Petak, 13.05.2011.

14:32

Koštunica: Vapaj za novom vladom

Lider DSS Vojislav Koštunica smatra da su vanredni izbori i obrazovanje nove vlade jedino rešenje za loše stanje u kojem je Srbija.

Izvor: Beta

Koštunica: Vapaj za novom vladom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Poter

pre 12 godina

Свако ко воли своју земљу и свој народ гласаће за Коштуницу јер је он једина искрена политичка фигура код нас. Они који не користе своје писмо при писању коментара признају да им је туђе милије па немају право да дискутују о судбини ове земље.
(cccc, 13. maj 2011 22:42)

Doticni gospodine cccc..?
Lepo si rekao za coveka da je samo figura,dok u iskrenost i postenje istog,a i u tvoju ljubav prema otadzbini, posumljo bi i piligraf sigurno.

Kada je rec o pismima oba su u sluzbenoj upotrebi,sto nije smetalo ni
Kostunici,neznam samo odakle ti inspiracija za tu vrstu nacionalizma?

Aleksandar Grozni

pre 12 godina

Svi vi kao volite Srbiju volite narod i sve radite radi naroda inace nebise bavili politikom,sijemi ga djura.Velike pare vas spajaju,neogranicena moc na vlasti,konbinacije koliko hoces,kolubara na svakom koraku,milioni evra slijuse u raznorazne racune daleko od voljene Srbije,a napraviliste od jedne diktatorske stranke more ogranaka pa ste sada kao razliciti i nudite kao razne opcije ovom narodu.Vas program je moc, novac,privilegije,nedodirljivost,mucke,prevare,kolubare pa bar jednom javno kazite za ovaj program,naravno posto date izjavu u sudu.

Miloš Ilić

pre 12 godina

@peca, 13. maj 2011 16:50
Njegovo upravljanje državom bilo je ravno vožnji automobila pod ručnom kočnicom.Sve se odvijalo "sa 30 na sat".

Sada idem duplo brzze (60 na sat) ali u rikverc.

sasa jokic

pre 12 godina

Pazi Ti ovog coveka, kaze idu u EU kao da je crkava?! A sto je to crkva tako bitna pa je uzimas za poredjenje? Ti si u crkvu isao, a kad izadjes iz nje kriminal preko glave. Sada kada su poceli da hpase Ove sto su krali za vreme Tvoje Vlade kukas kako ne moze vise, kako mora nova vlada?! Cvetkovicu pojacaj obezbedjenje, Ovaj izgleda opet hoce na vlast!

cccc

pre 12 godina

Свако ко воли своју земљу и свој народ гласаће за Коштуницу јер је он једина искрена политичка фигура код нас. Они који не користе своје писмо при писању коментара признају да им је туђе милије па немају право да дискутују о судбини ове земље.

shone

pre 12 godina

Ne znam nisam pametan koga da izaberemo,a da nam bude bolje jer ni jedna partija nema snagu da sama sastavi vladu i fakat je da uvek budemo zrtve koalicija.mada mislim da je red da neke stranke,a na prvom mestu DS nestanu sa scene.

Siniša

pre 12 godina

(Realni birac sa novcanikom, 13. maj 2011 16:43)

- Nasledio unuk kuću od dede i živeo lepo dok lovu nije potrošio, a onda kaže - što nemam još jednu kuću da prodam pa da...da investiram u posao...
- E' nema više šta da se proda, pa da se deli-troši lova...nema više, sve je prodato, opljačkano...vidimo kroz ove istrage gde je lova završila, a to je samo 5%, vidimo i Koštunicine i Veljine ljude koji su danas bogataši, a bili su niko i ništa, došli sa na vlast sa pocepanim cipelama i u jugićima, a izašli sa brojnim deviznim računima, nekretninama, preduzećima i džipovima...
- Pogledajte koliki je bio dug Srbije 2004, a koliki je 2008 - za više od 10 milijerdi evra veći. Gde je potrošena, završila, tolika lova? Da su barem napravili autoput, pa da znamo. Da su barem uložili u preduzeća, zapošljavanje, pa da znamo...Da su...
- Ostavili su prazan budžet, sa dugovima, najviše putarima...i pobegli sa lovom...
- šta se sada pravite pametni, kao da svetska kriza ne dotiče nas, kao da smo bili visoko razvijena zemlja, kao da nismo pre krize imali 600.000 nezaposlenih i isto toliko na rubu siromaštva...
- Platu isplaćuje kupac, a ne poslodavac, poslodavac samo prosleđuje novac, ako nemate kupca za vašu robu-uslugu nema plata, nema proizvodnje, nema radnih mesta...to je valjda svima jasno.
- Ja, kao i mnogi građani, za vreme Koštinice nisam imao ni tih tvojih 48.000 dinara, ni auto, nisam ni na more išao...a imao sam dok banda nije ubila Zorana, dok nisu preuzeli vlast i opljačkali državu. I sada je sve došlo na naplatu.
- Ako misliš da sam zadovoljan sa Tadićem, grdno se varaš, ali mi Koštunicu, Velju i ekipu ne spominji...oni treba da budu interesovanje tužilaštva, sudova...
- Ima Srbija mnogo pametnih, sposobnih i poštenih ljudi, ali od ove bagre ne mogu da dođu do izražaja, nemojte da glasate za pomenutu ekipu, pa kad ne pređu cenzus nestaće sa političke scene, to je rešenje, sve drugo je propadanje.

Miki

pre 12 godina

@voja bas ce ti neko poverovati da si dobio toliko pluseva :-) stvarno ne mogu da verujem da te nije mrzelo da brises "kolacice" i lupas sebi pluseve...

Vlada

pre 12 godina

Za vreme Kostunice se zivelo bolje iskljucivo zbog situacije u svetu. Nisu "zuti" bili na vlasti u Grckoj, Spaniji, Portugalu pa da i oni udju u ogromnu recesiju. I tamo se mnogo bolje zivelo dok je kod nas bio Kostunica. Jednostavno, mi zavisimo od novca sa zapada, ako nema tamo, nema ni ovde, tako da je glorifikacija vremena Kostunice cista zamena teza. Ali neka, narod ne zna za bolje nego demagogiju.

lola

pre 12 godina

Hoće li više da nas napuste ovi metuzaleni i strani plaćenici? Da li je moguće da su svi ovako isti i da svi imaju iste domaće i strane finansijere i pozicija i opozicija.. Narodu je dosta ovog pozorišta, koje ga preskupo košta...Da li su oni uopšte svesni da su SMEŠNI::

Samouticajan

pre 12 godina

"Ja mislim da će građani Srbije ispoljiti taj realizam na izborima, i odupreti se pokušajima da se spolja utiče na najkrupnija unutrašnja pitanja"
Ovo smo vec gledali kod Milosevica, a i kod Kostunice. Kao "nagradu" Milosevic je dobio bombe i izbacivanje sa Kosova, a Kostunica je dobio proglasenje Kosova za nezavisnu drzavu kao i Crne Gore.
Bojim se da postoji jos "nagrada" - Sandzak, Vojvodina,...
Zamolio bih da me isti vise ne brane na njihov nacin od uticaja spolja. Neka to prepuste nekim drugima koji to rade drugacije.

