Četvrtak, 02.02.2006.

08:45

B. Karić na razgovoru u poreskom

Bogoljub Karić saslušan je u Poreskoj policiji u svojstvu građanina, saznaje B92. Karićev advokat Slobodan Šoškić potvrdio vest

Izvor: B92

B. Kariæ na razgovoru u poreskom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

26 Komentari

Sortiraj po:

Dragana

pre 18 godina

Ovo sa Kricima i generalima je "da covek pukne od smeha". Mislim, da je najbolje, da se prestane sa informisanjem nase javnosti, jer "cemu sve to"?
Lepo neka SLUZBE rade svoje, kako rade i kako su radile, a neka narod ostave neobavestenim. Manje cemo oboljevati, kazu da je stres uzrok najvecem broju bolestina. Tako je bolje i za narod, a i za nase nesretno zdravstvo. A i taj 5. oktobar treba zaboraviti!

Ljubitelj serija

pre 18 godina

Smejem se vec danima ovoj farsi - "lov na Karice". Al' ima mnogo onih kojima je bas 'ladno oko srca i gutaju knedle kod svakog konkretnog detalja - utaja, izbegavanje, muvanje ... A to je svako ko se bavi bilo kakvim pravljenjem para, pa makar to bilo i izdavanje jedne jedine garsonjere. E, ti se verovatno zaricu pred Bogom svaki dan da se nece baviti politikom, da nece cak ni na izbore vise izlaziti da glasaju.

Paranoik

pre 18 godina

Pasce Karic (mozda), ali pasce i Vlada (sigurno). Samo mi se cini da DSS, citaj - organizacije i likovi iz senke koji na ovu stranku veoma racunaju, grade sebi cvrst bedem za prezivljavanje. S Karicem su upravo u klincu, SPO vise i nema svoje poslanike, G17 je omrznut i ima gomilu afera od kojih svaka moze da ih unisti potpuno, SPS u'vatili za ... pa ne mogu vise da ih ucenjuju nego je obratno, a ako sve to i ne upali, uvek su tu radikali u rezervi. Au, strasno. Doktore, pomagaj!

pandur

pre 18 godina

Trebalo se otarasiti svih budzovana iz slobinog perioda jos 5 Oktobra ali nasi politicari su mislili da ce dobiti nesto, pa kad su dobili vec sta nisu dobili krenuli su u hajku...

Miskovic

pre 18 godina

Da su Karici cvecke, nisu! Ali da li je Dzordz Bus cvecka, nije! Pa on zna manje padeza od Bogoljuba. Vi narode neznate sta je politika! Pa zar mislite da su Jocic, Kostunica, Dinkic, Labus postenjacine? Shvatite vise jednom da posten covek nema sta da trazi u POLITICI. Pa setite se sta je Vuk Daskovic obecavao 1993, a sta je njegova VLAST radila po Beogrdu 1998-2000. Ma njega zabole isto kao i Tomu Nikolica za Srbiju i sve Srbe!!!! Karic je usao u politiku i poceo da im ugrozaba HLEB KOJI JEDU!!! Cela prica. Ako nebude Karica bice drugih iznutra ili spolja koji ce da skidaju KAJMAK (profit). To vam je KAPITALIZAM. Trazili ste gledajte!

Vladimir

pre 18 godina

Bravo gospodo,sad sve na Bogoljuba i mobtel,a zasto se ne zapitate ko je to Bogoljubu omogucio. Neka pokaze prstom na sebe ko bi odbio ponudu M. Marjanovica da ga pita`hoces li ti mobtel`, a Marjanovic se slobodno setka iako je bio dobro u sve ugradjen. A tek koliko je Marjanovica u zemlji Srbiji.

Zoran

pre 18 godina

Meni licno je vec davno sve jasno sto se tice porodice Karic. Samo mi nije jasna ta sirotinja raja sto htede da glasa za PSS. Izgleda da je zelena salata ipak bila prskana.

Mladen Mladenovic

pre 18 godina

Bez obzira što nisam ljubitelj lika i dela porodice Karić, kao ni pripadnik njegove političke opcije, siguran sam da iza ove celokupne hajke na jednog od najvećih srpskih biznismena, stoji "nešto drugo". Nešto što je mnogo važnije i, za neke, mnogo neugodnije od njegovih miliona ili milijardi. Nije moguće da smo se preko noći osvestili i napravili juriš na ovaj "bastion zla". Normalno, vladajuća garnitura koja je "slepljena" od najneverovatnijih i slučajno prikupljenih delova, u ovaj "slučaj" je lepo ukomponovala a sada i beskompromisno koristi, tipično srpski defekt, po kome se Srbinu može sve oprostiti, samo ne uspeh. Ukoliko je taj uspeh i finansijske prirode onda zloba i zavist dobijaju patološke razmere. Zbog toga sam siguran da će porodica i imperija Karić iz ove "oluje" da ne kazem "sablje", isplivati, kao i toliko puta do sada.

jicak

pre 18 godina

I ja verujem da ce uskoro Karici pasti, biti uhapseni, nece im pomoci ni citavo bogastvo. Tako ti je kada je srpski inat i zavidnost u pitanju. E, Karici nisu ni Karadjic niti Mladic pa da se izvuku.

