Ponedeljak, 20.11.2017.

13:03

Velika akcija MUP-a, uhapšeno 93; Spisak poduži VIDEO

MUP je saopštio da su u velikoj akciji protiv privrednog kriminala uhapšene 93 osobe. Među njima rukovodioci pančevačke "Azotare", čelnici policije u Baču...

Izvor: B92

Velika akcija MUP-a, uhapšeno 93; Spisak poduži VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Milance38

pre 6 godina

Prosto ne mogu da se otmem utisku da postoje oni kojima ništa ne znači kada neko nešto uradi dobro. Samo su puni kritike i nekih nebuloza koje ovde pričaju. Pa izgleda kao da smo mi marsovci i ništa ne znamo i ne vidimo koji čitamo te gluposti. Ali zapravo oni su ispali glupi.

Veseli

pre 6 godina

Mala smo mi drzava,da se hoće,sredilo bi se sve za 7 dana sto se tice kriminala,za korupciju bi trebalo vise vremena,ali je i ona resiva.
Nama realno treba jedan dobar zatvor,kapaciteta oko 30 000 mesta,i da se pojacaju kazne,a pri odredjivanju duzine kazne,lepo sabrati sva dela,pa ako neko ima 100 prekrsajni prijava,da mu se saberu svih 100,pa makar pojedinacno bile i po 3 meseca,pa lepo puta 100,.... pa bi se malo zamislili,ako iole mozga imaju.

Miroslav

pre 6 godina

Само се питам колики број ухапшених ће бити задржан у притвору, а колико њих ће бити пуштено на слободу кроз два-три дана. Пречесто се код нас дешавају овакве и сличне полицијске акције са великим бројем ухапшених, а на крају не буде ништа, па човек стекне утисак да је то само једна представа за народ како би се створила слика како се држава озбиљно обрачунава са криминалом.

vlad

pre 6 godina

Ovako treba i sa nama doktorima i ostalim medicinskim osobljem. Bilo bi uhapšeno bar 1000. Taman bi se otvorilo novih radnih mesta da se ne sejemo po svetskim zabitima.

Papageno

pre 6 godina

Javite nam kad budu pravosnazno osudjeni, to sto su uhapseni apsolutno nista ne znaci.
(Svetski Mega Car, 20. novembar 2017 14:55)

Mene čak ni pravosnažna osuda ne zanima.

Mnogo bih više voleo da vlasti objave kad su (i da li su) upućeni na izdržavanje kazne (nanogicu uopšte ne računam kao kaznu) jer u Srbiji ni pravosnažna osuda ne znači ništa. Eno svako malo neki baja bude ubijen ili napravi neko veliko njesra i UVEK ispadne da je "odranije poznat policiji" i da ima više pravosnažnih presuda, neretko čak i za ubistvo!

Još više od njihovog odlaska na robiju (poželjno dugogodišnju) me zanima kad i koliko nezakonito stečene imovine je od njih konfiskovano. I naravno, šta je posle bilo s tom imovinom. Čisto onako, da nije, naravno slučajno, završila kod nekog rođaka ili "povezanog lica".

Ali, znam, takvo nešto neću u ovom životu neću videti. Oduzimanje nezakonito stečene imovine je Sveti Gral srpskog pravosuđa: neprestano ga traže, ali ga dosad još nisu našli. A nisu baš sugurni ni da uopšte postoji...

goran

pre 6 godina

Opet cirkus za sirotinju u Srbiji. S vremena na vreme. Za koji mesec niko zivi nece znati za ova hapsenja.Za sve ove godine ovi pohapsise gomilu i ni jedan slucaj sudski nije zavrsen.Padaju optuznice protiv Miska, Kosmajca. Nasli par kg marihuane, pet pistolja i bomba

Dule

pre 6 godina

A nikom ime da se pomene. Znate zašto? Jer će svi biti pušteni, jer je ovo sve predizborna farsa. Kad vi niste osudili Kosmajca, svi ovi su sitna boranija. Lažnjak, braćo !

markooooOoOoOOOOOOOoOOoOOo

pre 6 godina

E kada bi se izbori odrzavali svake nedelje, ne bi bilo kriminalaca vise za hapsiti pa bi mozda i sami po sebi udarili politicari.

milan010

pre 6 godina

Alo najjace mi je kad zaplene digitalne vage. To je, izgleda, krunski dokaz za njih. Braco i sestre, bacite digitalne vage iz kuhinja, pohapsice nas ovi strucnjaci.

Dragan

pre 6 godina

I kao što prve laste najavljuju proleće, tako i prve marice najavljuju izbore.
(Sp, 20. novembar 2017 14:49) # Link komentara

Beogradski izbori su za 5 meseci.

Ratko

pre 6 godina

I onda ce da im se svima lepo izvine kad ih budu pustili. Pa ce lepo posle tuzbe svi da uzmu pare od drzave.

