Petak, 20.10.2017.

16:20

Beograd kao Sicilija – usred bela dana / VIDEO

U beogradskom naselju Voždovac ubijeni su Ivan Ćirić i Ivan Milić, u kako navodi reporter Darko Jevtić, sicilijanskom načinu mafijaških obračuna.

Izvor: B92

Beograd kao Sicilija – usred bela dana / VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Zorica

pre 6 godina

Nama i jeste ovako u Srbiji upravo zato što pojedinci kometarišu a da pritom pojma nemaju kako sistem funkcioniše.
Policija uhapsi nekog za neko krivično delo,odredi mu pritvor od 48.sati,za to vreme prikuplja još dokaza ako ih ima i piše krivičnu prijavu za tužioca. Nakon što prođe 48. sati pritvora,policijom optuženog sa krivičnom prijavom i dokazima predaje javnom tužiocu (tužilaštvu) i tu se posao policije završava. Sve posle,da li će optuženom biti produžen pritvor,biti pušten ili i na koliko će biti osuđen zavisi samo i jedino od pravosuđa!
Zato molim ne obaveštene i neznalice da sada konačno shvate da krivične prijave koje neki krimos ima,da mu je upravo te prijave policija napisala,a da li će taj isti završiti na slobodi ili u zatvoru zavisi isključivo i samo od pravosuđa.

A

pre 6 godina

Kod klanova najvise postujem sto se drze one - Ne diraj me, ne diram te. Oni se ubijaju izmedju sebe, a posten svet ne diraju, cak ne mogu ni da se setim kada su nekoga poslednji put slucajno povredili. Ja se njih ne plasim, mnogo me vise zabrinjavaju kojekakvi neinteligentni klosari koji ce ovo pokusavati da imitiraju i da se dokazuju... Sto se polemike o SAD tice, oni imaju oko 4-4.5 puta vecu stopu ubistava od nas. Stopa ubistava nema veze sa ukupnim brojem stanovnika vec sa brojem ubijenih na 100k ljudi.

guska koja je spasla Rim

pre 6 godina

Majko mila sa kime ja moram da komentarisem.
U sicilijanskom gradu Barcelona u oblasti Katanija je 2012 doslo do prestrojavanja mafije i za dva meseca je ubijeno 24 osobe na ovaj nacin. (mup)

Majko moja, ko "mora" da komentarise. Ovo si sve iz cista mira izmislio, osim cinjenice da na Siciliji postoji varos po imenu, otprilke, Barcelona (Barcellona Pozzo di Gotto), ili dao netacne podatke. Ne postoji nikakva "oblast Katanija" (postojala je Provincia di Catania, dok pre par godina provincije na Siciliji nisu ukinute). Barcellona Pozzo di Gotto nikad nije pripadala provinciji Catania, nego provinciji Messina (nalazi se na severnoj obali Sicilije, a ne na istocnoj kao Catania). Prema podacima talijanskog drzavnog instituta za statistiku tokom 2012. godine (cele godine) na celoj Siciliji bilo je 8 mafijaskih ubistava (ubistva klasifikovana kao "mafijaska"), 3 ubistva u cilju kradje ili pljacke, 5 ubistava s predumisljajem, 56 namernih ubistava, 110 nenamernih ubistava i 45 nenamernih ubistava u saobracaju. Prema arhivima talijanske stampe dostupnim na Internetu, prvo ubistvo u Barcelloni Pozzo di Gotto te godine dogodilo se 1.decembra. Da, licilo je na ovo ovde, mada se zrtva nije mogla dovesti u vezu s mafijom. Drugo ubistvo, mafijasko, desilo se vec nakon mesec dana, uoci Nove Godine. Ova ubistva izazvala su veliku uzbunu i javnost se pocela pitati zasto se u tom mafijaskom kraju u kom dugo nije bilo ubistava opet pocelo pucati. BTW, tu su varos zvali "drugi Corleone".

Petar

pre 6 godina

Gledajte sa ljepse strane, Beograd je danas ipak sigurnije mjesto nego dok su ovi, od prije poznati policiji, bili zivi.
(Torcida Jupiter, 20. oktobar 2017 23:23)
KOoja logika...neverovatno. A to st se ubica seta gradom?

Novi Sad, Srbija

pre 6 godina

Ćirić je navodno držao kockarnice i aparate za kockanje, ali policijski podaci navode da se bavio trgovinom drogom. Bez obzira na to, nalazio se na slobodi" 
Nepotrebno vise pricati.....
(Comi, 20. oktobar 2017 17:51

...nisu mogli ništa da mu dokažu. Čovek je bio kriminalni genije. Profesor Morijarti mu nije bio ravan.

вољена земља под окупацијом

pre 6 godina

"Ćirić je navodno držao kockarnice i aparate za kockanje, ali policijski podaci navode da se bavio trgovinom drogom. Bez obzira na to, nalazio se na slobodi"

После овакве тврдње у нормалном и здравом друштву (у правној држави) би се спровела истрага која би се завршила, не оставкама, него хапшењима министра, шефа полиције и свих који су одговорни за ово. Али то се у Смрдији, пардон, Србији никад неће догодити. Зато што смо хајдучка и разбојничка јазбина из које су само благословени и срећни успели да збришу.

Novi Sad, Srbija

pre 6 godina

Način nije sicilijanski nego napolitanski, gde je skuter posebno popularan, pa i za rokanje među klanovima u Kamori.
Ako je uopšte ičiji, jer se tako roka svuda. Lakše se beži i sl.

Osnove inteligencije

pre 6 godina

Čitajući komentare na pamet mi pade jedna sumanuta ideja i baš bih voleo da znam - kolike bi šanse na sudu imali supruga, otac, majka, brat, ... nekog od ovih likova ako bi tužili državu zato što je svojim nečinjenjem njima bliska osoba izgubila život? Makar u Strazburu. Jasno mi je da su mnogi od pokojnika lično 'apelovali' na tužioce i sudije da 'zaborave' njihove predmete ali mislim da bi baš bila fora.

