Ponedeljak, 27.03.2017.

09:56

"U istoriji parlamentarizma nezapamćeni napadi na jednog"

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da su kampanju obeležili u istoriji parlamentarizma nezapamćeni napadi na jednog kandidata.

Izvor: Tanjug

"U istoriji parlamentarizma nezapamæeni napadi na jednog" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

Aldebaran

pre 7 godina

"Ako me pitate šta to znači u životu Novosađana, odgovor je vrlo jasan. To znači da je udvostručen spisak projekata koje ćemo raditi, među kojima su i oni kapitalni za koje lokalna samouprava ne bi imala finansijskih mogućnosti da ih realizuje, a prethodnih godina to nismo uspeli jer smo imali potpunu opstrukciju od strane bivšeg režima DS", smatra Vučević.


Da li je moguće (da, u Srbiji očigledno jeste!) da odrastao i u principu pismen i obrazovan čovek, pa još na javnoj funkciji, izvaljuje ovakve gluposti i logičke besmislice!!!

Kako je moguće da "prethodnih godina to nismo uspeli jer smo imali potpunu opstrukciju od strane bivšeg režima DS"?!! Znači, još za vreme "bivšeg režima DS" dok ste bili opozicija (jer tada drugo niste ni mogli da budete, zar ne?) vi ste krenuli sa nekim kapitalnim javnim prjektima (naravno, niko ne zna kojim), ali niste uspeli da ih realizujete zbog "opstrukcije bivšeg režima"!!! Pa kakve ste to kapitalne projekte mogli da pokrećete kao opozicija!!!

Ili misliš na one projekte (koje?) što ste pokrenuli kao vlast, ali niste realizovali zbog "opstrukcije bivšeg režima"? Hoćeš da kažeš da biste sve završili u roku da nije bilo opstrukcije opozicije, što je još veća glupost od prethodne?! Koje i kakve opstrukcije?!

Ali ovo "da je udvostručen spisak projekata koje ćemo raditi" je za medalju! Kao prvo ĆEMO raditi. Ne zna se kad, ali sigurno ČEMO. Kao drugo, lepo je "udvostručen", ali još je lepše "upetostručen". Nama isto - ništa!

smešno, smešno

pre 7 godina

Jao Vučeviću, nemoj majke ti!!!Veliš završava se Žeželjev most, ahaaaahahaaaa...!!!Neću više ništa komentarisati ,jer stvarno više nemaju smisla ove vaše priče!!! I ajde da to pričaš nekom tamo u Batočini,Paraćinu....oni ljudi ne znaju, pošto ne vide ono što mi gledamo svakog dana u ovom našem Novom Sadu, nekada lepom gradu!Zato nemoj Vučeviću,sramota je!!!!!

petogodisnji kalendar

pre 7 godina

Pre svega, u istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da se premijer na funkciji kandiduje za predsednika. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da kandidat sa toliko gafova, zloupotreba i autogolova opstaje na funkciji. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da predizborna kampanja traje neprekidno od prve izborne pobede. U istoriji parlamentarizma nije zabelezen toliki broj preleta i okupljanje kadrovskog otpada. U istoriji parlamentarizma nije zabelezena ovakva navala botova na medije. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno ovakvo okupiranje i silovanje lokalne samouprave... Da nastavim?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bljak, 27. mart 2017 10:59)

... da nastavim: u istoriji parlamentarizma nije se desilo da premjer ne sastavi ni jedan ceo mandat a da ide na nove izbore, nije se desilo da sastavi ni pola mandata a da ide opet izbore, nije se desilo da sastavi ni godinu dana mandata a ono novi izbori... i nije nam objasnio zasto ne ostaje da dovrsi svoje reforme nego hoce sada predsednicko mesto... nije se desilo da za tri izborna ciklusa vlada i skupstina nisu radili skoro dve godine a na vlasti su pet godina... nastavite....

A.

pre 7 godina

Vučićeva kampanja traje godinama. Počevši od kampanje za izbore 2012., preko svih onih republičkih, pokrajinskih i lokalnih, jer je na svakoj izbornoj listi bio broj 1. Aleksandar Vučić.

I sve dok niste 'osvojili' Vojvodinu, najnapadaniji je bio Bojan Pajtić.
On je bio "sam protiv svih" vučića na čelu sa Vučićem. Godinama niste imali stida da u javnost šaljete sve (biću korektna) neistine, jer iza nijedne vaše optužbe nisu bile činjenice.

Manulači

pre 7 godina

Taj kandidat je predsednik vlade koji će ući u istoriju kao neko ko se sa mesta premijera kandidovao uza predsednika države a da nije podneo ostavku. Usta nije zatvarao kad je Saša Janković samo nagovestio da će možda da se kandiduje, a on nam mozak probijao kako Saša nije podneo ostavku. Oćeš da ti pomenem Šredera?