Insider

pre 18 godina

Bogoljubu Karicu je Poreska uprava jos pre 4 godine napisala krivicnu prijavu ali je pred njeno podnosenje neko odozgo rekao vojnickim terminom: "Ostav!". Daj Boze da se jednom istraje u ovome.

Backa

pre 18 godina

Trebalo je toliko vreme da policija i sudstvo shvate ko je Bogoljub Karić. Jedini građanin Srbije koji je govorio o mahinacijama porodice Karić bio je tadašnji guverner NBS i sadašnji ministar finansija Mlađan Dinkić. Niko mu nije verovao, a sada istina izlazi na videlu. Važno je da je Srbija zaista odlučna da se obračuna sa kriminalcima i tajkunima iz prosšlosti. Svaka čast Mlađanu Dinkiću i stranci G17 PLUS koja je poslednjih 6 godina non stop govorila ko je i kako je Karić sterkao kapital. Verujem da građani Srbije nisu zaboravili ko je Kariću vratio extra provit (Đelić=DS) a sada su i u koaliciji u Vojvodini. Usluga za uslugu verovatno. Zašto da DS bude u koaliciji sa evrospkim orijentisanim strankama DSS i G17 PLUs kada može sa mafijaškom strankom Bogoljuba Karića.

Sladjana

pre 18 godina

Да ли су докази ваљани или не, оцениће тужилаштво и суд. Уосталом, ако јесу, зашто већ кривична пријава није поднета тужилаштву. Из текста се види да се оглашава само полиција, наравно, и медији здушно помажу тако да им је донета пресуда да су криви. После ће министар да каже како пријаве стоје у фиоци а не помиње време које утроши полиција да напише кривичну пријаву. Све у свему, кривичну пријаву, бар када су у питању Карићи, требало би да попије и држава која им је дозволила да се обогате. Карићи нису "добро пословали" само за време Милошевића већ и у демократији, па према томе, било би добро да сазнамо ко је све делио паре - и под режимом и у демократији?

bgd

pre 18 godina

Ovo najavljivanje hapšenja je, u suštini, omogućavanje Karićima da odu iz zemlje. A šta posle toga? Suđenje i presuda u odsustvu? Plenidba imovine osobama koje nisu u zemlji? Miloševićeva vila još je netaknuta. Daj Bože da i posluga i obezbeđenje nije tu. Ne mislim da ove velelepne kuće treba rušiti - taman posla. Treba ih pretvoriti u domove dece bez roditelja.

Nele

pre 18 godina

Sve je to lepo da se jure svi oni koji vrse malverzacije samo mi je ova vlada smesna sto to naprasno radi kad im preti jacanje PSS-a. Neverovatno je da su o svemu obavesteni pre manje od mesec dana (ili je to za Kostunicu na vreme). Policija je posebna prica: Hapse viceguvernera pre nego je uzeo novac za koji ovaj sto mu ga je, navodno, doneo moze da tvrdi da ga seta po Beogradu. Sad na sva usta najavljuju neka hapsenja kao da optuzenima porucuju "bez'te bre". Mislim da bi bili konspirativniji da su mene hapsili za saobracajni prekrsaj.

mirjana

pre 18 godina

Zelim da verujem da ce nasa deca ziveti u otadzbini u kojoj postoje pravila i pravi sistem vrednosti. Ako su samo od mene Karici oteli 1ooo licnih dohodaka u poslednjih 15 godina (uz blagoslov politicke "elite"), a na isti nacin i od brojnih roditelja koji su hranili, oblacili i skolovali svoju decu, verujte ne znam gde im je mesto? "Tri padeza i dva mladeza" ne zasluzuju vise ni trenutak bilo cije paznje. Policija i sud treba da rade svoj posao. Samo da ne bude "pojeo vuk magarca".

Saša Novak @ NL

pre 18 godina

Zamisli na koji perfidan nacin se prelivao profit i utaja poreze preko troskova za fiktivne marketinske projekte izmedju dve firme jedne dinastije. Ostaje pitanje da li bi nasa drzava krenula u odlucnu borbu protiv kriminala da nisu kolege na Kipru resile da hapse ove takozvane biznismene. Kad poredis ovu kradju drzavnog kapitala, bar sto se biznisa Mobtela tice, sa politickom kampanjom "salata i lanci i katanci" ove dinastije i njene privatne stranke, onda mogu da zamislim kako ce na drzavnim dobrima poglavari dinastije Karic u lancima i katancima uzgajati salatu ili jos bolje, kopati kupus. Sumnjam da je nacet samo vrh ledenog brega kriminalnih radnji ove dinastije, ukoliko se zeli saznati gde je kapital dinastije Milosevic-Markovic, takodje ukraden od drzave i naroda onda ih treba sve pohapsiti, dopis MUP-a ruskim kolegama je trebalo popuniti imenima Mirjane Markovic i Marka Milosevica. Posto je advokat neprikosnovenih dinastija vec obelodanio gde se nalazi jedan od poglavara, onda treba preispitati garanciju Rusije i okolnosti navedene klinike Bakuljin pre nego sto Tribunal pusti diktatora na privremenu slobodu lecenja. Ovaj narod je od ove dve dinastije do kraja izmuzen i ne razumem i nikad necu razumeti taj genetski kod koji se zove inat.

