Utorak, 15.05.2007.

08:41

18 godina Radija B92

Radio B92 danas slavi punoletstvo, osamnaest godina svog postojanja na medijskoj sceni Srbije.

Izvor: B92

18 godina Radija B92 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

zoran

pre 16 godina

srecan rodjendan

mozda je veca odgovornost biti u demokratskom drustvu kriticniji, odgovorniji, razumniji.

mozda je nekada bilo dovoljno biti buntovniji, siroviji, slobodniji

verovatno je da treba biti razumniji, skoncetrisaniji, vredniji

moguce je da smo svi depresivniji, malodusniji, izgubljeniji

verovatno da treba da se setimo, razmislimo i ne oklevamo.

U PAMET!

Sindza

pre 16 godina

SRECAN VAM RODJENDAN!
Odavno sam postao B92 ovisnik.Cak i kada su vas svi optuzivali delovali ste mi najiskreniji. Lepi ste.Ljubim Vas!
Iznad svega, cuvajte se! Ipak je ovo Srbija.

Lesa

pre 16 godina

Dobro.Srecan rodjendan i punoletstvo za B92.Sada licnu kartu u ruke i pazite sta radite jer od danas odgovarate za svoje postupke.Dobro,tu su gradjani koji koriste vase usluge pa ce vas zastiti od onih prestrogih i zlonamernih.Jos jednom SRECAN VAM 18-ti NAJLEPSI RODJENDAN.Zaposlenima mnogo zdravlja,lepih dozivljaja i velikog poslovnog uspeha.
Ziveli
Lesa

Svetlana R.

pre 16 godina

Svakoga dana udjem u office, upalim comp i naravno Radio B92. Svakoga dana udjem u svoj auto, upalim motor i naravno Radio B92; -to je moj kolega, moj prozor, saznanje, uteha, odrednica, smeh, spoznaja..., ma blago meni dok vas je.
SRECAN RODJENDAN i DUG VEK!

Petar

pre 16 godina

Ziveo sam u Beogradu kada je nastao B92. To je bilo nesto sjajno, osvezenje, novina, novi vidici, sloboda misli, pluralizam...i sada, nakon mnogih godina provedenih van Srbije, B92 je jedna od retkih stvari koje su moja stalna veza sa dogadjajima u Srbiji. Svojim kvalitetom, aktuelnoscu uspeli ste da vam ostanem veran i nakon toliko godina u 'belom svetu'. Zelim vam da proslavite jos puno godisnjica kao i dostizanje novih, vecih ciljeva. Ziveli!!

Ervin Severdija

pre 16 godina

U moje ime i ime moje supruge, sve najbolje zelje za punoljetstvo. Do sada ste prosli sve "Scile i Haribde" i mi Vam zelimo dugi i uspjesni zivot. Benevolentni Hrvati.

Astr0mania_KOSOVA

pre 16 godina

Iako niste bas demokratski medij kako vi zelite da se predstavite, pogotovo prema nesrpskim posetiocima, najiskrenije Vam cestitam rodjendan i Vam zelim sve najbolje u daljem radu.

Emir Kijametovic

pre 16 godina

Srecan rodjendan i punoletstvo!
Takodje zelim da Vam se zahvalim za sve ono sto ste pretrpeli za ovih 18-est godina i da Vam se zahvalim za svu demokratizaciju koju ste uneli u nase drustvo!
Takodje odgovorno tvrdim da je Radio B92 doneo vise demokratizacije nasem drustvu nego i jedna politicka partija u Srbiji!

Dule, New Jersey

pre 16 godina

Cestitke!!! Pomogli ste nam da se oslobodimo rezima SM, a sto je jos vaznije pomogli ste nam da se oslobodimo sebe samih.

TOPOHTO

pre 16 godina

Vi ste prozor, koji nostalgicno (a Boga mi, i radoznalo), otvaram svako jutro da udahnem Srbiju, Beograd, ...

Srecno punoletstvo! Danas sve zaposlene dame u B92 imaju 18 godina...:)))))))))))))))

Mima

pre 16 godina

Čestitam Vam punoletstvo! Hvala za sve što ste učinili za nas, običan svet. Nije nam bilo lako ovih 18 godina (nažalost, još uvk je užas) ali je lakše uz Vas. Mnogaja ljeta!

Boris

pre 16 godina

Zelim Vam srecan rodjendan i puno uspeha u daljem radu. Siguran sam da cete ostati najbolja radio stanica u Srbiji i narednih 18 godina.
Veliki pozdrav!

