Utorak, 19.07.2011.

02:09

Ceca danas ipak nije došla pred sud

Iako je Svetlana Ražnatović danas trebalo da prvi put napusti kućni zatvor i dođe u sud zbog optužbi za nasilničko ponašanje, ona se nije pojavila u sudu.

Izvor: B92

Ceca danas ipak nije došla pred sud IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

sandra

pre 12 godina

Drago mi je zbog Cece,jer je vrijeme da neko i estradnjacima stane u kraj.Ako je pronevjera kažnjiva za sve,zašto onda ne bi bila i za poznate ličnosti.Samo tako nastavite.

DARIA

pre 12 godina

Mi na Balkanu tapkamo u mjestu,jer nam estradnjaci imaju privilegije u odnosu na druge.U SAD-u je zakon za sve isti.Kad pravosuđe ne bi bilo korumpirano svi bi bolje i ljepše živjeli.Ovako nije ista kazna za "običnog"i tzv.poznatog građanina.Pa kad kažu da para vrti gdje burgija neće!

vlada

pre 12 godina

Poruka za PR Prvog osnovnog suda:
1. Kako možete da kažete da se po ZKP-u optužnica i poziv za pretres dostavljaju poštom, prva dva puta. To što sud dostavlja na taj način, ne znači da radi po zakonu...U ZKP-u nedvosmislno je predviđeno za ovakvu vrstu akata lična dostava...a lična dostava je moguća samo preko radnika zaposlenog u sudu po pravilima o dostavljanju, te se ne može očekivati od poštara da postupa po ZKP-u.
2. Kako je moguće da iznesete nebulozu pred višemilionskim auditorijum da je radnik iz suda, poziva, dostavio nekome poziv, a ne lično optuženoj....
Za tako nešto taj radnik treba da bude izbačen iz suda jer on kao pozivar mora da dostavi lično optuženoj sve akte, a ako se ne optužena ne nalazi kod kuće, pozivar treba da se raspita kada i ukoliko sati će biti kod kuće te da se na taj način uruči pismeno.....
Ovo što pričate je izigravanje zakona....
Nije ni čudo kakvi su nam sudovi.
Sramota

Dacic odobrio kriminal

pre 12 godina

Gospodja na videu jasno kaze da je nisu nasli kod kuce sto znaci da je pobegla iz kucnog pritvora a jos uvek nema razloga da je milicija trazi. Dodje mi da ostavim posao u nemackoj i da dodjem u srbiju da se bavim kriminalom koji je ocigledno dozvoljen. dok sam bio u jugi milicija me je privela kao najveceg razbojnika kod sudije za prekrsaje zato sto nisam primio poziv i odazvao se njemu, dok sada nece teske kriminalce da privodi. U svakom slucaju bolje je da krenemo putem kriminala nego da zivot provedemo u fabrici.

Zoran Divljan

pre 12 godina

Naslov teksta "Ceca nije dola u sud!"! Pogledajte sliku Cecinu ispred palate pravde u belom odelu, ali kao ledjima okrenuta..boze pravite Srpskog kuma 2! Ona je nebitna, krade i laze. Hajde da nam ovo ne bude bitno vise, ma caooo!

Petar 2

pre 12 godina

Ова певаљка је ипак завршила и неке високе школе, смер информатика, и то код Коштунице Др Војислава, јербо сви медији по Србији данима брује и тандрчу о њеном суђењу, само она, јадна није обавештена!

Marija

pre 12 godina

Sveta Ceca je zastitnica mikrofona i mutnih fudbalskih transfera.
Ako to niste znali pogledajte sledeci link na Vukajliji:
http://vukajlija.com/zabava/posteri/57200

nena

pre 12 godina

A jeste li sigrni da je ona u kuci? Mozda uvece neko pali svetla po narudzbini dok se doticna sunca na nekoj od dalekih destinacija , naravno uz osmeh svima nama koji ovakve stvari i citamo. Jadno i zalosno za drzavu a tek za narod.

Alex

pre 12 godina

Aman vise sa tom Cecom, kao da je najbitnije kako je ustala jutros, da li je zulja narukvica, kako jadna provodi dane u svojoj vili. Imate li nesto pametnije da nam prenesete???!!!

Lazni advokat

pre 12 godina

Ovo je naj obicnija sudska farsa. Politicki pritisak na pravosudje je toliko jak da sve ovo sto se radi sa"Cecom nacinale" je cirkus Monti Pajtona. Postoji grupa advokata koji su se specijalizovali za kriminalce i sasudom rade sta hoce. Ne dolaze na sudjenja odlazu se sudjenja u nedogled, traze zamenu sudija i tako opstrukciji se ne vidi kraj. Ne bi ne zacudilo da Cecu vidim u nekom klubu zatvorenog tipa kako provodi dane u "pritvoru"

bezimena

pre 12 godina

Dokle će mediji da se intimiziraju sa udovicom osudjivanog kriminalca, koja i sama to postala (isključivo pohlepe radi), tepajući joj nadimkom!?

Dotična je raskrinkana i kao takva mora biti i predstavljana u javnim glasilima, bez obzira na zaštitu koju ima, trenutno, od nekih tzv.političara, koji očigledno nemaju ni trunke obraza, kao i ona uostalom!

Ona više ne zaslužuje nikakvo poštovanje gradjana ove zemlje, jer je hladnokrvno i bezobzirno zavukla ruku u džepove svakoga od nas!

Petar

pre 12 godina

ВЕЋ ВИЂЕНО (не зна се колико пута).
А када човек прочита текст под овим насловом:
"Ceca nije došla u sud! "
..и када обрати пажњу на ове изводе из текста:

"Sudija Danijela Koš je rekla da folk pevačica i njen zet Predrag Ocokoljić, sa kojim je optužena za nasičničko ponašanje, nisu uredno pozvani da dođu na suđenje. "

"Ona (Ивана Рамић , портпарол суда) nije mogla za B92 da objasni kako je moguće da neko ko je u kućnom zatvoru ne otvori vrata sudskom kuriru i ne primi sudski poziv, ali takođe nije mogla ni da nam kaže da li je poziv upućen pre ili nakon (као да је то уопште битно??!!) što je folk pevačica počela da služi kaznu kućnog zatvora. "

"Ona je trebalo da je dobila dozvolu Uprave za izvršenje krivičnih sankcija da izađe iz kuće, kako bi se odazvala na poziv suda,... "

"Odlaganje su tražili i advokati odbrane Goran Petronijević i Mladen Magdelinić koji su dopisom sudu zatražili odlaganje suđenja, navodeći da su na godišnjem odmoru. "

...онда је јасно:
1. да онај луд мисли да је ипак стигао оног збуњеног у мутној води;
2. да је луд (који баш и није луд), су у ствари ОНИ
3. да је збуњен (коме су ипак неке ствари јасне) смо МИ, гутачи оваквих информација;
4. да су се ОНИ, који су све ово смислили, мало занели (у својим стратосферским облацима неприкосновене моћи и бахатости) у птцењивању НАС, аморфне масе грађана другог реда, гласача, приглупог народа;
5. АЛИ, ДА СМО ИХ (ЊИХ) СВЕ ЗАЈЕДНО ИПАК ПРОВАЛИЛИ!

Оволико контраверзних глупости, уз све остало, у једном тексту, мноооого је братееее!
Па сада, нек' уживају у превари.

А министарка правде би могла да нам све ово објасни на течном Енглеском језику, да бисмо још боље разумели.

s t v

pre 12 godina

a sto se nervirate ljudi? pa ne vidim kako se ovo vas tice. ceo slucaj je izmedju nje, ocokoljica i olarevica.
Koliko puta se razni politicari ne pojave pa to ne zavrsi kao vest broj jedan.
vreme je lepo, opustite se i uzivajte. Zivot cine male stvari.
(Gorica Bulajic, 19. jul 2011 13:37)

Gorice, ako je osuđeni kriminalac stavljen u kućni pritvor, a državni službenik ne može da ga nađe kod kuće onda to treba da bude vest broj jedan.

Against me

pre 12 godina

Hahahahaaaa kakvo samaranje svima nama. Ma samo opusteno. Oni nam lupaju samare onako opusteno a mi sedimo i pisemo komentare. Ko nam je kriv sto ne mozemo da se organizujemo bez politicara i izadjemo na ulicu. Svaka cast gradjani Srbije!

