Ponedeljak, 24.10.2016.

19:45

Vučelić 'progovorio' o majicama i čituljama za Stankovića

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić kaže da uprava nije naložila igračima da na meč s Voždovcem izađu u majicama s likom ubijenog Aleksandra Stankovića.

Izvor: Tanjug

Vuèeliæ 'progovorio' o majicama i èituljama za Stankoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

GR-ĆU

pre 7 godina

Kada sam ja krenuo da idem na utakmice lik sa majce je prohodavao.Dok je išao u vrtić ja sam išao u Zagreb,Bukurešt,Milano...Ja i dalje idem jedino zadnje tri godine nisam na jugu.Zbog svih vas naprednih funkcionera Partizana se stidim,ali me nećete oterati od kluba.Vi ste najveće zlo koje je zadesilo klub.

Rade

pre 7 godina

Evo razloga zašto često komentarišem kako premijer u rukavicama saopštava "istinu" Na jučerašnjoj konferenciji nije pomenuo ovog čoveka, koji još od vremena Miloševića šuruje sa kriminalom. Nikako Srpski sport ne može napred sa ovakvim ljudima. Ko su ljudi koji su glasali za nega. D LI SU PRIMILI MITO ? DA LI NEKO TO ISTRAŽUJE. Ministre Stevanoviću, ? ? ?

boban

pre 7 godina

Slobin direktor RTS-a, covek koji radi ocigledno za mafiju i neki odmetnuti deo sluzbe bezbednosti.
Od 1987 nisam platio ulaznicu za stadion. Sada sam potpuno siguran da vise nikad i necu.
A dete povesti tamo, to je najveca greska koju covek moze da napravi.
Na sajam droge i nasilja.
Zbogom olosi!

Ivica

pre 7 godina

Kaze lik: ,,Bio je navijač partizana pa smo mu objavili čitulju"?!?! Koliko navijača ima partizan??? (sve manje)Onda platite svakom ko navija za partizan,a siroma mozda umro prirodnom smrću. Mafijaši sve!!!

samo da places

pre 7 godina

Vec je sve receno,izbor je,ignorisati,ne ici na utakmice jer ovo sta je ovaj rekao,ni pas s malom nebi pojeo!Dosta vise,doooooooostaaaaaaaaaa!

Zalosno

pre 7 godina

Ovo je pljuvanje na moje najljepse secanje na dan kad sam se u seoskom skolskom dvoristu 1962 godine divio svim starijim djacima jer su svi navijali za Galica, Soskica, Vasovica,Milutinovica za Partizan
Nema vise moje Banije nama Partizana

Mihailo

pre 7 godina

Au, koliko laži je izgovoreno u tako kratkoj izjavi. Očito sve rečeno u strahu za sopstvenu bezbednost ili još gore u svoju odbranu. Zbog čega država, ako nije umešana, i dalje finansira fudbalske klubove od poreza koji plaćaju pošteni građani ove zemlje.

Champ

pre 7 godina

Ako u Srbiji nema 20.000 navijacha Partizana da dodju na sledecu utakmicu i zvizde dlerskom shljamu na Jugu i skarednoj Upravi 90 min...A onda opkole stadion i ne puste ih kucama dok svi odreda ne podnesu ostavke i potpisu izjavu da nece prilaziti stadionu na 5 km, onda Partizan ne treba da postoji. Neka ga ovim perachima love i poslednjem olosu.

stev

pre 7 godina

Odlican primer deci od nekog u koga gledaju kao idola, prodajte drogu i budite huligan to se slavi u Partizanu. Koji si ti ljakse i tupoglavac Bozinove, a upravu Partizana treba da bude sramota sto nisu sprecili ovo, ali jbg to nam je drzava

Milos

pre 7 godina

Da li moguce da toliko nema stida?Kako ga nije sramota da se ovako pravi naivan?Gde mi zivimo?Sto nisam glup, pa da nemam filter na sve ove lazi i gluposti sto pricaju, mislim da bi mi lakse bilo....

Vladimir

pre 7 godina

Nije znao za majice...Nisam ja,zeka je...Ideja za čitulju potekla od čistačice.Ako bude titula,to je njegova zasluga.Kakav licimer.Kao političar trebao bi da zna da je najbolji način da popravi štetu da se ne oglašava.Svi mi navijači smo svesni da najvećim klubovima u zemlji upravljaju vodje navijača koji su ustvari dileri droge,reketaši...Ti si samo njihov potparol ili marioneta bez neke legalne vlasti.

Ko kaze da je lopta okrugla

pre 7 godina

Kad je tako, onda neka igraci za svaku utakmicu sami kupuju dresove i opremu. Ustedecete silan novac i niko nece moci nista da prebacuje.

stevicaz

pre 7 godina

Bozinov verovatno ne cita nase novine, nikada nece ni saznati da je organizovao sve, verovatno ce da ga prodaju na polu-sezoni, ako ne i pre...

DedaMiloje

pre 7 godina

Još nisi ni počeo sa radom već lažeš. Igrači Partizana su rekli da su našli majice u svlačionici i da ne znaju ko ih je doneo. Onda su igrači lagali.

