Ponedeljak, 07.07.2003.

09:10

Eksplodirao automobil vlasnika "Glasa javnosti i "Kurira"

Izvor: B92

Eksplodirao automobil vlasnika "Glasa javnosti i "Kurira" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

psiholog

pre 20 godina

Rada je u pravu da su Srbiji potrebni izbori, da se jednom za svagda očisti žito od kukolja. DS-u nije potreban Mihajlović, već mislim da bi Šutanovac bio izvrsan ministar UP.

zaludan

pre 20 godina

Dragi Predraze,
Ako neko zeli da pokaze kako organizovani kriminal postoji i kako novine nisu slobodne, zaista sve sto treba da uradi je da digne u vazduh nekog novinara i da ga ne uhapse. Dokaz je time zavrsen, jer kriminal (organizovani) de fakto postoji, a ni novine ne mogu biti slobodne ako nemaju garanciju fizicke bezbednosti i zastitu drzave makar od ludaka. Nije mi jasno sta je lose u tome da i javno mnenje postane svesno toga? Ako neko (vlada, policija) misli drugacije, nek pronadju bombasa. Nama zapravo trebaju takvi primeri: zlocin - brzo hapsenje - zatvor. Tako se postaje bezbedna i slobodna zemlja.

Gvozdena Garda

pre 20 godina

Nesto ovde demokratsko-stranacko-srpski smrdi:
Ako kaze izvesni Djoko: "NE VJERUJEM - verujem" onda je to nesto veoma ozbiljno?! Ko ce ga znati? Nasa, srpska posla bolan!

Rada

pre 20 godina

Javno je poznato da Rodic ima sukoba sa DS-om zbog neizmirenih finansijskih obaveza sa ovom strankom. Ne kaze nas narod za dzabe "Novac vrti gde burgija nece". Srbijo pozeli dobrodoslicu koalicionim snagama DS-SSJ-Novi Socijalisti-GSS i seti se sta je bilo ne tako davno i vrati se na stari slobin put, samo malo modifikovan. IZBORI su spas.

Figo

pre 20 godina

Oni koji pokusavaju da uniste demokratsku vladu su sve povezaniji i organizovaniji!
Kamo srece da vise ne moramo da gledamo kako list kao sto je Kurir izlazi!

Mrgud

pre 20 godina

Hej "patriote", a kako bi bilo da mi sada pocnemo vama da govorimo da vi sami sebi podmecete atentate? Takvi kao vi ste nam i zakuvali sveukupan haos u zemlji. Da li je normalno da cujemo da je Kostunica dubokonaklono primljen u ambasadi US-e? On koji je onoliko kukao protiv US i onoliko "sledio" Evropski duh. On i njegovi sledbenici kojima je svaka nelogicnost postupka ok. Pa ovakve i najmanje nebuloze bi bacile normalnog coveka u nesvest. Vise ne mozete nikoga uhvatiti ni za rep ni za glavu. Ljigavo. Ne bi me cudilo da iza ove eksplozije stoji jedinka koja je u ovakvom sistemu pomahnitala i ne ume da suzbije svoje strasti. Jedan macho tip se zamerio drugom i nisu mogli da odole svojim hormonima.
P.S. Podrska sadasnjoj vladi da istraje u viziji svoga naroda i svoga vodje Zorana Djindjica!

Marko

pre 20 godina

Samozvane patriote koriste svaku priliku da popljuju vlast. Naravno da se kriminal, koji je gajen desetinama godina, ne moze totalno suzbiti za dva meseca akcije ali je njegova kolicina drasticno smanjena. Pogotovo su smesne tvrdnje "patriota" da bi vlast uradila ovako nesto. Ali njima nikada istina nije bila narocito bitna(imali smo niz godina da se uverimo u to), pa zasto bi sad odjednom menjali princip?

jefimija

pre 20 godina

pa ne znam ko bi tacno mogao biti? ali sta taj kurir pise nije ni cudo sta mu se desava. jedne od najlosijih novina koje sam videla i ne zelim da ih citam. a ovo mu dodje kao reklama?

francuska placena vojska

pre 20 godina

Posedujem pouzdane informacije da iza ovoga stoji Demokratska Stranka, tj njen teroristicki deo. To je samo bilo upozorenje pred izbore.

mirko

pre 20 godina

i ovo je jedan od nacina za ulazak u evropsku uniju!!!! kada ono ulazimo gospodine zivkovicu - 2007 jel da?????? mnogo smo smesni.

IvanS

pre 20 godina

Zar nas ministar policije, Dusan Mihajlovic, nije pre nekoliko dana obavestio da "u Srbiji vise ne postoji organizovani kriminal"? Valjda je mislio na onaj "zemunski" i ostale, a ne na drzavni.

Kum Djole

pre 20 godina

Svi vi koji komentarisete ovo recima "Sablja je cackalica, nista nije uradjeno" ocito niste mnogo realni: u Srbiji je najmanje MILION ljudi ukljuceno u sumnjive rabote; od toga se barem 100,000 bavi privrednim kriminalom i posluje sa sumnjivim tipovima; 10,000 su upravo sumnjivi tipovi, krimosi; 1,000 su zlotvori i krvopije; 100 nas sve drzi u saci.. - i odakle onda da pocne ta Sablja? Pa nama treba ne sablja nego nuklearna katastrofa da to sve pocistimo, do neke normalne mere. Sve zahvaljujuci tranziciji ciji je portparol bio drug Sloba sa svojom mocnom ekipom iz senke.

Dragoljub

pre 20 godina

U Srbiji nema organizovanog kriminala.
Sunce se okrece oko zemlje.
Nikada nece biti moguce koristiti atomsku energiju.
U svetu nema potrebe za vise od 15 kompjutera.

