Utorak, 06.10.2015.

07:39

Dragan Đilas otkupio dug Demokratske stranke

Bivši lider Demokratske stranke Dragan Ðilas izjavio je da je otkupio dug koji DS ima prema Razvojnoj banci Vojvodine.

Izvor: Blic

Dragan Ðilas otkupio dug Demokratske stranke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

Rojalista

pre 8 godina

Srbijo moja, zamolio bih te da još jednom razmisliš o ovom čoveku, jer mislim da si se pre 3 godine ogrešila o njega. To je čovek koji je, kao gradonačelnik 2 - milionskog Beograda:
- izgradio 2 mosta
- podigao jedan PKB bukvalno iz pepela
- izgradio brojne škole
- izgradio brojne vrtiće za decu
- izdvajao pomoć za trudnice itd...
Ko ne veruje neka dođe i proveri. Ipak, izgubio je izbore, nije vam valjao. Ostao je predsednik KSS - a. Tu je:
- iz svog džepa izdvojio pomoć od 2000 evra za svakog prvoligaša
- doveo Đorđevića za selektora koji nam je doneo srebro na SP
- pregovarao sa FIBA i spasao ABA ligu letos (mada to niko i ne pominje)
- vratio ugled srpskoj košarci itd....
Bio je gradonačelnik najvećeg grada u regionu, dokazao je da je sposoban. To je političar koji i nije političar u pravom smislu reči, jednostavno uspešan rukovodilac, nekako zna, ume, snađe se u svemu što radi, ima uspešnu firmu, a njegova ideja je da vodi zemlju kao jedno ogromno preduzeće, što i najbolje zna. Zbog svega rečenog, realno, Srbijo, moje je mišljenje da Đilas mora biti novi premijer, jedino slep čovek to ne vidi, nije savršen, ali za klasu je bolji i sposobniji od SVIH konkurenata! SNS i Pink pričaju prazne priče, na kraju se pokazala istina!

Radovan

pre 8 godina

To samo znaci da se mnogo obogatio zahvaljujuci DS-u i raznoraznim funkcijama koje je obavljao kao njihov funkcioner, pa im sada priskace u pomoc..Usluga za uslugu!!!

sercan

pre 8 godina

Za vas koji se šatro iščuđavate odakle mu tolika lova.
Prvo: Đilas i Multikom nisu isto, firma je puna love, on je dobro vodi i njen je vlasnik. Vlasnik firme ima pravo da usmeri novac gde god pozeli.
Drugo: To je nešto više od 400 soma eur, a ne grakćete kada dobijamo 10 hiljada milijardi investicija od kineza, jos milijardi od arapa i tako u nedogled.
Sve u svemu čovek je postupio domaćinski, prema sebi i prema kolegama.

Zdravko

pre 8 godina

Mozda pokusava da se vrati u igru za presto u DS-u! On je bio niko i nista pre bavljenja politikom, svestan je da mora biti politicki aktivan da bi ocuvao imetak kojim trenutno raspolaze!

Jasna

pre 8 godina

Ovaj covek poseduje mnogo vise od stana na Vracaru. I da ga izgubi, nije u velikom gubitku.. Uzeo je on od naroda dovoljno da zbrine narednih deset pokoljenja!

Ceda Velja

pre 8 godina

Nemam vremena da citram prethodne komentare tako da se izvinjavam ako ponavljam nesto. Djilas je samo vratio deo koji mu je ista banka prethodno dala.

Nena

pre 8 godina

Podrska...vreme je da se vrati aktivno u DS i bude kandidat na predstojecim izborima. Svaka cast na svemu uradjenom u Beogradu. Ponosna sam sto je Beograd imao takvog gradonacelnika. Posle Djilasa nema novih projekata, mostova, skola, obdanista, pomoci za porodilje i trudnice i jos mnogo toga. Zavrsavaju samo po nesto od onoga sto je zapoceto u predhodnom mandatu. Cak ni svakodnevno kritikovan sistem Bus plus nisu ukinuli, vec su i to uspeli da upropaste uvodjenjem nekih novih zona. Izbori za Beograd dobitna kombinacija DS i Djilas, jer u DS su ostali samo oni koji su iskreno za vrednosti koje je stranka zastupala svih predhodnih godina.

Dpl.ing Bisera T.

pre 8 godina

@veerghoen, 6. oktobar 2015 10:19 Cinjenice koje si naveo jesu tacne,samo je popio zid kao opomenu za apsolutizam i nemanje sluha za siromasne,za industriju grada.Sad smo videli da postoji jos gori apsolutista.DS jeste bila burazerska firma,ali SNS ih sije za 500 duzina i definitivno su gori.Kad me pitaju kolike su nam zarade ovi iz Evrope,sramota me je da kazem da su na nivou Rumunije,Albanije.Socijalna zastita ne postoji,jer ministar za rad i zaposljavanje se bavi hrvatskim ministrima i aktivno utice u kampanji po cenu i da zaratimo.Bosanac vise voli Srbiju od Srba.
Nadam se da se Djilas opametio i da ce mu prioritet biti nezaposleni,kao i standard

Pokojni Toza

pre 8 godina

Koliko sendvičara, prosto čovek da pomisli da su osećanja ljubavi prema vođi istog intenziteta kao strah od Đilasa i Pajtića.
Jedva čekam izbore, neće od recikliranih radikala ostati ni dno od napredno.

Washington

pre 8 godina

Koja ja je ovo mafija... A ti narode guli kredite 25-30 godina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Indy, 6. oktobar 2015 07:48)

Pa eto izglasali ste vucica da bi hapsio ovakve "mafijoze". Sta se sad cudite? Zasto Tadic nije u zatvoru kao sto je SNS obecao? Ceda Jovanovic? Djilas? Miskovic? Nema brate, prazna obecanja nesposobnih politicara koji su spremni i svoju sopstvenu majku da slazu zbog bolje pozicije i vece plate.

Sendvic

pre 8 godina

Nedaj boze da nam ovakvi dodju ponovo na vlast, uveli bi nam samodoprinos za otplacivanje njihovih kredita i zivota na visokoj nozi. Drago mije da je neko imao da nam otvori oci i pomogne da smaknemo ovu bandu i oteramo u hlad.

Lila

pre 8 godina

U slucaju G.Đilasa, važi pravilo: Kad neko zna on zna! Komentari da su svi politicari lopovi, je malo preterana. Svaka cast svakom politicaru koji stvori za narod, pa neka stvara i za sebe. To su životna pravila.
A za Đilasa, stvarno mi je ulepšao dan, i nadam se da ce se ponovo vratiti na celo Beograda.

Ludilo

pre 8 godina

Malo mi je neprijatno kad citam sve ovo. Djilas koji je deceniju citavu prodavao sekunde rts-a i odatle zgrnuo nenormalnu lovu, pa je dan pre nego sto je napustio funkciju gradonacelnika firmu prodao(uspesnom bugarskom biznismenu),Djilas koji je zajedno sa Vucicevim kumom ucestvovao u aferi bus plus, otkupljuje dug?! Zaista je uspesan covek i biznismen , nema sta. Dok narod ne bude shvatio da svi oni rade zajedno(niko od lopvske bande iz DS-a nije osudjen jos uvek), tale se za ozbiljne kombine, zivecemo ovako. Ispade Djilas veliki biznismen, sposoban covek. Strasno!Da je nesto uradio sam, pokrenuo neki biznis i uspeo u njemu posteno, bez lopovskih kombina, skinuo bih mu kapu, ovako, on je jos jedan u nizu lopova koji su nas i koji nas jos uvek podkradaju na sve moguce nacine. Uostalom, samo su oni krivi sto je danas veliki vodja tu gde jeste.

Igor Gavran

pre 8 godina

Svaka cast za humanizam. A i red je da vratite to sto ste "pozajmljivali". Nisam bot, svi su politicari isti. Gomila nesposobnjakovica, koji u sustini nista ne umeju da stvore. E, kad se uglave u drzavu, onda talenat za lapanje dolazi do izrazaja.

