Subota, 20.01.2018.

08:22

Vučić na Kosovu: Dočekan uz manastirska zvona VIDEO

Predsednik Aleksandar Vučić nalazi se u poseti Kosovu i Metohiji gde će razgovarati sa političkim predstavnicima Srba i građanima južno od reke Ibar.

Izvor: Beta

Vuèiæ na Kosovu: Doèekan uz manastirska zvona VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

202 Komentari

Sortiraj po:

Istoricarka umetnosti

pre 6 godina

Volela bih da mi neko objasni na koji to način Vučić zapravo ugrožava svoju egzistenciju? Vrlo je očigledno da oni koji su pucali na Ivanovića njega i SNS pristalice sigurno neće povrediti - nijednoj od ove dve struje on nije odgovarao živ, ako se već nisu stopile u jednu.
Jasno je kao dan da je ovo još jedan preludijum u nov politički zamah. #nekrofilija

Hristina

pre 6 godina

Jadno je i bedno što se u ovim teškim trenucima napada covek koji je sa puno spremnosti i razumevanja posetio svoje sunarodnike i pružio im bezgraničnu podršku. Osudili bi ga i da nije posetio KiM, osudili bi ga svakako. Stidite se svojih reči.

Neša

pre 6 godina

To može da se tumači kao pohvala za Vučićevu politiku na Kosovu, znaci da sve radi vanredno dobro, ali može i da se tumači kao pritisak na Vučića da ne sme da izda Srbe na Kosovu. Vreme će da pokaže.

Crveno-crni užas

pre 6 godina

Svi koji nisu izašli na ulice zbog ubistva Olivera Ivanovića, svi koji ćutke posmatraju sav ovaj cinizam, svo ovo beščašće , ovu operu i pretvaranje, svi su saučesnici u ubistvu Ivanovića. Svi mi. Jedan pošten , hrabar čovek je streljan. Po drugi put za 15 godina. I ovo će im proći , opet. Mene je sramota.

Слобо

pre 6 godina

Колико само ботова по оваком времену стигло аутобусима по своје сендвиче ?!?! А ми у топлим домовима паметујемо шта и како треба чинити?!?

Simke

pre 6 godina

Ja bih stvarno voleo da mi neko od ovih sto podrzavaju izlet AV na Kosovo uz zvonjavu zvona ARGUMENTOVANO objasni na koji nacin to koristi narodu tamo. Sta ce to narod dole dobiti kada se kamere ugase a svita ode? Albanci ce ih bolje gledati? Nesto ne verujem u to. Mozda je ovim nesrecnicima koji su se po ko zna koji put mrzli i kisnuli po direktivi (ne mislim na Gasica, nego na beslovesnu masu koja se vajda da je "morala") bilo mnogo bolje da su su im se, kada su krenuli da ih trpaju u buseve, ti isti busevi koordinirano pokvarili (secer u rezervoar garant pali, znam to dobro iz vremena Slobinih sramnih protiv-demonistracija '97) ili da su kolektivno odglumili napad misterioznog virusa (kako to lepo znaju da rade njihove komsije Albanci) i popadali svi listom nicice pred AV. Vodja i svita bi nestali u par minuta, a oni bi isli kuci da se greju, jer mir i stabilnost tamo, realno, ionako ne zavise ni od njih, niti od svite koja se slikala. A sto se posla tice, ni tu mi nije jasno sta cuvaju, jer to sto oni dole rade, bas po njihovim sopstvenim recima, ne moze da se zove niti obezbedjenjem gole egzistencije, a kamoli poslom.

Marko

pre 6 godina

Ajde botanicari oladite malo. Kasno se setio, zivot jednog velikog coveka je izgubljen. On je bio hrabar, on je ostao uz svoj narod, delio sa njima svakodnevne poteskoce a Vucic mu je prvi okrenuo ledja.

Ivan

pre 6 godina

BRAVO SRPSKI PREDSEDNIČE!Hvala Bogu što te imamo,pokazujes srcem i dusom kako se bori za svoj narod i teritorijuProf.dr Miroslav Bjegovic
(Miroslav, 20. januar 2018 13:32)
Iskreno se nadam da Vi ne ucite nikoga nicemu.

milos

pre 6 godina

Odvratan covek, odvratan narod. Mentalitet sluge i kad mu ubijaju iskrene i nemocne! Vucic je dobio sto je zeleo i u prethodnim mesecima preko svojih perjanica dirigovao je progon Olivera Ivanovica koji je na kraju mucki ubijen! Cilj da se ucutka, ispunjen! Svi vi koji zbog posla u drzavnoj sluzbi tapsete Vucicu ste saucesnici!

milos

pre 6 godina

I jos nesto. Koliko god da smo losi i gresni ovakvu "crkvu" ipak nismo zasluzili! Irinej, Kacavenda, Amfilohije,Pahomije, pa do mog popa sa djakonom koji mi za slavu osvesta kucu za sitnicu 3000din (15minuta. Nije do para nego do principa!

kobajagi

pre 6 godina

Srbi? Jeli Vi zaista vjerujete da je svijet izvan Srbije glup i ne prepoznaje krokodilske suze i svu dvoličnu politiku samoproglašenog cara i kralja Srbije Ace Vučića?

phil

pre 6 godina

E,braco Srbi,vi koji docekujete AV,a zivite na KiM,svaka vam cast!Pa taj vas je odavno pomnozio sa nulom i napravio koaliciju sa Haradinajem. 
Ajo je vama dobar,meni je jos bolji.... 
Ako gresim i ako je poveo sendvicare iz Srbije,zaboravite....
(Boki, 20. januar 2018 12:29)@ ne idu ljudi svojom voljom, nego moraju silom prilike, nije tajna da su svi zaposleni u drzavnim sluzbama obavezni da idu i da postoje cak i spiskovi

Zaki boj

pre 6 godina

Pišemo komentare, ali SNS užasi se nastavlaju...hitno pritisak da Marko Nicović osnuje policiju Srbije, reformiše šta se da reformisati, obuči kadar - sve one hrabre profesionalce policajce kojih svakako ima i...krene da hapsi od vrha do dna...SVE. Sudstvo takođe...ma sve institucije. Odgovornost je sa ovom vlašću nestala...

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Боже шта смо ти скривали. Да смо се камењем на цркву бацали не би нас овако понижавао и кажњавао.

phil

pre 6 godina

srbi na kosovu koji rade u drzavnim institucijama su obavezni da prisustvuju i da docekaju vucica, oni koji slave mogu da se provuku i da ne odu. pravljeni spiskovu, organizovani autobusi... sramota sta se radi i kako se manipulise ljudima, koji hoce nece moraju da idu

Bucko razmisljamH65B3D

pre 6 godina

Lepo !
Sta drugo covek da kaze osim lepo ?
Lepo je videti da mu se bar negde gradjani jos "obraduju kad ga vide" !
To ce Vucicu "mnogo znaciti" !

adje

pre 6 godina

Auuuu sramota,uvij pa vladaj...e ovakva politika je losa,zato ste izgubili kosovo,ako srpski politicari smatraju kosovo srbijom treba da razgovaraju i s albancima z ne samo s srbima,sta ocekujete,ovo je provokacija s patrijahom i s zvonima...ivanovica su ubili srpski mafijasi i politicari a srbija hoce da se ukljuci u istragu e pa nemoze da zataskaju ubistvo.. nije iskljuceno da su djhric i kostic umesani u ovo ubistvo,jer sve treba uzeti u obzir izjava ivanovica da se srbi vise plase srba nego albanaca,da je bio kandidat za gradonacelnika k.mitrovice i da je saradjivao sa albancima i srbima za pomirenje...ovo sto radi vucic nije dobro...ovako se ne cuva i ne brani kosovo samk s srbima razgovarati a ko sisa druge,srbija hoce i pokusava da izvrsi etnicko ciscenje i da cela mitrovica bude srpska...ebem ti ovakvog predsednika i sve ministre koji ovako kukavicki i lazovski rade...i meni je kao bosnjaku tesko sto ne dodje vucko da razgovara samnom,naravno da nece jer nisam srbin...

Kol

pre 6 godina

Evo ga dosao je na Kosovski boj 629 godina kasnije, sramotan potez da koristi ubistvo politickog protivnika koga je satanizovao uz pomoc svojih medija, obraz i sramota su izgubljeni pojmovi za velikog vodju!

lik

pre 6 godina

Jel tu sem novinara,delegacije i crkvenjaka ima ineko iz naroda ko je dosao da vidi velikog vodju?
Gde je narod sa kosova,koji docekuje predsednika drzave?

DEJAN

pre 6 godina

Aleksandar Vucic pre svega zeli da bude sa svojim narodom, u veoma teskim momentima tuge zbog gubitka velikog coveka srbina Olivera Ivanovica, koji se takodje do zadnjeg dana svog zivota borio da medju srbima i albancima bude mir.Koliko narodu na KiM znaci poseta Vucica nam govri sto je po losem vremenu ga docekao veliki broj gradjana.

