Utorak, 26.09.2017.

21:39

Vučić: Upamtiće me kao čoveka koji je sam otišao sa vlasti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će ostati upamćen kao čovek koji je sam otišao sa vlasti, "jer nisu uspeli da ga pobede".

Izvor: B92

Vuèiæ: Upamtiæe me kao èoveka koji je sam otišao sa vlasti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Sundjer Bob

pre 6 godina

Ja ni ne zelim da te se secam. Samo sto pre da zaboravim da si ikad i postojao.
Ja te ljubazno molim da sto pre odes i povedes sa sobom svoju svitu.

Milivoj

pre 6 godina

Nije važno kada je nezavisnosz Kosova proglašena jer su je proglasili Kosovari nego ko je i kad tu nezavisnost priznao (Briselski sporazum)...

Nebojsa

pre 6 godina

Tacno je da Kosovo postalo nezavisno za vreme vlasti DSS i DS Kostunice i Tadica
Ali zaboravio je da kaze da je za vreme Milosevica , Seselja ,Mire Markovic , Nikolica ,Vucica , Dacica , Vulina , Kosovo nije vise bilo u sastavu Srbije .Ko je za to kriv DOS , Depos , Koalicija zajedno ili neko koje u vreme bio na vlasti .

petar

pre 6 godina

ne,bices upamcen kao neko ko nije smeo da izadje na tv duel ni jednom opozicionom lideru,kao neko kome je Toni Bler postavio i vodio propagandu,kao i ostalim lidercicima sa Balkana(Milo,Taci,Rama...)... Bices najcrnjim slovima upisan u srpsku istoriju.

pedja

pre 6 godina

Već te pamtimo MAJSTORE po pljački penzija,po divljačkoj OTIMAČINI zadnjeg dinara od sirotinje a davanju ogromnog novca svojoj bratiji u SNS-u,tj.odlivu NEVEROVATNIH suma novca na tvoje račune u SAD i Abu Dabiju!!!!!!

здрава памет и 300е штедње о.м

pre 6 godina

Какав лажни егалитет између Коштунице и Тадића. Јефтино спиновање ме одбија од даљег читања.

mile rizik

pre 6 godina

Kad utripuješ da si Tito pa da možeš da odeš sa vlasti kad ti se prohte. Rezonuje covek kao Kim Dzong Un, idem sa vlasti kad ja hocu. Pa vi procenite da li je to diktatura ili ne.

kisna glista!

pre 6 godina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman da izađe na TV duel sa pet lidera opozicije odjednom i da će ih sve pobediti.

Ajde "junacino", izadji ako smes!!!

samosovinist

pre 6 godina

Kakav budalasti spin. Kumanovski sporazum je potpisan u doba vlade čiji je on bio član. proglašenje nezavisnosti nije zavislio od Beograda. A priznanje Kosova koje zavisi samo od njega hoće da uvali Tadiću i Koštunici. Tek ćete Srbi plakati za ovom dvojicom. Ne samo vi,
svi građani ove napaćene zemlje će ih se sećati kao poslednjih demokrata koji su vladali ovom zemljom početkom 21. veka.

Magdalena

pre 6 godina

Pamtice tebe po drugim, mnogo gorim stvarima Aleksandre. A ti sam sa vlasti nikada otici neces. Zato po svaku, ali svaku cenu zelis da zadrzis Beograd kojim su Nemci bolje upravljali od tebe i tvojih.

Doktor

pre 6 godina

Gospodine Vucicu, Vi manipulisete recima! Vi ste poklonili nezavisnost Albancima sa Vasim pregovorima. To sto su Albanci proglasili nezavisnost u vreme Kostunice i Tadica nije ni bitno jer bi je proglasili ko god da je bio na vlasti... Spremate javnost Srbije na predaju Kosova! Vidimo sta radite, ali odgovaracete...

riseofevil

pre 6 godina

Majstore obmane,nezavisnost Kosova proglasena je 11 juna'99 dok je Srbija oplakivala zrtve a ti se useljavao u stan od 2 ara...Ako ti narod ne bude sudio,sudice ti Bog.

tt

pre 6 godina

Kakva zamena teza!!! Pa Vucic je potpisao Briselski sporazum kojim je ukinuo sve institucije Republike Srbije na severu Kosova (koje su kako tako funkcionisale) i doveo Haradinaja, ratnog zlocinca, na obronke Kopaonika!!!

