Petak, 19.05.2017.

09:54

Mali: Žao mi je, nisam se snašao u politici

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da mu je, uprkos brojnim napisima i prozivkama u medijima, mnogo stalo do grada u kojem je rođen.

Izvor: FoNet

Mali: Žao mi je, nisam se snašao u politici IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Gordana Bozic

pre 6 godina

Nema krivicnog gonjenja za Malog u drzavi gde caruje diktatura, licemerje, manipulacije...Premijer i buduci predsednik ga hvali na sva usta i istovremeno sklanja, bez obrazlozenja. Zasto ga onda sklanja, kada je sve tako savrseno uradio za Beograd! Verovatno sami gradjani treba da se zaloze i protiv svoje pameti zakljuce.
I kao sto niko normalan ne kritikuje ciscenje zapustenih delova grada, pa tako ni Savamale i gradnju keja pored reke, ali ne, ono sto je normalno bice iskorisceno da se podignu najmonstruoznije gradjevine koje ce zakloniti mnogima Savu, a onima koji je prelaze, viziju grada koju volimo i na koju smo navikli.

Miloš

pre 6 godina

(oz, 19. maj 2017 11:06)

Druže, čišćenje obale i privođenje tog prostora nekoj čestitoj nameni apsolutno ima moju podršku.

Ja imam problem sa tim je da se tamo gradi nešto što niko iole stručan ne može da podrži, što infrastruktura (ni sadašnja, ni planirana) ne može da podnese, što je vlasnička struktura toga blago rečeno sumnjiva i ima puno indicija da uključuje one koji su direktno uticali na donošenje političkih odluka da se ovo zemljište besplatno ustupi investitoru, i konačno, zato što se ustav i zakoni RS suspenduju u delu glavnog grada da bi sve to bilo sprovedeno.

Mislim da ima i boljih načina da se očisti obala. A možda i grešim, jer na drugi način u poslednjih 50 godina obalu očistili nismo, niti generalno vodimo računa o javnim prostorima.

A.

pre 6 godina

@Prvi put cuh da je neko u Srbiji rekao da se nije snasao najbolje u politici.Respekt za obican, ljudski gest.
(Vila, 19. maj 2017 11:44)

To ne bi rekao do marta 2018. da ga nije sklonio onaj ko ga je u novembru 2013. predložio za mesto gradonačelnika. A, kaže sada, posle primljenih više od 40 zarada na tom radnom mestu.
Da, da, "nije se snašao u politici", ali ovo i nije politika nego posao (biznis).

opismeni se

pre 6 godina

@nadji u parizu ili pragu monstrum-zgradu od 20 spratova pored reke, koja zaklanja ostatku grada vidik na reku.
hajde molim te botu jedan, sendvic ti preseo!
(eccles, 19. maj 2017 11:48)

Mislis pogled na slupane brodove i djubre koje niko nije ocistio 50 godina?

Mislis da u Parizu najelitnije lokacije sluze za magacine, vagone i kontejnere?

Odjedanput su svi mnogo pametni, a 50 godina se niko nije setio da bar ocisti djubre na 300 metara od centa i omoguci ljudima ne da gledaju sa prozora nego da prosetaju pored reke!

lka

pre 6 godina

i ja se nisam snasao u privatnom biznisu,pa propao.Ali za razliku od vas gosn mali,ja jedva natezem pocetak sa krajem meseca,i nikoga nisam ostetio,za vas cu ocigledno i dalje odvajati od moje penzije.

Vanja

pre 6 godina

Xaxaxaxaxa radikal Vucic koju god je opstinu dobio U Srbiji svaka bila pred bankrotom kao i republicka kasa.U stvari kada su se oni docepali kasa sve ih ocerupali e onda sledi stezanje kaisa gradjana jel su toboz lopovi i lopurde opljackali sve opstine i republicku kasu.

dr

pre 6 godina

Nisu uopšte bile u pitanju nikakve kampanje, nego argumentovane i dokumentovane optužbe za kriminal najvišeg ranga, a vlasnik nekretnina u Bugarskoj sa slike je ćutao, jer nije imao šta da kaže suočen sa dokazima, već je lepo pustio da pravosuće u kandžama njegovog vlasnika sve to lepo zabašuri. Dobro si se ti snašao u politici. Izašao si kao milioner iz nje, ako još i ne avanzuješ na neku ministarsku funkciju.