Petronije

pre 7 godina

Napadi na jednog kandidata? Zemljo, otvori se. Dok ostali kandidati šetaju ulicama i pričaju sa građanima, taj jedini koga narod najviše voli, šeta halama u koje dovozi neki drugi narod i plaća mu dnevnice. Mene samo interesuje od kojih to para? P.S. Nisam iz Novog Sada pa me interesuje koliko je Novosađana bilo na novosadskom mitingu SNS-a i da li se u Novom Sadu i dalje svečano otvaraju semafori?

Bojan

pre 7 godina

A ko iznosi te napade?

Ako se vezujete za komentare pojedinaca na internetu, prelistajte šta pišu i vaši obožavaoci. Za Jeremićevu ženu da ne pominjemo, ispod svakog dostojanstva.

Lepše je glumiti žrtvu, sa svim polugama moći koje imate i koje otvoreno koristite u ovoj kampanji. Nije narod slep, ali jeste gladan - pojačajte sendviče.

realista

pre 7 godina

Siroma', njega jadnog samog (uz 10ak dodatnih stranaka I strankica na čelu sa Vulinom, Karićem, Dačićem itd), napadaju (uz možda 40% ukupne prisutnosti u medijima) strašni protivkandidati od kojih većina I nema dormirane stranke... rasplakaću se iz momenta!

Sp

pre 7 godina

Svi isto govore, imaju istu gestikulaciju i svi bi da nekako istaknu da je Vučić jedini siroma sâm, a "njih" je tako mnogo. A narod briše suzicu i odmahuje glavom u neverici i sa prećutnim saosećanjem, a svoje misli ne čuje od krčanja creva.

Neoplanta

pre 7 godina

Boze, boze, a sta su sve radikali govorili i pisali o Djindjicu...
(Doktor, 27. mart 2017 10:27)

...Tadicu, Djilasu, Pajticu, Radulovicu, Jankovicu, Jeremicu, Belom, Dudi Ivkovicu, Natasi Jeremic...!

zluradi

pre 7 godina

U proteklih 10 meseci dosta je urađeno u Novom Sadu ...

"Ako me pitate šta to znači u životu Novosađana, odgovor je vrlo jasan. To znači da je udvostručen spisak projekata koje ćemo raditi

Dosta je uradjeno, udvostručen je spisak, a kada ćete početi nešto konkretno da radite?

danijel

pre 7 godina

Pošto sam iz Novog Sada kao i gospodin, čisto da se zna svečano su otvorili rupu za semafor (kao početak radova), posle i sam semafor, kao i onu novu ogradu kod Doma vojske i to je to, i ne nije šala svako može to poveriti na netu, od koga je mnogo je.

Bilal

pre 7 godina

U istoriji parlamentarizma je nezapamćeno da neko svoju javnu funkciju koristi u predsedničkoj kampanji. U istoriji parlamentarizma je nezapamćeno da se uzurpira i Skupština i Vlada na uštrb jednog kandidat. Takođe je nezabeleženo da skoro svi elektronski i pisani mediji promovišu samo jednog kandidata. U istoriji parlamentarizma je nezapamćeno da 650 intelektualnih i javnih ličnosti dekretom podržava jednog kandidata. Nezapamćeno je takođe da "glavni" predsednički kandidat izbegava TV duele sa protukandidatima. Al' je zato, g-dine gradonačelniče, sve ono što, u ovoj predizbornoj kampanji, radi i govori vaš predsednički kandidat zabeleženo samo u najokorelijim diktaturama u istoriji.

bljak

pre 7 godina

Pre svega, u istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da se premijer na funkciji kandiduje za predsednika. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da kandidat sa toliko gafova, zloupotreba i autogolova opstaje na funkciji. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da predizborna kampanja traje neprekidno od prve izborne pobede. U istoriji parlamentarizma nije zabelezen toliki broj preleta i okupljanje kadrovskog otpada. U istoriji parlamentarizma nije zabelezena ovakva navala botova na medije. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno ovakvo okupiranje i silovanje lokalne samouprave... Da nastavim?

Neoplanta

pre 7 godina

Kako je dodao, u njegovom radu nema nikakvih tajni, sve je "vidljivo i opipljivo", te sami Novosađani mogu da vide kako "grad postaje drugačiji, napreduje".

Jedino tacno je ovde da Novi Sad "napreduje", ali ne u smislu poboljsanja zivota, nego u totalnoj partizaciji u svim sferama!

Naprednjacko NAZADOVANJE osecamo kao gvozdeni teg prostakluka, kriminala, ubistava, prljavstine, bahacenja, unistavanja kulturnog nasledja i lopovluka!

