Sreda, 06.07.2011.

13:55

"Odmah neka raspišu izbore"

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić poručuje da ako je vladajuća koalicija toliko sigurna u svoju pobedu, neka odmah raspiše izbore.

Izvor: Tanjug

"Odmah neka raspišu izbore" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

jao majko

pre 12 godina

Poznavajuci inteligenciju prosecnog srpskog biraca,moguce je da ovi i dobiju izbore! Populizam,a iza vreli vazduh! Ali,ako se to desi,tek cete onda videti u kom ste problemu. Dok im ova koalicija direktno cini uslugu
svojom nesposobnoscu i ne samo sa tim,dug je spisak!

M-moravac

pre 12 godina

Izgubili smo svaku nadu i poverenje u vladajuću koaliciju, jer je za celu ovu prethodnu deceniju urađeno vrlo malo ili čak ni malo od onog što su obećali i što smo s pravom, verujući im, od njih očekivali. Dosta nam je više takve dobre vlasti i boljeg života o kom pričaju zadnjih 10 godina, pustite nekog drugog da vidimo da li može Srbiju da izvuče iz bede u koju ste je vi trenutno vladajući uvukli!!!

mephisto

pre 12 godina

Od danas pa do kraja maja, u svim medijima, mozete pratiti najnovije epizode serije "Opstanak"! Glavne uloge: Boris Tadic, Mirko Cvetkovic...

Lady D

pre 12 godina

Ja mislim da se svi iz DS-a nalaze u nekom svom irealnom svetu. Zar ne mogu da shvate kako nemaju podršku u javnosti , nego i dalje nastavljaju sa svojim besmislenim izjavama, praznim obećanjima, praznim pričama. Što više vremena prolazi, gubiće svakodnevno i ovo malo glasača što im je preostalo. Ako su ubeđeni u pobedu, nek raspišu izbore?

mephisto

pre 12 godina

tadic je se hvalio da svima sme da izadje na crtu, da je Dorcolac... sad vidimo da je to sve, kao uostalo i sve sto pgovore, samo prazna prica!

Zare

pre 12 godina

Nego sta nego nece vladati! Idu pravo u opoziciju i u sudove, a ne na vlast! Dosta su nas potkradali ti politikanti i prodavci magle. Srbija je u sramotnom stanju, gde je ranije bila. Mi smo 30% ispod nivoa iz 1989 ! Znate li koliko je potrebno vremena da se to anulira i dovede na neki razuman nivo?

Lalo NS

pre 12 godina

U protivnom jednodnevni strajk gladju u privatnoj bolnici uz lekarsku negu i infuziju.
P.S. Bulevar Ratka Mladica
P.S.S. Sigurna Kuca za Ratka mladica
Vole vas Aco, grobar Tomo i presjednik Boro u koaliciji poslije sljedecih izbora, a sve na osnovana koje su podigli Slobo i Vojo.

Kolja

pre 12 godina

Normalno da se boje izbora, pa cime da se pohvale? Nisu pohapsili batinase, ubice novinara, nisu sredili zakon o denacionalizaciji, rasprodali su privredu tek tako! A sad 11 godina kasnije kada se narod osvestio, nemaju adute pred izbore, i sad je prpa!

Zare

pre 12 godina

Evropska unija nas nece nikada primiti sa ovakvim pravosudjem, korupcijom u svim nivoima vlasti, sa nacionalizovanom imovinom, neresenim teritorijalnim pitanjem... Mi smo gomila novih problema za njih, i poslednja stvar koja im treba u ovom trenutku! Da ne pominjem siromastvo i kriminal.

Stiv

pre 12 godina

Te tri milijarde su kap u casi, sto Dinkic ne kaze sta je bilo sa parama sa Kipra? Ili sta se desava sa Mrkinim megalomanskim projektima? Gde su sada odgovorni za aferu Aerodrom? Gde su Janjusevic i Kolesar? Sada vam je jasno zasto se boje izbora, jer su im izbori dragi koliko i giljotina!

centurion

pre 12 godina

ko je glasao za nezaposlenost, plate nize nego 2008, beneficije elita i kaze da je sve u redu, pa ja ne znam... ne bih da etiketiram, al meni to ne deluje sve na mestu, mozda sam ja lud?

Bozo

pre 12 godina

G-din Vucic i svi koji prizivaju prevremene izbore mimo skupstine cine neustavnu i nezakuonitu radnju. Zna se kad se raspisuju prevremeni a kad redovni izbori i ko ih raspisuje. Necu da ovde objasnjavam kad se to radi, posebno G. Vucicu koji to zna a pali narod svojim neregularnim pozivima na izbore, a narod k'o narod ne znajuci pravila lako se pali.
G. Vucicu obori vladu u skupstini, ali posto to ne mozes, sacekaj istek 4-godisnjeg mandata ove vlade. I mene oni nerviraju ali cu da sacekam redosled stvari.

Simonida

pre 12 godina

Zivotni standard gradjana je nizak za potrosacku korpu je potrebno sve vise novca a plate su sve manje a pored osnovnih zivotnih namernica i ostale stvari poskupljuju komunalije, skolarine…

Nemanja011

pre 12 godina

Tacno tako, nek raspisu izbore!
Kad gradjani uporede program vladajuce koalicije, premda ne postoji, sa programom SNS-a, kad Palma i Skundric stanu naspram Zorane Mihajlovic , po pitanju rudarstva, a Dinkic i Djelic naspram Jorgovanke, po pitanju ekonomije, odluka ce biti vise nego laka.
Naravno, duel odluke ce biti izmedju predsednika gradskih odbora DS-a i SNS-a, Sapica i Stefanovica!
Stefanovic: Ekonomija...nezaposlenost...gradnja...komunalna pitanja...poljoprivreda...bla bla bla...
(nakon 2 sata)
Sapic: Paaaa, ja sam jednom dun'o loptu preko pola bazena...eto...

Auh...

cilavert

pre 12 godina

vecina gradjana srbije zeli izbore ,a na njima promene ,a vlast nema sluha da poslusa svoj narod, zakljucak je jasan bice kaznjeni porazom na izborima ,zelimo promene.

moj glas

pre 12 godina

Moj glas ce dobiti onaj ko obeca da ce sve pohapsiti i obelodaniti afere. Sve onako javno, preko javnog servisa zvanog RTS. Pa neka bude ko god hoce, bez rasmisljanja zaokruzujem. Ako takvog ne bude, uopste me ne ineteresuje, ponistavam listic i kraj.

nikolica

pre 12 godina

apsurdno je postalo dokazivati aksiome - jasna je svima trenutna politička scena srbije. Samo je Milošević bio nesmotren pa raspisao izbore kad je izgubio podršku nacije.
sačekaće ova vlast još neko vreme jer "bog zna, možda se desi neko čudo -možda pronađu naftu, milionsko blago kao oni u Indiji".
činjenica je samo da je srbija svakim danom sve dalje od EU, da ekonomski propadamo gore nego Grčka, da je narod sve siromašniji, da su institucije ruinirane....
NEKA JE NEBO NA POMOĆI BUDUĆIM VRŠIOCIMA VLASTI.

miluTinac

pre 12 godina

Mnogo su nam obećavali pre izborne kampanje a za ove tri godine su nas samo bacili u još veću dubiozu. Rekao sam sebi da više nikada neću glasati za DS! Dosta je bilo laži i prevara!

Simo

pre 12 godina

Tesko je ocekivati da ce vlast raspisati izbore na zahtev naprednjaka iako je taj potez i vise nego potreban i u interesu Srbije. Naravno da su demokrate u losoj situaciji sa neispunjenim obecanjima sto je samo podrilo vec uzrmanu koaliciju ZES-a, a gradjani Srbije za 3 godine njihovog upravljanja nisu osetili nikakav boljitak u standardu zivota. Na kontu toga realno je ocekivati da ce naprednjaci uci u izborni ciklus sa vecom prednoscu u odnosu na demokrate, a ko ce izvesti vise glasaca ce biti presudno za buducu vladu.

beznađe

pre 12 godina

biće prave PROMENE ako posle izbora Srbijom zajaše Vučić i njegov šef Toma Isposnik, pa čuveni ekspert za korupciju Velja Ilić, ili šampion socijalne pravde Aleksandar Julin. Kakav "izbor" imamo bolje da ni ne bude izbora, samo se potroše ogromne pare za reklamiranje i sveopštu međusobnu pljuvačinu u medijima a od promena naravno ne bude ništa. Stanje je tragično, a biće još i mnogo gore...