eccles

pre 6 godina

(oz, 19. maj 2017 11:06)

nadji u parizu ili pragu monstrum-zgradu od 20 spratova pored reke, koja zaklanja ostatku grada vidik na reku.
hajde molim te botu jedan, sendvic ti preseo!

mlkekadzija

pre 6 godina

Jedan od najozbiljnijih kandidata za najgoreg gradonacelnika Beograda...8 meseci ne zavrsavaju 200 metara sredjivanja ulice oko Tanjuga...prolazi li Mali koji put tuda?

voodoo

pre 6 godina

I te kako je znao da odgovori, a i da napada, a i snasao se poprilicno dobro, mozda ne politicki na kraju, ali finansijski itekako, ova izjava je uvreda za svakog coveka i sa gramom mozga, ne mora ni prosecan da bude. Zasto nijedan novinar kada politicari ovako pricaju kako njima odgovora ga na primer ne upita: dobro sada jos izigravate zrtvu, ali jel mozete da nam pokazete imovinsku kartu vas i vase porodice pre vaseg bavljenja politikom i sada? Pogotovo ljudi koji se hvale kako su bili uspesni i pre politike, u prevodu trebalo bi sada ne samo da nisu zaradili vise u tom periodu, vec bi trebalo da su zaradili dosta manje jer kao visoki funkcioner u drzavi, gradu ima tu platu i mora da se odrekne biznisa, koji ako su bili uspesni svakako unosniji od plate. Samo sto je zapravo istina ta da su i pre funkcije bavili politikom i vezama, pa onda prebaci biznis na tetku, snajku, dobije 5 funkcija, i biznis im procveta jos sto puta bolje, ali to kao nema veze sa njim i sl. Ni prvi ni poslednji, neki nisu ni otvarali biznise, Dinkic, Jelasic, ... stekli veze po bankama muljajuci, sada imaju plate po par hiljada evra, samo zbog poznanstava koje su stekli na funkcijama u drzavnim finansijskim institucijama, iako su posao radili ocajno, plus sa dosta sumnje u legalnost, ali imaju status, konekcije, dosli kao strucnjaci, a zapravo tek nakon funkcija dobili poslove kao strucnjaci negde, dotle nijedna ozbiljna privatna velika banka ili fond ih nije hteo. Ali ono sto meni licno najvise smeta je kada pocnu da se hvale kako su pametni i sposobni, kao i vajni biznismeni tipa Karic, Kostic, ... barem malo pristojnosti za ovaj osiromasen narod, napunili svi dzepova, na raznorazne nacine, uglavnom sumnjive, zar morate i da nam trljate na nos to, nije dovoljno sto ste se izvukli bez posledica i punih dzepova, plus onda i ovakvi koji jos izigravaju zrtve neke.

(Vlast)a

pre 6 godina

Lepo je sto je gradonacelnik otkrio da radi posao za koji nije.Nije on jedini,ali za sada samo on to priznaje.
Razlog zbog koga necu pustiti suze nad ovom dobrom dusom je:zasto ste toliko dugo radili ono sto ne znate,pristajali da vas mi placamo i bili manje korisni gradjanima a vise svom sefu i partiji.
Kad g.predsednik/premijer otvori firmu,neka vas odmah zaposli i placa iz svog dzepa.
Nadam se da ste vi predzadnji funkcioner sa laznim doktoratom(ostao nam dr Stefanovic,na nasu zalost).

mr Faki

pre 6 godina

Savamala....i stalno jedna ista prica...mi mi mi,prethodnici ovo predhodnici ono...smorio kao pokvarena ploca i oko trznih centara i soping molova....kao i kad si uhvacen u lazi oko fabrike u Obrenovcu...jbg sve je to politika...

oz

pre 6 godina

@Nemanja u pravu si da znas,mnogo lepse je bilo gledati u divnu savsku obalu,sa sve olupinama i smecem na njoj.....ovako bas odvratno setaliste pored reke sa bezbroj ljudi,guzva...fuj,ne znam sta bih rekao.....dao bih ti 1000 puta plus da mogu.....i jednog dana bi mogli da licimo na Prag ili ne daj boze Pariz....bas odvratno

Dzoni

pre 6 godina

"Синиша Мали је урадио више него иједан градоначелник, спустио је дуг Београда за 260 милиона евра. Спустио је дефицит са 21 на шест. Направио најлепше шеталиште у Европи. Он гради и завршава градње у центру и око града, зато моје мишљење о томе какав је градоначелник Синиша Мали не може да се промени''

8.JUN 2016 IZJAVA PREMIJERA

Nije se snašao a sve ovo uradio...Zamislite šta bi bilo tek da se snašao...