Nikodije čiča sa brda visokog

pre 6 godina

Aco, šta ćemo sa našim sećanjima iz devedesetih? Ako si ti to zaboravio neki od nas nisu. Ti si Aco bio ministar informisanja, znaš kada? Što ne pročtaš transkripte svoje? E Aco, Aco... Ima još dosta toga.

demokratija nema alternativu

pre 6 godina

Da li mi u Srbiji danas imamo bar jednog slobodnog i profesionalnog novinara?Imali smo ih nekoliko za vreme Mikoševića i nakon njegovog odlaska,ali danas nemamo.Kako neko može sa najviše državne funkcije javno da iznosi laži i obmanjuje naroda,a da na to niko ne reaguje?Srbija je u pregovorima 2006/7 godine javno izašla pred domaću i svetsku javnost sa predlogom o statusu Kosova:više od autonomije,manje od nezavisnosti.Tu platformu za pregovore su podržali vlada,čiji je predsednik bio Koštunica,predsednik Tadić i sve parlamentarne partije,uključujući i SRS,čiji je Vučić tada bio član.Tada nije bilo nikakve svađe.Do razilaženja između Koštunice i Tadića je došlo nakon što je Kosovo proglasilo nezavisnost,jer se nisu slagali kako da na novonastalu situaciju odgovore.Pošto je tada Koštunica bio na čelu vlade,koja nije imala jedinstvo,on je doneo jedinu ispravnu i demokratsku odluku da mandat vrati narodu,iako je mogao da napravi novu vladajuću većinu sa socijalistima i radikalima,koji su to željno iščekivali.Koštunica nije bio autokrata,poput Vučića i zato je platio,jer se,nakon izbora 2008-e godine,zapad potrudio da na vlast dođu poslušni političari,iako je volja glasača bila drugačija.Od tada traje agonija i sunovrat Srbije,jer je interes stranaca ispred interesa države i naroda.

fhjkhrw

pre 6 godina

Samo da prokomentarisem ovaj deo teksta u kom kaze da ce Kostunica i Tadic ostati upamceni po tome sto je Kosovo proglasilo nezavisnost u vreme njihove vlasti. A Vucic ce ostati upamcen kao covek koji je priznao Kosovo u ime Srbije, dok bude napravio atmosferu u Srbiji u kojoj se svi svadjaju.

sempervivum

pre 6 godina

Јесте, у њихово време су Албанци прогласили независност, али ни Тадић ни Коштуница нису хтели ту независност да аминују.
АВ је хтео... и зато је доведен на власт, потписао је Бриселски споразум и зато га сад тапшу по рамену.
А са власти ће АВ отићи кад више не буде потребан онима који га тапшу по рамену, тј. кад они нађу још бољег слугу...
А ови који су сад око њега ће прелетети код неких нових, и тако све у круг.

III

pre 6 godina

Ozbiljan rad i ozbiljna politika, mnogobrojni rezultati, izgradjen stabilan put za buducnost, za bolji zivot-to je trag pravog lidera, velikog drzavnika!

buki

pre 6 godina

A ja i dalje cekam ono sto ste mi prvi put obecali da ce te uraditi a da bi ja dao svoj glas za Vas,a to je da cete pohapsiti raznorazne hohstaplere koji su devastirali Drzavu,koji su cinili da su nesrecni radnici sekli svoje prste samo da bi ih neki od njih malo saslusali i doneli im malo pravde u njihove napacane zivote,da ih ne prave robovima stranim bitangama i slicno, a oni dobrim delom negde i dalje ususkani u aparatu koji Vi predvodite. I eto, ja jos uvek cekam na Vasa obecanja mada se sve manje i manje nadam da ce te bilo sta od toga Vi da i ispunite. Pozdrav i svako Vam dobro.

Goci

pre 6 godina

"On je za RTS naveo da su Boris Tadić i Vojislav Koštunica ostali upamćeni jer je u vreme njihove vlasti proglašena nezavisnost Kosova."

