Subota, 14.10.2017.

12:49

Brnabić: Izuzetno ponosna, gasili smo puno požara

Premijerka Ana Brnabić predstavlja u Kruševcu rezultate rada u prvih 100 dana Vlade Srbije, a navela je da je izuzetno ponosna na njih.

Izvor: B92

Brnabiæ: Izuzetno ponosna, gasili smo puno požara IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

dovla

pre 6 godina

Gospodjice 'GINJOL-FIKUS',GOSOODIN komentator "zz" vam je ODGOVORIO/REPLICIRAO NEOBORIVIM (i tragichnim) ARGUMENTIMA i ciframa/brojkama!!!...vashi("argumenti") SU "hilarious" smeshni!....

goga

pre 6 godina

Vlada je fokusirana na intenzivnu digitalizaciju, ulaganje u obrazovanje, kao i na ekonomski razvoj, kako bi Srbija bila lider regiona u promenama i stvaranju novih mogućnosti za sve.

Slobo

pre 6 godina

Da Sam na njihovom mestu ja bi skinuo plate I penzije Jos dvadeset posto,zasto da ne,ako budem ziv moja deca u ovoj zemlji nikada nece raditi...nadam se i druga ,neka zive samo ministarska I poslanicka deca...

bimmer

pre 6 godina

Od prvih 40 komentara, 35 botovskih. Ocekuje se slican trend do kraja dana, sto znaci da ce u ukupnom zbiru, oko 70-80 % biti botovskih komentara. To potstice razvoj nase prehrambene industrije, treba praviti vise sendvica, znaci vise lepinja, vise salame, vise domaceg kecapa a to dalje znaci sigurne plate radnika u prehrambenoj industiji, sto dalje implicira da ce oni kupovati vise i na taj nacin dati zamajac celokupnoj domacoj privredi, povecati industrijsku proizvodnju i doprineti rastu BDP-a Srbije za neki procenat. Bravo za Vladu Srbije. Botovanjem do uspeha.

Ivanitza

pre 6 godina

Rad Vlade Srbije u prvih sto dana je imao značajne uspehe u radu na poljima prosvete,privrede,poljoprivrede,kulture i uspešnim dogovorima sa radnicima koji su bili u štrajku zbog propusta i loših ugovora predhodne vlasti.

Radmila

pre 6 godina

Veoma mi se dopada činjenica da je ova žena i dalje otvorena za nove izazove, za dalji napredak, kao i da je svesna svih problema u našoj zemlji ali i da ima volju i sposobnosti da i to reši, kako bi svima nama bilo bolje. Pohvaljujem.

sta's kazo..

pre 6 godina

preterali ste sa tim"gasili smo pozar"
dovoljno ste vec na vlasti da price o cupanju Srbije iz bankrota pije vodu samo botovima koje ste zaposlili...
uradilo se jeste..ali po cijim ledjima to ce se vec videti za 5 godina..
mali privatni sektor u kome ja poslujem je ugazen..udarate po nama kao da smo tajkuni a velikima ne prilazite..
nameti su pakleni to te mere da se razmisljam da prodam posao i odem iz Srbije..
imam 39 godina,ostao sam ovde i pored svega sto smo prosli ali nemam zivaca vise da vas slusam..ne vas na vlasti,nego komplet politicku "elitu" Srbije..

Malo li je

pre 6 godina

Sta je ona uradila?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (alt ctrl, 14. oktobar 2017 13:14)

Uvela dualno obrazovanje,podstakla inovatore,prekinula štrajk,pomogla radnicima,dovodi investitore,itd!

Samo si nam ti falila...

pre 6 godina

Koliko laži i PR nebuloza. Hajmo opet, kakva overa knjižica. Pa to je informatički nonsens. Na povezivanju dve baze se radilo još od početka godine. Pogledajte Vladin plan “Stop birokratiji” koji je usvojen u decembru prošle godine... I tu je i ta stavka... Pa kako je to rezultat “ove” Vlade za 100 dana?!? Pa onda portal OpenData od pre neki dan!!!! Gotov još pre 10 meseci! Našminkali ga, pokvarili ga i sad je to novi rezultat. Fali samo sex, da budu sex, laži i video trake...

pre 6 godina

Da je je premijerka iskrena, kako tvrdi, ne bi prvu izjavu o slobodi medija u Srbiji dala stranim novinarima nego o slobodi medija u Srbiji razgovarala sa prestavnicima medija u Srbiji!

