Četvrtak, 26.05.2016.

12:12

Vučić nenajavljeno u Moskvi, Putin o tome ko će u vladu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić boravi u privatnoj poseti Moskvi, gde se sastao i sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Izvor: Sputnjik

Vuèiæ nenajavljeno u Moskvi, Putin o tome ko æe u vladu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

140 Komentari

Sortiraj po:

saca

pre 7 godina

Objasnio mu kako je u Rusiji tesko prodati 5000 Fiata a lako u Srbiji 5000 Lada. Sledi poziv s druge strane, da li ce biti javan kao ovaj, videcemo. Nema nama spasa jos 20 godina, rade sa nama sta hoce.

Rusofil

pre 7 godina

Pozvao ga na raport, da mu izdiktira vladu. Dačić je nezaobilazan, zbog njega i njegove mafijaške stranke je i išao, da mu Putin saopšti da mafijaši iz SPS-a moraju biti u vladi. Poznato je da je Dačić pre izbora išao u Rusiju da donese pare od Mire, naše pare koje je Mira odnela sa Kipra u Rusiju. A onda su tim parama plaćali njihove glasače. Jeftina priča čak prostačka oko lečenja.Skupo nas košta rusko veto oko Kosova. Pukli smo sa južnim tokom, dali im NIS za džabalesku, sastavljaju nam vladu kako oni hoce, pa i Tito se tome suprostavio.

Mara

pre 7 godina

Važno je da ekonomski razvoj naše države,vlast se upravo to i trudi, da ojača našu zemlju da je dovede do stabilnosti i da sačuva dugo godišnje prijateljstvo sa Rusijom.

FOLKAO

pre 7 godina

Poseta Vučića Kremlju i prijem od strane Putina i svih zvaničnika države Rusije unela je paniku u NATO, SAD, EU...reakcije kasne jer su zatečeni i zgranuti iznenadnim odlaskom Vučića u Rusiju.

ja

pre 7 godina

Hahaha.... Vucko izgleda stvarno nece da zove Dacica u novu vladu pa isao kod Putina da proba da opravda postupak. Ovaj mu sigurno odgovorio: onda mora Bajatovic. I sad je Vucko u nedoumici. Moracemo jos malo da sacekamo na nove Vuckove genijalce....

Keiser Soze

pre 7 godina

Ovo znači otvaranje novog tržišta za Srpsku privredu i napredak. Od sada više nećemo kupovati polovna njemačka auta nego polovna ruska auta. Podrška premijeru!

milos

pre 7 godina

" Koja taktika, covece... Ne bi ovo bilo objavljeno na nejgovom profilu da nije tako...
Ovo je udica za vise riba, za pregovore u EU, za Arapske investitore, za sve nase Rusofile...
Vucko, vucko namazan si svim bojama...
Kad si vec tamo, pitaj za neki bonus Zvezdi za osvajanje titule!!!
(rema, 26. maj 2016 16:14) # Link komentara "

Slazem se i mislim da je to razlog,ima ko i njega uci sta,kako i kada.mislim da nam Putin koliko odmaze ipak vise pomaze za EU integracije.

mita

pre 7 godina

Dipl,ing. Tehnologije

Pa covek lepo napisao da imamo najlosije gorivo na svetu, prodaje se na svim pumpama u Mordoru, pardon Srbiji, a bas bih voleo da znam koja je prava ,ali prava energetska vrednost gasa , a ne ono sto oni napisu na papiru.

ekonomist

pre 7 godina

ovakvi odlasci u inostranstvo pred formiranje vlade su reminescencija nekih nesrecnih vremena, mada iskreno i ne znam kojih...
nemojte sumnjati - otici ce i u berlin, ili brisel

hmmm

pre 7 godina

Zašto je Vučić u Moskvi:
a) otišao da zatraži azil
b) sklonio se dok prođe afera Savamala
c) otišao po listu ministara koju je sastavio Putin
d) otišao po upute kako da zaštiti rusku interesnu zonu na Balkanu
e) otišao da zatraži pomoć Rusije oko Kosova
f) otišao da kupi najnovije makete vojnog naoružanja
g) otišao privatno u goste
h) nije ni otišao, samo pr spinuje

Dipl,ing. Tehnologije

pre 7 godina

"sastao se i s predstavnicima ruskih kompanija", pa gde su te kompanije?
Ja jedino vidim da kupujemo loše gorivo proizvedeno kod nas a prodato ruskoj firmi.
Takodje vidim i da imamo najskuplji i ubedljivo najlosiji gas za grejanje u Evropi. Pitajte vise o tome bilo koga u Vojvodini.
Ah da, dobili smo od rusa i dva akumulatora za ona dva Mig-a.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beogradjanin, 26. maj 2016 15:40)

Gorivo proizvedeno kod nas je u skaldu sa Evropskim standardinma.Od NIS Gazproma gorivo kupuje MOL, EKO, i sve strane benzinske pumpe u Srbiji.Ne dovoze iz Austrije, Madjarske,Grcke jer nemaju gde da skladiste.

Gas za grejanje istu specifikaciju ima kao i onaj iz Rusije koji ide u zapadnu Evropu

Zanovetalo

pre 7 godina

Otisao covek kod lekara i svratio u nezvanicnu posetu predsedniku druge drzave. Prvo neka se pregleda ovde kad je sve tako super u ovoj zemlji, a ne znam sta ima da cavrlja sa putinom ako tamo ne predstavlja svoj narod nego sebe

Ex Moskovljanin

pre 7 godina

To nije privatna poseta.Kod Rusa u Keremlju nema nista "privatno" i nista iznenada kada su stranci upitanju. Kod nas je predstavljeno kao privatno da javnost ne bi postavljala pitanje u kom svojstvu Vucic kod Putina kada nije Premijer. Izbori bili i tek treba da postane premijer

vladimir

pre 7 godina

Nenajavljeno????
Dobar dan ja sam Aca iz Srbije.
Jel tu Vladimir??
Nije,Volođa otišo da jaše malo medveda.Sačekajte malo!!
Ahahahaha!!!
I šta znači privatno?Otišao sa svojim parama???

