Sreda, 12.07.2017.

14:45

GR: Objavljen i snimak iz kluba u kom je sve počelo VIDEO

Grčki mediji objavili su video-snimak koškanja u klubu na ostrvu Zakintos koje je prethodilo tuči u kojoj je stradao američki turista Bakari Henderson.

Izvor: B92

GR: Objavljen i snimak iz kluba u kom je sve poèelo VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

27 Komentari

Sortiraj po:

Realno

pre 6 godina

klasični šabani. Unazad 20 godina viđam ovakve što po bugarskom što po grčkom primorju. Kompleksi, "širenje" po ulici i klubovima, traženje bilo kakvog razloga za kavgu- isključivo sa ljudima koji su brojčano i fizički slabiji. Psihologija čopora, jer se u grupi isključivo kreću. Doduše, videh ovakve nenormalne reakcije i kod porodičnih ljudi, pred njihovim porodicama(kao ona dvojica od pre 10 dana koji se šibaju zbog gužve na granici). Najlakše je prokomentarisati nema nam spasa itd. ali realno- nemamo mnogo razloga za optimizam, ovakvo psihičko stanje nacije u kome se nalazimo se popravlja decenijama.

Stavra

pre 6 godina

"- Miloš je hteo da zaštiti sestru od tetke Jovanu Marković iz Skele, kod Obrenovca, koja je bila sa njim u baru i slučajno se našla na udaru Amerikanca. Kavga je izbila kada je Amerikanac hteo da se slika sa konobaricom Srpkinjom koja ga je odgurnula.

Njen momak, koji je sedeo za stolom pored Miloševog, ustao je da je zaštiti, ali mu je Amerikanac flašom razbio glavu!" Jadna devojka, ne bih joj bio u koži. Sad će baba da joj kaže da zbog nju i njojzinjog očijukanja sa AmerikancOm njen brat, koji mrava ne bi zgazio, ali bi zato ubio čoveka, mora da robija zbog nju. Doduše, možda se i predomisli ako vidi snimak, mada teško. Takođe bih molio roditelje dece, kojima se nešto namešta, da nam kažu ko su na snimku njihova deca. Da ne moramo da čekamo da to objavi grčka policija.

Saša

pre 6 godina

Bakari je posle polivanja iz čaše na devojku jednostavno slegao ramenima u stilu, zašto čoveče? Dobio je potom udarac i onda više zbunjen nego razjaren uzvratio. Nema tu povoljnijeg snimka ni za koga ko je u ovome učestvovao, svi smo videli ko je i kako učestvovao.

.

pre 6 godina

Klasika. Ovom mu se ucini da njegova devojka ili devojka koja mu se svidja flertuje sa stradalim pa je polije vodom, ovaj Amer mu je sigurno nesto opsovao ovaj ga zvekne i ovaj Amer se iznervira potegne tucu i onda ovi drugari iz Srbije krenu da biju ovog Amera.. Skroz nepotrebno trebali su nasi odnosno njegovi drugari da ih razdvoje i to je to...

Mark

pre 6 godina

Ovo je odlican primer kako se proizvode lazi, pogotovo kad se tvrdi da su “nasi” vecna nevinasca, vecne zrtve "svetskih zavera". Srbi tvrdili da je Amer napao devojku, kad kamere dokazuju sasvim suprotno – to jest Srbi napali devojku a posle napali i ubili tog jadnika.

Ovakve stalne lazi, gde smo mi toboze vecne “zrtve”, cak i kad smo glavni nasilnici, su nas skupo kostale u istoriji, narocito 90-ih

Grayhund

pre 6 godina

Da se ovo kod nas desilo, ispostavilo bi se da snimak sa kljucne kamere ne postoji jer nije radila bas taj dan...takodje, ocevicima koji su snimali telefonom su misterozne osobe sa fantomkama uzele te iste telefone..na kraju, ispostavilo bi se da je amer sam sebe sutirao u glavu do smrti (svaka slicnost sa dogadjajima u topcideru je slucajna), i niko nije kriv...iz prilozenog bi sledilo da nema odgovornih. Na srecu ovih bandita, u grckoj rade kamere i sudovi...videcemo epilog...ako se utvrdi da su krivi, gulice na robiji...to se zove sistem....a ovo ovde, nemam prave reci da nazovem ovaj pokusaj od drzave...

Jocko

pre 6 godina

Obratite pažnju kako ovaj lik koji je prvi udario Amerikanca neposredno pre udarca prosipa piće u lice, najverovatnije našoj devojci! Sramotno i primitivno ponašanje! Kada vidim ovakve snimke prisetim se zašto sa svoje 24 godine nikada nisam izašao u klub, niti nameravam - 10 pijanih ljudi od kojih se međusobno tek poneki poznaju, po 1 metru kvadratnom je recept za katastrofu! SVI problemi na žurkama, rođendanima itd a kojima sam prisustvovao (i izvukao deblji kraj ni kriv ni dužan) su počinjali su 1. usled alkohola 2. jer se 'grupice' prijatelja koje se među sobom ne poznaju mešaju, kao što je to ovde slučaj sa Amerikancima i Srbima. Ma može da se napravi i kućna sedeljka - ako ima alkohola i dve grupice koji se ne poznaju, doći će do sukoba. Razlog može biti devojka, rasa, vera, nacija... ljubomora.. zavist... ali pre svega ALKOHOL i PRIMITIVIZAM.

cast izuzecima

pre 6 godina

Parovi i Farma
Siledzije i Starlete
TO SMO MI!
Devojka koju je "branio" Srbin je sama videvsi da se Ameri slikaju, prisla da napravi sa njima selfi. Djuska, vidi se da je opustena. Lik iskompleksiran necim (dal visinom il praznim novcanikom) krece klasicno siledzijsko pros*ravanje i poliva je vodom sto se zabavlja. Amer pita "Sto si to uradio, zar ne umes opusteno da se provodis?" na sta ovaj nas ohrabren oratacima iza sebe lupa samar za glavu visem crncu. Ovaj zabezeknut vrti sekund flasu u svojoj ruci i udara ga u glavu, pa ga zateze direktom... Kasnije naravno masa i alkohol podsticu copor klinaca da isutiraju na smrt neprijatelja naseg naroda braneci sestru srpkinju koju su Ameri izmaltretirali?!