Aleksandar

pre 6 godina

"povecanje" pokradenih penzija? penzionerima: uciteljima, profesorima, lekarima, inženjerima, ... Sram vas bilo nesposobni politicari. Penzioneri treba da svojim parama finasiraju vase manipulacije?

MilanAleksandra

pre 6 godina

Vlada Srbije je u zadnje vreme dosta ucinila za narod, sada se vidi njen trud i rad. Ove godine je ugaseno toliki broj pozara da se ne moze izbrojati.

Nikodije čiča sa brda visokog

pre 6 godina

Hajde da budemo realni. Ovakvim izjavama oni samo učvršćuju svoje glasačko telo. Mislite da možemo menjati narod? Ne. Mnogo je para uloženo u ovaj projekat da građani bez reakcija prihvataju ovakve osobe da nas vode i to našim parama. Ne postoje ozbiljni mediji koji se ozbiljno bave ovim osobama. Ostaju tabloidi koji ih kao napadaju ali i oni I oni posredno rade za njih.

BlackMoon

pre 6 godina

Opet smejurija... opet nas ponizavaju!
Ljudi sve gore i gore
A da ne pricam da smo opet ispod proseka(republickog)

Sve isto, sindikati u velikom dilu sa ministrom. Ocito

Uci, muci se,zavrsi skolu,fakultet,master... Za 40.000 vaspitas,cuvas,ucis,pazis,vodis na takmicenja, prosjacenje cisto.

Milana

pre 6 godina

Nije mala stvar da Srbija, dokazano, toliko napreduje za vreme ove vlasti. Zemlja koja je napredovala 12 mesta na globalnoj listi konkurentnosti Svetskog ekonomskog foruma zaista je napredovala. Pa samo je ovo jedan način na koji su opravdali naše poverenje. Bravo.

Nana

pre 6 godina

Znaci sluzbenica na salteru sa srednjom skolom cija plata sada iznosi 65000 dobija povisicu 10% prosvetni radnik sa 45000 ili policajac ili vojnik dobija 10% ko je ovde na dobitku?

Akumulator

pre 6 godina

Do smanjenja spoljnog duga je došlo zbog oscilacija drugih valuta a ne vašom zaslugom. Nije "povećanje" nego vraćanje oduzetog od plata i penzija. Za 100 dana vlade sportisti osvojili 30 medalja?! O bože... A pravi rezultati po svim parametrima katastrofalni!!!

Кики

pre 6 godina

“.....повећање пензија 5%?”!!!! .... не само што не враћају незаконито одузете пензије, него се наша Влада не придржава ни Закона које је сама донела, ...... паметноме доста..

Siniša

pre 6 godina

Sedim u radnji ( zanatska radnja ) i čekam mušterije. Sada je 13:28h. Od jutros niko ni da priviri. čak ni da pita koliko je sati. Ako je ovako i ostalim zanatlijama, onda nam je baš dobro i napredno.

Marko

pre 6 godina

Na izborima 2000 Slobin slogan je bio: idemo dalje a ja se kocio od smeha coveku kao da mu se dopadala njegova vladavina do 2000.Tako i AV sve Ani objasnijo da idemo napred ali se pitam gde napred jeli u Svedski standar koi nam je Sloba obecavao a AV oce da ispuni Slobino obecanje.

koja vest....

pre 6 godina

Pre nego sto ne padne u nesvest, od silnih impresija i ponosa, neka se proseta do prodavnica i uporedi cene od prosle i ove godine.
Ova vise laze i od Vucica.

Sladjan

pre 6 godina

Ja u ovako divnoj, modernoj, prosperitetnoj Srbiji ne zivim. Kod mene je stvarnost drugacija. A da li smo u istom svetu kao nasa premijer-ka i u istoj zemlji stvarno neznam. Mislim da NE.

zz

pre 6 godina

boze sta napisati,reci,a ne zaplakati...
ja ne znam koje ste vi zemlje premijer?
rezultat vaseg rada je KATSTROFALAN i poguban za fizicki opstanak nacije!

