Petak, 23.03.2018.

19:52

"Šta je trebalo? Da šaljem policiju da tuče ljude?"

Ministar Nebojša Stefanović izjavio je da je otkazivanje rukometne utakmice juniorki Srbije i tzv. Kosova u interesu bezbednosti Srbije koja ne želi sukobe.

Izvor: Tanjug

"Šta je trebalo? Da šaljem policiju da tuèe ljude?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

135 Komentari

Sortiraj po:

Sine ratio

pre 6 godina

Meni nije jasno, vaši su de facto potpisali prazan papir da Albanci dopišu svoje "muzičke želje" i sad ste djevojčicama upropastili šansu da se možda plasiraju na svjetsko prvenstvo!

nasa pamet

pre 6 godina

Srbija jedino cveta u izolaciji. Vidi se kakav narod smo postali. Odlicna masa za radikale.
Jedino resenje sto dalje od ove proklete avlije.

Sloba

pre 6 godina

Dana
Najbolje je za Srbiju da bude suspendovana? Tako je i prosli put pocelo, vracanjem nasih fudbalera sa EP. Unazadjeni smo 50 godina. Nastavlja se...

Voo Doo Instalater

pre 6 godina

Ti nisi slao policiju ni da tuče ljude sa fantomkama koji srušiše ceo kvart u sred sredine glavnog grada. Ko ti je to naredio to svi zanmo kao što znamo da će i kraj da bude jako tužan...

jadno

pre 6 godina

Znali ste da ce Kosovo igrati na prvenstvu.Sto ste onda prihvatili organizovanje prvenstva.Ovako je Srbija dala sebi autogol a u ocima Eu smo velika O.

Dragan Jurić

pre 6 godina

A zašto ta utakmica nije otkazana ranije?
Zašto je uopšte prihvaćena organizacija kvalifikacionog turnira?
Mislim, kad ste već unapred znali da se utakmica neće igrati...

svemirko

pre 6 godina

ajde bre ne folirajte gradjane vise, losa vam je gluma totalno, jadne devojke ni rukomet ne mogu da igraju zbog vase jadne politike i lose glume, ostavke bre! zasto ti sef salje svoje huligane crvene zvezdice da kao napadaju? ajde bezi jadni ste!

Pokondirena tikvica

pre 6 godina

Ta deca treniraju 10-tak godina! To je minimum 120 mesecnih clanarina za njihove roditelje,to je najmanje 480 treninga,odricanja od skole,igranja,momaka... Ko si bre ti da im uskratis igranje za reprezentaciju!?

Rđavom kupcu i dlaka smeta

pre 6 godina

Huligani koji su tu došli kako bi srbovali, psovali i tukli se nisu baš neki ljudi. Ali ono, i oni mu dođu homo sapiensi valjda...

Sportista

pre 6 godina

Sve izrezirano u SNS kuhinji, kao narod isao da brani Srbiju i Kosovo u Kovilovu...Kosovo se brani na Kosovu pa idite damo da se junacite kukavice.....a tamo deca trebalo da igraju rukomet.....sada neka objasni devojkama sto su se pripremale i sanjale da odu na Evropsko prvenstvo zasto nisu dobile priliku da to i ostvare kao devojke iz ostalih normalnih zemalja.....

llllll

pre 6 godina

Doktore nisi trebao da potpisuje briselski sporazum, sad je kasno. Osisali vas ko' ovce, mi njima sve ispunili a oni nama nista. Trebao si da pustis da se odrzi utakmica a ne onako doktorski da odreagujes.

Srboljub

pre 6 godina

O cemu ovaj priča? Nije tačno da je sav narod protiv. Meni, recimo, je dosadilo da se stalno poteže Kosovo kao tema, seci jednom i kraj. Ovako imaju izvinjenje i izgovor za svaku glupost u koju nas uvaljuju, od sporta i diskvalifikacije omladinki do bombardovanja.

Realista

pre 6 godina

Drzava a i RSS su sami sebi dali ogroman autogol pred EHF,EU...prvi dobil suspenziju na ko zna koji rok, a sami se prijavli da organizuju taj turnih znajuci da je velika sansa da u grupi bude i Kosova a drzava pred EU kao spremni na kompromis sa Kosovom a ovamo zabranjuju juniroiam da igraju utakmice i ocekuju otvaranje novih poglajva u pregovirma sa EU i clanstvo 2025. A navijaci se opet izgleda koriste za prljave poslove, pa su se ranije korostili da bi se zabranile parade ponosa, sada se koriste da se zabrane utakmice sa Kosovom a sta je sledece. A veovato su kolovodje tih navijaca oni o kjiam citamo u stampi poznati polociji, pravosudju a uvek na slobodi uz pomoc skupocenih maher advokata koje ne placaju oni nego klubovi pod kontrolmo drzave...

Milica

pre 6 godina

Da, trebalo je. Ako je neko resio da remeti red i mir, Vasa jedina obaveza je da ga u tome sprecite. Ostala pitanja koja ste naveli su za druga ministarstva.

XXL

pre 6 godina

Šta je trebalo? Trebalo je da radiš svoj posao profesionalno, a sigurno ne bi tukao mirne građane već nisu hteli da mlate 'navijačke grupe'. Sramota da prokocka devojkama njihovu - priliku.

coki

pre 6 godina

kakvo spinovanje...pazi ti ovo "apsolutno ne,necemo da bijemo nase ljude",ko je pitao da li ce da bije ljude,covek odgovara na svoja pitanja u glavi,kao i vodja onda care vodja zajedno sa Dacicem nije trebao da potpisuje u Briselu prakticno priznavanje Kosova,tako da kad su vec potpisali ne postoji nikakvo "takozvano" Kosovo nego postoji drzava Kosovo koje ste vi(sadasnji i bivsi radikali) i sps priznali u Briselu.

Duerte legendo

pre 6 godina

Pa posao policije i jeste da tuče ljude, kad to zatreba. Ako nisu u stanju da iskontrolišu utakmicu žnj kategorije u Kovilovu, kako bi izašli na kraj sa derbijem Zvezde i Partizana ili nekim demonstracijama. To što Kosovo nije nezavisno ne mora biti prepreka za igranje međunarodnih utakmica, što možemo videti na primeru Engleske, Škotske, Velsa i S. Irske

Objavite mi bar ovaj komentar

pre 6 godina

Da. Policija se svugde u svetu protiv huliganizma bori i primenom sile, ako treba. Samo kod nas ona "nema snage za obračun s huliganima"

milan

pre 6 godina

Stefanoviću greška je u tome što to niste predvideli pa sad izgleda kao provokacija od strane Srbije i to nije u redu. Susret je bez publike trebao da se održi negde van zemlje na primer u Mađarskoj. Šteta za srpski sport može na kraju da bude veće od ove jedne utakmice koja nije odigrana da je takva politika loša za Srbiju.

apokalipto

pre 6 godina

Podrska ministru Stefanovicu. Nije lepo tuci nase navijace. Pa sutra ce im trebati ako se bude rusilo pod fantomkama, ili ako bude trebalo tuci narod na ulicama ako se pobuni protiv vlastodrzaca.

