Nedelja, 22.11.2015.

19:27

Stefanović: Milenovićeva odmah negativno o Vučiću

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pita zašto Miroslava Milenović ne želi da sarađuje sa Vladinim institucijama i pomogne u istrazi napada.

Izvor: Tanjug

Stefanoviæ: Milenoviæeva odmah negativno o Vuèiæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Milanchuga

pre 8 godina

Žena prijavila par dana pre napada da je praćena...I normalno je što neće da sarađuje sa policijom, kada ništa nije preduzeto po njenoj prijavi...Lepo kaže stara narodna " Kadija te tuži - kadija ti sudi", samo je pitanje - dokle...?

Verica Kukic

pre 8 godina

"Potpuna je neistina da policija nije preuzela ništa. Naprotiv, u saradnji sa tužilaštvom MUP je i u slučaju prvih navoda i danas preuzeo sve iz svoje nadležnosti kako bi počinili napad i zastrasili ostecenu."
Ne mogu da hapse sami sebe posto su je vec pretukli.

Pjer

pre 8 godina

Izvršio sam malu analizu komentara, od kada se juče tekst pojavio. Prvo bottovi su se veoma malo oglasili i tek preko noći, negde posle 23 sata su počeli da udaraju minuse na komentare koji ne odgovaraju Vučiću. Postavili su i nekoliko komentara gde su gospođu proglasili lažovom. Sve u svemu braćo botovi, džaba vam, niko više ne veruje vašoj propagandnoj mašini.

ex DS

pre 8 godina

Ne verujem ni ovoj zeni, ali ni ministru. Neozbiljno je da se o napadu prvo obaveste opozicioni mediji, a da se izbegava da se policiji da izjava o napadu od same napadnute. Takodje, neozbiljno je koliko se Stefanovic uvlaci Vucicu da svaki dogadjaju koristi da velica svog partijskog lidera. Iz ovih, ali i drugih razloga ne verujem ni sadasnjoj opoziciji kojoj ocigledno pripada i "napadnuta", kao ni sadasnjoj vlasti. Svi su isti!

NSLaLa

pre 8 godina

Pa zato sto policija cuva drzavni poredak, tj. kod nas ljude koji su na vlasti u tom momentu. Kada se ne bude tipovalo iz vladajuce stranke i njenih koalicionih partnera, ko ce biti na celu tada ce ista ta policija raditi svoj posao a gospodja bi bila njen clan ili samo expert u pomoci otkrivanja mulja i gliba drustva. A kada politicki izaberete coveka na celu, to se prenosi u dubinu on bira svoje poltrone itd. do policajaca najnizeg cina. Ne zelim da globalizujem, ali kada imate odabrane partijske clanove, oni nemaju svoje misljenje, niti ce ga imati ikada. Ostale osobine su merljive prvoj.

Goran

pre 8 godina

Kad neko ne prijavi napad koji je navodno doživeo, a kritikuje sve organe, vlast da ništa ne preduzima, kad je bezbednost građana u pitanju, odmah izaziva sumnju da iza cele priče stoji i nešto drugo, a ne konkretan napad. Žrtva obično traži pomoć policije, sarađuje, a ne traži pomoć medija, NUNS, i drugih, kojima nije osnovni posao da brinu o fizičkoj zaštiti građana.

Đorđe

pre 8 godina

Ispada da je glavni zadatak ministra kad god zine da štiti Vučića.
G. Ministre Vi ste na čelu resora koji štiti građane, a premijera
štite druge službe. Kad ga Vi, verbalno, štitite izgleda malo bljutavo i infantilno, dodvorički.
Premijer je odrastao čovek i pokazao je i dokazao da ume da se
štiti i kad sam sebe napada i žali.

Olivera

pre 8 godina

Pa on priča kojekakve stvari, kao - ne dam pare. koga da kritikujemo ako smo gladni, ako ne njega. gladni na svim jezicima i uprkos svim demagogijama. zna se kako stvari kreću - narod zna da je gladan, a zna i da radi i uprkos tome nema para. šta se onda po prirodi stvari dešava? nijedna demagogija ne može da trajno eliminiše ono šta je prirodna reakcija čoveka u borbi za sebe i za prava drugih.

jovica

pre 8 godina

Kao sto ste resili ko je pucao u Beka, Miskovica, privatizacije, stanove od Sinise Malog, plagijate diploma, rusenje helikoptera, vikendice, licnu kartu AV...

Veliki brat

pre 8 godina

Da li je posao ministra Unutrašnjih poslova da brani predsednika Vlade?
Zašto ne odgovara na pitanje zašto dotičnoj gospođi NIJE određena policijska pratnja (naravno, u civilu i na distanci)?

Ministar kaže da su, navodno, SVE uradili!
Šta su to uradili?


Da je postojala pratnja policije u civilu, oni bi bili svedoci tog napada, ovako šta sada gospođa da prijavljuje slučaj policiji kad policija NIJE uradila svoj POSAO po prethodnoj prijavi?


I na kraju, IZVEŠTAJ koji se priprema NE SME da dođe ni do policije ni do bilo kog političara pre nego što se prezentuje javnosti, jer bi gospođu mogao da "pojede mrak".

U ovoj zemlji je ubijen jedan predsednik Vlade, šta je tek problem da nestane jedna službenica za koju 99.99% ljudi u Srbiji nije ni čulo.


Pitam sad sve botove, da vi otkrijete da su neki milioni državnih para završili kod pojedinih tajkuna (za koje su neki čak priznali da su posle deo toga u kešu morali da isplaćuju pojedinim političarima) kroz raznorazne kombinacije (fondovi za razvoj i sl.), da li biste odmah obavestili policiju ili biste odmah to objavili u medijima?

Ako obavestite policiju, bili biste privedeni na "informativni razgovor" gde bi vam bilo kulturno rečeno da vam je ugrožen život, odredili bi vam 24/7 policijski nadzor i prisluškivanje zbog vaše "sigurnosti", a u stvari bi cilj bio da NIKOME ne dostavite dokaze, koje bi preuzelo tužilaštvo i stavilo u fioku, kao i sporne 24 privatizacije koje se vuku godinama.

micah

pre 8 godina

Nelogicno: napad NE prijaviti policiji.
Nelogicno: optuziti premijera za napad.
Nelogicno: da li se napad uopste desio?
Nelogicno: nema prijave napada, cemu oglasavanje u medijima?
Nelogicno: zasto se javlja zastitnik gradjana?
Nelogicno: drzavni sluzbenik zazire od drzavnih sluzbi?
Puno je nelogicnosti ovde i sve smrdi na jos jednu "sferu". Tuzno je sto ce se sad urusiti i ugled institucije kao sto je ovaj Savet za borbu protiv korupcije koji mislim da je dobro radio.

Shone

pre 8 godina

Milenkoviceva lazira napad da bi se uzburkala javnost da procita njen izvestaj u kome napada Vucica i drzavu...
(kontesanera, 22. novembar 2015 21:08)

Gospođa se preziva Milenović, izgleda da su danas sendviči bili sa bunikama...

Toma

pre 8 godina

A kako da saradjuje sa institucijama kad državne institucije i organizuju prebijanje. To je isto kao i loto. Nema prevare jer je drzava rekla da nema, a ona i organizuje loto krađu. Živele devedesete.

