Subota, 03.10.2015.

10:15

Na Paliću ubijen Filip Vilotijević

U petak uveče na Paliću ubijen je Filip Vilotijević, koji je javnosti poznat po incidentu u klubu “Džast vanila“ kada je jedna devojka stradala.

Izvor: 021.rs

Na Paliæu ubijen Filip Vilotijeviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

sturmmann

pre 8 godina

Znali su da je umešan u trgovinu drogom i šta su uradili? NIŠTA? Zašto? Zbog toga što se tzv. MUP Srbije i "neovisno" sudstvo bore protiv kriminala, eto zašto.

mz

pre 8 godina

Ne razumem. Svi ovi likovi su dobrano poznati policiji "od ranije" sa debelim dosijeima, pa ipak se nalaze na slobodi i vitlaju pištoljima gde im se prohte? A zašto već nisu na odsluženju, ako ne doživotne robije, a ono bar 20-30 godina - u Americi se pre svega gleda BROJ prekršaja i on uvek prevagne u odnosu na težinu, upravo da bi se predupredile ovakve stvari, da ludaci budu na slobodi kad je očito da imaju ubilačku tendenciju.

Kod nas se uvek čeka peti, šesti prekršaj da se malo pooštri kazna, a ako u međuvremenu neko nevin pogine, manje bitno...

tirion lanister

pre 8 godina

Takvi kao on nikad ne zavrse u zatvoru,zavrse neka naivna deca koja su zeljna svega zbog nemastine ,deca zeljna dobrih patika,dobrih kola i lepog zivota. Sva hapsenja po pitanju gudre su apsolutno namestena u novom sadu! Odsek za narkotike je posebna drzava u samoj policiji. Hapsenja su dirigovana i usaglashena sa vecim igracima koji imaju pravu lovu, a sudstvo je leglo mentalno nestabilnih osoba.

Pedja

pre 8 godina

Dok su živi, svi ćute, niko ništa ne sme da priča. Tek kada ih neko likvidira svi odjednom postaju pametni i prepričavaju ko su i kako su dilovali narkotike... Hajde uhapsite bar jednog živog kriminalca pobogu!!!

NK

pre 8 godina

Stric ovog dečka ubijen je u prvoj "filmskoj" pucnjavi u SFRJ iz kola u pokretu u centru Nikšića. Drugi stric je kasnije osvetio brata ubivši čuvenog Slavka Radulovića. Otac mu je postao jedan od glavnih krimosa u Novom Sadu. Svi su pod zemljom. Da li je država preduzela bilo šta da ovog dečka otrgne iz kandzi zla dok je za to još uvek bilo šansi? Ne. Zaključite sami.

andrijano

pre 8 godina

jos jedno veliko ime nestade u sacekusi.ljudi,sad bez sale.mene koliko secanje sluzi ni devedesetih pa ni za vreme zemuskog klana nije bilo ovoliko mafijaskih sacekusa bez ikakvog policijskog i sudskog epiloga.policija nemi posmatrac.

Ja vise nemam poverenje u Srbiju!

pre 8 godina

Pazi ti ovo sta se pise: " ukinuo presudu od devet godina zatvora zbog pucanja iz pištolja "Ej ukinuo presudu???? Pa kakvo je ovo bre sudstvo! Koga briga bre za zakone? Ja sam totalno izgubljen u ovoj bednoj drzavi, ma ovo nije drzava nego privatno dvoriste!Imao sam i ja posla sa sudstvom koji su me opljackali. Na kraju sudjenja vrendost stvari sto su mi ukrali palo je svega na 1/3 od ukupne vrednosti. A ovi sto su provalili u vise stanova te noci i prethodni dan dobili su uslovnu kaznu. Bravo za njih!

Blondes

pre 8 godina

A sad drzava odjednom zna da se bavio prodajom nakotika? Pa sto ga niste onda hapsili ako ste znali?
Srbijo banano! Decko dobio sta je trazio, mada mi nije jasno kako to da je do sad bio na slobodi.

banacanin

pre 8 godina

ovi pravi kriminalci me ne brinu zive opasno i brzo i zavrse problem su ovi fini kriminalci tzv biznismeni tajkuni i politicari koji rade za njih e oni pokradose i unistise srbiju i dalaka im sa glave ne hvali.pravi krimosi rizikuju glavu i uglavnom je brzo gube a ova nova elita srbije rizikuje zivote gradjana srbije i dlaka im sa glave ne hvali samo imaju sve vise i vise nije problem ko je na vlasti problem je u sistemu i ustrojstvu drzave ovaj nakaradni neoliberalni kapitalizam ce doci glave srbiji

Mile sa Liona

pre 8 godina

Za pucanje iz pištoljs bez dozvole za oružje, samo dve i po godine... To je izgleda kazna za policijske "prijatelje". A ako bilo kome nadju u kući oružje za koje nema dozvolu, makar ga nikad ne uzeo u ruke, zakonska minimalna je godinu dana! Dobro je biti '"poznat policiji". Osudete, ne ideš u zatvor, nego i dalje diluješ (da lu uslužno za policiju? ) po ulicama i gradovima ove Vučićeve Srbije!