-najmanje plate u evropi.
-najnizi BDP isto tako.
-od 2012g kada ste nas zajasili preko 200.000 gradjana se iselilo iz srbije,citave porodice.sa daljim extremnim rastom iseljavanja!
-potpuno ste unistili srpsku privredu,dovodeci strane kompanije,dajuci im besplatno zemljiste i ogromne subvencije i tako im dali ogroman profit i zaradu,preko radnicke grbace.
-najnize penzije u evropi.
-javni dug porastao za duplo od 2012g.
-oziveli ste tajkune koji vas finansiraju i vode mitinge.umesto da im se oduzme sva imovina sto su nelegalno stekli jos 90-tih,i da se da sirotinji!

I VI SE PONOSITE NA OVO?TREBA DA VAS BUDE SRAMOTA!!! nista dobrog niste uradili,osim ogromne stete!a o nestrucnim kadrovima sa kupljenim diplomama koji ne znaju da sastave prostu recenicu,da ne pricam!

vase delovanje je DESTRUKTIVNO!i veoma opasno za gradjane srbije!

НикоБитан

pre 6 godina

Мене занима шта ће бити када не урадимо нешто што нам ЕУ нареди. Све страни инвеститори, мислим у реду је то али они ће се сутра покупити и одоше, а народ остаје без посла. Требало би наћи баланс између поспешивања домаће производње и тог страног капитала. Не дао Бог да сутра не послушамо Немце, одмах 30 000 људи остаје без посла. Моје лаичко мишљење. Поздрав свима.

Vlada Dablin

pre 6 godina

Srbija lider regiona, premijerka ponosna na vodjine reforme.. Uzmeš penzionerima 10% pa Im vratiš 5% i to je uspeh?? Onda 143 kinte za sat rada, ni crvenu na dan ne zaradi 80%radne snage u Srbiji!(najveci deo radi za minimalac) Jedno znam a to je da sam presrećan što sam uspeo da pobegnem iz Napredne Srbije!!
Pozdrav iz Dablina

gojko

pre 6 godina

BDP po glavi stanovnika:

2008 - $6.701 - istorijski rezultat pre svetske ekonomske krize
2012 - $5.659 - SNS dolazi na vlast posle krize
2016 - $5.358 - standard je opao nakon 5 godina vlasti.

Moje pitanje je kad cemo doci na pred krizni nivo iz 2018, manite me doing biznis lista.

Mi se nalazimo u grupi zemalja - Upper Middle Income - $3,956 - $12,235.
Pitanje je kad cemo mi doci do BDPa po glavi stanovnika -> $12.235 da bi usli u grupu visoko razvijenih zemalja? Mene zanima ovo obecanje, a ne apstrakta kad cemo u EU, Kosovo itd. Koje godine recite vi nama? Koliki nam treba rast?

Pera

pre 6 godina

Da smo mi neki narod i da imamo javno mnjenje, zbog ovog bi pala vlada.Po svim ekonomskim parametrima samo su Moldavija i Ukrajina iza Srbije u Evropi.

srb

pre 6 godina

cega se pametan stidi...nikada ni jedna vlast nije oslikavala narod kao ova, stvarno su pravi predstavnici vecine stanovnistva ove zemlje, ili nas ne zanima da glasamo ili pravimo lose odluke

Malo li je

pre 6 godina

Sta je ona uradila?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (alt ctrl, 14. oktobar 2017 13:14)

Uvela dualno obrazovanje,podstakla inovatore,prekinula štrajk,pomogla radnicima,dovodi investitore,itd!

MilanAleksandra

pre 6 godina

Vlada Srbije je u zadnje vreme dosta ucinila za narod, sada se vidi njen trud i rad. Ove godine je ugaseno toliki broj pozara da se ne moze izbrojati.

goga

pre 6 godina

Vlada je fokusirana na intenzivnu digitalizaciju, ulaganje u obrazovanje, kao i na ekonomski razvoj, kako bi Srbija bila lider regiona u promenama i stvaranju novih mogućnosti za sve.

Ivanitza

pre 6 godina

Rad Vlade Srbije u prvih sto dana je imao značajne uspehe u radu na poljima prosvete,privrede,poljoprivrede,kulture i uspešnim dogovorima sa radnicima koji su bili u štrajku zbog propusta i loših ugovora predhodne vlasti.

