Subota, 16.12.2017.

08:00

Mediji: Nerede na derbiju naručio vođa "Škaljaraca"

Iza nereda koji su nastali na utakmici Zvezda-Partizan na stadionu JNA, stoji kriminalni "Škaljarski klan", piše beogradska štampa.

Izvor: Blic

Mediji: Nerede na derbiju naruèio voða "Škaljaraca" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

178 Komentari

Sortiraj po:

Topalović

pre 6 godina

Ajde da poverujemo u ovu naučno fantastičnu priču gde će na kraju sigurno da bude da je DART VEJDER sve organizovao a ČAK NORIS odbranio, mene zanima kakvo je to obezbeđenje države i DB, kad im 6 Hrvata i dva Bugara umalo preuzmu celu državu (po toj neverovatnoj priči). Šta da je došlo 60 Hrvata i 20 Bugara?

Po ovome kako se prenose informacije verovatno se do Soluna nebi zaustavili. Sve bi osvojili. Ko će iz dB da odgovara za ovolike greške, gde im šaka uličnih rmpalija neprimećeno upadne u po' države i radi šta hoće. Pa bre imate li stida?

Samo nešto drugo je ovde istina. Hiljade Srba se iseljava u EU, sve doktori, naučnici - nema para za njih da im se nađe radno mesto, a uvozimo EU KRIMINALCE i to za platu od 10.000 evra po danu uz sav sopstveni ološ koji već posedujemo i po kojem smo na samom vrhu tabele u Evropi. Pa bre dokle više ovo da trpimo!?!?! Ustanak braćo!

guska koja je spasla Rim

pre 6 godina

Možda npr. u Italiji, u Srbiji ne.(Molder)

Slucajno sam imao prilike upoznati bivseg vodju navijaca Torina, koji je svojevremeno imao glavnu ulogu u jednom jaaaako velikom incidentu na stadionu, o kom su danima odzvanjali svi mediji i koji je zbog toga zavrsio u zatvoru, na par godina. Po izlasku iz zatvora bio je ruina od coveka - propalog zdravlja, upao u tesku depresiju, zapao u versku krizu, osecaj krivice prema mami... i na kraju pokusao da se vrati u tzv. "posten zivot" (ja sam ga tada upoznao). Na zalost, za njega tada vec nije bilo mnogo nade - zdrvalje mu je bilo toliko propalo, da nije jos dugo ziveo. (Riposa in pace, caro Massimo!) Medjutim, poenta price je: dok je bio aktivan na stadionu, ne znam smatra li se to kriminalcem, ili dovoljno ozbiljnim kriminalcem, ali, za zivot je zaradjivao naplacujuci dugove i kamate. I bio je prilicno ozbiljan u tom poslu. Medjutim... razlika itekako postoji: kakva god da je Italija, on sigurno nije imao iza sebe drzavu, niti bilo koju drzavnu sluzbu! Naprotiv, imao je drzavu nasuprot sebe, kako u profesionalnoj sferi, tako i u slobodnim aktivnostima. Istina, neke huliganske grupe imaju poljiticko zaledje - politicke stranke, uglavnom vanparlamentarne, krajnje desnice ili krajnje levice. I u tim slucajevima klubovi (i 99,9% njihovih pravih navijaca) su zapravo zrtve razradjene strategije infiltracije. Daleko od toga da u Italiji kriminal nije povezan s drzavom. Ali, ta je sprega rezervisana za mnogo jace igrace, ne za stadion.

OmaeWaMouShindeiru

pre 6 godina

(Molder, 16. decembar 2017 12:17)
Procitati ovaj komentar, a samo jos doadti da su panduri ti koji obezbedjuju splavove, zajedno sa svojim drugarima huliganima. I da je dobar deo juzne trbine sa znackom (znackatraz, agenti kako ih zovu). I mutavi je imao znacku db-a.

dare slovenac

pre 6 godina

pratim sa strane i sa ovih 6 hrvata smo se zasad dobro upoznali, odakle su, imena i prezimena, gde treniraju, šta rade, imena njihovih žena... oni če zapustiti srbiju. A šta je sa ovim našim janičarima, alkartrazima i šta ja znam koja imena se koriste za te lole, šta je sa njima, ko su,šta su, gde su imena, gde odgovornost?

losmi

pre 6 godina

Ne poznajem nikakvog Stefa u nasoj organizaciji!? Hahahaha, pa ovo je kao da citam Alan Forda. Samo sto novi broj izlazi svakog dana. Kad izlazi sledeci? Jedva cekam! Mako mila!

Mislim da sam realan

pre 6 godina

Mozete za sve u svom životu da opruzujete državu, biu, vučića ali mislim da je ovo sa navijačima otislo predaleko. zar mislite da bi nas vrhovni vođa priznao onomad da ne može da reši problem sprege fudbalskih klubova i huligana. dugo je to gajeno i verovatno se nakon likvidacije zemunskog klana i pre toga arkana taj posao sa drogom obavlja preko navijačkih grupa. Možda grešim ali pokušavam da budem realan. Nisam za vučića ali i ne mislim da bi svi problemi u mom životu bili rešeni da on nije na vlasti.

Gru

pre 6 godina

Hoce li se vise postici koncenzus koje pokusao rusenje velikog vodje i drzavnog poretka u zemlji Srbiji???
Da li su to navijaci Zvezde, 6 Hrvata( jedan ima tatoo ИЛИЈА) ili ovaj klan Skakljanaca?
Jos jednom bih zeleo da zahvalim svim navijacima Partizana sto su uspeli da odbrane zemlju od stranih placenika i domacih izdajnika!
A i mup-u Srbije na novom ekspres salteru za izdavanje licnih dokumenata koji se od srede nalazi na juznoj tribini JNA stadiona.

wroom1975

pre 6 godina

Kako nam se smeši Engleski scenario polako ali sigurno. Gurni ruku preko ograde 5 godina robije. A ovi prvi treba da budu za primer. Po 12 godina svakome bez prava na pomilovanje.

losmi

pre 6 godina

A Dajte imena te cetvorice?Hrvate Ste imenovali
(Dragan, 16. decembar 2017 10:16)
Pa zar nisi primetio na fotografijama da su sve face ostalih ucesnika ovog biznis simpozijuma blurovana osim delegacije iz hrvatske. Verovatno je to nekim protokolom definisano.

kraja

pre 6 godina

...samo vi ponizavajte gradjane srbije svojim izmisljotinama i nesposobnoscu...
...ovo ni moj majstor za plocice ne bi progutao, kamoli vulkanizer koji svaki dan lupa macolom po gumama...
..obavezno pored novosti i ostale zute stampe, pustite ta "saznanja" na tviter, fb i da se stampa na rolnama toalet papira...

Susjed

pre 6 godina

Susjedi, ne razumijete. Naši su isli navijati za svoj voljeni klub koji je osnivao i naš prvi predsjednik Franjo Tuđman. Pošto su bili razočarani igrom, podivljali su od jada.

ko je ovde lud

pre 6 godina

Srbija i Crna gora, jedan narod a dve drzave, a- ha. Srbin u Crnoj gori ne postoji a ako pokusa da postoji nedaju mu, rukovodece mesto nema sansi da dobije, Srbi su manjina. Ako neki policajac udje u C.G optuze ga z,a pokusaj atentata. U Srbiji svi Crnogorci mogu da besplatno studiraju, na rukovodecim su mestima i ubija njihova mafija koga hoce. Da li je ovo drzava? Sve proterati pa da vidimo ko ce poceti da zivi a ko ce propasti jer zivi od kriminala!

Okrenem se - Batistuta

pre 6 godina

I sta vozi Skaljarac?
Ferari...
Yugo!Ja mu licno dovezao iz Kragujevca.Skroman decko salje sve pare Hrvatima da izazovu nerede na Jenea.

Goran

pre 6 godina

@Talični Tom
Te fazone sa mrmotima i čokoladicama ostavi za klub književnika i krig dvojke. Niko u Srbiji niti zna šta je mrmot niti je to naša priča. Mani me tih USA izreka.

Monarhista

pre 6 godina

Prvo je bilo hrvati jer njih nisu mogli da sakriju,pa bugari,sad evo sljakaraca,da mi ipak sacekamo da se to "fino" drustvo kompletira pa da onda diskutujemo:-))

Vladan

pre 6 godina

E ko nama pravi probleme u Srbiji, škaljarski klan hahahaha. Panto mesto ni nepostoji na mapi... Ko god je došao u Srbiju postao je gazda, samo se građanima Srbije gleda poreklo i broje krvna zrnca.

lovac botova

pre 6 godina

navijaci su samo vojnici vlasti. bezumna masa. dakle, narko grupe su uvek bile u vlasti, štaviše rat se vodio zbog njih. nece drzava da hapsi svoje heroje...
bezite ljudi sa balkana, ti je rupa u svemiru

Vesna

pre 6 godina

Ma vi se zezate, da li znate uopšte đe su Škaljari i Kavač, ukupno imaju dvije hiljade duša a ispade da imaju 5 Ilijada kriminalaca!

Aleksej

pre 6 godina

A smejali ste se kad urednik Smećormera upozorava Vučića da ne ide u inostranstvo. Ode vođa na par dana, i sve zle sile se sjate i samo kometa ne pogodi ovu jadnu zemlju. Nego, kako ovaj put Vučićević ništa nije saznao unapred? A keramičar? I on spavao?
(pametnix, 16. decembar 2017 09:36hahahahagahaahahahaahahahaha

Chuck D

pre 6 godina

Televisa Presenta
U kojoj evropskoj državi dr.Neša organizuje špalir teško naoružanih policajaca u full opremi sa fantomkama iza sebe i drži konferenciju za štampu?
To ima samo u Meksiku i državama koje gravitiraju u centralnoj i južnoj Americi a gde vladaju narko klanovi.
I šta nam to govori-da smo Diznilend od države gde nam političari i mafija kroje kapu.

Back in Black

pre 6 godina

Citao sam neki tekst o tom Crnogorskom klanu i ono sto mi je zapalo za oko je deo gde pise da je vecina tog klana stacionirana u Beogradu zato sto su u CG na meti policije.Mislim sta reci,pametnom dosta.

adriano_galliani

pre 6 godina

Da li može neko da mi objasni koji je interes vođe "Škaljaraca" da izazove nerede na ulicama Beograda?

I kako bi se to izvelo sa 20 ljudi?
(Goran, 16. decembar 2017 08:33)

На београдским улиацма неред постоји већ месецима, поготово саобраћајни. Ваљда би ми требали да се попалимо на ову причу јер су ови Хрвати. Ууу, много ме занима.

Иако верујем да би у обрнутом случају на Максимиру или Пољуду било мртвих.

Pileća farma

pre 6 godina

Mediji: Nerede na derbiju naručio vođa "Škaljaraca"

А, да нису можда наредили ванземаљци, јер све долази у обзир, осим могућности да је све организовано и спроведено у режији УДБ-е, алиас БИА, као што је организовала и извела представу са оним фамозним дроном, и још којекаве полуаматерски одигране представе за већинско крезубо гласачко тело, које није у стању да својим птичијим пилећим интелектом логички размишља и закључи да је све то било УДБАШКО масло, а не некаквих виртуелних кланова, измишљених између осталог и зато, да би им се приписивала одговорност за сваки неред који се организује за било коју УДБАШКУ потребу.

Stefan

pre 6 godina

kakva zandarmerija, njima je namera na derbiju samo da tuku, konstantno njihovo psovanje navijaca, zatim gluma autoriteta...
Misle da su dohvatili Boga za znate vec sta i tako se ponasaju.

Филип

pre 6 godina

Ни један једини чланак о гласању за буџет, ни један, ејј људи буџет вам је небитан....

switch on your brain

pre 6 godina

Radi se o obracunu 2 kriminalne grupe, za prevlast, najverovatnije, na trzistu narkotika.
Iz Hrvatske uvezeni navijaci (citaj: kriminalci upetljani u trgovinu , najverovatnije, narkotika), ne bi li potpomogli jedan od tih nasih bratskih kriminnnalnih klanova.
Jasno je valjda, da na ovim prostorima, medjunacionalne mrznje medju kriminalcima i ratnim zlocincima, nikada nije bilo niti ce biti. To je sve jedna te ista ekipa, koja radi na istom poslu.
Ne citajte i ne slusajte nista od onoga sto vam plasiraju nasi mediji. Oni su takodje pod velikim uticajem tih kriminano zlocinackih struktura, i moze se slobodno reci da su ista ekipa i da rade na istom poslu.

Milan

pre 6 godina

Jedino sto ja vidim u celoj ovoj prici je da su se Bugarski defanzivci mnogo bolje pokazali od Hrvatskih napadaca i da njima treba ponuditi nove ugovore, a sto se tice Hrvatskih napadaca oni nisu zadovoljili i treba ih vratiti doma.

Molder

pre 6 godina

@Kako ko pa ja
Možda npr. u Italiji, u Srbiji ne. Ne znaš očigledno da su u Srbiji navijači ozbiljni kriminalci. Da li znaš da su pesničili vidjenije članove najgorih klanova sa ovih prostora? Tako je ubistvo Saleta zvanog Mutavi plaćeno nekoliko stotina hiljada evra, a po načinu ubistva vidi se da je mafijaški obračun. Oni su odavno prestali da budu lokalni huligani, koji piju, biju se, i tako to. Obezbedjuju pola Beogradskih splavova, a obezbedjenje je danas drugo ime za reketiranje i prodaju narkotika. Kada se na to doda saradnja sa menadžerima i procenti od prodaje igrača dobije se velika količina novca. Novac se posle ulaže u legalne poslove, tako da skoro svako od njih ima kafić, splav, diskoteku, butik, itd. Još nešto, novac daje moć, a moć i novac te povezuju sa visokim političarima.