Bo

pre 7 godina

ovo nije bio prosečan navijač nego vodja navijača a da kao klub igrači i rukovodioci niste znali ko je on možete da pričate mojoj bebi od 5meseci a i ona bi vam verovatno da zna pričati rekla da lažete neke druge ovce...

kiki ns

pre 7 godina

Imam 50 + godina. Davno su prestali da mi pričaju bajke i priče , ali nekim čudom ja ih čujem i dan danas...
Od lokalnog nivoa pa do globalnog.
Vidim,demokratija je uzela maha i u fudbalu pa igfači sami biraju stajlin za utakmicu.
A objašnjenje !?!
Tri puta sam čitao.
Mislio sam da grešim.
A onda prebacim slučajno na prvi ...
A tamo vanredna konferencija.
E sad još da mi naidje tranvaj sa petog...
(p s - živim u ns)

ford

pre 7 godina

Mozda ima jos osudjivanih navijaca!?Mozda!?I ne znate!?Ovo stvarno ili fora za nas idiote,kako nas izgleda posmatra!?Fora je,postuje on sve gradjane ove zemlje,dokazao covek vise,vise puta...!!!

paca

pre 7 godina

Sramna drzava, sramno sudstvo, sramni klubovi. A o tzv navijacima...koji su prvo 'vatreni' zvezdini navijaci a onda 'vatreni grobari'..bolje da ne govorim...tj sramni 'navijaci'...

Tex

pre 7 godina

Dobro dosli u devedesete, vol 2 . Kad pomislis u ovoj zemlji da ne moze biti gore uvek se javi neki politicar da ti pokaze da ipak moze .. Pa sta smo Bogu toliko skrivili!

Nostradamus

pre 7 godina

Jedino što mi kao grobaru, onom pravom, koji je vodio do sad' sina od 6 i ćerku od 11 godina, pada na pamet sada je jedna reč: FUJ!

Vrabac u ruci

pre 7 godina

Ja fudbal ne pratim, ali mi niste jasni vi normalni navijaci i simpatizeri klubova zasto jos uvek idete na utakmice i pravite masu i uticajnu zonu kriminalcima i politicarima? Mislim sta, Partizan i Zvezda bi propali da ih bojkotuju normalni navijaci jedno dve godine??!! Ne, propali bi kriminalci i politicari koji parazitiraju u nakaradnom sistemu kao sto je sada. Ucinite uslugu Vasem klubu, gradu, drustvu i zdravom razumu - ne idite na utakmice dok se klubovi ne privatizuju, pozeljno sa inostranim kapitalom. Vecno bih Vam bio zahvalan!

zozon,R.Srpska

pre 7 godina

Partizan sam volio,Partizan volim i sad,Partizan cu voliti zauvjek,ali sto je previse,previse je.Ja sam zavrsio sa posjetama stadionu Partizana i sa posjetama kosarkaskom klubu.Nije mala stvar preci 170 km u jednom pravcu da gledas Partizan i tako najmanje 10-15 puta godisnje.Ovakva izjava vrijedja inteligenciju.Vjerovatno im mi,hajmo reci,normalni navijaci nismo ni potrebni.Za njihove talove imaju podobne navijace sa debelim dosijeom.SRAMOTA

Voja

pre 7 godina

Evo... sada imate klasičan primer kako neko laže a da i ne trepne... Niko ništa ne zna... niko ništa nije video... Nismo mi... oni su...

pera kojot

pre 7 godina

Konacno da se stavi tacka i na ovaj slucaj. Jasno se sa snimka vidi da ovaj navijac nije napadao nikog, kao sto je rekao i premijer.

Podrzavam igrace sto znaju da se oproste od onih koji ih podrzavaju svaki mec.

Takodje zeli da cestitam ovom novom coveku koji je izabran za predsednika Partizana. Konacno da je neko novi izabran, neumrljan a ne kao do sada.

Ocigledno covek sa integritetom.

Vlajko

pre 7 godina

Odvija se najcrnji scenario. Celokupna banda iz devedesetih je rehabilitovana i ponovo se razmilela iz svojih rupa, a svi ostali su ponovo postali "strani plaćenici".

Dobrodošli u zlatne devedesete. Još 15 godina naših života je bačeno u vetar.

Bolje sutra malo sutra

pre 7 godina

Znate sta grobari, kao što smo mi svi krivi za oni što se dešava u zemlji, tako ste vi krivi za sve što se dešava u vašem klubu. Da "vođe" nemaju koga da vode, ne bi ni bili tako bitni. Vi im dajete legitimitet i smisao. naravno sve isto važi i za zvezdu, ali vaša situacija je gora zato što vas vecinom vode bivši zaposleni u zvezdi.

Kosta

pre 7 godina

Posle 44,godine navijanja za Partizan, na zalost dosao je dan kada MORAM da kazem DOSTA!! Posle svih desavanja i u fudbalskom i kosarkaskom klubu ne mogu vise da navijam za moj Partizan. Mnogo je!!
(Pinokiio, 24. oktobar 2016 19:42)
Potpuno te razumem. Ja sam prestao da navijam za Zvezdu onog dana kad su izasli navijaci u majicama "Pravda za Urosa". Rekao sam da ne mogu da navijam za klub kojim upravljaju huligani i kriminalci. Poceo sam da navijam za Arsenal, klub koji sam simpatisao do tada i prekinuo svaki kontakt sa domacim fudbalom koji je leglo sljama i kamen oko vrata ovom drustvu. Vec 6-7 godina gledam i pratim fudbal a ne ovaj nas cirkus i mizeriju.

lauda

pre 7 godina

Bozinov predlozio? Tesko, zna se jako dobro da o svemu odlucuje portir Pera i cistacica Mara. Treba pitati Vucelu zasto sada stiti Peru i Maru.