Milos

pre 20 godina

Opet će neka gospoda da česljaju nebo, zemlju, vodu i vazduh.
Ne mogu da razumem komentare nekih osoba da neko ko izdaje list kao što je "Kurir" treba da očekuje ovako nešto. Pa valjda ako nekome nešto smeta treba da se obrati sudu.
Tu ja mislim da je problem nešto drugo, a to je da smo svi navikli na ovakve stvari kao što smo navikli da ministri (na jedvite jade) daju ostavke kada gaze ljude, kao što smo navikli da gledamo u pola osam raskomadane leševe, pa posle toga ovako nešto dodje kao dečija igra.
Treba da se stide oni koji imaju aspolutnu vlast već tri godine a ovakve stvari se stalno dešavaju a pri tom se kao trubači čuju svako veče sa televizija koje "prate kurs Vlade".
Srbijo, Srbijo...

milan

pre 20 godina

Kurir je tabloid- jer to zabranjeno?
Kostaju 10 dinara- jer to zabranjeno?
Pisu svasta i tako izgledaju- jer to zabranjeno?
Napadaju sve na najgori nacin- jer to zabranjeno?
Kupuju ih najprimitivniji predstavnici ovdasnjeg naroda- jer to zabranjeno?
P.S. Zbog duga koji ima prema Rodicu, DS-u je blokiran racun. Kada je trebalo da se stampa bilten "Promene", niko nije hteo da pomogne, sem njega. A, kada je trebalo da se plati- onda nista. Cisto da se ne zaboravi.

branka

pre 20 godina

Mediji u Srbiji ponovo dozivljavaju ono sto ni Goran Matic nije mogao da zamisli da ce biti. Progon B92 zarad sake dolara clana Direkcije JUL-a, koji je napravio pravi kulturni genocid generacija Srba, bebastina i postrojavanje glavnih urednika i sada atentati samo su ogledalo Srbije u kojoj danas vladaju mediokriteti, polupismeni i nadobudni cinovnici.
Ovo je poruka svim medijima- svim urednicima koji i mogli da zaborave licne i profeisonalne sujete i da naprave odbranu dostojnu profesije kojom se bave.

Djole

pre 20 godina

Ova eksplozija je samo povod, a ne uzrok, moga (ponovljenog) zahteva da gospodin Mihajlovic podnese ostavku ili bude razresen duznosti, ne samo zato sto je Sablja ustvari bila samo tupi srp kojim su jedino najslabiji klasovi podlegli. U svakoj civilizovanoj zemlji samo jedan minorni dogadjaj od silne liste koja je na dusi i duznosti Mihajlovica bio bi dovoljan za podnosenje ostavke. U Belgiji, gde zivim, npr, osumnjiceni pedofil je pr vodjenju iz zatvora u sudnicu uspeo da pobegne, bio u bekstvu svega par sati jer je brzo lociran i ponovo uhapsen. Medjutim, to kratko bekstvo je bilo dovoljno da ministar unutrasnjih poslova podnese ostavku. Mihajlovicu beze osudjenici i to ne sami, vec uz pomoc drugih (cija imena se ni dan-danas ne znaju), ubijaju premijera i to uz nekoliko prethodnih opomena (vrlo ljubazno od njih, ali krajnje beskorisno u slucaju Mihajlovica), clan Vlade posecuje kriminalce i odvodi im porodice u posetu (sve to bez ikakve evidencije), a Mihajlovic se uvaljao u fotelju i prica kako je Sablja podigla ugled nase policije u svetu (i dodeljuje neku znacku-orden gorepomenutom clanu Vlade). Da, zaboravih, i jos tvrdi da bi "ostavka bila kukavicki cin" pre nego sto se rasvetli ubistvo premijera. Koji jeftin izgovor!

sasa

pre 20 godina

Ljudi, izgleda da ponovo rade profesionalci. Prosto, vidi se da znaju sta hoce. Prvo opomena, onda verovatno neki telefonski poziv... Red bi bio da taj Rodic izace na videlo sa tim ko mu je pretio, pa da onda vidimo nasu sabljom okicenu policiju.

pisi

pre 20 godina

na ovu vrstu napada ne treba gradjani da komentarisu ,vec lica koja su nadlezna da sprece ovakvu vrstu napada npr.ministar dusan mihajlovic.

Predrag

pre 20 godina

Izgleda mi (u trenutku kada su neke prethodne afere iscrprljene) mnogo verovatnije da je incident izazvao neko ko je zeleo da u javnosti nanese maksimalnu štetu vladi- istovremenim dokazivanjem dve teze (organizovani kriminal nije uzdrman i mediji nisu slobodni). Nazalost, kako vidim po mnogim komentarima zeljeni efekat na javno mnjenje je postignut.

KURIR

pre 20 godina

Na prijem u rezidenciji ambasadora SAD u petak 4. jula nisu došli Marović, Mićićka, ali ni Živković ni Svilanović ...

Od stranačkih prvaka došli su Vojislav Koštunica, predsednik DSS, kome je ambasador Montgomeri posvetio posebnu pažnju, predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković sa suprugom Danicom, predsednik G17 Miroljub Labus...

Ova vlada nema vise podrsku SAD, procitajte Kurir pa ce vam sve biti jasno http://www.kurir-info.co.yu/Dnevne-vesti/V-01-06072003.shtml

Bari-Tokio91

pre 20 godina

Ovo je dokaz da je Sablja bila samo jedna akcija protiv jedne mafije! A druge mafije su se bile primirile, reorganizovale i sa svojim ljudima na vlasti sada pocinju iznova! Morace se proliti jos krvi po Beogradu dok se ne iskristalise samo jedna mafija, bilo koja od postojecih, koja ce onda sebe legalizovati! Kao sto je bilo u zapadnom svetu u toku devetnaestog stoleca!

Nevena

pre 20 godina

Ako je taj drugi crveni auto bio Opel Vectra onda treba da znaju koga da traze. Bojim se samo da oni i ne zele da pronadju pocinioce i da stave i ovo pod tepih kao sto je mnogo toga stavljeno pod tepih. Bojim se da cela kuca Srbija od toga sad i pocinje da smrdi i to uzasno.