Doci ce i tebi kraj Vucevicu, pa ce se onda obelodaniti sve sto si uradio, a nece biti Vucica da te spasava, spavas li mirno?

yt, fb, twit

pre 7 godina

"Pozivi na linč, na vešanja na bandere, vređanje njegove porodice, besprizorne laži o koje o njemu šire u pojedinim medijima i na društvenim mrežama. Aleksandar Vučić i njegova porodica su postali žrtve bolesnih i nemoćnih političara koji su sav svoj program i celu svoju kampanju zasnivali samo na mržnji prema njemu", rekao je Vučević za portal Nshronika.

Navodeći da je kao čovek užasnut onim što "svakodnevno sluša i gleda", Vučević kaže i da kao pravnik tvrdi da je tužilastvo trebalo više da reaguje.

"Kao njegov prijatelj i saborac, siguran sam da će on iz svega ovoga izaći još jači, i jos ponosniji, i da će Srbija, i ona koja mu se divi, i ona koja danas izgovara strašne stvari o njemu, u Aleksandru Vučiću imati najboljeg predsednika, već od 2. aprila", rekao je Vučević.

Ovog coveka trebalo bi obavestiti da komentare koje cita sa fb, yt I twita ne pripisuje predsednickim kandidatima jer to su tudje reci,a ne njihove, da ako postoji uvreda onaj kome je uvreda upucena neka podnese krivicnu prijavu tuzilastvu pa valjda smo pravna drzava i da izbori nisu za to da se pojedinac ponosi i da mu se neko divi nego suprotno od toga da narodu bude bolje.

NS

pre 7 godina

Gospodine gradonačelniče, ceo centar nam je izlepljen nalepnicama sa uvredljivim sadržajima uperene samo protiv tri opoziciona kandidata. Jednog optužujete da je strani plaćenik (VJ), SJ optužujete da je ubio čoveka, a trećeg, Boška, optužujete da nije muško(???). Na vlasti ste od 2012. god. a dozvolili ste, po sopstvenim tvrdnjama, jer znamo iz čuje kuhinje izlaze te nalepnice i optužbe, da ubica vrši jako bitnu funkciju zaštitnika građana i još se kandidje za predsednika, da nas u svetu predstavlja strani plaćenik na jako bitnim pozicijama i da se još kandiduje za predsednika. Treća optužba nije vredna ni komentara. Grad nam izgleda kao ruglo zbog VAŠIH plakata i uvreda na račun bilo koga ko nije sa vama. I gde god da se okrenem posmatra me Veliki brat s bilborda ili plakata. Gospodo naprednjaci, otkud vam pare ceo grad da bude s likom AV? Treba da vas je sramota kako grad izgleda zato mi vaše izjave vređaju inteligenciju.

Viktor

pre 7 godina

A kada ste vi o Djindjicu govorili sve najgore, poyivali na njegovo ubistvo... TO ste zaboravili? Ovo gde 3 medija pricaju lose o premijeru a hiljadu drugih ga dize u nebvesa, to je ta katastrofa? Jeste ali obrnuto. Nikada u istoriji nije jedan covek uzurpirao sav medijski prostor kao AV. To je istina.

Aleksandar Janković

pre 7 godina

U nedostatku dva bitna faktora - s jedne strane izbornog kodeksa, a s druge strane kvalitetnog i prepoznatljivog izbornog programa - takvi napadi su bili predvidljivi i očekivani.

bljak

pre 7 godina

Pre svega, u istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da se premijer na funkciji kandiduje za predsednika. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da kandidat sa toliko gafova, zloupotreba i autogolova opstaje na funkciji. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da predizborna kampanja traje neprekidno od prve izborne pobede. U istoriji parlamentarizma nije zabelezen toliki broj preleta i okupljanje kadrovskog otpada. U istoriji parlamentarizma nije zabelezena ovakva navala botova na medije. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno ovakvo okupiranje i silovanje lokalne samouprave... Da nastavim?

Bojan

pre 7 godina

A ko iznosi te napade?

Ako se vezujete za komentare pojedinaca na internetu, prelistajte šta pišu i vaši obožavaoci. Za Jeremićevu ženu da ne pominjemo, ispod svakog dostojanstva.

Lepše je glumiti žrtvu, sa svim polugama moći koje imate i koje otvoreno koristite u ovoj kampanji. Nije narod slep, ali jeste gladan - pojačajte sendviče.

Sp

pre 7 godina

Svi isto govore, imaju istu gestikulaciju i svi bi da nekako istaknu da je Vučić jedini siroma sâm, a "njih" je tako mnogo. A narod briše suzicu i odmahuje glavom u neverici i sa prećutnim saosećanjem, a svoje misli ne čuje od krčanja creva.