Mita

pre 12 godina

Mogu samo jedno da kažem - sprdačina, počev od famozne narukvice, preko naših sudova do cele države. Sa jedne strane, kada nemaš kartu i kada si zakinuo državu za 100 dinara, država te mlati i tera te na sud...da ne ulazimo u to što im se zapali autobus u centru grada! Sa druge strane lepo drpiš 5 miliona evra, daš državi "pdv" milion i baš te briga...te nisi primio poziv,pa si primio, a kao sediš kući...hahahahahaha...Cela država je komedija i luda kuća...sirotinju vešaju, a krupnim zverkama daju medalje. Nažalost, tako vazda i bilo...

embellriva

pre 12 godina

Шта смета ако је вест вест број један, када коментари имају Езоповски карактер!?

Kubba

pre 12 godina

Majstori su postali u skrivanju svega i svacega od javnosti ovolikih godina. Neka drzava da javnnosti na uvid dokaze da se zaista nalaze u toj kuci ona i njena sestra. A mozda je to i "drzavna tajna"?

Tamara

pre 12 godina

Ubeđena sam da je ona SA NEKIM NA HOT-LINE u vezi sa svim ovim dešavanjima tipa:
- praviti ili ne praviti žurku
- praviti ili ne praviti rođendan
- otići na suđenje ili ne
- izdati CD ili ne
- staviti pesmu na youtube ili ne
Ništa ona ne radi sama, nego joj verovatno neko kaže da slobodno to nešto uradi !!

Goran

pre 12 godina

Brzo Malovicevoj da ste napisali na papir sta da cita kada izadje pred novinare...sa sve (ovo ne citaj), (ovde uzdahni), (uhvati se za glavu), (kraj) smernicama.

zezancija ili senzacija?

pre 12 godina

Portparol Prvog osnovnog suda Ivana Ramić je izjavila......
A sta je sud preduzeo povodom toga, odnosno sudija?
Ima jedna hrvatsha pesmica
"parole, parole, parole, sve same parole..." portparol, Homen, Ramic....DS - SPS-G17-LDP SRS, DSS, SNS, NS...nastavite niz?!

Zdenko

pre 12 godina

"Portparol Prvog osnovnog suda Ivana Ramić rekla je za B92 da su Svetlani Ražantović pozivi za ovo suđenje upućivani nekoliko puta i poštom i preko sudskog kurira. Prema njenim rečima poziv je jednom neko primio ali se ne zna ko je to bio s obzirom na to da potpis nije bio čitak"

Zar ceca nije bila kuci u kucnom pritvoru ili je spavala,snimala spot pa nije imala vremena?
neko?
KO?
Ako je komsija, onda nema problema, ali on ne sme da potpisuje nista kao ni maloletna lica odnosno vlasnik nepokretnosti kojem je upucen poziv.
O cemu danas zaista govorimo?
Njenim krimo saradnicima, aci lukasu, miri skoric?
Sudski poziv je preporucena posiljka i nju niko ne moze da potpise osim onog na koga je imenovana. S obzirom da je NN u kucnom pritvoru, dakle ne moze da potpisuje bilo ko, nego ovlascena koja je u pritvoru, odnosno kuci,a da li je zaista bila?
Ovo pokazuje da pritvorena slobodno seta i da nije bila pod video nadzorom, odnosno pracena sa narukvicom.
Ovakav vid narusavanja zakona i prava, sudija ima obavezu da kucni pritvor preinaci u zatvorsku kaznu zbog nepostovanja suda bez mogucnosti zalbe, a da se utvrdi kaligrafijom ko je potpisao i ko je izvrsio krivicno delo preuzimanja preposrucenog pisma(posiljke) bez ovlascenja i time krivotvorio ime na koje se se poziva pred sud.
Deca nista ne mogu da potpisuju niti preuzimaju bez ovlascenja roditelja, dakle ko je i gde napravio propust?
Tako ste mogli kod mene na zarkovu da potpisete i da kazete kako rukopis, eto nije citak, pa se ne zna ko je?!?!?!

vuk ali ne drašković

pre 12 godina

Ako se nalazi na u kućnom pritvoru to znači da je pod ingerencijom pravosudne policije ....iako je u kući lišena je slobode. Zašto onda slanje poziva...to je kao da nekome u ćeliju šalješ sudski poziv. Dođu lepo dva pravosudna policajca uruče ti poziv i odmah te povedu na sud. Tako je trebalo da se desi i o ovom slučaju. Ona je lice već lišeno slobode...... kakvi pozivi, kakva obrazloženja nedolaska !?

brankica

pre 12 godina

Danas je bas toplo vreme, doktori ne preporucuju da se izlazi napolje po najjacem suncu, nije humano... Mozda je zabolela glava, pa se uspavala.

Gorica Bulajic

pre 12 godina

a sto se nervirate ljudi? pa ne vidim kako se ovo vas tice. ceo slucaj je izmedju nje, ocokoljica i olarevica.
Koliko puta se razni politicari ne pojave pa to ne zavrsi kao vest broj jedan.
vreme je lepo, opustite se i uzivajte. Zivot cine male stvari.

Objektivan

pre 12 godina

E ovo ima samo u ovoj raspaloj Srbiji. Cela država zna i najavljuje se u medijima da danas treba da se pojavi na sudu a ona kao ne zna. A onda sudija kao kaže da nije uredno pozvana na sud, jok - neuredno je pozvana na sud.

Daj oslobodite je odmah i za ovod delo da ne trošite vreme, ionako znamo unapred po ovome od danas da neće biti osuđena. U Srbiji robija samo sirotinja.

Duško

pre 12 godina

Stvarno je previše, postaje degutantno obrušavanje na jednu pevačicu. Država u rasulu, jedan od direktora RZZO ima 26 godina i završen Megatrend, nedostaje nekoliko desetina milijardi Evra, a ovde se obrušava i traži krivac u jednoj pevačici koja je navodno prodala par fudbalera i podigla glas na jednog sumnjivog lika. Prestanite!!!!

boban

pre 12 godina

Dosta laganja i lepo priznajte da joj ne smete nista. Ona vas placa jer je sud korumpiran do usiju. Pisete po novinama neke budalastine za koje vam se narod smeje. Napravili ste smejuriju od pravosudja a izvrsili ste reforme i pricate kako je sud mnogo efikasniji nego ranije. Ja ne mogu da poverujem u to sto procitam, zapitam se dali je ovo crtani ili komedija ili neko namerno ismeva narod. Sta je cilj...?

NORMALAN

pre 12 godina

Portparol Prvog osnovnog suda Ivana Ramić rekla je za B92 da su Svetlani Ražantović pozivi za ovo suđenje upućivani nekoliko puta i poštom i preko sudskog kurira. Prema njenim rečima poziv je jednom neko primio ali se ne zna ko je to bio s obzirom na to da potpis nije bio čitak.
Ona nije mogla za B92 da objasni kako je moguće da neko ko je u kućnom zatvoru ne otvori vrata sudskom kuriru i ne primi sudski poziv, ali takođe nije mogla ni da nam kaže da li je poziv upućen pre ili nako što je folk pevačica počela da služi kaznu kućnog zatvora...Kakva sprdnja sa silikonkom vise da ovo sve prelazi mere!Ne daj Boze da mene traze da mi uruce poziv dolazili bi i hapsili da se tako ponasam cuj neko potpiso ne zna se ko?? Politicari sram da vas bude sve kada ste dozvolili da vam sudstvo postane ovakvo a pod zakletvom ste u sluzbi gradjana ne zaboravite ali to vama ocigledno ne igra nikakvu ulogu samo da sprega radi a vi se bogatite i bogatite...

Lala iz Banata

pre 12 godina

Hajdemo redom:
- Ima li ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obraz? (Ili mu je možda obraz ostao u koferu?)
- Ima li obraz ministarka pravosuđa Snežana Malović?
- Imaju li obraz portparoli, sudije i predsednik suda?

i na kraju, imaju li obraz:

- predsednik Vlade Republike Srbije Mirko Cvetković i
- predsednik Republike Srbije Boris Tadić?