Dule UK

pre 20 godina

"Kurir" su novine koje su samo tabloid. Takvih ovde po Engleskoj ima na stotine, ali niko njihovim vlasnicima ne podmece bombe. Ovo je dokaz da je "Sablja" samo najobicnija "Cackalica" koja je u stanju samo da malo procacka i zatvori Acu Lukasa i Cecu, dok se ostali kriminalci setaju nesmetano po gradu. Dokaz da je ova Vlada sposobna kao trkacki konj sa tri noge. Demokratija je u Srbiji spala od nule u minus.

Milos

pre 20 godina

Osudjem nasilje kao svaki normalan covek medjutim urednici ili vlasnici novina kao sto je Kurir znaju za rizik ili bi moraali znati s obzirom sta pisu i u kakvoj zemlji zivimo. Nema te vlasti koja u postmilosevickoj pustosi moze da bude efikasna u nekom ogranicenom vremenu.

Vladimir

pre 20 godina

Istorija nam se ponavlja u prilično kratkim ciklusima, samo 4 godine su u pitanju. Tako je bilo i 1999 posle bombardovanja. Ali Sloba se prevario, pa raspisao izbore a ovi izgleda neće. Zašto su svi zaboravili da je DOS obećao izbore na svim nivoima, najkasnije godinu dana posle republičkih izbora 2000. Šta bi sa tim obećanjem?

Pedja

pre 20 godina

Reklama na televiziji i radiju kosta u ovo suludo vreme pravo bogatstvo. Polovan Mercedes znatno manje. Opomene potencijalnih atentatora bivaju znatno blaze. Marketing je cudo, kako napreduje.

Mislite o tome. Dosta su drugi mislili za vas.

Bogdan

pre 20 godina

Koja sablja ?? Samo su nas zamajavali i zatvorise Cecu , drugi izlaze... Bojim se da ce napraviti takav haos da ce trebati dugo da se ocisti. Krenuli su na medije jer im oni ubrzavaju odlazak.
Beba ce vuci konce sa strane iako ce dati "ostavku".
Zali boze verovanja , opet je bilo uzaludno radovanje za bolje. A, izgleda da je narod u Srbiji osudjen da se opece po nekoliko puta pa da se opameti.

cemiski

pre 20 godina

Da je bio meta on sigurno ne bi izbegao likvidaciju.Ovo je klasican nacin upozorenja.Setimo se samo cuvene scene kad ste cak i vi ismevali Djindjica zbog navodnog "atentata".Kraj svi znamo.Ko se maca lati od maca i gine.Videcemo sta ce se dalje desavati,ne iskljucujem ipak mogucnost da je sve namesteno.

Milan

pre 20 godina

Bas me cudi sto se nesto desava vlasniku Kurira? Da li je neko video kako izgledaju te novine. Naravno, da sam proriv svakog nasilja pa i ovoga ali ko sa djavolom tikve sadi...

vladami

pre 20 godina

Kako sad to? Da li je "Sablja" otupela ili nije nikad ni bila ostra?
Nikada ovo nece biti normalna drzava, normalno drustvo, zdravo, svesno i napredno...
Ujahalo to '45, pljackalo, palilo, razmnozavalo i eto potomaka jasu li jasu...
To je to... odo' ja da radim

D.Karpovic

pre 20 godina

Izgleda da su mnogi izbezumljeni, jer ocekuju brzi gubitak vlasti, ako medije ne nateraju da budu poslusni.
-Pink mora da radi za njih, jer je sve stekao na osnovu uzimanja od RTS-a
-BK sistem je bio pod udarom ekstraprofita,
-Ostale neposlusne ne mogu ucenjivati oduzimanjem imovine, pa krecu tuzbama, a izgleda i "bombama".
Milosevic je isto tako zadnje dve godine svoje vlasti proveo u bezumlju ( politicki atentati su bili radjeni 1999 i 2000, kad se ranjena zver osecala ugrozenom).

vladami

pre 20 godina

Kako sad to? Da li je "Sablja" otupela ili nije nikad ni bila ostra?
Nikada ovo nece biti normalna drzava, normalno drustvo, zdravo, svesno i napredno...
Ujahalo to '45, pljackalo, palilo, razmnozavalo i eto potomaka jasu li jasu...
To je to... odo' ja da radim

D.Karpovic

pre 20 godina

Izgleda da su mnogi izbezumljeni, jer ocekuju brzi gubitak vlasti, ako medije ne nateraju da budu poslusni.
-Pink mora da radi za njih, jer je sve stekao na osnovu uzimanja od RTS-a
-BK sistem je bio pod udarom ekstraprofita,
-Ostale neposlusne ne mogu ucenjivati oduzimanjem imovine, pa krecu tuzbama, a izgleda i "bombama".
Milosevic je isto tako zadnje dve godine svoje vlasti proveo u bezumlju ( politicki atentati su bili radjeni 1999 i 2000, kad se ranjena zver osecala ugrozenom).

Milan

pre 20 godina

Bas me cudi sto se nesto desava vlasniku Kurira? Da li je neko video kako izgledaju te novine. Naravno, da sam proriv svakog nasilja pa i ovoga ali ko sa djavolom tikve sadi...

cemiski

pre 20 godina

Da je bio meta on sigurno ne bi izbegao likvidaciju.Ovo je klasican nacin upozorenja.Setimo se samo cuvene scene kad ste cak i vi ismevali Djindjica zbog navodnog "atentata".Kraj svi znamo.Ko se maca lati od maca i gine.Videcemo sta ce se dalje desavati,ne iskljucujem ipak mogucnost da je sve namesteno.

