Ponedeljak, 21.12.2009.

12:25

Uhapšeni vođa navijača, oficir VS

Uhapšen je Dragan Đurđević, poručnik Vojske, zbog pretnji novinarki B92. Ministar odbrane kaže da svi huligani treba da budu uhapšeni bez obzira gde rade.

Izvor: B92

Uhapšeni voða navijaèa, oficir VS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Apache

pre 14 godina

Vojska je oduvek bila najreakcionarniji, najdogmatskiji i najagresivniji deo estabilišmenta, kako za vreme komunizma tako i sada. Shvatanje političke situacije oficira VS je kao u Staljinističkim filmovima. Zato ne čudi da se takva baraba i vucibatina može tamo zaposliti. Kao PORUČNIK!!!!!

Jelena Stanković

pre 14 godina

Slažem se sa najvećim brojem komentara i podržavam ih. Želim samo da ptvrdim da ovaj čovek (koji nažalost ima samo 27 godina) ne sme ni dana više da bude u vojsci. U jednom komentaru kaže se da je šteta da mu se upropsti život, NIJE ŠTETA, jedan njegov da ne bi bile uništene stotine života. Što je bio slučaj devedesetih godina. Bojim se samo da i za njega ne bude tražena "pravda" kao i za Uroša. Ako Srbija i njeno rukovodstvo iskreno stoji na putu ka EVROPSKOJ UNIJI ovaj huligan mora biti kažnjen isključenjem iz svakog posla i u zatvor. DOSTA JE BILO.

Agnostic Front

pre 14 godina

Ovo je sramotno za nasu zemlju, da jedan pripadnik vojske koja mora da stiti SVAKOG gradjana ove zemlje bude okoreli desnicar?? Smesno i tragicno!

Žaki

pre 14 godina

Srbija je odavno Alisina zemlja; zemlja čuda i iluzija - a sve zato što se (zbog straha, linije nezameranja, korupcije i sl.) stvari ne nazivaju imenima koja im pripadaju. Ako je nešto krivično delo - onda je to KRIVIČNO DELO bez obzira što ga čini Srbin!! Ako si lopov, ideš bre u zatvor jer si lopov pa da si mi i brat rođeni. Ako si počinio zločin - šta tražiš na slobodi? Za tebe nije sloboda jer si opasan za ljude oko sebe. Ako si pokrao iz zajedničke kase, obogatio se od toga i nemaš kraja u alavosti - zašto da te zovem "biznismenom"? Ti si opaki KRIMINALAC a ne neko dostojan pažnje. Treba da budeš na dugoj robiji zbog pomisli da prevariš zajednicu. Umeo bih i ja da okrenem pokradene pare?! Ako pretiš Brankici onako junački u grupi (ona je "kukavički" sama ustala protiv takvih) po nekom Pravoslavnom sistemu vrednosti išao bi u zatvor jer je sama mržnja već učinjen zločin - kojeg samo treba materijalizovati. Dakle, ključno za ozdravljenje i čoveka i naroda je to da sa svojih iluzija u glavi siđe na zemlju (a mi smo prvaci sveta u virtuelnoj stvarnosti) jer je na zemlji mnogo lepše živeti nego u lažima. A tu na zemlji zatim treba svakoj stvari dati ono ime koje joj pripada, bez obzira da li to nekada prija ili ne prija. To je sve!

smera

pre 14 godina

Zaposlen u Vojno-geografskom institutu.
Nisam ni sumnjao da je neka vezara.
Ako si hteo vojsku, zasto nisi dosao u kasarnu da radis? Za to ti treba nesto drugo, a ne veza.

Boris

pre 14 godina

Dragan je dobar i kulturan momak i sramota je upropastiti karijeru mladom coveku za kojeg mislim da nista nije uradio! Podrzavam borbu protiv huligana ali od svih bahatih tatinih sinova nasli su da hapse mladica koji je u svakom smislu za primer...

mirx

pre 14 godina

Taj je verovatno bio vojni stipendista i li jos gore ako je zavrsio akademiju u sta sumnjam. To je neki tatin sin, a oni koji su mu uradili bezbednosnu proveru nece snositi nikakvu odgovornost. Mog druga u vojnoj skoli 1987. nacelnik klase je strogo kaznio sto je nosio majicu sa motivom americke zastave-"sirio je stranu ideologiju" A ovo-ovo je bruka. Nema vojske bez podoficirske skole i vojne akademije.

dugari

pre 14 godina

moj rezime ovoga je: momak je skužio da više srpska vojska ne može ispunjavti njegove snove tj.ratovati na sve strane, pa se prebacio na utakmice. kod nas u HR je bilo sličnih, sječam se jedan je bio vozač hitne, a jedan doktor ha,ha,ha...

nesha

pre 14 godina

skoro sam pohvalio mup da radi profesionalno ali da nam je sudstvo katastrofa ali sada i mup pravi propust. u sapstenju mup-a stoji da je uhapsen podstrekivao i pevao pesme uvredljive sadrzine. jesu uvredljive ali akcenat nije na uvredi nego na pretnji.

MIlan

pre 14 godina

Ovaj poručnik je sramota za oficirsku profesiju. Brankice samo napred da se ovakvi i slični pokažu u pravom svetlu. Za huligane ne sme biti mesta u profesionalnoj vojsci.

GuC

pre 14 godina

ima ih još na snimku, malo vojska, malo veroučitelji, naći će se i nezaposlene beretke, istoričari, pravovernici i slični...ajde da popamtimo kraj ove 2009 godine, od ubistva Brisa Tatona, i da ih čekamo, da vidimo kada će "podobni" pravosudni, novi, organi delovati?
Baš me zanima da li će u zatvor ikada, a ako i odu, koliko krivičnih dela će u medjuvremenu napraviti!

Adam

pre 14 godina

Brain Damage je ime koktela koji se servira u shot casicama i mesavina je cokoladnog likera, rakije od breskve i tekile. Navijacka grupa je ime dobila po koktelu! Verovatno su ga i pili na koktelima klubova za koje navijaju sa sve njihovim funkcionerima...

Vladimir

pre 14 godina

Pa kad extremni desnicari mogu da rade u OSNOVNOJ skoli sto bi nas ovo iznenadilo. Vazno da je Sutanovac okrecio zgradu. Znas kad bi takav prisao JNA, pa da je admiralov sin, mozda bi se prosvercovao do kapije sa spoljne strane. Ovo danas je katastrofa. Oficir da bude VODJA huligana koji se zovu "Brain Damage", ovo je parodija od zemlje.

