Nedelja, 15.01.2017.

13:11

Nikolić: Ako Srbi budu ubijani, šaljemo vojsku na Kosovo

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kaže da je Srbija spremna da pošalje oružane snage na Kosovo i Metohiju, ako srpsko stanovništvo u pokrajini bude ugroženo.

Izvor: Beta

Nikoliæ: Ako Srbi budu ubijani, šaljemo vojsku na Kosovo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

gkod

pre 7 godina

Nikolicu, sta bi sa vojnotehnickim sporazumom iz Kumanova?
Zar to ne bi akt kapitulacije?
Sta pise u rezoluciji 1244?
Zar nije zabranjen pristup drzavi Srbiji na teritoriju Kosova bez odobrenja medjunarodnih vojnih snaga, koje odrzavaju mir na tom prostoru?
Ko je taj koji ce da prekrsi ta dva dokumenta, a da ne izazove odmazdu pobednika u ratu na Kosovu?

iznogud011

pre 7 godina

(iznogud011, 15. januar 2017 14:14) # Link komentara
Preporučujem (+1190) Ne preporučujem (-1603)

Evo ih 1603 koji ce da idu sa tobom Tomo....bas mi drago zbog tebe i njih...

Lakan

pre 7 godina

@stop ratnim policima
Ako je tačno to što kažeš, da je Rusija ovo organizovala, onda to potpuno menja stvar, ja sam onda potpuno ZA, inače ako je u pitanju ujdurma naše vlasti onda ništa.

pedja

pre 7 godina

Srbi NECE rat,koji Toma priziva u dogovoru sa Vucicem i Dacicem!Ali,ako do rata dodje,prvu liniju fronta neka postave sinovi;unuci;oni licno, sve sa SNS clanovima i njihovim paramilitarnim jedinicama-huliganima!!!!Inace,zasto se Srpsko lekarsko drustvo,a i SANU NE IZJASNJAVAJU!?

Dr Kos

pre 7 godina

Sve je receno u komentarima: (zemlja slepaca., 15. januar 2017 13:50), (Dzoni, 15. januar 2017 13:51), (iznogud011, 15. januar 2017 14:14).
I da, svi mi smo juce trebali da se okupimo i da onaj cirkus voz zaustavimo u Rakovici i vratimo nazad. Voz bi stigao kud je i krenuo, samo bi se manje blamirali i pokazali bi smo svima da Srbija nije ON.

Слаткоречиви слоба

pre 7 godina

rekao da Srbija ne želi sukob i da nikoga neće napasti, ali da kao država i po ustavu ima obavezu da štiti svoje građane.

Твоји грађани су они који су држављани Србије и живе у Србији, њих би по Уставу Србије требало да штитиш, премда је и то под знаком питања. Што се тиче грађана Косова, они су грађани друге државе, а не Србије, па тако не могу бити твоји грађани, које по уставу имаш обавезу штитити. У супротном ће твоју војску на њиховој граници дочекати потпуно спремна војска те друге државе, јер ће то сматрати агресијом, и то неће изгледати нимало романтично као што ти покушаваш својом слаткоречивошћу представити.

awe

pre 7 godina

Па зар нисте ти Вучић и Дачић већ довољно момака послали '99. па после изиграли и издали све нас? Ко мислиш да ће да ти иде поново?

buron

pre 7 godina

Eto, ja sam Kosovski Albanac,imam i važeću Srpsku ličnu kartu ((što znači da sam "državljanin Srbije).
Pitanje za precednika Tomu: Hoće li srpska vojska i mene štiti i od koga.
Hvala unapred precedniče.

iznogud011

pre 7 godina

Slusaj me odlazeci precednice..za tebe i tvog pulena AV nikad i niko iz moje porodice nece da ratuje i gine. Porodicu sam stekao 90-ih, decu stvorio u tim godinama, za vreme bombardovanja ta deca su spavala i strahovala u memljivom podrumu nedaleko od Strazevice dok ste se vi useljavali u stotine kvadrata ( a ja podstanar ). I sad kad su ta deca stasala i odrasla u normalnu i zdravu decu, ti hoces da ih saljes u tvoje ime!!!! NIKAD, NIKAD i NIKAD...dodji na vrata i pozvoni sa pozivom ako smes!!! Ne dam i po stotinu puta NE DAM. Neka se ljuti ko hoce, ali neka idu ti tvoji botovi. Najeli su se sendvica i napili sokova...ogrebali se za nekoliko dnevnica, a da ne govorim o onima koji su debelo zaradili na podrsci tebi i AV. Nosi sa sobom i dzakove sa glasackim materijalom, da napravis barikadu...sve moze, ali moja deca NE MOGU!!!
Necu se ni iznenaditi ako ovaj kometar ne vidim...od kad si dosao na vlast, ne secam se da mi je objavljen i jedan komentar na ovim stranicama, a nikog nisam niti cu vredjati...