Grr

pre 6 godina

UEFA treba da reaguje i da konačno zabrani učešće u Evropi srpskim klubovima jer će time biti prokrčen put ka njihovom gašenju.Večiti rivali imaju sve manje dodirnih tačaka sa sportom a sve više sa kriminalom.
(Dule, 16. decembar 2017

Posle Hejsela Liverpil je ugašen?!? Ttreba rešavati ptobleme, ali predlog gašenje je isto što su ovi huligani uradilo na derbiju, samo mirnim putem.

bljak

pre 6 godina

... a ja mislio da je to narucio onaj lik sa Zvezdare, koji je pre nekoliko godina proglasen za drzavnog neprijatelja br. 1
(a sad je osumnjicen za gradjevinski prekrsaj, BTW).

buka_u_modi

pre 6 godina

Dakle, jedan klad je pokušao drugom klanu da preuzme poslove sa drogom. Međutim, prvi klan je poražen i drugi klan nesmetano i dalje drži poslove sa drogom. A sve to opet neko kontroliše. Zbog toga su hteli da idu na ulice i tome koji sve kontroliše prenesu poruku na ulicama da su oni sada glavni igrači. Kakva država!? Pa i potpop je bolji od ovoga!

laki78

pre 6 godina

Mene kao obicnog stanovnika ove nazovi drzave iskljucivo zanima kad ce drzava da pohapsi sve narko dilere i uvede red.Uopste me ne zanima dal je Vuceliceva/Vuciceva grupa dilera prebila neku drugu grupu dilera.Jel treba sad da slavimo jer ce dosadasnja grupa dilera droge nastaviti svoj posao neometano?

BBRS

pre 6 godina

Kako list navodi, haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom.

Dobro je da nisu uspeli.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mica Jovic, 16. decembar 2017 09:47)

Оста иста роба, јел ?

pametnix

pre 6 godina

A Neša iz Beograda? Šta je on radio ovih dana? Uželeli se mali ekrani kadrova sa njim i nemim posmatračima tupog pogleda u pozadini, dok on saopštava kako kriminala u Srbiji više nema...

Dule

pre 6 godina

UEFA treba da reaguje i da konačno zabrani učešće u Evropi srpskim klubovima jer će time biti prokrčen put ka njihovom gašenju.Večiti rivali imaju sve manje dodirnih tačaka sa sportom a sve više sa kriminalom.

mario

pre 6 godina

Evo krenulo belosvetska zavera protiv Srbije, strane službe, domaći neprijatelji..vidim samo se piše o huluganima iz Hrvatske, a ovi domaći su valjda ok.

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Dobro, da se uozbiljimo...
Ne preuzima se tribina od strane kriminalaca bas tako - nego bi kriminalci lepo "priveli" na sastanak vodje i objasnili im sta je bolje za njih, koje su posledice i tako bi taj problem oni resili...ovo sto pisu novosti je notorna glupost - osim u americkim filmovima.

Misha

pre 6 godina

Svo zlo u Srbiju uvozi se iz Crne Gore od 1945. Đido i drugovi upali u Beograd da upravniče pre sedamdeset godina. Đidin unuk u unuci Đidinih drugova i danas bi da upravniče Beogradom pred ove naredne kao i pred svake buduće izbore. Viši u hijerarhiji obavljaju poslove po Ministrastvu spoljnih poslova, vode na primer Školu za diplomatiju a niži obavljaju prljave poslove pa prave nerede na SRPSKOJ SVETINJI - FUDBALSKOGM DERBIJU NJENA DVA NAJVEĆA KLUBA.

Čika Miša

pre 6 godina

Ono što bi intelektualni invalidi koji ovo smatraju Vučićevom predstavom trebali da znaju jeste da je padom Darka Šarića i nastala praznina na čelu narko kartela zapadnog Balkana. Darko Šarić je bio i ostao Srbin. Njegovim padom omogućeno je Milovoj državi da uništi srpsku opoziciju i kreira priču o državnom udaru u Crnoj Gori. Milo Đukanović i njegova služba su kreirali tzv "škaljarski" klan, kako bi popunili upražnjeno Šarićevo mesto. U tom preuzimanju imaju obilnu podršku POJEDINIH radnika USKOKA i bosanske SIP-e. Dodaću još i to da Darko Šarić nikada ne bi pao, da to nije zahtevala Američka DEA.

Srbija

pre 6 godina

Nikad bolji odnosi izmedju Srbije i Crne Gore : U Crnoj Gori ni jedan Srbin ne moze biti u karikama vlasti,U Crnoj Gori sve sto je Srpski to nije dobro,proteruju se svestenici ukida se srpski jezik,azbuka menjaju se ulice sa srpskim imenima,izrucuju Srbe Hrvatskoj da im sude,hapse srpske gradjane za izmisljeni drzavni udar...U Srbiji crnogorski gradjani sa dva drzavljansta u svim karikama vlasti rukovode,crnogrski studenti skoluju i stanuju na budzetu Srbije,crnogorski kriminalci diluju drogu i truju omladinu Srbije...Odnsi izmedju dve drzave nikad bolji,jos da im Srbija napravi auto put i uvoz iz Crne Gore bice jos bri i sigurniji.

Djokoblatobran

pre 6 godina

Kako sad, zar nije b92 javljao da su krive Delije?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dion, 16. decembar 2017 09:24)

Krive nisu, ali su sigurno neki ljudi na severu znali kad je trebalo da krene bakljada sto je bio signal za bandu sa druge strane da krene u akciju!

LOGOS

pre 6 godina

Eto,to je sto stalno pricam,opet izdaja Srbina za pare ! Srbinu daj samo pare i ne da nece izdati samo Srbe i drzavu,nego i rodjenu majku !

Vuk

pre 6 godina

Mene jedino zanima koliko njih sa juzne tribine je ucestvovalo u rusenju Savamale i kako to da visoko rangiran pripadnik Zandarmerije "vodi" juznu tribinu? Da li je to razlog zasto niko od ovih koji su ih tukli nije uhapsen iako je na jugu bilo vise nego dovoljno policije u civilu?

Srrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Lakse mi je sad kad vidim da ovi nisu uspeli da izvedu puc i preotmu poslove s drogom kao i cinjenica da poslovi s drogom ostaju kod ovih od pre, na koje smo, navikli.
Dobar je i ovaj spin, svakog dana druga prica a jedino nigde o odgovornosti policije. Prvo je bila prica o Hrvatima, sad Skaljarci...sutra ce to vec da bude opozicija, Soros, pa Djilas, a zasto da ne - i Dveri. Priprema se nesto mesecima a policija pojma nema. Pa ne da ovo nisu neke nepoznate grupe, nastale prekjuce...ovde se radi o prevejanim banditima i kriminalcima koji moraju da budu praceni non stop. Ako bar jedan policajac bude smenjen, pa makar i onaj sto je regulisao saobracaj u kruznom toku na autokomandi, smatracu da smo napredovali kao drustvo. Ali, nista od toga. A o glavesinama tek ni reci.

mare

pre 6 godina

 30 ljudi napadne 6000 ljudi, i piše se samo o 6 Hrvata...pametnom dovoljno. Jer je istina, voda duboka...(Alter, 16. decembar 2017 08:32)

zasto je dozvoljen komentar sa stihovima proustaskog pevaca tompsona, koji poziva na fasizam?

BeKo

pre 6 godina

Koliko vidim više učesnika više interesa.Očigledno je da je Škaljarcima plaćeno da izazovu nerede ali oni to koriste da usput osvoje i južnu tribinu (kažu da je promet na jugu bar 50% veći nego na severu).Posle južne tribine bi se neredi preneli na ulicu i pred zgradu vlade Srbije gde je trebalo izazvati intervenciju policije a onda bi se narodu obratio Janković koji poziva narod da se pridruži demonstrantima i u jurišu zaposeo i Vladu i skupštinu Beograda gde bi odmah Đilas bio postavljen za gradonačelnika.

Srećom Gašić nije ignorisao upozorenje koje je Vučelić ocenio kao laprdanje i predosetio šta se iza brda valja pa je zajedno sa Alkatrazom organizovao doček Škaljarskih plaćenika na tribini gde.je grupa razbijena i neutralisana.
Sada se samo čeka povratak Vučića sa Kube i ordenje za Alkatraz,naravno Gašiću samo pohvala jer mu je državna bezbednost u opisu posla.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

ma tramp ih je poslao, jug jos nije osvojio... jako mu je bitan kraj u kom su janjicari....tu su milioni od droge...kolumbija mala beba...

Jovan

pre 6 godina

"Kako list navodi, haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom."

Zašto je onda uhapšena samo strana koja je htela da preuzme poslove sa drogom? Ako su hteli da preuzme onda se već neko time bavi i nije priveden. Dokle god ne budu uhapšeni i oni koji nisu "zbačeni" sa tribine, ja na ovo gledam kao na zaštitu narko dilera sa južne tribine.

david

pre 6 godina

Kako je moguće uneti nož na tribinu? Da li će zbog toga odgovarati neki komandir policije ili šef obezbeđenja na stadionu?

Kako je moguće da policija nije intervenisala na južnoj tribini i prekinula masakr koji je trajao 10-20 minuta? Pripadnici Žandarmerije su sve vreme posmatrali haos sa atletske staze, ali i sa tribine, tridesetak metara udaljeni od žarišta nasilja ka zapadnoj tribini.

david

pre 6 godina

Kako je moguće uneti nož na tribinu? Da li će zbog toga odgovarati neki komandir policije ili šef obezbeđenja na stadionu?

Kako je moguće da policija nije intervenisala na južnoj tribini i prekinula masakr koji je trajao 10-20 minuta? Pripadnici Žandarmerije su sve vreme posmatrali haos sa atletske staze, ali i sa tribine, tridesetak metara udaljeni od žarišta nasilja ka zapadnoj tribini.

KUD Idijot

pre 6 godina

Znaci postojala je informacija da moze doci do sukoba, zato je i sve ovako lepo i organizovano uspelo. Brine me informacija da se sve ovo zapravo desava zbog trgovine droge, a u pitanju je sportska priredba.

Arch Enemy

pre 6 godina

Ja države i naprave,neki tzv. škaljarci šljegli iz kamenjara i organizuju nerede a država hapsi narkomančiće i obijače kioska po ulicama!!

vučićev teatar

pre 6 godina

Škaljarski klan stoji i iza napada na kule bilizankinje u Njujorku i teroristickih napada u Parizu.
(б, 16. decembar 2017 08:57)

u sprezi sa "pavelićevim križarima"!

pametnix

pre 6 godina

A smejali ste se kad urednik Smećormera upozorava Vučića da ne ide u inostranstvo. Ode vođa na par dana, i sve zle sile se sjate i samo kometa ne pogodi ovu jadnu zemlju. Nego, kako ovaj put Vučićević ništa nije saznao unapred? A keramičar? I on spavao?

a

pre 6 godina

kako se stvorila ona ogromna kolicina pirotehnike na stadionu?
nikada niko nije odgovara oza to posto policija pretresa svakog na ulazu znaci odatle nije moglo

Avanturista

pre 6 godina

Ok, iyvesno je da smo dobili novu medijsku sagu,koja ce da potraje unedogled, dok se ne pojavi neka nova. Bilo je samo pitanje trenutka kada ce da isplivaju kriminal, droga, sprega sa fudbalom i "cistim poslovima" oko kojih se svi otimaju za prevlast. Isto po ocekivanjima, kriv je neko spolja, strani placeni faktor i "spoljasnji neprijatelj". Sve to je deza vu i odavno vidjene price i scenariji.

Ali ovaj citat iz teksta mi je fenomenalan prikaz naseg sistema i uredjenja, koji je Vucelic sasvim nenamerno oslikao u pravom sjaju:

"Predsednik Partizana i urednik "Novosti" Milorad Vučelić je naveo da je pre mesec dana "načuo" da bi moglo da dođe do incidenata na "večitom" derbiju, ali da nije obraćao pažnju na novode "jednog funkcionera" misleći da je to "laprdanje neozbiljnog čoveka"."

Pa ko moze da nas bilo gde uzme za ozbiljno, kad svi oni sami sebe smatraju neozbiljnim i za sprdnju, a sve sto kazu tretira se kao laprdanje. Pritom, on kaze radi se o jednom funkcioneru! Koga je odlicno okarakterisao. Posle slobodno pricajte kako nas ne voli svet, ne voli nas Jevropa, ne voli nas Amerika... A mi jadni savrseni. Toliko da su kriminalni klanovi bolje organizovani od drzave, jer imaju sposobnije lidere.

mora bolje

pre 6 godina

Daj bre... Knjigu u dzep, uzeti obican telefon, kad ti dodje da citas, ti uzmi knjigu. Nemas telefon sa svim mogucim i nemogucim instaliranim aplikacijama za ove i one novine i ne moze niko da te truje. E to cu da uradim. Ovo vise nema kud. Ovi brate od kad su dosli na vlast celo drusto se pretvorilo u rialiti.

lokator

pre 6 godina

Koji bolid moze da poveruje u pricu da su zapoceli tucu na juznoj tribini ali im je cilj bio da izazovu nemire u gradu?I to sve sa unajmljenim Hrvatima,Bugarima i Grcima?Gde su tu Srbi?Nego,zasto nije bila plata juce?