Žaki

pre 12 godina

Ovo je čovek kojeg je Milošević finansirao da bi izašao iz koalicije ZAJEDNO podkraj 90'ih. Ovo je Miloševićev čovek i zato je sistem iz 90’ih opstao neokrnjen pojavom ove osobe. On je duhovno čedo raznih “sedih otaca nacije” iz SANU-a...poznatih aktivista ozne i udbe tamo nekih 50'ih godina. (Ja bio ubeđen da je smireni i ponizni Sveti Sava otac nacije, a sad čujem da su to posleratni bezbožnici kojima je, pošto za njih Boga nema - sve dozvoljeno!?) Zato mi je veoma loše kad ovoga gledam kako prosipa maglu; vređa me njegova pojava; demagogija i gluma mudrosti. Uobraženi pajac! Umislio neku "nebesku srbiju" sa još kojekakvom pseudo-pravoslavnom bulumentom kojom je okružen; sve go id...nesrećnik do nesrećnika. Glume neko nebesko dostojanstvo a stavljaju se u zaštitu zločinaca!? Zaboravljaju da zemlja ne pripada ljudima nego Bogu i On zemlju daje kome on hoće ako mu se to prohte i ako mu se pojedinac ili narod zgade. (uz dužne ograde da nisam Božiji advokat – ovo su samo lične opservacije na ispovraćanu neo-pravoslavnu maglu ove osobe). Mi smo samo gosti na ovoj planeti. Kada je Bog Jevrejima uzimao zemlju i davao je njihovim neprijateljima Filistejima, Jevreji to nisu mogli da spreče! Kako Boga da sprečiš u njegovim namerama? Morali su da se ponize i pred NJim i pred ljudima...a ne da glume nekakve nebohodače i nebeske miljenike. Morali su da stišaju nadmenost i oholost a ne još da je podstiču u ime nekakvog samo ovome znanog srbovanja i odmaštanog dostojanstva. Ovaj demagog umišlja da je Bog blagonaklon prema crvenim beretkama i njihovim zločinima, prema ubistvu Premijera i ostalog nesrećnog sveta! On brani crvene beretke i ostale kriminalce!? O zabludelog čoveka! I on i Amfilohije su umislili da je dovoljno da pucneš prstima i Boga pozoveš kao konobara da malo vazdigne srpstvo; i time se rugaju i Pravoslavlju i Savi i Simeonu i mnogim svetima koji su prema Istini (a Bog je Istina) imali poniznost, molitvenost i blagost...između ostalog i prema neprijateljima. Amfilohije bi još da prospe i malo ognja na neke nesrećnike, kao da nikada nije otvorio Apostolska pravila i pogledao 27. glavu istih. (Koga interesuje ima na web-u) Šta reći dalje ovom čoveku? Idi bre više u istoriju... penzioniši se... pecaj... nemoj da nam više pomažeš za ime Boga!

bezimena

pre 12 godina

Ma šta mi reče!?

Ti si, "Tine",licemeru i kvazi demokrato, sa "Radojkom" (V.I) jedva prešao cenzus (više nećeš), a para je za tvog vremena bilo malo, jer si pravio rasprodaje sa GRATIS dodacima i nagradma svojim stranačkim i koalicionim partnerima (koji se hapse zbog MILIONA EURA koje su u svojoj beskrajnoj pohlepi opljačkali), dok su gradjanima padale mrvice sa stola! Proizveo si preko 100 AFERA i posle tebe, ostala je PUSTOŠ, još PAR vrednih firmi i nema više!

Sram te bilo štetočino, zbog tvoje nesposobnosti je CG napustila Srbiju a KIM proglasilo nezavisnost!

p.s. Srbiji trebaju NOVI LJUDI sa novim idejama i energijom, svi dosadašnji vlastodršci i vlastoljupci su, zbog 20-godišnje zloupotrebe poverenja gradjana i laži kojima su isto sticali, zaslužili da odu na smetlište istorije, i to nakon što omrse zatvorske rešetke!

Rale

pre 12 godina

Ma sta kazes..."Vapaj za novom vladom"....ili vapaj za foteljom. Pa da nam je ovaj bio na vlasti od 2008 (ne daj boze), ponovila bi se i'93, a kamolio bolju standard. Kako li je on zamisljao da nam bude bolje, kada je svima ostalima lose (donekle od ostalih i zavisimo). Neka hvala. Od dva zla, biram ono manje.

peca

pre 12 godina

Ako je ikada neko imao takvu šansu da na mestu predsednika bivše savezne države Srbije i Crne Gore, a potom i na mestu premijera samo Srbije, nešto veliko i grandiozno učini i za državu i za narod, onda je to bio
Vojislav Koštunica. Njegovo upravljanje državom bilo je ravno vožnji automobila pod ručnom kočnicom.Sve se odvijalo "sa 30 na sat". I sada
nam se opet isti vozač i njegova brzina nude kao spasonosno rešenje nabrajajući šta je sve bilo dobro dok je on "vozio". Nije dobro bilo
NIŠTA !!! I ako tu vožnju sa njim ponovimo zaista ćemo biti jedinstveni
fenomen: survaćemo se u PROVALIJU "sa 30 na sat".

crnac

pre 12 godina

E pa ovo vise vredja inetligenciju,pa o cemu mi pricamo?!
Koja bre nova vlada,svi ste vi isti,razlike nema,ovim ljudima,tj svim kvazi politicarima treba da se zabrani ulazak u Srbiju,neka idu da spasavaju,Libiju,Egipat,nama su vec dovoljno "pomogli",sve sam go´ lopov!!!
Ovo stanje vise ne moze recima da se opise,tolika gorcina,nemoc se sakupila u ljudima da vise ne znamo gde udaramo...
Ovaj je odavno trebao da vuce bukagije.

voja

pre 12 godina

Činjenice govore: ZA VREME KOŠTUNIČINE VLADE SMO ŽIVELI NAJMANJE 50% BOLJE !!!
Sadašnja Vlada je "uspela" da unazadi drastično Srbiju i njene građane - po tome je stvarno LIDER U EVROPI.
Ko god da dođe na vlest posle "žutih" , biće sigurno bolje, JER GORE OD OVE VLADE NE MOŽE!!!

Gradjanska Drzava

pre 12 godina

A vapaj nas obrazovanih gradjana je da ovaj doticni doktor pravnih nauka sa njegovim kabinetom bude konacno procesuiran u Srbiji, za sve sto je radio i sto su radili od podrske oruzanoj pobuni crvenih beretki, pa do dilovanja preduzeca po kabinetima .
Izbori ce sve iznanaditi a jedna nova moderna Srbija sa svojim gradjanskim drustvom i gospodom Srpskim seljacima ce procesuirati sve sto treba da se procesuira u Srbiji.
I nece biti narukvica znajte to jako dobro .

Rade

pre 12 godina

E moj Kostunica Dr.,uvek te jedno isto kao i eventuelni
koalicioni partner, jer i jedan i drugi zelite raditi
posao za koji niste dorasli.