Niko nema pravo da zabrani FMP-u kako ce da se zove

pre 7 godina

Kada me je moj otac pre 30-ak godina odveo prvi put na JNA bio sam najsrecniji decak na svetu. Kada sam svog sina pre izvesnog vremena odveo na JNA, on je bio najsrecniji na svetu. Dobili smo jasnu poruku da smo sada tamo nepozeljni, sto zbog uprave, sto zbog huligana koji su ovde svetinja. Partizane moj, vidimo se nekom drugom prilikom.

vale

pre 7 godina

Da li je Bozinov rekao kosarkasima da obuku majice ,da li je on naredio minut cutanja i na kraju da li je Bozinov organizovao odlazak uprave i igraca na sahranu.

realno

pre 7 godina

Prvo sam danima zeleo da neko da izjavu i malo bar opere sramotu a onda su pocele da stizu izjave i mene sve vise sramota.Zaista bolje cutati nego reci nesto ovako glupo.

surfer

pre 7 godina

pa ako je to politika kluba , onda bi svakoga dana trebao klub dadaje citulje jer svakodnenoumire bar po nekoliko navijača kluba. Vucelicu ne možeš da na taj način opravdati ponašanje uprave i igrača. Sramota i za jedne i druge za takvo ponašanje. Ps. i ja sam bio do sada navijač Partizana .

Majstor zanata

pre 7 godina

Dokazano je da je čist? Nema uprava veze sa majicama? Kako bi voleo da imam tu crtu pa da mogu da slažem a da ne trepnem, pritom znajući da mi ionako niko ne veruje. Srbija će biti normalna zemlja, kada ovaj čovek bude radio u portirnici u noćnoj smeni.

Tacka.

pre 7 godina

Ukinuti profesionalni fudbal na pet godina.
Razjuriti igrace,navijace i uprave klubova.
Vreme je da Zvezda i Partizan postanu ono,sto bi i trebalo da budu.
Sportska drustva.
Mesta okupljanja i druzenja mladih ljudi.
Napraviti amatersku ligu,a na tribine pustati samo ljude sa decom.

bole

pre 7 godina

Tako je Vučela, igrači su krivi, svakom igraču suspenzija. Potom tužba za proizvodnju i prodaju droge, samo fina deca imaju da se bave sportom, sva ostala u zatvor.

Veerghoen

pre 7 godina

Sramotno objasnjenje! 5 godina pratio klub? A da je pre toga isao na utakmicama najveceg rivala? Znaci ako se sutra, sa izvinenjem Bozinovu digne patka da obuku majice nekog bugarskog teroristu, onda bi to bila spontana reakcija, jel da? Uzas ko sve sedi u upravama klubova. Uzas!

Pinokiio

pre 7 godina

Posle 44,godine navijanja za Partizan, na zalost dosao je dan kada MORAM da kazem DOSTA!! Posle svih desavanja i u fudbalskom i kosarkaskom klubu ne mogu vise da navijam za moj Partizan. Mnogo je!!

Mister No

pre 7 godina

"Optužen je da je napao Vazuru, ali je na Sudu dokazano da je čist." Postoji snimak, zaboga! To sto je blizak vlastima i oslobodjen ne znaci da mi moramo biti ovce!

Mister No

pre 7 godina

"Optužen je da je napao Vazuru, ali je na Sudu dokazano da je čist." Postoji snimak, zaboga! To sto je blizak vlastima i oslobodjen ne znaci da mi moramo biti ovce!

Veerghoen

pre 7 godina

Sramotno objasnjenje! 5 godina pratio klub? A da je pre toga isao na utakmicama najveceg rivala? Znaci ako se sutra, sa izvinenjem Bozinovu digne patka da obuku majice nekog bugarskog teroristu, onda bi to bila spontana reakcija, jel da? Uzas ko sve sedi u upravama klubova. Uzas!

Tacka.

pre 7 godina

Ukinuti profesionalni fudbal na pet godina.
Razjuriti igrace,navijace i uprave klubova.
Vreme je da Zvezda i Partizan postanu ono,sto bi i trebalo da budu.
Sportska drustva.
Mesta okupljanja i druzenja mladih ljudi.
Napraviti amatersku ligu,a na tribine pustati samo ljude sa decom.

vale

pre 7 godina

Da li je Bozinov rekao kosarkasima da obuku majice ,da li je on naredio minut cutanja i na kraju da li je Bozinov organizovao odlazak uprave i igraca na sahranu.

Majstor zanata

pre 7 godina

Dokazano je da je čist? Nema uprava veze sa majicama? Kako bi voleo da imam tu crtu pa da mogu da slažem a da ne trepnem, pritom znajući da mi ionako niko ne veruje. Srbija će biti normalna zemlja, kada ovaj čovek bude radio u portirnici u noćnoj smeni.