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Vlast trenutna je sposobna jedino za to, da istu drži, da je koristi isključivo za svoj groš, čitaj korist, i ništa pod milim bogom ne radi, niti ih interesuje da nešto menjaju, iako je otišlo sve do djavola.
Dakle, vlast je katastrofalna, a opozicija po mom sudu još gora i skandaloznija.
SNS je stranka totalno nezainteresovana da išta menja u sistemu vlasti, nemaštovita do neba i vasione...istu stranku vode dva izraubovana i energetski, umno totalno potrošena čoveka, i na svakom koraku se to da videti.
SNS i pored totalno nesposobne vlastii ne ume, ne uspeva da se nametne narodu, biračima kao ozbiljna alternativa aktuelnoj vlasti, a znači samo jedno: njima veruju samo članovi stranke i kadrovi koji su se tu doteturali iz drugih potrošenih stranaka koje su na umoru.
Najveći hendikept SNS-a je taj, što je vode DVA takozvana "prelamača mozga", koji više ne znaju za šta se bore, obzirom da su se do juče borili za 360 stepeni drugačiju stvar.
U tom konteksu običan narod više ne veruje ni vlastima ni opoziciji, zato u Srbiji imamo politički i ekonomski status kvo, gde se samo čeka da se ceo sistem sam uruši od sebe, jer nema kritične mase da tu išta promeni uskoro, a možda ni nikada.

Milutin

pre 12 godina

Jedina pametna stvar sto aktuelna vlast moze da uradi jeste da raspise izbore, ali ti izbori ce ih kostati slobode,fotelja,novca, blago receo "kako doslo tako i otislo".

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Vidi ti njega ?
Ne brine ga to sto njegov "heroj" Ratko Mladic cije je letke do tu "onomad" lepio po trgovima izjavljuje "da nema novca za svjoju odbranu" nego se brine o "slobodnim nagadjanjima" i "verovanjima" Premijera Cvetkovica da ce opet pobediti na sledecim izborima, umesto da organizuje prikupljanje novca za odbranu svog "heroja" ?
Ili mozda Ratko Mladic vise ne donosi glasove biraca ?

Petar

pre 12 godina

Јесте да владајућа коалиција има грешака, пропуста, недоследности и које-чега другог лошег, као што наводи овај Шешељев бивши јуниор, што јест'- јест'.
Али ко још, ако је словестан, може да гласа и поклони поверење странки коју води пренемагач, предускршњи Кобајаги-Ганди, љубитељ ускршње јагњетине, бивши (?) топ-радикал уз помоћ ове Шешељеве бивше (?) топ-узданице који даде ову изјаву????!!!!
Њихова обећања су прелепо бајковита, али исто толико реална као и бајке, а базирана су на критици актуелне власти, док програм, разрађен на основама политичко-економске и социолошке науке, никада не видесмо.
Изборе би требало одржати већ у следећу недаљу, да једном коначно виде где им је место.

pera detlic

pre 12 godina

Vucko nisi u toku. Samo ove gosine su vec zaduzili preko jedne ipo milijarde ne racunajuci izdate obveznice i druge hartije. Dugovi su toliki da se opoziciji ni slucajno ne isplati da pobedi na izborima. Svi krediti su godinama ugovarani tako da isplata pocinje 2013. godine i nadalje.

Dr Mike

pre 12 godina

Vucicu,pusti sad drzavu...Znas li ti koliko je jos godinu dana u fotelji?Pricacemo o izborima ima vremena,daj jos malo da cerupamo! :D

Саленце

pre 12 godina

Кратко и јасно! Ако сте убеђени у своји снагу,чик се покажите! Хвалоспеви које власт сама о себи изриче свакодневно,не би ли тиме успела да некога убеди у своју снагу,способност,одлучност су идентични покушајима миша да пребије мачку! Та могућност постоји ,али у цртаном филму! Ипак гледајући све ово што нам се дешава задњих десетак година,чини ми се да је владајуће елита ,стварно и умислила да је све ово цртани филм,а они главни јунаци који из ''ACME'' компаније,могу да поруче тренутно решење за све проблеме који постоје,само притиском на дугме!

citaj - sa DS

pre 12 godina

Vrlo afirmativni komentari prema SNS-u, sem par niko i ne napada Nikolica. Mnogo je drugacije kad se oglasi DSS, tad sve pljusti od uvreda. Pitam se zasto... Mozda oni koji kreiraju javno mnenje vec dobro znaju sa kim ce SNS u koaliciju posle izbora

Dzoni

pre 12 godina

Da ne moraju oni nikad ne bi ni raspisivali izbore. Jer pobogu oni su najsosobniji i najbolji na svetu, samo ne znam što nam ovako loše ide kada su oni takvi.

kartmen

pre 12 godina

A ako si ti Vučiću toliko siguran u to što pričaš onda sedi ispred skupštine i štrajkuj žeđu jedno mesec-dva pa da ti raspišu izbore.

Radule Milankovic

pre 12 godina

Ma, kakvi sigurna! Boje se oni izbora vise od bilo cega drugog! Ovo sto govore da su sigurni u izbornu pobedu je sam los trik madjionicara u pokusaju. Jer da bi osvojili vlast oni zaista moraju biti madjionicari!

Miki Maus

pre 12 godina

Više obmane, pretnje i lažna obećanja ne prolaze kod glasača. Tako, da gospodo iz vlasti, moraće te da posegnete za drugim metodama. Ali svejedno, loše vam se piše.

petar

pre 12 godina

JA cu da glasam za onu stranku koja ce da me ubedi da ce da pohapsi sto vise lopova i krupnih, ali i onih malecnih, sto kraduckaju kako rece ne tako davno, jedan bivsi ministar...
Jedino sto ne vidim da neka od postojecih stranaka ima to u ponudi...
lako je izracunati, bar okvirno, koliko su nas pokrali od 2.000 /ne dajem pomilovanje onim ranijima na vlasti, da se razumemo, samo bih opet sudio ovima sto sada vladaju jer nisu sudili njima vec su se uortacili /jer je dug 22 milijarde evra a nisu uradili nista za te pare...Naravno, treba oduzeti i svu nezakonito stecenu imovinu...
Dakle treba naci posten i uman svet, u ovoj Srbiji,i formirati novu stranku...
Kad bi Brankica bar htela da je oformi pa da probamo...
Iako, koliko je lopova tesko da bi stranka POSTENA SRBIJA preskocila i cenzus...
Pozdrav

Klavir_Stimer

pre 12 godina

Ma, pucaju iz praznih pusaka! Misle ako kazu da ce pobediti da ce time nest postici! Zna se da nema nista od njihove price. Prazna kao i uvek! Neka to dokazu! Neka zaista raspisu izbore odmah i uzmu novi mandat!

Saša @ EU NL

pre 12 godina

Vlast ima mandat koji je dobio od glasaca nakon poslednjih izbora, sastavljena koalicija vladajuce vecine je bila jedina moguca na osnovu izbornih rezultata i konsenzusa izbornih programa vladajucih stranaka. Dok god ova vladajuca vecina ima vecinsku podrsku u aktuelnom sazivu skupstine na osnovu izbornih rezultata, ona ima legitimitet da sprovodi koalicioni sporazum do kraja mandata. Poziv za vanrednim izborima u ovakvoj situaciji jednostavno nije realno i neozbiljno je.

Ivana

pre 12 godina

Pod hitno raspišite izbore, potrebne su nam nove političke strategije, nove političke ideje.Vlast nam je uništila sve državne institucije,formirali su nove koje su odlična podloga za širenje kriminala i korupcije u našoj zemlji. Sadašnju vlast ćemo pamtiti po njihovim aferama i lažnim privatizacijama luke Beograd, NIS-a,Aerodroma. Nama su neophodni izbori.