umpah pah

pre 6 godina

Ovo mi je otprilike kao (probacu da ne karikiram mnogo):
Neko mu ostavio kljuceve od apoteke na cuvanje a on usao pa prodavao bez recepta narkomanima, valjao ispod cene preprodavcima, uneo nadrilekarske preparate "koji lece sve bolesti" i njih valjao, pa doveo i nadrilekare da se "promovisu", malo brisao prasinu i odrzavao cistocu, izbacio bele drvene police a ubacio pvc sa raznobojnom rasvetom, izvadio skup parket i ubacio fensi laminat sa printom...
Kada se vratio vlasnik, samo mu je predao kljuceve, rekao "nisam se snasao" i odsetao u nepoznatom pravcu.

Boki

pre 6 godina

Vucic ti je tu zamku i napravio.Jesi mu bio vazan da se nazadnjaci upoznaju kako se vodi BG jel oni neznaju da vode ni mesnu zajednicu.Kada su se malo poducili nazadnjaci Vucic ti podvali da obavis posao oko rusenja objekata u Savamaloj.Citaj te malo Vucica on je stari manipulant od doba dvadesetdvogodisnjaka kako je seo u Skupstinsku klupu.

zeljko

pre 6 godina

Vucicu licimure :) Pa ti si prvi koji ga je prozvao u najgorem svetlu... I nije ga sigurno Soros platio za rusenje u Savamali na onaj nacin. Tako da smesno je to sto optuzujete "nekoga drugog"(citaj: narod) za negativnu kampanju i pritisak, jer kako kaze ona izreka Sto sejes, to zanjes.

Rade

pre 6 godina

Mogao si vrlo jednostavno da se snađeš, recimo kažeš kako se tačno zove onaj bugarski grafolog, a zatim dozvoliš i da isto tako ovde bilo koji grafolog izvrši analizu potpisa, i eto ti večne popularnosti, matiraš sve protivnike. Interesantno kako tako obrazovan čovek, koji je sposoban da vodi i jedan višemilionski grad, ne može da se seti ovako jednostavne stvari.

Koma

pre 6 godina

Covek koji je politicki postavljen na mesto gradonacelnika i koji ce biti politicki povucen sa tog mesta, se setio na kraju mandata da se nije snasao u politici!?
Pa sta si tako nesnadjen 5 godina radio na celu prestonice?
Svasta cu jos cuti i procitati od ovih 'politicara'...

Makijaveli

pre 6 godina

Za razliku od mnogih pre tebe, a i od onih koji ce doci posle tebe, ti si bar imao karakter da priznas to. Za to je potrebno da imas hrabrost i licni integritet. Svaka cast!

paka

pre 6 godina

toliko je dobro radio za Beograd da je morao u "Politici" da da placeni oglas i to pobroji... toliko se dobro snasao da ima lazni doktorat... toliko je on super... daleko mu lepa kuca... u Bugarskoj!

Miloš

pre 6 godina

Ja bih rekao da se on odlično snašao u politici. Nije se dobro snašao u nauci, krivičnom i porodičnom pravu, prostornom planiranju, i tako to, ali u politici - nema greške.

paka

pre 6 godina

toliko je dobro radio za Beograd da je morao u "Politici" da da placeni oglas i to pobroji... toliko se dobro snasao da ima lazni doktorat... toliko je on super... daleko mu lepa kuca... u Bugarskoj!

Makijaveli

pre 6 godina

Za razliku od mnogih pre tebe, a i od onih koji ce doci posle tebe, ti si bar imao karakter da priznas to. Za to je potrebno da imas hrabrost i licni integritet. Svaka cast!

Rade

pre 6 godina

Mogao si vrlo jednostavno da se snađeš, recimo kažeš kako se tačno zove onaj bugarski grafolog, a zatim dozvoliš i da isto tako ovde bilo koji grafolog izvrši analizu potpisa, i eto ti večne popularnosti, matiraš sve protivnike. Interesantno kako tako obrazovan čovek, koji je sposoban da vodi i jedan višemilionski grad, ne može da se seti ovako jednostavne stvari.

Koma

pre 6 godina

Covek koji je politicki postavljen na mesto gradonacelnika i koji ce biti politicki povucen sa tog mesta, se setio na kraju mandata da se nije snasao u politici!?
Pa sta si tako nesnadjen 5 godina radio na celu prestonice?
Svasta cu jos cuti i procitati od ovih 'politicara'...

