Petak, 12.02.2010.

10:54

Dopuna istrage protiv Ražnatovićeve

Više javno tužilaštvo podnelo predlog za dopunu istrage protiv Svetlane Cece Ražnatović. Istraga ušla u osmu godinu.

Izvor: B92

Dopuna istrage protiv Ražnatoviæeve IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Didije Drogba 11

pre 14 godina

Po meni, nema teoretske sanse da je Obilic zaradio te pare od prodaje igraca. Pa da su prodali sve igrace koji su igrali 90-ih u Obilicu ne bi mogli da zarade 10-15 % sume koja se pominje. A da li je Ceca kriva ili ne odlucice sud.

Marko

pre 14 godina

Srbija nema pravosudje. Jedini pravi sud je javnost. Javnost treba da pruzi veliku podrsku novinarima koji ugrozavaju svoje zivote zarad istine! Posto pravosudje pusta kriminalce na ulicu. Dodje mi da odem iz Srbije ovde se nikad nista nece promeniti!

Marko

pre 14 godina

Kad ce doci dan da vidimo sve kriminalce iz 90-ih iza resetaka? Realno iako je Milosevic otisao, kriminal je nastavio da zivi. Kako je to moguce, zar je premijer zalud dao zivot?!!

samo pitam

pre 14 godina

Blago nama sa ovako reformisanim pravosuđem:Ceca će se opet izvući razvlačenjem postupka,Jerkovića ne mogu da nađu kada treba da ide u zatvor,Miladin kovačević bez optužnioce(i njemu će tražiti dopunu istrage), Mutavog podmeću kao člana Kekine grupe iako on već više godina "radi" samostalno na Zvezdari, a Keku ne diraju...Dokle bre zamajavate?

Neće ovo na dobro izaći!

pre 14 godina

Pa zašto se toliko trude da sve sabotiraju, kad mogu sve to da predaju "reformisanom" "nezavisnom" "Sudstvu" i sve lepo odrade "po Zakonu"?!

Amos

pre 14 godina

Ne znam kako ce uticati na Cecin predmet, ali sto se mene tice - reizbor sudija je dao rezultate.. Evo kontaktirali su me iz lokalnog suda da dodjem povodom neke tuzbe koju sam podneo pre 10 godina!
Do sad su me nekad davno zvali da kazu da ne mogu da nadju tog koga treba, pa im ja dao adresu, pa ostalo na tome narednih nekoliko godina.. evo ove nedelje preokret! :)

bane

pre 14 godina

postovana redakcijo, zelim da vam kazem jedno veliko izvinite jer sam vas intenzivno mrzeo, a sada jedno veliko hvala jer mislim da sam pogresio i da ste vi jedini u ovoj napacenoj zemlji koji bez straha bar pokusavaju da pokrenu ovakve teme. samo napred i hrabro, a o ovoj primadoni iz zitoradje nemam bas nista da kazem.

Arpad

pre 14 godina

Pre godinu dana se sud oglasio informacijom da su svi podaci iz svih zemalja stigli, osim onih iz Rusije. Letos je objavljeno da je i informacija stigla. Pa, sta je sad, jel se sada sve radi iz pocetka u nedostatku pametnijih izgovora? Mozda Dacic nece da joj se sudi za vreme njegovog mandata?

Ivan

pre 14 godina

Ne mogu da verujem, pa do kada ce ludima da prave vise nas normalne gradjane. A ti Zoricu samo nastavi da posmatras Fejsbuk grupe, umesto da hapsis krupne kriminalce.

Neverni Toma

pre 14 godina

Kada bi istražitelji čuvene američke srije "CSI" ušli u njen dvorac, bar na pola stvari našli bi tragove krvi... Ali ko u ovoj zemlji ima hrabrosti da ovu "heroinu" stavi iza rešetaka? I ne samo to. Ko ima petlju da joj oduzme Arkanov krvavi ratni plen i sve ono što su skupa nakrali bogateći se na tuđoj nesreći? Od toga nema ništa. Verovatno će, za primer, još koji put biti maltretirane komšije sa Marakane, a komšinica će bezbrižno, kao i dosad, da se krevelji sa raznih TV stanica... Može joj se!

Džon Rot

pre 14 godina

Dopuna dopune dopunske istrage…Ako za 7 godina nisu uspeli da joj dokažu krivicu, pravo je da se ova žena ostavi na miru, jer po svemu sudeći, izgleda da je njena najveća krivica to što je bila udata za Arkana.
VJ tužilaštvo bi više doprinelo ako bi dalo predlog za istragu većine direktora JP, tu nema tajnog oružja, ali mahinacije su milionske.

Djordje

pre 14 godina

Pa kako će naši političari bez turbo folka ako je uhapse? Koga će Velja Ilić na čačanski trg ako je uhapse? Koga će Koštunica ispred skupštine ako je uhapse? Koga će Palma u jagodinski zoološki vrt ako je uhapse? Itd, itd...

markan

pre 14 godina

Ja bih voleo da je vidim u zatvoru jedno 5 godina. Ovamo se predstavlja kao neka svetica, estradna umetnica koja fino vaspitava svoju decu, a istina je da je bila u kontaktima sa ubicama i mafijasima i iste pomagala.

mile

pre 14 godina

ceca ima svoje ljude u vladi pa se zato niko nije okomio na nju, nije nju lako zatvoriti, da su meni nasli toliko oruzje u kuci bio bih u zatvoru, ali CECI niko nista ne moze...

zorica

pre 14 godina

I tako...do zastarevanja.
Kao Pahomije. Sve znamo, ali sta nam vredi. Turiste cemo i dalje voditi "kod zvezdinog" da vide pevaljkinu kucu. U nedostatku boljih mesta za pokazati.

Coma

pre 14 godina

Citam danas da je neki nesrecni agent prodaje u nekoj banci uhapsen zbog mita od 2500 evra.Ovakva pojava iz Zitoradje neometano sklanja milione i prolazi sa jalovim optuznicama po kojima niko ne postupa. Kao dokazani postovalac "zestokih momaka" treba joj pruziti priliku da se sa njima upoznaje i druzi u zatvoru.To se nece desiti posto momci koji bi voleli da su "zestoki" a ne znaju kako pruzaju zastitu njihovoj heroini kojoj su se iz prikrajka divili a nisu smeli da kazu. Uopste nije tacno da je ona toliko popularna, naprotiv.Daleko veci deo populacije ovu pojavu prezire ali iskompleksirani mocnici fascinirani njenom "zivotnom pricom" i silikonskim stasom pokusavaju da joj se dodvore iz meni potpuno nejasnih razloga. Komplekse mogu izivljavati i na milion drugih nacina u diskreciji i sa daleko lepsim zenama. I na kraju vise ce glasova izgubiti pruzajuci zastitu ovakvoj pojavi nego sto misle da ce da ih steknu. Ova zemlja je prepuna mladih i lepih sportista, muzicara i umetnika koji zasluzuju daleko vecu paznju posto su sve stekli sami svojim radom i talentom a na sve to dobili i potvrdu u svetu za svoje kvalitete.Neka se na njih mladi ugledaju a licnosti sklone kriminalu stavite u zatvor ako nam je stalo da se mladi ne povode za devijantnim pojavama i pravilno razvijaju. Posela, pistolje i polusvet konacno poslati u zaborav gde im je i mesto.