Da li, bar neko od njih, misli da i mi, obični građani, imamo makar zrnce pameti?
I molim ih sve da nam ne vređaju to malo zdrave pameti. :(

P.S.: A za Velju i Palmu sam ne Ajnštajn, nego sam - Cvajštajn!
A te sirovine nam rade o glavi... :(

zoran

pre 12 godina

Srbija svakim danom dokazuje i pokazuje svetu kakva je to mizerija od drushtva i banana republika. Komedija...ne mogu jendom obichno krimianlcu da izreknu presudu, d aga privedu, jer su svi do jednoga korumpirani.
Ma ja vas nikada ne bih pustio da predjete granice EU. Kakvo crno uclanjenje.
Drushtvena svest na nivou prvobitne zajednice.

opet ja

pre 12 godina

hehehehe, celom svetu služimo za sprdačinu, preko interpola tražimo babu, a oni nas obaveštavaju da je riknula prošle godine, običnu gradjansku parnicu sudije razvlače po 20 godina, na kraju takve parnice reši medjunarodni sud, i još milion sličnih gluposti a sada ovo da osoba koja je u kućnom pritvoru i pod elektronskim nadzorom nije kod kuče, joooooooooooooj blama od takvih sudija

bezimena

pre 12 godina

Možda se sakrila sa zetom na tavan....

p.s. I. Ramić ne vredja inteligenciju gradjana, vredjaju oni koji su je postavili za portparola

Srdjan

pre 12 godina

"-'ocu da dam izjavu. Stedela paru na paru, jela koske i kacamak, pusila najgoru krdzu i sta sam ustedela?
-Kazi sta mama?
-NISTA!
-Pa kakva je to izjava?
-Za novine! Šes' stotina pedeset miliona za SPRDNJU, za ZEZANCIJU, za trange frange. Novinar da dodje ovde ja da mu kazem, u novine da stavim, kakva je to SPRDACINA!"

E ovako se moze opisati cela ova situacija... Dok mi, obican narod nemamo od cega normalno da zivimo, neki se zajebavaju kako im volja... Strasno!

Miroslav iz Hamburga

pre 12 godina

Sa ovom banana-drzavom mozes da radis sta hoces ako imas neku moc. Ocigledno u Srbiji nisu svi jednaki pred sudom.
Steta sto ovo nisu SAD ili Velika Britanija gde bi se ta mafijasica... sada lepo setala po zatvorskoj celiji gde joj je i mesto.

brainwash

pre 12 godina

Jasno je da pravde nema za Raznatovicku jer je stiti osnivac Arkanove Stranke srpskog jedinstva 'Gospodin' Palma, kao i Dacic. Njima se prodruzio i DS koji racuna da bi pravednom osudom pevaljke izgubio previse glasova njenih obozavalaca na izborima.
E, tu grese, jer ako je osude po zakonu dobice vise glasova nego ako stite ovu... To nije uvreda, pa sama je priznala na Sudu!

Matrix

pre 12 godina

Kao što se izvukla kada je pokrala one silne milione, bivši direktor Obilića je rekao da je u pitanju 20 miliona maraka i 4 miliona dolara, a nase tuzilastov je teretilo za pisljivih 5 miliona evra, a ja bi pitao tužilaštvo i onog Cecinog portparola Tomu Zorića, koliko se dobija robije za jedan pištolj, a dotična je imala jedanaest pištolja. Za ovo što je terete je stvarno smešno i ona se ovome smeje, znate koliko se potresla zbog ovog sudjenja boli je uvo, kada zna da ima političare iza sebe koji će da je izvade, tu mislim na Dačića koji joj ide na slavu, Palmu ,pa i Pelevića koji je kod Tome Nikolića, svuda ima svoje ljude i u poziciji i opoziciji, ona je dokazala da je nedodirljiva.kakva je ovo drzava kada ne sme jednu lokalnu pevaljku da osudi, a tužilaštvo je imalo sve moguće dokaze. To je Srbija lopove koji su pokrali milione nabijaju u vile od 2000 kvadrata sa bazenom, baš ste je zezali.

luka luci'jano

pre 12 godina

Занемарите минорне гласове фанова са ибарске магистрале, Хапси и иза решетака! А оно што стварно не буде гласало је колатерална штета лоше вођеној политици водећих и владајућих, нек им је за наук у будуће!

nikola

pre 12 godina

Da je razmisljala o svojoj deci, a o tudjoj sigurno nije, verovatno ne bi uradila to sto jeste dokazano a ima toga jos...pa da je neko drugi,nepoznat,"obican"i pomalo siromasan covek ukrao mnogo manje od nje i njenih "visio" bi okacen za primer..ovako, svi moraju biti toliko uvidjajni jer toboze, ona je majka, zvezda...i ne znam sta jos...jadni smo mi svi sa njom zajedno...

perica

pre 12 godina

kakva sramota! pa ako je neko u kucnom pritvoru ovako ce se definitivno malo svrckati do sudije i nazad do "kucnog pritvora"! koja farsa... ma bre, u pravu su ovi sto ne glasaju godinama! ni ja vise necu! za koga bre? za one koji ce biti blagonakloni prema kriminalcima?!?

blagomeni

pre 12 godina

Za tu svecanu priliku bi mogla da stavi i "vukovarsku" ogrlicu i neki podjednako sentimentalan trofejni prsten. Nije u redu da ide okolo samo s "narukvicom za na nogu".

perica

pre 12 godina

a zasto oko noge? zasto ne proseta ulicama i s velikim natpisom na celendri da je priznala da je lopov??? ako ste joj dali narukvicu, dajte i do znanja narodu da je priznala krivicu... FARSA!

Marko

pre 12 godina

Klasicna sprdacina...
Ona cesce izlazi iz "kucnog zatvora", nego ja kada spremam ispitni rok...
I molim vas da mi se objavi ceo komentar, jer je sprdacina prava rec sto ova vlast radi sa narodom.

Marko

pre 12 godina

Klasicna sprdacina...
Ona cesce izlazi iz "kucnog zatvora", nego ja kada spremam ispitni rok...
I molim vas da mi se objavi ceo komentar, jer je sprdacina prava rec sto ova vlast radi sa narodom.

perica

pre 12 godina

a zasto oko noge? zasto ne proseta ulicama i s velikim natpisom na celendri da je priznala da je lopov??? ako ste joj dali narukvicu, dajte i do znanja narodu da je priznala krivicu... FARSA!

blagomeni

pre 12 godina

Za tu svecanu priliku bi mogla da stavi i "vukovarsku" ogrlicu i neki podjednako sentimentalan trofejni prsten. Nije u redu da ide okolo samo s "narukvicom za na nogu".

perica

pre 12 godina

kakva sramota! pa ako je neko u kucnom pritvoru ovako ce se definitivno malo svrckati do sudije i nazad do "kucnog pritvora"! koja farsa... ma bre, u pravu su ovi sto ne glasaju godinama! ni ja vise necu! za koga bre? za one koji ce biti blagonakloni prema kriminalcima?!?

Matrix

pre 12 godina

Kao što se izvukla kada je pokrala one silne milione, bivši direktor Obilića je rekao da je u pitanju 20 miliona maraka i 4 miliona dolara, a nase tuzilastov je teretilo za pisljivih 5 miliona evra, a ja bi pitao tužilaštvo i onog Cecinog portparola Tomu Zorića, koliko se dobija robije za jedan pištolj, a dotična je imala jedanaest pištolja. Za ovo što je terete je stvarno smešno i ona se ovome smeje, znate koliko se potresla zbog ovog sudjenja boli je uvo, kada zna da ima političare iza sebe koji će da je izvade, tu mislim na Dačića koji joj ide na slavu, Palmu ,pa i Pelevića koji je kod Tome Nikolića, svuda ima svoje ljude i u poziciji i opoziciji, ona je dokazala da je nedodirljiva.kakva je ovo drzava kada ne sme jednu lokalnu pevaljku da osudi, a tužilaštvo je imalo sve moguće dokaze. To je Srbija lopove koji su pokrali milione nabijaju u vile od 2000 kvadrata sa bazenom, baš ste je zezali.

vuk ali ne drašković

pre 12 godina

Ako se nalazi na u kućnom pritvoru to znači da je pod ingerencijom pravosudne policije ....iako je u kući lišena je slobode. Zašto onda slanje poziva...to je kao da nekome u ćeliju šalješ sudski poziv. Dođu lepo dva pravosudna policajca uruče ti poziv i odmah te povedu na sud. Tako je trebalo da se desi i o ovom slučaju. Ona je lice već lišeno slobode...... kakvi pozivi, kakva obrazloženja nedolaska !?

brainwash

pre 12 godina

Jasno je da pravde nema za Raznatovicku jer je stiti osnivac Arkanove Stranke srpskog jedinstva 'Gospodin' Palma, kao i Dacic. Njima se prodruzio i DS koji racuna da bi pravednom osudom pevaljke izgubio previse glasova njenih obozavalaca na izborima.
E, tu grese, jer ako je osude po zakonu dobice vise glasova nego ako stite ovu... To nije uvreda, pa sama je priznala na Sudu!