Miloš

pre 6 godina

Ja bih rekao da se on odlično snašao u politici. Nije se dobro snašao u nauci, krivičnom i porodičnom pravu, prostornom planiranju, i tako to, ali u politici - nema greške.

oz

pre 6 godina

@Nemanja u pravu si da znas,mnogo lepse je bilo gledati u divnu savsku obalu,sa sve olupinama i smecem na njoj.....ovako bas odvratno setaliste pored reke sa bezbroj ljudi,guzva...fuj,ne znam sta bih rekao.....dao bih ti 1000 puta plus da mogu.....i jednog dana bi mogli da licimo na Prag ili ne daj boze Pariz....bas odvratno

eccles

pre 6 godina

(oz, 19. maj 2017 11:06)

nadji u parizu ili pragu monstrum-zgradu od 20 spratova pored reke, koja zaklanja ostatku grada vidik na reku.
hajde molim te botu jedan, sendvic ti preseo!

opismeni se

pre 6 godina

@nadji u parizu ili pragu monstrum-zgradu od 20 spratova pored reke, koja zaklanja ostatku grada vidik na reku.
hajde molim te botu jedan, sendvic ti preseo!
(eccles, 19. maj 2017 11:48)

Mislis pogled na slupane brodove i djubre koje niko nije ocistio 50 godina?

Mislis da u Parizu najelitnije lokacije sluze za magacine, vagone i kontejnere?

Odjedanput su svi mnogo pametni, a 50 godina se niko nije setio da bar ocisti djubre na 300 metara od centa i omoguci ljudima ne da gledaju sa prozora nego da prosetaju pored reke!

umpah pah

pre 6 godina

Ovo mi je otprilike kao (probacu da ne karikiram mnogo):
Neko mu ostavio kljuceve od apoteke na cuvanje a on usao pa prodavao bez recepta narkomanima, valjao ispod cene preprodavcima, uneo nadrilekarske preparate "koji lece sve bolesti" i njih valjao, pa doveo i nadrilekare da se "promovisu", malo brisao prasinu i odrzavao cistocu, izbacio bele drvene police a ubacio pvc sa raznobojnom rasvetom, izvadio skup parket i ubacio fensi laminat sa printom...
Kada se vratio vlasnik, samo mu je predao kljuceve, rekao "nisam se snasao" i odsetao u nepoznatom pravcu.

zeljko

pre 6 godina

Vucicu licimure :) Pa ti si prvi koji ga je prozvao u najgorem svetlu... I nije ga sigurno Soros platio za rusenje u Savamali na onaj nacin. Tako da smesno je to sto optuzujete "nekoga drugog"(citaj: narod) za negativnu kampanju i pritisak, jer kako kaze ona izreka Sto sejes, to zanjes.

dr

pre 6 godina

Nisu uopšte bile u pitanju nikakve kampanje, nego argumentovane i dokumentovane optužbe za kriminal najvišeg ranga, a vlasnik nekretnina u Bugarskoj sa slike je ćutao, jer nije imao šta da kaže suočen sa dokazima, već je lepo pustio da pravosuće u kandžama njegovog vlasnika sve to lepo zabašuri. Dobro si se ti snašao u politici. Izašao si kao milioner iz nje, ako još i ne avanzuješ na neku ministarsku funkciju.

mlkekadzija

pre 6 godina

Jedan od najozbiljnijih kandidata za najgoreg gradonacelnika Beograda...8 meseci ne zavrsavaju 200 metara sredjivanja ulice oko Tanjuga...prolazi li Mali koji put tuda?

Dzoni

pre 6 godina

"Синиша Мали је урадио више него иједан градоначелник, спустио је дуг Београда за 260 милиона евра. Спустио је дефицит са 21 на шест. Направио најлепше шеталиште у Европи. Он гради и завршава градње у центру и око града, зато моје мишљење о томе какав је градоначелник Синиша Мали не може да се промени''

8.JUN 2016 IZJAVA PREMIJERA

Nije se snašao a sve ovo uradio...Zamislite šta bi bilo tek da se snašao...

mr Faki

pre 6 godina

Savamala....i stalno jedna ista prica...mi mi mi,prethodnici ovo predhodnici ono...smorio kao pokvarena ploca i oko trznih centara i soping molova....kao i kad si uhvacen u lazi oko fabrike u Obrenovcu...jbg sve je to politika...