Pejo

pre 14 godina

Uzor mu je general Mladic, vice oka bistra, vazniji je od ministra, pravi badzo nema sta. Zar nebi trebala vojska i policija da bude politicki neutralna? Krajnje je vreme da se ove sekte preispitaju, zajedno sa politickim partijama koje su ih stvorile. Mladi Jungeri u sektaskoj organizaciji, potpomognuti tacno zna se kojim politickim partijama, a policija i BIA cuti?

Major

pre 14 godina

I ja sam oficir Vojske Srbije ali me je duboko sramota zbog ljage koja je bacena na navedenu instituciju od strane ove necasne osobe nedostojne i uniforme i svega sto ta uniforma predstavlja. Takvima kao on nije mesto, ne samo u vojsci, nego ni u jednoj ozbiljnoj instituciji, takvima je mesto tamo gde je sada dospeo.
U potpunosti podrzavam Brankicu i nadam se da ce i nadlezni organi da isprate njene napore u borbi protiv ovakvih i njima slicnih.

Глас разума

pre 14 godina

Поред кривичне одговорности мора га следовати нечасни отпуст из службе губитак чина и надокнада трошкова који су уложени у образовање службеника Министрства одбране односно официра Војске Србије.

Испадом порурника Ђурђевића вође хулиганске хоре угрожен је углед срpске официрске части у изградњи

Ajmo Dalje

pre 14 godina

Oficir Vojske vodja navijaca - to ima samo u Srbiji i u Causeskuovoj Rumuniji. Sada ako mu se utvrdi odgovornost odmah da ga otpuste. Taj im je sigurno nabavljao iz vojnih skladista i dimne bombe koje koriste na utakmicama.

Nekad i sad

pre 14 godina

U nekadašnjoj JNA takvom bi bilo zabranjeno da priđe vojnim objektima, a kamoli da obuče uniformu i to još sa oficirskim činom ! Jedina ločgična posledica bilo bi otpuštanje iz aktivne vojne službe, oduzimanje činova i vraćanje neodrađenog duga za školovanje, ukoliko se školovao u vojnom školstvu.

vlajko

pre 14 godina

Jasno je da iza ovakvih tzv naijačkih grupa stoje određene tzv bezbednosne strukture. Za neupućene - one sa bezbednošću države nemaju ama baš nikakve veze, bave se uglavnom bezbednošću svojih bednih interesa i uticaja kojim nas dave). Mora da im je dogorelo do nokata kada aktivne oficire moraju da regreutuju za takve zadatke. Pritisnite dobro tog lika da propeva i kaže ko mi je veza!

doren

pre 14 godina

Jedan, ne mali deo naseg drustva resenje za probleme ove drzave vidi u radikalizmu koje ukljucuje i nasilje, dobrim delom oni su pripadnici MUP-a i VS. Da li zbog prirode posla, suzene svesti, neobrazovanja ili ko zna cega, takvi profili su vrlo zastupljeni u nasim oruzanim snagama, mozda su i neophodni ko zna? I onda se ne treba cuditi da su deo navijackih grupa cije je glavno oruzije takodje sila i nasilje koje iz sile proizilazi, oni su prirodni saveznici...Potreba za grupom, potiskivanje individualnog u korist kolektivnog, umisljeni visi interesi, neracionalno idolopoklonstvo,..sve su to zajednicki imenitelji samo naizgled suprostavljenih pojedinaca koji samo igrom zivota pripadaju razlicitim grupacijama. Nista tu nema cudno, onaj koji pristaje da zivi bez imena i prezimena, vec u coporu bezimenih, i u tome pronalazi smisao, onaj koji kad kaze mi misli ja, jer svoje ja nema uvek ce svoje mesto naci u grupama navijackim, vojnim i policiskim jer je tamo samo potrebno reci razumem! I zato podrska BRANKICI!!!

borko

pre 14 godina

pa ove vodje Alkatraza nisu klinci. Kljusine sa preko 35 i 40 godina! Pazi kad ne verujem.Znaci, ovo nema nikakve veze sa navijanjem i partizanom! Ocigledno su u pitanju kriminalci koji obilato iskoristavaju klince i klub u cije se ime kunu. navode da im utakmica nije bitna!!???? Sta je bitno? Ukinuti sve klubove i navijacke grupe ili bar pretvoriti ligu u amatersku bez sponzora....ionako nam je na nivou tramvaj lige. da vidim onda te sto se kunu u Partizan!

Djape

pre 14 godina

Vojska bi trebala huligana da automatski izbaci iz sluzbe!

Dobar im naziv grupe "brain damage"! Savrsheno odgovara!

E jos drzava da organizuje novo javno preduzece za izgradnju autoputeva ciji bi "zaposleni" bili huligani, kako bi tamo lepo trosili svoju energiju. Ima dosta kamena koji mora da se tuca, tamo kroz Grdelicku klisuru!

са севера на југ!

pre 14 godina

Ко је бар мало упућен у дешавања у навијачком свету, зна ко су, шта, и за кога раде поједини људи прозвани у емисији "Инсајдер". Онај ко не схвата да ДБ и даље управља овом државом, тај је за посматрање.

Zlaja

pre 14 godina

Prvo Ivica - potom Marica - a na kraju slobodica...kao u bajci...
SMESNO???
NE, ZALOSNO!!!
Objasnjenje za "Ostecene mozgove"
Ivica (Dacic - ministar policije)
Marica (policijsko vozilo...)

Waistiny

pre 14 godina

Bas tako. Sto ne uhapsite 'vodje' Alkatraza? Aj' da vidim...

Uostalom, pogledajte i sami o kojem dnu se radi http://www.youtube.com/watch?v=y9ziGBz4i14

Zlatko

pre 14 godina

Svakakvih se navuklo i u vojsku, i prosvetu, i drzavnu upravu, i u crkvu...Ocistimo Srbiju! A ciscenje treba da je posao za sva ministranstva, a ne samo Dulicevo. Izgleda zaista da nas sve ceka mnogo posla, pocev od porodice pa do drzave i verskih organizacija.

Mashinovodja

pre 14 godina

Pošto vrlo skromno stoje sa engleskim (a i generalno s mozgom) nije čudo da su pogrešno spelovali ime svoje grupe i verovatno ni ne znaju da je za njih tačnije, ne ime, nego dijagnoza - "brain damaged". Mada, to bi značilo da imaju "brain", za šta ne postoji uverljiv dokaz.
Uzgred, da li neko zna zašto toliko obožavaju imena na engleskom, ti inače neopisivo veeeeliki Srbi, koji su spremni da kašičicom za kafu nekom oči iskopaju zbog SrBstva, ćirilice i pravoslavlja?!
Ili prosto ne znaju šta znači "brain damage(d)" pa im zato mnogo lepše zvuči nego "Oštećeni mozgovi".

