Četvrtak, 23.11.2017.

15:11

Kremlj: Hag je antisrpski, mi čekamo poziv u Bondstil

Presuda Ratku Mladiću je samo nastavak politizovanog i pristrasnog kursa koji je zauzimao Tribunal u Hagu tokom svog rada, poručeno je iz Moskve.

Izvor: B92

Kremlj: Hag je antisrpski, mi èekamo poziv u Bondstil IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Petar

pre 6 godina

Mislim da je najsveobuhvatnije i argumentovano objašnjeno dosta toga oko Srebrenice, razloga, uticaja USA i " nove definicije" genocida "uvučene" od strane USA, nedoslednosti, skrivanje dokumenata u Haškom tribunalu, objašnjeno u radu "How the Srebrenica Massacre Redefined US Foreign Policy", David N. Gibbs, koji je objavljen u više, zaista akademskih časopisa.. Tek samo da se zna: nisu svi Amerikanci ....

luk

pre 6 godina

Baza Bondstil je vise puta posećena od strane sprskih zvanicnika, komandanata žandarmerije konkretno. Lično sam ih upoznao, sobzirom da radim tamo.

Jovana

pre 6 godina

Zaharova i njen "kredibilitet". Njena retorika prolazi samo kod nesrećnih nacionalista i nebeskih rusofila, ona takvima i podilazi, to joj je uloga. Niko drugi je ne uzima za ozbiljno.

Zemljoradnik

pre 6 godina

Hag jeste antisrpski ali Rusi nas samo “potpaljuju” i guraju u svoja prepucavanja sa zapadom. Odgovara im. Ne da bi nama bilo bolje nego zbog njihove koristi. Srbija im je poslednje uporište u ovom delu Evrope i prikladan instrument.

zgslavac

pre 6 godina

Ako je netko zaboravio da ponovimo; Rusija je tijekom rata Hrvatskoj prodala 30-tak Mig 21, dio za dijelove, veći dio za upotrebu i to za sitniš. Također, još značajnije, Hrvatska je kupila i desetak ruskih jurišnih helikoptera "leteća tvrđava", kakve JNA nikad nije imala (JNA imala samo lake Gazele). Pošto taj aparat nikad nije bio u JNA, Rusi su omogućili i organizirali složenu letačku i inženjersku obuku za desetine hrvatskih pilota, mehaničara i inženjera. Ti helikopteri uvelike su korišteni u udarima tijekom oluje i kasnijem prodoru do Banja Luke.

Rusima veliko hvala, što god sad govorili, kad je bilo bitno dali su što je trebalo.

Zeks

pre 6 godina

Dobro, 'ajde, sada je Mladić osuđen, i šta sad? Gde su osude koljača druge nacionalnosti? Sram bilo onih koje drže pridike o srpskim zločinima, sakrivaju svoje monstrume i ignorišu srpske žrtve!!! To je udruženi zločinački poduhvat.

marija

pre 6 godina

Ameri bi bili carevi kad bi pozvali Ruse u Bondstil,
ali nije ovaj svet te sreće.
Možda Tramp...

Želim da izrazim najdublje saučešće Rusiji koja od sinoć oplakuje odlazak najvećeg baritona na svetu, legendarnog Dmitri Hvorostovskog.
Tužan dan i veliki gubitak za Rusiju i čitav svet.
Taj glas i veličanstvena pojava živeće u nama.
U mom srcu, Dmitri.
Počivaj u miru.

Meister Jakob

pre 6 godina

Da li ti znas sta je genocid?Da li ti znas koliko je rusa poginulo u drugom svetskom ratu a njemci nisu proglaseni za genocidni narod?Ti ces rusima postavljati pitanje o zrtvama sramoto jedna bez obzira koje si nacionalnosti ili vjere.
(Borky, 23. novembar 2017 16:15)

A ko je Srbe proglasio za genocidan narod, promaklo mi, u Haagu su osuđeni ljudi s imenom i prezimenom, niko nije osudio narod!
Inače nacisti su pobili 3 miliona Rusa, tu mislim samo u konc logorima.

True Batman Fan

pre 6 godina

@BGD

Devedesetihje tamo vladala nesto drugacija garnitura nego sada. A mnogo drugacija za vreme NATO bombardovanja nego sada. Vise ne mogu da shvatim nacin na koji neki mozgovi funkcionisu. Po toj logici,niko ne bi trebaloda posecuje Nemacku niti da saradjuje sa njima jer su tu zemlju nekada vodili nacisti... Aman ljudi, koristite malo mozak...

Istoricar

pre 6 godina

Dali Kremilj zna za genocid i sve ostalo?
(koja, 23. novembar 2017 15:45)

Koji genocid? Onaj sto ga je proglasio Ad hoc sud za bivsu Jugoslaviju koji je finansirao kauboj i koji je birao sudije.Jer jedino tu je mogao da ima uticaj koji nema u Medjunarodnom sudu pravde takodje u Hagu.Najveci svetski strucnjak za genocid William Schabas je rekao sta misli o haskom genocidu

трифун

pre 6 godina

Косово и Метохија је по 1244 територија државе Србије привремено под управом мировних снага - на којој је нато изградио војну базу , по катастарским књигама на срБској земљи,без питања и одобрења државе Србије.Кад истекне мандат мировних снага нато је дужан да демонтира базу и терен врати у првобитни положај.
Тако би било да се поштује међународно право.
Ипак,нама,остаје да се надамо у ону народну - ничија није горела до зоре.
Остаће бар један срБин и једна шљива да сведоче о томе.

BGD

pre 6 godina

Samo nemojte nas više da branite... kao što ste nas branili u ratovima devedesetih, "braćo" Rusi... A na ovu džukačku retoriku mogu da se lože samo krezavi i zatucani nacionalisti.

Oxi

pre 6 godina

Presude Haskog NATO tribunala su proizvele jednu jos mnogo goru posledicu nego sto je sudski masakr nad Srbima, a to je da se sada postavlja ozbiljno pitanje kako ko
vise moze garantovati da bilo koji Bosnjak, Hrvat ili Albanac nije ubica, silovatelj, palikuca i batinas, posto za ubistvo 50.000, ranjavanje 150.000 i progon 1.000.000 Srba, ni jedan Bosnjak, Albanac i Hrvat
nije kažnjen niti osudjen, već su naprotiv oni koji su bili osumnjiceni smatraju i najvecim bosnjackim, hrvatskim i albanskim herojima. Rusija bi u tom smislu mogla pomoci da se sada otvori novi tribunal, ali sada za zlocine nad Srbima...