Dragan

pre 8 godina

Ispade da je ministru unutrašnjih poslova važnije da mu partijski šef i premijer ne budu pomenuti u negativnom kontekstu nego da se otkriju napadači na ovu ženu. Da ne bude zabune, ja nisam iz Srbije i nisam za ovu ili onu stranku ali ponovo pravite kult ličnosti u Srbiji. Valjda Srbi ne mogu bez nedodirljivog vožda u svakoj fazi svoje istorije. Tako se mogu plejade policajaca i poslušnika društveno korisno angažovati na zaštiti lika i dela dragog im vožda. Eto npr. danas uhapšen je profesor iz NS zbog snimka na Joutube-u u kojem je rekao da je najveće poniženje dočekati krvnike iz NATO sa hljebom i soli kao tradicionalnim znacima srpske dobrodošlice. Tog čovjeka je Stefanović odmah uhapsio. A napadače na članicu Saveta za borbu protiv korupcije nije. I neće. A vi ćete znati i zašto. Lijep pozdrav iz Banjaluke.
P.S.
Nadam se da neće i mene zbog ovoga da hapse

Radojko

pre 8 godina

Stefanović je propustio izvrsnu priliku da ćuti. Međutim, stvarno je loše što napadnuta gospođa nije htela da prijavi slučaj policiji, a pogotovo to što je ipak stigla da kaže medijima kako nema poverenja u policiju. Da su mene izudarali, verovatno bi par dana bio previše šokiran da bi davao izjave. To "ne verujem policiji svoje sopstvene zemlje" neodoljivo podseća na Pajtića i poligraf, a bogami i na ono Brozovo "priznajem samo sud svoje partije". "Nisam paranoik", ali, okolnost da sam za slučaj prvi put čuo na N1 ipak utiče na mene. Ne znam samo kako planiraju da u Srbiji urade isto što i Rumunskom, Makedonskom, Crnogorskom, Banjalučkom, Mađarskom premijeru, ali ko zna, ako se skupe svi naši "trudbenici" sve je moguće. Pogotovu kad čujete kako Vučićević sa Pinka tobož brani vladu.

Капетан Немо

pre 8 godina

(Mihajlo, 22. novembar 2015 20:13)

Михајло, волео бих да чујем твоје мишљење о овој вести а не преписану изјаву министра.
Прво, госпођа је пре напада пријавила полицији да је неко прати и да се плаши за своју безбедност али полиција није нашла за сходно да јој одреди полицијску пратњу и да је заштити од евентуалног напада иако се госпођа бави врло важним и шкакљивим послом.
Друго, сад када је нападнута, полиција жели да истражује. Наравно, у истрази полиција мора да истражи све могуће трагове да би дошла до нападача а главни траг је њен извештај. То је лепа пречица да се дође до садржаја извештаја пре него што изађе у јавност и то би евентуално корумпираним министрима дало малу предност да се припреме и заштите од оптужби.
Е, зато дотична госпођа није хтела да пријави полицији напад. Искрено, не бих ни ја да сам на њеном месту. Ко би имао поверења у полицију поготово ако у извештају има и министра полиције. Зар стварно неко мисли да ће у овој нашој земљи полиција да истражује саму себе или министра полиције?
Дивим се храбрости ове жене која подноси велику жртву да би истина изашла у јавност. Министар полиције се очигледно плаши тог извештаја чим је почео да испреда причу о некаквом нападу на премијера. Уместо да преузме одговорност, министар полиције се заклања иза премијера што је, по мом мишљењу, прилично јадно и љигаво. Мислим да је премијер највише крив јер држи таквог човека у влади.

voodoo

pre 8 godina

Ja koliko sam razumeo ona je rekla da ne veruje nasoj policiji, tako ministar treba zapravo da odgovara na pitanja, a ne postavlja. Sasvim je jasno na osnovu njene pozicije i posla da je ona moze da smeta samo ljudima u vlasti koji drze funkcije, jer njih i istrazuje za korupciju, to joj je posao, i kada te neko iz vlasti napada i preti kako da im verujes da te ista ta vlast stiti? Stefanovic jako bezobrazno okrece pricu, znamo do sada da su sve nase vlasti sikanirale i pravile skandale sa ljudima u antikorupcijskoj komisiji, i Vericom Barac, i Cedomirom Cupicem, ali direktan napad, a da pritom ministar policije izjavljuje ovakve stvari mrtav ladan, strasno.

Džoni

pre 8 godina

Stefanović ne može da shvati da neko može Vučića da pomene u negativnom kontekstu, ali zato još nije dao ni jednu izjavu da ga nije pomenuo i to u šlihterskom kontekstu!

vanja dr.

pre 8 godina

Da li ima neko u ovoj drzavi , koji kad je u sukobu sa nekim iz SNS i kad je 100% u pravu, veruje da ce policija profesionalno obraditi slucaj??? Pritom on ne mora da bude ni sa kim u sukobu, bas je najgore ako otkrije malverzacije nekih "bizmismena" i shvati da je nagazio na spregu vlasti i takvih. Takav sigurno ne veruje policiji. Pogotovu ne veruje ministru. Jer je on skroz politican, verni pas cuvar svog gazde. I sta, ona prijavi da je neko prati, ministar zna ko stoji iza toga i saopstava da istrazuju , ali nisu napredovali u istrazi. Jer , zaboga, bas je tesko to resiti.Zato jako su retki takvi kao gospodja Milenovic, i ona je na nasoj strani. Ona se bori da se drzava "dozove pameti", jer je drzavni najveci neprijatelj upravo korupcija. A politicari ako ih uvek branimo, jos su alaviji.A korupcija cveta na nasu stetu.Ne znam zasto imam osecaj da ovo nece biti objavljeno.

dare 011

pre 8 godina

Pa kada budeš ukapirao da vašim političkim izjavama i postupcima...(npr. dovođenje siledžije i ubice u pokušaju, Miladina u skupštinu) vi stvarate atmosferu da je fizički obračun normalna pojava, onda se nećeš čuditi zbog čega niko neće sa vama nazadnjacima da sarađuje!

Saradnja ili ne

pre 8 godina

Ovde se vidi da dotična koja je meta napada nije htela da se udostoji da prijavi ovo policiji i da ide na medicinski pregled zbog mogućih povreda. Pri tom je dotična državni sluzbenik i odmah je potrčala na medije da ispriča kako je ugrožena od vlasti. Pa ako si u vlasti gospođo Milenković, onda poslednje što treba da uradiš jeste da ignorišeš institucije države vezane za ovo što ti se desilo, a koje hoće da ti pomognu u ovom događaju.

batorex

pre 8 godina

Hajde da se ja sada malo stavim u poziciju Serloka Holmsa. Ako gospodja ne veruje drzavnim institucijama mogla je makar prijavu podneti za napad. Kao neko ko radi na demokratizaciji/ transparetnosti ovoga drustva, trebala je ipak primer dati mladjim pokoljenjima. Posle toga mogla je izjaviti da nema veliko poverenje u institucije, pod razlogom da u istoriji ove drzave one nikada nisu funkcionisale.Tako bi ostala politicki neutralna. Ovako implicira da su drzavne institucije u ovo umesane a glavni krivac ne moze biti niko sem danasnje vladajuce koalicije. Ne ulazim u to da li su drzavne institucije umesane ili nisu.To sto ona nece da da medicinske podatke,mogu da razumem. To bi se eventualno moglo koristiti na naslovnim stranama tabloida i politicki obracun.

Petar

pre 8 godina

Meni lici da ovde se nije nista ni desilo, vec da se izmislja ova prica radi nekih politickih ciljeva. Sto nije prijavila napad policiji, vec servirala sve u medijima?

Trocki

pre 8 godina

"Otuda se dovodi u pitanje zašto neko ko radi za Vladin organ ne želi da sarađuje sa Vladinim institucijama i pomogne u istraz" - Pa ne radi za vladu već je očigledno satelit opozicije, inače bi verovala onima od kojih zavise i rezultati njenog rada uopšte.

plagijat

pre 8 godina

Kada je dotična gospođa pomenula uopšte Vučića? Nigde, u svim medijima, nema takve izjave a kamoli negativnog konteksta! Ministar policije je zadnji koji bi trebalo bilo šta da komentariše, pre nego što se ispita slučaj! Dosta više demagogije i političkog progona, najgora vlast ikada u Srbiji!

maaja

pre 8 godina

sto vi svi sto kao nesto napadate policiju i drzavu,imate afere i sl. uporno izbegavate detektor lazi npr. ili sto ne opises napadace,ali problem je,jer ih nije ni bilo...

objavite mi vec jednom komentar :)

pre 8 godina

bas sam procitao sta je doticna izjavila u prethodnoj vesti i nigde ne pominje vucica..

dakle (dr) ministre, nije posao policije da vice vucic ovo vucic ono, nego da stiti drzavu i narod od lopova, prevaranata i raznih siledzija.