Ursa Minor

pre 6 godina

Kriza i kod Zemunaca, skuter zamenio Audi...
(Jasar, 20. oktobar 2017 18:08)
Ocigledno se ne razumes u te stvari ovo je klasicno profesionalno ubistvo prodje skuter pored tebe ti si opusten sta skuter ko skuter i onda bam,bam i cao.
(Back in Black, 20. oktobar 2017 18:26)

Ne koriste skuter zato što "skuter ko skuter, niko ne obraća pažnju", nego zato što dvotočkaš (u svetu je to motocikl, obično enduro ili kros tipa, ali kod nas sirotinja, nema se, pa samo skuter) pruža dve velike prednosti u poređenju sa automobilom:

1. Metu lakše stigneš i pratiš u gustom saobraćaju i možeš da joj priđeš sa bilo koje strane.

2. U velikom i zakrčenom gradu (a Beograd ne da je zakrčen!) mnogo je lakše pobeći posle akcije na dvotočkašu nego automobilom. Kakav je sobraćaj u Beogradu ove godine, automobilom ne bi stigao dalje od prve ili druge sledeće ulice i već bi se zaglavio u užasnoj gužvi ili na nekom gradilištu. A terenski motocikl lako pređe na trotoar ako treba, ili čak na stepenice, ako je vozač dovoljno vešt. A ti probaj da ga stigneš automobilom u gradskohj gužvi!

M

pre 6 godina

Kad policija i tužilaštvo u Srbiji ne rade svoj posao, izgleda da bar Škaljarci i Kavačani rade svoj "posao"...
Tužno ali istinito. Ovo je čista farsa od države odavno.

vladablok9a

pre 6 godina

krimosi i policija mnogo gledaju seriju "Narcos". zadnjih par ubistava sve precrtano iz serije.
A, ovi sto tupe vise glasali ste bla bla bla, bilo je ubistava i bice ih kakve to veze sa glasanjem ima, ista banda nas vodi 27 godina samo su im razlicite skracenice stranaka. Da nije tako pa valjda bi do sada bar neko robijao sto su urnisali drzavu. Shatro pljuju jedni druge, a u stvari cuvaju ledja jedni drugima skoro 3 decenije.

dobar kajmak, los sir

pre 6 godina

nekoliko stvari me uzasava - ubili su ih usred dana, usred saobracajne guzve gde su u tom trenutku potpuno neduzni ljudi, cak i decica, ispred Poreske uprave, na kilometar od BIA-e. A ono sto je posebno uzasavajuce, u ovom trenutku te ubice su na slobodi, medju nama...
I, nista, mi sve to trpimo i cutimo i pucamo u sebi. Kad cemo na ulice vise, dokle ovako?

Srbistanka

pre 6 godina

O kojoj Siciliji vi govorite? Previse ste gledali filmove, Sicilija je jedno divno i bezbedno mesto, ovo je vise tipa Pakistan, Somalija. Kada se ovoliki sljam nakotio?

Jesam li zasluzio pivo?

pre 6 godina

Znaci zato je kaciga obavezna. Ja mislio da ona treba da cuva da ne povredis glavu, kad ono, da te ne prepoznaju. Eto vidis sta sve mozes da naucis na nevaznim vestima. Idem da se pohvalim kako sam pametan.

macho patak

pre 6 godina

Чекајте, па је л'ово значи да нас ове године неће бити за 35.000 мање, него за 35.002?

Radovan

pre 6 godina

Slot klubovi kao legalna mesta za okupljanje, druzenje i dilovanje, i to na svakih 50m. Sa zatamnjenim staklima, i u koje gle čuda niko nikada nije video nikoga da ulazi ili izlazi jer naravno rade samo u sitne sate .Ugledajte se na Putina, on je doneo zakone koji im zabranjuju rad u centru grada a kod nas i u centru i jos na 50 metara od škole. Ako smete donesite takav ZAKON koji ih proteruje iz centra gradova Srbije i glasaću za vas !!!

mup

pre 6 godina

drmr
Majko mila sa kime ja moram da komentarisem.
U sicilijanskom gradu Barcelona u oblasti Katanija je 2012 doslo do prestrojavanja mafije i za dva meseca je ubijeno 24 osobe na ovaj nacin. Dvoje na skuteru, zadnji ima automatsko oruzje, prate auto i na semaforu zvekete. Sto se tice Amerike, malo su smirili bande, ali tako sto policija u punoj vojnoj opremi ide i puca na svakoga ko je sumnjiv ili pruzi i najmanji otpor. Kada je pre dvadesetak godina doslo do sloma elektro energetskog sistema u NJujorku, broj pljacki, obijanja radnji i stanova, kao i silovanja se povecao 20 puta. Kod nas su restrikcije struje trajale mesaecima i niko to nije koristio za vanredne zlocine, vec se kriminal u tom periodu cak i smanjio.

nikola

pre 6 godina

Nalazio se na slobodi... A sve se o njemu zna... Koliko vas je takvih i da li treba uvek da čekamo da se međusobno poubijate?
(ajde bre, 20. oktobar 2017 17:54)bolje na slobodi nego unutra posto treba da ga hrane i cuvaju ovako ga rknu i dovidjenja.

Negativni

pre 6 godina

Lupetaš sine a iz sela svog nisi dalje otišao. U Americi ima delova grada gde policija ulazi sa oklopnim vozilima i nikako drugačije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nele, 20. oktobar 2017 19:01)

Upravo ti pokazuješ da nisi otišao daleko od svog sela. Prvo, Amerika nije grad, već kontinent. U najvećim gradovima Amerike ima itekako opasnih delova, ali nema slobodnih krimosa sa krivičnim prijavama. To ti je čovek napisao. Drugo, po zvaničnoj statistici Interpola, u Njujorku od osnivanja njihove policije krajem osamnaestog veka pa do danas, ima manje nerešenih ubistava nego u Srbiji zadnjih trideset godina. A Njujork ima više stanovnika od Srbije. Čovek ti je lepo napisao.

Старац Исаија

pre 6 godina

@дрмр

Чикаго прошле године имао више мртвих и рањених него Сарајево '94. Овогодишњи рекорд је 21 мртав и 150 рањених у једном викенду, и Б92 је писао о томе. Србија је Дизниленд у односу на САД.