NS

pre 14 godina

Pre nekoliko meseci procitao sam u novinama vest koja je prosla prilicno nezapazeno u medijima. Covek koji je demonstrativno ukrao paket virsli iz prodavnice, to pokazao prodavacici i sacekao policiju, osudjen je na 5 meseci zatvora. Na sudjenju je rekao da je nezaposleni inzenjer necega i da je to uradio da bi skrenuo paznju na svoj polozaj i tesku situaciju. Kada to covek uporedi sa ovim slucajem u kojem drzava pred ocima svih gradjana ocigledno razvlaci postupak protiv tog simbola devedesetih ne bi li zastareo, mora pomisliti da je ova drzava sprdnja. U stvari, drzava koja tako tretira svoje gradjane nije drzava. Drzava u kojoj samo siromasni idu u zatvor nije drzava. Vlast koja ovo radi svojim gradjanima je tiranska. Jos od pre Francuske revolucije vazi da gradjani imaju pravo na pobunu protiv takve vlasti i da joj ne duguju poslusnost. Zasto bih vam ja placao porez? Da finaniram zastitu Cece? Ni dinara okupatorima!

djole

pre 14 godina

Vazi sto cu da glasam za DS. Da cuvaju Cecu i da kradu od postenog naroda mogu sasvim fino i narodnjaci i naprednjaci, meni svejedno, ja vama da pomazem da od mene pravite budalu necu!

djole

pre 14 godina

Pa kada se jedan Dacic pita za nesto u ovoj zemlji, cemu onda cudjenje i iznenedjenost? U normalnoj zemlji Cecin guardian angel (vidi karikaturu) bi "svirao pijano" jos od pada Milosevicevog rezima.

Dusan, Zrenjanin

pre 14 godina

A zašto ova gospođa nije dobila zatvorsku kaznu za nedozvoljeno držanje automatskog naoružanja, bombi i ostalih stvari, koje su joj pronađene u kući za vreme sablje?
Znači li to da i ja smem da držim AK47 i kašikare u kući???

pozdrav od crnogorca

pre 14 godina

Nije nijedna vlada luda da uhapsi tako popularnu medijsku licnost. Pa javnost bi ih lincovala..Vidim po komentarima da ste vecinom normalni, obrazovani ljudi ali nazalost vi niste slika Srbije..Ceca je slika Srbije a time i licnost koja moze da utice na ogroman broj glasaca i samim tim na sam ishod pobjednika izbora..Uz to, sve i da bude uhapsena vjerovatno bi joj opozicija obecala slobodu u zamjenu za jedan singl iz zatvora u kome bi onako tuzna iza resetaka ispljuvala sve sto vrijedi u Srbiji..Mislim da se iza njenog ne-privodjenja ne krije nedostatak institucionalne volje vec cisto politicko-ekonomski razlog - vrijedi previse glasova.

petar

pre 14 godina

Mogu jos malo jasnije da kazu sta treba a mozda cak i vreme do objavljivanja optuznice tako da doticna lepo ima vremena da spakuje svoje krpice i krene put belog sveta u nepoznato kao svi predhodni. neka nam je bog u pomoci...

zabrinut

pre 14 godina

Ovaj Zorić mora da pravda svog bivšeg šefa VD, a Ceca će nikada na sud. Zorić je najveći zamajivač pravosuđa.Na kraju će kao i za huligane biti po njima nadležan Ustavni sud.

milica 67

pre 14 godina

Ceca Raznatovic moze u ovoj zemlji da radi sta hoce. kada je nedavno jedan novinar napisao kolumnu o njenom zivotu, sud ga je ekspresno osudio po krivicnom zakonu, a njoj sedam godina traje istraga za proneveru miliona. Niko joj nije mogao nista u milosevicevom rezimu zbog zasluga njenog supruga, niko joj nije mogao nista u kostunicinom jer je pevala na drzavnim proslavama, niko joj nije mogao nista ni kada je otkriveno da je obecala alibi vodjama zemunskog klana pre ubistva zorana djindjica. Sada joj niko ne moze nista jer ima druga iz zavicaja na visokoj funkciji? Pa, dokle?

crvenkapa

pre 14 godina

Ovo se zove pravna država, SEDAM godina istrage i jos ih nije sramota da izjave da im treba neka dopuna, veštačenje, itd...Pa na čijem platnom spisku ste vi g. Zoriću? poreskih obveznika Srbije ili g-dje žene ratnog zločinca?

Iki

pre 14 godina

Trebalo bi joj zabraniti pojavljivanje na TV-u. Samo puni glave glupostima ovom jadnom narodu. Sve sto poseduje ili je Arkan zaradio, znamo svi na koji nacin. A ostalo ona, sto je pekla zanat od njega.

rade

pre 14 godina

Srbiji bi geografski najvise odgovaralo da je negde u Africi...blize Somaliji. Po nacinu rada nasih organa mi bi se tamo fantasticno uklopili i ne bi odudarali. Ovako, u Evropi gde zakoni i sudstvo ipak funkcionisu i gde bi se osobi kao Ceci imovina odavno oduzela, mi izgledamo bas kao crna ovca, nesto kao Kolumbija.

Andjela

pre 14 godina

Sumljam u to, Ceca dokazana tzv „patriotkinja“ isto kao i Šarić i slični. Šariću državljanstvo Srbije dao Jočić i Koštunica (to je taj „patriotizam“), sve je to „uvezano“. Jer kad diluješ drogu i prodaješ je u zapadnoj evropi i SAD to je za njih vrhunski čin „patriotizma“, „radiš protiv zdravlja ljudi na trulom zapadu“ a za to dilovanje optužuješ američke i crnogorske tajne službe. Mislim hteli su jednim udarcem da ubiju dve muve. E sad kad je SAD "obelodanila" ko je Šarić, sad su se u Srbiji setili da ga gone. I uvek su krivi drugi!

dezurna

pre 14 godina

Smarate. Ili hapsite i sudite, ili je najzad i javno proglasite vasom sveticom, k'o sto vam i jeste.
Kakva nacija, takva i Doli Parton.

Miks011

pre 14 godina

Ne razumem kako ovog Zorica nije sramota da bilo sta kaze na ovu i druge teme ociglednog kriminala. Kao da se obraca zebrama u zooloskom vrtu. Bolje mu je da cuti ili jednostavno kaze ono sto svi znamo, jaca je od drzave.

taraba

pre 14 godina

ma pustite je, nemate vi te skolovane i ciste da sa njom izadju na kraj. samo cete budjet jos vise opteretiti za nista. bolje te pare ulozite u skolstvo za novu generaciju dece

Mirko

pre 14 godina

Samo još čekamo i dopunu dopunske dopune, a onda se u međuvremenu možda i promeni vlast, itd. itd. itd...

Imam novi PREDLOG: Može li u ovom slučaju da se zastarelost proglasi odmah, tj. PRE zakonskog roka zastarelosti, pa da sve bude u najboljem redu?

Marko

pre 14 godina

Uistinu su dosadni. Godinama maltretiraju javnost s tom nekom istragom. Ili je uhapsite ili je pustite na miru. Ako za sedam godina niste ništa otkrili, ne znam šta radite još uvek. Ljudima je dotužilo da večito čitaju jednu te istu priču.

pedja

pre 14 godina

Manite se Ceca, Kosova, i ostalih gluposti.