Mihajlo

pre 8 godina

Siguran sam da nasi nadlezi organi su preduzeli sve mere kako bi se ovaj slucaj rasvetlio],ali meni je sve ovo jako sumljivo jer gospodja nije htela da slucaj prijavi mupu,niti je zatrazila lekarsku pomoc da se utvrdi stepen povreda i time da dokaze to sto govori.Zanima me kako neko o radi pri vladi u savetu za korupciju je tako postupa i to resava preko media.

Poreski obveznik

pre 8 godina

... zašto neko ko radi za Vladin organ ne želi da sarađuje sa Vladinim institucijama...", rekao je Stefanović.

Stefanoviću, GREŠITE.

Niti je Savet "vladin" organ, niti su institucije ove države "vladine" u krajnjoj instanci. One pripadaju državi Srbiji i ovom narodu.

Kao i premijer, ko god on TRENUTNO bio, kao i ministar policije, KOJI JE JOŠ PROLAZNIJA LIČNOST.

Dakle, i Vi i Milenkovićka i Vučić ste SLUŽBENICI ovog naroda - I PONAŠAJTE SE TAKO!

Vi volite i obožavajte svog idola u svoje slobodno vreme, ne u ono za koje Vas ja plaćam. Jer, ne plaćam Vas malo.

Upristojite se, mladi čoveče. Vreme jako brzo leti.

Izbori će začas.

Marica

pre 8 godina

Tako i vi ne biste smeli otezavati istragu. Za slucaj Andreja Vucica, slucaj helihoptera, Sinise Malog, sestre Kori Udovicki itd., odmah se oglasavao Vucic izjavom da nisu krivi i da im to pakuje DS. Samo se setite Djilasa i slika koje ste donosili na TV. Nazivali ste coveka kriminalcem, a za most nije covek od vas mogao ziveti: ,,Koliko kosta most a koliko je strpao u svoj dzep?" Sta je na kraju bilo? Pa nista, to je bila predstava i vasa priredba za javnost. Znali ste na sta ce gradjani nasesti, na vase izmisljotine i lazi i kroz tako prljave reci vam je dizan rejting. Ali to vise ne pali. Prozreli su vas gradjani kao i botove.

to je to

pre 8 godina

@ Jel ima SNS kadar ikake odgovore na svoje brljotine sem "ako napadaju nas napadaju Vucica"?

Dokle vise sa tim, koliko su afera do sad pokusali da opravdaju time?

Cak i da jeste napad na Vucica, pa nije ovo Saudijska Arabija a on prorok Muhamed pa se cini nekakva jeres. Mozda on jeste bozanstvo svojim saradnicima jer bez njega ne bi bili u foteljama u kojima su, ali nama ostalima koji zivimo sve gore definitivno nije.
(nemanja, 22. novembar 2015 19:41)

Pa koliko sam proročanstava, najava i "javlja mi se" čuo od njega mislim da čovek ima neki odašiljač i da prima neke signale koje niko drugi ne čuje :)
A o boljitku je ono "za 2 godine" klizna varijanta.
Jedva čekam insajdere o dostignućima dotičnog :)

pekmez car

pre 8 godina

gospodin ministar je izgleda doktorirao i demagogiju... mani se druze praznih prica, zena je ocigledno zagrebala gde treba u sad se svi pravite nevesti!

maki

pre 8 godina

Mislim da policija dobro radi svoj posao,a ako je vec napadnuta sto ne kaze nesto o tom dogadjaju i pomogne pri hapsenju istih...ali naravno,to je jos jedna smicalica u nizu da se ponizi rad i trud ljudi u policiji i drzavi...

stef

pre 8 godina

On je ujedno pozvao sve da se uzdrže od komentarisanja istraga koje su u toku i da dozvole državnim organima da rade svoj posao, baš kao i u svim prethodnim slučajevima koje je MUP uspešno rešio.
Чуди ме да овако савестан Стефановић није био и кад је Премијер говорио о Мишковићу, кад је и пре било какве истраге бранио Гашића, Малог... итд...итд...

tom123

pre 8 godina

Isuvise se ministre uzbudjujete. Zar ne vidite da je sve to iscenirano. Sta drugo, ako neko ne prijavi slucaj policiji nadleznima. Meni tu nisu cista posla. namecu mi se pitanja: zasto doticna gospodja nije odmah prijavila slucaj (ako se dogodio), zasto nije otisla na pregled i ustanovio stepen povrede, zasto nije policiji dala opis dogadjaja i jos mnogo toga.

nemanja

pre 8 godina

Jel ima SNS kadar ikake odgovore na svoje brljotine sem "ako napadaju nas napadaju Vucica"?

Dokle vise sa tim, koliko su afera do sad pokusali da opravdaju time?

Cak i da jeste napad na Vucica, pa nije ovo Saudijska Arabija a on prorok Muhamed pa se cini nekakva jeres. Mozda on jeste bozanstvo svojim saradnicima jer bez njega ne bi bili u foteljama u kojima su, ali nama ostalima koji zivimo sve gore definitivno nije.

kraki

pre 8 godina

gospodja je lepo rekla da ne veruje policiji ... sta nije jasno?!?!? pa ni 80% stanovnistva ne veruje ni policiji ni sudstvu ni svestenstvu ni vladi...ja jedino verujem vatrogascima...

Poreski obveznik

pre 8 godina

... zašto neko ko radi za Vladin organ ne želi da sarađuje sa Vladinim institucijama...", rekao je Stefanović.

Stefanoviću, GREŠITE.

Niti je Savet "vladin" organ, niti su institucije ove države "vladine" u krajnjoj instanci. One pripadaju državi Srbiji i ovom narodu.

Kao i premijer, ko god on TRENUTNO bio, kao i ministar policije, KOJI JE JOŠ PROLAZNIJA LIČNOST.

Dakle, i Vi i Milenkovićka i Vučić ste SLUŽBENICI ovog naroda - I PONAŠAJTE SE TAKO!

Vi volite i obožavajte svog idola u svoje slobodno vreme, ne u ono za koje Vas ja plaćam. Jer, ne plaćam Vas malo.

Upristojite se, mladi čoveče. Vreme jako brzo leti.

Izbori će začas.

nemanja

pre 8 godina

Jel ima SNS kadar ikake odgovore na svoje brljotine sem "ako napadaju nas napadaju Vucica"?

Dokle vise sa tim, koliko su afera do sad pokusali da opravdaju time?

Cak i da jeste napad na Vucica, pa nije ovo Saudijska Arabija a on prorok Muhamed pa se cini nekakva jeres. Mozda on jeste bozanstvo svojim saradnicima jer bez njega ne bi bili u foteljama u kojima su, ali nama ostalima koji zivimo sve gore definitivno nije.

kraki

pre 8 godina

gospodja je lepo rekla da ne veruje policiji ... sta nije jasno?!?!? pa ni 80% stanovnistva ne veruje ni policiji ni sudstvu ni svestenstvu ni vladi...ja jedino verujem vatrogascima...

Marica

pre 8 godina

Tako i vi ne biste smeli otezavati istragu. Za slucaj Andreja Vucica, slucaj helihoptera, Sinise Malog, sestre Kori Udovicki itd., odmah se oglasavao Vucic izjavom da nisu krivi i da im to pakuje DS. Samo se setite Djilasa i slika koje ste donosili na TV. Nazivali ste coveka kriminalcem, a za most nije covek od vas mogao ziveti: ,,Koliko kosta most a koliko je strpao u svoj dzep?" Sta je na kraju bilo? Pa nista, to je bila predstava i vasa priredba za javnost. Znali ste na sta ce gradjani nasesti, na vase izmisljotine i lazi i kroz tako prljave reci vam je dizan rejting. Ali to vise ne pali. Prozreli su vas gradjani kao i botove.

pekmez car

pre 8 godina

gospodin ministar je izgleda doktorirao i demagogiju... mani se druze praznih prica, zena je ocigledno zagrebala gde treba u sad se svi pravite nevesti!

