Ponedeljak, 09.06.2008.

14:23

DSS: Manter pravi vladu Srbije

Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović optužio je ambasadora SAD Kamerona Mantera da, kako je rekao, pravi Vladu u Srbiji.

Izvor: B92

DSS: Manter pravi vladu Srbije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Zoran

pre 15 godina

Pa kad nasi politicari nisu sposobni da sami oforme vladu od silne brige o narodnim interesima (HA, HA, HA!!!), onda ce neko drugi da im pomogne. A kad su nam Ameri pomagali u novije vreme, nikada nismo dobro prosli.

solaris

pre 15 godina

Dakle ja zaista ne znam ima li ko normalan od politicara u ovoj zemlji vise?! Jos samo da pocnu da optuzuju skrivene sile i meteorite ili veoma los polozaj sunca, meseca i venere za sve sto nam se desava... strasno, zaista strasno jer oni ne vide kolicinu neodgovornosti koju su ispoljili u proteklih mesec dana...

uros

pre 15 godina

Manter neka napravi Vladu a Nemci da dodju da izvrsavaju naloge namesto ministara. Vise bi nam se isplatilo i sigurno bi nam bilo jeftinije da nam dodje 5-6 Nemaca i da ih platimo po 50.000 EUR mesecno nego citava "bulumenta" zasluznih partijskih "boraca" buducih ministara, drzavnih sekretara, dosekretara, zamenika za sve i svasta i sve tako redom do sofera i sekretarice, kafe kuvarice, cistacice, ljubavnice, frizerke i sve sto uz njih u Srbiji ide pride na narodnu grbinu.

Bosko Nektarijevic

pre 15 godina

Odlicno. Bilo bi dobro da Manter u dogovoru sa sefovima EU to odradi, posto domaci lideri na zalost dve ovce ne mogu da kordiniraju a ne efikasan rad vlade. Gomila sebicnih likova koji brinu iskljucivo o sopstvenim interesima.

zoran

pre 15 godina

DSS se ponasa kao nekad Milosevicev rezim, za njih je sve zavera stranih tajnih sluzbi, domacih i stranih placenika. Cini mi se da je u ovom trenutku DSS vise nacionalisticka i konzervativnija stranka od SRS. Katastrofa bi bilo da Kostunica ostane premijer jer takav covek i njegova stranka ne mogu da vode Srbiju ka EU JER SU JEDNOSTAVNO NESPOSOBNI.

Nindza

pre 15 godina

1. Kad je Kostunica sisao sa vlasti? Ne postoji covek koji voli vlast kao on.
2. iako nam S.A.D. nisu najprijateljskije naklonjene, jako je glupo ispirati usta na ovakav nacin, jer oni uvek nadju nacina da zapuse gubicu (videli smo kako to izgleda '99) svakome ko previse lupeta - a posledice necete snositi ni Vi Mladenovicu ni Kostunica koji imate para za narednih cetiri zivota, vec narod.
3. Svi uticu tamo gde mogu. Manter verovatno u ime nekih interesa SAD pokusava da uradi neke stvari, lobira za neku grupu/stranku-za razliku od Vas i Kostunice koji ne radite pod milim Bogom nista, ni za ciji interes osim za vas licni. Pare od poreza idu u bespovrat, Bog sveti zna gde, dok je par albanskih ekstremista, bez logistickih resursa u vidu iole stabilne drzave, uspelo da izlobira svoje interese u SAD, i pokrene sve zemlje NATO (broj zemalja nezabelezen od saveznickog ulaska u Berlin) da pokrene sveopstu vojnu akciju u cilju stvaranja nezavisnog Kosova.
Sta ste Vi uradili u procesu stvaranja vlade ili lobiranja za interes Srbije? Odakle Vam ideja da vredjate Mantera, i samo jos dodatno zakompikujete situaciju, a sami niste sposobni nista da uradite? Hocete Vi u prve borbene redove ako nas ponovo "klepe" zbog Vaseg jezika? Da li ste Vi IKADA culi Ruse, recimo, da javno tako vredjaju strane diplomate, iako su velika sila, i ne bi snosili posledice?
Sramota...
Ana Ivanovic je ucinila vise za Srbiju u poslednjih godinu dana nego sto cete vi svi kvazi-politicari ikada... a nikoga nije vredjala i optuzivala....

Sculptor

pre 15 godina

Bolje Manter nego mentalni bolesnik iz haskog podruma...