Bogdan

pre 20 godina

Koja sablja ?? Samo su nas zamajavali i zatvorise Cecu , drugi izlaze... Bojim se da ce napraviti takav haos da ce trebati dugo da se ocisti. Krenuli su na medije jer im oni ubrzavaju odlazak.
Beba ce vuci konce sa strane iako ce dati "ostavku".
Zali boze verovanja , opet je bilo uzaludno radovanje za bolje. A, izgleda da je narod u Srbiji osudjen da se opece po nekoliko puta pa da se opameti.

Vladimir

pre 20 godina

Istorija nam se ponavlja u prilično kratkim ciklusima, samo 4 godine su u pitanju. Tako je bilo i 1999 posle bombardovanja. Ali Sloba se prevario, pa raspisao izbore a ovi izgleda neće. Zašto su svi zaboravili da je DOS obećao izbore na svim nivoima, najkasnije godinu dana posle republičkih izbora 2000. Šta bi sa tim obećanjem?

Dule UK

pre 20 godina

"Kurir" su novine koje su samo tabloid. Takvih ovde po Engleskoj ima na stotine, ali niko njihovim vlasnicima ne podmece bombe. Ovo je dokaz da je "Sablja" samo najobicnija "Cackalica" koja je u stanju samo da malo procacka i zatvori Acu Lukasa i Cecu, dok se ostali kriminalci setaju nesmetano po gradu. Dokaz da je ova Vlada sposobna kao trkacki konj sa tri noge. Demokratija je u Srbiji spala od nule u minus.

Pedja

pre 20 godina

Reklama na televiziji i radiju kosta u ovo suludo vreme pravo bogatstvo. Polovan Mercedes znatno manje. Opomene potencijalnih atentatora bivaju znatno blaze. Marketing je cudo, kako napreduje.

Mislite o tome. Dosta su drugi mislili za vas.

Milos

pre 20 godina

Osudjem nasilje kao svaki normalan covek medjutim urednici ili vlasnici novina kao sto je Kurir znaju za rizik ili bi moraali znati s obzirom sta pisu i u kakvoj zemlji zivimo. Nema te vlasti koja u postmilosevickoj pustosi moze da bude efikasna u nekom ogranicenom vremenu.

Nevena

pre 20 godina

Ako je taj drugi crveni auto bio Opel Vectra onda treba da znaju koga da traze. Bojim se samo da oni i ne zele da pronadju pocinioce i da stave i ovo pod tepih kao sto je mnogo toga stavljeno pod tepih. Bojim se da cela kuca Srbija od toga sad i pocinje da smrdi i to uzasno.

sasa

pre 20 godina

Ljudi, izgleda da ponovo rade profesionalci. Prosto, vidi se da znaju sta hoce. Prvo opomena, onda verovatno neki telefonski poziv... Red bi bio da taj Rodic izace na videlo sa tim ko mu je pretio, pa da onda vidimo nasu sabljom okicenu policiju.

Djole

pre 20 godina

Ova eksplozija je samo povod, a ne uzrok, moga (ponovljenog) zahteva da gospodin Mihajlovic podnese ostavku ili bude razresen duznosti, ne samo zato sto je Sablja ustvari bila samo tupi srp kojim su jedino najslabiji klasovi podlegli. U svakoj civilizovanoj zemlji samo jedan minorni dogadjaj od silne liste koja je na dusi i duznosti Mihajlovica bio bi dovoljan za podnosenje ostavke. U Belgiji, gde zivim, npr, osumnjiceni pedofil je pr vodjenju iz zatvora u sudnicu uspeo da pobegne, bio u bekstvu svega par sati jer je brzo lociran i ponovo uhapsen. Medjutim, to kratko bekstvo je bilo dovoljno da ministar unutrasnjih poslova podnese ostavku. Mihajlovicu beze osudjenici i to ne sami, vec uz pomoc drugih (cija imena se ni dan-danas ne znaju), ubijaju premijera i to uz nekoliko prethodnih opomena (vrlo ljubazno od njih, ali krajnje beskorisno u slucaju Mihajlovica), clan Vlade posecuje kriminalce i odvodi im porodice u posetu (sve to bez ikakve evidencije), a Mihajlovic se uvaljao u fotelju i prica kako je Sablja podigla ugled nase policije u svetu (i dodeljuje neku znacku-orden gorepomenutom clanu Vlade). Da, zaboravih, i jos tvrdi da bi "ostavka bila kukavicki cin" pre nego sto se rasvetli ubistvo premijera. Koji jeftin izgovor!

Predrag

pre 20 godina

Izgleda mi (u trenutku kada su neke prethodne afere iscrprljene) mnogo verovatnije da je incident izazvao neko ko je zeleo da u javnosti nanese maksimalnu štetu vladi- istovremenim dokazivanjem dve teze (organizovani kriminal nije uzdrman i mediji nisu slobodni). Nazalost, kako vidim po mnogim komentarima zeljeni efekat na javno mnjenje je postignut.

Milos

pre 20 godina

Opet će neka gospoda da česljaju nebo, zemlju, vodu i vazduh.
Ne mogu da razumem komentare nekih osoba da neko ko izdaje list kao što je "Kurir" treba da očekuje ovako nešto. Pa valjda ako nekome nešto smeta treba da se obrati sudu.
Tu ja mislim da je problem nešto drugo, a to je da smo svi navikli na ovakve stvari kao što smo navikli da ministri (na jedvite jade) daju ostavke kada gaze ljude, kao što smo navikli da gledamo u pola osam raskomadane leševe, pa posle toga ovako nešto dodje kao dečija igra.
Treba da se stide oni koji imaju aspolutnu vlast već tri godine a ovakve stvari se stalno dešavaju a pri tom se kao trubači čuju svako veče sa televizija koje "prate kurs Vlade".
Srbijo, Srbijo...

branka

pre 20 godina

Mediji u Srbiji ponovo dozivljavaju ono sto ni Goran Matic nije mogao da zamisli da ce biti. Progon B92 zarad sake dolara clana Direkcije JUL-a, koji je napravio pravi kulturni genocid generacija Srba, bebastina i postrojavanje glavnih urednika i sada atentati samo su ogledalo Srbije u kojoj danas vladaju mediokriteti, polupismeni i nadobudni cinovnici.
Ovo je poruka svim medijima- svim urednicima koji i mogli da zaborave licne i profeisonalne sujete i da naprave odbranu dostojnu profesije kojom se bave.