(Vlast)a

pre 16 godina

Kak'a drzava i okruzenje,ispali ste bolji nego sto smo smeli da se nadamo!
Medjutim,nebeski narod je kao i uvek nerealan,pa i mi ocekujemo da budete bolji nego sto smo svi mi.
Sve u svemu-sva je sreca sto smo svi zajedno preziveli godine koje su pojeli skakavci i vunena vremena.
Srecan vam rodjendan,a moja je nada da cete biti i dalje duhoviti i pametni a manje komercijalni,ali to je samo moja zelja.

Dragana Kraljevic

pre 16 godina

ČESTITAM punoletstvo i zahvaljujem na svemu što ste uradili za nas da budemo pravovremeno i istinito informisani. SAMO NAPRED!!!!! Dragana K

Saška Ćuprija

pre 16 godina

Radio B92 je nešto bez čega ne mogu u toku dana. Moram da vas oslušnem makar na minut. Mnogo vam hvala i svako dobro još mnogo godina.
P.S.
Pojačajte malo signal za centralnu Srbiju,često vas "guše" koje kakvi!
Kiss!!!!

Igor

pre 16 godina

g. Todoroviću, kako se to kaže "svaka Vam je na mestu"!
Ja bih samo da dodam, da dok sam ziveo u Srbiji (a otisao sam odmah nakon fakulteta), jedina dva mesta gde bih pristao da radim su bila Petnica i B92 (naravno ako bi me hteli :)).

Nenad

pre 16 godina

Sretan vam rodjendan i velika hvala za sve sto ste ucinili do sada. Zelim da trajete jos dugo, dugo i da ostanete ovakvi kakvi ste dosad bili...

Aleksandar Jovanovic

pre 16 godina

Puno puno srece u narednim godinama poslovanja zeli vam vas verni slusalac / podcastovac /Aleksandar Jovanovic
Pozdrav

B.Mikic

pre 16 godina

Kada bi svi u Srbiji tako brzo sazrevali, granica punoletstva bi se daleko unazad pomerila. Mnogi to ni sa 18 nisu. Dakle, srecan rodjendan jedinoj iskrenoj i objektivnoj opoziciji u Srbiji. Ziveli u sreci, zdravlju i znanju.

lud & zbunjen

pre 16 godina

E pa sada kada ste postali punoletni vreme je da se uozbiljite i da pojedete sve ostale i Zeljka i Tijanica sa sve M.Sherif. i one tajkune u Avali, Kosavi i ostalim perionicama
Srecno!!!

Aleksandar, Batajnica

pre 16 godina

Srecno punoletstvo.
Zelim vam da se vratite korenima. Da kao nekada budete bedem odbrane od populizma, prostakluka i gluposti. Da se ne "prekomecijalizujete" sto se polako desava vasoj televiziji.

Jos jednom - sve najbolje.

Aleksandra Danilovic

pre 16 godina

Dragi prijatelji sretno Vam punoletstvo.
I moja cerka je ove godine punoletna, a i Vi ste uticali na njeno odrastanje i vaspitanje u najboljem smislu.
Takodje bih htela , kao jedan od organizatora, svima da se zahvalim sto ste pomogli akciju pomoci devojcici Katarini Kranjc.
Kao sto kaze izreka: Onaj ko spasi jedan zivot, spasao je ceo svet!
Hvala Vam
Aleksandra

hamdi miftari

pre 16 godina

I pored cinjenice da u mojoj kuci srpski razume samo nas troje ja, zena i sin koji je taokdje novinar "Koha ditore" devedesetdvojka je uvek sa nama kako bi nam ulio barmalo nade da cemo se jednog dana urazumiti i poceti da zivimo kao sav normalni svet. Bez mrznje, ubijanja, proterivanja i sotone! A to dragi kolege mi smo uz vas drzimovam palceve da istrajete u ovakvim ljudskim odnosima kakvim vi gajite tako da sa ovog jadnog srpskog naroda skinite ovu strasnju ljagu koju su vam "utrapili" patrioti koji stvano vam ne misle dobro.
Srecno punoletsvo, molim nemojte da mi razocorate decu jer oni vam veruju a tu veru su od mene dobili, srecnoooooooooooo kolege!

Vesna

pre 16 godina

Hvala vam što ste ostali normalni i pomogli meni u istom naporu.
Još uvek smo na istom zadatku - da nam bude bolje. Srećan rodj!