Hoću objavu komentara

pre 7 godina

26.maj 2016. " Vučić privatno u Rusiji, zbog lekarskih pregleda"

hahaha, pazi sad ovo:

21.mart 2014. "Vučić privatno u Moskvi, zbog pregleda"

Pa ti pregledi sve nešto pre formiranja Vlade.

Oni se šale nama, u svakom smislu. Show za ovce.

rema

pre 7 godina

Koja taktika, covece... Ne bi ovo bilo objavljeno na nejgovom profilu da nije tako...
Ovo je udica za vise riba, za pregovore u EU, za Arapske investitore, za sve nase Rusofile...
Vucko, vucko namazan si svim bojama...
Kad si vec tamo, pitaj za neki bonus Zvezdi za osvajanje titule!!!

Istina

pre 7 godina

Ako moram birati čija ću banana država biti uvijek biram Njemačku.Očito Srbija je banana država rusa i imst će silnih problema .Zbogom Srbijo EU ode dalje,slijede godine ucjena i poniženja.

Goran

pre 7 godina

Krenem i ja u par navrata da prokomentarišem ovaj tekst, ali verujte ne mogu od nekog čudnog osećaja u sebi.Osećam se nekako čudno, niti mogu da se smejem niti da plačem stala mi knedla u grlu, Nekada mi ovog Vučića bude žao. Što se čovek hvata u kolo kad nezna da igra?

т

pre 7 godina

Није он тамо премијер, он је консултант, додуше без дана радног стажа, али ипак зна да удели савет како ће бити супер већ за 2000 година, само ако се стрпљиви.

Mare

pre 7 godina

pingvince, 26. maj 2016 16:05

Kad vec, mogao bi i neke investicije da dovede. Pre njega je bar koliko toliko bilo investicija iz inostranstva, a danas ništa.

kraja

pre 7 godina

...ne budite neozbiljni...
...nisu nam dali kleme za ona dva avionska akumulatora, pa ga je putin pozvao da ih uzme i da mu se izvini zbog toga...
...rece neki bot kako premijer "pametno" odrzava odnose i sa istokom i sa zapadom...
...to je ovde jedan radio 40 godina pa svi pljuju po njemu...
...iako takvo blagostanje i standard srbija vise nikada nece videti...

pingvince

pre 7 godina

Za neki dan će i kod Merkelove na raport.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Av, av, 26. maj 2016 15:19)
Na srecu on ima bonitet da moze kod vecine drzavnika sveta otici u posetu pa mozda i u zadnji cas, dok su pre njega nasi drzavnici samo mesecima i godinama bezuspesno kuckali na vrata.Razlika je ocita.

FOLKAO

pre 7 godina

Zapad je u panici mandatar bez vlade iznenada u Moskvi, i to privatno, a prima ga sa najvišim počastima Putin sa najvišim zvaničnicima Kremlja.

Pera

pre 7 godina

Ne razumem sto nije otisao kod izabranog lekara opste prakse po upute pa na specijalisticke preglede za par meseci..sta kao Loncar mu ne bi sredio?? Nego ni manje ni vise nego u Moskvu..

anonimnik

pre 7 godina

Valjda ce uspeti da ih ubedi da SPS ne udje u vladu. Prosli put nije. Stvarno mi nije jasno zasto Rusi podrzavaju SPS. S obzirom da su Ameri priznali, kako su Dacica "nagovorili" 2008 da pravi vladu s Tadicem, da bi se osvetili Kostunici za paljenje ambasade, sve mi se cini da SPS radi kao dzuboks - ko ubaci pare, bira pesmu

Beogradjanin

pre 7 godina

"sastao se i s predstavnicima ruskih kompanija", pa gde su te kompanije?
Ja jedino vidim da kupujemo loše gorivo proizvedeno kod nas a prodato ruskoj firmi.
Takodje vidim i da imamo najskuplji i ubedljivo najlosiji gas za grejanje u Evropi. Pitajte vise o tome bilo koga u Vojvodini.
Ah da, dobili smo od rusa i dva akumulatora za ona dva Mig-a.

Aleks

pre 7 godina

Ma ljudi moji niste u toku.Putin poslao avion po Acu velicanstvenog, sa molbom da mu da kopiju programa u 10 tacaka, kako bi Rusiji bilo bolje za dve godine.

laki lucciano

pre 7 godina

Koliko je Vučić u stvari jak,udje izadje kod Vladimira kad hoće,što bi rekli ovi iz informera "Putin na sastanku sa Vučićem",grohotom se smejem...

Senka

pre 7 godina

Srednji put, put izmedju Istoka i Zapada je potvrdjeno ono sto je za nas najbolje. Kao narod oslanjamo se na proslost i ne zaboravljamo svoju istoriju i lekcije koje smo savladali.U ovom zamrsenom lavirintu medjunarodnih odnosa i mi moramo biti spremni na sve opcije koje buducnost moze doneti.Sa Rusijom nas ne vezu samo slovenska osecanja i pravoslavlje,ljubav prema Dostojevskom i poeziji Jesenjina, vec i duboka strateska povezanost.U Srbiji se otvaraju i zatvaraju kapije Rusiji na Balkanu.U Rusiji se otvaraju vrata ekonomskog prosperiteta za Srbiju.Naravno, uz neodustajanje od EU.

svih 7 miliona

pre 7 godina

TAKTICKA poseta,da pokaze EU da ako ne odblokiraju pregovore mozemo i s Putinom!A,ne zaboravite da dolazi i Kineski predsednik u junu!
(doktor, 26. maj 2016 13:39)
A sta to mozemo s Putinom i Kinezima? Jedino da se kolektivno preselimo tamo

PUNKrti

pre 7 godina

Otisao da iz prve ruke proveri da li Putin sprovodi reforme, onako kako mu je Vucic licno zapovedio. Nadajmo se da ce Rusima biti bolje za 2 godine.

sneli

pre 7 godina

Kako premijer u ostavci može da ide u privatnu posetu drugoj državi i da se tamo sretne sa predsednikom druge države? Ako je privatna poseta, onda se ne može zvanično sastati sa Putinom. Privatno može da ide i na tamnu stranu meseca to nas ne treba da zanima.