Mihajlo

pre 8 godina

Siguran sam da nasi nadlezi organi su preduzeli sve mere kako bi se ovaj slucaj rasvetlio],ali meni je sve ovo jako sumljivo jer gospodja nije htela da slucaj prijavi mupu,niti je zatrazila lekarsku pomoc da se utvrdi stepen povreda i time da dokaze to sto govori.Zanima me kako neko o radi pri vladi u savetu za korupciju je tako postupa i to resava preko media.

tom123

pre 8 godina

Isuvise se ministre uzbudjujete. Zar ne vidite da je sve to iscenirano. Sta drugo, ako neko ne prijavi slucaj policiji nadleznima. Meni tu nisu cista posla. namecu mi se pitanja: zasto doticna gospodja nije odmah prijavila slucaj (ako se dogodio), zasto nije otisla na pregled i ustanovio stepen povrede, zasto nije policiji dala opis dogadjaja i jos mnogo toga.

maki

pre 8 godina

Mislim da policija dobro radi svoj posao,a ako je vec napadnuta sto ne kaze nesto o tom dogadjaju i pomogne pri hapsenju istih...ali naravno,to je jos jedna smicalica u nizu da se ponizi rad i trud ljudi u policiji i drzavi...

objavite mi vec jednom komentar :)

pre 8 godina

bas sam procitao sta je doticna izjavila u prethodnoj vesti i nigde ne pominje vucica..

dakle (dr) ministre, nije posao policije da vice vucic ovo vucic ono, nego da stiti drzavu i narod od lopova, prevaranata i raznih siledzija.

Petar

pre 8 godina

Meni lici da ovde se nije nista ni desilo, vec da se izmislja ova prica radi nekih politickih ciljeva. Sto nije prijavila napad policiji, vec servirala sve u medijima?

maaja

pre 8 godina

sto vi svi sto kao nesto napadate policiju i drzavu,imate afere i sl. uporno izbegavate detektor lazi npr. ili sto ne opises napadace,ali problem je,jer ih nije ni bilo...

to je to

pre 8 godina

@ Jel ima SNS kadar ikake odgovore na svoje brljotine sem "ako napadaju nas napadaju Vucica"?

Dokle vise sa tim, koliko su afera do sad pokusali da opravdaju time?

Cak i da jeste napad na Vucica, pa nije ovo Saudijska Arabija a on prorok Muhamed pa se cini nekakva jeres. Mozda on jeste bozanstvo svojim saradnicima jer bez njega ne bi bili u foteljama u kojima su, ali nama ostalima koji zivimo sve gore definitivno nije.
(nemanja, 22. novembar 2015 19:41)

Pa koliko sam proročanstava, najava i "javlja mi se" čuo od njega mislim da čovek ima neki odašiljač i da prima neke signale koje niko drugi ne čuje :)
A o boljitku je ono "za 2 godine" klizna varijanta.
Jedva čekam insajdere o dostignućima dotičnog :)

Saradnja ili ne

pre 8 godina

Ovde se vidi da dotična koja je meta napada nije htela da se udostoji da prijavi ovo policiji i da ide na medicinski pregled zbog mogućih povreda. Pri tom je dotična državni sluzbenik i odmah je potrčala na medije da ispriča kako je ugrožena od vlasti. Pa ako si u vlasti gospođo Milenković, onda poslednje što treba da uradiš jeste da ignorišeš institucije države vezane za ovo što ti se desilo, a koje hoće da ti pomognu u ovom događaju.

batorex

pre 8 godina

Hajde da se ja sada malo stavim u poziciju Serloka Holmsa. Ako gospodja ne veruje drzavnim institucijama mogla je makar prijavu podneti za napad. Kao neko ko radi na demokratizaciji/ transparetnosti ovoga drustva, trebala je ipak primer dati mladjim pokoljenjima. Posle toga mogla je izjaviti da nema veliko poverenje u institucije, pod razlogom da u istoriji ove drzave one nikada nisu funkcionisale.Tako bi ostala politicki neutralna. Ovako implicira da su drzavne institucije u ovo umesane a glavni krivac ne moze biti niko sem danasnje vladajuce koalicije. Ne ulazim u to da li su drzavne institucije umesane ili nisu.To sto ona nece da da medicinske podatke,mogu da razumem. To bi se eventualno moglo koristiti na naslovnim stranama tabloida i politicki obracun.

Dragan

pre 8 godina

Ispade da je ministru unutrašnjih poslova važnije da mu partijski šef i premijer ne budu pomenuti u negativnom kontekstu nego da se otkriju napadači na ovu ženu. Da ne bude zabune, ja nisam iz Srbije i nisam za ovu ili onu stranku ali ponovo pravite kult ličnosti u Srbiji. Valjda Srbi ne mogu bez nedodirljivog vožda u svakoj fazi svoje istorije. Tako se mogu plejade policajaca i poslušnika društveno korisno angažovati na zaštiti lika i dela dragog im vožda. Eto npr. danas uhapšen je profesor iz NS zbog snimka na Joutube-u u kojem je rekao da je najveće poniženje dočekati krvnike iz NATO sa hljebom i soli kao tradicionalnim znacima srpske dobrodošlice. Tog čovjeka je Stefanović odmah uhapsio. A napadače na članicu Saveta za borbu protiv korupcije nije. I neće. A vi ćete znati i zašto. Lijep pozdrav iz Banjaluke.
P.S.
Nadam se da neće i mene zbog ovoga da hapse

stef

pre 8 godina

On je ujedno pozvao sve da se uzdrže od komentarisanja istraga koje su u toku i da dozvole državnim organima da rade svoj posao, baš kao i u svim prethodnim slučajevima koje je MUP uspešno rešio.
Чуди ме да овако савестан Стефановић није био и кад је Премијер говорио о Мишковићу, кад је и пре било какве истраге бранио Гашића, Малог... итд...итд...

dare 011

pre 8 godina

Pa kada budeš ukapirao da vašim političkim izjavama i postupcima...(npr. dovođenje siledžije i ubice u pokušaju, Miladina u skupštinu) vi stvarate atmosferu da je fizički obračun normalna pojava, onda se nećeš čuditi zbog čega niko neće sa vama nazadnjacima da sarađuje!

Džoni

pre 8 godina

Stefanović ne može da shvati da neko može Vučića da pomene u negativnom kontekstu, ali zato još nije dao ni jednu izjavu da ga nije pomenuo i to u šlihterskom kontekstu!

Капетан Немо

pre 8 godina

(Mihajlo, 22. novembar 2015 20:13)

Михајло, волео бих да чујем твоје мишљење о овој вести а не преписану изјаву министра.
Прво, госпођа је пре напада пријавила полицији да је неко прати и да се плаши за своју безбедност али полиција није нашла за сходно да јој одреди полицијску пратњу и да је заштити од евентуалног напада иако се госпођа бави врло важним и шкакљивим послом.
Друго, сад када је нападнута, полиција жели да истражује. Наравно, у истрази полиција мора да истражи све могуће трагове да би дошла до нападача а главни траг је њен извештај. То је лепа пречица да се дође до садржаја извештаја пре него што изађе у јавност и то би евентуално корумпираним министрима дало малу предност да се припреме и заштите од оптужби.
Е, зато дотична госпођа није хтела да пријави полицији напад. Искрено, не бих ни ја да сам на њеном месту. Ко би имао поверења у полицију поготово ако у извештају има и министра полиције. Зар стварно неко мисли да ће у овој нашој земљи полиција да истражује саму себе или министра полиције?
Дивим се храбрости ове жене која подноси велику жртву да би истина изашла у јавност. Министар полиције се очигледно плаши тог извештаја чим је почео да испреда причу о некаквом нападу на премијера. Уместо да преузме одговорност, министар полиције се заклања иза премијера што је, по мом мишљењу, прилично јадно и љигаво. Мислим да је премијер највише крив јер држи таквог човека у влади.

