Petak, 23.09.2016.

18:22

Karić za B92: Ko je ovde oštećen, mi ili Srbija?

Bogoljub Karić za B92 kaže da nije oštetio Srbiju i da je proces koji je vođen protiv njega politički motivisan jer je smetao bivšoj vlasti.

Izvor: B92

Kariæ za B92: Ko je ovde ošteæen, mi ili Srbija? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

trece oko

pre 7 godina

Jos jednu nedoumicu treba razjasniti neupucenima. Nije Bogi doneo Srbiji 1.5 milijardu prodajom Mobtela. On je pokusao da proda firmu onom raspalom Austrijancu Martinu Slafu, prevarantu i mesetaru. I to tako sto bi prikazali neku sicu od 200 miliona, a sve ostalo bi islo ispod zita, kada Slaf preproda Mobilkomu Austrija. U tome bi i uspeo jer je sve koje je trebao podmitio. Cak su zaposleni i bili preregistrovani na tu novu firmu Mobi63, ali se osilio u to vreme i drznuo da formira poslanicki klub u skupstini kupovinom poslanika. To mu je bio kraj, Dinkic je dobio mig odozgo, materijali su izvadjeni iz fioka i prevarant je dobio dojavu da uskace u helikopter i preko Podgorice put putuje. Ironija je sto je onaj prevarant Dinkic, tim postupkom i kasnijom prodajom Mobtela, zaista ucinio korist Srbiji, potpuno nenamerno. Tada je jos bio neiskusan.

trece oko

pre 7 godina

Za neupucene...nije Bogi prebacivao svoje pare na druge svoje firme. Pola tih para je bilo vlasnistvo PTT-a, znaci pljackao je drzavu. Naravno, svi drzavni sluzbenici u upravnom odboru koji su se stalno menjali i utrkivali ko ce da uskoci malo zmurili su na tu pljacku i pravili ludi, jer ih je sve debelo namirio. Takodje i politicari. E, ali kad je poceo da kupuje poslanike i da politicarima uzima 'leba iz ruke, sredili su ga brzo, jer su sve znali, samo ga nisu dirali dok je podmazivao.
I na kraju...nikom nista, mi kuckamo, on pije sampanjac i jede jagode. Jer i u Rusiji moze da podmicuje i radi isto. Zato i nije otisao da gradi negde gde ima zakona. Ne bi opstao.

aha

pre 7 godina

Ne znam sto je covek kriv što je prebacio novac iz svoje firme koja je imala u drugu svoju firmu koja je slabije stajala. DS je želela da stavi šapicu na te firme. DS je razočaranje milenijuma. Umesto da gradi civilizovano društvo i vodi u evropu, bavila se iznošenjem kapitala i šurovanjem sa desnicom. Mnogo je i to što su uopšte iznad cenzusa, treba da se pridruže po rejtingu DSS-u, sa kojim su pravili koalicije.
(aleksandar, 23. septembar 2016 20:06)

Ne bulazni, ima nas jos koji pamtimo kada i kako se "cikica" obogatio, ili krenuo da se bogati. Sa naglaskom na "kada". A to "kada" je bilo mnogo pre DS-a i DSS-a. Sto se desnice tice, to je mozda dss surovao sa njima, ds nije.

Ne kopcamo se svi bas na ledja

pre 7 godina

Gospodine Karicu, licenca za prvog, monopolistickog, operatera mobilne telefonije placala se po Evropi milijarde maraka. Koliko ste je Vi platili?

Voja

pre 7 godina

Tako prođe 15 godina, slučajevi se malo zaborave, malo razvodne i na kraju svi ovi nevini. A DS i DSS su krivi i što je Isus razapet.

Mi smo stvarno svi kolektivno zreli za lečenje, a ovo je potpuno rasulo od zemlje. Ako zaista dođe do neke veće krize, nećemo izdržati ni 3 dana.

Bole

pre 7 godina

Bravo. Preseliš se u SNS i postaneš pošten. Svi pošteni su danas u SNS, a svi ostali su lopovi. Bar dok ne pređu u SNS. Hvala Vučiću na uspešnim reformama!

Najgori su ovi sto iznose pare

pre 7 godina

sta god da je bilo pustite ga u zemlju sa tim parama prvo da vrati onima kojima duguje a posle neka gradi nesto samo neka se desava

dejan

pre 7 godina

Secam se kako je na silu oteo bel paget firmu, od nekog naseg iz Kanade koji se vratio sa tom idejom i zapoceo prvi biznis sa mobilnim komunikacijama. Covek je morao da bezi iz drzave u mrtvackim kolima da ga ne bi likvidirali. Onda sto je imao varijantu da kupuje po kursu marke i dolare, dok je na crno vredelo duplo i troduplo vise. Pa zajam Srbije koji je organizovao, na silu su uyimali po platu radnicima. I sad nam se vraca, da obnovi "salata politiku", karika koja nedostaje ovim diletantima na vlasti.

Jovan

pre 7 godina

Vraca se "zajam za preporod Srbije" u Srbiju. S obzirom da spominje Beograd na vodi i taj drugi projekat, jasno je nam je i ko ga vraca i ko ce imati koristi. Ista ekipa ponovo na okupu. Blago nama!

Djurdjica

pre 7 godina

Osobodjeni Goran Knezevic, Dragan Dzajic, Dusan Stupar, Zvonko Veselinovic, Joca Amsterdam, Stanko Subotic, Bogoljub Karic i jos 4700 zatvorenika. Ti svi su oslobodjeni od kako je na vlast dosla SNS.

bbr

pre 7 godina

Meister Jakob...jeste,ali je zemljiste,firme i ostalo po Srbiji "kupovao" na namestenim tenderima i nije platio ni 1 evro iz svog dzepa,posle toga je ostpustao radnike(a bilo je tu firmi i sa preko 3.000 zaposlenih),prodavao zemljiste(gde su sada poslovni kompleksi na NBG) i zgrade tih firmi i bez ulozenog dinara ostvarivao stotine miliona profita a ostavljao na ulici minimum 7-8.000 ljudi!

marko

pre 7 godina

Prodao si firmu koja je godinama prijavljivala 0$ profita za 1.837.000.000$ i nisi krao, niti si bilo koga ostetio...Ova izjava je dovoljna za iole normalnog tuzioca

aleksandar

pre 7 godina

Ne znam sto je covek kriv što je prebacio novac iz svoje firme koja je imala u drugu svoju firmu koja je slabije stajala. DS je želela da stavi šapicu na te firme. DS je razočaranje milenijuma. Umesto da gradi civilizovano društvo i vodi u evropu, bavila se iznošenjem kapitala i šurovanjem sa desnicom. Mnogo je i to što su uopšte iznad cenzusa, treba da se pridruže po rejtingu DSS-u, sa kojim su pravili koalicije.