Filozof

pre 7 godina

A ko CE onda da sale vojsku Ako NASA vojska bude ubijala Albance? A da, nasa vojska ubijala samo ubijala/la teroriste ustase balije nikada civile nesrbe, njih je u stvari stitila....

Cicko

pre 7 godina

Stara ekipa, stare navike iz devedesetih.Prvo avioni, helikopteri. obavezno sluzenje vojnog roka. mediska propaganda, rehabilitacija ratnih zlocinaca, mediski prostor za Kraisnika i slicne njemu, precutna podrska Dodiku, i jos mnogo toga. Sve to je uvod u nesto sto lici na devedesete. i sa istim igracima. Naravno i dolazak Trampa je vetar u ledja nacionalistima, a i Seselj je jos uvek veliki igrac. Pa srecno junaci.

stop ratnim policima

pre 7 godina

Ako iz vlasti citaju ove komentare, onda im je valjda jasno da su promasili u svojim planovima. TREBALO BI da znaju da ovaj narod NECE RAT i dosta RATNOHUSACKIM POKLICIMA. A sto se tice komentara potpisan Seljadin, odlican je - mig ovim nasim rusofilima su dali Rusi, ne treba puno pameti da se to shvati, s tim da to nije u dogovoru sa SAD. Nisu amerikacni bez razloga formirali BONDSTIL, a Rusi bi da im se priblize preko nase grbace. Kao i uvek u istoriji podmecu nas, pa nas ostave

šišarka

pre 7 godina

da da slacete opet decu šumadije I srbije da ginu za vase bogacenje kao devedesetih nažalost imamo isuviše politicara ministara savetnika pa onda na celu sa vama puškice u ruke I svi u odbranu srpstva I vasa deca dosta ste mobilisali tuđu decu da ginu zarad vaših interesa ni jedan od vas ne dade živopt za srpstvo greota I sramota I još što je olakšavajuce nikome necete faliti ako se svi ne vratite

jose j.

pre 7 godina

Ne zakuvavajte, dosta je bili ratov!!! Hocu zemlju u kojoj mogu da zivim i radim od svog rada, a ne da strepim da li ce neke "patriote" opet da zapucaju!

mozaks

pre 7 godina

prvo svoga sina salji,i decu iz svoje familije..moja generacija je dosta platila u bratoubilackom.gradjanskom ratu zbog velikog patriotizma .dobrovoljci su izginuli zbog budala

Odlazeci Predsednice,

pre 7 godina

Neceš slati vojsku nigde niti zapaljivim tonovima pokušati da i dalje vladaš Srbijom. Vašu zaštitu smo videli i u Hrvatskoj, Bosni, i na Kosovu.
Najbolje vam je da Vi odete u Rusiju, i ne brinite snaci cemo se mi.

Dejan

pre 7 godina

Posaljite u rat onoga koje je smislio da na vozu pise Kosovo je Srbija, a Srbiju i Srbe ostavi na miru, dosta nam je ratova. Niko ne javlja da je voz iz redovne linije jutros otisao u KM ali bez tih natpisa...

Bolji život malo sutra

pre 7 godina

Laži o izvozu mercedesa i boljem životu su propale. Oni koji to još nisu uvideli uskoro bi. Znaci rat nema alternativu kako bismo ostali na vlasti.

p99

pre 7 godina

Ovo neće izaći na dobro. Koju ćeš vojsku da šalješ? Ko će da ratuje zbog vas koji bi još neki milion u džepove da stavite! Da smo normalan narod juče smo trebali da u Beogradu zaustavimo taj voz! Samo ste napravili pakao ljudima koji su ostali da zive na kosovu. Ko će da pomogne ljudima u Orahovcu i Velikoj Hoči ako ih napadnu albaci? Da neće gospodin diploma ili Đurić koji mora da ilegalno prelazi granicu, koji ne može normalno da ode u Mitrovicu.

Trump!

pre 7 godina

Eto Trumpa za pet dana, strpljenje se isplatilo. Prvi put od devedesetih do danas, imamo saveznika u SAD. To je dragi moji prilika koja se ne propušta, prilika da se konačno stavi tačka na preustroj Balkana - a to znači nezavisnost Republike Srpske, kao i povratak vojske i policije na Kosovo (ne celo, za početak). Sve ovo se u naredne dve godine može lako može postići bez ispaljenog metka, mudrom politikom i trgovinom.