Petronije

pre 7 godina

Napadi na jednog kandidata? Zemljo, otvori se. Dok ostali kandidati šetaju ulicama i pričaju sa građanima, taj jedini koga narod najviše voli, šeta halama u koje dovozi neki drugi narod i plaća mu dnevnice. Mene samo interesuje od kojih to para? P.S. Nisam iz Novog Sada pa me interesuje koliko je Novosađana bilo na novosadskom mitingu SNS-a i da li se u Novom Sadu i dalje svečano otvaraju semafori?

Bilal

pre 7 godina

U istoriji parlamentarizma je nezapamćeno da neko svoju javnu funkciju koristi u predsedničkoj kampanji. U istoriji parlamentarizma je nezapamćeno da se uzurpira i Skupština i Vlada na uštrb jednog kandidat. Takođe je nezabeleženo da skoro svi elektronski i pisani mediji promovišu samo jednog kandidata. U istoriji parlamentarizma je nezapamćeno da 650 intelektualnih i javnih ličnosti dekretom podržava jednog kandidata. Nezapamćeno je takođe da "glavni" predsednički kandidat izbegava TV duele sa protukandidatima. Al' je zato, g-dine gradonačelniče, sve ono što, u ovoj predizbornoj kampanji, radi i govori vaš predsednički kandidat zabeleženo samo u najokorelijim diktaturama u istoriji.

Viktor

pre 7 godina

A kada ste vi o Djindjicu govorili sve najgore, poyivali na njegovo ubistvo... TO ste zaboravili? Ovo gde 3 medija pricaju lose o premijeru a hiljadu drugih ga dize u nebvesa, to je ta katastrofa? Jeste ali obrnuto. Nikada u istoriji nije jedan covek uzurpirao sav medijski prostor kao AV. To je istina.

NS

pre 7 godina

Gospodine gradonačelniče, ceo centar nam je izlepljen nalepnicama sa uvredljivim sadržajima uperene samo protiv tri opoziciona kandidata. Jednog optužujete da je strani plaćenik (VJ), SJ optužujete da je ubio čoveka, a trećeg, Boška, optužujete da nije muško(???). Na vlasti ste od 2012. god. a dozvolili ste, po sopstvenim tvrdnjama, jer znamo iz čuje kuhinje izlaze te nalepnice i optužbe, da ubica vrši jako bitnu funkciju zaštitnika građana i još se kandidje za predsednika, da nas u svetu predstavlja strani plaćenik na jako bitnim pozicijama i da se još kandiduje za predsednika. Treća optužba nije vredna ni komentara. Grad nam izgleda kao ruglo zbog VAŠIH plakata i uvreda na račun bilo koga ko nije sa vama. I gde god da se okrenem posmatra me Veliki brat s bilborda ili plakata. Gospodo naprednjaci, otkud vam pare ceo grad da bude s likom AV? Treba da vas je sramota kako grad izgleda zato mi vaše izjave vređaju inteligenciju.

danijel

pre 7 godina

Pošto sam iz Novog Sada kao i gospodin, čisto da se zna svečano su otvorili rupu za semafor (kao početak radova), posle i sam semafor, kao i onu novu ogradu kod Doma vojske i to je to, i ne nije šala svako može to poveriti na netu, od koga je mnogo je.

Neoplanta

pre 7 godina

Boze, boze, a sta su sve radikali govorili i pisali o Djindjicu...
(Doktor, 27. mart 2017 10:27)

...Tadicu, Djilasu, Pajticu, Radulovicu, Jankovicu, Jeremicu, Belom, Dudi Ivkovicu, Natasi Jeremic...!

Manulači

pre 7 godina

Taj kandidat je predsednik vlade koji će ući u istoriju kao neko ko se sa mesta premijera kandidovao uza predsednika države a da nije podneo ostavku. Usta nije zatvarao kad je Saša Janković samo nagovestio da će možda da se kandiduje, a on nam mozak probijao kako Saša nije podneo ostavku. Oćeš da ti pomenem Šredera?

zluradi

pre 7 godina

U proteklih 10 meseci dosta je urađeno u Novom Sadu ...

"Ako me pitate šta to znači u životu Novosađana, odgovor je vrlo jasan. To znači da je udvostručen spisak projekata koje ćemo raditi

Dosta je uradjeno, udvostručen je spisak, a kada ćete početi nešto konkretno da radite?

Neoplanta

pre 7 godina

Kako je dodao, u njegovom radu nema nikakvih tajni, sve je "vidljivo i opipljivo", te sami Novosađani mogu da vide kako "grad postaje drugačiji, napreduje".

Jedino tacno je ovde da Novi Sad "napreduje", ali ne u smislu poboljsanja zivota, nego u totalnoj partizaciji u svim sferama!