Starac Foco

pre 6 godina

Za skidanje Slobe sa vlasti trebalo je vise od 5 godina, za ovog ce trebati barem 50. Laze i lozi ove botine, pa rastura... i svakim danom ih omadjija sve vise i vise. Kakav Hitler, Gebels, Staljin, Putin, Erdogan i ostali... ovaj nas je pobednik univerzuma. SNS masinerija je najvece zlo 21og veka. Tesko nama...

VladimirPutin

pre 6 godina

Najveci neprijatelji srba su botovi ispranih mozgova koji davaju ode Vucicu a do jucer su zajedno sa njim i pinkom zestoko pljuvali Ivanovica,,,ni gram stida

petar

pre 6 godina

U stvari si ti samo jedna kukavica koja se plasi kriminalaca i navijaca, okruzio si se poltronima i bavis se najjeftinijom propagandom koju prost narod guta. Nicega drzavnickog u tebi nema i ti to znas, to je najveci tvoj problem, znas da ni po cemu neces biti upamcen.

Oliver Ivanovic je bio hrabar i castan covek, sam protiv svih vas za zajednicki cilj a ne licnu korist. Zato ste ga i razapinjali za zivota. Djindjic je bio hrabar covek, hteo je da isusi balkansku mocvaru u kojoj svi vi dobro zivite. Seti se sta ste njemu radili. E pa nemas ni delic njihovih vrlina.

Ti i tvoji ste sklopili pakt sa kriminalcima, niko nikoga tu ne dira, jasno kao dan. Vrhunac postovanja joji ces dobiti je da ti Djuric klice aco srbine... a i to ti je mnogo

Vanja

pre 6 godina

Hrabar i odgovoran potez predsednika Srbije...On zna da je ovim ljudima potrebna podrška i zato je tamo, uvek uz svoj narod za razliku od onih koji hejtuju iz toplih soba...

Petar S.

pre 6 godina

Ko moze da zastiti Srbe?

CILJ Albanaca, njihovih inostranih sponzora je novi KONACNI EKZODUS Srba saKiM

To je razlog ubistva Olivera
Od teroristickog ubistva O. Ivanovica svedoci smo KAMPANJE SPINOVANJA. iz nase juzne pokrajne, a iskoriscen je samo jedan intervju u kome O.I. upozorava na vrsljanje srpskih kriminalnih strukura na Severu kosova

Prvo te srpske kriminalne strukture TESNO saradjuju sa Albanskim kriminalnim strukturama, a to niko ne spominje

Isto niko ne spominje da su se te strukture ojacale nakon demontiranja naj veceg dela institucija drzave Srbije u K.Mitrovici.
A upravo oni naj glasniji koji su bili za povlacenje Istitucija SRB, naj vise prozivaju Srbiju da je odgovorna za ubistvo

Drugo, zasto se svi ponasaju kao da NATO i EUlex, nemaju pravo pristupa Severu Kosova i Kov. Mitrovicu

Imate NATO sa neogranicenom ovascenjima NA CELOM KOSMETU,
BAZU Bondstil,
EULEX, sa svojim Pravno bezbednosnim osobljem i jurisdikcijom NA CELOM KOSMETU,

PA-STA-IM-JOS-TREBA!
da zastite narod (prema R-UN1244)

Zasto NATO/EU ne stite Srbe?
ISPRED NOSA su im ubijeni Srbi

20 GODINA vladate tamo!
20 GODINA Srbija nije tamo (vec ostatak institucija povucen pre 4 godine)

I kad se nesto desi opet Srbija kriva
Medjunarodna Zajednica prikriva svoju nesposobnost agitacijom da je Srbija posle 20 godina od povlacenja i dalje kriva za stanje na Kosmetu

DO ZSO, VRATITI srpske institucije na Sever Kosova
ETO ko moze I TREBA da zastiti Srbe na Kosmetu

Бата Стојковић

pre 6 godina

Манастирска звона за човека који је отворено признао да га религија, а посебно православље, не интересује баш много!??? И у СПЦ је изгледа напреДНО.

Sale BG

pre 6 godina

Meni je pored AV hit ovaj Gašić koji kao direktor BIA pravio grimasu dok je sneg padao na njega. Izgleda da se i smrzao u onom sakou, jer ko sme da bude toplije obučen od AV.

marija

pre 6 godina

Kasno Marko na Kosovo stiže.

PS. Radi se o aluziji na Kosovo polje gdje je srpska kraljevina doživela poraz protiv Osmanlija jer je navodno srpski kraljević Marko zakasnio na kosovsku bitku.
(Istorijska je istina da kraljević Marko uopštee nije zakasnio na Kosovo polje, nego se žestoko borio, ali ne na srpskoj nego na osmanlijskoj strani kao vazal turskoga sultana.)

Darko

pre 6 godina

Od danas vise nisam pravoslavac, ubili ste u meni i ono zadnje. Odo u Jehove, Hare Krisnu, ma bilo sto dalje od ove inkvizicione kleristicke sektetine.

Djuro

pre 6 godina

Sram te bilo Srbijo zasto ga jos uvek drzis na vlasti, sram te bilo narode koji glasas za poremecenog ego manijaka, sram vas bilo novinari svi vi kojima vam nozni prsti samo vire iz njegog usranog dupeta...

s.nikolić, austrija

pre 6 godina

E pa @Pero nije samo jedan intervju u pitanju !
Ili vi verujete samo pinku preko koga su mu slete poruke i lepljenje etikete , one sa kružićiima!

Pogledajte intervju gospodina Trajkovića na N1 nakon sahrane Ivanovića !

E onda se javite ponovo da diskutujemo !

Nenad

pre 6 godina

Destabilizacija KIM neže biti realizovana. Kome tako nešto odgovara, pod sumnjom je. Važno je ukazati na to da Srbija na čelu sa predsednikom to neće dozvoliti.

Vladimir

pre 6 godina

Razgovori sa Srbima na Kosovu su potrebni. Dobro je da predsednik Srbije razgovara sa svojim narodom. Treba Srbima na Kosovu dati podršku da istraju u svojim zahevima da im se obezbedi normalan život.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Dotakao je dno. Istinski lider se nije ni ohladio u grobu a on je brze bolje potrcao da se slika sa narodom kojeg je davno pustio niz vodu. Seti ih se pred izbore preko svojih predstavnika u crnim dzipovima bez tablica.

Demabog

pre 6 godina

Dal ovaj lik sto upravlja botovima konta da smo ga provalili? Standradno prvo srpsko ime u vecini slucajeva zensko, standardizovani komentari ne duzi od 6 reci, pa bre baki moras malo da poradis na taktici ako oces da zaradis prsutu u sendvicu.

mikica

pre 6 godina

"Treca poruka je da vlast Srbije mora da se obracuna sa kriminalcima u sopstvenim redovima". A sta je tu poruka tim ljudima? Da hoce, ili da mora? Indirektno priznanje da ste krivi za Olivera, a ovaj buljavi mali iza tebe, onaj sto se busa u grudi srpske nikad vise na Kosovo da nije otisao. Targetirali ste coveka, nazivali izdajicom Srbije, a sada placete za njim. Licemeri.

sanja

pre 6 godina

Vucic je Predsednik! I ne znam kakvim to ljudima pada na pamet da ga krivi za ono sto je snaslo Ivanovica.Bruka za nas narod, za Srbe...Zaista bruka i da se to pomisli, a kamoli kaze i polemise.sanja

Boki

pre 6 godina

E,braco Srbi,vi koji docekujete AV,a zivite na KiM,svaka vam cast!Pa taj vas je odavno pomnozio sa nulom i napravio koaliciju sa Haradinajem.
Ajo je vama dobar,meni je jos bolji....
Ako gresim i ako je poveo sendvicare iz Srbije,zaboravite....

Pera

pre 6 godina

Nisam znao da se na kisobran skupljaju glasovi , sledeci put svi u atlet majicama i boxericama da drzite konferenciju e tada mozda zaradite i moj glas

bot

pre 6 godina

Velika je stvar za ljude na Kosovu sto ih je Vucic posetio i to u ovako teskom trenutku. Ne razumem pojedine kriticare koji upucuju kritike Vucicu a i ljudima koji su na strani Vucica. vako ima pravo na svoje opredeljenje. Ja kao neopredeljeni gradjanin za stvari koje procenim da su dobre,pohvalim Vucica,za neke ga samo tako iskritikujem to isto radim i sa opozicionim liderima ali usput nikada ne vredjam ljude koji ovde iznose svoje misljenje.Cemu uvrede od strane takvih ljudi?

ibar

pre 6 godina

Vucic se sada nalazi na Kosovu i to juzno od Ibra u prepodnevnim satima,obratio se velikom broju gradjana i zamolio ih tri stvari, prva je da moraju da opstanu i ostanu na Kosovu, druga da je došao da razgovaraju o tome ko može da im garantuje bezbednost i treća da vlast Srbije mora da se obračuna sa kriminalom i korupcijom u sopstvenim redovima.