Nebuloze!

pre 14 godina

...Hoce li ikad biti jasno da je PRETNJA SMRCU krivicno delo, a ne verbalni delikt. To NIJE drugacije misljenje ili najobicnija uvreda (pa makar i psovanje) kojom se ne napada na ljudski zivot (i fizicku egzistenciju uopste). Ovde je rec o PRETNJI opasnoj po zivot. U Kanadi se, recimo, zbog takvih (a malo manje opasnih) pretnji ODMAH i BEZ ODLAGANJA hapsi, a da bi se branio sa slobode, taj koji je zbog pretnje uhapsen mora da polozi kauciju. Prema tome, ova banda huligana sa utrakmica se ne okrivljuje i ne hapsi zbog verbalnog delikta.
Najzad, vama koji pokusavate da poturite i ovakvu zamenu teza (pretnja smrcu kao verbalni delikt) nece proci.
Nikad i nigde. Pa ni u Srbiji u koju se kao zaklinjete, a gurate je u sve veci glib.

alex

pre 14 godina

indikativno je to da su vecina "prozvanih" u insajderu posredno ili neposredno povezani sa vojskom ili policijom, nekome tata general vojni, nekome policijski, neko radi u vojsci... zakljucujemo da "drzava", ako takvo sto ovde postoji, cuti upravo zbog toga i uz to cutanje iz budzeta posredno finansira ove propalice. a sad ce kao da ih hapse, ma da. da se kladimo da ce da ih puste usled nedostatka dokaza i jos da im plate za dane provedene u pritvoru, malo su im generalske penzije nepostojece SFRJ drzave.

Tamara

pre 14 godina

Pozdravljam hapsenja ali i osidjivanja, mada se iskreno plasim, da se to opet da se "zagubi" u necijoj fioci.
Sa druge strane, zanimljivo je da su sve te ultradesnicarske i navijacke grupe protiv ulaska u EU, Nato, propagiraju srpstvo, pravoslavlje, bratske odnose sa Rusijom, a svi u svojim nazivima koriste engleski jezik, pojedini cak i nazive americkih zatvora tipa Alcatraz i nose americke brendove tipa Nike. Sta reci?!

Vladimirr

pre 14 godina

Za tvrdnju o verbalnom deliktu covek mora da ima znatno oslabljene intalektualne moci... Ili da svesno MANIPULISE. Kako god bilo, poziv na ubistvo i linc ne moze biti shvaceno kao nakakva tvrdnja, misljenje, nego kao poziv na akciju, delovanje, a kao takvo tezak krivicni cin. Ako zele da kazu sta o njoj misle, mogu da je psuju ili opisuju njenu politicke stavove nepovoljnim ili cak i uvredljivim terminima ali cim kazes ono "proci ces..." ti nesto TVRDIS, dakle mislis da to moze da se ostvari. Sada, ovakve stvari bi trebalo da znaju i mala deca takoreci, i treba stvarno zanemarivati svoje moci rasudjivanja da u tome ne vidite razliku...

Agnostic Front

pre 14 godina

Tuzno je sto jedan pripadnik vojske ima veze sa bandom i huliganima... Ovo ne mozemo nazvati samo huliganstvom vec organizovanom bandom ultra desnicara koje treba hapsiti i proganjati... Pravda za Brankicu!

Aleksandar G.

pre 14 godina

Vođa huliganske grupe zaposlen u vojsci, vođa ultradesničarske organizacije radi kao veroučitelj...ne smem ni da pomislim kakvih još primera ima. A gle čuda, narod najviše poverenja ima baš u vojsku i crkvu...mi Srbi smo stvarno čudna voćka.

Amos

pre 14 godina

Nesto me ne cudi ni naziv njegove grupe ni posao kojim se bavi ni gde i kako provodi slobodno vreme.
Na nesreću svih onih radnih i poštenih pripadnika Vojske, imaju previše kukolja u svom žitu.
Važno je da vojska neće dozvoliti nikom starijem od 30 godina da se zaposli u istoj.
Dok - ako imaš 26-7 kao ovaj momak, pa još pripadaš "Brain damage-u"... idealan kandidat.

pravi navijac

pre 14 godina

Mora da je "specijalac". Prvo u obdanistu, pa onda u osnovnoj skoli i na kraju u vojci. Verovatno ce i u zatvoru biti na specijalnom odeljenju.

kraja

pre 14 godina

...a posao u vojsci su mu nasli oni iz uprave, da ima covek neke prihode...."profesionalizacija" vojske....lepo proveravaju svoje kadrove, strucno....

Aleksandar

pre 14 godina

"....koji je jedan od vođa navijačke grupe Partizana pod nazivom "Brain damage"."

Nije ni cudo sto mu je takav nadimak. Stvarno mu je brain damaged.

Aleksandar G.

pre 14 godina

Vođa huliganske grupe zaposlen u vojsci, vođa ultradesničarske organizacije radi kao veroučitelj...ne smem ni da pomislim kakvih još primera ima. A gle čuda, narod najviše poverenja ima baš u vojsku i crkvu...mi Srbi smo stvarno čudna voćka.

kraja

pre 14 godina

...a posao u vojsci su mu nasli oni iz uprave, da ima covek neke prihode...."profesionalizacija" vojske....lepo proveravaju svoje kadrove, strucno....

Aleksandar

pre 14 godina

"....koji je jedan od vođa navijačke grupe Partizana pod nazivom "Brain damage"."

Nije ni cudo sto mu je takav nadimak. Stvarno mu je brain damaged.

pravi navijac

pre 14 godina

Mora da je "specijalac". Prvo u obdanistu, pa onda u osnovnoj skoli i na kraju u vojci. Verovatno ce i u zatvoru biti na specijalnom odeljenju.

Amos

pre 14 godina

Nesto me ne cudi ni naziv njegove grupe ni posao kojim se bavi ni gde i kako provodi slobodno vreme.
Na nesreću svih onih radnih i poštenih pripadnika Vojske, imaju previše kukolja u svom žitu.
Važno je da vojska neće dozvoliti nikom starijem od 30 godina da se zaposli u istoj.
Dok - ako imaš 26-7 kao ovaj momak, pa još pripadaš "Brain damage-u"... idealan kandidat.

Nebuloze!

pre 14 godina

...Hoce li ikad biti jasno da je PRETNJA SMRCU krivicno delo, a ne verbalni delikt. To NIJE drugacije misljenje ili najobicnija uvreda (pa makar i psovanje) kojom se ne napada na ljudski zivot (i fizicku egzistenciju uopste). Ovde je rec o PRETNJI opasnoj po zivot. U Kanadi se, recimo, zbog takvih (a malo manje opasnih) pretnji ODMAH i BEZ ODLAGANJA hapsi, a da bi se branio sa slobode, taj koji je zbog pretnje uhapsen mora da polozi kauciju. Prema tome, ova banda huligana sa utrakmica se ne okrivljuje i ne hapsi zbog verbalnog delikta.
Najzad, vama koji pokusavate da poturite i ovakvu zamenu teza (pretnja smrcu kao verbalni delikt) nece proci.
Nikad i nigde. Pa ni u Srbiji u koju se kao zaklinjete, a gurate je u sve veci glib.