Lala iz Banata

pre 12 godina

Hajdemo redom:
- Ima li ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obraz? (Ili mu je možda obraz ostao u koferu?)
- Ima li obraz ministarka pravosuđa Snežana Malović?
- Imaju li obraz portparoli, sudije i predsednik suda?

i na kraju, imaju li obraz:

- predsednik Vlade Republike Srbije Mirko Cvetković i
- predsednik Republike Srbije Boris Tadić?

Da li, bar neko od njih, misli da i mi, obični građani, imamo makar zrnce pameti?
I molim ih sve da nam ne vređaju to malo zdrave pameti. :(

P.S.: A za Velju i Palmu sam ne Ajnštajn, nego sam - Cvajštajn!
A te sirovine nam rade o glavi... :(

nikola

pre 12 godina

Da je razmisljala o svojoj deci, a o tudjoj sigurno nije, verovatno ne bi uradila to sto jeste dokazano a ima toga jos...pa da je neko drugi,nepoznat,"obican"i pomalo siromasan covek ukrao mnogo manje od nje i njenih "visio" bi okacen za primer..ovako, svi moraju biti toliko uvidjajni jer toboze, ona je majka, zvezda...i ne znam sta jos...jadni smo mi svi sa njom zajedno...

Objektivan

pre 12 godina

E ovo ima samo u ovoj raspaloj Srbiji. Cela država zna i najavljuje se u medijima da danas treba da se pojavi na sudu a ona kao ne zna. A onda sudija kao kaže da nije uredno pozvana na sud, jok - neuredno je pozvana na sud.

Daj oslobodite je odmah i za ovod delo da ne trošite vreme, ionako znamo unapred po ovome od danas da neće biti osuđena. U Srbiji robija samo sirotinja.

Against me

pre 12 godina

Hahahahaaaa kakvo samaranje svima nama. Ma samo opusteno. Oni nam lupaju samare onako opusteno a mi sedimo i pisemo komentare. Ko nam je kriv sto ne mozemo da se organizujemo bez politicara i izadjemo na ulicu. Svaka cast gradjani Srbije!

NORMALAN

pre 12 godina

Portparol Prvog osnovnog suda Ivana Ramić rekla je za B92 da su Svetlani Ražantović pozivi za ovo suđenje upućivani nekoliko puta i poštom i preko sudskog kurira. Prema njenim rečima poziv je jednom neko primio ali se ne zna ko je to bio s obzirom na to da potpis nije bio čitak.
Ona nije mogla za B92 da objasni kako je moguće da neko ko je u kućnom zatvoru ne otvori vrata sudskom kuriru i ne primi sudski poziv, ali takođe nije mogla ni da nam kaže da li je poziv upućen pre ili nako što je folk pevačica počela da služi kaznu kućnog zatvora...Kakva sprdnja sa silikonkom vise da ovo sve prelazi mere!Ne daj Boze da mene traze da mi uruce poziv dolazili bi i hapsili da se tako ponasam cuj neko potpiso ne zna se ko?? Politicari sram da vas bude sve kada ste dozvolili da vam sudstvo postane ovakvo a pod zakletvom ste u sluzbi gradjana ne zaboravite ali to vama ocigledno ne igra nikakvu ulogu samo da sprega radi a vi se bogatite i bogatite...

brankica

pre 12 godina

Danas je bas toplo vreme, doktori ne preporucuju da se izlazi napolje po najjacem suncu, nije humano... Mozda je zabolela glava, pa se uspavala.

zoran

pre 12 godina

Srbija svakim danom dokazuje i pokazuje svetu kakva je to mizerija od drushtva i banana republika. Komedija...ne mogu jendom obichno krimianlcu da izreknu presudu, d aga privedu, jer su svi do jednoga korumpirani.
Ma ja vas nikada ne bih pustio da predjete granice EU. Kakvo crno uclanjenje.
Drushtvena svest na nivou prvobitne zajednice.

luka luci'jano

pre 12 godina

Занемарите минорне гласове фанова са ибарске магистрале, Хапси и иза решетака! А оно што стварно не буде гласало је колатерална штета лоше вођеној политици водећих и владајућих, нек им је за наук у будуће!

Mita

pre 12 godina

Mogu samo jedno da kažem - sprdačina, počev od famozne narukvice, preko naših sudova do cele države. Sa jedne strane, kada nemaš kartu i kada si zakinuo državu za 100 dinara, država te mlati i tera te na sud...da ne ulazimo u to što im se zapali autobus u centru grada! Sa druge strane lepo drpiš 5 miliona evra, daš državi "pdv" milion i baš te briga...te nisi primio poziv,pa si primio, a kao sediš kući...hahahahahaha...Cela država je komedija i luda kuća...sirotinju vešaju, a krupnim zverkama daju medalje. Nažalost, tako vazda i bilo...

bezimena

pre 12 godina

Možda se sakrila sa zetom na tavan....

p.s. I. Ramić ne vredja inteligenciju gradjana, vredjaju oni koji su je postavili za portparola

opet ja

pre 12 godina

hehehehe, celom svetu služimo za sprdačinu, preko interpola tražimo babu, a oni nas obaveštavaju da je riknula prošle godine, običnu gradjansku parnicu sudije razvlače po 20 godina, na kraju takve parnice reši medjunarodni sud, i još milion sličnih gluposti a sada ovo da osoba koja je u kućnom pritvoru i pod elektronskim nadzorom nije kod kuče, joooooooooooooj blama od takvih sudija

boban

pre 12 godina

Dosta laganja i lepo priznajte da joj ne smete nista. Ona vas placa jer je sud korumpiran do usiju. Pisete po novinama neke budalastine za koje vam se narod smeje. Napravili ste smejuriju od pravosudja a izvrsili ste reforme i pricate kako je sud mnogo efikasniji nego ranije. Ja ne mogu da poverujem u to sto procitam, zapitam se dali je ovo crtani ili komedija ili neko namerno ismeva narod. Sta je cilj...?

Miroslav iz Hamburga

pre 12 godina

Sa ovom banana-drzavom mozes da radis sta hoces ako imas neku moc. Ocigledno u Srbiji nisu svi jednaki pred sudom.
Steta sto ovo nisu SAD ili Velika Britanija gde bi se ta mafijasica... sada lepo setala po zatvorskoj celiji gde joj je i mesto.

Srdjan

pre 12 godina

"-'ocu da dam izjavu. Stedela paru na paru, jela koske i kacamak, pusila najgoru krdzu i sta sam ustedela?
-Kazi sta mama?
-NISTA!
-Pa kakva je to izjava?
-Za novine! Šes' stotina pedeset miliona za SPRDNJU, za ZEZANCIJU, za trange frange. Novinar da dodje ovde ja da mu kazem, u novine da stavim, kakva je to SPRDACINA!"

E ovako se moze opisati cela ova situacija... Dok mi, obican narod nemamo od cega normalno da zivimo, neki se zajebavaju kako im volja... Strasno!