Velja

pre 6 godina

Citav dan slusam od nazadnjaka da je Kosovo Srbija i da ga nikada izdati nece pa neka Dr Nesa Stefanovi ministar policije,Dikovic zajedno sa Rusima odu i oteraju Kfor sa Kosova i Bonstil bazu neka daju Rusima i TACKA.

Shone

pre 6 godina

Zaharova bi da poseti Bondstil na KiM. A pitanje za nju je zasto su ruske mirovne snage prve napustile teritoriju Kosova i Metohije. To dovoljno govori o ruskoj brizi za srpsko stanovnistvo na tim prostorima. A sad nas iz Moskve kao brani
(poziv, 23. novembar 2017 16:44)
Odgovorili su Rusi vise puta na pitanje zasto su se povukli sa KiM. Nikada oni to i nisu krili. Odgovor je bio da su to uradili iz revolta, tj nisu hteli da budu ikebana i da se prave kao da se nista ne desava, a preko 5 godina im nisu obezbedili zonu odgovornosti za rusku vojsku kao sto je to bilo predvidjeno prvobitnim dogovorom. I nisu Rusi jedini koji su tako prosli na KiM.

Sad naravno, taj odgovor moze i da se ne svidi nekome. Neko bi rekao da su sami krivi sto se pri rasporedjivanju KFORa 99. nisu bolje grupisali i sto su prakticno dozvolili da budu opkoljeni, kao i da posle rata nisu trebali da potpisu sporazum u Parizu (valjda je bio Pariz) o jedinstvenoj strukturi i komandi KFORa, ali to je vec neka sesta prica koja nema veze sa razlogom odlaska tj optuzbom da oni kriju zasto su otisli.

caca

pre 6 godina

Ne branite nas vise,jos uvek cekamo brod poslat u Jadran 1999e da nas zastiti od Nato napada.Da li ste prvi stigli u Pristinu?Jeste.Da li ste utekli? Jeste.Da li ste i pre SAD priznali Hrvatsku? Jeste.Da li postoji sumljiva prica oko prodaje oruzija Hrvatskoj.postoji.Da li je Istocnoj Evropi laknulo ,i napredovali su u svakom smislu,kada su se otkacili od Vas? Jeste.Da li je Putin bio desna ruka Jeljcina kada je Srbija bombardovana? Jeste.Aj nas ne branite i ne stitite vise.Hvala.

Zoran

pre 6 godina

Ma ovaj svet je postao cirkus. Mi smrtnici pojma nemamo sta se desava a kontamo da znamo. Ko sa kim diluje i ko koga prodaje i iz kojih interesa brani tice bi ga znale. Hvala Rusima u svakom slucaju a USA nece dugo,kako rade a sve se vraca oduvace ih neki cunami ili meteor pa neka dovedu i samog Boga da mu sude. Boze oprosti i pomozi.

poziv

pre 6 godina

Zaharova bi da poseti Bondstil na KiM. A pitanje za nju je zasto su ruske mirovne snage prve napustile teritoriju Kosova i Metohije. To dovoljno govori o ruskoj brizi za srpsko stanovnistvo na tim prostorima. A sad nas iz Moskve kao brani

Vuk

pre 6 godina

potez sa zahtevom da se poseti Bondstil, je "šah - mat"...
(PM, 23. novembar 2017 15:18

A šta je tu tačno šah- mat? To što su ovim priznali da ono u Nišu nije nikakav " humanitarni centar" ? Samo pominjanje Bondstila to dovoljno jasno govori.

Što se tiče Haga,bolje im je da se ne mešaju. Svoju privrženost pravdi dovoljno jasno pokazuju u svojoj zemljji gde novinare i opoziciju guta mrak i gde čuvaju ženu zločinca Miloševića..

Mare

pre 6 godina

Konacno i Kremlj da se oglasi malo konkretnije. 30 godina zivimo pod americkom propagandom i pritiscima, a posebno poslednjih 17 godina. Bukvalno nam na silu Amerika namece svoje stavove i to neprestano. Muka mi je vise od americke propagande u Srbiji. Lepo im je Zaharova sve rekla.

Џони

pre 6 godina

Хвала, браћо, мада не да Бог Србина свог, мислим да ће се Бондстил урушити сам од себе за 2-3 деценије. У историји постоје константе, а наша српска је та да смо ми рушитељи царстава.

Miroslav iz Nisa

pre 6 godina

Bondstil je baza za interkontinentalne rakete srednjeg dometa sa nuklearnim bojevim glavama, to i vrapci vec znaju. Zasto Amerikance toliko sikira Humanitarni centar u Nisu? Pa jednostano. Ako kojim slucajem dodje do lansiranja tih raketa u Bondstilu lako se mogu presresti jos u ranoj fazi lansiranja u blizini baze. Eto to je razlog sto ih muci Humanitarni centar u Nisu koji ako zatreba moze zacas da promeni namenu, a da jest humanitarni centar to svakoako jeste jer je svoj karakter, namenu i delovanje opravdao vise puta narocito kad su bili pozari po Srbiji kad je zapad sedeo skrstenih ruku i posmatrao.

CarloNS

pre 6 godina

Reciprocitet, dati isti Tretman Ruskoj bazi u Nisu kao onoj u Bondstilu, i onako Srbija nema nameru da se uclani u NATO, a red je da na kraju negde sedne.
(jedna stolica, 23. novembar 2017 15:56)

Neka Rusi naprave bazu na Kosovu pored Bondstila. U Srbiji nam nije potrebna ni Ruska ni Americka baza.

Borky

pre 6 godina

Dali Kremilj zna za genocid i sve ostalo?
(koja, 23. novembar 2017 15:45)

Da li ti znas sta je genocid?Da li ti znas koliko je rusa poginulo u drugom svetskom ratu a njemci nisu proglaseni za genocidni narod?Ti ces rusima postavljati pitanje o zrtvama sramoto jedna bez obzira koje si nacionalnosti ili vjere.