Sportski ribolovac (ne da ga spominjemo da i nas ne apsi) ponovo jase pred izbore!

miki

pre 6 godina

Pred svake izbore se uhapsi ili "uhapsi" veliki broj ljudi, a posle za sve ove godine silnih hapsenja skoro da niko nije osudjen. To su Vuciceve igre za glupe (nazalost ima ih mnogo), koje prolaze. Ovi drugi se "krste" I rukama I nogama. Da nije tragicno bilo bi smesno. Tragicno je!!!

DEMOS

pre 6 godina

A pa da, kao i uvek pred izbore. A kada bude izborna cutnja onda su tek hapsenja. Mada svi znamo da niko ne bude procesuiran vec ih odmah puste, sportski ribolov.

rade

pre 6 godina

Od toga ce mozda trojica dobiti krivicne prijave a ostatak ostati samo na tome da su bili privedeni.Tako da isti efekat akcije bilo da su trojicu uhapsili.

kraja

pre 6 godina

...izvini burazeru, idu izbori pa nam treba jedno dvajes hapsenja...
...pustamo te odmah posle izbora, imaces advokata, placenog, jasno, a mozes posle da podneses i ostetni zahtev...
...dogovoricemo se posle kako da ga podelimo...
...ne sekiraj se, panduri ce biti uvidjavni...
...pa znas da se pet godina niko nije zalio na nasa hapsenja...
...svi su namireni kako treba...

Pozoriste van kuce

pre 6 godina

Sad ide cenkanje izmedju partija. Sto si namestio mog coveka Ivice? Pustaj! Necu, kasnili su mojih 10%. Oces ti opet da te uhvate sa kofercetom? Nemoj da se pravite blesavi, rekao sam isplata u Bitcoinima. Dobro Ivice neka ga malo da odlezi znas da narod voli predstave a nema pare za pozoriste. Dobro ajde ali onda smislite neki izvoz mercedesa nemoj stalno da mi hapsite rukovodece kadrove. Pa ne moze Ivice opet Mercedes vec smo ih dva puta preveslali. Prvo Ikarbus Mercedes autobusi za izvoz pa onda i FAP Mercedes kamioni. A tu je i Mercedes rasveta. Aj dobro neka ti bude. Sefe za izvoz mercedesa i svega ostalog koje vino da ti donesem sa sluzbenog puta? Ma imam ja Ivice vina nego dodji da zapevas miljacku i da sastavimo reprezentaciju i osmislimo taktiku za SP vidis da nemamo trenera.

Che

pre 6 godina

Uvek pred izbore.

Secate se Miskovica?
Secate se afere Agrobanka?Svi su na slobodi.
Secate se Kosmajca? Evo uskoro ga pustaju.
Secate se ubistva pevacice?godinu i po dana nista.
Secate se Savamale?Jel resena?

Đani iz okoline Grocke

pre 6 godina

Debelo ce M.Đ. da naplati od drzave boravak u istraznom zatvoru.. jer naravno, nista mu nece dokazati.
Ali nema veze, bitno da se na taj način navuče biračko telo da im da jos jedan krug.

supernaut

pre 6 godina

Zasto je ogromna razlika u brojevima izmedju uhapsenih i osudjenih? I zasto se ova hapsenja desavaju ovako "odjednom", umesto da se to desava svakodnevno? Jedino sta mi pada na pamet je da je ovo predstava za narod tipa "gledajte kako smo pravedni" i kako super ovo prezentiramo.

Goran S.

pre 6 godina

Ja bih samo voleo da posle ovakvih vesti a recimo godinu dana kasnije dobijemo statistiku koliko se ovakvih hapšenja zaista pretvori u postupak a koliko se završi osudama. Pompezno se najavljuju hapšenja a potom se ljudu puštaju na slobodu i plaćaju odštete za pritvorske dane. Politička promocija očigledno nema cenu - da se razumemo ma ko bio na vlasti - svi su isti.

Tijosav pajserica

pre 6 godina

Opet predstava za botove i polupismeni narod dok glavne lopuze kradu jos vise i zesce ......hapse male miseve a pravi lopovi se smeju narodu u lice !

realni

pre 6 godina

Samo hapse a epilozi sudjenja ako ih bude uopste sve oslobadjajuci. Ljude ne interesuje koliko je uhapseno nego koliko je pravisnazno osudjeno, e time treba da se pohvalite a ne ovim kvazi hapsenjima....

Wtf

pre 6 godina

Evo je jos jedna u nizu od akcija tipa "drzte lopova", dok ja kradem sa tezge. Tempirano pazljivo za danas, kao da nije moglo bilo koji drugi dan, a sve sa idejom da se skrene paznja sa gomile negativnih komentara po sajtovima na Vucicev susret sa Sorosem mladjim. Klasicno skretanje paznje javnosti u stilu Vucica, nije prvi put.