Vuk

pre 6 godina

U ovoj situaciji skidam kapu Rukometaskom Savezu Kosova koji su zahtevali da igraju sa svojim grbom i himnom i nisu dali da se ponizavaju. Mi smo svaki dan slali saopstenja i na kraju nas suspenduju i kazne u svojoj drzavi jer nismo hteli da igramo sa svojim grbom i himnom. Ali ko se saginje tako mu i treba. Ziveli...

"doktore" ministre podnesi ostavku ako imas trunku obraza

pre 6 godina

trebalo je da procitas STA NALAZE ZAKON "doktore" i tako uradis, a ne da pitas mene!

ali, kad vec pitas sta da radis - podnesi ostavku, jer si nesposoban da radis svoj posao, sto se pokazalo milion puta do sada.

Srbin

pre 6 godina

Kaze da igramo utakmicu na svoju ruku sa tkzv drzavom Kosovo.Bla bla bla
Covece organizaciju turnira nije bez saglasnosti miistarstva za sport, saveza i lokalne samouprave onako na svoju ruku organizovao
Na zrebu pre cetiri meseca bio predstavnik saveza. Tada se znalo ko su protivnici.Sto nisu odustali od organizacije

Sloba

pre 6 godina

Upropascavate karijere mladih rukometasica, sporta i sve cega se dohvatite. Ajde jedna rekonstrukcija vlade pa prevremeni izbori jer nista drugo neznate.

mladi patriota

pre 6 godina

Pa što se onda dozvolili Kosovu ulazak u međunarodne organizacije? Što se uopšte vodi dijalog sa Prištinom ako je to južna pokrajina Srbije? Što niste odmah po saznanju da je takozvano Kosovo sa nama u grupi protestvovali od EHF-a?

Kole

pre 6 godina

Koje su to horde navijača koje gledaju ženski rukomet U20 i koje su spremne na tuču sa policijom pa se ista još jednom povlači pred huliganima kao onomad u N. Pazaru...

dino

pre 6 godina

Kako samo on i Vučić znaju šta je u interesu Srbije??
Zar je izbacivanje mladih sportiskinja i nemogućnost da sutra igraju na svetskom prvenstvu INTERES SRBIJE??
Otreznite se pijani ljudi. Vlast vas je potpuno opila pa ste pobrkali šta su vaši a šta interesi drzave

Марињо

pre 6 godina

А све намештено од истих ових што се сада питају да ли их је требало тући. Да није тужно не би ни било смешно.

pc,Niš.

pre 6 godina

Koliko znam,Srbija je dala saglasnost da sportske ekipe Kosova mogu da učestvuju na međunarodnim takmičenjima.Šta je sada?Nikako da vidimo šta je sve prihvaćeno Briselskim sporazumima i ko je izdao nacionalne interese.Posledice tek slede!

peca

pre 6 godina

Zasto ovaj gospodin govori u ime celog naroda.
Ima i nas koji smo davno shvatili da je Kosovo nazalost izgubljeno voljom mnogo jacih od nas.
Ovi na vlasti su samo izvodjaci poslednjih radova po nalogu jacih.
Deca treba da igraju.

Нико не сме да вас бије

pre 6 godina

"Šta je trebalo? Da šaljem policiju da tuče ljude?"

Не би вам био први пут црно-црвена коалицијо, то вам је навика, а иначе је и ваш начин страховладања.

maskirovka

pre 6 godina

Da tuce koje 'ljude'? Mislite huligane i ruske spijune?

Mislim da Srbija vise ne treba da bude u medjunarodnim organizacijama koje prime Kosovo. Dobro je poceti sa devojcicama koje se bave sportom!

Samo se treba izolovati, sto vise raditi na svoju stetu - to je provereno korisno! Vec smo videli! Mozda bas tako, pa posle jos malo bombica dodje i VI oktobar...

copy paste

pre 6 godina

Pa zašto si onda uopšte dopustio organizaciju takmičenja gde bi, sasvim izvesno ovakva utakmica("koju narod ne želi" i kojom se"gazi dostojanstvo i suverenitet zemlje"). Zašto? Nisi bio svestan posledica? Ne znaš šta piše u Briselskom sporazumu? E moj "doktore" pa i ti neobavešten kao onaj drugi doktor? Jel to ovde malo-malo pa neko oboli od neobaveštenosti? Ili si i to plagirao?

Judge Dredd

pre 6 godina

A šta, prvo je bilo app, ako prođe prođe... a sad priča kao nećemo da bijemo "narod" (huligane)... Da ste principijelni, ne biste ni pristali da budemo u istoj grupi sa Kosovom, a kamoli da te kvalifikacije budu kod nas!!!

Vuk

pre 6 godina

Doktore, pa zar nije Vodja, potpisom Briselskog sporazuma, omogućio sportistima sa KiM da učestvuju na sportskim takmičenjima pod zastavom Kosova? Zar ovolika farsa i prenemaganje zbog mizernog rejtinga?

Ne ljude, huligane

pre 6 godina

Ne da tučeš ljude, već huligane koji remete javni red i mir, izazivaju opštu opasnost i krše međunardne sporazume koje je Srbija potpisala, pokazujući da su jači od države, jer ona ne sme da reaguje. I Zukorlić je jači, i navijači i klanovi i tajkuni... u stvari svi osim običnog poštenog čoveka koga svi zlostavljaju u ovoj tragikomediji od *Srbije!

Сиротињу ће те да гањате за 90 динара

pre 6 godina

Хтео си да кажеш, на твоје пријатеље криминалце.

Edukacija

pre 6 godina

Od kada se ti brines za ljude
Znaci stitis huligane koji bi eventualno napravili nered.Sta kaze zakin i javnom redu i miru.Kaze da po potrebi se upotrebljava i sila. Kakvu naredbu je imala zandarmerija na paradu ponosa.Ali po ledjima dobili dva vazna brata. I zandari krivi.Da sam ja dobio po kicmi bilo bi da sam huligan i da ne postujem naredbu

godzila

pre 6 godina

Hoće li možda Nebojša da postavi pitanje ko je uopšte prihvatio da se turnir u ovakvom sastavu ekipa održi kod nas!
A kada prihvatiš organizaciju onda moraš da daš sve od sebe da se takmičenje održi!
(I Edija Ramu ne voli 90 % Srba, pa je došao i otišao iz Srbije živ i zdrav).

Nikola

pre 6 godina

Sram te bilo!!! Mislis li to ministre da pricas kako si zastitio narod of policije koja voli da bije sopstveni narod? Ceo spin je da okrenete vodu sa sopstvene odgovornosti na satro navijace ili policiju. Prepali ste se da nisu svi u ovoj nesretnoj drzavi glupi I poslusni pa veruju u pricu da nista niste znali I da su vas svi lagali, a da u stvari spremate svo vreme priznanje Kosova koje su zapoceoli upravo vas sadasnji I bivsi predsednik Jos 1990-tih u vladi sa Slobodanom Milosevicem

Djordje NS

pre 6 godina

Tako je to kad te huligani dovedu na vlast i još ti izigravaju obezbeđenje na mitinzima i mnogim izborima po gradovima i opštinama širom Srbije pa naravno da sad nećeš da se sa njima sukobljavaš. Huligani ponovo jači od države ili još bolje rečeno huligani nam vode državu. Uostalom zar Vođa često sa ponosom ističe kako je odrastao na asfaltu... Sa njima nije za očekivati ništa drugo.