Mile 011

pre 6 godina

O ovim dogadjajima cute i Dr. Stefanovic i keramicar iz BIA Gasic . Mozda se nista nije ni dogodilo mozda se ljudi i dogadjai slucajno poklapaju ? Onaj se oglasio sa Kube i "zna sve" a ovi u Beogradu cute . Ocito BOJKOTUJU VUCICA ...

angry

pre 6 godina

Vucelic-laprdanja neozbiljnog coveka! I ko je na kraju neozbiljan, da ne kazem neku grdju rec za tebe preposteni spsovce jos iz nebeskih 90-ih

Mica Jovic

pre 6 godina

Kako list navodi, haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom.

Dobro je da nisu uspeli.

Manipulator

pre 6 godina

Ja ne mogu da shvatim te preduzetnike i kriminalce. Kako je moguće da oni koji imaju toliko para mogu da se toliko lože na ovaj naš ispod prosečan fudbal da se obračunavaju na tribinama? Pa nije bilo 3 smislene akcije na celoj utakmici... Puno faulova, prekida... Loš fudbal generalno...

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!

pre 6 godina

Nozemo odahnuti. Unosno trziste drogom je odbranjeno i sad nasoj deci drogu smeju prodavati samo lojalni domaci "navijaci"!

sarlo te gleda

pre 6 godina

ja mislim da je cilj bio da se pronadje diploma tome nikolica, doktorat nebojse stefanovica, vojna knjizica aleksandra vulina, partijske knjizice maje gojkovic, bugarski list nepokretnosti sinise malog, izvod iz knjige rodjenih vanje udovicica, eventualno pokusaj atentata na vuciceve roditelje, jer je jna udaljen jedva 10km od Jajinaca.

Sasacg

pre 6 godina

Sve mi se vise cini da je drzava sve ovo iscenirala,kao povod za jos jedno visenedeljno razglabanje u Srba,dok ON priprema nesto u pozadini...

sturmmann

pre 6 godina

Ko vam samo napisa ovu sci-fi pričicu?
Neko iz tzv. MUP - a Srbije?
Zašto ne snimite film po njoj?
Ovo je nadmašilo i "izveštaj" o uletanju službenog vozila interventne brigade u lokal u Nišu. Da, da, pre 2 dana.

Kakvu li ćete MASNU LAŽ I SOMNABULNU KONSTRUKCIJU servirati javnosti tokom vikenda? Možda još danas?

Ni trunke, NI TRUNKE ČASTI I OBRAZA NEMATE!
KAKVE KLANOVE TO POMINJETE KADA JE VITEZ NEŠA SASEKAO KRIMINAL U KORENU? Možda "Kju Kluks klan", ne?
KAKVA VAŠA BORBA PROTIV KRIMINALA I KORUPCIJE?

Pa svakom je jasno još odavno da vi protiv kriminalaca nemate NIŠTA.

VAMA SMETA NAROD IZ KOGA STE POTEKLI I TO SVAKODNEVNO DOKAZUJETE SVOJIM PONAŠANJEM PREMA TOM NARODU!

Mumlate već 3 decenije kako vas "treba pustiti da radite svoj posao", PA KO VAM SMETA DA OBAVLJATE SVOJE ZAKONOM UTVRĐENE DUŽNOSTI I OBAVEZE?

Niko. Ne radite svoj posao. Još gore, VI STE SASTAVNI DEO VLASTITIH PROBLEMA!

Ništa, ama baš ništa dobro niste u stanju da ponudite i pružite svom narodu osim MASNIH LAŽI i UPRAVO ONIH OBLIKA PONAŠANJA PROTIV KOJIH BI TREBALI DA SE BORITE; nevaspitanje, prostakluk i bahatost su vam urođeni pa je za vas i "prirodno" da na osnovu tih "platformi" komunicirate sa NORMALNIM LJUDIMA.

KOJI KLANOVI?
A KOJIM KLANOVIMA PRIPADAJU "LIKOVI" KOJI SKORO SVAKE NEDELJE UBIJAJU SVOJE ŽENE? I KOJIM KLANOVIMA PRIPADAJU DECA KOJA SE MEĐUSOBNO UBIJAJU?
Jesu li i tu u pitanju neki klanovi?
KOJI KLANOVI?
AKO IH I IMA, VI STE DOPUSTILI DA POSTOJE!

volodja

pre 6 godina

Pa jel plan bio da se nasilje prenese na ulice i destabilizuje grad/drzava ili je plan bio da se 'preotme' juzna tribina i poslovi sa drogom? Ovo drugo mi ima vise smisla!

Coki pesnik Dule bolesnik

pre 6 godina

Ovi su sve protiv koga se zvezdini navijaci bore svih ovih godina a vi svoju decu terate da navijaju za taj strani klub !!!

Zox

pre 6 godina

Hitno reoformiti UDBU, ali sa modernijim metodama, a u zakonu uvesti "izizetke" i sve ih smatrati drzavnim neprijateljima. Otvoriti kampove za rad u kojem bi se nasla pomenuta gospoda, ali isolovatelji, ubice zene i dece, roditelji cija deca "bodu po skolama"...

Jednostavo, drugo vreme, druge metode - svesti specijalne mere dok se situacija ne smiri, a onda ukinuti... Ili oni ili drzava.

milorad

pre 6 godina

Sve znamo o navijacima Zvezde i Partizana, ko je vodja, ko je likvidiran, ko se vere po mrezama u Italiji, kome se sudilo za povrede policajcu, kome za povrede stranog drzavljanina, sta su uzvikivali Tadicu a sta Vucicu...i, opet nista. Cekamo sta je sledece...Ne razumem samo ljude , normalne navijace, koji jos uvek idu na utakmice.

Rops

pre 6 godina

Koncept po kom bi se izborio za vlast na juznoj tribini na jedan dan mi nije jasan.Jos manje da posle toga nastave na ulici zapoceto na stadionu.Kakav klan i njihov uticaj.Na sta?

Lud i zbunjen

pre 6 godina

Bravo za domaću navijačku grupu! Uspeli su da odbrane srpsku čast i sačuvaju prevlast narko tržišta! Još jedan uspeh naše vlasti!

veljko

pre 6 godina

Ahahahahaha državni udar na Vučića... E slatko se nasmejah ovoj teoriji zavere! Ja mislio INFORMER došao do podataka kad ono NOVOSTI!

čovek iz senke

pre 6 godina

"Kako list navodi, haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom."

Dakle zna se sta se radi a nista se ne preduzima? Kome je to u interesu?

lenjivac

pre 6 godina

Ovo postaje komično.
"Škaljarski klan" kao "Žika živac" dežurni krivci. Nemoć Srpske policije i obavještajnih službi bila bi ponižavajuća za jedno demokratsko društvo.

JA

pre 6 godina

Meni je smešna priča kako su oni kao hteli da izazovu nerede u Beogradu, ovo mi sve više liči na neku INICIJACIJU od strane njihovog novog BOSa. Da pokazu poslušnost i odanost, kroz izlaganje ovakvoj opasnosti...

Milan

pre 6 godina

Pazljivim gledanjem snimaka, iz vise uglova i zumiranih, vidi se covek, na par sekundi, kako na tribinama izdaje naredjenja. Krupan, preko 40 godina, sa jaknom koja se razlikuje od dukseva koje su nosili izazivaci nereda.
Sledeci put je prikazan kako ga unose u vozilo Hitne pomoci, deluje da mu je povredjena noga. Obucen, bez tragova nasilja.
Proveriti ko je u pitanju, moguce da je to vodja napadaca ali je promenio stranu kada je video da ide po zlu.
Napominjem da nije ucestvovao u tuci, odakle onda povreda noge?
Mozda je na taj nacin sebi omogucio bezbedano napustanje stadiona?

Doziveo sam transfer blama

pre 6 godina

Opet je napad bio na naseg cenjenog Avea,pa dokle vise??!Toliko je voljen u narodu da ga stalno neko napada...On je za pet godina doziveo toliko pokusaja napada na njega kao svi predsednici do sada u istoriji...hahahahahahha...ostace zapamcen kao jedini politicar na kugli zemaljskoj koji nista nije radio samo je tracario,manipulisao i lagao ovaj siroti narod,ne znam samo dokle ce botovi bez mozga da glasaju za ovako nesto,to jest za sve gore i gore....

VUK

pre 6 godina

Od tridesetak uhapšenih u live prenos i za tv vesti širom planete , predstavljeno je šest Hrvata. Evo sada kako vreme prolazi , saznajemo da je meta bio Beograd , preciznije većina u gradskoj vlasti i da iza svega stoje Đilas, Janković % Co. Neće niko napadati našeg večnog pobednika svih mogućih izbora.

zlopamtilo

pre 6 godina

Ovde se ne zna da li ovu zemlju vode škaljari , kavači , AV, ....No ,to je posledica nefunkcionalnosti ključnih institucija sistema odnosno podređenosti istih volji jednog jedinog čoveka .

Blok 63

pre 6 godina

"haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom."
Ovo se desava zato sto je predsednik po licnom priznanju nemocan u borbi protiv huligana.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!

pre 6 godina

Nozemo odahnuti. Unosno trziste drogom je odbranjeno i sad nasoj deci drogu smeju prodavati samo lojalni domaci "navijaci"!

Lud i zbunjen

pre 6 godina

Bravo za domaću navijačku grupu! Uspeli su da odbrane srpsku čast i sačuvaju prevlast narko tržišta! Još jedan uspeh naše vlasti!

sturmmann

pre 6 godina

Ko vam samo napisa ovu sci-fi pričicu?
Neko iz tzv. MUP - a Srbije?
Zašto ne snimite film po njoj?
Ovo je nadmašilo i "izveštaj" o uletanju službenog vozila interventne brigade u lokal u Nišu. Da, da, pre 2 dana.

Kakvu li ćete MASNU LAŽ I SOMNABULNU KONSTRUKCIJU servirati javnosti tokom vikenda? Možda još danas?

Ni trunke, NI TRUNKE ČASTI I OBRAZA NEMATE!
KAKVE KLANOVE TO POMINJETE KADA JE VITEZ NEŠA SASEKAO KRIMINAL U KORENU? Možda "Kju Kluks klan", ne?
KAKVA VAŠA BORBA PROTIV KRIMINALA I KORUPCIJE?

Pa svakom je jasno još odavno da vi protiv kriminalaca nemate NIŠTA.

VAMA SMETA NAROD IZ KOGA STE POTEKLI I TO SVAKODNEVNO DOKAZUJETE SVOJIM PONAŠANJEM PREMA TOM NARODU!

Mumlate već 3 decenije kako vas "treba pustiti da radite svoj posao", PA KO VAM SMETA DA OBAVLJATE SVOJE ZAKONOM UTVRĐENE DUŽNOSTI I OBAVEZE?

Niko. Ne radite svoj posao. Još gore, VI STE SASTAVNI DEO VLASTITIH PROBLEMA!

Ništa, ama baš ništa dobro niste u stanju da ponudite i pružite svom narodu osim MASNIH LAŽI i UPRAVO ONIH OBLIKA PONAŠANJA PROTIV KOJIH BI TREBALI DA SE BORITE; nevaspitanje, prostakluk i bahatost su vam urođeni pa je za vas i "prirodno" da na osnovu tih "platformi" komunicirate sa NORMALNIM LJUDIMA.

KOJI KLANOVI?
A KOJIM KLANOVIMA PRIPADAJU "LIKOVI" KOJI SKORO SVAKE NEDELJE UBIJAJU SVOJE ŽENE? I KOJIM KLANOVIMA PRIPADAJU DECA KOJA SE MEĐUSOBNO UBIJAJU?
Jesu li i tu u pitanju neki klanovi?
KOJI KLANOVI?
AKO IH I IMA, VI STE DOPUSTILI DA POSTOJE!

VUK

pre 6 godina

Od tridesetak uhapšenih u live prenos i za tv vesti širom planete , predstavljeno je šest Hrvata. Evo sada kako vreme prolazi , saznajemo da je meta bio Beograd , preciznije većina u gradskoj vlasti i da iza svega stoje Đilas, Janković % Co. Neće niko napadati našeg večnog pobednika svih mogućih izbora.

sarlo te gleda

pre 6 godina

ja mislim da je cilj bio da se pronadje diploma tome nikolica, doktorat nebojse stefanovica, vojna knjizica aleksandra vulina, partijske knjizice maje gojkovic, bugarski list nepokretnosti sinise malog, izvod iz knjige rodjenih vanje udovicica, eventualno pokusaj atentata na vuciceve roditelje, jer je jna udaljen jedva 10km od Jajinaca.

volodja

pre 6 godina

Pa jel plan bio da se nasilje prenese na ulice i destabilizuje grad/drzava ili je plan bio da se 'preotme' juzna tribina i poslovi sa drogom? Ovo drugo mi ima vise smisla!

Avanturista

pre 6 godina

Ok, iyvesno je da smo dobili novu medijsku sagu,koja ce da potraje unedogled, dok se ne pojavi neka nova. Bilo je samo pitanje trenutka kada ce da isplivaju kriminal, droga, sprega sa fudbalom i "cistim poslovima" oko kojih se svi otimaju za prevlast. Isto po ocekivanjima, kriv je neko spolja, strani placeni faktor i "spoljasnji neprijatelj". Sve to je deza vu i odavno vidjene price i scenariji.