Nije da doticne branim ali lako je proglasiti nezavisnost, moze svatko i nije krivica matice. S druge strane, ako matica podrzi nezavisnost,...

dr Zoran 007

pre 6 godina

Ja te pamtim i pamtiću te iz moje Nemačke kao najvećeg demagoga i vođu armije botova, kralja nepismenih i lažnih diplomaca i doktoranata. Pamtiću te onako kako su te Nemci opisali odistinski...

misko

pre 6 godina

Ostaces upamcen kao lice koje je otimalo od penzionera, zarad punjenja budzeta iz kojeg su davane podsticaji stranim tajkunima. Nista dobro nisi doneo ovoj drzavi.

radnik na mimimalcu

pre 6 godina

Nisi ni svestan kako ćeš ostati upamćen i šta će ljudi govoriti o tebi za koju godinu. Otišao si predaleko i napravio toliko štete da ti ni čuvena srpska kolektivna amnezija neće pomoći. Ostatak života ćeš provesti u mišjoj rupi.

Лудилу никад краја

pre 6 godina

"On je za RTS naveo da su Boris Tadić i Vojislav Koštunica ostali upamćeni jer je u vreme njihove vlasti proglašena nezavisnost Kosova."
- А по чему ће остати упамћени људи који су потписали Бриселски "споразум" чији садржај и данас не сме да се објави јавно?

Волео бих да је Вучић Александар човек од речи, па да заиста оде са власти, јер ево већ пар година нико не може да га победи. А онда да оде у кафану и наручи сто за једног, па може и Шешељевом кашиком да једе шпагете или шта већ жели да ради са зарђалом кашиком. Макар једном да одржи реч. Још не могу да заборавим када је спашавао децу из снега, како је јуначки преузео сву одговорност за пад хеликоптера на своја мученичка плећа и како је храбро прећутао ко је убица оне певачице како информација не би била злоупотребљена у политичке сврхе. Ево, време пролази, а он и даље ћути и мученички подноси жртву и даје нам лични пример.

Milos R

pre 6 godina

Ja cu vas predsednice pamtiiti po tome da niste smeli da izadjete na tv duel,pamticu vas po totalnom medijskom mraku,savamali,padu helikoptera,smanjenju plata i penzija...Mnogo je dug spisak,nemam vremena a i uhvatice me nervoza a to mi bas i ne treba.

BoltonBastard

pre 6 godina

Ajde da budemo malo realni, Stefanović pa čak i Samardžić su bili koliko toliko tvrd orah u pregovorima sa Albancima, od kad je SNS došla na vlast, sve pod milim bogom su Albanci dobili a Srbi ništa! I još se ponižavamo onim vozom i dronom koji nam pustili u sred Srbije! Pusti ti tu demagogiju, istina je da Albanci nisu bili nikada bliži potpunom zaokruživanju nezavisnosti! A ti Vučiću ćeš upravo biti zapamćen po tome i naravno Šreder, Bler, Srebrenica, Haradinaj, afere, skandali, mutne radnje, falsifikovane diplome, banalizovanje svačijeg života putem režimskih glasila itd. Ja lično ću te po tome pamtiti!

Milos R

pre 6 godina

Ja cu vas predsednice pamtiiti po tome da niste smeli da izadjete na tv duel,pamticu vas po totalnom medijskom mraku,savamali,padu helikoptera,smanjenju plata i penzija...Mnogo je dug spisak,nemam vremena a i uhvatice me nervoza a to mi bas i ne treba.

BoltonBastard

pre 6 godina

Ajde da budemo malo realni, Stefanović pa čak i Samardžić su bili koliko toliko tvrd orah u pregovorima sa Albancima, od kad je SNS došla na vlast, sve pod milim bogom su Albanci dobili a Srbi ništa! I još se ponižavamo onim vozom i dronom koji nam pustili u sred Srbije! Pusti ti tu demagogiju, istina je da Albanci nisu bili nikada bliži potpunom zaokruživanju nezavisnosti! A ti Vučiću ćeš upravo biti zapamćen po tome i naravno Šreder, Bler, Srebrenica, Haradinaj, afere, skandali, mutne radnje, falsifikovane diplome, banalizovanje svačijeg života putem režimskih glasila itd. Ja lično ću te po tome pamtiti!

dr Zoran 007

pre 6 godina

Ja te pamtim i pamtiću te iz moje Nemačke kao najvećeg demagoga i vođu armije botova, kralja nepismenih i lažnih diplomaca i doktoranata. Pamtiću te onako kako su te Nemci opisali odistinski...