Nele

pre 6 godina

Ovo je notorna laz sto si napisao. Procentualno, mnogo vise ubistva ima u Srbiji nego u Americi, gledano po broju stanovnika. Drugo, u Americi je apsolutno nemogucno i nezamislivo da neko ko ima vise od dve krivicne prijave seta slobodno gradom. A ovi nasi imaju po 50. Imamo mi da gulimo jis makar 200 godina da bi dostigli nivo Amerike koji ona ima danas. I kad je u pitanju pravosudje i standard i zivot i postovanje i sve. A da mi imamo 200 miliona stankvnika, sa nasim mentalitetom i odnosom prema ljudima, Meksiko, Brazil i Somalija zajedno ne bi imalo toliko ubistva koliko bi mi imali.
(drmr, 20. oktobar 2017 18:47)

Lupetaš sine a iz sela svog nisi dalje otišao. U Americi ima delova grada gde policija ulazi sa oklopnim vozilima i nikako drugačije.

mare

pre 6 godina

Kriminala ima svuda. Srbija je dosta bezbednija zemlja od Amerike, broj ubistava i statistike lepo pogledajte pa recite. Znate li Čikago da je jedan od najopasnijih gradova u svetu?

drmr

pre 6 godina

Kriminala ima svuda. Srbija je dosta bezbednija zemlja od Amerike, broj ubistava i statistike lepo pogledajte pa recite. Znate li Čikago da je jedan od najopasnijih gradova u svetu?
(mare, 20. oktobar 2017 18:14)

Ovo je notorna laz sto si napisao. Procentualno, mnogo vise ubistva ima u Srbiji nego u Americi, gledano po broju stanovnika. Drugo, u Americi je apsolutno nemogucno i nezamislivo da neko ko ima vise od dve krivicne prijave seta slobodno gradom. A ovi nasi imaju po 50. Imamo mi da gulimo jis makar 200 godina da bi dostigli nivo Amerike koji ona ima danas. I kad je u pitanju pravosudje i standard i zivot i postovanje i sve. A da mi imamo 200 miliona stankvnika, sa nasim mentalitetom i odnosom prema ljudima, Meksiko, Brazil i Somalija zajedno ne bi imalo toliko ubistva koliko bi mi imali.

Back in Black

pre 6 godina

Kriza i kod Zemunaca, skuter zamenio Audi...
(Jasar, 20. oktobar 2017 18:08)
Ocigledno se ne razumes u te stvari ovo je klasicno profesionalno ubistvo prodje skuter pored tebe ti si opusten sta skuter ko skuter i onda bam,bam i cao.

ko, ja, ja pa ja

pre 6 godina

Kad policija, tuzilastvo i sudstvo ne rade svoj posao i hapse i osudjuju kriminalce onda se oni trebe izmedju sebe, sva sreća pa nema nevinih žrtava u ovim obračunima!

manwithnoname

pre 6 godina

Država treba da snosi najveću odgovornost, jer ako je dilovao, trebao je da bude iza rešetaka, a to bi mu sačuvalo život.A pošto nije iza rešetaka nemojte ga nazivati narko dilerom jer to niste dokazali.

Nostradamus

pre 6 godina

Krimosi se plase policije. Nazalost, kojih policajaca I da se plase? Ali ovde nisu policajci nista krivi. Ovde je krivo nezavisno pravosudje, tuzilastvo I sudstvo. To dok se ne dovede u red ovako ce biti.

Comi

pre 6 godina

"Ćirić je navodno držao kockarnice i aparate za kockanje, ali policijski podaci navode da se bavio trgovinom drogom. Bez obzira na to, nalazio se na slobodi"
Nepotrebno vise pricati.....

Srdjan

pre 6 godina

A ministar Stefanovic se ismejava Djilasu kada je rekao da je Bgd nebezbedan grad!!! I pominje DS vreme kada je nekom coveku odsecena glava i opet o onom nesrecnom Panticu koji je stradao na protestu radikala (naprednjaka) od strane policije. I to ponavlja 10 puta... a sada se ljudi ubijaju svakodnevno i to da policija nema blage veze ko i sta. Bitno je da Informer sve zna. I laze Djilas... nikada bezbednije... Nikada Srbija nije nize pala nego ova tiranija. Danas opet tirada diktatora i pljuvanje novinara koji.mu kvare, kako je rekao, proslavu. A onda kaze kako sve smeju da.ga.pitaju.... Neverovatno.
A sada cujem da Republika prenosi Beogradu 100 mio dinara zbog smanjenih prihoda. Beogradu? Koji cveta... Naprednjaci bi i kamen pokvarili

botko

pre 6 godina

Glupo je porediti 90e,godine koje su bile pod sankcijama, ratovima,gde je drzava dozvolila sve to.
A mi govorimo sada o nekom naprednom periodu gde ima za godinu dana vise ubistava nego za cele te 90e.
Kriminalaca je nikad vise i tu ne mislim samo na ulicu. Svuda su, loša priča. I ne vidi se tu izlaz.

Comi

pre 6 godina

"Ćirić je navodno držao kockarnice i aparate za kockanje, ali policijski podaci navode da se bavio trgovinom drogom. Bez obzira na to, nalazio se na slobodi"
Nepotrebno vise pricati.....

botko

pre 6 godina

Glupo je porediti 90e,godine koje su bile pod sankcijama, ratovima,gde je drzava dozvolila sve to.
A mi govorimo sada o nekom naprednom periodu gde ima za godinu dana vise ubistava nego za cele te 90e.
Kriminalaca je nikad vise i tu ne mislim samo na ulicu. Svuda su, loša priča. I ne vidi se tu izlaz.

Srdjan

pre 6 godina

A ministar Stefanovic se ismejava Djilasu kada je rekao da je Bgd nebezbedan grad!!! I pominje DS vreme kada je nekom coveku odsecena glava i opet o onom nesrecnom Panticu koji je stradao na protestu radikala (naprednjaka) od strane policije. I to ponavlja 10 puta... a sada se ljudi ubijaju svakodnevno i to da policija nema blage veze ko i sta. Bitno je da Informer sve zna. I laze Djilas... nikada bezbednije... Nikada Srbija nije nize pala nego ova tiranija. Danas opet tirada diktatora i pljuvanje novinara koji.mu kvare, kako je rekao, proslavu. A onda kaze kako sve smeju da.ga.pitaju.... Neverovatno.
A sada cujem da Republika prenosi Beogradu 100 mio dinara zbog smanjenih prihoda. Beogradu? Koji cveta... Naprednjaci bi i kamen pokvarili

manwithnoname

pre 6 godina

Država treba da snosi najveću odgovornost, jer ako je dilovao, trebao je da bude iza rešetaka, a to bi mu sačuvalo život.A pošto nije iza rešetaka nemojte ga nazivati narko dilerom jer to niste dokazali.