Deki

pre 7 godina

Da l je krao pre ili ne,stvarno ne znam,ali znam da je BK televizija bila najbolja televizija svih vremena i onaj koji je naredio zatvaranje te televizije bi trebalo sto pre da odgovara!

Demokrata

pre 7 godina

Ovde je zamena teza
Uzeo je lovu za razvoj. Napravio radionicu za pravljenje asova, motika i fol zaradio milion maraka(? !).Bio u Rusiji a sada je tamo gde je podmicivao gubernatore za gradjevinske radove.Nema ni jednu gradjevinsku masinu.Sve sami lokalci.Napravio mobilnu ali kako.Kada su ga potegli na sud nikada se nije odazvao sudu.Podrzao SNS, usao u parlament i naravno proces zastareo i skinut sa interpolove liste

Aster Blistok

pre 7 godina

Zeljno ocekujem rehabilitaciju Mire Markovic uz zelju da za naslovnu stranu Blic-a bude Vucic kako rasirenih ruku, sa smeskom na usnama i suzom u ocima, docekuje Miru i decu, kao vlasnike sveze privatizovanog aerodroma Nikola Tesla.

M. Milovanovic, NS

pre 7 godina

Aleksandar Vucic i sva ta gospoda, najvece je zlo u savremenoj istoriji Srbije, od samog pocetka njihovog bavljenja politikom.

Klodovik

pre 7 godina

Podsetio bih g. Karica da je on isto tako na prevaru oteo g. Markovicu posao sa pejdzerima i tako poceo biznis kao i sve njegove "biznise". Nas covek g. Markovic vrati se posle u Kanadu verovatno zaleci sto je ikada probao nesto u rodnoj grudi.

iskreno

pre 7 godina

Da se kralo kralo se, ali covek lepo kaze, doneo je Srbiji prodajom Mobtela milione. Sto jes jes. E sad, sto su razni politicari i posrednici, ali i Karici pokrali od toga to je za pricu.

Ipak Srbija je na velikoj steti, ovaj sposobni preduzimac bi doneo ko zna koliko radnih mesta, za razliku od smrdljive birokratije koja ga tera.

Meister Jakob

pre 7 godina

I Karici iMiskovici,Beko,Cepter,Covic,Knezevic,Kostic...svi poceli i obogatili se 90-ih i bili u vlasti i uz vlast.
(bbr, 23. septembar 2016 18:27)

Nije mi poznata situacija s ovim ostalima ali koliko znam Milan Janković Zepter je počeo biznis od nule u Austriji prije nekih 30 godina i napravio je ogroman međunarodni konglomerat pa mi čisto nije logično... možda griješim.

Pravnik

pre 7 godina

Nije 60 miliona evra od Mobtela. Za toliko ga terete ali u pitanju je između 500-700 miliona evra. Po nekima i preko milijarde. Mada ako je bio izdašan u predizbornim kampanjama i još ako pokrene izvoz Srpskih Mercedesa da ne ispadne da je naš slagao 7 miliona ljudi onda je sve moguće.

Sava Drugi

pre 7 godina

Bogoljube, ja sam jedan od 5 miliona o[te'enih Srba kome si oteo jednu platu za "zajam" za prepored Srbije i nikada nisi vratio pare.

Vrati pare.

Duci0167

pre 7 godina

Lagano se pusta u medije,taaaako. Pocelo je to i ranije ustvari sve dok konacno ne budu totalno nevini i ispadnu progonjeni. I obestecenje mozda od Srb.? Samo napred Karicu,ovaj narod savrsen za laganje i mazanje,uspeces. Uzas

Vanja

pre 7 godina

Ma je'lte , pare si zaradio radeći prljave poslove za Slobu po Kosovu pa si te isto prljave pare muljao po Beogradu, krao na veliko pa prebacivao na Kipar i Rusiju. Ima nas koji smo bili živi kad si ti gazdovao u ovoj zemlji, nemo nas držiš za budale!

trece oko

pre 7 godina

Jao Bogi...ko te ne zna. Pa ti i ti tvoji vajni menadzeri(koji uzgred ni ne trebaju da rade vise,koliko si ih napunio) ste maznjavali da niste znali koliko. Radnike ste placali sicu, a njima koverte svakog meseca na ruke. 17 kompanija ste osnovali na seku,bracu i komsije iz Peci i preko njih prali milionce mesecno, punih 11god. Tih 60 miliona sto te terete je sica,ti si to uzimao za 2 meseca. Svim zasluznim cutolozima si davao po stan,auto i kabinet da mogu da jebavaju sojke u sl. vreme. Mogao bih jos ovako...ali nesto ostavljam i za neki drugi put.