Vuk

pre 6 godina

potez sa zahtevom da se poseti Bondstil, je "šah - mat"...
(PM, 23. novembar 2017 15:18

A šta je tu tačno šah- mat? To što su ovim priznali da ono u Nišu nije nikakav " humanitarni centar" ? Samo pominjanje Bondstila to dovoljno jasno govori.

Što se tiče Haga,bolje im je da se ne mešaju. Svoju privrženost pravdi dovoljno jasno pokazuju u svojoj zemljji gde novinare i opoziciju guta mrak i gde čuvaju ženu zločinca Miloševića..

Ahilej

pre 6 godina

Opet vas, Rusi, guraju na vjetrometinu kao onda kada je Kadijević hodao po Moskvi uoči ratova devedesetih. Izgleda, komšije, da ruski interes neće da se okani vas dok vas ne potroši do zadnjeg čovjeka.

ruski crv razdora

pre 6 godina

Dali Kremilj zna za genocid i sve ostalo?
(koja, 23. novembar 2017 15:45)

Zar mislis da ih to zanima, pa oni su poubijali milione SVOJIH gradjana, mo's misliti koliko im znaci 8000!

Branko

pre 6 godina

Bravo za Ruse, tako treba... Drzava koja je sacuvala svoje ja u ovoj bolesnoj verziji zapadnog shvatanja sveta. U sustini, jesmo braca jer se istom Bogu molimo. Ko ne razume, sta da se radi, nece nikad ni ukapirati da je zombi kloniran i pogubljen
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miloje74, 23. novembar 2017 15:51) # Link komentara

Valjda se svi molimo istom, jednom jedinom Bogu.
Ili svako ima svog Boga??

kosovar

pre 6 godina

A sta to vas briga?,ostavite se vi nas.Gledajte vi svoja posla.
(is, 23. novembar 2017 15:29)

E pa nije bas tako lako oni vas imaju sad u ruku (saku) jer da nije Rusko Veto u SB UN vi cete se proglasati sa genocidnom naciju tako da morate da radite sta Rusi vam kazu da destabilujete Balkan za Ruske interese a i Evropu jer Balkan je vecu u Evropi.

A stose tice Bonstila bili su Rusi u Slatini ali povukli rep !!!

kosovar

pre 6 godina

A sta to vas briga?,ostavite se vi nas.Gledajte vi svoja posla.
(is, 23. novembar 2017 15:29)

E pa nije bas tako lako oni vas imaju sad u ruku (saku) jer da nije Rusko Veto u SB UN vi cete se proglasati sa genocidnom naciju tako da morate da radite sta Rusi vam kazu da destabilujete Balkan za Ruske interese a i Evropu jer Balkan je vecu u Evropi.

A stose tice Bonstila bili su Rusi u Slatini ali povukli rep !!!

kosovar

pre 6 godina

A sta to vas briga?,ostavite se vi nas.Gledajte vi svoja posla.
(is, 23. novembar 2017 15:29)

E pa nije bas tako lako oni vas imaju sad u ruku (saku) jer da nije Rusko Veto u SB UN vi cete se proglasati sa genocidnom naciju tako da morate da radite sta Rusi vam kazu da destabilujete Balkan za Ruske interese a i Evropu jer Balkan je vecu u Evropi.

A stose tice Bonstila bili su Rusi u Slatini ali povukli rep !!!

jedna stolica

pre 6 godina

Reciprocitet, dati isti Tretman Ruskoj bazi u Nisu kao onoj u Bondstilu, i onako Srbija nema nameru da se uclani u NATO, a red je da na kraju negde sedne.

miloje74

pre 6 godina

Bravo za Ruse, tako treba... Drzava koja je sacuvala svoje ja u ovoj bolesnoj verziji zapadnog shvatanja sveta. U sustini, jesmo braca jer se istom Bogu molimo. Ko ne razume, sta da se radi, nece nikad ni ukapirati da je zombi kloniran i pogubljen

Dragana

pre 6 godina

Draga braco i sestre procitajte i ovo..

http://www.blic.rs/vesti/hronika/mladic-je-osuden-na-dozivotni-zatvor-a-ove-zlocine-sud-je-posebno-izdvojio-masovna/03nym4r

Srbi sa Kosara

pre 6 godina

Molim da se formira ruska baza u Srbiji i Republici Srpskoj kao garancija da nato zivotinje nece iskoristiti cinjrnicu da ih ima 100 puta vise nego Srba i ponovo nas ubijati

PM

pre 6 godina

Previše diplomatski... Nema tu "možda" - sugurno jeste, ali loše odigrano i ovaj kontra potez sa zahtevom da se poseti Bondstil, je "šah - mat"...

Srbi sa Kosara

pre 6 godina

Molim da se formira ruska baza u Srbiji i Republici Srpskoj kao garancija da nato zivotinje nece iskoristiti cinjrnicu da ih ima 100 puta vise nego Srba i ponovo nas ubijati

jedna stolica

pre 6 godina

Reciprocitet, dati isti Tretman Ruskoj bazi u Nisu kao onoj u Bondstilu, i onako Srbija nema nameru da se uclani u NATO, a red je da na kraju negde sedne.

Mare

pre 6 godina

Konacno i Kremlj da se oglasi malo konkretnije. 30 godina zivimo pod americkom propagandom i pritiscima, a posebno poslednjih 17 godina. Bukvalno nam na silu Amerika namece svoje stavove i to neprestano. Muka mi je vise od americke propagande u Srbiji. Lepo im je Zaharova sve rekla.

miloje74

pre 6 godina

Bravo za Ruse, tako treba... Drzava koja je sacuvala svoje ja u ovoj bolesnoj verziji zapadnog shvatanja sveta. U sustini, jesmo braca jer se istom Bogu molimo. Ko ne razume, sta da se radi, nece nikad ni ukapirati da je zombi kloniran i pogubljen

Borky

pre 6 godina

Dali Kremilj zna za genocid i sve ostalo?
(koja, 23. novembar 2017 15:45)

Da li ti znas sta je genocid?Da li ti znas koliko je rusa poginulo u drugom svetskom ratu a njemci nisu proglaseni za genocidni narod?Ti ces rusima postavljati pitanje o zrtvama sramoto jedna bez obzira koje si nacionalnosti ili vjere.

Џони

pre 6 godina

Хвала, браћо, мада не да Бог Србина свог, мислим да ће се Бондстил урушити сам од себе за 2-3 деценије. У историји постоје константе, а наша српска је та да смо ми рушитељи царстава.