drmr

pre 6 godina

Kriminala ima svuda. Srbija je dosta bezbednija zemlja od Amerike, broj ubistava i statistike lepo pogledajte pa recite. Znate li Čikago da je jedan od najopasnijih gradova u svetu?
(mare, 20. oktobar 2017 18:14)

Ovo je notorna laz sto si napisao. Procentualno, mnogo vise ubistva ima u Srbiji nego u Americi, gledano po broju stanovnika. Drugo, u Americi je apsolutno nemogucno i nezamislivo da neko ko ima vise od dve krivicne prijave seta slobodno gradom. A ovi nasi imaju po 50. Imamo mi da gulimo jis makar 200 godina da bi dostigli nivo Amerike koji ona ima danas. I kad je u pitanju pravosudje i standard i zivot i postovanje i sve. A da mi imamo 200 miliona stankvnika, sa nasim mentalitetom i odnosom prema ljudima, Meksiko, Brazil i Somalija zajedno ne bi imalo toliko ubistva koliko bi mi imali.

Negativni

pre 6 godina

Lupetaš sine a iz sela svog nisi dalje otišao. U Americi ima delova grada gde policija ulazi sa oklopnim vozilima i nikako drugačije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nele, 20. oktobar 2017 19:01)

Upravo ti pokazuješ da nisi otišao daleko od svog sela. Prvo, Amerika nije grad, već kontinent. U najvećim gradovima Amerike ima itekako opasnih delova, ali nema slobodnih krimosa sa krivičnim prijavama. To ti je čovek napisao. Drugo, po zvaničnoj statistici Interpola, u Njujorku od osnivanja njihove policije krajem osamnaestog veka pa do danas, ima manje nerešenih ubistava nego u Srbiji zadnjih trideset godina. A Njujork ima više stanovnika od Srbije. Čovek ti je lepo napisao.

ko, ja, ja pa ja

pre 6 godina

Kad policija, tuzilastvo i sudstvo ne rade svoj posao i hapse i osudjuju kriminalce onda se oni trebe izmedju sebe, sva sreća pa nema nevinih žrtava u ovim obračunima!

Nostradamus

pre 6 godina

Krimosi se plase policije. Nazalost, kojih policajaca I da se plase? Ali ovde nisu policajci nista krivi. Ovde je krivo nezavisno pravosudje, tuzilastvo I sudstvo. To dok se ne dovede u red ovako ce biti.

Back in Black

pre 6 godina

Kriza i kod Zemunaca, skuter zamenio Audi...
(Jasar, 20. oktobar 2017 18:08)
Ocigledno se ne razumes u te stvari ovo je klasicno profesionalno ubistvo prodje skuter pored tebe ti si opusten sta skuter ko skuter i onda bam,bam i cao.

Radovan

pre 6 godina

Slot klubovi kao legalna mesta za okupljanje, druzenje i dilovanje, i to na svakih 50m. Sa zatamnjenim staklima, i u koje gle čuda niko nikada nije video nikoga da ulazi ili izlazi jer naravno rade samo u sitne sate .Ugledajte se na Putina, on je doneo zakone koji im zabranjuju rad u centru grada a kod nas i u centru i jos na 50 metara od škole. Ako smete donesite takav ZAKON koji ih proteruje iz centra gradova Srbije i glasaću za vas !!!

dobar kajmak, los sir

pre 6 godina

nekoliko stvari me uzasava - ubili su ih usred dana, usred saobracajne guzve gde su u tom trenutku potpuno neduzni ljudi, cak i decica, ispred Poreske uprave, na kilometar od BIA-e. A ono sto je posebno uzasavajuce, u ovom trenutku te ubice su na slobodi, medju nama...
I, nista, mi sve to trpimo i cutimo i pucamo u sebi. Kad cemo na ulice vise, dokle ovako?

Srbistanka

pre 6 godina

O kojoj Siciliji vi govorite? Previse ste gledali filmove, Sicilija je jedno divno i bezbedno mesto, ovo je vise tipa Pakistan, Somalija. Kada se ovoliki sljam nakotio?

Ursa Minor

pre 6 godina

Kriza i kod Zemunaca, skuter zamenio Audi...
(Jasar, 20. oktobar 2017 18:08)
Ocigledno se ne razumes u te stvari ovo je klasicno profesionalno ubistvo prodje skuter pored tebe ti si opusten sta skuter ko skuter i onda bam,bam i cao.
(Back in Black, 20. oktobar 2017 18:26)

Ne koriste skuter zato što "skuter ko skuter, niko ne obraća pažnju", nego zato što dvotočkaš (u svetu je to motocikl, obično enduro ili kros tipa, ali kod nas sirotinja, nema se, pa samo skuter) pruža dve velike prednosti u poređenju sa automobilom:

1. Metu lakše stigneš i pratiš u gustom saobraćaju i možeš da joj priđeš sa bilo koje strane.

2. U velikom i zakrčenom gradu (a Beograd ne da je zakrčen!) mnogo je lakše pobeći posle akcije na dvotočkašu nego automobilom. Kakav je sobraćaj u Beogradu ove godine, automobilom ne bi stigao dalje od prve ili druge sledeće ulice i već bi se zaglavio u užasnoj gužvi ili na nekom gradilištu. A terenski motocikl lako pređe na trotoar ako treba, ili čak na stepenice, ako je vozač dovoljno vešt. A ti probaj da ga stigneš automobilom u gradskohj gužvi!

вољена земља под окупацијом

pre 6 godina

"Ćirić je navodno držao kockarnice i aparate za kockanje, ali policijski podaci navode da se bavio trgovinom drogom. Bez obzira na to, nalazio se na slobodi"

После овакве тврдње у нормалном и здравом друштву (у правној држави) би се спровела истрага која би се завршила, не оставкама, него хапшењима министра, шефа полиције и свих који су одговорни за ово. Али то се у Смрдији, пардон, Србији никад неће догодити. Зато што смо хајдучка и разбојничка јазбина из које су само благословени и срећни успели да збришу.