Jovan

pre 7 godina

Evo izvesnih Karićevih mahinacija danas obelodanjenih uBlicu:1989. Karic podigao svoju imperiju od zajma za preporod Srbije
1992-2002. Karić banka, kasnije Astra banka, Požarevačkoj banci nilada nije vratila pozajmicu od preko 10 miliona maraka
1995. Biznismen Zoran Markovic optuzio Kariće da su mu oteli firmu „Bel Padžet“, od koje je kasnije nastao „Mobtel“.
2003. Bogoljub Karić i Ekrem Luka, kosovski švercer drogom i belim robljem, sklopili posao o saradnji u mobilnoj telefoniji na Kosovu.
2004. Agencija za privatizaciju, koju jen vodio Mirko Cvetković, prodala je Kariću poslovni nprostor preduzeća „Seme“ za 100 evra po kvadratu.
2005. Karić je u Skupštini Srbije kupio petoro poslanika sa po 200.000 evra i osnovao svoj poslanički klub.
2006. Bogoljub Karić je prodao BK TV Blagoju Dimitrijeviću, zetu Milanke Karić.
Ovo su detalji o kojima se sada već javno zna. O ostalim ujdurmama da pitamo BIU.
Tako da se ne sokoli gosin Karić tim ipak seljačkim patetizmom i ucveljenošću.

herbiko sa kajmakom

pre 7 godina

Dodji da se opreš Bogoljube Toma i drugari će te oberučke prihvatiti to je sada moda u Srbiji mozda i dobiješ orden za domoljubstvo

teofil

pre 7 godina

Da nisam radio u Bel Pagette-u i da ne znam iz prve ruke "kvalitete" BK menadzmenta, da ne znam kako je preko noci oduzeta licenca za mobilnu telefoniju BelMobile-u cerki firmi Bel Pagette-a zbog zastite nacionalnog interesa i zamislite dodeljena Karicu, da ne znam kako je kupovao rashodovanu Ericsson opremu iz EU zemalja i ovde je prikazivao kao novu, da ne znam kako je Mobtel placao njegovim cerkama milione za muzicke albume koji su "ekskluzivno" deljeni dzabe uz nobilne kartice, da ne znam za stampanje kuvara njegove majke Hafe "ekskluzivno" deljenog u Mobtel-u, da ne znam da je uzeo devedesetih 15mil maraka da napravi 9 fabrika na KiM, a napravio nula, i kao pravi patriota odmah se sa parama preselio iz Peci u Beograd... mozda bih mu i poverovao...

Voodoo

pre 7 godina

Covek je pobegao iz zemlje sa sve parama koje je ukrao, a sada prica pricu kako je on bio za to da izadje na sud, pa zasto nije. Sada se povremeno pojavljuje sa izjavama slicnim, i jos hvali kako je uspesan biznismen. 60 miliona evra samo od Mobtela, drugo delo zastarelo, a ko zna jos koliko malverzacija ima za koje ga nisu optuzili. I kako moze da zastari kada je covek u bekstvu, zasto nema poternice, limunada drzava to smo mi.

Slobodan

pre 7 godina

Bogoljube ja sam nezaposlen ali ako mogu kako da pomognem racunaj na mene :-))
E Srbijo Srbijo ... Sta kaze milijardu i osamsto miliona :-))
Strasno !

bbr

pre 7 godina

a odakle vam ti silni milioni?od sviranja po Kosovu?tako ste zaradili stotine miliona evra(maraka prethodno)?dokle laganja i onako glupog naroda?sve sto imate ste upravo od naroda ukrali uz odobrenje Slobe Milosevica,Seselja i ovih danas na vlasti.I Karici iMiskovici,Beko,Cepter,Covic,Knezevic,Kostic...svi poceli i obogatili se 90-ih i bili u vlasti i uz vlast.

.

pre 7 godina

Da si bio osudjen onda bi bio heroj kao Miskovic. Al sad posto nisi onda si najveci kriminalac. Ljudi su Miskovica mrzeli do zla boga ali sad kad ga Vucic ne voli onda je odjednom on postao junak i covek bez koga Srbija ne moze.

Krusevljanin

pre 7 godina

...opljackao si drzavu i omoguceno ti je opet da je pljackas!Vi ste porodica muzikanata i zsnatlija koja nikada nije mogla bez prevare zaraditi tolike pare!

ajde vrati se. salata nam je budjava

pre 7 godina

hahaha.
usta moja, hvalite me!

vazi. nevin si. aha...
nego, kako to, ne zelis u srbiju da se vracas, sve i da te molimo, a hoces da nam gradis svetleci, tesla grad!?
hoces mozda poslove preko skajpa da vodis ili ces vodju da podredis da nadgleda radove, kao sto kod emiracana cini?

Her Wolf

pre 7 godina

Kako je moguce da su u celom svetu kompanije mobilne telefonije u to vreme ostvarivale lep profit a ti tvoji menadjeri i ti niste mogli nikakav profit da ostvarite? To znaci ili je neko mnogo krao ili ste skroz nesposobni, po ko takve da zaposli?

teofil

pre 7 godina

Da nisam radio u Bel Pagette-u i da ne znam iz prve ruke "kvalitete" BK menadzmenta, da ne znam kako je preko noci oduzeta licenca za mobilnu telefoniju BelMobile-u cerki firmi Bel Pagette-a zbog zastite nacionalnog interesa i zamislite dodeljena Karicu, da ne znam kako je kupovao rashodovanu Ericsson opremu iz EU zemalja i ovde je prikazivao kao novu, da ne znam kako je Mobtel placao njegovim cerkama milione za muzicke albume koji su "ekskluzivno" deljeni dzabe uz nobilne kartice, da ne znam za stampanje kuvara njegove majke Hafe "ekskluzivno" deljenog u Mobtel-u, da ne znam da je uzeo devedesetih 15mil maraka da napravi 9 fabrika na KiM, a napravio nula, i kao pravi patriota odmah se sa parama preselio iz Peci u Beograd... mozda bih mu i poverovao...

bbr

pre 7 godina

a odakle vam ti silni milioni?od sviranja po Kosovu?tako ste zaradili stotine miliona evra(maraka prethodno)?dokle laganja i onako glupog naroda?sve sto imate ste upravo od naroda ukrali uz odobrenje Slobe Milosevica,Seselja i ovih danas na vlasti.I Karici iMiskovici,Beko,Cepter,Covic,Knezevic,Kostic...svi poceli i obogatili se 90-ih i bili u vlasti i uz vlast.

Sava Drugi

pre 7 godina

Bogoljube, ja sam jedan od 5 miliona o[te'enih Srba kome si oteo jednu platu za "zajam" za prepored Srbije i nikada nisi vratio pare.

Vrati pare.