A dalje? Dalje ćemo da vidimo, kako narod odluči. :)

VladimirUE

pre 7 godina

Posle ove izjave vise nista nece biti isto i uzalud je lazno Vucicevo pretvaranje da se zalaze za mir i stabilnost. Ko ne vidi paralele sa pocetka devedesetih taj ili je zaista zaveden Vucicevim bajkama ili ne zeli da vidi, a mogu oni pozivati koliko hoce niko nece ici za njih da ratuje.

123

pre 7 godina

Ljudi, priblizavaju vam se izbori. Svaki glas je bitan, a ova prica se najbolje "prima" kod Srba.
U Republici Srpskoj je upravo tako nesto proslo.
Pozdrav

zemlja slepaca.

pre 7 godina

Ti ces prvi da ides vojvodo ..
A meni ako neko pridje do vrata da me mobilise .. ovoga mi krsta tu ce na mesto i da ostane ! Iz moje kuce da gine jos neko za vase svinjarije nece nikada vise !
Idi u rat ako ti se gine slobodno ..

Rade

pre 7 godina

Ovo mi se ne sviđa, ovo nije dobro izgovoreno. Moglo je to derugačije a da ima isti efekat. Sto posto sam siguran da će ovih dana biti ubijen neki nedužan čovek zbog ovih reči. Albanci hoće rat jer to hoće i Evropa i Amerikanci. Oni na taj način uvećavaju svoj kapital. Nije ih briga za ljudske živote.. Moglo je ovo i drugačije da se odradi. Albanci ćute i kamenuju dok mi samo pričamo bez efekta. Dole je NATO. Na koga će Nikolić da pošalje vojsku. A jooooj.

Darth Shone

pre 7 godina

Idi ti u taj rat! Ne šalji tuđe sinove, očeve, braću, muževe u rat za ono što ste prodavali, što ste prodali! Da li znate šta bi se desilo kada bi ste svoju za političke potrebe izrečebnu pretnju ostvarili? Spaljena zemlja! Jedino ako mislte da bi vas patron branio u SB UN, ili zbog vas započeo Treći Svetski Rat,imitirajući tako Nikolaja II Romanova. Odavno je ovde rečeno zbogom pameti!!! Odavno!!!

Dzoni

pre 7 godina

Smanjite dozivljaj sa izjavama i postupcima, ovde je dosta ratnih igara. Moja deca NECE odrastati kao i ja, u strahu od olova i bombi! Ko zeli da se igra rata, neka ide, ali neka mi drugi imamo sansu da se od takvih zvanicno ogradimo. Mi hocemo da radimo i zivimo, da se smejemo i radujemo. Hocu decu da gledam nasmejanu, a ne uplakanu. Odbranite ono sto je ostalo moguce odbraniti, ovo malo ljudskosti i mira koji smo nama stvorili. Kad god pomislim da je gotovo sa sukobima na ovim prostorima, javi se neko sa jeftinim prikupljanjem politickih poena. Ne imenujem nikoga, za sve vazi.

Nećemo rat!

pre 7 godina

Narode, izađi na izbore, oslobodi se ovih neznalica, ili ćemo opet ginuti u ratu. Ne može Srbija s njima, setite se grafitnih bombi, kad je cela zemlja za dve sekunde bila u mraku.

zucchero

pre 7 godina

Mogli ste vi iz snsa polako svi u voz pod uniformama i naoruzanjem pa pravac kosovo pa ako vas ne puste izadjite iz voza i ratujte do iznemoglosti.

Trump!

pre 7 godina

Eto Trumpa za pet dana, strpljenje se isplatilo. Prvi put od devedesetih do danas, imamo saveznika u SAD. To je dragi moji prilika koja se ne propušta, prilika da se konačno stavi tačka na preustroj Balkana - a to znači nezavisnost Republike Srpske, kao i povratak vojske i policije na Kosovo (ne celo, za početak). Sve ovo se u naredne dve godine može lako može postići bez ispaljenog metka, mudrom politikom i trgovinom.

A dalje? Dalje ćemo da vidimo, kako narod odluči. :)

zemlja slepaca.

pre 7 godina

Ti ces prvi da ides vojvodo ..
A meni ako neko pridje do vrata da me mobilise .. ovoga mi krsta tu ce na mesto i da ostane ! Iz moje kuce da gine jos neko za vase svinjarije nece nikada vise !
Idi u rat ako ti se gine slobodno ..