Sredjujte privredu, korupciju, zaposljavajte ljude, otvarajte nova radna mesta...

Cak ni Evropa nije toliko bitna, jer i kada udjemo u nju, i dalje cemo biti siromasni, ako ne i siromasniji.

Pipi

pre 14 godina

Ma koga vi, bre, folirate? Mene bi ste nasli i osudili za 5 minutu da sam proneverila 5 dinara, a ne ovo. Dacic kucni prijatelj. Ona poznata pevacica. Pa sta? Jel to znaci da poznati mogu da kradu a nepoznati ne. Kad nju osudite i strpate tamo gde joj je mesto i oduzmete svu imovinu koja je stecena kradjom njenog muza u ratovima, onda krenite dalje po estradi... ima tu puuuuno matrijala za obradu. Dovoljno je da zaredjate po njenoj najuzoj "producentskoj" ekipi i tekstopiscima koji svoj posao obavljaju nelegalno i gde se vrti ogromna kolicina para u sivoj zoni i nikome se ne placa porez za to.

sasa jokic

pre 14 godina

E ovde vec treba da se umesa EU i da kaze nasim korumpiranim politicarima. Gospodo ako zelite u EU, onda morate da hapsite kriminalce!Pa ovde se sve svodi na to sta da izmislimo da ih ne hapsimo! Molim Vas Dzajic odgovara za mnogo manje para, a hapsili su ga kao najveceg narko bosa sa sve kamerama. Covek je ipak bio legenda, reprezentativac, idol mnogih fudbalera. U svakom slucaju pozitivna licnost. A sta je Ceca Razntovic? Supruga najveceg kriminalca sa prostora bivse SFRJ, prijateljica njavecih kriminalaca u zemlji, kraljica kica, najgori moguci primer za mlade. E u Srbiji je to dovoljno da budes zasticen kao beli medved! kakve veze ima sto treba da se dopuni istraga, to moze da se radi i dok je u istraznom zatvoru, i dok sudjenje traje!

Pera

pre 14 godina

ja sam za kucni pritvor doticne i zabranu pojavljivanja u javnosti/medijima sto ukljucuje zabranu izdavanja novih CD-a do kraja zivota....bice dovoljno da nikad vise ne moramo da je gledamo na TV-u i citamo o njoj i njenom "napacenom" zivotu

Serdjo

pre 14 godina

Koliko sam , kao laik, naučio iz našeg pravnog sistema, proširenje optužnice znači da dosadašnja nije prošla pa ajmo da sastavljamo novu. Ili u prevodu ajde da zamlaćujemo narod narednih pet-šest godina sa prosto-proširenim optužnicama, a posle odustajanje, tako je protiv Džajića proširivana optužnica sedamnaest puta. Ko je kriv neka odgovara ali mi ovo liči na tresla se gora nije se rodilo ništa

Sablja

pre 14 godina

Hvala Čedomiru Jovanoviću na odlučnosti da inicira Sablju i Nataši Mićić na hrabrosti što ju je realizovala.

Za to što Ceca nije već u zatvoru, obratimo se Koštunici.

bt

pre 14 godina

Kad istraga protiv Cece traje 7 godina (i još nije ni blizu kraja), koliko li bi trajala protiv Arkana da je još živ - verovatno sedamdesetak. Toliko o povezanosti vlasti (prvenstveno MUP) sa kriminalom. A narodu su stvorilu iluziju da su nešto bitno promenili 5. oktobra.

Marko

pre 14 godina

Kaznite je zabranom pojavljivanja u javnosti, biće nam svima lepše i bolje. Ovako, ako je IKADA i pošaljete u zatvor, opet će se od nje napraviti hrabra velikomučenica i samo ćete joj podići iovako nezasluženo visok rejting.

Sneza

pre 14 godina

Kada veštak uradi nalaz i mišljenje, tj. veštačenje, on u tom nalazu iznese i stručno mišljenje. Ne znam zbog čega analiziraju mišljenje veštaka, ali znam da se u dopunu istrage često ulazi kako bi se nešto odložilo i odugovlačilo! Hoću da kažem, ništa im bre ne verujem! Možda je i Ceci ovo stavljeno na teret u dnevnopolitičke svrhe, mislim na borbu protiv kriminala i privid da su svi pred zakonom jednaki a Ceca je poznata, pokrenuta je cela pravosudna mašinerija a onda u zdrav mozak! Možda analiziraju ovaj nalaz veštaka jer se veštak u slučaju zrenjaninskog gradonačelnika zabunio, pa ko vele, da se ne ponovi!

Stop korupciji

pre 14 godina

Ako istraga nije završena za 7 godina, može tako da se radi i još neku godinu. Onda počinje glavno suđenje, izostaju advokati, svedoci, veštaci, menjaju se sudska veća, prvostepena presuda, žalba, vraćanje na ponovno suđenje...
Zastariće i ovaj postupak, kao i gomila drugih krivičnih postupaka gde postoji sprega vlasti i kriminala. Samo polako Tomo!

Pipi

pre 14 godina

Ma koga vi, bre, folirate? Mene bi ste nasli i osudili za 5 minutu da sam proneverila 5 dinara, a ne ovo. Dacic kucni prijatelj. Ona poznata pevacica. Pa sta? Jel to znaci da poznati mogu da kradu a nepoznati ne. Kad nju osudite i strpate tamo gde joj je mesto i oduzmete svu imovinu koja je stecena kradjom njenog muza u ratovima, onda krenite dalje po estradi... ima tu puuuuno matrijala za obradu. Dovoljno je da zaredjate po njenoj najuzoj "producentskoj" ekipi i tekstopiscima koji svoj posao obavljaju nelegalno i gde se vrti ogromna kolicina para u sivoj zoni i nikome se ne placa porez za to.

Sablja

pre 14 godina

Hvala Čedomiru Jovanoviću na odlučnosti da inicira Sablju i Nataši Mićić na hrabrosti što ju je realizovala.

Za to što Ceca nije već u zatvoru, obratimo se Koštunici.

bt

pre 14 godina

Kad istraga protiv Cece traje 7 godina (i još nije ni blizu kraja), koliko li bi trajala protiv Arkana da je još živ - verovatno sedamdesetak. Toliko o povezanosti vlasti (prvenstveno MUP) sa kriminalom. A narodu su stvorilu iluziju da su nešto bitno promenili 5. oktobra.

milica 67

pre 14 godina

Ceca Raznatovic moze u ovoj zemlji da radi sta hoce. kada je nedavno jedan novinar napisao kolumnu o njenom zivotu, sud ga je ekspresno osudio po krivicnom zakonu, a njoj sedam godina traje istraga za proneveru miliona. Niko joj nije mogao nista u milosevicevom rezimu zbog zasluga njenog supruga, niko joj nije mogao nista u kostunicinom jer je pevala na drzavnim proslavama, niko joj nije mogao nista ni kada je otkriveno da je obecala alibi vodjama zemunskog klana pre ubistva zorana djindjica. Sada joj niko ne moze nista jer ima druga iz zavicaja na visokoj funkciji? Pa, dokle?

sasa jokic

pre 14 godina

E ovde vec treba da se umesa EU i da kaze nasim korumpiranim politicarima. Gospodo ako zelite u EU, onda morate da hapsite kriminalce!Pa ovde se sve svodi na to sta da izmislimo da ih ne hapsimo! Molim Vas Dzajic odgovara za mnogo manje para, a hapsili su ga kao najveceg narko bosa sa sve kamerama. Covek je ipak bio legenda, reprezentativac, idol mnogih fudbalera. U svakom slucaju pozitivna licnost. A sta je Ceca Razntovic? Supruga najveceg kriminalca sa prostora bivse SFRJ, prijateljica njavecih kriminalaca u zemlji, kraljica kica, najgori moguci primer za mlade. E u Srbiji je to dovoljno da budes zasticen kao beli medved! kakve veze ima sto treba da se dopuni istraga, to moze da se radi i dok je u istraznom zatvoru, i dok sudjenje traje!