A.

pre 8 godina

Za ovog coveka sam mislio da je castan ali sam upoznavanjem negovog lika i dela shvatio da nije. Da li sam ja lud ili ne shvatam nesto kako treba?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svi su oni isti, 6. oktobar 2015 08:56)

Ne želim nikom da bude izbačen iz svog stana NA ULICU.
U tekstu ne piše odakle Đilasu novac, ali ćemo to verovatno uskoro saznati iz nekog saopštenja SNS.

NISU SVI ONI ISTI. Jer, način je na koji je gospodin Mali seo u fotelju gradonačelnika uz pomoć nemoralnih postupaka "časnih" ljudi daleko je od časnog.

Đilasu svaka čast! Ovo je potez jednog pametnog i dobrog čoveka.

Smoker i bandit

pre 8 godina

@sovuljaga: cek malo, o kom inostranstvu tacno pricas? O SRJ? Odakle ti ta informacija majke ti? Direct media posluje i u inostranstvu, kao marketinska agencija ali samo u Srbiji ima ugovor o prodaji marketinskog prostora drzavne televizije, tako da 90% profita dolazi bas odatle. Mada, to vise i nije njegova firma. Njegov je sada Multikom. Veoma znimljiv sajt firme, posetite ga , svasta moze da se vidi.

veerghoen

pre 8 godina

Господин Драган Ђилас. Кошарашком савезу вратио углед и трофеје, вратио све легенде српске кошарке у федерацију и зна шта ради. Најбољи градоначелник Београда икада.

Nesa

pre 8 godina

Da li to znači da Điki, zapravo, i nije više vlasnik tog stana u kome živi gde-god reče, nego je sad vlasnik firma "Mutikom" (pošto je stan bio zaloga za kredit koji DS nije otplaćivala)?
(Nakon Tadića, i Đilas ode u "beskućnike" :), 06. oktobar 2015 07:48)
Ne, firma nije vlasnik stanova. Nije ni banka bila vlasnik. Hipotekarni poverilac može da proda stan, ukoliko dužnik ne plati dug, da se namiri do visine duga, podmiri troškove prodaje i ostatak vrati dužniku.

mozesmezvatikakogodhoces

pre 8 godina

@Nikom ne zvuci suludo da politička stranka dobija zajam od političke banke koju je lično formirala narodnim parama. Ne? Ok.
(Aleksandar, 06. oktobar 2015 09:48)

Zvuči suludo, al opet razmišljam bolje i to nego da ih finansiraju kojekakve kompanije iz inostranstva. Ovako bar možeš da utvrdiš odakle pare i koji su motivi.

d

pre 8 godina

braco bolje je glup cutati vec glup pisati komentare.zivimo u kapitalizmu i tu se pamet meri kolko imas para.a kod nas raja koja nema para kad mu kazes da imas hiljadu evra vice da si lopov i da si ukro.mi smo stvarno smesni a kad pocnu sa tenderima...ako mislite da su lopovi svi politicari il za koje mislite da jesu.kad ih vidite na uluci recite uaaa,recite lopove.uradite nesto da ga bude sramota.a ne da ga tapsete po ramenu a kuci ste kao besni.mislim da je djilas imao dobru nameru i da je znao sta radi al ga nisu podrzali jer nuje puno lagao.napr mercedes,miskovic...miskovic bio u cuzi 8mes i dobio luku za uzvrat

Šumadinac

pre 8 godina

Plaćam čuvara groblja, plaćam dvojicu što kopaju, plaćam ljude koji me obaveštavaju... samo plaćam. A odakle gospodine Djilase? Sećam vas se još iz vremena studentskog protesta 1992, kada ste išli da pregovarate sa Miloševićem u ime studenata, čime je jalovo završen protest. Od tada ste ogromno napredovali, politički manje-više, ekonomski u svakom pogledu. Red je, da malo vratite stranci, koja vas je promovisala.

nbg

pre 8 godina

Uplatio je 416.000 eur (50 mil. din) a postao vlasnik svih stanova koji su bili pod hipotekom. Cist biznis iz racuna. Ili ste mozda mislili da su politicari i tajkuni dobrotvori???

ИБАРСКИ ЈАЗАВАЦ

pre 8 godina

човек враћа дугове.нормално.ђиласа за преседника србије.......памтићу га по делима

mmm

pre 8 godina

Zao mi je sto djilas nije presao u SNS, i sto nije ostao i dalje gradonacelnik, a vuckova prica tome kako su demokrate lopovi pada u vodu, jer stan tomislava nikolica vredi koliko sav ovaj dug...

cinik ovdašnji

pre 8 godina

Nisam jedno vreme bio ovde, pa sam malo iznenađen...Đilas,Đilas...Beše li to onaj student u izlizanoj teksas jakni, koga je svojevremeno odbio da primi Sloba, kao lidera studentskog protesta? Izgleda da je uspeo u životu...

Stranger

pre 8 godina

Info za sve koji smatraju da Đilas ima neke skrivene namere - njegov stan na Vračaru vredi više od iznosa koji je platio za vraćanje kredita, tako da je potpuno normalno što nije dozvolio da mu banka uzme stan. Takođe, on je kao tadašnji predsednik DS-a navukao i stranačke kolege da založe svoje stanove, tako da je ipak imao i neku obavezu prema tim ljudima.

Ro-bot

pre 8 godina

Drugim recima ,,daj sta se moze,,a posle cemo se mi medjusobno raskusurivati,,Zanimljivo je sto nije receno kolika je svota novca uplacena,radi akcije,,spasavanja stanova,,
(humanista, 6. oktobar 2015 07:45)

Citaj tekst: 50 000 000 rsd, sto u principu ni nije neka velika suma, par stancica u Bg na vodi!!

Ako su ih vec stvarno rasprodali za jedan dan, znaci da je ovde narod mnogo bogatiji od jedne politicke stranke, sve tajkun do tajkuna!

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Шта год да је радио, претворио је у успех. Срећа да је изгубио изборе јер више није претња па нема ризик који је имао Ђинђић. Оно што су Идентитет и Национал радили Ђинђићу то су Ђиласу радили Курир и Информер. Из исте кухиње, Драган Ј. Вучићевић који је главни уредник Информера је био то исто у Идентитету.

asd

pre 8 godina

Brate...oni stabljaju stanove pod hipotekom da rade kampanju...a secate se cije lice ste videli tada svugde? Vec su mi i wc izlepili vucicevim plakatima. Majke mi, do tada jedino exit sam video sa toliko materijala na zidovima. A da o bilbordima ne pricamo. Svudge su zakupili. Ogromne sume, mnogo mnogo para su ulozili SNSovci za kampanju. Odakle im? I kako to sad vracaju? Jest' imaju kao neku "prijavljenu" sumu koju su potrosili za kampanju...a realno, visestruko su potrosili. Ponekad kad malo razmislim kako smo banana drzava, nezakonita i korumpirana, drago mi je sto ne studiram kuci, nadam se da cu se bolje snaci u svetu sa diplomom iz EU.