Naprednjacko NAZADOVANJE osecamo kao gvozdeni teg prostakluka, kriminala, ubistava, prljavstine, bahacenja, unistavanja kulturnog nasledja i lopovluka!

Doci ce i tebi kraj Vucevicu, pa ce se onda obelodaniti sve sto si uradio, a nece biti Vucica da te spasava, spavas li mirno?

yt, fb, twit

pre 7 godina

"Pozivi na linč, na vešanja na bandere, vređanje njegove porodice, besprizorne laži o koje o njemu šire u pojedinim medijima i na društvenim mrežama. Aleksandar Vučić i njegova porodica su postali žrtve bolesnih i nemoćnih političara koji su sav svoj program i celu svoju kampanju zasnivali samo na mržnji prema njemu", rekao je Vučević za portal Nshronika.

Navodeći da je kao čovek užasnut onim što "svakodnevno sluša i gleda", Vučević kaže i da kao pravnik tvrdi da je tužilastvo trebalo više da reaguje.

"Kao njegov prijatelj i saborac, siguran sam da će on iz svega ovoga izaći još jači, i jos ponosniji, i da će Srbija, i ona koja mu se divi, i ona koja danas izgovara strašne stvari o njemu, u Aleksandru Vučiću imati najboljeg predsednika, već od 2. aprila", rekao je Vučević.

Ovog coveka trebalo bi obavestiti da komentare koje cita sa fb, yt I twita ne pripisuje predsednickim kandidatima jer to su tudje reci,a ne njihove, da ako postoji uvreda onaj kome je uvreda upucena neka podnese krivicnu prijavu tuzilastvu pa valjda smo pravna drzava i da izbori nisu za to da se pojedinac ponosi i da mu se neko divi nego suprotno od toga da narodu bude bolje.

realista

pre 7 godina

Siroma', njega jadnog samog (uz 10ak dodatnih stranaka I strankica na čelu sa Vulinom, Karićem, Dačićem itd), napadaju (uz možda 40% ukupne prisutnosti u medijima) strašni protivkandidati od kojih većina I nema dormirane stranke... rasplakaću se iz momenta!

A.

pre 7 godina

Vučićeva kampanja traje godinama. Počevši od kampanje za izbore 2012., preko svih onih republičkih, pokrajinskih i lokalnih, jer je na svakoj izbornoj listi bio broj 1. Aleksandar Vučić.

I sve dok niste 'osvojili' Vojvodinu, najnapadaniji je bio Bojan Pajtić.
On je bio "sam protiv svih" vučića na čelu sa Vučićem. Godinama niste imali stida da u javnost šaljete sve (biću korektna) neistine, jer iza nijedne vaše optužbe nisu bile činjenice.

petogodisnji kalendar

pre 7 godina

Pre svega, u istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da se premijer na funkciji kandiduje za predsednika. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da kandidat sa toliko gafova, zloupotreba i autogolova opstaje na funkciji. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da predizborna kampanja traje neprekidno od prve izborne pobede. U istoriji parlamentarizma nije zabelezen toliki broj preleta i okupljanje kadrovskog otpada. U istoriji parlamentarizma nije zabelezena ovakva navala botova na medije. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno ovakvo okupiranje i silovanje lokalne samouprave... Da nastavim?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bljak, 27. mart 2017 10:59)

... da nastavim: u istoriji parlamentarizma nije se desilo da premjer ne sastavi ni jedan ceo mandat a da ide na nove izbore, nije se desilo da sastavi ni pola mandata a da ide opet izbore, nije se desilo da sastavi ni godinu dana mandata a ono novi izbori... i nije nam objasnio zasto ne ostaje da dovrsi svoje reforme nego hoce sada predsednicko mesto... nije se desilo da za tri izborna ciklusa vlada i skupstina nisu radili skoro dve godine a na vlasti su pet godina... nastavite....

Aleksandar Janković

pre 7 godina

U nedostatku dva bitna faktora - s jedne strane izbornog kodeksa, a s druge strane kvalitetnog i prepoznatljivog izbornog programa - takvi napadi su bili predvidljivi i očekivani.

smešno, smešno

pre 7 godina

Jao Vučeviću, nemoj majke ti!!!Veliš završava se Žeželjev most, ahaaaahahaaaa...!!!Neću više ništa komentarisati ,jer stvarno više nemaju smisla ove vaše priče!!! I ajde da to pričaš nekom tamo u Batočini,Paraćinu....oni ljudi ne znaju, pošto ne vide ono što mi gledamo svakog dana u ovom našem Novom Sadu, nekada lepom gradu!Zato nemoj Vučeviću,sramota je!!!!!