Stoka smo mi, neopusten isciman narod smo poslali.
Samo znamo da budemo siledzije i starlete.
Ko zna drugacije vec je pobegao.
Farma i Parovi

cudak

pre 6 godina

Da je bila ferka u pitanju ovaj nas bi mnogo lose prosao. Opasan udarac izgleda bio pokojni Bakari. Momak nazalost ne zna da se klinci kod nas naloze da lome lobanju liku koji padne. Znam par slucaja u svom okruzenju gde ubice naravno nisu odgovarale za slican zlocin.

zveri u kavez

pre 6 godina

Ako uporedimo izjave "jadnih" roditelja sa ovim snimkom, oni rekose da su im "sinovi junaci" rekli da su ameri napali devojku a brat joj branio cast, a snimak da je neki nas napao a ameri joj branili cast, sto daje da je ovaj sto je poceo frku zapravo taj "vajni" brat?
Mislim, svakako na sudu nije bitno ko je poceo vec ko je i kako istu zavrsio (njih 10-ak), ali opet, za sad snimci >> izjava ocevidaca i roditelja

Kibo

pre 6 godina

koliko vidim ovaj nas je njega cusnuo a ovaj nesretnik ga je onda odvalio iz sve snage. Pa su krenuli za njim verovtno videvsi kako ga izbacivac juri i ostali
(ana, 12. jul 2017 16:54)

,,Ćušnuo"? Baš ga je fino ćušnuo otvorenom šakom. Mene je više iznenadilo što niie istog momenta reagovao i uzvratio što je zapravo i učinio par sekundi kasnije.
Lepo se vidi, naš dripac poliva vodom ilo pićem devojku, žrtva pita u čemu je problem, ovaj naš opet kao okreće glavu na stranu i onda ga iznenađuje udarcem sa strane. Zatim, žrtva uzvraća sa dva udarca, ovaj naš se povlači i verovatno uleću ostale Srbende, dečko beži napolje, stižu ga, i prebijaju ga do smrti.
Samo se nadam da će ispaštati pravi krivci, život se ne može vratiti...

Tor

pre 6 godina

au ne izgleda dobro po nase ni malo. ovaj sto je zapoceo ce fazon i najboljr da prodje.... jadan bakari. jadni nasi naivci koji su potrcali za njim misleci ko zna sta...jadni smo

XYZ

pre 6 godina

Samo mi nije jasno otkud oni silni clanci gde su "ocevici" pricali neke verzije dogadjaja koje bukvalno nemaju ni najmanje veze sa ovim sto se zaista desilo. A price su bile nakicene detaljima da bi se pomislilo kao da je neko zaista to video. Tu je bila prica da je ubijeni napadao konobaricu, da ju je cimao za selfi, da su je ovi branili... Kad na kraju se vidi da to nema nikakve veze sa istinom i da je on bio napadnut. Ko plasira takve price i zasto?

objavite komentar.

pre 6 godina

znaci, nas polio curu, amer ga pitao sta radi pa dobio samar, pa posle vratio.
a ovi ostali verovatno nisu ni videli ko je poceo nego samo da je amer udario srbina, pa je krenula cela srpska ekipa da ga bije. zamisli sta se u njihovim glavama odigravalo, crnac udario prepametnog srbina, moramo da ga ubijemo od batina.

on je ubijen zbog onoga poznatog "znas ti BRE ko sam ja? ubicute BRE mogu da radim sta mi se prohte, stric mi je u policiji, ili je cata od nekog politicara" samo sto su omasili drzavu.

kure

pre 6 godina

Kako su nasi mediji izvestavali pre par dana:

"- Miloš je hteo da zaštiti sestru od tetke Jovanu Marković iz Skele, kod Obrenovca, koja je bila sa njim u baru i slučajno se našla na udaru Amerikanca. Kavga je izbila kada je Amerikanac hteo da se slika sa konobaricom Srpkinjom koja ga je odgurnula.

Njen momak, koji je sedeo za stolom pored Miloševog, ustao je da je zaštiti, ali mu je Amerikanac flašom razbio glavu!"

Na snimku se vidi potpuno suprotno.
Ne vidim razlog za propagandu u slucaju kafanske tuce koja se nazalost zavrsila smrtnim ishodom. Ako je neko kriv, kriv je, zar je bitno koje je nacionalnosti.

andreas kisser

pre 6 godina

ja koliko vidim ovaj nas je njega cusnuo a ovaj nesretnik ga je onda odvalio iz sve snage. Pa su krenuli za njim verovtno videvsi kako ga izbacivac juri i ostali
(ana, 12. jul 2017 16:54)

koliko ja vidim, akerikanac sa drugom stoji i zabavlja se sa devojkom, prave selfi, ona mirno stoji pored njih, ne izgleda mi da se ona nesto brani, a da je oni nesto smaraju. zatim vidim 'naseg' koji prica i nesto gestikulise prema devojci, koja se udaljava korak nazad (bice da je ovaj 'nas' osoba od koje se izgleda ona branila), zatim vidim nastradalog amerikanca koji mu nesto objasnjava stavljajuci mu ruku prijateljski oko struka (kao kad nekome kazes: 'daj sta ti je, iskuliraj'), zatim 'naseg' koji udara amerikanca prilicno direktno u lice (ne otvorenom sakom, dakle ni samar, ni cuska, vec pesnicom), drugi iz grupe, verovatno takodje amerikanac pokusava da ga smiri (cak ni ne brani svog druga), bakari za to vreme ostavlja casu, okrece se i posteno nabada 'naseg' koji je, ako ga je pogodio verovatno poljubio patos. pretpostavljam da je amerikanac pomislio da ce, sada kada je 1:1 u udarcima izaci obojica na ulicu i tamo nastaviti ferkom. problem je sto bakari na zalost nije znao da u srbiji, negde od pocetka 90ih vise ne postoji 'ferka', vec se sukob sa jednim clanom copora najcesce zavrsava coporativnim skakanjem po lobanji. sta se dalje desilo imas na snimku iz susednog kafica, kroz izlog. nadam se anice da sam ti, iz muske prerspektive, razjasnio sta se desilo na ovom snimku?