Voodoo

pre 7 godina

Covek je pobegao iz zemlje sa sve parama koje je ukrao, a sada prica pricu kako je on bio za to da izadje na sud, pa zasto nije. Sada se povremeno pojavljuje sa izjavama slicnim, i jos hvali kako je uspesan biznismen. 60 miliona evra samo od Mobtela, drugo delo zastarelo, a ko zna jos koliko malverzacija ima za koje ga nisu optuzili. I kako moze da zastari kada je covek u bekstvu, zasto nema poternice, limunada drzava to smo mi.

trece oko

pre 7 godina

Jao Bogi...ko te ne zna. Pa ti i ti tvoji vajni menadzeri(koji uzgred ni ne trebaju da rade vise,koliko si ih napunio) ste maznjavali da niste znali koliko. Radnike ste placali sicu, a njima koverte svakog meseca na ruke. 17 kompanija ste osnovali na seku,bracu i komsije iz Peci i preko njih prali milionce mesecno, punih 11god. Tih 60 miliona sto te terete je sica,ti si to uzimao za 2 meseca. Svim zasluznim cutolozima si davao po stan,auto i kabinet da mogu da jebavaju sojke u sl. vreme. Mogao bih jos ovako...ali nesto ostavljam i za neki drugi put.

Duci0167

pre 7 godina

Lagano se pusta u medije,taaaako. Pocelo je to i ranije ustvari sve dok konacno ne budu totalno nevini i ispadnu progonjeni. I obestecenje mozda od Srb.? Samo napred Karicu,ovaj narod savrsen za laganje i mazanje,uspeces. Uzas

Jovan

pre 7 godina

Evo izvesnih Karićevih mahinacija danas obelodanjenih uBlicu:1989. Karic podigao svoju imperiju od zajma za preporod Srbije
1992-2002. Karić banka, kasnije Astra banka, Požarevačkoj banci nilada nije vratila pozajmicu od preko 10 miliona maraka
1995. Biznismen Zoran Markovic optuzio Kariće da su mu oteli firmu „Bel Padžet“, od koje je kasnije nastao „Mobtel“.
2003. Bogoljub Karić i Ekrem Luka, kosovski švercer drogom i belim robljem, sklopili posao o saradnji u mobilnoj telefoniji na Kosovu.
2004. Agencija za privatizaciju, koju jen vodio Mirko Cvetković, prodala je Kariću poslovni nprostor preduzeća „Seme“ za 100 evra po kvadratu.
2005. Karić je u Skupštini Srbije kupio petoro poslanika sa po 200.000 evra i osnovao svoj poslanički klub.
2006. Bogoljub Karić je prodao BK TV Blagoju Dimitrijeviću, zetu Milanke Karić.
Ovo su detalji o kojima se sada već javno zna. O ostalim ujdurmama da pitamo BIU.
Tako da se ne sokoli gosin Karić tim ipak seljačkim patetizmom i ucveljenošću.

ajde vrati se. salata nam je budjava

pre 7 godina

hahaha.
usta moja, hvalite me!

vazi. nevin si. aha...
nego, kako to, ne zelis u srbiju da se vracas, sve i da te molimo, a hoces da nam gradis svetleci, tesla grad!?
hoces mozda poslove preko skajpa da vodis ili ces vodju da podredis da nadgleda radove, kao sto kod emiracana cini?

Krusevljanin

pre 7 godina

...opljackao si drzavu i omoguceno ti je opet da je pljackas!Vi ste porodica muzikanata i zsnatlija koja nikada nije mogla bez prevare zaraditi tolike pare!

Djurdjica

pre 7 godina

Osobodjeni Goran Knezevic, Dragan Dzajic, Dusan Stupar, Zvonko Veselinovic, Joca Amsterdam, Stanko Subotic, Bogoljub Karic i jos 4700 zatvorenika. Ti svi su oslobodjeni od kako je na vlast dosla SNS.

dejan

pre 7 godina

Secam se kako je na silu oteo bel paget firmu, od nekog naseg iz Kanade koji se vratio sa tom idejom i zapoceo prvi biznis sa mobilnim komunikacijama. Covek je morao da bezi iz drzave u mrtvackim kolima da ga ne bi likvidirali. Onda sto je imao varijantu da kupuje po kursu marke i dolare, dok je na crno vredelo duplo i troduplo vise. Pa zajam Srbije koji je organizovao, na silu su uyimali po platu radnicima. I sad nam se vraca, da obnovi "salata politiku", karika koja nedostaje ovim diletantima na vlasti.

Vanja

pre 7 godina

Ma je'lte , pare si zaradio radeći prljave poslove za Slobu po Kosovu pa si te isto prljave pare muljao po Beogradu, krao na veliko pa prebacivao na Kipar i Rusiju. Ima nas koji smo bili živi kad si ti gazdovao u ovoj zemlji, nemo nas držiš za budale!

Slobodan

pre 7 godina

Bogoljube ja sam nezaposlen ali ako mogu kako da pomognem racunaj na mene :-))
E Srbijo Srbijo ... Sta kaze milijardu i osamsto miliona :-))
Strasno !

Her Wolf

pre 7 godina

Kako je moguce da su u celom svetu kompanije mobilne telefonije u to vreme ostvarivale lep profit a ti tvoji menadjeri i ti niste mogli nikakav profit da ostvarite? To znaci ili je neko mnogo krao ili ste skroz nesposobni, po ko takve da zaposli?

herbiko sa kajmakom

pre 7 godina

Dodji da se opreš Bogoljube Toma i drugari će te oberučke prihvatiti to je sada moda u Srbiji mozda i dobiješ orden za domoljubstvo

marko

pre 7 godina

Prodao si firmu koja je godinama prijavljivala 0$ profita za 1.837.000.000$ i nisi krao, niti si bilo koga ostetio...Ova izjava je dovoljna za iole normalnog tuzioca

Jovan

pre 7 godina

Vraca se "zajam za preporod Srbije" u Srbiju. S obzirom da spominje Beograd na vodi i taj drugi projekat, jasno je nam je i ko ga vraca i ko ce imati koristi. Ista ekipa ponovo na okupu. Blago nama!