Kum Djole

pre 20 godina

Svi vi koji komentarisete ovo recima "Sablja je cackalica, nista nije uradjeno" ocito niste mnogo realni: u Srbiji je najmanje MILION ljudi ukljuceno u sumnjive rabote; od toga se barem 100,000 bavi privrednim kriminalom i posluje sa sumnjivim tipovima; 10,000 su upravo sumnjivi tipovi, krimosi; 1,000 su zlotvori i krvopije; 100 nas sve drzi u saci.. - i odakle onda da pocne ta Sablja? Pa nama treba ne sablja nego nuklearna katastrofa da to sve pocistimo, do neke normalne mere. Sve zahvaljujuci tranziciji ciji je portparol bio drug Sloba sa svojom mocnom ekipom iz senke.

KURIR

pre 20 godina

Na prijem u rezidenciji ambasadora SAD u petak 4. jula nisu došli Marović, Mićićka, ali ni Živković ni Svilanović ...

Od stranačkih prvaka došli su Vojislav Koštunica, predsednik DSS, kome je ambasador Montgomeri posvetio posebnu pažnju, predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković sa suprugom Danicom, predsednik G17 Miroljub Labus...

Ova vlada nema vise podrsku SAD, procitajte Kurir pa ce vam sve biti jasno http://www.kurir-info.co.yu/Dnevne-vesti/V-01-06072003.shtml

Dragoljub

pre 20 godina

U Srbiji nema organizovanog kriminala.
Sunce se okrece oko zemlje.
Nikada nece biti moguce koristiti atomsku energiju.
U svetu nema potrebe za vise od 15 kompjutera.

milan

pre 20 godina

Kurir je tabloid- jer to zabranjeno?
Kostaju 10 dinara- jer to zabranjeno?
Pisu svasta i tako izgledaju- jer to zabranjeno?
Napadaju sve na najgori nacin- jer to zabranjeno?
Kupuju ih najprimitivniji predstavnici ovdasnjeg naroda- jer to zabranjeno?
P.S. Zbog duga koji ima prema Rodicu, DS-u je blokiran racun. Kada je trebalo da se stampa bilten "Promene", niko nije hteo da pomogne, sem njega. A, kada je trebalo da se plati- onda nista. Cisto da se ne zaboravi.

pisi

pre 20 godina

na ovu vrstu napada ne treba gradjani da komentarisu ,vec lica koja su nadlezna da sprece ovakvu vrstu napada npr.ministar dusan mihajlovic.

Bari-Tokio91

pre 20 godina

Ovo je dokaz da je Sablja bila samo jedna akcija protiv jedne mafije! A druge mafije su se bile primirile, reorganizovale i sa svojim ljudima na vlasti sada pocinju iznova! Morace se proliti jos krvi po Beogradu dok se ne iskristalise samo jedna mafija, bilo koja od postojecih, koja ce onda sebe legalizovati! Kao sto je bilo u zapadnom svetu u toku devetnaestog stoleca!

jefimija

pre 20 godina

pa ne znam ko bi tacno mogao biti? ali sta taj kurir pise nije ni cudo sta mu se desava. jedne od najlosijih novina koje sam videla i ne zelim da ih citam. a ovo mu dodje kao reklama?

IvanS

pre 20 godina

Zar nas ministar policije, Dusan Mihajlovic, nije pre nekoliko dana obavestio da "u Srbiji vise ne postoji organizovani kriminal"? Valjda je mislio na onaj "zemunski" i ostale, a ne na drzavni.

mirko

pre 20 godina

i ovo je jedan od nacina za ulazak u evropsku uniju!!!! kada ono ulazimo gospodine zivkovicu - 2007 jel da?????? mnogo smo smesni.

francuska placena vojska

pre 20 godina

Posedujem pouzdane informacije da iza ovoga stoji Demokratska Stranka, tj njen teroristicki deo. To je samo bilo upozorenje pred izbore.

Marko

pre 20 godina

Samozvane patriote koriste svaku priliku da popljuju vlast. Naravno da se kriminal, koji je gajen desetinama godina, ne moze totalno suzbiti za dva meseca akcije ali je njegova kolicina drasticno smanjena. Pogotovo su smesne tvrdnje "patriota" da bi vlast uradila ovako nesto. Ali njima nikada istina nije bila narocito bitna(imali smo niz godina da se uverimo u to), pa zasto bi sad odjednom menjali princip?

Mrgud

pre 20 godina

Hej "patriote", a kako bi bilo da mi sada pocnemo vama da govorimo da vi sami sebi podmecete atentate? Takvi kao vi ste nam i zakuvali sveukupan haos u zemlji. Da li je normalno da cujemo da je Kostunica dubokonaklono primljen u ambasadi US-e? On koji je onoliko kukao protiv US i onoliko "sledio" Evropski duh. On i njegovi sledbenici kojima je svaka nelogicnost postupka ok. Pa ovakve i najmanje nebuloze bi bacile normalnog coveka u nesvest. Vise ne mozete nikoga uhvatiti ni za rep ni za glavu. Ljigavo. Ne bi me cudilo da iza ove eksplozije stoji jedinka koja je u ovakvom sistemu pomahnitala i ne ume da suzbije svoje strasti. Jedan macho tip se zamerio drugom i nisu mogli da odole svojim hormonima.
P.S. Podrska sadasnjoj vladi da istraje u viziji svoga naroda i svoga vodje Zorana Djindjica!