iznogud011

pre 7 godina

Slusaj me odlazeci precednice..za tebe i tvog pulena AV nikad i niko iz moje porodice nece da ratuje i gine. Porodicu sam stekao 90-ih, decu stvorio u tim godinama, za vreme bombardovanja ta deca su spavala i strahovala u memljivom podrumu nedaleko od Strazevice dok ste se vi useljavali u stotine kvadrata ( a ja podstanar ). I sad kad su ta deca stasala i odrasla u normalnu i zdravu decu, ti hoces da ih saljes u tvoje ime!!!! NIKAD, NIKAD i NIKAD...dodji na vrata i pozvoni sa pozivom ako smes!!! Ne dam i po stotinu puta NE DAM. Neka se ljuti ko hoce, ali neka idu ti tvoji botovi. Najeli su se sendvica i napili sokova...ogrebali se za nekoliko dnevnica, a da ne govorim o onima koji su debelo zaradili na podrsci tebi i AV. Nosi sa sobom i dzakove sa glasackim materijalom, da napravis barikadu...sve moze, ali moja deca NE MOGU!!!
Necu se ni iznenaditi ako ovaj kometar ne vidim...od kad si dosao na vlast, ne secam se da mi je objavljen i jedan komentar na ovim stranicama, a nikog nisam niti cu vredjati...

Dzoni

pre 7 godina

Smanjite dozivljaj sa izjavama i postupcima, ovde je dosta ratnih igara. Moja deca NECE odrastati kao i ja, u strahu od olova i bombi! Ko zeli da se igra rata, neka ide, ali neka mi drugi imamo sansu da se od takvih zvanicno ogradimo. Mi hocemo da radimo i zivimo, da se smejemo i radujemo. Hocu decu da gledam nasmejanu, a ne uplakanu. Odbranite ono sto je ostalo moguce odbraniti, ovo malo ljudskosti i mira koji smo nama stvorili. Kad god pomislim da je gotovo sa sukobima na ovim prostorima, javi se neko sa jeftinim prikupljanjem politickih poena. Ne imenujem nikoga, za sve vazi.

zucchero

pre 7 godina

Mogli ste vi iz snsa polako svi u voz pod uniformama i naoruzanjem pa pravac kosovo pa ako vas ne puste izadjite iz voza i ratujte do iznemoglosti.

awe

pre 7 godina

Па зар нисте ти Вучић и Дачић већ довољно момака послали '99. па после изиграли и издали све нас? Ко мислиш да ће да ти иде поново?

buron

pre 7 godina

Eto, ja sam Kosovski Albanac,imam i važeću Srpsku ličnu kartu ((što znači da sam "državljanin Srbije).
Pitanje za precednika Tomu: Hoće li srpska vojska i mene štiti i od koga.
Hvala unapred precedniče.

mozaks

pre 7 godina

prvo svoga sina salji,i decu iz svoje familije..moja generacija je dosta platila u bratoubilackom.gradjanskom ratu zbog velikog patriotizma .dobrovoljci su izginuli zbog budala

123

pre 7 godina

Ljudi, priblizavaju vam se izbori. Svaki glas je bitan, a ova prica se najbolje "prima" kod Srba.
U Republici Srpskoj je upravo tako nesto proslo.
Pozdrav

Cicko

pre 7 godina

Stara ekipa, stare navike iz devedesetih.Prvo avioni, helikopteri. obavezno sluzenje vojnog roka. mediska propaganda, rehabilitacija ratnih zlocinaca, mediski prostor za Kraisnika i slicne njemu, precutna podrska Dodiku, i jos mnogo toga. Sve to je uvod u nesto sto lici na devedesete. i sa istim igracima. Naravno i dolazak Trampa je vetar u ledja nacionalistima, a i Seselj je jos uvek veliki igrac. Pa srecno junaci.

Odlazeci Predsednice,

pre 7 godina

Neceš slati vojsku nigde niti zapaljivim tonovima pokušati da i dalje vladaš Srbijom. Vašu zaštitu smo videli i u Hrvatskoj, Bosni, i na Kosovu.
Najbolje vam je da Vi odete u Rusiju, i ne brinite snaci cemo se mi.

pedja

pre 7 godina

Srbi NECE rat,koji Toma priziva u dogovoru sa Vucicem i Dacicem!Ali,ako do rata dodje,prvu liniju fronta neka postave sinovi;unuci;oni licno, sve sa SNS clanovima i njihovim paramilitarnim jedinicama-huliganima!!!!Inace,zasto se Srpsko lekarsko drustvo,a i SANU NE IZJASNJAVAJU!?

Nećemo rat!

pre 7 godina

Narode, izađi na izbore, oslobodi se ovih neznalica, ili ćemo opet ginuti u ratu. Ne može Srbija s njima, setite se grafitnih bombi, kad je cela zemlja za dve sekunde bila u mraku.