Slavisha, FR

pre 16 godina

Srecan rodjendan, B92! Zelim vam da josh dugo dugo "talasate"! Svako dobro ekipi B92 i svima onima koji podrzavaju B92(i onima koji ce ga podrzavati)

Уђу би рекао Б92 идиот

pre 16 godina

Срећан рођендан, немогуће је замислити живот у Сбији без вас! Надам се да вас пунолетство не натерa да се уозбиљите.

dragan

pre 16 godina

Sretan vam rodjendan. o radio programu sve najbolje, jedino bolju frekvenciju za sremsku mitrovicu jer 102,3 prekida u gradu stalno pa se cestito u kolima nemoze ni slusati. samo tako nastavite sa radio programom.

*bane*

pre 16 godina

*Čestitam rođendan mojoj omiljenoj medijskoj kući, ali predviđam još jedno dokazivanje - 6.Oktobar jer neću da živim u "crvenoj demokratiji"

ZAVISNIK!

pre 16 godina

Od 10 sati mog radnog vremena,10 sati se slusa radio B92,moj "HOME PAGE "je sajt B92,a kada dodjem kuci,uspavam se uz "brejeve"!!!
Mislim da mi treba psihijatar :)!
SRECAN RODJENDAN I PUNOLETSTVO I DA NAM ZIVITE DUGO,DUGO...

Bojan Todorović

pre 16 godina

Čestitke za rođendan. Sve najbolje svim zaposlenim kao i saradnicima. Zaista ste bili svetla tačka i ostrvce spasa za nas koje je situacija devedesetih terala pravo u ludilo. Nemate pojma (ustvari verovatno imate) koliko nam je bilo važno da u mraku i teskobi SPS-JUL-SRS režima znamo da postoji neko ko potvrđuje da za Srbiju još ima nade. Siguran sam da bi mnogo više naših lekara, inženjera, ekonomista pralo sudove u belom svetu da ih niste uverili da ostanu. Sami procenite koliki je to doprinos. Kao malo starijeg,izbor muzike me je često terao da menjam frekvencu ali to je razumljivo.
Ono što smeta je, čini se, otupela oštrica kritike neprihvatljivih ponašanja na političkoj sceni što ne priliči stanici Vašeg kova. Ali niko nije idealan, a ovo uzmite kao dobronamernu kritiku. Pozdrav!

Sladjana

pre 16 godina

Čestitam vam punoletstvo! Drago mi je što se niste iskvarili posle mnogo nagrada koje ste dobili. U tom smislu želim vam uspeh u radu i da budete još bolji.

IvanZ

pre 16 godina

Jest' da je stereotip, al' sta da kazem kad ste stvarno najbolji. Sve cestitke i, ako morate da se menjate, neka bude na bolje ;) ...

Old Skool

pre 16 godina

Pre 18 godina imao sam 18 godina. Bila je to najlepsa godina u mom zivotu. Valjda i zato sto sam imao samo 18 godina. Srecan rodjendan B92, sada slede najbolje godine!

Toleranti

pre 16 godina

... Ne znam da li su Radio B92 i B92.net zajedno ali od 18 godina ja mislim da je jedina demokratska zajednica u celu Srbiju. Ja vam zelim puno uspeha. Albanac iz Berlina.

hamdi miftari

pre 16 godina

I pored cinjenice da u mojoj kuci srpski razume samo nas troje ja, zena i sin koji je taokdje novinar "Koha ditore" devedesetdvojka je uvek sa nama kako bi nam ulio barmalo nade da cemo se jednog dana urazumiti i poceti da zivimo kao sav normalni svet. Bez mrznje, ubijanja, proterivanja i sotone! A to dragi kolege mi smo uz vas drzimovam palceve da istrajete u ovakvim ljudskim odnosima kakvim vi gajite tako da sa ovog jadnog srpskog naroda skinite ovu strasnju ljagu koju su vam "utrapili" patrioti koji stvano vam ne misle dobro.
Srecno punoletsvo, molim nemojte da mi razocorate decu jer oni vam veruju a tu veru su od mene dobili, srecnoooooooooooo kolege!

Toleranti

pre 16 godina

... Ne znam da li su Radio B92 i B92.net zajedno ali od 18 godina ja mislim da je jedina demokratska zajednica u celu Srbiju. Ja vam zelim puno uspeha. Albanac iz Berlina.

Уђу би рекао Б92 идиот

pre 16 godina

Срећан рођендан, немогуће је замислити живот у Сбији без вас! Надам се да вас пунолетство не натерa да се уозбиљите.