(Vlast)a

pre 6 godina

Lepo je sto je gradonacelnik otkrio da radi posao za koji nije.Nije on jedini,ali za sada samo on to priznaje.
Razlog zbog koga necu pustiti suze nad ovom dobrom dusom je:zasto ste toliko dugo radili ono sto ne znate,pristajali da vas mi placamo i bili manje korisni gradjanima a vise svom sefu i partiji.
Kad g.predsednik/premijer otvori firmu,neka vas odmah zaposli i placa iz svog dzepa.
Nadam se da ste vi predzadnji funkcioner sa laznim doktoratom(ostao nam dr Stefanovic,na nasu zalost).

voodoo

pre 6 godina

I te kako je znao da odgovori, a i da napada, a i snasao se poprilicno dobro, mozda ne politicki na kraju, ali finansijski itekako, ova izjava je uvreda za svakog coveka i sa gramom mozga, ne mora ni prosecan da bude. Zasto nijedan novinar kada politicari ovako pricaju kako njima odgovora ga na primer ne upita: dobro sada jos izigravate zrtvu, ali jel mozete da nam pokazete imovinsku kartu vas i vase porodice pre vaseg bavljenja politikom i sada? Pogotovo ljudi koji se hvale kako su bili uspesni i pre politike, u prevodu trebalo bi sada ne samo da nisu zaradili vise u tom periodu, vec bi trebalo da su zaradili dosta manje jer kao visoki funkcioner u drzavi, gradu ima tu platu i mora da se odrekne biznisa, koji ako su bili uspesni svakako unosniji od plate. Samo sto je zapravo istina ta da su i pre funkcije bavili politikom i vezama, pa onda prebaci biznis na tetku, snajku, dobije 5 funkcija, i biznis im procveta jos sto puta bolje, ali to kao nema veze sa njim i sl. Ni prvi ni poslednji, neki nisu ni otvarali biznise, Dinkic, Jelasic, ... stekli veze po bankama muljajuci, sada imaju plate po par hiljada evra, samo zbog poznanstava koje su stekli na funkcijama u drzavnim finansijskim institucijama, iako su posao radili ocajno, plus sa dosta sumnje u legalnost, ali imaju status, konekcije, dosli kao strucnjaci, a zapravo tek nakon funkcija dobili poslove kao strucnjaci negde, dotle nijedna ozbiljna privatna velika banka ili fond ih nije hteo. Ali ono sto meni licno najvise smeta je kada pocnu da se hvale kako su pametni i sposobni, kao i vajni biznismeni tipa Karic, Kostic, ... barem malo pristojnosti za ovaj osiromasen narod, napunili svi dzepova, na raznorazne nacine, uglavnom sumnjive, zar morate i da nam trljate na nos to, nije dovoljno sto ste se izvukli bez posledica i punih dzepova, plus onda i ovakvi koji jos izigravaju zrtve neke.

lka

pre 6 godina

i ja se nisam snasao u privatnom biznisu,pa propao.Ali za razliku od vas gosn mali,ja jedva natezem pocetak sa krajem meseca,i nikoga nisam ostetio,za vas cu ocigledno i dalje odvajati od moje penzije.

Vanja

pre 6 godina

Xaxaxaxaxa radikal Vucic koju god je opstinu dobio U Srbiji svaka bila pred bankrotom kao i republicka kasa.U stvari kada su se oni docepali kasa sve ih ocerupali e onda sledi stezanje kaisa gradjana jel su toboz lopovi i lopurde opljackali sve opstine i republicku kasu.

Boki

pre 6 godina

Vucic ti je tu zamku i napravio.Jesi mu bio vazan da se nazadnjaci upoznaju kako se vodi BG jel oni neznaju da vode ni mesnu zajednicu.Kada su se malo poducili nazadnjaci Vucic ti podvali da obavis posao oko rusenja objekata u Savamaloj.Citaj te malo Vucica on je stari manipulant od doba dvadesetdvogodisnjaka kako je seo u Skupstinsku klupu.

A.

pre 6 godina

@Prvi put cuh da je neko u Srbiji rekao da se nije snasao najbolje u politici.Respekt za obican, ljudski gest.
(Vila, 19. maj 2017 11:44)

To ne bi rekao do marta 2018. da ga nije sklonio onaj ko ga je u novembru 2013. predložio za mesto gradonačelnika. A, kaže sada, posle primljenih više od 40 zarada na tom radnom mestu.
Da, da, "nije se snašao u politici", ali ovo i nije politika nego posao (biznis).