PM

pre 6 godina

Previše diplomatski... Nema tu "možda" - sugurno jeste, ali loše odigrano i ovaj kontra potez sa zahtevom da se poseti Bondstil, je "šah - mat"...

Istoricar

pre 6 godina

Dali Kremilj zna za genocid i sve ostalo?
(koja, 23. novembar 2017 15:45)

Koji genocid? Onaj sto ga je proglasio Ad hoc sud za bivsu Jugoslaviju koji je finansirao kauboj i koji je birao sudije.Jer jedino tu je mogao da ima uticaj koji nema u Medjunarodnom sudu pravde takodje u Hagu.Najveci svetski strucnjak za genocid William Schabas je rekao sta misli o haskom genocidu

Zoran

pre 6 godina

Ma ovaj svet je postao cirkus. Mi smrtnici pojma nemamo sta se desava a kontamo da znamo. Ko sa kim diluje i ko koga prodaje i iz kojih interesa brani tice bi ga znale. Hvala Rusima u svakom slucaju a USA nece dugo,kako rade a sve se vraca oduvace ih neki cunami ili meteor pa neka dovedu i samog Boga da mu sude. Boze oprosti i pomozi.

Miroslav iz Nisa

pre 6 godina

Bondstil je baza za interkontinentalne rakete srednjeg dometa sa nuklearnim bojevim glavama, to i vrapci vec znaju. Zasto Amerikance toliko sikira Humanitarni centar u Nisu? Pa jednostano. Ako kojim slucajem dodje do lansiranja tih raketa u Bondstilu lako se mogu presresti jos u ranoj fazi lansiranja u blizini baze. Eto to je razlog sto ih muci Humanitarni centar u Nisu koji ako zatreba moze zacas da promeni namenu, a da jest humanitarni centar to svakoako jeste jer je svoj karakter, namenu i delovanje opravdao vise puta narocito kad su bili pozari po Srbiji kad je zapad sedeo skrstenih ruku i posmatrao.

Zeks

pre 6 godina

Dobro, 'ajde, sada je Mladić osuđen, i šta sad? Gde su osude koljača druge nacionalnosti? Sram bilo onih koje drže pridike o srpskim zločinima, sakrivaju svoje monstrume i ignorišu srpske žrtve!!! To je udruženi zločinački poduhvat.

Oxi

pre 6 godina

Presude Haskog NATO tribunala su proizvele jednu jos mnogo goru posledicu nego sto je sudski masakr nad Srbima, a to je da se sada postavlja ozbiljno pitanje kako ko
vise moze garantovati da bilo koji Bosnjak, Hrvat ili Albanac nije ubica, silovatelj, palikuca i batinas, posto za ubistvo 50.000, ranjavanje 150.000 i progon 1.000.000 Srba, ni jedan Bosnjak, Albanac i Hrvat
nije kažnjen niti osudjen, već su naprotiv oni koji su bili osumnjiceni smatraju i najvecim bosnjackim, hrvatskim i albanskim herojima. Rusija bi u tom smislu mogla pomoci da se sada otvori novi tribunal, ali sada za zlocine nad Srbima...

трифун

pre 6 godina

Косово и Метохија је по 1244 територија државе Србије привремено под управом мировних снага - на којој је нато изградио војну базу , по катастарским књигама на срБској земљи,без питања и одобрења државе Србије.Кад истекне мандат мировних снага нато је дужан да демонтира базу и терен врати у првобитни положај.
Тако би било да се поштује међународно право.
Ипак,нама,остаје да се надамо у ону народну - ничија није горела до зоре.
Остаће бар један срБин и једна шљива да сведоче о томе.

Shone

pre 6 godina

Zaharova bi da poseti Bondstil na KiM. A pitanje za nju je zasto su ruske mirovne snage prve napustile teritoriju Kosova i Metohije. To dovoljno govori o ruskoj brizi za srpsko stanovnistvo na tim prostorima. A sad nas iz Moskve kao brani
(poziv, 23. novembar 2017 16:44)
Odgovorili su Rusi vise puta na pitanje zasto su se povukli sa KiM. Nikada oni to i nisu krili. Odgovor je bio da su to uradili iz revolta, tj nisu hteli da budu ikebana i da se prave kao da se nista ne desava, a preko 5 godina im nisu obezbedili zonu odgovornosti za rusku vojsku kao sto je to bilo predvidjeno prvobitnim dogovorom. I nisu Rusi jedini koji su tako prosli na KiM.

Sad naravno, taj odgovor moze i da se ne svidi nekome. Neko bi rekao da su sami krivi sto se pri rasporedjivanju KFORa 99. nisu bolje grupisali i sto su prakticno dozvolili da budu opkoljeni, kao i da posle rata nisu trebali da potpisu sporazum u Parizu (valjda je bio Pariz) o jedinstvenoj strukturi i komandi KFORa, ali to je vec neka sesta prica koja nema veze sa razlogom odlaska tj optuzbom da oni kriju zasto su otisli.

Ahilej

pre 6 godina

Opet vas, Rusi, guraju na vjetrometinu kao onda kada je Kadijević hodao po Moskvi uoči ratova devedesetih. Izgleda, komšije, da ruski interes neće da se okani vas dok vas ne potroši do zadnjeg čovjeka.

caca

pre 6 godina

Ne branite nas vise,jos uvek cekamo brod poslat u Jadran 1999e da nas zastiti od Nato napada.Da li ste prvi stigli u Pristinu?Jeste.Da li ste utekli? Jeste.Da li ste i pre SAD priznali Hrvatsku? Jeste.Da li postoji sumljiva prica oko prodaje oruzija Hrvatskoj.postoji.Da li je Istocnoj Evropi laknulo ,i napredovali su u svakom smislu,kada su se otkacili od Vas? Jeste.Da li je Putin bio desna ruka Jeljcina kada je Srbija bombardovana? Jeste.Aj nas ne branite i ne stitite vise.Hvala.