Pinokiio

pre 7 godina

Posle 44,godine navijanja za Partizan, na zalost dosao je dan kada MORAM da kazem DOSTA!! Posle svih desavanja i u fudbalskom i kosarkaskom klubu ne mogu vise da navijam za moj Partizan. Mnogo je!!

Kosta

pre 7 godina

Posle 44,godine navijanja za Partizan, na zalost dosao je dan kada MORAM da kazem DOSTA!! Posle svih desavanja i u fudbalskom i kosarkaskom klubu ne mogu vise da navijam za moj Partizan. Mnogo je!!
(Pinokiio, 24. oktobar 2016 19:42)
Potpuno te razumem. Ja sam prestao da navijam za Zvezdu onog dana kad su izasli navijaci u majicama "Pravda za Urosa". Rekao sam da ne mogu da navijam za klub kojim upravljaju huligani i kriminalci. Poceo sam da navijam za Arsenal, klub koji sam simpatisao do tada i prekinuo svaki kontakt sa domacim fudbalom koji je leglo sljama i kamen oko vrata ovom drustvu. Vec 6-7 godina gledam i pratim fudbal a ne ovaj nas cirkus i mizeriju.

Niko nema pravo da zabrani FMP-u kako ce da se zove

pre 7 godina

Kada me je moj otac pre 30-ak godina odveo prvi put na JNA bio sam najsrecniji decak na svetu. Kada sam svog sina pre izvesnog vremena odveo na JNA, on je bio najsrecniji na svetu. Dobili smo jasnu poruku da smo sada tamo nepozeljni, sto zbog uprave, sto zbog huligana koji su ovde svetinja. Partizane moj, vidimo se nekom drugom prilikom.

realno

pre 7 godina

Prvo sam danima zeleo da neko da izjavu i malo bar opere sramotu a onda su pocele da stizu izjave i mene sve vise sramota.Zaista bolje cutati nego reci nesto ovako glupo.

DedaMiloje

pre 7 godina

Još nisi ni počeo sa radom već lažeš. Igrači Partizana su rekli da su našli majice u svlačionici i da ne znaju ko ih je doneo. Onda su igrači lagali.

bole

pre 7 godina

Tako je Vučela, igrači su krivi, svakom igraču suspenzija. Potom tužba za proizvodnju i prodaju droge, samo fina deca imaju da se bave sportom, sva ostala u zatvor.

lauda

pre 7 godina

Bozinov predlozio? Tesko, zna se jako dobro da o svemu odlucuje portir Pera i cistacica Mara. Treba pitati Vucelu zasto sada stiti Peru i Maru.

surfer

pre 7 godina

pa ako je to politika kluba , onda bi svakoga dana trebao klub dadaje citulje jer svakodnenoumire bar po nekoliko navijača kluba. Vucelicu ne možeš da na taj način opravdati ponašanje uprave i igrača. Sramota i za jedne i druge za takvo ponašanje. Ps. i ja sam bio do sada navijač Partizana .

Nostradamus

pre 7 godina

Jedino što mi kao grobaru, onom pravom, koji je vodio do sad' sina od 6 i ćerku od 11 godina, pada na pamet sada je jedna reč: FUJ!

zozon,R.Srpska

pre 7 godina

Partizan sam volio,Partizan volim i sad,Partizan cu voliti zauvjek,ali sto je previse,previse je.Ja sam zavrsio sa posjetama stadionu Partizana i sa posjetama kosarkaskom klubu.Nije mala stvar preci 170 km u jednom pravcu da gledas Partizan i tako najmanje 10-15 puta godisnje.Ovakva izjava vrijedja inteligenciju.Vjerovatno im mi,hajmo reci,normalni navijaci nismo ni potrebni.Za njihove talove imaju podobne navijace sa debelim dosijeom.SRAMOTA

stevicaz

pre 7 godina

Bozinov verovatno ne cita nase novine, nikada nece ni saznati da je organizovao sve, verovatno ce da ga prodaju na polu-sezoni, ako ne i pre...

Vlajko

pre 7 godina

Odvija se najcrnji scenario. Celokupna banda iz devedesetih je rehabilitovana i ponovo se razmilela iz svojih rupa, a svi ostali su ponovo postali "strani plaćenici".

Dobrodošli u zlatne devedesete. Još 15 godina naših života je bačeno u vetar.

paca

pre 7 godina

Sramna drzava, sramno sudstvo, sramni klubovi. A o tzv navijacima...koji su prvo 'vatreni' zvezdini navijaci a onda 'vatreni grobari'..bolje da ne govorim...tj sramni 'navijaci'...

Ko kaze da je lopta okrugla

pre 7 godina

Kad je tako, onda neka igraci za svaku utakmicu sami kupuju dresove i opremu. Ustedecete silan novac i niko nece moci nista da prebacuje.