III

pre 6 godina

Ozbiljan rad i ozbiljna politika, mnogobrojni rezultati, izgradjen stabilan put za buducnost, za bolji zivot-to je trag pravog lidera, velikog drzavnika!

Milivoj

pre 6 godina

Nije važno kada je nezavisnosz Kosova proglašena jer su je proglasili Kosovari nego ko je i kad tu nezavisnost priznao (Briselski sporazum)...

tt

pre 6 godina

Kakva zamena teza!!! Pa Vucic je potpisao Briselski sporazum kojim je ukinuo sve institucije Republike Srbije na severu Kosova (koje su kako tako funkcionisale) i doveo Haradinaja, ratnog zlocinca, na obronke Kopaonika!!!

fhjkhrw

pre 6 godina

Samo da prokomentarisem ovaj deo teksta u kom kaze da ce Kostunica i Tadic ostati upamceni po tome sto je Kosovo proglasilo nezavisnost u vreme njihove vlasti. A Vucic ce ostati upamcen kao covek koji je priznao Kosovo u ime Srbije, dok bude napravio atmosferu u Srbiji u kojoj se svi svadjaju.

pedja

pre 6 godina

Već te pamtimo MAJSTORE po pljački penzija,po divljačkoj OTIMAČINI zadnjeg dinara od sirotinje a davanju ogromnog novca svojoj bratiji u SNS-u,tj.odlivu NEVEROVATNIH suma novca na tvoje račune u SAD i Abu Dabiju!!!!!!

petar

pre 6 godina

ne,bices upamcen kao neko ko nije smeo da izadje na tv duel ni jednom opozicionom lideru,kao neko kome je Toni Bler postavio i vodio propagandu,kao i ostalim lidercicima sa Balkana(Milo,Taci,Rama...)... Bices najcrnjim slovima upisan u srpsku istoriju.

misko

pre 6 godina

Ostaces upamcen kao lice koje je otimalo od penzionera, zarad punjenja budzeta iz kojeg su davane podsticaji stranim tajkunima. Nista dobro nisi doneo ovoj drzavi.

radnik na mimimalcu

pre 6 godina

Nisi ni svestan kako ćeš ostati upamćen i šta će ljudi govoriti o tebi za koju godinu. Otišao si predaleko i napravio toliko štete da ti ni čuvena srpska kolektivna amnezija neće pomoći. Ostatak života ćeš provesti u mišjoj rupi.

riseofevil

pre 6 godina

Majstore obmane,nezavisnost Kosova proglasena je 11 juna'99 dok je Srbija oplakivala zrtve a ti se useljavao u stan od 2 ara...Ako ti narod ne bude sudio,sudice ti Bog.

Лудилу никад краја

pre 6 godina

"On je za RTS naveo da su Boris Tadić i Vojislav Koštunica ostali upamćeni jer je u vreme njihove vlasti proglašena nezavisnost Kosova."
- А по чему ће остати упамћени људи који су потписали Бриселски "споразум" чији садржај и данас не сме да се објави јавно?

Волео бих да је Вучић Александар човек од речи, па да заиста оде са власти, јер ево већ пар година нико не може да га победи. А онда да оде у кафану и наручи сто за једног, па може и Шешељевом кашиком да једе шпагете или шта већ жели да ради са зарђалом кашиком. Макар једном да одржи реч. Још не могу да заборавим када је спашавао децу из снега, како је јуначки преузео сву одговорност за пад хеликоптера на своја мученичка плећа и како је храбро прећутао ко је убица оне певачице како информација не би била злоупотребљена у политичке сврхе. Ево, време пролази, а он и даље ћути и мученички подноси жртву и даје нам лични пример.

Magdalena

pre 6 godina

Pamtice tebe po drugim, mnogo gorim stvarima Aleksandre. A ti sam sa vlasti nikada otici neces. Zato po svaku, ali svaku cenu zelis da zadrzis Beograd kojim su Nemci bolje upravljali od tebe i tvojih.

kisna glista!

pre 6 godina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman da izađe na TV duel sa pet lidera opozicije odjednom i da će ih sve pobediti.