Кристина

pre 6 godina

Најбоље је да све што Вучић уради ви критикујте. Размислите мало колико је ова посета значајна за Србе на КиМ и колико им значи ова подршка у овако тешким тренутцима. Је ли требао да их остави саме? Стварно вас не разумем.

transfer blama

pre 6 godina

Letimicni pregled danasnjih novina u Srbiji: Ceca-Arkan, Marjanovici, dugovi u svajcarcima, Matora, Luna, Sloba, Darko smrce belo i razvodi se od Ane, AV na Kosovu, AV na Kosovu sa sinom, AV na Kosovu a zvona zvone...Nijedna novina da napise da je danas dan sv. Jovana Krstitelja i da cestita slavu onima koji slave. Pa, braco, srecna vam slava i praznik koji slavi Hristovog krstitelja, sveca najvece moralne cistote! Sad "Srbende," "patriJote" i "veliki pravoslavci" mogu da nastave: Ceca, Peca, AV na Kosovu, AV na Kosovu sa sinom, a zvona zvone na sav glas...

Jelena

pre 6 godina

Mir i bezbednost su najvažniji za naš narod na KiM-u, ovom posetom Vučić će uliti našem narodu hrabrost da ostanu na vekovnim ognjištima.

Argo

pre 6 godina

Dok je Ivanovic bio u pritboru sns je cutao a jedini koji je pisao euleksu je bio Jankovic:
Janković: Ivanović kažnjen pre osude
Beograd -- Zaštitnik građana Saša Janković je u pismu šefu misije Euleksa Gabrielu Meučiju izrazio zabrinutost zbog produženja pritvora lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=11&nav_category=640&nav_id=1026131

Kad je izasao ceo sns je Ivanovica zigosao kao izdajnika pa je i sam Ivanovic na tviteru napisao o Djuricu:
E moj @markodjuric ,nadao sam se da nikada nećeš biti u gomili bezličnih pljuvača. Za velike domete nije dovoljna ambicija,treba i ljudskost

A danas svi liju krokodilske suze.

Brzejacebahatije

pre 6 godina

Citam u danas-u da su drzavni sluzbenici dobili juce slobodan dan da bi danas imali radnu subotu, da bi mogli sacekati voljenog preCednika?!?! Ne dr. neso, on ne ide da bi se slikao, ide da gnjavi napaceni narod

Vidak

pre 6 godina

Neka odgovori samo jedno, zašto njemu i njegovoj partiji nije odgovarao jedan takav plemenit i pošten čovek kao što je bio Oliver Ivanović.
(peca, 20. januar 2018 11:27)

Gospodine Pero,
ako obratite pozornije, videcete da u Vasem pitanju lezi i odgovor-plemenit i posten covek kao sto je Oliver Ivanovic, akcenat na plemenit i posten.

Mile

pre 6 godina

... "nakon čega će se na Tehničkom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici sastati sa srpskim zvaničnicima na Kosovu"...
- naprednjačka verzija sastanka vodećih "intelektualaca" koji vode NAŠU državu. Pretpostavljam da će Neša da predsedava skupom, kao najstručniji.

Profesor

pre 6 godina

tzv. Srpska lista je prepreka stabilnosti i normalizacije odnosa Srba i Albanaca. Oliver je bio svetlo u tom mracnom tunelu. Ubili su ga da bi i dalje pljackali i krali. Ovakvo stanje na Kosovu NjIMA i odgovara. Slikajte se danas, slikajte.

Maja

pre 6 godina

Moramo biti jedinstveni i slozni, nasi ljudi moraju znati da nisu sami. Razgovor sa predsednikom ce ih ohrabriti i sve nas ujediniti da nastavimo da se borimo.

Goran

pre 6 godina

Poseta predsednika će mnogo značiti našim građanima na KiM, najvažnije je da građani na KiM budu bezbedni, jako je važno da se počinilac terorističkog akta, pronađe u što kraćem roku.

Bane

pre 6 godina

Centar kulture? Vi se salite? Ja sam se rodio i ziveo 3 km od Banjske i nikad nisam bio u manastiru (sram me bilo) a bio bih da se tamo bilo sta desavalo. A Banjska nesrecna je bila zadnja rupa. Mozda sad nije tako i raduje me ako nije, ali centar kulture ja ipak malo previse.

DALIBORKA - 76

pre 6 godina

Nasim ljudima koji zive na prostorima KiM itekako je neophodna podrska u ovom teskom trenutku ova poseta znaci da je citava Srbija sa njima, da podrzava njihovu borbu i ostanak i opstanak i niko nije srecniji od Srba na KiM da vidi predstavnike svoje drzave Srbije, upravo je to smisao posete Aleksandra Vucic da bude sa nasim narodom da im ulije sigurnost.

Pera

pre 6 godina

Hajde da razumem da je bio na drugom kraju sveta za vreme sahrane ovog nesrecnog coveka..ali ne..nesrecni covek je sahranjen na groblju koje je par kilometara vazdusnom linijom od mesta gde ovaj 'radi'..ovaj ne ode na sahranu ali zato potegne na Kosovo da kao stavi venac gde je nesrecni covem nastradao. Da li normalan narod ove zemlje vidi sta se ovde radi???? Ljudi moji, kakvo je ovo cerekanje u nasa lica? Sta je bre ovooooo?

Ana

pre 6 godina

Veoma znacajna poseta predsednika Vucica KiM. Ovom posetom smirice se uzburkane strasti koje su nastale ubistvom Olivera Ivanovica i Srbi ce se osecati malo bezbednije. Takodje do Vucica ce doci prave informacije kakav je zivot Srba na KiM i zahvaljujuci tome Srbija ce moci u pregovorima koji predstoje da zastupa njihove interese i trazi poboljsanje zivota za Srbe gde god je to moguce.

VladimirPutin

pre 6 godina

Gde je bio do sada?Nego i ubistvo coveka kojeg su do jucer zestoko pljuvali sad koriste u politicke svrhe i samoreklamiranje i od kada se monolog zove razgovor?

zoran

pre 6 godina

Vodjina udarna pesnica TV Pink je vec na zadatku.Pocelo je ukljucenje iz Kosovske Mitrovice.Okicene ulice,vise srpske zastave,gosti u studiju,...Necu vise da opisujem ovaj cirkus,samo cu da kazem da je sve ovo strasno,tuzno i bedno od naseg vodje i njegovih poltrona i beskicmenjaka!

korov

pre 6 godina

Čovek se poštuje dok je živ a posle smrti mu je ionako svejedno. Pokojni Ivanović upravo nije imao poštovanja za vreme života i to upravo od onih koji sada žele biti u prvim redovima povorke žalosti. Polaganje venca je predizborni marketing a ne stvarna želja za iskazivanjem poštovanja. Da nije žalosno bilo bi smešno

zoran

pre 6 godina

Vodjina udarna pesnica TV Pink je vec na zadatku.Pocelo je ukljucenje iz Kosovske Mitrovice.Okicene ulice,vise srpske zastave,gosti u studiju,...Necu vise da opisujem ovaj cirkus,samo cu da kazem da je sve ovo strasno,tuzno i bedno od naseg vodje i njegovih poltrona i beskicmenjaka!

Pera

pre 6 godina

Hajde da razumem da je bio na drugom kraju sveta za vreme sahrane ovog nesrecnog coveka..ali ne..nesrecni covek je sahranjen na groblju koje je par kilometara vazdusnom linijom od mesta gde ovaj 'radi'..ovaj ne ode na sahranu ali zato potegne na Kosovo da kao stavi venac gde je nesrecni covem nastradao. Da li normalan narod ove zemlje vidi sta se ovde radi???? Ljudi moji, kakvo je ovo cerekanje u nasa lica? Sta je bre ovooooo?

korov

pre 6 godina

Čovek se poštuje dok je živ a posle smrti mu je ionako svejedno. Pokojni Ivanović upravo nije imao poštovanja za vreme života i to upravo od onih koji sada žele biti u prvim redovima povorke žalosti. Polaganje venca je predizborni marketing a ne stvarna želja za iskazivanjem poštovanja. Da nije žalosno bilo bi smešno

VladimirPutin

pre 6 godina

Gde je bio do sada?Nego i ubistvo coveka kojeg su do jucer zestoko pljuvali sad koriste u politicke svrhe i samoreklamiranje i od kada se monolog zove razgovor?

Argo

pre 6 godina

Dok je Ivanovic bio u pritboru sns je cutao a jedini koji je pisao euleksu je bio Jankovic:
Janković: Ivanović kažnjen pre osude
Beograd -- Zaštitnik građana Saša Janković je u pismu šefu misije Euleksa Gabrielu Meučiju izrazio zabrinutost zbog produženja pritvora lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=11&nav_category=640&nav_id=1026131

Kad je izasao ceo sns je Ivanovica zigosao kao izdajnika pa je i sam Ivanovic na tviteru napisao o Djuricu:
E moj @markodjuric ,nadao sam se da nikada nećeš biti u gomili bezličnih pljuvača. Za velike domete nije dovoljna ambicija,treba i ljudskost

A danas svi liju krokodilske suze.

Profesor

pre 6 godina

tzv. Srpska lista je prepreka stabilnosti i normalizacije odnosa Srba i Albanaca. Oliver je bio svetlo u tom mracnom tunelu. Ubili su ga da bi i dalje pljackali i krali. Ovakvo stanje na Kosovu NjIMA i odgovara. Slikajte se danas, slikajte.