Goran

pre 8 godina

Đilas je zaradio milione prodajući reklamni prstor na RTS-u mimo javnog tendera. Sada je odlučio da deo novca vrati državi i spasi DS od bankrotstva. Lepo ...

drebr

pre 8 godina

Od svih politicara (sadasnjih i bivsih) ovaj Djilas je najiskreniji. Nije lagao da je bogat,da je nesto nasledio nesto stekao. Sasvim normalno!!! A ne, posle dvadesetak godina rada i raznoraznih funkcija neko ima samo pola stana. Domacini ljudi bi rekli da je nesposoban i da taj nemoze ni dve curke da cuva ili da laze sto je jos gore.

sovuljaga

pre 8 godina

humanista...pise ti svota novca nego ti ne mozes da pazljivo procitas jer se davis u svom sendvicu,a mogao bi da nam kazes da li bi Toma,Vucic,Mali i Stefanovic uzeli hipoteku na svoje stanove da bi finansirali izbornu kampanju?naravno da ne kad mogu da pokradu i za to i kad mogu Miskovic,Beko,Cepter,Covic,Kostic i slicni da im daju te pare.

zimzeleni

pre 8 godina

Sta je bilo botovi, nema vise prica o kriminalcu Djilasu? Kad ce to sudjenje i te silne tuzbe sto ste najavljivali? Proslo je tek 3 godine od tada...

lokator

pre 8 godina

Gospodin bio i ostao.Sta god da radi, ostvari rezultat.Podigao nam je kosarku na noge,u Beogradu je za 4 godine mnogo toga uradio sto svi vide i imaju od toga koristi.Hvala ti.

sovuljaga

pre 8 godina

Dusan pa zato sto je za razliku od Tome,Vucica,Malog i Stefanovicakoji nisu imali dan radnog staza u zivotu on radio i stvorio firmu davno pre ulaska u politiku,i to firmu koja je poslovala odlicno u inostranstvu.

obrazovan i sposoban Vs. neobrazovanih i nesposobnih

pre 8 godina

Нисам из СНС нит их миришем, ал брате откуд теби толико новца?
(Dusan, 6. oktobar 2015 08:15)

Jel, a ne pitas se otkud Tomi i Gasicu da grade crkve pokajnice???

zoran1965

pre 8 godina

Dragan Đilas , jedan najsposobnijih ljudi u srbiji. a srblje (patrijote i srbende) izabrale ove pilićare i jajare da nas vode.
šta reći a ne zaplakati

Markes

pre 8 godina

Jedna od stvari koju najviše zameram Naprednjacima jesu oni bestijalni agresivni napadi i nekorektna i nečasna kampanja protiv Đilasa, i sad ni reči ni o njegovom "lopovluku" i ni reči protiv njega. Čini mi se da žele da ga narod što pre zaboravi. Ne bi valjalo da porede Malog sa Đilasom... Isto će učiniti i sa Pajtićem. Bitno je da su potrošili desetine hiljada na štampanje i lepljenje plakata sa Pajtićem i nazivom "lopov". Čim izgubi izbore će ga ostaviti na miru...

biljana

pre 8 godina

Ako bude tako, onda mi je drago da ponovo vidim ljudskost. S druge strane, nadam se da DS nece izigrati Djilasa i zavlaciti ga za vracanje para.

ZDRAVKO

pre 8 godina

Ала ће сада ботови да нападну...А где су сада све оне оптужбе на рачун Ђиласа које је СНС лансирао док га није сменио... Класика умивених радикала ЛОПОВИ викали ,,држи лопова,,... Синиша нови градоначелник је стварно МАЛИ у односу на ову ГРОМАДУ од човека... Доказао се као предузетник, менаџер, градоначелник, политичар, ЧОВЕК,... Браво Драгане...НОВИ СТАРИ ГРАДОНАЧЕЛНИК БЕОГРАДА АКО БОГ ДА...

svi su oni isti

pre 8 godina

Ja zaista ne znam u sta se pretvorila nasa draga zemlja Srbija da biramo izmedju ljudi koji su nelegalno stekli enorna bogatstva sumljivim privatizacijama i prodavanjem zemlje kao sto su mnogi politicari DOS-a na jednoj i skorojevica, poluobrazovanih, tragi-komicnih naprednjaka. Na trecoj strani imamo nacionalisticke partije koje velicaju rat i sire mrznju prema ljudima druge vere, boje koze, seksualne orijentacije, drugacijeg misljenja. Nekako mislim da cu se probuditi jedno jutro i pricati prijateljima da je sve ovo samo ruzan san. Za ovog coveka sam mislio da je castan ali sam upoznavanjem negovog lika i dela shvatio da nije. Da li sam ja lud ili ne shvatam nesto kako treba?

mile ns

pre 8 godina

a po kojoj ceni je otkupio dug to ste zaboravili da kazete, odnosno dal je dao trcinmu il cetvrtiu, ajmo kako se kaze, transparentno, posteno, itd itd.

Zlatko

pre 8 godina

Da su mogli da vrate dug banci, nekadašnji Đilasovi drugovi bi to i uradili. kako nisu imali dovoljno, sada su u rukama Đilasa. A on može da bude fer, ali i ne mora.

expat iz Oza

pre 8 godina

Realno, svaka čast i pored toga što je imao lični interest zbog svog stana.
Korektno i prema bivšim kolegama koji su založili stanove na kakvi bili.

Nakon Tadića, i Đilas ode u "beskućnike" :)

pre 8 godina

Da li to znači da Điki, zapravo, i nije više vlasnik tog stana u kome živi gde-god reče, nego je sad vlasnik firma "Mutikom" (pošto je stan bio zaloga za kredit koji DS nije otplaćivala)?

humanista

pre 8 godina

Drugim recima ,,daj sta se moze,,a posle cemo se mi medjusobno raskusurivati,,Zanimljivo je sto nije receno kolika je svota novca uplacena,radi akcije,,spasavanja stanova,,

zemlja dembelija

pre 8 godina

Moram reci vrlo zanimljiva situacija. Banka da udari po dzepu politicara koji su je stvorili za lapanje, i to jos da ostanu bez stanova. Ovo bi se moglo nazvati i istorijskim momentom u Srbiji. Znaci nema sa bankama cile mile...

nbg

pre 8 godina

Uplatio je 416.000 eur (50 mil. din) a postao vlasnik svih stanova koji su bili pod hipotekom. Cist biznis iz racuna. Ili ste mozda mislili da su politicari i tajkuni dobrotvori???

humanista

pre 8 godina

Drugim recima ,,daj sta se moze,,a posle cemo se mi medjusobno raskusurivati,,Zanimljivo je sto nije receno kolika je svota novca uplacena,radi akcije,,spasavanja stanova,,

Šumadinac

pre 8 godina

Plaćam čuvara groblja, plaćam dvojicu što kopaju, plaćam ljude koji me obaveštavaju... samo plaćam. A odakle gospodine Djilase? Sećam vas se još iz vremena studentskog protesta 1992, kada ste išli da pregovarate sa Miloševićem u ime studenata, čime je jalovo završen protest. Od tada ste ogromno napredovali, politički manje-više, ekonomski u svakom pogledu. Red je, da malo vratite stranci, koja vas je promovisala.

Goran

pre 8 godina

Đilas je zaradio milione prodajući reklamni prstor na RTS-u mimo javnog tendera. Sada je odlučio da deo novca vrati državi i spasi DS od bankrotstva. Lepo ...

Nakon Tadića, i Đilas ode u "beskućnike" :)

pre 8 godina

Da li to znači da Điki, zapravo, i nije više vlasnik tog stana u kome živi gde-god reče, nego je sad vlasnik firma "Mutikom" (pošto je stan bio zaloga za kredit koji DS nije otplaćivala)?

zemlja dembelija

pre 8 godina

Moram reci vrlo zanimljiva situacija. Banka da udari po dzepu politicara koji su je stvorili za lapanje, i to jos da ostanu bez stanova. Ovo bi se moglo nazvati i istorijskim momentom u Srbiji. Znaci nema sa bankama cile mile...

Zlatko

pre 8 godina

Da su mogli da vrate dug banci, nekadašnji Đilasovi drugovi bi to i uradili. kako nisu imali dovoljno, sada su u rukama Đilasa. A on može da bude fer, ali i ne mora.

mile ns

pre 8 godina

a po kojoj ceni je otkupio dug to ste zaboravili da kazete, odnosno dal je dao trcinmu il cetvrtiu, ajmo kako se kaze, transparentno, posteno, itd itd.