Ali ovaj citat iz teksta mi je fenomenalan prikaz naseg sistema i uredjenja, koji je Vucelic sasvim nenamerno oslikao u pravom sjaju:

"Predsednik Partizana i urednik "Novosti" Milorad Vučelić je naveo da je pre mesec dana "načuo" da bi moglo da dođe do incidenata na "večitom" derbiju, ali da nije obraćao pažnju na novode "jednog funkcionera" misleći da je to "laprdanje neozbiljnog čoveka"."

Pa ko moze da nas bilo gde uzme za ozbiljno, kad svi oni sami sebe smatraju neozbiljnim i za sprdnju, a sve sto kazu tretira se kao laprdanje. Pritom, on kaze radi se o jednom funkcioneru! Koga je odlicno okarakterisao. Posle slobodno pricajte kako nas ne voli svet, ne voli nas Jevropa, ne voli nas Amerika... A mi jadni savrseni. Toliko da su kriminalni klanovi bolje organizovani od drzave, jer imaju sposobnije lidere.

Doziveo sam transfer blama

pre 6 godina

Opet je napad bio na naseg cenjenog Avea,pa dokle vise??!Toliko je voljen u narodu da ga stalno neko napada...On je za pet godina doziveo toliko pokusaja napada na njega kao svi predsednici do sada u istoriji...hahahahahahha...ostace zapamcen kao jedini politicar na kugli zemaljskoj koji nista nije radio samo je tracario,manipulisao i lagao ovaj siroti narod,ne znam samo dokle ce botovi bez mozga da glasaju za ovako nesto,to jest za sve gore i gore....

veljko

pre 6 godina

Ahahahahaha državni udar na Vučića... E slatko se nasmejah ovoj teoriji zavere! Ja mislio INFORMER došao do podataka kad ono NOVOSTI!

pametnix

pre 6 godina

A smejali ste se kad urednik Smećormera upozorava Vučića da ne ide u inostranstvo. Ode vođa na par dana, i sve zle sile se sjate i samo kometa ne pogodi ovu jadnu zemlju. Nego, kako ovaj put Vučićević ništa nije saznao unapred? A keramičar? I on spavao?

lenjivac

pre 6 godina

Ovo postaje komično.
"Škaljarski klan" kao "Žika živac" dežurni krivci. Nemoć Srpske policije i obavještajnih službi bila bi ponižavajuća za jedno demokratsko društvo.

mora bolje

pre 6 godina

Daj bre... Knjigu u dzep, uzeti obican telefon, kad ti dodje da citas, ti uzmi knjigu. Nemas telefon sa svim mogucim i nemogucim instaliranim aplikacijama za ove i one novine i ne moze niko da te truje. E to cu da uradim. Ovo vise nema kud. Ovi brate od kad su dosli na vlast celo drusto se pretvorilo u rialiti.

lokator

pre 6 godina

Koji bolid moze da poveruje u pricu da su zapoceli tucu na juznoj tribini ali im je cilj bio da izazovu nemire u gradu?I to sve sa unajmljenim Hrvatima,Bugarima i Grcima?Gde su tu Srbi?Nego,zasto nije bila plata juce?

Arch Enemy

pre 6 godina

Ja države i naprave,neki tzv. škaljarci šljegli iz kamenjara i organizuju nerede a država hapsi narkomančiće i obijače kioska po ulicama!!

vučićev teatar

pre 6 godina

Škaljarski klan stoji i iza napada na kule bilizankinje u Njujorku i teroristickih napada u Parizu.
(б, 16. decembar 2017 08:57)

u sprezi sa "pavelićevim križarima"!

čovek iz senke

pre 6 godina

"Kako list navodi, haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom."

Dakle zna se sta se radi a nista se ne preduzima? Kome je to u interesu?

milorad

pre 6 godina

Sve znamo o navijacima Zvezde i Partizana, ko je vodja, ko je likvidiran, ko se vere po mrezama u Italiji, kome se sudilo za povrede policajcu, kome za povrede stranog drzavljanina, sta su uzvikivali Tadicu a sta Vucicu...i, opet nista. Cekamo sta je sledece...Ne razumem samo ljude , normalne navijace, koji jos uvek idu na utakmice.

Blok 63

pre 6 godina

"haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom."
Ovo se desava zato sto je predsednik po licnom priznanju nemocan u borbi protiv huligana.

a

pre 6 godina

kako se stvorila ona ogromna kolicina pirotehnike na stadionu?
nikada niko nije odgovara oza to posto policija pretresa svakog na ulazu znaci odatle nije moglo

BeKo

pre 6 godina

Koliko vidim više učesnika više interesa.Očigledno je da je Škaljarcima plaćeno da izazovu nerede ali oni to koriste da usput osvoje i južnu tribinu (kažu da je promet na jugu bar 50% veći nego na severu).Posle južne tribine bi se neredi preneli na ulicu i pred zgradu vlade Srbije gde je trebalo izazvati intervenciju policije a onda bi se narodu obratio Janković koji poziva narod da se pridruži demonstrantima i u jurišu zaposeo i Vladu i skupštinu Beograda gde bi odmah Đilas bio postavljen za gradonačelnika.

Srećom Gašić nije ignorisao upozorenje koje je Vučelić ocenio kao laprdanje i predosetio šta se iza brda valja pa je zajedno sa Alkatrazom organizovao doček Škaljarskih plaćenika na tribini gde.je grupa razbijena i neutralisana.
Sada se samo čeka povratak Vučića sa Kube i ordenje za Alkatraz,naravno Gašiću samo pohvala jer mu je državna bezbednost u opisu posla.

Sasacg

pre 6 godina

Sve mi se vise cini da je drzava sve ovo iscenirala,kao povod za jos jedno visenedeljno razglabanje u Srba,dok ON priprema nesto u pozadini...

Dule

pre 6 godina

UEFA treba da reaguje i da konačno zabrani učešće u Evropi srpskim klubovima jer će time biti prokrčen put ka njihovom gašenju.Večiti rivali imaju sve manje dodirnih tačaka sa sportom a sve više sa kriminalom.

zlopamtilo

pre 6 godina

Ovde se ne zna da li ovu zemlju vode škaljari , kavači , AV, ....No ,to je posledica nefunkcionalnosti ključnih institucija sistema odnosno podređenosti istih volji jednog jedinog čoveka .

Rops

pre 6 godina

Koncept po kom bi se izborio za vlast na juznoj tribini na jedan dan mi nije jasan.Jos manje da posle toga nastave na ulici zapoceto na stadionu.Kakav klan i njihov uticaj.Na sta?

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Dobro, da se uozbiljimo...
Ne preuzima se tribina od strane kriminalaca bas tako - nego bi kriminalci lepo "priveli" na sastanak vodje i objasnili im sta je bolje za njih, koje su posledice i tako bi taj problem oni resili...ovo sto pisu novosti je notorna glupost - osim u americkim filmovima.

pametnix

pre 6 godina

A Neša iz Beograda? Šta je on radio ovih dana? Uželeli se mali ekrani kadrova sa njim i nemim posmatračima tupog pogleda u pozadini, dok on saopštava kako kriminala u Srbiji više nema...

Mica Jovic

pre 6 godina

Kako list navodi, haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom.

Dobro je da nisu uspeli.

mario

pre 6 godina

Evo krenulo belosvetska zavera protiv Srbije, strane službe, domaći neprijatelji..vidim samo se piše o huluganima iz Hrvatske, a ovi domaći su valjda ok.

Vuk

pre 6 godina

Mene jedino zanima koliko njih sa juzne tribine je ucestvovalo u rusenju Savamale i kako to da visoko rangiran pripadnik Zandarmerije "vodi" juznu tribinu? Da li je to razlog zasto niko od ovih koji su ih tukli nije uhapsen iako je na jugu bilo vise nego dovoljno policije u civilu?

losmi

pre 6 godina

A Dajte imena te cetvorice?Hrvate Ste imenovali
(Dragan, 16. decembar 2017 10:16)
Pa zar nisi primetio na fotografijama da su sve face ostalih ucesnika ovog biznis simpozijuma blurovana osim delegacije iz hrvatske. Verovatno je to nekim protokolom definisano.

Srrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Lakse mi je sad kad vidim da ovi nisu uspeli da izvedu puc i preotmu poslove s drogom kao i cinjenica da poslovi s drogom ostaju kod ovih od pre, na koje smo, navikli.
Dobar je i ovaj spin, svakog dana druga prica a jedino nigde o odgovornosti policije. Prvo je bila prica o Hrvatima, sad Skaljarci...sutra ce to vec da bude opozicija, Soros, pa Djilas, a zasto da ne - i Dveri. Priprema se nesto mesecima a policija pojma nema. Pa ne da ovo nisu neke nepoznate grupe, nastale prekjuce...ovde se radi o prevejanim banditima i kriminalcima koji moraju da budu praceni non stop. Ako bar jedan policajac bude smenjen, pa makar i onaj sto je regulisao saobracaj u kruznom toku na autokomandi, smatracu da smo napredovali kao drustvo. Ali, nista od toga. A o glavesinama tek ni reci.

Susjed

pre 6 godina

Susjedi, ne razumijete. Naši su isli navijati za svoj voljeni klub koji je osnivao i naš prvi predsjednik Franjo Tuđman. Pošto su bili razočarani igrom, podivljali su od jada.

JA

pre 6 godina

Meni je smešna priča kako su oni kao hteli da izazovu nerede u Beogradu, ovo mi sve više liči na neku INICIJACIJU od strane njihovog novog BOSa. Da pokazu poslušnost i odanost, kroz izlaganje ovakvoj opasnosti...

Zox

pre 6 godina

Hitno reoformiti UDBU, ali sa modernijim metodama, a u zakonu uvesti "izizetke" i sve ih smatrati drzavnim neprijateljima. Otvoriti kampove za rad u kojem bi se nasla pomenuta gospoda, ali isolovatelji, ubice zene i dece, roditelji cija deca "bodu po skolama"...

Jednostavo, drugo vreme, druge metode - svesti specijalne mere dok se situacija ne smiri, a onda ukinuti... Ili oni ili drzava.

Back in Black

pre 6 godina

Citao sam neki tekst o tom Crnogorskom klanu i ono sto mi je zapalo za oko je deo gde pise da je vecina tog klana stacionirana u Beogradu zato sto su u CG na meti policije.Mislim sta reci,pametnom dosta.

Филип

pre 6 godina

Ни један једини чланак о гласању за буџет, ни један, ејј људи буџет вам је небитан....

losmi

pre 6 godina

Ne poznajem nikakvog Stefa u nasoj organizaciji!? Hahahaha, pa ovo je kao da citam Alan Forda. Samo sto novi broj izlazi svakog dana. Kad izlazi sledeci? Jedva cekam! Mako mila!

Mile 011

pre 6 godina

O ovim dogadjajima cute i Dr. Stefanovic i keramicar iz BIA Gasic . Mozda se nista nije ni dogodilo mozda se ljudi i dogadjai slucajno poklapaju ? Onaj se oglasio sa Kube i "zna sve" a ovi u Beogradu cute . Ocito BOJKOTUJU VUCICA ...

laki78

pre 6 godina

Mene kao obicnog stanovnika ove nazovi drzave iskljucivo zanima kad ce drzava da pohapsi sve narko dilere i uvede red.Uopste me ne zanima dal je Vuceliceva/Vuciceva grupa dilera prebila neku drugu grupu dilera.Jel treba sad da slavimo jer ce dosadasnja grupa dilera droge nastaviti svoj posao neometano?

Milan

pre 6 godina

Pazljivim gledanjem snimaka, iz vise uglova i zumiranih, vidi se covek, na par sekundi, kako na tribinama izdaje naredjenja. Krupan, preko 40 godina, sa jaknom koja se razlikuje od dukseva koje su nosili izazivaci nereda.
Sledeci put je prikazan kako ga unose u vozilo Hitne pomoci, deluje da mu je povredjena noga. Obucen, bez tragova nasilja.
Proveriti ko je u pitanju, moguce da je to vodja napadaca ali je promenio stranu kada je video da ide po zlu.
Napominjem da nije ucestvovao u tuci, odakle onda povreda noge?
Mozda je na taj nacin sebi omogucio bezbedano napustanje stadiona?

Jovan

pre 6 godina

"Kako list navodi, haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom."

Zašto je onda uhapšena samo strana koja je htela da preuzme poslove sa drogom? Ako su hteli da preuzme onda se već neko time bavi i nije priveden. Dokle god ne budu uhapšeni i oni koji nisu "zbačeni" sa tribine, ja na ovo gledam kao na zaštitu narko dilera sa južne tribine.

angry

pre 6 godina

Vucelic-laprdanja neozbiljnog coveka! I ko je na kraju neozbiljan, da ne kazem neku grdju rec za tebe preposteni spsovce jos iz nebeskih 90-ih

Milan

pre 6 godina

Jedino sto ja vidim u celoj ovoj prici je da su se Bugarski defanzivci mnogo bolje pokazali od Hrvatskih napadaca i da njima treba ponuditi nove ugovore, a sto se tice Hrvatskih napadaca oni nisu zadovoljili i treba ih vratiti doma.

dare slovenac

pre 6 godina

pratim sa strane i sa ovih 6 hrvata smo se zasad dobro upoznali, odakle su, imena i prezimena, gde treniraju, šta rade, imena njihovih žena... oni če zapustiti srbiju. A šta je sa ovim našim janičarima, alkartrazima i šta ja znam koja imena se koriste za te lole, šta je sa njima, ko su,šta su, gde su imena, gde odgovornost?