Nikola

pre 6 godina

Uhapsiga ovde, zaposli ga onde, prespi iz šupljeg u prazno, iluzija je atraktivna i hipnotisana gomila tapše.
Napredujemo tako što nam ispred očiju ide slajdšou, a nismo se makli iz zamračene sobe.

Pučka predstava

pre 6 godina

Jasno da je to predstava za puk pred dolazeće izbore. Biće toga još, na (zlu)radost jadne sirotinje. Radi se o malom 'uzorku' s obzirom na to u kojoj je meri Srbija ophrvana korupcijom i pljačkom i to u svim sferama života - od politike i javnih službi preko realnog sektora do medicine i prosvete. Nema pomoći, to je definitivno jasno.

vladimir cortan

pre 6 godina

za 3 meseca ..nema dokaza svi pušteni..ko je osudjen u poslednjih 30 god u Srbiji za legalnu kradju i da mu je oduzeta imovina i podeljena sirotinji...sprdačina

Posi

pre 6 godina

Jure sicu i boraniju, a za to vreme, kako pise ona neka svetska istrazivacka agencija, iz Srbije od 2000te izvuceno 45 milijardi $ (ako se pitate i ne znate sto ste siromasni i gde je vas novac)...

Savrseni primerak

pre 6 godina

domanovic, 20. novembar 2017 13:22)

Skoro da sam isto to hteo da napisem. Ajde nek izasdju sa spiskom osudjenih kojima je oduzeta imovina. Ali da nisu klasicni kriminalci, dileri, zelenasi nego ovi privredni, politicari, ljubitelji opojnog mita. Evo ja znam apsolutno sigurno za dvoje koji ne bi mogli da dokazu poreklo imovine. Nego ajde da hapsimo da glumimo postenu drzavu jer idu izbori. Isto se odnosi i na one od 2000-2012 posebno su oni imali veliku sansu da to sprovedu. Sve je to ista ekipa, ruka ruku mije, braca po mitu, dok narodu obecavaju izvoz mercedesa. Zasto? Jer igraju u istom timu.

srrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Direktor azotare M.Dj.?
Pa sjajni ste.
Ako jednog dana uhapse Vucica bice - predsednik Srbije A.V. !!! Da slucajno neko ne otkrije njegovo puno ime i prezime.

domanovic

pre 6 godina

Kad se donese zakon o poreklu imovine, pohapsi se puno politicara i tajkuna iz perioda 1990-2017g, oduzme im se imovina....tad cu verovati u borbu protiv kriminala. Ovo je cisto mazanje oci narodu, najveci lopovi su i dalje nedodirljivi.

domacin

pre 6 godina

U drugom poluvremenu oni su slobodni i traze odstetu za kaljanje obraza i dusevnu bol. Oni svi na dobitku a bedi jos jedan extra namet na grbaci.

Saul Goodman

pre 6 godina

Za pet godina će ova dvojica biti u nekom ministarstvu i na pitanje kako je moguće da su opet na funkciji kada su bili u zatvoru, odgovoriće kako je samo pitanje u stvari napad na reformske procese, bla,bla, truć, truć...

Orwell Vegan

pre 6 godina

Pametno, sto da se ljudi hapse konstantno kad to moze za jedan dan sve. Kao za bozicni popust, jedva docekas pa onda sve kupis sta ti treba.

domanovic

pre 6 godina

Kad se donese zakon o poreklu imovine, pohapsi se puno politicara i tajkuna iz perioda 1990-2017g, oduzme im se imovina....tad cu verovati u borbu protiv kriminala. Ovo je cisto mazanje oci narodu, najveci lopovi su i dalje nedodirljivi.

Saul Goodman

pre 6 godina

Za pet godina će ova dvojica biti u nekom ministarstvu i na pitanje kako je moguće da su opet na funkciji kada su bili u zatvoru, odgovoriće kako je samo pitanje u stvari napad na reformske procese, bla,bla, truć, truć...

srrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Direktor azotare M.Dj.?
Pa sjajni ste.
Ako jednog dana uhapse Vucica bice - predsednik Srbije A.V. !!! Da slucajno neko ne otkrije njegovo puno ime i prezime.

Milance38

pre 6 godina

Prosto ne mogu da se otmem utisku da postoje oni kojima ništa ne znači kada neko nešto uradi dobro. Samo su puni kritike i nekih nebuloza koje ovde pričaju. Pa izgleda kao da smo mi marsovci i ništa ne znamo i ne vidimo koji čitamo te gluposti. Ali zapravo oni su ispali glupi.

Che

pre 6 godina

Uvek pred izbore.