3pr

pre 6 godina

prve vesti u vezi dogadjaja, SrBende branili zemljakinju od nasrtljivog Amerikanca.. i posle ovoga treba da verujem kako ovakvi tipovi slicnog mentaliteta nisu ucestvovali u ubijanju civila, silovanjima itd. tokom ratova 90ih.. da zivimo u eri bez interneta, ovo bi kod nas verovatno proslo.. odvratno

Stoka

pre 6 godina

Amer je štitio devojku od stočara.
Na snimku se vidi da ovaj što je prvi udario Amera, prvo je pre toga polio devojku namerno, nešto je bacio u njenom pravcu, pretpostavljam piće. Amer se okreće prema njemu kao da ga pita "čoveče koje ti je?". Nakon toga sledi udarac, ostalo je već poznato.
Strašno, dečko je ni kriv ni dužan nastradao.

rai

pre 6 godina

dobro, i gde je ta flasa u glavu koju je amerikanac bacio? ja ovde vidim samo udarac siledzije prema amerikancu, nikakvu flasu nisam video. ili je to mozda pokusaj da se sve ublazi?? nema ublazavanja, ubili ste coveka i lezecete u zatvoru, nauk generacijama koje dolaze

ana

pre 6 godina

ja koliko vidim ovaj nas je njega cusnuo a ovaj nesretnik ga je onda odvalio iz sve snage. Pa su krenuli za njim verovtno videvsi kako ga izbacivac juri i ostali

marko

pre 6 godina

Neopisiva me tuga i razocarenje obuzelo posle ovoga svega. Tuga zbog smrti momka koji je nastradao na odmoru, a razocarenje u nasu omladinu.
Imam srecu sto mogu turisticki putovati po svetu i govorim vam iz licnog iskustva koliko su stranci opusteniji, komunikativniji, rastereceniji, samopouzdaniji, nemaju raznorazne komplekse primetne kod nas, pritom ne govorim o samo o zapadu vec i o zemljama koje mi nazivamo treci svet.
Kada izadjem ovde i posmatram ljude, govor tela, mimika, stav, ponasanje pokazuje komplekse i primitivizam i to u kolikom smo mi problemu. Pocinjem u sopstvenoj zemlji da se osecam nebezbedno, imam osecaj da jednim krivim pogledom mogu isprovocirati copor decurlije da me unakaze.
Nekoliko prijatelja mi radi u srednjim skolama, situacija je po njima neizdrziva, lenja, bezobrazna, nevaspitana deca sa naravno istim takvim roditeljima, nikakva kazna ne postoji koji bi ih bar malo kontrolisala, sve prava znaju i nijednu obavezu. Ovo je put bez povratka, danas da preduzmemo sve sto je u moci drustva rezultat bi se video za 20 godina, a ne preduzimamo nista, upravo suprotno.
Jeza me hvata kad pomislim u sta se pretvaramo, prezivljavali smo i mnogo gora vremena u ekonomskom smislu, ali ovakvu moralnu hipokriziju nikad nismo imali, zato gospodo politicari manite se spinova, lazi i manipulacija za saku glasova, vec se suocite sa pravim problemom i napravite bar plan za pocetak, ako imate i malo morala i patriotizma.
Pobogu, pa i vasa deca ce ziveti ovde.

Pelene, radnici, razne "jure"

pre 6 godina

"Državni budžet u suficitu", kad je to za jednu zemlju najbitnije, onda se društvo raspada i vraća u čopor, iz kojeg je davno izašlo.

bobo

pre 6 godina

Oni su odrasli sa ljudima koji su odgovorni za Srebrenicu, Vukovar, hladnjace itd. Ti ljudi slobodni hodaju Srbijom. Vicu "Noz, Zica, Srebrenica" na utakmicama. Takvi su kakvo je njihovo okruzenje, a okruzenje je 10x gore nego oni.

bobo

pre 6 godina

Oni su odrasli sa ljudima koji su odgovorni za Srebrenicu, Vukovar, hladnjace itd. Ti ljudi slobodni hodaju Srbijom. Vicu "Noz, Zica, Srebrenica" na utakmicama. Takvi su kakvo je njihovo okruzenje, a okruzenje je 10x gore nego oni.

Stoka

pre 6 godina

Amer je štitio devojku od stočara.
Na snimku se vidi da ovaj što je prvi udario Amera, prvo je pre toga polio devojku namerno, nešto je bacio u njenom pravcu, pretpostavljam piće. Amer se okreće prema njemu kao da ga pita "čoveče koje ti je?". Nakon toga sledi udarac, ostalo je već poznato.
Strašno, dečko je ni kriv ni dužan nastradao.

marko

pre 6 godina

Neopisiva me tuga i razocarenje obuzelo posle ovoga svega. Tuga zbog smrti momka koji je nastradao na odmoru, a razocarenje u nasu omladinu.
Imam srecu sto mogu turisticki putovati po svetu i govorim vam iz licnog iskustva koliko su stranci opusteniji, komunikativniji, rastereceniji, samopouzdaniji, nemaju raznorazne komplekse primetne kod nas, pritom ne govorim o samo o zapadu vec i o zemljama koje mi nazivamo treci svet.
Kada izadjem ovde i posmatram ljude, govor tela, mimika, stav, ponasanje pokazuje komplekse i primitivizam i to u kolikom smo mi problemu. Pocinjem u sopstvenoj zemlji da se osecam nebezbedno, imam osecaj da jednim krivim pogledom mogu isprovocirati copor decurlije da me unakaze.
Nekoliko prijatelja mi radi u srednjim skolama, situacija je po njima neizdrziva, lenja, bezobrazna, nevaspitana deca sa naravno istim takvim roditeljima, nikakva kazna ne postoji koji bi ih bar malo kontrolisala, sve prava znaju i nijednu obavezu. Ovo je put bez povratka, danas da preduzmemo sve sto je u moci drustva rezultat bi se video za 20 godina, a ne preduzimamo nista, upravo suprotno.
Jeza me hvata kad pomislim u sta se pretvaramo, prezivljavali smo i mnogo gora vremena u ekonomskom smislu, ali ovakvu moralnu hipokriziju nikad nismo imali, zato gospodo politicari manite se spinova, lazi i manipulacija za saku glasova, vec se suocite sa pravim problemom i napravite bar plan za pocetak, ako imate i malo morala i patriotizma.
Pobogu, pa i vasa deca ce ziveti ovde.