NS

pre 14 godina

Pre nekoliko meseci procitao sam u novinama vest koja je prosla prilicno nezapazeno u medijima. Covek koji je demonstrativno ukrao paket virsli iz prodavnice, to pokazao prodavacici i sacekao policiju, osudjen je na 5 meseci zatvora. Na sudjenju je rekao da je nezaposleni inzenjer necega i da je to uradio da bi skrenuo paznju na svoj polozaj i tesku situaciju. Kada to covek uporedi sa ovim slucajem u kojem drzava pred ocima svih gradjana ocigledno razvlaci postupak protiv tog simbola devedesetih ne bi li zastareo, mora pomisliti da je ova drzava sprdnja. U stvari, drzava koja tako tretira svoje gradjane nije drzava. Drzava u kojoj samo siromasni idu u zatvor nije drzava. Vlast koja ovo radi svojim gradjanima je tiranska. Jos od pre Francuske revolucije vazi da gradjani imaju pravo na pobunu protiv takve vlasti i da joj ne duguju poslusnost. Zasto bih vam ja placao porez? Da finaniram zastitu Cece? Ni dinara okupatorima!

Stop korupciji

pre 14 godina

Ako istraga nije završena za 7 godina, može tako da se radi i još neku godinu. Onda počinje glavno suđenje, izostaju advokati, svedoci, veštaci, menjaju se sudska veća, prvostepena presuda, žalba, vraćanje na ponovno suđenje...
Zastariće i ovaj postupak, kao i gomila drugih krivičnih postupaka gde postoji sprega vlasti i kriminala. Samo polako Tomo!

Marko

pre 14 godina

Kaznite je zabranom pojavljivanja u javnosti, biće nam svima lepše i bolje. Ovako, ako je IKADA i pošaljete u zatvor, opet će se od nje napraviti hrabra velikomučenica i samo ćete joj podići iovako nezasluženo visok rejting.

crvenkapa

pre 14 godina

Ovo se zove pravna država, SEDAM godina istrage i jos ih nije sramota da izjave da im treba neka dopuna, veštačenje, itd...Pa na čijem platnom spisku ste vi g. Zoriću? poreskih obveznika Srbije ili g-dje žene ratnog zločinca?

Pera

pre 14 godina

ja sam za kucni pritvor doticne i zabranu pojavljivanja u javnosti/medijima sto ukljucuje zabranu izdavanja novih CD-a do kraja zivota....bice dovoljno da nikad vise ne moramo da je gledamo na TV-u i citamo o njoj i njenom "napacenom" zivotu

dezurna

pre 14 godina

Smarate. Ili hapsite i sudite, ili je najzad i javno proglasite vasom sveticom, k'o sto vam i jeste.
Kakva nacija, takva i Doli Parton.

Serdjo

pre 14 godina

Koliko sam , kao laik, naučio iz našeg pravnog sistema, proširenje optužnice znači da dosadašnja nije prošla pa ajmo da sastavljamo novu. Ili u prevodu ajde da zamlaćujemo narod narednih pet-šest godina sa prosto-proširenim optužnicama, a posle odustajanje, tako je protiv Džajića proširivana optužnica sedamnaest puta. Ko je kriv neka odgovara ali mi ovo liči na tresla se gora nije se rodilo ništa

Coma

pre 14 godina

Citam danas da je neki nesrecni agent prodaje u nekoj banci uhapsen zbog mita od 2500 evra.Ovakva pojava iz Zitoradje neometano sklanja milione i prolazi sa jalovim optuznicama po kojima niko ne postupa. Kao dokazani postovalac "zestokih momaka" treba joj pruziti priliku da se sa njima upoznaje i druzi u zatvoru.To se nece desiti posto momci koji bi voleli da su "zestoki" a ne znaju kako pruzaju zastitu njihovoj heroini kojoj su se iz prikrajka divili a nisu smeli da kazu. Uopste nije tacno da je ona toliko popularna, naprotiv.Daleko veci deo populacije ovu pojavu prezire ali iskompleksirani mocnici fascinirani njenom "zivotnom pricom" i silikonskim stasom pokusavaju da joj se dodvore iz meni potpuno nejasnih razloga. Komplekse mogu izivljavati i na milion drugih nacina u diskreciji i sa daleko lepsim zenama. I na kraju vise ce glasova izgubiti pruzajuci zastitu ovakvoj pojavi nego sto misle da ce da ih steknu. Ova zemlja je prepuna mladih i lepih sportista, muzicara i umetnika koji zasluzuju daleko vecu paznju posto su sve stekli sami svojim radom i talentom a na sve to dobili i potvrdu u svetu za svoje kvalitete.Neka se na njih mladi ugledaju a licnosti sklone kriminalu stavite u zatvor ako nam je stalo da se mladi ne povode za devijantnim pojavama i pravilno razvijaju. Posela, pistolje i polusvet konacno poslati u zaborav gde im je i mesto.

Neverni Toma

pre 14 godina

Kada bi istražitelji čuvene američke srije "CSI" ušli u njen dvorac, bar na pola stvari našli bi tragove krvi... Ali ko u ovoj zemlji ima hrabrosti da ovu "heroinu" stavi iza rešetaka? I ne samo to. Ko ima petlju da joj oduzme Arkanov krvavi ratni plen i sve ono što su skupa nakrali bogateći se na tuđoj nesreći? Od toga nema ništa. Verovatno će, za primer, još koji put biti maltretirane komšije sa Marakane, a komšinica će bezbrižno, kao i dosad, da se krevelji sa raznih TV stanica... Može joj se!

pedja

pre 14 godina

Manite se Ceca, Kosova, i ostalih gluposti.

Sredjujte privredu, korupciju, zaposljavajte ljude, otvarajte nova radna mesta...

Cak ni Evropa nije toliko bitna, jer i kada udjemo u nju, i dalje cemo biti siromasni, ako ne i siromasniji.

rade

pre 14 godina

Srbiji bi geografski najvise odgovaralo da je negde u Africi...blize Somaliji. Po nacinu rada nasih organa mi bi se tamo fantasticno uklopili i ne bi odudarali. Ovako, u Evropi gde zakoni i sudstvo ipak funkcionisu i gde bi se osobi kao Ceci imovina odavno oduzela, mi izgledamo bas kao crna ovca, nesto kao Kolumbija.