Old Skool

pre 16 godina

Pre 18 godina imao sam 18 godina. Bila je to najlepsa godina u mom zivotu. Valjda i zato sto sam imao samo 18 godina. Srecan rodjendan B92, sada slede najbolje godine!

Bojan Todorović

pre 16 godina

Čestitke za rođendan. Sve najbolje svim zaposlenim kao i saradnicima. Zaista ste bili svetla tačka i ostrvce spasa za nas koje je situacija devedesetih terala pravo u ludilo. Nemate pojma (ustvari verovatno imate) koliko nam je bilo važno da u mraku i teskobi SPS-JUL-SRS režima znamo da postoji neko ko potvrđuje da za Srbiju još ima nade. Siguran sam da bi mnogo više naših lekara, inženjera, ekonomista pralo sudove u belom svetu da ih niste uverili da ostanu. Sami procenite koliki je to doprinos. Kao malo starijeg,izbor muzike me je često terao da menjam frekvencu ali to je razumljivo.
Ono što smeta je, čini se, otupela oštrica kritike neprihvatljivih ponašanja na političkoj sceni što ne priliči stanici Vašeg kova. Ali niko nije idealan, a ovo uzmite kao dobronamernu kritiku. Pozdrav!

Aleksandar, Batajnica

pre 16 godina

Srecno punoletstvo.
Zelim vam da se vratite korenima. Da kao nekada budete bedem odbrane od populizma, prostakluka i gluposti. Da se ne "prekomecijalizujete" sto se polako desava vasoj televiziji.

Jos jednom - sve najbolje.

Emir Kijametovic

pre 16 godina

Srecan rodjendan i punoletstvo!
Takodje zelim da Vam se zahvalim za sve ono sto ste pretrpeli za ovih 18-est godina i da Vam se zahvalim za svu demokratizaciju koju ste uneli u nase drustvo!
Takodje odgovorno tvrdim da je Radio B92 doneo vise demokratizacije nasem drustvu nego i jedna politicka partija u Srbiji!

IvanZ

pre 16 godina

Jest' da je stereotip, al' sta da kazem kad ste stvarno najbolji. Sve cestitke i, ako morate da se menjate, neka bude na bolje ;) ...

ZAVISNIK!

pre 16 godina

Od 10 sati mog radnog vremena,10 sati se slusa radio B92,moj "HOME PAGE "je sajt B92,a kada dodjem kuci,uspavam se uz "brejeve"!!!
Mislim da mi treba psihijatar :)!
SRECAN RODJENDAN I PUNOLETSTVO I DA NAM ZIVITE DUGO,DUGO...

Vesna

pre 16 godina

Hvala vam što ste ostali normalni i pomogli meni u istom naporu.
Još uvek smo na istom zadatku - da nam bude bolje. Srećan rodj!

*bane*

pre 16 godina

*Čestitam rođendan mojoj omiljenoj medijskoj kući, ali predviđam još jedno dokazivanje - 6.Oktobar jer neću da živim u "crvenoj demokratiji"

Slavisha, FR

pre 16 godina

Srecan rodjendan, B92! Zelim vam da josh dugo dugo "talasate"! Svako dobro ekipi B92 i svima onima koji podrzavaju B92(i onima koji ce ga podrzavati)

Aleksandra Danilovic

pre 16 godina

Dragi prijatelji sretno Vam punoletstvo.
I moja cerka je ove godine punoletna, a i Vi ste uticali na njeno odrastanje i vaspitanje u najboljem smislu.
Takodje bih htela , kao jedan od organizatora, svima da se zahvalim sto ste pomogli akciju pomoci devojcici Katarini Kranjc.
Kao sto kaze izreka: Onaj ko spasi jedan zivot, spasao je ceo svet!
Hvala Vam
Aleksandra

B.Mikic

pre 16 godina

Kada bi svi u Srbiji tako brzo sazrevali, granica punoletstva bi se daleko unazad pomerila. Mnogi to ni sa 18 nisu. Dakle, srecan rodjendan jedinoj iskrenoj i objektivnoj opoziciji u Srbiji. Ziveli u sreci, zdravlju i znanju.

lud & zbunjen

pre 16 godina

E pa sada kada ste postali punoletni vreme je da se uozbiljite i da pojedete sve ostale i Zeljka i Tijanica sa sve M.Sherif. i one tajkune u Avali, Kosavi i ostalim perionicama
Srecno!!!