Aca šmeker

pre 7 godina

Ovo je još dokaz da su odnosi Srbije i Rusije najbolji mogući i da je Srbija odolela svim pritiscima zapada po pitanju uvođenja sankcija Rusiji.

lobotomija

pre 7 godina

Otišao po sastav Vlade, direktive oko unutrašnje i spoljašnje politike, kao i kandidata za predsednika Srbije, na predstojećim izborima.

laud

pre 7 godina

Pa treba Putin da kaže ko može, a ko ne može u vladu. Mnogi zaboravljaju da je prošli put 2014. Zorana M. bila u nemilosti Rusa (mnogo se kačila sa Bajatovićem) i sa nestručnog vođenja energetike je prešla na još nestručnije vođenje građevinarstva. Ipak mora Volođa da kaže da li SPS mora da ostane ili može i neka druga opcija...

Bolontiku

pre 7 godina

Ne moze da ide u zvanicnu posetu jer jos uvek nije premijer.
On je ostavku na premijersko mesto dao kada je raspisao izbore a nova Vlada jos uvek nije uspostavljena.
Kao obican gradjanin moze da ide gde god zeli i da radi sta god zeli.

ШTAЗИ

pre 7 godina

Nezgodno je kada ti tata živi u Moskvi, a mama u Berlinu. Osećaš se nekako rastrgnuto. Stvara ti se čudan osećaj napuštenosti. Kao da te svi mrze.

Oliver

pre 7 godina

Dokaz odličnih odnosa sa Rusijom,neki ne mogu ni zvaničnom posetom do predsednika rusije a naš premijer ima širom otvorena vrata čak i u privatnim i nezvaničnim posetama Moskvi,za poštovanje svakako...

Lale

pre 7 godina

Vučić ponovo, kao i pred formiranje prošle vlade, ide u Moskvu po instrukije. Verovatno se odnose na koaliciju sa SPS, ruskog lobistu u Srbiji. Naravno, nećemo ništa zvanično saznati, dok se ne formira ta vlada. EU - ha, ha. ha Šta smo mi kao država,,,

Miodrag Jesic

pre 7 godina

Dabome, premijer Srbije u svojstvu "fizickog lica", moze boraviti bilo gde na svetu. Ali se gradjanin Aleksandar Vucic u tom svojstvu u Moskvi ne samo ne moze sresti sa predsednikom Putinom, nego ni u Kremlj ne moze uci. Dakle, gospodine Peskov, svrha posete je ulazak SPS/a u Vladu Srbije, a ne bilo sta drugo. Nego, bas me interesuje kako ce nakon ustolicenja SPS/a u novoj Vladi Srbije reagovati gospodin Stefanovic i ogromna vecina clanova predsednista SNS, s obzirom na njihov iskljuciv stav protiv nastavka saradnje sa SPS/om... Ubedjen sam da ce oni, kao ljudi od dostojanstva i integriteta, podneti neopozive ostavke... Ili se mozda varam ?

nebotovan

pre 7 godina

sad ce bacuske da mu izdiktiraju ko ce biti direktori energetskih javnih preduzeca i koga od njihovih ljudi da stavi u vladu. sta da se radi, mora se biti kooperativan i sa istokom i sa zapadom.

Milojka

pre 7 godina

Otisao na poklonjenje i po instrukcije, ko ce sve biti u marionetskoj rusofilskoj vladi srbistana. Tuzno gradjani, nekada pre 30 godina Srbija i Jogoslavija su bili nedostizan san bogatstva i evropskih vrednosti za ruse i ruske satelite. Danas smo najsiromasnija zemlja Evrope.

ШTAЗИ

pre 7 godina

Nezgodno je kada ti tata živi u Moskvi, a mama u Berlinu. Osećaš se nekako rastrgnuto. Stvara ti se čudan osećaj napuštenosti. Kao da te svi mrze.

nebotovan

pre 7 godina

sad ce bacuske da mu izdiktiraju ko ce biti direktori energetskih javnih preduzeca i koga od njihovih ljudi da stavi u vladu. sta da se radi, mora se biti kooperativan i sa istokom i sa zapadom.

Lale

pre 7 godina

Vučić ponovo, kao i pred formiranje prošle vlade, ide u Moskvu po instrukije. Verovatno se odnose na koaliciju sa SPS, ruskog lobistu u Srbiji. Naravno, nećemo ništa zvanično saznati, dok se ne formira ta vlada. EU - ha, ha. ha Šta smo mi kao država,,,

PUNKrti

pre 7 godina

Otisao da iz prve ruke proveri da li Putin sprovodi reforme, onako kako mu je Vucic licno zapovedio. Nadajmo se da ce Rusima biti bolje za 2 godine.

Oliver

pre 7 godina

Dokaz odličnih odnosa sa Rusijom,neki ne mogu ni zvaničnom posetom do predsednika rusije a naš premijer ima širom otvorena vrata čak i u privatnim i nezvaničnim posetama Moskvi,za poštovanje svakako...