M. Milovanovic, NS

pre 7 godina

Aleksandar Vucic i sva ta gospoda, najvece je zlo u savremenoj istoriji Srbije, od samog pocetka njihovog bavljenja politikom.

Meister Jakob

pre 7 godina

I Karici iMiskovici,Beko,Cepter,Covic,Knezevic,Kostic...svi poceli i obogatili se 90-ih i bili u vlasti i uz vlast.
(bbr, 23. septembar 2016 18:27)

Nije mi poznata situacija s ovim ostalima ali koliko znam Milan Janković Zepter je počeo biznis od nule u Austriji prije nekih 30 godina i napravio je ogroman međunarodni konglomerat pa mi čisto nije logično... možda griješim.

Demokrata

pre 7 godina

Ovde je zamena teza
Uzeo je lovu za razvoj. Napravio radionicu za pravljenje asova, motika i fol zaradio milion maraka(? !).Bio u Rusiji a sada je tamo gde je podmicivao gubernatore za gradjevinske radove.Nema ni jednu gradjevinsku masinu.Sve sami lokalci.Napravio mobilnu ali kako.Kada su ga potegli na sud nikada se nije odazvao sudu.Podrzao SNS, usao u parlament i naravno proces zastareo i skinut sa interpolove liste

bbr

pre 7 godina

Meister Jakob...jeste,ali je zemljiste,firme i ostalo po Srbiji "kupovao" na namestenim tenderima i nije platio ni 1 evro iz svog dzepa,posle toga je ostpustao radnike(a bilo je tu firmi i sa preko 3.000 zaposlenih),prodavao zemljiste(gde su sada poslovni kompleksi na NBG) i zgrade tih firmi i bez ulozenog dinara ostvarivao stotine miliona profita a ostavljao na ulici minimum 7-8.000 ljudi!

Klodovik

pre 7 godina

Podsetio bih g. Karica da je on isto tako na prevaru oteo g. Markovicu posao sa pejdzerima i tako poceo biznis kao i sve njegove "biznise". Nas covek g. Markovic vrati se posle u Kanadu verovatno zaleci sto je ikada probao nesto u rodnoj grudi.

Aster Blistok

pre 7 godina

Zeljno ocekujem rehabilitaciju Mire Markovic uz zelju da za naslovnu stranu Blic-a bude Vucic kako rasirenih ruku, sa smeskom na usnama i suzom u ocima, docekuje Miru i decu, kao vlasnike sveze privatizovanog aerodroma Nikola Tesla.

Pravnik

pre 7 godina

Nije 60 miliona evra od Mobtela. Za toliko ga terete ali u pitanju je između 500-700 miliona evra. Po nekima i preko milijarde. Mada ako je bio izdašan u predizbornim kampanjama i još ako pokrene izvoz Srpskih Mercedesa da ne ispadne da je naš slagao 7 miliona ljudi onda je sve moguće.

Bole

pre 7 godina

Bravo. Preseliš se u SNS i postaneš pošten. Svi pošteni su danas u SNS, a svi ostali su lopovi. Bar dok ne pređu u SNS. Hvala Vučiću na uspešnim reformama!

Deki

pre 7 godina

Da l je krao pre ili ne,stvarno ne znam,ali znam da je BK televizija bila najbolja televizija svih vremena i onaj koji je naredio zatvaranje te televizije bi trebalo sto pre da odgovara!

.

pre 7 godina

Da si bio osudjen onda bi bio heroj kao Miskovic. Al sad posto nisi onda si najveci kriminalac. Ljudi su Miskovica mrzeli do zla boga ali sad kad ga Vucic ne voli onda je odjednom on postao junak i covek bez koga Srbija ne moze.

Ne kopcamo se svi bas na ledja

pre 7 godina

Gospodine Karicu, licenca za prvog, monopolistickog, operatera mobilne telefonije placala se po Evropi milijarde maraka. Koliko ste je Vi platili?

Voja

pre 7 godina

Tako prođe 15 godina, slučajevi se malo zaborave, malo razvodne i na kraju svi ovi nevini. A DS i DSS su krivi i što je Isus razapet.

Mi smo stvarno svi kolektivno zreli za lečenje, a ovo je potpuno rasulo od zemlje. Ako zaista dođe do neke veće krize, nećemo izdržati ni 3 dana.

iskreno

pre 7 godina

Da se kralo kralo se, ali covek lepo kaze, doneo je Srbiji prodajom Mobtela milione. Sto jes jes. E sad, sto su razni politicari i posrednici, ali i Karici pokrali od toga to je za pricu.

Ipak Srbija je na velikoj steti, ovaj sposobni preduzimac bi doneo ko zna koliko radnih mesta, za razliku od smrdljive birokratije koja ga tera.

aha

pre 7 godina

Ne znam sto je covek kriv što je prebacio novac iz svoje firme koja je imala u drugu svoju firmu koja je slabije stajala. DS je želela da stavi šapicu na te firme. DS je razočaranje milenijuma. Umesto da gradi civilizovano društvo i vodi u evropu, bavila se iznošenjem kapitala i šurovanjem sa desnicom. Mnogo je i to što su uopšte iznad cenzusa, treba da se pridruže po rejtingu DSS-u, sa kojim su pravili koalicije.
(aleksandar, 23. septembar 2016 20:06)

Ne bulazni, ima nas jos koji pamtimo kada i kako se "cikica" obogatio, ili krenuo da se bogati. Sa naglaskom na "kada". A to "kada" je bilo mnogo pre DS-a i DSS-a. Sto se desnice tice, to je mozda dss surovao sa njima, ds nije.