(Vlast)a

pre 16 godina

Kak'a drzava i okruzenje,ispali ste bolji nego sto smo smeli da se nadamo!
Medjutim,nebeski narod je kao i uvek nerealan,pa i mi ocekujemo da budete bolji nego sto smo svi mi.
Sve u svemu-sva je sreca sto smo svi zajedno preziveli godine koje su pojeli skakavci i vunena vremena.
Srecan vam rodjendan,a moja je nada da cete biti i dalje duhoviti i pametni a manje komercijalni,ali to je samo moja zelja.

Dule, New Jersey

pre 16 godina

Cestitke!!! Pomogli ste nam da se oslobodimo rezima SM, a sto je jos vaznije pomogli ste nam da se oslobodimo sebe samih.

TOPOHTO

pre 16 godina

Vi ste prozor, koji nostalgicno (a Boga mi, i radoznalo), otvaram svako jutro da udahnem Srbiju, Beograd, ...

Srecno punoletstvo! Danas sve zaposlene dame u B92 imaju 18 godina...:)))))))))))))))

Ervin Severdija

pre 16 godina

U moje ime i ime moje supruge, sve najbolje zelje za punoljetstvo. Do sada ste prosli sve "Scile i Haribde" i mi Vam zelimo dugi i uspjesni zivot. Benevolentni Hrvati.

Svetlana R.

pre 16 godina

Svakoga dana udjem u office, upalim comp i naravno Radio B92. Svakoga dana udjem u svoj auto, upalim motor i naravno Radio B92; -to je moj kolega, moj prozor, saznanje, uteha, odrednica, smeh, spoznaja..., ma blago meni dok vas je.
SRECAN RODJENDAN i DUG VEK!

Sindza

pre 16 godina

SRECAN VAM RODJENDAN!
Odavno sam postao B92 ovisnik.Cak i kada su vas svi optuzivali delovali ste mi najiskreniji. Lepi ste.Ljubim Vas!
Iznad svega, cuvajte se! Ipak je ovo Srbija.

Sladjana

pre 16 godina

Čestitam vam punoletstvo! Drago mi je što se niste iskvarili posle mnogo nagrada koje ste dobili. U tom smislu želim vam uspeh u radu i da budete još bolji.

dragan

pre 16 godina

Sretan vam rodjendan. o radio programu sve najbolje, jedino bolju frekvenciju za sremsku mitrovicu jer 102,3 prekida u gradu stalno pa se cestito u kolima nemoze ni slusati. samo tako nastavite sa radio programom.

Aleksandar Jovanovic

pre 16 godina

Puno puno srece u narednim godinama poslovanja zeli vam vas verni slusalac / podcastovac /Aleksandar Jovanovic
Pozdrav

Dragana Kraljevic

pre 16 godina

ČESTITAM punoletstvo i zahvaljujem na svemu što ste uradili za nas da budemo pravovremeno i istinito informisani. SAMO NAPRED!!!!! Dragana K

Igor

pre 16 godina

g. Todoroviću, kako se to kaže "svaka Vam je na mestu"!
Ja bih samo da dodam, da dok sam ziveo u Srbiji (a otisao sam odmah nakon fakulteta), jedina dva mesta gde bih pristao da radim su bila Petnica i B92 (naravno ako bi me hteli :)).

Nenad

pre 16 godina

Sretan vam rodjendan i velika hvala za sve sto ste ucinili do sada. Zelim da trajete jos dugo, dugo i da ostanete ovakvi kakvi ste dosad bili...

Saška Ćuprija

pre 16 godina

Radio B92 je nešto bez čega ne mogu u toku dana. Moram da vas oslušnem makar na minut. Mnogo vam hvala i svako dobro još mnogo godina.
P.S.
Pojačajte malo signal za centralnu Srbiju,često vas "guše" koje kakvi!
Kiss!!!!

Boris

pre 16 godina

Zelim Vam srecan rodjendan i puno uspeha u daljem radu. Siguran sam da cete ostati najbolja radio stanica u Srbiji i narednih 18 godina.
Veliki pozdrav!

Astr0mania_KOSOVA

pre 16 godina

Iako niste bas demokratski medij kako vi zelite da se predstavite, pogotovo prema nesrpskim posetiocima, najiskrenije Vam cestitam rodjendan i Vam zelim sve najbolje u daljem radu.

Mima

pre 16 godina

Čestitam Vam punoletstvo! Hvala za sve što ste učinili za nas, običan svet. Nije nam bilo lako ovih 18 godina (nažalost, još uvk je užas) ali je lakše uz Vas. Mnogaja ljeta!