Aleksej

pre 6 godina

A smejali ste se kad urednik Smećormera upozorava Vučića da ne ide u inostranstvo. Ode vođa na par dana, i sve zle sile se sjate i samo kometa ne pogodi ovu jadnu zemlju. Nego, kako ovaj put Vučićević ništa nije saznao unapred? A keramičar? I on spavao?
(pametnix, 16. decembar 2017 09:36hahahahagahaahahahaahahahaha

Gru

pre 6 godina

Hoce li se vise postici koncenzus koje pokusao rusenje velikog vodje i drzavnog poretka u zemlji Srbiji???
Da li su to navijaci Zvezde, 6 Hrvata( jedan ima tatoo ИЛИЈА) ili ovaj klan Skakljanaca?
Jos jednom bih zeleo da zahvalim svim navijacima Partizana sto su uspeli da odbrane zemlju od stranih placenika i domacih izdajnika!
A i mup-u Srbije na novom ekspres salteru za izdavanje licnih dokumenata koji se od srede nalazi na juznoj tribini JNA stadiona.

BBRS

pre 6 godina

Kako list navodi, haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom.

Dobro je da nisu uspeli.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mica Jovic, 16. decembar 2017 09:47)

Оста иста роба, јел ?

Molder

pre 6 godina

@Kako ko pa ja
Možda npr. u Italiji, u Srbiji ne. Ne znaš očigledno da su u Srbiji navijači ozbiljni kriminalci. Da li znaš da su pesničili vidjenije članove najgorih klanova sa ovih prostora? Tako je ubistvo Saleta zvanog Mutavi plaćeno nekoliko stotina hiljada evra, a po načinu ubistva vidi se da je mafijaški obračun. Oni su odavno prestali da budu lokalni huligani, koji piju, biju se, i tako to. Obezbedjuju pola Beogradskih splavova, a obezbedjenje je danas drugo ime za reketiranje i prodaju narkotika. Kada se na to doda saradnja sa menadžerima i procenti od prodaje igrača dobije se velika količina novca. Novac se posle ulaže u legalne poslove, tako da skoro svako od njih ima kafić, splav, diskoteku, butik, itd. Još nešto, novac daje moć, a moć i novac te povezuju sa visokim političarima.

Chuck D

pre 6 godina

Televisa Presenta
U kojoj evropskoj državi dr.Neša organizuje špalir teško naoružanih policajaca u full opremi sa fantomkama iza sebe i drži konferenciju za štampu?
To ima samo u Meksiku i državama koje gravitiraju u centralnoj i južnoj Americi a gde vladaju narko klanovi.
I šta nam to govori-da smo Diznilend od države gde nam političari i mafija kroje kapu.

david

pre 6 godina

Kako je moguće uneti nož na tribinu? Da li će zbog toga odgovarati neki komandir policije ili šef obezbeđenja na stadionu?

Kako je moguće da policija nije intervenisala na južnoj tribini i prekinula masakr koji je trajao 10-20 minuta? Pripadnici Žandarmerije su sve vreme posmatrali haos sa atletske staze, ali i sa tribine, tridesetak metara udaljeni od žarišta nasilja ka zapadnoj tribini.

david

pre 6 godina

Kako je moguće uneti nož na tribinu? Da li će zbog toga odgovarati neki komandir policije ili šef obezbeđenja na stadionu?

Kako je moguće da policija nije intervenisala na južnoj tribini i prekinula masakr koji je trajao 10-20 minuta? Pripadnici Žandarmerije su sve vreme posmatrali haos sa atletske staze, ali i sa tribine, tridesetak metara udaljeni od žarišta nasilja ka zapadnoj tribini.

buka_u_modi

pre 6 godina

Dakle, jedan klad je pokušao drugom klanu da preuzme poslove sa drogom. Međutim, prvi klan je poražen i drugi klan nesmetano i dalje drži poslove sa drogom. A sve to opet neko kontroliše. Zbog toga su hteli da idu na ulice i tome koji sve kontroliše prenesu poruku na ulicama da su oni sada glavni igrači. Kakva država!? Pa i potpop je bolji od ovoga!

kraja

pre 6 godina

...samo vi ponizavajte gradjane srbije svojim izmisljotinama i nesposobnoscu...
...ovo ni moj majstor za plocice ne bi progutao, kamoli vulkanizer koji svaki dan lupa macolom po gumama...
..obavezno pored novosti i ostale zute stampe, pustite ta "saznanja" na tviter, fb i da se stampa na rolnama toalet papira...

Pileća farma

pre 6 godina

Mediji: Nerede na derbiju naručio vođa "Škaljaraca"

А, да нису можда наредили ванземаљци, јер све долази у обзир, осим могућности да је све организовано и спроведено у режији УДБ-е, алиас БИА, као што је организовала и извела представу са оним фамозним дроном, и још којекаве полуаматерски одигране представе за већинско крезубо гласачко тело, које није у стању да својим птичијим пилећим интелектом логички размишља и закључи да је све то било УДБАШКО масло, а не некаквих виртуелних кланова, измишљених између осталог и зато, да би им се приписивала одговорност за сваки неред који се организује за било коју УДБАШКУ потребу.

bljak

pre 6 godina

... a ja mislio da je to narucio onaj lik sa Zvezdare, koji je pre nekoliko godina proglasen za drzavnog neprijatelja br. 1
(a sad je osumnjicen za gradjevinski prekrsaj, BTW).

Vesna

pre 6 godina

Ma vi se zezate, da li znate uopšte đe su Škaljari i Kavač, ukupno imaju dvije hiljade duša a ispade da imaju 5 Ilijada kriminalaca!

Srbija

pre 6 godina

Nikad bolji odnosi izmedju Srbije i Crne Gore : U Crnoj Gori ni jedan Srbin ne moze biti u karikama vlasti,U Crnoj Gori sve sto je Srpski to nije dobro,proteruju se svestenici ukida se srpski jezik,azbuka menjaju se ulice sa srpskim imenima,izrucuju Srbe Hrvatskoj da im sude,hapse srpske gradjane za izmisljeni drzavni udar...U Srbiji crnogorski gradjani sa dva drzavljansta u svim karikama vlasti rukovode,crnogrski studenti skoluju i stanuju na budzetu Srbije,crnogorski kriminalci diluju drogu i truju omladinu Srbije...Odnsi izmedju dve drzave nikad bolji,jos da im Srbija napravi auto put i uvoz iz Crne Gore bice jos bri i sigurniji.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

ma tramp ih je poslao, jug jos nije osvojio... jako mu je bitan kraj u kom su janjicari....tu su milioni od droge...kolumbija mala beba...

Monarhista

pre 6 godina

Prvo je bilo hrvati jer njih nisu mogli da sakriju,pa bugari,sad evo sljakaraca,da mi ipak sacekamo da se to "fino" drustvo kompletira pa da onda diskutujemo:-))

OmaeWaMouShindeiru

pre 6 godina

(Molder, 16. decembar 2017 12:17)
Procitati ovaj komentar, a samo jos doadti da su panduri ti koji obezbedjuju splavove, zajedno sa svojim drugarima huliganima. I da je dobar deo juzne trbine sa znackom (znackatraz, agenti kako ih zovu). I mutavi je imao znacku db-a.

Čika Miša

pre 6 godina

Ono što bi intelektualni invalidi koji ovo smatraju Vučićevom predstavom trebali da znaju jeste da je padom Darka Šarića i nastala praznina na čelu narko kartela zapadnog Balkana. Darko Šarić je bio i ostao Srbin. Njegovim padom omogućeno je Milovoj državi da uništi srpsku opoziciju i kreira priču o državnom udaru u Crnoj Gori. Milo Đukanović i njegova služba su kreirali tzv "škaljarski" klan, kako bi popunili upražnjeno Šarićevo mesto. U tom preuzimanju imaju obilnu podršku POJEDINIH radnika USKOKA i bosanske SIP-e. Dodaću još i to da Darko Šarić nikada ne bi pao, da to nije zahtevala Američka DEA.

Okrenem se - Batistuta

pre 6 godina

I sta vozi Skaljarac?
Ferari...
Yugo!Ja mu licno dovezao iz Kragujevca.Skroman decko salje sve pare Hrvatima da izazovu nerede na Jenea.

KUD Idijot

pre 6 godina

Znaci postojala je informacija da moze doci do sukoba, zato je i sve ovako lepo i organizovano uspelo. Brine me informacija da se sve ovo zapravo desava zbog trgovine droge, a u pitanju je sportska priredba.

Mislim da sam realan

pre 6 godina

Mozete za sve u svom životu da opruzujete državu, biu, vučića ali mislim da je ovo sa navijačima otislo predaleko. zar mislite da bi nas vrhovni vođa priznao onomad da ne može da reši problem sprege fudbalskih klubova i huligana. dugo je to gajeno i verovatno se nakon likvidacije zemunskog klana i pre toga arkana taj posao sa drogom obavlja preko navijačkih grupa. Možda grešim ali pokušavam da budem realan. Nisam za vučića ali i ne mislim da bi svi problemi u mom životu bili rešeni da on nije na vlasti.

Vladan

pre 6 godina

E ko nama pravi probleme u Srbiji, škaljarski klan hahahaha. Panto mesto ni nepostoji na mapi... Ko god je došao u Srbiju postao je gazda, samo se građanima Srbije gleda poreklo i broje krvna zrnca.

ko je ovde lud

pre 6 godina

Srbija i Crna gora, jedan narod a dve drzave, a- ha. Srbin u Crnoj gori ne postoji a ako pokusa da postoji nedaju mu, rukovodece mesto nema sansi da dobije, Srbi su manjina. Ako neki policajac udje u C.G optuze ga z,a pokusaj atentata. U Srbiji svi Crnogorci mogu da besplatno studiraju, na rukovodecim su mestima i ubija njihova mafija koga hoce. Da li je ovo drzava? Sve proterati pa da vidimo ko ce poceti da zivi a ko ce propasti jer zivi od kriminala!

switch on your brain

pre 6 godina

Radi se o obracunu 2 kriminalne grupe, za prevlast, najverovatnije, na trzistu narkotika.
Iz Hrvatske uvezeni navijaci (citaj: kriminalci upetljani u trgovinu , najverovatnije, narkotika), ne bi li potpomogli jedan od tih nasih bratskih kriminnnalnih klanova.
Jasno je valjda, da na ovim prostorima, medjunacionalne mrznje medju kriminalcima i ratnim zlocincima, nikada nije bilo niti ce biti. To je sve jedna te ista ekipa, koja radi na istom poslu.
Ne citajte i ne slusajte nista od onoga sto vam plasiraju nasi mediji. Oni su takodje pod velikim uticajem tih kriminano zlocinackih struktura, i moze se slobodno reci da su ista ekipa i da rade na istom poslu.

lovac botova

pre 6 godina

navijaci su samo vojnici vlasti. bezumna masa. dakle, narko grupe su uvek bile u vlasti, štaviše rat se vodio zbog njih. nece drzava da hapsi svoje heroje...
bezite ljudi sa balkana, ti je rupa u svemiru

adriano_galliani

pre 6 godina

Da li može neko da mi objasni koji je interes vođe "Škaljaraca" da izazove nerede na ulicama Beograda?

I kako bi se to izvelo sa 20 ljudi?
(Goran, 16. decembar 2017 08:33)

На београдским улиацма неред постоји већ месецима, поготово саобраћајни. Ваљда би ми требали да се попалимо на ову причу јер су ови Хрвати. Ууу, много ме занима.

Иако верујем да би у обрнутом случају на Максимиру или Пољуду било мртвих.

LOGOS

pre 6 godina

Eto,to je sto stalno pricam,opet izdaja Srbina za pare ! Srbinu daj samo pare i ne da nece izdati samo Srbe i drzavu,nego i rodjenu majku !

guska koja je spasla Rim

pre 6 godina

Možda npr. u Italiji, u Srbiji ne.(Molder)

Slucajno sam imao prilike upoznati bivseg vodju navijaca Torina, koji je svojevremeno imao glavnu ulogu u jednom jaaaako velikom incidentu na stadionu, o kom su danima odzvanjali svi mediji i koji je zbog toga zavrsio u zatvoru, na par godina. Po izlasku iz zatvora bio je ruina od coveka - propalog zdravlja, upao u tesku depresiju, zapao u versku krizu, osecaj krivice prema mami... i na kraju pokusao da se vrati u tzv. "posten zivot" (ja sam ga tada upoznao). Na zalost, za njega tada vec nije bilo mnogo nade - zdrvalje mu je bilo toliko propalo, da nije jos dugo ziveo. (Riposa in pace, caro Massimo!) Medjutim, poenta price je: dok je bio aktivan na stadionu, ne znam smatra li se to kriminalcem, ili dovoljno ozbiljnim kriminalcem, ali, za zivot je zaradjivao naplacujuci dugove i kamate. I bio je prilicno ozbiljan u tom poslu. Medjutim... razlika itekako postoji: kakva god da je Italija, on sigurno nije imao iza sebe drzavu, niti bilo koju drzavnu sluzbu! Naprotiv, imao je drzavu nasuprot sebe, kako u profesionalnoj sferi, tako i u slobodnim aktivnostima. Istina, neke huliganske grupe imaju poljiticko zaledje - politicke stranke, uglavnom vanparlamentarne, krajnje desnice ili krajnje levice. I u tim slucajevima klubovi (i 99,9% njihovih pravih navijaca) su zapravo zrtve razradjene strategije infiltracije. Daleko od toga da u Italiji kriminal nije povezan s drzavom. Ali, ta je sprega rezervisana za mnogo jace igrace, ne za stadion.

mare

pre 6 godina

 30 ljudi napadne 6000 ljudi, i piše se samo o 6 Hrvata...pametnom dovoljno. Jer je istina, voda duboka...(Alter, 16. decembar 2017 08:32)

zasto je dozvoljen komentar sa stihovima proustaskog pevaca tompsona, koji poziva na fasizam?