Bolji život malo sutra

pre 7 godina

Laži o izvozu mercedesa i boljem životu su propale. Oni koji to još nisu uvideli uskoro bi. Znaci rat nema alternativu kako bismo ostali na vlasti.

stop ratnim policima

pre 7 godina

Ako iz vlasti citaju ove komentare, onda im je valjda jasno da su promasili u svojim planovima. TREBALO BI da znaju da ovaj narod NECE RAT i dosta RATNOHUSACKIM POKLICIMA. A sto se tice komentara potpisan Seljadin, odlican je - mig ovim nasim rusofilima su dali Rusi, ne treba puno pameti da se to shvati, s tim da to nije u dogovoru sa SAD. Nisu amerikacni bez razloga formirali BONDSTIL, a Rusi bi da im se priblize preko nase grbace. Kao i uvek u istoriji podmecu nas, pa nas ostave

Dejan

pre 7 godina

Posaljite u rat onoga koje je smislio da na vozu pise Kosovo je Srbija, a Srbiju i Srbe ostavi na miru, dosta nam je ratova. Niko ne javlja da je voz iz redovne linije jutros otisao u KM ali bez tih natpisa...

šišarka

pre 7 godina

da da slacete opet decu šumadije I srbije da ginu za vase bogacenje kao devedesetih nažalost imamo isuviše politicara ministara savetnika pa onda na celu sa vama puškice u ruke I svi u odbranu srpstva I vasa deca dosta ste mobilisali tuđu decu da ginu zarad vaših interesa ni jedan od vas ne dade živopt za srpstvo greota I sramota I još što je olakšavajuce nikome necete faliti ako se svi ne vratite

Dr Kos

pre 7 godina

Sve je receno u komentarima: (zemlja slepaca., 15. januar 2017 13:50), (Dzoni, 15. januar 2017 13:51), (iznogud011, 15. januar 2017 14:14).
I da, svi mi smo juce trebali da se okupimo i da onaj cirkus voz zaustavimo u Rakovici i vratimo nazad. Voz bi stigao kud je i krenuo, samo bi se manje blamirali i pokazali bi smo svima da Srbija nije ON.

p99

pre 7 godina

Ovo neće izaći na dobro. Koju ćeš vojsku da šalješ? Ko će da ratuje zbog vas koji bi još neki milion u džepove da stavite! Da smo normalan narod juče smo trebali da u Beogradu zaustavimo taj voz! Samo ste napravili pakao ljudima koji su ostali da zive na kosovu. Ko će da pomogne ljudima u Orahovcu i Velikoj Hoči ako ih napadnu albaci? Da neće gospodin diploma ili Đurić koji mora da ilegalno prelazi granicu, koji ne može normalno da ode u Mitrovicu.

Слаткоречиви слоба

pre 7 godina

rekao da Srbija ne želi sukob i da nikoga neće napasti, ali da kao država i po ustavu ima obavezu da štiti svoje građane.

Твоји грађани су они који су држављани Србије и живе у Србији, њих би по Уставу Србије требало да штитиш, премда је и то под знаком питања. Што се тиче грађана Косова, они су грађани друге државе, а не Србије, па тако не могу бити твоји грађани, које по уставу имаш обавезу штитити. У супротном ће твоју војску на њиховој граници дочекати потпуно спремна војска те друге државе, јер ће то сматрати агресијом, и то неће изгледати нимало романтично као што ти покушаваш својом слаткоречивошћу представити.

VladimirUE

pre 7 godina

Posle ove izjave vise nista nece biti isto i uzalud je lazno Vucicevo pretvaranje da se zalaze za mir i stabilnost. Ko ne vidi paralele sa pocetka devedesetih taj ili je zaista zaveden Vucicevim bajkama ili ne zeli da vidi, a mogu oni pozivati koliko hoce niko nece ici za njih da ratuje.

Darth Shone

pre 7 godina

Idi ti u taj rat! Ne šalji tuđe sinove, očeve, braću, muževe u rat za ono što ste prodavali, što ste prodali! Da li znate šta bi se desilo kada bi ste svoju za političke potrebe izrečebnu pretnju ostvarili? Spaljena zemlja! Jedino ako mislte da bi vas patron branio u SB UN, ili zbog vas započeo Treći Svetski Rat,imitirajući tako Nikolaja II Romanova. Odavno je ovde rečeno zbogom pameti!!! Odavno!!!

Filozof

pre 7 godina

A ko CE onda da sale vojsku Ako NASA vojska bude ubijala Albance? A da, nasa vojska ubijala samo ubijala/la teroriste ustase balije nikada civile nesrbe, njih je u stvari stitila....

jose j.

pre 7 godina

Ne zakuvavajte, dosta je bili ratov!!! Hocu zemlju u kojoj mogu da zivim i radim od svog rada, a ne da strepim da li ce neke "patriote" opet da zapucaju!