Zdenko

pre 12 godina

"Portparol Prvog osnovnog suda Ivana Ramić rekla je za B92 da su Svetlani Ražantović pozivi za ovo suđenje upućivani nekoliko puta i poštom i preko sudskog kurira. Prema njenim rečima poziv je jednom neko primio ali se ne zna ko je to bio s obzirom na to da potpis nije bio čitak"

Zar ceca nije bila kuci u kucnom pritvoru ili je spavala,snimala spot pa nije imala vremena?
neko?
KO?
Ako je komsija, onda nema problema, ali on ne sme da potpisuje nista kao ni maloletna lica odnosno vlasnik nepokretnosti kojem je upucen poziv.
O cemu danas zaista govorimo?
Njenim krimo saradnicima, aci lukasu, miri skoric?
Sudski poziv je preporucena posiljka i nju niko ne moze da potpise osim onog na koga je imenovana. S obzirom da je NN u kucnom pritvoru, dakle ne moze da potpisuje bilo ko, nego ovlascena koja je u pritvoru, odnosno kuci,a da li je zaista bila?
Ovo pokazuje da pritvorena slobodno seta i da nije bila pod video nadzorom, odnosno pracena sa narukvicom.
Ovakav vid narusavanja zakona i prava, sudija ima obavezu da kucni pritvor preinaci u zatvorsku kaznu zbog nepostovanja suda bez mogucnosti zalbe, a da se utvrdi kaligrafijom ko je potpisao i ko je izvrsio krivicno delo preuzimanja preposrucenog pisma(posiljke) bez ovlascenja i time krivotvorio ime na koje se se poziva pred sud.
Deca nista ne mogu da potpisuju niti preuzimaju bez ovlascenja roditelja, dakle ko je i gde napravio propust?
Tako ste mogli kod mene na zarkovu da potpisete i da kazete kako rukopis, eto nije citak, pa se ne zna ko je?!?!?!

Goran

pre 12 godina

Brzo Malovicevoj da ste napisali na papir sta da cita kada izadje pred novinare...sa sve (ovo ne citaj), (ovde uzdahni), (uhvati se za glavu), (kraj) smernicama.

bezimena

pre 12 godina

Dokle će mediji da se intimiziraju sa udovicom osudjivanog kriminalca, koja i sama to postala (isključivo pohlepe radi), tepajući joj nadimkom!?

Dotična je raskrinkana i kao takva mora biti i predstavljana u javnim glasilima, bez obzira na zaštitu koju ima, trenutno, od nekih tzv.političara, koji očigledno nemaju ni trunke obraza, kao i ona uostalom!

Ona više ne zaslužuje nikakvo poštovanje gradjana ove zemlje, jer je hladnokrvno i bezobzirno zavukla ruku u džepove svakoga od nas!

s t v

pre 12 godina

a sto se nervirate ljudi? pa ne vidim kako se ovo vas tice. ceo slucaj je izmedju nje, ocokoljica i olarevica.
Koliko puta se razni politicari ne pojave pa to ne zavrsi kao vest broj jedan.
vreme je lepo, opustite se i uzivajte. Zivot cine male stvari.
(Gorica Bulajic, 19. jul 2011 13:37)

Gorice, ako je osuđeni kriminalac stavljen u kućni pritvor, a državni službenik ne može da ga nađe kod kuće onda to treba da bude vest broj jedan.

Lazni advokat

pre 12 godina

Ovo je naj obicnija sudska farsa. Politicki pritisak na pravosudje je toliko jak da sve ovo sto se radi sa"Cecom nacinale" je cirkus Monti Pajtona. Postoji grupa advokata koji su se specijalizovali za kriminalce i sasudom rade sta hoce. Ne dolaze na sudjenja odlazu se sudjenja u nedogled, traze zamenu sudija i tako opstrukciji se ne vidi kraj. Ne bi ne zacudilo da Cecu vidim u nekom klubu zatvorenog tipa kako provodi dane u "pritvoru"

Dacic odobrio kriminal

pre 12 godina

Gospodja na videu jasno kaze da je nisu nasli kod kuce sto znaci da je pobegla iz kucnog pritvora a jos uvek nema razloga da je milicija trazi. Dodje mi da ostavim posao u nemackoj i da dodjem u srbiju da se bavim kriminalom koji je ocigledno dozvoljen. dok sam bio u jugi milicija me je privela kao najveceg razbojnika kod sudije za prekrsaje zato sto nisam primio poziv i odazvao se njemu, dok sada nece teske kriminalce da privodi. U svakom slucaju bolje je da krenemo putem kriminala nego da zivot provedemo u fabrici.

nena

pre 12 godina

A jeste li sigrni da je ona u kuci? Mozda uvece neko pali svetla po narudzbini dok se doticna sunca na nekoj od dalekih destinacija , naravno uz osmeh svima nama koji ovakve stvari i citamo. Jadno i zalosno za drzavu a tek za narod.

Petar

pre 12 godina

ВЕЋ ВИЂЕНО (не зна се колико пута).
А када човек прочита текст под овим насловом:
"Ceca nije došla u sud! "
..и када обрати пажњу на ове изводе из текста:

"Sudija Danijela Koš je rekla da folk pevačica i njen zet Predrag Ocokoljić, sa kojim je optužena za nasičničko ponašanje, nisu uredno pozvani da dođu na suđenje. "

"Ona (Ивана Рамић , портпарол суда) nije mogla za B92 da objasni kako je moguće da neko ko je u kućnom zatvoru ne otvori vrata sudskom kuriru i ne primi sudski poziv, ali takođe nije mogla ni da nam kaže da li je poziv upućen pre ili nakon (као да је то уопште битно??!!) što je folk pevačica počela da služi kaznu kućnog zatvora. "

"Ona je trebalo da je dobila dozvolu Uprave za izvršenje krivičnih sankcija da izađe iz kuće, kako bi se odazvala na poziv suda,... "

"Odlaganje su tražili i advokati odbrane Goran Petronijević i Mladen Magdelinić koji su dopisom sudu zatražili odlaganje suđenja, navodeći da su na godišnjem odmoru. "

...онда је јасно:
1. да онај луд мисли да је ипак стигао оног збуњеног у мутној води;
2. да је луд (који баш и није луд), су у ствари ОНИ
3. да је збуњен (коме су ипак неке ствари јасне) смо МИ, гутачи оваквих информација;
4. да су се ОНИ, који су све ово смислили, мало занели (у својим стратосферским облацима неприкосновене моћи и бахатости) у птцењивању НАС, аморфне масе грађана другог реда, гласача, приглупог народа;
5. АЛИ, ДА СМО ИХ (ЊИХ) СВЕ ЗАЈЕДНО ИПАК ПРОВАЛИЛИ!

Оволико контраверзних глупости, уз све остало, у једном тексту, мноооого је братееее!
Па сада, нек' уживају у превари.

А министарка правде би могла да нам све ово објасни на течном Енглеском језику, да бисмо још боље разумели.

Gorica Bulajic

pre 12 godina

a sto se nervirate ljudi? pa ne vidim kako se ovo vas tice. ceo slucaj je izmedju nje, ocokoljica i olarevica.
Koliko puta se razni politicari ne pojave pa to ne zavrsi kao vest broj jedan.
vreme je lepo, opustite se i uzivajte. Zivot cine male stvari.

Zoran Divljan

pre 12 godina

Naslov teksta "Ceca nije dola u sud!"! Pogledajte sliku Cecinu ispred palate pravde u belom odelu, ali kao ledjima okrenuta..boze pravite Srpskog kuma 2! Ona je nebitna, krade i laze. Hajde da nam ovo ne bude bitno vise, ma caooo!

vlada

pre 12 godina

Poruka za PR Prvog osnovnog suda:
1. Kako možete da kažete da se po ZKP-u optužnica i poziv za pretres dostavljaju poštom, prva dva puta. To što sud dostavlja na taj način, ne znači da radi po zakonu...U ZKP-u nedvosmislno je predviđeno za ovakvu vrstu akata lična dostava...a lična dostava je moguća samo preko radnika zaposlenog u sudu po pravilima o dostavljanju, te se ne može očekivati od poštara da postupa po ZKP-u.
2. Kako je moguće da iznesete nebulozu pred višemilionskim auditorijum da je radnik iz suda, poziva, dostavio nekome poziv, a ne lično optuženoj....
Za tako nešto taj radnik treba da bude izbačen iz suda jer on kao pozivar mora da dostavi lično optuženoj sve akte, a ako se ne optužena ne nalazi kod kuće, pozivar treba da se raspita kada i ukoliko sati će biti kod kuće te da se na taj način uruči pismeno.....
Ovo što pričate je izigravanje zakona....
Nije ni čudo kakvi su nam sudovi.
Sramota

embellriva

pre 12 godina

Шта смета ако је вест вест број један, када коментари имају Езоповски карактер!?

