Petak, 24.02.2017.

14:23

"Neću da lažem ljude ni na ovim izborima" / VIDEO

Neću da kupujem ničiju biračku volju, odgovor je Aleksandra Vučića na pitanja u vezi sa zahtevima niških radnika koji štrajkuju zbog neisplaćenih plata.

Izvor: Tanjug

"Neæu da lažem ljude ni na ovim izborima" / VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

Radovan III

pre 7 godina

Kako je rastao javni dug po godinama:

- 2007. - 8,8 milijardi evra (35,9 % BDP)
- 2008. - 8,7 milijardi evra (29,9% BDP)
- 2009. - 9,8 milijardi evra (28,3% BDP)
- 2010. - 12,1 milijardi evra (32,8% BDP)
- 2011. - 14,4 milijardi evra (41,8% BDP)
- 2012. - 17,6 milijardi evra (45,4% BDP)
- 2013. - 20,8 milijardi evra (56,2% BDP)
- 2014. - 23,1 milijardi evra (59,6% BDP)
- 2015. - 24,8 milijardi evra (75,5% BDP)
- 2016. skoro isti.
Objašnjenje za botove:
-BDP- bruto društveni proizvod
- "%" - oznaka za procenat
- vaši su na vlasti od 2012.g.
- mislite svojom glavom,a ne sendvičom

Ja

pre 7 godina

Mislim da je dosta tih glupih generalizacija sa Pinkom i raznim Grand emisijama. Moja keva gleda neke te emisije preko interneta vidim da konstantnop prati neku emisiju DNK, ostaje mi u istoriji brdo tih nekih fajlova, ali pre bi sebi ruku slomila nego glasala za Vucica, a znam jos takvih ljudi. Praviti takve generalizacije je vrlo ruzno, pored toga sto ne odgovara ni istini. Zabavni medijski sadrzaji su samo nacin da se stanovnistvo drogira i relaksira, da ne razmislja o teskim temama, sve to ima istu svhu, bilo da se zove Grand ili MTV, dakle, nemojte biti licemerni i misliti da ste bolji samo zato sto slusate neku Niki Minaz, koja je isto sto i Rada Manojlovic, samo drugo pakovanje!li sto na clanak o grudima neke plastikanerke uvek ima mnogo vise komentara nego na bilo koji clanak o Kosovu na primer! To je masovna kultura, samo je svuda prilagodjena odredjenom drustvenom mentalitetu i pogoduje coveku koji ne zeli da se opterecuje, bilo mladom koga drmaju hormoni, bilo starijem koji je odavno shvatio da nista ne moze da promeni na planu opstih pojava i procesa koji su mnogo veci od njega i koji uopste nisu spontani, vec dirigovani iz svetskih centara moci.

Odgovoran

pre 7 godina

Svi vi grešite ako mislite da Vučiću treba samo da vidimo leđa. On treba da bude prvi premijer koji će KRIVIČNO odgovarati za neustavnu krađu plata i penzija, za nezapamćene afere krađe i nasilja, za neshvatljivu količinu laži i prevara koju može da proizvede jedan čovek, zbog kukavičluka da se uhvati u koštac sa PRAVIM i opasnim kriminalcima srednjeg i većeg kalibra. On ima da sedi zbog onoga što je radio devedesetih i onoga što radi sada. Ako je dr Zoran Đinđić bio prvi demokratski premijer koji je ubijen od strane kriminalaca (ne mislim na zemunski klan, već na prave kriminalce koji stoje iza toga), onda će Vučić biti prvi demokratski premijer koji će da sedi na robiji, zbog laži, krađe i prevare. Nema ko da ga uhapsi? Molim? Onda i ne zaslužujemo bolju sudbinu od toga da nama vladaju čisti kriminalaci.

Reci, DOSTA JE BILO!

pre 7 godina

Tu nema izgovora, zarađeno SE MORA isplatiti i to sa zatezniom kamatama! Taman vi u vladi. ILI VAŠI POSLANICI ne primali plate toliko vremena koliko se ljudima duguje. To da je neko drugi kriv NE PIJE VODU! Vi ste sad vlast a evo skoro punih PET godina, i ODGOVORNI ste za stanje u društvu! Zašto ste se onda prihvatali vlasti ako ćete stalno kriviti druge? PET godina je DOSTA da se poprave stvari! Inače ste jako brzi na okidaču kada treba uterivati dug narodu - plenite imovinu, otimate stanove!

Narode, ne budi GLUP! Na izbore i protiv radikala i ovih "umivenih" i onih crnih! Protiv "socijalista"! DOSTA JE BILO!

fenix33

pre 7 godina

ovi su na vlasti 5, i dalje su po premijeru oni ti koji su nas zavili u crno. covek je mrtav hladan pomenuo u Upitniku i optuzio dosovu vlast za hiperinflaciju. to niko nije ni registrovao. posto smo takav narod i ne izlazimo na izbore, (pa ovi koji imaju discilinovano biracko telo pobedjuju) imam viziju ostareli vucic sa stapom u ruci 2045 govori "ostvarili smo rast BDP za citavih 1.8%, nezaposlenost u granicama zemalja u regionu, rezultat bi bio mnogo bolji da nije bilo pljackanja i privtizacije od strane dosovog rezima, i za 5 godina ce nam biti bolje, a znate da ja ne lazem. nos? nos mi je porastao zbog klimatskih promena"

Washington

pre 7 godina

Samo neke od lazi Aleksandra Vucica koji mogu da se setim na prvu loptu:
1. resenje spornih privatizacija do kraja 2015. ako se ne varam
2. cistka policije od kriminala do kraja 2016. godine
3. srpski mercedes
4. BG na vodi gotov za 4 godine
5. Kula u BG na vodi gotova do kraja prosle godine

Ovo je, kao sto rekoh sve bilo na prvu loptu. Kada bih uzeo malo da razmislim, ili da proverim stare vesti po internetu, nasao bih sigurno 101 laz koju je ovaj covek koji ne zna sta znaci rec sramota izgovorio.
(analiticar_amater, 24. februar 2017 14:28)

Ne zaboravi i bespilotne letelice SRPSKE proizvodnje do kraja 2016-te :D

http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=1112368

Cyberboy

pre 7 godina

Dragi sugrađani i sugrađanke teško se živi, teško se smejemo, teško se radujemo, zapitajte se zbog čega je to, ima naših kojih hvala Bogu lepo žive, rade, raduju se, ali nemojte zbog toga da batalite ove druge manje srećne i izolujete se, jer smo svi mi u istom sosu, i sve utiče, možda manje, a možda više na nas. Složimo se više i budimo jedinstveni, da nas što više izađe da glasa, ako već ne izlazimo na ulice, ako smo ubijeni u pojam, daj onda da se nađemo na tim izborima i glasamo kako nam savest nalaže, zbog nas samih, naše dece i zemlje koja ubrzano gubi sve

Miodrag

pre 7 godina

Stara radikalska taktika. Kad nemaš odgovor provociraj, izazivaj svađu i pričaj o onome što te niko nije pitao a tebi odgovara. Jednom radikal uvek radikal. Zato se ni Šešelj ne oglašava a možda se neće ni kandidovati da ne odvlači birače učeniku

Crni Gruja

pre 7 godina

Da te nema Vučiću, trebalo bi te izmisliti. Ali ne brine mene Vučić, takvih kao što je on, puna je Srbija. Mene brinu oni, koji takvom veruju, oni su opasni, jer će davanjem podrške njemu i njemu sličnima, dovesti do totalno sloma države. Ako se kojim slučajem desi tragedija, pa Vučić ponovo dobije na izborima, ovde će doći do totalnog uništenja države, a sve što ima znanja, pameti i sposobnosti bez obzira na pol i godine, će otići odavde. Igzleda da ovaj narod nema dovoljno pameti da vidi gde ga vodi ovaj čovek.

Srba

pre 7 godina

Hahaha... Evo ja radim u fabrici čipova, a zena u fabrici aviodelova. Caletu mi nije smanjio penziju, a burazer eto ima platu na nivou proseka od 500€. Sve je ispunio. Majke mi...

bata

pre 7 godina

Kako to mislite, nemamo, zar niste pre par nedelja rekli kako nikada nismo imali više, istorijski uspeh, šta sve ne? Ili tada niste bili iskreni? Oni bivši su već dva mandata bivši, a i dalje su dežurni krivci za sve! Iako sam bojkotovao sve izbore u poslednjih 10ak godina, ovaj put sam izrazito motivisan, da glasam za drugog najpopularnijeg, svi ste loši ali neki zloupotrebe baš...

Uške

pre 7 godina

Meni nikad nece biti jasno kakva su ustvari očekivanja građana Srbije. Koliko je sve to lakše išlo u Istočnom bloku. Prave reforme i tranzicija nisu još ni na pomolu. Još nema političara u Srbiji koji je spreman da se istinski uhvati u koštac sa sopstvenim narodom . Vučić je obećavao ali ništa od toga. Osladilo se na vlasti. Poulista koga će da zameni neki novi i tako mučenja nema kraja.

Шумадинац

pre 7 godina

Добро...заврши више само једном са тим изборима...аман више...сваких 6 месеци по неки.

džigi bau

pre 7 godina

„ Kakve reforme da preduzimamo , šta god da se zbiva dragi prijatelji, mogu da vam garantujem , penzioneri će biti poslednji koje će neko smeti da dira u državi!
Bolje da se sa naša grbače skida sve šta može , penzionerima nema šta da se uzima...“
A. Vučić , predizborni miting , hala „Pinki“ , Zemun , 10.mart 2014. godine
(Seks, laži i video trake)

Kad su cvetale tikve

pre 7 godina

"Na još jednom ponovljeno pitanje - jeste li vi obećali, Vučić je rekao da jeste obećao da će s njima razgovarati i pokušati da nađu rešenje. "

"Skandalozno je reći jednu stvar, a potom uraditi drugu. To je vođenje dvostrukog života. ", mišljenje je pape Franje.

VUČIĆ, SREĆOM, NIJE KATOLIK.

Ga23

pre 7 godina

Njemu je sredjen zivot,ima bogato da pojede,proseta po svetu,zamislja da je Bogomdan Kralj Sunce.
A obicne,jadne,gladne,izmucene,bolesne,krezube ljude koji nemaju ni vremena ni para da misle na sebe on i ne vidi.
Lekar specijalista u operacionoj sali sa tridesetogodisnjim iskustvom ima platu 73000 i od toga mora da odvoji i deo novca za stalno usavrsavanje i medicinsku literaturu koja je jako skupa.
Mladi doktori cim dobiju specijalizaciju ujedno upisu i nemacki jezik da kad zavrse odmah napuste zemlju.
Uvek i jedino obecanja da ce biti bolje,a sve se teze zivi.

radnik

pre 7 godina

..zakon o radu:
- od radnika napraviti roba.
- ukinuti sva prava...
- i evo stizu investitori
..i tako vredni jadni radnik bez ikakvih prava ide na posao.. srecan?..mozda

hvala ljudima koji trpe sve ovo zadnjih 20 god. razne vlasti i ocaja.. trpi samo trpi i cuti... mozda za 100, 200 god se promeni nesto.. Dali smo glupi, ocajni......

Dragan Lazarević

pre 7 godina

Da li je moguće da baš nikoga od opozicionih političara nema da opomene premijera Vučića da ne obmanjuje javnost tvrdnjama da su sve upropastili "lopovi" koje je on nasledio na vlasti, da ga podseti da je ta propast upravo direktna posledica Šešeljeve, Nikolićeve i njegove vladavine pod skutima MIloševića?! I treba da vlada Vučić, za večita vremena, za bolje i nismo. Nesporne su brljotine vlasti koja je uspostavljena 2000. godine, pre svega je nesporno iznevereno većinsko očekivanje naroda da će DOS uništenu državu dovesti u red. Ta očekivanja su pokopana zverskim ubistvom Zorana Đinđića i sve što se nadalje dešavalo logično je. Ali nije tačno da je ta nova vlast upropastila državu kako to prepošteni i prepametni preobučeni Vučić jednako tvrdi, kako zine, naročito u kampanji. Može mu se jer opozicije i nema.

sn

pre 7 godina

krucijalno pitanje za ovu vlast jeste:- gde je dvanaest (i dosta vise.verovatno) milijardi evra koliko ste zaduzili drzavu za pet godina?plate i penzije smanjene,socijalna davanja smanjena,sa biroa skinuto skoro pola miliona ljudi,iz inostranstva stizu doznake svake godine 4-5milijardi evra,izvoz povecan,uvoz smanjen,stari dugovi nisu vraceni.Gde su pare?

sn

pre 7 godina

prezalosna je cinjenica da ovaj ukleti narod voli da ga lazu,a ovaj je zivi dokaz za to.Svojevremeni,pre dvadeset i kusur godina pricam sa ,sada vec pokojnim,tastom.Situacija crna da crnja ne moze biti.Ratovi na sve strane,hiper-inflacija,plate nikakve ,penzije jos manje.Prazne prodavnice,benzin preskup a i nema ga.Susna godina bese,djubriva nije bilo,glad preti.A tast zatvara usi ,nece da slusa i samo kaze:-"Ili cuti ili me lazi.Ustvari,bolje da me lazes ,onda mi je lakse"....

FMP

pre 7 godina

(analiticar_amater, 24. februar 2017 14:28)
-da nece da smanjuje penzije, - da mu ne pada na pamet da se kandiduje za predsednika, - da ce doneti zakon o poreklu imovine (pred svake izbore)...

vasa

pre 7 godina

Šta je sa Beko akcijama zar nije bilo obećano radnicima da će dobiti pare, možda još nisu svi pomrli valjda se to čeka, toliko o obećanjima....

besomucni lazov

pre 7 godina

"Zašto ste nervozni? Ne ide dobro vašim kandidatima? Pustite me da odgovorim, nemojte da ste nepristojni i da me prekidate... Mi ćemo da isplatimo koliko imamo, neću da trošim budućnost naše dece i dajem što nemamo i neću da lažžem ljude ni na ovim izborima", poručio je premijer. ...

...koji je za svoje vladavine nasim parama otplacivao milionske dugove najvecih gubitasa, Zelezare, Bora, Petrohemije, Eps-a, ER SRBIJE...!

I ono najgore FUDBALSKIH KLUBOVA, LEGLA KRIMINALACA I NJEGOVE PARTIJSKE VOJSKE!

gale

pre 7 godina

Mora se priznati da veceg manipulatora Srbija nikad nije imala. Toliko lako i uverljivo laze jer koristi kratke recenice bez nekih reci koje mozda pola Srbije ne razume. Pre neki dan slusah Čedu Jovanovica koji ni sam sebe ne razume kad prica, pa nikako da zavrsi recenicu, pa izrazi za koje treba Vujaklija...Ali dokle je doslo kad bi i za Čedu glasao pre nego za Vučića.

Voodoo

pre 7 godina

Tuga, čovek je na vlasti evo 5 godina i dalje on nije kriv ni za šta loše, sve je neko drugi kriv, radnici i građani ne valjaju, novinari ne valjaju, ali ne kada javnost kaže za one što o njemu pišu sve pozitivno, nego ovi koji su imali drskosti zamisli da postave neko pitanje, ko je novinar da pita uopšte, nije on zato tu, već samo da snimaju i prenose onako kako on hoće. Čim nešto nije po volji odmah ovi vaši, oni njihovi, to su plaćenici, to su izdajice, oni ruše državu, kao da je Vučić država. Pritom izjava neću da vas lažem, a istovremeno u jednim drugim novinama izjava kako će drastično povećati plate i penzije, iako je pre par meseci rekao da će biti nikad veće plate i penzije pa na kraju 3-5% povećanje, tj vraćanja dela od onih 10% koje je već skinuo. Patološki slučaj definitivno, narode Srbije probudi se više dok te zaiste ne bude bilo više, tj pod ne ostane zaista za pod jednu krušku. Krivi radnici što traže naknadu i što ih godinama varaju i uništili im firme između ostalih i direktorski kadar iz Vučićeve partije. Ne postoji opcija nema novca, nigde u svetu, ti si vlast napravi novac, ti si postavljao te direktore, što za 5 godina nisu sredili te firme, od kad su došli na vlast pričaju o sređivanju stanja u javnim i državnim firmama, a zapravo sve što su uradili nastavili sa zapošljavanjem partijskih kadrova i malo pravili mesta tamo gde je bilo baš preterano naprimano i ranije, ali brzo su nadomestili svojim ljudima.

Čovek

pre 7 godina

Sva obećanja do sada su ispunjena, zar ne?

Evo već od 2015-e živimo bolje, nije nas 100.000 manje i nije još 200.000 ljudi otišlo iz beznadežne zemlje. Kosovo je srce Srbije.

Cveta cveće na sve strane.