"Koštunica mi je nekoliko puta odgovorio da on nema takve stavove i da se ne bavi politikom da bi bio pred Vlade već da doprinese društvu." - covek ne razume da bi njegovo trajno povlacenje iz politike bio najveci doprinos drustvu.

roki

pre 15 godina

Ovi iz dss-a su definitivno odlepili. Mladenovicu, ako ti je sef odlepio, to ne znaci da moras i ti.Bas me interesuje cime vas voja madjionise.

SKUBIDU

pre 15 godina

Jos samo da pocnu da prozivaju biznismene da su "strani placenici" i evo DSS je postao ogranak Radikala, i to ne ovih trenutnih nego onih iz 90-ih. Druga stvar mislim da je bolje da i Manter pravi vladu nego najslabija velika stranka u Srbiji, ponovo. Takodje, ne secam se da Kostunica nije bio u nekoj vlasti od 2001, tako da mi nije jasno kada je on to 2 puta silazio sa vlasti. Kostunice, nemoj ponizavati Srbiju, Srbija je postojala i pre tebe i postojace posle tako da se ne brines o egzistenciji Srbije, jer je Srbija sposobna i bez tebe.

vasilije knezevic

pre 15 godina

Ma koliko se forsira americka dobronamjernost, kod grupe "zapadnopristalica", ne treba zaboraviti cinjenice da je "jugoslovenski scenario" omogucio Americi da, ne samo produzi nego i potpuno ukorijeni, svoj boravak u Evropi.To je svakome dobro poznato i ma koliko se neki trudili da izvinjavaju americkog ambasadora, istoriske cinjenice se ne mogu pokrivati. To nije zbog toga jer Srbija i srpski narod mogu dobiti neku korist ili prosperitet preko "zapadnog aranzmana" nego jednostavno usadjivanje razdora u Srbiji (to su otvorene cinjenice u sadasnjoj politickoj sceni) da bi se, samo na taj nacin, produzilo americko permanento prisustvo na tlu Evrope. Bez obzira kojoj se zapadnoj tvorevini Srbija prikljuci, razdor ce ostati kao sigurnosna osnova zapadne penetracije.

aca

pre 15 godina

Ma od pocetka je meni tu nesto sumnjivo. Hvala sto su mi otvorili oci. Ja sam bio ubedjen da tu Rusi nesto muvaju, kad ono Ameri. Mada, Ugljanin je isao u Tursku, a Dacic u Grcku. Fala bogu da je Sadam u corci, a da Tito, Nehru i Naser vise nisu u igri. Samo mi nije jasno gde je tu Solana?

unbiased

pre 15 godina

Ja samo ne znam kojim to tajkunima odgovara da Srbija postane normalna zemlja koja ide ka EU, kada tu vaze jasna pravila. Ja samo znam da EU nikako ne odgovara nijednom tajkunu jer bi u tom slucaju izgubio sve monopole koje drzi. Jadna je retorika DSS-a koja svoju povezanost sa takvim ljudima prikriva povezanoscu nekih nepoznatih tajkuna sa DS-om.

steva

pre 15 godina

koji je to paradox..Dok je Koštunica rušio Mioševića SPS je imao ama baš iste ovakve priče...Sad se nekako sve obrnulo....Da je neko pre 8 godina pričao da se SPS zalaže za eu a da je dss protiv...to bi bila naučna fantastika....Još samo da Radikali postanu glavne pro-evropske snage u Srbiji a ds da se pridruži dss-u...Onda bi stvarno Srbija bila zemlja čuda

ana

pre 15 godina

Manter & tajkuni? Ma ne, ne treba da se cuje niti ijedno drugo misljenje osim vaseg - na razglase po celoj Srbiji 24 sata... pa nek traje koliko treba. Tajkuci su dobri samo kada treba da zaposljavaju i placaju porez, ali nedajboze da imaju svoje misljenje i podrzavaju bilo koga / sta sto Vi ne deklarisete kao cilj/viziju/prioritet koji treba podrzavati. Politika nije institut za sastavljanje oportunih pravnih misljenja o ... - politicke odluke se ne donose kao odbrana magistarskog rada. Jalov pokusaj da politicke protivnike uterate u defanzivu.

Ime dedino

pre 15 godina

Hmmm, bash cudno. Samo ambasador ima ime i prezime a tajkuni ne. Bash hrabar istup. Pa jedva cekam da on, Aligrudic i njihove gazde nestanu iz javnog zivota. Doduse gazda ce nastaviti da pise saopstenja i iz Belanovice ali opet, bice lakse da ih ne gledamo. Mislim da i politka treba da poznaje granicu dobrog ukusa a da ovi iz DSSa odavno ne znaju sta je to i da je to pokazatelj njihovih licnih vrednosti. Andrija, Andrija...