Radojko

pre 8 godina

Stefanović je propustio izvrsnu priliku da ćuti. Međutim, stvarno je loše što napadnuta gospođa nije htela da prijavi slučaj policiji, a pogotovo to što je ipak stigla da kaže medijima kako nema poverenja u policiju. Da su mene izudarali, verovatno bi par dana bio previše šokiran da bi davao izjave. To "ne verujem policiji svoje sopstvene zemlje" neodoljivo podseća na Pajtića i poligraf, a bogami i na ono Brozovo "priznajem samo sud svoje partije". "Nisam paranoik", ali, okolnost da sam za slučaj prvi put čuo na N1 ipak utiče na mene. Ne znam samo kako planiraju da u Srbiji urade isto što i Rumunskom, Makedonskom, Crnogorskom, Banjalučkom, Mađarskom premijeru, ali ko zna, ako se skupe svi naši "trudbenici" sve je moguće. Pogotovu kad čujete kako Vučićević sa Pinka tobož brani vladu.

voodoo

pre 8 godina

Ja koliko sam razumeo ona je rekla da ne veruje nasoj policiji, tako ministar treba zapravo da odgovara na pitanja, a ne postavlja. Sasvim je jasno na osnovu njene pozicije i posla da je ona moze da smeta samo ljudima u vlasti koji drze funkcije, jer njih i istrazuje za korupciju, to joj je posao, i kada te neko iz vlasti napada i preti kako da im verujes da te ista ta vlast stiti? Stefanovic jako bezobrazno okrece pricu, znamo do sada da su sve nase vlasti sikanirale i pravile skandale sa ljudima u antikorupcijskoj komisiji, i Vericom Barac, i Cedomirom Cupicem, ali direktan napad, a da pritom ministar policije izjavljuje ovakve stvari mrtav ladan, strasno.

plagijat

pre 8 godina

Kada je dotična gospođa pomenula uopšte Vučića? Nigde, u svim medijima, nema takve izjave a kamoli negativnog konteksta! Ministar policije je zadnji koji bi trebalo bilo šta da komentariše, pre nego što se ispita slučaj! Dosta više demagogije i političkog progona, najgora vlast ikada u Srbiji!

vanja dr.

pre 8 godina

Da li ima neko u ovoj drzavi , koji kad je u sukobu sa nekim iz SNS i kad je 100% u pravu, veruje da ce policija profesionalno obraditi slucaj??? Pritom on ne mora da bude ni sa kim u sukobu, bas je najgore ako otkrije malverzacije nekih "bizmismena" i shvati da je nagazio na spregu vlasti i takvih. Takav sigurno ne veruje policiji. Pogotovu ne veruje ministru. Jer je on skroz politican, verni pas cuvar svog gazde. I sta, ona prijavi da je neko prati, ministar zna ko stoji iza toga i saopstava da istrazuju , ali nisu napredovali u istrazi. Jer , zaboga, bas je tesko to resiti.Zato jako su retki takvi kao gospodja Milenovic, i ona je na nasoj strani. Ona se bori da se drzava "dozove pameti", jer je drzavni najveci neprijatelj upravo korupcija. A politicari ako ih uvek branimo, jos su alaviji.A korupcija cveta na nasu stetu.Ne znam zasto imam osecaj da ovo nece biti objavljeno.

Trocki

pre 8 godina

"Otuda se dovodi u pitanje zašto neko ko radi za Vladin organ ne želi da sarađuje sa Vladinim institucijama i pomogne u istraz" - Pa ne radi za vladu već je očigledno satelit opozicije, inače bi verovala onima od kojih zavise i rezultati njenog rada uopšte.

Pjer

pre 8 godina

Izvršio sam malu analizu komentara, od kada se juče tekst pojavio. Prvo bottovi su se veoma malo oglasili i tek preko noći, negde posle 23 sata su počeli da udaraju minuse na komentare koji ne odgovaraju Vučiću. Postavili su i nekoliko komentara gde su gospođu proglasili lažovom. Sve u svemu braćo botovi, džaba vam, niko više ne veruje vašoj propagandnoj mašini.

jovica

pre 8 godina

Kao sto ste resili ko je pucao u Beka, Miskovica, privatizacije, stanove od Sinise Malog, plagijate diploma, rusenje helikoptera, vikendice, licnu kartu AV...

Verica Kukic

pre 8 godina

"Potpuna je neistina da policija nije preuzela ništa. Naprotiv, u saradnji sa tužilaštvom MUP je i u slučaju prvih navoda i danas preuzeo sve iz svoje nadležnosti kako bi počinili napad i zastrasili ostecenu."
Ne mogu da hapse sami sebe posto su je vec pretukli.

Đorđe

pre 8 godina

Ispada da je glavni zadatak ministra kad god zine da štiti Vučića.
G. Ministre Vi ste na čelu resora koji štiti građane, a premijera
štite druge službe. Kad ga Vi, verbalno, štitite izgleda malo bljutavo i infantilno, dodvorički.
Premijer je odrastao čovek i pokazao je i dokazao da ume da se
štiti i kad sam sebe napada i žali.

Milanchuga

pre 8 godina

Žena prijavila par dana pre napada da je praćena...I normalno je što neće da sarađuje sa policijom, kada ništa nije preduzeto po njenoj prijavi...Lepo kaže stara narodna " Kadija te tuži - kadija ti sudi", samo je pitanje - dokle...?

Veliki brat

pre 8 godina

Da li je posao ministra Unutrašnjih poslova da brani predsednika Vlade?
Zašto ne odgovara na pitanje zašto dotičnoj gospođi NIJE određena policijska pratnja (naravno, u civilu i na distanci)?

Ministar kaže da su, navodno, SVE uradili!
Šta su to uradili?


Da je postojala pratnja policije u civilu, oni bi bili svedoci tog napada, ovako šta sada gospođa da prijavljuje slučaj policiji kad policija NIJE uradila svoj POSAO po prethodnoj prijavi?


I na kraju, IZVEŠTAJ koji se priprema NE SME da dođe ni do policije ni do bilo kog političara pre nego što se prezentuje javnosti, jer bi gospođu mogao da "pojede mrak".

U ovoj zemlji je ubijen jedan predsednik Vlade, šta je tek problem da nestane jedna službenica za koju 99.99% ljudi u Srbiji nije ni čulo.


Pitam sad sve botove, da vi otkrijete da su neki milioni državnih para završili kod pojedinih tajkuna (za koje su neki čak priznali da su posle deo toga u kešu morali da isplaćuju pojedinim političarima) kroz raznorazne kombinacije (fondovi za razvoj i sl.), da li biste odmah obavestili policiju ili biste odmah to objavili u medijima?

Ako obavestite policiju, bili biste privedeni na "informativni razgovor" gde bi vam bilo kulturno rečeno da vam je ugrožen život, odredili bi vam 24/7 policijski nadzor i prisluškivanje zbog vaše "sigurnosti", a u stvari bi cilj bio da NIKOME ne dostavite dokaze, koje bi preuzelo tužilaštvo i stavilo u fioku, kao i sporne 24 privatizacije koje se vuku godinama.

Shone

pre 8 godina

Milenkoviceva lazira napad da bi se uzburkala javnost da procita njen izvestaj u kome napada Vucica i drzavu...
(kontesanera, 22. novembar 2015 21:08)

Gospođa se preziva Milenović, izgleda da su danas sendviči bili sa bunikama...

Toma

pre 8 godina

A kako da saradjuje sa institucijama kad državne institucije i organizuju prebijanje. To je isto kao i loto. Nema prevare jer je drzava rekla da nema, a ona i organizuje loto krađu. Živele devedesete.