Vrabac u ruci

pre 7 godina

Ja fudbal ne pratim, ali mi niste jasni vi normalni navijaci i simpatizeri klubova zasto jos uvek idete na utakmice i pravite masu i uticajnu zonu kriminalcima i politicarima? Mislim sta, Partizan i Zvezda bi propali da ih bojkotuju normalni navijaci jedno dve godine??!! Ne, propali bi kriminalci i politicari koji parazitiraju u nakaradnom sistemu kao sto je sada. Ucinite uslugu Vasem klubu, gradu, drustvu i zdravom razumu - ne idite na utakmice dok se klubovi ne privatizuju, pozeljno sa inostranim kapitalom. Vecno bih Vam bio zahvalan!

Voja

pre 7 godina

Evo... sada imate klasičan primer kako neko laže a da i ne trepne... Niko ništa ne zna... niko ništa nije video... Nismo mi... oni su...

kiki ns

pre 7 godina

Imam 50 + godina. Davno su prestali da mi pričaju bajke i priče , ali nekim čudom ja ih čujem i dan danas...
Od lokalnog nivoa pa do globalnog.
Vidim,demokratija je uzela maha i u fudbalu pa igfači sami biraju stajlin za utakmicu.
A objašnjenje !?!
Tri puta sam čitao.
Mislio sam da grešim.
A onda prebacim slučajno na prvi ...
A tamo vanredna konferencija.
E sad još da mi naidje tranvaj sa petog...
(p s - živim u ns)

Bo

pre 7 godina

ovo nije bio prosečan navijač nego vodja navijača a da kao klub igrači i rukovodioci niste znali ko je on možete da pričate mojoj bebi od 5meseci a i ona bi vam verovatno da zna pričati rekla da lažete neke druge ovce...

Tex

pre 7 godina

Dobro dosli u devedesete, vol 2 . Kad pomislis u ovoj zemlji da ne moze biti gore uvek se javi neki politicar da ti pokaze da ipak moze .. Pa sta smo Bogu toliko skrivili!

ford

pre 7 godina

Mozda ima jos osudjivanih navijaca!?Mozda!?I ne znate!?Ovo stvarno ili fora za nas idiote,kako nas izgleda posmatra!?Fora je,postuje on sve gradjane ove zemlje,dokazao covek vise,vise puta...!!!

Bolje sutra malo sutra

pre 7 godina

Znate sta grobari, kao što smo mi svi krivi za oni što se dešava u zemlji, tako ste vi krivi za sve što se dešava u vašem klubu. Da "vođe" nemaju koga da vode, ne bi ni bili tako bitni. Vi im dajete legitimitet i smisao. naravno sve isto važi i za zvezdu, ali vaša situacija je gora zato što vas vecinom vode bivši zaposleni u zvezdi.

boban

pre 7 godina

Slobin direktor RTS-a, covek koji radi ocigledno za mafiju i neki odmetnuti deo sluzbe bezbednosti.
Od 1987 nisam platio ulaznicu za stadion. Sada sam potpuno siguran da vise nikad i necu.
A dete povesti tamo, to je najveca greska koju covek moze da napravi.
Na sajam droge i nasilja.
Zbogom olosi!

pera kojot

pre 7 godina

Konacno da se stavi tacka i na ovaj slucaj. Jasno se sa snimka vidi da ovaj navijac nije napadao nikog, kao sto je rekao i premijer.

Podrzavam igrace sto znaju da se oproste od onih koji ih podrzavaju svaki mec.

Takodje zeli da cestitam ovom novom coveku koji je izabran za predsednika Partizana. Konacno da je neko novi izabran, neumrljan a ne kao do sada.

Ocigledno covek sa integritetom.

Ivica

pre 7 godina

Kaze lik: ,,Bio je navijač partizana pa smo mu objavili čitulju"?!?! Koliko navijača ima partizan??? (sve manje)Onda platite svakom ko navija za partizan,a siroma mozda umro prirodnom smrću. Mafijaši sve!!!

samo da places

pre 7 godina

Vec je sve receno,izbor je,ignorisati,ne ici na utakmice jer ovo sta je ovaj rekao,ni pas s malom nebi pojeo!Dosta vise,doooooooostaaaaaaaaaa!

GR-ĆU

pre 7 godina

Kada sam ja krenuo da idem na utakmice lik sa majce je prohodavao.Dok je išao u vrtić ja sam išao u Zagreb,Bukurešt,Milano...Ja i dalje idem jedino zadnje tri godine nisam na jugu.Zbog svih vas naprednih funkcionera Partizana se stidim,ali me nećete oterati od kluba.Vi ste najveće zlo koje je zadesilo klub.

Champ

pre 7 godina

Ako u Srbiji nema 20.000 navijacha Partizana da dodju na sledecu utakmicu i zvizde dlerskom shljamu na Jugu i skarednoj Upravi 90 min...A onda opkole stadion i ne puste ih kucama dok svi odreda ne podnesu ostavke i potpisu izjavu da nece prilaziti stadionu na 5 km, onda Partizan ne treba da postoji. Neka ga ovim perachima love i poslednjem olosu.

Mihailo

pre 7 godina

Au, koliko laži je izgovoreno u tako kratkoj izjavi. Očito sve rečeno u strahu za sopstvenu bezbednost ili još gore u svoju odbranu. Zbog čega država, ako nije umešana, i dalje finansira fudbalske klubove od poreza koji plaćaju pošteni građani ove zemlje.