Najgori su ovi sto iznose pare

pre 7 godina

sta god da je bilo pustite ga u zemlju sa tim parama prvo da vrati onima kojima duguje a posle neka gradi nesto samo neka se desava

aleksandar

pre 7 godina

Ne znam sto je covek kriv što je prebacio novac iz svoje firme koja je imala u drugu svoju firmu koja je slabije stajala. DS je želela da stavi šapicu na te firme. DS je razočaranje milenijuma. Umesto da gradi civilizovano društvo i vodi u evropu, bavila se iznošenjem kapitala i šurovanjem sa desnicom. Mnogo je i to što su uopšte iznad cenzusa, treba da se pridruže po rejtingu DSS-u, sa kojim su pravili koalicije.

trece oko

pre 7 godina

Za neupucene...nije Bogi prebacivao svoje pare na druge svoje firme. Pola tih para je bilo vlasnistvo PTT-a, znaci pljackao je drzavu. Naravno, svi drzavni sluzbenici u upravnom odboru koji su se stalno menjali i utrkivali ko ce da uskoci malo zmurili su na tu pljacku i pravili ludi, jer ih je sve debelo namirio. Takodje i politicari. E, ali kad je poceo da kupuje poslanike i da politicarima uzima 'leba iz ruke, sredili su ga brzo, jer su sve znali, samo ga nisu dirali dok je podmazivao.
I na kraju...nikom nista, mi kuckamo, on pije sampanjac i jede jagode. Jer i u Rusiji moze da podmicuje i radi isto. Zato i nije otisao da gradi negde gde ima zakona. Ne bi opstao.

trece oko

pre 7 godina

Jos jednu nedoumicu treba razjasniti neupucenima. Nije Bogi doneo Srbiji 1.5 milijardu prodajom Mobtela. On je pokusao da proda firmu onom raspalom Austrijancu Martinu Slafu, prevarantu i mesetaru. I to tako sto bi prikazali neku sicu od 200 miliona, a sve ostalo bi islo ispod zita, kada Slaf preproda Mobilkomu Austrija. U tome bi i uspeo jer je sve koje je trebao podmitio. Cak su zaposleni i bili preregistrovani na tu novu firmu Mobi63, ali se osilio u to vreme i drznuo da formira poslanicki klub u skupstini kupovinom poslanika. To mu je bio kraj, Dinkic je dobio mig odozgo, materijali su izvadjeni iz fioka i prevarant je dobio dojavu da uskace u helikopter i preko Podgorice put putuje. Ironija je sto je onaj prevarant Dinkic, tim postupkom i kasnijom prodajom Mobtela, zaista ucinio korist Srbiji, potpuno nenamerno. Tada je jos bio neiskusan.

.

pre 7 godina

Da si bio osudjen onda bi bio heroj kao Miskovic. Al sad posto nisi onda si najveci kriminalac. Ljudi su Miskovica mrzeli do zla boga ali sad kad ga Vucic ne voli onda je odjednom on postao junak i covek bez koga Srbija ne moze.

iskreno

pre 7 godina

Da se kralo kralo se, ali covek lepo kaze, doneo je Srbiji prodajom Mobtela milione. Sto jes jes. E sad, sto su razni politicari i posrednici, ali i Karici pokrali od toga to je za pricu.

Ipak Srbija je na velikoj steti, ovaj sposobni preduzimac bi doneo ko zna koliko radnih mesta, za razliku od smrdljive birokratije koja ga tera.

aleksandar

pre 7 godina

Ne znam sto je covek kriv što je prebacio novac iz svoje firme koja je imala u drugu svoju firmu koja je slabije stajala. DS je želela da stavi šapicu na te firme. DS je razočaranje milenijuma. Umesto da gradi civilizovano društvo i vodi u evropu, bavila se iznošenjem kapitala i šurovanjem sa desnicom. Mnogo je i to što su uopšte iznad cenzusa, treba da se pridruže po rejtingu DSS-u, sa kojim su pravili koalicije.

Deki

pre 7 godina

Da l je krao pre ili ne,stvarno ne znam,ali znam da je BK televizija bila najbolja televizija svih vremena i onaj koji je naredio zatvaranje te televizije bi trebalo sto pre da odgovara!

Najgori su ovi sto iznose pare

pre 7 godina

sta god da je bilo pustite ga u zemlju sa tim parama prvo da vrati onima kojima duguje a posle neka gradi nesto samo neka se desava

Her Wolf

pre 7 godina

Kako je moguce da su u celom svetu kompanije mobilne telefonije u to vreme ostvarivale lep profit a ti tvoji menadjeri i ti niste mogli nikakav profit da ostvarite? To znaci ili je neko mnogo krao ili ste skroz nesposobni, po ko takve da zaposli?

Meister Jakob

pre 7 godina

I Karici iMiskovici,Beko,Cepter,Covic,Knezevic,Kostic...svi poceli i obogatili se 90-ih i bili u vlasti i uz vlast.
(bbr, 23. septembar 2016 18:27)

Nije mi poznata situacija s ovim ostalima ali koliko znam Milan Janković Zepter je počeo biznis od nule u Austriji prije nekih 30 godina i napravio je ogroman međunarodni konglomerat pa mi čisto nije logično... možda griješim.

bbr

pre 7 godina

a odakle vam ti silni milioni?od sviranja po Kosovu?tako ste zaradili stotine miliona evra(maraka prethodno)?dokle laganja i onako glupog naroda?sve sto imate ste upravo od naroda ukrali uz odobrenje Slobe Milosevica,Seselja i ovih danas na vlasti.I Karici iMiskovici,Beko,Cepter,Covic,Knezevic,Kostic...svi poceli i obogatili se 90-ih i bili u vlasti i uz vlast.