Miodrag Jesic

pre 7 godina

Dabome, premijer Srbije u svojstvu "fizickog lica", moze boraviti bilo gde na svetu. Ali se gradjanin Aleksandar Vucic u tom svojstvu u Moskvi ne samo ne moze sresti sa predsednikom Putinom, nego ni u Kremlj ne moze uci. Dakle, gospodine Peskov, svrha posete je ulazak SPS/a u Vladu Srbije, a ne bilo sta drugo. Nego, bas me interesuje kako ce nakon ustolicenja SPS/a u novoj Vladi Srbije reagovati gospodin Stefanovic i ogromna vecina clanova predsednista SNS, s obzirom na njihov iskljuciv stav protiv nastavka saradnje sa SPS/om... Ubedjen sam da ce oni, kao ljudi od dostojanstva i integriteta, podneti neopozive ostavke... Ili se mozda varam ?

Hoću objavu komentara

pre 7 godina

26.maj 2016. " Vučić privatno u Rusiji, zbog lekarskih pregleda"

hahaha, pazi sad ovo:

21.mart 2014. "Vučić privatno u Moskvi, zbog pregleda"

Pa ti pregledi sve nešto pre formiranja Vlade.

Oni se šale nama, u svakom smislu. Show za ovce.

Senka

pre 7 godina

Srednji put, put izmedju Istoka i Zapada je potvrdjeno ono sto je za nas najbolje. Kao narod oslanjamo se na proslost i ne zaboravljamo svoju istoriju i lekcije koje smo savladali.U ovom zamrsenom lavirintu medjunarodnih odnosa i mi moramo biti spremni na sve opcije koje buducnost moze doneti.Sa Rusijom nas ne vezu samo slovenska osecanja i pravoslavlje,ljubav prema Dostojevskom i poeziji Jesenjina, vec i duboka strateska povezanost.U Srbiji se otvaraju i zatvaraju kapije Rusiji na Balkanu.U Rusiji se otvaraju vrata ekonomskog prosperiteta za Srbiju.Naravno, uz neodustajanje od EU.

Dipl,ing. Tehnologije

pre 7 godina

"sastao se i s predstavnicima ruskih kompanija", pa gde su te kompanije?
Ja jedino vidim da kupujemo loše gorivo proizvedeno kod nas a prodato ruskoj firmi.
Takodje vidim i da imamo najskuplji i ubedljivo najlosiji gas za grejanje u Evropi. Pitajte vise o tome bilo koga u Vojvodini.
Ah da, dobili smo od rusa i dva akumulatora za ona dva Mig-a.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beogradjanin, 26. maj 2016 15:40)

Gorivo proizvedeno kod nas je u skaldu sa Evropskim standardinma.Od NIS Gazproma gorivo kupuje MOL, EKO, i sve strane benzinske pumpe u Srbiji.Ne dovoze iz Austrije, Madjarske,Grcke jer nemaju gde da skladiste.

Gas za grejanje istu specifikaciju ima kao i onaj iz Rusije koji ide u zapadnu Evropu

FOLKAO

pre 7 godina

Zapad je u panici mandatar bez vlade iznenada u Moskvi, i to privatno, a prima ga sa najvišim počastima Putin sa najvišim zvaničnicima Kremlja.

Aleks

pre 7 godina

Ma ljudi moji niste u toku.Putin poslao avion po Acu velicanstvenog, sa molbom da mu da kopiju programa u 10 tacaka, kako bi Rusiji bilo bolje za dve godine.

Aca šmeker

pre 7 godina

Ovo je još dokaz da su odnosi Srbije i Rusije najbolji mogući i da je Srbija odolela svim pritiscima zapada po pitanju uvođenja sankcija Rusiji.

pingvince

pre 7 godina

Za neki dan će i kod Merkelove na raport.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Av, av, 26. maj 2016 15:19)
Na srecu on ima bonitet da moze kod vecine drzavnika sveta otici u posetu pa mozda i u zadnji cas, dok su pre njega nasi drzavnici samo mesecima i godinama bezuspesno kuckali na vrata.Razlika je ocita.

anonimnik

pre 7 godina

Valjda ce uspeti da ih ubedi da SPS ne udje u vladu. Prosli put nije. Stvarno mi nije jasno zasto Rusi podrzavaju SPS. S obzirom da su Ameri priznali, kako su Dacica "nagovorili" 2008 da pravi vladu s Tadicem, da bi se osvetili Kostunici za paljenje ambasade, sve mi se cini da SPS radi kao dzuboks - ko ubaci pare, bira pesmu

Milojka

pre 7 godina

Otisao na poklonjenje i po instrukcije, ko ce sve biti u marionetskoj rusofilskoj vladi srbistana. Tuzno gradjani, nekada pre 30 godina Srbija i Jogoslavija su bili nedostizan san bogatstva i evropskih vrednosti za ruse i ruske satelite. Danas smo najsiromasnija zemlja Evrope.

Pera

pre 7 godina

Ne razumem sto nije otisao kod izabranog lekara opste prakse po upute pa na specijalisticke preglede za par meseci..sta kao Loncar mu ne bi sredio?? Nego ni manje ni vise nego u Moskvu..

hmmm

pre 7 godina

Zašto je Vučić u Moskvi:
a) otišao da zatraži azil
b) sklonio se dok prođe afera Savamala
c) otišao po listu ministara koju je sastavio Putin
d) otišao po upute kako da zaštiti rusku interesnu zonu na Balkanu
e) otišao da zatraži pomoć Rusije oko Kosova
f) otišao da kupi najnovije makete vojnog naoružanja
g) otišao privatno u goste
h) nije ni otišao, samo pr spinuje

svih 7 miliona

pre 7 godina

TAKTICKA poseta,da pokaze EU da ako ne odblokiraju pregovore mozemo i s Putinom!A,ne zaboravite da dolazi i Kineski predsednik u junu!
(doktor, 26. maj 2016 13:39)
A sta to mozemo s Putinom i Kinezima? Jedino da se kolektivno preselimo tamo

sneli

pre 7 godina

Kako premijer u ostavci može da ide u privatnu posetu drugoj državi i da se tamo sretne sa predsednikom druge države? Ako je privatna poseta, onda se ne može zvanično sastati sa Putinom. Privatno može da ide i na tamnu stranu meseca to nas ne treba da zanima.

vladimir

pre 7 godina

Nenajavljeno????
Dobar dan ja sam Aca iz Srbije.
Jel tu Vladimir??
Nije,Volođa otišo da jaše malo medveda.Sačekajte malo!!
Ahahahaha!!!
I šta znači privatno?Otišao sa svojim parama???

lobotomija

pre 7 godina

Otišao po sastav Vlade, direktive oko unutrašnje i spoljašnje politike, kao i kandidata za predsednika Srbije, na predstojećim izborima.

laki lucciano

pre 7 godina

Koliko je Vučić u stvari jak,udje izadje kod Vladimira kad hoće,što bi rekli ovi iz informera "Putin na sastanku sa Vučićem",grohotom se smejem...