Radmila

pre 6 godina

Veoma mi se dopada činjenica da je ova žena i dalje otvorena za nove izazove, za dalji napredak, kao i da je svesna svih problema u našoj zemlji ali i da ima volju i sposobnosti da i to reši, kako bi svima nama bilo bolje. Pohvaljujem.

Milana

pre 6 godina

Nije mala stvar da Srbija, dokazano, toliko napreduje za vreme ove vlasti. Zemlja koja je napredovala 12 mesta na globalnoj listi konkurentnosti Svetskog ekonomskog foruma zaista je napredovala. Pa samo je ovo jedan način na koji su opravdali naše poverenje. Bravo.

Pera

pre 6 godina

Da smo mi neki narod i da imamo javno mnjenje, zbog ovog bi pala vlada.Po svim ekonomskim parametrima samo su Moldavija i Ukrajina iza Srbije u Evropi.

Кики

pre 6 godina

“.....повећање пензија 5%?”!!!! .... не само што не враћају незаконито одузете пензије, него се наша Влада не придржава ни Закона које је сама донела, ...... паметноме доста..

koja vest....

pre 6 godina

Pre nego sto ne padne u nesvest, od silnih impresija i ponosa, neka se proseta do prodavnica i uporedi cene od prosle i ove godine.
Ova vise laze i od Vucica.

Samo si nam ti falila...

pre 6 godina

Koliko laži i PR nebuloza. Hajmo opet, kakva overa knjižica. Pa to je informatički nonsens. Na povezivanju dve baze se radilo još od početka godine. Pogledajte Vladin plan “Stop birokratiji” koji je usvojen u decembru prošle godine... I tu je i ta stavka... Pa kako je to rezultat “ove” Vlade za 100 dana?!? Pa onda portal OpenData od pre neki dan!!!! Gotov još pre 10 meseci! Našminkali ga, pokvarili ga i sad je to novi rezultat. Fali samo sex, da budu sex, laži i video trake...

zz

pre 6 godina

boze sta napisati,reci,a ne zaplakati...
ja ne znam koje ste vi zemlje premijer?
rezultat vaseg rada je KATSTROFALAN i poguban za fizicki opstanak nacije!

-najmanje plate u evropi.
-najnizi BDP isto tako.
-od 2012g kada ste nas zajasili preko 200.000 gradjana se iselilo iz srbije,citave porodice.sa daljim extremnim rastom iseljavanja!
-potpuno ste unistili srpsku privredu,dovodeci strane kompanije,dajuci im besplatno zemljiste i ogromne subvencije i tako im dali ogroman profit i zaradu,preko radnicke grbace.
-najnize penzije u evropi.
-javni dug porastao za duplo od 2012g.
-oziveli ste tajkune koji vas finansiraju i vode mitinge.umesto da im se oduzme sva imovina sto su nelegalno stekli jos 90-tih,i da se da sirotinji!

I VI SE PONOSITE NA OVO?TREBA DA VAS BUDE SRAMOTA!!! nista dobrog niste uradili,osim ogromne stete!a o nestrucnim kadrovima sa kupljenim diplomama koji ne znaju da sastave prostu recenicu,da ne pricam!

vase delovanje je DESTRUKTIVNO!i veoma opasno za gradjane srbije!

srb

pre 6 godina

cega se pametan stidi...nikada ni jedna vlast nije oslikavala narod kao ova, stvarno su pravi predstavnici vecine stanovnistva ove zemlje, ili nas ne zanima da glasamo ili pravimo lose odluke

Siniša

pre 6 godina

Sedim u radnji ( zanatska radnja ) i čekam mušterije. Sada je 13:28h. Od jutros niko ni da priviri. čak ni da pita koliko je sati. Ako je ovako i ostalim zanatlijama, onda nam je baš dobro i napredno.

bimmer

pre 6 godina

Od prvih 40 komentara, 35 botovskih. Ocekuje se slican trend do kraja dana, sto znaci da ce u ukupnom zbiru, oko 70-80 % biti botovskih komentara. To potstice razvoj nase prehrambene industrije, treba praviti vise sendvica, znaci vise lepinja, vise salame, vise domaceg kecapa a to dalje znaci sigurne plate radnika u prehrambenoj industiji, sto dalje implicira da ce oni kupovati vise i na taj nacin dati zamajac celokupnoj domacoj privredi, povecati industrijsku proizvodnju i doprineti rastu BDP-a Srbije za neki procenat. Bravo za Vladu Srbije. Botovanjem do uspeha.