Krusevljanin

pre 7 godina

...opljackao si drzavu i omoguceno ti je opet da je pljackas!Vi ste porodica muzikanata i zsnatlija koja nikada nije mogla bez prevare zaraditi tolike pare!

teofil

pre 7 godina

Da nisam radio u Bel Pagette-u i da ne znam iz prve ruke "kvalitete" BK menadzmenta, da ne znam kako je preko noci oduzeta licenca za mobilnu telefoniju BelMobile-u cerki firmi Bel Pagette-a zbog zastite nacionalnog interesa i zamislite dodeljena Karicu, da ne znam kako je kupovao rashodovanu Ericsson opremu iz EU zemalja i ovde je prikazivao kao novu, da ne znam kako je Mobtel placao njegovim cerkama milione za muzicke albume koji su "ekskluzivno" deljeni dzabe uz nobilne kartice, da ne znam za stampanje kuvara njegove majke Hafe "ekskluzivno" deljenog u Mobtel-u, da ne znam da je uzeo devedesetih 15mil maraka da napravi 9 fabrika na KiM, a napravio nula, i kao pravi patriota odmah se sa parama preselio iz Peci u Beograd... mozda bih mu i poverovao...

trece oko

pre 7 godina

Jao Bogi...ko te ne zna. Pa ti i ti tvoji vajni menadzeri(koji uzgred ni ne trebaju da rade vise,koliko si ih napunio) ste maznjavali da niste znali koliko. Radnike ste placali sicu, a njima koverte svakog meseca na ruke. 17 kompanija ste osnovali na seku,bracu i komsije iz Peci i preko njih prali milionce mesecno, punih 11god. Tih 60 miliona sto te terete je sica,ti si to uzimao za 2 meseca. Svim zasluznim cutolozima si davao po stan,auto i kabinet da mogu da jebavaju sojke u sl. vreme. Mogao bih jos ovako...ali nesto ostavljam i za neki drugi put.

Slobodan

pre 7 godina

Bogoljube ja sam nezaposlen ali ako mogu kako da pomognem racunaj na mene :-))
E Srbijo Srbijo ... Sta kaze milijardu i osamsto miliona :-))
Strasno !

Voodoo

pre 7 godina

Covek je pobegao iz zemlje sa sve parama koje je ukrao, a sada prica pricu kako je on bio za to da izadje na sud, pa zasto nije. Sada se povremeno pojavljuje sa izjavama slicnim, i jos hvali kako je uspesan biznismen. 60 miliona evra samo od Mobtela, drugo delo zastarelo, a ko zna jos koliko malverzacija ima za koje ga nisu optuzili. I kako moze da zastari kada je covek u bekstvu, zasto nema poternice, limunada drzava to smo mi.

ajde vrati se. salata nam je budjava

pre 7 godina

hahaha.
usta moja, hvalite me!

vazi. nevin si. aha...
nego, kako to, ne zelis u srbiju da se vracas, sve i da te molimo, a hoces da nam gradis svetleci, tesla grad!?
hoces mozda poslove preko skajpa da vodis ili ces vodju da podredis da nadgleda radove, kao sto kod emiracana cini?

Jovan

pre 7 godina

Evo izvesnih Karićevih mahinacija danas obelodanjenih uBlicu:1989. Karic podigao svoju imperiju od zajma za preporod Srbije
1992-2002. Karić banka, kasnije Astra banka, Požarevačkoj banci nilada nije vratila pozajmicu od preko 10 miliona maraka
1995. Biznismen Zoran Markovic optuzio Kariće da su mu oteli firmu „Bel Padžet“, od koje je kasnije nastao „Mobtel“.
2003. Bogoljub Karić i Ekrem Luka, kosovski švercer drogom i belim robljem, sklopili posao o saradnji u mobilnoj telefoniji na Kosovu.
2004. Agencija za privatizaciju, koju jen vodio Mirko Cvetković, prodala je Kariću poslovni nprostor preduzeća „Seme“ za 100 evra po kvadratu.
2005. Karić je u Skupštini Srbije kupio petoro poslanika sa po 200.000 evra i osnovao svoj poslanički klub.
2006. Bogoljub Karić je prodao BK TV Blagoju Dimitrijeviću, zetu Milanke Karić.
Ovo su detalji o kojima se sada već javno zna. O ostalim ujdurmama da pitamo BIU.
Tako da se ne sokoli gosin Karić tim ipak seljačkim patetizmom i ucveljenošću.

Djurdjica

pre 7 godina

Osobodjeni Goran Knezevic, Dragan Dzajic, Dusan Stupar, Zvonko Veselinovic, Joca Amsterdam, Stanko Subotic, Bogoljub Karic i jos 4700 zatvorenika. Ti svi su oslobodjeni od kako je na vlast dosla SNS.

Vanja

pre 7 godina

Ma je'lte , pare si zaradio radeći prljave poslove za Slobu po Kosovu pa si te isto prljave pare muljao po Beogradu, krao na veliko pa prebacivao na Kipar i Rusiju. Ima nas koji smo bili živi kad si ti gazdovao u ovoj zemlji, nemo nas držiš za budale!

Sava Drugi

pre 7 godina

Bogoljube, ja sam jedan od 5 miliona o[te'enih Srba kome si oteo jednu platu za "zajam" za prepored Srbije i nikada nisi vratio pare.

Vrati pare.

Klodovik

pre 7 godina

Podsetio bih g. Karica da je on isto tako na prevaru oteo g. Markovicu posao sa pejdzerima i tako poceo biznis kao i sve njegove "biznise". Nas covek g. Markovic vrati se posle u Kanadu verovatno zaleci sto je ikada probao nesto u rodnoj grudi.

aha

pre 7 godina

Ne znam sto je covek kriv što je prebacio novac iz svoje firme koja je imala u drugu svoju firmu koja je slabije stajala. DS je želela da stavi šapicu na te firme. DS je razočaranje milenijuma. Umesto da gradi civilizovano društvo i vodi u evropu, bavila se iznošenjem kapitala i šurovanjem sa desnicom. Mnogo je i to što su uopšte iznad cenzusa, treba da se pridruže po rejtingu DSS-u, sa kojim su pravili koalicije.
(aleksandar, 23. septembar 2016 20:06)

Ne bulazni, ima nas jos koji pamtimo kada i kako se "cikica" obogatio, ili krenuo da se bogati. Sa naglaskom na "kada". A to "kada" je bilo mnogo pre DS-a i DSS-a. Sto se desnice tice, to je mozda dss surovao sa njima, ds nije.

herbiko sa kajmakom

pre 7 godina

Dodji da se opreš Bogoljube Toma i drugari će te oberučke prihvatiti to je sada moda u Srbiji mozda i dobiješ orden za domoljubstvo

dejan

pre 7 godina

Secam se kako je na silu oteo bel paget firmu, od nekog naseg iz Kanade koji se vratio sa tom idejom i zapoceo prvi biznis sa mobilnim komunikacijama. Covek je morao da bezi iz drzave u mrtvackim kolima da ga ne bi likvidirali. Onda sto je imao varijantu da kupuje po kursu marke i dolare, dok je na crno vredelo duplo i troduplo vise. Pa zajam Srbije koji je organizovao, na silu su uyimali po platu radnicima. I sad nam se vraca, da obnovi "salata politiku", karika koja nedostaje ovim diletantima na vlasti.