Branislav Zekic Zeka

pre 18 godina

Menjam diplomu prestiznog BK univerziteta za svedocanstvo o zavrsenom trecem razredu osnovne skole. Izgleda da je vrag odneo svaku salu!

Ljubisa

pre 18 godina

Lepo i danas sam dobio hranu da posmatram sa strane kako se Srbija razbucava. Sreten u Rusiji jer tamo ce biti sretniji? Mi lepo menjamo tajkune za Ruske oligarse. Njihovi beze na zapad, a nasi na istok?

SVD

pre 18 godina

Dobro je što je pokrenut postupak protiv Karića, neka odgovaraju ako su krivi. Međutim čudno je da se nije tako reagiralo u slučaju Marka Miloševića koji je odneo velike pare (po pisanju) iz Srbije u Rusiju i u slučaju Mire Marković koja bi mogla da odgovara po mnogo tačaka za veća krivična dela nego što je utaja poreza. Njen muž već sedi inače bi i on bi mogao da odgovara za pljačku miliona i štetu od n-milijardi dolara za Srbiju. Pravda treba da važi za sve.

Brzi

pre 18 godina

Sve te polupismene prostake (ili kako ih mi zovemo "biznismeni"), hapsiti, suditi, pa na robiju i onda u zaborav.
Spomenulo se ne povratilo se.

Ljilja

pre 18 godina

Joj kako me bolest Sretena Karica podseca na Haske optuzenike kad smo trebali da ih isporucimo Sevingenu? Sve treba da je jasno nama obicnim smrtnicima u Srbiji ko nas zeza u zdrav mozak.

E moj ti

pre 18 godina

Samo u ovakvoj drzavi takvi likovi postoje zato sto im je dozvoljeno iz ko zna kojih razloga da operisu, a sada posto nisu vise potrebni (a poceli su i da se prse) pocinje akcija ciscenja. Ne vidim nigde da njihov veliki prijatelj Velja Ilic ima nesto da kaze i da ih brani, a tako su se lepo druzili do skora. Nazalost mnogo je takvih likova. Bolje da ganjaju Mladica i Karadzica, a za pocetak, da pokazu da su ozbiljni (kao), da pohapse sve koji su povezani i pomazu im.

Srdjan

pre 18 godina

Beograde, dobro jutro, govoraše Dušan (Duško) Radović. Ovo je odlicna prilika da ga parafraziramo i to sa velikim zadovoljstvom, Srbijo, dobro jutro!

Diki

pre 18 godina

Dok oni napisu optuznice, ovi ce biti daleko van Srbije. Ceka se da zbrisu pa da ih hapse. Sto do sad nije vec zavrsio u bajboku? Komplet porodica. Smesni su mi svi oni koji brane Karica da bi pljuvali vlast. I jedni i drugi u ZATVOR ODMAH.

Diki

pre 18 godina

Dok oni napisu optuznice, ovi ce biti daleko van Srbije. Ceka se da zbrisu pa da ih hapse. Sto do sad nije vec zavrsio u bajboku? Komplet porodica. Smesni su mi svi oni koji brane Karica da bi pljuvali vlast. I jedni i drugi u ZATVOR ODMAH.

Ljilja

pre 18 godina

Joj kako me bolest Sretena Karica podseca na Haske optuzenike kad smo trebali da ih isporucimo Sevingenu? Sve treba da je jasno nama obicnim smrtnicima u Srbiji ko nas zeza u zdrav mozak.

Srdjan

pre 18 godina

Beograde, dobro jutro, govoraše Dušan (Duško) Radović. Ovo je odlicna prilika da ga parafraziramo i to sa velikim zadovoljstvom, Srbijo, dobro jutro!

E moj ti

pre 18 godina

Samo u ovakvoj drzavi takvi likovi postoje zato sto im je dozvoljeno iz ko zna kojih razloga da operisu, a sada posto nisu vise potrebni (a poceli su i da se prse) pocinje akcija ciscenja. Ne vidim nigde da njihov veliki prijatelj Velja Ilic ima nesto da kaze i da ih brani, a tako su se lepo druzili do skora. Nazalost mnogo je takvih likova. Bolje da ganjaju Mladica i Karadzica, a za pocetak, da pokazu da su ozbiljni (kao), da pohapse sve koji su povezani i pomazu im.