Milan

pre 15 godina

Jeste stvarno! Ja sam ga video pred izbore u mom kraju (tu u blokovima), ubedjuje ljude da ne glasaju za DSS. Naivan narod, naseo, i sada autenticni srpski patriote iz DSS-a ne mogu da formiraju vladu i da nastave svoje mrcvarenje ove zemlje.

Milos

pre 15 godina

E da mi je da docekam da vrhunski cinici iz dss-a pod dirigentskom palicom mihajlova, a pod okriljem kostunice (citaj: noci) prestanu da iskacu i bombarduju me glupostima koje vredjaju inteligenciju ....
Cini mi se da im je malo frka da umesto ivice ne bude marica kako stvari stoje.

Pasha-Hill

pre 15 godina

Ne znam coveka, ali bolje da je on pravi nego Kostunjavi i njegovi. A kada bi nam sredio i Srbiju, izgledali bi kao Ohajo, a ne neki Srbistan. Uostalom, cim ste vi iz DSS-a protiv, ja sam ZA!

teoreticar

pre 15 godina

Ovde su vec neki rekli bolje ambasador ili ambasadori nego V.Dr.K. Njegovu vladu na mestu premijera smo vec videli. I nedaj boze i treci put ili odosmo svi u Honduras

Dr Jackyll

pre 15 godina

Daj Boze da Vladu naprave Amerikanci i EU, zajedno sa privrednicima koji ponesto znaju o poslu i ekonomiji! Ili smatrate da je bolje da tu budu penzioneri, bivsi Arkanovci, predvodnici svojevremenih inflacija, savetnici koji tako dobro savetuju da je uz njih Srbija izgubila sve sto je mogla izgubiti, i ini?

bora,bugarska

pre 15 godina

Sad kad vidite da ste gotovi,
sad vam je Manter kriv.Sto ne pozovete Ugo Cavesa,mozda ce vam on pomoci da sacuvate Simpo fotelje.Tuzni ste Mladenovicu!!!

Pera

pre 15 godina

I Slobu su ugrozavali americki ambasadori, masoni i Bilderberg grupa. Sad su se ti zlikovci izgleda okrenuli protiv nosioca legalizma i pravde.

Le Man

pre 15 godina

Nekada je i mladi Ivica Dacic sa mesta portparola SPS-a obavestavao naciju o raznoraznim belosvetskim zaverama uperenim protiv Srbije. Medjutim,u medjuvremenu Ivica se razvio u ozbiljnog politicara koji ce Srbiju da uvede u Evropu. Ne sumnjam da ce i mladi Andreja imati slican razvojni put.

Milan Rakic

pre 15 godina

Ne znam zasto, ali me strahovito podseca ovaj eskadrila "razumnih glasnogovornika" na razne portparolove jul-a od pre 10 godina. Ali shta ces, imju dobre mentore, obzirom da se vecina uclanila u doticnu partiju.

milorad

pre 15 godina

Šta ima Ivica,ili bilo ko drugi,da se izjašnjava o SSP-u, kad vaši experti kratko i jasno otkriše da isti zapravo ne postoji?! Za Mantera i tajkune ne znam šta muljaju, ali znam da sa druge strane haški optuženik, pomoću daljinca (Tome) pokušava da nabode kanal gde će njegov listić izvući bingo. Verovatno ovo opet paranojiše moja bolesna mašta?!

Milan Rakic

pre 15 godina

Ne znam zasto, ali me strahovito podseca ovaj eskadrila "razumnih glasnogovornika" na razne portparolove jul-a od pre 10 godina. Ali shta ces, imju dobre mentore, obzirom da se vecina uclanila u doticnu partiju.

Pera

pre 15 godina

I Slobu su ugrozavali americki ambasadori, masoni i Bilderberg grupa. Sad su se ti zlikovci izgleda okrenuli protiv nosioca legalizma i pravde.

Pasha-Hill

pre 15 godina

Ne znam coveka, ali bolje da je on pravi nego Kostunjavi i njegovi. A kada bi nam sredio i Srbiju, izgledali bi kao Ohajo, a ne neki Srbistan. Uostalom, cim ste vi iz DSS-a protiv, ja sam ZA!

bora,bugarska

pre 15 godina

Sad kad vidite da ste gotovi,
sad vam je Manter kriv.Sto ne pozovete Ugo Cavesa,mozda ce vam on pomoci da sacuvate Simpo fotelje.Tuzni ste Mladenovicu!!!

Milos

pre 15 godina

E da mi je da docekam da vrhunski cinici iz dss-a pod dirigentskom palicom mihajlova, a pod okriljem kostunice (citaj: noci) prestanu da iskacu i bombarduju me glupostima koje vredjaju inteligenciju ....
Cini mi se da im je malo frka da umesto ivice ne bude marica kako stvari stoje.