3pr

pre 6 godina

prve vesti u vezi dogadjaja, SrBende branili zemljakinju od nasrtljivog Amerikanca.. i posle ovoga treba da verujem kako ovakvi tipovi slicnog mentaliteta nisu ucestvovali u ubijanju civila, silovanjima itd. tokom ratova 90ih.. da zivimo u eri bez interneta, ovo bi kod nas verovatno proslo.. odvratno

andreas kisser

pre 6 godina

ja koliko vidim ovaj nas je njega cusnuo a ovaj nesretnik ga je onda odvalio iz sve snage. Pa su krenuli za njim verovtno videvsi kako ga izbacivac juri i ostali
(ana, 12. jul 2017 16:54)

koliko ja vidim, akerikanac sa drugom stoji i zabavlja se sa devojkom, prave selfi, ona mirno stoji pored njih, ne izgleda mi da se ona nesto brani, a da je oni nesto smaraju. zatim vidim 'naseg' koji prica i nesto gestikulise prema devojci, koja se udaljava korak nazad (bice da je ovaj 'nas' osoba od koje se izgleda ona branila), zatim vidim nastradalog amerikanca koji mu nesto objasnjava stavljajuci mu ruku prijateljski oko struka (kao kad nekome kazes: 'daj sta ti je, iskuliraj'), zatim 'naseg' koji udara amerikanca prilicno direktno u lice (ne otvorenom sakom, dakle ni samar, ni cuska, vec pesnicom), drugi iz grupe, verovatno takodje amerikanac pokusava da ga smiri (cak ni ne brani svog druga), bakari za to vreme ostavlja casu, okrece se i posteno nabada 'naseg' koji je, ako ga je pogodio verovatno poljubio patos. pretpostavljam da je amerikanac pomislio da ce, sada kada je 1:1 u udarcima izaci obojica na ulicu i tamo nastaviti ferkom. problem je sto bakari na zalost nije znao da u srbiji, negde od pocetka 90ih vise ne postoji 'ferka', vec se sukob sa jednim clanom copora najcesce zavrsava coporativnim skakanjem po lobanji. sta se dalje desilo imas na snimku iz susednog kafica, kroz izlog. nadam se anice da sam ti, iz muske prerspektive, razjasnio sta se desilo na ovom snimku?

rai

pre 6 godina

dobro, i gde je ta flasa u glavu koju je amerikanac bacio? ja ovde vidim samo udarac siledzije prema amerikancu, nikakvu flasu nisam video. ili je to mozda pokusaj da se sve ublazi?? nema ublazavanja, ubili ste coveka i lezecete u zatvoru, nauk generacijama koje dolaze

objavite komentar.

pre 6 godina

znaci, nas polio curu, amer ga pitao sta radi pa dobio samar, pa posle vratio.
a ovi ostali verovatno nisu ni videli ko je poceo nego samo da je amer udario srbina, pa je krenula cela srpska ekipa da ga bije. zamisli sta se u njihovim glavama odigravalo, crnac udario prepametnog srbina, moramo da ga ubijemo od batina.

on je ubijen zbog onoga poznatog "znas ti BRE ko sam ja? ubicute BRE mogu da radim sta mi se prohte, stric mi je u policiji, ili je cata od nekog politicara" samo sto su omasili drzavu.

kure

pre 6 godina

Kako su nasi mediji izvestavali pre par dana:

"- Miloš je hteo da zaštiti sestru od tetke Jovanu Marković iz Skele, kod Obrenovca, koja je bila sa njim u baru i slučajno se našla na udaru Amerikanca. Kavga je izbila kada je Amerikanac hteo da se slika sa konobaricom Srpkinjom koja ga je odgurnula.

Njen momak, koji je sedeo za stolom pored Miloševog, ustao je da je zaštiti, ali mu je Amerikanac flašom razbio glavu!"

Na snimku se vidi potpuno suprotno.
Ne vidim razlog za propagandu u slucaju kafanske tuce koja se nazalost zavrsila smrtnim ishodom. Ako je neko kriv, kriv je, zar je bitno koje je nacionalnosti.

cast izuzecima

pre 6 godina

Parovi i Farma
Siledzije i Starlete
TO SMO MI!
Devojka koju je "branio" Srbin je sama videvsi da se Ameri slikaju, prisla da napravi sa njima selfi. Djuska, vidi se da je opustena. Lik iskompleksiran necim (dal visinom il praznim novcanikom) krece klasicno siledzijsko pros*ravanje i poliva je vodom sto se zabavlja. Amer pita "Sto si to uradio, zar ne umes opusteno da se provodis?" na sta ovaj nas ohrabren oratacima iza sebe lupa samar za glavu visem crncu. Ovaj zabezeknut vrti sekund flasu u svojoj ruci i udara ga u glavu, pa ga zateze direktom... Kasnije naravno masa i alkohol podsticu copor klinaca da isutiraju na smrt neprijatelja naseg naroda braneci sestru srpkinju koju su Ameri izmaltretirali?!