Duci0167

pre 7 godina

Lagano se pusta u medije,taaaako. Pocelo je to i ranije ustvari sve dok konacno ne budu totalno nevini i ispadnu progonjeni. I obestecenje mozda od Srb.? Samo napred Karicu,ovaj narod savrsen za laganje i mazanje,uspeces. Uzas

M. Milovanovic, NS

pre 7 godina

Aleksandar Vucic i sva ta gospoda, najvece je zlo u savremenoj istoriji Srbije, od samog pocetka njihovog bavljenja politikom.

bbr

pre 7 godina

Meister Jakob...jeste,ali je zemljiste,firme i ostalo po Srbiji "kupovao" na namestenim tenderima i nije platio ni 1 evro iz svog dzepa,posle toga je ostpustao radnike(a bilo je tu firmi i sa preko 3.000 zaposlenih),prodavao zemljiste(gde su sada poslovni kompleksi na NBG) i zgrade tih firmi i bez ulozenog dinara ostvarivao stotine miliona profita a ostavljao na ulici minimum 7-8.000 ljudi!

marko

pre 7 godina

Prodao si firmu koja je godinama prijavljivala 0$ profita za 1.837.000.000$ i nisi krao, niti si bilo koga ostetio...Ova izjava je dovoljna za iole normalnog tuzioca

Jovan

pre 7 godina

Vraca se "zajam za preporod Srbije" u Srbiju. S obzirom da spominje Beograd na vodi i taj drugi projekat, jasno je nam je i ko ga vraca i ko ce imati koristi. Ista ekipa ponovo na okupu. Blago nama!

Demokrata

pre 7 godina

Ovde je zamena teza
Uzeo je lovu za razvoj. Napravio radionicu za pravljenje asova, motika i fol zaradio milion maraka(? !).Bio u Rusiji a sada je tamo gde je podmicivao gubernatore za gradjevinske radove.Nema ni jednu gradjevinsku masinu.Sve sami lokalci.Napravio mobilnu ali kako.Kada su ga potegli na sud nikada se nije odazvao sudu.Podrzao SNS, usao u parlament i naravno proces zastareo i skinut sa interpolove liste

Pravnik

pre 7 godina

Nije 60 miliona evra od Mobtela. Za toliko ga terete ali u pitanju je između 500-700 miliona evra. Po nekima i preko milijarde. Mada ako je bio izdašan u predizbornim kampanjama i još ako pokrene izvoz Srpskih Mercedesa da ne ispadne da je naš slagao 7 miliona ljudi onda je sve moguće.

Aster Blistok

pre 7 godina

Zeljno ocekujem rehabilitaciju Mire Markovic uz zelju da za naslovnu stranu Blic-a bude Vucic kako rasirenih ruku, sa smeskom na usnama i suzom u ocima, docekuje Miru i decu, kao vlasnike sveze privatizovanog aerodroma Nikola Tesla.

Bole

pre 7 godina

Bravo. Preseliš se u SNS i postaneš pošten. Svi pošteni su danas u SNS, a svi ostali su lopovi. Bar dok ne pređu u SNS. Hvala Vučiću na uspešnim reformama!

Ne kopcamo se svi bas na ledja

pre 7 godina

Gospodine Karicu, licenca za prvog, monopolistickog, operatera mobilne telefonije placala se po Evropi milijarde maraka. Koliko ste je Vi platili?

Voja

pre 7 godina

Tako prođe 15 godina, slučajevi se malo zaborave, malo razvodne i na kraju svi ovi nevini. A DS i DSS su krivi i što je Isus razapet.

Mi smo stvarno svi kolektivno zreli za lečenje, a ovo je potpuno rasulo od zemlje. Ako zaista dođe do neke veće krize, nećemo izdržati ni 3 dana.

trece oko

pre 7 godina

Za neupucene...nije Bogi prebacivao svoje pare na druge svoje firme. Pola tih para je bilo vlasnistvo PTT-a, znaci pljackao je drzavu. Naravno, svi drzavni sluzbenici u upravnom odboru koji su se stalno menjali i utrkivali ko ce da uskoci malo zmurili su na tu pljacku i pravili ludi, jer ih je sve debelo namirio. Takodje i politicari. E, ali kad je poceo da kupuje poslanike i da politicarima uzima 'leba iz ruke, sredili su ga brzo, jer su sve znali, samo ga nisu dirali dok je podmazivao.
I na kraju...nikom nista, mi kuckamo, on pije sampanjac i jede jagode. Jer i u Rusiji moze da podmicuje i radi isto. Zato i nije otisao da gradi negde gde ima zakona. Ne bi opstao.

trece oko

pre 7 godina

Jos jednu nedoumicu treba razjasniti neupucenima. Nije Bogi doneo Srbiji 1.5 milijardu prodajom Mobtela. On je pokusao da proda firmu onom raspalom Austrijancu Martinu Slafu, prevarantu i mesetaru. I to tako sto bi prikazali neku sicu od 200 miliona, a sve ostalo bi islo ispod zita, kada Slaf preproda Mobilkomu Austrija. U tome bi i uspeo jer je sve koje je trebao podmitio. Cak su zaposleni i bili preregistrovani na tu novu firmu Mobi63, ali se osilio u to vreme i drznuo da formira poslanicki klub u skupstini kupovinom poslanika. To mu je bio kraj, Dinkic je dobio mig odozgo, materijali su izvadjeni iz fioka i prevarant je dobio dojavu da uskace u helikopter i preko Podgorice put putuje. Ironija je sto je onaj prevarant Dinkic, tim postupkom i kasnijom prodajom Mobtela, zaista ucinio korist Srbiji, potpuno nenamerno. Tada je jos bio neiskusan.