Istina

pre 7 godina

Ako moram birati čija ću banana država biti uvijek biram Njemačku.Očito Srbija je banana država rusa i imst će silnih problema .Zbogom Srbijo EU ode dalje,slijede godine ucjena i poniženja.

laud

pre 7 godina

Pa treba Putin da kaže ko može, a ko ne može u vladu. Mnogi zaboravljaju da je prošli put 2014. Zorana M. bila u nemilosti Rusa (mnogo se kačila sa Bajatovićem) i sa nestručnog vođenja energetike je prešla na još nestručnije vođenje građevinarstva. Ipak mora Volođa da kaže da li SPS mora da ostane ili može i neka druga opcija...

Zanovetalo

pre 7 godina

Otisao covek kod lekara i svratio u nezvanicnu posetu predsedniku druge drzave. Prvo neka se pregleda ovde kad je sve tako super u ovoj zemlji, a ne znam sta ima da cavrlja sa putinom ako tamo ne predstavlja svoj narod nego sebe

Ex Moskovljanin

pre 7 godina

To nije privatna poseta.Kod Rusa u Keremlju nema nista "privatno" i nista iznenada kada su stranci upitanju. Kod nas je predstavljeno kao privatno da javnost ne bi postavljala pitanje u kom svojstvu Vucic kod Putina kada nije Premijer. Izbori bili i tek treba da postane premijer

т

pre 7 godina

Није он тамо премијер, он је консултант, додуше без дана радног стажа, али ипак зна да удели савет како ће бити супер већ за 2000 година, само ако се стрпљиви.

Goran

pre 7 godina

Krenem i ja u par navrata da prokomentarišem ovaj tekst, ali verujte ne mogu od nekog čudnog osećaja u sebi.Osećam se nekako čudno, niti mogu da se smejem niti da plačem stala mi knedla u grlu, Nekada mi ovog Vučića bude žao. Što se čovek hvata u kolo kad nezna da igra?

Beogradjanin

pre 7 godina

"sastao se i s predstavnicima ruskih kompanija", pa gde su te kompanije?
Ja jedino vidim da kupujemo loše gorivo proizvedeno kod nas a prodato ruskoj firmi.
Takodje vidim i da imamo najskuplji i ubedljivo najlosiji gas za grejanje u Evropi. Pitajte vise o tome bilo koga u Vojvodini.
Ah da, dobili smo od rusa i dva akumulatora za ona dva Mig-a.

ekonomist

pre 7 godina

ovakvi odlasci u inostranstvo pred formiranje vlade su reminescencija nekih nesrecnih vremena, mada iskreno i ne znam kojih...
nemojte sumnjati - otici ce i u berlin, ili brisel

mita

pre 7 godina

Dipl,ing. Tehnologije

Pa covek lepo napisao da imamo najlosije gorivo na svetu, prodaje se na svim pumpama u Mordoru, pardon Srbiji, a bas bih voleo da znam koja je prava ,ali prava energetska vrednost gasa , a ne ono sto oni napisu na papiru.

Keiser Soze

pre 7 godina

Ovo znači otvaranje novog tržišta za Srpsku privredu i napredak. Od sada više nećemo kupovati polovna njemačka auta nego polovna ruska auta. Podrška premijeru!

kraja

pre 7 godina

...ne budite neozbiljni...
...nisu nam dali kleme za ona dva avionska akumulatora, pa ga je putin pozvao da ih uzme i da mu se izvini zbog toga...
...rece neki bot kako premijer "pametno" odrzava odnose i sa istokom i sa zapadom...
...to je ovde jedan radio 40 godina pa svi pljuju po njemu...
...iako takvo blagostanje i standard srbija vise nikada nece videti...

rema

pre 7 godina

Koja taktika, covece... Ne bi ovo bilo objavljeno na nejgovom profilu da nije tako...
Ovo je udica za vise riba, za pregovore u EU, za Arapske investitore, za sve nase Rusofile...
Vucko, vucko namazan si svim bojama...
Kad si vec tamo, pitaj za neki bonus Zvezdi za osvajanje titule!!!

Bolontiku

pre 7 godina

Ne moze da ide u zvanicnu posetu jer jos uvek nije premijer.
On je ostavku na premijersko mesto dao kada je raspisao izbore a nova Vlada jos uvek nije uspostavljena.
Kao obican gradjanin moze da ide gde god zeli i da radi sta god zeli.

Mara

pre 7 godina

Važno je da ekonomski razvoj naše države,vlast se upravo to i trudi, da ojača našu zemlju da je dovede do stabilnosti i da sačuva dugo godišnje prijateljstvo sa Rusijom.

Mare

pre 7 godina

pingvince, 26. maj 2016 16:05

Kad vec, mogao bi i neke investicije da dovede. Pre njega je bar koliko toliko bilo investicija iz inostranstva, a danas ništa.