Tear

pre 6 godina

Da ovak isto je narod hteo sankcije, narod je hteo bombardovanje, narod je hteo redove ... sve zbog Kosova nase zemlje u koju 99% tog naroda nije krocilo jednom u zivotu. Ovom nekom treba da objacni da mu taj narod pravi masovan egzodus iz Srbije a da cu mu ovom premudrom politikom i juzna Srbija za 10 godina biti Kosovo...

Veseli

pre 6 godina

Fora je što nisi smeo da pošalješ policiju na te ljude, jer dobro znaš koji su to ljudi bili, isti oni za koje je Vučić rekao da "država nema snage da se izbori sa tim problemom"!
Kako da šalješ policiju na svoje ljude, abolirane 2012 da vam služe za batinjanje normalnog sveta.

Optimus

pre 6 godina

Ukoliko ne mozete da obezbedite jednu rukometnu utakmicu visokog rizika sta radite na mestu ministra policije ? Cemu obuke, specijalne jedinice, oprema i sve ostalo ? Za sta sluzi ? Jel vi treba bakama macke sa drveca da skidate mozda ?

Lazar

pre 6 godina

Ne, nego si trebao da obezbediš, zajedno sa svojim nesposobnim ministrom sporta, da se turnir ne igra u Srbiji. Ali za to treba i da se razmišlja. Ovako nekoj deci oduzimaš budućnost...

Milica S.

pre 6 godina

Nigde mudrosti. Ni o cemu se ne razmislja ni sekundu unapred. I, naravno, uvek preko kicme neduznih. Ne znam da li je jasno koliko je odricanja potrebno da bi se uslo u juniorsku reprezentaciju i da vecina te dece nece vise biti juniori na sledecem evropskom prvenstvu. Da ne pricamo o Briselskom sporazumu. Kao da niko pametan nije bio na celu ove zemlje vec predugo.

idesvenizbrdo

pre 6 godina

Super. Neka ukinu sve sportove! Pa onda neće biti ni sukoba interesa! To sto ih me ne priznajemo ne znaci da oni ne postoje. Gluposti. Svi se nešto pitaju a reprezentacija je jedina koja ispašta...

batinao bi ih i ti

pre 6 godina

Nećemo da tučemo svoje ljude, nećemo da ulazimo u sukob i izazivamo haos.

Da li bi tako pricao da ti se desi opet neki 5.oktobar????

Dule

pre 6 godina

Samo je pokazao da pravna država ne funkcionise i da se štite huligani i najgori ološ. To je istina! Ovako dozvoljavate da jedna agresivna manjina tetoriše većinu i vi im pomažete.

Emigrant

pre 6 godina

Ako je mogla parada mogla je i tekma ali nikako ne sme biti u istoriju upisano da smo ih neformalno priznali. Grudv koja bi pokrenula lavinu.

zabranite SNS

pre 6 godina

Moglo je da se igra bez oznaka a da se navijačima spreči pristup. Ovako je policija poklekla pod ucenama navijača a RSS je izbačen i juniorke su suspendovane sa daljih takmičenja. Euroradikali su još jednom pokazali da im je model upravljanja državom čista represija.

Vucic i ostala zla

pre 6 godina

Cerkaj minister, doktore, zar Srbija nije organizovala ovaj turnir? Kako onda neces takve utakmice? Zar nismo vec igrali utakmicve, cak na visestruko visem nivou sa Albanijom? Zar nisi slao vec policiju da se obracunava sa ljudima na nasim utakmicama? Prikupljate jeftine politicke poene brukajuci Srbiju demagoskim I lazno patriotskim trikovima. Te juniorke koje bi igrale rukomet medjusobno nikakvog zla ne bi nanele nikome, ali ti AV I vama slicni to ne razumete, a mozda I razumete, samo glumite velike Srbe, vi se borite "za narod I za Srbiju".

Che

pre 6 godina

Znaci tako cemo i fudbal i kosarku i odbojku i tenis...pa op, suspenzija.


nego...sto ste onda potpisivali da pristajete da igrate sa takozvanim kosovom na prvom mestu?

Zoro

pre 6 godina

Da trebalo je! Samo pustajte huligane da setaju i da rade sta hoce.
A sto se Kosova tice, jesmo li ratovali - jesmo, jesmo li izgubili - jesmo! Hocete jos jedan rat? A vojska nema ni par cizama, o municiji da ne pricamo. I jos smo okuruzeni zemljama NATO-a sa svih strana.
Ko ce nam pomoci? Rusija, Kina? Ne zamajavajte se, molim vas.

Galileo

pre 6 godina

Kako ce tek da odbiju priznanje kada budu priterani potpuno uz zid, kada im je potrebno da se, za odluku o neigranju utakmice sa selekcijom nepriznate drzave, pokriju navijackim cebetom ? I do sada su se pokrivali kriminalnim cebadima, dramoserskim najcesce, ali zar ovoj razularenoj, uplasenoj i nevaspitanoj decurliji nije jasno da je to skroviste provaljeno ?

Željko

pre 6 godina

Ti "TO" zoveš ljudima? Ko po ovakvom kijametu dođe u Kovilovo da gleda dečju utakmicu, taj nije došao sa dobrim namerama. Pa juče je gostovao FENER prvak Evrope sa 3 naša čoveka a hala kao da je Borac Čačak (FMP III)

Vuk

pre 6 godina

Doktore, pa zar nije Vodja, potpisom Briselskog sporazuma, omogućio sportistima sa KiM da učestvuju na sportskim takmičenjima pod zastavom Kosova? Zar ovolika farsa i prenemaganje zbog mizernog rejtinga?

mladi patriota

pre 6 godina

Pa što se onda dozvolili Kosovu ulazak u međunarodne organizacije? Što se uopšte vodi dijalog sa Prištinom ako je to južna pokrajina Srbije? Što niste odmah po saznanju da je takozvano Kosovo sa nama u grupi protestvovali od EHF-a?

Objavite mi bar ovaj komentar

pre 6 godina

Da. Policija se svugde u svetu protiv huliganizma bori i primenom sile, ako treba. Samo kod nas ona "nema snage za obračun s huliganima"

peca

pre 6 godina

Zasto ovaj gospodin govori u ime celog naroda.
Ima i nas koji smo davno shvatili da je Kosovo nazalost izgubljeno voljom mnogo jacih od nas.
Ovi na vlasti su samo izvodjaci poslednjih radova po nalogu jacih.
Deca treba da igraju.

Pokondirena tikvica

pre 6 godina

Ta deca treniraju 10-tak godina! To je minimum 120 mesecnih clanarina za njihove roditelje,to je najmanje 480 treninga,odricanja od skole,igranja,momaka... Ko si bre ti da im uskratis igranje za reprezentaciju!?

Voo Doo Instalater

pre 6 godina

Ti nisi slao policiju ni da tuče ljude sa fantomkama koji srušiše ceo kvart u sred sredine glavnog grada. Ko ti je to naredio to svi zanmo kao što znamo da će i kraj da bude jako tužan...

Sportista

pre 6 godina

Sve izrezirano u SNS kuhinji, kao narod isao da brani Srbiju i Kosovo u Kovilovu...Kosovo se brani na Kosovu pa idite damo da se junacite kukavice.....a tamo deca trebalo da igraju rukomet.....sada neka objasni devojkama sto su se pripremale i sanjale da odu na Evropsko prvenstvo zasto nisu dobile priliku da to i ostvare kao devojke iz ostalih normalnih zemalja.....