Стево З

pre 12 godina

Господине Вучићу, морате разумети, у страху су велике очи. Да су они стварно сигурни у себе, не би се оволико батргали у сопственој прашини.

Цоје

pre 12 godina

Апсолутно! Да се не боје за своје фотеље и позицију, не би се толико ни рекламирали и промовисали. Не би сваки дан износили неистините приче, замајавали народ лажима и обманама. Ситуација је све гора, а они себи дижу реитинг неким небулозама. Али не смеју они толико да ризикују и попусте да распишу изборе што пре. Власт је власт, и тај колач се не сме испустити ни по коју цену, а они су свесни тога да су им мале шансе и да народ није слеп.

Brka

pre 12 godina

To je samo bledi blef vladajuce koalicije. Da su toliko sigurni i da veruju u to sta pricaju davno bi raspisali izbore. Znaju da nemaju sa cime da izadju pred narod. Nista nisu uradili osim sto daju prazzna obavestenja. Izgubice izbore samo tako.

Panta

pre 12 godina

Ako se ne probudite iz zimskog sna, izbora neće biti. Samo spavate bre!
Više enrgije, novi ljudi, važnije teme. Ne uzimaju vas za ozbiljno!

knedla

pre 12 godina

Gospodine Vucicu, valjda vam je jasno da gradjani Srbije svaku njihovu poruku shvataju kao bezobrazluk i licemerstvo! I kada premijer izjavi da ce biti bolje i kada kaze da ce oni ponovo pobediti, biraci znaju, smeju se i cekaju izbore. I na tim izborima cemo dici svoj glas, da se vise nikad takvi ne docepaju vlasti.

sasar

pre 12 godina

Eh Vučiću, pravo zboriš. Pa gde bi nam kraj bio da smo te tako pametnog slušali pre 5, 10, 15 godina. Za početak pokrenite sve tužbe koje ste najavljivali protiv odgovornih (jer uvak mašete gomilom papira - dokaza) pa će vas neko i doživeti za ozbiljno. Ovako, ništa. Vaš celokupan nastup je zasnovan na tužno-kiselo-ozbiljnom licu i rečenicama tipa: zna Srbija... Ajd' promenite nešto.
P.S. Nisam član nijedne stranke i nemam ništa protiv izbora!

Beloved

pre 12 godina

Ovi su blago je reći katastrofa, ali ako ste im vi (SNS) alternativa onda je ova zemlja u ozbiljnom problemu ! Za vas ne bi glasala ni u ludom besu.

macak

pre 12 godina

Vladajuca koalicija se malo zaigrala, pa daje sebi za pravo da ocekuje pobedu na izborima. Ne zelim da prognoziram ko ce pobediti, ali znam da vladajuca koalicija nema nikakve sanse! Sve je bolje od njih! Svaka varijanta je vise dobrodosla i nista nije toliko pogubno za Srbiju kao oni!

Sebiny

pre 12 godina

Meni svejedno, mislim sva ta prica oko izbora, i tome slično...Posla nema pa nema, a novi izbori nece nista resiti samo ce sjahati Kurta a uzjhati Murta ili ce Kurta jahati jos jedan krug!

karington

pre 12 godina

Izbori su sve blizi i vlada mora da umiri savest, ali i svoje glasace, ustvari ono sto je ostalo od njih. Zato se frljaju svakakvim izjavama i pokusavaju da odrze neki optimizam po pitanju izbora. Sve je to naravno uzalud!

bandere cekaju

pre 12 godina

I ja hocu odmah izbore. Ali necu glasati ni za vas a ni za jedne ponudjene. Precrtacu listic. I tako redom dok se ne pojavi neki koji nije iznikao u vremenu od zadnjih 20 godina./Mislim da bi bilo u redu da se pojave komunisti-da ne bude zabune, komunisti i socijalisti nisu isto/

sandra

pre 12 godina

Ova vlast se boji izbora! Ne toliko zbog cinjenice da ce ih izgubiti. Strah je prisutan, u redovima vladajuce koalicije, iskljucivo jer se boje sta ce sve isplivati na povrsinu, kada vlast uzme neko drugi. Kada pocne da se sumira celokupni rezultat njihove vladavine, pa izadje na videlo svaka malverzacija!

Goran

pre 12 godina

"Vlada Srbije u prethodne 3 godine je pokazala nesposobnost, nestručnost, partijsku nekoherentnost i želju za sticanjem što većih ličnih, partijskih privilegija i moći"

Mislim da ovo zaista vise nemoze niko da ospori, ova vlada je uspela da bude gora cak i od Zivkoviceve cuvene sila boga ne moli vlade.

Ono sto nama (narodu) i dalje ne ide u prilog je sto nemamo alternativu, sve se svodi na iste likove sa razlicitim maskama, Srbija odavno nema politicare koji ce brinuti o narodu i zaista ici u pravcu prosperiteta cele drzave.
Na sledecim izborima mozemo glasati samo za manje zlo, jer su svi uzasni.

karamelica

pre 12 godina

Kod mene se kaže pas koji laje ne ujeda,tako i ova vlada samo nam pričaju bajke i basnice za malu decu a vode nas u sve veću dubiozu! kada su već toliko popularni čega se plaše na novim izborima?

Карамел

pre 12 godina

Реалност је да постоји довољно велики проценат у истраживању јавног мњења да владајућа коалиција засигурно добија поверење грађана Србије, избори би се одржали ове недеље! Али све те изјаве Премијера и његових министара су само испитивање народа да виде како ће реаговати! Чиста калкулација... Нажалост, грађани не могу да утичу на дан избора већ само на изборни резултат...

sandra

pre 12 godina

Ova vlast se boji izbora! Ne toliko zbog cinjenice da ce ih izgubiti. Strah je prisutan, u redovima vladajuce koalicije, iskljucivo jer se boje sta ce sve isplivati na povrsinu, kada vlast uzme neko drugi. Kada pocne da se sumira celokupni rezultat njihove vladavine, pa izadje na videlo svaka malverzacija!

karamelica

pre 12 godina

Kod mene se kaže pas koji laje ne ujeda,tako i ova vlada samo nam pričaju bajke i basnice za malu decu a vode nas u sve veću dubiozu! kada su već toliko popularni čega se plaše na novim izborima?

Карамел

pre 12 godina

Реалност је да постоји довољно велики проценат у истраживању јавног мњења да владајућа коалиција засигурно добија поверење грађана Србије, избори би се одржали ове недеље! Али све те изјаве Премијера и његових министара су само испитивање народа да виде како ће реаговати! Чиста калкулација... Нажалост, грађани не могу да утичу на дан избора већ само на изборни резултат...

Panta

pre 12 godina

Ako se ne probudite iz zimskog sna, izbora neće biti. Samo spavate bre!
Više enrgije, novi ljudi, važnije teme. Ne uzimaju vas za ozbiljno!

knedla

pre 12 godina

Gospodine Vucicu, valjda vam je jasno da gradjani Srbije svaku njihovu poruku shvataju kao bezobrazluk i licemerstvo! I kada premijer izjavi da ce biti bolje i kada kaze da ce oni ponovo pobediti, biraci znaju, smeju se i cekaju izbore. I na tim izborima cemo dici svoj glas, da se vise nikad takvi ne docepaju vlasti.

macak

pre 12 godina

Vladajuca koalicija se malo zaigrala, pa daje sebi za pravo da ocekuje pobedu na izborima. Ne zelim da prognoziram ko ce pobediti, ali znam da vladajuca koalicija nema nikakve sanse! Sve je bolje od njih! Svaka varijanta je vise dobrodosla i nista nije toliko pogubno za Srbiju kao oni!

sasar

pre 12 godina

Eh Vučiću, pravo zboriš. Pa gde bi nam kraj bio da smo te tako pametnog slušali pre 5, 10, 15 godina. Za početak pokrenite sve tužbe koje ste najavljivali protiv odgovornih (jer uvak mašete gomilom papira - dokaza) pa će vas neko i doživeti za ozbiljno. Ovako, ništa. Vaš celokupan nastup je zasnovan na tužno-kiselo-ozbiljnom licu i rečenicama tipa: zna Srbija... Ajd' promenite nešto.
P.S. Nisam član nijedne stranke i nemam ništa protiv izbora!