Le Man

pre 15 godina

Nekada je i mladi Ivica Dacic sa mesta portparola SPS-a obavestavao naciju o raznoraznim belosvetskim zaverama uperenim protiv Srbije. Medjutim,u medjuvremenu Ivica se razvio u ozbiljnog politicara koji ce Srbiju da uvede u Evropu. Ne sumnjam da ce i mladi Andreja imati slican razvojni put.

Milan

pre 15 godina

Jeste stvarno! Ja sam ga video pred izbore u mom kraju (tu u blokovima), ubedjuje ljude da ne glasaju za DSS. Naivan narod, naseo, i sada autenticni srpski patriote iz DSS-a ne mogu da formiraju vladu i da nastave svoje mrcvarenje ove zemlje.

Dr Jackyll

pre 15 godina

Daj Boze da Vladu naprave Amerikanci i EU, zajedno sa privrednicima koji ponesto znaju o poslu i ekonomiji! Ili smatrate da je bolje da tu budu penzioneri, bivsi Arkanovci, predvodnici svojevremenih inflacija, savetnici koji tako dobro savetuju da je uz njih Srbija izgubila sve sto je mogla izgubiti, i ini?

Ime dedino

pre 15 godina

Hmmm, bash cudno. Samo ambasador ima ime i prezime a tajkuni ne. Bash hrabar istup. Pa jedva cekam da on, Aligrudic i njihove gazde nestanu iz javnog zivota. Doduse gazda ce nastaviti da pise saopstenja i iz Belanovice ali opet, bice lakse da ih ne gledamo. Mislim da i politka treba da poznaje granicu dobrog ukusa a da ovi iz DSSa odavno ne znaju sta je to i da je to pokazatelj njihovih licnih vrednosti. Andrija, Andrija...

Nindza

pre 15 godina

1. Kad je Kostunica sisao sa vlasti? Ne postoji covek koji voli vlast kao on.
2. iako nam S.A.D. nisu najprijateljskije naklonjene, jako je glupo ispirati usta na ovakav nacin, jer oni uvek nadju nacina da zapuse gubicu (videli smo kako to izgleda '99) svakome ko previse lupeta - a posledice necete snositi ni Vi Mladenovicu ni Kostunica koji imate para za narednih cetiri zivota, vec narod.
3. Svi uticu tamo gde mogu. Manter verovatno u ime nekih interesa SAD pokusava da uradi neke stvari, lobira za neku grupu/stranku-za razliku od Vas i Kostunice koji ne radite pod milim Bogom nista, ni za ciji interes osim za vas licni. Pare od poreza idu u bespovrat, Bog sveti zna gde, dok je par albanskih ekstremista, bez logistickih resursa u vidu iole stabilne drzave, uspelo da izlobira svoje interese u SAD, i pokrene sve zemlje NATO (broj zemalja nezabelezen od saveznickog ulaska u Berlin) da pokrene sveopstu vojnu akciju u cilju stvaranja nezavisnog Kosova.
Sta ste Vi uradili u procesu stvaranja vlade ili lobiranja za interes Srbije? Odakle Vam ideja da vredjate Mantera, i samo jos dodatno zakompikujete situaciju, a sami niste sposobni nista da uradite? Hocete Vi u prve borbene redove ako nas ponovo "klepe" zbog Vaseg jezika? Da li ste Vi IKADA culi Ruse, recimo, da javno tako vredjaju strane diplomate, iako su velika sila, i ne bi snosili posledice?
Sramota...
Ana Ivanovic je ucinila vise za Srbiju u poslednjih godinu dana nego sto cete vi svi kvazi-politicari ikada... a nikoga nije vredjala i optuzivala....

teoreticar

pre 15 godina

Ovde su vec neki rekli bolje ambasador ili ambasadori nego V.Dr.K. Njegovu vladu na mestu premijera smo vec videli. I nedaj boze i treci put ili odosmo svi u Honduras

milorad

pre 15 godina

Šta ima Ivica,ili bilo ko drugi,da se izjašnjava o SSP-u, kad vaši experti kratko i jasno otkriše da isti zapravo ne postoji?! Za Mantera i tajkune ne znam šta muljaju, ali znam da sa druge strane haški optuženik, pomoću daljinca (Tome) pokušava da nabode kanal gde će njegov listić izvući bingo. Verovatno ovo opet paranojiše moja bolesna mašta?!

Sculptor

pre 15 godina

Bolje Manter nego mentalni bolesnik iz haskog podruma...