Dragan

pre 7 godina

Znaci Vucic laze svoj narod, po ovim komentarima koje sam procitao.Sta taj narod uopste misli, odakle para mogu da stvore Vuk Jeremic i Sasa Jankovic.Srbija je opljackana, porusena, zaduzena i prodata.Odakle sada moze neko da stvori bolje i redovne plate.To je samo cista laz, ko god da pobedi nista se tu nemenja na dobro, samo moze biti jos losije, jer stanje u cijelom regionu je sve vise neizvesno i niko nezeli da kaze narodu kakva ce biti nova buducnost.Ali sta je tu je.Lako je manipulisati sa bijednim narodom.Zivela Srbija, u nadi da ce biti bolje.

Hop cup

pre 7 godina

Laze neprestano bukvalno! Drugi su lagali i lazu, ali Vucic je apsolutno pobednik u tome! Čovek je u stanju da vas laze na očigledne činjenice. Još mu na ruku ide sto maltene niko ne sme da mu postavi neko oštrije pitanje, direktnije. Tek ova paranoja da su svi novinari koji pitaju nešto van vodjinog fokusa ustvari predstavnici onih! Koji onih nikome nije jasno jer sem Jeremića niko nema veze sa prethodnom vlašću! Inače to sto je on prigrlio pola DOSa mu nekako ne smeta. Čovek je fenomen koji će se izucavati na visokim školama jednog dana.

Vucicev Mercedes

pre 7 godina

Kakav bre Mercedes? Sta ocete vi od nas? Narod vidi kako smo se super izborili sa ledom na rekama. Evo otiđite na obalu reke nema hleda ni za koktel.

analiticar_amater

pre 7 godina

Upravo me zovu iz centrale SNS da provere da li i dalje mogu da računaju na moj glas. Kažem upravo čitam tekst kako Vučić neće da nas laže ni za ove izbore. Pitam je šta se dešava sa izvozom Mercedesovih autobusa? Niko se ne hvali izvozom još od izbora 2014. KAŽE jao pa ne znam. A zašto me to pitate? U tom trenutku je razumela poentu i shvatila moj odgovor na njeno pitanje da li i dalje mogu da računaju na moj glas i spustila slušalicu. Samo spuštaj uskoro ćeš dobiti otkaz na poslu dobijenom od partije.
(Janković M, 24. februar 2017 15:32)

Gospodine, da znate da se razmisljam da bi smo svi trebali da ih lazemo i da im govorimo "naravno, uvek mozete racunati na moj glas". Jer kad vide kakvo je pravo stanje u narodu, vise kradu, vise lazu, vise muljaju, prave nas jos vecim budalama. Neka misle da su svi za njih i onda na izborima - pljus!

Heroj Pinki

pre 7 godina

Ni za tri zivota necu shvatiti kako neko moze imati ovako malo obraza. Da neko moze uopste da izgovori toliko lazi i da posle kaze kako ni ovaj put nece da laze nikoga. Pa kako pobogu, kako spavas uopste? Evo srecom ima internet, ima arhiva, pa mozemo da nadjemo sva njegova obecanja u poslednjih pet godina, da ne idemo dalje u proslost. Ja sam spreman na zivot da se opkladim da je preko 80% toga bila cista laz. I onda izjavi ovo. Neverovatno...
A sta tek reci o milion i po ljudi koje vole da ih lazu i koji glasaju za laz? I oni mogu da odu u arhivu, podsete se njegovih obecanja pa utvrde sta je bilo istina. Mogu ali nece. Oni znaju da je lazov, ali ga bas zato i vole. Gde mi zivimo...

Miloje

pre 7 godina

Otvaranje fabrike nema nikakve veze sa Vucicem, vec je tu firmu doveo Dinkic oni samo nastavljaju da koriste neverovatne velike subvencije koje dobijaju od drzave da bi izgledalo kao da se nesto desava, da se ljudi zaposljavaju, zaduzujemo se 98 eura u sekundi zbog ovakvih smicalica. Ocigledno ga nije sramota da se kiti tudjim perjem.

Mika

pre 7 godina

Hapšenje tajkuna. Nema smanjenja penzija. Osnivanje Nacionalne banke. Ukinućemo subvencije državnim firmama. Poništićemo sve dogovore sa Prištinom u Briselu. Biće donet Zakon o poreklu imovine. Uhapsićemo odgovorne za džakove sa izbornim listićima. Ukidanje tv pretplate. Fabrika čipova u Srbiji. Stanovi od 300 evra po kvadratu. Struja će pojeftiniti. Ukinućemo državne agencije.Srpski mercedes. Naci cemo ubicu pevacice...
Ovo je samo sta mi je prvo palo na pamet...

zvezdan

pre 7 godina

vucicu iskreno zivim u zagrebu glasao sam ovde u srpskoj ambasadi za tebe redni br1 jer sam mislio da si posten a i navijacki zbog zvezde. razocarao si me jer si sve slagao nemam nade vise jer se bojim da i ako dodje neko posle tebe biti isti. ja mislim covece da ti toliko volis vlast a najveca je fora da sam bio ubedjen da ti nisi kao ovi pre moja greska.

Kokoš

pre 7 godina

Svi na izbore, molim vas!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 24. februar 2017 15:28)
zašto minusi na ovaj komentar neko obrazloženje? Nekome smeta da narod glasa???

asomakum

pre 7 godina

jednostavno moze mu se da izjavljuje sta hoce... sve dok je vecinska normalna srbija uspavana, njegova bratija koja izlazi kao po komandi na izbore nam kroji sudbinu. Samo u Leskovcu ima preko 10k clanova, pomnozeno sa clanovima sire i uze rodbine, dobija sigurno izbore, a svi ti clanovi zarad uhlebljenja pristaju na sve, doduse nekima je i ispran mozak...

Beograđanin

pre 7 godina

Jel i vama zivot lici na Orvelovu knjigu 1984? :/
(Batali, 24. februar 2017 14:34)

Ne znaju botovi o čemu pričaš... Oni su neobrazovani i ne čitaju knjige. Gledaju Pink i rade kako iz odbora nalažu. Ali imaju pravo glasa i budi siguran da će ga iskoristiti u korist svog sendviča, a protiv tvoje budućnosti. Skoro pa da uopšte nije bitno za koga ćete da glasate od opozicije u ovom trenutku, bitno je da: 1. glasate 2. ne glasate za Vučića!

LondonCalling

pre 7 godina

Yuhuuuu...izgleda da je doslo vreme, narod je spreman!!!
Uzecu slobodan dan..sta god..ali ici cu u Ambasadu da glasam za predsednicke a dace Bog i parlamentarne izbore!!!
Sramota me da kazem, nisam izlazio na izbore vec petnaestak godina ali sada je vreme, svi moramo izaci i pokazati sta mislimo.
Nije da ce nesto previse uticati na mene ali ce znaciti za mojoj mami, sestri i prijateljima koji su tamo/tu (a i ja cu se moralno osecati mnogo bolje ako ovi odu...)
Pozdrav ljudi...ZIVELI!!!

More mars

pre 7 godina

Oni su sve unistili sve rasprodali i pokrali i ja bi vam verovao da ste im oduzeli imovinu. Po vama imali su platu 1000 eura pokrali milione a vi ne mozete da dokazete unakrsnim ispitivanjem prihoda i imovine da nemaju poreklo imovine. I da kad nece da laze neka kaze sta je sa izvozom onih Mercedesa sto je pre tri godine zalepio znak 3 dana pred izbore.

vracarpfc

pre 7 godina

Vucicu, puna su ti usta prosle vlasti, a ljudi koji su vodili drzavu pre 5 godina se nisu ni kandidovali.Ocigledno su naprednjaci dobili iz unutrasnjosti nove rezultate koji nisu toliko ohrabrujuci.Narod ce masovno glasati na ovim izborima i svaki dan skace podrsa za Vuka Jeremica i Sasu Jankovica.Ko se od njih dvojce nadje u 2 krugu on pobedjuje Vucica i postaje novi predsednik.

UltraCZ

pre 7 godina

Samo neke od lazi Aleksandra Vucica koji mogu da se setim na prvu loptu:
1. resenje spornih privatizacija do kraja 2015. ako se ne varam
2. cistka policije od kriminala do kraja 2016. godine
3. srpski mercedes
4. BG na vodi gotov za 4 godine
5. Kula u BG na vodi gotova do kraja prosle godine

Ovo je, kao sto rekoh sve bilo na prvu loptu. Kada bih uzeo malo da razmislim, ili da proverim stare vesti po internetu, nasao bih sigurno 101 laz koju je ovaj covek koji ne zna sta znaci rec sramota izgovorio.
(analiticar_amater, 24. februar 2017 14:28)

115 pluseva i 2 minusa

Gledajte budjenje botova i kako minusi naprasno rastu.

Kristina

pre 7 godina

Zasto napustas mesto premijera s' obzirom na to da si uvek govorio da si presrecan, da najvise volis i da si ponosan sto si predsednik vlade. Verovatno se nisi kandidovao za predsednika Srbije da bi delio odlikovanja. Krupan razlog ima koji krijes, kao i sve ostalo. Toma i ti to znate i zato ste postigli fer dogovor. Rekao si da sa mesta predsednika nisi odgovoran za obecanja koje si davao kao predsednik vlade.

Goran

pre 7 godina

Na svim prethodnim si masno lagao, te bice bolje, te neces smanjivati penzije i plate,te resices sporne privatizacije i borices se protiv korupcije i kriminala, te dolaze Mercedes, Mubadala, Al Dahra....Naivni su ti verovali, ali vise nece!

sdned

pre 7 godina

Mene je jedino Sloba izlagao više od ovog čoveka. Al ipak sam tad živeo bolje nego sad kad smo tako napredni.
Udrite minuse botovi, treba zaraditi Vođine sendviče.

trudbenik

pre 7 godina

Auuuuu,auuuu?? Mislis li na Boga,kad lazes,posto tebi Istinomer i izjave snimljend,date Tv i medijima nisu dovoljne,sopstvene.
A da,znaci nova fabrika pertli se otvara i radice se za 180e ili 250e ali 30 dana. Moj Vucicu,sve sto si obecao,slagao si.
U zivotu sam dva puta plakao kao kisa,kad mi je otac umro i kad ste Vi dosli 2012te na vlast,inace nisma clan ijedne stranke i gadim se i stranaka a jos vise clanova istih,a imam 50 godina.Znao sam sta ce biti i kako ces zatrovati drustvo nekulturom,lazima,losim vrednostima,demagogijom i bahatizmom,istovremeno unistavajuci bilo sta normalno i vredno u coveku pojedincu i instituciji sistema koja je znacila nesto. Svo zlo ove zemlje pocelo je sa seseljom tomom,a tobom tek i dacicem vrhunac dostiglo.

Ljilja

pre 7 godina

Vazno da za sebe i svoje ima para, a za radnike i obican narod puca mu prsluk! E vidi narode, pa izadji i glasaj! Da padne, da ode sa vlasti i da dodje neko ko ce brinuti o narodu i postovanju zakona. Pomozite ljudi sebi i izadite na izbore i recite mu NE!

srbin

pre 7 godina

Aaahahahaha najveci lazov vice necu da lazem najveci lopov vice drzte lopova...! Pa tako mogui ja da vladam zemljom da vicem prosli su unistili i pokrali...pa nisi ti lazovu premijer da bi to rekao narodu nego da spasis narod zbog takvih koji su sve unistili a sta si ti uradio? Pa nista dokusurio si zemlju i narod sad smo dotakli napreDNO!!!

Dragica L

pre 7 godina

Nije obećao šta će biti za dve godine, nije obećao da neće smanjiti penzije, nije obećao mercedes, prosperitet...
Mislim da je hteo reći neću više da lažem, ali ja mu više ne verujem.
Vreme je za promene, samo da odziv birača bude dobar, da pismeni nadvladaju nepismene (a ne da sede kući i kuckaju).

Срки

pre 7 godina

Јадан Вучић нико му не верује.. Видећемо на изборима колико људи има који имају IQ испод 80. То су људи који ће гласати Вучића.

Kragujevcanin

pre 7 godina

Kada njega hvale tabloidi, on ne vidi nista lose u tome. Kada ga ozbiljni mediji pitaju o nekoj lazi ili neispunjenom obecanju, on ih napada da su na strani opozicije. Izvini Aco, ti mediji su neutralni, ali Srbija vise nije, osecam da ako se opozicija dogovori ima da se masovno izadje na glasanje. Bar cu ja sa mojima tako.

vojvodjanin

pre 7 godina

Nece biti da ovi ljudi da deset godina nisu primili platu.Ti si na vlasti pet godina.Za sve sto nevalja krivi oni bivsi.I za susu,poplave,vejavice,klizista. A statistika kaze da narod losije zivi

ja

pre 7 godina

Premijer je po ko zna koji put pokazao svoju velichinu,i brigu o gradjanima srbije.bijo je i ostao dosledan da odrzava rech,i da nedaje lazna obecanja.izvuchice maksimum iz ove situacije.
(jazavac, 24. februar 2017 14:41)
Nije te sramota nepismenosti?

Nebi

pre 7 godina

Kakva zamena teza. Ta društvena i državna preduzeća propala su devedesetih, kad su na vlasti bili isti kao i sad. Na dušu onih što su došli posle toga je što nisu imali petlje da rasčiste tu priču nego su plaćali iz budžeta neke neredovne minimalce, dozvoljavali tim preduzećima da ne plaćaju doprinose, poreze, struju, gas i na kraju pustili lešinare da privatizuju ta preduzeća najčešće radi zemlje i nekretnina, a ne biznisa koji nije ni postojao.

Pera iz bivseg dedera

pre 7 godina

Prika,a što se me iz tvoje centrale već dva puta zvali za koga ću da glasam a nisu ni raspisani izbori!?Pola omladine Srbije ti radi na privremeno povremenim poslivima pošto si ukinuo ugovor o radu!Moj bajni pravniče!!!

Džoni

pre 7 godina

Šta vam je ljudi? Ono što nas NIJE lagao ranije je bilo u borbi za premijersko mesto, a ovo što nas NEĆE lagati sada je u borbi za predsedničko.

Nikola Nis

pre 7 godina

Zavrsen Ekonomski fakultet u Nisu. Visegodisnje iskustvo rada u nekoliko banaka. nekoliko godina iskustva kao komercijalista. Do 2012. godine sam radio u struci. Nije mi bila potrebna veza za posao, spremis se dobro za intervju i prodas sebe, svoju pricu. Danas mi je potrebna veza da bih uopste isao na intervju. I kad odem, unapred se vec zna ko ce da radi. Radim kao freelancer poslednjih nekoliko godina poslove koje na zapadu rade srednjoskolci i studentarija kao dodatni izvor prihoda. Samo ovo mi je dovoljno da glasam protiv sadasnje vlasti. Smanjena nezaposlenost? Ljudi ne idu na biro rada jer nema vajde, ili su pobegli iz ove nase Stradije. Statistika uvek moze da se namesti kako vlastodrscima odgovara. Ljudi, nemojte da vam ovaj neradnik vise vredja inteligenciju. vidimo se na protestima

Janković M

pre 7 godina

Upravo me zovu iz centrale SNS da provere da li i dalje mogu da računaju na moj glas. Kažem upravo čitam tekst kako Vučić neće da nas laže ni za ove izbore. Pitam je šta se dešava sa izvozom Mercedesovih autobusa? Niko se ne hvali izvozom još od izbora 2014. KAŽE jao pa ne znam. A zašto me to pitate? U tom trenutku je razumela poentu i shvatila moj odgovor na njeno pitanje da li i dalje mogu da računaju na moj glas i spustila slušalicu. Samo spuštaj uskoro ćeš dobiti otkaz na poslu dobijenom od partije.

deki

pre 7 godina

Zivim u Nis (u) i nije tacno da ima 30 000 nezaposlenih vec duplo vise.Niko ne radi a ko radi radi u ovim robovlasnickim kompanijama za 20 000 gde ugrozava svoje zdravlje i zivot.Niko nema para, niko da kaze nesto dobro , da se pohvali necim-ljudi se samo zale i zale i zale....

djuro

pre 7 godina

Da se razumemo ti nikad nisi POBEDIO na izborima, uvek si izbore KUPOVAO, i to od siromasnih gradjana, vasi aktivisni SNS pred svake izbore idu od kuce do kuce sa spiskovima i lanc paketima deleci sirotinji brasno, sece, ulje. To svi znaju i to nije tajna, cudi me da opozicija cuti na okakvu kupovinu. A sto se tice obecanja retko koja si ispunio od 12. g. da ih ne nabrajam ali jedna je NECU SMANJIVATI PENZIJE.

Boban

pre 7 godina

Izvinite ako sam nekog uvredio,ali brinem za svoj grad,jer ovaj iz Bg prica da nam svima dobro ide. Nisam izmislio,vec procitao u Somb. novinama.U Somborskoj opstini za celu prethodnu nedelju je rodjena samo jedna beba! Proverite!

smanji plate povecaj porez

pre 7 godina

(Beogradjanin, 24. februar 2017 14:36)
Jok. Ti Srbi su izumrli, ovi danasnji nemaju veze s njima. Otprilike kao dinosaurusi i kokoske, takva je slicnost (a i pamet potomaka).