Goran

pre 6 godina

@Talični Tom
Te fazone sa mrmotima i čokoladicama ostavi za klub književnika i krig dvojke. Niko u Srbiji niti zna šta je mrmot niti je to naša priča. Mani me tih USA izreka.

Coki pesnik Dule bolesnik

pre 6 godina

Ovi su sve protiv koga se zvezdini navijaci bore svih ovih godina a vi svoju decu terate da navijaju za taj strani klub !!!

Topalović

pre 6 godina

Ajde da poverujemo u ovu naučno fantastičnu priču gde će na kraju sigurno da bude da je DART VEJDER sve organizovao a ČAK NORIS odbranio, mene zanima kakvo je to obezbeđenje države i DB, kad im 6 Hrvata i dva Bugara umalo preuzmu celu državu (po toj neverovatnoj priči). Šta da je došlo 60 Hrvata i 20 Bugara?

Po ovome kako se prenose informacije verovatno se do Soluna nebi zaustavili. Sve bi osvojili. Ko će iz dB da odgovara za ovolike greške, gde im šaka uličnih rmpalija neprimećeno upadne u po' države i radi šta hoće. Pa bre imate li stida?

Samo nešto drugo je ovde istina. Hiljade Srba se iseljava u EU, sve doktori, naučnici - nema para za njih da im se nađe radno mesto, a uvozimo EU KRIMINALCE i to za platu od 10.000 evra po danu uz sav sopstveni ološ koji već posedujemo i po kojem smo na samom vrhu tabele u Evropi. Pa bre dokle više ovo da trpimo!?!?! Ustanak braćo!

wroom1975

pre 6 godina

Kako nam se smeši Engleski scenario polako ali sigurno. Gurni ruku preko ograde 5 godina robije. A ovi prvi treba da budu za primer. Po 12 godina svakome bez prava na pomilovanje.

Manipulator

pre 6 godina

Ja ne mogu da shvatim te preduzetnike i kriminalce. Kako je moguće da oni koji imaju toliko para mogu da se toliko lože na ovaj naš ispod prosečan fudbal da se obračunavaju na tribinama? Pa nije bilo 3 smislene akcije na celoj utakmici... Puno faulova, prekida... Loš fudbal generalno...

Stefan

pre 6 godina

kakva zandarmerija, njima je namera na derbiju samo da tuku, konstantno njihovo psovanje navijaca, zatim gluma autoriteta...
Misle da su dohvatili Boga za znate vec sta i tako se ponasaju.

Misha

pre 6 godina

Svo zlo u Srbiju uvozi se iz Crne Gore od 1945. Đido i drugovi upali u Beograd da upravniče pre sedamdeset godina. Đidin unuk u unuci Đidinih drugova i danas bi da upravniče Beogradom pred ove naredne kao i pred svake buduće izbore. Viši u hijerarhiji obavljaju poslove po Ministrastvu spoljnih poslova, vode na primer Školu za diplomatiju a niži obavljaju prljave poslove pa prave nerede na SRPSKOJ SVETINJI - FUDBALSKOGM DERBIJU NJENA DVA NAJVEĆA KLUBA.

Grr

pre 6 godina

UEFA treba da reaguje i da konačno zabrani učešće u Evropi srpskim klubovima jer će time biti prokrčen put ka njihovom gašenju.Večiti rivali imaju sve manje dodirnih tačaka sa sportom a sve više sa kriminalom.
(Dule, 16. decembar 2017

Posle Hejsela Liverpil je ugašen?!? Ttreba rešavati ptobleme, ali predlog gašenje je isto što su ovi huligani uradilo na derbiju, samo mirnim putem.

Djokoblatobran

pre 6 godina

Kako sad, zar nije b92 javljao da su krive Delije?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dion, 16. decembar 2017 09:24)

Krive nisu, ali su sigurno neki ljudi na severu znali kad je trebalo da krene bakljada sto je bio signal za bandu sa druge strane da krene u akciju!

Coki pesnik Dule bolesnik

pre 6 godina

Ovi su sve protiv koga se zvezdini navijaci bore svih ovih godina a vi svoju decu terate da navijaju za taj strani klub !!!

Čika Miša

pre 6 godina

Ono što bi intelektualni invalidi koji ovo smatraju Vučićevom predstavom trebali da znaju jeste da je padom Darka Šarića i nastala praznina na čelu narko kartela zapadnog Balkana. Darko Šarić je bio i ostao Srbin. Njegovim padom omogućeno je Milovoj državi da uništi srpsku opoziciju i kreira priču o državnom udaru u Crnoj Gori. Milo Đukanović i njegova služba su kreirali tzv "škaljarski" klan, kako bi popunili upražnjeno Šarićevo mesto. U tom preuzimanju imaju obilnu podršku POJEDINIH radnika USKOKA i bosanske SIP-e. Dodaću još i to da Darko Šarić nikada ne bi pao, da to nije zahtevala Američka DEA.

Mislim da sam realan

pre 6 godina

Mozete za sve u svom životu da opruzujete državu, biu, vučića ali mislim da je ovo sa navijačima otislo predaleko. zar mislite da bi nas vrhovni vođa priznao onomad da ne može da reši problem sprege fudbalskih klubova i huligana. dugo je to gajeno i verovatno se nakon likvidacije zemunskog klana i pre toga arkana taj posao sa drogom obavlja preko navijačkih grupa. Možda grešim ali pokušavam da budem realan. Nisam za vučića ali i ne mislim da bi svi problemi u mom životu bili rešeni da on nije na vlasti.

BeKo

pre 6 godina

Koliko vidim više učesnika više interesa.Očigledno je da je Škaljarcima plaćeno da izazovu nerede ali oni to koriste da usput osvoje i južnu tribinu (kažu da je promet na jugu bar 50% veći nego na severu).Posle južne tribine bi se neredi preneli na ulicu i pred zgradu vlade Srbije gde je trebalo izazvati intervenciju policije a onda bi se narodu obratio Janković koji poziva narod da se pridruži demonstrantima i u jurišu zaposeo i Vladu i skupštinu Beograda gde bi odmah Đilas bio postavljen za gradonačelnika.

Srećom Gašić nije ignorisao upozorenje koje je Vučelić ocenio kao laprdanje i predosetio šta se iza brda valja pa je zajedno sa Alkatrazom organizovao doček Škaljarskih plaćenika na tribini gde.je grupa razbijena i neutralisana.
Sada se samo čeka povratak Vučića sa Kube i ordenje za Alkatraz,naravno Gašiću samo pohvala jer mu je državna bezbednost u opisu posla.

Susjed

pre 6 godina

Susjedi, ne razumijete. Naši su isli navijati za svoj voljeni klub koji je osnivao i naš prvi predsjednik Franjo Tuđman. Pošto su bili razočarani igrom, podivljali su od jada.

mare

pre 6 godina

 30 ljudi napadne 6000 ljudi, i piše se samo o 6 Hrvata...pametnom dovoljno. Jer je istina, voda duboka...(Alter, 16. decembar 2017 08:32)

zasto je dozvoljen komentar sa stihovima proustaskog pevaca tompsona, koji poziva na fasizam?

Dule

pre 6 godina

UEFA treba da reaguje i da konačno zabrani učešće u Evropi srpskim klubovima jer će time biti prokrčen put ka njihovom gašenju.Večiti rivali imaju sve manje dodirnih tačaka sa sportom a sve više sa kriminalom.

Milan

pre 6 godina

Pazljivim gledanjem snimaka, iz vise uglova i zumiranih, vidi se covek, na par sekundi, kako na tribinama izdaje naredjenja. Krupan, preko 40 godina, sa jaknom koja se razlikuje od dukseva koje su nosili izazivaci nereda.
Sledeci put je prikazan kako ga unose u vozilo Hitne pomoci, deluje da mu je povredjena noga. Obucen, bez tragova nasilja.
Proveriti ko je u pitanju, moguce da je to vodja napadaca ali je promenio stranu kada je video da ide po zlu.
Napominjem da nije ucestvovao u tuci, odakle onda povreda noge?
Mozda je na taj nacin sebi omogucio bezbedano napustanje stadiona?

Goran

pre 6 godina

@Talični Tom
Te fazone sa mrmotima i čokoladicama ostavi za klub književnika i krig dvojke. Niko u Srbiji niti zna šta je mrmot niti je to naša priča. Mani me tih USA izreka.

sturmmann

pre 6 godina

Ko vam samo napisa ovu sci-fi pričicu?
Neko iz tzv. MUP - a Srbije?
Zašto ne snimite film po njoj?
Ovo je nadmašilo i "izveštaj" o uletanju službenog vozila interventne brigade u lokal u Nišu. Da, da, pre 2 dana.

Kakvu li ćete MASNU LAŽ I SOMNABULNU KONSTRUKCIJU servirati javnosti tokom vikenda? Možda još danas?

Ni trunke, NI TRUNKE ČASTI I OBRAZA NEMATE!
KAKVE KLANOVE TO POMINJETE KADA JE VITEZ NEŠA SASEKAO KRIMINAL U KORENU? Možda "Kju Kluks klan", ne?
KAKVA VAŠA BORBA PROTIV KRIMINALA I KORUPCIJE?

Pa svakom je jasno još odavno da vi protiv kriminalaca nemate NIŠTA.

VAMA SMETA NAROD IZ KOGA STE POTEKLI I TO SVAKODNEVNO DOKAZUJETE SVOJIM PONAŠANJEM PREMA TOM NARODU!

Mumlate već 3 decenije kako vas "treba pustiti da radite svoj posao", PA KO VAM SMETA DA OBAVLJATE SVOJE ZAKONOM UTVRĐENE DUŽNOSTI I OBAVEZE?

Niko. Ne radite svoj posao. Još gore, VI STE SASTAVNI DEO VLASTITIH PROBLEMA!

Ništa, ama baš ništa dobro niste u stanju da ponudite i pružite svom narodu osim MASNIH LAŽI i UPRAVO ONIH OBLIKA PONAŠANJA PROTIV KOJIH BI TREBALI DA SE BORITE; nevaspitanje, prostakluk i bahatost su vam urođeni pa je za vas i "prirodno" da na osnovu tih "platformi" komunicirate sa NORMALNIM LJUDIMA.

KOJI KLANOVI?
A KOJIM KLANOVIMA PRIPADAJU "LIKOVI" KOJI SKORO SVAKE NEDELJE UBIJAJU SVOJE ŽENE? I KOJIM KLANOVIMA PRIPADAJU DECA KOJA SE MEĐUSOBNO UBIJAJU?
Jesu li i tu u pitanju neki klanovi?
KOJI KLANOVI?
AKO IH I IMA, VI STE DOPUSTILI DA POSTOJE!

VUK

pre 6 godina

Od tridesetak uhapšenih u live prenos i za tv vesti širom planete , predstavljeno je šest Hrvata. Evo sada kako vreme prolazi , saznajemo da je meta bio Beograd , preciznije većina u gradskoj vlasti i da iza svega stoje Đilas, Janković % Co. Neće niko napadati našeg večnog pobednika svih mogućih izbora.

Stefan

pre 6 godina

kakva zandarmerija, njima je namera na derbiju samo da tuku, konstantno njihovo psovanje navijaca, zatim gluma autoriteta...
Misle da su dohvatili Boga za znate vec sta i tako se ponasaju.

Misha

pre 6 godina

Svo zlo u Srbiju uvozi se iz Crne Gore od 1945. Đido i drugovi upali u Beograd da upravniče pre sedamdeset godina. Đidin unuk u unuci Đidinih drugova i danas bi da upravniče Beogradom pred ove naredne kao i pred svake buduće izbore. Viši u hijerarhiji obavljaju poslove po Ministrastvu spoljnih poslova, vode na primer Školu za diplomatiju a niži obavljaju prljave poslove pa prave nerede na SRPSKOJ SVETINJI - FUDBALSKOGM DERBIJU NJENA DVA NAJVEĆA KLUBA.

ko je ovde lud

pre 6 godina

Srbija i Crna gora, jedan narod a dve drzave, a- ha. Srbin u Crnoj gori ne postoji a ako pokusa da postoji nedaju mu, rukovodece mesto nema sansi da dobije, Srbi su manjina. Ako neki policajac udje u C.G optuze ga z,a pokusaj atentata. U Srbiji svi Crnogorci mogu da besplatno studiraju, na rukovodecim su mestima i ubija njihova mafija koga hoce. Da li je ovo drzava? Sve proterati pa da vidimo ko ce poceti da zivi a ko ce propasti jer zivi od kriminala!

vučićev teatar

pre 6 godina

Škaljarski klan stoji i iza napada na kule bilizankinje u Njujorku i teroristickih napada u Parizu.
(б, 16. decembar 2017 08:57)

u sprezi sa "pavelićevim križarima"!

david

pre 6 godina

Kako je moguće uneti nož na tribinu? Da li će zbog toga odgovarati neki komandir policije ili šef obezbeđenja na stadionu?