Dusan, Zrenjanin

pre 14 godina

A zašto ova gospođa nije dobila zatvorsku kaznu za nedozvoljeno držanje automatskog naoružanja, bombi i ostalih stvari, koje su joj pronađene u kući za vreme sablje?
Znači li to da i ja smem da držim AK47 i kašikare u kući???

Andjela

pre 14 godina

Sumljam u to, Ceca dokazana tzv „patriotkinja“ isto kao i Šarić i slični. Šariću državljanstvo Srbije dao Jočić i Koštunica (to je taj „patriotizam“), sve je to „uvezano“. Jer kad diluješ drogu i prodaješ je u zapadnoj evropi i SAD to je za njih vrhunski čin „patriotizma“, „radiš protiv zdravlja ljudi na trulom zapadu“ a za to dilovanje optužuješ američke i crnogorske tajne službe. Mislim hteli su jednim udarcem da ubiju dve muve. E sad kad je SAD "obelodanila" ko je Šarić, sad su se u Srbiji setili da ga gone. I uvek su krivi drugi!

bane

pre 14 godina

postovana redakcijo, zelim da vam kazem jedno veliko izvinite jer sam vas intenzivno mrzeo, a sada jedno veliko hvala jer mislim da sam pogresio i da ste vi jedini u ovoj napacenoj zemlji koji bez straha bar pokusavaju da pokrenu ovakve teme. samo napred i hrabro, a o ovoj primadoni iz zitoradje nemam bas nista da kazem.

Mirko

pre 14 godina

Samo još čekamo i dopunu dopunske dopune, a onda se u međuvremenu možda i promeni vlast, itd. itd. itd...

Imam novi PREDLOG: Može li u ovom slučaju da se zastarelost proglasi odmah, tj. PRE zakonskog roka zastarelosti, pa da sve bude u najboljem redu?

Miks011

pre 14 godina

Ne razumem kako ovog Zorica nije sramota da bilo sta kaze na ovu i druge teme ociglednog kriminala. Kao da se obraca zebrama u zooloskom vrtu. Bolje mu je da cuti ili jednostavno kaze ono sto svi znamo, jaca je od drzave.

Iki

pre 14 godina

Trebalo bi joj zabraniti pojavljivanje na TV-u. Samo puni glave glupostima ovom jadnom narodu. Sve sto poseduje ili je Arkan zaradio, znamo svi na koji nacin. A ostalo ona, sto je pekla zanat od njega.

markan

pre 14 godina

Ja bih voleo da je vidim u zatvoru jedno 5 godina. Ovamo se predstavlja kao neka svetica, estradna umetnica koja fino vaspitava svoju decu, a istina je da je bila u kontaktima sa ubicama i mafijasima i iste pomagala.

djole

pre 14 godina

Pa kada se jedan Dacic pita za nesto u ovoj zemlji, cemu onda cudjenje i iznenedjenost? U normalnoj zemlji Cecin guardian angel (vidi karikaturu) bi "svirao pijano" jos od pada Milosevicevog rezima.

Djordje

pre 14 godina

Pa kako će naši političari bez turbo folka ako je uhapse? Koga će Velja Ilić na čačanski trg ako je uhapse? Koga će Koštunica ispred skupštine ako je uhapse? Koga će Palma u jagodinski zoološki vrt ako je uhapse? Itd, itd...

djole

pre 14 godina

Vazi sto cu da glasam za DS. Da cuvaju Cecu i da kradu od postenog naroda mogu sasvim fino i narodnjaci i naprednjaci, meni svejedno, ja vama da pomazem da od mene pravite budalu necu!

Marko

pre 14 godina

Uistinu su dosadni. Godinama maltretiraju javnost s tom nekom istragom. Ili je uhapsite ili je pustite na miru. Ako za sedam godina niste ništa otkrili, ne znam šta radite još uvek. Ljudima je dotužilo da večito čitaju jednu te istu priču.

pozdrav od crnogorca

pre 14 godina

Nije nijedna vlada luda da uhapsi tako popularnu medijsku licnost. Pa javnost bi ih lincovala..Vidim po komentarima da ste vecinom normalni, obrazovani ljudi ali nazalost vi niste slika Srbije..Ceca je slika Srbije a time i licnost koja moze da utice na ogroman broj glasaca i samim tim na sam ishod pobjednika izbora..Uz to, sve i da bude uhapsena vjerovatno bi joj opozicija obecala slobodu u zamjenu za jedan singl iz zatvora u kome bi onako tuzna iza resetaka ispljuvala sve sto vrijedi u Srbiji..Mislim da se iza njenog ne-privodjenja ne krije nedostatak institucionalne volje vec cisto politicko-ekonomski razlog - vrijedi previse glasova.

zorica

pre 14 godina

I tako...do zastarevanja.
Kao Pahomije. Sve znamo, ali sta nam vredi. Turiste cemo i dalje voditi "kod zvezdinog" da vide pevaljkinu kucu. U nedostatku boljih mesta za pokazati.

Arpad

pre 14 godina

Pre godinu dana se sud oglasio informacijom da su svi podaci iz svih zemalja stigli, osim onih iz Rusije. Letos je objavljeno da je i informacija stigla. Pa, sta je sad, jel se sada sve radi iz pocetka u nedostatku pametnijih izgovora? Mozda Dacic nece da joj se sudi za vreme njegovog mandata?

Sneza

pre 14 godina

Kada veštak uradi nalaz i mišljenje, tj. veštačenje, on u tom nalazu iznese i stručno mišljenje. Ne znam zbog čega analiziraju mišljenje veštaka, ali znam da se u dopunu istrage često ulazi kako bi se nešto odložilo i odugovlačilo! Hoću da kažem, ništa im bre ne verujem! Možda je i Ceci ovo stavljeno na teret u dnevnopolitičke svrhe, mislim na borbu protiv kriminala i privid da su svi pred zakonom jednaki a Ceca je poznata, pokrenuta je cela pravosudna mašinerija a onda u zdrav mozak! Možda analiziraju ovaj nalaz veštaka jer se veštak u slučaju zrenjaninskog gradonačelnika zabunio, pa ko vele, da se ne ponovi!

mile

pre 14 godina

ceca ima svoje ljude u vladi pa se zato niko nije okomio na nju, nije nju lako zatvoriti, da su meni nasli toliko oruzje u kuci bio bih u zatvoru, ali CECI niko nista ne moze...

zabrinut

pre 14 godina

Ovaj Zorić mora da pravda svog bivšeg šefa VD, a Ceca će nikada na sud. Zorić je najveći zamajivač pravosuđa.Na kraju će kao i za huligane biti po njima nadležan Ustavni sud.

Ivan

pre 14 godina

Ne mogu da verujem, pa do kada ce ludima da prave vise nas normalne gradjane. A ti Zoricu samo nastavi da posmatras Fejsbuk grupe, umesto da hapsis krupne kriminalce.

petar

pre 14 godina

Mogu jos malo jasnije da kazu sta treba a mozda cak i vreme do objavljivanja optuznice tako da doticna lepo ima vremena da spakuje svoje krpice i krene put belog sveta u nepoznato kao svi predhodni. neka nam je bog u pomoci...