Ludilo

pre 8 godina

Malo mi je neprijatno kad citam sve ovo. Djilas koji je deceniju citavu prodavao sekunde rts-a i odatle zgrnuo nenormalnu lovu, pa je dan pre nego sto je napustio funkciju gradonacelnika firmu prodao(uspesnom bugarskom biznismenu),Djilas koji je zajedno sa Vucicevim kumom ucestvovao u aferi bus plus, otkupljuje dug?! Zaista je uspesan covek i biznismen , nema sta. Dok narod ne bude shvatio da svi oni rade zajedno(niko od lopvske bande iz DS-a nije osudjen jos uvek), tale se za ozbiljne kombine, zivecemo ovako. Ispade Djilas veliki biznismen, sposoban covek. Strasno!Da je nesto uradio sam, pokrenuo neki biznis i uspeo u njemu posteno, bez lopovskih kombina, skinuo bih mu kapu, ovako, on je jos jedan u nizu lopova koji su nas i koji nas jos uvek podkradaju na sve moguce nacine. Uostalom, samo su oni krivi sto je danas veliki vodja tu gde jeste.

cinik ovdašnji

pre 8 godina

Nisam jedno vreme bio ovde, pa sam malo iznenađen...Đilas,Đilas...Beše li to onaj student u izlizanoj teksas jakni, koga je svojevremeno odbio da primi Sloba, kao lidera studentskog protesta? Izgleda da je uspeo u životu...

Sendvic

pre 8 godina

Nedaj boze da nam ovakvi dodju ponovo na vlast, uveli bi nam samodoprinos za otplacivanje njihovih kredita i zivota na visokoj nozi. Drago mije da je neko imao da nam otvori oci i pomogne da smaknemo ovu bandu i oteramo u hlad.

ZDRAVKO

pre 8 godina

Ала ће сада ботови да нападну...А где су сада све оне оптужбе на рачун Ђиласа које је СНС лансирао док га није сменио... Класика умивених радикала ЛОПОВИ викали ,,држи лопова,,... Синиша нови градоначелник је стварно МАЛИ у односу на ову ГРОМАДУ од човека... Доказао се као предузетник, менаџер, градоначелник, политичар, ЧОВЕК,... Браво Драгане...НОВИ СТАРИ ГРАДОНАЧЕЛНИК БЕОГРАДА АКО БОГ ДА...

Markes

pre 8 godina

Jedna od stvari koju najviše zameram Naprednjacima jesu oni bestijalni agresivni napadi i nekorektna i nečasna kampanja protiv Đilasa, i sad ni reči ni o njegovom "lopovluku" i ni reči protiv njega. Čini mi se da žele da ga narod što pre zaboravi. Ne bi valjalo da porede Malog sa Đilasom... Isto će učiniti i sa Pajtićem. Bitno je da su potrošili desetine hiljada na štampanje i lepljenje plakata sa Pajtićem i nazivom "lopov". Čim izgubi izbore će ga ostaviti na miru...

ИБАРСКИ ЈАЗАВАЦ

pre 8 godina

човек враћа дугове.нормално.ђиласа за преседника србије.......памтићу га по делима

obrazovan i sposoban Vs. neobrazovanih i nesposobnih

pre 8 godina

Нисам из СНС нит их миришем, ал брате откуд теби толико новца?
(Dusan, 6. oktobar 2015 08:15)

Jel, a ne pitas se otkud Tomi i Gasicu da grade crkve pokajnice???

sovuljaga

pre 8 godina

Dusan pa zato sto je za razliku od Tome,Vucica,Malog i Stefanovicakoji nisu imali dan radnog staza u zivotu on radio i stvorio firmu davno pre ulaska u politiku,i to firmu koja je poslovala odlicno u inostranstvu.

zoran1965

pre 8 godina

Dragan Đilas , jedan najsposobnijih ljudi u srbiji. a srblje (patrijote i srbende) izabrale ove pilićare i jajare da nas vode.
šta reći a ne zaplakati

lokator

pre 8 godina

Gospodin bio i ostao.Sta god da radi, ostvari rezultat.Podigao nam je kosarku na noge,u Beogradu je za 4 godine mnogo toga uradio sto svi vide i imaju od toga koristi.Hvala ti.

veerghoen

pre 8 godina

Господин Драган Ђилас. Кошарашком савезу вратио углед и трофеје, вратио све легенде српске кошарке у федерацију и зна шта ради. Најбољи градоначелник Београда икада.

drebr

pre 8 godina

Od svih politicara (sadasnjih i bivsih) ovaj Djilas je najiskreniji. Nije lagao da je bogat,da je nesto nasledio nesto stekao. Sasvim normalno!!! A ne, posle dvadesetak godina rada i raznoraznih funkcija neko ima samo pola stana. Domacini ljudi bi rekli da je nesposoban i da taj nemoze ni dve curke da cuva ili da laze sto je jos gore.

zimzeleni

pre 8 godina

Sta je bilo botovi, nema vise prica o kriminalcu Djilasu? Kad ce to sudjenje i te silne tuzbe sto ste najavljivali? Proslo je tek 3 godine od tada...

mmm

pre 8 godina

Zao mi je sto djilas nije presao u SNS, i sto nije ostao i dalje gradonacelnik, a vuckova prica tome kako su demokrate lopovi pada u vodu, jer stan tomislava nikolica vredi koliko sav ovaj dug...

Lila

pre 8 godina

U slucaju G.Đilasa, važi pravilo: Kad neko zna on zna! Komentari da su svi politicari lopovi, je malo preterana. Svaka cast svakom politicaru koji stvori za narod, pa neka stvara i za sebe. To su životna pravila.
A za Đilasa, stvarno mi je ulepšao dan, i nadam se da ce se ponovo vratiti na celo Beograda.

asd

pre 8 godina

Brate...oni stabljaju stanove pod hipotekom da rade kampanju...a secate se cije lice ste videli tada svugde? Vec su mi i wc izlepili vucicevim plakatima. Majke mi, do tada jedino exit sam video sa toliko materijala na zidovima. A da o bilbordima ne pricamo. Svudge su zakupili. Ogromne sume, mnogo mnogo para su ulozili SNSovci za kampanju. Odakle im? I kako to sad vracaju? Jest' imaju kao neku "prijavljenu" sumu koju su potrosili za kampanju...a realno, visestruko su potrosili. Ponekad kad malo razmislim kako smo banana drzava, nezakonita i korumpirana, drago mi je sto ne studiram kuci, nadam se da cu se bolje snaci u svetu sa diplomom iz EU.

sovuljaga

pre 8 godina

humanista...pise ti svota novca nego ti ne mozes da pazljivo procitas jer se davis u svom sendvicu,a mogao bi da nam kazes da li bi Toma,Vucic,Mali i Stefanovic uzeli hipoteku na svoje stanove da bi finansirali izbornu kampanju?naravno da ne kad mogu da pokradu i za to i kad mogu Miskovic,Beko,Cepter,Covic,Kostic i slicni da im daju te pare.

Ro-bot

pre 8 godina

Drugim recima ,,daj sta se moze,,a posle cemo se mi medjusobno raskusurivati,,Zanimljivo je sto nije receno kolika je svota novca uplacena,radi akcije,,spasavanja stanova,,
(humanista, 6. oktobar 2015 07:45)

Citaj tekst: 50 000 000 rsd, sto u principu ni nije neka velika suma, par stancica u Bg na vodi!!

Ako su ih vec stvarno rasprodali za jedan dan, znaci da je ovde narod mnogo bogatiji od jedne politicke stranke, sve tajkun do tajkuna!

expat iz Oza

pre 8 godina

Realno, svaka čast i pored toga što je imao lični interest zbog svog stana.
Korektno i prema bivšim kolegama koji su založili stanove na kakvi bili.

biljana

pre 8 godina

Ako bude tako, onda mi je drago da ponovo vidim ljudskost. S druge strane, nadam se da DS nece izigrati Djilasa i zavlaciti ga za vracanje para.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Шта год да је радио, претворио је у успех. Срећа да је изгубио изборе јер више није претња па нема ризик који је имао Ђинђић. Оно што су Идентитет и Национал радили Ђинђићу то су Ђиласу радили Курир и Информер. Из исте кухиње, Драган Ј. Вучићевић који је главни уредник Информера је био то исто у Идентитету.