Ajde "junacino", izadji ako smes!!!

mile rizik

pre 6 godina

Kad utripuješ da si Tito pa da možeš da odeš sa vlasti kad ti se prohte. Rezonuje covek kao Kim Dzong Un, idem sa vlasti kad ja hocu. Pa vi procenite da li je to diktatura ili ne.

sempervivum

pre 6 godina

Јесте, у њихово време су Албанци прогласили независност, али ни Тадић ни Коштуница нису хтели ту независност да аминују.
АВ је хтео... и зато је доведен на власт, потписао је Бриселски споразум и зато га сад тапшу по рамену.
А са власти ће АВ отићи кад више не буде потребан онима који га тапшу по рамену, тј. кад они нађу још бољег слугу...
А ови који су сад око њега ће прелетети код неких нових, и тако све у круг.

samosovinist

pre 6 godina

Kakav budalasti spin. Kumanovski sporazum je potpisan u doba vlade čiji je on bio član. proglašenje nezavisnosti nije zavislio od Beograda. A priznanje Kosova koje zavisi samo od njega hoće da uvali Tadiću i Koštunici. Tek ćete Srbi plakati za ovom dvojicom. Ne samo vi,
svi građani ove napaćene zemlje će ih se sećati kao poslednjih demokrata koji su vladali ovom zemljom početkom 21. veka.

Doktor

pre 6 godina

Gospodine Vucicu, Vi manipulisete recima! Vi ste poklonili nezavisnost Albancima sa Vasim pregovorima. To sto su Albanci proglasili nezavisnost u vreme Kostunice i Tadica nije ni bitno jer bi je proglasili ko god da je bio na vlasti... Spremate javnost Srbije na predaju Kosova! Vidimo sta radite, ali odgovaracete...

Nikodije čiča sa brda visokog

pre 6 godina

Aco, šta ćemo sa našim sećanjima iz devedesetih? Ako si ti to zaboravio neki od nas nisu. Ti si Aco bio ministar informisanja, znaš kada? Što ne pročtaš transkripte svoje? E Aco, Aco... Ima još dosta toga.

Goci

pre 6 godina

"On je za RTS naveo da su Boris Tadić i Vojislav Koštunica ostali upamćeni jer je u vreme njihove vlasti proglašena nezavisnost Kosova."

Nije da doticne branim ali lako je proglasiti nezavisnost, moze svatko i nije krivica matice. S druge strane, ako matica podrzi nezavisnost,...

demokratija nema alternativu

pre 6 godina

Da li mi u Srbiji danas imamo bar jednog slobodnog i profesionalnog novinara?Imali smo ih nekoliko za vreme Mikoševića i nakon njegovog odlaska,ali danas nemamo.Kako neko može sa najviše državne funkcije javno da iznosi laži i obmanjuje naroda,a da na to niko ne reaguje?Srbija je u pregovorima 2006/7 godine javno izašla pred domaću i svetsku javnost sa predlogom o statusu Kosova:više od autonomije,manje od nezavisnosti.Tu platformu za pregovore su podržali vlada,čiji je predsednik bio Koštunica,predsednik Tadić i sve parlamentarne partije,uključujući i SRS,čiji je Vučić tada bio član.Tada nije bilo nikakve svađe.Do razilaženja između Koštunice i Tadića je došlo nakon što je Kosovo proglasilo nezavisnost,jer se nisu slagali kako da na novonastalu situaciju odgovore.Pošto je tada Koštunica bio na čelu vlade,koja nije imala jedinstvo,on je doneo jedinu ispravnu i demokratsku odluku da mandat vrati narodu,iako je mogao da napravi novu vladajuću većinu sa socijalistima i radikalima,koji su to željno iščekivali.Koštunica nije bio autokrata,poput Vučića i zato je platio,jer se,nakon izbora 2008-e godine,zapad potrudio da na vlast dođu poslušni političari,iako je volja glasača bila drugačija.Od tada traje agonija i sunovrat Srbije,jer je interes stranaca ispred interesa države i naroda.