Sladjan

pre 6 godina

Ja u ovako divnoj, modernoj, prosperitetnoj Srbiji ne zivim. Kod mene je stvarnost drugacija. A da li smo u istom svetu kao nasa premijer-ka i u istoj zemlji stvarno neznam. Mislim da NE.

Vlada Dablin

pre 6 godina

Srbija lider regiona, premijerka ponosna na vodjine reforme.. Uzmeš penzionerima 10% pa Im vratiš 5% i to je uspeh?? Onda 143 kinte za sat rada, ni crvenu na dan ne zaradi 80%radne snage u Srbiji!(najveci deo radi za minimalac) Jedno znam a to je da sam presrećan što sam uspeo da pobegnem iz Napredne Srbije!!
Pozdrav iz Dablina

BlackMoon

pre 6 godina

Opet smejurija... opet nas ponizavaju!
Ljudi sve gore i gore
A da ne pricam da smo opet ispod proseka(republickog)

Sve isto, sindikati u velikom dilu sa ministrom. Ocito

Uci, muci se,zavrsi skolu,fakultet,master... Za 40.000 vaspitas,cuvas,ucis,pazis,vodis na takmicenja, prosjacenje cisto.

gojko

pre 6 godina

BDP po glavi stanovnika:

2008 - $6.701 - istorijski rezultat pre svetske ekonomske krize
2012 - $5.659 - SNS dolazi na vlast posle krize
2016 - $5.358 - standard je opao nakon 5 godina vlasti.

Moje pitanje je kad cemo doci na pred krizni nivo iz 2018, manite me doing biznis lista.

Mi se nalazimo u grupi zemalja - Upper Middle Income - $3,956 - $12,235.
Pitanje je kad cemo mi doci do BDPa po glavi stanovnika -> $12.235 da bi usli u grupu visoko razvijenih zemalja? Mene zanima ovo obecanje, a ne apstrakta kad cemo u EU, Kosovo itd. Koje godine recite vi nama? Koliki nam treba rast?

Akumulator

pre 6 godina

Do smanjenja spoljnog duga je došlo zbog oscilacija drugih valuta a ne vašom zaslugom. Nije "povećanje" nego vraćanje oduzetog od plata i penzija. Za 100 dana vlade sportisti osvojili 30 medalja?! O bože... A pravi rezultati po svim parametrima katastrofalni!!!

Slobo

pre 6 godina

Da Sam na njihovom mestu ja bi skinuo plate I penzije Jos dvadeset posto,zasto da ne,ako budem ziv moja deca u ovoj zemlji nikada nece raditi...nadam se i druga ,neka zive samo ministarska I poslanicka deca...

sta's kazo..

pre 6 godina

preterali ste sa tim"gasili smo pozar"
dovoljno ste vec na vlasti da price o cupanju Srbije iz bankrota pije vodu samo botovima koje ste zaposlili...
uradilo se jeste..ali po cijim ledjima to ce se vec videti za 5 godina..
mali privatni sektor u kome ja poslujem je ugazen..udarate po nama kao da smo tajkuni a velikima ne prilazite..
nameti su pakleni to te mere da se razmisljam da prodam posao i odem iz Srbije..
imam 39 godina,ostao sam ovde i pored svega sto smo prosli ali nemam zivaca vise da vas slusam..ne vas na vlasti,nego komplet politicku "elitu" Srbije..

Aleksandar

pre 6 godina

"povecanje" pokradenih penzija? penzionerima: uciteljima, profesorima, lekarima, inženjerima, ... Sram vas bilo nesposobni politicari. Penzioneri treba da svojim parama finasiraju vase manipulacije?

Nikodije čiča sa brda visokog

pre 6 godina

Hajde da budemo realni. Ovakvim izjavama oni samo učvršćuju svoje glasačko telo. Mislite da možemo menjati narod? Ne. Mnogo je para uloženo u ovaj projekat da građani bez reakcija prihvataju ovakve osobe da nas vode i to našim parama. Ne postoje ozbiljni mediji koji se ozbiljno bave ovim osobama. Ostaju tabloidi koji ih kao napadaju ali i oni I oni posredno rade za njih.

pre 6 godina

Da je je premijerka iskrena, kako tvrdi, ne bi prvu izjavu o slobodi medija u Srbiji dala stranim novinarima nego o slobodi medija u Srbiji razgovarala sa prestavnicima medija u Srbiji!