Realni birac sa novcanikom

pre 12 godina

Ovako cu pred odlazak na biraliste:

Pogled u novcanik 2008. - 48.000.
Pogled u novcanik 2011. - 48.000.
Pogled na komunalije 2008. - 3.700 din.
Pogled na komunalije 2011. - 6.100 din.
Pogled na evro 2008. - 78 din.
Pogled na evro 2011. - 100 din.
Pogled na letovanje 2008. - Grcka.
Pogled na letovanje 2011. - Ada Ciganlija.
Pogled na auto 2008. - Klio.
Pogled na auto 2011. - stoji Klio, nema para za benzin i servis.

Sve ostalo su prazne price. Mogu da me plase do sutra. Mogu da mi pricaju proevropske price, nova radna mesta, investicije. Mogu da opet vrte macke, medvede, sta li. Mogu da izmisljaju razne afere po svim novinama. Mogu da ga pljuju nesigurni koliko hoce po coveku. Glas Kostunici.

Aleksandar

pre 12 godina

Ja se slazem da je ova Vlada katastorfalna i da je u Srbiji situacija gotovo beznadezna za jedan duzi vremenski period ali nemojte samo ti i tvoja lopovska patriJotska ekipa da nas spasavate. Ti si gore zlo za Srbiju od Seselja i Milosevica u paketu! A sve u ime Srbije, strasno... i shvati Kosovo nije deo Srbije, ovaj narod ne vapije za Kosovom, ovaj narod hoce da radi i da zaradi da bi normalno ziveo. Nama treba racionalna, gradjanska politika, a ne kvazi patriotska, lopovska iracionalna, zasnovana na mitovima i lazima.

Bgd

pre 12 godina

Jeste vapaj za NOVOM vladom ali bez svih vas, već potrošenih političara bez ikakve vizije i koncepcije, opsednutih samo sobom i svojim sebičnim interesima. Puna su vam usta Srbije i srpskih interesa a na svakom koraku uništavate i pljačkate ovu državu i njen narod. Srpski političari su gori od najgore elementarne nepogode

Beloved

pre 12 godina

Pazi ko priča o dogmama ! Čovek koji prvo ide kod Amfilohija na brifing da bi znao šta sme da izjavi tog dana. Koštunica Dr.Vojislav oportunista kakvog svet nije video. Možda nam je sada loše, ali pod njim(a) bi nam bilo nepodnošljivo.

jedina solucija revolucija

pre 12 godina

Izbore odmah raspisati, a odrzati u najkracem mogucem roku za mesec i po dana, kakv DECEMBAR i JANUAR pa ovi ce nas toliko zaduziti do tada da ni nasi unuci nece moci da se iscupaju!

Kakva kandidatura za EU, dok mi dodjemo do kandidature ova vlast ce se zaduziti jos MILIJARDU evra sa lihvarskim kamatama kod komercijalnih banaka, pa nijedan pristupni fond EU nam nece pokriti ni kamatu za tu MILIJARDU!

Janko

pre 12 godina

Promene pod hitno!!!Svi politicari propagiraju neke parole sa nekim glupostima koje navodno nemaju alternativu, Narod nema alternativu doveli su sve do ivice propasti!

Vlada

pre 12 godina

Lazna drzava Kosovo - eto to cete slusati gradjani Srbije najvise ako doticni pobedi na izborima. A onda nece biti bitno kakav je PDV, plate, privatizacije i slicno, jer zaboga "Srbija je u ratu". Secam se poslednje godine njegove vladavine, nije prolazio NI JEDAN DAN a da se ne prica o Kosovu, Srbstvu i slicno. Ceca je i tada bila optuzena, ali je umesto u sudnici pevala za mitinzima DSS-a i NS-a. Kolubaru su orobili, ali niko o tome nije ni rec cuo. C market je naprasno otisao u ruke Miskovica, ali opet muk. Kad su se palile ambasade a Beograd se razbijao, palila se dzamija, kome je na pamet padao Koridor 10? Ni tada nije nista izgradjeno autoputa. Kad su OBRAZ i SNP1389 dozivljavali najbolje godine i veliki uspon, jel neko pricao o gradjanskim slobodama?

Pamcenje gradjana Srbije je kratko. Nemojte dati DSS-u sansu da nas dodatno unazadi!

Juga73

pre 12 godina

Treba nam nova Vlada, ali bez tebe... i bez Nikolica i bez Tadica i bez Velje Ilica i bez Vucica i svih koji su imali dodira sa politikom poslednjih 50 godina... Necemo da vas gledamo!

Voša

pre 12 godina

Željni smo ne samo nove Vlade, nego i novih personalnih rešenja. Daj Koštunice i ti i svi ostali koje gledamo 20 i kusur godina sjašite više. Gori ste od komunjara. Dokle više da vas gledamo? Dokle? Dosta vas je bilo! Američki predsednici obave (najviše)dva mandata i odu, a vi? Vreme je za penziju i memoare. Ne želim nikog da vidim više nikog ko je duže od 10 godina u politici.

voja

pre 12 godina

Činjenice govore: ZA VREME KOŠTUNIČINE VLADE SMO ŽIVELI NAJMANJE 50% BOLJE !!!
Sadašnja Vlada je "uspela" da unazadi drastično Srbiju i njene građane - po tome je stvarno LIDER U EVROPI.
Ko god da dođe na vlest posle "žutih" , biće sigurno bolje, JER GORE OD OVE VLADE NE MOŽE!!!

Vlada

pre 12 godina

Lazna drzava Kosovo - eto to cete slusati gradjani Srbije najvise ako doticni pobedi na izborima. A onda nece biti bitno kakav je PDV, plate, privatizacije i slicno, jer zaboga "Srbija je u ratu". Secam se poslednje godine njegove vladavine, nije prolazio NI JEDAN DAN a da se ne prica o Kosovu, Srbstvu i slicno. Ceca je i tada bila optuzena, ali je umesto u sudnici pevala za mitinzima DSS-a i NS-a. Kolubaru su orobili, ali niko o tome nije ni rec cuo. C market je naprasno otisao u ruke Miskovica, ali opet muk. Kad su se palile ambasade a Beograd se razbijao, palila se dzamija, kome je na pamet padao Koridor 10? Ni tada nije nista izgradjeno autoputa. Kad su OBRAZ i SNP1389 dozivljavali najbolje godine i veliki uspon, jel neko pricao o gradjanskim slobodama?

Pamcenje gradjana Srbije je kratko. Nemojte dati DSS-u sansu da nas dodatno unazadi!

Juga73

pre 12 godina

Treba nam nova Vlada, ali bez tebe... i bez Nikolica i bez Tadica i bez Velje Ilica i bez Vucica i svih koji su imali dodira sa politikom poslednjih 50 godina... Necemo da vas gledamo!

Beloved

pre 12 godina

Pazi ko priča o dogmama ! Čovek koji prvo ide kod Amfilohija na brifing da bi znao šta sme da izjavi tog dana. Koštunica Dr.Vojislav oportunista kakvog svet nije video. Možda nam je sada loše, ali pod njim(a) bi nam bilo nepodnošljivo.