Petar

pre 16 godina

Ziveo sam u Beogradu kada je nastao B92. To je bilo nesto sjajno, osvezenje, novina, novi vidici, sloboda misli, pluralizam...i sada, nakon mnogih godina provedenih van Srbije, B92 je jedna od retkih stvari koje su moja stalna veza sa dogadjajima u Srbiji. Svojim kvalitetom, aktuelnoscu uspeli ste da vam ostanem veran i nakon toliko godina u 'belom svetu'. Zelim vam da proslavite jos puno godisnjica kao i dostizanje novih, vecih ciljeva. Ziveli!!

Lesa

pre 16 godina

Dobro.Srecan rodjendan i punoletstvo za B92.Sada licnu kartu u ruke i pazite sta radite jer od danas odgovarate za svoje postupke.Dobro,tu su gradjani koji koriste vase usluge pa ce vas zastiti od onih prestrogih i zlonamernih.Jos jednom SRECAN VAM 18-ti NAJLEPSI RODJENDAN.Zaposlenima mnogo zdravlja,lepih dozivljaja i velikog poslovnog uspeha.
Ziveli
Lesa

zoran

pre 16 godina

srecan rodjendan

mozda je veca odgovornost biti u demokratskom drustvu kriticniji, odgovorniji, razumniji.

mozda je nekada bilo dovoljno biti buntovniji, siroviji, slobodniji

verovatno je da treba biti razumniji, skoncetrisaniji, vredniji

moguce je da smo svi depresivniji, malodusniji, izgubljeniji

verovatno da treba da se setimo, razmislimo i ne oklevamo.

U PAMET!

Toleranti

pre 16 godina

... Ne znam da li su Radio B92 i B92.net zajedno ali od 18 godina ja mislim da je jedina demokratska zajednica u celu Srbiju. Ja vam zelim puno uspeha. Albanac iz Berlina.

IvanZ

pre 16 godina

Jest' da je stereotip, al' sta da kazem kad ste stvarno najbolji. Sve cestitke i, ako morate da se menjate, neka bude na bolje ;) ...

hamdi miftari

pre 16 godina

I pored cinjenice da u mojoj kuci srpski razume samo nas troje ja, zena i sin koji je taokdje novinar "Koha ditore" devedesetdvojka je uvek sa nama kako bi nam ulio barmalo nade da cemo se jednog dana urazumiti i poceti da zivimo kao sav normalni svet. Bez mrznje, ubijanja, proterivanja i sotone! A to dragi kolege mi smo uz vas drzimovam palceve da istrajete u ovakvim ljudskim odnosima kakvim vi gajite tako da sa ovog jadnog srpskog naroda skinite ovu strasnju ljagu koju su vam "utrapili" patrioti koji stvano vam ne misle dobro.
Srecno punoletsvo, molim nemojte da mi razocorate decu jer oni vam veruju a tu veru su od mene dobili, srecnoooooooooooo kolege!

lud & zbunjen

pre 16 godina

E pa sada kada ste postali punoletni vreme je da se uozbiljite i da pojedete sve ostale i Zeljka i Tijanica sa sve M.Sherif. i one tajkune u Avali, Kosavi i ostalim perionicama
Srecno!!!

(Vlast)a

pre 16 godina

Kak'a drzava i okruzenje,ispali ste bolji nego sto smo smeli da se nadamo!
Medjutim,nebeski narod je kao i uvek nerealan,pa i mi ocekujemo da budete bolji nego sto smo svi mi.
Sve u svemu-sva je sreca sto smo svi zajedno preziveli godine koje su pojeli skakavci i vunena vremena.
Srecan vam rodjendan,a moja je nada da cete biti i dalje duhoviti i pametni a manje komercijalni,ali to je samo moja zelja.

Old Skool

pre 16 godina

Pre 18 godina imao sam 18 godina. Bila je to najlepsa godina u mom zivotu. Valjda i zato sto sam imao samo 18 godina. Srecan rodjendan B92, sada slede najbolje godine!

Sladjana

pre 16 godina

Čestitam vam punoletstvo! Drago mi je što se niste iskvarili posle mnogo nagrada koje ste dobili. U tom smislu želim vam uspeh u radu i da budete još bolji.

ZAVISNIK!

pre 16 godina

Od 10 sati mog radnog vremena,10 sati se slusa radio B92,moj "HOME PAGE "je sajt B92,a kada dodjem kuci,uspavam se uz "brejeve"!!!
Mislim da mi treba psihijatar :)!
SRECAN RODJENDAN I PUNOLETSTVO I DA NAM ZIVITE DUGO,DUGO...