Stoka smo mi, neopusten isciman narod smo poslali.
Samo znamo da budemo siledzije i starlete.
Ko zna drugacije vec je pobegao.
Farma i Parovi

Kibo

pre 6 godina

koliko vidim ovaj nas je njega cusnuo a ovaj nesretnik ga je onda odvalio iz sve snage. Pa su krenuli za njim verovtno videvsi kako ga izbacivac juri i ostali
(ana, 12. jul 2017 16:54)

,,Ćušnuo"? Baš ga je fino ćušnuo otvorenom šakom. Mene je više iznenadilo što niie istog momenta reagovao i uzvratio što je zapravo i učinio par sekundi kasnije.
Lepo se vidi, naš dripac poliva vodom ilo pićem devojku, žrtva pita u čemu je problem, ovaj naš opet kao okreće glavu na stranu i onda ga iznenađuje udarcem sa strane. Zatim, žrtva uzvraća sa dva udarca, ovaj naš se povlači i verovatno uleću ostale Srbende, dečko beži napolje, stižu ga, i prebijaju ga do smrti.
Samo se nadam da će ispaštati pravi krivci, život se ne može vratiti...

XYZ

pre 6 godina

Samo mi nije jasno otkud oni silni clanci gde su "ocevici" pricali neke verzije dogadjaja koje bukvalno nemaju ni najmanje veze sa ovim sto se zaista desilo. A price su bile nakicene detaljima da bi se pomislilo kao da je neko zaista to video. Tu je bila prica da je ubijeni napadao konobaricu, da ju je cimao za selfi, da su je ovi branili... Kad na kraju se vidi da to nema nikakve veze sa istinom i da je on bio napadnut. Ko plasira takve price i zasto?

cudak

pre 6 godina

Da je bila ferka u pitanju ovaj nas bi mnogo lose prosao. Opasan udarac izgleda bio pokojni Bakari. Momak nazalost ne zna da se klinci kod nas naloze da lome lobanju liku koji padne. Znam par slucaja u svom okruzenju gde ubice naravno nisu odgovarale za slican zlocin.

Pelene, radnici, razne "jure"

pre 6 godina

"Državni budžet u suficitu", kad je to za jednu zemlju najbitnije, onda se društvo raspada i vraća u čopor, iz kojeg je davno izašlo.

Grayhund

pre 6 godina

Da se ovo kod nas desilo, ispostavilo bi se da snimak sa kljucne kamere ne postoji jer nije radila bas taj dan...takodje, ocevicima koji su snimali telefonom su misterozne osobe sa fantomkama uzele te iste telefone..na kraju, ispostavilo bi se da je amer sam sebe sutirao u glavu do smrti (svaka slicnost sa dogadjajima u topcideru je slucajna), i niko nije kriv...iz prilozenog bi sledilo da nema odgovornih. Na srecu ovih bandita, u grckoj rade kamere i sudovi...videcemo epilog...ako se utvrdi da su krivi, gulice na robiji...to se zove sistem....a ovo ovde, nemam prave reci da nazovem ovaj pokusaj od drzave...

Jocko

pre 6 godina

Obratite pažnju kako ovaj lik koji je prvi udario Amerikanca neposredno pre udarca prosipa piće u lice, najverovatnije našoj devojci! Sramotno i primitivno ponašanje! Kada vidim ovakve snimke prisetim se zašto sa svoje 24 godine nikada nisam izašao u klub, niti nameravam - 10 pijanih ljudi od kojih se međusobno tek poneki poznaju, po 1 metru kvadratnom je recept za katastrofu! SVI problemi na žurkama, rođendanima itd a kojima sam prisustvovao (i izvukao deblji kraj ni kriv ni dužan) su počinjali su 1. usled alkohola 2. jer se 'grupice' prijatelja koje se među sobom ne poznaju mešaju, kao što je to ovde slučaj sa Amerikancima i Srbima. Ma može da se napravi i kućna sedeljka - ako ima alkohola i dve grupice koji se ne poznaju, doći će do sukoba. Razlog može biti devojka, rasa, vera, nacija... ljubomora.. zavist... ali pre svega ALKOHOL i PRIMITIVIZAM.

zveri u kavez

pre 6 godina

Ako uporedimo izjave "jadnih" roditelja sa ovim snimkom, oni rekose da su im "sinovi junaci" rekli da su ameri napali devojku a brat joj branio cast, a snimak da je neki nas napao a ameri joj branili cast, sto daje da je ovaj sto je poceo frku zapravo taj "vajni" brat?
Mislim, svakako na sudu nije bitno ko je poceo vec ko je i kako istu zavrsio (njih 10-ak), ali opet, za sad snimci >> izjava ocevidaca i roditelja

Tor

pre 6 godina

au ne izgleda dobro po nase ni malo. ovaj sto je zapoceo ce fazon i najboljr da prodje.... jadan bakari. jadni nasi naivci koji su potrcali za njim misleci ko zna sta...jadni smo

Mark

pre 6 godina

Ovo je odlican primer kako se proizvode lazi, pogotovo kad se tvrdi da su “nasi” vecna nevinasca, vecne zrtve "svetskih zavera". Srbi tvrdili da je Amer napao devojku, kad kamere dokazuju sasvim suprotno – to jest Srbi napali devojku a posle napali i ubili tog jadnika.

Ovakve stalne lazi, gde smo mi toboze vecne “zrtve”, cak i kad smo glavni nasilnici, su nas skupo kostale u istoriji, narocito 90-ih

ana

pre 6 godina

ja koliko vidim ovaj nas je njega cusnuo a ovaj nesretnik ga je onda odvalio iz sve snage. Pa su krenuli za njim verovtno videvsi kako ga izbacivac juri i ostali

Saša

pre 6 godina

Bakari je posle polivanja iz čaše na devojku jednostavno slegao ramenima u stilu, zašto čoveče? Dobio je potom udarac i onda više zbunjen nego razjaren uzvratio. Nema tu povoljnijeg snimka ni za koga ko je u ovome učestvovao, svi smo videli ko je i kako učestvovao.