Janko

pre 12 godina

Promene pod hitno!!!Svi politicari propagiraju neke parole sa nekim glupostima koje navodno nemaju alternativu, Narod nema alternativu doveli su sve do ivice propasti!

Bgd

pre 12 godina

Jeste vapaj za NOVOM vladom ali bez svih vas, već potrošenih političara bez ikakve vizije i koncepcije, opsednutih samo sobom i svojim sebičnim interesima. Puna su vam usta Srbije i srpskih interesa a na svakom koraku uništavate i pljačkate ovu državu i njen narod. Srpski političari su gori od najgore elementarne nepogode

Voša

pre 12 godina

Željni smo ne samo nove Vlade, nego i novih personalnih rešenja. Daj Koštunice i ti i svi ostali koje gledamo 20 i kusur godina sjašite više. Gori ste od komunjara. Dokle više da vas gledamo? Dokle? Dosta vas je bilo! Američki predsednici obave (najviše)dva mandata i odu, a vi? Vreme je za penziju i memoare. Ne želim nikog da vidim više nikog ko je duže od 10 godina u politici.

Realni birac sa novcanikom

pre 12 godina

Ovako cu pred odlazak na biraliste:

Pogled u novcanik 2008. - 48.000.
Pogled u novcanik 2011. - 48.000.
Pogled na komunalije 2008. - 3.700 din.
Pogled na komunalije 2011. - 6.100 din.
Pogled na evro 2008. - 78 din.
Pogled na evro 2011. - 100 din.
Pogled na letovanje 2008. - Grcka.
Pogled na letovanje 2011. - Ada Ciganlija.
Pogled na auto 2008. - Klio.
Pogled na auto 2011. - stoji Klio, nema para za benzin i servis.

Sve ostalo su prazne price. Mogu da me plase do sutra. Mogu da mi pricaju proevropske price, nova radna mesta, investicije. Mogu da opet vrte macke, medvede, sta li. Mogu da izmisljaju razne afere po svim novinama. Mogu da ga pljuju nesigurni koliko hoce po coveku. Glas Kostunici.

jedina solucija revolucija

pre 12 godina

Izbore odmah raspisati, a odrzati u najkracem mogucem roku za mesec i po dana, kakv DECEMBAR i JANUAR pa ovi ce nas toliko zaduziti do tada da ni nasi unuci nece moci da se iscupaju!

Kakva kandidatura za EU, dok mi dodjemo do kandidature ova vlast ce se zaduziti jos MILIJARDU evra sa lihvarskim kamatama kod komercijalnih banaka, pa nijedan pristupni fond EU nam nece pokriti ni kamatu za tu MILIJARDU!

crnac

pre 12 godina

E pa ovo vise vredja inetligenciju,pa o cemu mi pricamo?!
Koja bre nova vlada,svi ste vi isti,razlike nema,ovim ljudima,tj svim kvazi politicarima treba da se zabrani ulazak u Srbiju,neka idu da spasavaju,Libiju,Egipat,nama su vec dovoljno "pomogli",sve sam go´ lopov!!!
Ovo stanje vise ne moze recima da se opise,tolika gorcina,nemoc se sakupila u ljudima da vise ne znamo gde udaramo...
Ovaj je odavno trebao da vuce bukagije.

Aleksandar

pre 12 godina

Ja se slazem da je ova Vlada katastorfalna i da je u Srbiji situacija gotovo beznadezna za jedan duzi vremenski period ali nemojte samo ti i tvoja lopovska patriJotska ekipa da nas spasavate. Ti si gore zlo za Srbiju od Seselja i Milosevica u paketu! A sve u ime Srbije, strasno... i shvati Kosovo nije deo Srbije, ovaj narod ne vapije za Kosovom, ovaj narod hoce da radi i da zaradi da bi normalno ziveo. Nama treba racionalna, gradjanska politika, a ne kvazi patriotska, lopovska iracionalna, zasnovana na mitovima i lazima.

Rale

pre 12 godina

Ma sta kazes..."Vapaj za novom vladom"....ili vapaj za foteljom. Pa da nam je ovaj bio na vlasti od 2008 (ne daj boze), ponovila bi se i'93, a kamolio bolju standard. Kako li je on zamisljao da nam bude bolje, kada je svima ostalima lose (donekle od ostalih i zavisimo). Neka hvala. Od dva zla, biram ono manje.

Rade

pre 12 godina

E moj Kostunica Dr.,uvek te jedno isto kao i eventuelni
koalicioni partner, jer i jedan i drugi zelite raditi
posao za koji niste dorasli.

cccc

pre 12 godina

Свако ко воли своју земљу и свој народ гласаће за Коштуницу јер је он једина искрена политичка фигура код нас. Они који не користе своје писмо при писању коментара признају да им је туђе милије па немају право да дискутују о судбини ове земље.

peca

pre 12 godina

Ako je ikada neko imao takvu šansu da na mestu predsednika bivše savezne države Srbije i Crne Gore, a potom i na mestu premijera samo Srbije, nešto veliko i grandiozno učini i za državu i za narod, onda je to bio
Vojislav Koštunica. Njegovo upravljanje državom bilo je ravno vožnji automobila pod ručnom kočnicom.Sve se odvijalo "sa 30 na sat". I sada
nam se opet isti vozač i njegova brzina nude kao spasonosno rešenje nabrajajući šta je sve bilo dobro dok je on "vozio". Nije dobro bilo
NIŠTA !!! I ako tu vožnju sa njim ponovimo zaista ćemo biti jedinstveni
fenomen: survaćemo se u PROVALIJU "sa 30 na sat".

shone

pre 12 godina

Ne znam nisam pametan koga da izaberemo,a da nam bude bolje jer ni jedna partija nema snagu da sama sastavi vladu i fakat je da uvek budemo zrtve koalicija.mada mislim da je red da neke stranke,a na prvom mestu DS nestanu sa scene.

bezimena

pre 12 godina

Ma šta mi reče!?

Ti si, "Tine",licemeru i kvazi demokrato, sa "Radojkom" (V.I) jedva prešao cenzus (više nećeš), a para je za tvog vremena bilo malo, jer si pravio rasprodaje sa GRATIS dodacima i nagradma svojim stranačkim i koalicionim partnerima (koji se hapse zbog MILIONA EURA koje su u svojoj beskrajnoj pohlepi opljačkali), dok su gradjanima padale mrvice sa stola! Proizveo si preko 100 AFERA i posle tebe, ostala je PUSTOŠ, još PAR vrednih firmi i nema više!

Sram te bilo štetočino, zbog tvoje nesposobnosti je CG napustila Srbiju a KIM proglasilo nezavisnost!

p.s. Srbiji trebaju NOVI LJUDI sa novim idejama i energijom, svi dosadašnji vlastodršci i vlastoljupci su, zbog 20-godišnje zloupotrebe poverenja gradjana i laži kojima su isto sticali, zaslužili da odu na smetlište istorije, i to nakon što omrse zatvorske rešetke!

Miloš Ilić

pre 12 godina

@peca, 13. maj 2011 16:50
Njegovo upravljanje državom bilo je ravno vožnji automobila pod ručnom kočnicom.Sve se odvijalo "sa 30 na sat".