Bojan Todorović

pre 16 godina

Čestitke za rođendan. Sve najbolje svim zaposlenim kao i saradnicima. Zaista ste bili svetla tačka i ostrvce spasa za nas koje je situacija devedesetih terala pravo u ludilo. Nemate pojma (ustvari verovatno imate) koliko nam je bilo važno da u mraku i teskobi SPS-JUL-SRS režima znamo da postoji neko ko potvrđuje da za Srbiju još ima nade. Siguran sam da bi mnogo više naših lekara, inženjera, ekonomista pralo sudove u belom svetu da ih niste uverili da ostanu. Sami procenite koliki je to doprinos. Kao malo starijeg,izbor muzike me je često terao da menjam frekvencu ali to je razumljivo.
Ono što smeta je, čini se, otupela oštrica kritike neprihvatljivih ponašanja na političkoj sceni što ne priliči stanici Vašeg kova. Ali niko nije idealan, a ovo uzmite kao dobronamernu kritiku. Pozdrav!

Vesna

pre 16 godina

Hvala vam što ste ostali normalni i pomogli meni u istom naporu.
Još uvek smo na istom zadatku - da nam bude bolje. Srećan rodj!

*bane*

pre 16 godina

*Čestitam rođendan mojoj omiljenoj medijskoj kući, ali predviđam još jedno dokazivanje - 6.Oktobar jer neću da živim u "crvenoj demokratiji"

Уђу би рекао Б92 идиот

pre 16 godina

Срећан рођендан, немогуће је замислити живот у Сбији без вас! Надам се да вас пунолетство не натерa да се уозбиљите.

Slavisha, FR

pre 16 godina

Srecan rodjendan, B92! Zelim vam da josh dugo dugo "talasate"! Svako dobro ekipi B92 i svima onima koji podrzavaju B92(i onima koji ce ga podrzavati)

dragan

pre 16 godina

Sretan vam rodjendan. o radio programu sve najbolje, jedino bolju frekvenciju za sremsku mitrovicu jer 102,3 prekida u gradu stalno pa se cestito u kolima nemoze ni slusati. samo tako nastavite sa radio programom.

Aleksandra Danilovic

pre 16 godina

Dragi prijatelji sretno Vam punoletstvo.
I moja cerka je ove godine punoletna, a i Vi ste uticali na njeno odrastanje i vaspitanje u najboljem smislu.
Takodje bih htela , kao jedan od organizatora, svima da se zahvalim sto ste pomogli akciju pomoci devojcici Katarini Kranjc.
Kao sto kaze izreka: Onaj ko spasi jedan zivot, spasao je ceo svet!
Hvala Vam
Aleksandra

B.Mikic

pre 16 godina

Kada bi svi u Srbiji tako brzo sazrevali, granica punoletstva bi se daleko unazad pomerila. Mnogi to ni sa 18 nisu. Dakle, srecan rodjendan jedinoj iskrenoj i objektivnoj opoziciji u Srbiji. Ziveli u sreci, zdravlju i znanju.

Aleksandar Jovanovic

pre 16 godina

Puno puno srece u narednim godinama poslovanja zeli vam vas verni slusalac / podcastovac /Aleksandar Jovanovic
Pozdrav

Aleksandar, Batajnica

pre 16 godina

Srecno punoletstvo.
Zelim vam da se vratite korenima. Da kao nekada budete bedem odbrane od populizma, prostakluka i gluposti. Da se ne "prekomecijalizujete" sto se polako desava vasoj televiziji.

Jos jednom - sve najbolje.

Dragana Kraljevic

pre 16 godina

ČESTITAM punoletstvo i zahvaljujem na svemu što ste uradili za nas da budemo pravovremeno i istinito informisani. SAMO NAPRED!!!!! Dragana K

Igor

pre 16 godina

g. Todoroviću, kako se to kaže "svaka Vam je na mestu"!
Ja bih samo da dodam, da dok sam ziveo u Srbiji (a otisao sam odmah nakon fakulteta), jedina dva mesta gde bih pristao da radim su bila Petnica i B92 (naravno ako bi me hteli :)).

Nenad

pre 16 godina

Sretan vam rodjendan i velika hvala za sve sto ste ucinili do sada. Zelim da trajete jos dugo, dugo i da ostanete ovakvi kakvi ste dosad bili...