Rade

pre 7 godina

Ovo mi se ne sviđa, ovo nije dobro izgovoreno. Moglo je to derugačije a da ima isti efekat. Sto posto sam siguran da će ovih dana biti ubijen neki nedužan čovek zbog ovih reči. Albanci hoće rat jer to hoće i Evropa i Amerikanci. Oni na taj način uvećavaju svoj kapital. Nije ih briga za ljudske živote.. Moglo je ovo i drugačije da se odradi. Albanci ćute i kamenuju dok mi samo pričamo bez efekta. Dole je NATO. Na koga će Nikolić da pošalje vojsku. A jooooj.

iznogud011

pre 7 godina

(iznogud011, 15. januar 2017 14:14) # Link komentara
Preporučujem (+1190) Ne preporučujem (-1603)

Evo ih 1603 koji ce da idu sa tobom Tomo....bas mi drago zbog tebe i njih...

gkod

pre 7 godina

Nikolicu, sta bi sa vojnotehnickim sporazumom iz Kumanova?
Zar to ne bi akt kapitulacije?
Sta pise u rezoluciji 1244?
Zar nije zabranjen pristup drzavi Srbiji na teritoriju Kosova bez odobrenja medjunarodnih vojnih snaga, koje odrzavaju mir na tom prostoru?
Ko je taj koji ce da prekrsi ta dva dokumenta, a da ne izazove odmazdu pobednika u ratu na Kosovu?

Lakan

pre 7 godina

@stop ratnim policima
Ako je tačno to što kažeš, da je Rusija ovo organizovala, onda to potpuno menja stvar, ja sam onda potpuno ZA, inače ako je u pitanju ujdurma naše vlasti onda ništa.

iznogud011

pre 7 godina

Slusaj me odlazeci precednice..za tebe i tvog pulena AV nikad i niko iz moje porodice nece da ratuje i gine. Porodicu sam stekao 90-ih, decu stvorio u tim godinama, za vreme bombardovanja ta deca su spavala i strahovala u memljivom podrumu nedaleko od Strazevice dok ste se vi useljavali u stotine kvadrata ( a ja podstanar ). I sad kad su ta deca stasala i odrasla u normalnu i zdravu decu, ti hoces da ih saljes u tvoje ime!!!! NIKAD, NIKAD i NIKAD...dodji na vrata i pozvoni sa pozivom ako smes!!! Ne dam i po stotinu puta NE DAM. Neka se ljuti ko hoce, ali neka idu ti tvoji botovi. Najeli su se sendvica i napili sokova...ogrebali se za nekoliko dnevnica, a da ne govorim o onima koji su debelo zaradili na podrsci tebi i AV. Nosi sa sobom i dzakove sa glasackim materijalom, da napravis barikadu...sve moze, ali moja deca NE MOGU!!!
Necu se ni iznenaditi ako ovaj kometar ne vidim...od kad si dosao na vlast, ne secam se da mi je objavljen i jedan komentar na ovim stranicama, a nikog nisam niti cu vredjati...

zemlja slepaca.

pre 7 godina

Ti ces prvi da ides vojvodo ..
A meni ako neko pridje do vrata da me mobilise .. ovoga mi krsta tu ce na mesto i da ostane ! Iz moje kuce da gine jos neko za vase svinjarije nece nikada vise !
Idi u rat ako ti se gine slobodno ..

awe

pre 7 godina

Па зар нисте ти Вучић и Дачић већ довољно момака послали '99. па после изиграли и издали све нас? Ко мислиш да ће да ти иде поново?

Cicko

pre 7 godina

Stara ekipa, stare navike iz devedesetih.Prvo avioni, helikopteri. obavezno sluzenje vojnog roka. mediska propaganda, rehabilitacija ratnih zlocinaca, mediski prostor za Kraisnika i slicne njemu, precutna podrska Dodiku, i jos mnogo toga. Sve to je uvod u nesto sto lici na devedesete. i sa istim igracima. Naravno i dolazak Trampa je vetar u ledja nacionalistima, a i Seselj je jos uvek veliki igrac. Pa srecno junaci.

šišarka

pre 7 godina

da da slacete opet decu šumadije I srbije da ginu za vase bogacenje kao devedesetih nažalost imamo isuviše politicara ministara savetnika pa onda na celu sa vama puškice u ruke I svi u odbranu srpstva I vasa deca dosta ste mobilisali tuđu decu da ginu zarad vaših interesa ni jedan od vas ne dade živopt za srpstvo greota I sramota I još što je olakšavajuce nikome necete faliti ako se svi ne vratite

Слаткоречиви слоба

pre 7 godina

rekao da Srbija ne želi sukob i da nikoga neće napasti, ali da kao država i po ustavu ima obavezu da štiti svoje građane.