Sada idem duplo brzze (60 na sat) ali u rikverc.

Gradjanska Drzava

pre 12 godina

A vapaj nas obrazovanih gradjana je da ovaj doticni doktor pravnih nauka sa njegovim kabinetom bude konacno procesuiran u Srbiji, za sve sto je radio i sto su radili od podrske oruzanoj pobuni crvenih beretki, pa do dilovanja preduzeca po kabinetima .
Izbori ce sve iznanaditi a jedna nova moderna Srbija sa svojim gradjanskim drustvom i gospodom Srpskim seljacima ce procesuirati sve sto treba da se procesuira u Srbiji.
I nece biti narukvica znajte to jako dobro .

Samouticajan

pre 12 godina

"Ja mislim da će građani Srbije ispoljiti taj realizam na izborima, i odupreti se pokušajima da se spolja utiče na najkrupnija unutrašnja pitanja"
Ovo smo vec gledali kod Milosevica, a i kod Kostunice. Kao "nagradu" Milosevic je dobio bombe i izbacivanje sa Kosova, a Kostunica je dobio proglasenje Kosova za nezavisnu drzavu kao i Crne Gore.
Bojim se da postoji jos "nagrada" - Sandzak, Vojvodina,...
Zamolio bih da me isti vise ne brane na njihov nacin od uticaja spolja. Neka to prepuste nekim drugima koji to rade drugacije.

Žaki

pre 12 godina

Ovo je čovek kojeg je Milošević finansirao da bi izašao iz koalicije ZAJEDNO podkraj 90'ih. Ovo je Miloševićev čovek i zato je sistem iz 90’ih opstao neokrnjen pojavom ove osobe. On je duhovno čedo raznih “sedih otaca nacije” iz SANU-a...poznatih aktivista ozne i udbe tamo nekih 50'ih godina. (Ja bio ubeđen da je smireni i ponizni Sveti Sava otac nacije, a sad čujem da su to posleratni bezbožnici kojima je, pošto za njih Boga nema - sve dozvoljeno!?) Zato mi je veoma loše kad ovoga gledam kako prosipa maglu; vređa me njegova pojava; demagogija i gluma mudrosti. Uobraženi pajac! Umislio neku "nebesku srbiju" sa još kojekakvom pseudo-pravoslavnom bulumentom kojom je okružen; sve go id...nesrećnik do nesrećnika. Glume neko nebesko dostojanstvo a stavljaju se u zaštitu zločinaca!? Zaboravljaju da zemlja ne pripada ljudima nego Bogu i On zemlju daje kome on hoće ako mu se to prohte i ako mu se pojedinac ili narod zgade. (uz dužne ograde da nisam Božiji advokat – ovo su samo lične opservacije na ispovraćanu neo-pravoslavnu maglu ove osobe). Mi smo samo gosti na ovoj planeti. Kada je Bog Jevrejima uzimao zemlju i davao je njihovim neprijateljima Filistejima, Jevreji to nisu mogli da spreče! Kako Boga da sprečiš u njegovim namerama? Morali su da se ponize i pred NJim i pred ljudima...a ne da glume nekakve nebohodače i nebeske miljenike. Morali su da stišaju nadmenost i oholost a ne još da je podstiču u ime nekakvog samo ovome znanog srbovanja i odmaštanog dostojanstva. Ovaj demagog umišlja da je Bog blagonaklon prema crvenim beretkama i njihovim zločinima, prema ubistvu Premijera i ostalog nesrećnog sveta! On brani crvene beretke i ostale kriminalce!? O zabludelog čoveka! I on i Amfilohije su umislili da je dovoljno da pucneš prstima i Boga pozoveš kao konobara da malo vazdigne srpstvo; i time se rugaju i Pravoslavlju i Savi i Simeonu i mnogim svetima koji su prema Istini (a Bog je Istina) imali poniznost, molitvenost i blagost...između ostalog i prema neprijateljima. Amfilohije bi još da prospe i malo ognja na neke nesrećnike, kao da nikada nije otvorio Apostolska pravila i pogledao 27. glavu istih. (Koga interesuje ima na web-u) Šta reći dalje ovom čoveku? Idi bre više u istoriju... penzioniši se... pecaj... nemoj da nam više pomažeš za ime Boga!

Vlada

pre 12 godina

Za vreme Kostunice se zivelo bolje iskljucivo zbog situacije u svetu. Nisu "zuti" bili na vlasti u Grckoj, Spaniji, Portugalu pa da i oni udju u ogromnu recesiju. I tamo se mnogo bolje zivelo dok je kod nas bio Kostunica. Jednostavno, mi zavisimo od novca sa zapada, ako nema tamo, nema ni ovde, tako da je glorifikacija vremena Kostunice cista zamena teza. Ali neka, narod ne zna za bolje nego demagogiju.

Siniša

pre 12 godina

(Realni birac sa novcanikom, 13. maj 2011 16:43)

- Nasledio unuk kuću od dede i živeo lepo dok lovu nije potrošio, a onda kaže - što nemam još jednu kuću da prodam pa da...da investiram u posao...
- E' nema više šta da se proda, pa da se deli-troši lova...nema više, sve je prodato, opljačkano...vidimo kroz ove istrage gde je lova završila, a to je samo 5%, vidimo i Koštunicine i Veljine ljude koji su danas bogataši, a bili su niko i ništa, došli sa na vlast sa pocepanim cipelama i u jugićima, a izašli sa brojnim deviznim računima, nekretninama, preduzećima i džipovima...
- Pogledajte koliki je bio dug Srbije 2004, a koliki je 2008 - za više od 10 milijerdi evra veći. Gde je potrošena, završila, tolika lova? Da su barem napravili autoput, pa da znamo. Da su barem uložili u preduzeća, zapošljavanje, pa da znamo...Da su...
- Ostavili su prazan budžet, sa dugovima, najviše putarima...i pobegli sa lovom...
- šta se sada pravite pametni, kao da svetska kriza ne dotiče nas, kao da smo bili visoko razvijena zemlja, kao da nismo pre krize imali 600.000 nezaposlenih i isto toliko na rubu siromaštva...
- Platu isplaćuje kupac, a ne poslodavac, poslodavac samo prosleđuje novac, ako nemate kupca za vašu robu-uslugu nema plata, nema proizvodnje, nema radnih mesta...to je valjda svima jasno.
- Ja, kao i mnogi građani, za vreme Koštinice nisam imao ni tih tvojih 48.000 dinara, ni auto, nisam ni na more išao...a imao sam dok banda nije ubila Zorana, dok nisu preuzeli vlast i opljačkali državu. I sada je sve došlo na naplatu.
- Ako misliš da sam zadovoljan sa Tadićem, grdno se varaš, ali mi Koštunicu, Velju i ekipu ne spominji...oni treba da budu interesovanje tužilaštva, sudova...
- Ima Srbija mnogo pametnih, sposobnih i poštenih ljudi, ali od ove bagre ne mogu da dođu do izražaja, nemojte da glasate za pomenutu ekipu, pa kad ne pređu cenzus nestaće sa političke scene, to je rešenje, sve drugo je propadanje.