Mashinovodja

pre 14 godina

Pošto vrlo skromno stoje sa engleskim (a i generalno s mozgom) nije čudo da su pogrešno spelovali ime svoje grupe i verovatno ni ne znaju da je za njih tačnije, ne ime, nego dijagnoza - "brain damaged". Mada, to bi značilo da imaju "brain", za šta ne postoji uverljiv dokaz.
Uzgred, da li neko zna zašto toliko obožavaju imena na engleskom, ti inače neopisivo veeeeliki Srbi, koji su spremni da kašičicom za kafu nekom oči iskopaju zbog SrBstva, ćirilice i pravoslavlja?!
Ili prosto ne znaju šta znači "brain damage(d)" pa im zato mnogo lepše zvuči nego "Oštećeni mozgovi".

Major

pre 14 godina

I ja sam oficir Vojske Srbije ali me je duboko sramota zbog ljage koja je bacena na navedenu instituciju od strane ove necasne osobe nedostojne i uniforme i svega sto ta uniforma predstavlja. Takvima kao on nije mesto, ne samo u vojsci, nego ni u jednoj ozbiljnoj instituciji, takvima je mesto tamo gde je sada dospeo.
U potpunosti podrzavam Brankicu i nadam se da ce i nadlezni organi da isprate njene napore u borbi protiv ovakvih i njima slicnih.

Agnostic Front

pre 14 godina

Tuzno je sto jedan pripadnik vojske ima veze sa bandom i huliganima... Ovo ne mozemo nazvati samo huliganstvom vec organizovanom bandom ultra desnicara koje treba hapsiti i proganjati... Pravda za Brankicu!

са севера на југ!

pre 14 godina

Ко је бар мало упућен у дешавања у навијачком свету, зна ко су, шта, и за кога раде поједини људи прозвани у емисији "Инсајдер". Онај ко не схвата да ДБ и даље управља овом државом, тај је за посматрање.

alex

pre 14 godina

indikativno je to da su vecina "prozvanih" u insajderu posredno ili neposredno povezani sa vojskom ili policijom, nekome tata general vojni, nekome policijski, neko radi u vojsci... zakljucujemo da "drzava", ako takvo sto ovde postoji, cuti upravo zbog toga i uz to cutanje iz budzeta posredno finansira ove propalice. a sad ce kao da ih hapse, ma da. da se kladimo da ce da ih puste usled nedostatka dokaza i jos da im plate za dane provedene u pritvoru, malo su im generalske penzije nepostojece SFRJ drzave.

Tamara

pre 14 godina

Pozdravljam hapsenja ali i osidjivanja, mada se iskreno plasim, da se to opet da se "zagubi" u necijoj fioci.
Sa druge strane, zanimljivo je da su sve te ultradesnicarske i navijacke grupe protiv ulaska u EU, Nato, propagiraju srpstvo, pravoslavlje, bratske odnose sa Rusijom, a svi u svojim nazivima koriste engleski jezik, pojedini cak i nazive americkih zatvora tipa Alcatraz i nose americke brendove tipa Nike. Sta reci?!

Waistiny

pre 14 godina

Bas tako. Sto ne uhapsite 'vodje' Alkatraza? Aj' da vidim...

Uostalom, pogledajte i sami o kojem dnu se radi http://www.youtube.com/watch?v=y9ziGBz4i14

Глас разума

pre 14 godina

Поред кривичне одговорности мора га следовати нечасни отпуст из службе губитак чина и надокнада трошкова који су уложени у образовање службеника Министрства одбране односно официра Војске Србије.

Испадом порурника Ђурђевића вође хулиганске хоре угрожен је углед срpске официрске части у изградњи

borko

pre 14 godina

pa ove vodje Alkatraza nisu klinci. Kljusine sa preko 35 i 40 godina! Pazi kad ne verujem.Znaci, ovo nema nikakve veze sa navijanjem i partizanom! Ocigledno su u pitanju kriminalci koji obilato iskoristavaju klince i klub u cije se ime kunu. navode da im utakmica nije bitna!!???? Sta je bitno? Ukinuti sve klubove i navijacke grupe ili bar pretvoriti ligu u amatersku bez sponzora....ionako nam je na nivou tramvaj lige. da vidim onda te sto se kunu u Partizan!

Nekad i sad

pre 14 godina

U nekadašnjoj JNA takvom bi bilo zabranjeno da priđe vojnim objektima, a kamoli da obuče uniformu i to još sa oficirskim činom ! Jedina ločgična posledica bilo bi otpuštanje iz aktivne vojne službe, oduzimanje činova i vraćanje neodrađenog duga za školovanje, ukoliko se školovao u vojnom školstvu.

Zlatko

pre 14 godina

Svakakvih se navuklo i u vojsku, i prosvetu, i drzavnu upravu, i u crkvu...Ocistimo Srbiju! A ciscenje treba da je posao za sva ministranstva, a ne samo Dulicevo. Izgleda zaista da nas sve ceka mnogo posla, pocev od porodice pa do drzave i verskih organizacija.

vlajko

pre 14 godina

Jasno je da iza ovakvih tzv naijačkih grupa stoje određene tzv bezbednosne strukture. Za neupućene - one sa bezbednošću države nemaju ama baš nikakve veze, bave se uglavnom bezbednošću svojih bednih interesa i uticaja kojim nas dave). Mora da im je dogorelo do nokata kada aktivne oficire moraju da regreutuju za takve zadatke. Pritisnite dobro tog lika da propeva i kaže ko mi je veza!

Ajmo Dalje

pre 14 godina

Oficir Vojske vodja navijaca - to ima samo u Srbiji i u Causeskuovoj Rumuniji. Sada ako mu se utvrdi odgovornost odmah da ga otpuste. Taj im je sigurno nabavljao iz vojnih skladista i dimne bombe koje koriste na utakmicama.

Vladimir

pre 14 godina

Pa kad extremni desnicari mogu da rade u OSNOVNOJ skoli sto bi nas ovo iznenadilo. Vazno da je Sutanovac okrecio zgradu. Znas kad bi takav prisao JNA, pa da je admiralov sin, mozda bi se prosvercovao do kapije sa spoljne strane. Ovo danas je katastrofa. Oficir da bude VODJA huligana koji se zovu "Brain Damage", ovo je parodija od zemlje.