"Koštunica mi je nekoliko puta odgovorio da on nema takve stavove i da se ne bavi politikom da bi bio pred Vlade već da doprinese društvu." - covek ne razume da bi njegovo trajno povlacenje iz politike bio najveci doprinos drustvu.

steva

pre 15 godina

koji je to paradox..Dok je Koštunica rušio Mioševića SPS je imao ama baš iste ovakve priče...Sad se nekako sve obrnulo....Da je neko pre 8 godina pričao da se SPS zalaže za eu a da je dss protiv...to bi bila naučna fantastika....Još samo da Radikali postanu glavne pro-evropske snage u Srbiji a ds da se pridruži dss-u...Onda bi stvarno Srbija bila zemlja čuda

aca

pre 15 godina

Ma od pocetka je meni tu nesto sumnjivo. Hvala sto su mi otvorili oci. Ja sam bio ubedjen da tu Rusi nesto muvaju, kad ono Ameri. Mada, Ugljanin je isao u Tursku, a Dacic u Grcku. Fala bogu da je Sadam u corci, a da Tito, Nehru i Naser vise nisu u igri. Samo mi nije jasno gde je tu Solana?

vasilije knezevic

pre 15 godina

Ma koliko se forsira americka dobronamjernost, kod grupe "zapadnopristalica", ne treba zaboraviti cinjenice da je "jugoslovenski scenario" omogucio Americi da, ne samo produzi nego i potpuno ukorijeni, svoj boravak u Evropi.To je svakome dobro poznato i ma koliko se neki trudili da izvinjavaju americkog ambasadora, istoriske cinjenice se ne mogu pokrivati. To nije zbog toga jer Srbija i srpski narod mogu dobiti neku korist ili prosperitet preko "zapadnog aranzmana" nego jednostavno usadjivanje razdora u Srbiji (to su otvorene cinjenice u sadasnjoj politickoj sceni) da bi se, samo na taj nacin, produzilo americko permanento prisustvo na tlu Evrope. Bez obzira kojoj se zapadnoj tvorevini Srbija prikljuci, razdor ce ostati kao sigurnosna osnova zapadne penetracije.

uros

pre 15 godina

Manter neka napravi Vladu a Nemci da dodju da izvrsavaju naloge namesto ministara. Vise bi nam se isplatilo i sigurno bi nam bilo jeftinije da nam dodje 5-6 Nemaca i da ih platimo po 50.000 EUR mesecno nego citava "bulumenta" zasluznih partijskih "boraca" buducih ministara, drzavnih sekretara, dosekretara, zamenika za sve i svasta i sve tako redom do sofera i sekretarice, kafe kuvarice, cistacice, ljubavnice, frizerke i sve sto uz njih u Srbiji ide pride na narodnu grbinu.

roki

pre 15 godina

Ovi iz dss-a su definitivno odlepili. Mladenovicu, ako ti je sef odlepio, to ne znaci da moras i ti.Bas me interesuje cime vas voja madjionise.

SKUBIDU

pre 15 godina

Jos samo da pocnu da prozivaju biznismene da su "strani placenici" i evo DSS je postao ogranak Radikala, i to ne ovih trenutnih nego onih iz 90-ih. Druga stvar mislim da je bolje da i Manter pravi vladu nego najslabija velika stranka u Srbiji, ponovo. Takodje, ne secam se da Kostunica nije bio u nekoj vlasti od 2001, tako da mi nije jasno kada je on to 2 puta silazio sa vlasti. Kostunice, nemoj ponizavati Srbiju, Srbija je postojala i pre tebe i postojace posle tako da se ne brines o egzistenciji Srbije, jer je Srbija sposobna i bez tebe.

unbiased

pre 15 godina

Ja samo ne znam kojim to tajkunima odgovara da Srbija postane normalna zemlja koja ide ka EU, kada tu vaze jasna pravila. Ja samo znam da EU nikako ne odgovara nijednom tajkunu jer bi u tom slucaju izgubio sve monopole koje drzi. Jadna je retorika DSS-a koja svoju povezanost sa takvim ljudima prikriva povezanoscu nekih nepoznatih tajkuna sa DS-om.

ana

pre 15 godina

Manter & tajkuni? Ma ne, ne treba da se cuje niti ijedno drugo misljenje osim vaseg - na razglase po celoj Srbiji 24 sata... pa nek traje koliko treba. Tajkuci su dobri samo kada treba da zaposljavaju i placaju porez, ali nedajboze da imaju svoje misljenje i podrzavaju bilo koga / sta sto Vi ne deklarisete kao cilj/viziju/prioritet koji treba podrzavati. Politika nije institut za sastavljanje oportunih pravnih misljenja o ... - politicke odluke se ne donose kao odbrana magistarskog rada. Jalov pokusaj da politicke protivnike uterate u defanzivu.

zoran

pre 15 godina

DSS se ponasa kao nekad Milosevicev rezim, za njih je sve zavera stranih tajnih sluzbi, domacih i stranih placenika. Cini mi se da je u ovom trenutku DSS vise nacionalisticka i konzervativnija stranka od SRS. Katastrofa bi bilo da Kostunica ostane premijer jer takav covek i njegova stranka ne mogu da vode Srbiju ka EU JER SU JEDNOSTAVNO NESPOSOBNI.