Brzi

pre 18 godina

Sve te polupismene prostake (ili kako ih mi zovemo "biznismeni"), hapsiti, suditi, pa na robiju i onda u zaborav.
Spomenulo se ne povratilo se.

SVD

pre 18 godina

Dobro je što je pokrenut postupak protiv Karića, neka odgovaraju ako su krivi. Međutim čudno je da se nije tako reagiralo u slučaju Marka Miloševića koji je odneo velike pare (po pisanju) iz Srbije u Rusiju i u slučaju Mire Marković koja bi mogla da odgovara po mnogo tačaka za veća krivična dela nego što je utaja poreza. Njen muž već sedi inače bi i on bi mogao da odgovara za pljačku miliona i štetu od n-milijardi dolara za Srbiju. Pravda treba da važi za sve.

Ljubisa

pre 18 godina

Lepo i danas sam dobio hranu da posmatram sa strane kako se Srbija razbucava. Sreten u Rusiji jer tamo ce biti sretniji? Mi lepo menjamo tajkune za Ruske oligarse. Njihovi beze na zapad, a nasi na istok?

Nele

pre 18 godina

Sve je to lepo da se jure svi oni koji vrse malverzacije samo mi je ova vlada smesna sto to naprasno radi kad im preti jacanje PSS-a. Neverovatno je da su o svemu obavesteni pre manje od mesec dana (ili je to za Kostunicu na vreme). Policija je posebna prica: Hapse viceguvernera pre nego je uzeo novac za koji ovaj sto mu ga je, navodno, doneo moze da tvrdi da ga seta po Beogradu. Sad na sva usta najavljuju neka hapsenja kao da optuzenima porucuju "bez'te bre". Mislim da bi bili konspirativniji da su mene hapsili za saobracajni prekrsaj.

mirjana

pre 18 godina

Zelim da verujem da ce nasa deca ziveti u otadzbini u kojoj postoje pravila i pravi sistem vrednosti. Ako su samo od mene Karici oteli 1ooo licnih dohodaka u poslednjih 15 godina (uz blagoslov politicke "elite"), a na isti nacin i od brojnih roditelja koji su hranili, oblacili i skolovali svoju decu, verujte ne znam gde im je mesto? "Tri padeza i dva mladeza" ne zasluzuju vise ni trenutak bilo cije paznje. Policija i sud treba da rade svoj posao. Samo da ne bude "pojeo vuk magarca".

Saša Novak @ NL

pre 18 godina

Zamisli na koji perfidan nacin se prelivao profit i utaja poreze preko troskova za fiktivne marketinske projekte izmedju dve firme jedne dinastije. Ostaje pitanje da li bi nasa drzava krenula u odlucnu borbu protiv kriminala da nisu kolege na Kipru resile da hapse ove takozvane biznismene. Kad poredis ovu kradju drzavnog kapitala, bar sto se biznisa Mobtela tice, sa politickom kampanjom "salata i lanci i katanci" ove dinastije i njene privatne stranke, onda mogu da zamislim kako ce na drzavnim dobrima poglavari dinastije Karic u lancima i katancima uzgajati salatu ili jos bolje, kopati kupus. Sumnjam da je nacet samo vrh ledenog brega kriminalnih radnji ove dinastije, ukoliko se zeli saznati gde je kapital dinastije Milosevic-Markovic, takodje ukraden od drzave i naroda onda ih treba sve pohapsiti, dopis MUP-a ruskim kolegama je trebalo popuniti imenima Mirjane Markovic i Marka Milosevica. Posto je advokat neprikosnovenih dinastija vec obelodanio gde se nalazi jedan od poglavara, onda treba preispitati garanciju Rusije i okolnosti navedene klinike Bakuljin pre nego sto Tribunal pusti diktatora na privremenu slobodu lecenja. Ovaj narod je od ove dve dinastije do kraja izmuzen i ne razumem i nikad necu razumeti taj genetski kod koji se zove inat.

Backa

pre 18 godina

Trebalo je toliko vreme da policija i sudstvo shvate ko je Bogoljub Karić. Jedini građanin Srbije koji je govorio o mahinacijama porodice Karić bio je tadašnji guverner NBS i sadašnji ministar finansija Mlađan Dinkić. Niko mu nije verovao, a sada istina izlazi na videlu. Važno je da je Srbija zaista odlučna da se obračuna sa kriminalcima i tajkunima iz prosšlosti. Svaka čast Mlađanu Dinkiću i stranci G17 PLUS koja je poslednjih 6 godina non stop govorila ko je i kako je Karić sterkao kapital. Verujem da građani Srbije nisu zaboravili ko je Kariću vratio extra provit (Đelić=DS) a sada su i u koaliciji u Vojvodini. Usluga za uslugu verovatno. Zašto da DS bude u koaliciji sa evrospkim orijentisanim strankama DSS i G17 PLUs kada može sa mafijaškom strankom Bogoljuba Karića.

bgd

pre 18 godina

Ovo najavljivanje hapšenja je, u suštini, omogućavanje Karićima da odu iz zemlje. A šta posle toga? Suđenje i presuda u odsustvu? Plenidba imovine osobama koje nisu u zemlji? Miloševićeva vila još je netaknuta. Daj Bože da i posluga i obezbeđenje nije tu. Ne mislim da ove velelepne kuće treba rušiti - taman posla. Treba ih pretvoriti u domove dece bez roditelja.