Amos

pre 14 godina

Ne znam kako ce uticati na Cecin predmet, ali sto se mene tice - reizbor sudija je dao rezultate.. Evo kontaktirali su me iz lokalnog suda da dodjem povodom neke tuzbe koju sam podneo pre 10 godina!
Do sad su me nekad davno zvali da kazu da ne mogu da nadju tog koga treba, pa im ja dao adresu, pa ostalo na tome narednih nekoliko godina.. evo ove nedelje preokret! :)

taraba

pre 14 godina

ma pustite je, nemate vi te skolovane i ciste da sa njom izadju na kraj. samo cete budjet jos vise opteretiti za nista. bolje te pare ulozite u skolstvo za novu generaciju dece

Džon Rot

pre 14 godina

Dopuna dopune dopunske istrage…Ako za 7 godina nisu uspeli da joj dokažu krivicu, pravo je da se ova žena ostavi na miru, jer po svemu sudeći, izgleda da je njena najveća krivica to što je bila udata za Arkana.
VJ tužilaštvo bi više doprinelo ako bi dalo predlog za istragu većine direktora JP, tu nema tajnog oružja, ali mahinacije su milionske.

samo pitam

pre 14 godina

Blago nama sa ovako reformisanim pravosuđem:Ceca će se opet izvući razvlačenjem postupka,Jerkovića ne mogu da nađu kada treba da ide u zatvor,Miladin kovačević bez optužnioce(i njemu će tražiti dopunu istrage), Mutavog podmeću kao člana Kekine grupe iako on već više godina "radi" samostalno na Zvezdari, a Keku ne diraju...Dokle bre zamajavate?

Marko

pre 14 godina

Kad ce doci dan da vidimo sve kriminalce iz 90-ih iza resetaka? Realno iako je Milosevic otisao, kriminal je nastavio da zivi. Kako je to moguce, zar je premijer zalud dao zivot?!!

Marko

pre 14 godina

Srbija nema pravosudje. Jedini pravi sud je javnost. Javnost treba da pruzi veliku podrsku novinarima koji ugrozavaju svoje zivote zarad istine! Posto pravosudje pusta kriminalce na ulicu. Dodje mi da odem iz Srbije ovde se nikad nista nece promeniti!

Didije Drogba 11

pre 14 godina

Po meni, nema teoretske sanse da je Obilic zaradio te pare od prodaje igraca. Pa da su prodali sve igrace koji su igrali 90-ih u Obilicu ne bi mogli da zarade 10-15 % sume koja se pominje. A da li je Ceca kriva ili ne odlucice sud.

Neće ovo na dobro izaći!

pre 14 godina

Pa zašto se toliko trude da sve sabotiraju, kad mogu sve to da predaju "reformisanom" "nezavisnom" "Sudstvu" i sve lepo odrade "po Zakonu"?!

pedja

pre 14 godina

Manite se Ceca, Kosova, i ostalih gluposti.

Sredjujte privredu, korupciju, zaposljavajte ljude, otvarajte nova radna mesta...

Cak ni Evropa nije toliko bitna, jer i kada udjemo u nju, i dalje cemo biti siromasni, ako ne i siromasniji.

Sablja

pre 14 godina

Hvala Čedomiru Jovanoviću na odlučnosti da inicira Sablju i Nataši Mićić na hrabrosti što ju je realizovala.

Za to što Ceca nije već u zatvoru, obratimo se Koštunici.

Džon Rot

pre 14 godina

Dopuna dopune dopunske istrage…Ako za 7 godina nisu uspeli da joj dokažu krivicu, pravo je da se ova žena ostavi na miru, jer po svemu sudeći, izgleda da je njena najveća krivica to što je bila udata za Arkana.
VJ tužilaštvo bi više doprinelo ako bi dalo predlog za istragu većine direktora JP, tu nema tajnog oružja, ali mahinacije su milionske.

Marko

pre 14 godina

Uistinu su dosadni. Godinama maltretiraju javnost s tom nekom istragom. Ili je uhapsite ili je pustite na miru. Ako za sedam godina niste ništa otkrili, ne znam šta radite još uvek. Ljudima je dotužilo da večito čitaju jednu te istu priču.

pozdrav od crnogorca

pre 14 godina

Nije nijedna vlada luda da uhapsi tako popularnu medijsku licnost. Pa javnost bi ih lincovala..Vidim po komentarima da ste vecinom normalni, obrazovani ljudi ali nazalost vi niste slika Srbije..Ceca je slika Srbije a time i licnost koja moze da utice na ogroman broj glasaca i samim tim na sam ishod pobjednika izbora..Uz to, sve i da bude uhapsena vjerovatno bi joj opozicija obecala slobodu u zamjenu za jedan singl iz zatvora u kome bi onako tuzna iza resetaka ispljuvala sve sto vrijedi u Srbiji..Mislim da se iza njenog ne-privodjenja ne krije nedostatak institucionalne volje vec cisto politicko-ekonomski razlog - vrijedi previse glasova.

Pipi

pre 14 godina

Ma koga vi, bre, folirate? Mene bi ste nasli i osudili za 5 minutu da sam proneverila 5 dinara, a ne ovo. Dacic kucni prijatelj. Ona poznata pevacica. Pa sta? Jel to znaci da poznati mogu da kradu a nepoznati ne. Kad nju osudite i strpate tamo gde joj je mesto i oduzmete svu imovinu koja je stecena kradjom njenog muza u ratovima, onda krenite dalje po estradi... ima tu puuuuno matrijala za obradu. Dovoljno je da zaredjate po njenoj najuzoj "producentskoj" ekipi i tekstopiscima koji svoj posao obavljaju nelegalno i gde se vrti ogromna kolicina para u sivoj zoni i nikome se ne placa porez za to.

Marko

pre 14 godina

Kaznite je zabranom pojavljivanja u javnosti, biće nam svima lepše i bolje. Ovako, ako je IKADA i pošaljete u zatvor, opet će se od nje napraviti hrabra velikomučenica i samo ćete joj podići iovako nezasluženo visok rejting.

Pera

pre 14 godina

ja sam za kucni pritvor doticne i zabranu pojavljivanja u javnosti/medijima sto ukljucuje zabranu izdavanja novih CD-a do kraja zivota....bice dovoljno da nikad vise ne moramo da je gledamo na TV-u i citamo o njoj i njenom "napacenom" zivotu

taraba

pre 14 godina

ma pustite je, nemate vi te skolovane i ciste da sa njom izadju na kraj. samo cete budjet jos vise opteretiti za nista. bolje te pare ulozite u skolstvo za novu generaciju dece

sasa jokic

pre 14 godina

E ovde vec treba da se umesa EU i da kaze nasim korumpiranim politicarima. Gospodo ako zelite u EU, onda morate da hapsite kriminalce!Pa ovde se sve svodi na to sta da izmislimo da ih ne hapsimo! Molim Vas Dzajic odgovara za mnogo manje para, a hapsili su ga kao najveceg narko bosa sa sve kamerama. Covek je ipak bio legenda, reprezentativac, idol mnogih fudbalera. U svakom slucaju pozitivna licnost. A sta je Ceca Razntovic? Supruga najveceg kriminalca sa prostora bivse SFRJ, prijateljica njavecih kriminalaca u zemlji, kraljica kica, najgori moguci primer za mlade. E u Srbiji je to dovoljno da budes zasticen kao beli medved! kakve veze ima sto treba da se dopuni istraga, to moze da se radi i dok je u istraznom zatvoru, i dok sudjenje traje!

bt

pre 14 godina

Kad istraga protiv Cece traje 7 godina (i još nije ni blizu kraja), koliko li bi trajala protiv Arkana da je još živ - verovatno sedamdesetak. Toliko o povezanosti vlasti (prvenstveno MUP) sa kriminalom. A narodu su stvorilu iluziju da su nešto bitno promenili 5. oktobra.