Твоји грађани су они који су држављани Србије и живе у Србији, њих би по Уставу Србије требало да штитиш, премда је и то под знаком питања. Што се тиче грађана Косова, они су грађани друге државе, а не Србије, па тако не могу бити твоји грађани, које по уставу имаш обавезу штитити. У супротном ће твоју војску на њиховој граници дочекати потпуно спремна војска те друге државе, јер ће то сматрати агресијом, и то неће изгледати нимало романтично као што ти покушаваш својом слаткоречивошћу представити.

zucchero

pre 7 godina

Mogli ste vi iz snsa polako svi u voz pod uniformama i naoruzanjem pa pravac kosovo pa ako vas ne puste izadjite iz voza i ratujte do iznemoglosti.

Dzoni

pre 7 godina

Smanjite dozivljaj sa izjavama i postupcima, ovde je dosta ratnih igara. Moja deca NECE odrastati kao i ja, u strahu od olova i bombi! Ko zeli da se igra rata, neka ide, ali neka mi drugi imamo sansu da se od takvih zvanicno ogradimo. Mi hocemo da radimo i zivimo, da se smejemo i radujemo. Hocu decu da gledam nasmejanu, a ne uplakanu. Odbranite ono sto je ostalo moguce odbraniti, ovo malo ljudskosti i mira koji smo nama stvorili. Kad god pomislim da je gotovo sa sukobima na ovim prostorima, javi se neko sa jeftinim prikupljanjem politickih poena. Ne imenujem nikoga, za sve vazi.

123

pre 7 godina

Ljudi, priblizavaju vam se izbori. Svaki glas je bitan, a ova prica se najbolje "prima" kod Srba.
U Republici Srpskoj je upravo tako nesto proslo.
Pozdrav

Nećemo rat!

pre 7 godina

Narode, izađi na izbore, oslobodi se ovih neznalica, ili ćemo opet ginuti u ratu. Ne može Srbija s njima, setite se grafitnih bombi, kad je cela zemlja za dve sekunde bila u mraku.

Odlazeci Predsednice,

pre 7 godina

Neceš slati vojsku nigde niti zapaljivim tonovima pokušati da i dalje vladaš Srbijom. Vašu zaštitu smo videli i u Hrvatskoj, Bosni, i na Kosovu.
Najbolje vam je da Vi odete u Rusiju, i ne brinite snaci cemo se mi.

mozaks

pre 7 godina

prvo svoga sina salji,i decu iz svoje familije..moja generacija je dosta platila u bratoubilackom.gradjanskom ratu zbog velikog patriotizma .dobrovoljci su izginuli zbog budala

Bolji život malo sutra

pre 7 godina

Laži o izvozu mercedesa i boljem životu su propale. Oni koji to još nisu uvideli uskoro bi. Znaci rat nema alternativu kako bismo ostali na vlasti.

VladimirUE

pre 7 godina

Posle ove izjave vise nista nece biti isto i uzalud je lazno Vucicevo pretvaranje da se zalaze za mir i stabilnost. Ko ne vidi paralele sa pocetka devedesetih taj ili je zaista zaveden Vucicevim bajkama ili ne zeli da vidi, a mogu oni pozivati koliko hoce niko nece ici za njih da ratuje.

buron

pre 7 godina

Eto, ja sam Kosovski Albanac,imam i važeću Srpsku ličnu kartu ((što znači da sam "državljanin Srbije).
Pitanje za precednika Tomu: Hoće li srpska vojska i mene štiti i od koga.
Hvala unapred precedniče.

p99

pre 7 godina

Ovo neće izaći na dobro. Koju ćeš vojsku da šalješ? Ko će da ratuje zbog vas koji bi još neki milion u džepove da stavite! Da smo normalan narod juče smo trebali da u Beogradu zaustavimo taj voz! Samo ste napravili pakao ljudima koji su ostali da zive na kosovu. Ko će da pomogne ljudima u Orahovcu i Velikoj Hoči ako ih napadnu albaci? Da neće gospodin diploma ili Đurić koji mora da ilegalno prelazi granicu, koji ne može normalno da ode u Mitrovicu.

stop ratnim policima

pre 7 godina

Ako iz vlasti citaju ove komentare, onda im je valjda jasno da su promasili u svojim planovima. TREBALO BI da znaju da ovaj narod NECE RAT i dosta RATNOHUSACKIM POKLICIMA. A sto se tice komentara potpisan Seljadin, odlican je - mig ovim nasim rusofilima su dali Rusi, ne treba puno pameti da se to shvati, s tim da to nije u dogovoru sa SAD. Nisu amerikacni bez razloga formirali BONDSTIL, a Rusi bi da im se priblize preko nase grbace. Kao i uvek u istoriji podmecu nas, pa nas ostave