Стево З

pre 12 godina

Господине Вучићу, морате разумети, у страху су велике очи. Да су они стварно сигурни у себе, не би се оволико батргали у сопственој прашини.

Goran

pre 12 godina

"Vlada Srbije u prethodne 3 godine je pokazala nesposobnost, nestručnost, partijsku nekoherentnost i želju za sticanjem što većih ličnih, partijskih privilegija i moći"

Mislim da ovo zaista vise nemoze niko da ospori, ova vlada je uspela da bude gora cak i od Zivkoviceve cuvene sila boga ne moli vlade.

Ono sto nama (narodu) i dalje ne ide u prilog je sto nemamo alternativu, sve se svodi na iste likove sa razlicitim maskama, Srbija odavno nema politicare koji ce brinuti o narodu i zaista ici u pravcu prosperiteta cele drzave.
Na sledecim izborima mozemo glasati samo za manje zlo, jer su svi uzasni.

Beloved

pre 12 godina

Ovi su blago je reći katastrofa, ali ako ste im vi (SNS) alternativa onda je ova zemlja u ozbiljnom problemu ! Za vas ne bi glasala ni u ludom besu.

Brka

pre 12 godina

To je samo bledi blef vladajuce koalicije. Da su toliko sigurni i da veruju u to sta pricaju davno bi raspisali izbore. Znaju da nemaju sa cime da izadju pred narod. Nista nisu uradili osim sto daju prazzna obavestenja. Izgubice izbore samo tako.

Sebiny

pre 12 godina

Meni svejedno, mislim sva ta prica oko izbora, i tome slično...Posla nema pa nema, a novi izbori nece nista resiti samo ce sjahati Kurta a uzjhati Murta ili ce Kurta jahati jos jedan krug!

Miki Maus

pre 12 godina

Više obmane, pretnje i lažna obećanja ne prolaze kod glasača. Tako, da gospodo iz vlasti, moraće te da posegnete za drugim metodama. Ali svejedno, loše vam se piše.

Saša @ EU NL

pre 12 godina

Vlast ima mandat koji je dobio od glasaca nakon poslednjih izbora, sastavljena koalicija vladajuce vecine je bila jedina moguca na osnovu izbornih rezultata i konsenzusa izbornih programa vladajucih stranaka. Dok god ova vladajuca vecina ima vecinsku podrsku u aktuelnom sazivu skupstine na osnovu izbornih rezultata, ona ima legitimitet da sprovodi koalicioni sporazum do kraja mandata. Poziv za vanrednim izborima u ovakvoj situaciji jednostavno nije realno i neozbiljno je.

beznađe

pre 12 godina

biće prave PROMENE ako posle izbora Srbijom zajaše Vučić i njegov šef Toma Isposnik, pa čuveni ekspert za korupciju Velja Ilić, ili šampion socijalne pravde Aleksandar Julin. Kakav "izbor" imamo bolje da ni ne bude izbora, samo se potroše ogromne pare za reklamiranje i sveopštu međusobnu pljuvačinu u medijima a od promena naravno ne bude ništa. Stanje je tragično, a biće još i mnogo gore...

pera detlic

pre 12 godina

Vucko nisi u toku. Samo ove gosine su vec zaduzili preko jedne ipo milijarde ne racunajuci izdate obveznice i druge hartije. Dugovi su toliki da se opoziciji ni slucajno ne isplati da pobedi na izborima. Svi krediti su godinama ugovarani tako da isplata pocinje 2013. godine i nadalje.

Dzoni

pre 12 godina

Da ne moraju oni nikad ne bi ni raspisivali izbore. Jer pobogu oni su najsosobniji i najbolji na svetu, samo ne znam što nam ovako loše ide kada su oni takvi.

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Vidi ti njega ?
Ne brine ga to sto njegov "heroj" Ratko Mladic cije je letke do tu "onomad" lepio po trgovima izjavljuje "da nema novca za svjoju odbranu" nego se brine o "slobodnim nagadjanjima" i "verovanjima" Premijera Cvetkovica da ce opet pobediti na sledecim izborima, umesto da organizuje prikupljanje novca za odbranu svog "heroja" ?
Ili mozda Ratko Mladic vise ne donosi glasove biraca ?

petar

pre 12 godina

JA cu da glasam za onu stranku koja ce da me ubedi da ce da pohapsi sto vise lopova i krupnih, ali i onih malecnih, sto kraduckaju kako rece ne tako davno, jedan bivsi ministar...
Jedino sto ne vidim da neka od postojecih stranaka ima to u ponudi...
lako je izracunati, bar okvirno, koliko su nas pokrali od 2.000 /ne dajem pomilovanje onim ranijima na vlasti, da se razumemo, samo bih opet sudio ovima sto sada vladaju jer nisu sudili njima vec su se uortacili /jer je dug 22 milijarde evra a nisu uradili nista za te pare...Naravno, treba oduzeti i svu nezakonito stecenu imovinu...
Dakle treba naci posten i uman svet, u ovoj Srbiji,i formirati novu stranku...
Kad bi Brankica bar htela da je oformi pa da probamo...
Iako, koliko je lopova tesko da bi stranka POSTENA SRBIJA preskocila i cenzus...
Pozdrav

karington

pre 12 godina

Izbori su sve blizi i vlada mora da umiri savest, ali i svoje glasace, ustvari ono sto je ostalo od njih. Zato se frljaju svakakvim izjavama i pokusavaju da odrze neki optimizam po pitanju izbora. Sve je to naravno uzalud!

Petar

pre 12 godina

Јесте да владајућа коалиција има грешака, пропуста, недоследности и које-чега другог лошег, као што наводи овај Шешељев бивши јуниор, што јест'- јест'.
Али ко још, ако је словестан, може да гласа и поклони поверење странки коју води пренемагач, предускршњи Кобајаги-Ганди, љубитељ ускршње јагњетине, бивши (?) топ-радикал уз помоћ ове Шешељеве бивше (?) топ-узданице који даде ову изјаву????!!!!
Њихова обећања су прелепо бајковита, али исто толико реална као и бајке, а базирана су на критици актуелне власти, док програм, разрађен на основама политичко-економске и социолошке науке, никада не видесмо.
Изборе би требало одржати већ у следећу недаљу, да једном коначно виде где им је место.

bandere cekaju

pre 12 godina

I ja hocu odmah izbore. Ali necu glasati ni za vas a ni za jedne ponudjene. Precrtacu listic. I tako redom dok se ne pojavi neki koji nije iznikao u vremenu od zadnjih 20 godina./Mislim da bi bilo u redu da se pojave komunisti-da ne bude zabune, komunisti i socijalisti nisu isto/

Цоје

pre 12 godina

Апсолутно! Да се не боје за своје фотеље и позицију, не би се толико ни рекламирали и промовисали. Не би сваки дан износили неистините приче, замајавали народ лажима и обманама. Ситуација је све гора, а они себи дижу реитинг неким небулозама. Али не смеју они толико да ризикују и попусте да распишу изборе што пре. Власт је власт, и тај колач се не сме испустити ни по коју цену, а они су свесни тога да су им мале шансе и да народ није слеп.

kartmen

pre 12 godina

A ako si ti Vučiću toliko siguran u to što pričaš onda sedi ispred skupštine i štrajkuj žeđu jedno mesec-dva pa da ti raspišu izbore.

mephisto

pre 12 godina

Od danas pa do kraja maja, u svim medijima, mozete pratiti najnovije epizode serije "Opstanak"! Glavne uloge: Boris Tadic, Mirko Cvetkovic...

moj glas

pre 12 godina

Moj glas ce dobiti onaj ko obeca da ce sve pohapsiti i obelodaniti afere. Sve onako javno, preko javnog servisa zvanog RTS. Pa neka bude ko god hoce, bez rasmisljanja zaokruzujem. Ako takvog ne bude, uopste me ne ineteresuje, ponistavam listic i kraj.