.

pre 6 godina

Klasika. Ovom mu se ucini da njegova devojka ili devojka koja mu se svidja flertuje sa stradalim pa je polije vodom, ovaj Amer mu je sigurno nesto opsovao ovaj ga zvekne i ovaj Amer se iznervira potegne tucu i onda ovi drugari iz Srbije krenu da biju ovog Amera.. Skroz nepotrebno trebali su nasi odnosno njegovi drugari da ih razdvoje i to je to...

Stavra

pre 6 godina

"- Miloš je hteo da zaštiti sestru od tetke Jovanu Marković iz Skele, kod Obrenovca, koja je bila sa njim u baru i slučajno se našla na udaru Amerikanca. Kavga je izbila kada je Amerikanac hteo da se slika sa konobaricom Srpkinjom koja ga je odgurnula.

Njen momak, koji je sedeo za stolom pored Miloševog, ustao je da je zaštiti, ali mu je Amerikanac flašom razbio glavu!" Jadna devojka, ne bih joj bio u koži. Sad će baba da joj kaže da zbog nju i njojzinjog očijukanja sa AmerikancOm njen brat, koji mrava ne bi zgazio, ali bi zato ubio čoveka, mora da robija zbog nju. Doduše, možda se i predomisli ako vidi snimak, mada teško. Takođe bih molio roditelje dece, kojima se nešto namešta, da nam kažu ko su na snimku njihova deca. Da ne moramo da čekamo da to objavi grčka policija.

Realno

pre 6 godina

klasični šabani. Unazad 20 godina viđam ovakve što po bugarskom što po grčkom primorju. Kompleksi, "širenje" po ulici i klubovima, traženje bilo kakvog razloga za kavgu- isključivo sa ljudima koji su brojčano i fizički slabiji. Psihologija čopora, jer se u grupi isključivo kreću. Doduše, videh ovakve nenormalne reakcije i kod porodičnih ljudi, pred njihovim porodicama(kao ona dvojica od pre 10 dana koji se šibaju zbog gužve na granici). Najlakše je prokomentarisati nema nam spasa itd. ali realno- nemamo mnogo razloga za optimizam, ovakvo psihičko stanje nacije u kome se nalazimo se popravlja decenijama.

bobo

pre 6 godina

Oni su odrasli sa ljudima koji su odgovorni za Srebrenicu, Vukovar, hladnjace itd. Ti ljudi slobodni hodaju Srbijom. Vicu "Noz, Zica, Srebrenica" na utakmicama. Takvi su kakvo je njihovo okruzenje, a okruzenje je 10x gore nego oni.

ana

pre 6 godina

ja koliko vidim ovaj nas je njega cusnuo a ovaj nesretnik ga je onda odvalio iz sve snage. Pa su krenuli za njim verovtno videvsi kako ga izbacivac juri i ostali

3pr

pre 6 godina

prve vesti u vezi dogadjaja, SrBende branili zemljakinju od nasrtljivog Amerikanca.. i posle ovoga treba da verujem kako ovakvi tipovi slicnog mentaliteta nisu ucestvovali u ubijanju civila, silovanjima itd. tokom ratova 90ih.. da zivimo u eri bez interneta, ovo bi kod nas verovatno proslo.. odvratno

Stoka

pre 6 godina

Amer je štitio devojku od stočara.
Na snimku se vidi da ovaj što je prvi udario Amera, prvo je pre toga polio devojku namerno, nešto je bacio u njenom pravcu, pretpostavljam piće. Amer se okreće prema njemu kao da ga pita "čoveče koje ti je?". Nakon toga sledi udarac, ostalo je već poznato.
Strašno, dečko je ni kriv ni dužan nastradao.

rai

pre 6 godina

dobro, i gde je ta flasa u glavu koju je amerikanac bacio? ja ovde vidim samo udarac siledzije prema amerikancu, nikakvu flasu nisam video. ili je to mozda pokusaj da se sve ublazi?? nema ublazavanja, ubili ste coveka i lezecete u zatvoru, nauk generacijama koje dolaze

marko

pre 6 godina

Neopisiva me tuga i razocarenje obuzelo posle ovoga svega. Tuga zbog smrti momka koji je nastradao na odmoru, a razocarenje u nasu omladinu.
Imam srecu sto mogu turisticki putovati po svetu i govorim vam iz licnog iskustva koliko su stranci opusteniji, komunikativniji, rastereceniji, samopouzdaniji, nemaju raznorazne komplekse primetne kod nas, pritom ne govorim o samo o zapadu vec i o zemljama koje mi nazivamo treci svet.
Kada izadjem ovde i posmatram ljude, govor tela, mimika, stav, ponasanje pokazuje komplekse i primitivizam i to u kolikom smo mi problemu. Pocinjem u sopstvenoj zemlji da se osecam nebezbedno, imam osecaj da jednim krivim pogledom mogu isprovocirati copor decurlije da me unakaze.
Nekoliko prijatelja mi radi u srednjim skolama, situacija je po njima neizdrziva, lenja, bezobrazna, nevaspitana deca sa naravno istim takvim roditeljima, nikakva kazna ne postoji koji bi ih bar malo kontrolisala, sve prava znaju i nijednu obavezu. Ovo je put bez povratka, danas da preduzmemo sve sto je u moci drustva rezultat bi se video za 20 godina, a ne preduzimamo nista, upravo suprotno.
Jeza me hvata kad pomislim u sta se pretvaramo, prezivljavali smo i mnogo gora vremena u ekonomskom smislu, ali ovakvu moralnu hipokriziju nikad nismo imali, zato gospodo politicari manite se spinova, lazi i manipulacija za saku glasova, vec se suocite sa pravim problemom i napravite bar plan za pocetak, ako imate i malo morala i patriotizma.
Pobogu, pa i vasa deca ce ziveti ovde.

cast izuzecima

pre 6 godina

Parovi i Farma
Siledzije i Starlete
TO SMO MI!
Devojka koju je "branio" Srbin je sama videvsi da se Ameri slikaju, prisla da napravi sa njima selfi. Djuska, vidi se da je opustena. Lik iskompleksiran necim (dal visinom il praznim novcanikom) krece klasicno siledzijsko pros*ravanje i poliva je vodom sto se zabavlja. Amer pita "Sto si to uradio, zar ne umes opusteno da se provodis?" na sta ovaj nas ohrabren oratacima iza sebe lupa samar za glavu visem crncu. Ovaj zabezeknut vrti sekund flasu u svojoj ruci i udara ga u glavu, pa ga zateze direktom... Kasnije naravno masa i alkohol podsticu copor klinaca da isutiraju na smrt neprijatelja naseg naroda braneci sestru srpkinju koju su Ameri izmaltretirali?!