Dragan Jurić

pre 6 godina

A zašto ta utakmica nije otkazana ranije?
Zašto je uopšte prihvaćena organizacija kvalifikacionog turnira?
Mislim, kad ste već unapred znali da se utakmica neće igrati...

Optimus

pre 6 godina

Ukoliko ne mozete da obezbedite jednu rukometnu utakmicu visokog rizika sta radite na mestu ministra policije ? Cemu obuke, specijalne jedinice, oprema i sve ostalo ? Za sta sluzi ? Jel vi treba bakama macke sa drveca da skidate mozda ?

nasa pamet

pre 6 godina

Srbija jedino cveta u izolaciji. Vidi se kakav narod smo postali. Odlicna masa za radikale.
Jedino resenje sto dalje od ove proklete avlije.

Sloba

pre 6 godina

Dana
Najbolje je za Srbiju da bude suspendovana? Tako je i prosli put pocelo, vracanjem nasih fudbalera sa EP. Unazadjeni smo 50 godina. Nastavlja se...

Srbin

pre 6 godina

Kaze da igramo utakmicu na svoju ruku sa tkzv drzavom Kosovo.Bla bla bla
Covece organizaciju turnira nije bez saglasnosti miistarstva za sport, saveza i lokalne samouprave onako na svoju ruku organizovao
Na zrebu pre cetiri meseca bio predstavnik saveza. Tada se znalo ko su protivnici.Sto nisu odustali od organizacije

Sine ratio

pre 6 godina

Meni nije jasno, vaši su de facto potpisali prazan papir da Albanci dopišu svoje "muzičke želje" i sad ste djevojčicama upropastili šansu da se možda plasiraju na svjetsko prvenstvo!

Zoro

pre 6 godina

Da trebalo je! Samo pustajte huligane da setaju i da rade sta hoce.
A sto se Kosova tice, jesmo li ratovali - jesmo, jesmo li izgubili - jesmo! Hocete jos jedan rat? A vojska nema ni par cizama, o municiji da ne pricamo. I jos smo okuruzeni zemljama NATO-a sa svih strana.
Ko ce nam pomoci? Rusija, Kina? Ne zamajavajte se, molim vas.

XXL

pre 6 godina

Šta je trebalo? Trebalo je da radiš svoj posao profesionalno, a sigurno ne bi tukao mirne građane već nisu hteli da mlate 'navijačke grupe'. Sramota da prokocka devojkama njihovu - priliku.

Duerte legendo

pre 6 godina

Pa posao policije i jeste da tuče ljude, kad to zatreba. Ako nisu u stanju da iskontrolišu utakmicu žnj kategorije u Kovilovu, kako bi izašli na kraj sa derbijem Zvezde i Partizana ili nekim demonstracijama. To što Kosovo nije nezavisno ne mora biti prepreka za igranje međunarodnih utakmica, što možemo videti na primeru Engleske, Škotske, Velsa i S. Irske

svemirko

pre 6 godina

ajde bre ne folirajte gradjane vise, losa vam je gluma totalno, jadne devojke ni rukomet ne mogu da igraju zbog vase jadne politike i lose glume, ostavke bre! zasto ti sef salje svoje huligane crvene zvezdice da kao napadaju? ajde bezi jadni ste!

jadno

pre 6 godina

Znali ste da ce Kosovo igrati na prvenstvu.Sto ste onda prihvatili organizovanje prvenstva.Ovako je Srbija dala sebi autogol a u ocima Eu smo velika O.

Djordje NS

pre 6 godina

Tako je to kad te huligani dovedu na vlast i još ti izigravaju obezbeđenje na mitinzima i mnogim izborima po gradovima i opštinama širom Srbije pa naravno da sad nećeš da se sa njima sukobljavaš. Huligani ponovo jači od države ili još bolje rečeno huligani nam vode državu. Uostalom zar Vođa često sa ponosom ističe kako je odrastao na asfaltu... Sa njima nije za očekivati ništa drugo.

Dule

pre 6 godina

Samo je pokazao da pravna država ne funkcionise i da se štite huligani i najgori ološ. To je istina! Ovako dozvoljavate da jedna agresivna manjina tetoriše većinu i vi im pomažete.

llllll

pre 6 godina

Doktore nisi trebao da potpisuje briselski sporazum, sad je kasno. Osisali vas ko' ovce, mi njima sve ispunili a oni nama nista. Trebao si da pustis da se odrzi utakmica a ne onako doktorski da odreagujes.

"doktore" ministre podnesi ostavku ako imas trunku obraza

pre 6 godina

trebalo je da procitas STA NALAZE ZAKON "doktore" i tako uradis, a ne da pitas mene!

ali, kad vec pitas sta da radis - podnesi ostavku, jer si nesposoban da radis svoj posao, sto se pokazalo milion puta do sada.

copy paste

pre 6 godina

Pa zašto si onda uopšte dopustio organizaciju takmičenja gde bi, sasvim izvesno ovakva utakmica("koju narod ne želi" i kojom se"gazi dostojanstvo i suverenitet zemlje"). Zašto? Nisi bio svestan posledica? Ne znaš šta piše u Briselskom sporazumu? E moj "doktore" pa i ti neobavešten kao onaj drugi doktor? Jel to ovde malo-malo pa neko oboli od neobaveštenosti? Ili si i to plagirao?

Vucic i ostala zla

pre 6 godina

Cerkaj minister, doktore, zar Srbija nije organizovala ovaj turnir? Kako onda neces takve utakmice? Zar nismo vec igrali utakmicve, cak na visestruko visem nivou sa Albanijom? Zar nisi slao vec policiju da se obracunava sa ljudima na nasim utakmicama? Prikupljate jeftine politicke poene brukajuci Srbiju demagoskim I lazno patriotskim trikovima. Te juniorke koje bi igrale rukomet medjusobno nikakvog zla ne bi nanele nikome, ali ti AV I vama slicni to ne razumete, a mozda I razumete, samo glumite velike Srbe, vi se borite "za narod I za Srbiju".

Rđavom kupcu i dlaka smeta

pre 6 godina

Huligani koji su tu došli kako bi srbovali, psovali i tukli se nisu baš neki ljudi. Ali ono, i oni mu dođu homo sapiensi valjda...

apokalipto

pre 6 godina

Podrska ministru Stefanovicu. Nije lepo tuci nase navijace. Pa sutra ce im trebati ako se bude rusilo pod fantomkama, ili ako bude trebalo tuci narod na ulicama ako se pobuni protiv vlastodrzaca.

milan

pre 6 godina

Stefanoviću greška je u tome što to niste predvideli pa sad izgleda kao provokacija od strane Srbije i to nije u redu. Susret je bez publike trebao da se održi negde van zemlje na primer u Mađarskoj. Šteta za srpski sport može na kraju da bude veće od ove jedne utakmice koja nije odigrana da je takva politika loša za Srbiju.

coki

pre 6 godina

kakvo spinovanje...pazi ti ovo "apsolutno ne,necemo da bijemo nase ljude",ko je pitao da li ce da bije ljude,covek odgovara na svoja pitanja u glavi,kao i vodja onda care vodja zajedno sa Dacicem nije trebao da potpisuje u Briselu prakticno priznavanje Kosova,tako da kad su vec potpisali ne postoji nikakvo "takozvano" Kosovo nego postoji drzava Kosovo koje ste vi(sadasnji i bivsi radikali) i sps priznali u Briselu.

dino

pre 6 godina

Kako samo on i Vučić znaju šta je u interesu Srbije??
Zar je izbacivanje mladih sportiskinja i nemogućnost da sutra igraju na svetskom prvenstvu INTERES SRBIJE??
Otreznite se pijani ljudi. Vlast vas je potpuno opila pa ste pobrkali šta su vaši a šta interesi drzave

godzila

pre 6 godina

Hoće li možda Nebojša da postavi pitanje ko je uopšte prihvatio da se turnir u ovakvom sastavu ekipa održi kod nas!
A kada prihvatiš organizaciju onda moraš da daš sve od sebe da se takmičenje održi!
(I Edija Ramu ne voli 90 % Srba, pa je došao i otišao iz Srbije živ i zdrav).