Savo Guzina

pre 7 godina

Čim se raspišu izbori, kreće dobro poznata priča od koje mesecima ne možemo da živimo. Gde god da se okrenete, čujete građane kako pričaju kome će poveriti svoj glas, šta će sve učiniti za nas na izborima, a ustvari samo ulivaju lažnu nadu nama politicarima jer se uvek ispostavi da su sve to izmislili. Svi građani su isti i svi samo na sebe misle, stalno im nešto smeta, nezadovoljni su a mi smo im za sve krivi. Džabe mi menjamo stranke i iste ljude u Vladama 26 godina kada za nas glasaju uvek isti građani. Mi političari tražimo samo jedno, a to je bolji život nakon izbora. Pitam se kako to da očekujemo kada nas građani stalno zavlače. Kome mi da se žalimo za njihov izbor? Zar ne postoji niko kome oni treba da odgovaraju za njihove postupke?

Kažu da loše žive jer ne valja vlast. Hahahaha, pa ko je nas doveo na vlast?! Taj isti narod koji nas je birao sada tvrdi da mi ne valjamo. To mnogo više govori o njima nego o nama.

zluradi

pre 7 godina

Zivim u Nis (u) i nije tacno da ima 30 000 nezaposlenih vec duplo vise.Niko ne radi a ko radi radi u ovim robovlasnickim kompanijama za 20 000 gde ugrozava svoje zdravlje i zivot.Niko nema para, niko da kaze nesto dobro , da se pohvali necim-ljudi se samo zale i zale i zale....
(deki, 24. februar 2017 15:25)

Apsolutno isto je u Beogradu! Nemojte da vas lažu i da nas svadjaju starim pričama Srbija radi, Beograd se gradi. Imam širok krug prijatelja i poznanika ovde u Beogradu. I oni koji su najbolje stajali, zatvaraju firme i propadaju. Ova vlast je i najbolje upropastila.

Graciela

pre 7 godina

Auauuuu ljudi moji, sta naprica ovaj covek? Dal je moguce da nam ovaj Nevaspitani glumac vodi drzavu? Ko su vasi, nasi , tvoji ,moji..... to recnik jednog premijera? Zapanjena sam. Sramota. Vucic sram te bilo.

Pufne za frezenkovanje

pre 7 godina

Moze i ovako da se prevede odgovor. Ja ne znam da resim problem ovih radnika, ali cu sedeti sa njima i pricati ko hoce da pristane da umre od gladi i da ga drzava zamajava. Pare ne umemo da napravimo i nemamo da ih damo ljudima koju su radili, a drzava ih prevarila. A to sto se i dalje, posle 5 godina na vlasti, poziva na bivse vlasti i njihova losa resenja, kradju, losu politiku, to je tek budalastina. Pa ljudi i glasaju za politicare da bi im pomogli ako su nas vec oni prethodni zeznuli. Sto se mene tice, oni svakom svojom izjavom stvaraju jos beci prezir prema njima. To sto meni neko kaze, nemam i necu da lazem da imam, nije nikakav uspeh vec neznanje da napravis.

Kole

pre 7 godina

Premijer je po ko zna koji put pokazao da vodi računa o narodu. Zato će ga narod nagraditi na izborima zaokruživanjem bilo kog drugog kandidata sem njega.

dejcha

pre 7 godina

"Neću da lažem ljude ni na ovim izborima" - i već je slagao.

Vučiću, i do sada si lagao i to mnogo. Ništa od obećanog nije ispunjeno, znači sve je laž. Mercedes u Srbiji, Mubadala, fabrika čipova, SiSu, Tenis, ništa od toga nisi ostvario. Sve je laž Vučiću. "Biće bolje za dve godine" već pet godina pričaš, "najveći rast" a nije ni približno tačno, "ubica pevačice do ponedeljka", lista laži je predugačka za ovaj komentar. A da ne pričamo o guranju kriminalnih afera pod tepih - helikopter, Savamala itd.

Tako da onaj ko neprestano laže, ako kaže "neću da lažem ljude NI NA OVIM izborima" je već slagao. Niko ti više ne veruje, čak ni tvoji botovi. Gotov si.

realno

pre 7 godina

Slažem se da današnja vlast nije kriva za tadašnje probleme, ali oni su preuzeli vlast a samim tim i nastale probleme, tako da bi trebalo da ih rešavaju. Nije mi jasno kako neko očekuje da bude plaćen za ono što nije ni zaradio. Radnici su išli na posao, a tamo nisu obavljali posao već su ili sedeli ili odlazili kući nakon upisanog dolaska. Stvarno ne znam šta očekuju od ovakvog odnosa prema poslu, jer, ko im je rekao da će im biti ovakav "rad" isplaćen, grdno ih je prevario.

Jelena Kragujevac

pre 7 godina

Kako te više nije sramota da se tako ponašaš prema svakom ko ti ne ide uz naprednjačku dlaku?
Bolje ti je da preispitaš tvoje lopove, u periodu 2012-2017. godina. Nikada se više nije kralo, a pričalo o poštenju.
Toliko.

analiticar_amater

pre 7 godina

Samo neke od lazi Aleksandra Vucica koji mogu da se setim na prvu loptu:
1. resenje spornih privatizacija do kraja 2015. ako se ne varam
2. cistka policije od kriminala do kraja 2016. godine
3. srpski mercedes
4. BG na vodi gotov za 4 godine
5. Kula u BG na vodi gotova do kraja prosle godine

Ovo je, kao sto rekoh sve bilo na prvu loptu. Kada bih uzeo malo da razmislim, ili da proverim stare vesti po internetu, nasao bih sigurno 101 laz koju je ovaj covek koji ne zna sta znaci rec sramota izgovorio.

ispran mozak

pre 7 godina

Našim građanima je već obećano toliko stvari da je jako teško smisliti nešto novo u šta bi mogli da poveruju. Evroradikali su tom procesu pristupili krajnje ozbiljno, na njemu rade najbolje, najdisciplinovanije i najodgovornije što mogu.

Nasi građani moraju da se potrude da manje pamte stara obećanja ( iz devedesetih/dvehiljaditih ), stisnu zube i da se do novih izbornih obećanja strpe još samo dve, najviše tri godine jer će im samo tako biti lakše da dočekaju nova i poveruju u njih.

Zbunjeni birac

pre 7 godina

Da podsetimo. Pet godina ste na vlasti! Nema vise onih drugih, nekih tamo, koji su sve unistili. Dovoljno je bilo vremena da se pokazete. Ali dobro, na pinku je uvek istina jedna. Medjutim svaki pojedinac poznaje svoju istinu. Kolika mu je plata, kako je deci u skoli, kako se leci ili kolika mu je penzija. Zato su na izborima uvek moguca iznenadjenja. DS je doziveo vec jedno takvo. Ne moras da nas podsecas sta su oni radili vec gledaj da opravdas sta vi niste uradili.

Cenzusman

pre 7 godina

Nema tu ovi i oni,mi smo bolji,oni su sve uništili...
Popravi što ne valja i što nije valjalo!
Javni dug raste svaki sekund i pričaš o nekom boljitku! Sram te bilo svemocni vodjo... Doći će i tvoj kraj,nažalost ne na ovim izborima jer većina naroda je još slepo pored očiju. Čudo je šta nam rade Pink i Happy!

Milan

pre 7 godina

Nema vasih i nasih g dine premijeru, svi su to kandidati za

predsednika Srbije i svi koji glasaju su patriote i vole ovu zemlju.

Nasi i vasi, Zvezda i Pertizan, Cetnici i Partizani su suplje price.

Glasajte ljudi slobodno bez krivice koju nam namecu vec 30 godina,

razni manipulatori, radi sopstvene koristi i na stetu svih nas.

Beogradjanin

pre 7 godina

Da li znate ko je recimo Jovan Cvijić? Izmedju ostalog, on je predstavljao Srbiju u Francuskoj prilikom potpisivanja Versajskog ugovora.
Da li znate da je Ivo Andric bio ambasador ili da je Pupin predstavljao i lobirao za Srbiju u Americi...itd.
Da li osecate ikakav stid kada vidite ko su sada srpski predstavnici po svetu i ko vodi ovu nesretnu i totalno upropastenu nazovi drzavu?
Ne znam za vas ali u meni gori bes.

Ništa mi nije jasno, osim da je plaćanje tv pretplate ukinuto kao što je obećano

pre 7 godina

...reč je o tzv. zaštićenom preduzećima, koja su propala u vreme "onih koje vaš medij podržava...
Ovo je vest koju je preneo Tanjug.Ko su to ,,oni" koje Tanjug podržava?

Paja

pre 7 godina

Isto pitam sto je dole spomenuo Dr. Pa Vucic sam vlada i to neprikosnoveno vec godinama, a i dalje prica on nekim "njima", "onima", "vasima"?? Kome bre, o kome, s kim, o cemu on tacno? Nema vise nikoga osim njega tako da mu od tog grupisanja na nase i njihove nema nista, kako bi navodno dobio neke ostrascene uz sebe. Sam si care, zaboravi vise na druge. A da ne spominjem sto je rekao Beogradjanin, kako su nas nekada predstavljali naucnici, nobelovci.. a sad, bas mediokritet. Po govoru, vokabularu, idejama, komentarima.. prosek teski nazalost

Kubura

pre 7 godina

Ako neces da lazes glasace ni na ovim izborima, u koju onda kategoriju svrstavas obecanje o izvozu Srpskih Mercedesa iz predizborne kampanje 2014? Znas ono kad si kacio znak na autobus pa pricao citiracu te: Vec sada je veliko interesovanje u zemljama u okruzenju za ovaj model. Ili opet citat: I taj Mercedes, srpski Mercedes izvozice se u celu jugoistocnu evropu. Ko se ne seca ima snimak samo minut traje pa se uverite. Da ste bar sposobni da privatizujete tu fabriku nego vam posluzila za izbore i sad koga briga. A kao nece da laze ni na ovim izborima.

jazavac

pre 7 godina

Premijer je po ko zna koji put pokazao svoju velichinu,i brigu o gradjanima srbije.bijo je i ostao dosledan da odrzava rech,i da nedaje lazna obecanja.izvuchice maksimum iz ove situacije.

Djole

pre 7 godina

Dokle će više ova vlast optuživati prošlu, pa prošlo je pet godina i dalje tapkamo u mestu ili smo čak i u goroj situaciji. Sram vas bilo. dokle više ovako? Mislim da ovaj narod ne bi izdrzao psihicki a i fizicki jos jedan mandat ove vlade..

Dr

pre 7 godina

"Ako vi imate pare, isplatite im, pošto vidim da ima kandidata koje mnogo volite, a sve su uništili", primetio je Vučić obraćajući se novinarima koji su postavili pitanje o niškim radnicima koji štrajkuju."

Izjavi covek mrtav ladan ovo. Kandidati su Sasa Jankovic (nikad na vlasti), Vuk Jeremic (kratko ministar s.p., nema veze za vodjenjem drzave), Vojislav Seselj (bio u Hagu 15 godina), Bosko Obradovic (nova politicka figura). I ko je to od tih kandidata unistio bilo sta? Na koji nacin. Koje spinovanje, covek 5 godina vlada sam i jedina retorika mu je "oni, oni, oni"

Shirobon

pre 7 godina

Vidimo se spasitelju na izborima, pa sta bude neka bude. Nisi bio vredan komentara ni za vreme dok si bio deo ratne zlikovacke masinerije, pa nisi ni sada, kada si sveze opran.

analiticar_amater

pre 7 godina

Samo neke od lazi Aleksandra Vucica koji mogu da se setim na prvu loptu:
1. resenje spornih privatizacija do kraja 2015. ako se ne varam
2. cistka policije od kriminala do kraja 2016. godine
3. srpski mercedes
4. BG na vodi gotov za 4 godine
5. Kula u BG na vodi gotova do kraja prosle godine

Ovo je, kao sto rekoh sve bilo na prvu loptu. Kada bih uzeo malo da razmislim, ili da proverim stare vesti po internetu, nasao bih sigurno 101 laz koju je ovaj covek koji ne zna sta znaci rec sramota izgovorio.

Dr

pre 7 godina

"Ako vi imate pare, isplatite im, pošto vidim da ima kandidata koje mnogo volite, a sve su uništili", primetio je Vučić obraćajući se novinarima koji su postavili pitanje o niškim radnicima koji štrajkuju."

Izjavi covek mrtav ladan ovo. Kandidati su Sasa Jankovic (nikad na vlasti), Vuk Jeremic (kratko ministar s.p., nema veze za vodjenjem drzave), Vojislav Seselj (bio u Hagu 15 godina), Bosko Obradovic (nova politicka figura). I ko je to od tih kandidata unistio bilo sta? Na koji nacin. Koje spinovanje, covek 5 godina vlada sam i jedina retorika mu je "oni, oni, oni"

jazavac

pre 7 godina

Premijer je po ko zna koji put pokazao svoju velichinu,i brigu o gradjanima srbije.bijo je i ostao dosledan da odrzava rech,i da nedaje lazna obecanja.izvuchice maksimum iz ove situacije.

Beogradjanin

pre 7 godina

Da li znate ko je recimo Jovan Cvijić? Izmedju ostalog, on je predstavljao Srbiju u Francuskoj prilikom potpisivanja Versajskog ugovora.
Da li znate da je Ivo Andric bio ambasador ili da je Pupin predstavljao i lobirao za Srbiju u Americi...itd.
Da li osecate ikakav stid kada vidite ko su sada srpski predstavnici po svetu i ko vodi ovu nesretnu i totalno upropastenu nazovi drzavu?
Ne znam za vas ali u meni gori bes.

Janković M

pre 7 godina

Upravo me zovu iz centrale SNS da provere da li i dalje mogu da računaju na moj glas. Kažem upravo čitam tekst kako Vučić neće da nas laže ni za ove izbore. Pitam je šta se dešava sa izvozom Mercedesovih autobusa? Niko se ne hvali izvozom još od izbora 2014. KAŽE jao pa ne znam. A zašto me to pitate? U tom trenutku je razumela poentu i shvatila moj odgovor na njeno pitanje da li i dalje mogu da računaju na moj glas i spustila slušalicu. Samo spuštaj uskoro ćeš dobiti otkaz na poslu dobijenom od partije.

Cenzusman

pre 7 godina

Nema tu ovi i oni,mi smo bolji,oni su sve uništili...
Popravi što ne valja i što nije valjalo!
Javni dug raste svaki sekund i pričaš o nekom boljitku! Sram te bilo svemocni vodjo... Doći će i tvoj kraj,nažalost ne na ovim izborima jer većina naroda je još slepo pored očiju. Čudo je šta nam rade Pink i Happy!

dejcha

pre 7 godina

"Neću da lažem ljude ni na ovim izborima" - i već je slagao.

Vučiću, i do sada si lagao i to mnogo. Ništa od obećanog nije ispunjeno, znači sve je laž. Mercedes u Srbiji, Mubadala, fabrika čipova, SiSu, Tenis, ništa od toga nisi ostvario. Sve je laž Vučiću. "Biće bolje za dve godine" već pet godina pričaš, "najveći rast" a nije ni približno tačno, "ubica pevačice do ponedeljka", lista laži je predugačka za ovaj komentar. A da ne pričamo o guranju kriminalnih afera pod tepih - helikopter, Savamala itd.

Tako da onaj ko neprestano laže, ako kaže "neću da lažem ljude NI NA OVIM izborima" je već slagao. Niko ti više ne veruje, čak ni tvoji botovi. Gotov si.

Nikola Nis

pre 7 godina

Zavrsen Ekonomski fakultet u Nisu. Visegodisnje iskustvo rada u nekoliko banaka. nekoliko godina iskustva kao komercijalista. Do 2012. godine sam radio u struci. Nije mi bila potrebna veza za posao, spremis se dobro za intervju i prodas sebe, svoju pricu. Danas mi je potrebna veza da bih uopste isao na intervju. I kad odem, unapred se vec zna ko ce da radi. Radim kao freelancer poslednjih nekoliko godina poslove koje na zapadu rade srednjoskolci i studentarija kao dodatni izvor prihoda. Samo ovo mi je dovoljno da glasam protiv sadasnje vlasti. Smanjena nezaposlenost? Ljudi ne idu na biro rada jer nema vajde, ili su pobegli iz ove nase Stradije. Statistika uvek moze da se namesti kako vlastodrscima odgovara. Ljudi, nemojte da vam ovaj neradnik vise vredja inteligenciju. vidimo se na protestima

Dragan

pre 7 godina

Znaci Vucic laze svoj narod, po ovim komentarima koje sam procitao.Sta taj narod uopste misli, odakle para mogu da stvore Vuk Jeremic i Sasa Jankovic.Srbija je opljackana, porusena, zaduzena i prodata.Odakle sada moze neko da stvori bolje i redovne plate.To je samo cista laz, ko god da pobedi nista se tu nemenja na dobro, samo moze biti jos losije, jer stanje u cijelom regionu je sve vise neizvesno i niko nezeli da kaze narodu kakva ce biti nova buducnost.Ali sta je tu je.Lako je manipulisati sa bijednim narodom.Zivela Srbija, u nadi da ce biti bolje.

deki

pre 7 godina

Zivim u Nis (u) i nije tacno da ima 30 000 nezaposlenih vec duplo vise.Niko ne radi a ko radi radi u ovim robovlasnickim kompanijama za 20 000 gde ugrozava svoje zdravlje i zivot.Niko nema para, niko da kaze nesto dobro , da se pohvali necim-ljudi se samo zale i zale i zale....