Sladjana

pre 18 godina

Да ли су докази ваљани или не, оцениће тужилаштво и суд. Уосталом, ако јесу, зашто већ кривична пријава није поднета тужилаштву. Из текста се види да се оглашава само полиција, наравно, и медији здушно помажу тако да им је донета пресуда да су криви. После ће министар да каже како пријаве стоје у фиоци а не помиње време које утроши полиција да напише кривичну пријаву. Све у свему, кривичну пријаву, бар када су у питању Карићи, требало би да попије и држава која им је дозволила да се обогате. Карићи нису "добро пословали" само за време Милошевића већ и у демократији, па према томе, било би добро да сазнамо ко је све делио паре - и под режимом и у демократији?

Branislav Zekic Zeka

pre 18 godina

Menjam diplomu prestiznog BK univerziteta za svedocanstvo o zavrsenom trecem razredu osnovne skole. Izgleda da je vrag odneo svaku salu!

Insider

pre 18 godina

Bogoljubu Karicu je Poreska uprava jos pre 4 godine napisala krivicnu prijavu ali je pred njeno podnosenje neko odozgo rekao vojnickim terminom: "Ostav!". Daj Boze da se jednom istraje u ovome.

jicak

pre 18 godina

I ja verujem da ce uskoro Karici pasti, biti uhapseni, nece im pomoci ni citavo bogastvo. Tako ti je kada je srpski inat i zavidnost u pitanju. E, Karici nisu ni Karadjic niti Mladic pa da se izvuku.

Mladen Mladenovic

pre 18 godina

Bez obzira što nisam ljubitelj lika i dela porodice Karić, kao ni pripadnik njegove političke opcije, siguran sam da iza ove celokupne hajke na jednog od najvećih srpskih biznismena, stoji "nešto drugo". Nešto što je mnogo važnije i, za neke, mnogo neugodnije od njegovih miliona ili milijardi. Nije moguće da smo se preko noći osvestili i napravili juriš na ovaj "bastion zla". Normalno, vladajuća garnitura koja je "slepljena" od najneverovatnijih i slučajno prikupljenih delova, u ovaj "slučaj" je lepo ukomponovala a sada i beskompromisno koristi, tipično srpski defekt, po kome se Srbinu može sve oprostiti, samo ne uspeh. Ukoliko je taj uspeh i finansijske prirode onda zloba i zavist dobijaju patološke razmere. Zbog toga sam siguran da će porodica i imperija Karić iz ove "oluje" da ne kazem "sablje", isplivati, kao i toliko puta do sada.

Ljubitelj serija

pre 18 godina

Smejem se vec danima ovoj farsi - "lov na Karice". Al' ima mnogo onih kojima je bas 'ladno oko srca i gutaju knedle kod svakog konkretnog detalja - utaja, izbegavanje, muvanje ... A to je svako ko se bavi bilo kakvim pravljenjem para, pa makar to bilo i izdavanje jedne jedine garsonjere. E, ti se verovatno zaricu pred Bogom svaki dan da se nece baviti politikom, da nece cak ni na izbore vise izlaziti da glasaju.

Zoran

pre 18 godina

Meni licno je vec davno sve jasno sto se tice porodice Karic. Samo mi nije jasna ta sirotinja raja sto htede da glasa za PSS. Izgleda da je zelena salata ipak bila prskana.

Miskovic

pre 18 godina

Da su Karici cvecke, nisu! Ali da li je Dzordz Bus cvecka, nije! Pa on zna manje padeza od Bogoljuba. Vi narode neznate sta je politika! Pa zar mislite da su Jocic, Kostunica, Dinkic, Labus postenjacine? Shvatite vise jednom da posten covek nema sta da trazi u POLITICI. Pa setite se sta je Vuk Daskovic obecavao 1993, a sta je njegova VLAST radila po Beogrdu 1998-2000. Ma njega zabole isto kao i Tomu Nikolica za Srbiju i sve Srbe!!!! Karic je usao u politiku i poceo da im ugrozaba HLEB KOJI JEDU!!! Cela prica. Ako nebude Karica bice drugih iznutra ili spolja koji ce da skidaju KAJMAK (profit). To vam je KAPITALIZAM. Trazili ste gledajte!