VladimirPutin

pre 6 godina

Najveci neprijatelji srba su botovi ispranih mozgova koji davaju ode Vucicu a do jucer su zajedno sa njim i pinkom zestoko pljuvali Ivanovica,,,ni gram stida

Petar S.

pre 6 godina

Ko moze da zastiti Srbe?

CILJ Albanaca, njihovih inostranih sponzora je novi KONACNI EKZODUS Srba saKiM

To je razlog ubistva Olivera
Od teroristickog ubistva O. Ivanovica svedoci smo KAMPANJE SPINOVANJA. iz nase juzne pokrajne, a iskoriscen je samo jedan intervju u kome O.I. upozorava na vrsljanje srpskih kriminalnih strukura na Severu kosova

Prvo te srpske kriminalne strukture TESNO saradjuju sa Albanskim kriminalnim strukturama, a to niko ne spominje

Isto niko ne spominje da su se te strukture ojacale nakon demontiranja naj veceg dela institucija drzave Srbije u K.Mitrovici.
A upravo oni naj glasniji koji su bili za povlacenje Istitucija SRB, naj vise prozivaju Srbiju da je odgovorna za ubistvo

Drugo, zasto se svi ponasaju kao da NATO i EUlex, nemaju pravo pristupa Severu Kosova i Kov. Mitrovicu

Imate NATO sa neogranicenom ovascenjima NA CELOM KOSMETU,
BAZU Bondstil,
EULEX, sa svojim Pravno bezbednosnim osobljem i jurisdikcijom NA CELOM KOSMETU,

PA-STA-IM-JOS-TREBA!
da zastite narod (prema R-UN1244)

Zasto NATO/EU ne stite Srbe?
ISPRED NOSA su im ubijeni Srbi

20 GODINA vladate tamo!
20 GODINA Srbija nije tamo (vec ostatak institucija povucen pre 4 godine)

I kad se nesto desi opet Srbija kriva
Medjunarodna Zajednica prikriva svoju nesposobnost agitacijom da je Srbija posle 20 godina od povlacenja i dalje kriva za stanje na Kosmetu

DO ZSO, VRATITI srpske institucije na Sever Kosova
ETO ko moze I TREBA da zastiti Srbe na Kosmetu

milos

pre 6 godina

Odvratan covek, odvratan narod. Mentalitet sluge i kad mu ubijaju iskrene i nemocne! Vucic je dobio sto je zeleo i u prethodnim mesecima preko svojih perjanica dirigovao je progon Olivera Ivanovica koji je na kraju mucki ubijen! Cilj da se ucutka, ispunjen! Svi vi koji zbog posla u drzavnoj sluzbi tapsete Vucicu ste saucesnici!

Sale BG

pre 6 godina

Meni je pored AV hit ovaj Gašić koji kao direktor BIA pravio grimasu dok je sneg padao na njega. Izgleda da se i smrzao u onom sakou, jer ko sme da bude toplije obučen od AV.

Mile

pre 6 godina

... "nakon čega će se na Tehničkom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici sastati sa srpskim zvaničnicima na Kosovu"...
- naprednjačka verzija sastanka vodećih "intelektualaca" koji vode NAŠU državu. Pretpostavljam da će Neša da predsedava skupom, kao najstručniji.

petar

pre 6 godina

U stvari si ti samo jedna kukavica koja se plasi kriminalaca i navijaca, okruzio si se poltronima i bavis se najjeftinijom propagandom koju prost narod guta. Nicega drzavnickog u tebi nema i ti to znas, to je najveci tvoj problem, znas da ni po cemu neces biti upamcen.

Oliver Ivanovic je bio hrabar i castan covek, sam protiv svih vas za zajednicki cilj a ne licnu korist. Zato ste ga i razapinjali za zivota. Djindjic je bio hrabar covek, hteo je da isusi balkansku mocvaru u kojoj svi vi dobro zivite. Seti se sta ste njemu radili. E pa nemas ni delic njihovih vrlina.

Ti i tvoji ste sklopili pakt sa kriminalcima, niko nikoga tu ne dira, jasno kao dan. Vrhunac postovanja joji ces dobiti je da ti Djuric klice aco srbine... a i to ti je mnogo

phil

pre 6 godina

E,braco Srbi,vi koji docekujete AV,a zivite na KiM,svaka vam cast!Pa taj vas je odavno pomnozio sa nulom i napravio koaliciju sa Haradinajem. 
Ajo je vama dobar,meni je jos bolji.... 
Ako gresim i ako je poveo sendvicare iz Srbije,zaboravite....
(Boki, 20. januar 2018 12:29)@ ne idu ljudi svojom voljom, nego moraju silom prilike, nije tajna da su svi zaposleni u drzavnim sluzbama obavezni da idu i da postoje cak i spiskovi

transfer blama

pre 6 godina

Letimicni pregled danasnjih novina u Srbiji: Ceca-Arkan, Marjanovici, dugovi u svajcarcima, Matora, Luna, Sloba, Darko smrce belo i razvodi se od Ane, AV na Kosovu, AV na Kosovu sa sinom, AV na Kosovu a zvona zvone...Nijedna novina da napise da je danas dan sv. Jovana Krstitelja i da cestita slavu onima koji slave. Pa, braco, srecna vam slava i praznik koji slavi Hristovog krstitelja, sveca najvece moralne cistote! Sad "Srbende," "patriJote" i "veliki pravoslavci" mogu da nastave: Ceca, Peca, AV na Kosovu, AV na Kosovu sa sinom, a zvona zvone na sav glas...

Bane

pre 6 godina

Centar kulture? Vi se salite? Ja sam se rodio i ziveo 3 km od Banjske i nikad nisam bio u manastiru (sram me bilo) a bio bih da se tamo bilo sta desavalo. A Banjska nesrecna je bila zadnja rupa. Mozda sad nije tako i raduje me ako nije, ali centar kulture ja ipak malo previse.

mikica

pre 6 godina

"Treca poruka je da vlast Srbije mora da se obracuna sa kriminalcima u sopstvenim redovima". A sta je tu poruka tim ljudima? Da hoce, ili da mora? Indirektno priznanje da ste krivi za Olivera, a ovaj buljavi mali iza tebe, onaj sto se busa u grudi srpske nikad vise na Kosovo da nije otisao. Targetirali ste coveka, nazivali izdajicom Srbije, a sada placete za njim. Licemeri.

Starac Foco

pre 6 godina

Za skidanje Slobe sa vlasti trebalo je vise od 5 godina, za ovog ce trebati barem 50. Laze i lozi ove botine, pa rastura... i svakim danom ih omadjija sve vise i vise. Kakav Hitler, Gebels, Staljin, Putin, Erdogan i ostali... ovaj nas je pobednik univerzuma. SNS masinerija je najvece zlo 21og veka. Tesko nama...

Brzejacebahatije

pre 6 godina

Citam u danas-u da su drzavni sluzbenici dobili juce slobodan dan da bi danas imali radnu subotu, da bi mogli sacekati voljenog preCednika?!?! Ne dr. neso, on ne ide da bi se slikao, ide da gnjavi napaceni narod

Goran

pre 6 godina

Poseta predsednika će mnogo značiti našim građanima na KiM, najvažnije je da građani na KiM budu bezbedni, jako je važno da se počinilac terorističkog akta, pronađe u što kraćem roku.

DALIBORKA - 76

pre 6 godina

Nasim ljudima koji zive na prostorima KiM itekako je neophodna podrska u ovom teskom trenutku ova poseta znaci da je citava Srbija sa njima, da podrzava njihovu borbu i ostanak i opstanak i niko nije srecniji od Srba na KiM da vidi predstavnike svoje drzave Srbije, upravo je to smisao posete Aleksandra Vucic da bude sa nasim narodom da im ulije sigurnost.

Vidak

pre 6 godina

Neka odgovori samo jedno, zašto njemu i njegovoj partiji nije odgovarao jedan takav plemenit i pošten čovek kao što je bio Oliver Ivanović.
(peca, 20. januar 2018 11:27)

Gospodine Pero,
ako obratite pozornije, videcete da u Vasem pitanju lezi i odgovor-plemenit i posten covek kao sto je Oliver Ivanovic, akcenat na plemenit i posten.

Kol

pre 6 godina

Evo ga dosao je na Kosovski boj 629 godina kasnije, sramotan potez da koristi ubistvo politickog protivnika koga je satanizovao uz pomoc svojih medija, obraz i sramota su izgubljeni pojmovi za velikog vodju!

Marko

pre 6 godina

Ajde botanicari oladite malo. Kasno se setio, zivot jednog velikog coveka je izgubljen. On je bio hrabar, on je ostao uz svoj narod, delio sa njima svakodnevne poteskoce a Vucic mu je prvi okrenuo ledja.

milos

pre 6 godina

I jos nesto. Koliko god da smo losi i gresni ovakvu "crkvu" ipak nismo zasluzili! Irinej, Kacavenda, Amfilohije,Pahomije, pa do mog popa sa djakonom koji mi za slavu osvesta kucu za sitnicu 3000din (15minuta. Nije do para nego do principa!

