegao iz Srbije.

Borko

pre 12 godina

E zbog ovakvih stvari SABLJU 2 nije moguce odraditi! Ko zna koliko je ta paukova mreza razgranata unutar svih drzavnih organa. Korupcija i droga zlo bilo u 20. veku, a jos vece ostalo u 21. veku.

Boki

pre 12 godina

To su oni fini momci koje ste za par meseci obucili za zandarme,ali prethodno niste proverili njihovu kriminogenu proslost.Nisu se oni preko noci odlucilo da diluju drogu jer im je mala plata u zandarmeriji.Treba po tim jedinicama bolje pretresti situaciju pa biste pronasli jos otpadnika.

Изногуд

pre 12 godina

У Јагодини исте можете видети како седе са нарко дилерима. Не могу тврдити да дилују али свакако их не хапсе.

ja

pre 12 godina

u Lazarevcu to rade obicni policajci,dok inspektori imaju bolje i cistije poslove.Brane lopove iz rudarskog basena Kolubara,za mnogo vece pare nego sto bi zaradili dilovanjem narkotika.

Shankly

pre 12 godina

Nek strajkuju sad, oduzima im se legitimno pravo nasledjivanja poslova od drugara iz 90', nema smisla, stvarno. A obicnoj marvi tablice i pasosi, dogodine... I da uredno platimo mesto u redu za iste kao u NS. Ziveo Ivica Marica! Nema veceg kriminalca od policajca! A.C.A.B.

Miki

pre 12 godina

U tekstu lepo pise - prilikom primopredaje - mozda su kupovali za sebe.
Zutokljunci, niko im nije objasnio da kod nas "cuvari zakona" ne kupuju, vec prodaju drogu !

pablo

pre 12 godina

Da, samo ova dvojca zandara "rade" drogu bilo bi dobro!!!
Tuzna je ova Srbija,po svim mogucim pitanjima.
Policija je najveci problem ove drzave!!!!!!!!!1

mirko

pre 12 godina

Nije Tito lud bio pa skolovo policajce i podoficire 4 godine...., ovo su sad sve kursadzije, ako ne platis na mostu platices na cupriji....

bane

pre 12 godina

Specijalne jedinice diluju drogu..To samo u Srbiji ima.
Verovatno su to bivše Crvene beretke. Niko to više ne može da spreči i reformiše, prošao voz 5.10.2000 godine.

Bojan

pre 12 godina

Dajte ljudi, slazem se sa vecinom komentara na racun drzave I policije ali dajte nekad I neki pozitivan komentar kada nesto ide na bolje a ne I to "bolje" okrenemo da je lose.. VISE HAPSENJA, SRBIJI FALI ZATVORA!

ex DS

pre 12 godina

Policija je leglo kriminala, korupcije. Ima postenih, ali je i veliki broj policajaca ukljucen u dilovanje drogom, iznude, zelenasenje, ucene i druga krivicna dela. Mnogi da bi prikrili svoja krivicna dela, pakuju neduznima i podmecu dokaze. Tragedija je sto je to postala javna tajna.

S

pre 12 godina

Imam poseban osećaj gađenja prema policajcima koji se bave kriminalom krijući se iza uniforme. Da ovakav nastrada u akciji, novine bi bile pune hvalospeva kako je bio dobar u službi, kako je jednom spasio dete, uhapsio opasnog kriminalca, istakao se u službi... Njegovoj porodici bi država dala porodičnu penziju. A istina je da je on gori od onih protiv kojih bi trebalo da se bori. Želim im dugu robiju.

Aleksandar

pre 12 godina

Ovo je samo kap u moru...Ne verujem da je bilo samo 50 gr, ali svuda u svetu mozda samo ne u nekim zemljama najveci dileri su sama drzava...

goran

pre 12 godina

svugdE ima izvrsilaca krivicnih dela, i u policiji, i u zdravstvu, i u politici, i medju trgovcima, i biznismenima, i u pravosudju, i medju srednjoskolcima, i medju advokatima...nekome mozes dati platu 1.000.000din. a on ce opet da radi krivicna dela.
radi se o covekovoj licnosti, ne o njegovoj profesiji.

blagomeni

pre 12 godina

Daklem kada su pripadnici snaga reda u pitanju trgovina drogom se naziva primopredajom, a kada isto to radi običan plebs, onda je to trgovina nedozvoljenim substancama. Sama formulacija sasvim dovoljno govori o poimanju vlasti, korupcije i društvenom i moralnom nivou razvoja društva.

