Ponedeljak, 20.02.2017.

18:24

Nikolić posle sastanka s Vučićem odustao od kandidature

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je odlučio da odustane od kandidature na predsedničkim izborima, posle razgovora s Aleksandrom Vučićem.

Izvor: B92

Nikoliæ posle sastanka s Vuèiæem odustao od kandidature IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

Izlaznost

pre 7 godina

Pobeda Vučića zavisi od izlaznosti na izboreima. Ako izlaznost bude veća, šanse AV se smanjuju. Zato narode: pamet u glavu i svi na izbore. Od kukanja nema koristi. Sudbina je u našim rukama. AV nema većinu u ovoj Srbiji. AV ima većinu od onih koji izlaze na izbore. Ko ne izađe na izbore nema pravo da kuka kako mu nije dobro i kako AV ne valja.

misa

pre 7 godina

Vikendice na Savi upisane u zemljisne knjige sa sve gradjevinski upotrebnim dozvolama ! Dragica ostaje vlasnik fondacije !Avioni i dalje nesmeju da prelecu preko Bajcetine! Tomovaca postaje oficijalno pice parlamenta i vlade!!!Dopunite me za ostalo malo sam zaribao !!!

BeKo

pre 7 godina

“Svi grehovi bacaju duge senke.”

Agata Kristi

Čekao Toma uplatu,kada je legla povukao se, a ako u maju bude još neko mesto u nekom ministarstvu ili javnom preduzeću za savetnike puna kapa.
Toma ipak ima više od 5 poslanika iza sebe zato je Vučić pristao na ucenu i brzu isplatu jer mu je Toma bacio senku na početak kampanje.
Vučićev problem je što ima još mnogo d(r)ugih senki a ne može potplatiti celu Srbiju.

prorok vangLa from srbistan

pre 7 godina

dogovor je da toma bude sledeci patrijarh.
poslace mu vojislav diplomu bogoslovije.
sa praksom je vec jak.

a za ovog drugog je predvidjeno da bude sve i svja.

amin.

Velja

pre 7 godina

Brzo zaboravismo na otete penzije,na Novac odnesen Klintonovima Srebrenici i kozna koliko je milijardi evra odneseno bes kontrole. Zaboravismo Sava malu Blera,Bajdena,razne zapadne savetnike Stros Kana itd........

Žika

pre 7 godina

Treba očekivati sastanke sa i ostalima koji su najavili predsedničku kandidaturu, na kojima će im Vučić zapretiti da mora da odustanu, jer u prvom krugu može pobediti samo ako bude jedini kandidat.

Aleksej

pre 7 godina

Malopre sam shvatio kad sam napisao komentar FARSA i posle par sati imam 1900 lajka i dislajka koliko je vrag odneo salu i koliko ce Vucic da pobedi na izborima,medju lajkovima je sigurno bilo mnogih stranacki obojenih i onih koji to nisu nego stvarno tako misle a nece izaci na izbore kao i ja,ali oni sto su dislajkovali su vecina Sns botovi koji sigurno glasaju,a da su botovi znam jer na sportskim vestima kad neko pominje Vucica uglavnom je odnos lajkova i dislajkova 90% prema10%.

nogom

pre 7 godina

farsa, znao sam da ce ovako da ispadne, predvidiv marketing, fora je bila da se samo o njoma prica, a o plagijat spotu s avionom ukraden iz ukrajne kopi pejst, da ne fovorim o tome da smo ga svi mi finansirali

Victorinox

pre 7 godina

Negde pročitah da je jednom Nikola Pašić, kada su mu prebacivali zbog političkih muljanja i korupcije (u kojima se naročito istakao njegov sin Radomir, najveća baraba u novijoj srpskoj istoriji), i predlagali da se ugleda na engleskog premijera Dizraelija, odgovorio: „Kaki ste mi vi englezi, takav sam vam ja Dizraeli“. Prema tome, svi oni koji su sablažnjeni ponašanjem ove dvojice bi trebalo da shvate da su Toma i prepodobni AV autentični predstavnici VEĆINSKE SRBIJE; što pre prihvate tu činjenicu, biće im lakše. Životom garantujem da bi se bar 80% stanovnika napaćene Srbijice ponašalo na isti način kada bi bili u prilici. Prema tome, Prepodobni postaje predsednik, realna vlast se protivustavno seli iz Vlade pošto će za premijera biti postavljen neko poslušan ko će samo da potpisuje dekrete, a u skupštini će, ako bude i parlamentarnih izbora, biti još više vazduplohova, mortadela i teleprontera. Zašto je to tako? Pa, ako vam iz zemlje od 7,5 miliona stanovnika u poslednjih 25 godina ode pola miliona obrazovanih, mladih i preduzimljivih, to bez posledica ne biva.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Rusi vladaju Srbijom.
(Bgd, 20. februar 2017 22:07) Bojim se da gresisi da je ovo ipak najgori zapadni trecerazredni rijaliti sou gde glavni premijerovi kerberi poput Volina, Zlobane i Tacica optuzuju predesdnika drzave i osnivaca njihove stranke da je izdajnik i da ugrozava stabilnost drzave dok mu taj isti premijer hrabro kao i uvek nudi saradnju na kako rekose uspravljanju Srbije koja sada je li kleci. To sto su ta dvojica plus ovi gore pomenuti veci godinama na vlasti je manje vazno njihovim egzaltiranim biracima.

milutin

pre 7 godina

Ovo je strasno.Oni Srbiju posmatraju kao objekat za ispunjavanje svojih ciljeva.I ne samo oni.Tako je predhodnih dvadesetak godina.Toliko se prag tolerancije gluposti srozao da sad jedan Toma sa kupljenom diplomom uslovljava A.V.(za njega nemos ni nabrojati) sa nekim funkcijama a Dacic kofer sve to gleda i razmislja kako da unovci.I to su tri lika koji vode ovu zemlju a iza sebe od uspeha imaju samo afere.