Figo

pre 20 godina

Oni koji pokusavaju da uniste demokratsku vladu su sve povezaniji i organizovaniji!
Kamo srece da vise ne moramo da gledamo kako list kao sto je Kurir izlazi!

Rada

pre 20 godina

Javno je poznato da Rodic ima sukoba sa DS-om zbog neizmirenih finansijskih obaveza sa ovom strankom. Ne kaze nas narod za dzabe "Novac vrti gde burgija nece". Srbijo pozeli dobrodoslicu koalicionim snagama DS-SSJ-Novi Socijalisti-GSS i seti se sta je bilo ne tako davno i vrati se na stari slobin put, samo malo modifikovan. IZBORI su spas.

Gvozdena Garda

pre 20 godina

Nesto ovde demokratsko-stranacko-srpski smrdi:
Ako kaze izvesni Djoko: "NE VJERUJEM - verujem" onda je to nesto veoma ozbiljno?! Ko ce ga znati? Nasa, srpska posla bolan!

zaludan

pre 20 godina

Dragi Predraze,
Ako neko zeli da pokaze kako organizovani kriminal postoji i kako novine nisu slobodne, zaista sve sto treba da uradi je da digne u vazduh nekog novinara i da ga ne uhapse. Dokaz je time zavrsen, jer kriminal (organizovani) de fakto postoji, a ni novine ne mogu biti slobodne ako nemaju garanciju fizicke bezbednosti i zastitu drzave makar od ludaka. Nije mi jasno sta je lose u tome da i javno mnenje postane svesno toga? Ako neko (vlada, policija) misli drugacije, nek pronadju bombasa. Nama zapravo trebaju takvi primeri: zlocin - brzo hapsenje - zatvor. Tako se postaje bezbedna i slobodna zemlja.

psiholog

pre 20 godina

Rada je u pravu da su Srbiji potrebni izbori, da se jednom za svagda očisti žito od kukolja. DS-u nije potreban Mihajlović, već mislim da bi Šutanovac bio izvrsan ministar UP.

vladami

pre 20 godina

Kako sad to? Da li je "Sablja" otupela ili nije nikad ni bila ostra?
Nikada ovo nece biti normalna drzava, normalno drustvo, zdravo, svesno i napredno...
Ujahalo to '45, pljackalo, palilo, razmnozavalo i eto potomaka jasu li jasu...
To je to... odo' ja da radim

Milan

pre 20 godina

Bas me cudi sto se nesto desava vlasniku Kurira? Da li je neko video kako izgledaju te novine. Naravno, da sam proriv svakog nasilja pa i ovoga ali ko sa djavolom tikve sadi...

D.Karpovic

pre 20 godina

Izgleda da su mnogi izbezumljeni, jer ocekuju brzi gubitak vlasti, ako medije ne nateraju da budu poslusni.
-Pink mora da radi za njih, jer je sve stekao na osnovu uzimanja od RTS-a
-BK sistem je bio pod udarom ekstraprofita,
-Ostale neposlusne ne mogu ucenjivati oduzimanjem imovine, pa krecu tuzbama, a izgleda i "bombama".
Milosevic je isto tako zadnje dve godine svoje vlasti proveo u bezumlju ( politicki atentati su bili radjeni 1999 i 2000, kad se ranjena zver osecala ugrozenom).

cemiski

pre 20 godina

Da je bio meta on sigurno ne bi izbegao likvidaciju.Ovo je klasican nacin upozorenja.Setimo se samo cuvene scene kad ste cak i vi ismevali Djindjica zbog navodnog "atentata".Kraj svi znamo.Ko se maca lati od maca i gine.Videcemo sta ce se dalje desavati,ne iskljucujem ipak mogucnost da je sve namesteno.

Bogdan

pre 20 godina

Koja sablja ?? Samo su nas zamajavali i zatvorise Cecu , drugi izlaze... Bojim se da ce napraviti takav haos da ce trebati dugo da se ocisti. Krenuli su na medije jer im oni ubrzavaju odlazak.
Beba ce vuci konce sa strane iako ce dati "ostavku".
Zali boze verovanja , opet je bilo uzaludno radovanje za bolje. A, izgleda da je narod u Srbiji osudjen da se opece po nekoliko puta pa da se opameti.

Vladimir

pre 20 godina

Istorija nam se ponavlja u prilično kratkim ciklusima, samo 4 godine su u pitanju. Tako je bilo i 1999 posle bombardovanja. Ali Sloba se prevario, pa raspisao izbore a ovi izgleda neće. Zašto su svi zaboravili da je DOS obećao izbore na svim nivoima, najkasnije godinu dana posle republičkih izbora 2000. Šta bi sa tim obećanjem?

Dule UK

pre 20 godina

"Kurir" su novine koje su samo tabloid. Takvih ovde po Engleskoj ima na stotine, ali niko njihovim vlasnicima ne podmece bombe. Ovo je dokaz da je "Sablja" samo najobicnija "Cackalica" koja je u stanju samo da malo procacka i zatvori Acu Lukasa i Cecu, dok se ostali kriminalci setaju nesmetano po gradu. Dokaz da je ova Vlada sposobna kao trkacki konj sa tri noge. Demokratija je u Srbiji spala od nule u minus.

Pedja

pre 20 godina

Reklama na televiziji i radiju kosta u ovo suludo vreme pravo bogatstvo. Polovan Mercedes znatno manje. Opomene potencijalnih atentatora bivaju znatno blaze. Marketing je cudo, kako napreduje.

Mislite o tome. Dosta su drugi mislili za vas.

Milos

pre 20 godina

Osudjem nasilje kao svaki normalan covek medjutim urednici ili vlasnici novina kao sto je Kurir znaju za rizik ili bi moraali znati s obzirom sta pisu i u kakvoj zemlji zivimo. Nema te vlasti koja u postmilosevickoj pustosi moze da bude efikasna u nekom ogranicenom vremenu.