Bosko Nektarijevic

pre 15 godina

Odlicno. Bilo bi dobro da Manter u dogovoru sa sefovima EU to odradi, posto domaci lideri na zalost dve ovce ne mogu da kordiniraju a ne efikasan rad vlade. Gomila sebicnih likova koji brinu iskljucivo o sopstvenim interesima.

solaris

pre 15 godina

Dakle ja zaista ne znam ima li ko normalan od politicara u ovoj zemlji vise?! Jos samo da pocnu da optuzuju skrivene sile i meteorite ili veoma los polozaj sunca, meseca i venere za sve sto nam se desava... strasno, zaista strasno jer oni ne vide kolicinu neodgovornosti koju su ispoljili u proteklih mesec dana...

Zoran

pre 15 godina

Pa kad nasi politicari nisu sposobni da sami oforme vladu od silne brige o narodnim interesima (HA, HA, HA!!!), onda ce neko drugi da im pomogne. A kad su nam Ameri pomagali u novije vreme, nikada nismo dobro prosli.

Le Man

pre 15 godina

Nekada je i mladi Ivica Dacic sa mesta portparola SPS-a obavestavao naciju o raznoraznim belosvetskim zaverama uperenim protiv Srbije. Medjutim,u medjuvremenu Ivica se razvio u ozbiljnog politicara koji ce Srbiju da uvede u Evropu. Ne sumnjam da ce i mladi Andreja imati slican razvojni put.

Pera

pre 15 godina

I Slobu su ugrozavali americki ambasadori, masoni i Bilderberg grupa. Sad su se ti zlikovci izgleda okrenuli protiv nosioca legalizma i pravde.

milorad

pre 15 godina

Šta ima Ivica,ili bilo ko drugi,da se izjašnjava o SSP-u, kad vaši experti kratko i jasno otkriše da isti zapravo ne postoji?! Za Mantera i tajkune ne znam šta muljaju, ali znam da sa druge strane haški optuženik, pomoću daljinca (Tome) pokušava da nabode kanal gde će njegov listić izvući bingo. Verovatno ovo opet paranojiše moja bolesna mašta?!

Dr Jackyll

pre 15 godina

Daj Boze da Vladu naprave Amerikanci i EU, zajedno sa privrednicima koji ponesto znaju o poslu i ekonomiji! Ili smatrate da je bolje da tu budu penzioneri, bivsi Arkanovci, predvodnici svojevremenih inflacija, savetnici koji tako dobro savetuju da je uz njih Srbija izgubila sve sto je mogla izgubiti, i ini?

bora,bugarska

pre 15 godina

Sad kad vidite da ste gotovi,
sad vam je Manter kriv.Sto ne pozovete Ugo Cavesa,mozda ce vam on pomoci da sacuvate Simpo fotelje.Tuzni ste Mladenovicu!!!

Milan

pre 15 godina

Jeste stvarno! Ja sam ga video pred izbore u mom kraju (tu u blokovima), ubedjuje ljude da ne glasaju za DSS. Naivan narod, naseo, i sada autenticni srpski patriote iz DSS-a ne mogu da formiraju vladu i da nastave svoje mrcvarenje ove zemlje.

teoreticar

pre 15 godina

Ovde su vec neki rekli bolje ambasador ili ambasadori nego V.Dr.K. Njegovu vladu na mestu premijera smo vec videli. I nedaj boze i treci put ili odosmo svi u Honduras

Ime dedino

pre 15 godina

Hmmm, bash cudno. Samo ambasador ima ime i prezime a tajkuni ne. Bash hrabar istup. Pa jedva cekam da on, Aligrudic i njihove gazde nestanu iz javnog zivota. Doduse gazda ce nastaviti da pise saopstenja i iz Belanovice ali opet, bice lakse da ih ne gledamo. Mislim da i politka treba da poznaje granicu dobrog ukusa a da ovi iz DSSa odavno ne znaju sta je to i da je to pokazatelj njihovih licnih vrednosti. Andrija, Andrija...