Sardaukar

pre 7 godina

Je li bre, dokle vi mislite da za****vate ovaj napaćeni narod? Imate li vi bre uopšte obraza? Jel treba na ulice da izađemo kao u Rumuniji?

voodoo

pre 7 godina

Kada ce Vucic da podnese ostavku na mesto premijera, toliki napadi na Jankovica bili, a i sada stalno komentarisu tudje kampanje, a on se izjasnio kao kandidat, a ostavku ne pominje, to je zloupotreba, svakodnevno najavljuje neke smesne stvari kao premijer iako 5 godina nije nista uradio, i to kao sad nije kampanja.

Petar

pre 7 godina

"Tomislav i Aleksander" - ili...kratka i dosadna priča o tome kako dva, ne posebno pametna, ne posebno dobra i ne posebno čoveka, vuku za nos 6 miliona ne posebno pametnih, ne posebno dobrih i ne posebno ljudi, 5 godina...

Kad su cvetale tikve

pre 7 godina

"Nikolić posle sastanka s Vučićem odustao od kandidature", a ja od pameti posle ovog članka.

Odo' da spavam, valja poraniti na posao, a i čir mi radi. Ova dvojica su k'o loša vudu magija: sliku im vidim i već mi nije dobro.

Pozdrav, Srbijo, vidimo se - na izborima ili na ulici. Ovako dalje ne može.

fivan dan

pre 7 godina

Domacin -I meni je danas divan dan, sa sve najavljenim raspadima SNS, DJB. Cini mi se da ste zaboravili SPS. Nije samo Toma ispao iz aviona, vec i Ivica, a tako se jadna trudio u dodvroavanju AV.

Svetlost

pre 7 godina

Nešto kontam, pa ova zemlja je vazda bila j....a za život, šta pa mi toliko sad očekujemo? Srbija naša majka je zemlja napaćenih ljudi, bila je od nastanka i tako će i ostati.

Domaćin

pre 7 godina

Nisam mislio da ću ovo ikada reći, al meni sad malo žao Tome. A onda se setim stiropora, diplome, Dragičinih garderoba od par desetina hiljada evra, fondacije u koju moraš da uplaćuješ da ti ne bi poreska uprava našla nešto... U svakom slučaju, danas je divan dan, početak raspada SNS i početak raspada DJB. Malo li je na ovu krizu?

Ambasador Srbije na Kosovu bi mu leglo ko kec na 10

pre 7 godina

Odlican potez a jos veci bi napravio da se na Kosovu kandiduje za presednika mesne zajednice Zubin potok.

nebitno

pre 7 godina

Cim se jedan reality show zatvori, odmah drugi se otvori...tako i treba mi bolje i ne zasluzujemo iskren da budem. Jedna trecina Srba raseljena po svetu i to ona najpismenija, jedna trecina zvanicno nema osnovnu skolu i jedna trecina jedva da ima neku srednju skolu (u to ulaze i fals diplome)...e sad se vi pitajte zasto imamo ovakve politicare i nesredjenu zemlju vekovima?? Pozdrav i do novog reality show-a :)

dr Nenad stojadinovic

pre 7 godina

Dok se Vi dogovorite koliko se mladih odselilo iz Srbije. I ja u 55- oj godini se spremam na put pa sta bude, u Srbiji od 2000-te,samo obecanja, mladi ne nasedajte kao ja,nikad nije kasno samo idemo.

bruka

pre 7 godina

Izbrukase se Radikali za sve pare.Sad na scenu stupa idejni tvorac da pljuje po svim ostalim kanditatima.
Dok ih Vodja sve namiri ova propala Srbija ce bankrotirati.

krv nije voda

pre 7 godina

Ovako se to radi,dragi DS,imali ste sve,vlast,medije a nista niste umeli.
Ovi vec znaju sta ce sa nasim nepismenim narodom,znaju kako se manipulise i
ostace 100godina na vlasti.Hvala Borise T.,ti im otvori put,bravo.

Petar

pre 7 godina

Hladno je za stiropor. Uostalom sve mozemo da se dogovorimo. Na nivou, vladi,zadruzi , ili ulici. U Srbiji nije vazno, dogovor je dogovor i on kucu gradi. A ovo je nasa kuca, sasvim posebna zadnjih 25 godina. Uostalom zar je vazno sta drugi misle, da popijemo jednu u zdravlje pa da se razilazimo.Nek nam je sa srecom.

ајмооо

pre 7 godina

да знате чему служи ово замајавање

Објављена продаја ПКБ а по сниженој цени јел га ето нико неће.
Тачи поставио пре неки дан камен темељац за гранични прелаз на
Мердару, до сада је можда и изграђен ...
има сигурно још нешто али треба много труда да се сазна

Стева

pre 7 godina

Значи намирили су га.Толика фрка и паника зарад личних интереса ова два човека без икаквог морала и интегритета..

kentakikid

pre 7 godina

kakav igrokaz...polupismena rulja nam kroji zivote i pri tom lece svoje tinejdzerske komplekse na obrazovanima i pametnijim..kako smo jadno spali da nam dziberi ulicari krimogenog recnika i manira kroje sudbinu

dragance

pre 7 godina

....i kao da ce se o funkcijama dogovarati posle vuciceve pobede ?! sta kao oni su vec pobedili i namestaju jedno drugom funkcije ?! to cemo tek da vidimo...

dzara

pre 7 godina

Ko je nama (bio) predsednik. Na trenutak me je prevario. Priznajem, naivno sam pomislio da ima trunku dostojanstva.
Da stvar bude gora, neuporedivo je bolji po narod od svog "političkog sina".

Mambo

pre 7 godina

I toliko o tome koliko se postuje institucija Predsednika, zaboravili su da je Toma i dalje na funkciji. NIKO ga nije ispostovao. A posebno "njegov" mandatar kako se poneo? Ljut!

trener

pre 7 godina

Jos jednom lagali gradane, jos jednom.pokazali da su ne moralni, da im je licni interes na prvom mestu.Cime oni trguju, nasom drzavom, trose nas novac,bahate se, bogate se, razmenjuju funkcije kao da su jedini u zemlji, a oni bez karaktera i obraza. Zato narode probudi se i glasaj, mislite na decu.

neki flazmid

pre 7 godina

Znaci mogu da se kladim da je Vucic napravio paralelu sa Miskovicem. Tacnije da nije odstupio ni mikron od onoga sto je prvobitno ponudio Tomici. Bilo je zadrzi ono sto sad imas i dobices mesto u skupstini tvoj sin u odboru a odbijes li procices ko Miskovic i njegov sin. Znaci ocekujmo da sledeca Tomicina objava bude tipa skroman sam pa cak i po svoju stetu. Sve za korist gradjana Srbije... ili tako sto

LaleGator

pre 7 godina

Cela ova priča i kandidaturi Tome je od starta bila farsa, manipulacija da bi se skrenula paznja sa kriminalnih dela malog gradonacelnika i njegovog noćnog rušenja sava male!