T

pre 12 godina

ludi-srbin Pa da mu dozvolimo onda da malo diluje?Podrska svim postenim policajcima(na srecu jos ih ima)da ociste svoje redove,bice bolje i njima i nama.Svi zajedno trebamo da sacuvamo to zdravo jezgro u policiji i da im,kao gradjani maksimalno pomognemo.A ove gmazove,na robiju u neku rupu i dozvoliti im da vide sunce samo za rodjendan.

E

pre 12 godina

E da je bar ovoliko komentara za onog policajca sto je poginuo spasavjuci dete...ili onog sto je ubijen u pokusaju da spreci pljacku bankem ili onog sto je na motoru pokusao da spreci pljackase zlatare pa ubije a njegova porodica ostala bez hleba, ili onog gradjanina sto je pomagao radniku obezbedjenja u posti pa nastrada..e de bi nam kraj bio...Pljujete po policiji a ta ista policija ih i uhapsila...u saopastenju stoji da je OPERATIVAC povredjen kada je zandarm pokusao da pobegne, ja bih samo stavio da je POLICAJAC povredjen kada je pokusao da privede pravdi ove dilere!

jelena

pre 12 godina

Od svega sto sam procitala ikada, ne secam se vesti koja bolje oslikava stanje u nasem drustvu, na toliko nivoa... BRE, KAD CETE VISE DA UHVATITE KRUPNE IGRACE? Znam, nikada, previse konaca vuku, al' morala sam da pitam...

tswelee

pre 12 godina

stvarno ne podnosim nasu policiju...korumpirano do srzi... a i kad uhapse nekog pravog lopova, sud ga pomiluje minimalnom kaznom.... ceca, joca, marko...

Dragan

pre 12 godina

Ma povecajte im plate pa nece vise prodavati heroin! Kako da ne! Svakom ko se ogresi o zakon dati novcanu pomoc kako bi u buduce bio dobar!

nesh_bros

pre 12 godina

nema ovo nikakve veze sa Dacicem, panduri su dilovali, krali, uzimalj kola pa za pare vracali zadnjih 2 decenije. A i bice tako.. ko god da je na vlasti.

Peca

pre 12 godina

Svako je vlasnik svoje volje i bira šta će raditi u životu, bez obzira da li su u pitanju policajci ili neki drugi. Oni su izabrali da se bave sa takvim stvarima, ali ne smemo zaboraviti da su oni zbog toga i uhapšeni! Dakle, ja bi čestitao onoj policiji koja nije prljava i koja čisti svoje dvorište i neka nastave tako, a ovakvih pojava uvek će biti i to u svim delatnostima.

Ironija Srbic

pre 12 godina

U svakom gradu u Srbiji javna je tajna ko su dileri droge.U mom gradu mnogi znaju ko sa bavi dilovanjem osim policije,oni ili stvarno ne znaju ili su "akcionari"u tim firmama.

petarV

pre 12 godina

A taman nas Dačić slagao,da verujemo policiji...i sam sebi poverovao!

Važno je da žandarmerija...ubija klince što stvarno što figurativno...i pre nego što ih indetifikuje il objasni o čemu se radi...glume Eliot Nesa i nedodirljive...a u stvari...diluju drogu,primaju mito od vozača,naplaćuju brojeve za red...greota za one koji su došli u policiju da uvedu pravdu i red!