Petar 2

pre 12 godina

Ова певаљка је ипак завршила и неке високе школе, смер информатика, и то код Коштунице Др Војислава, јербо сви медији по Србији данима брује и тандрчу о њеном суђењу, само она, јадна није обавештена!

Tamara

pre 12 godina

Ubeđena sam da je ona SA NEKIM NA HOT-LINE u vezi sa svim ovim dešavanjima tipa:
- praviti ili ne praviti žurku
- praviti ili ne praviti rođendan
- otići na suđenje ili ne
- izdati CD ili ne
- staviti pesmu na youtube ili ne
Ništa ona ne radi sama, nego joj verovatno neko kaže da slobodno to nešto uradi !!

Duško

pre 12 godina

Stvarno je previše, postaje degutantno obrušavanje na jednu pevačicu. Država u rasulu, jedan od direktora RZZO ima 26 godina i završen Megatrend, nedostaje nekoliko desetina milijardi Evra, a ovde se obrušava i traži krivac u jednoj pevačici koja je navodno prodala par fudbalera i podigla glas na jednog sumnjivog lika. Prestanite!!!!

Alex

pre 12 godina

Aman vise sa tom Cecom, kao da je najbitnije kako je ustala jutros, da li je zulja narukvica, kako jadna provodi dane u svojoj vili. Imate li nesto pametnije da nam prenesete???!!!

zezancija ili senzacija?

pre 12 godina

Portparol Prvog osnovnog suda Ivana Ramić je izjavila......
A sta je sud preduzeo povodom toga, odnosno sudija?
Ima jedna hrvatsha pesmica
"parole, parole, parole, sve same parole..." portparol, Homen, Ramic....DS - SPS-G17-LDP SRS, DSS, SNS, NS...nastavite niz?!

Kubba

pre 12 godina

Majstori su postali u skrivanju svega i svacega od javnosti ovolikih godina. Neka drzava da javnnosti na uvid dokaze da se zaista nalaze u toj kuci ona i njena sestra. A mozda je to i "drzavna tajna"?

Marija

pre 12 godina

Sveta Ceca je zastitnica mikrofona i mutnih fudbalskih transfera.
Ako to niste znali pogledajte sledeci link na Vukajliji:
http://vukajlija.com/zabava/posteri/57200

sandra

pre 12 godina

Drago mi je zbog Cece,jer je vrijeme da neko i estradnjacima stane u kraj.Ako je pronevjera kažnjiva za sve,zašto onda ne bi bila i za poznate ličnosti.Samo tako nastavite.

DARIA

pre 12 godina

Mi na Balkanu tapkamo u mjestu,jer nam estradnjaci imaju privilegije u odnosu na druge.U SAD-u je zakon za sve isti.Kad pravosuđe ne bi bilo korumpirano svi bi bolje i ljepše živjeli.Ovako nije ista kazna za "običnog"i tzv.poznatog građanina.Pa kad kažu da para vrti gdje burgija neće!

Duško

pre 12 godina

Stvarno je previše, postaje degutantno obrušavanje na jednu pevačicu. Država u rasulu, jedan od direktora RZZO ima 26 godina i završen Megatrend, nedostaje nekoliko desetina milijardi Evra, a ovde se obrušava i traži krivac u jednoj pevačici koja je navodno prodala par fudbalera i podigla glas na jednog sumnjivog lika. Prestanite!!!!

Gorica Bulajic

pre 12 godina

a sto se nervirate ljudi? pa ne vidim kako se ovo vas tice. ceo slucaj je izmedju nje, ocokoljica i olarevica.
Koliko puta se razni politicari ne pojave pa to ne zavrsi kao vest broj jedan.
vreme je lepo, opustite se i uzivajte. Zivot cine male stvari.

blagomeni

pre 12 godina

Za tu svecanu priliku bi mogla da stavi i "vukovarsku" ogrlicu i neki podjednako sentimentalan trofejni prsten. Nije u redu da ide okolo samo s "narukvicom za na nogu".

perica

pre 12 godina

a zasto oko noge? zasto ne proseta ulicama i s velikim natpisom na celendri da je priznala da je lopov??? ako ste joj dali narukvicu, dajte i do znanja narodu da je priznala krivicu... FARSA!

Marko

pre 12 godina

Klasicna sprdacina...
Ona cesce izlazi iz "kucnog zatvora", nego ja kada spremam ispitni rok...
I molim vas da mi se objavi ceo komentar, jer je sprdacina prava rec sto ova vlast radi sa narodom.

perica

pre 12 godina

kakva sramota! pa ako je neko u kucnom pritvoru ovako ce se definitivno malo svrckati do sudije i nazad do "kucnog pritvora"! koja farsa... ma bre, u pravu su ovi sto ne glasaju godinama! ni ja vise necu! za koga bre? za one koji ce biti blagonakloni prema kriminalcima?!?

luka luci'jano

pre 12 godina

Занемарите минорне гласове фанова са ибарске магистрале, Хапси и иза решетака! А оно што стварно не буде гласало је колатерална штета лоше вођеној политици водећих и владајућих, нек им је за наук у будуће!

Alex

pre 12 godina

Aman vise sa tom Cecom, kao da je najbitnije kako je ustala jutros, da li je zulja narukvica, kako jadna provodi dane u svojoj vili. Imate li nesto pametnije da nam prenesete???!!!

brainwash

pre 12 godina

Jasno je da pravde nema za Raznatovicku jer je stiti osnivac Arkanove Stranke srpskog jedinstva 'Gospodin' Palma, kao i Dacic. Njima se prodruzio i DS koji racuna da bi pravednom osudom pevaljke izgubio previse glasova njenih obozavalaca na izborima.
E, tu grese, jer ako je osude po zakonu dobice vise glasova nego ako stite ovu... To nije uvreda, pa sama je priznala na Sudu!

Matrix

pre 12 godina

Kao što se izvukla kada je pokrala one silne milione, bivši direktor Obilića je rekao da je u pitanju 20 miliona maraka i 4 miliona dolara, a nase tuzilastov je teretilo za pisljivih 5 miliona evra, a ja bi pitao tužilaštvo i onog Cecinog portparola Tomu Zorića, koliko se dobija robije za jedan pištolj, a dotična je imala jedanaest pištolja. Za ovo što je terete je stvarno smešno i ona se ovome smeje, znate koliko se potresla zbog ovog sudjenja boli je uvo, kada zna da ima političare iza sebe koji će da je izvade, tu mislim na Dačića koji joj ide na slavu, Palmu ,pa i Pelevića koji je kod Tome Nikolića, svuda ima svoje ljude i u poziciji i opoziciji, ona je dokazala da je nedodirljiva.kakva je ovo drzava kada ne sme jednu lokalnu pevaljku da osudi, a tužilaštvo je imalo sve moguće dokaze. To je Srbija lopove koji su pokrali milione nabijaju u vile od 2000 kvadrata sa bazenom, baš ste je zezali.

Lala iz Banata

pre 12 godina

Hajdemo redom:
- Ima li ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obraz? (Ili mu je možda obraz ostao u koferu?)
- Ima li obraz ministarka pravosuđa Snežana Malović?
- Imaju li obraz portparoli, sudije i predsednik suda?

i na kraju, imaju li obraz:

- predsednik Vlade Republike Srbije Mirko Cvetković i
- predsednik Republike Srbije Boris Tadić?

Da li, bar neko od njih, misli da i mi, obični građani, imamo makar zrnce pameti?
I molim ih sve da nam ne vređaju to malo zdrave pameti. :(

P.S.: A za Velju i Palmu sam ne Ajnštajn, nego sam - Cvajštajn!
A te sirovine nam rade o glavi... :(

Against me

pre 12 godina

Hahahahaaaa kakvo samaranje svima nama. Ma samo opusteno. Oni nam lupaju samare onako opusteno a mi sedimo i pisemo komentare. Ko nam je kriv sto ne mozemo da se organizujemo bez politicara i izadjemo na ulicu. Svaka cast gradjani Srbije!

vuk ali ne drašković

pre 12 godina

Ako se nalazi na u kućnom pritvoru to znači da je pod ingerencijom pravosudne policije ....iako je u kući lišena je slobode. Zašto onda slanje poziva...to je kao da nekome u ćeliju šalješ sudski poziv. Dođu lepo dva pravosudna policajca uruče ti poziv i odmah te povedu na sud. Tako je trebalo da se desi i o ovom slučaju. Ona je lice već lišeno slobode...... kakvi pozivi, kakva obrazloženja nedolaska !?