But

pre 7 godina

AV ima najnovije istraživanje koje mu daje za pravo da ide bez obzira na Tomu. To je bio odlučujući argument pred Tomom i njegovim ljudima. Tako je i postignut dogovor.

pakito

pre 7 godina

ljudi moji sta je ovo,ko nas vodi?!
pa ovi nemaju ni malo srama i stida!
srbijo medju sljivama docekala si da te oni sto gledaju parove i farmu pobede !
tuga rodjaci

Bojan

pre 7 godina

@ostaje samo da vidimo šta je dobio zauzvrat...
(duško, 20. februar 2017 18:34)
O tome se i radi u ovoj zemlji vec 25 godina...Sta je ko od njih (politicara) dobio. A nama majmunima banana.

...kada su džakovi spremni

pre 7 godina

Taman mi što htedosmo da glasamo za Tomu sad moramo dati glas protiv Vučka, ako su botovi mislili da će biti obrnuto ostaće bez sendviča. Ali to i onako je sve nebitno....

Zagor

pre 7 godina

Tresla se gora,rodio se mis :-)
Sta stoji iza ove halabuke ???
Priznali kosovo ???
Nesto poskupelo ?
Opet nesto poklonili nekim Arapima ???
(HAJLENDRE, 20. februar 2017 18:50)
Pre par dana Taci i Tahiri svecano otvorili 6 granicnih prelaza.

VUK

pre 7 godina

da li je vratio pare Miškoviću,Tačiju, Sorošu?Šta bi sa digovorom sa Jeremićem? Vučićević kaže da već dve godine traje zavera.Nož u leđa,omča oko vrata..šta bi sa silnim oružjem?

Bucko razmisljam

pre 7 godina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je odlučio da odustane od kandidature na predsedničkim izborima, posle razgovora s Aleksandrom Vučićem.

Bilo je ocekivano, "PAMETNIJI POPUSTA" !

smešno i jadno

pre 7 godina

Znači folirancija, hoćete da budete i vlast i opozicija u isto vreme. Čisto da se priča o vašem sukobu, a ne o drugim kandidatima i njihovim potencijalima.

Saul Goodman

pre 7 godina

Gledam malopre sajt Informera... Uvučićević je odmah spustio loptu... Od danas Nikolić nije "strani plaćenik", "Soroševac", "saradnik tajkuna"... Uvučićević će već od sutra postati učtiv prema Tomi...

1€ satnica srpskih radnika

pre 7 godina

Da li se podrazumeva da Vučić podnese ostavku i napusti SNS ako bude izabran za predsednika?
To je Nikolić uradio.
Tako da Toma može ponovo da bude predsednik SNS-a.
Ah da, to se verovatno neće dogoditi.

Igor

pre 7 godina

Kakvu li igru igraju njih dvojica svih ovih dana od kad se poteze pitanje kandidature.... Verujem da su smislili nesto pakleno, jer samo ce ovca da poveruje u to da je dogovoreno da Dacic bude premijer, a Vicic predsednik.. Sve uradjeno da se Dacic ne kandiduje i da jadan misli kako ga ceka premijersko mesto.... Odlican triler... Jedva cekam komplikaciju...

peca

pre 7 godina

Samo lični interes. Briga njih za Srbiju. Da je normalna država ovaj stariji bi se povukao i otišao u penziju, a ovaj mladji bi ostao na mestu premijera i jedan od najbližih saradnika bi mu bio zaštitnik građana. Ali on je za njega lažov, strani plaćenik i izdajnik jer samo pošteno radi svoj posao.A takvi mu ne trebaju. Trebaju mu samo oni koji će mu govoriti da je najbolji, najlepši i najpametniji. A za nas ostale kao da nema mesta u ovoj zemlji.

peca

pre 7 godina

Samo lični interes. Briga njih za Srbiju. Da je normalna država ovaj stariji bi se povukao i otišao u penziju, a ovaj mladji bi ostao na mestu premijera i jedan od najbližih saradnika bi mu bio zaštitnik građana. Ali on je za njega lažov, strani plaćenik i izdajnik jer samo pošteno radi svoj posao.A takvi mu ne trebaju. Trebaju mu samo oni koji će mu govoriti da je najbolji, najlepši i najpametniji. A za nas ostale kao da nema mesta u ovoj zemlji.

1€ satnica srpskih radnika

pre 7 godina

Da li se podrazumeva da Vučić podnese ostavku i napusti SNS ako bude izabran za predsednika?
To je Nikolić uradio.
Tako da Toma može ponovo da bude predsednik SNS-a.
Ah da, to se verovatno neće dogoditi.

Igor

pre 7 godina

Kakvu li igru igraju njih dvojica svih ovih dana od kad se poteze pitanje kandidature.... Verujem da su smislili nesto pakleno, jer samo ce ovca da poveruje u to da je dogovoreno da Dacic bude premijer, a Vicic predsednik.. Sve uradjeno da se Dacic ne kandiduje i da jadan misli kako ga ceka premijersko mesto.... Odlican triler... Jedva cekam komplikaciju...

pakito

pre 7 godina

ljudi moji sta je ovo,ko nas vodi?!
pa ovi nemaju ni malo srama i stida!
srbijo medju sljivama docekala si da te oni sto gledaju parove i farmu pobede !
tuga rodjaci

Petar

pre 7 godina

"Tomislav i Aleksander" - ili...kratka i dosadna priča o tome kako dva, ne posebno pametna, ne posebno dobra i ne posebno čoveka, vuku za nos 6 miliona ne posebno pametnih, ne posebno dobrih i ne posebno ljudi, 5 godina...

kentakikid

pre 7 godina

kakav igrokaz...polupismena rulja nam kroji zivote i pri tom lece svoje tinejdzerske komplekse na obrazovanima i pametnijim..kako smo jadno spali da nam dziberi ulicari krimogenog recnika i manira kroje sudbinu

krv nije voda

pre 7 godina

Ovako se to radi,dragi DS,imali ste sve,vlast,medije a nista niste umeli.
Ovi vec znaju sta ce sa nasim nepismenim narodom,znaju kako se manipulise i
ostace 100godina na vlasti.Hvala Borise T.,ti im otvori put,bravo.

dzara

pre 7 godina

Ko je nama (bio) predsednik. Na trenutak me je prevario. Priznajem, naivno sam pomislio da ima trunku dostojanstva.
Da stvar bude gora, neuporedivo je bolji po narod od svog "političkog sina".