Nevena

pre 20 godina

Ako je taj drugi crveni auto bio Opel Vectra onda treba da znaju koga da traze. Bojim se samo da oni i ne zele da pronadju pocinioce i da stave i ovo pod tepih kao sto je mnogo toga stavljeno pod tepih. Bojim se da cela kuca Srbija od toga sad i pocinje da smrdi i to uzasno.

sasa

pre 20 godina

Ljudi, izgleda da ponovo rade profesionalci. Prosto, vidi se da znaju sta hoce. Prvo opomena, onda verovatno neki telefonski poziv... Red bi bio da taj Rodic izace na videlo sa tim ko mu je pretio, pa da onda vidimo nasu sabljom okicenu policiju.

Djole

pre 20 godina

Ova eksplozija je samo povod, a ne uzrok, moga (ponovljenog) zahteva da gospodin Mihajlovic podnese ostavku ili bude razresen duznosti, ne samo zato sto je Sablja ustvari bila samo tupi srp kojim su jedino najslabiji klasovi podlegli. U svakoj civilizovanoj zemlji samo jedan minorni dogadjaj od silne liste koja je na dusi i duznosti Mihajlovica bio bi dovoljan za podnosenje ostavke. U Belgiji, gde zivim, npr, osumnjiceni pedofil je pr vodjenju iz zatvora u sudnicu uspeo da pobegne, bio u bekstvu svega par sati jer je brzo lociran i ponovo uhapsen. Medjutim, to kratko bekstvo je bilo dovoljno da ministar unutrasnjih poslova podnese ostavku. Mihajlovicu beze osudjenici i to ne sami, vec uz pomoc drugih (cija imena se ni dan-danas ne znaju), ubijaju premijera i to uz nekoliko prethodnih opomena (vrlo ljubazno od njih, ali krajnje beskorisno u slucaju Mihajlovica), clan Vlade posecuje kriminalce i odvodi im porodice u posetu (sve to bez ikakve evidencije), a Mihajlovic se uvaljao u fotelju i prica kako je Sablja podigla ugled nase policije u svetu (i dodeljuje neku znacku-orden gorepomenutom clanu Vlade). Da, zaboravih, i jos tvrdi da bi "ostavka bila kukavicki cin" pre nego sto se rasvetli ubistvo premijera. Koji jeftin izgovor!

Predrag

pre 20 godina

Izgleda mi (u trenutku kada su neke prethodne afere iscrprljene) mnogo verovatnije da je incident izazvao neko ko je zeleo da u javnosti nanese maksimalnu štetu vladi- istovremenim dokazivanjem dve teze (organizovani kriminal nije uzdrman i mediji nisu slobodni). Nazalost, kako vidim po mnogim komentarima zeljeni efekat na javno mnjenje je postignut.

Milos

pre 20 godina

Opet će neka gospoda da česljaju nebo, zemlju, vodu i vazduh.
Ne mogu da razumem komentare nekih osoba da neko ko izdaje list kao što je "Kurir" treba da očekuje ovako nešto. Pa valjda ako nekome nešto smeta treba da se obrati sudu.
Tu ja mislim da je problem nešto drugo, a to je da smo svi navikli na ovakve stvari kao što smo navikli da ministri (na jedvite jade) daju ostavke kada gaze ljude, kao što smo navikli da gledamo u pola osam raskomadane leševe, pa posle toga ovako nešto dodje kao dečija igra.
Treba da se stide oni koji imaju aspolutnu vlast već tri godine a ovakve stvari se stalno dešavaju a pri tom se kao trubači čuju svako veče sa televizija koje "prate kurs Vlade".
Srbijo, Srbijo...

branka

pre 20 godina

Mediji u Srbiji ponovo dozivljavaju ono sto ni Goran Matic nije mogao da zamisli da ce biti. Progon B92 zarad sake dolara clana Direkcije JUL-a, koji je napravio pravi kulturni genocid generacija Srba, bebastina i postrojavanje glavnih urednika i sada atentati samo su ogledalo Srbije u kojoj danas vladaju mediokriteti, polupismeni i nadobudni cinovnici.
Ovo je poruka svim medijima- svim urednicima koji i mogli da zaborave licne i profeisonalne sujete i da naprave odbranu dostojnu profesije kojom se bave.

Kum Djole

pre 20 godina

Svi vi koji komentarisete ovo recima "Sablja je cackalica, nista nije uradjeno" ocito niste mnogo realni: u Srbiji je najmanje MILION ljudi ukljuceno u sumnjive rabote; od toga se barem 100,000 bavi privrednim kriminalom i posluje sa sumnjivim tipovima; 10,000 su upravo sumnjivi tipovi, krimosi; 1,000 su zlotvori i krvopije; 100 nas sve drzi u saci.. - i odakle onda da pocne ta Sablja? Pa nama treba ne sablja nego nuklearna katastrofa da to sve pocistimo, do neke normalne mere. Sve zahvaljujuci tranziciji ciji je portparol bio drug Sloba sa svojom mocnom ekipom iz senke.

KURIR

pre 20 godina

Na prijem u rezidenciji ambasadora SAD u petak 4. jula nisu došli Marović, Mićićka, ali ni Živković ni Svilanović ...

Od stranačkih prvaka došli su Vojislav Koštunica, predsednik DSS, kome je ambasador Montgomeri posvetio posebnu pažnju, predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković sa suprugom Danicom, predsednik G17 Miroljub Labus...