Nana

pre 6 godina

Znaci sluzbenica na salteru sa srednjom skolom cija plata sada iznosi 65000 dobija povisicu 10% prosvetni radnik sa 45000 ili policajac ili vojnik dobija 10% ko je ovde na dobitku?

dovla

pre 6 godina

Gospodjice 'GINJOL-FIKUS',GOSOODIN komentator "zz" vam je ODGOVORIO/REPLICIRAO NEOBORIVIM (i tragichnim) ARGUMENTIMA i ciframa/brojkama!!!...vashi("argumenti") SU "hilarious" smeshni!....

Marko

pre 6 godina

Na izborima 2000 Slobin slogan je bio: idemo dalje a ja se kocio od smeha coveku kao da mu se dopadala njegova vladavina do 2000.Tako i AV sve Ani objasnijo da idemo napred ali se pitam gde napred jeli u Svedski standar koi nam je Sloba obecavao a AV oce da ispuni Slobino obecanje.

НикоБитан

pre 6 godina

Мене занима шта ће бити када не урадимо нешто што нам ЕУ нареди. Све страни инвеститори, мислим у реду је то али они ће се сутра покупити и одоше, а народ остаје без посла. Требало би наћи баланс између поспешивања домаће производње и тог страног капитала. Не дао Бог да сутра не послушамо Немце, одмах 30 000 људи остаје без посла. Моје лаичко мишљење. Поздрав свима.

Кики

pre 6 godina

“.....повећање пензија 5%?”!!!! .... не само што не враћају незаконито одузете пензије, него се наша Влада не придржава ни Закона које је сама донела, ...... паметноме доста..

Pera

pre 6 godina

Da smo mi neki narod i da imamo javno mnjenje, zbog ovog bi pala vlada.Po svim ekonomskim parametrima samo su Moldavija i Ukrajina iza Srbije u Evropi.

koja vest....

pre 6 godina

Pre nego sto ne padne u nesvest, od silnih impresija i ponosa, neka se proseta do prodavnica i uporedi cene od prosle i ove godine.
Ova vise laze i od Vucica.

dovla

pre 6 godina

Gospodjice 'GINJOL-FIKUS',GOSOODIN komentator "zz" vam je ODGOVORIO/REPLICIRAO NEOBORIVIM (i tragichnim) ARGUMENTIMA i ciframa/brojkama!!!...vashi("argumenti") SU "hilarious" smeshni!....

Samo si nam ti falila...

pre 6 godina

Koliko laži i PR nebuloza. Hajmo opet, kakva overa knjižica. Pa to je informatički nonsens. Na povezivanju dve baze se radilo još od početka godine. Pogledajte Vladin plan “Stop birokratiji” koji je usvojen u decembru prošle godine... I tu je i ta stavka... Pa kako je to rezultat “ove” Vlade za 100 dana?!? Pa onda portal OpenData od pre neki dan!!!! Gotov još pre 10 meseci! Našminkali ga, pokvarili ga i sad je to novi rezultat. Fali samo sex, da budu sex, laži i video trake...

НикоБитан

pre 6 godina

Мене занима шта ће бити када не урадимо нешто што нам ЕУ нареди. Све страни инвеститори, мислим у реду је то али они ће се сутра покупити и одоше, а народ остаје без посла. Требало би наћи баланс између поспешивања домаће производње и тог страног капитала. Не дао Бог да сутра не послушамо Немце, одмах 30 000 људи остаје без посла. Моје лаичко мишљење. Поздрав свима.

Slobo

pre 6 godina

Da Sam na njihovom mestu ja bi skinuo plate I penzije Jos dvadeset posto,zasto da ne,ako budem ziv moja deca u ovoj zemlji nikada nece raditi...nadam se i druga ,neka zive samo ministarska I poslanicka deca...

srb

pre 6 godina

cega se pametan stidi...nikada ni jedna vlast nije oslikavala narod kao ova, stvarno su pravi predstavnici vecine stanovnistva ove zemlje, ili nas ne zanima da glasamo ili pravimo lose odluke