Miloš

pre 6 godina

(oz, 19. maj 2017 11:06)

Druže, čišćenje obale i privođenje tog prostora nekoj čestitoj nameni apsolutno ima moju podršku.

Ja imam problem sa tim je da se tamo gradi nešto što niko iole stručan ne može da podrži, što infrastruktura (ni sadašnja, ni planirana) ne može da podnese, što je vlasnička struktura toga blago rečeno sumnjiva i ima puno indicija da uključuje one koji su direktno uticali na donošenje političkih odluka da se ovo zemljište besplatno ustupi investitoru, i konačno, zato što se ustav i zakoni RS suspenduju u delu glavnog grada da bi sve to bilo sprovedeno.

Mislim da ima i boljih načina da se očisti obala. A možda i grešim, jer na drugi način u poslednjih 50 godina obalu očistili nismo, niti generalno vodimo računa o javnim prostorima.

Gordana Bozic

pre 6 godina

Nema krivicnog gonjenja za Malog u drzavi gde caruje diktatura, licemerje, manipulacije...Premijer i buduci predsednik ga hvali na sva usta i istovremeno sklanja, bez obrazlozenja. Zasto ga onda sklanja, kada je sve tako savrseno uradio za Beograd! Verovatno sami gradjani treba da se zaloze i protiv svoje pameti zakljuce.
I kao sto niko normalan ne kritikuje ciscenje zapustenih delova grada, pa tako ni Savamale i gradnju keja pored reke, ali ne, ono sto je normalno bice iskorisceno da se podignu najmonstruoznije gradjevine koje ce zakloniti mnogima Savu, a onima koji je prelaze, viziju grada koju volimo i na koju smo navikli.

Rade

pre 6 godina

Mogao si vrlo jednostavno da se snađeš, recimo kažeš kako se tačno zove onaj bugarski grafolog, a zatim dozvoliš i da isto tako ovde bilo koji grafolog izvrši analizu potpisa, i eto ti večne popularnosti, matiraš sve protivnike. Interesantno kako tako obrazovan čovek, koji je sposoban da vodi i jedan višemilionski grad, ne može da se seti ovako jednostavne stvari.

Miloš

pre 6 godina

Ja bih rekao da se on odlično snašao u politici. Nije se dobro snašao u nauci, krivičnom i porodičnom pravu, prostornom planiranju, i tako to, ali u politici - nema greške.

eccles

pre 6 godina

(oz, 19. maj 2017 11:06)

nadji u parizu ili pragu monstrum-zgradu od 20 spratova pored reke, koja zaklanja ostatku grada vidik na reku.
hajde molim te botu jedan, sendvic ti preseo!

paka

pre 6 godina

toliko je dobro radio za Beograd da je morao u "Politici" da da placeni oglas i to pobroji... toliko se dobro snasao da ima lazni doktorat... toliko je on super... daleko mu lepa kuca... u Bugarskoj!

Koma

pre 6 godina

Covek koji je politicki postavljen na mesto gradonacelnika i koji ce biti politicki povucen sa tog mesta, se setio na kraju mandata da se nije snasao u politici!?
Pa sta si tako nesnadjen 5 godina radio na celu prestonice?
Svasta cu jos cuti i procitati od ovih 'politicara'...

zeljko

pre 6 godina

Vucicu licimure :) Pa ti si prvi koji ga je prozvao u najgorem svetlu... I nije ga sigurno Soros platio za rusenje u Savamali na onaj nacin. Tako da smesno je to sto optuzujete "nekoga drugog"(citaj: narod) za negativnu kampanju i pritisak, jer kako kaze ona izreka Sto sejes, to zanjes.

umpah pah

pre 6 godina

Ovo mi je otprilike kao (probacu da ne karikiram mnogo):
Neko mu ostavio kljuceve od apoteke na cuvanje a on usao pa prodavao bez recepta narkomanima, valjao ispod cene preprodavcima, uneo nadrilekarske preparate "koji lece sve bolesti" i njih valjao, pa doveo i nadrilekare da se "promovisu", malo brisao prasinu i odrzavao cistocu, izbacio bele drvene police a ubacio pvc sa raznobojnom rasvetom, izvadio skup parket i ubacio fensi laminat sa printom...
Kada se vratio vlasnik, samo mu je predao kljuceve, rekao "nisam se snasao" i odsetao u nepoznatom pravcu.