Boris

pre 14 godina

Dragan je dobar i kulturan momak i sramota je upropastiti karijeru mladom coveku za kojeg mislim da nista nije uradio! Podrzavam borbu protiv huligana ali od svih bahatih tatinih sinova nasli su da hapse mladica koji je u svakom smislu za primer...

Vladimirr

pre 14 godina

Za tvrdnju o verbalnom deliktu covek mora da ima znatno oslabljene intalektualne moci... Ili da svesno MANIPULISE. Kako god bilo, poziv na ubistvo i linc ne moze biti shvaceno kao nakakva tvrdnja, misljenje, nego kao poziv na akciju, delovanje, a kao takvo tezak krivicni cin. Ako zele da kazu sta o njoj misle, mogu da je psuju ili opisuju njenu politicke stavove nepovoljnim ili cak i uvredljivim terminima ali cim kazes ono "proci ces..." ti nesto TVRDIS, dakle mislis da to moze da se ostvari. Sada, ovakve stvari bi trebalo da znaju i mala deca takoreci, i treba stvarno zanemarivati svoje moci rasudjivanja da u tome ne vidite razliku...

Djape

pre 14 godina

Vojska bi trebala huligana da automatski izbaci iz sluzbe!

Dobar im naziv grupe "brain damage"! Savrsheno odgovara!

E jos drzava da organizuje novo javno preduzece za izgradnju autoputeva ciji bi "zaposleni" bili huligani, kako bi tamo lepo trosili svoju energiju. Ima dosta kamena koji mora da se tuca, tamo kroz Grdelicku klisuru!

doren

pre 14 godina

Jedan, ne mali deo naseg drustva resenje za probleme ove drzave vidi u radikalizmu koje ukljucuje i nasilje, dobrim delom oni su pripadnici MUP-a i VS. Da li zbog prirode posla, suzene svesti, neobrazovanja ili ko zna cega, takvi profili su vrlo zastupljeni u nasim oruzanim snagama, mozda su i neophodni ko zna? I onda se ne treba cuditi da su deo navijackih grupa cije je glavno oruzije takodje sila i nasilje koje iz sile proizilazi, oni su prirodni saveznici...Potreba za grupom, potiskivanje individualnog u korist kolektivnog, umisljeni visi interesi, neracionalno idolopoklonstvo,..sve su to zajednicki imenitelji samo naizgled suprostavljenih pojedinaca koji samo igrom zivota pripadaju razlicitim grupacijama. Nista tu nema cudno, onaj koji pristaje da zivi bez imena i prezimena, vec u coporu bezimenih, i u tome pronalazi smisao, onaj koji kad kaze mi misli ja, jer svoje ja nema uvek ce svoje mesto naci u grupama navijackim, vojnim i policiskim jer je tamo samo potrebno reci razumem! I zato podrska BRANKICI!!!

MIlan

pre 14 godina

Ovaj poručnik je sramota za oficirsku profesiju. Brankice samo napred da se ovakvi i slični pokažu u pravom svetlu. Za huligane ne sme biti mesta u profesionalnoj vojsci.

dugari

pre 14 godina

moj rezime ovoga je: momak je skužio da više srpska vojska ne može ispunjavti njegove snove tj.ratovati na sve strane, pa se prebacio na utakmice. kod nas u HR je bilo sličnih, sječam se jedan je bio vozač hitne, a jedan doktor ha,ha,ha...

GuC

pre 14 godina

ima ih još na snimku, malo vojska, malo veroučitelji, naći će se i nezaposlene beretke, istoričari, pravovernici i slični...ajde da popamtimo kraj ove 2009 godine, od ubistva Brisa Tatona, i da ih čekamo, da vidimo kada će "podobni" pravosudni, novi, organi delovati?
Baš me zanima da li će u zatvor ikada, a ako i odu, koliko krivičnih dela će u medjuvremenu napraviti!

Pejo

pre 14 godina

Uzor mu je general Mladic, vice oka bistra, vazniji je od ministra, pravi badzo nema sta. Zar nebi trebala vojska i policija da bude politicki neutralna? Krajnje je vreme da se ove sekte preispitaju, zajedno sa politickim partijama koje su ih stvorile. Mladi Jungeri u sektaskoj organizaciji, potpomognuti tacno zna se kojim politickim partijama, a policija i BIA cuti?

nesha

pre 14 godina

skoro sam pohvalio mup da radi profesionalno ali da nam je sudstvo katastrofa ali sada i mup pravi propust. u sapstenju mup-a stoji da je uhapsen podstrekivao i pevao pesme uvredljive sadrzine. jesu uvredljive ali akcenat nije na uvredi nego na pretnji.

Zlaja

pre 14 godina

Prvo Ivica - potom Marica - a na kraju slobodica...kao u bajci...
SMESNO???
NE, ZALOSNO!!!
Objasnjenje za "Ostecene mozgove"
Ivica (Dacic - ministar policije)
Marica (policijsko vozilo...)

Adam

pre 14 godina

Brain Damage je ime koktela koji se servira u shot casicama i mesavina je cokoladnog likera, rakije od breskve i tekile. Navijacka grupa je ime dobila po koktelu! Verovatno su ga i pili na koktelima klubova za koje navijaju sa sve njihovim funkcionerima...

mirx

pre 14 godina

Taj je verovatno bio vojni stipendista i li jos gore ako je zavrsio akademiju u sta sumnjam. To je neki tatin sin, a oni koji su mu uradili bezbednosnu proveru nece snositi nikakvu odgovornost. Mog druga u vojnoj skoli 1987. nacelnik klase je strogo kaznio sto je nosio majicu sa motivom americke zastave-"sirio je stranu ideologiju" A ovo-ovo je bruka. Nema vojske bez podoficirske skole i vojne akademije.

smera

pre 14 godina

Zaposlen u Vojno-geografskom institutu.
Nisam ni sumnjao da je neka vezara.
Ako si hteo vojsku, zasto nisi dosao u kasarnu da radis? Za to ti treba nesto drugo, a ne veza.

Agnostic Front

pre 14 godina

Ovo je sramotno za nasu zemlju, da jedan pripadnik vojske koja mora da stiti SVAKOG gradjana ove zemlje bude okoreli desnicar?? Smesno i tragicno!