A.

pre 8 godina

Za ovog coveka sam mislio da je castan ali sam upoznavanjem negovog lika i dela shvatio da nije. Da li sam ja lud ili ne shvatam nesto kako treba?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svi su oni isti, 6. oktobar 2015 08:56)

Ne želim nikom da bude izbačen iz svog stana NA ULICU.
U tekstu ne piše odakle Đilasu novac, ali ćemo to verovatno uskoro saznati iz nekog saopštenja SNS.

NISU SVI ONI ISTI. Jer, način je na koji je gospodin Mali seo u fotelju gradonačelnika uz pomoć nemoralnih postupaka "časnih" ljudi daleko je od časnog.

Đilasu svaka čast! Ovo je potez jednog pametnog i dobrog čoveka.

Stranger

pre 8 godina

Info za sve koji smatraju da Đilas ima neke skrivene namere - njegov stan na Vračaru vredi više od iznosa koji je platio za vraćanje kredita, tako da je potpuno normalno što nije dozvolio da mu banka uzme stan. Takođe, on je kao tadašnji predsednik DS-a navukao i stranačke kolege da založe svoje stanove, tako da je ipak imao i neku obavezu prema tim ljudima.

mozesmezvatikakogodhoces

pre 8 godina

@Nikom ne zvuci suludo da politička stranka dobija zajam od političke banke koju je lično formirala narodnim parama. Ne? Ok.
(Aleksandar, 06. oktobar 2015 09:48)

Zvuči suludo, al opet razmišljam bolje i to nego da ih finansiraju kojekakve kompanije iz inostranstva. Ovako bar možeš da utvrdiš odakle pare i koji su motivi.

svi su oni isti

pre 8 godina

Ja zaista ne znam u sta se pretvorila nasa draga zemlja Srbija da biramo izmedju ljudi koji su nelegalno stekli enorna bogatstva sumljivim privatizacijama i prodavanjem zemlje kao sto su mnogi politicari DOS-a na jednoj i skorojevica, poluobrazovanih, tragi-komicnih naprednjaka. Na trecoj strani imamo nacionalisticke partije koje velicaju rat i sire mrznju prema ljudima druge vere, boje koze, seksualne orijentacije, drugacijeg misljenja. Nekako mislim da cu se probuditi jedno jutro i pricati prijateljima da je sve ovo samo ruzan san. Za ovog coveka sam mislio da je castan ali sam upoznavanjem negovog lika i dela shvatio da nije. Da li sam ja lud ili ne shvatam nesto kako treba?

Zdravko

pre 8 godina

Mozda pokusava da se vrati u igru za presto u DS-u! On je bio niko i nista pre bavljenja politikom, svestan je da mora biti politicki aktivan da bi ocuvao imetak kojim trenutno raspolaze!

Jasna

pre 8 godina

Ovaj covek poseduje mnogo vise od stana na Vracaru. I da ga izgubi, nije u velikom gubitku.. Uzeo je on od naroda dovoljno da zbrine narednih deset pokoljenja!

Radovan

pre 8 godina

To samo znaci da se mnogo obogatio zahvaljujuci DS-u i raznoraznim funkcijama koje je obavljao kao njihov funkcioner, pa im sada priskace u pomoc..Usluga za uslugu!!!

d

pre 8 godina

braco bolje je glup cutati vec glup pisati komentare.zivimo u kapitalizmu i tu se pamet meri kolko imas para.a kod nas raja koja nema para kad mu kazes da imas hiljadu evra vice da si lopov i da si ukro.mi smo stvarno smesni a kad pocnu sa tenderima...ako mislite da su lopovi svi politicari il za koje mislite da jesu.kad ih vidite na uluci recite uaaa,recite lopove.uradite nesto da ga bude sramota.a ne da ga tapsete po ramenu a kuci ste kao besni.mislim da je djilas imao dobru nameru i da je znao sta radi al ga nisu podrzali jer nuje puno lagao.napr mercedes,miskovic...miskovic bio u cuzi 8mes i dobio luku za uzvrat

Ceda Velja

pre 8 godina

Nemam vremena da citram prethodne komentare tako da se izvinjavam ako ponavljam nesto. Djilas je samo vratio deo koji mu je ista banka prethodno dala.

Nesa

pre 8 godina

Da li to znači da Điki, zapravo, i nije više vlasnik tog stana u kome živi gde-god reče, nego je sad vlasnik firma "Mutikom" (pošto je stan bio zaloga za kredit koji DS nije otplaćivala)?
(Nakon Tadića, i Đilas ode u "beskućnike" :), 06. oktobar 2015 07:48)
Ne, firma nije vlasnik stanova. Nije ni banka bila vlasnik. Hipotekarni poverilac može da proda stan, ukoliko dužnik ne plati dug, da se namiri do visine duga, podmiri troškove prodaje i ostatak vrati dužniku.

Washington

pre 8 godina

Koja ja je ovo mafija... A ti narode guli kredite 25-30 godina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Indy, 6. oktobar 2015 07:48)

Pa eto izglasali ste vucica da bi hapsio ovakve "mafijoze". Sta se sad cudite? Zasto Tadic nije u zatvoru kao sto je SNS obecao? Ceda Jovanovic? Djilas? Miskovic? Nema brate, prazna obecanja nesposobnih politicara koji su spremni i svoju sopstvenu majku da slazu zbog bolje pozicije i vece plate.

Pokojni Toza

pre 8 godina

Koliko sendvičara, prosto čovek da pomisli da su osećanja ljubavi prema vođi istog intenziteta kao strah od Đilasa i Pajtića.
Jedva čekam izbore, neće od recikliranih radikala ostati ni dno od napredno.

Smoker i bandit

pre 8 godina

@sovuljaga: cek malo, o kom inostranstvu tacno pricas? O SRJ? Odakle ti ta informacija majke ti? Direct media posluje i u inostranstvu, kao marketinska agencija ali samo u Srbiji ima ugovor o prodaji marketinskog prostora drzavne televizije, tako da 90% profita dolazi bas odatle. Mada, to vise i nije njegova firma. Njegov je sada Multikom. Veoma znimljiv sajt firme, posetite ga , svasta moze da se vidi.

Igor Gavran

pre 8 godina

Svaka cast za humanizam. A i red je da vratite to sto ste "pozajmljivali". Nisam bot, svi su politicari isti. Gomila nesposobnjakovica, koji u sustini nista ne umeju da stvore. E, kad se uglave u drzavu, onda talenat za lapanje dolazi do izrazaja.

Nena

pre 8 godina

Podrska...vreme je da se vrati aktivno u DS i bude kandidat na predstojecim izborima. Svaka cast na svemu uradjenom u Beogradu. Ponosna sam sto je Beograd imao takvog gradonacelnika. Posle Djilasa nema novih projekata, mostova, skola, obdanista, pomoci za porodilje i trudnice i jos mnogo toga. Zavrsavaju samo po nesto od onoga sto je zapoceto u predhodnom mandatu. Cak ni svakodnevno kritikovan sistem Bus plus nisu ukinuli, vec su i to uspeli da upropaste uvodjenjem nekih novih zona. Izbori za Beograd dobitna kombinacija DS i Djilas, jer u DS su ostali samo oni koji su iskreno za vrednosti koje je stranka zastupala svih predhodnih godina.