Bozo

pre 12 godina

G-din Vucic i svi koji prizivaju prevremene izbore mimo skupstine cine neustavnu i nezakuonitu radnju. Zna se kad se raspisuju prevremeni a kad redovni izbori i ko ih raspisuje. Necu da ovde objasnjavam kad se to radi, posebno G. Vucicu koji to zna a pali narod svojim neregularnim pozivima na izbore, a narod k'o narod ne znajuci pravila lako se pali.
G. Vucicu obori vladu u skupstini, ali posto to ne mozes, sacekaj istek 4-godisnjeg mandata ove vlade. I mene oni nerviraju ali cu da sacekam redosled stvari.

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Vlast trenutna je sposobna jedino za to, da istu drži, da je koristi isključivo za svoj groš, čitaj korist, i ništa pod milim bogom ne radi, niti ih interesuje da nešto menjaju, iako je otišlo sve do djavola.
Dakle, vlast je katastrofalna, a opozicija po mom sudu još gora i skandaloznija.
SNS je stranka totalno nezainteresovana da išta menja u sistemu vlasti, nemaštovita do neba i vasione...istu stranku vode dva izraubovana i energetski, umno totalno potrošena čoveka, i na svakom koraku se to da videti.
SNS i pored totalno nesposobne vlastii ne ume, ne uspeva da se nametne narodu, biračima kao ozbiljna alternativa aktuelnoj vlasti, a znači samo jedno: njima veruju samo članovi stranke i kadrovi koji su se tu doteturali iz drugih potrošenih stranaka koje su na umoru.
Najveći hendikept SNS-a je taj, što je vode DVA takozvana "prelamača mozga", koji više ne znaju za šta se bore, obzirom da su se do juče borili za 360 stepeni drugačiju stvar.
U tom konteksu običan narod više ne veruje ni vlastima ni opoziciji, zato u Srbiji imamo politički i ekonomski status kvo, gde se samo čeka da se ceo sistem sam uruši od sebe, jer nema kritične mase da tu išta promeni uskoro, a možda ni nikada.

nikolica

pre 12 godina

apsurdno je postalo dokazivati aksiome - jasna je svima trenutna politička scena srbije. Samo je Milošević bio nesmotren pa raspisao izbore kad je izgubio podršku nacije.
sačekaće ova vlast još neko vreme jer "bog zna, možda se desi neko čudo -možda pronađu naftu, milionsko blago kao oni u Indiji".
činjenica je samo da je srbija svakim danom sve dalje od EU, da ekonomski propadamo gore nego Grčka, da je narod sve siromašniji, da su institucije ruinirane....
NEKA JE NEBO NA POMOĆI BUDUĆIM VRŠIOCIMA VLASTI.

miluTinac

pre 12 godina

Mnogo su nam obećavali pre izborne kampanje a za ove tri godine su nas samo bacili u još veću dubiozu. Rekao sam sebi da više nikada neću glasati za DS! Dosta je bilo laži i prevara!

cilavert

pre 12 godina

vecina gradjana srbije zeli izbore ,a na njima promene ,a vlast nema sluha da poslusa svoj narod, zakljucak je jasan bice kaznjeni porazom na izborima ,zelimo promene.

Nemanja011

pre 12 godina

Tacno tako, nek raspisu izbore!
Kad gradjani uporede program vladajuce koalicije, premda ne postoji, sa programom SNS-a, kad Palma i Skundric stanu naspram Zorane Mihajlovic , po pitanju rudarstva, a Dinkic i Djelic naspram Jorgovanke, po pitanju ekonomije, odluka ce biti vise nego laka.
Naravno, duel odluke ce biti izmedju predsednika gradskih odbora DS-a i SNS-a, Sapica i Stefanovica!
Stefanovic: Ekonomija...nezaposlenost...gradnja...komunalna pitanja...poljoprivreda...bla bla bla...
(nakon 2 sata)
Sapic: Paaaa, ja sam jednom dun'o loptu preko pola bazena...eto...

Auh...

mephisto

pre 12 godina

tadic je se hvalio da svima sme da izadje na crtu, da je Dorcolac... sad vidimo da je to sve, kao uostalo i sve sto pgovore, samo prazna prica!

Lady D

pre 12 godina

Ja mislim da se svi iz DS-a nalaze u nekom svom irealnom svetu. Zar ne mogu da shvate kako nemaju podršku u javnosti , nego i dalje nastavljaju sa svojim besmislenim izjavama, praznim obećanjima, praznim pričama. Što više vremena prolazi, gubiće svakodnevno i ovo malo glasača što im je preostalo. Ako su ubeđeni u pobedu, nek raspišu izbore?

Zare

pre 12 godina

Evropska unija nas nece nikada primiti sa ovakvim pravosudjem, korupcijom u svim nivoima vlasti, sa nacionalizovanom imovinom, neresenim teritorijalnim pitanjem... Mi smo gomila novih problema za njih, i poslednja stvar koja im treba u ovom trenutku! Da ne pominjem siromastvo i kriminal.

citaj - sa DS

pre 12 godina

Vrlo afirmativni komentari prema SNS-u, sem par niko i ne napada Nikolica. Mnogo je drugacije kad se oglasi DSS, tad sve pljusti od uvreda. Pitam se zasto... Mozda oni koji kreiraju javno mnenje vec dobro znaju sa kim ce SNS u koaliciju posle izbora

Klavir_Stimer

pre 12 godina

Ma, pucaju iz praznih pusaka! Misle ako kazu da ce pobediti da ce time nest postici! Zna se da nema nista od njihove price. Prazna kao i uvek! Neka to dokazu! Neka zaista raspisu izbore odmah i uzmu novi mandat!

Radule Milankovic

pre 12 godina

Ma, kakvi sigurna! Boje se oni izbora vise od bilo cega drugog! Ovo sto govore da su sigurni u izbornu pobedu je sam los trik madjionicara u pokusaju. Jer da bi osvojili vlast oni zaista moraju biti madjionicari!

Zare

pre 12 godina

Nego sta nego nece vladati! Idu pravo u opoziciju i u sudove, a ne na vlast! Dosta su nas potkradali ti politikanti i prodavci magle. Srbija je u sramotnom stanju, gde je ranije bila. Mi smo 30% ispod nivoa iz 1989 ! Znate li koliko je potrebno vremena da se to anulira i dovede na neki razuman nivo?

M-moravac

pre 12 godina

Izgubili smo svaku nadu i poverenje u vladajuću koaliciju, jer je za celu ovu prethodnu deceniju urađeno vrlo malo ili čak ni malo od onog što su obećali i što smo s pravom, verujući im, od njih očekivali. Dosta nam je više takve dobre vlasti i boljeg života o kom pričaju zadnjih 10 godina, pustite nekog drugog da vidimo da li može Srbiju da izvuče iz bede u koju ste je vi trenutno vladajući uvukli!!!

Dr Mike

pre 12 godina

Vucicu,pusti sad drzavu...Znas li ti koliko je jos godinu dana u fotelji?Pricacemo o izborima ima vremena,daj jos malo da cerupamo! :D

Milutin

pre 12 godina

Jedina pametna stvar sto aktuelna vlast moze da uradi jeste da raspise izbore, ali ti izbori ce ih kostati slobode,fotelja,novca, blago receo "kako doslo tako i otislo".

Simo

pre 12 godina

Tesko je ocekivati da ce vlast raspisati izbore na zahtev naprednjaka iako je taj potez i vise nego potreban i u interesu Srbije. Naravno da su demokrate u losoj situaciji sa neispunjenim obecanjima sto je samo podrilo vec uzrmanu koaliciju ZES-a, a gradjani Srbije za 3 godine njihovog upravljanja nisu osetili nikakav boljitak u standardu zivota. Na kontu toga realno je ocekivati da ce naprednjaci uci u izborni ciklus sa vecom prednoscu u odnosu na demokrate, a ko ce izvesti vise glasaca ce biti presudno za buducu vladu.

Stiv

pre 12 godina

Te tri milijarde su kap u casi, sto Dinkic ne kaze sta je bilo sa parama sa Kipra? Ili sta se desava sa Mrkinim megalomanskim projektima? Gde su sada odgovorni za aferu Aerodrom? Gde su Janjusevic i Kolesar? Sada vam je jasno zasto se boje izbora, jer su im izbori dragi koliko i giljotina!