Olivera

pre 8 godina

Pa on priča kojekakve stvari, kao - ne dam pare. koga da kritikujemo ako smo gladni, ako ne njega. gladni na svim jezicima i uprkos svim demagogijama. zna se kako stvari kreću - narod zna da je gladan, a zna i da radi i uprkos tome nema para. šta se onda po prirodi stvari dešava? nijedna demagogija ne može da trajno eliminiše ono šta je prirodna reakcija čoveka u borbi za sebe i za prava drugih.

NSLaLa

pre 8 godina

Pa zato sto policija cuva drzavni poredak, tj. kod nas ljude koji su na vlasti u tom momentu. Kada se ne bude tipovalo iz vladajuce stranke i njenih koalicionih partnera, ko ce biti na celu tada ce ista ta policija raditi svoj posao a gospodja bi bila njen clan ili samo expert u pomoci otkrivanja mulja i gliba drustva. A kada politicki izaberete coveka na celu, to se prenosi u dubinu on bira svoje poltrone itd. do policajaca najnizeg cina. Ne zelim da globalizujem, ali kada imate odabrane partijske clanove, oni nemaju svoje misljenje, niti ce ga imati ikada. Ostale osobine su merljive prvoj.

Goran

pre 8 godina

Kad neko ne prijavi napad koji je navodno doživeo, a kritikuje sve organe, vlast da ništa ne preduzima, kad je bezbednost građana u pitanju, odmah izaziva sumnju da iza cele priče stoji i nešto drugo, a ne konkretan napad. Žrtva obično traži pomoć policije, sarađuje, a ne traži pomoć medija, NUNS, i drugih, kojima nije osnovni posao da brinu o fizičkoj zaštiti građana.

ex DS

pre 8 godina

Ne verujem ni ovoj zeni, ali ni ministru. Neozbiljno je da se o napadu prvo obaveste opozicioni mediji, a da se izbegava da se policiji da izjava o napadu od same napadnute. Takodje, neozbiljno je koliko se Stefanovic uvlaci Vucicu da svaki dogadjaju koristi da velica svog partijskog lidera. Iz ovih, ali i drugih razloga ne verujem ni sadasnjoj opoziciji kojoj ocigledno pripada i "napadnuta", kao ni sadasnjoj vlasti. Svi su isti!

micah

pre 8 godina

Nelogicno: napad NE prijaviti policiji.
Nelogicno: optuziti premijera za napad.
Nelogicno: da li se napad uopste desio?
Nelogicno: nema prijave napada, cemu oglasavanje u medijima?
Nelogicno: zasto se javlja zastitnik gradjana?
Nelogicno: drzavni sluzbenik zazire od drzavnih sluzbi?
Puno je nelogicnosti ovde i sve smrdi na jos jednu "sferu". Tuzno je sto ce se sad urusiti i ugled institucije kao sto je ovaj Savet za borbu protiv korupcije koji mislim da je dobro radio.

Mihajlo

pre 8 godina

Siguran sam da nasi nadlezi organi su preduzeli sve mere kako bi se ovaj slucaj rasvetlio],ali meni je sve ovo jako sumljivo jer gospodja nije htela da slucaj prijavi mupu,niti je zatrazila lekarsku pomoc da se utvrdi stepen povreda i time da dokaze to sto govori.Zanima me kako neko o radi pri vladi u savetu za korupciju je tako postupa i to resava preko media.

nemanja

pre 8 godina

Jel ima SNS kadar ikake odgovore na svoje brljotine sem "ako napadaju nas napadaju Vucica"?

Dokle vise sa tim, koliko su afera do sad pokusali da opravdaju time?

Cak i da jeste napad na Vucica, pa nije ovo Saudijska Arabija a on prorok Muhamed pa se cini nekakva jeres. Mozda on jeste bozanstvo svojim saradnicima jer bez njega ne bi bili u foteljama u kojima su, ali nama ostalima koji zivimo sve gore definitivno nije.

Marica

pre 8 godina

Tako i vi ne biste smeli otezavati istragu. Za slucaj Andreja Vucica, slucaj helihoptera, Sinise Malog, sestre Kori Udovicki itd., odmah se oglasavao Vucic izjavom da nisu krivi i da im to pakuje DS. Samo se setite Djilasa i slika koje ste donosili na TV. Nazivali ste coveka kriminalcem, a za most nije covek od vas mogao ziveti: ,,Koliko kosta most a koliko je strpao u svoj dzep?" Sta je na kraju bilo? Pa nista, to je bila predstava i vasa priredba za javnost. Znali ste na sta ce gradjani nasesti, na vase izmisljotine i lazi i kroz tako prljave reci vam je dizan rejting. Ali to vise ne pali. Prozreli su vas gradjani kao i botove.

Poreski obveznik

pre 8 godina

... zašto neko ko radi za Vladin organ ne želi da sarađuje sa Vladinim institucijama...", rekao je Stefanović.

Stefanoviću, GREŠITE.

Niti je Savet "vladin" organ, niti su institucije ove države "vladine" u krajnjoj instanci. One pripadaju državi Srbiji i ovom narodu.

Kao i premijer, ko god on TRENUTNO bio, kao i ministar policije, KOJI JE JOŠ PROLAZNIJA LIČNOST.

Dakle, i Vi i Milenkovićka i Vučić ste SLUŽBENICI ovog naroda - I PONAŠAJTE SE TAKO!

Vi volite i obožavajte svog idola u svoje slobodno vreme, ne u ono za koje Vas ja plaćam. Jer, ne plaćam Vas malo.

Upristojite se, mladi čoveče. Vreme jako brzo leti.

Izbori će začas.

pekmez car

pre 8 godina

gospodin ministar je izgleda doktorirao i demagogiju... mani se druze praznih prica, zena je ocigledno zagrebala gde treba u sad se svi pravite nevesti!

kraki

pre 8 godina

gospodja je lepo rekla da ne veruje policiji ... sta nije jasno?!?!? pa ni 80% stanovnistva ne veruje ni policiji ni sudstvu ni svestenstvu ni vladi...ja jedino verujem vatrogascima...

tom123

pre 8 godina

Isuvise se ministre uzbudjujete. Zar ne vidite da je sve to iscenirano. Sta drugo, ako neko ne prijavi slucaj policiji nadleznima. Meni tu nisu cista posla. namecu mi se pitanja: zasto doticna gospodja nije odmah prijavila slucaj (ako se dogodio), zasto nije otisla na pregled i ustanovio stepen povrede, zasto nije policiji dala opis dogadjaja i jos mnogo toga.

to je to

pre 8 godina

@ Jel ima SNS kadar ikake odgovore na svoje brljotine sem "ako napadaju nas napadaju Vucica"?

Dokle vise sa tim, koliko su afera do sad pokusali da opravdaju time?

Cak i da jeste napad na Vucica, pa nije ovo Saudijska Arabija a on prorok Muhamed pa se cini nekakva jeres. Mozda on jeste bozanstvo svojim saradnicima jer bez njega ne bi bili u foteljama u kojima su, ali nama ostalima koji zivimo sve gore definitivno nije.
(nemanja, 22. novembar 2015 19:41)

Pa koliko sam proročanstava, najava i "javlja mi se" čuo od njega mislim da čovek ima neki odašiljač i da prima neke signale koje niko drugi ne čuje :)
A o boljitku je ono "za 2 godine" klizna varijanta.
Jedva čekam insajdere o dostignućima dotičnog :)

objavite mi vec jednom komentar :)

pre 8 godina

bas sam procitao sta je doticna izjavila u prethodnoj vesti i nigde ne pominje vucica..

dakle (dr) ministre, nije posao policije da vice vucic ovo vucic ono, nego da stiti drzavu i narod od lopova, prevaranata i raznih siledzija.

stef

pre 8 godina

On je ujedno pozvao sve da se uzdrže od komentarisanja istraga koje su u toku i da dozvole državnim organima da rade svoj posao, baš kao i u svim prethodnim slučajevima koje je MUP uspešno rešio.
Чуди ме да овако савестан Стефановић није био и кад је Премијер говорио о Мишковићу, кад је и пре било какве истраге бранио Гашића, Малог... итд...итд...