Ova vlada nema vise podrsku SAD, procitajte Kurir pa ce vam sve biti jasno http://www.kurir-info.co.yu/Dnevne-vesti/V-01-06072003.shtml

Dragoljub

pre 20 godina

U Srbiji nema organizovanog kriminala.
Sunce se okrece oko zemlje.
Nikada nece biti moguce koristiti atomsku energiju.
U svetu nema potrebe za vise od 15 kompjutera.

milan

pre 20 godina

Kurir je tabloid- jer to zabranjeno?
Kostaju 10 dinara- jer to zabranjeno?
Pisu svasta i tako izgledaju- jer to zabranjeno?
Napadaju sve na najgori nacin- jer to zabranjeno?
Kupuju ih najprimitivniji predstavnici ovdasnjeg naroda- jer to zabranjeno?
P.S. Zbog duga koji ima prema Rodicu, DS-u je blokiran racun. Kada je trebalo da se stampa bilten "Promene", niko nije hteo da pomogne, sem njega. A, kada je trebalo da se plati- onda nista. Cisto da se ne zaboravi.

pisi

pre 20 godina

na ovu vrstu napada ne treba gradjani da komentarisu ,vec lica koja su nadlezna da sprece ovakvu vrstu napada npr.ministar dusan mihajlovic.

Bari-Tokio91

pre 20 godina

Ovo je dokaz da je Sablja bila samo jedna akcija protiv jedne mafije! A druge mafije su se bile primirile, reorganizovale i sa svojim ljudima na vlasti sada pocinju iznova! Morace se proliti jos krvi po Beogradu dok se ne iskristalise samo jedna mafija, bilo koja od postojecih, koja ce onda sebe legalizovati! Kao sto je bilo u zapadnom svetu u toku devetnaestog stoleca!

jefimija

pre 20 godina

pa ne znam ko bi tacno mogao biti? ali sta taj kurir pise nije ni cudo sta mu se desava. jedne od najlosijih novina koje sam videla i ne zelim da ih citam. a ovo mu dodje kao reklama?

IvanS

pre 20 godina

Zar nas ministar policije, Dusan Mihajlovic, nije pre nekoliko dana obavestio da "u Srbiji vise ne postoji organizovani kriminal"? Valjda je mislio na onaj "zemunski" i ostale, a ne na drzavni.

mirko

pre 20 godina

i ovo je jedan od nacina za ulazak u evropsku uniju!!!! kada ono ulazimo gospodine zivkovicu - 2007 jel da?????? mnogo smo smesni.

francuska placena vojska

pre 20 godina

Posedujem pouzdane informacije da iza ovoga stoji Demokratska Stranka, tj njen teroristicki deo. To je samo bilo upozorenje pred izbore.

Marko

pre 20 godina

Samozvane patriote koriste svaku priliku da popljuju vlast. Naravno da se kriminal, koji je gajen desetinama godina, ne moze totalno suzbiti za dva meseca akcije ali je njegova kolicina drasticno smanjena. Pogotovo su smesne tvrdnje "patriota" da bi vlast uradila ovako nesto. Ali njima nikada istina nije bila narocito bitna(imali smo niz godina da se uverimo u to), pa zasto bi sad odjednom menjali princip?

Mrgud

pre 20 godina

Hej "patriote", a kako bi bilo da mi sada pocnemo vama da govorimo da vi sami sebi podmecete atentate? Takvi kao vi ste nam i zakuvali sveukupan haos u zemlji. Da li je normalno da cujemo da je Kostunica dubokonaklono primljen u ambasadi US-e? On koji je onoliko kukao protiv US i onoliko "sledio" Evropski duh. On i njegovi sledbenici kojima je svaka nelogicnost postupka ok. Pa ovakve i najmanje nebuloze bi bacile normalnog coveka u nesvest. Vise ne mozete nikoga uhvatiti ni za rep ni za glavu. Ljigavo. Ne bi me cudilo da iza ove eksplozije stoji jedinka koja je u ovakvom sistemu pomahnitala i ne ume da suzbije svoje strasti. Jedan macho tip se zamerio drugom i nisu mogli da odole svojim hormonima.
P.S. Podrska sadasnjoj vladi da istraje u viziji svoga naroda i svoga vodje Zorana Djindjica!

Figo

pre 20 godina

Oni koji pokusavaju da uniste demokratsku vladu su sve povezaniji i organizovaniji!
Kamo srece da vise ne moramo da gledamo kako list kao sto je Kurir izlazi!

Rada

pre 20 godina

Javno je poznato da Rodic ima sukoba sa DS-om zbog neizmirenih finansijskih obaveza sa ovom strankom. Ne kaze nas narod za dzabe "Novac vrti gde burgija nece". Srbijo pozeli dobrodoslicu koalicionim snagama DS-SSJ-Novi Socijalisti-GSS i seti se sta je bilo ne tako davno i vrati se na stari slobin put, samo malo modifikovan. IZBORI su spas.

Gvozdena Garda

pre 20 godina

Nesto ovde demokratsko-stranacko-srpski smrdi:
Ako kaze izvesni Djoko: "NE VJERUJEM - verujem" onda je to nesto veoma ozbiljno?! Ko ce ga znati? Nasa, srpska posla bolan!

zaludan

pre 20 godina

Dragi Predraze,
Ako neko zeli da pokaze kako organizovani kriminal postoji i kako novine nisu slobodne, zaista sve sto treba da uradi je da digne u vazduh nekog novinara i da ga ne uhapse. Dokaz je time zavrsen, jer kriminal (organizovani) de fakto postoji, a ni novine ne mogu biti slobodne ako nemaju garanciju fizicke bezbednosti i zastitu drzave makar od ludaka. Nije mi jasno sta je lose u tome da i javno mnenje postane svesno toga? Ako neko (vlada, policija) misli drugacije, nek pronadju bombasa. Nama zapravo trebaju takvi primeri: zlocin - brzo hapsenje - zatvor. Tako se postaje bezbedna i slobodna zemlja.

psiholog

pre 20 godina

Rada je u pravu da su Srbiji potrebni izbori, da se jednom za svagda očisti žito od kukolja. DS-u nije potreban Mihajlović, već mislim da bi Šutanovac bio izvrsan ministar UP.