Victorinox

pre 7 godina

Negde pročitah da je jednom Nikola Pašić, kada su mu prebacivali zbog političkih muljanja i korupcije (u kojima se naročito istakao njegov sin Radomir, najveća baraba u novijoj srpskoj istoriji), i predlagali da se ugleda na engleskog premijera Dizraelija, odgovorio: „Kaki ste mi vi englezi, takav sam vam ja Dizraeli“. Prema tome, svi oni koji su sablažnjeni ponašanjem ove dvojice bi trebalo da shvate da su Toma i prepodobni AV autentični predstavnici VEĆINSKE SRBIJE; što pre prihvate tu činjenicu, biće im lakše. Životom garantujem da bi se bar 80% stanovnika napaćene Srbijice ponašalo na isti način kada bi bili u prilici. Prema tome, Prepodobni postaje predsednik, realna vlast se protivustavno seli iz Vlade pošto će za premijera biti postavljen neko poslušan ko će samo da potpisuje dekrete, a u skupštini će, ako bude i parlamentarnih izbora, biti još više vazduplohova, mortadela i teleprontera. Zašto je to tako? Pa, ako vam iz zemlje od 7,5 miliona stanovnika u poslednjih 25 godina ode pola miliona obrazovanih, mladih i preduzimljivih, to bez posledica ne biva.

Zagor

pre 7 godina

Tresla se gora,rodio se mis :-)
Sta stoji iza ove halabuke ???
Priznali kosovo ???
Nesto poskupelo ?
Opet nesto poklonili nekim Arapima ???
(HAJLENDRE, 20. februar 2017 18:50)
Pre par dana Taci i Tahiri svecano otvorili 6 granicnih prelaza.

trener

pre 7 godina

Jos jednom lagali gradane, jos jednom.pokazali da su ne moralni, da im je licni interes na prvom mestu.Cime oni trguju, nasom drzavom, trose nas novac,bahate se, bogate se, razmenjuju funkcije kao da su jedini u zemlji, a oni bez karaktera i obraza. Zato narode probudi se i glasaj, mislite na decu.

Ambasador Srbije na Kosovu bi mu leglo ko kec na 10

pre 7 godina

Odlican potez a jos veci bi napravio da se na Kosovu kandiduje za presednika mesne zajednice Zubin potok.

ајмооо

pre 7 godina

да знате чему служи ово замајавање

Објављена продаја ПКБ а по сниженој цени јел га ето нико неће.
Тачи поставио пре неки дан камен темељац за гранични прелаз на
Мердару, до сада је можда и изграђен ...
има сигурно још нешто али треба много труда да се сазна

dr Nenad stojadinovic

pre 7 godina

Dok se Vi dogovorite koliko se mladih odselilo iz Srbije. I ja u 55- oj godini se spremam na put pa sta bude, u Srbiji od 2000-te,samo obecanja, mladi ne nasedajte kao ja,nikad nije kasno samo idemo.

...kada su džakovi spremni

pre 7 godina

Taman mi što htedosmo da glasamo za Tomu sad moramo dati glas protiv Vučka, ako su botovi mislili da će biti obrnuto ostaće bez sendviča. Ali to i onako je sve nebitno....

Стева

pre 7 godina

Значи намирили су га.Толика фрка и паника зарад личних интереса ова два човека без икаквог морала и интегритета..

Domaćin

pre 7 godina

Nisam mislio da ću ovo ikada reći, al meni sad malo žao Tome. A onda se setim stiropora, diplome, Dragičinih garderoba od par desetina hiljada evra, fondacije u koju moraš da uplaćuješ da ti ne bi poreska uprava našla nešto... U svakom slučaju, danas je divan dan, početak raspada SNS i početak raspada DJB. Malo li je na ovu krizu?

Saul Goodman

pre 7 godina

Gledam malopre sajt Informera... Uvučićević je odmah spustio loptu... Od danas Nikolić nije "strani plaćenik", "Soroševac", "saradnik tajkuna"... Uvučićević će već od sutra postati učtiv prema Tomi...

Sardaukar

pre 7 godina

Je li bre, dokle vi mislite da za****vate ovaj napaćeni narod? Imate li vi bre uopšte obraza? Jel treba na ulice da izađemo kao u Rumuniji?

bruka

pre 7 godina

Izbrukase se Radikali za sve pare.Sad na scenu stupa idejni tvorac da pljuje po svim ostalim kanditatima.
Dok ih Vodja sve namiri ova propala Srbija ce bankrotirati.

smešno i jadno

pre 7 godina

Znači folirancija, hoćete da budete i vlast i opozicija u isto vreme. Čisto da se priča o vašem sukobu, a ne o drugim kandidatima i njihovim potencijalima.

misa

pre 7 godina

Vikendice na Savi upisane u zemljisne knjige sa sve gradjevinski upotrebnim dozvolama ! Dragica ostaje vlasnik fondacije !Avioni i dalje nesmeju da prelecu preko Bajcetine! Tomovaca postaje oficijalno pice parlamenta i vlade!!!Dopunite me za ostalo malo sam zaribao !!!