Makijaveli

pre 6 godina

Za razliku od mnogih pre tebe, a i od onih koji ce doci posle tebe, ti si bar imao karakter da priznas to. Za to je potrebno da imas hrabrost i licni integritet. Svaka cast!

mlkekadzija

pre 6 godina

Jedan od najozbiljnijih kandidata za najgoreg gradonacelnika Beograda...8 meseci ne zavrsavaju 200 metara sredjivanja ulice oko Tanjuga...prolazi li Mali koji put tuda?

dr

pre 6 godina

Nisu uopšte bile u pitanju nikakve kampanje, nego argumentovane i dokumentovane optužbe za kriminal najvišeg ranga, a vlasnik nekretnina u Bugarskoj sa slike je ćutao, jer nije imao šta da kaže suočen sa dokazima, već je lepo pustio da pravosuće u kandžama njegovog vlasnika sve to lepo zabašuri. Dobro si se ti snašao u politici. Izašao si kao milioner iz nje, ako još i ne avanzuješ na neku ministarsku funkciju.

Dzoni

pre 6 godina

"Синиша Мали је урадио више него иједан градоначелник, спустио је дуг Београда за 260 милиона евра. Спустио је дефицит са 21 на шест. Направио најлепше шеталиште у Европи. Он гради и завршава градње у центру и око града, зато моје мишљење о томе какав је градоначелник Синиша Мали не може да се промени''

8.JUN 2016 IZJAVA PREMIJERA

Nije se snašao a sve ovo uradio...Zamislite šta bi bilo tek da se snašao...

mr Faki

pre 6 godina

Savamala....i stalno jedna ista prica...mi mi mi,prethodnici ovo predhodnici ono...smorio kao pokvarena ploca i oko trznih centara i soping molova....kao i kad si uhvacen u lazi oko fabrike u Obrenovcu...jbg sve je to politika...

(Vlast)a

pre 6 godina

Lepo je sto je gradonacelnik otkrio da radi posao za koji nije.Nije on jedini,ali za sada samo on to priznaje.
Razlog zbog koga necu pustiti suze nad ovom dobrom dusom je:zasto ste toliko dugo radili ono sto ne znate,pristajali da vas mi placamo i bili manje korisni gradjanima a vise svom sefu i partiji.
Kad g.predsednik/premijer otvori firmu,neka vas odmah zaposli i placa iz svog dzepa.
Nadam se da ste vi predzadnji funkcioner sa laznim doktoratom(ostao nam dr Stefanovic,na nasu zalost).

voodoo

pre 6 godina

I te kako je znao da odgovori, a i da napada, a i snasao se poprilicno dobro, mozda ne politicki na kraju, ali finansijski itekako, ova izjava je uvreda za svakog coveka i sa gramom mozga, ne mora ni prosecan da bude. Zasto nijedan novinar kada politicari ovako pricaju kako njima odgovora ga na primer ne upita: dobro sada jos izigravate zrtvu, ali jel mozete da nam pokazete imovinsku kartu vas i vase porodice pre vaseg bavljenja politikom i sada? Pogotovo ljudi koji se hvale kako su bili uspesni i pre politike, u prevodu trebalo bi sada ne samo da nisu zaradili vise u tom periodu, vec bi trebalo da su zaradili dosta manje jer kao visoki funkcioner u drzavi, gradu ima tu platu i mora da se odrekne biznisa, koji ako su bili uspesni svakako unosniji od plate. Samo sto je zapravo istina ta da su i pre funkcije bavili politikom i vezama, pa onda prebaci biznis na tetku, snajku, dobije 5 funkcija, i biznis im procveta jos sto puta bolje, ali to kao nema veze sa njim i sl. Ni prvi ni poslednji, neki nisu ni otvarali biznise, Dinkic, Jelasic, ... stekli veze po bankama muljajuci, sada imaju plate po par hiljada evra, samo zbog poznanstava koje su stekli na funkcijama u drzavnim finansijskim institucijama, iako su posao radili ocajno, plus sa dosta sumnje u legalnost, ali imaju status, konekcije, dosli kao strucnjaci, a zapravo tek nakon funkcija dobili poslove kao strucnjaci negde, dotle nijedna ozbiljna privatna velika banka ili fond ih nije hteo. Ali ono sto meni licno najvise smeta je kada pocnu da se hvale kako su pametni i sposobni, kao i vajni biznismeni tipa Karic, Kostic, ... barem malo pristojnosti za ovaj osiromasen narod, napunili svi dzepova, na raznorazne nacine, uglavnom sumnjive, zar morate i da nam trljate na nos to, nije dovoljno sto ste se izvukli bez posledica i punih dzepova, plus onda i ovakvi koji jos izigravaju zrtve neke.