Ivana

pre 12 godina

Pod hitno raspišite izbore, potrebne su nam nove političke strategije, nove političke ideje.Vlast nam je uništila sve državne institucije,formirali su nove koje su odlična podloga za širenje kriminala i korupcije u našoj zemlji. Sadašnju vlast ćemo pamtiti po njihovim aferama i lažnim privatizacijama luke Beograd, NIS-a,Aerodroma. Nama su neophodni izbori.

Simonida

pre 12 godina

Zivotni standard gradjana je nizak za potrosacku korpu je potrebno sve vise novca a plate su sve manje a pored osnovnih zivotnih namernica i ostale stvari poskupljuju komunalije, skolarine…

Саленце

pre 12 godina

Кратко и јасно! Ако сте убеђени у своји снагу,чик се покажите! Хвалоспеви које власт сама о себи изриче свакодневно,не би ли тиме успела да некога убеди у своју снагу,способност,одлучност су идентични покушајима миша да пребије мачку! Та могућност постоји ,али у цртаном филму! Ипак гледајући све ово што нам се дешава задњих десетак година,чини ми се да је владајуће елита ,стварно и умислила да је све ово цртани филм,а они главни јунаци који из ''ACME'' компаније,могу да поруче тренутно решење за све проблеме који постоје,само притиском на дугме!

Lalo NS

pre 12 godina

U protivnom jednodnevni strajk gladju u privatnoj bolnici uz lekarsku negu i infuziju.
P.S. Bulevar Ratka Mladica
P.S.S. Sigurna Kuca za Ratka mladica
Vole vas Aco, grobar Tomo i presjednik Boro u koaliciji poslije sljedecih izbora, a sve na osnovana koje su podigli Slobo i Vojo.

Kolja

pre 12 godina

Normalno da se boje izbora, pa cime da se pohvale? Nisu pohapsili batinase, ubice novinara, nisu sredili zakon o denacionalizaciji, rasprodali su privredu tek tako! A sad 11 godina kasnije kada se narod osvestio, nemaju adute pred izbore, i sad je prpa!

centurion

pre 12 godina

ko je glasao za nezaposlenost, plate nize nego 2008, beneficije elita i kaze da je sve u redu, pa ja ne znam... ne bih da etiketiram, al meni to ne deluje sve na mestu, mozda sam ja lud?

jao majko

pre 12 godina

Poznavajuci inteligenciju prosecnog srpskog biraca,moguce je da ovi i dobiju izbore! Populizam,a iza vreli vazduh! Ali,ako se to desi,tek cete onda videti u kom ste problemu. Dok im ova koalicija direktno cini uslugu
svojom nesposobnoscu i ne samo sa tim,dug je spisak!

sandra

pre 12 godina

Ova vlast se boji izbora! Ne toliko zbog cinjenice da ce ih izgubiti. Strah je prisutan, u redovima vladajuce koalicije, iskljucivo jer se boje sta ce sve isplivati na povrsinu, kada vlast uzme neko drugi. Kada pocne da se sumira celokupni rezultat njihove vladavine, pa izadje na videlo svaka malverzacija!

Стево З

pre 12 godina

Господине Вучићу, морате разумети, у страху су велике очи. Да су они стварно сигурни у себе, не би се оволико батргали у сопственој прашини.

karamelica

pre 12 godina

Kod mene se kaže pas koji laje ne ujeda,tako i ova vlada samo nam pričaju bajke i basnice za malu decu a vode nas u sve veću dubiozu! kada su već toliko popularni čega se plaše na novim izborima?

Sebiny

pre 12 godina

Meni svejedno, mislim sva ta prica oko izbora, i tome slično...Posla nema pa nema, a novi izbori nece nista resiti samo ce sjahati Kurta a uzjhati Murta ili ce Kurta jahati jos jedan krug!

Saša @ EU NL

pre 12 godina

Vlast ima mandat koji je dobio od glasaca nakon poslednjih izbora, sastavljena koalicija vladajuce vecine je bila jedina moguca na osnovu izbornih rezultata i konsenzusa izbornih programa vladajucih stranaka. Dok god ova vladajuca vecina ima vecinsku podrsku u aktuelnom sazivu skupstine na osnovu izbornih rezultata, ona ima legitimitet da sprovodi koalicioni sporazum do kraja mandata. Poziv za vanrednim izborima u ovakvoj situaciji jednostavno nije realno i neozbiljno je.

Карамел

pre 12 godina

Реалност је да постоји довољно велики проценат у истраживању јавног мњења да владајућа коалиција засигурно добија поверење грађана Србије, избори би се одржали ове недеље! Али све те изјаве Премијера и његових министара су само испитивање народа да виде како ће реаговати! Чиста калкулација... Нажалост, грађани не могу да утичу на дан избора већ само на изборни резултат...

macak

pre 12 godina

Vladajuca koalicija se malo zaigrala, pa daje sebi za pravo da ocekuje pobedu na izborima. Ne zelim da prognoziram ko ce pobediti, ali znam da vladajuca koalicija nema nikakve sanse! Sve je bolje od njih! Svaka varijanta je vise dobrodosla i nista nije toliko pogubno za Srbiju kao oni!

knedla

pre 12 godina

Gospodine Vucicu, valjda vam je jasno da gradjani Srbije svaku njihovu poruku shvataju kao bezobrazluk i licemerstvo! I kada premijer izjavi da ce biti bolje i kada kaze da ce oni ponovo pobediti, biraci znaju, smeju se i cekaju izbore. I na tim izborima cemo dici svoj glas, da se vise nikad takvi ne docepaju vlasti.

Beloved

pre 12 godina

Ovi su blago je reći katastrofa, ali ako ste im vi (SNS) alternativa onda je ova zemlja u ozbiljnom problemu ! Za vas ne bi glasala ni u ludom besu.

Goran

pre 12 godina

"Vlada Srbije u prethodne 3 godine je pokazala nesposobnost, nestručnost, partijsku nekoherentnost i želju za sticanjem što većih ličnih, partijskih privilegija i moći"

Mislim da ovo zaista vise nemoze niko da ospori, ova vlada je uspela da bude gora cak i od Zivkoviceve cuvene sila boga ne moli vlade.

Ono sto nama (narodu) i dalje ne ide u prilog je sto nemamo alternativu, sve se svodi na iste likove sa razlicitim maskama, Srbija odavno nema politicare koji ce brinuti o narodu i zaista ici u pravcu prosperiteta cele drzave.
Na sledecim izborima mozemo glasati samo za manje zlo, jer su svi uzasni.

sasar

pre 12 godina

Eh Vučiću, pravo zboriš. Pa gde bi nam kraj bio da smo te tako pametnog slušali pre 5, 10, 15 godina. Za početak pokrenite sve tužbe koje ste najavljivali protiv odgovornih (jer uvak mašete gomilom papira - dokaza) pa će vas neko i doživeti za ozbiljno. Ovako, ništa. Vaš celokupan nastup je zasnovan na tužno-kiselo-ozbiljnom licu i rečenicama tipa: zna Srbija... Ajd' promenite nešto.
P.S. Nisam član nijedne stranke i nemam ništa protiv izbora!

Miki Maus

pre 12 godina

Više obmane, pretnje i lažna obećanja ne prolaze kod glasača. Tako, da gospodo iz vlasti, moraće te da posegnete za drugim metodama. Ali svejedno, loše vam se piše.

Цоје

pre 12 godina

Апсолутно! Да се не боје за своје фотеље и позицију, не би се толико ни рекламирали и промовисали. Не би сваки дан износили неистините приче, замајавали народ лажима и обманама. Ситуација је све гора, а они себи дижу реитинг неким небулозама. Али не смеју они толико да ризикују и попусте да распишу изборе што пре. Власт је власт, и тај колач се не сме испустити ни по коју цену, а они су свесни тога да су им мале шансе и да народ није слеп.