Žaki

pre 14 godina

Srbija je odavno Alisina zemlja; zemlja čuda i iluzija - a sve zato što se (zbog straha, linije nezameranja, korupcije i sl.) stvari ne nazivaju imenima koja im pripadaju. Ako je nešto krivično delo - onda je to KRIVIČNO DELO bez obzira što ga čini Srbin!! Ako si lopov, ideš bre u zatvor jer si lopov pa da si mi i brat rođeni. Ako si počinio zločin - šta tražiš na slobodi? Za tebe nije sloboda jer si opasan za ljude oko sebe. Ako si pokrao iz zajedničke kase, obogatio se od toga i nemaš kraja u alavosti - zašto da te zovem "biznismenom"? Ti si opaki KRIMINALAC a ne neko dostojan pažnje. Treba da budeš na dugoj robiji zbog pomisli da prevariš zajednicu. Umeo bih i ja da okrenem pokradene pare?! Ako pretiš Brankici onako junački u grupi (ona je "kukavički" sama ustala protiv takvih) po nekom Pravoslavnom sistemu vrednosti išao bi u zatvor jer je sama mržnja već učinjen zločin - kojeg samo treba materijalizovati. Dakle, ključno za ozdravljenje i čoveka i naroda je to da sa svojih iluzija u glavi siđe na zemlju (a mi smo prvaci sveta u virtuelnoj stvarnosti) jer je na zemlji mnogo lepše živeti nego u lažima. A tu na zemlji zatim treba svakoj stvari dati ono ime koje joj pripada, bez obzira da li to nekada prija ili ne prija. To je sve!

Jelena Stanković

pre 14 godina

Slažem se sa najvećim brojem komentara i podržavam ih. Želim samo da ptvrdim da ovaj čovek (koji nažalost ima samo 27 godina) ne sme ni dana više da bude u vojsci. U jednom komentaru kaže se da je šteta da mu se upropsti život, NIJE ŠTETA, jedan njegov da ne bi bile uništene stotine života. Što je bio slučaj devedesetih godina. Bojim se samo da i za njega ne bude tražena "pravda" kao i za Uroša. Ako Srbija i njeno rukovodstvo iskreno stoji na putu ka EVROPSKOJ UNIJI ovaj huligan mora biti kažnjen isključenjem iz svakog posla i u zatvor. DOSTA JE BILO.

Apache

pre 14 godina

Vojska je oduvek bila najreakcionarniji, najdogmatskiji i najagresivniji deo estabilišmenta, kako za vreme komunizma tako i sada. Shvatanje političke situacije oficira VS je kao u Staljinističkim filmovima. Zato ne čudi da se takva baraba i vucibatina može tamo zaposliti. Kao PORUČNIK!!!!!

kraja

pre 14 godina

...a posao u vojsci su mu nasli oni iz uprave, da ima covek neke prihode...."profesionalizacija" vojske....lepo proveravaju svoje kadrove, strucno....

Aleksandar G.

pre 14 godina

Vođa huliganske grupe zaposlen u vojsci, vođa ultradesničarske organizacije radi kao veroučitelj...ne smem ni da pomislim kakvih još primera ima. A gle čuda, narod najviše poverenja ima baš u vojsku i crkvu...mi Srbi smo stvarno čudna voćka.

Boris

pre 14 godina

Dragan je dobar i kulturan momak i sramota je upropastiti karijeru mladom coveku za kojeg mislim da nista nije uradio! Podrzavam borbu protiv huligana ali od svih bahatih tatinih sinova nasli su da hapse mladica koji je u svakom smislu za primer...

pravi navijac

pre 14 godina

Mora da je "specijalac". Prvo u obdanistu, pa onda u osnovnoj skoli i na kraju u vojci. Verovatno ce i u zatvoru biti na specijalnom odeljenju.

Aleksandar

pre 14 godina

"....koji je jedan od vođa navijačke grupe Partizana pod nazivom "Brain damage"."

Nije ni cudo sto mu je takav nadimak. Stvarno mu je brain damaged.

Amos

pre 14 godina

Nesto me ne cudi ni naziv njegove grupe ni posao kojim se bavi ni gde i kako provodi slobodno vreme.
Na nesreću svih onih radnih i poštenih pripadnika Vojske, imaju previše kukolja u svom žitu.
Važno je da vojska neće dozvoliti nikom starijem od 30 godina da se zaposli u istoj.
Dok - ako imaš 26-7 kao ovaj momak, pa još pripadaš "Brain damage-u"... idealan kandidat.

Agnostic Front

pre 14 godina

Tuzno je sto jedan pripadnik vojske ima veze sa bandom i huliganima... Ovo ne mozemo nazvati samo huliganstvom vec organizovanom bandom ultra desnicara koje treba hapsiti i proganjati... Pravda za Brankicu!

Major

pre 14 godina

I ja sam oficir Vojske Srbije ali me je duboko sramota zbog ljage koja je bacena na navedenu instituciju od strane ove necasne osobe nedostojne i uniforme i svega sto ta uniforma predstavlja. Takvima kao on nije mesto, ne samo u vojsci, nego ni u jednoj ozbiljnoj instituciji, takvima je mesto tamo gde je sada dospeo.
U potpunosti podrzavam Brankicu i nadam se da ce i nadlezni organi da isprate njene napore u borbi protiv ovakvih i njima slicnih.

Nebuloze!

pre 14 godina

...Hoce li ikad biti jasno da je PRETNJA SMRCU krivicno delo, a ne verbalni delikt. To NIJE drugacije misljenje ili najobicnija uvreda (pa makar i psovanje) kojom se ne napada na ljudski zivot (i fizicku egzistenciju uopste). Ovde je rec o PRETNJI opasnoj po zivot. U Kanadi se, recimo, zbog takvih (a malo manje opasnih) pretnji ODMAH i BEZ ODLAGANJA hapsi, a da bi se branio sa slobode, taj koji je zbog pretnje uhapsen mora da polozi kauciju. Prema tome, ova banda huligana sa utrakmica se ne okrivljuje i ne hapsi zbog verbalnog delikta.
Najzad, vama koji pokusavate da poturite i ovakvu zamenu teza (pretnja smrcu kao verbalni delikt) nece proci.
Nikad i nigde. Pa ni u Srbiji u koju se kao zaklinjete, a gurate je u sve veci glib.

Mashinovodja

pre 14 godina

Pošto vrlo skromno stoje sa engleskim (a i generalno s mozgom) nije čudo da su pogrešno spelovali ime svoje grupe i verovatno ni ne znaju da je za njih tačnije, ne ime, nego dijagnoza - "brain damaged". Mada, to bi značilo da imaju "brain", za šta ne postoji uverljiv dokaz.
Uzgred, da li neko zna zašto toliko obožavaju imena na engleskom, ti inače neopisivo veeeeliki Srbi, koji su spremni da kašičicom za kafu nekom oči iskopaju zbog SrBstva, ćirilice i pravoslavlja?!
Ili prosto ne znaju šta znači "brain damage(d)" pa im zato mnogo lepše zvuči nego "Oštećeni mozgovi".