Secate se Miskovica?
Secate se afere Agrobanka?Svi su na slobodi.
Secate se Kosmajca? Evo uskoro ga pustaju.
Secate se ubistva pevacice?godinu i po dana nista.
Secate se Savamale?Jel resena?

Dule

pre 6 godina

A nikom ime da se pomene. Znate zašto? Jer će svi biti pušteni, jer je ovo sve predizborna farsa. Kad vi niste osudili Kosmajca, svi ovi su sitna boranija. Lažnjak, braćo !

kraja

pre 6 godina

...izvini burazeru, idu izbori pa nam treba jedno dvajes hapsenja...
...pustamo te odmah posle izbora, imaces advokata, placenog, jasno, a mozes posle da podneses i ostetni zahtev...
...dogovoricemo se posle kako da ga podelimo...
...ne sekiraj se, panduri ce biti uvidjavni...
...pa znas da se pet godina niko nije zalio na nasa hapsenja...
...svi su namireni kako treba...

supernaut

pre 6 godina

Zasto je ogromna razlika u brojevima izmedju uhapsenih i osudjenih? I zasto se ova hapsenja desavaju ovako "odjednom", umesto da se to desava svakodnevno? Jedino sta mi pada na pamet je da je ovo predstava za narod tipa "gledajte kako smo pravedni" i kako super ovo prezentiramo.

Pučka predstava

pre 6 godina

Jasno da je to predstava za puk pred dolazeće izbore. Biće toga još, na (zlu)radost jadne sirotinje. Radi se o malom 'uzorku' s obzirom na to u kojoj je meri Srbija ophrvana korupcijom i pljačkom i to u svim sferama života - od politike i javnih službi preko realnog sektora do medicine i prosvete. Nema pomoći, to je definitivno jasno.

domacin

pre 6 godina

U drugom poluvremenu oni su slobodni i traze odstetu za kaljanje obraza i dusevnu bol. Oni svi na dobitku a bedi jos jedan extra namet na grbaci.

markooooOoOoOOOOOOOoOOoOOo

pre 6 godina

E kada bi se izbori odrzavali svake nedelje, ne bi bilo kriminalaca vise za hapsiti pa bi mozda i sami po sebi udarili politicari.

milan010

pre 6 godina

Alo najjace mi je kad zaplene digitalne vage. To je, izgleda, krunski dokaz za njih. Braco i sestre, bacite digitalne vage iz kuhinja, pohapsice nas ovi strucnjaci.

Đani iz okoline Grocke

pre 6 godina

Debelo ce M.Đ. da naplati od drzave boravak u istraznom zatvoru.. jer naravno, nista mu nece dokazati.
Ali nema veze, bitno da se na taj način navuče biračko telo da im da jos jedan krug.

Goran S.

pre 6 godina

Ja bih samo voleo da posle ovakvih vesti a recimo godinu dana kasnije dobijemo statistiku koliko se ovakvih hapšenja zaista pretvori u postupak a koliko se završi osudama. Pompezno se najavljuju hapšenja a potom se ljudu puštaju na slobodu i plaćaju odštete za pritvorske dane. Politička promocija očigledno nema cenu - da se razumemo ma ko bio na vlasti - svi su isti.

realni

pre 6 godina

Samo hapse a epilozi sudjenja ako ih bude uopste sve oslobadjajuci. Ljude ne interesuje koliko je uhapseno nego koliko je pravisnazno osudjeno, e time treba da se pohvalite a ne ovim kvazi hapsenjima....

Posi

pre 6 godina

Jure sicu i boraniju, a za to vreme, kako pise ona neka svetska istrazivacka agencija, iz Srbije od 2000te izvuceno 45 milijardi $ (ako se pitate i ne znate sto ste siromasni i gde je vas novac)...

Dragan

pre 6 godina

I kao što prve laste najavljuju proleće, tako i prve marice najavljuju izbore.
(Sp, 20. novembar 2017 14:49) # Link komentara

Beogradski izbori su za 5 meseci.

Ratko

pre 6 godina

I onda ce da im se svima lepo izvine kad ih budu pustili. Pa ce lepo posle tuzbe svi da uzmu pare od drzave.