Zalosno

pre 7 godina

Ovo je pljuvanje na moje najljepse secanje na dan kad sam se u seoskom skolskom dvoristu 1962 godine divio svim starijim djacima jer su svi navijali za Galica, Soskica, Vasovica,Milutinovica za Partizan
Nema vise moje Banije nama Partizana

Vladimir

pre 7 godina

Nije znao za majice...Nisam ja,zeka je...Ideja za čitulju potekla od čistačice.Ako bude titula,to je njegova zasluga.Kakav licimer.Kao političar trebao bi da zna da je najbolji način da popravi štetu da se ne oglašava.Svi mi navijači smo svesni da najvećim klubovima u zemlji upravljaju vodje navijača koji su ustvari dileri droge,reketaši...Ti si samo njihov potparol ili marioneta bez neke legalne vlasti.

stev

pre 7 godina

Odlican primer deci od nekog u koga gledaju kao idola, prodajte drogu i budite huligan to se slavi u Partizanu. Koji si ti ljakse i tupoglavac Bozinove, a upravu Partizana treba da bude sramota sto nisu sprecili ovo, ali jbg to nam je drzava

Milos

pre 7 godina

Da li moguce da toliko nema stida?Kako ga nije sramota da se ovako pravi naivan?Gde mi zivimo?Sto nisam glup, pa da nemam filter na sve ove lazi i gluposti sto pricaju, mislim da bi mi lakse bilo....

Rade

pre 7 godina

Evo razloga zašto često komentarišem kako premijer u rukavicama saopštava "istinu" Na jučerašnjoj konferenciji nije pomenuo ovog čoveka, koji još od vremena Miloševića šuruje sa kriminalom. Nikako Srpski sport ne može napred sa ovakvim ljudima. Ko su ljudi koji su glasali za nega. D LI SU PRIMILI MITO ? DA LI NEKO TO ISTRAŽUJE. Ministre Stevanoviću, ? ? ?

pera kojot

pre 7 godina

Konacno da se stavi tacka i na ovaj slucaj. Jasno se sa snimka vidi da ovaj navijac nije napadao nikog, kao sto je rekao i premijer.

Podrzavam igrace sto znaju da se oproste od onih koji ih podrzavaju svaki mec.

Takodje zeli da cestitam ovom novom coveku koji je izabran za predsednika Partizana. Konacno da je neko novi izabran, neumrljan a ne kao do sada.

Ocigledno covek sa integritetom.

Niko nema pravo da zabrani FMP-u kako ce da se zove

pre 7 godina

Kada me je moj otac pre 30-ak godina odveo prvi put na JNA bio sam najsrecniji decak na svetu. Kada sam svog sina pre izvesnog vremena odveo na JNA, on je bio najsrecniji na svetu. Dobili smo jasnu poruku da smo sada tamo nepozeljni, sto zbog uprave, sto zbog huligana koji su ovde svetinja. Partizane moj, vidimo se nekom drugom prilikom.

Kosta

pre 7 godina

Posle 44,godine navijanja za Partizan, na zalost dosao je dan kada MORAM da kazem DOSTA!! Posle svih desavanja i u fudbalskom i kosarkaskom klubu ne mogu vise da navijam za moj Partizan. Mnogo je!!
(Pinokiio, 24. oktobar 2016 19:42)
Potpuno te razumem. Ja sam prestao da navijam za Zvezdu onog dana kad su izasli navijaci u majicama "Pravda za Urosa". Rekao sam da ne mogu da navijam za klub kojim upravljaju huligani i kriminalci. Poceo sam da navijam za Arsenal, klub koji sam simpatisao do tada i prekinuo svaki kontakt sa domacim fudbalom koji je leglo sljama i kamen oko vrata ovom drustvu. Vec 6-7 godina gledam i pratim fudbal a ne ovaj nas cirkus i mizeriju.

Pinokiio

pre 7 godina

Posle 44,godine navijanja za Partizan, na zalost dosao je dan kada MORAM da kazem DOSTA!! Posle svih desavanja i u fudbalskom i kosarkaskom klubu ne mogu vise da navijam za moj Partizan. Mnogo je!!

Tacka.

pre 7 godina

Ukinuti profesionalni fudbal na pet godina.
Razjuriti igrace,navijace i uprave klubova.
Vreme je da Zvezda i Partizan postanu ono,sto bi i trebalo da budu.
Sportska drustva.
Mesta okupljanja i druzenja mladih ljudi.
Napraviti amatersku ligu,a na tribine pustati samo ljude sa decom.

Vlajko

pre 7 godina

Odvija se najcrnji scenario. Celokupna banda iz devedesetih je rehabilitovana i ponovo se razmilela iz svojih rupa, a svi ostali su ponovo postali "strani plaćenici".

Dobrodošli u zlatne devedesete. Još 15 godina naših života je bačeno u vetar.