Objektivan

pre 12 godina

E ovo ima samo u ovoj raspaloj Srbiji. Cela država zna i najavljuje se u medijima da danas treba da se pojavi na sudu a ona kao ne zna. A onda sudija kao kaže da nije uredno pozvana na sud, jok - neuredno je pozvana na sud.

Daj oslobodite je odmah i za ovod delo da ne trošite vreme, ionako znamo unapred po ovome od danas da neće biti osuđena. U Srbiji robija samo sirotinja.

Petar 2

pre 12 godina

Ова певаљка је ипак завршила и неке високе школе, смер информатика, и то код Коштунице Др Војислава, јербо сви медији по Србији данима брује и тандрчу о њеном суђењу, само она, јадна није обавештена!

nikola

pre 12 godina

Da je razmisljala o svojoj deci, a o tudjoj sigurno nije, verovatno ne bi uradila to sto jeste dokazano a ima toga jos...pa da je neko drugi,nepoznat,"obican"i pomalo siromasan covek ukrao mnogo manje od nje i njenih "visio" bi okacen za primer..ovako, svi moraju biti toliko uvidjajni jer toboze, ona je majka, zvezda...i ne znam sta jos...jadni smo mi svi sa njom zajedno...

brankica

pre 12 godina

Danas je bas toplo vreme, doktori ne preporucuju da se izlazi napolje po najjacem suncu, nije humano... Mozda je zabolela glava, pa se uspavala.

embellriva

pre 12 godina

Шта смета ако је вест вест број један, када коментари имају Езоповски карактер!?

Goran

pre 12 godina

Brzo Malovicevoj da ste napisali na papir sta da cita kada izadje pred novinare...sa sve (ovo ne citaj), (ovde uzdahni), (uhvati se za glavu), (kraj) smernicama.

Zoran Divljan

pre 12 godina

Naslov teksta "Ceca nije dola u sud!"! Pogledajte sliku Cecinu ispred palate pravde u belom odelu, ali kao ledjima okrenuta..boze pravite Srpskog kuma 2! Ona je nebitna, krade i laze. Hajde da nam ovo ne bude bitno vise, ma caooo!

NORMALAN

pre 12 godina

Portparol Prvog osnovnog suda Ivana Ramić rekla je za B92 da su Svetlani Ražantović pozivi za ovo suđenje upućivani nekoliko puta i poštom i preko sudskog kurira. Prema njenim rečima poziv je jednom neko primio ali se ne zna ko je to bio s obzirom na to da potpis nije bio čitak.
Ona nije mogla za B92 da objasni kako je moguće da neko ko je u kućnom zatvoru ne otvori vrata sudskom kuriru i ne primi sudski poziv, ali takođe nije mogla ni da nam kaže da li je poziv upućen pre ili nako što je folk pevačica počela da služi kaznu kućnog zatvora...Kakva sprdnja sa silikonkom vise da ovo sve prelazi mere!Ne daj Boze da mene traze da mi uruce poziv dolazili bi i hapsili da se tako ponasam cuj neko potpiso ne zna se ko?? Politicari sram da vas bude sve kada ste dozvolili da vam sudstvo postane ovakvo a pod zakletvom ste u sluzbi gradjana ne zaboravite ali to vama ocigledno ne igra nikakvu ulogu samo da sprega radi a vi se bogatite i bogatite...

Srdjan

pre 12 godina

"-'ocu da dam izjavu. Stedela paru na paru, jela koske i kacamak, pusila najgoru krdzu i sta sam ustedela?
-Kazi sta mama?
-NISTA!
-Pa kakva je to izjava?
-Za novine! Šes' stotina pedeset miliona za SPRDNJU, za ZEZANCIJU, za trange frange. Novinar da dodje ovde ja da mu kazem, u novine da stavim, kakva je to SPRDACINA!"

E ovako se moze opisati cela ova situacija... Dok mi, obican narod nemamo od cega normalno da zivimo, neki se zajebavaju kako im volja... Strasno!

bezimena

pre 12 godina

Dokle će mediji da se intimiziraju sa udovicom osudjivanog kriminalca, koja i sama to postala (isključivo pohlepe radi), tepajući joj nadimkom!?

Dotična je raskrinkana i kao takva mora biti i predstavljana u javnim glasilima, bez obzira na zaštitu koju ima, trenutno, od nekih tzv.političara, koji očigledno nemaju ni trunke obraza, kao i ona uostalom!

Ona više ne zaslužuje nikakvo poštovanje gradjana ove zemlje, jer je hladnokrvno i bezobzirno zavukla ruku u džepove svakoga od nas!

Marija

pre 12 godina

Sveta Ceca je zastitnica mikrofona i mutnih fudbalskih transfera.
Ako to niste znali pogledajte sledeci link na Vukajliji:
http://vukajlija.com/zabava/posteri/57200

vlada

pre 12 godina

Poruka za PR Prvog osnovnog suda:
1. Kako možete da kažete da se po ZKP-u optužnica i poziv za pretres dostavljaju poštom, prva dva puta. To što sud dostavlja na taj način, ne znači da radi po zakonu...U ZKP-u nedvosmislno je predviđeno za ovakvu vrstu akata lična dostava...a lična dostava je moguća samo preko radnika zaposlenog u sudu po pravilima o dostavljanju, te se ne može očekivati od poštara da postupa po ZKP-u.
2. Kako je moguće da iznesete nebulozu pred višemilionskim auditorijum da je radnik iz suda, poziva, dostavio nekome poziv, a ne lično optuženoj....
Za tako nešto taj radnik treba da bude izbačen iz suda jer on kao pozivar mora da dostavi lično optuženoj sve akte, a ako se ne optužena ne nalazi kod kuće, pozivar treba da se raspita kada i ukoliko sati će biti kod kuće te da se na taj način uruči pismeno.....
Ovo što pričate je izigravanje zakona....
Nije ni čudo kakvi su nam sudovi.
Sramota

Miroslav iz Hamburga

pre 12 godina

Sa ovom banana-drzavom mozes da radis sta hoces ako imas neku moc. Ocigledno u Srbiji nisu svi jednaki pred sudom.
Steta sto ovo nisu SAD ili Velika Britanija gde bi se ta mafijasica... sada lepo setala po zatvorskoj celiji gde joj je i mesto.

opet ja

pre 12 godina

hehehehe, celom svetu služimo za sprdačinu, preko interpola tražimo babu, a oni nas obaveštavaju da je riknula prošle godine, običnu gradjansku parnicu sudije razvlače po 20 godina, na kraju takve parnice reši medjunarodni sud, i još milion sličnih gluposti a sada ovo da osoba koja je u kućnom pritvoru i pod elektronskim nadzorom nije kod kuče, joooooooooooooj blama od takvih sudija

boban

pre 12 godina

Dosta laganja i lepo priznajte da joj ne smete nista. Ona vas placa jer je sud korumpiran do usiju. Pisete po novinama neke budalastine za koje vam se narod smeje. Napravili ste smejuriju od pravosudja a izvrsili ste reforme i pricate kako je sud mnogo efikasniji nego ranije. Ja ne mogu da poverujem u to sto procitam, zapitam se dali je ovo crtani ili komedija ili neko namerno ismeva narod. Sta je cilj...?

bezimena

pre 12 godina

Možda se sakrila sa zetom na tavan....

p.s. I. Ramić ne vredja inteligenciju gradjana, vredjaju oni koji su je postavili za portparola

zoran

pre 12 godina

Srbija svakim danom dokazuje i pokazuje svetu kakva je to mizerija od drushtva i banana republika. Komedija...ne mogu jendom obichno krimianlcu da izreknu presudu, d aga privedu, jer su svi do jednoga korumpirani.
Ma ja vas nikada ne bih pustio da predjete granice EU. Kakvo crno uclanjenje.
Drushtvena svest na nivou prvobitne zajednice.