Sportski ribolovac (ne da ga spominjemo da i nas ne apsi) ponovo jase pred izbore!

miki

pre 6 godina

Pred svake izbore se uhapsi ili "uhapsi" veliki broj ljudi, a posle za sve ove godine silnih hapsenja skoro da niko nije osudjen. To su Vuciceve igre za glupe (nazalost ima ih mnogo), koje prolaze. Ovi drugi se "krste" I rukama I nogama. Da nije tragicno bilo bi smesno. Tragicno je!!!

goran

pre 6 godina

Opet cirkus za sirotinju u Srbiji. S vremena na vreme. Za koji mesec niko zivi nece znati za ova hapsenja.Za sve ove godine ovi pohapsise gomilu i ni jedan slucaj sudski nije zavrsen.Padaju optuznice protiv Miska, Kosmajca. Nasli par kg marihuane, pet pistolja i bomba

Pozoriste van kuce

pre 6 godina

Sad ide cenkanje izmedju partija. Sto si namestio mog coveka Ivice? Pustaj! Necu, kasnili su mojih 10%. Oces ti opet da te uhvate sa kofercetom? Nemoj da se pravite blesavi, rekao sam isplata u Bitcoinima. Dobro Ivice neka ga malo da odlezi znas da narod voli predstave a nema pare za pozoriste. Dobro ajde ali onda smislite neki izvoz mercedesa nemoj stalno da mi hapsite rukovodece kadrove. Pa ne moze Ivice opet Mercedes vec smo ih dva puta preveslali. Prvo Ikarbus Mercedes autobusi za izvoz pa onda i FAP Mercedes kamioni. A tu je i Mercedes rasveta. Aj dobro neka ti bude. Sefe za izvoz mercedesa i svega ostalog koje vino da ti donesem sa sluzbenog puta? Ma imam ja Ivice vina nego dodji da zapevas miljacku i da sastavimo reprezentaciju i osmislimo taktiku za SP vidis da nemamo trenera.

vladimir cortan

pre 6 godina

za 3 meseca ..nema dokaza svi pušteni..ko je osudjen u poslednjih 30 god u Srbiji za legalnu kradju i da mu je oduzeta imovina i podeljena sirotinji...sprdačina

DEMOS

pre 6 godina

A pa da, kao i uvek pred izbore. A kada bude izborna cutnja onda su tek hapsenja. Mada svi znamo da niko ne bude procesuiran vec ih odmah puste, sportski ribolov.

Tijosav pajserica

pre 6 godina

Opet predstava za botove i polupismeni narod dok glavne lopuze kradu jos vise i zesce ......hapse male miseve a pravi lopovi se smeju narodu u lice !

Orwell Vegan

pre 6 godina

Pametno, sto da se ljudi hapse konstantno kad to moze za jedan dan sve. Kao za bozicni popust, jedva docekas pa onda sve kupis sta ti treba.

Wtf

pre 6 godina

Evo je jos jedna u nizu od akcija tipa "drzte lopova", dok ja kradem sa tezge. Tempirano pazljivo za danas, kao da nije moglo bilo koji drugi dan, a sve sa idejom da se skrene paznja sa gomile negativnih komentara po sajtovima na Vucicev susret sa Sorosem mladjim. Klasicno skretanje paznje javnosti u stilu Vucica, nije prvi put.

Nikola

pre 6 godina

Uhapsiga ovde, zaposli ga onde, prespi iz šupljeg u prazno, iluzija je atraktivna i hipnotisana gomila tapše.
Napredujemo tako što nam ispred očiju ide slajdšou, a nismo se makli iz zamračene sobe.

Savrseni primerak

pre 6 godina

domanovic, 20. novembar 2017 13:22)

Skoro da sam isto to hteo da napisem. Ajde nek izasdju sa spiskom osudjenih kojima je oduzeta imovina. Ali da nisu klasicni kriminalci, dileri, zelenasi nego ovi privredni, politicari, ljubitelji opojnog mita. Evo ja znam apsolutno sigurno za dvoje koji ne bi mogli da dokazu poreklo imovine. Nego ajde da hapsimo da glumimo postenu drzavu jer idu izbori. Isto se odnosi i na one od 2000-2012 posebno su oni imali veliku sansu da to sprovedu. Sve je to ista ekipa, ruka ruku mije, braca po mitu, dok narodu obecavaju izvoz mercedesa. Zasto? Jer igraju u istom timu.

vlad

pre 6 godina

Ovako treba i sa nama doktorima i ostalim medicinskim osobljem. Bilo bi uhapšeno bar 1000. Taman bi se otvorilo novih radnih mesta da se ne sejemo po svetskim zabitima.

Miroslav

pre 6 godina

Само се питам колики број ухапшених ће бити задржан у притвору, а колико њих ће бити пуштено на слободу кроз два-три дана. Пречесто се код нас дешавају овакве и сличне полицијске акције са великим бројем ухапшених, а на крају не буде ништа, па човек стекне утисак да је то само једна представа за народ како би се створила слика како се држава озбиљно обрачунава са криминалом.

rade

pre 6 godina

Od toga ce mozda trojica dobiti krivicne prijave a ostatak ostati samo na tome da su bili privedeni.Tako da isti efekat akcije bilo da su trojicu uhapsili.

Papageno

pre 6 godina

Javite nam kad budu pravosnazno osudjeni, to sto su uhapseni apsolutno nista ne znaci.
(Svetski Mega Car, 20. novembar 2017 14:55)

Mene čak ni pravosnažna osuda ne zanima.