Kako je moguće da policija nije intervenisala na južnoj tribini i prekinula masakr koji je trajao 10-20 minuta? Pripadnici Žandarmerije su sve vreme posmatrali haos sa atletske staze, ali i sa tribine, tridesetak metara udaljeni od žarišta nasilja ka zapadnoj tribini.

Djokoblatobran

pre 6 godina

Kako sad, zar nije b92 javljao da su krive Delije?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dion, 16. decembar 2017 09:24)

Krive nisu, ali su sigurno neki ljudi na severu znali kad je trebalo da krene bakljada sto je bio signal za bandu sa druge strane da krene u akciju!

david

pre 6 godina

Kako je moguće uneti nož na tribinu? Da li će zbog toga odgovarati neki komandir policije ili šef obezbeđenja na stadionu?

Kako je moguće da policija nije intervenisala na južnoj tribini i prekinula masakr koji je trajao 10-20 minuta? Pripadnici Žandarmerije su sve vreme posmatrali haos sa atletske staze, ali i sa tribine, tridesetak metara udaljeni od žarišta nasilja ka zapadnoj tribini.

Srbija

pre 6 godina

Nikad bolji odnosi izmedju Srbije i Crne Gore : U Crnoj Gori ni jedan Srbin ne moze biti u karikama vlasti,U Crnoj Gori sve sto je Srpski to nije dobro,proteruju se svestenici ukida se srpski jezik,azbuka menjaju se ulice sa srpskim imenima,izrucuju Srbe Hrvatskoj da im sude,hapse srpske gradjane za izmisljeni drzavni udar...U Srbiji crnogorski gradjani sa dva drzavljansta u svim karikama vlasti rukovode,crnogrski studenti skoluju i stanuju na budzetu Srbije,crnogorski kriminalci diluju drogu i truju omladinu Srbije...Odnsi izmedju dve drzave nikad bolji,jos da im Srbija napravi auto put i uvoz iz Crne Gore bice jos bri i sigurniji.

Zox

pre 6 godina

Hitno reoformiti UDBU, ali sa modernijim metodama, a u zakonu uvesti "izizetke" i sve ih smatrati drzavnim neprijateljima. Otvoriti kampove za rad u kojem bi se nasla pomenuta gospoda, ali isolovatelji, ubice zene i dece, roditelji cija deca "bodu po skolama"...

Jednostavo, drugo vreme, druge metode - svesti specijalne mere dok se situacija ne smiri, a onda ukinuti... Ili oni ili drzava.

Avanturista

pre 6 godina

Ok, iyvesno je da smo dobili novu medijsku sagu,koja ce da potraje unedogled, dok se ne pojavi neka nova. Bilo je samo pitanje trenutka kada ce da isplivaju kriminal, droga, sprega sa fudbalom i "cistim poslovima" oko kojih se svi otimaju za prevlast. Isto po ocekivanjima, kriv je neko spolja, strani placeni faktor i "spoljasnji neprijatelj". Sve to je deza vu i odavno vidjene price i scenariji.

Ali ovaj citat iz teksta mi je fenomenalan prikaz naseg sistema i uredjenja, koji je Vucelic sasvim nenamerno oslikao u pravom sjaju:

"Predsednik Partizana i urednik "Novosti" Milorad Vučelić je naveo da je pre mesec dana "načuo" da bi moglo da dođe do incidenata na "večitom" derbiju, ali da nije obraćao pažnju na novode "jednog funkcionera" misleći da je to "laprdanje neozbiljnog čoveka"."

Pa ko moze da nas bilo gde uzme za ozbiljno, kad svi oni sami sebe smatraju neozbiljnim i za sprdnju, a sve sto kazu tretira se kao laprdanje. Pritom, on kaze radi se o jednom funkcioneru! Koga je odlicno okarakterisao. Posle slobodno pricajte kako nas ne voli svet, ne voli nas Jevropa, ne voli nas Amerika... A mi jadni savrseni. Toliko da su kriminalni klanovi bolje organizovani od drzave, jer imaju sposobnije lidere.

lokator

pre 6 godina

Koji bolid moze da poveruje u pricu da su zapoceli tucu na juznoj tribini ali im je cilj bio da izazovu nemire u gradu?I to sve sa unajmljenim Hrvatima,Bugarima i Grcima?Gde su tu Srbi?Nego,zasto nije bila plata juce?

LOGOS

pre 6 godina

Eto,to je sto stalno pricam,opet izdaja Srbina za pare ! Srbinu daj samo pare i ne da nece izdati samo Srbe i drzavu,nego i rodjenu majku !

Lud i zbunjen

pre 6 godina

Bravo za domaću navijačku grupu! Uspeli su da odbrane srpsku čast i sačuvaju prevlast narko tržišta! Još jedan uspeh naše vlasti!

Manipulator

pre 6 godina

Ja ne mogu da shvatim te preduzetnike i kriminalce. Kako je moguće da oni koji imaju toliko para mogu da se toliko lože na ovaj naš ispod prosečan fudbal da se obračunavaju na tribinama? Pa nije bilo 3 smislene akcije na celoj utakmici... Puno faulova, prekida... Loš fudbal generalno...

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

Dobro, da se uozbiljimo...
Ne preuzima se tribina od strane kriminalaca bas tako - nego bi kriminalci lepo "priveli" na sastanak vodje i objasnili im sta je bolje za njih, koje su posledice i tako bi taj problem oni resili...ovo sto pisu novosti je notorna glupost - osim u americkim filmovima.

Pileća farma

pre 6 godina

Mediji: Nerede na derbiju naručio vođa "Škaljaraca"

А, да нису можда наредили ванземаљци, јер све долази у обзир, осим могућности да је све организовано и спроведено у режији УДБ-е, алиас БИА, као што је организовала и извела представу са оним фамозним дроном, и још којекаве полуаматерски одигране представе за већинско крезубо гласачко тело, које није у стању да својим птичијим пилећим интелектом логички размишља и закључи да је све то било УДБАШКО масло, а не некаквих виртуелних кланова, измишљених између осталог и зато, да би им се приписивала одговорност за сваки неред који се организује за било коју УДБАШКУ потребу.

mario

pre 6 godina

Evo krenulo belosvetska zavera protiv Srbije, strane službe, domaći neprijatelji..vidim samo se piše o huluganima iz Hrvatske, a ovi domaći su valjda ok.

milorad

pre 6 godina

Sve znamo o navijacima Zvezde i Partizana, ko je vodja, ko je likvidiran, ko se vere po mrezama u Italiji, kome se sudilo za povrede policajcu, kome za povrede stranog drzavljanina, sta su uzvikivali Tadicu a sta Vucicu...i, opet nista. Cekamo sta je sledece...Ne razumem samo ljude , normalne navijace, koji jos uvek idu na utakmice.

sarlo te gleda

pre 6 godina

ja mislim da je cilj bio da se pronadje diploma tome nikolica, doktorat nebojse stefanovica, vojna knjizica aleksandra vulina, partijske knjizice maje gojkovic, bugarski list nepokretnosti sinise malog, izvod iz knjige rodjenih vanje udovicica, eventualno pokusaj atentata na vuciceve roditelje, jer je jna udaljen jedva 10km od Jajinaca.

mora bolje

pre 6 godina

Daj bre... Knjigu u dzep, uzeti obican telefon, kad ti dodje da citas, ti uzmi knjigu. Nemas telefon sa svim mogucim i nemogucim instaliranim aplikacijama za ove i one novine i ne moze niko da te truje. E to cu da uradim. Ovo vise nema kud. Ovi brate od kad su dosli na vlast celo drusto se pretvorilo u rialiti.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!

pre 6 godina

Nozemo odahnuti. Unosno trziste drogom je odbranjeno i sad nasoj deci drogu smeju prodavati samo lojalni domaci "navijaci"!

volodja

pre 6 godina

Pa jel plan bio da se nasilje prenese na ulice i destabilizuje grad/drzava ili je plan bio da se 'preotme' juzna tribina i poslovi sa drogom? Ovo drugo mi ima vise smisla!

pametnix

pre 6 godina

A smejali ste se kad urednik Smećormera upozorava Vučića da ne ide u inostranstvo. Ode vođa na par dana, i sve zle sile se sjate i samo kometa ne pogodi ovu jadnu zemlju. Nego, kako ovaj put Vučićević ništa nije saznao unapred? A keramičar? I on spavao?

Mica Jovic

pre 6 godina

Kako list navodi, haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom.

Dobro je da nisu uspeli.

Srrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Lakse mi je sad kad vidim da ovi nisu uspeli da izvedu puc i preotmu poslove s drogom kao i cinjenica da poslovi s drogom ostaju kod ovih od pre, na koje smo, navikli.
Dobar je i ovaj spin, svakog dana druga prica a jedino nigde o odgovornosti policije. Prvo je bila prica o Hrvatima, sad Skaljarci...sutra ce to vec da bude opozicija, Soros, pa Djilas, a zasto da ne - i Dveri. Priprema se nesto mesecima a policija pojma nema. Pa ne da ovo nisu neke nepoznate grupe, nastale prekjuce...ovde se radi o prevejanim banditima i kriminalcima koji moraju da budu praceni non stop. Ako bar jedan policajac bude smenjen, pa makar i onaj sto je regulisao saobracaj u kruznom toku na autokomandi, smatracu da smo napredovali kao drustvo. Ali, nista od toga. A o glavesinama tek ni reci.

Doziveo sam transfer blama

pre 6 godina

Opet je napad bio na naseg cenjenog Avea,pa dokle vise??!Toliko je voljen u narodu da ga stalno neko napada...On je za pet godina doziveo toliko pokusaja napada na njega kao svi predsednici do sada u istoriji...hahahahahahha...ostace zapamcen kao jedini politicar na kugli zemaljskoj koji nista nije radio samo je tracario,manipulisao i lagao ovaj siroti narod,ne znam samo dokle ce botovi bez mozga da glasaju za ovako nesto,to jest za sve gore i gore....

veljko

pre 6 godina

Ahahahahaha državni udar na Vučića... E slatko se nasmejah ovoj teoriji zavere! Ja mislio INFORMER došao do podataka kad ono NOVOSTI!

Arch Enemy

pre 6 godina

Ja države i naprave,neki tzv. škaljarci šljegli iz kamenjara i organizuju nerede a država hapsi narkomančiće i obijače kioska po ulicama!!

a

pre 6 godina

kako se stvorila ona ogromna kolicina pirotehnike na stadionu?
nikada niko nije odgovara oza to posto policija pretresa svakog na ulazu znaci odatle nije moglo

adriano_galliani

pre 6 godina

Da li može neko da mi objasni koji je interes vođe "Škaljaraca" da izazove nerede na ulicama Beograda?

I kako bi se to izvelo sa 20 ljudi?
(Goran, 16. decembar 2017 08:33)

На београдским улиацма неред постоји већ месецима, поготово саобраћајни. Ваљда би ми требали да се попалимо на ову причу јер су ови Хрвати. Ууу, много ме занима.

Иако верујем да би у обрнутом случају на Максимиру или Пољуду било мртвих.

Grr

pre 6 godina

UEFA treba da reaguje i da konačno zabrani učešće u Evropi srpskim klubovima jer će time biti prokrčen put ka njihovom gašenju.Večiti rivali imaju sve manje dodirnih tačaka sa sportom a sve više sa kriminalom.
(Dule, 16. decembar 2017

Posle Hejsela Liverpil je ugašen?!? Ttreba rešavati ptobleme, ali predlog gašenje je isto što su ovi huligani uradilo na derbiju, samo mirnim putem.

kraja

pre 6 godina

...samo vi ponizavajte gradjane srbije svojim izmisljotinama i nesposobnoscu...
...ovo ni moj majstor za plocice ne bi progutao, kamoli vulkanizer koji svaki dan lupa macolom po gumama...
..obavezno pored novosti i ostale zute stampe, pustite ta "saznanja" na tviter, fb i da se stampa na rolnama toalet papira...

lenjivac

pre 6 godina

Ovo postaje komično.
"Škaljarski klan" kao "Žika živac" dežurni krivci. Nemoć Srpske policije i obavještajnih službi bila bi ponižavajuća za jedno demokratsko društvo.

čovek iz senke

pre 6 godina

"Kako list navodi, haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom."

Dakle zna se sta se radi a nista se ne preduzima? Kome je to u interesu?

Vuk

pre 6 godina

Mene jedino zanima koliko njih sa juzne tribine je ucestvovalo u rusenju Savamale i kako to da visoko rangiran pripadnik Zandarmerije "vodi" juznu tribinu? Da li je to razlog zasto niko od ovih koji su ih tukli nije uhapsen iako je na jugu bilo vise nego dovoljno policije u civilu?

Gru

pre 6 godina

Hoce li se vise postici koncenzus koje pokusao rusenje velikog vodje i drzavnog poretka u zemlji Srbiji???
Da li su to navijaci Zvezde, 6 Hrvata( jedan ima tatoo ИЛИЈА) ili ovaj klan Skakljanaca?
Jos jednom bih zeleo da zahvalim svim navijacima Partizana sto su uspeli da odbrane zemlju od stranih placenika i domacih izdajnika!
A i mup-u Srbije na novom ekspres salteru za izdavanje licnih dokumenata koji se od srede nalazi na juznoj tribini JNA stadiona.

losmi

pre 6 godina

Ne poznajem nikakvog Stefa u nasoj organizaciji!? Hahahaha, pa ovo je kao da citam Alan Forda. Samo sto novi broj izlazi svakog dana. Kad izlazi sledeci? Jedva cekam! Mako mila!