здрава памет и 300е штедње о.м

pre 6 godina

Какав лажни егалитет између Коштунице и Тадића. Јефтино спиновање ме одбија од даљег читања.

buki

pre 6 godina

A ja i dalje cekam ono sto ste mi prvi put obecali da ce te uraditi a da bi ja dao svoj glas za Vas,a to je da cete pohapsiti raznorazne hohstaplere koji su devastirali Drzavu,koji su cinili da su nesrecni radnici sekli svoje prste samo da bi ih neki od njih malo saslusali i doneli im malo pravde u njihove napacane zivote,da ih ne prave robovima stranim bitangama i slicno, a oni dobrim delom negde i dalje ususkani u aparatu koji Vi predvodite. I eto, ja jos uvek cekam na Vasa obecanja mada se sve manje i manje nadam da ce te bilo sta od toga Vi da i ispunite. Pozdrav i svako Vam dobro.

Nebojsa

pre 6 godina

Tacno je da Kosovo postalo nezavisno za vreme vlasti DSS i DS Kostunice i Tadica
Ali zaboravio je da kaze da je za vreme Milosevica , Seselja ,Mire Markovic , Nikolica ,Vucica , Dacica , Vulina , Kosovo nije vise bilo u sastavu Srbije .Ko je za to kriv DOS , Depos , Koalicija zajedno ili neko koje u vreme bio na vlasti .

Sundjer Bob

pre 6 godina

Ja ni ne zelim da te se secam. Samo sto pre da zaboravim da si ikad i postojao.
Ja te ljubazno molim da sto pre odes i povedes sa sobom svoju svitu.

Milos R

pre 6 godina

Ja cu vas predsednice pamtiiti po tome da niste smeli da izadjete na tv duel,pamticu vas po totalnom medijskom mraku,savamali,padu helikoptera,smanjenju plata i penzija...Mnogo je dug spisak,nemam vremena a i uhvatice me nervoza a to mi bas i ne treba.

BoltonBastard

pre 6 godina

Ajde da budemo malo realni, Stefanović pa čak i Samardžić su bili koliko toliko tvrd orah u pregovorima sa Albancima, od kad je SNS došla na vlast, sve pod milim bogom su Albanci dobili a Srbi ništa! I još se ponižavamo onim vozom i dronom koji nam pustili u sred Srbije! Pusti ti tu demagogiju, istina je da Albanci nisu bili nikada bliži potpunom zaokruživanju nezavisnosti! A ti Vučiću ćeš upravo biti zapamćen po tome i naravno Šreder, Bler, Srebrenica, Haradinaj, afere, skandali, mutne radnje, falsifikovane diplome, banalizovanje svačijeg života putem režimskih glasila itd. Ja lično ću te po tome pamtiti!

tt

pre 6 godina

Kakva zamena teza!!! Pa Vucic je potpisao Briselski sporazum kojim je ukinuo sve institucije Republike Srbije na severu Kosova (koje su kako tako funkcionisale) i doveo Haradinaja, ratnog zlocinca, na obronke Kopaonika!!!

dr Zoran 007

pre 6 godina

Ja te pamtim i pamtiću te iz moje Nemačke kao najvećeg demagoga i vođu armije botova, kralja nepismenih i lažnih diplomaca i doktoranata. Pamtiću te onako kako su te Nemci opisali odistinski...

fhjkhrw

pre 6 godina

Samo da prokomentarisem ovaj deo teksta u kom kaze da ce Kostunica i Tadic ostati upamceni po tome sto je Kosovo proglasilo nezavisnost u vreme njihove vlasti. A Vucic ce ostati upamcen kao covek koji je priznao Kosovo u ime Srbije, dok bude napravio atmosferu u Srbiji u kojoj se svi svadjaju.

Лудилу никад краја

pre 6 godina

"On je za RTS naveo da su Boris Tadić i Vojislav Koštunica ostali upamćeni jer je u vreme njihove vlasti proglašena nezavisnost Kosova."
- А по чему ће остати упамћени људи који су потписали Бриселски "споразум" чији садржај и данас не сме да се објави јавно?