Pera iz bivseg dedera

pre 7 godina

Prika,a što se me iz tvoje centrale već dva puta zvali za koga ću da glasam a nisu ni raspisani izbori!?Pola omladine Srbije ti radi na privremeno povremenim poslivima pošto si ukinuo ugovor o radu!Moj bajni pravniče!!!

Djole

pre 7 godina

Dokle će više ova vlast optuživati prošlu, pa prošlo je pet godina i dalje tapkamo u mestu ili smo čak i u goroj situaciji. Sram vas bilo. dokle više ovako? Mislim da ovaj narod ne bi izdrzao psihicki a i fizicki jos jedan mandat ove vlade..

Jelena Kragujevac

pre 7 godina

Kako te više nije sramota da se tako ponašaš prema svakom ko ti ne ide uz naprednjačku dlaku?
Bolje ti je da preispitaš tvoje lopove, u periodu 2012-2017. godina. Nikada se više nije kralo, a pričalo o poštenju.
Toliko.

vracarpfc

pre 7 godina

Vucicu, puna su ti usta prosle vlasti, a ljudi koji su vodili drzavu pre 5 godina se nisu ni kandidovali.Ocigledno su naprednjaci dobili iz unutrasnjosti nove rezultate koji nisu toliko ohrabrujuci.Narod ce masovno glasati na ovim izborima i svaki dan skace podrsa za Vuka Jeremica i Sasu Jankovica.Ko se od njih dvojce nadje u 2 krugu on pobedjuje Vucica i postaje novi predsednik.

Zbunjeni birac

pre 7 godina

Da podsetimo. Pet godina ste na vlasti! Nema vise onih drugih, nekih tamo, koji su sve unistili. Dovoljno je bilo vremena da se pokazete. Ali dobro, na pinku je uvek istina jedna. Medjutim svaki pojedinac poznaje svoju istinu. Kolika mu je plata, kako je deci u skoli, kako se leci ili kolika mu je penzija. Zato su na izborima uvek moguca iznenadjenja. DS je doziveo vec jedno takvo. Ne moras da nas podsecas sta su oni radili vec gledaj da opravdas sta vi niste uradili.

sn

pre 7 godina

krucijalno pitanje za ovu vlast jeste:- gde je dvanaest (i dosta vise.verovatno) milijardi evra koliko ste zaduzili drzavu za pet godina?plate i penzije smanjene,socijalna davanja smanjena,sa biroa skinuto skoro pola miliona ljudi,iz inostranstva stizu doznake svake godine 4-5milijardi evra,izvoz povecan,uvoz smanjen,stari dugovi nisu vraceni.Gde su pare?

sdned

pre 7 godina

Mene je jedino Sloba izlagao više od ovog čoveka. Al ipak sam tad živeo bolje nego sad kad smo tako napredni.
Udrite minuse botovi, treba zaraditi Vođine sendviče.

Milan

pre 7 godina

Nema vasih i nasih g dine premijeru, svi su to kandidati za

predsednika Srbije i svi koji glasaju su patriote i vole ovu zemlju.

Nasi i vasi, Zvezda i Pertizan, Cetnici i Partizani su suplje price.

Glasajte ljudi slobodno bez krivice koju nam namecu vec 30 godina,

razni manipulatori, radi sopstvene koristi i na stetu svih nas.

Goran

pre 7 godina

Na svim prethodnim si masno lagao, te bice bolje, te neces smanjivati penzije i plate,te resices sporne privatizacije i borices se protiv korupcije i kriminala, te dolaze Mercedes, Mubadala, Al Dahra....Naivni su ti verovali, ali vise nece!

Kole

pre 7 godina

Premijer je po ko zna koji put pokazao da vodi računa o narodu. Zato će ga narod nagraditi na izborima zaokruživanjem bilo kog drugog kandidata sem njega.

UltraCZ

pre 7 godina

Samo neke od lazi Aleksandra Vucica koji mogu da se setim na prvu loptu:
1. resenje spornih privatizacija do kraja 2015. ako se ne varam
2. cistka policije od kriminala do kraja 2016. godine
3. srpski mercedes
4. BG na vodi gotov za 4 godine
5. Kula u BG na vodi gotova do kraja prosle godine

Ovo je, kao sto rekoh sve bilo na prvu loptu. Kada bih uzeo malo da razmislim, ili da proverim stare vesti po internetu, nasao bih sigurno 101 laz koju je ovaj covek koji ne zna sta znaci rec sramota izgovorio.
(analiticar_amater, 24. februar 2017 14:28)

115 pluseva i 2 minusa

Gledajte budjenje botova i kako minusi naprasno rastu.

zluradi

pre 7 godina

Zivim u Nis (u) i nije tacno da ima 30 000 nezaposlenih vec duplo vise.Niko ne radi a ko radi radi u ovim robovlasnickim kompanijama za 20 000 gde ugrozava svoje zdravlje i zivot.Niko nema para, niko da kaze nesto dobro , da se pohvali necim-ljudi se samo zale i zale i zale....
(deki, 24. februar 2017 15:25)

Apsolutno isto je u Beogradu! Nemojte da vas lažu i da nas svadjaju starim pričama Srbija radi, Beograd se gradi. Imam širok krug prijatelja i poznanika ovde u Beogradu. I oni koji su najbolje stajali, zatvaraju firme i propadaju. Ova vlast je i najbolje upropastila.

Boban

pre 7 godina

Izvinite ako sam nekog uvredio,ali brinem za svoj grad,jer ovaj iz Bg prica da nam svima dobro ide. Nisam izmislio,vec procitao u Somb. novinama.U Somborskoj opstini za celu prethodnu nedelju je rodjena samo jedna beba! Proverite!

trudbenik

pre 7 godina

Auuuuu,auuuu?? Mislis li na Boga,kad lazes,posto tebi Istinomer i izjave snimljend,date Tv i medijima nisu dovoljne,sopstvene.
A da,znaci nova fabrika pertli se otvara i radice se za 180e ili 250e ali 30 dana. Moj Vucicu,sve sto si obecao,slagao si.
U zivotu sam dva puta plakao kao kisa,kad mi je otac umro i kad ste Vi dosli 2012te na vlast,inace nisma clan ijedne stranke i gadim se i stranaka a jos vise clanova istih,a imam 50 godina.Znao sam sta ce biti i kako ces zatrovati drustvo nekulturom,lazima,losim vrednostima,demagogijom i bahatizmom,istovremeno unistavajuci bilo sta normalno i vredno u coveku pojedincu i instituciji sistema koja je znacila nesto. Svo zlo ove zemlje pocelo je sa seseljom tomom,a tobom tek i dacicem vrhunac dostiglo.

Ništa mi nije jasno, osim da je plaćanje tv pretplate ukinuto kao što je obećano

pre 7 godina

...reč je o tzv. zaštićenom preduzećima, koja su propala u vreme "onih koje vaš medij podržava...
Ovo je vest koju je preneo Tanjug.Ko su to ,,oni" koje Tanjug podržava?

Beograđanin

pre 7 godina

Jel i vama zivot lici na Orvelovu knjigu 1984? :/
(Batali, 24. februar 2017 14:34)

Ne znaju botovi o čemu pričaš... Oni su neobrazovani i ne čitaju knjige. Gledaju Pink i rade kako iz odbora nalažu. Ali imaju pravo glasa i budi siguran da će ga iskoristiti u korist svog sendviča, a protiv tvoje budućnosti. Skoro pa da uopšte nije bitno za koga ćete da glasate od opozicije u ovom trenutku, bitno je da: 1. glasate 2. ne glasate za Vučića!

Čovek

pre 7 godina

Sva obećanja do sada su ispunjena, zar ne?

Evo već od 2015-e živimo bolje, nije nas 100.000 manje i nije još 200.000 ljudi otišlo iz beznadežne zemlje. Kosovo je srce Srbije.

Cveta cveće na sve strane.

Shirobon

pre 7 godina

Vidimo se spasitelju na izborima, pa sta bude neka bude. Nisi bio vredan komentara ni za vreme dok si bio deo ratne zlikovacke masinerije, pa nisi ni sada, kada si sveze opran.

besomucni lazov

pre 7 godina

"Zašto ste nervozni? Ne ide dobro vašim kandidatima? Pustite me da odgovorim, nemojte da ste nepristojni i da me prekidate... Mi ćemo da isplatimo koliko imamo, neću da trošim budućnost naše dece i dajem što nemamo i neću da lažžem ljude ni na ovim izborima", poručio je premijer. ...

...koji je za svoje vladavine nasim parama otplacivao milionske dugove najvecih gubitasa, Zelezare, Bora, Petrohemije, Eps-a, ER SRBIJE...!

I ono najgore FUDBALSKIH KLUBOVA, LEGLA KRIMINALACA I NJEGOVE PARTIJSKE VOJSKE!

Graciela

pre 7 godina

Auauuuu ljudi moji, sta naprica ovaj covek? Dal je moguce da nam ovaj Nevaspitani glumac vodi drzavu? Ko su vasi, nasi , tvoji ,moji..... to recnik jednog premijera? Zapanjena sam. Sramota. Vucic sram te bilo.

Срки

pre 7 godina

Јадан Вучић нико му не верује.. Видећемо на изборима колико људи има који имају IQ испод 80. То су људи који ће гласати Вучића.

Srba

pre 7 godina

Hahaha... Evo ja radim u fabrici čipova, a zena u fabrici aviodelova. Caletu mi nije smanjio penziju, a burazer eto ima platu na nivou proseka od 500€. Sve je ispunio. Majke mi...

Kokoš

pre 7 godina

Svi na izbore, molim vas!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 24. februar 2017 15:28)
zašto minusi na ovaj komentar neko obrazloženje? Nekome smeta da narod glasa???

Kragujevcanin

pre 7 godina

Kada njega hvale tabloidi, on ne vidi nista lose u tome. Kada ga ozbiljni mediji pitaju o nekoj lazi ili neispunjenom obecanju, on ih napada da su na strani opozicije. Izvini Aco, ti mediji su neutralni, ali Srbija vise nije, osecam da ako se opozicija dogovori ima da se masovno izadje na glasanje. Bar cu ja sa mojima tako.

FMP

pre 7 godina

(analiticar_amater, 24. februar 2017 14:28)
-da nece da smanjuje penzije, - da mu ne pada na pamet da se kandiduje za predsednika, - da ce doneti zakon o poreklu imovine (pred svake izbore)...

Kristina

pre 7 godina

Zasto napustas mesto premijera s' obzirom na to da si uvek govorio da si presrecan, da najvise volis i da si ponosan sto si predsednik vlade. Verovatno se nisi kandidovao za predsednika Srbije da bi delio odlikovanja. Krupan razlog ima koji krijes, kao i sve ostalo. Toma i ti to znate i zato ste postigli fer dogovor. Rekao si da sa mesta predsednika nisi odgovoran za obecanja koje si davao kao predsednik vlade.

Voodoo

pre 7 godina

Tuga, čovek je na vlasti evo 5 godina i dalje on nije kriv ni za šta loše, sve je neko drugi kriv, radnici i građani ne valjaju, novinari ne valjaju, ali ne kada javnost kaže za one što o njemu pišu sve pozitivno, nego ovi koji su imali drskosti zamisli da postave neko pitanje, ko je novinar da pita uopšte, nije on zato tu, već samo da snimaju i prenose onako kako on hoće. Čim nešto nije po volji odmah ovi vaši, oni njihovi, to su plaćenici, to su izdajice, oni ruše državu, kao da je Vučić država. Pritom izjava neću da vas lažem, a istovremeno u jednim drugim novinama izjava kako će drastično povećati plate i penzije, iako je pre par meseci rekao da će biti nikad veće plate i penzije pa na kraju 3-5% povećanje, tj vraćanja dela od onih 10% koje je već skinuo. Patološki slučaj definitivno, narode Srbije probudi se više dok te zaiste ne bude bilo više, tj pod ne ostane zaista za pod jednu krušku. Krivi radnici što traže naknadu i što ih godinama varaju i uništili im firme između ostalih i direktorski kadar iz Vučićeve partije. Ne postoji opcija nema novca, nigde u svetu, ti si vlast napravi novac, ti si postavljao te direktore, što za 5 godina nisu sredili te firme, od kad su došli na vlast pričaju o sređivanju stanja u javnim i državnim firmama, a zapravo sve što su uradili nastavili sa zapošljavanjem partijskih kadrova i malo pravili mesta tamo gde je bilo baš preterano naprimano i ranije, ali brzo su nadomestili svojim ljudima.

Kubura

pre 7 godina

Ako neces da lazes glasace ni na ovim izborima, u koju onda kategoriju svrstavas obecanje o izvozu Srpskih Mercedesa iz predizborne kampanje 2014? Znas ono kad si kacio znak na autobus pa pricao citiracu te: Vec sada je veliko interesovanje u zemljama u okruzenju za ovaj model. Ili opet citat: I taj Mercedes, srpski Mercedes izvozice se u celu jugoistocnu evropu. Ko se ne seca ima snimak samo minut traje pa se uverite. Da ste bar sposobni da privatizujete tu fabriku nego vam posluzila za izbore i sad koga briga. A kao nece da laze ni na ovim izborima.

Ljilja

pre 7 godina

Vazno da za sebe i svoje ima para, a za radnike i obican narod puca mu prsluk! E vidi narode, pa izadji i glasaj! Da padne, da ode sa vlasti i da dodje neko ko ce brinuti o narodu i postovanju zakona. Pomozite ljudi sebi i izadite na izbore i recite mu NE!

Dragica L

pre 7 godina

Nije obećao šta će biti za dve godine, nije obećao da neće smanjiti penzije, nije obećao mercedes, prosperitet...
Mislim da je hteo reći neću više da lažem, ali ja mu više ne verujem.
Vreme je za promene, samo da odziv birača bude dobar, da pismeni nadvladaju nepismene (a ne da sede kući i kuckaju).

zvezdan

pre 7 godina

vucicu iskreno zivim u zagrebu glasao sam ovde u srpskoj ambasadi za tebe redni br1 jer sam mislio da si posten a i navijacki zbog zvezde. razocarao si me jer si sve slagao nemam nade vise jer se bojim da i ako dodje neko posle tebe biti isti. ja mislim covece da ti toliko volis vlast a najveca je fora da sam bio ubedjen da ti nisi kao ovi pre moja greska.

Ga23

pre 7 godina

Njemu je sredjen zivot,ima bogato da pojede,proseta po svetu,zamislja da je Bogomdan Kralj Sunce.
A obicne,jadne,gladne,izmucene,bolesne,krezube ljude koji nemaju ni vremena ni para da misle na sebe on i ne vidi.
Lekar specijalista u operacionoj sali sa tridesetogodisnjim iskustvom ima platu 73000 i od toga mora da odvoji i deo novca za stalno usavrsavanje i medicinsku literaturu koja je jako skupa.
Mladi doktori cim dobiju specijalizaciju ujedno upisu i nemacki jezik da kad zavrse odmah napuste zemlju.
Uvek i jedino obecanja da ce biti bolje,a sve se teze zivi.

bata

pre 7 godina

Kako to mislite, nemamo, zar niste pre par nedelja rekli kako nikada nismo imali više, istorijski uspeh, šta sve ne? Ili tada niste bili iskreni? Oni bivši su već dva mandata bivši, a i dalje su dežurni krivci za sve! Iako sam bojkotovao sve izbore u poslednjih 10ak godina, ovaj put sam izrazito motivisan, da glasam za drugog najpopularnijeg, svi ste loši ali neki zloupotrebe baš...

sn

pre 7 godina

prezalosna je cinjenica da ovaj ukleti narod voli da ga lazu,a ovaj je zivi dokaz za to.Svojevremeni,pre dvadeset i kusur godina pricam sa ,sada vec pokojnim,tastom.Situacija crna da crnja ne moze biti.Ratovi na sve strane,hiper-inflacija,plate nikakve ,penzije jos manje.Prazne prodavnice,benzin preskup a i nema ga.Susna godina bese,djubriva nije bilo,glad preti.A tast zatvara usi ,nece da slusa i samo kaze:-"Ili cuti ili me lazi.Ustvari,bolje da me lazes ,onda mi je lakse"....

asomakum

pre 7 godina

jednostavno moze mu se da izjavljuje sta hoce... sve dok je vecinska normalna srbija uspavana, njegova bratija koja izlazi kao po komandi na izbore nam kroji sudbinu. Samo u Leskovcu ima preko 10k clanova, pomnozeno sa clanovima sire i uze rodbine, dobija sigurno izbore, a svi ti clanovi zarad uhlebljenja pristaju na sve, doduse nekima je i ispran mozak...

djuro

pre 7 godina

Da se razumemo ti nikad nisi POBEDIO na izborima, uvek si izbore KUPOVAO, i to od siromasnih gradjana, vasi aktivisni SNS pred svake izbore idu od kuce do kuce sa spiskovima i lanc paketima deleci sirotinji brasno, sece, ulje. To svi znaju i to nije tajna, cudi me da opozicija cuti na okakvu kupovinu. A sto se tice obecanja retko koja si ispunio od 12. g. da ih ne nabrajam ali jedna je NECU SMANJIVATI PENZIJE.