MIlan

pre 14 godina

Ovaj poručnik je sramota za oficirsku profesiju. Brankice samo napred da se ovakvi i slični pokažu u pravom svetlu. Za huligane ne sme biti mesta u profesionalnoj vojsci.

Глас разума

pre 14 godina

Поред кривичне одговорности мора га следовати нечасни отпуст из службе губитак чина и надокнада трошкова који су уложени у образовање службеника Министрства одбране односно официра Војске Србије.

Испадом порурника Ђурђевића вође хулиганске хоре угрожен је углед срpске официрске части у изградњи

mirx

pre 14 godina

Taj je verovatno bio vojni stipendista i li jos gore ako je zavrsio akademiju u sta sumnjam. To je neki tatin sin, a oni koji su mu uradili bezbednosnu proveru nece snositi nikakvu odgovornost. Mog druga u vojnoj skoli 1987. nacelnik klase je strogo kaznio sto je nosio majicu sa motivom americke zastave-"sirio je stranu ideologiju" A ovo-ovo je bruka. Nema vojske bez podoficirske skole i vojne akademije.

dugari

pre 14 godina

moj rezime ovoga je: momak je skužio da više srpska vojska ne može ispunjavti njegove snove tj.ratovati na sve strane, pa se prebacio na utakmice. kod nas u HR je bilo sličnih, sječam se jedan je bio vozač hitne, a jedan doktor ha,ha,ha...

Pejo

pre 14 godina

Uzor mu je general Mladic, vice oka bistra, vazniji je od ministra, pravi badzo nema sta. Zar nebi trebala vojska i policija da bude politicki neutralna? Krajnje je vreme da se ove sekte preispitaju, zajedno sa politickim partijama koje su ih stvorile. Mladi Jungeri u sektaskoj organizaciji, potpomognuti tacno zna se kojim politickim partijama, a policija i BIA cuti?

Tamara

pre 14 godina

Pozdravljam hapsenja ali i osidjivanja, mada se iskreno plasim, da se to opet da se "zagubi" u necijoj fioci.
Sa druge strane, zanimljivo je da su sve te ultradesnicarske i navijacke grupe protiv ulaska u EU, Nato, propagiraju srpstvo, pravoslavlje, bratske odnose sa Rusijom, a svi u svojim nazivima koriste engleski jezik, pojedini cak i nazive americkih zatvora tipa Alcatraz i nose americke brendove tipa Nike. Sta reci?!

Nekad i sad

pre 14 godina

U nekadašnjoj JNA takvom bi bilo zabranjeno da priđe vojnim objektima, a kamoli da obuče uniformu i to još sa oficirskim činom ! Jedina ločgična posledica bilo bi otpuštanje iz aktivne vojne službe, oduzimanje činova i vraćanje neodrađenog duga za školovanje, ukoliko se školovao u vojnom školstvu.

Agnostic Front

pre 14 godina

Ovo je sramotno za nasu zemlju, da jedan pripadnik vojske koja mora da stiti SVAKOG gradjana ove zemlje bude okoreli desnicar?? Smesno i tragicno!

Ajmo Dalje

pre 14 godina

Oficir Vojske vodja navijaca - to ima samo u Srbiji i u Causeskuovoj Rumuniji. Sada ako mu se utvrdi odgovornost odmah da ga otpuste. Taj im je sigurno nabavljao iz vojnih skladista i dimne bombe koje koriste na utakmicama.

Zlatko

pre 14 godina

Svakakvih se navuklo i u vojsku, i prosvetu, i drzavnu upravu, i u crkvu...Ocistimo Srbiju! A ciscenje treba da je posao za sva ministranstva, a ne samo Dulicevo. Izgleda zaista da nas sve ceka mnogo posla, pocev od porodice pa do drzave i verskih organizacija.

Djape

pre 14 godina

Vojska bi trebala huligana da automatski izbaci iz sluzbe!

Dobar im naziv grupe "brain damage"! Savrsheno odgovara!

E jos drzava da organizuje novo javno preduzece za izgradnju autoputeva ciji bi "zaposleni" bili huligani, kako bi tamo lepo trosili svoju energiju. Ima dosta kamena koji mora da se tuca, tamo kroz Grdelicku klisuru!

smera

pre 14 godina

Zaposlen u Vojno-geografskom institutu.
Nisam ni sumnjao da je neka vezara.
Ako si hteo vojsku, zasto nisi dosao u kasarnu da radis? Za to ti treba nesto drugo, a ne veza.

Vladimir

pre 14 godina

Pa kad extremni desnicari mogu da rade u OSNOVNOJ skoli sto bi nas ovo iznenadilo. Vazno da je Sutanovac okrecio zgradu. Znas kad bi takav prisao JNA, pa da je admiralov sin, mozda bi se prosvercovao do kapije sa spoljne strane. Ovo danas je katastrofa. Oficir da bude VODJA huligana koji se zovu "Brain Damage", ovo je parodija od zemlje.

alex

pre 14 godina

indikativno je to da su vecina "prozvanih" u insajderu posredno ili neposredno povezani sa vojskom ili policijom, nekome tata general vojni, nekome policijski, neko radi u vojsci... zakljucujemo da "drzava", ako takvo sto ovde postoji, cuti upravo zbog toga i uz to cutanje iz budzeta posredno finansira ove propalice. a sad ce kao da ih hapse, ma da. da se kladimo da ce da ih puste usled nedostatka dokaza i jos da im plate za dane provedene u pritvoru, malo su im generalske penzije nepostojece SFRJ drzave.

Zlaja

pre 14 godina

Prvo Ivica - potom Marica - a na kraju slobodica...kao u bajci...
SMESNO???
NE, ZALOSNO!!!
Objasnjenje za "Ostecene mozgove"
Ivica (Dacic - ministar policije)
Marica (policijsko vozilo...)

borko

pre 14 godina

pa ove vodje Alkatraza nisu klinci. Kljusine sa preko 35 i 40 godina! Pazi kad ne verujem.Znaci, ovo nema nikakve veze sa navijanjem i partizanom! Ocigledno su u pitanju kriminalci koji obilato iskoristavaju klince i klub u cije se ime kunu. navode da im utakmica nije bitna!!???? Sta je bitno? Ukinuti sve klubove i navijacke grupe ili bar pretvoriti ligu u amatersku bez sponzora....ionako nam je na nivou tramvaj lige. da vidim onda te sto se kunu u Partizan!