Sladjan

pre 6 godina

Ja u ovako divnoj, modernoj, prosperitetnoj Srbiji ne zivim. Kod mene je stvarnost drugacija. A da li smo u istom svetu kao nasa premijer-ka i u istoj zemlji stvarno neznam. Mislim da NE.

sta's kazo..

pre 6 godina

preterali ste sa tim"gasili smo pozar"
dovoljno ste vec na vlasti da price o cupanju Srbije iz bankrota pije vodu samo botovima koje ste zaposlili...
uradilo se jeste..ali po cijim ledjima to ce se vec videti za 5 godina..
mali privatni sektor u kome ja poslujem je ugazen..udarate po nama kao da smo tajkuni a velikima ne prilazite..
nameti su pakleni to te mere da se razmisljam da prodam posao i odem iz Srbije..
imam 39 godina,ostao sam ovde i pored svega sto smo prosli ali nemam zivaca vise da vas slusam..ne vas na vlasti,nego komplet politicku "elitu" Srbije..

BlackMoon

pre 6 godina

Opet smejurija... opet nas ponizavaju!
Ljudi sve gore i gore
A da ne pricam da smo opet ispod proseka(republickog)

Sve isto, sindikati u velikom dilu sa ministrom. Ocito

Uci, muci se,zavrsi skolu,fakultet,master... Za 40.000 vaspitas,cuvas,ucis,pazis,vodis na takmicenja, prosjacenje cisto.

bimmer

pre 6 godina

Od prvih 40 komentara, 35 botovskih. Ocekuje se slican trend do kraja dana, sto znaci da ce u ukupnom zbiru, oko 70-80 % biti botovskih komentara. To potstice razvoj nase prehrambene industrije, treba praviti vise sendvica, znaci vise lepinja, vise salame, vise domaceg kecapa a to dalje znaci sigurne plate radnika u prehrambenoj industiji, sto dalje implicira da ce oni kupovati vise i na taj nacin dati zamajac celokupnoj domacoj privredi, povecati industrijsku proizvodnju i doprineti rastu BDP-a Srbije za neki procenat. Bravo za Vladu Srbije. Botovanjem do uspeha.

zz

pre 6 godina

boze sta napisati,reci,a ne zaplakati...
ja ne znam koje ste vi zemlje premijer?
rezultat vaseg rada je KATSTROFALAN i poguban za fizicki opstanak nacije!

-najmanje plate u evropi.
-najnizi BDP isto tako.
-od 2012g kada ste nas zajasili preko 200.000 gradjana se iselilo iz srbije,citave porodice.sa daljim extremnim rastom iseljavanja!
-potpuno ste unistili srpsku privredu,dovodeci strane kompanije,dajuci im besplatno zemljiste i ogromne subvencije i tako im dali ogroman profit i zaradu,preko radnicke grbace.
-najnize penzije u evropi.
-javni dug porastao za duplo od 2012g.
-oziveli ste tajkune koji vas finansiraju i vode mitinge.umesto da im se oduzme sva imovina sto su nelegalno stekli jos 90-tih,i da se da sirotinji!

I VI SE PONOSITE NA OVO?TREBA DA VAS BUDE SRAMOTA!!! nista dobrog niste uradili,osim ogromne stete!a o nestrucnim kadrovima sa kupljenim diplomama koji ne znaju da sastave prostu recenicu,da ne pricam!

vase delovanje je DESTRUKTIVNO!i veoma opasno za gradjane srbije!

Nikodije čiča sa brda visokog

pre 6 godina

Hajde da budemo realni. Ovakvim izjavama oni samo učvršćuju svoje glasačko telo. Mislite da možemo menjati narod? Ne. Mnogo je para uloženo u ovaj projekat da građani bez reakcija prihvataju ovakve osobe da nas vode i to našim parama. Ne postoje ozbiljni mediji koji se ozbiljno bave ovim osobama. Ostaju tabloidi koji ih kao napadaju ali i oni I oni posredno rade za njih.

Nana

pre 6 godina

Znaci sluzbenica na salteru sa srednjom skolom cija plata sada iznosi 65000 dobija povisicu 10% prosvetni radnik sa 45000 ili policajac ili vojnik dobija 10% ko je ovde na dobitku?

Siniša

pre 6 godina

Sedim u radnji ( zanatska radnja ) i čekam mušterije. Sada je 13:28h. Od jutros niko ni da priviri. čak ni da pita koliko je sati. Ako je ovako i ostalim zanatlijama, onda nam je baš dobro i napredno.