Dragan Lazarević

pre 7 godina

Da li je moguće da baš nikoga od opozicionih političara nema da opomene premijera Vučića da ne obmanjuje javnost tvrdnjama da su sve upropastili "lopovi" koje je on nasledio na vlasti, da ga podseti da je ta propast upravo direktna posledica Šešeljeve, Nikolićeve i njegove vladavine pod skutima MIloševića?! I treba da vlada Vučić, za večita vremena, za bolje i nismo. Nesporne su brljotine vlasti koja je uspostavljena 2000. godine, pre svega je nesporno iznevereno većinsko očekivanje naroda da će DOS uništenu državu dovesti u red. Ta očekivanja su pokopana zverskim ubistvom Zorana Đinđića i sve što se nadalje dešavalo logično je. Ali nije tačno da je ta nova vlast upropastila državu kako to prepošteni i prepametni preobučeni Vučić jednako tvrdi, kako zine, naročito u kampanji. Može mu se jer opozicije i nema.

analiticar_amater

pre 7 godina

Upravo me zovu iz centrale SNS da provere da li i dalje mogu da računaju na moj glas. Kažem upravo čitam tekst kako Vučić neće da nas laže ni za ove izbore. Pitam je šta se dešava sa izvozom Mercedesovih autobusa? Niko se ne hvali izvozom još od izbora 2014. KAŽE jao pa ne znam. A zašto me to pitate? U tom trenutku je razumela poentu i shvatila moj odgovor na njeno pitanje da li i dalje mogu da računaju na moj glas i spustila slušalicu. Samo spuštaj uskoro ćeš dobiti otkaz na poslu dobijenom od partije.
(Janković M, 24. februar 2017 15:32)

Gospodine, da znate da se razmisljam da bi smo svi trebali da ih lazemo i da im govorimo "naravno, uvek mozete racunati na moj glas". Jer kad vide kakvo je pravo stanje u narodu, vise kradu, vise lazu, vise muljaju, prave nas jos vecim budalama. Neka misle da su svi za njih i onda na izborima - pljus!

ja

pre 7 godina

Premijer je po ko zna koji put pokazao svoju velichinu,i brigu o gradjanima srbije.bijo je i ostao dosledan da odrzava rech,i da nedaje lazna obecanja.izvuchice maksimum iz ove situacije.
(jazavac, 24. februar 2017 14:41)
Nije te sramota nepismenosti?

gale

pre 7 godina

Mora se priznati da veceg manipulatora Srbija nikad nije imala. Toliko lako i uverljivo laze jer koristi kratke recenice bez nekih reci koje mozda pola Srbije ne razume. Pre neki dan slusah Čedu Jovanovica koji ni sam sebe ne razume kad prica, pa nikako da zavrsi recenicu, pa izrazi za koje treba Vujaklija...Ali dokle je doslo kad bi i za Čedu glasao pre nego za Vučića.

Džoni

pre 7 godina

Šta vam je ljudi? Ono što nas NIJE lagao ranije je bilo u borbi za premijersko mesto, a ovo što nas NEĆE lagati sada je u borbi za predsedničko.

LondonCalling

pre 7 godina

Yuhuuuu...izgleda da je doslo vreme, narod je spreman!!!
Uzecu slobodan dan..sta god..ali ici cu u Ambasadu da glasam za predsednicke a dace Bog i parlamentarne izbore!!!
Sramota me da kazem, nisam izlazio na izbore vec petnaestak godina ali sada je vreme, svi moramo izaci i pokazati sta mislimo.
Nije da ce nesto previse uticati na mene ali ce znaciti za mojoj mami, sestri i prijateljima koji su tamo/tu (a i ja cu se moralno osecati mnogo bolje ako ovi odu...)
Pozdrav ljudi...ZIVELI!!!

Mika

pre 7 godina

Hapšenje tajkuna. Nema smanjenja penzija. Osnivanje Nacionalne banke. Ukinućemo subvencije državnim firmama. Poništićemo sve dogovore sa Prištinom u Briselu. Biće donet Zakon o poreklu imovine. Uhapsićemo odgovorne za džakove sa izbornim listićima. Ukidanje tv pretplate. Fabrika čipova u Srbiji. Stanovi od 300 evra po kvadratu. Struja će pojeftiniti. Ukinućemo državne agencije.Srpski mercedes. Naci cemo ubicu pevacice...
Ovo je samo sta mi je prvo palo na pamet...

More mars

pre 7 godina

Oni su sve unistili sve rasprodali i pokrali i ja bi vam verovao da ste im oduzeli imovinu. Po vama imali su platu 1000 eura pokrali milione a vi ne mozete da dokazete unakrsnim ispitivanjem prihoda i imovine da nemaju poreklo imovine. I da kad nece da laze neka kaze sta je sa izvozom onih Mercedesa sto je pre tri godine zalepio znak 3 dana pred izbore.

radnik

pre 7 godina

..zakon o radu:
- od radnika napraviti roba.
- ukinuti sva prava...
- i evo stizu investitori
..i tako vredni jadni radnik bez ikakvih prava ide na posao.. srecan?..mozda

hvala ljudima koji trpe sve ovo zadnjih 20 god. razne vlasti i ocaja.. trpi samo trpi i cuti... mozda za 100, 200 god se promeni nesto.. Dali smo glupi, ocajni......

Vucicev Mercedes

pre 7 godina

Kakav bre Mercedes? Sta ocete vi od nas? Narod vidi kako smo se super izborili sa ledom na rekama. Evo otiđite na obalu reke nema hleda ni za koktel.

Hop cup

pre 7 godina

Laze neprestano bukvalno! Drugi su lagali i lazu, ali Vucic je apsolutno pobednik u tome! Čovek je u stanju da vas laze na očigledne činjenice. Još mu na ruku ide sto maltene niko ne sme da mu postavi neko oštrije pitanje, direktnije. Tek ova paranoja da su svi novinari koji pitaju nešto van vodjinog fokusa ustvari predstavnici onih! Koji onih nikome nije jasno jer sem Jeremića niko nema veze sa prethodnom vlašću! Inače to sto je on prigrlio pola DOSa mu nekako ne smeta. Čovek je fenomen koji će se izucavati na visokim školama jednog dana.

Nebi

pre 7 godina

Kakva zamena teza. Ta društvena i državna preduzeća propala su devedesetih, kad su na vlasti bili isti kao i sad. Na dušu onih što su došli posle toga je što nisu imali petlje da rasčiste tu priču nego su plaćali iz budžeta neke neredovne minimalce, dozvoljavali tim preduzećima da ne plaćaju doprinose, poreze, struju, gas i na kraju pustili lešinare da privatizuju ta preduzeća najčešće radi zemlje i nekretnina, a ne biznisa koji nije ni postojao.

Paja

pre 7 godina

Isto pitam sto je dole spomenuo Dr. Pa Vucic sam vlada i to neprikosnoveno vec godinama, a i dalje prica on nekim "njima", "onima", "vasima"?? Kome bre, o kome, s kim, o cemu on tacno? Nema vise nikoga osim njega tako da mu od tog grupisanja na nase i njihove nema nista, kako bi navodno dobio neke ostrascene uz sebe. Sam si care, zaboravi vise na druge. A da ne spominjem sto je rekao Beogradjanin, kako su nas nekada predstavljali naucnici, nobelovci.. a sad, bas mediokritet. Po govoru, vokabularu, idejama, komentarima.. prosek teski nazalost

fenix33

pre 7 godina

ovi su na vlasti 5, i dalje su po premijeru oni ti koji su nas zavili u crno. covek je mrtav hladan pomenuo u Upitniku i optuzio dosovu vlast za hiperinflaciju. to niko nije ni registrovao. posto smo takav narod i ne izlazimo na izbore, (pa ovi koji imaju discilinovano biracko telo pobedjuju) imam viziju ostareli vucic sa stapom u ruci 2045 govori "ostvarili smo rast BDP za citavih 1.8%, nezaposlenost u granicama zemalja u regionu, rezultat bi bio mnogo bolji da nije bilo pljackanja i privtizacije od strane dosovog rezima, i za 5 godina ce nam biti bolje, a znate da ja ne lazem. nos? nos mi je porastao zbog klimatskih promena"

srbin

pre 7 godina

Aaahahahaha najveci lazov vice necu da lazem najveci lopov vice drzte lopova...! Pa tako mogui ja da vladam zemljom da vicem prosli su unistili i pokrali...pa nisi ti lazovu premijer da bi to rekao narodu nego da spasis narod zbog takvih koji su sve unistili a sta si ti uradio? Pa nista dokusurio si zemlju i narod sad smo dotakli napreDNO!!!

vojvodjanin

pre 7 godina

Nece biti da ovi ljudi da deset godina nisu primili platu.Ti si na vlasti pet godina.Za sve sto nevalja krivi oni bivsi.I za susu,poplave,vejavice,klizista. A statistika kaze da narod losije zivi

Pufne za frezenkovanje

pre 7 godina

Moze i ovako da se prevede odgovor. Ja ne znam da resim problem ovih radnika, ali cu sedeti sa njima i pricati ko hoce da pristane da umre od gladi i da ga drzava zamajava. Pare ne umemo da napravimo i nemamo da ih damo ljudima koju su radili, a drzava ih prevarila. A to sto se i dalje, posle 5 godina na vlasti, poziva na bivse vlasti i njihova losa resenja, kradju, losu politiku, to je tek budalastina. Pa ljudi i glasaju za politicare da bi im pomogli ako su nas vec oni prethodni zeznuli. Sto se mene tice, oni svakom svojom izjavom stvaraju jos beci prezir prema njima. To sto meni neko kaze, nemam i necu da lazem da imam, nije nikakav uspeh vec neznanje da napravis.

džigi bau

pre 7 godina

„ Kakve reforme da preduzimamo , šta god da se zbiva dragi prijatelji, mogu da vam garantujem , penzioneri će biti poslednji koje će neko smeti da dira u državi!
Bolje da se sa naša grbače skida sve šta može , penzionerima nema šta da se uzima...“
A. Vučić , predizborni miting , hala „Pinki“ , Zemun , 10.mart 2014. godine
(Seks, laži i video trake)

Kad su cvetale tikve

pre 7 godina

"Na još jednom ponovljeno pitanje - jeste li vi obećali, Vučić je rekao da jeste obećao da će s njima razgovarati i pokušati da nađu rešenje. "

"Skandalozno je reći jednu stvar, a potom uraditi drugu. To je vođenje dvostrukog života. ", mišljenje je pape Franje.

VUČIĆ, SREĆOM, NIJE KATOLIK.

Miodrag

pre 7 godina

Stara radikalska taktika. Kad nemaš odgovor provociraj, izazivaj svađu i pričaj o onome što te niko nije pitao a tebi odgovara. Jednom radikal uvek radikal. Zato se ni Šešelj ne oglašava a možda se neće ni kandidovati da ne odvlači birače učeniku

Washington

pre 7 godina

Samo neke od lazi Aleksandra Vucica koji mogu da se setim na prvu loptu:
1. resenje spornih privatizacija do kraja 2015. ako se ne varam
2. cistka policije od kriminala do kraja 2016. godine
3. srpski mercedes
4. BG na vodi gotov za 4 godine
5. Kula u BG na vodi gotova do kraja prosle godine

Ovo je, kao sto rekoh sve bilo na prvu loptu. Kada bih uzeo malo da razmislim, ili da proverim stare vesti po internetu, nasao bih sigurno 101 laz koju je ovaj covek koji ne zna sta znaci rec sramota izgovorio.
(analiticar_amater, 24. februar 2017 14:28)

Ne zaboravi i bespilotne letelice SRPSKE proizvodnje do kraja 2016-te :D

http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=1112368

Heroj Pinki

pre 7 godina

Ni za tri zivota necu shvatiti kako neko moze imati ovako malo obraza. Da neko moze uopste da izgovori toliko lazi i da posle kaze kako ni ovaj put nece da laze nikoga. Pa kako pobogu, kako spavas uopste? Evo srecom ima internet, ima arhiva, pa mozemo da nadjemo sva njegova obecanja u poslednjih pet godina, da ne idemo dalje u proslost. Ja sam spreman na zivot da se opkladim da je preko 80% toga bila cista laz. I onda izjavi ovo. Neverovatno...
A sta tek reci o milion i po ljudi koje vole da ih lazu i koji glasaju za laz? I oni mogu da odu u arhivu, podsete se njegovih obecanja pa utvrde sta je bilo istina. Mogu ali nece. Oni znaju da je lazov, ali ga bas zato i vole. Gde mi zivimo...

ispran mozak

pre 7 godina

Našim građanima je već obećano toliko stvari da je jako teško smisliti nešto novo u šta bi mogli da poveruju. Evroradikali su tom procesu pristupili krajnje ozbiljno, na njemu rade najbolje, najdisciplinovanije i najodgovornije što mogu.

Nasi građani moraju da se potrude da manje pamte stara obećanja ( iz devedesetih/dvehiljaditih ), stisnu zube i da se do novih izbornih obećanja strpe još samo dve, najviše tri godine jer će im samo tako biti lakše da dočekaju nova i poveruju u njih.

Crni Gruja

pre 7 godina

Da te nema Vučiću, trebalo bi te izmisliti. Ali ne brine mene Vučić, takvih kao što je on, puna je Srbija. Mene brinu oni, koji takvom veruju, oni su opasni, jer će davanjem podrške njemu i njemu sličnima, dovesti do totalno sloma države. Ako se kojim slučajem desi tragedija, pa Vučić ponovo dobije na izborima, ovde će doći do totalnog uništenja države, a sve što ima znanja, pameti i sposobnosti bez obzira na pol i godine, će otići odavde. Igzleda da ovaj narod nema dovoljno pameti da vidi gde ga vodi ovaj čovek.

Cyberboy

pre 7 godina

Dragi sugrađani i sugrađanke teško se živi, teško se smejemo, teško se radujemo, zapitajte se zbog čega je to, ima naših kojih hvala Bogu lepo žive, rade, raduju se, ali nemojte zbog toga da batalite ove druge manje srećne i izolujete se, jer smo svi mi u istom sosu, i sve utiče, možda manje, a možda više na nas. Složimo se više i budimo jedinstveni, da nas što više izađe da glasa, ako već ne izlazimo na ulice, ako smo ubijeni u pojam, daj onda da se nađemo na tim izborima i glasamo kako nam savest nalaže, zbog nas samih, naše dece i zemlje koja ubrzano gubi sve

smanji plate povecaj porez

pre 7 godina

(Beogradjanin, 24. februar 2017 14:36)
Jok. Ti Srbi su izumrli, ovi danasnji nemaju veze s njima. Otprilike kao dinosaurusi i kokoske, takva je slicnost (a i pamet potomaka).

Uške

pre 7 godina

Meni nikad nece biti jasno kakva su ustvari očekivanja građana Srbije. Koliko je sve to lakše išlo u Istočnom bloku. Prave reforme i tranzicija nisu još ni na pomolu. Još nema političara u Srbiji koji je spreman da se istinski uhvati u koštac sa sopstvenim narodom . Vučić je obećavao ali ništa od toga. Osladilo se na vlasti. Poulista koga će da zameni neki novi i tako mučenja nema kraja.

Miloje

pre 7 godina

Otvaranje fabrike nema nikakve veze sa Vucicem, vec je tu firmu doveo Dinkic oni samo nastavljaju da koriste neverovatne velike subvencije koje dobijaju od drzave da bi izgledalo kao da se nesto desava, da se ljudi zaposljavaju, zaduzujemo se 98 eura u sekundi zbog ovakvih smicalica. Ocigledno ga nije sramota da se kiti tudjim perjem.

vasa

pre 7 godina

Šta je sa Beko akcijama zar nije bilo obećano radnicima da će dobiti pare, možda još nisu svi pomrli valjda se to čeka, toliko o obećanjima....

Шумадинац

pre 7 godina

Добро...заврши више само једном са тим изборима...аман више...сваких 6 месеци по неки.