FOLKAO

pre 7 godina

Poseta Vučića Kremlju i prijem od strane Putina i svih zvaničnika države Rusije unela je paniku u NATO, SAD, EU...reakcije kasne jer su zatečeni i zgranuti iznenadnim odlaskom Vučića u Rusiju.

ja

pre 7 godina

Hahaha.... Vucko izgleda stvarno nece da zove Dacica u novu vladu pa isao kod Putina da proba da opravda postupak. Ovaj mu sigurno odgovorio: onda mora Bajatovic. I sad je Vucko u nedoumici. Moracemo jos malo da sacekamo na nove Vuckove genijalce....

milos

pre 7 godina

" Koja taktika, covece... Ne bi ovo bilo objavljeno na nejgovom profilu da nije tako...
Ovo je udica za vise riba, za pregovore u EU, za Arapske investitore, za sve nase Rusofile...
Vucko, vucko namazan si svim bojama...
Kad si vec tamo, pitaj za neki bonus Zvezdi za osvajanje titule!!!
(rema, 26. maj 2016 16:14) # Link komentara "

Slazem se i mislim da je to razlog,ima ko i njega uci sta,kako i kada.mislim da nam Putin koliko odmaze ipak vise pomaze za EU integracije.

Rusofil

pre 7 godina

Pozvao ga na raport, da mu izdiktira vladu. Dačić je nezaobilazan, zbog njega i njegove mafijaške stranke je i išao, da mu Putin saopšti da mafijaši iz SPS-a moraju biti u vladi. Poznato je da je Dačić pre izbora išao u Rusiju da donese pare od Mire, naše pare koje je Mira odnela sa Kipra u Rusiju. A onda su tim parama plaćali njihove glasače. Jeftina priča čak prostačka oko lečenja.Skupo nas košta rusko veto oko Kosova. Pukli smo sa južnim tokom, dali im NIS za džabalesku, sastavljaju nam vladu kako oni hoce, pa i Tito se tome suprostavio.

saca

pre 7 godina

Objasnio mu kako je u Rusiji tesko prodati 5000 Fiata a lako u Srbiji 5000 Lada. Sledi poziv s druge strane, da li ce biti javan kao ovaj, videcemo. Nema nama spasa jos 20 godina, rade sa nama sta hoce.

nebotovan

pre 7 godina

sad ce bacuske da mu izdiktiraju ko ce biti direktori energetskih javnih preduzeca i koga od njihovih ljudi da stavi u vladu. sta da se radi, mora se biti kooperativan i sa istokom i sa zapadom.

Lale

pre 7 godina

Vučić ponovo, kao i pred formiranje prošle vlade, ide u Moskvu po instrukije. Verovatno se odnose na koaliciju sa SPS, ruskog lobistu u Srbiji. Naravno, nećemo ništa zvanično saznati, dok se ne formira ta vlada. EU - ha, ha. ha Šta smo mi kao država,,,

Milojka

pre 7 godina

Otisao na poklonjenje i po instrukcije, ko ce sve biti u marionetskoj rusofilskoj vladi srbistana. Tuzno gradjani, nekada pre 30 godina Srbija i Jogoslavija su bili nedostizan san bogatstva i evropskih vrednosti za ruse i ruske satelite. Danas smo najsiromasnija zemlja Evrope.

Istina

pre 7 godina

Ako moram birati čija ću banana država biti uvijek biram Njemačku.Očito Srbija je banana država rusa i imst će silnih problema .Zbogom Srbijo EU ode dalje,slijede godine ucjena i poniženja.

hmmm

pre 7 godina

Zašto je Vučić u Moskvi:
a) otišao da zatraži azil
b) sklonio se dok prođe afera Savamala
c) otišao po listu ministara koju je sastavio Putin
d) otišao po upute kako da zaštiti rusku interesnu zonu na Balkanu
e) otišao da zatraži pomoć Rusije oko Kosova
f) otišao da kupi najnovije makete vojnog naoružanja
g) otišao privatno u goste
h) nije ni otišao, samo pr spinuje

svih 7 miliona

pre 7 godina

TAKTICKA poseta,da pokaze EU da ako ne odblokiraju pregovore mozemo i s Putinom!A,ne zaboravite da dolazi i Kineski predsednik u junu!
(doktor, 26. maj 2016 13:39)
A sta to mozemo s Putinom i Kinezima? Jedino da se kolektivno preselimo tamo

Bolontiku

pre 7 godina

Ne moze da ide u zvanicnu posetu jer jos uvek nije premijer.
On je ostavku na premijersko mesto dao kada je raspisao izbore a nova Vlada jos uvek nije uspostavljena.
Kao obican gradjanin moze da ide gde god zeli i da radi sta god zeli.

milos

pre 7 godina

" Koja taktika, covece... Ne bi ovo bilo objavljeno na nejgovom profilu da nije tako...
Ovo je udica za vise riba, za pregovore u EU, za Arapske investitore, za sve nase Rusofile...
Vucko, vucko namazan si svim bojama...
Kad si vec tamo, pitaj za neki bonus Zvezdi za osvajanje titule!!!
(rema, 26. maj 2016 16:14) # Link komentara "

Slazem se i mislim da je to razlog,ima ko i njega uci sta,kako i kada.mislim da nam Putin koliko odmaze ipak vise pomaze za EU integracije.

Oliver

pre 7 godina

Dokaz odličnih odnosa sa Rusijom,neki ne mogu ni zvaničnom posetom do predsednika rusije a naš premijer ima širom otvorena vrata čak i u privatnim i nezvaničnim posetama Moskvi,za poštovanje svakako...

sneli

pre 7 godina

Kako premijer u ostavci može da ide u privatnu posetu drugoj državi i da se tamo sretne sa predsednikom druge države? Ako je privatna poseta, onda se ne može zvanično sastati sa Putinom. Privatno može da ide i na tamnu stranu meseca to nas ne treba da zanima.