Iki

pre 14 godina

Trebalo bi joj zabraniti pojavljivanje na TV-u. Samo puni glave glupostima ovom jadnom narodu. Sve sto poseduje ili je Arkan zaradio, znamo svi na koji nacin. A ostalo ona, sto je pekla zanat od njega.

bane

pre 14 godina

postovana redakcijo, zelim da vam kazem jedno veliko izvinite jer sam vas intenzivno mrzeo, a sada jedno veliko hvala jer mislim da sam pogresio i da ste vi jedini u ovoj napacenoj zemlji koji bez straha bar pokusavaju da pokrenu ovakve teme. samo napred i hrabro, a o ovoj primadoni iz zitoradje nemam bas nista da kazem.

dezurna

pre 14 godina

Smarate. Ili hapsite i sudite, ili je najzad i javno proglasite vasom sveticom, k'o sto vam i jeste.
Kakva nacija, takva i Doli Parton.

Sneza

pre 14 godina

Kada veštak uradi nalaz i mišljenje, tj. veštačenje, on u tom nalazu iznese i stručno mišljenje. Ne znam zbog čega analiziraju mišljenje veštaka, ali znam da se u dopunu istrage često ulazi kako bi se nešto odložilo i odugovlačilo! Hoću da kažem, ništa im bre ne verujem! Možda je i Ceci ovo stavljeno na teret u dnevnopolitičke svrhe, mislim na borbu protiv kriminala i privid da su svi pred zakonom jednaki a Ceca je poznata, pokrenuta je cela pravosudna mašinerija a onda u zdrav mozak! Možda analiziraju ovaj nalaz veštaka jer se veštak u slučaju zrenjaninskog gradonačelnika zabunio, pa ko vele, da se ne ponovi!

Miks011

pre 14 godina

Ne razumem kako ovog Zorica nije sramota da bilo sta kaze na ovu i druge teme ociglednog kriminala. Kao da se obraca zebrama u zooloskom vrtu. Bolje mu je da cuti ili jednostavno kaze ono sto svi znamo, jaca je od drzave.

Andjela

pre 14 godina

Sumljam u to, Ceca dokazana tzv „patriotkinja“ isto kao i Šarić i slični. Šariću državljanstvo Srbije dao Jočić i Koštunica (to je taj „patriotizam“), sve je to „uvezano“. Jer kad diluješ drogu i prodaješ je u zapadnoj evropi i SAD to je za njih vrhunski čin „patriotizma“, „radiš protiv zdravlja ljudi na trulom zapadu“ a za to dilovanje optužuješ američke i crnogorske tajne službe. Mislim hteli su jednim udarcem da ubiju dve muve. E sad kad je SAD "obelodanila" ko je Šarić, sad su se u Srbiji setili da ga gone. I uvek su krivi drugi!

Amos

pre 14 godina

Ne znam kako ce uticati na Cecin predmet, ali sto se mene tice - reizbor sudija je dao rezultate.. Evo kontaktirali su me iz lokalnog suda da dodjem povodom neke tuzbe koju sam podneo pre 10 godina!
Do sad su me nekad davno zvali da kazu da ne mogu da nadju tog koga treba, pa im ja dao adresu, pa ostalo na tome narednih nekoliko godina.. evo ove nedelje preokret! :)

Mirko

pre 14 godina

Samo još čekamo i dopunu dopunske dopune, a onda se u međuvremenu možda i promeni vlast, itd. itd. itd...

Imam novi PREDLOG: Može li u ovom slučaju da se zastarelost proglasi odmah, tj. PRE zakonskog roka zastarelosti, pa da sve bude u najboljem redu?

djole

pre 14 godina

Vazi sto cu da glasam za DS. Da cuvaju Cecu i da kradu od postenog naroda mogu sasvim fino i narodnjaci i naprednjaci, meni svejedno, ja vama da pomazem da od mene pravite budalu necu!

Didije Drogba 11

pre 14 godina

Po meni, nema teoretske sanse da je Obilic zaradio te pare od prodaje igraca. Pa da su prodali sve igrace koji su igrali 90-ih u Obilicu ne bi mogli da zarade 10-15 % sume koja se pominje. A da li je Ceca kriva ili ne odlucice sud.

Ivan

pre 14 godina

Ne mogu da verujem, pa do kada ce ludima da prave vise nas normalne gradjane. A ti Zoricu samo nastavi da posmatras Fejsbuk grupe, umesto da hapsis krupne kriminalce.

Stop korupciji

pre 14 godina

Ako istraga nije završena za 7 godina, može tako da se radi i još neku godinu. Onda počinje glavno suđenje, izostaju advokati, svedoci, veštaci, menjaju se sudska veća, prvostepena presuda, žalba, vraćanje na ponovno suđenje...
Zastariće i ovaj postupak, kao i gomila drugih krivičnih postupaka gde postoji sprega vlasti i kriminala. Samo polako Tomo!

petar

pre 14 godina

Mogu jos malo jasnije da kazu sta treba a mozda cak i vreme do objavljivanja optuznice tako da doticna lepo ima vremena da spakuje svoje krpice i krene put belog sveta u nepoznato kao svi predhodni. neka nam je bog u pomoci...

milica 67

pre 14 godina

Ceca Raznatovic moze u ovoj zemlji da radi sta hoce. kada je nedavno jedan novinar napisao kolumnu o njenom zivotu, sud ga je ekspresno osudio po krivicnom zakonu, a njoj sedam godina traje istraga za proneveru miliona. Niko joj nije mogao nista u milosevicevom rezimu zbog zasluga njenog supruga, niko joj nije mogao nista u kostunicinom jer je pevala na drzavnim proslavama, niko joj nije mogao nista ni kada je otkriveno da je obecala alibi vodjama zemunskog klana pre ubistva zorana djindjica. Sada joj niko ne moze nista jer ima druga iz zavicaja na visokoj funkciji? Pa, dokle?

Dusan, Zrenjanin

pre 14 godina

A zašto ova gospođa nije dobila zatvorsku kaznu za nedozvoljeno držanje automatskog naoružanja, bombi i ostalih stvari, koje su joj pronađene u kući za vreme sablje?
Znači li to da i ja smem da držim AK47 i kašikare u kući???