M

pre 6 godina

Kad policija i tužilaštvo u Srbiji ne rade svoj posao, izgleda da bar Škaljarci i Kavačani rade svoj "posao"...
Tužno ali istinito. Ovo je čista farsa od države odavno.

mup

pre 6 godina

drmr
Majko mila sa kime ja moram da komentarisem.
U sicilijanskom gradu Barcelona u oblasti Katanija je 2012 doslo do prestrojavanja mafije i za dva meseca je ubijeno 24 osobe na ovaj nacin. Dvoje na skuteru, zadnji ima automatsko oruzje, prate auto i na semaforu zvekete. Sto se tice Amerike, malo su smirili bande, ali tako sto policija u punoj vojnoj opremi ide i puca na svakoga ko je sumnjiv ili pruzi i najmanji otpor. Kada je pre dvadesetak godina doslo do sloma elektro energetskog sistema u NJujorku, broj pljacki, obijanja radnji i stanova, kao i silovanja se povecao 20 puta. Kod nas su restrikcije struje trajale mesaecima i niko to nije koristio za vanredne zlocine, vec se kriminal u tom periodu cak i smanjio.

Jesam li zasluzio pivo?

pre 6 godina

Znaci zato je kaciga obavezna. Ja mislio da ona treba da cuva da ne povredis glavu, kad ono, da te ne prepoznaju. Eto vidis sta sve mozes da naucis na nevaznim vestima. Idem da se pohvalim kako sam pametan.

macho patak

pre 6 godina

Чекајте, па је л'ово значи да нас ове године неће бити за 35.000 мање, него за 35.002?

vladablok9a

pre 6 godina

krimosi i policija mnogo gledaju seriju "Narcos". zadnjih par ubistava sve precrtano iz serije.
A, ovi sto tupe vise glasali ste bla bla bla, bilo je ubistava i bice ih kakve to veze sa glasanjem ima, ista banda nas vodi 27 godina samo su im razlicite skracenice stranaka. Da nije tako pa valjda bi do sada bar neko robijao sto su urnisali drzavu. Shatro pljuju jedni druge, a u stvari cuvaju ledja jedni drugima skoro 3 decenije.

Novi Sad, Srbija

pre 6 godina

Ćirić je navodno držao kockarnice i aparate za kockanje, ali policijski podaci navode da se bavio trgovinom drogom. Bez obzira na to, nalazio se na slobodi" 
Nepotrebno vise pricati.....
(Comi, 20. oktobar 2017 17:51

...nisu mogli ništa da mu dokažu. Čovek je bio kriminalni genije. Profesor Morijarti mu nije bio ravan.

nikola

pre 6 godina

Nalazio se na slobodi... A sve se o njemu zna... Koliko vas je takvih i da li treba uvek da čekamo da se međusobno poubijate?
(ajde bre, 20. oktobar 2017 17:54)bolje na slobodi nego unutra posto treba da ga hrane i cuvaju ovako ga rknu i dovidjenja.

Osnove inteligencije

pre 6 godina

Čitajući komentare na pamet mi pade jedna sumanuta ideja i baš bih voleo da znam - kolike bi šanse na sudu imali supruga, otac, majka, brat, ... nekog od ovih likova ako bi tužili državu zato što je svojim nečinjenjem njima bliska osoba izgubila život? Makar u Strazburu. Jasno mi je da su mnogi od pokojnika lično 'apelovali' na tužioce i sudije da 'zaborave' njihove predmete ali mislim da bi baš bila fora.

Novi Sad, Srbija

pre 6 godina

Način nije sicilijanski nego napolitanski, gde je skuter posebno popularan, pa i za rokanje među klanovima u Kamori.
Ako je uopšte ičiji, jer se tako roka svuda. Lakše se beži i sl.

Petar

pre 6 godina

Gledajte sa ljepse strane, Beograd je danas ipak sigurnije mjesto nego dok su ovi, od prije poznati policiji, bili zivi.
(Torcida Jupiter, 20. oktobar 2017 23:23)
KOoja logika...neverovatno. A to st se ubica seta gradom?

Старац Исаија

pre 6 godina

@дрмр

Чикаго прошле године имао више мртвих и рањених него Сарајево '94. Овогодишњи рекорд је 21 мртав и 150 рањених у једном викенду, и Б92 је писао о томе. Србија је Дизниленд у односу на САД.

Nele

pre 6 godina

Ovo je notorna laz sto si napisao. Procentualno, mnogo vise ubistva ima u Srbiji nego u Americi, gledano po broju stanovnika. Drugo, u Americi je apsolutno nemogucno i nezamislivo da neko ko ima vise od dve krivicne prijave seta slobodno gradom. A ovi nasi imaju po 50. Imamo mi da gulimo jis makar 200 godina da bi dostigli nivo Amerike koji ona ima danas. I kad je u pitanju pravosudje i standard i zivot i postovanje i sve. A da mi imamo 200 miliona stankvnika, sa nasim mentalitetom i odnosom prema ljudima, Meksiko, Brazil i Somalija zajedno ne bi imalo toliko ubistva koliko bi mi imali.
(drmr, 20. oktobar 2017 18:47)

Lupetaš sine a iz sela svog nisi dalje otišao. U Americi ima delova grada gde policija ulazi sa oklopnim vozilima i nikako drugačije.

Zorica

pre 6 godina

Nama i jeste ovako u Srbiji upravo zato što pojedinci kometarišu a da pritom pojma nemaju kako sistem funkcioniše.
Policija uhapsi nekog za neko krivično delo,odredi mu pritvor od 48.sati,za to vreme prikuplja još dokaza ako ih ima i piše krivičnu prijavu za tužioca. Nakon što prođe 48. sati pritvora,policijom optuženog sa krivičnom prijavom i dokazima predaje javnom tužiocu (tužilaštvu) i tu se posao policije završava. Sve posle,da li će optuženom biti produžen pritvor,biti pušten ili i na koliko će biti osuđen zavisi samo i jedino od pravosuđa!
Zato molim ne obaveštene i neznalice da sada konačno shvate da krivične prijave koje neki krimos ima,da mu je upravo te prijave policija napisala,a da li će taj isti završiti na slobodi ili u zatvoru zavisi isključivo i samo od pravosuđa.

mare

pre 6 godina

Kriminala ima svuda. Srbija je dosta bezbednija zemlja od Amerike, broj ubistava i statistike lepo pogledajte pa recite. Znate li Čikago da je jedan od najopasnijih gradova u svetu?