ШTAЗИ

pre 7 godina

Nezgodno je kada ti tata živi u Moskvi, a mama u Berlinu. Osećaš se nekako rastrgnuto. Stvara ti se čudan osećaj napuštenosti. Kao da te svi mrze.

rema

pre 7 godina

Koja taktika, covece... Ne bi ovo bilo objavljeno na nejgovom profilu da nije tako...
Ovo je udica za vise riba, za pregovore u EU, za Arapske investitore, za sve nase Rusofile...
Vucko, vucko namazan si svim bojama...
Kad si vec tamo, pitaj za neki bonus Zvezdi za osvajanje titule!!!

Beogradjanin

pre 7 godina

"sastao se i s predstavnicima ruskih kompanija", pa gde su te kompanije?
Ja jedino vidim da kupujemo loše gorivo proizvedeno kod nas a prodato ruskoj firmi.
Takodje vidim i da imamo najskuplji i ubedljivo najlosiji gas za grejanje u Evropi. Pitajte vise o tome bilo koga u Vojvodini.
Ah da, dobili smo od rusa i dva akumulatora za ona dva Mig-a.

т

pre 7 godina

Није он тамо премијер, он је консултант, додуше без дана радног стажа, али ипак зна да удели савет како ће бити супер већ за 2000 година, само ако се стрпљиви.

laki lucciano

pre 7 godina

Koliko je Vučić u stvari jak,udje izadje kod Vladimira kad hoće,što bi rekli ovi iz informera "Putin na sastanku sa Vučićem",grohotom se smejem...

kraja

pre 7 godina

...ne budite neozbiljni...
...nisu nam dali kleme za ona dva avionska akumulatora, pa ga je putin pozvao da ih uzme i da mu se izvini zbog toga...
...rece neki bot kako premijer "pametno" odrzava odnose i sa istokom i sa zapadom...
...to je ovde jedan radio 40 godina pa svi pljuju po njemu...
...iako takvo blagostanje i standard srbija vise nikada nece videti...

ekonomist

pre 7 godina

ovakvi odlasci u inostranstvo pred formiranje vlade su reminescencija nekih nesrecnih vremena, mada iskreno i ne znam kojih...
nemojte sumnjati - otici ce i u berlin, ili brisel

Hoću objavu komentara

pre 7 godina

26.maj 2016. " Vučić privatno u Rusiji, zbog lekarskih pregleda"

hahaha, pazi sad ovo:

21.mart 2014. "Vučić privatno u Moskvi, zbog pregleda"

Pa ti pregledi sve nešto pre formiranja Vlade.

Oni se šale nama, u svakom smislu. Show za ovce.

Goran

pre 7 godina

Krenem i ja u par navrata da prokomentarišem ovaj tekst, ali verujte ne mogu od nekog čudnog osećaja u sebi.Osećam se nekako čudno, niti mogu da se smejem niti da plačem stala mi knedla u grlu, Nekada mi ovog Vučića bude žao. Što se čovek hvata u kolo kad nezna da igra?

mita

pre 7 godina

Dipl,ing. Tehnologije

Pa covek lepo napisao da imamo najlosije gorivo na svetu, prodaje se na svim pumpama u Mordoru, pardon Srbiji, a bas bih voleo da znam koja je prava ,ali prava energetska vrednost gasa , a ne ono sto oni napisu na papiru.

Miodrag Jesic

pre 7 godina

Dabome, premijer Srbije u svojstvu "fizickog lica", moze boraviti bilo gde na svetu. Ali se gradjanin Aleksandar Vucic u tom svojstvu u Moskvi ne samo ne moze sresti sa predsednikom Putinom, nego ni u Kremlj ne moze uci. Dakle, gospodine Peskov, svrha posete je ulazak SPS/a u Vladu Srbije, a ne bilo sta drugo. Nego, bas me interesuje kako ce nakon ustolicenja SPS/a u novoj Vladi Srbije reagovati gospodin Stefanovic i ogromna vecina clanova predsednista SNS, s obzirom na njihov iskljuciv stav protiv nastavka saradnje sa SPS/om... Ubedjen sam da ce oni, kao ljudi od dostojanstva i integriteta, podneti neopozive ostavke... Ili se mozda varam ?

Ex Moskovljanin

pre 7 godina

To nije privatna poseta.Kod Rusa u Keremlju nema nista "privatno" i nista iznenada kada su stranci upitanju. Kod nas je predstavljeno kao privatno da javnost ne bi postavljala pitanje u kom svojstvu Vucic kod Putina kada nije Premijer. Izbori bili i tek treba da postane premijer

laud

pre 7 godina

Pa treba Putin da kaže ko može, a ko ne može u vladu. Mnogi zaboravljaju da je prošli put 2014. Zorana M. bila u nemilosti Rusa (mnogo se kačila sa Bajatovićem) i sa nestručnog vođenja energetike je prešla na još nestručnije vođenje građevinarstva. Ipak mora Volođa da kaže da li SPS mora da ostane ili može i neka druga opcija...

Mare

pre 7 godina

pingvince, 26. maj 2016 16:05

Kad vec, mogao bi i neke investicije da dovede. Pre njega je bar koliko toliko bilo investicija iz inostranstva, a danas ništa.

Zanovetalo

pre 7 godina

Otisao covek kod lekara i svratio u nezvanicnu posetu predsedniku druge drzave. Prvo neka se pregleda ovde kad je sve tako super u ovoj zemlji, a ne znam sta ima da cavrlja sa putinom ako tamo ne predstavlja svoj narod nego sebe

Aleks

pre 7 godina

Ma ljudi moji niste u toku.Putin poslao avion po Acu velicanstvenog, sa molbom da mu da kopiju programa u 10 tacaka, kako bi Rusiji bilo bolje za dve godine.

PUNKrti

pre 7 godina

Otisao da iz prve ruke proveri da li Putin sprovodi reforme, onako kako mu je Vucic licno zapovedio. Nadajmo se da ce Rusima biti bolje za 2 godine.