Mnogo bih više voleo da vlasti objave kad su (i da li su) upućeni na izdržavanje kazne (nanogicu uopšte ne računam kao kaznu) jer u Srbiji ni pravosnažna osuda ne znači ništa. Eno svako malo neki baja bude ubijen ili napravi neko veliko njesra i UVEK ispadne da je "odranije poznat policiji" i da ima više pravosnažnih presuda, neretko čak i za ubistvo!

Još više od njihovog odlaska na robiju (poželjno dugogodišnju) me zanima kad i koliko nezakonito stečene imovine je od njih konfiskovano. I naravno, šta je posle bilo s tom imovinom. Čisto onako, da nije, naravno slučajno, završila kod nekog rođaka ili "povezanog lica".

Ali, znam, takvo nešto neću u ovom životu neću videti. Oduzimanje nezakonito stečene imovine je Sveti Gral srpskog pravosuđa: neprestano ga traže, ali ga dosad još nisu našli. A nisu baš sugurni ni da uopšte postoji...

Veseli

pre 6 godina

Mala smo mi drzava,da se hoće,sredilo bi se sve za 7 dana sto se tice kriminala,za korupciju bi trebalo vise vremena,ali je i ona resiva.
Nama realno treba jedan dobar zatvor,kapaciteta oko 30 000 mesta,i da se pojacaju kazne,a pri odredjivanju duzine kazne,lepo sabrati sva dela,pa ako neko ima 100 prekrsajni prijava,da mu se saberu svih 100,pa makar pojedinacno bile i po 3 meseca,pa lepo puta 100,.... pa bi se malo zamislili,ako iole mozga imaju.

domanovic

pre 6 godina

Kad se donese zakon o poreklu imovine, pohapsi se puno politicara i tajkuna iz perioda 1990-2017g, oduzme im se imovina....tad cu verovati u borbu protiv kriminala. Ovo je cisto mazanje oci narodu, najveci lopovi su i dalje nedodirljivi.

Saul Goodman

pre 6 godina

Za pet godina će ova dvojica biti u nekom ministarstvu i na pitanje kako je moguće da su opet na funkciji kada su bili u zatvoru, odgovoriće kako je samo pitanje u stvari napad na reformske procese, bla,bla, truć, truć...

Che

pre 6 godina

Uvek pred izbore.

Secate se Miskovica?
Secate se afere Agrobanka?Svi su na slobodi.
Secate se Kosmajca? Evo uskoro ga pustaju.
Secate se ubistva pevacice?godinu i po dana nista.
Secate se Savamale?Jel resena?

srrrrrrrrrdjan

pre 6 godina

Direktor azotare M.Dj.?
Pa sjajni ste.
Ako jednog dana uhapse Vucica bice - predsednik Srbije A.V. !!! Da slucajno neko ne otkrije njegovo puno ime i prezime.

kraja

pre 6 godina

...izvini burazeru, idu izbori pa nam treba jedno dvajes hapsenja...
...pustamo te odmah posle izbora, imaces advokata, placenog, jasno, a mozes posle da podneses i ostetni zahtev...
...dogovoricemo se posle kako da ga podelimo...
...ne sekiraj se, panduri ce biti uvidjavni...
...pa znas da se pet godina niko nije zalio na nasa hapsenja...
...svi su namireni kako treba...

Pučka predstava

pre 6 godina

Jasno da je to predstava za puk pred dolazeće izbore. Biće toga još, na (zlu)radost jadne sirotinje. Radi se o malom 'uzorku' s obzirom na to u kojoj je meri Srbija ophrvana korupcijom i pljačkom i to u svim sferama života - od politike i javnih službi preko realnog sektora do medicine i prosvete. Nema pomoći, to je definitivno jasno.

Dule

pre 6 godina

A nikom ime da se pomene. Znate zašto? Jer će svi biti pušteni, jer je ovo sve predizborna farsa. Kad vi niste osudili Kosmajca, svi ovi su sitna boranija. Lažnjak, braćo !

Đani iz okoline Grocke

pre 6 godina

Debelo ce M.Đ. da naplati od drzave boravak u istraznom zatvoru.. jer naravno, nista mu nece dokazati.
Ali nema veze, bitno da se na taj način navuče biračko telo da im da jos jedan krug.

Ratko

pre 6 godina

I onda ce da im se svima lepo izvine kad ih budu pustili. Pa ce lepo posle tuzbe svi da uzmu pare od drzave.