Petar

pre 8 godina

Meni lici da ovde se nije nista ni desilo, vec da se izmislja ova prica radi nekih politickih ciljeva. Sto nije prijavila napad policiji, vec servirala sve u medijima?

dare 011

pre 8 godina

Pa kada budeš ukapirao da vašim političkim izjavama i postupcima...(npr. dovođenje siledžije i ubice u pokušaju, Miladina u skupštinu) vi stvarate atmosferu da je fizički obračun normalna pojava, onda se nećeš čuditi zbog čega niko neće sa vama nazadnjacima da sarađuje!

maki

pre 8 godina

Mislim da policija dobro radi svoj posao,a ako je vec napadnuta sto ne kaze nesto o tom dogadjaju i pomogne pri hapsenju istih...ali naravno,to je jos jedna smicalica u nizu da se ponizi rad i trud ljudi u policiji i drzavi...

maaja

pre 8 godina

sto vi svi sto kao nesto napadate policiju i drzavu,imate afere i sl. uporno izbegavate detektor lazi npr. ili sto ne opises napadace,ali problem je,jer ih nije ni bilo...

Saradnja ili ne

pre 8 godina

Ovde se vidi da dotična koja je meta napada nije htela da se udostoji da prijavi ovo policiji i da ide na medicinski pregled zbog mogućih povreda. Pri tom je dotična državni sluzbenik i odmah je potrčala na medije da ispriča kako je ugrožena od vlasti. Pa ako si u vlasti gospođo Milenković, onda poslednje što treba da uradiš jeste da ignorišeš institucije države vezane za ovo što ti se desilo, a koje hoće da ti pomognu u ovom događaju.

vanja dr.

pre 8 godina

Da li ima neko u ovoj drzavi , koji kad je u sukobu sa nekim iz SNS i kad je 100% u pravu, veruje da ce policija profesionalno obraditi slucaj??? Pritom on ne mora da bude ni sa kim u sukobu, bas je najgore ako otkrije malverzacije nekih "bizmismena" i shvati da je nagazio na spregu vlasti i takvih. Takav sigurno ne veruje policiji. Pogotovu ne veruje ministru. Jer je on skroz politican, verni pas cuvar svog gazde. I sta, ona prijavi da je neko prati, ministar zna ko stoji iza toga i saopstava da istrazuju , ali nisu napredovali u istrazi. Jer , zaboga, bas je tesko to resiti.Zato jako su retki takvi kao gospodja Milenovic, i ona je na nasoj strani. Ona se bori da se drzava "dozove pameti", jer je drzavni najveci neprijatelj upravo korupcija. A politicari ako ih uvek branimo, jos su alaviji.A korupcija cveta na nasu stetu.Ne znam zasto imam osecaj da ovo nece biti objavljeno.

batorex

pre 8 godina

Hajde da se ja sada malo stavim u poziciju Serloka Holmsa. Ako gospodja ne veruje drzavnim institucijama mogla je makar prijavu podneti za napad. Kao neko ko radi na demokratizaciji/ transparetnosti ovoga drustva, trebala je ipak primer dati mladjim pokoljenjima. Posle toga mogla je izjaviti da nema veliko poverenje u institucije, pod razlogom da u istoriji ove drzave one nikada nisu funkcionisale.Tako bi ostala politicki neutralna. Ovako implicira da su drzavne institucije u ovo umesane a glavni krivac ne moze biti niko sem danasnje vladajuce koalicije. Ne ulazim u to da li su drzavne institucije umesane ili nisu.To sto ona nece da da medicinske podatke,mogu da razumem. To bi se eventualno moglo koristiti na naslovnim stranama tabloida i politicki obracun.

voodoo

pre 8 godina

Ja koliko sam razumeo ona je rekla da ne veruje nasoj policiji, tako ministar treba zapravo da odgovara na pitanja, a ne postavlja. Sasvim je jasno na osnovu njene pozicije i posla da je ona moze da smeta samo ljudima u vlasti koji drze funkcije, jer njih i istrazuje za korupciju, to joj je posao, i kada te neko iz vlasti napada i preti kako da im verujes da te ista ta vlast stiti? Stefanovic jako bezobrazno okrece pricu, znamo do sada da su sve nase vlasti sikanirale i pravile skandale sa ljudima u antikorupcijskoj komisiji, i Vericom Barac, i Cedomirom Cupicem, ali direktan napad, a da pritom ministar policije izjavljuje ovakve stvari mrtav ladan, strasno.

Dragan

pre 8 godina

Ispade da je ministru unutrašnjih poslova važnije da mu partijski šef i premijer ne budu pomenuti u negativnom kontekstu nego da se otkriju napadači na ovu ženu. Da ne bude zabune, ja nisam iz Srbije i nisam za ovu ili onu stranku ali ponovo pravite kult ličnosti u Srbiji. Valjda Srbi ne mogu bez nedodirljivog vožda u svakoj fazi svoje istorije. Tako se mogu plejade policajaca i poslušnika društveno korisno angažovati na zaštiti lika i dela dragog im vožda. Eto npr. danas uhapšen je profesor iz NS zbog snimka na Joutube-u u kojem je rekao da je najveće poniženje dočekati krvnike iz NATO sa hljebom i soli kao tradicionalnim znacima srpske dobrodošlice. Tog čovjeka je Stefanović odmah uhapsio. A napadače na članicu Saveta za borbu protiv korupcije nije. I neće. A vi ćete znati i zašto. Lijep pozdrav iz Banjaluke.
P.S.
Nadam se da neće i mene zbog ovoga da hapse

plagijat

pre 8 godina

Kada je dotična gospođa pomenula uopšte Vučića? Nigde, u svim medijima, nema takve izjave a kamoli negativnog konteksta! Ministar policije je zadnji koji bi trebalo bilo šta da komentariše, pre nego što se ispita slučaj! Dosta više demagogije i političkog progona, najgora vlast ikada u Srbiji!

Капетан Немо

pre 8 godina

(Mihajlo, 22. novembar 2015 20:13)

Михајло, волео бих да чујем твоје мишљење о овој вести а не преписану изјаву министра.
Прво, госпођа је пре напада пријавила полицији да је неко прати и да се плаши за своју безбедност али полиција није нашла за сходно да јој одреди полицијску пратњу и да је заштити од евентуалног напада иако се госпођа бави врло важним и шкакљивим послом.
Друго, сад када је нападнута, полиција жели да истражује. Наравно, у истрази полиција мора да истражи све могуће трагове да би дошла до нападача а главни траг је њен извештај. То је лепа пречица да се дође до садржаја извештаја пре него што изађе у јавност и то би евентуално корумпираним министрима дало малу предност да се припреме и заштите од оптужби.
Е, зато дотична госпођа није хтела да пријави полицији напад. Искрено, не бих ни ја да сам на њеном месту. Ко би имао поверења у полицију поготово ако у извештају има и министра полиције. Зар стварно неко мисли да ће у овој нашој земљи полиција да истражује саму себе или министра полиције?
Дивим се храбрости ове жене која подноси велику жртву да би истина изашла у јавност. Министар полиције се очигледно плаши тог извештаја чим је почео да испреда причу о некаквом нападу на премијера. Уместо да преузме одговорност, министар полиције се заклања иза премијера што је, по мом мишљењу, прилично јадно и љигаво. Мислим да је премијер највише крив јер држи таквог човека у влади.

Džoni

pre 8 godina

Stefanović ne može da shvati da neko može Vučića da pomene u negativnom kontekstu, ali zato još nije dao ni jednu izjavu da ga nije pomenuo i to u šlihterskom kontekstu!

Trocki

pre 8 godina

"Otuda se dovodi u pitanje zašto neko ko radi za Vladin organ ne želi da sarađuje sa Vladinim institucijama i pomogne u istraz" - Pa ne radi za vladu već je očigledno satelit opozicije, inače bi verovala onima od kojih zavise i rezultati njenog rada uopšte.