Stoka smo mi, neopusten isciman narod smo poslali.
Samo znamo da budemo siledzije i starlete.
Ko zna drugacije vec je pobegao.
Farma i Parovi

Pelene, radnici, razne "jure"

pre 6 godina

"Državni budžet u suficitu", kad je to za jednu zemlju najbitnije, onda se društvo raspada i vraća u čopor, iz kojeg je davno izašlo.

andreas kisser

pre 6 godina

ja koliko vidim ovaj nas je njega cusnuo a ovaj nesretnik ga je onda odvalio iz sve snage. Pa su krenuli za njim verovtno videvsi kako ga izbacivac juri i ostali
(ana, 12. jul 2017 16:54)

koliko ja vidim, akerikanac sa drugom stoji i zabavlja se sa devojkom, prave selfi, ona mirno stoji pored njih, ne izgleda mi da se ona nesto brani, a da je oni nesto smaraju. zatim vidim 'naseg' koji prica i nesto gestikulise prema devojci, koja se udaljava korak nazad (bice da je ovaj 'nas' osoba od koje se izgleda ona branila), zatim vidim nastradalog amerikanca koji mu nesto objasnjava stavljajuci mu ruku prijateljski oko struka (kao kad nekome kazes: 'daj sta ti je, iskuliraj'), zatim 'naseg' koji udara amerikanca prilicno direktno u lice (ne otvorenom sakom, dakle ni samar, ni cuska, vec pesnicom), drugi iz grupe, verovatno takodje amerikanac pokusava da ga smiri (cak ni ne brani svog druga), bakari za to vreme ostavlja casu, okrece se i posteno nabada 'naseg' koji je, ako ga je pogodio verovatno poljubio patos. pretpostavljam da je amerikanac pomislio da ce, sada kada je 1:1 u udarcima izaci obojica na ulicu i tamo nastaviti ferkom. problem je sto bakari na zalost nije znao da u srbiji, negde od pocetka 90ih vise ne postoji 'ferka', vec se sukob sa jednim clanom copora najcesce zavrsava coporativnim skakanjem po lobanji. sta se dalje desilo imas na snimku iz susednog kafica, kroz izlog. nadam se anice da sam ti, iz muske prerspektive, razjasnio sta se desilo na ovom snimku?

Kibo

pre 6 godina

koliko vidim ovaj nas je njega cusnuo a ovaj nesretnik ga je onda odvalio iz sve snage. Pa su krenuli za njim verovtno videvsi kako ga izbacivac juri i ostali
(ana, 12. jul 2017 16:54)

,,Ćušnuo"? Baš ga je fino ćušnuo otvorenom šakom. Mene je više iznenadilo što niie istog momenta reagovao i uzvratio što je zapravo i učinio par sekundi kasnije.
Lepo se vidi, naš dripac poliva vodom ilo pićem devojku, žrtva pita u čemu je problem, ovaj naš opet kao okreće glavu na stranu i onda ga iznenađuje udarcem sa strane. Zatim, žrtva uzvraća sa dva udarca, ovaj naš se povlači i verovatno uleću ostale Srbende, dečko beži napolje, stižu ga, i prebijaju ga do smrti.
Samo se nadam da će ispaštati pravi krivci, život se ne može vratiti...

Jocko

pre 6 godina

Obratite pažnju kako ovaj lik koji je prvi udario Amerikanca neposredno pre udarca prosipa piće u lice, najverovatnije našoj devojci! Sramotno i primitivno ponašanje! Kada vidim ovakve snimke prisetim se zašto sa svoje 24 godine nikada nisam izašao u klub, niti nameravam - 10 pijanih ljudi od kojih se međusobno tek poneki poznaju, po 1 metru kvadratnom je recept za katastrofu! SVI problemi na žurkama, rođendanima itd a kojima sam prisustvovao (i izvukao deblji kraj ni kriv ni dužan) su počinjali su 1. usled alkohola 2. jer se 'grupice' prijatelja koje se među sobom ne poznaju mešaju, kao što je to ovde slučaj sa Amerikancima i Srbima. Ma može da se napravi i kućna sedeljka - ako ima alkohola i dve grupice koji se ne poznaju, doći će do sukoba. Razlog može biti devojka, rasa, vera, nacija... ljubomora.. zavist... ali pre svega ALKOHOL i PRIMITIVIZAM.

cudak

pre 6 godina

Da je bila ferka u pitanju ovaj nas bi mnogo lose prosao. Opasan udarac izgleda bio pokojni Bakari. Momak nazalost ne zna da se klinci kod nas naloze da lome lobanju liku koji padne. Znam par slucaja u svom okruzenju gde ubice naravno nisu odgovarale za slican zlocin.

Mark

pre 6 godina

Ovo je odlican primer kako se proizvode lazi, pogotovo kad se tvrdi da su “nasi” vecna nevinasca, vecne zrtve "svetskih zavera". Srbi tvrdili da je Amer napao devojku, kad kamere dokazuju sasvim suprotno – to jest Srbi napali devojku a posle napali i ubili tog jadnika.