CarloNS

pre 6 godina

Reciprocitet, dati isti Tretman Ruskoj bazi u Nisu kao onoj u Bondstilu, i onako Srbija nema nameru da se uclani u NATO, a red je da na kraju negde sedne.
(jedna stolica, 23. novembar 2017 15:56)

Neka Rusi naprave bazu na Kosovu pored Bondstila. U Srbiji nam nije potrebna ni Ruska ni Americka baza.

poziv

pre 6 godina

Zaharova bi da poseti Bondstil na KiM. A pitanje za nju je zasto su ruske mirovne snage prve napustile teritoriju Kosova i Metohije. To dovoljno govori o ruskoj brizi za srpsko stanovnistvo na tim prostorima. A sad nas iz Moskve kao brani

ruski crv razdora

pre 6 godina

Dali Kremilj zna za genocid i sve ostalo?
(koja, 23. novembar 2017 15:45)

Zar mislis da ih to zanima, pa oni su poubijali milione SVOJIH gradjana, mo's misliti koliko im znaci 8000!

Vuk

pre 6 godina

potez sa zahtevom da se poseti Bondstil, je "šah - mat"...
(PM, 23. novembar 2017 15:18

A šta je tu tačno šah- mat? To što su ovim priznali da ono u Nišu nije nikakav " humanitarni centar" ? Samo pominjanje Bondstila to dovoljno jasno govori.

Što se tiče Haga,bolje im je da se ne mešaju. Svoju privrženost pravdi dovoljno jasno pokazuju u svojoj zemljji gde novinare i opoziciju guta mrak i gde čuvaju ženu zločinca Miloševića..

BGD

pre 6 godina

Samo nemojte nas više da branite... kao što ste nas branili u ratovima devedesetih, "braćo" Rusi... A na ovu džukačku retoriku mogu da se lože samo krezavi i zatucani nacionalisti.

Branko

pre 6 godina

Bravo za Ruse, tako treba... Drzava koja je sacuvala svoje ja u ovoj bolesnoj verziji zapadnog shvatanja sveta. U sustini, jesmo braca jer se istom Bogu molimo. Ko ne razume, sta da se radi, nece nikad ni ukapirati da je zombi kloniran i pogubljen
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miloje74, 23. novembar 2017 15:51) # Link komentara

Valjda se svi molimo istom, jednom jedinom Bogu.
Ili svako ima svog Boga??

Vuk

pre 6 godina

potez sa zahtevom da se poseti Bondstil, je "šah - mat"...
(PM, 23. novembar 2017 15:18

A šta je tu tačno šah- mat? To što su ovim priznali da ono u Nišu nije nikakav " humanitarni centar" ? Samo pominjanje Bondstila to dovoljno jasno govori.

Što se tiče Haga,bolje im je da se ne mešaju. Svoju privrženost pravdi dovoljno jasno pokazuju u svojoj zemljji gde novinare i opoziciju guta mrak i gde čuvaju ženu zločinca Miloševića..

Meister Jakob

pre 6 godina

Da li ti znas sta je genocid?Da li ti znas koliko je rusa poginulo u drugom svetskom ratu a njemci nisu proglaseni za genocidni narod?Ti ces rusima postavljati pitanje o zrtvama sramoto jedna bez obzira koje si nacionalnosti ili vjere.
(Borky, 23. novembar 2017 16:15)

A ko je Srbe proglasio za genocidan narod, promaklo mi, u Haagu su osuđeni ljudi s imenom i prezimenom, niko nije osudio narod!
Inače nacisti su pobili 3 miliona Rusa, tu mislim samo u konc logorima.

kosovar

pre 6 godina

A sta to vas briga?,ostavite se vi nas.Gledajte vi svoja posla.
(is, 23. novembar 2017 15:29)

E pa nije bas tako lako oni vas imaju sad u ruku (saku) jer da nije Rusko Veto u SB UN vi cete se proglasati sa genocidnom naciju tako da morate da radite sta Rusi vam kazu da destabilujete Balkan za Ruske interese a i Evropu jer Balkan je vecu u Evropi.

A stose tice Bonstila bili su Rusi u Slatini ali povukli rep !!!

Zemljoradnik

pre 6 godina

Hag jeste antisrpski ali Rusi nas samo “potpaljuju” i guraju u svoja prepucavanja sa zapadom. Odgovara im. Ne da bi nama bilo bolje nego zbog njihove koristi. Srbija im je poslednje uporište u ovom delu Evrope i prikladan instrument.

Dragana

pre 6 godina

Draga braco i sestre procitajte i ovo..

http://www.blic.rs/vesti/hronika/mladic-je-osuden-na-dozivotni-zatvor-a-ove-zlocine-sud-je-posebno-izdvojio-masovna/03nym4r

Velja

pre 6 godina

Citav dan slusam od nazadnjaka da je Kosovo Srbija i da ga nikada izdati nece pa neka Dr Nesa Stefanovi ministar policije,Dikovic zajedno sa Rusima odu i oteraju Kfor sa Kosova i Bonstil bazu neka daju Rusima i TACKA.

marija

pre 6 godina

Ameri bi bili carevi kad bi pozvali Ruse u Bondstil,
ali nije ovaj svet te sreće.
Možda Tramp...

Želim da izrazim najdublje saučešće Rusiji koja od sinoć oplakuje odlazak najvećeg baritona na svetu, legendarnog Dmitri Hvorostovskog.
Tužan dan i veliki gubitak za Rusiju i čitav svet.
Taj glas i veličanstvena pojava živeće u nama.
U mom srcu, Dmitri.
Počivaj u miru.

kosovar

pre 6 godina

A sta to vas briga?,ostavite se vi nas.Gledajte vi svoja posla.
(is, 23. novembar 2017 15:29)

E pa nije bas tako lako oni vas imaju sad u ruku (saku) jer da nije Rusko Veto u SB UN vi cete se proglasati sa genocidnom naciju tako da morate da radite sta Rusi vam kazu da destabilujete Balkan za Ruske interese a i Evropu jer Balkan je vecu u Evropi.

A stose tice Bonstila bili su Rusi u Slatini ali povukli rep !!!

kosovar

pre 6 godina

A sta to vas briga?,ostavite se vi nas.Gledajte vi svoja posla.
(is, 23. novembar 2017 15:29)

E pa nije bas tako lako oni vas imaju sad u ruku (saku) jer da nije Rusko Veto u SB UN vi cete se proglasati sa genocidnom naciju tako da morate da radite sta Rusi vam kazu da destabilujete Balkan za Ruske interese a i Evropu jer Balkan je vecu u Evropi.