A

pre 6 godina

Kod klanova najvise postujem sto se drze one - Ne diraj me, ne diram te. Oni se ubijaju izmedju sebe, a posten svet ne diraju, cak ne mogu ni da se setim kada su nekoga poslednji put slucajno povredili. Ja se njih ne plasim, mnogo me vise zabrinjavaju kojekakvi neinteligentni klosari koji ce ovo pokusavati da imitiraju i da se dokazuju... Sto se polemike o SAD tice, oni imaju oko 4-4.5 puta vecu stopu ubistava od nas. Stopa ubistava nema veze sa ukupnim brojem stanovnika vec sa brojem ubijenih na 100k ljudi.

guska koja je spasla Rim

pre 6 godina

Majko mila sa kime ja moram da komentarisem.
U sicilijanskom gradu Barcelona u oblasti Katanija je 2012 doslo do prestrojavanja mafije i za dva meseca je ubijeno 24 osobe na ovaj nacin. (mup)

Majko moja, ko "mora" da komentarise. Ovo si sve iz cista mira izmislio, osim cinjenice da na Siciliji postoji varos po imenu, otprilke, Barcelona (Barcellona Pozzo di Gotto), ili dao netacne podatke. Ne postoji nikakva "oblast Katanija" (postojala je Provincia di Catania, dok pre par godina provincije na Siciliji nisu ukinute). Barcellona Pozzo di Gotto nikad nije pripadala provinciji Catania, nego provinciji Messina (nalazi se na severnoj obali Sicilije, a ne na istocnoj kao Catania). Prema podacima talijanskog drzavnog instituta za statistiku tokom 2012. godine (cele godine) na celoj Siciliji bilo je 8 mafijaskih ubistava (ubistva klasifikovana kao "mafijaska"), 3 ubistva u cilju kradje ili pljacke, 5 ubistava s predumisljajem, 56 namernih ubistava, 110 nenamernih ubistava i 45 nenamernih ubistava u saobracaju. Prema arhivima talijanske stampe dostupnim na Internetu, prvo ubistvo u Barcelloni Pozzo di Gotto te godine dogodilo se 1.decembra. Da, licilo je na ovo ovde, mada se zrtva nije mogla dovesti u vezu s mafijom. Drugo ubistvo, mafijasko, desilo se vec nakon mesec dana, uoci Nove Godine. Ova ubistva izazvala su veliku uzbunu i javnost se pocela pitati zasto se u tom mafijaskom kraju u kom dugo nije bilo ubistava opet pocelo pucati. BTW, tu su varos zvali "drugi Corleone".

mare

pre 6 godina

Kriminala ima svuda. Srbija je dosta bezbednija zemlja od Amerike, broj ubistava i statistike lepo pogledajte pa recite. Znate li Čikago da je jedan od najopasnijih gradova u svetu?

Nele

pre 6 godina

Ovo je notorna laz sto si napisao. Procentualno, mnogo vise ubistva ima u Srbiji nego u Americi, gledano po broju stanovnika. Drugo, u Americi je apsolutno nemogucno i nezamislivo da neko ko ima vise od dve krivicne prijave seta slobodno gradom. A ovi nasi imaju po 50. Imamo mi da gulimo jis makar 200 godina da bi dostigli nivo Amerike koji ona ima danas. I kad je u pitanju pravosudje i standard i zivot i postovanje i sve. A da mi imamo 200 miliona stankvnika, sa nasim mentalitetom i odnosom prema ljudima, Meksiko, Brazil i Somalija zajedno ne bi imalo toliko ubistva koliko bi mi imali.
(drmr, 20. oktobar 2017 18:47)

Lupetaš sine a iz sela svog nisi dalje otišao. U Americi ima delova grada gde policija ulazi sa oklopnim vozilima i nikako drugačije.

Старац Исаија

pre 6 godina

@дрмр

Чикаго прошле године имао више мртвих и рањених него Сарајево '94. Овогодишњи рекорд је 21 мртав и 150 рањених у једном викенду, и Б92 је писао о томе. Србија је Дизниленд у односу на САД.

drmr

pre 6 godina

Kriminala ima svuda. Srbija je dosta bezbednija zemlja od Amerike, broj ubistava i statistike lepo pogledajte pa recite. Znate li Čikago da je jedan od najopasnijih gradova u svetu?
(mare, 20. oktobar 2017 18:14)

Ovo je notorna laz sto si napisao. Procentualno, mnogo vise ubistva ima u Srbiji nego u Americi, gledano po broju stanovnika. Drugo, u Americi je apsolutno nemogucno i nezamislivo da neko ko ima vise od dve krivicne prijave seta slobodno gradom. A ovi nasi imaju po 50. Imamo mi da gulimo jis makar 200 godina da bi dostigli nivo Amerike koji ona ima danas. I kad je u pitanju pravosudje i standard i zivot i postovanje i sve. A da mi imamo 200 miliona stankvnika, sa nasim mentalitetom i odnosom prema ljudima, Meksiko, Brazil i Somalija zajedno ne bi imalo toliko ubistva koliko bi mi imali.

Back in Black

pre 6 godina

Kriza i kod Zemunaca, skuter zamenio Audi...
(Jasar, 20. oktobar 2017 18:08)
Ocigledno se ne razumes u te stvari ovo je klasicno profesionalno ubistvo prodje skuter pored tebe ti si opusten sta skuter ko skuter i onda bam,bam i cao.

mup

pre 6 godina

drmr
Majko mila sa kime ja moram da komentarisem.
U sicilijanskom gradu Barcelona u oblasti Katanija je 2012 doslo do prestrojavanja mafije i za dva meseca je ubijeno 24 osobe na ovaj nacin. Dvoje na skuteru, zadnji ima automatsko oruzje, prate auto i na semaforu zvekete. Sto se tice Amerike, malo su smirili bande, ali tako sto policija u punoj vojnoj opremi ide i puca na svakoga ko je sumnjiv ili pruzi i najmanji otpor. Kada je pre dvadesetak godina doslo do sloma elektro energetskog sistema u NJujorku, broj pljacki, obijanja radnji i stanova, kao i silovanja se povecao 20 puta. Kod nas su restrikcije struje trajale mesaecima i niko to nije koristio za vanredne zlocine, vec se kriminal u tom periodu cak i smanjio.