Ne ljude, huligane

pre 6 godina

Ne da tučeš ljude, već huligane koji remete javni red i mir, izazivaju opštu opasnost i krše međunardne sporazume koje je Srbija potpisala, pokazujući da su jači od države, jer ona ne sme da reaguje. I Zukorlić je jači, i navijači i klanovi i tajkuni... u stvari svi osim običnog poštenog čoveka koga svi zlostavljaju u ovoj tragikomediji od *Srbije!

pc,Niš.

pre 6 godina

Koliko znam,Srbija je dala saglasnost da sportske ekipe Kosova mogu da učestvuju na međunarodnim takmičenjima.Šta je sada?Nikako da vidimo šta je sve prihvaćeno Briselskim sporazumima i ko je izdao nacionalne interese.Posledice tek slede!

Željko

pre 6 godina

Ti "TO" zoveš ljudima? Ko po ovakvom kijametu dođe u Kovilovo da gleda dečju utakmicu, taj nije došao sa dobrim namerama. Pa juče je gostovao FENER prvak Evrope sa 3 naša čoveka a hala kao da je Borac Čačak (FMP III)

idesvenizbrdo

pre 6 godina

Super. Neka ukinu sve sportove! Pa onda neće biti ni sukoba interesa! To sto ih me ne priznajemo ne znaci da oni ne postoje. Gluposti. Svi se nešto pitaju a reprezentacija je jedina koja ispašta...

Srboljub

pre 6 godina

O cemu ovaj priča? Nije tačno da je sav narod protiv. Meni, recimo, je dosadilo da se stalno poteže Kosovo kao tema, seci jednom i kraj. Ovako imaju izvinjenje i izgovor za svaku glupost u koju nas uvaljuju, od sporta i diskvalifikacije omladinki do bombardovanja.

Kole

pre 6 godina

Koje su to horde navijača koje gledaju ženski rukomet U20 i koje su spremne na tuču sa policijom pa se ista još jednom povlači pred huliganima kao onomad u N. Pazaru...

Judge Dredd

pre 6 godina

A šta, prvo je bilo app, ako prođe prođe... a sad priča kao nećemo da bijemo "narod" (huligane)... Da ste principijelni, ne biste ni pristali da budemo u istoj grupi sa Kosovom, a kamoli da te kvalifikacije budu kod nas!!!

maskirovka

pre 6 godina

Da tuce koje 'ljude'? Mislite huligane i ruske spijune?

Mislim da Srbija vise ne treba da bude u medjunarodnim organizacijama koje prime Kosovo. Dobro je poceti sa devojcicama koje se bave sportom!

Samo se treba izolovati, sto vise raditi na svoju stetu - to je provereno korisno! Vec smo videli! Mozda bas tako, pa posle jos malo bombica dodje i VI oktobar...

Сиротињу ће те да гањате за 90 динара

pre 6 godina

Хтео си да кажеш, на твоје пријатеље криминалце.

Che

pre 6 godina

Znaci tako cemo i fudbal i kosarku i odbojku i tenis...pa op, suspenzija.


nego...sto ste onda potpisivali da pristajete da igrate sa takozvanim kosovom na prvom mestu?

Нико не сме да вас бије

pre 6 godina

"Šta je trebalo? Da šaljem policiju da tuče ljude?"

Не би вам био први пут црно-црвена коалицијо, то вам је навика, а иначе је и ваш начин страховладања.

Veseli

pre 6 godina

Fora je što nisi smeo da pošalješ policiju na te ljude, jer dobro znaš koji su to ljudi bili, isti oni za koje je Vučić rekao da "država nema snage da se izbori sa tim problemom"!
Kako da šalješ policiju na svoje ljude, abolirane 2012 da vam služe za batinjanje normalnog sveta.

Edukacija

pre 6 godina

Od kada se ti brines za ljude
Znaci stitis huligane koji bi eventualno napravili nered.Sta kaze zakin i javnom redu i miru.Kaze da po potrebi se upotrebljava i sila. Kakvu naredbu je imala zandarmerija na paradu ponosa.Ali po ledjima dobili dva vazna brata. I zandari krivi.Da sam ja dobio po kicmi bilo bi da sam huligan i da ne postujem naredbu

Tear

pre 6 godina

Da ovak isto je narod hteo sankcije, narod je hteo bombardovanje, narod je hteo redove ... sve zbog Kosova nase zemlje u koju 99% tog naroda nije krocilo jednom u zivotu. Ovom nekom treba da objacni da mu taj narod pravi masovan egzodus iz Srbije a da cu mu ovom premudrom politikom i juzna Srbija za 10 godina biti Kosovo...

Lazar

pre 6 godina

Ne, nego si trebao da obezbediš, zajedno sa svojim nesposobnim ministrom sporta, da se turnir ne igra u Srbiji. Ali za to treba i da se razmišlja. Ovako nekoj deci oduzimaš budućnost...

batinao bi ih i ti

pre 6 godina

Nećemo da tučemo svoje ljude, nećemo da ulazimo u sukob i izazivamo haos.

Da li bi tako pricao da ti se desi opet neki 5.oktobar????

Nikola

pre 6 godina

Sram te bilo!!! Mislis li to ministre da pricas kako si zastitio narod of policije koja voli da bije sopstveni narod? Ceo spin je da okrenete vodu sa sopstvene odgovornosti na satro navijace ili policiju. Prepali ste se da nisu svi u ovoj nesretnoj drzavi glupi I poslusni pa veruju u pricu da nista niste znali I da su vas svi lagali, a da u stvari spremate svo vreme priznanje Kosova koje su zapoceoli upravo vas sadasnji I bivsi predsednik Jos 1990-tih u vladi sa Slobodanom Milosevicem

Milica

pre 6 godina

Da, trebalo je. Ako je neko resio da remeti red i mir, Vasa jedina obaveza je da ga u tome sprecite. Ostala pitanja koja ste naveli su za druga ministarstva.

Марињо

pre 6 godina

А све намештено од истих ових што се сада питају да ли их је требало тући. Да није тужно не би ни било смешно.

zabranite SNS

pre 6 godina

Moglo je da se igra bez oznaka a da se navijačima spreči pristup. Ovako je policija poklekla pod ucenama navijača a RSS je izbačen i juniorke su suspendovane sa daljih takmičenja. Euroradikali su još jednom pokazali da im je model upravljanja državom čista represija.