Vladimir

pre 18 godina

Bravo gospodo,sad sve na Bogoljuba i mobtel,a zasto se ne zapitate ko je to Bogoljubu omogucio. Neka pokaze prstom na sebe ko bi odbio ponudu M. Marjanovica da ga pita`hoces li ti mobtel`, a Marjanovic se slobodno setka iako je bio dobro u sve ugradjen. A tek koliko je Marjanovica u zemlji Srbiji.

Paranoik

pre 18 godina

Pasce Karic (mozda), ali pasce i Vlada (sigurno). Samo mi se cini da DSS, citaj - organizacije i likovi iz senke koji na ovu stranku veoma racunaju, grade sebi cvrst bedem za prezivljavanje. S Karicem su upravo u klincu, SPO vise i nema svoje poslanike, G17 je omrznut i ima gomilu afera od kojih svaka moze da ih unisti potpuno, SPS u'vatili za ... pa ne mogu vise da ih ucenjuju nego je obratno, a ako sve to i ne upali, uvek su tu radikali u rezervi. Au, strasno. Doktore, pomagaj!

pandur

pre 18 godina

Trebalo se otarasiti svih budzovana iz slobinog perioda jos 5 Oktobra ali nasi politicari su mislili da ce dobiti nesto, pa kad su dobili vec sta nisu dobili krenuli su u hajku...

Dragana

pre 18 godina

Ovo sa Kricima i generalima je "da covek pukne od smeha". Mislim, da je najbolje, da se prestane sa informisanjem nase javnosti, jer "cemu sve to"?
Lepo neka SLUZBE rade svoje, kako rade i kako su radile, a neka narod ostave neobavestenim. Manje cemo oboljevati, kazu da je stres uzrok najvecem broju bolestina. Tako je bolje i za narod, a i za nase nesretno zdravstvo. A i taj 5. oktobar treba zaboraviti!

Diki

pre 18 godina

Dok oni napisu optuznice, ovi ce biti daleko van Srbije. Ceka se da zbrisu pa da ih hapse. Sto do sad nije vec zavrsio u bajboku? Komplet porodica. Smesni su mi svi oni koji brane Karica da bi pljuvali vlast. I jedni i drugi u ZATVOR ODMAH.

Ljilja

pre 18 godina

Joj kako me bolest Sretena Karica podseca na Haske optuzenike kad smo trebali da ih isporucimo Sevingenu? Sve treba da je jasno nama obicnim smrtnicima u Srbiji ko nas zeza u zdrav mozak.

Srdjan

pre 18 godina

Beograde, dobro jutro, govoraše Dušan (Duško) Radović. Ovo je odlicna prilika da ga parafraziramo i to sa velikim zadovoljstvom, Srbijo, dobro jutro!

E moj ti

pre 18 godina

Samo u ovakvoj drzavi takvi likovi postoje zato sto im je dozvoljeno iz ko zna kojih razloga da operisu, a sada posto nisu vise potrebni (a poceli su i da se prse) pocinje akcija ciscenja. Ne vidim nigde da njihov veliki prijatelj Velja Ilic ima nesto da kaze i da ih brani, a tako su se lepo druzili do skora. Nazalost mnogo je takvih likova. Bolje da ganjaju Mladica i Karadzica, a za pocetak, da pokazu da su ozbiljni (kao), da pohapse sve koji su povezani i pomazu im.

Brzi

pre 18 godina

Sve te polupismene prostake (ili kako ih mi zovemo "biznismeni"), hapsiti, suditi, pa na robiju i onda u zaborav.
Spomenulo se ne povratilo se.

SVD

pre 18 godina

Dobro je što je pokrenut postupak protiv Karića, neka odgovaraju ako su krivi. Međutim čudno je da se nije tako reagiralo u slučaju Marka Miloševića koji je odneo velike pare (po pisanju) iz Srbije u Rusiju i u slučaju Mire Marković koja bi mogla da odgovara po mnogo tačaka za veća krivična dela nego što je utaja poreza. Njen muž već sedi inače bi i on bi mogao da odgovara za pljačku miliona i štetu od n-milijardi dolara za Srbiju. Pravda treba da važi za sve.

Ljubisa

pre 18 godina

Lepo i danas sam dobio hranu da posmatram sa strane kako se Srbija razbucava. Sreten u Rusiji jer tamo ce biti sretniji? Mi lepo menjamo tajkune za Ruske oligarse. Njihovi beze na zapad, a nasi na istok?