sasa jokic

pre 12 godina

Pazi Ti ovog coveka, kaze idu u EU kao da je crkava?! A sto je to crkva tako bitna pa je uzimas za poredjenje? Ti si u crkvu isao, a kad izadjes iz nje kriminal preko glave. Sada kada su poceli da hpase Ove sto su krali za vreme Tvoje Vlade kukas kako ne moze vise, kako mora nova vlada?! Cvetkovicu pojacaj obezbedjenje, Ovaj izgleda opet hoce na vlast!

lola

pre 12 godina

Hoće li više da nas napuste ovi metuzaleni i strani plaćenici? Da li je moguće da su svi ovako isti i da svi imaju iste domaće i strane finansijere i pozicija i opozicija.. Narodu je dosta ovog pozorišta, koje ga preskupo košta...Da li su oni uopšte svesni da su SMEŠNI::

Poter

pre 12 godina

Свако ко воли своју земљу и свој народ гласаће за Коштуницу јер је он једина искрена политичка фигура код нас. Они који не користе своје писмо при писању коментара признају да им је туђе милије па немају право да дискутују о судбини ове земље.
(cccc, 13. maj 2011 22:42)

Doticni gospodine cccc..?
Lepo si rekao za coveka da je samo figura,dok u iskrenost i postenje istog,a i u tvoju ljubav prema otadzbini, posumljo bi i piligraf sigurno.

Kada je rec o pismima oba su u sluzbenoj upotrebi,sto nije smetalo ni
Kostunici,neznam samo odakle ti inspiracija za tu vrstu nacionalizma?

Miki

pre 12 godina

@voja bas ce ti neko poverovati da si dobio toliko pluseva :-) stvarno ne mogu da verujem da te nije mrzelo da brises "kolacice" i lupas sebi pluseve...

Aleksandar Grozni

pre 12 godina

Svi vi kao volite Srbiju volite narod i sve radite radi naroda inace nebise bavili politikom,sijemi ga djura.Velike pare vas spajaju,neogranicena moc na vlasti,konbinacije koliko hoces,kolubara na svakom koraku,milioni evra slijuse u raznorazne racune daleko od voljene Srbije,a napraviliste od jedne diktatorske stranke more ogranaka pa ste sada kao razliciti i nudite kao razne opcije ovom narodu.Vas program je moc, novac,privilegije,nedodirljivost,mucke,prevare,kolubare pa bar jednom javno kazite za ovaj program,naravno posto date izjavu u sudu.

Vlada

pre 12 godina

Lazna drzava Kosovo - eto to cete slusati gradjani Srbije najvise ako doticni pobedi na izborima. A onda nece biti bitno kakav je PDV, plate, privatizacije i slicno, jer zaboga "Srbija je u ratu". Secam se poslednje godine njegove vladavine, nije prolazio NI JEDAN DAN a da se ne prica o Kosovu, Srbstvu i slicno. Ceca je i tada bila optuzena, ali je umesto u sudnici pevala za mitinzima DSS-a i NS-a. Kolubaru su orobili, ali niko o tome nije ni rec cuo. C market je naprasno otisao u ruke Miskovica, ali opet muk. Kad su se palile ambasade a Beograd se razbijao, palila se dzamija, kome je na pamet padao Koridor 10? Ni tada nije nista izgradjeno autoputa. Kad su OBRAZ i SNP1389 dozivljavali najbolje godine i veliki uspon, jel neko pricao o gradjanskim slobodama?

Pamcenje gradjana Srbije je kratko. Nemojte dati DSS-u sansu da nas dodatno unazadi!

Beloved

pre 12 godina

Pazi ko priča o dogmama ! Čovek koji prvo ide kod Amfilohija na brifing da bi znao šta sme da izjavi tog dana. Koštunica Dr.Vojislav oportunista kakvog svet nije video. Možda nam je sada loše, ali pod njim(a) bi nam bilo nepodnošljivo.

Juga73

pre 12 godina

Treba nam nova Vlada, ali bez tebe... i bez Nikolica i bez Tadica i bez Velje Ilica i bez Vucica i svih koji su imali dodira sa politikom poslednjih 50 godina... Necemo da vas gledamo!

Žaki

pre 12 godina

Ovo je čovek kojeg je Milošević finansirao da bi izašao iz koalicije ZAJEDNO podkraj 90'ih. Ovo je Miloševićev čovek i zato je sistem iz 90’ih opstao neokrnjen pojavom ove osobe. On je duhovno čedo raznih “sedih otaca nacije” iz SANU-a...poznatih aktivista ozne i udbe tamo nekih 50'ih godina. (Ja bio ubeđen da je smireni i ponizni Sveti Sava otac nacije, a sad čujem da su to posleratni bezbožnici kojima je, pošto za njih Boga nema - sve dozvoljeno!?) Zato mi je veoma loše kad ovoga gledam kako prosipa maglu; vređa me njegova pojava; demagogija i gluma mudrosti. Uobraženi pajac! Umislio neku "nebesku srbiju" sa još kojekakvom pseudo-pravoslavnom bulumentom kojom je okružen; sve go id...nesrećnik do nesrećnika. Glume neko nebesko dostojanstvo a stavljaju se u zaštitu zločinaca!? Zaboravljaju da zemlja ne pripada ljudima nego Bogu i On zemlju daje kome on hoće ako mu se to prohte i ako mu se pojedinac ili narod zgade. (uz dužne ograde da nisam Božiji advokat – ovo su samo lične opservacije na ispovraćanu neo-pravoslavnu maglu ove osobe). Mi smo samo gosti na ovoj planeti. Kada je Bog Jevrejima uzimao zemlju i davao je njihovim neprijateljima Filistejima, Jevreji to nisu mogli da spreče! Kako Boga da sprečiš u njegovim namerama? Morali su da se ponize i pred NJim i pred ljudima...a ne da glume nekakve nebohodače i nebeske miljenike. Morali su da stišaju nadmenost i oholost a ne još da je podstiču u ime nekakvog samo ovome znanog srbovanja i odmaštanog dostojanstva. Ovaj demagog umišlja da je Bog blagonaklon prema crvenim beretkama i njihovim zločinima, prema ubistvu Premijera i ostalog nesrećnog sveta! On brani crvene beretke i ostale kriminalce!? O zabludelog čoveka! I on i Amfilohije su umislili da je dovoljno da pucneš prstima i Boga pozoveš kao konobara da malo vazdigne srpstvo; i time se rugaju i Pravoslavlju i Savi i Simeonu i mnogim svetima koji su prema Istini (a Bog je Istina) imali poniznost, molitvenost i blagost...između ostalog i prema neprijateljima. Amfilohije bi još da prospe i malo ognja na neke nesrećnike, kao da nikada nije otvorio Apostolska pravila i pogledao 27. glavu istih. (Koga interesuje ima na web-u) Šta reći dalje ovom čoveku? Idi bre više u istoriju... penzioniši se... pecaj... nemoj da nam više pomažeš za ime Boga!