Milos

pre 15 godina

E da mi je da docekam da vrhunski cinici iz dss-a pod dirigentskom palicom mihajlova, a pod okriljem kostunice (citaj: noci) prestanu da iskacu i bombarduju me glupostima koje vredjaju inteligenciju ....
Cini mi se da im je malo frka da umesto ivice ne bude marica kako stvari stoje.

Milan Rakic

pre 15 godina

Ne znam zasto, ali me strahovito podseca ovaj eskadrila "razumnih glasnogovornika" na razne portparolove jul-a od pre 10 godina. Ali shta ces, imju dobre mentore, obzirom da se vecina uclanila u doticnu partiju.

Pasha-Hill

pre 15 godina

Ne znam coveka, ali bolje da je on pravi nego Kostunjavi i njegovi. A kada bi nam sredio i Srbiju, izgledali bi kao Ohajo, a ne neki Srbistan. Uostalom, cim ste vi iz DSS-a protiv, ja sam ZA!

ana

pre 15 godina

Manter & tajkuni? Ma ne, ne treba da se cuje niti ijedno drugo misljenje osim vaseg - na razglase po celoj Srbiji 24 sata... pa nek traje koliko treba. Tajkuci su dobri samo kada treba da zaposljavaju i placaju porez, ali nedajboze da imaju svoje misljenje i podrzavaju bilo koga / sta sto Vi ne deklarisete kao cilj/viziju/prioritet koji treba podrzavati. Politika nije institut za sastavljanje oportunih pravnih misljenja o ... - politicke odluke se ne donose kao odbrana magistarskog rada. Jalov pokusaj da politicke protivnike uterate u defanzivu.

unbiased

pre 15 godina

Ja samo ne znam kojim to tajkunima odgovara da Srbija postane normalna zemlja koja ide ka EU, kada tu vaze jasna pravila. Ja samo znam da EU nikako ne odgovara nijednom tajkunu jer bi u tom slucaju izgubio sve monopole koje drzi. Jadna je retorika DSS-a koja svoju povezanost sa takvim ljudima prikriva povezanoscu nekih nepoznatih tajkuna sa DS-om.

vasilije knezevic

pre 15 godina

Ma koliko se forsira americka dobronamjernost, kod grupe "zapadnopristalica", ne treba zaboraviti cinjenice da je "jugoslovenski scenario" omogucio Americi da, ne samo produzi nego i potpuno ukorijeni, svoj boravak u Evropi.To je svakome dobro poznato i ma koliko se neki trudili da izvinjavaju americkog ambasadora, istoriske cinjenice se ne mogu pokrivati. To nije zbog toga jer Srbija i srpski narod mogu dobiti neku korist ili prosperitet preko "zapadnog aranzmana" nego jednostavno usadjivanje razdora u Srbiji (to su otvorene cinjenice u sadasnjoj politickoj sceni) da bi se, samo na taj nacin, produzilo americko permanento prisustvo na tlu Evrope. Bez obzira kojoj se zapadnoj tvorevini Srbija prikljuci, razdor ce ostati kao sigurnosna osnova zapadne penetracije.

SKUBIDU

pre 15 godina

Jos samo da pocnu da prozivaju biznismene da su "strani placenici" i evo DSS je postao ogranak Radikala, i to ne ovih trenutnih nego onih iz 90-ih. Druga stvar mislim da je bolje da i Manter pravi vladu nego najslabija velika stranka u Srbiji, ponovo. Takodje, ne secam se da Kostunica nije bio u nekoj vlasti od 2001, tako da mi nije jasno kada je on to 2 puta silazio sa vlasti. Kostunice, nemoj ponizavati Srbiju, Srbija je postojala i pre tebe i postojace posle tako da se ne brines o egzistenciji Srbije, jer je Srbija sposobna i bez tebe.

aca

pre 15 godina

Ma od pocetka je meni tu nesto sumnjivo. Hvala sto su mi otvorili oci. Ja sam bio ubedjen da tu Rusi nesto muvaju, kad ono Ameri. Mada, Ugljanin je isao u Tursku, a Dacic u Grcku. Fala bogu da je Sadam u corci, a da Tito, Nehru i Naser vise nisu u igri. Samo mi nije jasno gde je tu Solana?

Sculptor

pre 15 godina

Bolje Manter nego mentalni bolesnik iz haskog podruma...