Sokol

pre 12 godina

Proizvodnju i distribuciju heroina treba izjednaciti sa genocidom! Ti "ljudi" su bukvalno masovne ubice. Za dilere heroina uvesti smrtnu kaznu pod hitno! Porodica je osnova drustva a kad heroin udje u porodicu onda je razori. To je direktan napad na drzavu! Heroin u Srbiji MORA da nestane.

igorpl

pre 12 godina

Potvrda za Sremsku Mitrovicu. To je javna tajna. U ostalom mi smo poslednji veći grad na putu droge za bosnu i hrvatsku pa šta mislite kakvo je stanje? Odavno se zna ko radi i sa kim a i često se viđaju da se voze sa sve inspektorima u kolima. Kada bi insajder zašao malo kod nas imao bi serijal sigurno od nekoliko desetina epizoda jer nije samo droga zastupljena nego i politika i krađa bužeta, samodoprinosa...
I zato smo valjda tu gde jesmo a to je jedno najnezaposlenijih mesta.
A imamo Savu, međunrodnu železnicu, međunarodni autoput, regionalni put za Bosnu i ko zna šta još a nemamo ni jednog normalnog investitora!
ali zato dilera imamo koliko hoćeš i većinom su pripadnici ŽANDARMERIJE I POLICIJE!

gradjanin

pre 12 godina

Pre mesec dana je ubijen ugledni gradjanin Vrnjacke Banje. Prvi covek policije je opisujuci zlocin na kraju rekao da je zrtva OVERENA sa 2 metka u glavu. CIJI JE TO RECNIK?????

BOTA

pre 12 godina

Jadna je ova nasa drzava.Skupilo se u nju i s konca ikonopca i nije ni cudo sto je takva.Pametan je Tito bio.On je skolovao policajce od petnaeste godine,a sada u policiju moze svako.Setih se one price o babi izandarmima.Dosla milicija u selo i pitaju babu.Ima li bako lopova? Baba im odgovara,nema sine otisli u zandare.

petar

pre 12 godina

diler posle izdrzavanja kazne zatvora odlazi u sup radi obnavljanja licnih dokumenata, srece inspektora koji ga je hapsio, ovaj ga pita jel se opametio, da mogu da "rade" zajedno, a ne da robija bez veze, kao djak prvak? dal je moguce?

Sara

pre 12 godina

@(MILICIJA, 12. januar 2012 07:56)
Au ala ovde ima iskompleksiranih likova ,,policija diluje drogu, ovo ono,,."
Ja nisam izkompleksirana,vac frustrirana.Mene interesuje,odakle specijalcima heroin i kako je on napustio trezor u NBS?
Ovi komentari uglavnom navode da ih policija upravo rastura,pa dolazim do zakljucka da su ova dvojica nekom usla u reon.
Kad se neko zameri sefovima, obicno budu zrtvena jagnjad. Kako se HEROIN u opste i svercuje i ulazu u zemlju pored naj savremenije tehnologije za koju je uzet kredit od nekoliko miliona.
Meni sve ovo lici na SPS druzinu kao 6 oktobra kad su se otvarali trezori NBS i kad su videli pola tone heroina. Interesantno je da termo elektrana Obrenovac vec duze vreme nije spaljivala drogu. Mozda se i radi, ali ne cesto jer narkomana heroinskih zavisnika ima sve vise

Bane

pre 12 godina

Jel ima neko da je iznenadjen? U ovoj drzavi su najveci kriminalci predstavnici vlasti,politickih partija,farmaceuti,doktori,"dobrotvori" i sl. Nema ko sve da ih pohapsi,nazalost. A i nemamo toliko zatvora.

nov_sam_ovde

pre 12 godina

u Leskovcu je takodje javna tajna da je policija umesana u kriminal.. pa oni su kumovi dilerima, braca, pobratimi, svaki dan sede zajedno po kaficima i piju viski

Pipi

pre 12 godina

Ovde samo vojna hunta i japanska uprava moze da resi probleme. Ovo je vise neizdrzivo! A ova ekpia iz pecijalnih jedinica je kriva i za ubistvo premijera tako da zaista ne znam kome ovaj narod vise moze da se obrati za pomoc. Taoci smo u rodjenoj zemlji. SRAMOTA!!!!

Spavač

pre 12 godina

Dok su štrajkovali nije se ni primetilo da ih nema, ko krade sad krao je i tad, ko je pošten sad bio pošten i tad.Čim su krenuli da rade samo s***** prave!

Ivan

pre 12 godina

Sto bi rekali iz beogradskog sindikata: "Ma murija nek duva ionako samo gudru cuva" E moj Dacicu, a pre neki dan "Gradjani imaju poverenje u policiju"Strasno!!!
(so bad, 11. januar 2012 23:37)
U pesmi kazu brate A murija neka duva ionako samo vutru cuva,a ne gudru,ali bitna je sustina,da diluju kao kolumbijci..