LaleGator

pre 7 godina

Cela ova priča i kandidaturi Tome je od starta bila farsa, manipulacija da bi se skrenula paznja sa kriminalnih dela malog gradonacelnika i njegovog noćnog rušenja sava male!

neki flazmid

pre 7 godina

Znaci mogu da se kladim da je Vucic napravio paralelu sa Miskovicem. Tacnije da nije odstupio ni mikron od onoga sto je prvobitno ponudio Tomici. Bilo je zadrzi ono sto sad imas i dobices mesto u skupstini tvoj sin u odboru a odbijes li procices ko Miskovic i njegov sin. Znaci ocekujmo da sledeca Tomicina objava bude tipa skroman sam pa cak i po svoju stetu. Sve za korist gradjana Srbije... ili tako sto

Kad su cvetale tikve

pre 7 godina

"Nikolić posle sastanka s Vučićem odustao od kandidature", a ja od pameti posle ovog članka.

Odo' da spavam, valja poraniti na posao, a i čir mi radi. Ova dvojica su k'o loša vudu magija: sliku im vidim i već mi nije dobro.

Pozdrav, Srbijo, vidimo se - na izborima ili na ulici. Ovako dalje ne može.

VUK

pre 7 godina

da li je vratio pare Miškoviću,Tačiju, Sorošu?Šta bi sa digovorom sa Jeremićem? Vučićević kaže da već dve godine traje zavera.Nož u leđa,omča oko vrata..šta bi sa silnim oružjem?

prorok vangLa from srbistan

pre 7 godina

dogovor je da toma bude sledeci patrijarh.
poslace mu vojislav diplomu bogoslovije.
sa praksom je vec jak.

a za ovog drugog je predvidjeno da bude sve i svja.

amin.

Velja

pre 7 godina

Brzo zaboravismo na otete penzije,na Novac odnesen Klintonovima Srebrenici i kozna koliko je milijardi evra odneseno bes kontrole. Zaboravismo Sava malu Blera,Bajdena,razne zapadne savetnike Stros Kana itd........

milutin

pre 7 godina

Ovo je strasno.Oni Srbiju posmatraju kao objekat za ispunjavanje svojih ciljeva.I ne samo oni.Tako je predhodnih dvadesetak godina.Toliko se prag tolerancije gluposti srozao da sad jedan Toma sa kupljenom diplomom uslovljava A.V.(za njega nemos ni nabrojati) sa nekim funkcijama a Dacic kofer sve to gleda i razmislja kako da unovci.I to su tri lika koji vode ovu zemlju a iza sebe od uspeha imaju samo afere.

Bojan

pre 7 godina

@ostaje samo da vidimo šta je dobio zauzvrat...
(duško, 20. februar 2017 18:34)
O tome se i radi u ovoj zemlji vec 25 godina...Sta je ko od njih (politicara) dobio. A nama majmunima banana.

Bucko razmisljam

pre 7 godina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je odlučio da odustane od kandidature na predsedničkim izborima, posle razgovora s Aleksandrom Vučićem.

Bilo je ocekivano, "PAMETNIJI POPUSTA" !

voodoo

pre 7 godina

Kada ce Vucic da podnese ostavku na mesto premijera, toliki napadi na Jankovica bili, a i sada stalno komentarisu tudje kampanje, a on se izjasnio kao kandidat, a ostavku ne pominje, to je zloupotreba, svakodnevno najavljuje neke smesne stvari kao premijer iako 5 godina nije nista uradio, i to kao sad nije kampanja.

Svetlost

pre 7 godina

Nešto kontam, pa ova zemlja je vazda bila j....a za život, šta pa mi toliko sad očekujemo? Srbija naša majka je zemlja napaćenih ljudi, bila je od nastanka i tako će i ostati.

dragance

pre 7 godina

....i kao da ce se o funkcijama dogovarati posle vuciceve pobede ?! sta kao oni su vec pobedili i namestaju jedno drugom funkcije ?! to cemo tek da vidimo...

BeKo

pre 7 godina

“Svi grehovi bacaju duge senke.”

Agata Kristi

Čekao Toma uplatu,kada je legla povukao se, a ako u maju bude još neko mesto u nekom ministarstvu ili javnom preduzeću za savetnike puna kapa.
Toma ipak ima više od 5 poslanika iza sebe zato je Vučić pristao na ucenu i brzu isplatu jer mu je Toma bacio senku na početak kampanje.
Vučićev problem je što ima još mnogo d(r)ugih senki a ne može potplatiti celu Srbiju.

Mambo

pre 7 godina

I toliko o tome koliko se postuje institucija Predsednika, zaboravili su da je Toma i dalje na funkciji. NIKO ga nije ispostovao. A posebno "njegov" mandatar kako se poneo? Ljut!

nogom

pre 7 godina

farsa, znao sam da ce ovako da ispadne, predvidiv marketing, fora je bila da se samo o njoma prica, a o plagijat spotu s avionom ukraden iz ukrajne kopi pejst, da ne fovorim o tome da smo ga svi mi finansirali

nebitno

pre 7 godina

Cim se jedan reality show zatvori, odmah drugi se otvori...tako i treba mi bolje i ne zasluzujemo iskren da budem. Jedna trecina Srba raseljena po svetu i to ona najpismenija, jedna trecina zvanicno nema osnovnu skolu i jedna trecina jedva da ima neku srednju skolu (u to ulaze i fals diplome)...e sad se vi pitajte zasto imamo ovakve politicare i nesredjenu zemlju vekovima?? Pozdrav i do novog reality show-a :)

Žika

pre 7 godina

Treba očekivati sastanke sa i ostalima koji su najavili predsedničku kandidaturu, na kojima će im Vučić zapretiti da mora da odustanu, jer u prvom krugu može pobediti samo ako bude jedini kandidat.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Rusi vladaju Srbijom.
(Bgd, 20. februar 2017 22:07) Bojim se da gresisi da je ovo ipak najgori zapadni trecerazredni rijaliti sou gde glavni premijerovi kerberi poput Volina, Zlobane i Tacica optuzuju predesdnika drzave i osnivaca njihove stranke da je izdajnik i da ugrozava stabilnost drzave dok mu taj isti premijer hrabro kao i uvek nudi saradnju na kako rekose uspravljanju Srbije koja sada je li kleci. To sto su ta dvojica plus ovi gore pomenuti veci godinama na vlasti je manje vazno njihovim egzaltiranim biracima.