Sloba

pre 6 godina

Upropascavate karijere mladih rukometasica, sporta i sve cega se dohvatite. Ajde jedna rekonstrukcija vlade pa prevremeni izbori jer nista drugo neznate.

Vuk

pre 6 godina

U ovoj situaciji skidam kapu Rukometaskom Savezu Kosova koji su zahtevali da igraju sa svojim grbom i himnom i nisu dali da se ponizavaju. Mi smo svaki dan slali saopstenja i na kraju nas suspenduju i kazne u svojoj drzavi jer nismo hteli da igramo sa svojim grbom i himnom. Ali ko se saginje tako mu i treba. Ziveli...

Realista

pre 6 godina

Drzava a i RSS su sami sebi dali ogroman autogol pred EHF,EU...prvi dobil suspenziju na ko zna koji rok, a sami se prijavli da organizuju taj turnih znajuci da je velika sansa da u grupi bude i Kosova a drzava pred EU kao spremni na kompromis sa Kosovom a ovamo zabranjuju juniroiam da igraju utakmice i ocekuju otvaranje novih poglajva u pregovirma sa EU i clanstvo 2025. A navijaci se opet izgleda koriste za prljave poslove, pa su se ranije korostili da bi se zabranile parade ponosa, sada se koriste da se zabrane utakmice sa Kosovom a sta je sledece. A veovato su kolovodje tih navijaca oni o kjiam citamo u stampi poznati polociji, pravosudju a uvek na slobodi uz pomoc skupocenih maher advokata koje ne placaju oni nego klubovi pod kontrolmo drzave...

Galileo

pre 6 godina

Kako ce tek da odbiju priznanje kada budu priterani potpuno uz zid, kada im je potrebno da se, za odluku o neigranju utakmice sa selekcijom nepriznate drzave, pokriju navijackim cebetom ? I do sada su se pokrivali kriminalnim cebadima, dramoserskim najcesce, ali zar ovoj razularenoj, uplasenoj i nevaspitanoj decurliji nije jasno da je to skroviste provaljeno ?

Milica S.

pre 6 godina

Nigde mudrosti. Ni o cemu se ne razmislja ni sekundu unapred. I, naravno, uvek preko kicme neduznih. Ne znam da li je jasno koliko je odricanja potrebno da bi se uslo u juniorsku reprezentaciju i da vecina te dece nece vise biti juniori na sledecem evropskom prvenstvu. Da ne pricamo o Briselskom sporazumu. Kao da niko pametan nije bio na celu ove zemlje vec predugo.

Emigrant

pre 6 godina

Ako je mogla parada mogla je i tekma ali nikako ne sme biti u istoriju upisano da smo ih neformalno priznali. Grudv koja bi pokrenula lavinu.

mladi patriota

pre 6 godina

Pa što se onda dozvolili Kosovu ulazak u međunarodne organizacije? Što se uopšte vodi dijalog sa Prištinom ako je to južna pokrajina Srbije? Što niste odmah po saznanju da je takozvano Kosovo sa nama u grupi protestvovali od EHF-a?

nasa pamet

pre 6 godina

Srbija jedino cveta u izolaciji. Vidi se kakav narod smo postali. Odlicna masa za radikale.
Jedino resenje sto dalje od ove proklete avlije.

Sloba

pre 6 godina

Dana
Najbolje je za Srbiju da bude suspendovana? Tako je i prosli put pocelo, vracanjem nasih fudbalera sa EP. Unazadjeni smo 50 godina. Nastavlja se...

Sine ratio

pre 6 godina

Meni nije jasno, vaši su de facto potpisali prazan papir da Albanci dopišu svoje "muzičke želje" i sad ste djevojčicama upropastili šansu da se možda plasiraju na svjetsko prvenstvo!

peca

pre 6 godina

Zasto ovaj gospodin govori u ime celog naroda.
Ima i nas koji smo davno shvatili da je Kosovo nazalost izgubljeno voljom mnogo jacih od nas.
Ovi na vlasti su samo izvodjaci poslednjih radova po nalogu jacih.
Deca treba da igraju.

Vuk

pre 6 godina

Doktore, pa zar nije Vodja, potpisom Briselskog sporazuma, omogućio sportistima sa KiM da učestvuju na sportskim takmičenjima pod zastavom Kosova? Zar ovolika farsa i prenemaganje zbog mizernog rejtinga?

Duerte legendo

pre 6 godina

Pa posao policije i jeste da tuče ljude, kad to zatreba. Ako nisu u stanju da iskontrolišu utakmicu žnj kategorije u Kovilovu, kako bi izašli na kraj sa derbijem Zvezde i Partizana ili nekim demonstracijama. To što Kosovo nije nezavisno ne mora biti prepreka za igranje međunarodnih utakmica, što možemo videti na primeru Engleske, Škotske, Velsa i S. Irske

Objavite mi bar ovaj komentar

pre 6 godina

Da. Policija se svugde u svetu protiv huliganizma bori i primenom sile, ako treba. Samo kod nas ona "nema snage za obračun s huliganima"

Pokondirena tikvica

pre 6 godina

Ta deca treniraju 10-tak godina! To je minimum 120 mesecnih clanarina za njihove roditelje,to je najmanje 480 treninga,odricanja od skole,igranja,momaka... Ko si bre ti da im uskratis igranje za reprezentaciju!?

Zoro

pre 6 godina

Da trebalo je! Samo pustajte huligane da setaju i da rade sta hoce.
A sto se Kosova tice, jesmo li ratovali - jesmo, jesmo li izgubili - jesmo! Hocete jos jedan rat? A vojska nema ni par cizama, o municiji da ne pricamo. I jos smo okuruzeni zemljama NATO-a sa svih strana.
Ko ce nam pomoci? Rusija, Kina? Ne zamajavajte se, molim vas.

idesvenizbrdo

pre 6 godina

Super. Neka ukinu sve sportove! Pa onda neće biti ni sukoba interesa! To sto ih me ne priznajemo ne znaci da oni ne postoje. Gluposti. Svi se nešto pitaju a reprezentacija je jedina koja ispašta...

Galileo

pre 6 godina

Kako ce tek da odbiju priznanje kada budu priterani potpuno uz zid, kada im je potrebno da se, za odluku o neigranju utakmice sa selekcijom nepriznate drzave, pokriju navijackim cebetom ? I do sada su se pokrivali kriminalnim cebadima, dramoserskim najcesce, ali zar ovoj razularenoj, uplasenoj i nevaspitanoj decurliji nije jasno da je to skroviste provaljeno ?

Che

pre 6 godina

Znaci tako cemo i fudbal i kosarku i odbojku i tenis...pa op, suspenzija.


nego...sto ste onda potpisivali da pristajete da igrate sa takozvanim kosovom na prvom mestu?

copy paste

pre 6 godina

Pa zašto si onda uopšte dopustio organizaciju takmičenja gde bi, sasvim izvesno ovakva utakmica("koju narod ne želi" i kojom se"gazi dostojanstvo i suverenitet zemlje"). Zašto? Nisi bio svestan posledica? Ne znaš šta piše u Briselskom sporazumu? E moj "doktore" pa i ti neobavešten kao onaj drugi doktor? Jel to ovde malo-malo pa neko oboli od neobaveštenosti? Ili si i to plagirao?