Ana

pre 6 godina

Veoma znacajna poseta predsednika Vucica KiM. Ovom posetom smirice se uzburkane strasti koje su nastale ubistvom Olivera Ivanovica i Srbi ce se osecati malo bezbednije. Takodje do Vucica ce doci prave informacije kakav je zivot Srba na KiM i zahvaljujuci tome Srbija ce moci u pregovorima koji predstoje da zastupa njihove interese i trazi poboljsanje zivota za Srbe gde god je to moguce.

Boki

pre 6 godina

E,braco Srbi,vi koji docekujete AV,a zivite na KiM,svaka vam cast!Pa taj vas je odavno pomnozio sa nulom i napravio koaliciju sa Haradinajem.
Ajo je vama dobar,meni je jos bolji....
Ako gresim i ako je poveo sendvicare iz Srbije,zaboravite....

Maja

pre 6 godina

Moramo biti jedinstveni i slozni, nasi ljudi moraju znati da nisu sami. Razgovor sa predsednikom ce ih ohrabriti i sve nas ujediniti da nastavimo da se borimo.

Ivan

pre 6 godina

BRAVO SRPSKI PREDSEDNIČE!Hvala Bogu što te imamo,pokazujes srcem i dusom kako se bori za svoj narod i teritorijuProf.dr Miroslav Bjegovic
(Miroslav, 20. januar 2018 13:32)
Iskreno se nadam da Vi ne ucite nikoga nicemu.

kobajagi

pre 6 godina

Srbi? Jeli Vi zaista vjerujete da je svijet izvan Srbije glup i ne prepoznaje krokodilske suze i svu dvoličnu politiku samoproglašenog cara i kralja Srbije Ace Vučića?

Jelena

pre 6 godina

Mir i bezbednost su najvažniji za naš narod na KiM-u, ovom posetom Vučić će uliti našem narodu hrabrost da ostanu na vekovnim ognjištima.

Vladimir

pre 6 godina

Razgovori sa Srbima na Kosovu su potrebni. Dobro je da predsednik Srbije razgovara sa svojim narodom. Treba Srbima na Kosovu dati podršku da istraju u svojim zahevima da im se obezbedi normalan život.

Слобо

pre 6 godina

Колико само ботова по оваком времену стигло аутобусима по своје сендвиче ?!?! А ми у топлим домовима паметујемо шта и како треба чинити?!?

phil

pre 6 godina

srbi na kosovu koji rade u drzavnim institucijama su obavezni da prisustvuju i da docekaju vucica, oni koji slave mogu da se provuku i da ne odu. pravljeni spiskovu, organizovani autobusi... sramota sta se radi i kako se manipulise ljudima, koji hoce nece moraju da idu

DEJAN

pre 6 godina

Aleksandar Vucic pre svega zeli da bude sa svojim narodom, u veoma teskim momentima tuge zbog gubitka velikog coveka srbina Olivera Ivanovica, koji se takodje do zadnjeg dana svog zivota borio da medju srbima i albancima bude mir.Koliko narodu na KiM znaci poseta Vucica nam govri sto je po losem vremenu ga docekao veliki broj gradjana.

sanja

pre 6 godina

Vucic je Predsednik! I ne znam kakvim to ljudima pada na pamet da ga krivi za ono sto je snaslo Ivanovica.Bruka za nas narod, za Srbe...Zaista bruka i da se to pomisli, a kamoli kaze i polemise.sanja

Pera

pre 6 godina

Nisam znao da se na kisobran skupljaju glasovi , sledeci put svi u atlet majicama i boxericama da drzite konferenciju e tada mozda zaradite i moj glas

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Боже шта смо ти скривали. Да смо се камењем на цркву бацали не би нас овако понижавао и кажњавао.

Кристина

pre 6 godina

Најбоље је да све што Вучић уради ви критикујте. Размислите мало колико је ова посета значајна за Србе на КиМ и колико им значи ова подршка у овако тешким тренутцима. Је ли требао да их остави саме? Стварно вас не разумем.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Dotakao je dno. Istinski lider se nije ni ohladio u grobu a on je brze bolje potrcao da se slika sa narodom kojeg je davno pustio niz vodu. Seti ih se pred izbore preko svojih predstavnika u crnim dzipovima bez tablica.

Djuro

pre 6 godina

Sram te bilo Srbijo zasto ga jos uvek drzis na vlasti, sram te bilo narode koji glasas za poremecenog ego manijaka, sram vas bilo novinari svi vi kojima vam nozni prsti samo vire iz njegog usranog dupeta...

Vanja

pre 6 godina

Hrabar i odgovoran potez predsednika Srbije...On zna da je ovim ljudima potrebna podrška i zato je tamo, uvek uz svoj narod za razliku od onih koji hejtuju iz toplih soba...

Crveno-crni užas

pre 6 godina

Svi koji nisu izašli na ulice zbog ubistva Olivera Ivanovića, svi koji ćutke posmatraju sav ovaj cinizam, svo ovo beščašće , ovu operu i pretvaranje, svi su saučesnici u ubistvu Ivanovića. Svi mi. Jedan pošten , hrabar čovek je streljan. Po drugi put za 15 godina. I ovo će im proći , opet. Mene je sramota.

Hristina

pre 6 godina

Jadno je i bedno što se u ovim teškim trenucima napada covek koji je sa puno spremnosti i razumevanja posetio svoje sunarodnike i pružio im bezgraničnu podršku. Osudili bi ga i da nije posetio KiM, osudili bi ga svakako. Stidite se svojih reči.

bot

pre 6 godina

Velika je stvar za ljude na Kosovu sto ih je Vucic posetio i to u ovako teskom trenutku. Ne razumem pojedine kriticare koji upucuju kritike Vucicu a i ljudima koji su na strani Vucica. vako ima pravo na svoje opredeljenje. Ja kao neopredeljeni gradjanin za stvari koje procenim da su dobre,pohvalim Vucica,za neke ga samo tako iskritikujem to isto radim i sa opozicionim liderima ali usput nikada ne vredjam ljude koji ovde iznose svoje misljenje.Cemu uvrede od strane takvih ljudi?

Nenad

pre 6 godina

Destabilizacija KIM neže biti realizovana. Kome tako nešto odgovara, pod sumnjom je. Važno je ukazati na to da Srbija na čelu sa predsednikom to neće dozvoliti.

Neša

pre 6 godina

To može da se tumači kao pohvala za Vučićevu politiku na Kosovu, znaci da sve radi vanredno dobro, ali može i da se tumači kao pritisak na Vučića da ne sme da izda Srbe na Kosovu. Vreme će da pokaže.

Bucko razmisljamH65B3D

pre 6 godina

Lepo !
Sta drugo covek da kaze osim lepo ?
Lepo je videti da mu se bar negde gradjani jos "obraduju kad ga vide" !
To ce Vucicu "mnogo znaciti" !

Simke

pre 6 godina

Ja bih stvarno voleo da mi neko od ovih sto podrzavaju izlet AV na Kosovo uz zvonjavu zvona ARGUMENTOVANO objasni na koji nacin to koristi narodu tamo. Sta ce to narod dole dobiti kada se kamere ugase a svita ode? Albanci ce ih bolje gledati? Nesto ne verujem u to. Mozda je ovim nesrecnicima koji su se po ko zna koji put mrzli i kisnuli po direktivi (ne mislim na Gasica, nego na beslovesnu masu koja se vajda da je "morala") bilo mnogo bolje da su su im se, kada su krenuli da ih trpaju u buseve, ti isti busevi koordinirano pokvarili (secer u rezervoar garant pali, znam to dobro iz vremena Slobinih sramnih protiv-demonistracija '97) ili da su kolektivno odglumili napad misterioznog virusa (kako to lepo znaju da rade njihove komsije Albanci) i popadali svi listom nicice pred AV. Vodja i svita bi nestali u par minuta, a oni bi isli kuci da se greju, jer mir i stabilnost tamo, realno, ionako ne zavise ni od njih, niti od svite koja se slikala. A sto se posla tice, ni tu mi nije jasno sta cuvaju, jer to sto oni dole rade, bas po njihovim sopstvenim recima, ne moze da se zove niti obezbedjenjem gole egzistencije, a kamoli poslom.

Zaki boj

pre 6 godina

Pišemo komentare, ali SNS užasi se nastavlaju...hitno pritisak da Marko Nicović osnuje policiju Srbije, reformiše šta se da reformisati, obuči kadar - sve one hrabre profesionalce policajce kojih svakako ima i...krene da hapsi od vrha do dna...SVE. Sudstvo takođe...ma sve institucije. Odgovornost je sa ovom vlašću nestala...

Бата Стојковић

pre 6 godina

Манастирска звона за човека који је отворено признао да га религија, а посебно православље, не интересује баш много!??? И у СПЦ је изгледа напреДНО.

Demabog

pre 6 godina

Dal ovaj lik sto upravlja botovima konta da smo ga provalili? Standradno prvo srpsko ime u vecini slucajeva zensko, standardizovani komentari ne duzi od 6 reci, pa bre baki moras malo da poradis na taktici ako oces da zaradis prsutu u sendvicu.

s.nikolić, austrija

pre 6 godina

E pa @Pero nije samo jedan intervju u pitanju !
Ili vi verujete samo pinku preko koga su mu slete poruke i lepljenje etikete , one sa kružićiima!