Vrabac u ruci

pre 7 godina

Ja fudbal ne pratim, ali mi niste jasni vi normalni navijaci i simpatizeri klubova zasto jos uvek idete na utakmice i pravite masu i uticajnu zonu kriminalcima i politicarima? Mislim sta, Partizan i Zvezda bi propali da ih bojkotuju normalni navijaci jedno dve godine??!! Ne, propali bi kriminalci i politicari koji parazitiraju u nakaradnom sistemu kao sto je sada. Ucinite uslugu Vasem klubu, gradu, drustvu i zdravom razumu - ne idite na utakmice dok se klubovi ne privatizuju, pozeljno sa inostranim kapitalom. Vecno bih Vam bio zahvalan!

bole

pre 7 godina

Tako je Vučela, igrači su krivi, svakom igraču suspenzija. Potom tužba za proizvodnju i prodaju droge, samo fina deca imaju da se bave sportom, sva ostala u zatvor.

Nostradamus

pre 7 godina

Jedino što mi kao grobaru, onom pravom, koji je vodio do sad' sina od 6 i ćerku od 11 godina, pada na pamet sada je jedna reč: FUJ!

Veerghoen

pre 7 godina

Sramotno objasnjenje! 5 godina pratio klub? A da je pre toga isao na utakmicama najveceg rivala? Znaci ako se sutra, sa izvinenjem Bozinovu digne patka da obuku majice nekog bugarskog teroristu, onda bi to bila spontana reakcija, jel da? Uzas ko sve sedi u upravama klubova. Uzas!

realno

pre 7 godina

Prvo sam danima zeleo da neko da izjavu i malo bar opere sramotu a onda su pocele da stizu izjave i mene sve vise sramota.Zaista bolje cutati nego reci nesto ovako glupo.

Bolje sutra malo sutra

pre 7 godina

Znate sta grobari, kao što smo mi svi krivi za oni što se dešava u zemlji, tako ste vi krivi za sve što se dešava u vašem klubu. Da "vođe" nemaju koga da vode, ne bi ni bili tako bitni. Vi im dajete legitimitet i smisao. naravno sve isto važi i za zvezdu, ali vaša situacija je gora zato što vas vecinom vode bivši zaposleni u zvezdi.

Tex

pre 7 godina

Dobro dosli u devedesete, vol 2 . Kad pomislis u ovoj zemlji da ne moze biti gore uvek se javi neki politicar da ti pokaze da ipak moze .. Pa sta smo Bogu toliko skrivili!

zozon,R.Srpska

pre 7 godina

Partizan sam volio,Partizan volim i sad,Partizan cu voliti zauvjek,ali sto je previse,previse je.Ja sam zavrsio sa posjetama stadionu Partizana i sa posjetama kosarkaskom klubu.Nije mala stvar preci 170 km u jednom pravcu da gledas Partizan i tako najmanje 10-15 puta godisnje.Ovakva izjava vrijedja inteligenciju.Vjerovatno im mi,hajmo reci,normalni navijaci nismo ni potrebni.Za njihove talove imaju podobne navijace sa debelim dosijeom.SRAMOTA

Bo

pre 7 godina

ovo nije bio prosečan navijač nego vodja navijača a da kao klub igrači i rukovodioci niste znali ko je on možete da pričate mojoj bebi od 5meseci a i ona bi vam verovatno da zna pričati rekla da lažete neke druge ovce...

Mister No

pre 7 godina

"Optužen je da je napao Vazuru, ali je na Sudu dokazano da je čist." Postoji snimak, zaboga! To sto je blizak vlastima i oslobodjen ne znaci da mi moramo biti ovce!

Majstor zanata

pre 7 godina

Dokazano je da je čist? Nema uprava veze sa majicama? Kako bi voleo da imam tu crtu pa da mogu da slažem a da ne trepnem, pritom znajući da mi ionako niko ne veruje. Srbija će biti normalna zemlja, kada ovaj čovek bude radio u portirnici u noćnoj smeni.

paca

pre 7 godina

Sramna drzava, sramno sudstvo, sramni klubovi. A o tzv navijacima...koji su prvo 'vatreni' zvezdini navijaci a onda 'vatreni grobari'..bolje da ne govorim...tj sramni 'navijaci'...

kiki ns

pre 7 godina

Imam 50 + godina. Davno su prestali da mi pričaju bajke i priče , ali nekim čudom ja ih čujem i dan danas...
Od lokalnog nivoa pa do globalnog.
Vidim,demokratija je uzela maha i u fudbalu pa igfači sami biraju stajlin za utakmicu.
A objašnjenje !?!
Tri puta sam čitao.
Mislio sam da grešim.
A onda prebacim slučajno na prvi ...
A tamo vanredna konferencija.
E sad još da mi naidje tranvaj sa petog...
(p s - živim u ns)

surfer

pre 7 godina

pa ako je to politika kluba , onda bi svakoga dana trebao klub dadaje citulje jer svakodnenoumire bar po nekoliko navijača kluba. Vucelicu ne možeš da na taj način opravdati ponašanje uprave i igrača. Sramota i za jedne i druge za takvo ponašanje. Ps. i ja sam bio do sada navijač Partizana .

lauda

pre 7 godina

Bozinov predlozio? Tesko, zna se jako dobro da o svemu odlucuje portir Pera i cistacica Mara. Treba pitati Vucelu zasto sada stiti Peru i Maru.

ford

pre 7 godina

Mozda ima jos osudjivanih navijaca!?Mozda!?I ne znate!?Ovo stvarno ili fora za nas idiote,kako nas izgleda posmatra!?Fora je,postuje on sve gradjane ove zemlje,dokazao covek vise,vise puta...!!!

stevicaz

pre 7 godina

Bozinov verovatno ne cita nase novine, nikada nece ni saznati da je organizovao sve, verovatno ce da ga prodaju na polu-sezoni, ako ne i pre...