A stose tice Bonstila bili su Rusi u Slatini ali povukli rep !!!

zgslavac

pre 6 godina

Ako je netko zaboravio da ponovimo; Rusija je tijekom rata Hrvatskoj prodala 30-tak Mig 21, dio za dijelove, veći dio za upotrebu i to za sitniš. Također, još značajnije, Hrvatska je kupila i desetak ruskih jurišnih helikoptera "leteća tvrđava", kakve JNA nikad nije imala (JNA imala samo lake Gazele). Pošto taj aparat nikad nije bio u JNA, Rusi su omogućili i organizirali složenu letačku i inženjersku obuku za desetine hrvatskih pilota, mehaničara i inženjera. Ti helikopteri uvelike su korišteni u udarima tijekom oluje i kasnijem prodoru do Banja Luke.

Rusima veliko hvala, što god sad govorili, kad je bilo bitno dali su što je trebalo.

True Batman Fan

pre 6 godina

@BGD

Devedesetihje tamo vladala nesto drugacija garnitura nego sada. A mnogo drugacija za vreme NATO bombardovanja nego sada. Vise ne mogu da shvatim nacin na koji neki mozgovi funkcionisu. Po toj logici,niko ne bi trebaloda posecuje Nemacku niti da saradjuje sa njima jer su tu zemlju nekada vodili nacisti... Aman ljudi, koristite malo mozak...

Jovana

pre 6 godina

Zaharova i njen "kredibilitet". Njena retorika prolazi samo kod nesrećnih nacionalista i nebeskih rusofila, ona takvima i podilazi, to joj je uloga. Niko drugi je ne uzima za ozbiljno.

luk

pre 6 godina

Baza Bondstil je vise puta posećena od strane sprskih zvanicnika, komandanata žandarmerije konkretno. Lično sam ih upoznao, sobzirom da radim tamo.

Petar

pre 6 godina

Mislim da je najsveobuhvatnije i argumentovano objašnjeno dosta toga oko Srebrenice, razloga, uticaja USA i " nove definicije" genocida "uvučene" od strane USA, nedoslednosti, skrivanje dokumenata u Haškom tribunalu, objašnjeno u radu "How the Srebrenica Massacre Redefined US Foreign Policy", David N. Gibbs, koji je objavljen u više, zaista akademskih časopisa.. Tek samo da se zna: nisu svi Amerikanci ....

Ahilej

pre 6 godina

Opet vas, Rusi, guraju na vjetrometinu kao onda kada je Kadijević hodao po Moskvi uoči ratova devedesetih. Izgleda, komšije, da ruski interes neće da se okani vas dok vas ne potroši do zadnjeg čovjeka.

poziv

pre 6 godina

Zaharova bi da poseti Bondstil na KiM. A pitanje za nju je zasto su ruske mirovne snage prve napustile teritoriju Kosova i Metohije. To dovoljno govori o ruskoj brizi za srpsko stanovnistvo na tim prostorima. A sad nas iz Moskve kao brani

BGD

pre 6 godina

Samo nemojte nas više da branite... kao što ste nas branili u ratovima devedesetih, "braćo" Rusi... A na ovu džukačku retoriku mogu da se lože samo krezavi i zatucani nacionalisti.

ruski crv razdora

pre 6 godina

Dali Kremilj zna za genocid i sve ostalo?
(koja, 23. novembar 2017 15:45)

Zar mislis da ih to zanima, pa oni su poubijali milione SVOJIH gradjana, mo's misliti koliko im znaci 8000!

kosovar

pre 6 godina

A sta to vas briga?,ostavite se vi nas.Gledajte vi svoja posla.
(is, 23. novembar 2017 15:29)

E pa nije bas tako lako oni vas imaju sad u ruku (saku) jer da nije Rusko Veto u SB UN vi cete se proglasati sa genocidnom naciju tako da morate da radite sta Rusi vam kazu da destabilujete Balkan za Ruske interese a i Evropu jer Balkan je vecu u Evropi.

A stose tice Bonstila bili su Rusi u Slatini ali povukli rep !!!

caca

pre 6 godina

Ne branite nas vise,jos uvek cekamo brod poslat u Jadran 1999e da nas zastiti od Nato napada.Da li ste prvi stigli u Pristinu?Jeste.Da li ste utekli? Jeste.Da li ste i pre SAD priznali Hrvatsku? Jeste.Da li postoji sumljiva prica oko prodaje oruzija Hrvatskoj.postoji.Da li je Istocnoj Evropi laknulo ,i napredovali su u svakom smislu,kada su se otkacili od Vas? Jeste.Da li je Putin bio desna ruka Jeljcina kada je Srbija bombardovana? Jeste.Aj nas ne branite i ne stitite vise.Hvala.

Vuk

pre 6 godina

potez sa zahtevom da se poseti Bondstil, je "šah - mat"...
(PM, 23. novembar 2017 15:18

A šta je tu tačno šah- mat? To što su ovim priznali da ono u Nišu nije nikakav " humanitarni centar" ? Samo pominjanje Bondstila to dovoljno jasno govori.

Što se tiče Haga,bolje im je da se ne mešaju. Svoju privrženost pravdi dovoljno jasno pokazuju u svojoj zemljji gde novinare i opoziciju guta mrak i gde čuvaju ženu zločinca Miloševića..

kosovar

pre 6 godina

A sta to vas briga?,ostavite se vi nas.Gledajte vi svoja posla.
(is, 23. novembar 2017 15:29)

E pa nije bas tako lako oni vas imaju sad u ruku (saku) jer da nije Rusko Veto u SB UN vi cete se proglasati sa genocidnom naciju tako da morate da radite sta Rusi vam kazu da destabilujete Balkan za Ruske interese a i Evropu jer Balkan je vecu u Evropi.

A stose tice Bonstila bili su Rusi u Slatini ali povukli rep !!!

CarloNS

pre 6 godina

Reciprocitet, dati isti Tretman Ruskoj bazi u Nisu kao onoj u Bondstilu, i onako Srbija nema nameru da se uclani u NATO, a red je da na kraju negde sedne.
(jedna stolica, 23. novembar 2017 15:56)

Neka Rusi naprave bazu na Kosovu pored Bondstila. U Srbiji nam nije potrebna ni Ruska ni Americka baza.

kosovar

pre 6 godina

A sta to vas briga?,ostavite se vi nas.Gledajte vi svoja posla.
(is, 23. novembar 2017 15:29)

E pa nije bas tako lako oni vas imaju sad u ruku (saku) jer da nije Rusko Veto u SB UN vi cete se proglasati sa genocidnom naciju tako da morate da radite sta Rusi vam kazu da destabilujete Balkan za Ruske interese a i Evropu jer Balkan je vecu u Evropi.