Saška Ćuprija

pre 16 godina

Radio B92 je nešto bez čega ne mogu u toku dana. Moram da vas oslušnem makar na minut. Mnogo vam hvala i svako dobro još mnogo godina.
P.S.
Pojačajte malo signal za centralnu Srbiju,često vas "guše" koje kakvi!
Kiss!!!!

Boris

pre 16 godina

Zelim Vam srecan rodjendan i puno uspeha u daljem radu. Siguran sam da cete ostati najbolja radio stanica u Srbiji i narednih 18 godina.
Veliki pozdrav!

Astr0mania_KOSOVA

pre 16 godina

Iako niste bas demokratski medij kako vi zelite da se predstavite, pogotovo prema nesrpskim posetiocima, najiskrenije Vam cestitam rodjendan i Vam zelim sve najbolje u daljem radu.

Emir Kijametovic

pre 16 godina

Srecan rodjendan i punoletstvo!
Takodje zelim da Vam se zahvalim za sve ono sto ste pretrpeli za ovih 18-est godina i da Vam se zahvalim za svu demokratizaciju koju ste uneli u nase drustvo!
Takodje odgovorno tvrdim da je Radio B92 doneo vise demokratizacije nasem drustvu nego i jedna politicka partija u Srbiji!

Dule, New Jersey

pre 16 godina

Cestitke!!! Pomogli ste nam da se oslobodimo rezima SM, a sto je jos vaznije pomogli ste nam da se oslobodimo sebe samih.

Mima

pre 16 godina

Čestitam Vam punoletstvo! Hvala za sve što ste učinili za nas, običan svet. Nije nam bilo lako ovih 18 godina (nažalost, još uvk je užas) ali je lakše uz Vas. Mnogaja ljeta!

TOPOHTO

pre 16 godina

Vi ste prozor, koji nostalgicno (a Boga mi, i radoznalo), otvaram svako jutro da udahnem Srbiju, Beograd, ...

Srecno punoletstvo! Danas sve zaposlene dame u B92 imaju 18 godina...:)))))))))))))))

Ervin Severdija

pre 16 godina

U moje ime i ime moje supruge, sve najbolje zelje za punoljetstvo. Do sada ste prosli sve "Scile i Haribde" i mi Vam zelimo dugi i uspjesni zivot. Benevolentni Hrvati.

Petar

pre 16 godina

Ziveo sam u Beogradu kada je nastao B92. To je bilo nesto sjajno, osvezenje, novina, novi vidici, sloboda misli, pluralizam...i sada, nakon mnogih godina provedenih van Srbije, B92 je jedna od retkih stvari koje su moja stalna veza sa dogadjajima u Srbiji. Svojim kvalitetom, aktuelnoscu uspeli ste da vam ostanem veran i nakon toliko godina u 'belom svetu'. Zelim vam da proslavite jos puno godisnjica kao i dostizanje novih, vecih ciljeva. Ziveli!!

Lesa

pre 16 godina

Dobro.Srecan rodjendan i punoletstvo za B92.Sada licnu kartu u ruke i pazite sta radite jer od danas odgovarate za svoje postupke.Dobro,tu su gradjani koji koriste vase usluge pa ce vas zastiti od onih prestrogih i zlonamernih.Jos jednom SRECAN VAM 18-ti NAJLEPSI RODJENDAN.Zaposlenima mnogo zdravlja,lepih dozivljaja i velikog poslovnog uspeha.
Ziveli
Lesa

Svetlana R.

pre 16 godina

Svakoga dana udjem u office, upalim comp i naravno Radio B92. Svakoga dana udjem u svoj auto, upalim motor i naravno Radio B92; -to je moj kolega, moj prozor, saznanje, uteha, odrednica, smeh, spoznaja..., ma blago meni dok vas je.
SRECAN RODJENDAN i DUG VEK!

Sindza

pre 16 godina

SRECAN VAM RODJENDAN!
Odavno sam postao B92 ovisnik.Cak i kada su vas svi optuzivali delovali ste mi najiskreniji. Lepi ste.Ljubim Vas!
Iznad svega, cuvajte se! Ipak je ovo Srbija.

zoran

pre 16 godina

srecan rodjendan

mozda je veca odgovornost biti u demokratskom drustvu kriticniji, odgovorniji, razumniji.

mozda je nekada bilo dovoljno biti buntovniji, siroviji, slobodniji

verovatno je da treba biti razumniji, skoncetrisaniji, vredniji

moguce je da smo svi depresivniji, malodusniji, izgubljeniji

verovatno da treba da se setimo, razmislimo i ne oklevamo.

U PAMET!