Brka

pre 12 godina

To je samo bledi blef vladajuce koalicije. Da su toliko sigurni i da veruju u to sta pricaju davno bi raspisali izbore. Znaju da nemaju sa cime da izadju pred narod. Nista nisu uradili osim sto daju prazzna obavestenja. Izgubice izbore samo tako.

bandere cekaju

pre 12 godina

I ja hocu odmah izbore. Ali necu glasati ni za vas a ni za jedne ponudjene. Precrtacu listic. I tako redom dok se ne pojavi neki koji nije iznikao u vremenu od zadnjih 20 godina./Mislim da bi bilo u redu da se pojave komunisti-da ne bude zabune, komunisti i socijalisti nisu isto/

Саленце

pre 12 godina

Кратко и јасно! Ако сте убеђени у своји снагу,чик се покажите! Хвалоспеви које власт сама о себи изриче свакодневно,не би ли тиме успела да некога убеди у своју снагу,способност,одлучност су идентични покушајима миша да пребије мачку! Та могућност постоји ,али у цртаном филму! Ипак гледајући све ово што нам се дешава задњих десетак година,чини ми се да је владајуће елита ,стварно и умислила да је све ово цртани филм,а они главни јунаци који из ''ACME'' компаније,могу да поруче тренутно решење за све проблеме који постоје,само притиском на дугме!

cilavert

pre 12 godina

vecina gradjana srbije zeli izbore ,a na njima promene ,a vlast nema sluha da poslusa svoj narod, zakljucak je jasan bice kaznjeni porazom na izborima ,zelimo promene.

Dzoni

pre 12 godina

Da ne moraju oni nikad ne bi ni raspisivali izbore. Jer pobogu oni su najsosobniji i najbolji na svetu, samo ne znam što nam ovako loše ide kada su oni takvi.

Ivana

pre 12 godina

Pod hitno raspišite izbore, potrebne su nam nove političke strategije, nove političke ideje.Vlast nam je uništila sve državne institucije,formirali su nove koje su odlična podloga za širenje kriminala i korupcije u našoj zemlji. Sadašnju vlast ćemo pamtiti po njihovim aferama i lažnim privatizacijama luke Beograd, NIS-a,Aerodroma. Nama su neophodni izbori.

Panta

pre 12 godina

Ako se ne probudite iz zimskog sna, izbora neće biti. Samo spavate bre!
Više enrgije, novi ljudi, važnije teme. Ne uzimaju vas za ozbiljno!

karington

pre 12 godina

Izbori su sve blizi i vlada mora da umiri savest, ali i svoje glasace, ustvari ono sto je ostalo od njih. Zato se frljaju svakakvim izjavama i pokusavaju da odrze neki optimizam po pitanju izbora. Sve je to naravno uzalud!

Klavir_Stimer

pre 12 godina

Ma, pucaju iz praznih pusaka! Misle ako kazu da ce pobediti da ce time nest postici! Zna se da nema nista od njihove price. Prazna kao i uvek! Neka to dokazu! Neka zaista raspisu izbore odmah i uzmu novi mandat!

Radule Milankovic

pre 12 godina

Ma, kakvi sigurna! Boje se oni izbora vise od bilo cega drugog! Ovo sto govore da su sigurni u izbornu pobedu je sam los trik madjionicara u pokusaju. Jer da bi osvojili vlast oni zaista moraju biti madjionicari!

Petar

pre 12 godina

Јесте да владајућа коалиција има грешака, пропуста, недоследности и које-чега другог лошег, као што наводи овај Шешељев бивши јуниор, што јест'- јест'.
Али ко још, ако је словестан, може да гласа и поклони поверење странки коју води пренемагач, предускршњи Кобајаги-Ганди, љубитељ ускршње јагњетине, бивши (?) топ-радикал уз помоћ ове Шешељеве бивше (?) топ-узданице који даде ову изјаву????!!!!
Њихова обећања су прелепо бајковита, али исто толико реална као и бајке, а базирана су на критици актуелне власти, док програм, разрађен на основама политичко-економске и социолошке науке, никада не видесмо.
Изборе би требало одржати већ у следећу недаљу, да једном коначно виде где им је место.

Simo

pre 12 godina

Tesko je ocekivati da ce vlast raspisati izbore na zahtev naprednjaka iako je taj potez i vise nego potreban i u interesu Srbije. Naravno da su demokrate u losoj situaciji sa neispunjenim obecanjima sto je samo podrilo vec uzrmanu koaliciju ZES-a, a gradjani Srbije za 3 godine njihovog upravljanja nisu osetili nikakav boljitak u standardu zivota. Na kontu toga realno je ocekivati da ce naprednjaci uci u izborni ciklus sa vecom prednoscu u odnosu na demokrate, a ko ce izvesti vise glasaca ce biti presudno za buducu vladu.

kartmen

pre 12 godina

A ako si ti Vučiću toliko siguran u to što pričaš onda sedi ispred skupštine i štrajkuj žeđu jedno mesec-dva pa da ti raspišu izbore.

Milutin

pre 12 godina

Jedina pametna stvar sto aktuelna vlast moze da uradi jeste da raspise izbore, ali ti izbori ce ih kostati slobode,fotelja,novca, blago receo "kako doslo tako i otislo".

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Vidi ti njega ?
Ne brine ga to sto njegov "heroj" Ratko Mladic cije je letke do tu "onomad" lepio po trgovima izjavljuje "da nema novca za svjoju odbranu" nego se brine o "slobodnim nagadjanjima" i "verovanjima" Premijera Cvetkovica da ce opet pobediti na sledecim izborima, umesto da organizuje prikupljanje novca za odbranu svog "heroja" ?
Ili mozda Ratko Mladic vise ne donosi glasove biraca ?

beznađe

pre 12 godina

biće prave PROMENE ako posle izbora Srbijom zajaše Vučić i njegov šef Toma Isposnik, pa čuveni ekspert za korupciju Velja Ilić, ili šampion socijalne pravde Aleksandar Julin. Kakav "izbor" imamo bolje da ni ne bude izbora, samo se potroše ogromne pare za reklamiranje i sveopštu međusobnu pljuvačinu u medijima a od promena naravno ne bude ništa. Stanje je tragično, a biće još i mnogo gore...

petar

pre 12 godina

JA cu da glasam za onu stranku koja ce da me ubedi da ce da pohapsi sto vise lopova i krupnih, ali i onih malecnih, sto kraduckaju kako rece ne tako davno, jedan bivsi ministar...
Jedino sto ne vidim da neka od postojecih stranaka ima to u ponudi...
lako je izracunati, bar okvirno, koliko su nas pokrali od 2.000 /ne dajem pomilovanje onim ranijima na vlasti, da se razumemo, samo bih opet sudio ovima sto sada vladaju jer nisu sudili njima vec su se uortacili /jer je dug 22 milijarde evra a nisu uradili nista za te pare...Naravno, treba oduzeti i svu nezakonito stecenu imovinu...
Dakle treba naci posten i uman svet, u ovoj Srbiji,i formirati novu stranku...
Kad bi Brankica bar htela da je oformi pa da probamo...
Iako, koliko je lopova tesko da bi stranka POSTENA SRBIJA preskocila i cenzus...
Pozdrav

miluTinac

pre 12 godina

Mnogo su nam obećavali pre izborne kampanje a za ove tri godine su nas samo bacili u još veću dubiozu. Rekao sam sebi da više nikada neću glasati za DS! Dosta je bilo laži i prevara!

Nemanja011

pre 12 godina

Tacno tako, nek raspisu izbore!
Kad gradjani uporede program vladajuce koalicije, premda ne postoji, sa programom SNS-a, kad Palma i Skundric stanu naspram Zorane Mihajlovic , po pitanju rudarstva, a Dinkic i Djelic naspram Jorgovanke, po pitanju ekonomije, odluka ce biti vise nego laka.
Naravno, duel odluke ce biti izmedju predsednika gradskih odbora DS-a i SNS-a, Sapica i Stefanovica!
Stefanovic: Ekonomija...nezaposlenost...gradnja...komunalna pitanja...poljoprivreda...bla bla bla...
(nakon 2 sata)
Sapic: Paaaa, ja sam jednom dun'o loptu preko pola bazena...eto...

Auh...