Волео бих да је Вучић Александар човек од речи, па да заиста оде са власти, јер ево већ пар година нико не може да га победи. А онда да оде у кафану и наручи сто за једног, па може и Шешељевом кашиком да једе шпагете или шта већ жели да ради са зарђалом кашиком. Макар једном да одржи реч. Још не могу да заборавим када је спашавао децу из снега, како је јуначки преузео сву одговорност за пад хеликоптера на своја мученичка плећа и како је храбро прећутао ко је убица оне певачице како информација не би била злоупотребљена у политичке сврхе. Ево, време пролази, а он и даље ћути и мученички подноси жртву и даје нам лични пример.

riseofevil

pre 6 godina

Majstore obmane,nezavisnost Kosova proglasena je 11 juna'99 dok je Srbija oplakivala zrtve a ti se useljavao u stan od 2 ara...Ako ti narod ne bude sudio,sudice ti Bog.

petar

pre 6 godina

ne,bices upamcen kao neko ko nije smeo da izadje na tv duel ni jednom opozicionom lideru,kao neko kome je Toni Bler postavio i vodio propagandu,kao i ostalim lidercicima sa Balkana(Milo,Taci,Rama...)... Bices najcrnjim slovima upisan u srpsku istoriju.

sempervivum

pre 6 godina

Јесте, у њихово време су Албанци прогласили независност, али ни Тадић ни Коштуница нису хтели ту независност да аминују.
АВ је хтео... и зато је доведен на власт, потписао је Бриселски споразум и зато га сад тапшу по рамену.
А са власти ће АВ отићи кад више не буде потребан онима који га тапшу по рамену, тј. кад они нађу још бољег слугу...
А ови који су сад око њега ће прелетети код неких нових, и тако све у круг.

radnik na mimimalcu

pre 6 godina

Nisi ni svestan kako ćeš ostati upamćen i šta će ljudi govoriti o tebi za koju godinu. Otišao si predaleko i napravio toliko štete da ti ni čuvena srpska kolektivna amnezija neće pomoći. Ostatak života ćeš provesti u mišjoj rupi.

Goci

pre 6 godina

"On je za RTS naveo da su Boris Tadić i Vojislav Koštunica ostali upamćeni jer je u vreme njihove vlasti proglašena nezavisnost Kosova."

Nije da doticne branim ali lako je proglasiti nezavisnost, moze svatko i nije krivica matice. S druge strane, ako matica podrzi nezavisnost,...

Nikodije čiča sa brda visokog

pre 6 godina

Aco, šta ćemo sa našim sećanjima iz devedesetih? Ako si ti to zaboravio neki od nas nisu. Ti si Aco bio ministar informisanja, znaš kada? Što ne pročtaš transkripte svoje? E Aco, Aco... Ima još dosta toga.

Doktor

pre 6 godina

Gospodine Vucicu, Vi manipulisete recima! Vi ste poklonili nezavisnost Albancima sa Vasim pregovorima. To sto su Albanci proglasili nezavisnost u vreme Kostunice i Tadica nije ni bitno jer bi je proglasili ko god da je bio na vlasti... Spremate javnost Srbije na predaju Kosova! Vidimo sta radite, ali odgovaracete...

demokratija nema alternativu

pre 6 godina

Da li mi u Srbiji danas imamo bar jednog slobodnog i profesionalnog novinara?Imali smo ih nekoliko za vreme Mikoševića i nakon njegovog odlaska,ali danas nemamo.Kako neko može sa najviše državne funkcije javno da iznosi laži i obmanjuje naroda,a da na to niko ne reaguje?Srbija je u pregovorima 2006/7 godine javno izašla pred domaću i svetsku javnost sa predlogom o statusu Kosova:više od autonomije,manje od nezavisnosti.Tu platformu za pregovore su podržali vlada,čiji je predsednik bio Koštunica,predsednik Tadić i sve parlamentarne partije,uključujući i SRS,čiji je Vučić tada bio član.Tada nije bilo nikakve svađe.Do razilaženja između Koštunice i Tadića je došlo nakon što je Kosovo proglasilo nezavisnost,jer se nisu slagali kako da na novonastalu situaciju odgovore.Pošto je tada Koštunica bio na čelu vlade,koja nije imala jedinstvo,on je doneo jedinu ispravnu i demokratsku odluku da mandat vrati narodu,iako je mogao da napravi novu vladajuću većinu sa socijalistima i radikalima,koji su to željno iščekivali.Koštunica nije bio autokrata,poput Vučića i zato je platio,jer se,nakon izbora 2008-e godine,zapad potrudio da na vlast dođu poslušni političari,iako je volja glasača bila drugačija.Od tada traje agonija i sunovrat Srbije,jer je interes stranaca ispred interesa države i naroda.