Dosta cutanja

pre 12 godina

Ajde lepo jedna gradjanska akcija, ako vec znate za pripadnike MUP-a da su umesani u nelegalne poslove, narocito vi iz manjih mesta, to se ne moze sakriti, izvolite lepo, pa posaljite to najhrabrijoj novinarki na ovim prostorima Brankici, pa da vidimo..ona se sigurno ne plasi da to ispita i objavi njihova imena.
Pisite makar ovde..ali posteno, ime i prezime i sa kime saradjuje, sa kim to pije viski u kafani..a ne ovako da lupetate bezveze.

Ajde sad da vas vidim, hocete promene, a imate li hrabrosti?
Ovako nam i jeste zato sto svi cute, i oni racunaju na to da smo zaplaseni i da ne smemo da pisnemo..pa nisu ti policajci bas toliko inteligentni da mogu da osmisle sve to a da niko nista ne primeti. Racunaju na bezvoljan i malodusan narod...kakav na kraju krajeva i jesmo.
Evo..javni poziv, imena...prezimena..ja licno ne znam takve, imam drugara policajca koji obezbedjuje splavove..i to je sve sto ja znam.

Milan

pre 12 godina

Najveci kriminal u ovoj zemlji je voznja bez karte u GSP-u, neplacanje TV pretplate i voznja bez vezanog pojasa...
Policija se samo time bavi...i malo prodaje drogu, malo ovo, malo ono, neki samar...
Joj Srbijo!!!

darko

pre 12 godina

ovo je bonus na platu, pa primaju od 75.000 do 120.000 platu pa im je verovatno malo,njih nema da štrajkuju,
Svaka čast većini ljudi koji taj posao rade prosto iz ljubavi.Ima dosta takvih koji bi za šaku evra prodali i sopstvenog oca,a u policiju došli da bi se pored plate i nešto ovajdili,a primani u službu preko veze,bez obzira na kriminalnu prošlost.Zbog toga ostali policajci,kako oni umeju da kažu obični ginu na ulica naših gradova.

Jovan

pre 12 godina

Selekcija kadrova u svim granama MUP-a je vise nego nepostojeca. Sta mislite, koliko ovih sto setaju uniforme i pistolje po ulicama, ispunjavaju psihofizicke testove?
Zandarmerija i slicne naoruzane do zuba jedinice, prepune su bivsih crvenih beretki i kriminogenih profila. Neko ih je primao s velikim razlogom.
Medjutim, najveca opasnost za ovo drustvo su mnogobrojne 'sekjuriti' agencije, u kojima gomila problematicnih tipova barata oruzjem i drogom. To je cela dobro naoruzana armija u necijim privatnim rukama!
A nikakvim zakonima nisu resena ta pitanja.
Ova drzava je stvarno postala bure baruta. Cekam da se pojavi neki psiho sa sibicom. A pojavice se, svakako.
Politikanti u Srbiji ne zele da rese to pitanje jer ne zele da se zameraju onima koji ih placaju. I, tako se krug zatvara.
Jedino ostaje nada da ce se pojaviti neki Herkul koji ce pocistiti ove Augijeve stale.

nidža

pre 12 godina

Nema šta - specijalci. To je ta policija što po rečima aktuelnog ministra "vraća poverenje građana". Možda time što diluje samo proverenu drogu, možda time što iz zasede presreće vozače (a čini mi se da bi po propisu trebalo da na vidnom mestu regulišu saobraćaj i kontrolišu primenu saobr. propisa), možda time što se "bore" protiv sitnih uličnih prodavaca (u pravom smislu bore) a onim velikim se blagonaklono smeškaju, možda time što se u specijalnim vozilima bahato voze ulicama grada, bahato i nepropisno parkiraju...
Ali šta očekivati od kursista što im iz džepića viri članska karta!

Dragan

pre 12 godina

U svakom zitu ima kukolja. Samo izgleda da bi nasa trebala da glasi:u svakom kukolju ima i zita. Javna je tajna da je celo (minus dva-tri) cetvrto odeljenje navuceno na drogu. Tesko ministre Dacicu da narod moze da ima poverenje u takvu policiju.