Rojalista

pre 8 godina

Srbijo moja, zamolio bih te da još jednom razmisliš o ovom čoveku, jer mislim da si se pre 3 godine ogrešila o njega. To je čovek koji je, kao gradonačelnik 2 - milionskog Beograda:
- izgradio 2 mosta
- podigao jedan PKB bukvalno iz pepela
- izgradio brojne škole
- izgradio brojne vrtiće za decu
- izdvajao pomoć za trudnice itd...
Ko ne veruje neka dođe i proveri. Ipak, izgubio je izbore, nije vam valjao. Ostao je predsednik KSS - a. Tu je:
- iz svog džepa izdvojio pomoć od 2000 evra za svakog prvoligaša
- doveo Đorđevića za selektora koji nam je doneo srebro na SP
- pregovarao sa FIBA i spasao ABA ligu letos (mada to niko i ne pominje)
- vratio ugled srpskoj košarci itd....
Bio je gradonačelnik najvećeg grada u regionu, dokazao je da je sposoban. To je političar koji i nije političar u pravom smislu reči, jednostavno uspešan rukovodilac, nekako zna, ume, snađe se u svemu što radi, ima uspešnu firmu, a njegova ideja je da vodi zemlju kao jedno ogromno preduzeće, što i najbolje zna. Zbog svega rečenog, realno, Srbijo, moje je mišljenje da Đilas mora biti novi premijer, jedino slep čovek to ne vidi, nije savršen, ali za klasu je bolji i sposobniji od SVIH konkurenata! SNS i Pink pričaju prazne priče, na kraju se pokazala istina!

sercan

pre 8 godina

Za vas koji se šatro iščuđavate odakle mu tolika lova.
Prvo: Đilas i Multikom nisu isto, firma je puna love, on je dobro vodi i njen je vlasnik. Vlasnik firme ima pravo da usmeri novac gde god pozeli.
Drugo: To je nešto više od 400 soma eur, a ne grakćete kada dobijamo 10 hiljada milijardi investicija od kineza, jos milijardi od arapa i tako u nedogled.
Sve u svemu čovek je postupio domaćinski, prema sebi i prema kolegama.

Dpl.ing Bisera T.

pre 8 godina

@veerghoen, 6. oktobar 2015 10:19 Cinjenice koje si naveo jesu tacne,samo je popio zid kao opomenu za apsolutizam i nemanje sluha za siromasne,za industriju grada.Sad smo videli da postoji jos gori apsolutista.DS jeste bila burazerska firma,ali SNS ih sije za 500 duzina i definitivno su gori.Kad me pitaju kolike su nam zarade ovi iz Evrope,sramota me je da kazem da su na nivou Rumunije,Albanije.Socijalna zastita ne postoji,jer ministar za rad i zaposljavanje se bavi hrvatskim ministrima i aktivno utice u kampanji po cenu i da zaratimo.Bosanac vise voli Srbiju od Srba.
Nadam se da se Djilas opametio i da ce mu prioritet biti nezaposleni,kao i standard

svi su oni isti

pre 8 godina

Ja zaista ne znam u sta se pretvorila nasa draga zemlja Srbija da biramo izmedju ljudi koji su nelegalno stekli enorna bogatstva sumljivim privatizacijama i prodavanjem zemlje kao sto su mnogi politicari DOS-a na jednoj i skorojevica, poluobrazovanih, tragi-komicnih naprednjaka. Na trecoj strani imamo nacionalisticke partije koje velicaju rat i sire mrznju prema ljudima druge vere, boje koze, seksualne orijentacije, drugacijeg misljenja. Nekako mislim da cu se probuditi jedno jutro i pricati prijateljima da je sve ovo samo ruzan san. Za ovog coveka sam mislio da je castan ali sam upoznavanjem negovog lika i dela shvatio da nije. Da li sam ja lud ili ne shvatam nesto kako treba?

ИБАРСКИ ЈАЗАВАЦ

pre 8 godina

човек враћа дугове.нормално.ђиласа за преседника србије.......памтићу га по делима

Ro-bot

pre 8 godina

Drugim recima ,,daj sta se moze,,a posle cemo se mi medjusobno raskusurivati,,Zanimljivo je sto nije receno kolika je svota novca uplacena,radi akcije,,spasavanja stanova,,
(humanista, 6. oktobar 2015 07:45)

Citaj tekst: 50 000 000 rsd, sto u principu ni nije neka velika suma, par stancica u Bg na vodi!!

Ako su ih vec stvarno rasprodali za jedan dan, znaci da je ovde narod mnogo bogatiji od jedne politicke stranke, sve tajkun do tajkuna!

sovuljaga

pre 8 godina

humanista...pise ti svota novca nego ti ne mozes da pazljivo procitas jer se davis u svom sendvicu,a mogao bi da nam kazes da li bi Toma,Vucic,Mali i Stefanovic uzeli hipoteku na svoje stanove da bi finansirali izbornu kampanju?naravno da ne kad mogu da pokradu i za to i kad mogu Miskovic,Beko,Cepter,Covic,Kostic i slicni da im daju te pare.

obrazovan i sposoban Vs. neobrazovanih i nesposobnih

pre 8 godina

Нисам из СНС нит их миришем, ал брате откуд теби толико новца?
(Dusan, 6. oktobar 2015 08:15)

Jel, a ne pitas se otkud Tomi i Gasicu da grade crkve pokajnice???

Lila

pre 8 godina

U slucaju G.Đilasa, važi pravilo: Kad neko zna on zna! Komentari da su svi politicari lopovi, je malo preterana. Svaka cast svakom politicaru koji stvori za narod, pa neka stvara i za sebe. To su životna pravila.
A za Đilasa, stvarno mi je ulepšao dan, i nadam se da ce se ponovo vratiti na celo Beograda.

asd

pre 8 godina

Brate...oni stabljaju stanove pod hipotekom da rade kampanju...a secate se cije lice ste videli tada svugde? Vec su mi i wc izlepili vucicevim plakatima. Majke mi, do tada jedino exit sam video sa toliko materijala na zidovima. A da o bilbordima ne pricamo. Svudge su zakupili. Ogromne sume, mnogo mnogo para su ulozili SNSovci za kampanju. Odakle im? I kako to sad vracaju? Jest' imaju kao neku "prijavljenu" sumu koju su potrosili za kampanju...a realno, visestruko su potrosili. Ponekad kad malo razmislim kako smo banana drzava, nezakonita i korumpirana, drago mi je sto ne studiram kuci, nadam se da cu se bolje snaci u svetu sa diplomom iz EU.

zoran1965

pre 8 godina

Dragan Đilas , jedan najsposobnijih ljudi u srbiji. a srblje (patrijote i srbende) izabrale ove pilićare i jajare da nas vode.
šta reći a ne zaplakati

lokator

pre 8 godina

Gospodin bio i ostao.Sta god da radi, ostvari rezultat.Podigao nam je kosarku na noge,u Beogradu je za 4 godine mnogo toga uradio sto svi vide i imaju od toga koristi.Hvala ti.

zimzeleni

pre 8 godina

Sta je bilo botovi, nema vise prica o kriminalcu Djilasu? Kad ce to sudjenje i te silne tuzbe sto ste najavljivali? Proslo je tek 3 godine od tada...

sovuljaga

pre 8 godina

Dusan pa zato sto je za razliku od Tome,Vucica,Malog i Stefanovicakoji nisu imali dan radnog staza u zivotu on radio i stvorio firmu davno pre ulaska u politiku,i to firmu koja je poslovala odlicno u inostranstvu.

drebr

pre 8 godina

Od svih politicara (sadasnjih i bivsih) ovaj Djilas je najiskreniji. Nije lagao da je bogat,da je nesto nasledio nesto stekao. Sasvim normalno!!! A ne, posle dvadesetak godina rada i raznoraznih funkcija neko ima samo pola stana. Domacini ljudi bi rekli da je nesposoban i da taj nemoze ni dve curke da cuva ili da laze sto je jos gore.