Aldebaran

pre 7 godina

"Ako me pitate šta to znači u životu Novosađana, odgovor je vrlo jasan. To znači da je udvostručen spisak projekata koje ćemo raditi, među kojima su i oni kapitalni za koje lokalna samouprava ne bi imala finansijskih mogućnosti da ih realizuje, a prethodnih godina to nismo uspeli jer smo imali potpunu opstrukciju od strane bivšeg režima DS", smatra Vučević.


Da li je moguće (da, u Srbiji očigledno jeste!) da odrastao i u principu pismen i obrazovan čovek, pa još na javnoj funkciji, izvaljuje ovakve gluposti i logičke besmislice!!!

Kako je moguće da "prethodnih godina to nismo uspeli jer smo imali potpunu opstrukciju od strane bivšeg režima DS"?!! Znači, još za vreme "bivšeg režima DS" dok ste bili opozicija (jer tada drugo niste ni mogli da budete, zar ne?) vi ste krenuli sa nekim kapitalnim javnim prjektima (naravno, niko ne zna kojim), ali niste uspeli da ih realizujete zbog "opstrukcije bivšeg režima"!!! Pa kakve ste to kapitalne projekte mogli da pokrećete kao opozicija!!!

Ili misliš na one projekte (koje?) što ste pokrenuli kao vlast, ali niste realizovali zbog "opstrukcije bivšeg režima"? Hoćeš da kažeš da biste sve završili u roku da nije bilo opstrukcije opozicije, što je još veća glupost od prethodne?! Koje i kakve opstrukcije?!

Ali ovo "da je udvostručen spisak projekata koje ćemo raditi" je za medalju! Kao prvo ĆEMO raditi. Ne zna se kad, ali sigurno ČEMO. Kao drugo, lepo je "udvostručen", ali još je lepše "upetostručen". Nama isto - ništa!

bljak

pre 7 godina

Pre svega, u istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da se premijer na funkciji kandiduje za predsednika. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da kandidat sa toliko gafova, zloupotreba i autogolova opstaje na funkciji. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da predizborna kampanja traje neprekidno od prve izborne pobede. U istoriji parlamentarizma nije zabelezen toliki broj preleta i okupljanje kadrovskog otpada. U istoriji parlamentarizma nije zabelezena ovakva navala botova na medije. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno ovakvo okupiranje i silovanje lokalne samouprave... Da nastavim?

Bojan

pre 7 godina

A ko iznosi te napade?

Ako se vezujete za komentare pojedinaca na internetu, prelistajte šta pišu i vaši obožavaoci. Za Jeremićevu ženu da ne pominjemo, ispod svakog dostojanstva.

Lepše je glumiti žrtvu, sa svim polugama moći koje imate i koje otvoreno koristite u ovoj kampanji. Nije narod slep, ali jeste gladan - pojačajte sendviče.

Petronije

pre 7 godina

Napadi na jednog kandidata? Zemljo, otvori se. Dok ostali kandidati šetaju ulicama i pričaju sa građanima, taj jedini koga narod najviše voli, šeta halama u koje dovozi neki drugi narod i plaća mu dnevnice. Mene samo interesuje od kojih to para? P.S. Nisam iz Novog Sada pa me interesuje koliko je Novosađana bilo na novosadskom mitingu SNS-a i da li se u Novom Sadu i dalje svečano otvaraju semafori?

Sp

pre 7 godina

Svi isto govore, imaju istu gestikulaciju i svi bi da nekako istaknu da je Vučić jedini siroma sâm, a "njih" je tako mnogo. A narod briše suzicu i odmahuje glavom u neverici i sa prećutnim saosećanjem, a svoje misli ne čuje od krčanja creva.

Bilal

pre 7 godina

U istoriji parlamentarizma je nezapamćeno da neko svoju javnu funkciju koristi u predsedničkoj kampanji. U istoriji parlamentarizma je nezapamćeno da se uzurpira i Skupština i Vlada na uštrb jednog kandidat. Takođe je nezabeleženo da skoro svi elektronski i pisani mediji promovišu samo jednog kandidata. U istoriji parlamentarizma je nezapamćeno da 650 intelektualnih i javnih ličnosti dekretom podržava jednog kandidata. Nezapamćeno je takođe da "glavni" predsednički kandidat izbegava TV duele sa protukandidatima. Al' je zato, g-dine gradonačelniče, sve ono što, u ovoj predizbornoj kampanji, radi i govori vaš predsednički kandidat zabeleženo samo u najokorelijim diktaturama u istoriji.

Viktor

pre 7 godina

A kada ste vi o Djindjicu govorili sve najgore, poyivali na njegovo ubistvo... TO ste zaboravili? Ovo gde 3 medija pricaju lose o premijeru a hiljadu drugih ga dize u nebvesa, to je ta katastrofa? Jeste ali obrnuto. Nikada u istoriji nije jedan covek uzurpirao sav medijski prostor kao AV. To je istina.

danijel

pre 7 godina

Pošto sam iz Novog Sada kao i gospodin, čisto da se zna svečano su otvorili rupu za semafor (kao početak radova), posle i sam semafor, kao i onu novu ogradu kod Doma vojske i to je to, i ne nije šala svako može to poveriti na netu, od koga je mnogo je.