"Koštunica mi je nekoliko puta odgovorio da on nema takve stavove i da se ne bavi politikom da bi bio pred Vlade već da doprinese društvu." - covek ne razume da bi njegovo trajno povlacenje iz politike bio najveci doprinos drustvu.

roki

pre 15 godina

Ovi iz dss-a su definitivno odlepili. Mladenovicu, ako ti je sef odlepio, to ne znaci da moras i ti.Bas me interesuje cime vas voja madjionise.

steva

pre 15 godina

koji je to paradox..Dok je Koštunica rušio Mioševića SPS je imao ama baš iste ovakve priče...Sad se nekako sve obrnulo....Da je neko pre 8 godina pričao da se SPS zalaže za eu a da je dss protiv...to bi bila naučna fantastika....Još samo da Radikali postanu glavne pro-evropske snage u Srbiji a ds da se pridruži dss-u...Onda bi stvarno Srbija bila zemlja čuda

Nindza

pre 15 godina

1. Kad je Kostunica sisao sa vlasti? Ne postoji covek koji voli vlast kao on.
2. iako nam S.A.D. nisu najprijateljskije naklonjene, jako je glupo ispirati usta na ovakav nacin, jer oni uvek nadju nacina da zapuse gubicu (videli smo kako to izgleda '99) svakome ko previse lupeta - a posledice necete snositi ni Vi Mladenovicu ni Kostunica koji imate para za narednih cetiri zivota, vec narod.
3. Svi uticu tamo gde mogu. Manter verovatno u ime nekih interesa SAD pokusava da uradi neke stvari, lobira za neku grupu/stranku-za razliku od Vas i Kostunice koji ne radite pod milim Bogom nista, ni za ciji interes osim za vas licni. Pare od poreza idu u bespovrat, Bog sveti zna gde, dok je par albanskih ekstremista, bez logistickih resursa u vidu iole stabilne drzave, uspelo da izlobira svoje interese u SAD, i pokrene sve zemlje NATO (broj zemalja nezabelezen od saveznickog ulaska u Berlin) da pokrene sveopstu vojnu akciju u cilju stvaranja nezavisnog Kosova.
Sta ste Vi uradili u procesu stvaranja vlade ili lobiranja za interes Srbije? Odakle Vam ideja da vredjate Mantera, i samo jos dodatno zakompikujete situaciju, a sami niste sposobni nista da uradite? Hocete Vi u prve borbene redove ako nas ponovo "klepe" zbog Vaseg jezika? Da li ste Vi IKADA culi Ruse, recimo, da javno tako vredjaju strane diplomate, iako su velika sila, i ne bi snosili posledice?
Sramota...
Ana Ivanovic je ucinila vise za Srbiju u poslednjih godinu dana nego sto cete vi svi kvazi-politicari ikada... a nikoga nije vredjala i optuzivala....

Bosko Nektarijevic

pre 15 godina

Odlicno. Bilo bi dobro da Manter u dogovoru sa sefovima EU to odradi, posto domaci lideri na zalost dve ovce ne mogu da kordiniraju a ne efikasan rad vlade. Gomila sebicnih likova koji brinu iskljucivo o sopstvenim interesima.

zoran

pre 15 godina

DSS se ponasa kao nekad Milosevicev rezim, za njih je sve zavera stranih tajnih sluzbi, domacih i stranih placenika. Cini mi se da je u ovom trenutku DSS vise nacionalisticka i konzervativnija stranka od SRS. Katastrofa bi bilo da Kostunica ostane premijer jer takav covek i njegova stranka ne mogu da vode Srbiju ka EU JER SU JEDNOSTAVNO NESPOSOBNI.

uros

pre 15 godina

Manter neka napravi Vladu a Nemci da dodju da izvrsavaju naloge namesto ministara. Vise bi nam se isplatilo i sigurno bi nam bilo jeftinije da nam dodje 5-6 Nemaca i da ih platimo po 50.000 EUR mesecno nego citava "bulumenta" zasluznih partijskih "boraca" buducih ministara, drzavnih sekretara, dosekretara, zamenika za sve i svasta i sve tako redom do sofera i sekretarice, kafe kuvarice, cistacice, ljubavnice, frizerke i sve sto uz njih u Srbiji ide pride na narodnu grbinu.

solaris

pre 15 godina

Dakle ja zaista ne znam ima li ko normalan od politicara u ovoj zemlji vise?! Jos samo da pocnu da optuzuju skrivene sile i meteorite ili veoma los polozaj sunca, meseca i venere za sve sto nam se desava... strasno, zaista strasno jer oni ne vide kolicinu neodgovornosti koju su ispoljili u proteklih mesec dana...

Zoran

pre 15 godina

Pa kad nasi politicari nisu sposobni da sami oforme vladu od silne brige o narodnim interesima (HA, HA, HA!!!), onda ce neko drugi da im pomogne. A kad su nam Ameri pomagali u novije vreme, nikada nismo dobro prosli.