Aleksandar

pre 6 godina

"povecanje" pokradenih penzija? penzionerima: uciteljima, profesorima, lekarima, inženjerima, ... Sram vas bilo nesposobni politicari. Penzioneri treba da svojim parama finasiraju vase manipulacije?

Vlada Dablin

pre 6 godina

Srbija lider regiona, premijerka ponosna na vodjine reforme.. Uzmeš penzionerima 10% pa Im vratiš 5% i to je uspeh?? Onda 143 kinte za sat rada, ni crvenu na dan ne zaradi 80%radne snage u Srbiji!(najveci deo radi za minimalac) Jedno znam a to je da sam presrećan što sam uspeo da pobegnem iz Napredne Srbije!!
Pozdrav iz Dablina

Marko

pre 6 godina

Na izborima 2000 Slobin slogan je bio: idemo dalje a ja se kocio od smeha coveku kao da mu se dopadala njegova vladavina do 2000.Tako i AV sve Ani objasnijo da idemo napred ali se pitam gde napred jeli u Svedski standar koi nam je Sloba obecavao a AV oce da ispuni Slobino obecanje.

gojko

pre 6 godina

BDP po glavi stanovnika:

2008 - $6.701 - istorijski rezultat pre svetske ekonomske krize
2012 - $5.659 - SNS dolazi na vlast posle krize
2016 - $5.358 - standard je opao nakon 5 godina vlasti.

Moje pitanje je kad cemo doci na pred krizni nivo iz 2018, manite me doing biznis lista.

Mi se nalazimo u grupi zemalja - Upper Middle Income - $3,956 - $12,235.
Pitanje je kad cemo mi doci do BDPa po glavi stanovnika -> $12.235 da bi usli u grupu visoko razvijenih zemalja? Mene zanima ovo obecanje, a ne apstrakta kad cemo u EU, Kosovo itd. Koje godine recite vi nama? Koliki nam treba rast?

Akumulator

pre 6 godina

Do smanjenja spoljnog duga je došlo zbog oscilacija drugih valuta a ne vašom zaslugom. Nije "povećanje" nego vraćanje oduzetog od plata i penzija. Za 100 dana vlade sportisti osvojili 30 medalja?! O bože... A pravi rezultati po svim parametrima katastrofalni!!!

pre 6 godina

Da je je premijerka iskrena, kako tvrdi, ne bi prvu izjavu o slobodi medija u Srbiji dala stranim novinarima nego o slobodi medija u Srbiji razgovarala sa prestavnicima medija u Srbiji!

Malo li je

pre 6 godina

Sta je ona uradila?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (alt ctrl, 14. oktobar 2017 13:14)

Uvela dualno obrazovanje,podstakla inovatore,prekinula štrajk,pomogla radnicima,dovodi investitore,itd!

Ivanitza

pre 6 godina

Rad Vlade Srbije u prvih sto dana je imao značajne uspehe u radu na poljima prosvete,privrede,poljoprivrede,kulture i uspešnim dogovorima sa radnicima koji su bili u štrajku zbog propusta i loših ugovora predhodne vlasti.

Radmila

pre 6 godina

Veoma mi se dopada činjenica da je ova žena i dalje otvorena za nove izazove, za dalji napredak, kao i da je svesna svih problema u našoj zemlji ali i da ima volju i sposobnosti da i to reši, kako bi svima nama bilo bolje. Pohvaljujem.

goga

pre 6 godina

Vlada je fokusirana na intenzivnu digitalizaciju, ulaganje u obrazovanje, kao i na ekonomski razvoj, kako bi Srbija bila lider regiona u promenama i stvaranju novih mogućnosti za sve.

Milana

pre 6 godina

Nije mala stvar da Srbija, dokazano, toliko napreduje za vreme ove vlasti. Zemlja koja je napredovala 12 mesta na globalnoj listi konkurentnosti Svetskog ekonomskog foruma zaista je napredovala. Pa samo je ovo jedan način na koji su opravdali naše poverenje. Bravo.

MilanAleksandra

pre 6 godina

Vlada Srbije je u zadnje vreme dosta ucinila za narod, sada se vidi njen trud i rad. Ove godine je ugaseno toliki broj pozara da se ne moze izbrojati.