Rade

pre 7 godina

Ovo mi se ne sviđa, ovo nije dobro izgovoreno. Moglo je to derugačije a da ima isti efekat. Sto posto sam siguran da će ovih dana biti ubijen neki nedužan čovek zbog ovih reči. Albanci hoće rat jer to hoće i Evropa i Amerikanci. Oni na taj način uvećavaju svoj kapital. Nije ih briga za ljudske živote.. Moglo je ovo i drugačije da se odradi. Albanci ćute i kamenuju dok mi samo pričamo bez efekta. Dole je NATO. Na koga će Nikolić da pošalje vojsku. A jooooj.

jose j.

pre 7 godina

Ne zakuvavajte, dosta je bili ratov!!! Hocu zemlju u kojoj mogu da zivim i radim od svog rada, a ne da strepim da li ce neke "patriote" opet da zapucaju!

Dejan

pre 7 godina

Posaljite u rat onoga koje je smislio da na vozu pise Kosovo je Srbija, a Srbiju i Srbe ostavi na miru, dosta nam je ratova. Niko ne javlja da je voz iz redovne linije jutros otisao u KM ali bez tih natpisa...

Darth Shone

pre 7 godina

Idi ti u taj rat! Ne šalji tuđe sinove, očeve, braću, muževe u rat za ono što ste prodavali, što ste prodali! Da li znate šta bi se desilo kada bi ste svoju za političke potrebe izrečebnu pretnju ostvarili? Spaljena zemlja! Jedino ako mislte da bi vas patron branio u SB UN, ili zbog vas započeo Treći Svetski Rat,imitirajući tako Nikolaja II Romanova. Odavno je ovde rečeno zbogom pameti!!! Odavno!!!

Filozof

pre 7 godina

A ko CE onda da sale vojsku Ako NASA vojska bude ubijala Albance? A da, nasa vojska ubijala samo ubijala/la teroriste ustase balije nikada civile nesrbe, njih je u stvari stitila....

Dr Kos

pre 7 godina

Sve je receno u komentarima: (zemlja slepaca., 15. januar 2017 13:50), (Dzoni, 15. januar 2017 13:51), (iznogud011, 15. januar 2017 14:14).
I da, svi mi smo juce trebali da se okupimo i da onaj cirkus voz zaustavimo u Rakovici i vratimo nazad. Voz bi stigao kud je i krenuo, samo bi se manje blamirali i pokazali bi smo svima da Srbija nije ON.

pedja

pre 7 godina

Srbi NECE rat,koji Toma priziva u dogovoru sa Vucicem i Dacicem!Ali,ako do rata dodje,prvu liniju fronta neka postave sinovi;unuci;oni licno, sve sa SNS clanovima i njihovim paramilitarnim jedinicama-huliganima!!!!Inace,zasto se Srpsko lekarsko drustvo,a i SANU NE IZJASNJAVAJU!?

Trump!

pre 7 godina

Eto Trumpa za pet dana, strpljenje se isplatilo. Prvi put od devedesetih do danas, imamo saveznika u SAD. To je dragi moji prilika koja se ne propušta, prilika da se konačno stavi tačka na preustroj Balkana - a to znači nezavisnost Republike Srpske, kao i povratak vojske i policije na Kosovo (ne celo, za početak). Sve ovo se u naredne dve godine može lako može postići bez ispaljenog metka, mudrom politikom i trgovinom.

A dalje? Dalje ćemo da vidimo, kako narod odluči. :)

Lakan

pre 7 godina

@stop ratnim policima
Ako je tačno to što kažeš, da je Rusija ovo organizovala, onda to potpuno menja stvar, ja sam onda potpuno ZA, inače ako je u pitanju ujdurma naše vlasti onda ništa.

gkod

pre 7 godina

Nikolicu, sta bi sa vojnotehnickim sporazumom iz Kumanova?
Zar to ne bi akt kapitulacije?
Sta pise u rezoluciji 1244?
Zar nije zabranjen pristup drzavi Srbiji na teritoriju Kosova bez odobrenja medjunarodnih vojnih snaga, koje odrzavaju mir na tom prostoru?
Ko je taj koji ce da prekrsi ta dva dokumenta, a da ne izazove odmazdu pobednika u ratu na Kosovu?

iznogud011

pre 7 godina

(iznogud011, 15. januar 2017 14:14) # Link komentara
Preporučujem (+1190) Ne preporučujem (-1603)

Evo ih 1603 koji ce da idu sa tobom Tomo....bas mi drago zbog tebe i njih...