Bgd

pre 12 godina

Jeste vapaj za NOVOM vladom ali bez svih vas, već potrošenih političara bez ikakve vizije i koncepcije, opsednutih samo sobom i svojim sebičnim interesima. Puna su vam usta Srbije i srpskih interesa a na svakom koraku uništavate i pljačkate ovu državu i njen narod. Srpski političari su gori od najgore elementarne nepogode

bezimena

pre 12 godina

Ma šta mi reče!?

Ti si, "Tine",licemeru i kvazi demokrato, sa "Radojkom" (V.I) jedva prešao cenzus (više nećeš), a para je za tvog vremena bilo malo, jer si pravio rasprodaje sa GRATIS dodacima i nagradma svojim stranačkim i koalicionim partnerima (koji se hapse zbog MILIONA EURA koje su u svojoj beskrajnoj pohlepi opljačkali), dok su gradjanima padale mrvice sa stola! Proizveo si preko 100 AFERA i posle tebe, ostala je PUSTOŠ, još PAR vrednih firmi i nema više!

Sram te bilo štetočino, zbog tvoje nesposobnosti je CG napustila Srbiju a KIM proglasilo nezavisnost!

p.s. Srbiji trebaju NOVI LJUDI sa novim idejama i energijom, svi dosadašnji vlastodršci i vlastoljupci su, zbog 20-godišnje zloupotrebe poverenja gradjana i laži kojima su isto sticali, zaslužili da odu na smetlište istorije, i to nakon što omrse zatvorske rešetke!

Voša

pre 12 godina

Željni smo ne samo nove Vlade, nego i novih personalnih rešenja. Daj Koštunice i ti i svi ostali koje gledamo 20 i kusur godina sjašite više. Gori ste od komunjara. Dokle više da vas gledamo? Dokle? Dosta vas je bilo! Američki predsednici obave (najviše)dva mandata i odu, a vi? Vreme je za penziju i memoare. Ne želim nikog da vidim više nikog ko je duže od 10 godina u politici.

Realni birac sa novcanikom

pre 12 godina

Ovako cu pred odlazak na biraliste:

Pogled u novcanik 2008. - 48.000.
Pogled u novcanik 2011. - 48.000.
Pogled na komunalije 2008. - 3.700 din.
Pogled na komunalije 2011. - 6.100 din.
Pogled na evro 2008. - 78 din.
Pogled na evro 2011. - 100 din.
Pogled na letovanje 2008. - Grcka.
Pogled na letovanje 2011. - Ada Ciganlija.
Pogled na auto 2008. - Klio.
Pogled na auto 2011. - stoji Klio, nema para za benzin i servis.

Sve ostalo su prazne price. Mogu da me plase do sutra. Mogu da mi pricaju proevropske price, nova radna mesta, investicije. Mogu da opet vrte macke, medvede, sta li. Mogu da izmisljaju razne afere po svim novinama. Mogu da ga pljuju nesigurni koliko hoce po coveku. Glas Kostunici.

Gradjanska Drzava

pre 12 godina

A vapaj nas obrazovanih gradjana je da ovaj doticni doktor pravnih nauka sa njegovim kabinetom bude konacno procesuiran u Srbiji, za sve sto je radio i sto su radili od podrske oruzanoj pobuni crvenih beretki, pa do dilovanja preduzeca po kabinetima .
Izbori ce sve iznanaditi a jedna nova moderna Srbija sa svojim gradjanskim drustvom i gospodom Srpskim seljacima ce procesuirati sve sto treba da se procesuira u Srbiji.
I nece biti narukvica znajte to jako dobro .

Samouticajan

pre 12 godina

"Ja mislim da će građani Srbije ispoljiti taj realizam na izborima, i odupreti se pokušajima da se spolja utiče na najkrupnija unutrašnja pitanja"
Ovo smo vec gledali kod Milosevica, a i kod Kostunice. Kao "nagradu" Milosevic je dobio bombe i izbacivanje sa Kosova, a Kostunica je dobio proglasenje Kosova za nezavisnu drzavu kao i Crne Gore.
Bojim se da postoji jos "nagrada" - Sandzak, Vojvodina,...
Zamolio bih da me isti vise ne brane na njihov nacin od uticaja spolja. Neka to prepuste nekim drugima koji to rade drugacije.

Aleksandar

pre 12 godina

Ja se slazem da je ova Vlada katastorfalna i da je u Srbiji situacija gotovo beznadezna za jedan duzi vremenski period ali nemojte samo ti i tvoja lopovska patriJotska ekipa da nas spasavate. Ti si gore zlo za Srbiju od Seselja i Milosevica u paketu! A sve u ime Srbije, strasno... i shvati Kosovo nije deo Srbije, ovaj narod ne vapije za Kosovom, ovaj narod hoce da radi i da zaradi da bi normalno ziveo. Nama treba racionalna, gradjanska politika, a ne kvazi patriotska, lopovska iracionalna, zasnovana na mitovima i lazima.

crnac

pre 12 godina

E pa ovo vise vredja inetligenciju,pa o cemu mi pricamo?!
Koja bre nova vlada,svi ste vi isti,razlike nema,ovim ljudima,tj svim kvazi politicarima treba da se zabrani ulazak u Srbiju,neka idu da spasavaju,Libiju,Egipat,nama su vec dovoljno "pomogli",sve sam go´ lopov!!!
Ovo stanje vise ne moze recima da se opise,tolika gorcina,nemoc se sakupila u ljudima da vise ne znamo gde udaramo...
Ovaj je odavno trebao da vuce bukagije.

voja

pre 12 godina

Činjenice govore: ZA VREME KOŠTUNIČINE VLADE SMO ŽIVELI NAJMANJE 50% BOLJE !!!
Sadašnja Vlada je "uspela" da unazadi drastično Srbiju i njene građane - po tome je stvarno LIDER U EVROPI.
Ko god da dođe na vlest posle "žutih" , biće sigurno bolje, JER GORE OD OVE VLADE NE MOŽE!!!

peca

pre 12 godina

Ako je ikada neko imao takvu šansu da na mestu predsednika bivše savezne države Srbije i Crne Gore, a potom i na mestu premijera samo Srbije, nešto veliko i grandiozno učini i za državu i za narod, onda je to bio
Vojislav Koštunica. Njegovo upravljanje državom bilo je ravno vožnji automobila pod ručnom kočnicom.Sve se odvijalo "sa 30 na sat". I sada
nam se opet isti vozač i njegova brzina nude kao spasonosno rešenje nabrajajući šta je sve bilo dobro dok je on "vozio". Nije dobro bilo
NIŠTA !!! I ako tu vožnju sa njim ponovimo zaista ćemo biti jedinstveni
fenomen: survaćemo se u PROVALIJU "sa 30 na sat".