Pera

pre 7 godina

Ne razumem sto nije otisao kod izabranog lekara opste prakse po upute pa na specijalisticke preglede za par meseci..sta kao Loncar mu ne bi sredio?? Nego ni manje ni vise nego u Moskvu..

lobotomija

pre 7 godina

Otišao po sastav Vlade, direktive oko unutrašnje i spoljašnje politike, kao i kandidata za predsednika Srbije, na predstojećim izborima.

vladimir

pre 7 godina

Nenajavljeno????
Dobar dan ja sam Aca iz Srbije.
Jel tu Vladimir??
Nije,Volođa otišo da jaše malo medveda.Sačekajte malo!!
Ahahahaha!!!
I šta znači privatno?Otišao sa svojim parama???

pingvince

pre 7 godina

Za neki dan će i kod Merkelove na raport.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Av, av, 26. maj 2016 15:19)
Na srecu on ima bonitet da moze kod vecine drzavnika sveta otici u posetu pa mozda i u zadnji cas, dok su pre njega nasi drzavnici samo mesecima i godinama bezuspesno kuckali na vrata.Razlika je ocita.

Aca šmeker

pre 7 godina

Ovo je još dokaz da su odnosi Srbije i Rusije najbolji mogući i da je Srbija odolela svim pritiscima zapada po pitanju uvođenja sankcija Rusiji.

Senka

pre 7 godina

Srednji put, put izmedju Istoka i Zapada je potvrdjeno ono sto je za nas najbolje. Kao narod oslanjamo se na proslost i ne zaboravljamo svoju istoriju i lekcije koje smo savladali.U ovom zamrsenom lavirintu medjunarodnih odnosa i mi moramo biti spremni na sve opcije koje buducnost moze doneti.Sa Rusijom nas ne vezu samo slovenska osecanja i pravoslavlje,ljubav prema Dostojevskom i poeziji Jesenjina, vec i duboka strateska povezanost.U Srbiji se otvaraju i zatvaraju kapije Rusiji na Balkanu.U Rusiji se otvaraju vrata ekonomskog prosperiteta za Srbiju.Naravno, uz neodustajanje od EU.

ja

pre 7 godina

Hahaha.... Vucko izgleda stvarno nece da zove Dacica u novu vladu pa isao kod Putina da proba da opravda postupak. Ovaj mu sigurno odgovorio: onda mora Bajatovic. I sad je Vucko u nedoumici. Moracemo jos malo da sacekamo na nove Vuckove genijalce....

Rusofil

pre 7 godina

Pozvao ga na raport, da mu izdiktira vladu. Dačić je nezaobilazan, zbog njega i njegove mafijaške stranke je i išao, da mu Putin saopšti da mafijaši iz SPS-a moraju biti u vladi. Poznato je da je Dačić pre izbora išao u Rusiju da donese pare od Mire, naše pare koje je Mira odnela sa Kipra u Rusiju. A onda su tim parama plaćali njihove glasače. Jeftina priča čak prostačka oko lečenja.Skupo nas košta rusko veto oko Kosova. Pukli smo sa južnim tokom, dali im NIS za džabalesku, sastavljaju nam vladu kako oni hoce, pa i Tito se tome suprostavio.

Dipl,ing. Tehnologije

pre 7 godina

"sastao se i s predstavnicima ruskih kompanija", pa gde su te kompanije?
Ja jedino vidim da kupujemo loše gorivo proizvedeno kod nas a prodato ruskoj firmi.
Takodje vidim i da imamo najskuplji i ubedljivo najlosiji gas za grejanje u Evropi. Pitajte vise o tome bilo koga u Vojvodini.
Ah da, dobili smo od rusa i dva akumulatora za ona dva Mig-a.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beogradjanin, 26. maj 2016 15:40)

Gorivo proizvedeno kod nas je u skaldu sa Evropskim standardinma.Od NIS Gazproma gorivo kupuje MOL, EKO, i sve strane benzinske pumpe u Srbiji.Ne dovoze iz Austrije, Madjarske,Grcke jer nemaju gde da skladiste.

Gas za grejanje istu specifikaciju ima kao i onaj iz Rusije koji ide u zapadnu Evropu

FOLKAO

pre 7 godina

Zapad je u panici mandatar bez vlade iznenada u Moskvi, i to privatno, a prima ga sa najvišim počastima Putin sa najvišim zvaničnicima Kremlja.

saca

pre 7 godina

Objasnio mu kako je u Rusiji tesko prodati 5000 Fiata a lako u Srbiji 5000 Lada. Sledi poziv s druge strane, da li ce biti javan kao ovaj, videcemo. Nema nama spasa jos 20 godina, rade sa nama sta hoce.

anonimnik

pre 7 godina

Valjda ce uspeti da ih ubedi da SPS ne udje u vladu. Prosli put nije. Stvarno mi nije jasno zasto Rusi podrzavaju SPS. S obzirom da su Ameri priznali, kako su Dacica "nagovorili" 2008 da pravi vladu s Tadicem, da bi se osvetili Kostunici za paljenje ambasade, sve mi se cini da SPS radi kao dzuboks - ko ubaci pare, bira pesmu

Keiser Soze

pre 7 godina

Ovo znači otvaranje novog tržišta za Srpsku privredu i napredak. Od sada više nećemo kupovati polovna njemačka auta nego polovna ruska auta. Podrška premijeru!

FOLKAO

pre 7 godina

Poseta Vučića Kremlju i prijem od strane Putina i svih zvaničnika države Rusije unela je paniku u NATO, SAD, EU...reakcije kasne jer su zatečeni i zgranuti iznenadnim odlaskom Vučića u Rusiju.

Mara

pre 7 godina

Važno je da ekonomski razvoj naše države,vlast se upravo to i trudi, da ojača našu zemlju da je dovede do stabilnosti i da sačuva dugo godišnje prijateljstvo sa Rusijom.