Magdalena

pre 6 godina

Pamtice tebe po drugim, mnogo gorim stvarima Aleksandre. A ti sam sa vlasti nikada otici neces. Zato po svaku, ali svaku cenu zelis da zadrzis Beograd kojim su Nemci bolje upravljali od tebe i tvojih.

misko

pre 6 godina

Ostaces upamcen kao lice koje je otimalo od penzionera, zarad punjenja budzeta iz kojeg su davane podsticaji stranim tajkunima. Nista dobro nisi doneo ovoj drzavi.

samosovinist

pre 6 godina

Kakav budalasti spin. Kumanovski sporazum je potpisan u doba vlade čiji je on bio član. proglašenje nezavisnosti nije zavislio od Beograda. A priznanje Kosova koje zavisi samo od njega hoće da uvali Tadiću i Koštunici. Tek ćete Srbi plakati za ovom dvojicom. Ne samo vi,
svi građani ove napaćene zemlje će ih se sećati kao poslednjih demokrata koji su vladali ovom zemljom početkom 21. veka.

здрава памет и 300е штедње о.м

pre 6 godina

Какав лажни егалитет између Коштунице и Тадића. Јефтино спиновање ме одбија од даљег читања.

buki

pre 6 godina

A ja i dalje cekam ono sto ste mi prvi put obecali da ce te uraditi a da bi ja dao svoj glas za Vas,a to je da cete pohapsiti raznorazne hohstaplere koji su devastirali Drzavu,koji su cinili da su nesrecni radnici sekli svoje prste samo da bi ih neki od njih malo saslusali i doneli im malo pravde u njihove napacane zivote,da ih ne prave robovima stranim bitangama i slicno, a oni dobrim delom negde i dalje ususkani u aparatu koji Vi predvodite. I eto, ja jos uvek cekam na Vasa obecanja mada se sve manje i manje nadam da ce te bilo sta od toga Vi da i ispunite. Pozdrav i svako Vam dobro.

pedja

pre 6 godina

Već te pamtimo MAJSTORE po pljački penzija,po divljačkoj OTIMAČINI zadnjeg dinara od sirotinje a davanju ogromnog novca svojoj bratiji u SNS-u,tj.odlivu NEVEROVATNIH suma novca na tvoje račune u SAD i Abu Dabiju!!!!!!

mile rizik

pre 6 godina

Kad utripuješ da si Tito pa da možeš da odeš sa vlasti kad ti se prohte. Rezonuje covek kao Kim Dzong Un, idem sa vlasti kad ja hocu. Pa vi procenite da li je to diktatura ili ne.

kisna glista!

pre 6 godina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman da izađe na TV duel sa pet lidera opozicije odjednom i da će ih sve pobediti.

Ajde "junacino", izadji ako smes!!!

III

pre 6 godina

Ozbiljan rad i ozbiljna politika, mnogobrojni rezultati, izgradjen stabilan put za buducnost, za bolji zivot-to je trag pravog lidera, velikog drzavnika!

Nebojsa

pre 6 godina

Tacno je da Kosovo postalo nezavisno za vreme vlasti DSS i DS Kostunice i Tadica
Ali zaboravio je da kaze da je za vreme Milosevica , Seselja ,Mire Markovic , Nikolica ,Vucica , Dacica , Vulina , Kosovo nije vise bilo u sastavu Srbije .Ko je za to kriv DOS , Depos , Koalicija zajedno ili neko koje u vreme bio na vlasti .

Milivoj

pre 6 godina

Nije važno kada je nezavisnosz Kosova proglašena jer su je proglasili Kosovari nego ko je i kad tu nezavisnost priznao (Briselski sporazum)...

Sundjer Bob

pre 6 godina

Ja ni ne zelim da te se secam. Samo sto pre da zaboravim da si ikad i postojao.
Ja te ljubazno molim da sto pre odes i povedes sa sobom svoju svitu.