Siniša

pre 12 godina

(Realni birac sa novcanikom, 13. maj 2011 16:43)

- Nasledio unuk kuću od dede i živeo lepo dok lovu nije potrošio, a onda kaže - što nemam još jednu kuću da prodam pa da...da investiram u posao...
- E' nema više šta da se proda, pa da se deli-troši lova...nema više, sve je prodato, opljačkano...vidimo kroz ove istrage gde je lova završila, a to je samo 5%, vidimo i Koštunicine i Veljine ljude koji su danas bogataši, a bili su niko i ništa, došli sa na vlast sa pocepanim cipelama i u jugićima, a izašli sa brojnim deviznim računima, nekretninama, preduzećima i džipovima...
- Pogledajte koliki je bio dug Srbije 2004, a koliki je 2008 - za više od 10 milijerdi evra veći. Gde je potrošena, završila, tolika lova? Da su barem napravili autoput, pa da znamo. Da su barem uložili u preduzeća, zapošljavanje, pa da znamo...Da su...
- Ostavili su prazan budžet, sa dugovima, najviše putarima...i pobegli sa lovom...
- šta se sada pravite pametni, kao da svetska kriza ne dotiče nas, kao da smo bili visoko razvijena zemlja, kao da nismo pre krize imali 600.000 nezaposlenih i isto toliko na rubu siromaštva...
- Platu isplaćuje kupac, a ne poslodavac, poslodavac samo prosleđuje novac, ako nemate kupca za vašu robu-uslugu nema plata, nema proizvodnje, nema radnih mesta...to je valjda svima jasno.
- Ja, kao i mnogi građani, za vreme Koštinice nisam imao ni tih tvojih 48.000 dinara, ni auto, nisam ni na more išao...a imao sam dok banda nije ubila Zorana, dok nisu preuzeli vlast i opljačkali državu. I sada je sve došlo na naplatu.
- Ako misliš da sam zadovoljan sa Tadićem, grdno se varaš, ali mi Koštunicu, Velju i ekipu ne spominji...oni treba da budu interesovanje tužilaštva, sudova...
- Ima Srbija mnogo pametnih, sposobnih i poštenih ljudi, ali od ove bagre ne mogu da dođu do izražaja, nemojte da glasate za pomenutu ekipu, pa kad ne pređu cenzus nestaće sa političke scene, to je rešenje, sve drugo je propadanje.

Rale

pre 12 godina

Ma sta kazes..."Vapaj za novom vladom"....ili vapaj za foteljom. Pa da nam je ovaj bio na vlasti od 2008 (ne daj boze), ponovila bi se i'93, a kamolio bolju standard. Kako li je on zamisljao da nam bude bolje, kada je svima ostalima lose (donekle od ostalih i zavisimo). Neka hvala. Od dva zla, biram ono manje.

Vlada

pre 12 godina

Za vreme Kostunice se zivelo bolje iskljucivo zbog situacije u svetu. Nisu "zuti" bili na vlasti u Grckoj, Spaniji, Portugalu pa da i oni udju u ogromnu recesiju. I tamo se mnogo bolje zivelo dok je kod nas bio Kostunica. Jednostavno, mi zavisimo od novca sa zapada, ako nema tamo, nema ni ovde, tako da je glorifikacija vremena Kostunice cista zamena teza. Ali neka, narod ne zna za bolje nego demagogiju.

Rade

pre 12 godina

E moj Kostunica Dr.,uvek te jedno isto kao i eventuelni
koalicioni partner, jer i jedan i drugi zelite raditi
posao za koji niste dorasli.

sasa jokic

pre 12 godina

Pazi Ti ovog coveka, kaze idu u EU kao da je crkava?! A sto je to crkva tako bitna pa je uzimas za poredjenje? Ti si u crkvu isao, a kad izadjes iz nje kriminal preko glave. Sada kada su poceli da hpase Ove sto su krali za vreme Tvoje Vlade kukas kako ne moze vise, kako mora nova vlada?! Cvetkovicu pojacaj obezbedjenje, Ovaj izgleda opet hoce na vlast!

jedina solucija revolucija

pre 12 godina

Izbore odmah raspisati, a odrzati u najkracem mogucem roku za mesec i po dana, kakv DECEMBAR i JANUAR pa ovi ce nas toliko zaduziti do tada da ni nasi unuci nece moci da se iscupaju!

Kakva kandidatura za EU, dok mi dodjemo do kandidature ova vlast ce se zaduziti jos MILIJARDU evra sa lihvarskim kamatama kod komercijalnih banaka, pa nijedan pristupni fond EU nam nece pokriti ni kamatu za tu MILIJARDU!

Miki

pre 12 godina

@voja bas ce ti neko poverovati da si dobio toliko pluseva :-) stvarno ne mogu da verujem da te nije mrzelo da brises "kolacice" i lupas sebi pluseve...

lola

pre 12 godina

Hoće li više da nas napuste ovi metuzaleni i strani plaćenici? Da li je moguće da su svi ovako isti i da svi imaju iste domaće i strane finansijere i pozicija i opozicija.. Narodu je dosta ovog pozorišta, koje ga preskupo košta...Da li su oni uopšte svesni da su SMEŠNI::

Aleksandar Grozni

pre 12 godina

Svi vi kao volite Srbiju volite narod i sve radite radi naroda inace nebise bavili politikom,sijemi ga djura.Velike pare vas spajaju,neogranicena moc na vlasti,konbinacije koliko hoces,kolubara na svakom koraku,milioni evra slijuse u raznorazne racune daleko od voljene Srbije,a napraviliste od jedne diktatorske stranke more ogranaka pa ste sada kao razliciti i nudite kao razne opcije ovom narodu.Vas program je moc, novac,privilegije,nedodirljivost,mucke,prevare,kolubare pa bar jednom javno kazite za ovaj program,naravno posto date izjavu u sudu.

cccc

pre 12 godina

Свако ко воли своју земљу и свој народ гласаће за Коштуницу јер је он једина искрена политичка фигура код нас. Они који не користе своје писмо при писању коментара признају да им је туђе милије па немају право да дискутују о судбини ове земље.

Janko

pre 12 godina

Promene pod hitno!!!Svi politicari propagiraju neke parole sa nekim glupostima koje navodno nemaju alternativu, Narod nema alternativu doveli su sve do ivice propasti!

Miloš Ilić

pre 12 godina

@peca, 13. maj 2011 16:50
Njegovo upravljanje državom bilo je ravno vožnji automobila pod ručnom kočnicom.Sve se odvijalo "sa 30 na sat".

Sada idem duplo brzze (60 na sat) ali u rikverc.

Poter

pre 12 godina

Свако ко воли своју земљу и свој народ гласаће за Коштуницу јер је он једина искрена политичка фигура код нас. Они који не користе своје писмо при писању коментара признају да им је туђе милије па немају право да дискутују о судбини ове земље.
(cccc, 13. maj 2011 22:42)

Doticni gospodine cccc..?
Lepo si rekao za coveka da je samo figura,dok u iskrenost i postenje istog,a i u tvoju ljubav prema otadzbini, posumljo bi i piligraf sigurno.

Kada je rec o pismima oba su u sluzbenoj upotrebi,sto nije smetalo ni
Kostunici,neznam samo odakle ti inspiracija za tu vrstu nacionalizma?

shone

pre 12 godina

Ne znam nisam pametan koga da izaberemo,a da nam bude bolje jer ni jedna partija nema snagu da sama sastavi vladu i fakat je da uvek budemo zrtve koalicija.mada mislim da je red da neke stranke,a na prvom mestu DS nestanu sa scene.