Voja

pre 7 godina

Evo... sada imate klasičan primer kako neko laže a da i ne trepne... Niko ništa ne zna... niko ništa nije video... Nismo mi... oni su...

stev

pre 7 godina

Odlican primer deci od nekog u koga gledaju kao idola, prodajte drogu i budite huligan to se slavi u Partizanu. Koji si ti ljakse i tupoglavac Bozinove, a upravu Partizana treba da bude sramota sto nisu sprecili ovo, ali jbg to nam je drzava

vale

pre 7 godina

Da li je Bozinov rekao kosarkasima da obuku majice ,da li je on naredio minut cutanja i na kraju da li je Bozinov organizovao odlazak uprave i igraca na sahranu.

DedaMiloje

pre 7 godina

Još nisi ni počeo sa radom već lažeš. Igrači Partizana su rekli da su našli majice u svlačionici i da ne znaju ko ih je doneo. Onda su igrači lagali.

Champ

pre 7 godina

Ako u Srbiji nema 20.000 navijacha Partizana da dodju na sledecu utakmicu i zvizde dlerskom shljamu na Jugu i skarednoj Upravi 90 min...A onda opkole stadion i ne puste ih kucama dok svi odreda ne podnesu ostavke i potpisu izjavu da nece prilaziti stadionu na 5 km, onda Partizan ne treba da postoji. Neka ga ovim perachima love i poslednjem olosu.

Zalosno

pre 7 godina

Ovo je pljuvanje na moje najljepse secanje na dan kad sam se u seoskom skolskom dvoristu 1962 godine divio svim starijim djacima jer su svi navijali za Galica, Soskica, Vasovica,Milutinovica za Partizan
Nema vise moje Banije nama Partizana

Ko kaze da je lopta okrugla

pre 7 godina

Kad je tako, onda neka igraci za svaku utakmicu sami kupuju dresove i opremu. Ustedecete silan novac i niko nece moci nista da prebacuje.

Milos

pre 7 godina

Da li moguce da toliko nema stida?Kako ga nije sramota da se ovako pravi naivan?Gde mi zivimo?Sto nisam glup, pa da nemam filter na sve ove lazi i gluposti sto pricaju, mislim da bi mi lakse bilo....

Rade

pre 7 godina

Evo razloga zašto često komentarišem kako premijer u rukavicama saopštava "istinu" Na jučerašnjoj konferenciji nije pomenuo ovog čoveka, koji još od vremena Miloševića šuruje sa kriminalom. Nikako Srpski sport ne može napred sa ovakvim ljudima. Ko su ljudi koji su glasali za nega. D LI SU PRIMILI MITO ? DA LI NEKO TO ISTRAŽUJE. Ministre Stevanoviću, ? ? ?

Vladimir

pre 7 godina

Nije znao za majice...Nisam ja,zeka je...Ideja za čitulju potekla od čistačice.Ako bude titula,to je njegova zasluga.Kakav licimer.Kao političar trebao bi da zna da je najbolji način da popravi štetu da se ne oglašava.Svi mi navijači smo svesni da najvećim klubovima u zemlji upravljaju vodje navijača koji su ustvari dileri droge,reketaši...Ti si samo njihov potparol ili marioneta bez neke legalne vlasti.

Mihailo

pre 7 godina

Au, koliko laži je izgovoreno u tako kratkoj izjavi. Očito sve rečeno u strahu za sopstvenu bezbednost ili još gore u svoju odbranu. Zbog čega država, ako nije umešana, i dalje finansira fudbalske klubove od poreza koji plaćaju pošteni građani ove zemlje.

Ivica

pre 7 godina

Kaze lik: ,,Bio je navijač partizana pa smo mu objavili čitulju"?!?! Koliko navijača ima partizan??? (sve manje)Onda platite svakom ko navija za partizan,a siroma mozda umro prirodnom smrću. Mafijaši sve!!!

samo da places

pre 7 godina

Vec je sve receno,izbor je,ignorisati,ne ici na utakmice jer ovo sta je ovaj rekao,ni pas s malom nebi pojeo!Dosta vise,doooooooostaaaaaaaaaa!

boban

pre 7 godina

Slobin direktor RTS-a, covek koji radi ocigledno za mafiju i neki odmetnuti deo sluzbe bezbednosti.
Od 1987 nisam platio ulaznicu za stadion. Sada sam potpuno siguran da vise nikad i necu.
A dete povesti tamo, to je najveca greska koju covek moze da napravi.
Na sajam droge i nasilja.
Zbogom olosi!

GR-ĆU

pre 7 godina

Kada sam ja krenuo da idem na utakmice lik sa majce je prohodavao.Dok je išao u vrtić ja sam išao u Zagreb,Bukurešt,Milano...Ja i dalje idem jedino zadnje tri godine nisam na jugu.Zbog svih vas naprednih funkcionera Partizana se stidim,ali me nećete oterati od kluba.Vi ste najveće zlo koje je zadesilo klub.