GuC

pre 14 godina

ima ih još na snimku, malo vojska, malo veroučitelji, naći će se i nezaposlene beretke, istoričari, pravovernici i slični...ajde da popamtimo kraj ove 2009 godine, od ubistva Brisa Tatona, i da ih čekamo, da vidimo kada će "podobni" pravosudni, novi, organi delovati?
Baš me zanima da li će u zatvor ikada, a ako i odu, koliko krivičnih dela će u medjuvremenu napraviti!

Vladimirr

pre 14 godina

Za tvrdnju o verbalnom deliktu covek mora da ima znatno oslabljene intalektualne moci... Ili da svesno MANIPULISE. Kako god bilo, poziv na ubistvo i linc ne moze biti shvaceno kao nakakva tvrdnja, misljenje, nego kao poziv na akciju, delovanje, a kao takvo tezak krivicni cin. Ako zele da kazu sta o njoj misle, mogu da je psuju ili opisuju njenu politicke stavove nepovoljnim ili cak i uvredljivim terminima ali cim kazes ono "proci ces..." ti nesto TVRDIS, dakle mislis da to moze da se ostvari. Sada, ovakve stvari bi trebalo da znaju i mala deca takoreci, i treba stvarno zanemarivati svoje moci rasudjivanja da u tome ne vidite razliku...

doren

pre 14 godina

Jedan, ne mali deo naseg drustva resenje za probleme ove drzave vidi u radikalizmu koje ukljucuje i nasilje, dobrim delom oni su pripadnici MUP-a i VS. Da li zbog prirode posla, suzene svesti, neobrazovanja ili ko zna cega, takvi profili su vrlo zastupljeni u nasim oruzanim snagama, mozda su i neophodni ko zna? I onda se ne treba cuditi da su deo navijackih grupa cije je glavno oruzije takodje sila i nasilje koje iz sile proizilazi, oni su prirodni saveznici...Potreba za grupom, potiskivanje individualnog u korist kolektivnog, umisljeni visi interesi, neracionalno idolopoklonstvo,..sve su to zajednicki imenitelji samo naizgled suprostavljenih pojedinaca koji samo igrom zivota pripadaju razlicitim grupacijama. Nista tu nema cudno, onaj koji pristaje da zivi bez imena i prezimena, vec u coporu bezimenih, i u tome pronalazi smisao, onaj koji kad kaze mi misli ja, jer svoje ja nema uvek ce svoje mesto naci u grupama navijackim, vojnim i policiskim jer je tamo samo potrebno reci razumem! I zato podrska BRANKICI!!!

vlajko

pre 14 godina

Jasno je da iza ovakvih tzv naijačkih grupa stoje određene tzv bezbednosne strukture. Za neupućene - one sa bezbednošću države nemaju ama baš nikakve veze, bave se uglavnom bezbednošću svojih bednih interesa i uticaja kojim nas dave). Mora da im je dogorelo do nokata kada aktivne oficire moraju da regreutuju za takve zadatke. Pritisnite dobro tog lika da propeva i kaže ko mi je veza!

Adam

pre 14 godina

Brain Damage je ime koktela koji se servira u shot casicama i mesavina je cokoladnog likera, rakije od breskve i tekile. Navijacka grupa je ime dobila po koktelu! Verovatno su ga i pili na koktelima klubova za koje navijaju sa sve njihovim funkcionerima...

Jelena Stanković

pre 14 godina

Slažem se sa najvećim brojem komentara i podržavam ih. Želim samo da ptvrdim da ovaj čovek (koji nažalost ima samo 27 godina) ne sme ni dana više da bude u vojsci. U jednom komentaru kaže se da je šteta da mu se upropsti život, NIJE ŠTETA, jedan njegov da ne bi bile uništene stotine života. Što je bio slučaj devedesetih godina. Bojim se samo da i za njega ne bude tražena "pravda" kao i za Uroša. Ako Srbija i njeno rukovodstvo iskreno stoji na putu ka EVROPSKOJ UNIJI ovaj huligan mora biti kažnjen isključenjem iz svakog posla i u zatvor. DOSTA JE BILO.

са севера на југ!

pre 14 godina

Ко је бар мало упућен у дешавања у навијачком свету, зна ко су, шта, и за кога раде поједини људи прозвани у емисији "Инсајдер". Онај ко не схвата да ДБ и даље управља овом државом, тај је за посматрање.

Waistiny

pre 14 godina

Bas tako. Sto ne uhapsite 'vodje' Alkatraza? Aj' da vidim...

Uostalom, pogledajte i sami o kojem dnu se radi http://www.youtube.com/watch?v=y9ziGBz4i14

nesha

pre 14 godina

skoro sam pohvalio mup da radi profesionalno ali da nam je sudstvo katastrofa ali sada i mup pravi propust. u sapstenju mup-a stoji da je uhapsen podstrekivao i pevao pesme uvredljive sadrzine. jesu uvredljive ali akcenat nije na uvredi nego na pretnji.

Žaki

pre 14 godina

Srbija je odavno Alisina zemlja; zemlja čuda i iluzija - a sve zato što se (zbog straha, linije nezameranja, korupcije i sl.) stvari ne nazivaju imenima koja im pripadaju. Ako je nešto krivično delo - onda je to KRIVIČNO DELO bez obzira što ga čini Srbin!! Ako si lopov, ideš bre u zatvor jer si lopov pa da si mi i brat rođeni. Ako si počinio zločin - šta tražiš na slobodi? Za tebe nije sloboda jer si opasan za ljude oko sebe. Ako si pokrao iz zajedničke kase, obogatio se od toga i nemaš kraja u alavosti - zašto da te zovem "biznismenom"? Ti si opaki KRIMINALAC a ne neko dostojan pažnje. Treba da budeš na dugoj robiji zbog pomisli da prevariš zajednicu. Umeo bih i ja da okrenem pokradene pare?! Ako pretiš Brankici onako junački u grupi (ona je "kukavički" sama ustala protiv takvih) po nekom Pravoslavnom sistemu vrednosti išao bi u zatvor jer je sama mržnja već učinjen zločin - kojeg samo treba materijalizovati. Dakle, ključno za ozdravljenje i čoveka i naroda je to da sa svojih iluzija u glavi siđe na zemlju (a mi smo prvaci sveta u virtuelnoj stvarnosti) jer je na zemlji mnogo lepše živeti nego u lažima. A tu na zemlji zatim treba svakoj stvari dati ono ime koje joj pripada, bez obzira da li to nekada prija ili ne prija. To je sve!

Apache

pre 14 godina

Vojska je oduvek bila najreakcionarniji, najdogmatskiji i najagresivniji deo estabilišmenta, kako za vreme komunizma tako i sada. Shvatanje političke situacije oficira VS je kao u Staljinističkim filmovima. Zato ne čudi da se takva baraba i vucibatina može tamo zaposliti. Kao PORUČNIK!!!!!