Nele

pre 18 godina

Sve je to lepo da se jure svi oni koji vrse malverzacije samo mi je ova vlada smesna sto to naprasno radi kad im preti jacanje PSS-a. Neverovatno je da su o svemu obavesteni pre manje od mesec dana (ili je to za Kostunicu na vreme). Policija je posebna prica: Hapse viceguvernera pre nego je uzeo novac za koji ovaj sto mu ga je, navodno, doneo moze da tvrdi da ga seta po Beogradu. Sad na sva usta najavljuju neka hapsenja kao da optuzenima porucuju "bez'te bre". Mislim da bi bili konspirativniji da su mene hapsili za saobracajni prekrsaj.

mirjana

pre 18 godina

Zelim da verujem da ce nasa deca ziveti u otadzbini u kojoj postoje pravila i pravi sistem vrednosti. Ako su samo od mene Karici oteli 1ooo licnih dohodaka u poslednjih 15 godina (uz blagoslov politicke "elite"), a na isti nacin i od brojnih roditelja koji su hranili, oblacili i skolovali svoju decu, verujte ne znam gde im je mesto? "Tri padeza i dva mladeza" ne zasluzuju vise ni trenutak bilo cije paznje. Policija i sud treba da rade svoj posao. Samo da ne bude "pojeo vuk magarca".

Saša Novak @ NL

pre 18 godina

Zamisli na koji perfidan nacin se prelivao profit i utaja poreze preko troskova za fiktivne marketinske projekte izmedju dve firme jedne dinastije. Ostaje pitanje da li bi nasa drzava krenula u odlucnu borbu protiv kriminala da nisu kolege na Kipru resile da hapse ove takozvane biznismene. Kad poredis ovu kradju drzavnog kapitala, bar sto se biznisa Mobtela tice, sa politickom kampanjom "salata i lanci i katanci" ove dinastije i njene privatne stranke, onda mogu da zamislim kako ce na drzavnim dobrima poglavari dinastije Karic u lancima i katancima uzgajati salatu ili jos bolje, kopati kupus. Sumnjam da je nacet samo vrh ledenog brega kriminalnih radnji ove dinastije, ukoliko se zeli saznati gde je kapital dinastije Milosevic-Markovic, takodje ukraden od drzave i naroda onda ih treba sve pohapsiti, dopis MUP-a ruskim kolegama je trebalo popuniti imenima Mirjane Markovic i Marka Milosevica. Posto je advokat neprikosnovenih dinastija vec obelodanio gde se nalazi jedan od poglavara, onda treba preispitati garanciju Rusije i okolnosti navedene klinike Bakuljin pre nego sto Tribunal pusti diktatora na privremenu slobodu lecenja. Ovaj narod je od ove dve dinastije do kraja izmuzen i ne razumem i nikad necu razumeti taj genetski kod koji se zove inat.

Backa

pre 18 godina

Trebalo je toliko vreme da policija i sudstvo shvate ko je Bogoljub Karić. Jedini građanin Srbije koji je govorio o mahinacijama porodice Karić bio je tadašnji guverner NBS i sadašnji ministar finansija Mlađan Dinkić. Niko mu nije verovao, a sada istina izlazi na videlu. Važno je da je Srbija zaista odlučna da se obračuna sa kriminalcima i tajkunima iz prosšlosti. Svaka čast Mlađanu Dinkiću i stranci G17 PLUS koja je poslednjih 6 godina non stop govorila ko je i kako je Karić sterkao kapital. Verujem da građani Srbije nisu zaboravili ko je Kariću vratio extra provit (Đelić=DS) a sada su i u koaliciji u Vojvodini. Usluga za uslugu verovatno. Zašto da DS bude u koaliciji sa evrospkim orijentisanim strankama DSS i G17 PLUs kada može sa mafijaškom strankom Bogoljuba Karića.

bgd

pre 18 godina

Ovo najavljivanje hapšenja je, u suštini, omogućavanje Karićima da odu iz zemlje. A šta posle toga? Suđenje i presuda u odsustvu? Plenidba imovine osobama koje nisu u zemlji? Miloševićeva vila još je netaknuta. Daj Bože da i posluga i obezbeđenje nije tu. Ne mislim da ove velelepne kuće treba rušiti - taman posla. Treba ih pretvoriti u domove dece bez roditelja.

Sladjana

pre 18 godina

Да ли су докази ваљани или не, оцениће тужилаштво и суд. Уосталом, ако јесу, зашто већ кривична пријава није поднета тужилаштву. Из текста се види да се оглашава само полиција, наравно, и медији здушно помажу тако да им је донета пресуда да су криви. После ће министар да каже како пријаве стоје у фиоци а не помиње време које утроши полиција да напише кривичну пријаву. Све у свему, кривичну пријаву, бар када су у питању Карићи, требало би да попије и држава која им је дозволила да се обогате. Карићи нису "добро пословали" само за време Милошевића већ и у демократији, па према томе, било би добро да сазнамо ко је све делио паре - и под режимом и у демократији?

Branislav Zekic Zeka

pre 18 godina

Menjam diplomu prestiznog BK univerziteta za svedocanstvo o zavrsenom trecem razredu osnovne skole. Izgleda da je vrag odneo svaku salu!