Simonida

pre 12 godina

Zivotni standard gradjana je nizak za potrosacku korpu je potrebno sve vise novca a plate su sve manje a pored osnovnih zivotnih namernica i ostale stvari poskupljuju komunalije, skolarine…

Lalo NS

pre 12 godina

U protivnom jednodnevni strajk gladju u privatnoj bolnici uz lekarsku negu i infuziju.
P.S. Bulevar Ratka Mladica
P.S.S. Sigurna Kuca za Ratka mladica
Vole vas Aco, grobar Tomo i presjednik Boro u koaliciji poslije sljedecih izbora, a sve na osnovana koje su podigli Slobo i Vojo.

mephisto

pre 12 godina

Od danas pa do kraja maja, u svim medijima, mozete pratiti najnovije epizode serije "Opstanak"! Glavne uloge: Boris Tadic, Mirko Cvetkovic...

pera detlic

pre 12 godina

Vucko nisi u toku. Samo ove gosine su vec zaduzili preko jedne ipo milijarde ne racunajuci izdate obveznice i druge hartije. Dugovi su toliki da se opoziciji ni slucajno ne isplati da pobedi na izborima. Svi krediti su godinama ugovarani tako da isplata pocinje 2013. godine i nadalje.

Bozo

pre 12 godina

G-din Vucic i svi koji prizivaju prevremene izbore mimo skupstine cine neustavnu i nezakuonitu radnju. Zna se kad se raspisuju prevremeni a kad redovni izbori i ko ih raspisuje. Necu da ovde objasnjavam kad se to radi, posebno G. Vucicu koji to zna a pali narod svojim neregularnim pozivima na izbore, a narod k'o narod ne znajuci pravila lako se pali.
G. Vucicu obori vladu u skupstini, ali posto to ne mozes, sacekaj istek 4-godisnjeg mandata ove vlade. I mene oni nerviraju ali cu da sacekam redosled stvari.

centurion

pre 12 godina

ko je glasao za nezaposlenost, plate nize nego 2008, beneficije elita i kaze da je sve u redu, pa ja ne znam... ne bih da etiketiram, al meni to ne deluje sve na mestu, mozda sam ja lud?

Kolja

pre 12 godina

Normalno da se boje izbora, pa cime da se pohvale? Nisu pohapsili batinase, ubice novinara, nisu sredili zakon o denacionalizaciji, rasprodali su privredu tek tako! A sad 11 godina kasnije kada se narod osvestio, nemaju adute pred izbore, i sad je prpa!

Zare

pre 12 godina

Nego sta nego nece vladati! Idu pravo u opoziciju i u sudove, a ne na vlast! Dosta su nas potkradali ti politikanti i prodavci magle. Srbija je u sramotnom stanju, gde je ranije bila. Mi smo 30% ispod nivoa iz 1989 ! Znate li koliko je potrebno vremena da se to anulira i dovede na neki razuman nivo?

mephisto

pre 12 godina

tadic je se hvalio da svima sme da izadje na crtu, da je Dorcolac... sad vidimo da je to sve, kao uostalo i sve sto pgovore, samo prazna prica!

Lady D

pre 12 godina

Ja mislim da se svi iz DS-a nalaze u nekom svom irealnom svetu. Zar ne mogu da shvate kako nemaju podršku u javnosti , nego i dalje nastavljaju sa svojim besmislenim izjavama, praznim obećanjima, praznim pričama. Što više vremena prolazi, gubiće svakodnevno i ovo malo glasača što im je preostalo. Ako su ubeđeni u pobedu, nek raspišu izbore?

nikolica

pre 12 godina

apsurdno je postalo dokazivati aksiome - jasna je svima trenutna politička scena srbije. Samo je Milošević bio nesmotren pa raspisao izbore kad je izgubio podršku nacije.
sačekaće ova vlast još neko vreme jer "bog zna, možda se desi neko čudo -možda pronađu naftu, milionsko blago kao oni u Indiji".
činjenica je samo da je srbija svakim danom sve dalje od EU, da ekonomski propadamo gore nego Grčka, da je narod sve siromašniji, da su institucije ruinirane....
NEKA JE NEBO NA POMOĆI BUDUĆIM VRŠIOCIMA VLASTI.

Stiv

pre 12 godina

Te tri milijarde su kap u casi, sto Dinkic ne kaze sta je bilo sa parama sa Kipra? Ili sta se desava sa Mrkinim megalomanskim projektima? Gde su sada odgovorni za aferu Aerodrom? Gde su Janjusevic i Kolesar? Sada vam je jasno zasto se boje izbora, jer su im izbori dragi koliko i giljotina!

Zare

pre 12 godina

Evropska unija nas nece nikada primiti sa ovakvim pravosudjem, korupcijom u svim nivoima vlasti, sa nacionalizovanom imovinom, neresenim teritorijalnim pitanjem... Mi smo gomila novih problema za njih, i poslednja stvar koja im treba u ovom trenutku! Da ne pominjem siromastvo i kriminal.

citaj - sa DS

pre 12 godina

Vrlo afirmativni komentari prema SNS-u, sem par niko i ne napada Nikolica. Mnogo je drugacije kad se oglasi DSS, tad sve pljusti od uvreda. Pitam se zasto... Mozda oni koji kreiraju javno mnenje vec dobro znaju sa kim ce SNS u koaliciju posle izbora

Dr Mike

pre 12 godina

Vucicu,pusti sad drzavu...Znas li ti koliko je jos godinu dana u fotelji?Pricacemo o izborima ima vremena,daj jos malo da cerupamo! :D

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Vlast trenutna je sposobna jedino za to, da istu drži, da je koristi isključivo za svoj groš, čitaj korist, i ništa pod milim bogom ne radi, niti ih interesuje da nešto menjaju, iako je otišlo sve do djavola.
Dakle, vlast je katastrofalna, a opozicija po mom sudu još gora i skandaloznija.
SNS je stranka totalno nezainteresovana da išta menja u sistemu vlasti, nemaštovita do neba i vasione...istu stranku vode dva izraubovana i energetski, umno totalno potrošena čoveka, i na svakom koraku se to da videti.
SNS i pored totalno nesposobne vlastii ne ume, ne uspeva da se nametne narodu, biračima kao ozbiljna alternativa aktuelnoj vlasti, a znači samo jedno: njima veruju samo članovi stranke i kadrovi koji su se tu doteturali iz drugih potrošenih stranaka koje su na umoru.
Najveći hendikept SNS-a je taj, što je vode DVA takozvana "prelamača mozga", koji više ne znaju za šta se bore, obzirom da su se do juče borili za 360 stepeni drugačiju stvar.
U tom konteksu običan narod više ne veruje ni vlastima ni opoziciji, zato u Srbiji imamo politički i ekonomski status kvo, gde se samo čeka da se ceo sistem sam uruši od sebe, jer nema kritične mase da tu išta promeni uskoro, a možda ni nikada.

moj glas

pre 12 godina

Moj glas ce dobiti onaj ko obeca da ce sve pohapsiti i obelodaniti afere. Sve onako javno, preko javnog servisa zvanog RTS. Pa neka bude ko god hoce, bez rasmisljanja zaokruzujem. Ako takvog ne bude, uopste me ne ineteresuje, ponistavam listic i kraj.

M-moravac

pre 12 godina

Izgubili smo svaku nadu i poverenje u vladajuću koaliciju, jer je za celu ovu prethodnu deceniju urađeno vrlo malo ili čak ni malo od onog što su obećali i što smo s pravom, verujući im, od njih očekivali. Dosta nam je više takve dobre vlasti i boljeg života o kom pričaju zadnjih 10 godina, pustite nekog drugog da vidimo da li može Srbiju da izvuče iz bede u koju ste je vi trenutno vladajući uvukli!!!

jao majko

pre 12 godina

Poznavajuci inteligenciju prosecnog srpskog biraca,moguce je da ovi i dobiju izbore! Populizam,a iza vreli vazduh! Ali,ako se to desi,tek cete onda videti u kom ste problemu. Dok im ova koalicija direktno cini uslugu
svojom nesposobnoscu i ne samo sa tim,dug je spisak!