Pogledajte intervju gospodina Trajkovića na N1 nakon sahrane Ivanovića !

E onda se javite ponovo da diskutujemo !

adje

pre 6 godina

Auuuu sramota,uvij pa vladaj...e ovakva politika je losa,zato ste izgubili kosovo,ako srpski politicari smatraju kosovo srbijom treba da razgovaraju i s albancima z ne samo s srbima,sta ocekujete,ovo je provokacija s patrijahom i s zvonima...ivanovica su ubili srpski mafijasi i politicari a srbija hoce da se ukljuci u istragu e pa nemoze da zataskaju ubistvo.. nije iskljuceno da su djhric i kostic umesani u ovo ubistvo,jer sve treba uzeti u obzir izjava ivanovica da se srbi vise plase srba nego albanaca,da je bio kandidat za gradonacelnika k.mitrovice i da je saradjivao sa albancima i srbima za pomirenje...ovo sto radi vucic nije dobro...ovako se ne cuva i ne brani kosovo samk s srbima razgovarati a ko sisa druge,srbija hoce i pokusava da izvrsi etnicko ciscenje i da cela mitrovica bude srpska...ebem ti ovakvog predsednika i sve ministre koji ovako kukavicki i lazovski rade...i meni je kao bosnjaku tesko sto ne dodje vucko da razgovara samnom,naravno da nece jer nisam srbin...

Darko

pre 6 godina

Od danas vise nisam pravoslavac, ubili ste u meni i ono zadnje. Odo u Jehove, Hare Krisnu, ma bilo sto dalje od ove inkvizicione kleristicke sektetine.

lik

pre 6 godina

Jel tu sem novinara,delegacije i crkvenjaka ima ineko iz naroda ko je dosao da vidi velikog vodju?
Gde je narod sa kosova,koji docekuje predsednika drzave?

marija

pre 6 godina

Kasno Marko na Kosovo stiže.

PS. Radi se o aluziji na Kosovo polje gdje je srpska kraljevina doživela poraz protiv Osmanlija jer je navodno srpski kraljević Marko zakasnio na kosovsku bitku.
(Istorijska je istina da kraljević Marko uopštee nije zakasnio na Kosovo polje, nego se žestoko borio, ali ne na srpskoj nego na osmanlijskoj strani kao vazal turskoga sultana.)

Istoricarka umetnosti

pre 6 godina

Volela bih da mi neko objasni na koji to način Vučić zapravo ugrožava svoju egzistenciju? Vrlo je očigledno da oni koji su pucali na Ivanovića njega i SNS pristalice sigurno neće povrediti - nijednoj od ove dve struje on nije odgovarao živ, ako se već nisu stopile u jednu.
Jasno je kao dan da je ovo još jedan preludijum u nov politički zamah. #nekrofilija

ibar

pre 6 godina

Vucic se sada nalazi na Kosovu i to juzno od Ibra u prepodnevnim satima,obratio se velikom broju gradjana i zamolio ih tri stvari, prva je da moraju da opstanu i ostanu na Kosovu, druga da je došao da razgovaraju o tome ko može da im garantuje bezbednost i treća da vlast Srbije mora da se obračuna sa kriminalom i korupcijom u sopstvenim redovima.

zoran

pre 6 godina

Vodjina udarna pesnica TV Pink je vec na zadatku.Pocelo je ukljucenje iz Kosovske Mitrovice.Okicene ulice,vise srpske zastave,gosti u studiju,...Necu vise da opisujem ovaj cirkus,samo cu da kazem da je sve ovo strasno,tuzno i bedno od naseg vodje i njegovih poltrona i beskicmenjaka!

korov

pre 6 godina

Čovek se poštuje dok je živ a posle smrti mu je ionako svejedno. Pokojni Ivanović upravo nije imao poštovanja za vreme života i to upravo od onih koji sada žele biti u prvim redovima povorke žalosti. Polaganje venca je predizborni marketing a ne stvarna želja za iskazivanjem poštovanja. Da nije žalosno bilo bi smešno

Marko

pre 6 godina

Ajde botanicari oladite malo. Kasno se setio, zivot jednog velikog coveka je izgubljen. On je bio hrabar, on je ostao uz svoj narod, delio sa njima svakodnevne poteskoce a Vucic mu je prvi okrenuo ledja.

Слобо

pre 6 godina

Колико само ботова по оваком времену стигло аутобусима по своје сендвиче ?!?! А ми у топлим домовима паметујемо шта и како треба чинити?!?

Ivan

pre 6 godina

BRAVO SRPSKI PREDSEDNIČE!Hvala Bogu što te imamo,pokazujes srcem i dusom kako se bori za svoj narod i teritorijuProf.dr Miroslav Bjegovic
(Miroslav, 20. januar 2018 13:32)
Iskreno se nadam da Vi ne ucite nikoga nicemu.

DALIBORKA - 76

pre 6 godina

Nasim ljudima koji zive na prostorima KiM itekako je neophodna podrska u ovom teskom trenutku ova poseta znaci da je citava Srbija sa njima, da podrzava njihovu borbu i ostanak i opstanak i niko nije srecniji od Srba na KiM da vidi predstavnike svoje drzave Srbije, upravo je to smisao posete Aleksandra Vucic da bude sa nasim narodom da im ulije sigurnost.

Ana

pre 6 godina

Veoma znacajna poseta predsednika Vucica KiM. Ovom posetom smirice se uzburkane strasti koje su nastale ubistvom Olivera Ivanovica i Srbi ce se osecati malo bezbednije. Takodje do Vucica ce doci prave informacije kakav je zivot Srba na KiM i zahvaljujuci tome Srbija ce moci u pregovorima koji predstoje da zastupa njihove interese i trazi poboljsanje zivota za Srbe gde god je to moguce.

Argo

pre 6 godina

Dok je Ivanovic bio u pritboru sns je cutao a jedini koji je pisao euleksu je bio Jankovic:
Janković: Ivanović kažnjen pre osude
Beograd -- Zaštitnik građana Saša Janković je u pismu šefu misije Euleksa Gabrielu Meučiju izrazio zabrinutost zbog produženja pritvora lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=08&dd=11&nav_category=640&nav_id=1026131

Kad je izasao ceo sns je Ivanovica zigosao kao izdajnika pa je i sam Ivanovic na tviteru napisao o Djuricu:
E moj @markodjuric ,nadao sam se da nikada nećeš biti u gomili bezličnih pljuvača. Za velike domete nije dovoljna ambicija,treba i ljudskost

A danas svi liju krokodilske suze.

Goran

pre 6 godina

Poseta predsednika će mnogo značiti našim građanima na KiM, najvažnije je da građani na KiM budu bezbedni, jako je važno da se počinilac terorističkog akta, pronađe u što kraćem roku.

Maja

pre 6 godina

Moramo biti jedinstveni i slozni, nasi ljudi moraju znati da nisu sami. Razgovor sa predsednikom ce ih ohrabriti i sve nas ujediniti da nastavimo da se borimo.

VladimirPutin

pre 6 godina

Najveci neprijatelji srba su botovi ispranih mozgova koji davaju ode Vucicu a do jucer su zajedno sa njim i pinkom zestoko pljuvali Ivanovica,,,ni gram stida

Simke

pre 6 godina

Ja bih stvarno voleo da mi neko od ovih sto podrzavaju izlet AV na Kosovo uz zvonjavu zvona ARGUMENTOVANO objasni na koji nacin to koristi narodu tamo. Sta ce to narod dole dobiti kada se kamere ugase a svita ode? Albanci ce ih bolje gledati? Nesto ne verujem u to. Mozda je ovim nesrecnicima koji su se po ko zna koji put mrzli i kisnuli po direktivi (ne mislim na Gasica, nego na beslovesnu masu koja se vajda da je "morala") bilo mnogo bolje da su su im se, kada su krenuli da ih trpaju u buseve, ti isti busevi koordinirano pokvarili (secer u rezervoar garant pali, znam to dobro iz vremena Slobinih sramnih protiv-demonistracija '97) ili da su kolektivno odglumili napad misterioznog virusa (kako to lepo znaju da rade njihove komsije Albanci) i popadali svi listom nicice pred AV. Vodja i svita bi nestali u par minuta, a oni bi isli kuci da se greju, jer mir i stabilnost tamo, realno, ionako ne zavise ni od njih, niti od svite koja se slikala. A sto se posla tice, ni tu mi nije jasno sta cuvaju, jer to sto oni dole rade, bas po njihovim sopstvenim recima, ne moze da se zove niti obezbedjenjem gole egzistencije, a kamoli poslom.

Pera

pre 6 godina

Nisam znao da se na kisobran skupljaju glasovi , sledeci put svi u atlet majicama i boxericama da drzite konferenciju e tada mozda zaradite i moj glas

Crveno-crni užas

pre 6 godina

Svi koji nisu izašli na ulice zbog ubistva Olivera Ivanovića, svi koji ćutke posmatraju sav ovaj cinizam, svo ovo beščašće , ovu operu i pretvaranje, svi su saučesnici u ubistvu Ivanovića. Svi mi. Jedan pošten , hrabar čovek je streljan. Po drugi put za 15 godina. I ovo će im proći , opet. Mene je sramota.