NS

pre 7 godina

Gospodine gradonačelniče, ceo centar nam je izlepljen nalepnicama sa uvredljivim sadržajima uperene samo protiv tri opoziciona kandidata. Jednog optužujete da je strani plaćenik (VJ), SJ optužujete da je ubio čoveka, a trećeg, Boška, optužujete da nije muško(???). Na vlasti ste od 2012. god. a dozvolili ste, po sopstvenim tvrdnjama, jer znamo iz čuje kuhinje izlaze te nalepnice i optužbe, da ubica vrši jako bitnu funkciju zaštitnika građana i još se kandidje za predsednika, da nas u svetu predstavlja strani plaćenik na jako bitnim pozicijama i da se još kandiduje za predsednika. Treća optužba nije vredna ni komentara. Grad nam izgleda kao ruglo zbog VAŠIH plakata i uvreda na račun bilo koga ko nije sa vama. I gde god da se okrenem posmatra me Veliki brat s bilborda ili plakata. Gospodo naprednjaci, otkud vam pare ceo grad da bude s likom AV? Treba da vas je sramota kako grad izgleda zato mi vaše izjave vređaju inteligenciju.

Aleksandar Janković

pre 7 godina

U nedostatku dva bitna faktora - s jedne strane izbornog kodeksa, a s druge strane kvalitetnog i prepoznatljivog izbornog programa - takvi napadi su bili predvidljivi i očekivani.

zluradi

pre 7 godina

U proteklih 10 meseci dosta je urađeno u Novom Sadu ...

"Ako me pitate šta to znači u životu Novosađana, odgovor je vrlo jasan. To znači da je udvostručen spisak projekata koje ćemo raditi

Dosta je uradjeno, udvostručen je spisak, a kada ćete početi nešto konkretno da radite?

realista

pre 7 godina

Siroma', njega jadnog samog (uz 10ak dodatnih stranaka I strankica na čelu sa Vulinom, Karićem, Dačićem itd), napadaju (uz možda 40% ukupne prisutnosti u medijima) strašni protivkandidati od kojih većina I nema dormirane stranke... rasplakaću se iz momenta!

Neoplanta

pre 7 godina

Boze, boze, a sta su sve radikali govorili i pisali o Djindjicu...
(Doktor, 27. mart 2017 10:27)

...Tadicu, Djilasu, Pajticu, Radulovicu, Jankovicu, Jeremicu, Belom, Dudi Ivkovicu, Natasi Jeremic...!

Manulači

pre 7 godina

Taj kandidat je predsednik vlade koji će ući u istoriju kao neko ko se sa mesta premijera kandidovao uza predsednika države a da nije podneo ostavku. Usta nije zatvarao kad je Saša Janković samo nagovestio da će možda da se kandiduje, a on nam mozak probijao kako Saša nije podneo ostavku. Oćeš da ti pomenem Šredera?

yt, fb, twit

pre 7 godina

"Pozivi na linč, na vešanja na bandere, vređanje njegove porodice, besprizorne laži o koje o njemu šire u pojedinim medijima i na društvenim mrežama. Aleksandar Vučić i njegova porodica su postali žrtve bolesnih i nemoćnih političara koji su sav svoj program i celu svoju kampanju zasnivali samo na mržnji prema njemu", rekao je Vučević za portal Nshronika.

Navodeći da je kao čovek užasnut onim što "svakodnevno sluša i gleda", Vučević kaže i da kao pravnik tvrdi da je tužilastvo trebalo više da reaguje.

"Kao njegov prijatelj i saborac, siguran sam da će on iz svega ovoga izaći još jači, i jos ponosniji, i da će Srbija, i ona koja mu se divi, i ona koja danas izgovara strašne stvari o njemu, u Aleksandru Vučiću imati najboljeg predsednika, već od 2. aprila", rekao je Vučević.

Ovog coveka trebalo bi obavestiti da komentare koje cita sa fb, yt I twita ne pripisuje predsednickim kandidatima jer to su tudje reci,a ne njihove, da ako postoji uvreda onaj kome je uvreda upucena neka podnese krivicnu prijavu tuzilastvu pa valjda smo pravna drzava i da izbori nisu za to da se pojedinac ponosi i da mu se neko divi nego suprotno od toga da narodu bude bolje.

Neoplanta

pre 7 godina

Kako je dodao, u njegovom radu nema nikakvih tajni, sve je "vidljivo i opipljivo", te sami Novosađani mogu da vide kako "grad postaje drugačiji, napreduje".