Sportski ribolovac (ne da ga spominjemo da i nas ne apsi) ponovo jase pred izbore!

realni

pre 6 godina

Samo hapse a epilozi sudjenja ako ih bude uopste sve oslobadjajuci. Ljude ne interesuje koliko je uhapseno nego koliko je pravisnazno osudjeno, e time treba da se pohvalite a ne ovim kvazi hapsenjima....

domacin

pre 6 godina

U drugom poluvremenu oni su slobodni i traze odstetu za kaljanje obraza i dusevnu bol. Oni svi na dobitku a bedi jos jedan extra namet na grbaci.

miki

pre 6 godina

Pred svake izbore se uhapsi ili "uhapsi" veliki broj ljudi, a posle za sve ove godine silnih hapsenja skoro da niko nije osudjen. To su Vuciceve igre za glupe (nazalost ima ih mnogo), koje prolaze. Ovi drugi se "krste" I rukama I nogama. Da nije tragicno bilo bi smesno. Tragicno je!!!

Dragan

pre 6 godina

I kao što prve laste najavljuju proleće, tako i prve marice najavljuju izbore.
(Sp, 20. novembar 2017 14:49) # Link komentara

Beogradski izbori su za 5 meseci.

markooooOoOoOOOOOOOoOOoOOo

pre 6 godina

E kada bi se izbori odrzavali svake nedelje, ne bi bilo kriminalaca vise za hapsiti pa bi mozda i sami po sebi udarili politicari.

Pozoriste van kuce

pre 6 godina

Sad ide cenkanje izmedju partija. Sto si namestio mog coveka Ivice? Pustaj! Necu, kasnili su mojih 10%. Oces ti opet da te uhvate sa kofercetom? Nemoj da se pravite blesavi, rekao sam isplata u Bitcoinima. Dobro Ivice neka ga malo da odlezi znas da narod voli predstave a nema pare za pozoriste. Dobro ajde ali onda smislite neki izvoz mercedesa nemoj stalno da mi hapsite rukovodece kadrove. Pa ne moze Ivice opet Mercedes vec smo ih dva puta preveslali. Prvo Ikarbus Mercedes autobusi za izvoz pa onda i FAP Mercedes kamioni. A tu je i Mercedes rasveta. Aj dobro neka ti bude. Sefe za izvoz mercedesa i svega ostalog koje vino da ti donesem sa sluzbenog puta? Ma imam ja Ivice vina nego dodji da zapevas miljacku i da sastavimo reprezentaciju i osmislimo taktiku za SP vidis da nemamo trenera.

Posi

pre 6 godina

Jure sicu i boraniju, a za to vreme, kako pise ona neka svetska istrazivacka agencija, iz Srbije od 2000te izvuceno 45 milijardi $ (ako se pitate i ne znate sto ste siromasni i gde je vas novac)...

supernaut

pre 6 godina

Zasto je ogromna razlika u brojevima izmedju uhapsenih i osudjenih? I zasto se ova hapsenja desavaju ovako "odjednom", umesto da se to desava svakodnevno? Jedino sta mi pada na pamet je da je ovo predstava za narod tipa "gledajte kako smo pravedni" i kako super ovo prezentiramo.

vladimir cortan

pre 6 godina

za 3 meseca ..nema dokaza svi pušteni..ko je osudjen u poslednjih 30 god u Srbiji za legalnu kradju i da mu je oduzeta imovina i podeljena sirotinji...sprdačina

Goran S.

pre 6 godina

Ja bih samo voleo da posle ovakvih vesti a recimo godinu dana kasnije dobijemo statistiku koliko se ovakvih hapšenja zaista pretvori u postupak a koliko se završi osudama. Pompezno se najavljuju hapšenja a potom se ljudu puštaju na slobodu i plaćaju odštete za pritvorske dane. Politička promocija očigledno nema cenu - da se razumemo ma ko bio na vlasti - svi su isti.

Nikola

pre 6 godina

Uhapsiga ovde, zaposli ga onde, prespi iz šupljeg u prazno, iluzija je atraktivna i hipnotisana gomila tapše.
Napredujemo tako što nam ispred očiju ide slajdšou, a nismo se makli iz zamračene sobe.

Savrseni primerak

pre 6 godina

domanovic, 20. novembar 2017 13:22)

Skoro da sam isto to hteo da napisem. Ajde nek izasdju sa spiskom osudjenih kojima je oduzeta imovina. Ali da nisu klasicni kriminalci, dileri, zelenasi nego ovi privredni, politicari, ljubitelji opojnog mita. Evo ja znam apsolutno sigurno za dvoje koji ne bi mogli da dokazu poreklo imovine. Nego ajde da hapsimo da glumimo postenu drzavu jer idu izbori. Isto se odnosi i na one od 2000-2012 posebno su oni imali veliku sansu da to sprovedu. Sve je to ista ekipa, ruka ruku mije, braca po mitu, dok narodu obecavaju izvoz mercedesa. Zasto? Jer igraju u istom timu.