A stose tice Bonstila bili su Rusi u Slatini ali povukli rep !!!

Vuk

pre 6 godina

potez sa zahtevom da se poseti Bondstil, je "šah - mat"...
(PM, 23. novembar 2017 15:18

A šta je tu tačno šah- mat? To što su ovim priznali da ono u Nišu nije nikakav " humanitarni centar" ? Samo pominjanje Bondstila to dovoljno jasno govori.

Što se tiče Haga,bolje im je da se ne mešaju. Svoju privrženost pravdi dovoljno jasno pokazuju u svojoj zemljji gde novinare i opoziciju guta mrak i gde čuvaju ženu zločinca Miloševića..

Branko

pre 6 godina

Bravo za Ruse, tako treba... Drzava koja je sacuvala svoje ja u ovoj bolesnoj verziji zapadnog shvatanja sveta. U sustini, jesmo braca jer se istom Bogu molimo. Ko ne razume, sta da se radi, nece nikad ni ukapirati da je zombi kloniran i pogubljen
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miloje74, 23. novembar 2017 15:51) # Link komentara

Valjda se svi molimo istom, jednom jedinom Bogu.
Ili svako ima svog Boga??

Meister Jakob

pre 6 godina

Da li ti znas sta je genocid?Da li ti znas koliko je rusa poginulo u drugom svetskom ratu a njemci nisu proglaseni za genocidni narod?Ti ces rusima postavljati pitanje o zrtvama sramoto jedna bez obzira koje si nacionalnosti ili vjere.
(Borky, 23. novembar 2017 16:15)

A ko je Srbe proglasio za genocidan narod, promaklo mi, u Haagu su osuđeni ljudi s imenom i prezimenom, niko nije osudio narod!
Inače nacisti su pobili 3 miliona Rusa, tu mislim samo u konc logorima.

Zemljoradnik

pre 6 godina

Hag jeste antisrpski ali Rusi nas samo “potpaljuju” i guraju u svoja prepucavanja sa zapadom. Odgovara im. Ne da bi nama bilo bolje nego zbog njihove koristi. Srbija im je poslednje uporište u ovom delu Evrope i prikladan instrument.

zgslavac

pre 6 godina

Ako je netko zaboravio da ponovimo; Rusija je tijekom rata Hrvatskoj prodala 30-tak Mig 21, dio za dijelove, veći dio za upotrebu i to za sitniš. Također, još značajnije, Hrvatska je kupila i desetak ruskih jurišnih helikoptera "leteća tvrđava", kakve JNA nikad nije imala (JNA imala samo lake Gazele). Pošto taj aparat nikad nije bio u JNA, Rusi su omogućili i organizirali složenu letačku i inženjersku obuku za desetine hrvatskih pilota, mehaničara i inženjera. Ti helikopteri uvelike su korišteni u udarima tijekom oluje i kasnijem prodoru do Banja Luke.

Rusima veliko hvala, što god sad govorili, kad je bilo bitno dali su što je trebalo.

Jovana

pre 6 godina

Zaharova i njen "kredibilitet". Njena retorika prolazi samo kod nesrećnih nacionalista i nebeskih rusofila, ona takvima i podilazi, to joj je uloga. Niko drugi je ne uzima za ozbiljno.

Srbi sa Kosara

pre 6 godina

Molim da se formira ruska baza u Srbiji i Republici Srpskoj kao garancija da nato zivotinje nece iskoristiti cinjrnicu da ih ima 100 puta vise nego Srba i ponovo nas ubijati

miloje74

pre 6 godina

Bravo za Ruse, tako treba... Drzava koja je sacuvala svoje ja u ovoj bolesnoj verziji zapadnog shvatanja sveta. U sustini, jesmo braca jer se istom Bogu molimo. Ko ne razume, sta da se radi, nece nikad ni ukapirati da je zombi kloniran i pogubljen

Borky

pre 6 godina

Dali Kremilj zna za genocid i sve ostalo?
(koja, 23. novembar 2017 15:45)

Da li ti znas sta je genocid?Da li ti znas koliko je rusa poginulo u drugom svetskom ratu a njemci nisu proglaseni za genocidni narod?Ti ces rusima postavljati pitanje o zrtvama sramoto jedna bez obzira koje si nacionalnosti ili vjere.

Mare

pre 6 godina

Konacno i Kremlj da se oglasi malo konkretnije. 30 godina zivimo pod americkom propagandom i pritiscima, a posebno poslednjih 17 godina. Bukvalno nam na silu Amerika namece svoje stavove i to neprestano. Muka mi je vise od americke propagande u Srbiji. Lepo im je Zaharova sve rekla.

PM

pre 6 godina

Previše diplomatski... Nema tu "možda" - sugurno jeste, ali loše odigrano i ovaj kontra potez sa zahtevom da se poseti Bondstil, je "šah - mat"...

jedna stolica

pre 6 godina

Reciprocitet, dati isti Tretman Ruskoj bazi u Nisu kao onoj u Bondstilu, i onako Srbija nema nameru da se uclani u NATO, a red je da na kraju negde sedne.

Dragana

pre 6 godina

Draga braco i sestre procitajte i ovo..

http://www.blic.rs/vesti/hronika/mladic-je-osuden-na-dozivotni-zatvor-a-ove-zlocine-sud-je-posebno-izdvojio-masovna/03nym4r

Miroslav iz Nisa

pre 6 godina

Bondstil je baza za interkontinentalne rakete srednjeg dometa sa nuklearnim bojevim glavama, to i vrapci vec znaju. Zasto Amerikance toliko sikira Humanitarni centar u Nisu? Pa jednostano. Ako kojim slucajem dodje do lansiranja tih raketa u Bondstilu lako se mogu presresti jos u ranoj fazi lansiranja u blizini baze. Eto to je razlog sto ih muci Humanitarni centar u Nisu koji ako zatreba moze zacas da promeni namenu, a da jest humanitarni centar to svakoako jeste jer je svoj karakter, namenu i delovanje opravdao vise puta narocito kad su bili pozari po Srbiji kad je zapad sedeo skrstenih ruku i posmatrao.

