Četiri miliona evra zbog poplava?

Novi Sad -- Troškovi odbrane od poplava u Vojvodini iznose oko dva miliona evra, kaže direktor Voda Vojvodine Branislav Radanović.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

  1. Nisu male pare ni milion, kamoli 4, ali ako je to ceo ceh, da li se neko potrudio da sracuna koja je cena stete koja je nastala? Koliko kosta steta po kucama, koliko truda treba uloziti u ciscenje kada se voda povuce, koliko kosta provera sistema za vodosnabdevanje, koliko ce zdravstvo para da potrosi kao direktne posledice poplava. Da o ljudskom stresu i ne pricam.
    U svakom slucaju, meni ova brojka deluje nesrazmerno malo u poredjenju sa svim ostalim.
    (AD, 28. april 2006 14:12)

    # Link komentara

Bulevar

Baštalište - udruženi s komšijama

1.08.2014. | Komentari: 0

Zajedničke bašte postoje već neko vreme i postaju omiljene u gradovima zapadne Evrope. U njima se komšije udružuju i gradsko zemljište oko zgrada pretvaraju u prave male vrtove. Sada tako nešto postoji i kod nas.

Srbija

Kad dođe Ikea, kao da je došao Bog

1.08.2014. | 14:43 | Izvor: B92, Jelena Stjepanović | Komentari: 52
Foto: Beta, Hina

Beograd -- Cela Hrvatska ali i region od danas mogu da vide šta će se to i po kojim cenama prodavati u dugo očekivanom Ikea centru u Zagrebu.

Film/TV

Povratak poslednje vamp glumice ex-Yu filma

1.08.2014. | Komentari: 0
Anica Dobra u filmu Klopka

Anica Dobra utisnula se u svest publike, i u kolektivnu memoriju jednoga doba kao malo koji glumac njene generacije, piše Miljenko Jergović.

Vesti

Da li je ovo najskuplji Ferrari svih vremena?

1.08.2014. | Komentari: 1

Izbor automobila na čuvenom nemačkom sajtu mobile.de veoma je raznovrstan. Ipak, ne viđa se često da se u ponudi nađe automobil koji se prodaje za 47,6 miliona evra, koliko košta ovaj Ferrari 250 GTO iz 1962.

Uzbudilnik

Upadnite u loše društvo svakog radnog dana od 6 do 9.

Fudbal

FKP: Ludogorec presudan za klub

1.08.2014. | 16:33 | Izvor: B92 | Komentari: 0 partizan.rs

Nema zvaničnog saopštenja a prema rečima prisutnih meč sa Ludogorecom je od presudnog značaja za klub, kako u sportskom, tako i u finansijskom smislu. Posebno su pohvaljeni trener i igrači koji se, kako kažu u Partizanu, pripremaju za meč na pravi način