Savo Guzina

pre 7 godina

Čim se raspišu izbori, kreće dobro poznata priča od koje mesecima ne možemo da živimo. Gde god da se okrenete, čujete građane kako pričaju kome će poveriti svoj glas, šta će sve učiniti za nas na izborima, a ustvari samo ulivaju lažnu nadu nama politicarima jer se uvek ispostavi da su sve to izmislili. Svi građani su isti i svi samo na sebe misle, stalno im nešto smeta, nezadovoljni su a mi smo im za sve krivi. Džabe mi menjamo stranke i iste ljude u Vladama 26 godina kada za nas glasaju uvek isti građani. Mi političari tražimo samo jedno, a to je bolji život nakon izbora. Pitam se kako to da očekujemo kada nas građani stalno zavlače. Kome mi da se žalimo za njihov izbor? Zar ne postoji niko kome oni treba da odgovaraju za njihove postupke?

Kažu da loše žive jer ne valja vlast. Hahahaha, pa ko je nas doveo na vlast?! Taj isti narod koji nas je birao sada tvrdi da mi ne valjamo. To mnogo više govori o njima nego o nama.

realno

pre 7 godina

Slažem se da današnja vlast nije kriva za tadašnje probleme, ali oni su preuzeli vlast a samim tim i nastale probleme, tako da bi trebalo da ih rešavaju. Nije mi jasno kako neko očekuje da bude plaćen za ono što nije ni zaradio. Radnici su išli na posao, a tamo nisu obavljali posao već su ili sedeli ili odlazili kući nakon upisanog dolaska. Stvarno ne znam šta očekuju od ovakvog odnosa prema poslu, jer, ko im je rekao da će im biti ovakav "rad" isplaćen, grdno ih je prevario.

Odgovoran

pre 7 godina

Svi vi grešite ako mislite da Vučiću treba samo da vidimo leđa. On treba da bude prvi premijer koji će KRIVIČNO odgovarati za neustavnu krađu plata i penzija, za nezapamćene afere krađe i nasilja, za neshvatljivu količinu laži i prevara koju može da proizvede jedan čovek, zbog kukavičluka da se uhvati u koštac sa PRAVIM i opasnim kriminalcima srednjeg i većeg kalibra. On ima da sedi zbog onoga što je radio devedesetih i onoga što radi sada. Ako je dr Zoran Đinđić bio prvi demokratski premijer koji je ubijen od strane kriminalaca (ne mislim na zemunski klan, već na prave kriminalce koji stoje iza toga), onda će Vučić biti prvi demokratski premijer koji će da sedi na robiji, zbog laži, krađe i prevare. Nema ko da ga uhapsi? Molim? Onda i ne zaslužujemo bolju sudbinu od toga da nama vladaju čisti kriminalaci.

Reci, DOSTA JE BILO!

pre 7 godina

Tu nema izgovora, zarađeno SE MORA isplatiti i to sa zatezniom kamatama! Taman vi u vladi. ILI VAŠI POSLANICI ne primali plate toliko vremena koliko se ljudima duguje. To da je neko drugi kriv NE PIJE VODU! Vi ste sad vlast a evo skoro punih PET godina, i ODGOVORNI ste za stanje u društvu! Zašto ste se onda prihvatali vlasti ako ćete stalno kriviti druge? PET godina je DOSTA da se poprave stvari! Inače ste jako brzi na okidaču kada treba uterivati dug narodu - plenite imovinu, otimate stanove!

Narode, ne budi GLUP! Na izbore i protiv radikala i ovih "umivenih" i onih crnih! Protiv "socijalista"! DOSTA JE BILO!

Radovan III

pre 7 godina

Kako je rastao javni dug po godinama:

- 2007. - 8,8 milijardi evra (35,9 % BDP)
- 2008. - 8,7 milijardi evra (29,9% BDP)
- 2009. - 9,8 milijardi evra (28,3% BDP)
- 2010. - 12,1 milijardi evra (32,8% BDP)
- 2011. - 14,4 milijardi evra (41,8% BDP)
- 2012. - 17,6 milijardi evra (45,4% BDP)
- 2013. - 20,8 milijardi evra (56,2% BDP)
- 2014. - 23,1 milijardi evra (59,6% BDP)
- 2015. - 24,8 milijardi evra (75,5% BDP)
- 2016. skoro isti.
Objašnjenje za botove:
-BDP- bruto društveni proizvod
- "%" - oznaka za procenat
- vaši su na vlasti od 2012.g.
- mislite svojom glavom,a ne sendvičom

Ja

pre 7 godina

Mislim da je dosta tih glupih generalizacija sa Pinkom i raznim Grand emisijama. Moja keva gleda neke te emisije preko interneta vidim da konstantnop prati neku emisiju DNK, ostaje mi u istoriji brdo tih nekih fajlova, ali pre bi sebi ruku slomila nego glasala za Vucica, a znam jos takvih ljudi. Praviti takve generalizacije je vrlo ruzno, pored toga sto ne odgovara ni istini. Zabavni medijski sadrzaji su samo nacin da se stanovnistvo drogira i relaksira, da ne razmislja o teskim temama, sve to ima istu svhu, bilo da se zove Grand ili MTV, dakle, nemojte biti licemerni i misliti da ste bolji samo zato sto slusate neku Niki Minaz, koja je isto sto i Rada Manojlovic, samo drugo pakovanje!li sto na clanak o grudima neke plastikanerke uvek ima mnogo vise komentara nego na bilo koji clanak o Kosovu na primer! To je masovna kultura, samo je svuda prilagodjena odredjenom drustvenom mentalitetu i pogoduje coveku koji ne zeli da se opterecuje, bilo mladom koga drmaju hormoni, bilo starijem koji je odavno shvatio da nista ne moze da promeni na planu opstih pojava i procesa koji su mnogo veci od njega i koji uopste nisu spontani, vec dirigovani iz svetskih centara moci.

analiticar_amater

pre 7 godina

Samo neke od lazi Aleksandra Vucica koji mogu da se setim na prvu loptu:
1. resenje spornih privatizacija do kraja 2015. ako se ne varam
2. cistka policije od kriminala do kraja 2016. godine
3. srpski mercedes
4. BG na vodi gotov za 4 godine
5. Kula u BG na vodi gotova do kraja prosle godine

Ovo je, kao sto rekoh sve bilo na prvu loptu. Kada bih uzeo malo da razmislim, ili da proverim stare vesti po internetu, nasao bih sigurno 101 laz koju je ovaj covek koji ne zna sta znaci rec sramota izgovorio.

Dr

pre 7 godina

"Ako vi imate pare, isplatite im, pošto vidim da ima kandidata koje mnogo volite, a sve su uništili", primetio je Vučić obraćajući se novinarima koji su postavili pitanje o niškim radnicima koji štrajkuju."

Izjavi covek mrtav ladan ovo. Kandidati su Sasa Jankovic (nikad na vlasti), Vuk Jeremic (kratko ministar s.p., nema veze za vodjenjem drzave), Vojislav Seselj (bio u Hagu 15 godina), Bosko Obradovic (nova politicka figura). I ko je to od tih kandidata unistio bilo sta? Na koji nacin. Koje spinovanje, covek 5 godina vlada sam i jedina retorika mu je "oni, oni, oni"

Beogradjanin

pre 7 godina

Da li znate ko je recimo Jovan Cvijić? Izmedju ostalog, on je predstavljao Srbiju u Francuskoj prilikom potpisivanja Versajskog ugovora.
Da li znate da je Ivo Andric bio ambasador ili da je Pupin predstavljao i lobirao za Srbiju u Americi...itd.
Da li osecate ikakav stid kada vidite ko su sada srpski predstavnici po svetu i ko vodi ovu nesretnu i totalno upropastenu nazovi drzavu?
Ne znam za vas ali u meni gori bes.

Cenzusman

pre 7 godina

Nema tu ovi i oni,mi smo bolji,oni su sve uništili...
Popravi što ne valja i što nije valjalo!
Javni dug raste svaki sekund i pričaš o nekom boljitku! Sram te bilo svemocni vodjo... Doći će i tvoj kraj,nažalost ne na ovim izborima jer većina naroda je još slepo pored očiju. Čudo je šta nam rade Pink i Happy!

Janković M

pre 7 godina

Upravo me zovu iz centrale SNS da provere da li i dalje mogu da računaju na moj glas. Kažem upravo čitam tekst kako Vučić neće da nas laže ni za ove izbore. Pitam je šta se dešava sa izvozom Mercedesovih autobusa? Niko se ne hvali izvozom još od izbora 2014. KAŽE jao pa ne znam. A zašto me to pitate? U tom trenutku je razumela poentu i shvatila moj odgovor na njeno pitanje da li i dalje mogu da računaju na moj glas i spustila slušalicu. Samo spuštaj uskoro ćeš dobiti otkaz na poslu dobijenom od partije.

dejcha

pre 7 godina

"Neću da lažem ljude ni na ovim izborima" - i već je slagao.

Vučiću, i do sada si lagao i to mnogo. Ništa od obećanog nije ispunjeno, znači sve je laž. Mercedes u Srbiji, Mubadala, fabrika čipova, SiSu, Tenis, ništa od toga nisi ostvario. Sve je laž Vučiću. "Biće bolje za dve godine" već pet godina pričaš, "najveći rast" a nije ni približno tačno, "ubica pevačice do ponedeljka", lista laži je predugačka za ovaj komentar. A da ne pričamo o guranju kriminalnih afera pod tepih - helikopter, Savamala itd.

Tako da onaj ko neprestano laže, ako kaže "neću da lažem ljude NI NA OVIM izborima" je već slagao. Niko ti više ne veruje, čak ni tvoji botovi. Gotov si.

sdned

pre 7 godina

Mene je jedino Sloba izlagao više od ovog čoveka. Al ipak sam tad živeo bolje nego sad kad smo tako napredni.
Udrite minuse botovi, treba zaraditi Vođine sendviče.

vracarpfc

pre 7 godina

Vucicu, puna su ti usta prosle vlasti, a ljudi koji su vodili drzavu pre 5 godina se nisu ni kandidovali.Ocigledno su naprednjaci dobili iz unutrasnjosti nove rezultate koji nisu toliko ohrabrujuci.Narod ce masovno glasati na ovim izborima i svaki dan skace podrsa za Vuka Jeremica i Sasu Jankovica.Ko se od njih dvojce nadje u 2 krugu on pobedjuje Vucica i postaje novi predsednik.

Pera iz bivseg dedera

pre 7 godina

Prika,a što se me iz tvoje centrale već dva puta zvali za koga ću da glasam a nisu ni raspisani izbori!?Pola omladine Srbije ti radi na privremeno povremenim poslivima pošto si ukinuo ugovor o radu!Moj bajni pravniče!!!

deki

pre 7 godina

Zivim u Nis (u) i nije tacno da ima 30 000 nezaposlenih vec duplo vise.Niko ne radi a ko radi radi u ovim robovlasnickim kompanijama za 20 000 gde ugrozava svoje zdravlje i zivot.Niko nema para, niko da kaze nesto dobro , da se pohvali necim-ljudi se samo zale i zale i zale....

Nikola Nis

pre 7 godina

Zavrsen Ekonomski fakultet u Nisu. Visegodisnje iskustvo rada u nekoliko banaka. nekoliko godina iskustva kao komercijalista. Do 2012. godine sam radio u struci. Nije mi bila potrebna veza za posao, spremis se dobro za intervju i prodas sebe, svoju pricu. Danas mi je potrebna veza da bih uopste isao na intervju. I kad odem, unapred se vec zna ko ce da radi. Radim kao freelancer poslednjih nekoliko godina poslove koje na zapadu rade srednjoskolci i studentarija kao dodatni izvor prihoda. Samo ovo mi je dovoljno da glasam protiv sadasnje vlasti. Smanjena nezaposlenost? Ljudi ne idu na biro rada jer nema vajde, ili su pobegli iz ove nase Stradije. Statistika uvek moze da se namesti kako vlastodrscima odgovara. Ljudi, nemojte da vam ovaj neradnik vise vredja inteligenciju. vidimo se na protestima

UltraCZ

pre 7 godina

Samo neke od lazi Aleksandra Vucica koji mogu da se setim na prvu loptu:
1. resenje spornih privatizacija do kraja 2015. ako se ne varam
2. cistka policije od kriminala do kraja 2016. godine
3. srpski mercedes
4. BG na vodi gotov za 4 godine
5. Kula u BG na vodi gotova do kraja prosle godine

Ovo je, kao sto rekoh sve bilo na prvu loptu. Kada bih uzeo malo da razmislim, ili da proverim stare vesti po internetu, nasao bih sigurno 101 laz koju je ovaj covek koji ne zna sta znaci rec sramota izgovorio.
(analiticar_amater, 24. februar 2017 14:28)

115 pluseva i 2 minusa

Gledajte budjenje botova i kako minusi naprasno rastu.

zluradi

pre 7 godina

Zivim u Nis (u) i nije tacno da ima 30 000 nezaposlenih vec duplo vise.Niko ne radi a ko radi radi u ovim robovlasnickim kompanijama za 20 000 gde ugrozava svoje zdravlje i zivot.Niko nema para, niko da kaze nesto dobro , da se pohvali necim-ljudi se samo zale i zale i zale....
(deki, 24. februar 2017 15:25)

Apsolutno isto je u Beogradu! Nemojte da vas lažu i da nas svadjaju starim pričama Srbija radi, Beograd se gradi. Imam širok krug prijatelja i poznanika ovde u Beogradu. I oni koji su najbolje stajali, zatvaraju firme i propadaju. Ova vlast je i najbolje upropastila.

Jelena Kragujevac

pre 7 godina

Kako te više nije sramota da se tako ponašaš prema svakom ko ti ne ide uz naprednjačku dlaku?
Bolje ti je da preispitaš tvoje lopove, u periodu 2012-2017. godina. Nikada se više nije kralo, a pričalo o poštenju.
Toliko.

Djole

pre 7 godina

Dokle će više ova vlast optuživati prošlu, pa prošlo je pet godina i dalje tapkamo u mestu ili smo čak i u goroj situaciji. Sram vas bilo. dokle više ovako? Mislim da ovaj narod ne bi izdrzao psihicki a i fizicki jos jedan mandat ove vlade..

Kole

pre 7 godina

Premijer je po ko zna koji put pokazao da vodi računa o narodu. Zato će ga narod nagraditi na izborima zaokruživanjem bilo kog drugog kandidata sem njega.

Goran

pre 7 godina

Na svim prethodnim si masno lagao, te bice bolje, te neces smanjivati penzije i plate,te resices sporne privatizacije i borices se protiv korupcije i kriminala, te dolaze Mercedes, Mubadala, Al Dahra....Naivni su ti verovali, ali vise nece!

Ništa mi nije jasno, osim da je plaćanje tv pretplate ukinuto kao što je obećano

pre 7 godina

...reč je o tzv. zaštićenom preduzećima, koja su propala u vreme "onih koje vaš medij podržava...
Ovo je vest koju je preneo Tanjug.Ko su to ,,oni" koje Tanjug podržava?

Zbunjeni birac

pre 7 godina

Da podsetimo. Pet godina ste na vlasti! Nema vise onih drugih, nekih tamo, koji su sve unistili. Dovoljno je bilo vremena da se pokazete. Ali dobro, na pinku je uvek istina jedna. Medjutim svaki pojedinac poznaje svoju istinu. Kolika mu je plata, kako je deci u skoli, kako se leci ili kolika mu je penzija. Zato su na izborima uvek moguca iznenadjenja. DS je doziveo vec jedno takvo. Ne moras da nas podsecas sta su oni radili vec gledaj da opravdas sta vi niste uradili.

Milan

pre 7 godina

Nema vasih i nasih g dine premijeru, svi su to kandidati za

predsednika Srbije i svi koji glasaju su patriote i vole ovu zemlju.

Nasi i vasi, Zvezda i Pertizan, Cetnici i Partizani su suplje price.

Glasajte ljudi slobodno bez krivice koju nam namecu vec 30 godina,

razni manipulatori, radi sopstvene koristi i na stetu svih nas.