Aleksej

pre 7 godina

Malopre sam shvatio kad sam napisao komentar FARSA i posle par sati imam 1900 lajka i dislajka koliko je vrag odneo salu i koliko ce Vucic da pobedi na izborima,medju lajkovima je sigurno bilo mnogih stranacki obojenih i onih koji to nisu nego stvarno tako misle a nece izaci na izbore kao i ja,ali oni sto su dislajkovali su vecina Sns botovi koji sigurno glasaju,a da su botovi znam jer na sportskim vestima kad neko pominje Vucica uglavnom je odnos lajkova i dislajkova 90% prema10%.

Petar

pre 7 godina

Hladno je za stiropor. Uostalom sve mozemo da se dogovorimo. Na nivou, vladi,zadruzi , ili ulici. U Srbiji nije vazno, dogovor je dogovor i on kucu gradi. A ovo je nasa kuca, sasvim posebna zadnjih 25 godina. Uostalom zar je vazno sta drugi misle, da popijemo jednu u zdravlje pa da se razilazimo.Nek nam je sa srecom.

fivan dan

pre 7 godina

Domacin -I meni je danas divan dan, sa sve najavljenim raspadima SNS, DJB. Cini mi se da ste zaboravili SPS. Nije samo Toma ispao iz aviona, vec i Ivica, a tako se jadna trudio u dodvroavanju AV.

But

pre 7 godina

AV ima najnovije istraživanje koje mu daje za pravo da ide bez obzira na Tomu. To je bio odlučujući argument pred Tomom i njegovim ljudima. Tako je i postignut dogovor.

Izlaznost

pre 7 godina

Pobeda Vučića zavisi od izlaznosti na izboreima. Ako izlaznost bude veća, šanse AV se smanjuju. Zato narode: pamet u glavu i svi na izbore. Od kukanja nema koristi. Sudbina je u našim rukama. AV nema većinu u ovoj Srbiji. AV ima većinu od onih koji izlaze na izbore. Ko ne izađe na izbore nema pravo da kuka kako mu nije dobro i kako AV ne valja.

peca

pre 7 godina

Samo lični interes. Briga njih za Srbiju. Da je normalna država ovaj stariji bi se povukao i otišao u penziju, a ovaj mladji bi ostao na mestu premijera i jedan od najbližih saradnika bi mu bio zaštitnik građana. Ali on je za njega lažov, strani plaćenik i izdajnik jer samo pošteno radi svoj posao.A takvi mu ne trebaju. Trebaju mu samo oni koji će mu govoriti da je najbolji, najlepši i najpametniji. A za nas ostale kao da nema mesta u ovoj zemlji.

1€ satnica srpskih radnika

pre 7 godina

Da li se podrazumeva da Vučić podnese ostavku i napusti SNS ako bude izabran za predsednika?
To je Nikolić uradio.
Tako da Toma može ponovo da bude predsednik SNS-a.
Ah da, to se verovatno neće dogoditi.

Igor

pre 7 godina

Kakvu li igru igraju njih dvojica svih ovih dana od kad se poteze pitanje kandidature.... Verujem da su smislili nesto pakleno, jer samo ce ovca da poveruje u to da je dogovoreno da Dacic bude premijer, a Vicic predsednik.. Sve uradjeno da se Dacic ne kandiduje i da jadan misli kako ga ceka premijersko mesto.... Odlican triler... Jedva cekam komplikaciju...

LaleGator

pre 7 godina

Cela ova priča i kandidaturi Tome je od starta bila farsa, manipulacija da bi se skrenula paznja sa kriminalnih dela malog gradonacelnika i njegovog noćnog rušenja sava male!

Bucko razmisljam

pre 7 godina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je odlučio da odustane od kandidature na predsedničkim izborima, posle razgovora s Aleksandrom Vučićem.

Bilo je ocekivano, "PAMETNIJI POPUSTA" !

Bojan

pre 7 godina

@ostaje samo da vidimo šta je dobio zauzvrat...
(duško, 20. februar 2017 18:34)
O tome se i radi u ovoj zemlji vec 25 godina...Sta je ko od njih (politicara) dobio. A nama majmunima banana.

neki flazmid

pre 7 godina

Znaci mogu da se kladim da je Vucic napravio paralelu sa Miskovicem. Tacnije da nije odstupio ni mikron od onoga sto je prvobitno ponudio Tomici. Bilo je zadrzi ono sto sad imas i dobices mesto u skupstini tvoj sin u odboru a odbijes li procices ko Miskovic i njegov sin. Znaci ocekujmo da sledeca Tomicina objava bude tipa skroman sam pa cak i po svoju stetu. Sve za korist gradjana Srbije... ili tako sto

Zagor

pre 7 godina

Tresla se gora,rodio se mis :-)
Sta stoji iza ove halabuke ???
Priznali kosovo ???
Nesto poskupelo ?
Opet nesto poklonili nekim Arapima ???
(HAJLENDRE, 20. februar 2017 18:50)
Pre par dana Taci i Tahiri svecano otvorili 6 granicnih prelaza.

Saul Goodman

pre 7 godina

Gledam malopre sajt Informera... Uvučićević je odmah spustio loptu... Od danas Nikolić nije "strani plaćenik", "Soroševac", "saradnik tajkuna"... Uvučićević će već od sutra postati učtiv prema Tomi...

Ambasador Srbije na Kosovu bi mu leglo ko kec na 10

pre 7 godina

Odlican potez a jos veci bi napravio da se na Kosovu kandiduje za presednika mesne zajednice Zubin potok.

kentakikid

pre 7 godina

kakav igrokaz...polupismena rulja nam kroji zivote i pri tom lece svoje tinejdzerske komplekse na obrazovanima i pametnijim..kako smo jadno spali da nam dziberi ulicari krimogenog recnika i manira kroje sudbinu

Domaćin

pre 7 godina

Nisam mislio da ću ovo ikada reći, al meni sad malo žao Tome. A onda se setim stiropora, diplome, Dragičinih garderoba od par desetina hiljada evra, fondacije u koju moraš da uplaćuješ da ti ne bi poreska uprava našla nešto... U svakom slučaju, danas je divan dan, početak raspada SNS i početak raspada DJB. Malo li je na ovu krizu?