Vanja

pre 6 godina

Xaxaxaxaxa radikal Vucic koju god je opstinu dobio U Srbiji svaka bila pred bankrotom kao i republicka kasa.U stvari kada su se oni docepali kasa sve ih ocerupali e onda sledi stezanje kaisa gradjana jel su toboz lopovi i lopurde opljackali sve opstine i republicku kasu.

lka

pre 6 godina

i ja se nisam snasao u privatnom biznisu,pa propao.Ali za razliku od vas gosn mali,ja jedva natezem pocetak sa krajem meseca,i nikoga nisam ostetio,za vas cu ocigledno i dalje odvajati od moje penzije.

Boki

pre 6 godina

Vucic ti je tu zamku i napravio.Jesi mu bio vazan da se nazadnjaci upoznaju kako se vodi BG jel oni neznaju da vode ni mesnu zajednicu.Kada su se malo poducili nazadnjaci Vucic ti podvali da obavis posao oko rusenja objekata u Savamaloj.Citaj te malo Vucica on je stari manipulant od doba dvadesetdvogodisnjaka kako je seo u Skupstinsku klupu.

oz

pre 6 godina

@Nemanja u pravu si da znas,mnogo lepse je bilo gledati u divnu savsku obalu,sa sve olupinama i smecem na njoj.....ovako bas odvratno setaliste pored reke sa bezbroj ljudi,guzva...fuj,ne znam sta bih rekao.....dao bih ti 1000 puta plus da mogu.....i jednog dana bi mogli da licimo na Prag ili ne daj boze Pariz....bas odvratno

Miloš

pre 6 godina

(oz, 19. maj 2017 11:06)

Druže, čišćenje obale i privođenje tog prostora nekoj čestitoj nameni apsolutno ima moju podršku.

Ja imam problem sa tim je da se tamo gradi nešto što niko iole stručan ne može da podrži, što infrastruktura (ni sadašnja, ni planirana) ne može da podnese, što je vlasnička struktura toga blago rečeno sumnjiva i ima puno indicija da uključuje one koji su direktno uticali na donošenje političkih odluka da se ovo zemljište besplatno ustupi investitoru, i konačno, zato što se ustav i zakoni RS suspenduju u delu glavnog grada da bi sve to bilo sprovedeno.

Mislim da ima i boljih načina da se očisti obala. A možda i grešim, jer na drugi način u poslednjih 50 godina obalu očistili nismo, niti generalno vodimo računa o javnim prostorima.

A.

pre 6 godina

@Prvi put cuh da je neko u Srbiji rekao da se nije snasao najbolje u politici.Respekt za obican, ljudski gest.
(Vila, 19. maj 2017 11:44)

To ne bi rekao do marta 2018. da ga nije sklonio onaj ko ga je u novembru 2013. predložio za mesto gradonačelnika. A, kaže sada, posle primljenih više od 40 zarada na tom radnom mestu.
Da, da, "nije se snašao u politici", ali ovo i nije politika nego posao (biznis).

Gordana Bozic

pre 6 godina

Nema krivicnog gonjenja za Malog u drzavi gde caruje diktatura, licemerje, manipulacije...Premijer i buduci predsednik ga hvali na sva usta i istovremeno sklanja, bez obrazlozenja. Zasto ga onda sklanja, kada je sve tako savrseno uradio za Beograd! Verovatno sami gradjani treba da se zaloze i protiv svoje pameti zakljuce.
I kao sto niko normalan ne kritikuje ciscenje zapustenih delova grada, pa tako ni Savamale i gradnju keja pored reke, ali ne, ono sto je normalno bice iskorisceno da se podignu najmonstruoznije gradjevine koje ce zakloniti mnogima Savu, a onima koji je prelaze, viziju grada koju volimo i na koju smo navikli.

opismeni se

pre 6 godina

@nadji u parizu ili pragu monstrum-zgradu od 20 spratova pored reke, koja zaklanja ostatku grada vidik na reku.
hajde molim te botu jedan, sendvic ti preseo!
(eccles, 19. maj 2017 11:48)

Mislis pogled na slupane brodove i djubre koje niko nije ocistio 50 godina?

Mislis da u Parizu najelitnije lokacije sluze za magacine, vagone i kontejnere?

Odjedanput su svi mnogo pametni, a 50 godina se niko nije setio da bar ocisti djubre na 300 metara od centa i omoguci ljudima ne da gledaju sa prozora nego da prosetaju pored reke!