Boban

pre 7 godina

Izvinite ako sam nekog uvredio,ali brinem za svoj grad,jer ovaj iz Bg prica da nam svima dobro ide. Nisam izmislio,vec procitao u Somb. novinama.U Somborskoj opstini za celu prethodnu nedelju je rodjena samo jedna beba! Proverite!

trudbenik

pre 7 godina

Auuuuu,auuuu?? Mislis li na Boga,kad lazes,posto tebi Istinomer i izjave snimljend,date Tv i medijima nisu dovoljne,sopstvene.
A da,znaci nova fabrika pertli se otvara i radice se za 180e ili 250e ali 30 dana. Moj Vucicu,sve sto si obecao,slagao si.
U zivotu sam dva puta plakao kao kisa,kad mi je otac umro i kad ste Vi dosli 2012te na vlast,inace nisma clan ijedne stranke i gadim se i stranaka a jos vise clanova istih,a imam 50 godina.Znao sam sta ce biti i kako ces zatrovati drustvo nekulturom,lazima,losim vrednostima,demagogijom i bahatizmom,istovremeno unistavajuci bilo sta normalno i vredno u coveku pojedincu i instituciji sistema koja je znacila nesto. Svo zlo ove zemlje pocelo je sa seseljom tomom,a tobom tek i dacicem vrhunac dostiglo.

sn

pre 7 godina

krucijalno pitanje za ovu vlast jeste:- gde je dvanaest (i dosta vise.verovatno) milijardi evra koliko ste zaduzili drzavu za pet godina?plate i penzije smanjene,socijalna davanja smanjena,sa biroa skinuto skoro pola miliona ljudi,iz inostranstva stizu doznake svake godine 4-5milijardi evra,izvoz povecan,uvoz smanjen,stari dugovi nisu vraceni.Gde su pare?

Čovek

pre 7 godina

Sva obećanja do sada su ispunjena, zar ne?

Evo već od 2015-e živimo bolje, nije nas 100.000 manje i nije još 200.000 ljudi otišlo iz beznadežne zemlje. Kosovo je srce Srbije.

Cveta cveće na sve strane.

Graciela

pre 7 godina

Auauuuu ljudi moji, sta naprica ovaj covek? Dal je moguce da nam ovaj Nevaspitani glumac vodi drzavu? Ko su vasi, nasi , tvoji ,moji..... to recnik jednog premijera? Zapanjena sam. Sramota. Vucic sram te bilo.

Shirobon

pre 7 godina

Vidimo se spasitelju na izborima, pa sta bude neka bude. Nisi bio vredan komentara ni za vreme dok si bio deo ratne zlikovacke masinerije, pa nisi ni sada, kada si sveze opran.

Beograđanin

pre 7 godina

Jel i vama zivot lici na Orvelovu knjigu 1984? :/
(Batali, 24. februar 2017 14:34)

Ne znaju botovi o čemu pričaš... Oni su neobrazovani i ne čitaju knjige. Gledaju Pink i rade kako iz odbora nalažu. Ali imaju pravo glasa i budi siguran da će ga iskoristiti u korist svog sendviča, a protiv tvoje budućnosti. Skoro pa da uopšte nije bitno za koga ćete da glasate od opozicije u ovom trenutku, bitno je da: 1. glasate 2. ne glasate za Vučića!

ispran mozak

pre 7 godina

Našim građanima je već obećano toliko stvari da je jako teško smisliti nešto novo u šta bi mogli da poveruju. Evroradikali su tom procesu pristupili krajnje ozbiljno, na njemu rade najbolje, najdisciplinovanije i najodgovornije što mogu.

Nasi građani moraju da se potrude da manje pamte stara obećanja ( iz devedesetih/dvehiljaditih ), stisnu zube i da se do novih izbornih obećanja strpe još samo dve, najviše tri godine jer će im samo tako biti lakše da dočekaju nova i poveruju u njih.

jazavac

pre 7 godina

Premijer je po ko zna koji put pokazao svoju velichinu,i brigu o gradjanima srbije.bijo je i ostao dosledan da odrzava rech,i da nedaje lazna obecanja.izvuchice maksimum iz ove situacije.

Срки

pre 7 godina

Јадан Вучић нико му не верује.. Видећемо на изборима колико људи има који имају IQ испод 80. То су људи који ће гласати Вучића.

besomucni lazov

pre 7 godina

"Zašto ste nervozni? Ne ide dobro vašim kandidatima? Pustite me da odgovorim, nemojte da ste nepristojni i da me prekidate... Mi ćemo da isplatimo koliko imamo, neću da trošim budućnost naše dece i dajem što nemamo i neću da lažžem ljude ni na ovim izborima", poručio je premijer. ...

...koji je za svoje vladavine nasim parama otplacivao milionske dugove najvecih gubitasa, Zelezare, Bora, Petrohemije, Eps-a, ER SRBIJE...!

I ono najgore FUDBALSKIH KLUBOVA, LEGLA KRIMINALACA I NJEGOVE PARTIJSKE VOJSKE!

FMP

pre 7 godina

(analiticar_amater, 24. februar 2017 14:28)
-da nece da smanjuje penzije, - da mu ne pada na pamet da se kandiduje za predsednika, - da ce doneti zakon o poreklu imovine (pred svake izbore)...

Kragujevcanin

pre 7 godina

Kada njega hvale tabloidi, on ne vidi nista lose u tome. Kada ga ozbiljni mediji pitaju o nekoj lazi ili neispunjenom obecanju, on ih napada da su na strani opozicije. Izvini Aco, ti mediji su neutralni, ali Srbija vise nije, osecam da ako se opozicija dogovori ima da se masovno izadje na glasanje. Bar cu ja sa mojima tako.

Kubura

pre 7 godina

Ako neces da lazes glasace ni na ovim izborima, u koju onda kategoriju svrstavas obecanje o izvozu Srpskih Mercedesa iz predizborne kampanje 2014? Znas ono kad si kacio znak na autobus pa pricao citiracu te: Vec sada je veliko interesovanje u zemljama u okruzenju za ovaj model. Ili opet citat: I taj Mercedes, srpski Mercedes izvozice se u celu jugoistocnu evropu. Ko se ne seca ima snimak samo minut traje pa se uverite. Da ste bar sposobni da privatizujete tu fabriku nego vam posluzila za izbore i sad koga briga. A kao nece da laze ni na ovim izborima.

zvezdan

pre 7 godina

vucicu iskreno zivim u zagrebu glasao sam ovde u srpskoj ambasadi za tebe redni br1 jer sam mislio da si posten a i navijacki zbog zvezde. razocarao si me jer si sve slagao nemam nade vise jer se bojim da i ako dodje neko posle tebe biti isti. ja mislim covece da ti toliko volis vlast a najveca je fora da sam bio ubedjen da ti nisi kao ovi pre moja greska.

Kokoš

pre 7 godina

Svi na izbore, molim vas!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 24. februar 2017 15:28)
zašto minusi na ovaj komentar neko obrazloženje? Nekome smeta da narod glasa???

asomakum

pre 7 godina

jednostavno moze mu se da izjavljuje sta hoce... sve dok je vecinska normalna srbija uspavana, njegova bratija koja izlazi kao po komandi na izbore nam kroji sudbinu. Samo u Leskovcu ima preko 10k clanova, pomnozeno sa clanovima sire i uze rodbine, dobija sigurno izbore, a svi ti clanovi zarad uhlebljenja pristaju na sve, doduse nekima je i ispran mozak...

Ljilja

pre 7 godina

Vazno da za sebe i svoje ima para, a za radnike i obican narod puca mu prsluk! E vidi narode, pa izadji i glasaj! Da padne, da ode sa vlasti i da dodje neko ko ce brinuti o narodu i postovanju zakona. Pomozite ljudi sebi i izadite na izbore i recite mu NE!

Dragica L

pre 7 godina

Nije obećao šta će biti za dve godine, nije obećao da neće smanjiti penzije, nije obećao mercedes, prosperitet...
Mislim da je hteo reći neću više da lažem, ali ja mu više ne verujem.
Vreme je za promene, samo da odziv birača bude dobar, da pismeni nadvladaju nepismene (a ne da sede kući i kuckaju).

Kristina

pre 7 godina

Zasto napustas mesto premijera s' obzirom na to da si uvek govorio da si presrecan, da najvise volis i da si ponosan sto si predsednik vlade. Verovatno se nisi kandidovao za predsednika Srbije da bi delio odlikovanja. Krupan razlog ima koji krijes, kao i sve ostalo. Toma i ti to znate i zato ste postigli fer dogovor. Rekao si da sa mesta predsednika nisi odgovoran za obecanja koje si davao kao predsednik vlade.

Mika

pre 7 godina

Hapšenje tajkuna. Nema smanjenja penzija. Osnivanje Nacionalne banke. Ukinućemo subvencije državnim firmama. Poništićemo sve dogovore sa Prištinom u Briselu. Biće donet Zakon o poreklu imovine. Uhapsićemo odgovorne za džakove sa izbornim listićima. Ukidanje tv pretplate. Fabrika čipova u Srbiji. Stanovi od 300 evra po kvadratu. Struja će pojeftiniti. Ukinućemo državne agencije.Srpski mercedes. Naci cemo ubicu pevacice...
Ovo je samo sta mi je prvo palo na pamet...

Paja

pre 7 godina

Isto pitam sto je dole spomenuo Dr. Pa Vucic sam vlada i to neprikosnoveno vec godinama, a i dalje prica on nekim "njima", "onima", "vasima"?? Kome bre, o kome, s kim, o cemu on tacno? Nema vise nikoga osim njega tako da mu od tog grupisanja na nase i njihove nema nista, kako bi navodno dobio neke ostrascene uz sebe. Sam si care, zaboravi vise na druge. A da ne spominjem sto je rekao Beogradjanin, kako su nas nekada predstavljali naucnici, nobelovci.. a sad, bas mediokritet. Po govoru, vokabularu, idejama, komentarima.. prosek teski nazalost

Dragan Lazarević

pre 7 godina

Da li je moguće da baš nikoga od opozicionih političara nema da opomene premijera Vučića da ne obmanjuje javnost tvrdnjama da su sve upropastili "lopovi" koje je on nasledio na vlasti, da ga podseti da je ta propast upravo direktna posledica Šešeljeve, Nikolićeve i njegove vladavine pod skutima MIloševića?! I treba da vlada Vučić, za večita vremena, za bolje i nismo. Nesporne su brljotine vlasti koja je uspostavljena 2000. godine, pre svega je nesporno iznevereno većinsko očekivanje naroda da će DOS uništenu državu dovesti u red. Ta očekivanja su pokopana zverskim ubistvom Zorana Đinđića i sve što se nadalje dešavalo logično je. Ali nije tačno da je ta nova vlast upropastila državu kako to prepošteni i prepametni preobučeni Vučić jednako tvrdi, kako zine, naročito u kampanji. Može mu se jer opozicije i nema.

realno

pre 7 godina

Slažem se da današnja vlast nije kriva za tadašnje probleme, ali oni su preuzeli vlast a samim tim i nastale probleme, tako da bi trebalo da ih rešavaju. Nije mi jasno kako neko očekuje da bude plaćen za ono što nije ni zaradio. Radnici su išli na posao, a tamo nisu obavljali posao već su ili sedeli ili odlazili kući nakon upisanog dolaska. Stvarno ne znam šta očekuju od ovakvog odnosa prema poslu, jer, ko im je rekao da će im biti ovakav "rad" isplaćen, grdno ih je prevario.

Ga23

pre 7 godina

Njemu je sredjen zivot,ima bogato da pojede,proseta po svetu,zamislja da je Bogomdan Kralj Sunce.
A obicne,jadne,gladne,izmucene,bolesne,krezube ljude koji nemaju ni vremena ni para da misle na sebe on i ne vidi.
Lekar specijalista u operacionoj sali sa tridesetogodisnjim iskustvom ima platu 73000 i od toga mora da odvoji i deo novca za stalno usavrsavanje i medicinsku literaturu koja je jako skupa.
Mladi doktori cim dobiju specijalizaciju ujedno upisu i nemacki jezik da kad zavrse odmah napuste zemlju.
Uvek i jedino obecanja da ce biti bolje,a sve se teze zivi.

bata

pre 7 godina

Kako to mislite, nemamo, zar niste pre par nedelja rekli kako nikada nismo imali više, istorijski uspeh, šta sve ne? Ili tada niste bili iskreni? Oni bivši su već dva mandata bivši, a i dalje su dežurni krivci za sve! Iako sam bojkotovao sve izbore u poslednjih 10ak godina, ovaj put sam izrazito motivisan, da glasam za drugog najpopularnijeg, svi ste loši ali neki zloupotrebe baš...

djuro

pre 7 godina

Da se razumemo ti nikad nisi POBEDIO na izborima, uvek si izbore KUPOVAO, i to od siromasnih gradjana, vasi aktivisni SNS pred svake izbore idu od kuce do kuce sa spiskovima i lanc paketima deleci sirotinji brasno, sece, ulje. To svi znaju i to nije tajna, cudi me da opozicija cuti na okakvu kupovinu. A sto se tice obecanja retko koja si ispunio od 12. g. da ih ne nabrajam ali jedna je NECU SMANJIVATI PENZIJE.

Nebi

pre 7 godina

Kakva zamena teza. Ta društvena i državna preduzeća propala su devedesetih, kad su na vlasti bili isti kao i sad. Na dušu onih što su došli posle toga je što nisu imali petlje da rasčiste tu priču nego su plaćali iz budžeta neke neredovne minimalce, dozvoljavali tim preduzećima da ne plaćaju doprinose, poreze, struju, gas i na kraju pustili lešinare da privatizuju ta preduzeća najčešće radi zemlje i nekretnina, a ne biznisa koji nije ni postojao.

Pufne za frezenkovanje

pre 7 godina

Moze i ovako da se prevede odgovor. Ja ne znam da resim problem ovih radnika, ali cu sedeti sa njima i pricati ko hoce da pristane da umre od gladi i da ga drzava zamajava. Pare ne umemo da napravimo i nemamo da ih damo ljudima koju su radili, a drzava ih prevarila. A to sto se i dalje, posle 5 godina na vlasti, poziva na bivse vlasti i njihova losa resenja, kradju, losu politiku, to je tek budalastina. Pa ljudi i glasaju za politicare da bi im pomogli ako su nas vec oni prethodni zeznuli. Sto se mene tice, oni svakom svojom izjavom stvaraju jos beci prezir prema njima. To sto meni neko kaze, nemam i necu da lazem da imam, nije nikakav uspeh vec neznanje da napravis.

LondonCalling

pre 7 godina

Yuhuuuu...izgleda da je doslo vreme, narod je spreman!!!
Uzecu slobodan dan..sta god..ali ici cu u Ambasadu da glasam za predsednicke a dace Bog i parlamentarne izbore!!!
Sramota me da kazem, nisam izlazio na izbore vec petnaestak godina ali sada je vreme, svi moramo izaci i pokazati sta mislimo.
Nije da ce nesto previse uticati na mene ali ce znaciti za mojoj mami, sestri i prijateljima koji su tamo/tu (a i ja cu se moralno osecati mnogo bolje ako ovi odu...)
Pozdrav ljudi...ZIVELI!!!

vojvodjanin

pre 7 godina

Nece biti da ovi ljudi da deset godina nisu primili platu.Ti si na vlasti pet godina.Za sve sto nevalja krivi oni bivsi.I za susu,poplave,vejavice,klizista. A statistika kaze da narod losije zivi

gale

pre 7 godina

Mora se priznati da veceg manipulatora Srbija nikad nije imala. Toliko lako i uverljivo laze jer koristi kratke recenice bez nekih reci koje mozda pola Srbije ne razume. Pre neki dan slusah Čedu Jovanovica koji ni sam sebe ne razume kad prica, pa nikako da zavrsi recenicu, pa izrazi za koje treba Vujaklija...Ali dokle je doslo kad bi i za Čedu glasao pre nego za Vučića.

More mars

pre 7 godina

Oni su sve unistili sve rasprodali i pokrali i ja bi vam verovao da ste im oduzeli imovinu. Po vama imali su platu 1000 eura pokrali milione a vi ne mozete da dokazete unakrsnim ispitivanjem prihoda i imovine da nemaju poreklo imovine. I da kad nece da laze neka kaze sta je sa izvozom onih Mercedesa sto je pre tri godine zalepio znak 3 dana pred izbore.

Džoni

pre 7 godina

Šta vam je ljudi? Ono što nas NIJE lagao ranije je bilo u borbi za premijersko mesto, a ovo što nas NEĆE lagati sada je u borbi za predsedničko.

analiticar_amater

pre 7 godina

Upravo me zovu iz centrale SNS da provere da li i dalje mogu da računaju na moj glas. Kažem upravo čitam tekst kako Vučić neće da nas laže ni za ove izbore. Pitam je šta se dešava sa izvozom Mercedesovih autobusa? Niko se ne hvali izvozom još od izbora 2014. KAŽE jao pa ne znam. A zašto me to pitate? U tom trenutku je razumela poentu i shvatila moj odgovor na njeno pitanje da li i dalje mogu da računaju na moj glas i spustila slušalicu. Samo spuštaj uskoro ćeš dobiti otkaz na poslu dobijenom od partije.
(Janković M, 24. februar 2017 15:32)

Gospodine, da znate da se razmisljam da bi smo svi trebali da ih lazemo i da im govorimo "naravno, uvek mozete racunati na moj glas". Jer kad vide kakvo je pravo stanje u narodu, vise kradu, vise lazu, vise muljaju, prave nas jos vecim budalama. Neka misle da su svi za njih i onda na izborima - pljus!

sn

pre 7 godina

prezalosna je cinjenica da ovaj ukleti narod voli da ga lazu,a ovaj je zivi dokaz za to.Svojevremeni,pre dvadeset i kusur godina pricam sa ,sada vec pokojnim,tastom.Situacija crna da crnja ne moze biti.Ratovi na sve strane,hiper-inflacija,plate nikakve ,penzije jos manje.Prazne prodavnice,benzin preskup a i nema ga.Susna godina bese,djubriva nije bilo,glad preti.A tast zatvara usi ,nece da slusa i samo kaze:-"Ili cuti ili me lazi.Ustvari,bolje da me lazes ,onda mi je lakse"....

radnik

pre 7 godina

..zakon o radu:
- od radnika napraviti roba.
- ukinuti sva prava...
- i evo stizu investitori
..i tako vredni jadni radnik bez ikakvih prava ide na posao.. srecan?..mozda

hvala ljudima koji trpe sve ovo zadnjih 20 god. razne vlasti i ocaja.. trpi samo trpi i cuti... mozda za 100, 200 god se promeni nesto.. Dali smo glupi, ocajni......

smanji plate povecaj porez

pre 7 godina

(Beogradjanin, 24. februar 2017 14:36)
Jok. Ti Srbi su izumrli, ovi danasnji nemaju veze s njima. Otprilike kao dinosaurusi i kokoske, takva je slicnost (a i pamet potomaka).