Jedino tacno je ovde da Novi Sad "napreduje", ali ne u smislu poboljsanja zivota, nego u totalnoj partizaciji u svim sferama!

Naprednjacko NAZADOVANJE osecamo kao gvozdeni teg prostakluka, kriminala, ubistava, prljavstine, bahacenja, unistavanja kulturnog nasledja i lopovluka!

Doci ce i tebi kraj Vucevicu, pa ce se onda obelodaniti sve sto si uradio, a nece biti Vucica da te spasava, spavas li mirno?

A.

pre 7 godina

Vučićeva kampanja traje godinama. Počevši od kampanje za izbore 2012., preko svih onih republičkih, pokrajinskih i lokalnih, jer je na svakoj izbornoj listi bio broj 1. Aleksandar Vučić.

I sve dok niste 'osvojili' Vojvodinu, najnapadaniji je bio Bojan Pajtić.
On je bio "sam protiv svih" vučića na čelu sa Vučićem. Godinama niste imali stida da u javnost šaljete sve (biću korektna) neistine, jer iza nijedne vaše optužbe nisu bile činjenice.

petogodisnji kalendar

pre 7 godina

Pre svega, u istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da se premijer na funkciji kandiduje za predsednika. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da kandidat sa toliko gafova, zloupotreba i autogolova opstaje na funkciji. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno da predizborna kampanja traje neprekidno od prve izborne pobede. U istoriji parlamentarizma nije zabelezen toliki broj preleta i okupljanje kadrovskog otpada. U istoriji parlamentarizma nije zabelezena ovakva navala botova na medije. U istoriji parlamentarizma nije zabelezeno ovakvo okupiranje i silovanje lokalne samouprave... Da nastavim?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bljak, 27. mart 2017 10:59)

... da nastavim: u istoriji parlamentarizma nije se desilo da premjer ne sastavi ni jedan ceo mandat a da ide na nove izbore, nije se desilo da sastavi ni pola mandata a da ide opet izbore, nije se desilo da sastavi ni godinu dana mandata a ono novi izbori... i nije nam objasnio zasto ne ostaje da dovrsi svoje reforme nego hoce sada predsednicko mesto... nije se desilo da za tri izborna ciklusa vlada i skupstina nisu radili skoro dve godine a na vlasti su pet godina... nastavite....

smešno, smešno

pre 7 godina

Jao Vučeviću, nemoj majke ti!!!Veliš završava se Žeželjev most, ahaaaahahaaaa...!!!Neću više ništa komentarisati ,jer stvarno više nemaju smisla ove vaše priče!!! I ajde da to pričaš nekom tamo u Batočini,Paraćinu....oni ljudi ne znaju, pošto ne vide ono što mi gledamo svakog dana u ovom našem Novom Sadu, nekada lepom gradu!Zato nemoj Vučeviću,sramota je!!!!!

Aldebaran

pre 7 godina

"Ako me pitate šta to znači u životu Novosađana, odgovor je vrlo jasan. To znači da je udvostručen spisak projekata koje ćemo raditi, među kojima su i oni kapitalni za koje lokalna samouprava ne bi imala finansijskih mogućnosti da ih realizuje, a prethodnih godina to nismo uspeli jer smo imali potpunu opstrukciju od strane bivšeg režima DS", smatra Vučević.


Da li je moguće (da, u Srbiji očigledno jeste!) da odrastao i u principu pismen i obrazovan čovek, pa još na javnoj funkciji, izvaljuje ovakve gluposti i logičke besmislice!!!

Kako je moguće da "prethodnih godina to nismo uspeli jer smo imali potpunu opstrukciju od strane bivšeg režima DS"?!! Znači, još za vreme "bivšeg režima DS" dok ste bili opozicija (jer tada drugo niste ni mogli da budete, zar ne?) vi ste krenuli sa nekim kapitalnim javnim prjektima (naravno, niko ne zna kojim), ali niste uspeli da ih realizujete zbog "opstrukcije bivšeg režima"!!! Pa kakve ste to kapitalne projekte mogli da pokrećete kao opozicija!!!

Ili misliš na one projekte (koje?) što ste pokrenuli kao vlast, ali niste realizovali zbog "opstrukcije bivšeg režima"? Hoćeš da kažeš da biste sve završili u roku da nije bilo opstrukcije opozicije, što je još veća glupost od prethodne?! Koje i kakve opstrukcije?!

Ali ovo "da je udvostručen spisak projekata koje ćemo raditi" je za medalju! Kao prvo ĆEMO raditi. Ne zna se kad, ali sigurno ČEMO. Kao drugo, lepo je "udvostručen", ali još je lepše "upetostručen". Nama isto - ništa!