Стева

pre 7 godina

Значи намирили су га.Толика фрка и паника зарад личних интереса ова два човека без икаквог морала и интегритета..

Svetlost

pre 7 godina

Nešto kontam, pa ova zemlja je vazda bila j....a za život, šta pa mi toliko sad očekujemo? Srbija naša majka je zemlja napaćenih ljudi, bila je od nastanka i tako će i ostati.

dr Nenad stojadinovic

pre 7 godina

Dok se Vi dogovorite koliko se mladih odselilo iz Srbije. I ja u 55- oj godini se spremam na put pa sta bude, u Srbiji od 2000-te,samo obecanja, mladi ne nasedajte kao ja,nikad nije kasno samo idemo.

But

pre 7 godina

AV ima najnovije istraživanje koje mu daje za pravo da ide bez obzira na Tomu. To je bio odlučujući argument pred Tomom i njegovim ljudima. Tako je i postignut dogovor.

dragance

pre 7 godina

....i kao da ce se o funkcijama dogovarati posle vuciceve pobede ?! sta kao oni su vec pobedili i namestaju jedno drugom funkcije ?! to cemo tek da vidimo...

trener

pre 7 godina

Jos jednom lagali gradane, jos jednom.pokazali da su ne moralni, da im je licni interes na prvom mestu.Cime oni trguju, nasom drzavom, trose nas novac,bahate se, bogate se, razmenjuju funkcije kao da su jedini u zemlji, a oni bez karaktera i obraza. Zato narode probudi se i glasaj, mislite na decu.

dzara

pre 7 godina

Ko je nama (bio) predsednik. Na trenutak me je prevario. Priznajem, naivno sam pomislio da ima trunku dostojanstva.
Da stvar bude gora, neuporedivo je bolji po narod od svog "političkog sina".

Mambo

pre 7 godina

I toliko o tome koliko se postuje institucija Predsednika, zaboravili su da je Toma i dalje na funkciji. NIKO ga nije ispostovao. A posebno "njegov" mandatar kako se poneo? Ljut!

pakito

pre 7 godina

ljudi moji sta je ovo,ko nas vodi?!
pa ovi nemaju ni malo srama i stida!
srbijo medju sljivama docekala si da te oni sto gledaju parove i farmu pobede !
tuga rodjaci

nebitno

pre 7 godina

Cim se jedan reality show zatvori, odmah drugi se otvori...tako i treba mi bolje i ne zasluzujemo iskren da budem. Jedna trecina Srba raseljena po svetu i to ona najpismenija, jedna trecina zvanicno nema osnovnu skolu i jedna trecina jedva da ima neku srednju skolu (u to ulaze i fals diplome)...e sad se vi pitajte zasto imamo ovakve politicare i nesredjenu zemlju vekovima?? Pozdrav i do novog reality show-a :)

nogom

pre 7 godina

farsa, znao sam da ce ovako da ispadne, predvidiv marketing, fora je bila da se samo o njoma prica, a o plagijat spotu s avionom ukraden iz ukrajne kopi pejst, da ne fovorim o tome da smo ga svi mi finansirali

VUK

pre 7 godina

da li je vratio pare Miškoviću,Tačiju, Sorošu?Šta bi sa digovorom sa Jeremićem? Vučićević kaže da već dve godine traje zavera.Nož u leđa,omča oko vrata..šta bi sa silnim oružjem?

...kada su džakovi spremni

pre 7 godina

Taman mi što htedosmo da glasamo za Tomu sad moramo dati glas protiv Vučka, ako su botovi mislili da će biti obrnuto ostaće bez sendviča. Ali to i onako je sve nebitno....

smešno i jadno

pre 7 godina

Znači folirancija, hoćete da budete i vlast i opozicija u isto vreme. Čisto da se priča o vašem sukobu, a ne o drugim kandidatima i njihovim potencijalima.

krv nije voda

pre 7 godina

Ovako se to radi,dragi DS,imali ste sve,vlast,medije a nista niste umeli.
Ovi vec znaju sta ce sa nasim nepismenim narodom,znaju kako se manipulise i
ostace 100godina na vlasti.Hvala Borise T.,ti im otvori put,bravo.

bruka

pre 7 godina

Izbrukase se Radikali za sve pare.Sad na scenu stupa idejni tvorac da pljuje po svim ostalim kanditatima.
Dok ih Vodja sve namiri ova propala Srbija ce bankrotirati.

ајмооо

pre 7 godina

да знате чему служи ово замајавање

Објављена продаја ПКБ а по сниженој цени јел га ето нико неће.
Тачи поставио пре неки дан камен темељац за гранични прелаз на
Мердару, до сада је можда и изграђен ...
има сигурно још нешто али треба много труда да се сазна

Petar

pre 7 godina

Hladno je za stiropor. Uostalom sve mozemo da se dogovorimo. Na nivou, vladi,zadruzi , ili ulici. U Srbiji nije vazno, dogovor je dogovor i on kucu gradi. A ovo je nasa kuca, sasvim posebna zadnjih 25 godina. Uostalom zar je vazno sta drugi misle, da popijemo jednu u zdravlje pa da se razilazimo.Nek nam je sa srecom.

Petar

pre 7 godina

"Tomislav i Aleksander" - ili...kratka i dosadna priča o tome kako dva, ne posebno pametna, ne posebno dobra i ne posebno čoveka, vuku za nos 6 miliona ne posebno pametnih, ne posebno dobrih i ne posebno ljudi, 5 godina...

fivan dan

pre 7 godina

Domacin -I meni je danas divan dan, sa sve najavljenim raspadima SNS, DJB. Cini mi se da ste zaboravili SPS. Nije samo Toma ispao iz aviona, vec i Ivica, a tako se jadna trudio u dodvroavanju AV.