Srbin

pre 6 godina

Kaze da igramo utakmicu na svoju ruku sa tkzv drzavom Kosovo.Bla bla bla
Covece organizaciju turnira nije bez saglasnosti miistarstva za sport, saveza i lokalne samouprave onako na svoju ruku organizovao
Na zrebu pre cetiri meseca bio predstavnik saveza. Tada se znalo ko su protivnici.Sto nisu odustali od organizacije

Dule

pre 6 godina

Samo je pokazao da pravna država ne funkcionise i da se štite huligani i najgori ološ. To je istina! Ovako dozvoljavate da jedna agresivna manjina tetoriše većinu i vi im pomažete.

pc,Niš.

pre 6 godina

Koliko znam,Srbija je dala saglasnost da sportske ekipe Kosova mogu da učestvuju na međunarodnim takmičenjima.Šta je sada?Nikako da vidimo šta je sve prihvaćeno Briselskim sporazumima i ko je izdao nacionalne interese.Posledice tek slede!

apokalipto

pre 6 godina

Podrska ministru Stefanovicu. Nije lepo tuci nase navijace. Pa sutra ce im trebati ako se bude rusilo pod fantomkama, ili ako bude trebalo tuci narod na ulicama ako se pobuni protiv vlastodrzaca.

XXL

pre 6 godina

Šta je trebalo? Trebalo je da radiš svoj posao profesionalno, a sigurno ne bi tukao mirne građane već nisu hteli da mlate 'navijačke grupe'. Sramota da prokocka devojkama njihovu - priliku.

milan

pre 6 godina

Stefanoviću greška je u tome što to niste predvideli pa sad izgleda kao provokacija od strane Srbije i to nije u redu. Susret je bez publike trebao da se održi negde van zemlje na primer u Mađarskoj. Šteta za srpski sport može na kraju da bude veće od ove jedne utakmice koja nije odigrana da je takva politika loša za Srbiju.

Željko

pre 6 godina

Ti "TO" zoveš ljudima? Ko po ovakvom kijametu dođe u Kovilovo da gleda dečju utakmicu, taj nije došao sa dobrim namerama. Pa juče je gostovao FENER prvak Evrope sa 3 naša čoveka a hala kao da je Borac Čačak (FMP III)

Optimus

pre 6 godina

Ukoliko ne mozete da obezbedite jednu rukometnu utakmicu visokog rizika sta radite na mestu ministra policije ? Cemu obuke, specijalne jedinice, oprema i sve ostalo ? Za sta sluzi ? Jel vi treba bakama macke sa drveca da skidate mozda ?

Voo Doo Instalater

pre 6 godina

Ti nisi slao policiju ni da tuče ljude sa fantomkama koji srušiše ceo kvart u sred sredine glavnog grada. Ko ti je to naredio to svi zanmo kao što znamo da će i kraj da bude jako tužan...

Milica

pre 6 godina

Da, trebalo je. Ako je neko resio da remeti red i mir, Vasa jedina obaveza je da ga u tome sprecite. Ostala pitanja koja ste naveli su za druga ministarstva.

coki

pre 6 godina

kakvo spinovanje...pazi ti ovo "apsolutno ne,necemo da bijemo nase ljude",ko je pitao da li ce da bije ljude,covek odgovara na svoja pitanja u glavi,kao i vodja onda care vodja zajedno sa Dacicem nije trebao da potpisuje u Briselu prakticno priznavanje Kosova,tako da kad su vec potpisali ne postoji nikakvo "takozvano" Kosovo nego postoji drzava Kosovo koje ste vi(sadasnji i bivsi radikali) i sps priznali u Briselu.

Judge Dredd

pre 6 godina

A šta, prvo je bilo app, ako prođe prođe... a sad priča kao nećemo da bijemo "narod" (huligane)... Da ste principijelni, ne biste ni pristali da budemo u istoj grupi sa Kosovom, a kamoli da te kvalifikacije budu kod nas!!!

maskirovka

pre 6 godina

Da tuce koje 'ljude'? Mislite huligane i ruske spijune?

Mislim da Srbija vise ne treba da bude u medjunarodnim organizacijama koje prime Kosovo. Dobro je poceti sa devojcicama koje se bave sportom!

Samo se treba izolovati, sto vise raditi na svoju stetu - to je provereno korisno! Vec smo videli! Mozda bas tako, pa posle jos malo bombica dodje i VI oktobar...

Dragan Jurić

pre 6 godina

A zašto ta utakmica nije otkazana ranije?
Zašto je uopšte prihvaćena organizacija kvalifikacionog turnira?
Mislim, kad ste već unapred znali da se utakmica neće igrati...

batinao bi ih i ti

pre 6 godina

Nećemo da tučemo svoje ljude, nećemo da ulazimo u sukob i izazivamo haos.

Da li bi tako pricao da ti se desi opet neki 5.oktobar????

Emigrant

pre 6 godina

Ako je mogla parada mogla je i tekma ali nikako ne sme biti u istoriju upisano da smo ih neformalno priznali. Grudv koja bi pokrenula lavinu.

Tear

pre 6 godina

Da ovak isto je narod hteo sankcije, narod je hteo bombardovanje, narod je hteo redove ... sve zbog Kosova nase zemlje u koju 99% tog naroda nije krocilo jednom u zivotu. Ovom nekom treba da objacni da mu taj narod pravi masovan egzodus iz Srbije a da cu mu ovom premudrom politikom i juzna Srbija za 10 godina biti Kosovo...

Kole

pre 6 godina

Koje su to horde navijača koje gledaju ženski rukomet U20 i koje su spremne na tuču sa policijom pa se ista još jednom povlači pred huliganima kao onomad u N. Pazaru...

zabranite SNS

pre 6 godina

Moglo je da se igra bez oznaka a da se navijačima spreči pristup. Ovako je policija poklekla pod ucenama navijača a RSS je izbačen i juniorke su suspendovane sa daljih takmičenja. Euroradikali su još jednom pokazali da im je model upravljanja državom čista represija.

Сиротињу ће те да гањате за 90 динара

pre 6 godina

Хтео си да кажеш, на твоје пријатеље криминалце.

Nikola

pre 6 godina

Sram te bilo!!! Mislis li to ministre da pricas kako si zastitio narod of policije koja voli da bije sopstveni narod? Ceo spin je da okrenete vodu sa sopstvene odgovornosti na satro navijace ili policiju. Prepali ste se da nisu svi u ovoj nesretnoj drzavi glupi I poslusni pa veruju u pricu da nista niste znali I da su vas svi lagali, a da u stvari spremate svo vreme priznanje Kosova koje su zapoceoli upravo vas sadasnji I bivsi predsednik Jos 1990-tih u vladi sa Slobodanom Milosevicem

"doktore" ministre podnesi ostavku ako imas trunku obraza

pre 6 godina

trebalo je da procitas STA NALAZE ZAKON "doktore" i tako uradis, a ne da pitas mene!

ali, kad vec pitas sta da radis - podnesi ostavku, jer si nesposoban da radis svoj posao, sto se pokazalo milion puta do sada.

Srboljub

pre 6 godina

O cemu ovaj priča? Nije tačno da je sav narod protiv. Meni, recimo, je dosadilo da se stalno poteže Kosovo kao tema, seci jednom i kraj. Ovako imaju izvinjenje i izgovor za svaku glupost u koju nas uvaljuju, od sporta i diskvalifikacije omladinki do bombardovanja.

godzila

pre 6 godina

Hoće li možda Nebojša da postavi pitanje ko je uopšte prihvatio da se turnir u ovakvom sastavu ekipa održi kod nas!
A kada prihvatiš organizaciju onda moraš da daš sve od sebe da se takmičenje održi!
(I Edija Ramu ne voli 90 % Srba, pa je došao i otišao iz Srbije živ i zdrav).