Ovakve stalne lazi, gde smo mi toboze vecne “zrtve”, cak i kad smo glavni nasilnici, su nas skupo kostale u istoriji, narocito 90-ih

objavite komentar.

pre 6 godina

znaci, nas polio curu, amer ga pitao sta radi pa dobio samar, pa posle vratio.
a ovi ostali verovatno nisu ni videli ko je poceo nego samo da je amer udario srbina, pa je krenula cela srpska ekipa da ga bije. zamisli sta se u njihovim glavama odigravalo, crnac udario prepametnog srbina, moramo da ga ubijemo od batina.

on je ubijen zbog onoga poznatog "znas ti BRE ko sam ja? ubicute BRE mogu da radim sta mi se prohte, stric mi je u policiji, ili je cata od nekog politicara" samo sto su omasili drzavu.

Tor

pre 6 godina

au ne izgleda dobro po nase ni malo. ovaj sto je zapoceo ce fazon i najboljr da prodje.... jadan bakari. jadni nasi naivci koji su potrcali za njim misleci ko zna sta...jadni smo

kure

pre 6 godina

Kako su nasi mediji izvestavali pre par dana:

"- Miloš je hteo da zaštiti sestru od tetke Jovanu Marković iz Skele, kod Obrenovca, koja je bila sa njim u baru i slučajno se našla na udaru Amerikanca. Kavga je izbila kada je Amerikanac hteo da se slika sa konobaricom Srpkinjom koja ga je odgurnula.

Njen momak, koji je sedeo za stolom pored Miloševog, ustao je da je zaštiti, ali mu je Amerikanac flašom razbio glavu!"

Na snimku se vidi potpuno suprotno.
Ne vidim razlog za propagandu u slucaju kafanske tuce koja se nazalost zavrsila smrtnim ishodom. Ako je neko kriv, kriv je, zar je bitno koje je nacionalnosti.

.

pre 6 godina

Klasika. Ovom mu se ucini da njegova devojka ili devojka koja mu se svidja flertuje sa stradalim pa je polije vodom, ovaj Amer mu je sigurno nesto opsovao ovaj ga zvekne i ovaj Amer se iznervira potegne tucu i onda ovi drugari iz Srbije krenu da biju ovog Amera.. Skroz nepotrebno trebali su nasi odnosno njegovi drugari da ih razdvoje i to je to...

XYZ

pre 6 godina

Samo mi nije jasno otkud oni silni clanci gde su "ocevici" pricali neke verzije dogadjaja koje bukvalno nemaju ni najmanje veze sa ovim sto se zaista desilo. A price su bile nakicene detaljima da bi se pomislilo kao da je neko zaista to video. Tu je bila prica da je ubijeni napadao konobaricu, da ju je cimao za selfi, da su je ovi branili... Kad na kraju se vidi da to nema nikakve veze sa istinom i da je on bio napadnut. Ko plasira takve price i zasto?

Grayhund

pre 6 godina

Da se ovo kod nas desilo, ispostavilo bi se da snimak sa kljucne kamere ne postoji jer nije radila bas taj dan...takodje, ocevicima koji su snimali telefonom su misterozne osobe sa fantomkama uzele te iste telefone..na kraju, ispostavilo bi se da je amer sam sebe sutirao u glavu do smrti (svaka slicnost sa dogadjajima u topcideru je slucajna), i niko nije kriv...iz prilozenog bi sledilo da nema odgovornih. Na srecu ovih bandita, u grckoj rade kamere i sudovi...videcemo epilog...ako se utvrdi da su krivi, gulice na robiji...to se zove sistem....a ovo ovde, nemam prave reci da nazovem ovaj pokusaj od drzave...

zveri u kavez

pre 6 godina

Ako uporedimo izjave "jadnih" roditelja sa ovim snimkom, oni rekose da su im "sinovi junaci" rekli da su ameri napali devojku a brat joj branio cast, a snimak da je neki nas napao a ameri joj branili cast, sto daje da je ovaj sto je poceo frku zapravo taj "vajni" brat?
Mislim, svakako na sudu nije bitno ko je poceo vec ko je i kako istu zavrsio (njih 10-ak), ali opet, za sad snimci >> izjava ocevidaca i roditelja

Stavra

pre 6 godina

"- Miloš je hteo da zaštiti sestru od tetke Jovanu Marković iz Skele, kod Obrenovca, koja je bila sa njim u baru i slučajno se našla na udaru Amerikanca. Kavga je izbila kada je Amerikanac hteo da se slika sa konobaricom Srpkinjom koja ga je odgurnula.

Njen momak, koji je sedeo za stolom pored Miloševog, ustao je da je zaštiti, ali mu je Amerikanac flašom razbio glavu!" Jadna devojka, ne bih joj bio u koži. Sad će baba da joj kaže da zbog nju i njojzinjog očijukanja sa AmerikancOm njen brat, koji mrava ne bi zgazio, ali bi zato ubio čoveka, mora da robija zbog nju. Doduše, možda se i predomisli ako vidi snimak, mada teško. Takođe bih molio roditelje dece, kojima se nešto namešta, da nam kažu ko su na snimku njihova deca. Da ne moramo da čekamo da to objavi grčka policija.

Saša

pre 6 godina

Bakari je posle polivanja iz čaše na devojku jednostavno slegao ramenima u stilu, zašto čoveče? Dobio je potom udarac i onda više zbunjen nego razjaren uzvratio. Nema tu povoljnijeg snimka ni za koga ko je u ovome učestvovao, svi smo videli ko je i kako učestvovao.

Realno

pre 6 godina

klasični šabani. Unazad 20 godina viđam ovakve što po bugarskom što po grčkom primorju. Kompleksi, "širenje" po ulici i klubovima, traženje bilo kakvog razloga za kavgu- isključivo sa ljudima koji su brojčano i fizički slabiji. Psihologija čopora, jer se u grupi isključivo kreću. Doduše, videh ovakve nenormalne reakcije i kod porodičnih ljudi, pred njihovim porodicama(kao ona dvojica od pre 10 dana koji se šibaju zbog gužve na granici). Najlakše je prokomentarisati nema nam spasa itd. ali realno- nemamo mnogo razloga za optimizam, ovakvo psihičko stanje nacije u kome se nalazimo se popravlja decenijama.