Zdenko

pre 12 godina

"Portparol Prvog osnovnog suda Ivana Ramić rekla je za B92 da su Svetlani Ražantović pozivi za ovo suđenje upućivani nekoliko puta i poštom i preko sudskog kurira. Prema njenim rečima poziv je jednom neko primio ali se ne zna ko je to bio s obzirom na to da potpis nije bio čitak"

Zar ceca nije bila kuci u kucnom pritvoru ili je spavala,snimala spot pa nije imala vremena?
neko?
KO?
Ako je komsija, onda nema problema, ali on ne sme da potpisuje nista kao ni maloletna lica odnosno vlasnik nepokretnosti kojem je upucen poziv.
O cemu danas zaista govorimo?
Njenim krimo saradnicima, aci lukasu, miri skoric?
Sudski poziv je preporucena posiljka i nju niko ne moze da potpise osim onog na koga je imenovana. S obzirom da je NN u kucnom pritvoru, dakle ne moze da potpisuje bilo ko, nego ovlascena koja je u pritvoru, odnosno kuci,a da li je zaista bila?
Ovo pokazuje da pritvorena slobodno seta i da nije bila pod video nadzorom, odnosno pracena sa narukvicom.
Ovakav vid narusavanja zakona i prava, sudija ima obavezu da kucni pritvor preinaci u zatvorsku kaznu zbog nepostovanja suda bez mogucnosti zalbe, a da se utvrdi kaligrafijom ko je potpisao i ko je izvrsio krivicno delo preuzimanja preposrucenog pisma(posiljke) bez ovlascenja i time krivotvorio ime na koje se se poziva pred sud.
Deca nista ne mogu da potpisuju niti preuzimaju bez ovlascenja roditelja, dakle ko je i gde napravio propust?
Tako ste mogli kod mene na zarkovu da potpisete i da kazete kako rukopis, eto nije citak, pa se ne zna ko je?!?!?!

Mita

pre 12 godina

Mogu samo jedno da kažem - sprdačina, počev od famozne narukvice, preko naših sudova do cele države. Sa jedne strane, kada nemaš kartu i kada si zakinuo državu za 100 dinara, država te mlati i tera te na sud...da ne ulazimo u to što im se zapali autobus u centru grada! Sa druge strane lepo drpiš 5 miliona evra, daš državi "pdv" milion i baš te briga...te nisi primio poziv,pa si primio, a kao sediš kući...hahahahahaha...Cela država je komedija i luda kuća...sirotinju vešaju, a krupnim zverkama daju medalje. Nažalost, tako vazda i bilo...

Kubba

pre 12 godina

Majstori su postali u skrivanju svega i svacega od javnosti ovolikih godina. Neka drzava da javnnosti na uvid dokaze da se zaista nalaze u toj kuci ona i njena sestra. A mozda je to i "drzavna tajna"?

s t v

pre 12 godina

a sto se nervirate ljudi? pa ne vidim kako se ovo vas tice. ceo slucaj je izmedju nje, ocokoljica i olarevica.
Koliko puta se razni politicari ne pojave pa to ne zavrsi kao vest broj jedan.
vreme je lepo, opustite se i uzivajte. Zivot cine male stvari.
(Gorica Bulajic, 19. jul 2011 13:37)

Gorice, ako je osuđeni kriminalac stavljen u kućni pritvor, a državni službenik ne može da ga nađe kod kuće onda to treba da bude vest broj jedan.

zezancija ili senzacija?

pre 12 godina

Portparol Prvog osnovnog suda Ivana Ramić je izjavila......
A sta je sud preduzeo povodom toga, odnosno sudija?
Ima jedna hrvatsha pesmica
"parole, parole, parole, sve same parole..." portparol, Homen, Ramic....DS - SPS-G17-LDP SRS, DSS, SNS, NS...nastavite niz?!

Tamara

pre 12 godina

Ubeđena sam da je ona SA NEKIM NA HOT-LINE u vezi sa svim ovim dešavanjima tipa:
- praviti ili ne praviti žurku
- praviti ili ne praviti rođendan
- otići na suđenje ili ne
- izdati CD ili ne
- staviti pesmu na youtube ili ne
Ništa ona ne radi sama, nego joj verovatno neko kaže da slobodno to nešto uradi !!

Lazni advokat

pre 12 godina

Ovo je naj obicnija sudska farsa. Politicki pritisak na pravosudje je toliko jak da sve ovo sto se radi sa"Cecom nacinale" je cirkus Monti Pajtona. Postoji grupa advokata koji su se specijalizovali za kriminalce i sasudom rade sta hoce. Ne dolaze na sudjenja odlazu se sudjenja u nedogled, traze zamenu sudija i tako opstrukciji se ne vidi kraj. Ne bi ne zacudilo da Cecu vidim u nekom klubu zatvorenog tipa kako provodi dane u "pritvoru"

Petar

pre 12 godina

ВЕЋ ВИЂЕНО (не зна се колико пута).
А када човек прочита текст под овим насловом:
"Ceca nije došla u sud! "
..и када обрати пажњу на ове изводе из текста:

"Sudija Danijela Koš je rekla da folk pevačica i njen zet Predrag Ocokoljić, sa kojim je optužena za nasičničko ponašanje, nisu uredno pozvani da dođu na suđenje. "

"Ona (Ивана Рамић , портпарол суда) nije mogla za B92 da objasni kako je moguće da neko ko je u kućnom zatvoru ne otvori vrata sudskom kuriru i ne primi sudski poziv, ali takođe nije mogla ni da nam kaže da li je poziv upućen pre ili nakon (као да је то уопште битно??!!) što je folk pevačica počela da služi kaznu kućnog zatvora. "

"Ona je trebalo da je dobila dozvolu Uprave za izvršenje krivičnih sankcija da izađe iz kuće, kako bi se odazvala na poziv suda,... "

"Odlaganje su tražili i advokati odbrane Goran Petronijević i Mladen Magdelinić koji su dopisom sudu zatražili odlaganje suđenja, navodeći da su na godišnjem odmoru. "

...онда је јасно:
1. да онај луд мисли да је ипак стигао оног збуњеног у мутној води;
2. да је луд (који баш и није луд), су у ствари ОНИ
3. да је збуњен (коме су ипак неке ствари јасне) смо МИ, гутачи оваквих информација;
4. да су се ОНИ, који су све ово смислили, мало занели (у својим стратосферским облацима неприкосновене моћи и бахатости) у птцењивању НАС, аморфне масе грађана другог реда, гласача, приглупог народа;
5. АЛИ, ДА СМО ИХ (ЊИХ) СВЕ ЗАЈЕДНО ИПАК ПРОВАЛИЛИ!

Оволико контраверзних глупости, уз све остало, у једном тексту, мноооого је братееее!
Па сада, нек' уживају у превари.

А министарка правде би могла да нам све ово објасни на течном Енглеском језику, да бисмо још боље разумели.

nena

pre 12 godina

A jeste li sigrni da je ona u kuci? Mozda uvece neko pali svetla po narudzbini dok se doticna sunca na nekoj od dalekih destinacija , naravno uz osmeh svima nama koji ovakve stvari i citamo. Jadno i zalosno za drzavu a tek za narod.

Dacic odobrio kriminal

pre 12 godina

Gospodja na videu jasno kaze da je nisu nasli kod kuce sto znaci da je pobegla iz kucnog pritvora a jos uvek nema razloga da je milicija trazi. Dodje mi da ostavim posao u nemackoj i da dodjem u srbiju da se bavim kriminalom koji je ocigledno dozvoljen. dok sam bio u jugi milicija me je privela kao najveceg razbojnika kod sudije za prekrsaje zato sto nisam primio poziv i odazvao se njemu, dok sada nece teske kriminalce da privodi. U svakom slucaju bolje je da krenemo putem kriminala nego da zivot provedemo u fabrici.

sandra

pre 12 godina

Drago mi je zbog Cece,jer je vrijeme da neko i estradnjacima stane u kraj.Ako je pronevjera kažnjiva za sve,zašto onda ne bi bila i za poznate ličnosti.Samo tako nastavite.

DARIA

pre 12 godina

Mi na Balkanu tapkamo u mjestu,jer nam estradnjaci imaju privilegije u odnosu na druge.U SAD-u je zakon za sve isti.Kad pravosuđe ne bi bilo korumpirano svi bi bolje i ljepše živjeli.Ovako nije ista kazna za "običnog"i tzv.poznatog građanina.Pa kad kažu da para vrti gdje burgija neće!