Victorinox

pre 7 godina

Negde pročitah da je jednom Nikola Pašić, kada su mu prebacivali zbog političkih muljanja i korupcije (u kojima se naročito istakao njegov sin Radomir, najveća baraba u novijoj srpskoj istoriji), i predlagali da se ugleda na engleskog premijera Dizraelija, odgovorio: „Kaki ste mi vi englezi, takav sam vam ja Dizraeli“. Prema tome, svi oni koji su sablažnjeni ponašanjem ove dvojice bi trebalo da shvate da su Toma i prepodobni AV autentični predstavnici VEĆINSKE SRBIJE; što pre prihvate tu činjenicu, biće im lakše. Životom garantujem da bi se bar 80% stanovnika napaćene Srbijice ponašalo na isti način kada bi bili u prilici. Prema tome, Prepodobni postaje predsednik, realna vlast se protivustavno seli iz Vlade pošto će za premijera biti postavljen neko poslušan ko će samo da potpisuje dekrete, a u skupštini će, ako bude i parlamentarnih izbora, biti još više vazduplohova, mortadela i teleprontera. Zašto je to tako? Pa, ako vam iz zemlje od 7,5 miliona stanovnika u poslednjih 25 godina ode pola miliona obrazovanih, mladih i preduzimljivih, to bez posledica ne biva.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

Rusi vladaju Srbijom.
(Bgd, 20. februar 2017 22:07) Bojim se da gresisi da je ovo ipak najgori zapadni trecerazredni rijaliti sou gde glavni premijerovi kerberi poput Volina, Zlobane i Tacica optuzuju predesdnika drzave i osnivaca njihove stranke da je izdajnik i da ugrozava stabilnost drzave dok mu taj isti premijer hrabro kao i uvek nudi saradnju na kako rekose uspravljanju Srbije koja sada je li kleci. To sto su ta dvojica plus ovi gore pomenuti veci godinama na vlasti je manje vazno njihovim egzaltiranim biracima.

milutin

pre 7 godina

Ovo je strasno.Oni Srbiju posmatraju kao objekat za ispunjavanje svojih ciljeva.I ne samo oni.Tako je predhodnih dvadesetak godina.Toliko se prag tolerancije gluposti srozao da sad jedan Toma sa kupljenom diplomom uslovljava A.V.(za njega nemos ni nabrojati) sa nekim funkcijama a Dacic kofer sve to gleda i razmislja kako da unovci.I to su tri lika koji vode ovu zemlju a iza sebe od uspeha imaju samo afere.

Sardaukar

pre 7 godina

Je li bre, dokle vi mislite da za****vate ovaj napaćeni narod? Imate li vi bre uopšte obraza? Jel treba na ulice da izađemo kao u Rumuniji?

Aleksej

pre 7 godina

Malopre sam shvatio kad sam napisao komentar FARSA i posle par sati imam 1900 lajka i dislajka koliko je vrag odneo salu i koliko ce Vucic da pobedi na izborima,medju lajkovima je sigurno bilo mnogih stranacki obojenih i onih koji to nisu nego stvarno tako misle a nece izaci na izbore kao i ja,ali oni sto su dislajkovali su vecina Sns botovi koji sigurno glasaju,a da su botovi znam jer na sportskim vestima kad neko pominje Vucica uglavnom je odnos lajkova i dislajkova 90% prema10%.

prorok vangLa from srbistan

pre 7 godina

dogovor je da toma bude sledeci patrijarh.
poslace mu vojislav diplomu bogoslovije.
sa praksom je vec jak.

a za ovog drugog je predvidjeno da bude sve i svja.

amin.

Kad su cvetale tikve

pre 7 godina

"Nikolić posle sastanka s Vučićem odustao od kandidature", a ja od pameti posle ovog članka.

Odo' da spavam, valja poraniti na posao, a i čir mi radi. Ova dvojica su k'o loša vudu magija: sliku im vidim i već mi nije dobro.

Pozdrav, Srbijo, vidimo se - na izborima ili na ulici. Ovako dalje ne može.

misa

pre 7 godina

Vikendice na Savi upisane u zemljisne knjige sa sve gradjevinski upotrebnim dozvolama ! Dragica ostaje vlasnik fondacije !Avioni i dalje nesmeju da prelecu preko Bajcetine! Tomovaca postaje oficijalno pice parlamenta i vlade!!!Dopunite me za ostalo malo sam zaribao !!!

voodoo

pre 7 godina

Kada ce Vucic da podnese ostavku na mesto premijera, toliki napadi na Jankovica bili, a i sada stalno komentarisu tudje kampanje, a on se izjasnio kao kandidat, a ostavku ne pominje, to je zloupotreba, svakodnevno najavljuje neke smesne stvari kao premijer iako 5 godina nije nista uradio, i to kao sad nije kampanja.

Velja

pre 7 godina

Brzo zaboravismo na otete penzije,na Novac odnesen Klintonovima Srebrenici i kozna koliko je milijardi evra odneseno bes kontrole. Zaboravismo Sava malu Blera,Bajdena,razne zapadne savetnike Stros Kana itd........

BeKo

pre 7 godina

“Svi grehovi bacaju duge senke.”

Agata Kristi

Čekao Toma uplatu,kada je legla povukao se, a ako u maju bude još neko mesto u nekom ministarstvu ili javnom preduzeću za savetnike puna kapa.
Toma ipak ima više od 5 poslanika iza sebe zato je Vučić pristao na ucenu i brzu isplatu jer mu je Toma bacio senku na početak kampanje.
Vučićev problem je što ima još mnogo d(r)ugih senki a ne može potplatiti celu Srbiju.

Žika

pre 7 godina

Treba očekivati sastanke sa i ostalima koji su najavili predsedničku kandidaturu, na kojima će im Vučić zapretiti da mora da odustanu, jer u prvom krugu može pobediti samo ako bude jedini kandidat.

Izlaznost

pre 7 godina

Pobeda Vučića zavisi od izlaznosti na izboreima. Ako izlaznost bude veća, šanse AV se smanjuju. Zato narode: pamet u glavu i svi na izbore. Od kukanja nema koristi. Sudbina je u našim rukama. AV nema većinu u ovoj Srbiji. AV ima većinu od onih koji izlaze na izbore. Ko ne izađe na izbore nema pravo da kuka kako mu nije dobro i kako AV ne valja.