Sale BG

pre 6 godina

Meni je pored AV hit ovaj Gašić koji kao direktor BIA pravio grimasu dok je sneg padao na njega. Izgleda da se i smrzao u onom sakou, jer ko sme da bude toplije obučen od AV.

Pera

pre 6 godina

Hajde da razumem da je bio na drugom kraju sveta za vreme sahrane ovog nesrecnog coveka..ali ne..nesrecni covek je sahranjen na groblju koje je par kilometara vazdusnom linijom od mesta gde ovaj 'radi'..ovaj ne ode na sahranu ali zato potegne na Kosovo da kao stavi venac gde je nesrecni covem nastradao. Da li normalan narod ove zemlje vidi sta se ovde radi???? Ljudi moji, kakvo je ovo cerekanje u nasa lica? Sta je bre ovooooo?

VladimirPutin

pre 6 godina

Gde je bio do sada?Nego i ubistvo coveka kojeg su do jucer zestoko pljuvali sad koriste u politicke svrhe i samoreklamiranje i od kada se monolog zove razgovor?

Boki

pre 6 godina

E,braco Srbi,vi koji docekujete AV,a zivite na KiM,svaka vam cast!Pa taj vas je odavno pomnozio sa nulom i napravio koaliciju sa Haradinajem.
Ajo je vama dobar,meni je jos bolji....
Ako gresim i ako je poveo sendvicare iz Srbije,zaboravite....

Jelena

pre 6 godina

Mir i bezbednost su najvažniji za naš narod na KiM-u, ovom posetom Vučić će uliti našem narodu hrabrost da ostanu na vekovnim ognjištima.

milos

pre 6 godina

Odvratan covek, odvratan narod. Mentalitet sluge i kad mu ubijaju iskrene i nemocne! Vucic je dobio sto je zeleo i u prethodnim mesecima preko svojih perjanica dirigovao je progon Olivera Ivanovica koji je na kraju mucki ubijen! Cilj da se ucutka, ispunjen! Svi vi koji zbog posla u drzavnoj sluzbi tapsete Vucicu ste saucesnici!

Profesor

pre 6 godina

tzv. Srpska lista je prepreka stabilnosti i normalizacije odnosa Srba i Albanaca. Oliver je bio svetlo u tom mracnom tunelu. Ubili su ga da bi i dalje pljackali i krali. Ovakvo stanje na Kosovu NjIMA i odgovara. Slikajte se danas, slikajte.

Bane

pre 6 godina

Centar kulture? Vi se salite? Ja sam se rodio i ziveo 3 km od Banjske i nikad nisam bio u manastiru (sram me bilo) a bio bih da se tamo bilo sta desavalo. A Banjska nesrecna je bila zadnja rupa. Mozda sad nije tako i raduje me ako nije, ali centar kulture ja ipak malo previse.

Vladimir

pre 6 godina

Razgovori sa Srbima na Kosovu su potrebni. Dobro je da predsednik Srbije razgovara sa svojim narodom. Treba Srbima na Kosovu dati podršku da istraju u svojim zahevima da im se obezbedi normalan život.

Mile

pre 6 godina

... "nakon čega će se na Tehničkom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici sastati sa srpskim zvaničnicima na Kosovu"...
- naprednjačka verzija sastanka vodećih "intelektualaca" koji vode NAŠU državu. Pretpostavljam da će Neša da predsedava skupom, kao najstručniji.

Vidak

pre 6 godina

Neka odgovori samo jedno, zašto njemu i njegovoj partiji nije odgovarao jedan takav plemenit i pošten čovek kao što je bio Oliver Ivanović.
(peca, 20. januar 2018 11:27)

Gospodine Pero,
ako obratite pozornije, videcete da u Vasem pitanju lezi i odgovor-plemenit i posten covek kao sto je Oliver Ivanovic, akcenat na plemenit i posten.

Brzejacebahatije

pre 6 godina

Citam u danas-u da su drzavni sluzbenici dobili juce slobodan dan da bi danas imali radnu subotu, da bi mogli sacekati voljenog preCednika?!?! Ne dr. neso, on ne ide da bi se slikao, ide da gnjavi napaceni narod

milos

pre 6 godina

I jos nesto. Koliko god da smo losi i gresni ovakvu "crkvu" ipak nismo zasluzili! Irinej, Kacavenda, Amfilohije,Pahomije, pa do mog popa sa djakonom koji mi za slavu osvesta kucu za sitnicu 3000din (15minuta. Nije do para nego do principa!

Zaki boj

pre 6 godina

Pišemo komentare, ali SNS užasi se nastavlaju...hitno pritisak da Marko Nicović osnuje policiju Srbije, reformiše šta se da reformisati, obuči kadar - sve one hrabre profesionalce policajce kojih svakako ima i...krene da hapsi od vrha do dna...SVE. Sudstvo takođe...ma sve institucije. Odgovornost je sa ovom vlašću nestala...

mikica

pre 6 godina

"Treca poruka je da vlast Srbije mora da se obracuna sa kriminalcima u sopstvenim redovima". A sta je tu poruka tim ljudima? Da hoce, ili da mora? Indirektno priznanje da ste krivi za Olivera, a ovaj buljavi mali iza tebe, onaj sto se busa u grudi srpske nikad vise na Kosovo da nije otisao. Targetirali ste coveka, nazivali izdajicom Srbije, a sada placete za njim. Licemeri.

Bucko razmisljamH65B3D

pre 6 godina

Lepo !
Sta drugo covek da kaze osim lepo ?
Lepo je videti da mu se bar negde gradjani jos "obraduju kad ga vide" !
To ce Vucicu "mnogo znaciti" !

transfer blama

pre 6 godina

Letimicni pregled danasnjih novina u Srbiji: Ceca-Arkan, Marjanovici, dugovi u svajcarcima, Matora, Luna, Sloba, Darko smrce belo i razvodi se od Ane, AV na Kosovu, AV na Kosovu sa sinom, AV na Kosovu a zvona zvone...Nijedna novina da napise da je danas dan sv. Jovana Krstitelja i da cestita slavu onima koji slave. Pa, braco, srecna vam slava i praznik koji slavi Hristovog krstitelja, sveca najvece moralne cistote! Sad "Srbende," "patriJote" i "veliki pravoslavci" mogu da nastave: Ceca, Peca, AV na Kosovu, AV na Kosovu sa sinom, a zvona zvone na sav glas...

petar

pre 6 godina

U stvari si ti samo jedna kukavica koja se plasi kriminalaca i navijaca, okruzio si se poltronima i bavis se najjeftinijom propagandom koju prost narod guta. Nicega drzavnickog u tebi nema i ti to znas, to je najveci tvoj problem, znas da ni po cemu neces biti upamcen.

Oliver Ivanovic je bio hrabar i castan covek, sam protiv svih vas za zajednicki cilj a ne licnu korist. Zato ste ga i razapinjali za zivota. Djindjic je bio hrabar covek, hteo je da isusi balkansku mocvaru u kojoj svi vi dobro zivite. Seti se sta ste njemu radili. E pa nemas ni delic njihovih vrlina.

Ti i tvoji ste sklopili pakt sa kriminalcima, niko nikoga tu ne dira, jasno kao dan. Vrhunac postovanja joji ces dobiti je da ti Djuric klice aco srbine... a i to ti je mnogo

marija

pre 6 godina

Kasno Marko na Kosovo stiže.

PS. Radi se o aluziji na Kosovo polje gdje je srpska kraljevina doživela poraz protiv Osmanlija jer je navodno srpski kraljević Marko zakasnio na kosovsku bitku.
(Istorijska je istina da kraljević Marko uopštee nije zakasnio na Kosovo polje, nego se žestoko borio, ali ne na srpskoj nego na osmanlijskoj strani kao vazal turskoga sultana.)

Starac Foco

pre 6 godina

Za skidanje Slobe sa vlasti trebalo je vise od 5 godina, za ovog ce trebati barem 50. Laze i lozi ove botine, pa rastura... i svakim danom ih omadjija sve vise i vise. Kakav Hitler, Gebels, Staljin, Putin, Erdogan i ostali... ovaj nas je pobednik univerzuma. SNS masinerija je najvece zlo 21og veka. Tesko nama...

Kol

pre 6 godina

Evo ga dosao je na Kosovski boj 629 godina kasnije, sramotan potez da koristi ubistvo politickog protivnika koga je satanizovao uz pomoc svojih medija, obraz i sramota su izgubljeni pojmovi za velikog vodju!

phil

pre 6 godina

E,braco Srbi,vi koji docekujete AV,a zivite na KiM,svaka vam cast!Pa taj vas je odavno pomnozio sa nulom i napravio koaliciju sa Haradinajem. 
Ajo je vama dobar,meni je jos bolji.... 
Ako gresim i ako je poveo sendvicare iz Srbije,zaboravite....
(Boki, 20. januar 2018 12:29)@ ne idu ljudi svojom voljom, nego moraju silom prilike, nije tajna da su svi zaposleni u drzavnim sluzbama obavezni da idu i da postoje cak i spiskovi

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Dotakao je dno. Istinski lider se nije ni ohladio u grobu a on je brze bolje potrcao da se slika sa narodom kojeg je davno pustio niz vodu. Seti ih se pred izbore preko svojih predstavnika u crnim dzipovima bez tablica.

sanja

pre 6 godina

Vucic je Predsednik! I ne znam kakvim to ljudima pada na pamet da ga krivi za ono sto je snaslo Ivanovica.Bruka za nas narod, za Srbe...Zaista bruka i da se to pomisli, a kamoli kaze i polemise.sanja

Petar S.

pre 6 godina

Ko moze da zastiti Srbe?