Stranger

pre 8 godina

Info za sve koji smatraju da Đilas ima neke skrivene namere - njegov stan na Vračaru vredi više od iznosa koji je platio za vraćanje kredita, tako da je potpuno normalno što nije dozvolio da mu banka uzme stan. Takođe, on je kao tadašnji predsednik DS-a navukao i stranačke kolege da založe svoje stanove, tako da je ipak imao i neku obavezu prema tim ljudima.

mmm

pre 8 godina

Zao mi je sto djilas nije presao u SNS, i sto nije ostao i dalje gradonacelnik, a vuckova prica tome kako su demokrate lopovi pada u vodu, jer stan tomislava nikolica vredi koliko sav ovaj dug...

biljana

pre 8 godina

Ako bude tako, onda mi je drago da ponovo vidim ljudskost. S druge strane, nadam se da DS nece izigrati Djilasa i zavlaciti ga za vracanje para.

ZDRAVKO

pre 8 godina

Ала ће сада ботови да нападну...А где су сада све оне оптужбе на рачун Ђиласа које је СНС лансирао док га није сменио... Класика умивених радикала ЛОПОВИ викали ,,држи лопова,,... Синиша нови градоначелник је стварно МАЛИ у односу на ову ГРОМАДУ од човека... Доказао се као предузетник, менаџер, градоначелник, политичар, ЧОВЕК,... Браво Драгане...НОВИ СТАРИ ГРАДОНАЧЕЛНИК БЕОГРАДА АКО БОГ ДА...

d

pre 8 godina

braco bolje je glup cutati vec glup pisati komentare.zivimo u kapitalizmu i tu se pamet meri kolko imas para.a kod nas raja koja nema para kad mu kazes da imas hiljadu evra vice da si lopov i da si ukro.mi smo stvarno smesni a kad pocnu sa tenderima...ako mislite da su lopovi svi politicari il za koje mislite da jesu.kad ih vidite na uluci recite uaaa,recite lopove.uradite nesto da ga bude sramota.a ne da ga tapsete po ramenu a kuci ste kao besni.mislim da je djilas imao dobru nameru i da je znao sta radi al ga nisu podrzali jer nuje puno lagao.napr mercedes,miskovic...miskovic bio u cuzi 8mes i dobio luku za uzvrat

Markes

pre 8 godina

Jedna od stvari koju najviše zameram Naprednjacima jesu oni bestijalni agresivni napadi i nekorektna i nečasna kampanja protiv Đilasa, i sad ni reči ni o njegovom "lopovluku" i ni reči protiv njega. Čini mi se da žele da ga narod što pre zaboravi. Ne bi valjalo da porede Malog sa Đilasom... Isto će učiniti i sa Pajtićem. Bitno je da su potrošili desetine hiljada na štampanje i lepljenje plakata sa Pajtićem i nazivom "lopov". Čim izgubi izbore će ga ostaviti na miru...

Igor Gavran

pre 8 godina

Svaka cast za humanizam. A i red je da vratite to sto ste "pozajmljivali". Nisam bot, svi su politicari isti. Gomila nesposobnjakovica, koji u sustini nista ne umeju da stvore. E, kad se uglave u drzavu, onda talenat za lapanje dolazi do izrazaja.

expat iz Oza

pre 8 godina

Realno, svaka čast i pored toga što je imao lični interest zbog svog stana.
Korektno i prema bivšim kolegama koji su založili stanove na kakvi bili.

Nesa

pre 8 godina

Da li to znači da Điki, zapravo, i nije više vlasnik tog stana u kome živi gde-god reče, nego je sad vlasnik firma "Mutikom" (pošto je stan bio zaloga za kredit koji DS nije otplaćivala)?
(Nakon Tadića, i Đilas ode u "beskućnike" :), 06. oktobar 2015 07:48)
Ne, firma nije vlasnik stanova. Nije ni banka bila vlasnik. Hipotekarni poverilac može da proda stan, ukoliko dužnik ne plati dug, da se namiri do visine duga, podmiri troškove prodaje i ostatak vrati dužniku.

Washington

pre 8 godina

Koja ja je ovo mafija... A ti narode guli kredite 25-30 godina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Indy, 6. oktobar 2015 07:48)

Pa eto izglasali ste vucica da bi hapsio ovakve "mafijoze". Sta se sad cudite? Zasto Tadic nije u zatvoru kao sto je SNS obecao? Ceda Jovanovic? Djilas? Miskovic? Nema brate, prazna obecanja nesposobnih politicara koji su spremni i svoju sopstvenu majku da slazu zbog bolje pozicije i vece plate.

mozesmezvatikakogodhoces

pre 8 godina

@Nikom ne zvuci suludo da politička stranka dobija zajam od političke banke koju je lično formirala narodnim parama. Ne? Ok.
(Aleksandar, 06. oktobar 2015 09:48)

Zvuči suludo, al opet razmišljam bolje i to nego da ih finansiraju kojekakve kompanije iz inostranstva. Ovako bar možeš da utvrdiš odakle pare i koji su motivi.

Dpl.ing Bisera T.

pre 8 godina

@veerghoen, 6. oktobar 2015 10:19 Cinjenice koje si naveo jesu tacne,samo je popio zid kao opomenu za apsolutizam i nemanje sluha za siromasne,za industriju grada.Sad smo videli da postoji jos gori apsolutista.DS jeste bila burazerska firma,ali SNS ih sije za 500 duzina i definitivno su gori.Kad me pitaju kolike su nam zarade ovi iz Evrope,sramota me je da kazem da su na nivou Rumunije,Albanije.Socijalna zastita ne postoji,jer ministar za rad i zaposljavanje se bavi hrvatskim ministrima i aktivno utice u kampanji po cenu i da zaratimo.Bosanac vise voli Srbiju od Srba.
Nadam se da se Djilas opametio i da ce mu prioritet biti nezaposleni,kao i standard

A.

pre 8 godina

Za ovog coveka sam mislio da je castan ali sam upoznavanjem negovog lika i dela shvatio da nije. Da li sam ja lud ili ne shvatam nesto kako treba?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svi su oni isti, 6. oktobar 2015 08:56)

Ne želim nikom da bude izbačen iz svog stana NA ULICU.
U tekstu ne piše odakle Đilasu novac, ali ćemo to verovatno uskoro saznati iz nekog saopštenja SNS.

NISU SVI ONI ISTI. Jer, način je na koji je gospodin Mali seo u fotelju gradonačelnika uz pomoć nemoralnih postupaka "časnih" ljudi daleko je od časnog.

Đilasu svaka čast! Ovo je potez jednog pametnog i dobrog čoveka.

Pokojni Toza

pre 8 godina

Koliko sendvičara, prosto čovek da pomisli da su osećanja ljubavi prema vođi istog intenziteta kao strah od Đilasa i Pajtića.
Jedva čekam izbore, neće od recikliranih radikala ostati ni dno od napredno.

Smoker i bandit

pre 8 godina

@sovuljaga: cek malo, o kom inostranstvu tacno pricas? O SRJ? Odakle ti ta informacija majke ti? Direct media posluje i u inostranstvu, kao marketinska agencija ali samo u Srbiji ima ugovor o prodaji marketinskog prostora drzavne televizije, tako da 90% profita dolazi bas odatle. Mada, to vise i nije njegova firma. Njegov je sada Multikom. Veoma znimljiv sajt firme, posetite ga , svasta moze da se vidi.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 8 godina

Шта год да је радио, претворио је у успех. Срећа да је изгубио изборе јер више није претња па нема ризик који је имао Ђинђић. Оно што су Идентитет и Национал радили Ђинђићу то су Ђиласу радили Курир и Информер. Из исте кухиње, Драган Ј. Вучићевић који је главни уредник Информера је био то исто у Идентитету.

veerghoen

pre 8 godina

Господин Драган Ђилас. Кошарашком савезу вратио углед и трофеје, вратио све легенде српске кошарке у федерацију и зна шта ради. Најбољи градоначелник Београда икада.