Negativni

pre 6 godina

Lupetaš sine a iz sela svog nisi dalje otišao. U Americi ima delova grada gde policija ulazi sa oklopnim vozilima i nikako drugačije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nele, 20. oktobar 2017 19:01)

Upravo ti pokazuješ da nisi otišao daleko od svog sela. Prvo, Amerika nije grad, već kontinent. U najvećim gradovima Amerike ima itekako opasnih delova, ali nema slobodnih krimosa sa krivičnim prijavama. To ti je čovek napisao. Drugo, po zvaničnoj statistici Interpola, u Njujorku od osnivanja njihove policije krajem osamnaestog veka pa do danas, ima manje nerešenih ubistava nego u Srbiji zadnjih trideset godina. A Njujork ima više stanovnika od Srbije. Čovek ti je lepo napisao.

nikola

pre 6 godina

Nalazio se na slobodi... A sve se o njemu zna... Koliko vas je takvih i da li treba uvek da čekamo da se međusobno poubijate?
(ajde bre, 20. oktobar 2017 17:54)bolje na slobodi nego unutra posto treba da ga hrane i cuvaju ovako ga rknu i dovidjenja.

Petar

pre 6 godina

Gledajte sa ljepse strane, Beograd je danas ipak sigurnije mjesto nego dok su ovi, od prije poznati policiji, bili zivi.
(Torcida Jupiter, 20. oktobar 2017 23:23)
KOoja logika...neverovatno. A to st se ubica seta gradom?

botko

pre 6 godina

Glupo je porediti 90e,godine koje su bile pod sankcijama, ratovima,gde je drzava dozvolila sve to.
A mi govorimo sada o nekom naprednom periodu gde ima za godinu dana vise ubistava nego za cele te 90e.
Kriminalaca je nikad vise i tu ne mislim samo na ulicu. Svuda su, loša priča. I ne vidi se tu izlaz.

manwithnoname

pre 6 godina

Država treba da snosi najveću odgovornost, jer ako je dilovao, trebao je da bude iza rešetaka, a to bi mu sačuvalo život.A pošto nije iza rešetaka nemojte ga nazivati narko dilerom jer to niste dokazali.

Srdjan

pre 6 godina

A ministar Stefanovic se ismejava Djilasu kada je rekao da je Bgd nebezbedan grad!!! I pominje DS vreme kada je nekom coveku odsecena glava i opet o onom nesrecnom Panticu koji je stradao na protestu radikala (naprednjaka) od strane policije. I to ponavlja 10 puta... a sada se ljudi ubijaju svakodnevno i to da policija nema blage veze ko i sta. Bitno je da Informer sve zna. I laze Djilas... nikada bezbednije... Nikada Srbija nije nize pala nego ova tiranija. Danas opet tirada diktatora i pljuvanje novinara koji.mu kvare, kako je rekao, proslavu. A onda kaze kako sve smeju da.ga.pitaju.... Neverovatno.
A sada cujem da Republika prenosi Beogradu 100 mio dinara zbog smanjenih prihoda. Beogradu? Koji cveta... Naprednjaci bi i kamen pokvarili

A

pre 6 godina

Kod klanova najvise postujem sto se drze one - Ne diraj me, ne diram te. Oni se ubijaju izmedju sebe, a posten svet ne diraju, cak ne mogu ni da se setim kada su nekoga poslednji put slucajno povredili. Ja se njih ne plasim, mnogo me vise zabrinjavaju kojekakvi neinteligentni klosari koji ce ovo pokusavati da imitiraju i da se dokazuju... Sto se polemike o SAD tice, oni imaju oko 4-4.5 puta vecu stopu ubistava od nas. Stopa ubistava nema veze sa ukupnim brojem stanovnika vec sa brojem ubijenih na 100k ljudi.

Radovan

pre 6 godina

Slot klubovi kao legalna mesta za okupljanje, druzenje i dilovanje, i to na svakih 50m. Sa zatamnjenim staklima, i u koje gle čuda niko nikada nije video nikoga da ulazi ili izlazi jer naravno rade samo u sitne sate .Ugledajte se na Putina, on je doneo zakone koji im zabranjuju rad u centru grada a kod nas i u centru i jos na 50 metara od škole. Ako smete donesite takav ZAKON koji ih proteruje iz centra gradova Srbije i glasaću za vas !!!

Srbistanka

pre 6 godina

O kojoj Siciliji vi govorite? Previse ste gledali filmove, Sicilija je jedno divno i bezbedno mesto, ovo je vise tipa Pakistan, Somalija. Kada se ovoliki sljam nakotio?

Nostradamus

pre 6 godina

Krimosi se plase policije. Nazalost, kojih policajaca I da se plase? Ali ovde nisu policajci nista krivi. Ovde je krivo nezavisno pravosudje, tuzilastvo I sudstvo. To dok se ne dovede u red ovako ce biti.

вољена земља под окупацијом

pre 6 godina

"Ćirić je navodno držao kockarnice i aparate za kockanje, ali policijski podaci navode da se bavio trgovinom drogom. Bez obzira na to, nalazio se na slobodi"

После овакве тврдње у нормалном и здравом друштву (у правној држави) би се спровела истрага која би се завршила, не оставкама, него хапшењима министра, шефа полиције и свих који су одговорни за ово. Али то се у Смрдији, пардон, Србији никад неће догодити. Зато што смо хајдучка и разбојничка јазбина из које су само благословени и срећни успели да збришу.

Comi

pre 6 godina

"Ćirić je navodno držao kockarnice i aparate za kockanje, ali policijski podaci navode da se bavio trgovinom drogom. Bez obzira na to, nalazio se na slobodi"
Nepotrebno vise pricati.....

dobar kajmak, los sir

pre 6 godina

nekoliko stvari me uzasava - ubili su ih usred dana, usred saobracajne guzve gde su u tom trenutku potpuno neduzni ljudi, cak i decica, ispred Poreske uprave, na kilometar od BIA-e. A ono sto je posebno uzasavajuce, u ovom trenutku te ubice su na slobodi, medju nama...
I, nista, mi sve to trpimo i cutimo i pucamo u sebi. Kad cemo na ulice vise, dokle ovako?

Osnove inteligencije

pre 6 godina

Čitajući komentare na pamet mi pade jedna sumanuta ideja i baš bih voleo da znam - kolike bi šanse na sudu imali supruga, otac, majka, brat, ... nekog od ovih likova ako bi tužili državu zato što je svojim nečinjenjem njima bliska osoba izgubila život? Makar u Strazburu. Jasno mi je da su mnogi od pokojnika lično 'apelovali' na tužioce i sudije da 'zaborave' njihove predmete ali mislim da bi baš bila fora.