Џони

pre 6 godina

Хвала, браћо, мада не да Бог Србина свог, мислим да ће се Бондстил урушити сам од себе за 2-3 деценије. У историји постоје константе, а наша српска је та да смо ми рушитељи царстава.

Istoricar

pre 6 godina

Dali Kremilj zna za genocid i sve ostalo?
(koja, 23. novembar 2017 15:45)

Koji genocid? Onaj sto ga je proglasio Ad hoc sud za bivsu Jugoslaviju koji je finansirao kauboj i koji je birao sudije.Jer jedino tu je mogao da ima uticaj koji nema u Medjunarodnom sudu pravde takodje u Hagu.Najveci svetski strucnjak za genocid William Schabas je rekao sta misli o haskom genocidu

Zoran

pre 6 godina

Ma ovaj svet je postao cirkus. Mi smrtnici pojma nemamo sta se desava a kontamo da znamo. Ko sa kim diluje i ko koga prodaje i iz kojih interesa brani tice bi ga znale. Hvala Rusima u svakom slucaju a USA nece dugo,kako rade a sve se vraca oduvace ih neki cunami ili meteor pa neka dovedu i samog Boga da mu sude. Boze oprosti i pomozi.

Oxi

pre 6 godina

Presude Haskog NATO tribunala su proizvele jednu jos mnogo goru posledicu nego sto je sudski masakr nad Srbima, a to je da se sada postavlja ozbiljno pitanje kako ko
vise moze garantovati da bilo koji Bosnjak, Hrvat ili Albanac nije ubica, silovatelj, palikuca i batinas, posto za ubistvo 50.000, ranjavanje 150.000 i progon 1.000.000 Srba, ni jedan Bosnjak, Albanac i Hrvat
nije kažnjen niti osudjen, već su naprotiv oni koji su bili osumnjiceni smatraju i najvecim bosnjackim, hrvatskim i albanskim herojima. Rusija bi u tom smislu mogla pomoci da se sada otvori novi tribunal, ali sada za zlocine nad Srbima...

Shone

pre 6 godina

Zaharova bi da poseti Bondstil na KiM. A pitanje za nju je zasto su ruske mirovne snage prve napustile teritoriju Kosova i Metohije. To dovoljno govori o ruskoj brizi za srpsko stanovnistvo na tim prostorima. A sad nas iz Moskve kao brani
(poziv, 23. novembar 2017 16:44)
Odgovorili su Rusi vise puta na pitanje zasto su se povukli sa KiM. Nikada oni to i nisu krili. Odgovor je bio da su to uradili iz revolta, tj nisu hteli da budu ikebana i da se prave kao da se nista ne desava, a preko 5 godina im nisu obezbedili zonu odgovornosti za rusku vojsku kao sto je to bilo predvidjeno prvobitnim dogovorom. I nisu Rusi jedini koji su tako prosli na KiM.

Sad naravno, taj odgovor moze i da se ne svidi nekome. Neko bi rekao da su sami krivi sto se pri rasporedjivanju KFORa 99. nisu bolje grupisali i sto su prakticno dozvolili da budu opkoljeni, kao i da posle rata nisu trebali da potpisu sporazum u Parizu (valjda je bio Pariz) o jedinstvenoj strukturi i komandi KFORa, ali to je vec neka sesta prica koja nema veze sa razlogom odlaska tj optuzbom da oni kriju zasto su otisli.

Zeks

pre 6 godina

Dobro, 'ajde, sada je Mladić osuđen, i šta sad? Gde su osude koljača druge nacionalnosti? Sram bilo onih koje drže pridike o srpskim zločinima, sakrivaju svoje monstrume i ignorišu srpske žrtve!!! To je udruženi zločinački poduhvat.

трифун

pre 6 godina

Косово и Метохија је по 1244 територија државе Србије привремено под управом мировних снага - на којој је нато изградио војну базу , по катастарским књигама на срБској земљи,без питања и одобрења државе Србије.Кад истекне мандат мировних снага нато је дужан да демонтира базу и терен врати у првобитни положај.
Тако би било да се поштује међународно право.
Ипак,нама,остаје да се надамо у ону народну - ничија није горела до зоре.
Остаће бар један срБин и једна шљива да сведоче о томе.

luk

pre 6 godina

Baza Bondstil je vise puta posećena od strane sprskih zvanicnika, komandanata žandarmerije konkretno. Lično sam ih upoznao, sobzirom da radim tamo.

Velja

pre 6 godina

Citav dan slusam od nazadnjaka da je Kosovo Srbija i da ga nikada izdati nece pa neka Dr Nesa Stefanovi ministar policije,Dikovic zajedno sa Rusima odu i oteraju Kfor sa Kosova i Bonstil bazu neka daju Rusima i TACKA.

marija

pre 6 godina

Ameri bi bili carevi kad bi pozvali Ruse u Bondstil,
ali nije ovaj svet te sreće.
Možda Tramp...

Želim da izrazim najdublje saučešće Rusiji koja od sinoć oplakuje odlazak najvećeg baritona na svetu, legendarnog Dmitri Hvorostovskog.
Tužan dan i veliki gubitak za Rusiju i čitav svet.
Taj glas i veličanstvena pojava živeće u nama.
U mom srcu, Dmitri.
Počivaj u miru.

True Batman Fan

pre 6 godina

@BGD

Devedesetihje tamo vladala nesto drugacija garnitura nego sada. A mnogo drugacija za vreme NATO bombardovanja nego sada. Vise ne mogu da shvatim nacin na koji neki mozgovi funkcionisu. Po toj logici,niko ne bi trebaloda posecuje Nemacku niti da saradjuje sa njima jer su tu zemlju nekada vodili nacisti... Aman ljudi, koristite malo mozak...

Petar

pre 6 godina

Mislim da je najsveobuhvatnije i argumentovano objašnjeno dosta toga oko Srebrenice, razloga, uticaja USA i " nove definicije" genocida "uvučene" od strane USA, nedoslednosti, skrivanje dokumenata u Haškom tribunalu, objašnjeno u radu "How the Srebrenica Massacre Redefined US Foreign Policy", David N. Gibbs, koji je objavljen u više, zaista akademskih časopisa.. Tek samo da se zna: nisu svi Amerikanci ....