Ludilo

pre 8 godina

Malo mi je neprijatno kad citam sve ovo. Djilas koji je deceniju citavu prodavao sekunde rts-a i odatle zgrnuo nenormalnu lovu, pa je dan pre nego sto je napustio funkciju gradonacelnika firmu prodao(uspesnom bugarskom biznismenu),Djilas koji je zajedno sa Vucicevim kumom ucestvovao u aferi bus plus, otkupljuje dug?! Zaista je uspesan covek i biznismen , nema sta. Dok narod ne bude shvatio da svi oni rade zajedno(niko od lopvske bande iz DS-a nije osudjen jos uvek), tale se za ozbiljne kombine, zivecemo ovako. Ispade Djilas veliki biznismen, sposoban covek. Strasno!Da je nesto uradio sam, pokrenuo neki biznis i uspeo u njemu posteno, bez lopovskih kombina, skinuo bih mu kapu, ovako, on je jos jedan u nizu lopova koji su nas i koji nas jos uvek podkradaju na sve moguce nacine. Uostalom, samo su oni krivi sto je danas veliki vodja tu gde jeste.

nbg

pre 8 godina

Uplatio je 416.000 eur (50 mil. din) a postao vlasnik svih stanova koji su bili pod hipotekom. Cist biznis iz racuna. Ili ste mozda mislili da su politicari i tajkuni dobrotvori???

Rojalista

pre 8 godina

Srbijo moja, zamolio bih te da još jednom razmisliš o ovom čoveku, jer mislim da si se pre 3 godine ogrešila o njega. To je čovek koji je, kao gradonačelnik 2 - milionskog Beograda:
- izgradio 2 mosta
- podigao jedan PKB bukvalno iz pepela
- izgradio brojne škole
- izgradio brojne vrtiće za decu
- izdvajao pomoć za trudnice itd...
Ko ne veruje neka dođe i proveri. Ipak, izgubio je izbore, nije vam valjao. Ostao je predsednik KSS - a. Tu je:
- iz svog džepa izdvojio pomoć od 2000 evra za svakog prvoligaša
- doveo Đorđevića za selektora koji nam je doneo srebro na SP
- pregovarao sa FIBA i spasao ABA ligu letos (mada to niko i ne pominje)
- vratio ugled srpskoj košarci itd....
Bio je gradonačelnik najvećeg grada u regionu, dokazao je da je sposoban. To je političar koji i nije političar u pravom smislu reči, jednostavno uspešan rukovodilac, nekako zna, ume, snađe se u svemu što radi, ima uspešnu firmu, a njegova ideja je da vodi zemlju kao jedno ogromno preduzeće, što i najbolje zna. Zbog svega rečenog, realno, Srbijo, moje je mišljenje da Đilas mora biti novi premijer, jedino slep čovek to ne vidi, nije savršen, ali za klasu je bolji i sposobniji od SVIH konkurenata! SNS i Pink pričaju prazne priče, na kraju se pokazala istina!

Nena

pre 8 godina

Podrska...vreme je da se vrati aktivno u DS i bude kandidat na predstojecim izborima. Svaka cast na svemu uradjenom u Beogradu. Ponosna sam sto je Beograd imao takvog gradonacelnika. Posle Djilasa nema novih projekata, mostova, skola, obdanista, pomoci za porodilje i trudnice i jos mnogo toga. Zavrsavaju samo po nesto od onoga sto je zapoceto u predhodnom mandatu. Cak ni svakodnevno kritikovan sistem Bus plus nisu ukinuli, vec su i to uspeli da upropaste uvodjenjem nekih novih zona. Izbori za Beograd dobitna kombinacija DS i Djilas, jer u DS su ostali samo oni koji su iskreno za vrednosti koje je stranka zastupala svih predhodnih godina.

humanista

pre 8 godina

Drugim recima ,,daj sta se moze,,a posle cemo se mi medjusobno raskusurivati,,Zanimljivo je sto nije receno kolika je svota novca uplacena,radi akcije,,spasavanja stanova,,

Šumadinac

pre 8 godina

Plaćam čuvara groblja, plaćam dvojicu što kopaju, plaćam ljude koji me obaveštavaju... samo plaćam. A odakle gospodine Djilase? Sećam vas se još iz vremena studentskog protesta 1992, kada ste išli da pregovarate sa Miloševićem u ime studenata, čime je jalovo završen protest. Od tada ste ogromno napredovali, politički manje-više, ekonomski u svakom pogledu. Red je, da malo vratite stranci, koja vas je promovisala.

sercan

pre 8 godina

Za vas koji se šatro iščuđavate odakle mu tolika lova.
Prvo: Đilas i Multikom nisu isto, firma je puna love, on je dobro vodi i njen je vlasnik. Vlasnik firme ima pravo da usmeri novac gde god pozeli.
Drugo: To je nešto više od 400 soma eur, a ne grakćete kada dobijamo 10 hiljada milijardi investicija od kineza, jos milijardi od arapa i tako u nedogled.
Sve u svemu čovek je postupio domaćinski, prema sebi i prema kolegama.

mile ns

pre 8 godina

a po kojoj ceni je otkupio dug to ste zaboravili da kazete, odnosno dal je dao trcinmu il cetvrtiu, ajmo kako se kaze, transparentno, posteno, itd itd.

Goran

pre 8 godina

Đilas je zaradio milione prodajući reklamni prstor na RTS-u mimo javnog tendera. Sada je odlučio da deo novca vrati državi i spasi DS od bankrotstva. Lepo ...

Nakon Tadića, i Đilas ode u "beskućnike" :)

pre 8 godina

Da li to znači da Điki, zapravo, i nije više vlasnik tog stana u kome živi gde-god reče, nego je sad vlasnik firma "Mutikom" (pošto je stan bio zaloga za kredit koji DS nije otplaćivala)?

cinik ovdašnji

pre 8 godina

Nisam jedno vreme bio ovde, pa sam malo iznenađen...Đilas,Đilas...Beše li to onaj student u izlizanoj teksas jakni, koga je svojevremeno odbio da primi Sloba, kao lidera studentskog protesta? Izgleda da je uspeo u životu...

zemlja dembelija

pre 8 godina

Moram reci vrlo zanimljiva situacija. Banka da udari po dzepu politicara koji su je stvorili za lapanje, i to jos da ostanu bez stanova. Ovo bi se moglo nazvati i istorijskim momentom u Srbiji. Znaci nema sa bankama cile mile...

Sendvic

pre 8 godina

Nedaj boze da nam ovakvi dodju ponovo na vlast, uveli bi nam samodoprinos za otplacivanje njihovih kredita i zivota na visokoj nozi. Drago mije da je neko imao da nam otvori oci i pomogne da smaknemo ovu bandu i oteramo u hlad.

Zlatko

pre 8 godina

Da su mogli da vrate dug banci, nekadašnji Đilasovi drugovi bi to i uradili. kako nisu imali dovoljno, sada su u rukama Đilasa. A on može da bude fer, ali i ne mora.

Jasna

pre 8 godina

Ovaj covek poseduje mnogo vise od stana na Vracaru. I da ga izgubi, nije u velikom gubitku.. Uzeo je on od naroda dovoljno da zbrine narednih deset pokoljenja!

Zdravko

pre 8 godina

Mozda pokusava da se vrati u igru za presto u DS-u! On je bio niko i nista pre bavljenja politikom, svestan je da mora biti politicki aktivan da bi ocuvao imetak kojim trenutno raspolaze!

Radovan

pre 8 godina

To samo znaci da se mnogo obogatio zahvaljujuci DS-u i raznoraznim funkcijama koje je obavljao kao njihov funkcioner, pa im sada priskace u pomoc..Usluga za uslugu!!!

Ceda Velja

pre 8 godina

Nemam vremena da citram prethodne komentare tako da se izvinjavam ako ponavljam nesto. Djilas je samo vratio deo koji mu je ista banka prethodno dala.