Insider

pre 18 godina

Bogoljubu Karicu je Poreska uprava jos pre 4 godine napisala krivicnu prijavu ali je pred njeno podnosenje neko odozgo rekao vojnickim terminom: "Ostav!". Daj Boze da se jednom istraje u ovome.

jicak

pre 18 godina

I ja verujem da ce uskoro Karici pasti, biti uhapseni, nece im pomoci ni citavo bogastvo. Tako ti je kada je srpski inat i zavidnost u pitanju. E, Karici nisu ni Karadjic niti Mladic pa da se izvuku.

Mladen Mladenovic

pre 18 godina

Bez obzira što nisam ljubitelj lika i dela porodice Karić, kao ni pripadnik njegove političke opcije, siguran sam da iza ove celokupne hajke na jednog od najvećih srpskih biznismena, stoji "nešto drugo". Nešto što je mnogo važnije i, za neke, mnogo neugodnije od njegovih miliona ili milijardi. Nije moguće da smo se preko noći osvestili i napravili juriš na ovaj "bastion zla". Normalno, vladajuća garnitura koja je "slepljena" od najneverovatnijih i slučajno prikupljenih delova, u ovaj "slučaj" je lepo ukomponovala a sada i beskompromisno koristi, tipično srpski defekt, po kome se Srbinu može sve oprostiti, samo ne uspeh. Ukoliko je taj uspeh i finansijske prirode onda zloba i zavist dobijaju patološke razmere. Zbog toga sam siguran da će porodica i imperija Karić iz ove "oluje" da ne kazem "sablje", isplivati, kao i toliko puta do sada.

Ljubitelj serija

pre 18 godina

Smejem se vec danima ovoj farsi - "lov na Karice". Al' ima mnogo onih kojima je bas 'ladno oko srca i gutaju knedle kod svakog konkretnog detalja - utaja, izbegavanje, muvanje ... A to je svako ko se bavi bilo kakvim pravljenjem para, pa makar to bilo i izdavanje jedne jedine garsonjere. E, ti se verovatno zaricu pred Bogom svaki dan da se nece baviti politikom, da nece cak ni na izbore vise izlaziti da glasaju.

Zoran

pre 18 godina

Meni licno je vec davno sve jasno sto se tice porodice Karic. Samo mi nije jasna ta sirotinja raja sto htede da glasa za PSS. Izgleda da je zelena salata ipak bila prskana.

Miskovic

pre 18 godina

Da su Karici cvecke, nisu! Ali da li je Dzordz Bus cvecka, nije! Pa on zna manje padeza od Bogoljuba. Vi narode neznate sta je politika! Pa zar mislite da su Jocic, Kostunica, Dinkic, Labus postenjacine? Shvatite vise jednom da posten covek nema sta da trazi u POLITICI. Pa setite se sta je Vuk Daskovic obecavao 1993, a sta je njegova VLAST radila po Beogrdu 1998-2000. Ma njega zabole isto kao i Tomu Nikolica za Srbiju i sve Srbe!!!! Karic je usao u politiku i poceo da im ugrozaba HLEB KOJI JEDU!!! Cela prica. Ako nebude Karica bice drugih iznutra ili spolja koji ce da skidaju KAJMAK (profit). To vam je KAPITALIZAM. Trazili ste gledajte!

Vladimir

pre 18 godina

Bravo gospodo,sad sve na Bogoljuba i mobtel,a zasto se ne zapitate ko je to Bogoljubu omogucio. Neka pokaze prstom na sebe ko bi odbio ponudu M. Marjanovica da ga pita`hoces li ti mobtel`, a Marjanovic se slobodno setka iako je bio dobro u sve ugradjen. A tek koliko je Marjanovica u zemlji Srbiji.

Paranoik

pre 18 godina

Pasce Karic (mozda), ali pasce i Vlada (sigurno). Samo mi se cini da DSS, citaj - organizacije i likovi iz senke koji na ovu stranku veoma racunaju, grade sebi cvrst bedem za prezivljavanje. S Karicem su upravo u klincu, SPO vise i nema svoje poslanike, G17 je omrznut i ima gomilu afera od kojih svaka moze da ih unisti potpuno, SPS u'vatili za ... pa ne mogu vise da ih ucenjuju nego je obratno, a ako sve to i ne upali, uvek su tu radikali u rezervi. Au, strasno. Doktore, pomagaj!

pandur

pre 18 godina

Trebalo se otarasiti svih budzovana iz slobinog perioda jos 5 Oktobra ali nasi politicari su mislili da ce dobiti nesto, pa kad su dobili vec sta nisu dobili krenuli su u hajku...

Dragana

pre 18 godina

Ovo sa Kricima i generalima je "da covek pukne od smeha". Mislim, da je najbolje, da se prestane sa informisanjem nase javnosti, jer "cemu sve to"?
Lepo neka SLUZBE rade svoje, kako rade i kako su radile, a neka narod ostave neobavestenim. Manje cemo oboljevati, kazu da je stres uzrok najvecem broju bolestina. Tako je bolje i za narod, a i za nase nesretno zdravstvo. A i taj 5. oktobar treba zaboraviti!