JA

pre 6 godina

Meni je smešna priča kako su oni kao hteli da izazovu nerede u Beogradu, ovo mi sve više liči na neku INICIJACIJU od strane njihovog novog BOSa. Da pokazu poslušnost i odanost, kroz izlaganje ovakvoj opasnosti...

pametnix

pre 6 godina

A Neša iz Beograda? Šta je on radio ovih dana? Uželeli se mali ekrani kadrova sa njim i nemim posmatračima tupog pogleda u pozadini, dok on saopštava kako kriminala u Srbiji više nema...

Back in Black

pre 6 godina

Citao sam neki tekst o tom Crnogorskom klanu i ono sto mi je zapalo za oko je deo gde pise da je vecina tog klana stacionirana u Beogradu zato sto su u CG na meti policije.Mislim sta reci,pametnom dosta.

Филип

pre 6 godina

Ни један једини чланак о гласању за буџет, ни један, ејј људи буџет вам је небитан....

wroom1975

pre 6 godina

Kako nam se smeši Engleski scenario polako ali sigurno. Gurni ruku preko ograde 5 godina robije. A ovi prvi treba da budu za primer. Po 12 godina svakome bez prava na pomilovanje.

Vesna

pre 6 godina

Ma vi se zezate, da li znate uopšte đe su Škaljari i Kavač, ukupno imaju dvije hiljade duša a ispade da imaju 5 Ilijada kriminalaca!

Chuck D

pre 6 godina

Televisa Presenta
U kojoj evropskoj državi dr.Neša organizuje špalir teško naoružanih policajaca u full opremi sa fantomkama iza sebe i drži konferenciju za štampu?
To ima samo u Meksiku i državama koje gravitiraju u centralnoj i južnoj Americi a gde vladaju narko klanovi.
I šta nam to govori-da smo Diznilend od države gde nam političari i mafija kroje kapu.

Monarhista

pre 6 godina

Prvo je bilo hrvati jer njih nisu mogli da sakriju,pa bugari,sad evo sljakaraca,da mi ipak sacekamo da se to "fino" drustvo kompletira pa da onda diskutujemo:-))

Topalović

pre 6 godina

Ajde da poverujemo u ovu naučno fantastičnu priču gde će na kraju sigurno da bude da je DART VEJDER sve organizovao a ČAK NORIS odbranio, mene zanima kakvo je to obezbeđenje države i DB, kad im 6 Hrvata i dva Bugara umalo preuzmu celu državu (po toj neverovatnoj priči). Šta da je došlo 60 Hrvata i 20 Bugara?

Po ovome kako se prenose informacije verovatno se do Soluna nebi zaustavili. Sve bi osvojili. Ko će iz dB da odgovara za ovolike greške, gde im šaka uličnih rmpalija neprimećeno upadne u po' države i radi šta hoće. Pa bre imate li stida?

Samo nešto drugo je ovde istina. Hiljade Srba se iseljava u EU, sve doktori, naučnici - nema para za njih da im se nađe radno mesto, a uvozimo EU KRIMINALCE i to za platu od 10.000 evra po danu uz sav sopstveni ološ koji već posedujemo i po kojem smo na samom vrhu tabele u Evropi. Pa bre dokle više ovo da trpimo!?!?! Ustanak braćo!

Blok 63

pre 6 godina

"haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom."
Ovo se desava zato sto je predsednik po licnom priznanju nemocan u borbi protiv huligana.

Sasacg

pre 6 godina

Sve mi se vise cini da je drzava sve ovo iscenirala,kao povod za jos jedno visenedeljno razglabanje u Srba,dok ON priprema nesto u pozadini...

Rops

pre 6 godina

Koncept po kom bi se izborio za vlast na juznoj tribini na jedan dan mi nije jasan.Jos manje da posle toga nastave na ulici zapoceto na stadionu.Kakav klan i njihov uticaj.Na sta?

Mile 011

pre 6 godina

O ovim dogadjajima cute i Dr. Stefanovic i keramicar iz BIA Gasic . Mozda se nista nije ni dogodilo mozda se ljudi i dogadjai slucajno poklapaju ? Onaj se oglasio sa Kube i "zna sve" a ovi u Beogradu cute . Ocito BOJKOTUJU VUCICA ...

angry

pre 6 godina

Vucelic-laprdanja neozbiljnog coveka! I ko je na kraju neozbiljan, da ne kazem neku grdju rec za tebe preposteni spsovce jos iz nebeskih 90-ih

KUD Idijot

pre 6 godina

Znaci postojala je informacija da moze doci do sukoba, zato je i sve ovako lepo i organizovano uspelo. Brine me informacija da se sve ovo zapravo desava zbog trgovine droge, a u pitanju je sportska priredba.

buka_u_modi

pre 6 godina

Dakle, jedan klad je pokušao drugom klanu da preuzme poslove sa drogom. Međutim, prvi klan je poražen i drugi klan nesmetano i dalje drži poslove sa drogom. A sve to opet neko kontroliše. Zbog toga su hteli da idu na ulice i tome koji sve kontroliše prenesu poruku na ulicama da su oni sada glavni igrači. Kakva država!? Pa i potpop je bolji od ovoga!

switch on your brain

pre 6 godina

Radi se o obracunu 2 kriminalne grupe, za prevlast, najverovatnije, na trzistu narkotika.
Iz Hrvatske uvezeni navijaci (citaj: kriminalci upetljani u trgovinu , najverovatnije, narkotika), ne bi li potpomogli jedan od tih nasih bratskih kriminnnalnih klanova.
Jasno je valjda, da na ovim prostorima, medjunacionalne mrznje medju kriminalcima i ratnim zlocincima, nikada nije bilo niti ce biti. To je sve jedna te ista ekipa, koja radi na istom poslu.
Ne citajte i ne slusajte nista od onoga sto vam plasiraju nasi mediji. Oni su takodje pod velikim uticajem tih kriminano zlocinackih struktura, i moze se slobodno reci da su ista ekipa i da rade na istom poslu.

Molder

pre 6 godina

@Kako ko pa ja
Možda npr. u Italiji, u Srbiji ne. Ne znaš očigledno da su u Srbiji navijači ozbiljni kriminalci. Da li znaš da su pesničili vidjenije članove najgorih klanova sa ovih prostora? Tako je ubistvo Saleta zvanog Mutavi plaćeno nekoliko stotina hiljada evra, a po načinu ubistva vidi se da je mafijaški obračun. Oni su odavno prestali da budu lokalni huligani, koji piju, biju se, i tako to. Obezbedjuju pola Beogradskih splavova, a obezbedjenje je danas drugo ime za reketiranje i prodaju narkotika. Kada se na to doda saradnja sa menadžerima i procenti od prodaje igrača dobije se velika količina novca. Novac se posle ulaže u legalne poslove, tako da skoro svako od njih ima kafić, splav, diskoteku, butik, itd. Još nešto, novac daje moć, a moć i novac te povezuju sa visokim političarima.

bljak

pre 6 godina

... a ja mislio da je to narucio onaj lik sa Zvezdare, koji je pre nekoliko godina proglasen za drzavnog neprijatelja br. 1
(a sad je osumnjicen za gradjevinski prekrsaj, BTW).

Okrenem se - Batistuta

pre 6 godina

I sta vozi Skaljarac?
Ferari...
Yugo!Ja mu licno dovezao iz Kragujevca.Skroman decko salje sve pare Hrvatima da izazovu nerede na Jenea.

losmi

pre 6 godina

A Dajte imena te cetvorice?Hrvate Ste imenovali
(Dragan, 16. decembar 2017 10:16)
Pa zar nisi primetio na fotografijama da su sve face ostalih ucesnika ovog biznis simpozijuma blurovana osim delegacije iz hrvatske. Verovatno je to nekim protokolom definisano.

zlopamtilo

pre 6 godina

Ovde se ne zna da li ovu zemlju vode škaljari , kavači , AV, ....No ,to je posledica nefunkcionalnosti ključnih institucija sistema odnosno podređenosti istih volji jednog jedinog čoveka .

borivoje surdilovic

pre 6 godina

ma tramp ih je poslao, jug jos nije osvojio... jako mu je bitan kraj u kom su janjicari....tu su milioni od droge...kolumbija mala beba...

laki78

pre 6 godina

Mene kao obicnog stanovnika ove nazovi drzave iskljucivo zanima kad ce drzava da pohapsi sve narko dilere i uvede red.Uopste me ne zanima dal je Vuceliceva/Vuciceva grupa dilera prebila neku drugu grupu dilera.Jel treba sad da slavimo jer ce dosadasnja grupa dilera droge nastaviti svoj posao neometano?

Milan

pre 6 godina

Jedino sto ja vidim u celoj ovoj prici je da su se Bugarski defanzivci mnogo bolje pokazali od Hrvatskih napadaca i da njima treba ponuditi nove ugovore, a sto se tice Hrvatskih napadaca oni nisu zadovoljili i treba ih vratiti doma.

Vladan

pre 6 godina

E ko nama pravi probleme u Srbiji, škaljarski klan hahahaha. Panto mesto ni nepostoji na mapi... Ko god je došao u Srbiju postao je gazda, samo se građanima Srbije gleda poreklo i broje krvna zrnca.

Aleksej

pre 6 godina

A smejali ste se kad urednik Smećormera upozorava Vučića da ne ide u inostranstvo. Ode vođa na par dana, i sve zle sile se sjate i samo kometa ne pogodi ovu jadnu zemlju. Nego, kako ovaj put Vučićević ništa nije saznao unapred? A keramičar? I on spavao?
(pametnix, 16. decembar 2017 09:36hahahahagahaahahahaahahahaha

dare slovenac

pre 6 godina

pratim sa strane i sa ovih 6 hrvata smo se zasad dobro upoznali, odakle su, imena i prezimena, gde treniraju, šta rade, imena njihovih žena... oni če zapustiti srbiju. A šta je sa ovim našim janičarima, alkartrazima i šta ja znam koja imena se koriste za te lole, šta je sa njima, ko su,šta su, gde su imena, gde odgovornost?

BBRS

pre 6 godina

Kako list navodi, haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom.

Dobro je da nisu uspeli.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mica Jovic, 16. decembar 2017 09:47)

Оста иста роба, јел ?

Jovan

pre 6 godina

"Kako list navodi, haos na stadionu bio je pokušaj preuzimanja južne tribine, a sa tim i vraćanje i preuzimanje unosnih poslova sa drogom."

Zašto je onda uhapšena samo strana koja je htela da preuzme poslove sa drogom? Ako su hteli da preuzme onda se već neko time bavi i nije priveden. Dokle god ne budu uhapšeni i oni koji nisu "zbačeni" sa tribine, ja na ovo gledam kao na zaštitu narko dilera sa južne tribine.

lovac botova

pre 6 godina

navijaci su samo vojnici vlasti. bezumna masa. dakle, narko grupe su uvek bile u vlasti, štaviše rat se vodio zbog njih. nece drzava da hapsi svoje heroje...
bezite ljudi sa balkana, ti je rupa u svemiru

OmaeWaMouShindeiru

pre 6 godina

(Molder, 16. decembar 2017 12:17)
Procitati ovaj komentar, a samo jos doadti da su panduri ti koji obezbedjuju splavove, zajedno sa svojim drugarima huliganima. I da je dobar deo juzne trbine sa znackom (znackatraz, agenti kako ih zovu). I mutavi je imao znacku db-a.

guska koja je spasla Rim

pre 6 godina

Možda npr. u Italiji, u Srbiji ne.(Molder)

Slucajno sam imao prilike upoznati bivseg vodju navijaca Torina, koji je svojevremeno imao glavnu ulogu u jednom jaaaako velikom incidentu na stadionu, o kom su danima odzvanjali svi mediji i koji je zbog toga zavrsio u zatvoru, na par godina. Po izlasku iz zatvora bio je ruina od coveka - propalog zdravlja, upao u tesku depresiju, zapao u versku krizu, osecaj krivice prema mami... i na kraju pokusao da se vrati u tzv. "posten zivot" (ja sam ga tada upoznao). Na zalost, za njega tada vec nije bilo mnogo nade - zdrvalje mu je bilo toliko propalo, da nije jos dugo ziveo. (Riposa in pace, caro Massimo!) Medjutim, poenta price je: dok je bio aktivan na stadionu, ne znam smatra li se to kriminalcem, ili dovoljno ozbiljnim kriminalcem, ali, za zivot je zaradjivao naplacujuci dugove i kamate. I bio je prilicno ozbiljan u tom poslu. Medjutim... razlika itekako postoji: kakva god da je Italija, on sigurno nije imao iza sebe drzavu, niti bilo koju drzavnu sluzbu! Naprotiv, imao je drzavu nasuprot sebe, kako u profesionalnoj sferi, tako i u slobodnim aktivnostima. Istina, neke huliganske grupe imaju poljiticko zaledje - politicke stranke, uglavnom vanparlamentarne, krajnje desnice ili krajnje levice. I u tim slucajevima klubovi (i 99,9% njihovih pravih navijaca) su zapravo zrtve razradjene strategije infiltracije. Daleko od toga da u Italiji kriminal nije povezan s drzavom. Ali, ta je sprega rezervisana za mnogo jace igrace, ne za stadion.