Wtf

pre 6 godina

Evo je jos jedna u nizu od akcija tipa "drzte lopova", dok ja kradem sa tezge. Tempirano pazljivo za danas, kao da nije moglo bilo koji drugi dan, a sve sa idejom da se skrene paznja sa gomile negativnih komentara po sajtovima na Vucicev susret sa Sorosem mladjim. Klasicno skretanje paznje javnosti u stilu Vucica, nije prvi put.

Tijosav pajserica

pre 6 godina

Opet predstava za botove i polupismeni narod dok glavne lopuze kradu jos vise i zesce ......hapse male miseve a pravi lopovi se smeju narodu u lice !

rade

pre 6 godina

Od toga ce mozda trojica dobiti krivicne prijave a ostatak ostati samo na tome da su bili privedeni.Tako da isti efekat akcije bilo da su trojicu uhapsili.

Orwell Vegan

pre 6 godina

Pametno, sto da se ljudi hapse konstantno kad to moze za jedan dan sve. Kao za bozicni popust, jedva docekas pa onda sve kupis sta ti treba.

DEMOS

pre 6 godina

A pa da, kao i uvek pred izbore. A kada bude izborna cutnja onda su tek hapsenja. Mada svi znamo da niko ne bude procesuiran vec ih odmah puste, sportski ribolov.

milan010

pre 6 godina

Alo najjace mi je kad zaplene digitalne vage. To je, izgleda, krunski dokaz za njih. Braco i sestre, bacite digitalne vage iz kuhinja, pohapsice nas ovi strucnjaci.

goran

pre 6 godina

Opet cirkus za sirotinju u Srbiji. S vremena na vreme. Za koji mesec niko zivi nece znati za ova hapsenja.Za sve ove godine ovi pohapsise gomilu i ni jedan slucaj sudski nije zavrsen.Padaju optuznice protiv Miska, Kosmajca. Nasli par kg marihuane, pet pistolja i bomba

Miroslav

pre 6 godina

Само се питам колики број ухапшених ће бити задржан у притвору, а колико њих ће бити пуштено на слободу кроз два-три дана. Пречесто се код нас дешавају овакве и сличне полицијске акције са великим бројем ухапшених, а на крају не буде ништа, па човек стекне утисак да је то само једна представа за народ како би се створила слика како се држава озбиљно обрачунава са криминалом.

Papageno

pre 6 godina

Javite nam kad budu pravosnazno osudjeni, to sto su uhapseni apsolutno nista ne znaci.
(Svetski Mega Car, 20. novembar 2017 14:55)

Mene čak ni pravosnažna osuda ne zanima.

Mnogo bih više voleo da vlasti objave kad su (i da li su) upućeni na izdržavanje kazne (nanogicu uopšte ne računam kao kaznu) jer u Srbiji ni pravosnažna osuda ne znači ništa. Eno svako malo neki baja bude ubijen ili napravi neko veliko njesra i UVEK ispadne da je "odranije poznat policiji" i da ima više pravosnažnih presuda, neretko čak i za ubistvo!

Još više od njihovog odlaska na robiju (poželjno dugogodišnju) me zanima kad i koliko nezakonito stečene imovine je od njih konfiskovano. I naravno, šta je posle bilo s tom imovinom. Čisto onako, da nije, naravno slučajno, završila kod nekog rođaka ili "povezanog lica".

Ali, znam, takvo nešto neću u ovom životu neću videti. Oduzimanje nezakonito stečene imovine je Sveti Gral srpskog pravosuđa: neprestano ga traže, ali ga dosad još nisu našli. A nisu baš sugurni ni da uopšte postoji...

vlad

pre 6 godina

Ovako treba i sa nama doktorima i ostalim medicinskim osobljem. Bilo bi uhapšeno bar 1000. Taman bi se otvorilo novih radnih mesta da se ne sejemo po svetskim zabitima.

Veseli

pre 6 godina

Mala smo mi drzava,da se hoće,sredilo bi se sve za 7 dana sto se tice kriminala,za korupciju bi trebalo vise vremena,ali je i ona resiva.
Nama realno treba jedan dobar zatvor,kapaciteta oko 30 000 mesta,i da se pojacaju kazne,a pri odredjivanju duzine kazne,lepo sabrati sva dela,pa ako neko ima 100 prekrsajni prijava,da mu se saberu svih 100,pa makar pojedinacno bile i po 3 meseca,pa lepo puta 100,.... pa bi se malo zamislili,ako iole mozga imaju.

Milance38

pre 6 godina

Prosto ne mogu da se otmem utisku da postoje oni kojima ništa ne znači kada neko nešto uradi dobro. Samo su puni kritike i nekih nebuloza koje ovde pričaju. Pa izgleda kao da smo mi marsovci i ništa ne znamo i ne vidimo koji čitamo te gluposti. Ali zapravo oni su ispali glupi.