Novi Sad, Srbija

pre 6 godina

Način nije sicilijanski nego napolitanski, gde je skuter posebno popularan, pa i za rokanje među klanovima u Kamori.
Ako je uopšte ičiji, jer se tako roka svuda. Lakše se beži i sl.

Novi Sad, Srbija

pre 6 godina

Ćirić je navodno držao kockarnice i aparate za kockanje, ali policijski podaci navode da se bavio trgovinom drogom. Bez obzira na to, nalazio se na slobodi" 
Nepotrebno vise pricati.....
(Comi, 20. oktobar 2017 17:51

...nisu mogli ništa da mu dokažu. Čovek je bio kriminalni genije. Profesor Morijarti mu nije bio ravan.

vladablok9a

pre 6 godina

krimosi i policija mnogo gledaju seriju "Narcos". zadnjih par ubistava sve precrtano iz serije.
A, ovi sto tupe vise glasali ste bla bla bla, bilo je ubistava i bice ih kakve to veze sa glasanjem ima, ista banda nas vodi 27 godina samo su im razlicite skracenice stranaka. Da nije tako pa valjda bi do sada bar neko robijao sto su urnisali drzavu. Shatro pljuju jedni druge, a u stvari cuvaju ledja jedni drugima skoro 3 decenije.

macho patak

pre 6 godina

Чекајте, па је л'ово значи да нас ове године неће бити за 35.000 мање, него за 35.002?

Zorica

pre 6 godina

Nama i jeste ovako u Srbiji upravo zato što pojedinci kometarišu a da pritom pojma nemaju kako sistem funkcioniše.
Policija uhapsi nekog za neko krivično delo,odredi mu pritvor od 48.sati,za to vreme prikuplja još dokaza ako ih ima i piše krivičnu prijavu za tužioca. Nakon što prođe 48. sati pritvora,policijom optuženog sa krivičnom prijavom i dokazima predaje javnom tužiocu (tužilaštvu) i tu se posao policije završava. Sve posle,da li će optuženom biti produžen pritvor,biti pušten ili i na koliko će biti osuđen zavisi samo i jedino od pravosuđa!
Zato molim ne obaveštene i neznalice da sada konačno shvate da krivične prijave koje neki krimos ima,da mu je upravo te prijave policija napisala,a da li će taj isti završiti na slobodi ili u zatvoru zavisi isključivo i samo od pravosuđa.

Jesam li zasluzio pivo?

pre 6 godina

Znaci zato je kaciga obavezna. Ja mislio da ona treba da cuva da ne povredis glavu, kad ono, da te ne prepoznaju. Eto vidis sta sve mozes da naucis na nevaznim vestima. Idem da se pohvalim kako sam pametan.

ko, ja, ja pa ja

pre 6 godina

Kad policija, tuzilastvo i sudstvo ne rade svoj posao i hapse i osudjuju kriminalce onda se oni trebe izmedju sebe, sva sreća pa nema nevinih žrtava u ovim obračunima!

M

pre 6 godina

Kad policija i tužilaštvo u Srbiji ne rade svoj posao, izgleda da bar Škaljarci i Kavačani rade svoj "posao"...
Tužno ali istinito. Ovo je čista farsa od države odavno.

Ursa Minor

pre 6 godina

Kriza i kod Zemunaca, skuter zamenio Audi...
(Jasar, 20. oktobar 2017 18:08)
Ocigledno se ne razumes u te stvari ovo je klasicno profesionalno ubistvo prodje skuter pored tebe ti si opusten sta skuter ko skuter i onda bam,bam i cao.
(Back in Black, 20. oktobar 2017 18:26)

Ne koriste skuter zato što "skuter ko skuter, niko ne obraća pažnju", nego zato što dvotočkaš (u svetu je to motocikl, obično enduro ili kros tipa, ali kod nas sirotinja, nema se, pa samo skuter) pruža dve velike prednosti u poređenju sa automobilom:

1. Metu lakše stigneš i pratiš u gustom saobraćaju i možeš da joj priđeš sa bilo koje strane.

2. U velikom i zakrčenom gradu (a Beograd ne da je zakrčen!) mnogo je lakše pobeći posle akcije na dvotočkašu nego automobilom. Kakav je sobraćaj u Beogradu ove godine, automobilom ne bi stigao dalje od prve ili druge sledeće ulice i već bi se zaglavio u užasnoj gužvi ili na nekom gradilištu. A terenski motocikl lako pređe na trotoar ako treba, ili čak na stepenice, ako je vozač dovoljno vešt. A ti probaj da ga stigneš automobilom u gradskohj gužvi!

guska koja je spasla Rim

pre 6 godina

Majko mila sa kime ja moram da komentarisem.
U sicilijanskom gradu Barcelona u oblasti Katanija je 2012 doslo do prestrojavanja mafije i za dva meseca je ubijeno 24 osobe na ovaj nacin. (mup)

Majko moja, ko "mora" da komentarise. Ovo si sve iz cista mira izmislio, osim cinjenice da na Siciliji postoji varos po imenu, otprilke, Barcelona (Barcellona Pozzo di Gotto), ili dao netacne podatke. Ne postoji nikakva "oblast Katanija" (postojala je Provincia di Catania, dok pre par godina provincije na Siciliji nisu ukinute). Barcellona Pozzo di Gotto nikad nije pripadala provinciji Catania, nego provinciji Messina (nalazi se na severnoj obali Sicilije, a ne na istocnoj kao Catania). Prema podacima talijanskog drzavnog instituta za statistiku tokom 2012. godine (cele godine) na celoj Siciliji bilo je 8 mafijaskih ubistava (ubistva klasifikovana kao "mafijaska"), 3 ubistva u cilju kradje ili pljacke, 5 ubistava s predumisljajem, 56 namernih ubistava, 110 nenamernih ubistava i 45 nenamernih ubistava u saobracaju. Prema arhivima talijanske stampe dostupnim na Internetu, prvo ubistvo u Barcelloni Pozzo di Gotto te godine dogodilo se 1.decembra. Da, licilo je na ovo ovde, mada se zrtva nije mogla dovesti u vezu s mafijom. Drugo ubistvo, mafijasko, desilo se vec nakon mesec dana, uoci Nove Godine. Ova ubistva izazvala su veliku uzbunu i javnost se pocela pitati zasto se u tom mafijaskom kraju u kom dugo nije bilo ubistava opet pocelo pucati. BTW, tu su varos zvali "drugi Corleone".