Hop cup

pre 7 godina

Laze neprestano bukvalno! Drugi su lagali i lazu, ali Vucic je apsolutno pobednik u tome! Čovek je u stanju da vas laze na očigledne činjenice. Još mu na ruku ide sto maltene niko ne sme da mu postavi neko oštrije pitanje, direktnije. Tek ova paranoja da su svi novinari koji pitaju nešto van vodjinog fokusa ustvari predstavnici onih! Koji onih nikome nije jasno jer sem Jeremića niko nema veze sa prethodnom vlašću! Inače to sto je on prigrlio pola DOSa mu nekako ne smeta. Čovek je fenomen koji će se izucavati na visokim školama jednog dana.

Miloje

pre 7 godina

Otvaranje fabrike nema nikakve veze sa Vucicem, vec je tu firmu doveo Dinkic oni samo nastavljaju da koriste neverovatne velike subvencije koje dobijaju od drzave da bi izgledalo kao da se nesto desava, da se ljudi zaposljavaju, zaduzujemo se 98 eura u sekundi zbog ovakvih smicalica. Ocigledno ga nije sramota da se kiti tudjim perjem.

Srba

pre 7 godina

Hahaha... Evo ja radim u fabrici čipova, a zena u fabrici aviodelova. Caletu mi nije smanjio penziju, a burazer eto ima platu na nivou proseka od 500€. Sve je ispunio. Majke mi...

srbin

pre 7 godina

Aaahahahaha najveci lazov vice necu da lazem najveci lopov vice drzte lopova...! Pa tako mogui ja da vladam zemljom da vicem prosli su unistili i pokrali...pa nisi ti lazovu premijer da bi to rekao narodu nego da spasis narod zbog takvih koji su sve unistili a sta si ti uradio? Pa nista dokusurio si zemlju i narod sad smo dotakli napreDNO!!!

Vucicev Mercedes

pre 7 godina

Kakav bre Mercedes? Sta ocete vi od nas? Narod vidi kako smo se super izborili sa ledom na rekama. Evo otiđite na obalu reke nema hleda ni za koktel.

ja

pre 7 godina

Premijer je po ko zna koji put pokazao svoju velichinu,i brigu o gradjanima srbije.bijo je i ostao dosledan da odrzava rech,i da nedaje lazna obecanja.izvuchice maksimum iz ove situacije.
(jazavac, 24. februar 2017 14:41)
Nije te sramota nepismenosti?

vasa

pre 7 godina

Šta je sa Beko akcijama zar nije bilo obećano radnicima da će dobiti pare, možda još nisu svi pomrli valjda se to čeka, toliko o obećanjima....

Uške

pre 7 godina

Meni nikad nece biti jasno kakva su ustvari očekivanja građana Srbije. Koliko je sve to lakše išlo u Istočnom bloku. Prave reforme i tranzicija nisu još ni na pomolu. Još nema političara u Srbiji koji je spreman da se istinski uhvati u koštac sa sopstvenim narodom . Vučić je obećavao ali ništa od toga. Osladilo se na vlasti. Poulista koga će da zameni neki novi i tako mučenja nema kraja.

Miodrag

pre 7 godina

Stara radikalska taktika. Kad nemaš odgovor provociraj, izazivaj svađu i pričaj o onome što te niko nije pitao a tebi odgovara. Jednom radikal uvek radikal. Zato se ni Šešelj ne oglašava a možda se neće ni kandidovati da ne odvlači birače učeniku

Kad su cvetale tikve

pre 7 godina

"Na još jednom ponovljeno pitanje - jeste li vi obećali, Vučić je rekao da jeste obećao da će s njima razgovarati i pokušati da nađu rešenje. "

"Skandalozno je reći jednu stvar, a potom uraditi drugu. To je vođenje dvostrukog života. ", mišljenje je pape Franje.

VUČIĆ, SREĆOM, NIJE KATOLIK.

Voodoo

pre 7 godina

Tuga, čovek je na vlasti evo 5 godina i dalje on nije kriv ni za šta loše, sve je neko drugi kriv, radnici i građani ne valjaju, novinari ne valjaju, ali ne kada javnost kaže za one što o njemu pišu sve pozitivno, nego ovi koji su imali drskosti zamisli da postave neko pitanje, ko je novinar da pita uopšte, nije on zato tu, već samo da snimaju i prenose onako kako on hoće. Čim nešto nije po volji odmah ovi vaši, oni njihovi, to su plaćenici, to su izdajice, oni ruše državu, kao da je Vučić država. Pritom izjava neću da vas lažem, a istovremeno u jednim drugim novinama izjava kako će drastično povećati plate i penzije, iako je pre par meseci rekao da će biti nikad veće plate i penzije pa na kraju 3-5% povećanje, tj vraćanja dela od onih 10% koje je već skinuo. Patološki slučaj definitivno, narode Srbije probudi se više dok te zaiste ne bude bilo više, tj pod ne ostane zaista za pod jednu krušku. Krivi radnici što traže naknadu i što ih godinama varaju i uništili im firme između ostalih i direktorski kadar iz Vučićeve partije. Ne postoji opcija nema novca, nigde u svetu, ti si vlast napravi novac, ti si postavljao te direktore, što za 5 godina nisu sredili te firme, od kad su došli na vlast pričaju o sređivanju stanja u javnim i državnim firmama, a zapravo sve što su uradili nastavili sa zapošljavanjem partijskih kadrova i malo pravili mesta tamo gde je bilo baš preterano naprimano i ranije, ali brzo su nadomestili svojim ljudima.

fenix33

pre 7 godina

ovi su na vlasti 5, i dalje su po premijeru oni ti koji su nas zavili u crno. covek je mrtav hladan pomenuo u Upitniku i optuzio dosovu vlast za hiperinflaciju. to niko nije ni registrovao. posto smo takav narod i ne izlazimo na izbore, (pa ovi koji imaju discilinovano biracko telo pobedjuju) imam viziju ostareli vucic sa stapom u ruci 2045 govori "ostvarili smo rast BDP za citavih 1.8%, nezaposlenost u granicama zemalja u regionu, rezultat bi bio mnogo bolji da nije bilo pljackanja i privtizacije od strane dosovog rezima, i za 5 godina ce nam biti bolje, a znate da ja ne lazem. nos? nos mi je porastao zbog klimatskih promena"

Savo Guzina

pre 7 godina

Čim se raspišu izbori, kreće dobro poznata priča od koje mesecima ne možemo da živimo. Gde god da se okrenete, čujete građane kako pričaju kome će poveriti svoj glas, šta će sve učiniti za nas na izborima, a ustvari samo ulivaju lažnu nadu nama politicarima jer se uvek ispostavi da su sve to izmislili. Svi građani su isti i svi samo na sebe misle, stalno im nešto smeta, nezadovoljni su a mi smo im za sve krivi. Džabe mi menjamo stranke i iste ljude u Vladama 26 godina kada za nas glasaju uvek isti građani. Mi političari tražimo samo jedno, a to je bolji život nakon izbora. Pitam se kako to da očekujemo kada nas građani stalno zavlače. Kome mi da se žalimo za njihov izbor? Zar ne postoji niko kome oni treba da odgovaraju za njihove postupke?

Kažu da loše žive jer ne valja vlast. Hahahaha, pa ko je nas doveo na vlast?! Taj isti narod koji nas je birao sada tvrdi da mi ne valjamo. To mnogo više govori o njima nego o nama.

Шумадинац

pre 7 godina

Добро...заврши више само једном са тим изборима...аман више...сваких 6 месеци по неки.

Cyberboy

pre 7 godina

Dragi sugrađani i sugrađanke teško se živi, teško se smejemo, teško se radujemo, zapitajte se zbog čega je to, ima naših kojih hvala Bogu lepo žive, rade, raduju se, ali nemojte zbog toga da batalite ove druge manje srećne i izolujete se, jer smo svi mi u istom sosu, i sve utiče, možda manje, a možda više na nas. Složimo se više i budimo jedinstveni, da nas što više izađe da glasa, ako već ne izlazimo na ulice, ako smo ubijeni u pojam, daj onda da se nađemo na tim izborima i glasamo kako nam savest nalaže, zbog nas samih, naše dece i zemlje koja ubrzano gubi sve

Crni Gruja

pre 7 godina

Da te nema Vučiću, trebalo bi te izmisliti. Ali ne brine mene Vučić, takvih kao što je on, puna je Srbija. Mene brinu oni, koji takvom veruju, oni su opasni, jer će davanjem podrške njemu i njemu sličnima, dovesti do totalno sloma države. Ako se kojim slučajem desi tragedija, pa Vučić ponovo dobije na izborima, ovde će doći do totalnog uništenja države, a sve što ima znanja, pameti i sposobnosti bez obzira na pol i godine, će otići odavde. Igzleda da ovaj narod nema dovoljno pameti da vidi gde ga vodi ovaj čovek.

Heroj Pinki

pre 7 godina

Ni za tri zivota necu shvatiti kako neko moze imati ovako malo obraza. Da neko moze uopste da izgovori toliko lazi i da posle kaze kako ni ovaj put nece da laze nikoga. Pa kako pobogu, kako spavas uopste? Evo srecom ima internet, ima arhiva, pa mozemo da nadjemo sva njegova obecanja u poslednjih pet godina, da ne idemo dalje u proslost. Ja sam spreman na zivot da se opkladim da je preko 80% toga bila cista laz. I onda izjavi ovo. Neverovatno...
A sta tek reci o milion i po ljudi koje vole da ih lazu i koji glasaju za laz? I oni mogu da odu u arhivu, podsete se njegovih obecanja pa utvrde sta je bilo istina. Mogu ali nece. Oni znaju da je lazov, ali ga bas zato i vole. Gde mi zivimo...

džigi bau

pre 7 godina

„ Kakve reforme da preduzimamo , šta god da se zbiva dragi prijatelji, mogu da vam garantujem , penzioneri će biti poslednji koje će neko smeti da dira u državi!
Bolje da se sa naša grbače skida sve šta može , penzionerima nema šta da se uzima...“
A. Vučić , predizborni miting , hala „Pinki“ , Zemun , 10.mart 2014. godine
(Seks, laži i video trake)

Washington

pre 7 godina

Samo neke od lazi Aleksandra Vucica koji mogu da se setim na prvu loptu:
1. resenje spornih privatizacija do kraja 2015. ako se ne varam
2. cistka policije od kriminala do kraja 2016. godine
3. srpski mercedes
4. BG na vodi gotov za 4 godine
5. Kula u BG na vodi gotova do kraja prosle godine

Ovo je, kao sto rekoh sve bilo na prvu loptu. Kada bih uzeo malo da razmislim, ili da proverim stare vesti po internetu, nasao bih sigurno 101 laz koju je ovaj covek koji ne zna sta znaci rec sramota izgovorio.
(analiticar_amater, 24. februar 2017 14:28)

Ne zaboravi i bespilotne letelice SRPSKE proizvodnje do kraja 2016-te :D

http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=1112368

Dragan

pre 7 godina

Znaci Vucic laze svoj narod, po ovim komentarima koje sam procitao.Sta taj narod uopste misli, odakle para mogu da stvore Vuk Jeremic i Sasa Jankovic.Srbija je opljackana, porusena, zaduzena i prodata.Odakle sada moze neko da stvori bolje i redovne plate.To je samo cista laz, ko god da pobedi nista se tu nemenja na dobro, samo moze biti jos losije, jer stanje u cijelom regionu je sve vise neizvesno i niko nezeli da kaze narodu kakva ce biti nova buducnost.Ali sta je tu je.Lako je manipulisati sa bijednim narodom.Zivela Srbija, u nadi da ce biti bolje.

Ja

pre 7 godina

Mislim da je dosta tih glupih generalizacija sa Pinkom i raznim Grand emisijama. Moja keva gleda neke te emisije preko interneta vidim da konstantnop prati neku emisiju DNK, ostaje mi u istoriji brdo tih nekih fajlova, ali pre bi sebi ruku slomila nego glasala za Vucica, a znam jos takvih ljudi. Praviti takve generalizacije je vrlo ruzno, pored toga sto ne odgovara ni istini. Zabavni medijski sadrzaji su samo nacin da se stanovnistvo drogira i relaksira, da ne razmislja o teskim temama, sve to ima istu svhu, bilo da se zove Grand ili MTV, dakle, nemojte biti licemerni i misliti da ste bolji samo zato sto slusate neku Niki Minaz, koja je isto sto i Rada Manojlovic, samo drugo pakovanje!li sto na clanak o grudima neke plastikanerke uvek ima mnogo vise komentara nego na bilo koji clanak o Kosovu na primer! To je masovna kultura, samo je svuda prilagodjena odredjenom drustvenom mentalitetu i pogoduje coveku koji ne zeli da se opterecuje, bilo mladom koga drmaju hormoni, bilo starijem koji je odavno shvatio da nista ne moze da promeni na planu opstih pojava i procesa koji su mnogo veci od njega i koji uopste nisu spontani, vec dirigovani iz svetskih centara moci.

Reci, DOSTA JE BILO!

pre 7 godina

Tu nema izgovora, zarađeno SE MORA isplatiti i to sa zatezniom kamatama! Taman vi u vladi. ILI VAŠI POSLANICI ne primali plate toliko vremena koliko se ljudima duguje. To da je neko drugi kriv NE PIJE VODU! Vi ste sad vlast a evo skoro punih PET godina, i ODGOVORNI ste za stanje u društvu! Zašto ste se onda prihvatali vlasti ako ćete stalno kriviti druge? PET godina je DOSTA da se poprave stvari! Inače ste jako brzi na okidaču kada treba uterivati dug narodu - plenite imovinu, otimate stanove!

Narode, ne budi GLUP! Na izbore i protiv radikala i ovih "umivenih" i onih crnih! Protiv "socijalista"! DOSTA JE BILO!

Odgovoran

pre 7 godina

Svi vi grešite ako mislite da Vučiću treba samo da vidimo leđa. On treba da bude prvi premijer koji će KRIVIČNO odgovarati za neustavnu krađu plata i penzija, za nezapamćene afere krađe i nasilja, za neshvatljivu količinu laži i prevara koju može da proizvede jedan čovek, zbog kukavičluka da se uhvati u koštac sa PRAVIM i opasnim kriminalcima srednjeg i većeg kalibra. On ima da sedi zbog onoga što je radio devedesetih i onoga što radi sada. Ako je dr Zoran Đinđić bio prvi demokratski premijer koji je ubijen od strane kriminalaca (ne mislim na zemunski klan, već na prave kriminalce koji stoje iza toga), onda će Vučić biti prvi demokratski premijer koji će da sedi na robiji, zbog laži, krađe i prevare. Nema ko da ga uhapsi? Molim? Onda i ne zaslužujemo bolju sudbinu od toga da nama vladaju čisti kriminalaci.

Radovan III

pre 7 godina

Kako je rastao javni dug po godinama:

- 2007. - 8,8 milijardi evra (35,9 % BDP)
- 2008. - 8,7 milijardi evra (29,9% BDP)
- 2009. - 9,8 milijardi evra (28,3% BDP)
- 2010. - 12,1 milijardi evra (32,8% BDP)
- 2011. - 14,4 milijardi evra (41,8% BDP)
- 2012. - 17,6 milijardi evra (45,4% BDP)
- 2013. - 20,8 milijardi evra (56,2% BDP)
- 2014. - 23,1 milijardi evra (59,6% BDP)
- 2015. - 24,8 milijardi evra (75,5% BDP)
- 2016. skoro isti.
Objašnjenje za botove:
-BDP- bruto društveni proizvod
- "%" - oznaka za procenat
- vaši su na vlasti od 2012.g.
- mislite svojom glavom,a ne sendvičom