Radojko

pre 8 godina

Stefanović je propustio izvrsnu priliku da ćuti. Međutim, stvarno je loše što napadnuta gospođa nije htela da prijavi slučaj policiji, a pogotovo to što je ipak stigla da kaže medijima kako nema poverenja u policiju. Da su mene izudarali, verovatno bi par dana bio previše šokiran da bi davao izjave. To "ne verujem policiji svoje sopstvene zemlje" neodoljivo podseća na Pajtića i poligraf, a bogami i na ono Brozovo "priznajem samo sud svoje partije". "Nisam paranoik", ali, okolnost da sam za slučaj prvi put čuo na N1 ipak utiče na mene. Ne znam samo kako planiraju da u Srbiji urade isto što i Rumunskom, Makedonskom, Crnogorskom, Banjalučkom, Mađarskom premijeru, ali ko zna, ako se skupe svi naši "trudbenici" sve je moguće. Pogotovu kad čujete kako Vučićević sa Pinka tobož brani vladu.

micah

pre 8 godina

Nelogicno: napad NE prijaviti policiji.
Nelogicno: optuziti premijera za napad.
Nelogicno: da li se napad uopste desio?
Nelogicno: nema prijave napada, cemu oglasavanje u medijima?
Nelogicno: zasto se javlja zastitnik gradjana?
Nelogicno: drzavni sluzbenik zazire od drzavnih sluzbi?
Puno je nelogicnosti ovde i sve smrdi na jos jednu "sferu". Tuzno je sto ce se sad urusiti i ugled institucije kao sto je ovaj Savet za borbu protiv korupcije koji mislim da je dobro radio.

Goran

pre 8 godina

Kad neko ne prijavi napad koji je navodno doživeo, a kritikuje sve organe, vlast da ništa ne preduzima, kad je bezbednost građana u pitanju, odmah izaziva sumnju da iza cele priče stoji i nešto drugo, a ne konkretan napad. Žrtva obično traži pomoć policije, sarađuje, a ne traži pomoć medija, NUNS, i drugih, kojima nije osnovni posao da brinu o fizičkoj zaštiti građana.

ex DS

pre 8 godina

Ne verujem ni ovoj zeni, ali ni ministru. Neozbiljno je da se o napadu prvo obaveste opozicioni mediji, a da se izbegava da se policiji da izjava o napadu od same napadnute. Takodje, neozbiljno je koliko se Stefanovic uvlaci Vucicu da svaki dogadjaju koristi da velica svog partijskog lidera. Iz ovih, ali i drugih razloga ne verujem ni sadasnjoj opoziciji kojoj ocigledno pripada i "napadnuta", kao ni sadasnjoj vlasti. Svi su isti!

Pjer

pre 8 godina

Izvršio sam malu analizu komentara, od kada se juče tekst pojavio. Prvo bottovi su se veoma malo oglasili i tek preko noći, negde posle 23 sata su počeli da udaraju minuse na komentare koji ne odgovaraju Vučiću. Postavili su i nekoliko komentara gde su gospođu proglasili lažovom. Sve u svemu braćo botovi, džaba vam, niko više ne veruje vašoj propagandnoj mašini.

Shone

pre 8 godina

Milenkoviceva lazira napad da bi se uzburkala javnost da procita njen izvestaj u kome napada Vucica i drzavu...
(kontesanera, 22. novembar 2015 21:08)

Gospođa se preziva Milenović, izgleda da su danas sendviči bili sa bunikama...

Toma

pre 8 godina

A kako da saradjuje sa institucijama kad državne institucije i organizuju prebijanje. To je isto kao i loto. Nema prevare jer je drzava rekla da nema, a ona i organizuje loto krađu. Živele devedesete.

Veliki brat

pre 8 godina

Da li je posao ministra Unutrašnjih poslova da brani predsednika Vlade?
Zašto ne odgovara na pitanje zašto dotičnoj gospođi NIJE određena policijska pratnja (naravno, u civilu i na distanci)?

Ministar kaže da su, navodno, SVE uradili!
Šta su to uradili?


Da je postojala pratnja policije u civilu, oni bi bili svedoci tog napada, ovako šta sada gospođa da prijavljuje slučaj policiji kad policija NIJE uradila svoj POSAO po prethodnoj prijavi?


I na kraju, IZVEŠTAJ koji se priprema NE SME da dođe ni do policije ni do bilo kog političara pre nego što se prezentuje javnosti, jer bi gospođu mogao da "pojede mrak".

U ovoj zemlji je ubijen jedan predsednik Vlade, šta je tek problem da nestane jedna službenica za koju 99.99% ljudi u Srbiji nije ni čulo.


Pitam sad sve botove, da vi otkrijete da su neki milioni državnih para završili kod pojedinih tajkuna (za koje su neki čak priznali da su posle deo toga u kešu morali da isplaćuju pojedinim političarima) kroz raznorazne kombinacije (fondovi za razvoj i sl.), da li biste odmah obavestili policiju ili biste odmah to objavili u medijima?

Ako obavestite policiju, bili biste privedeni na "informativni razgovor" gde bi vam bilo kulturno rečeno da vam je ugrožen život, odredili bi vam 24/7 policijski nadzor i prisluškivanje zbog vaše "sigurnosti", a u stvari bi cilj bio da NIKOME ne dostavite dokaze, koje bi preuzelo tužilaštvo i stavilo u fioku, kao i sporne 24 privatizacije koje se vuku godinama.

jovica

pre 8 godina

Kao sto ste resili ko je pucao u Beka, Miskovica, privatizacije, stanove od Sinise Malog, plagijate diploma, rusenje helikoptera, vikendice, licnu kartu AV...

Olivera

pre 8 godina

Pa on priča kojekakve stvari, kao - ne dam pare. koga da kritikujemo ako smo gladni, ako ne njega. gladni na svim jezicima i uprkos svim demagogijama. zna se kako stvari kreću - narod zna da je gladan, a zna i da radi i uprkos tome nema para. šta se onda po prirodi stvari dešava? nijedna demagogija ne može da trajno eliminiše ono šta je prirodna reakcija čoveka u borbi za sebe i za prava drugih.

Verica Kukic

pre 8 godina

"Potpuna je neistina da policija nije preuzela ništa. Naprotiv, u saradnji sa tužilaštvom MUP je i u slučaju prvih navoda i danas preuzeo sve iz svoje nadležnosti kako bi počinili napad i zastrasili ostecenu."
Ne mogu da hapse sami sebe posto su je vec pretukli.

Đorđe

pre 8 godina

Ispada da je glavni zadatak ministra kad god zine da štiti Vučića.
G. Ministre Vi ste na čelu resora koji štiti građane, a premijera
štite druge službe. Kad ga Vi, verbalno, štitite izgleda malo bljutavo i infantilno, dodvorički.
Premijer je odrastao čovek i pokazao je i dokazao da ume da se
štiti i kad sam sebe napada i žali.

NSLaLa

pre 8 godina

Pa zato sto policija cuva drzavni poredak, tj. kod nas ljude koji su na vlasti u tom momentu. Kada se ne bude tipovalo iz vladajuce stranke i njenih koalicionih partnera, ko ce biti na celu tada ce ista ta policija raditi svoj posao a gospodja bi bila njen clan ili samo expert u pomoci otkrivanja mulja i gliba drustva. A kada politicki izaberete coveka na celu, to se prenosi u dubinu on bira svoje poltrone itd. do policajaca najnizeg cina. Ne zelim da globalizujem, ali kada imate odabrane partijske clanove, oni nemaju svoje misljenje, niti ce ga imati ikada. Ostale osobine su merljive prvoj.

Milanchuga

pre 8 godina

Žena prijavila par dana pre napada da je praćena...I normalno je što neće da sarađuje sa policijom, kada ništa nije preduzeto po njenoj prijavi...Lepo kaže stara narodna " Kadija te tuži - kadija ti sudi", samo je pitanje - dokle...?