CILJ Albanaca, njihovih inostranih sponzora je novi KONACNI EKZODUS Srba saKiM

To je razlog ubistva Olivera
Od teroristickog ubistva O. Ivanovica svedoci smo KAMPANJE SPINOVANJA. iz nase juzne pokrajne, a iskoriscen je samo jedan intervju u kome O.I. upozorava na vrsljanje srpskih kriminalnih strukura na Severu kosova

Prvo te srpske kriminalne strukture TESNO saradjuju sa Albanskim kriminalnim strukturama, a to niko ne spominje

Isto niko ne spominje da su se te strukture ojacale nakon demontiranja naj veceg dela institucija drzave Srbije u K.Mitrovici.
A upravo oni naj glasniji koji su bili za povlacenje Istitucija SRB, naj vise prozivaju Srbiju da je odgovorna za ubistvo

Drugo, zasto se svi ponasaju kao da NATO i EUlex, nemaju pravo pristupa Severu Kosova i Kov. Mitrovicu

Imate NATO sa neogranicenom ovascenjima NA CELOM KOSMETU,
BAZU Bondstil,
EULEX, sa svojim Pravno bezbednosnim osobljem i jurisdikcijom NA CELOM KOSMETU,

PA-STA-IM-JOS-TREBA!
da zastite narod (prema R-UN1244)

Zasto NATO/EU ne stite Srbe?
ISPRED NOSA su im ubijeni Srbi

20 GODINA vladate tamo!
20 GODINA Srbija nije tamo (vec ostatak institucija povucen pre 4 godine)

I kad se nesto desi opet Srbija kriva
Medjunarodna Zajednica prikriva svoju nesposobnost agitacijom da je Srbija posle 20 godina od povlacenja i dalje kriva za stanje na Kosmetu

DO ZSO, VRATITI srpske institucije na Sever Kosova
ETO ko moze I TREBA da zastiti Srbe na Kosmetu

s.nikolić, austrija

pre 6 godina

E pa @Pero nije samo jedan intervju u pitanju !
Ili vi verujete samo pinku preko koga su mu slete poruke i lepljenje etikete , one sa kružićiima!

Pogledajte intervju gospodina Trajkovića na N1 nakon sahrane Ivanovića !

E onda se javite ponovo da diskutujemo !

adje

pre 6 godina

Auuuu sramota,uvij pa vladaj...e ovakva politika je losa,zato ste izgubili kosovo,ako srpski politicari smatraju kosovo srbijom treba da razgovaraju i s albancima z ne samo s srbima,sta ocekujete,ovo je provokacija s patrijahom i s zvonima...ivanovica su ubili srpski mafijasi i politicari a srbija hoce da se ukljuci u istragu e pa nemoze da zataskaju ubistvo.. nije iskljuceno da su djhric i kostic umesani u ovo ubistvo,jer sve treba uzeti u obzir izjava ivanovica da se srbi vise plase srba nego albanaca,da je bio kandidat za gradonacelnika k.mitrovice i da je saradjivao sa albancima i srbima za pomirenje...ovo sto radi vucic nije dobro...ovako se ne cuva i ne brani kosovo samk s srbima razgovarati a ko sisa druge,srbija hoce i pokusava da izvrsi etnicko ciscenje i da cela mitrovica bude srpska...ebem ti ovakvog predsednika i sve ministre koji ovako kukavicki i lazovski rade...i meni je kao bosnjaku tesko sto ne dodje vucko da razgovara samnom,naravno da nece jer nisam srbin...

СЕНОВИЋ

pre 6 godina

Боже шта смо ти скривали. Да смо се камењем на цркву бацали не би нас овако понижавао и кажњавао.

kobajagi

pre 6 godina

Srbi? Jeli Vi zaista vjerujete da je svijet izvan Srbije glup i ne prepoznaje krokodilske suze i svu dvoličnu politiku samoproglašenog cara i kralja Srbije Ace Vučića?

phil

pre 6 godina

srbi na kosovu koji rade u drzavnim institucijama su obavezni da prisustvuju i da docekaju vucica, oni koji slave mogu da se provuku i da ne odu. pravljeni spiskovu, organizovani autobusi... sramota sta se radi i kako se manipulise ljudima, koji hoce nece moraju da idu

Бата Стојковић

pre 6 godina

Манастирска звона за човека који је отворено признао да га религија, а посебно православље, не интересује баш много!??? И у СПЦ је изгледа напреДНО.

Кристина

pre 6 godina

Најбоље је да све што Вучић уради ви критикујте. Размислите мало колико је ова посета значајна за Србе на КиМ и колико им значи ова подршка у овако тешким тренутцима. Је ли требао да их остави саме? Стварно вас не разумем.

ibar

pre 6 godina

Vucic se sada nalazi na Kosovu i to juzno od Ibra u prepodnevnim satima,obratio se velikom broju gradjana i zamolio ih tri stvari, prva je da moraju da opstanu i ostanu na Kosovu, druga da je došao da razgovaraju o tome ko može da im garantuje bezbednost i treća da vlast Srbije mora da se obračuna sa kriminalom i korupcijom u sopstvenim redovima.

Vanja

pre 6 godina

Hrabar i odgovoran potez predsednika Srbije...On zna da je ovim ljudima potrebna podrška i zato je tamo, uvek uz svoj narod za razliku od onih koji hejtuju iz toplih soba...

lik

pre 6 godina

Jel tu sem novinara,delegacije i crkvenjaka ima ineko iz naroda ko je dosao da vidi velikog vodju?
Gde je narod sa kosova,koji docekuje predsednika drzave?

Djuro

pre 6 godina

Sram te bilo Srbijo zasto ga jos uvek drzis na vlasti, sram te bilo narode koji glasas za poremecenog ego manijaka, sram vas bilo novinari svi vi kojima vam nozni prsti samo vire iz njegog usranog dupeta...

Demabog

pre 6 godina

Dal ovaj lik sto upravlja botovima konta da smo ga provalili? Standradno prvo srpsko ime u vecini slucajeva zensko, standardizovani komentari ne duzi od 6 reci, pa bre baki moras malo da poradis na taktici ako oces da zaradis prsutu u sendvicu.

Darko

pre 6 godina

Od danas vise nisam pravoslavac, ubili ste u meni i ono zadnje. Odo u Jehove, Hare Krisnu, ma bilo sto dalje od ove inkvizicione kleristicke sektetine.

Istoricarka umetnosti

pre 6 godina

Volela bih da mi neko objasni na koji to način Vučić zapravo ugrožava svoju egzistenciju? Vrlo je očigledno da oni koji su pucali na Ivanovića njega i SNS pristalice sigurno neće povrediti - nijednoj od ove dve struje on nije odgovarao živ, ako se već nisu stopile u jednu.
Jasno je kao dan da je ovo još jedan preludijum u nov politički zamah. #nekrofilija

Nenad

pre 6 godina

Destabilizacija KIM neže biti realizovana. Kome tako nešto odgovara, pod sumnjom je. Važno je ukazati na to da Srbija na čelu sa predsednikom to neće dozvoliti.

DEJAN

pre 6 godina

Aleksandar Vucic pre svega zeli da bude sa svojim narodom, u veoma teskim momentima tuge zbog gubitka velikog coveka srbina Olivera Ivanovica, koji se takodje do zadnjeg dana svog zivota borio da medju srbima i albancima bude mir.Koliko narodu na KiM znaci poseta Vucica nam govri sto je po losem vremenu ga docekao veliki broj gradjana.

bot

pre 6 godina

Velika je stvar za ljude na Kosovu sto ih je Vucic posetio i to u ovako teskom trenutku. Ne razumem pojedine kriticare koji upucuju kritike Vucicu a i ljudima koji su na strani Vucica. vako ima pravo na svoje opredeljenje. Ja kao neopredeljeni gradjanin za stvari koje procenim da su dobre,pohvalim Vucica,za neke ga samo tako iskritikujem to isto radim i sa opozicionim liderima ali usput nikada ne vredjam ljude koji ovde iznose svoje misljenje.Cemu uvrede od strane takvih ljudi?

Hristina

pre 6 godina

Jadno je i bedno što se u ovim teškim trenucima napada covek koji je sa puno spremnosti i razumevanja posetio svoje sunarodnike i pružio im bezgraničnu podršku. Osudili bi ga i da nije posetio KiM, osudili bi ga svakako. Stidite se svojih reči.

Neša

pre 6 godina

To može da se tumači kao pohvala za Vučićevu politiku na Kosovu, znaci da sve radi vanredno dobro, ali može i da se tumači kao pritisak na Vučića da ne sme da izda Srbe na Kosovu. Vreme će da pokaže.