Coma

pre 14 godina

Citam danas da je neki nesrecni agent prodaje u nekoj banci uhapsen zbog mita od 2500 evra.Ovakva pojava iz Zitoradje neometano sklanja milione i prolazi sa jalovim optuznicama po kojima niko ne postupa. Kao dokazani postovalac "zestokih momaka" treba joj pruziti priliku da se sa njima upoznaje i druzi u zatvoru.To se nece desiti posto momci koji bi voleli da su "zestoki" a ne znaju kako pruzaju zastitu njihovoj heroini kojoj su se iz prikrajka divili a nisu smeli da kazu. Uopste nije tacno da je ona toliko popularna, naprotiv.Daleko veci deo populacije ovu pojavu prezire ali iskompleksirani mocnici fascinirani njenom "zivotnom pricom" i silikonskim stasom pokusavaju da joj se dodvore iz meni potpuno nejasnih razloga. Komplekse mogu izivljavati i na milion drugih nacina u diskreciji i sa daleko lepsim zenama. I na kraju vise ce glasova izgubiti pruzajuci zastitu ovakvoj pojavi nego sto misle da ce da ih steknu. Ova zemlja je prepuna mladih i lepih sportista, muzicara i umetnika koji zasluzuju daleko vecu paznju posto su sve stekli sami svojim radom i talentom a na sve to dobili i potvrdu u svetu za svoje kvalitete.Neka se na njih mladi ugledaju a licnosti sklone kriminalu stavite u zatvor ako nam je stalo da se mladi ne povode za devijantnim pojavama i pravilno razvijaju. Posela, pistolje i polusvet konacno poslati u zaborav gde im je i mesto.

rade

pre 14 godina

Srbiji bi geografski najvise odgovaralo da je negde u Africi...blize Somaliji. Po nacinu rada nasih organa mi bi se tamo fantasticno uklopili i ne bi odudarali. Ovako, u Evropi gde zakoni i sudstvo ipak funkcionisu i gde bi se osobi kao Ceci imovina odavno oduzela, mi izgledamo bas kao crna ovca, nesto kao Kolumbija.

djole

pre 14 godina

Pa kada se jedan Dacic pita za nesto u ovoj zemlji, cemu onda cudjenje i iznenedjenost? U normalnoj zemlji Cecin guardian angel (vidi karikaturu) bi "svirao pijano" jos od pada Milosevicevog rezima.

mile

pre 14 godina

ceca ima svoje ljude u vladi pa se zato niko nije okomio na nju, nije nju lako zatvoriti, da su meni nasli toliko oruzje u kuci bio bih u zatvoru, ali CECI niko nista ne moze...

Neverni Toma

pre 14 godina

Kada bi istražitelji čuvene američke srije "CSI" ušli u njen dvorac, bar na pola stvari našli bi tragove krvi... Ali ko u ovoj zemlji ima hrabrosti da ovu "heroinu" stavi iza rešetaka? I ne samo to. Ko ima petlju da joj oduzme Arkanov krvavi ratni plen i sve ono što su skupa nakrali bogateći se na tuđoj nesreći? Od toga nema ništa. Verovatno će, za primer, još koji put biti maltretirane komšije sa Marakane, a komšinica će bezbrižno, kao i dosad, da se krevelji sa raznih TV stanica... Može joj se!

Marko

pre 14 godina

Kad ce doci dan da vidimo sve kriminalce iz 90-ih iza resetaka? Realno iako je Milosevic otisao, kriminal je nastavio da zivi. Kako je to moguce, zar je premijer zalud dao zivot?!!

Serdjo

pre 14 godina

Koliko sam , kao laik, naučio iz našeg pravnog sistema, proširenje optužnice znači da dosadašnja nije prošla pa ajmo da sastavljamo novu. Ili u prevodu ajde da zamlaćujemo narod narednih pet-šest godina sa prosto-proširenim optužnicama, a posle odustajanje, tako je protiv Džajića proširivana optužnica sedamnaest puta. Ko je kriv neka odgovara ali mi ovo liči na tresla se gora nije se rodilo ništa

crvenkapa

pre 14 godina

Ovo se zove pravna država, SEDAM godina istrage i jos ih nije sramota da izjave da im treba neka dopuna, veštačenje, itd...Pa na čijem platnom spisku ste vi g. Zoriću? poreskih obveznika Srbije ili g-dje žene ratnog zločinca?

zabrinut

pre 14 godina

Ovaj Zorić mora da pravda svog bivšeg šefa VD, a Ceca će nikada na sud. Zorić je najveći zamajivač pravosuđa.Na kraju će kao i za huligane biti po njima nadležan Ustavni sud.

NS

pre 14 godina

Pre nekoliko meseci procitao sam u novinama vest koja je prosla prilicno nezapazeno u medijima. Covek koji je demonstrativno ukrao paket virsli iz prodavnice, to pokazao prodavacici i sacekao policiju, osudjen je na 5 meseci zatvora. Na sudjenju je rekao da je nezaposleni inzenjer necega i da je to uradio da bi skrenuo paznju na svoj polozaj i tesku situaciju. Kada to covek uporedi sa ovim slucajem u kojem drzava pred ocima svih gradjana ocigledno razvlaci postupak protiv tog simbola devedesetih ne bi li zastareo, mora pomisliti da je ova drzava sprdnja. U stvari, drzava koja tako tretira svoje gradjane nije drzava. Drzava u kojoj samo siromasni idu u zatvor nije drzava. Vlast koja ovo radi svojim gradjanima je tiranska. Jos od pre Francuske revolucije vazi da gradjani imaju pravo na pobunu protiv takve vlasti i da joj ne duguju poslusnost. Zasto bih vam ja placao porez? Da finaniram zastitu Cece? Ni dinara okupatorima!

markan

pre 14 godina

Ja bih voleo da je vidim u zatvoru jedno 5 godina. Ovamo se predstavlja kao neka svetica, estradna umetnica koja fino vaspitava svoju decu, a istina je da je bila u kontaktima sa ubicama i mafijasima i iste pomagala.

Djordje

pre 14 godina

Pa kako će naši političari bez turbo folka ako je uhapse? Koga će Velja Ilić na čačanski trg ako je uhapse? Koga će Koštunica ispred skupštine ako je uhapse? Koga će Palma u jagodinski zoološki vrt ako je uhapse? Itd, itd...

Neće ovo na dobro izaći!

pre 14 godina

Pa zašto se toliko trude da sve sabotiraju, kad mogu sve to da predaju "reformisanom" "nezavisnom" "Sudstvu" i sve lepo odrade "po Zakonu"?!

zorica

pre 14 godina

I tako...do zastarevanja.
Kao Pahomije. Sve znamo, ali sta nam vredi. Turiste cemo i dalje voditi "kod zvezdinog" da vide pevaljkinu kucu. U nedostatku boljih mesta za pokazati.

Arpad

pre 14 godina

Pre godinu dana se sud oglasio informacijom da su svi podaci iz svih zemalja stigli, osim onih iz Rusije. Letos je objavljeno da je i informacija stigla. Pa, sta je sad, jel se sada sve radi iz pocetka u nedostatku pametnijih izgovora? Mozda Dacic nece da joj se sudi za vreme njegovog mandata?

Marko

pre 14 godina

Srbija nema pravosudje. Jedini pravi sud je javnost. Javnost treba da pruzi veliku podrsku novinarima koji ugrozavaju svoje zivote zarad istine! Posto pravosudje pusta kriminalce na ulicu. Dodje mi da odem iz Srbije ovde se nikad nista nece promeniti!

samo pitam

pre 14 godina

Blago nama sa ovako reformisanim pravosuđem:Ceca će se opet izvući razvlačenjem postupka,Jerkovića ne mogu da nađu kada treba da ide u zatvor,Miladin kovačević bez optužnioce(i njemu će tražiti dopunu istrage), Mutavog podmeću kao člana Kekine grupe iako on već više godina "radi" samostalno na Zvezdari, a Keku ne diraju...Dokle bre zamajavate?