Veseli

pre 6 godina

Fora je što nisi smeo da pošalješ policiju na te ljude, jer dobro znaš koji su to ljudi bili, isti oni za koje je Vučić rekao da "država nema snage da se izbori sa tim problemom"!
Kako da šalješ policiju na svoje ljude, abolirane 2012 da vam služe za batinjanje normalnog sveta.

Rđavom kupcu i dlaka smeta

pre 6 godina

Huligani koji su tu došli kako bi srbovali, psovali i tukli se nisu baš neki ljudi. Ali ono, i oni mu dođu homo sapiensi valjda...

Марињо

pre 6 godina

А све намештено од истих ових што се сада питају да ли их је требало тући. Да није тужно не би ни било смешно.

Ne ljude, huligane

pre 6 godina

Ne da tučeš ljude, već huligane koji remete javni red i mir, izazivaju opštu opasnost i krše međunardne sporazume koje je Srbija potpisala, pokazujući da su jači od države, jer ona ne sme da reaguje. I Zukorlić je jači, i navijači i klanovi i tajkuni... u stvari svi osim običnog poštenog čoveka koga svi zlostavljaju u ovoj tragikomediji od *Srbije!

Нико не сме да вас бије

pre 6 godina

"Šta je trebalo? Da šaljem policiju da tuče ljude?"

Не би вам био први пут црно-црвена коалицијо, то вам је навика, а иначе је и ваш начин страховладања.

Lazar

pre 6 godina

Ne, nego si trebao da obezbediš, zajedno sa svojim nesposobnim ministrom sporta, da se turnir ne igra u Srbiji. Ali za to treba i da se razmišlja. Ovako nekoj deci oduzimaš budućnost...

Edukacija

pre 6 godina

Od kada se ti brines za ljude
Znaci stitis huligane koji bi eventualno napravili nered.Sta kaze zakin i javnom redu i miru.Kaze da po potrebi se upotrebljava i sila. Kakvu naredbu je imala zandarmerija na paradu ponosa.Ali po ledjima dobili dva vazna brata. I zandari krivi.Da sam ja dobio po kicmi bilo bi da sam huligan i da ne postujem naredbu

Sloba

pre 6 godina

Upropascavate karijere mladih rukometasica, sporta i sve cega se dohvatite. Ajde jedna rekonstrukcija vlade pa prevremeni izbori jer nista drugo neznate.

Sportista

pre 6 godina

Sve izrezirano u SNS kuhinji, kao narod isao da brani Srbiju i Kosovo u Kovilovu...Kosovo se brani na Kosovu pa idite damo da se junacite kukavice.....a tamo deca trebalo da igraju rukomet.....sada neka objasni devojkama sto su se pripremale i sanjale da odu na Evropsko prvenstvo zasto nisu dobile priliku da to i ostvare kao devojke iz ostalih normalnih zemalja.....

Vucic i ostala zla

pre 6 godina

Cerkaj minister, doktore, zar Srbija nije organizovala ovaj turnir? Kako onda neces takve utakmice? Zar nismo vec igrali utakmicve, cak na visestruko visem nivou sa Albanijom? Zar nisi slao vec policiju da se obracunava sa ljudima na nasim utakmicama? Prikupljate jeftine politicke poene brukajuci Srbiju demagoskim I lazno patriotskim trikovima. Te juniorke koje bi igrale rukomet medjusobno nikakvog zla ne bi nanele nikome, ali ti AV I vama slicni to ne razumete, a mozda I razumete, samo glumite velike Srbe, vi se borite "za narod I za Srbiju".

Realista

pre 6 godina

Drzava a i RSS su sami sebi dali ogroman autogol pred EHF,EU...prvi dobil suspenziju na ko zna koji rok, a sami se prijavli da organizuju taj turnih znajuci da je velika sansa da u grupi bude i Kosova a drzava pred EU kao spremni na kompromis sa Kosovom a ovamo zabranjuju juniroiam da igraju utakmice i ocekuju otvaranje novih poglajva u pregovirma sa EU i clanstvo 2025. A navijaci se opet izgleda koriste za prljave poslove, pa su se ranije korostili da bi se zabranile parade ponosa, sada se koriste da se zabrane utakmice sa Kosovom a sta je sledece. A veovato su kolovodje tih navijaca oni o kjiam citamo u stampi poznati polociji, pravosudju a uvek na slobodi uz pomoc skupocenih maher advokata koje ne placaju oni nego klubovi pod kontrolmo drzave...

llllll

pre 6 godina

Doktore nisi trebao da potpisuje briselski sporazum, sad je kasno. Osisali vas ko' ovce, mi njima sve ispunili a oni nama nista. Trebao si da pustis da se odrzi utakmica a ne onako doktorski da odreagujes.

dino

pre 6 godina

Kako samo on i Vučić znaju šta je u interesu Srbije??
Zar je izbacivanje mladih sportiskinja i nemogućnost da sutra igraju na svetskom prvenstvu INTERES SRBIJE??
Otreznite se pijani ljudi. Vlast vas je potpuno opila pa ste pobrkali šta su vaši a šta interesi drzave

Vuk

pre 6 godina

U ovoj situaciji skidam kapu Rukometaskom Savezu Kosova koji su zahtevali da igraju sa svojim grbom i himnom i nisu dali da se ponizavaju. Mi smo svaki dan slali saopstenja i na kraju nas suspenduju i kazne u svojoj drzavi jer nismo hteli da igramo sa svojim grbom i himnom. Ali ko se saginje tako mu i treba. Ziveli...

Djordje NS

pre 6 godina

Tako je to kad te huligani dovedu na vlast i još ti izigravaju obezbeđenje na mitinzima i mnogim izborima po gradovima i opštinama širom Srbije pa naravno da sad nećeš da se sa njima sukobljavaš. Huligani ponovo jači od države ili još bolje rečeno huligani nam vode državu. Uostalom zar Vođa često sa ponosom ističe kako je odrastao na asfaltu... Sa njima nije za očekivati ništa drugo.

jadno

pre 6 godina

Znali ste da ce Kosovo igrati na prvenstvu.Sto ste onda prihvatili organizovanje prvenstva.Ovako je Srbija dala sebi autogol a u ocima Eu smo velika O.

svemirko

pre 6 godina

ajde bre ne folirajte gradjane vise, losa vam je gluma totalno, jadne devojke ni rukomet ne mogu da igraju zbog vase jadne politike i lose glume, ostavke bre! zasto ti sef salje svoje huligane crvene zvezdice da kao napadaju? ajde bezi jadni ste!

Milica S.

pre 6 godina

Nigde mudrosti. Ni o cemu se ne razmislja ni sekundu unapred. I, naravno, uvek preko kicme neduznih. Ne znam da li je jasno koliko je odricanja potrebno da bi se uslo u juniorsku reprezentaciju i da vecina te dece nece vise biti juniori na sledecem evropskom prvenstvu. Da ne pricamo o Briselskom sporazumu. Kao da niko pametan nije bio na celu ove zemlje vec predugo.