al21

pre 8 godina

Ja ne znam da li sam ja lud ili sta se desava, ali ja sa 21 godinom i dalje sam aktivni sportista, studiram, i uzivam u majcinom zagrljaju, a ovi se u tim godinama bave kriminalom i ubijaju po gradu

IndianaPolis

pre 8 godina

Da li ste upoznali nekad ovakvog momka...imao sam nestecu da budem u istraznom zatvoru,i "snimio" mentalni sklop takvih...sta se ocekuje od decaka od 12. god (28-16) kad mu ubiju tatu,inace "poznatog kriminalca iz Crne gore" nego da bude "bolji" od oca...i jos ubio SLUCAJNO nekog,u nedostatku dokaza oslobodjen...za njih je to stvar PRESTIZA,POSTOVANJA i RESPEKTA...sve pociva na osnovnoj celiji-PORODICI...pa onda skola,vaspitanje,POLICIJA...sve stoji i do dobrog nacelnika policije-imao pistolj,pa osudjen uslovno...sta ce mu pistolj bez dozvole,da su ga (ako im je vec bio "poznat") uzjahali,pretresali,pratili...hm...i policija MORA biti dobro placena,i NE SME da ima svoj PRIVATNI biznis i firme-nspusti braca drzavni hleb,pa radi...
Naravno da mi je zao kad se ugasi mlad zivot,ali mi nije jasno da NEKO zna da je TAJ i TAJ "problematican",da nosi oruzje bez dozvole...i da hoda kroz grad kao kauboj...nesreca je neizbezna,i UVEK ima tendenciju da se uvecava...ko nema dozvolu-OMA 7god. robije (svaki sl. put DUPLO),ko ima-nek mu stoji u kuci,il RASKLOPLJEN u putu)...liberalizovati posedovanje,jer sa ovim nametima,NIKO pametan ga nece prijaviti...
a sudstvo...uhhh...
pozz...

Poznanik

pre 8 godina

Kao sto je gore rekao nas sugradjanin, za ovog coveka NIJE fraza da ga je "ZIVOT NATERAO" u celu navijacku pricu je usao zbog krvne osvete njegovog oca za koju on nije kriv, ali se morao braniti od tog zla, njemu je otac ubijen radi krvne osvete, i ujak cini mi se, to sto je ubio onu devojku je bilo ili njegov brat ili ta devojka, poznajem ga i znam sta pricam, stvarno je pozitivan momak i okej je bio. Gledate sve povrsno a ne gledate pozadinu, on je morao ulaziti u navijacke krugove da bi imao neku zastitu za sebe i mladjeg brata. Pocivaj u miru!

Gos'n

pre 8 godina

@deni krejn

To mozes nekom drugom da prodajes maglu. Da policija mozda i ne skracuje kazne zatvorske? Ubijes coveka, pa ti sa prvobitnih 30 smanje na 8, dobro vladanje i izdjes za 4. Nekima se i isplati mozda da ukradu, pa robijaju par godina.

Sajo

pre 8 godina

Zemljaci u Nemackoj se za iznudu dobijaju deceniske kazne...a u Serbiji 6 meseci..pa se onda cudite sto kriminalci cvetaju...svako ko ima ono sto u Informeru pise za premijera,se naoruza i ugrozava okolinu...bez ikakvog straha od zakona...

Ja

pre 8 godina

Čekaj malo. Piše da mu je porodica bila u sukobu sa porodicom Radulović, a ubijena se preziva upravo Radulović. Slučajnost ili nešto drugo?

ponavljam opet...

pre 8 godina

Nema manje države od Crne Gore a da je iznedrila više kriminalaca...
ako nisu pomenuti rođeni u CG, jesu im očevi.
Palermo je vrtić u odnosu na Nikšić...

Dilindzer

pre 8 godina

Poslednjih meseci sve podseca na devedesete.
(sale, 03. oktobar 2015 10:49)

Devedesete nisu nikad ni prosle, kontinuirano traju do danas.

Deni Krejn

pre 8 godina

(plavi andjelak, 3. oktobar 2015 13:44)

Hvala na podršci. Da pojasnim još malo. Krivična prijava, sama po sebi, ne znači ama baš ništa. Svako protiv svakoga može da podnese krivičnu prijavu za bilo šta.
Krivičnim prijavama se bave policija i tužilaštvo, one do suda ni ne stižu. Sud se bavi isključivo optužnicama (i optužnim predlozima) i on je tu poslednja karika u lancu. Dok slučaj stigne pred sudiju, već je prošao kroz mnogo "ruku".
Naravno, ima i nesposobnih sudija, to ne sporim, ali previše neverovatno izgleda da sve bude urađeno besprekorno do suda, a onda dođe loš sudija pa sve upropasti.

Sad dolazimo do čuvenog pitanja "Kome to odgovara", to jest kome je u interesu pljuvanje isljučivo po sudijama i pravosuđu. Vrlo jednostavno - napad je najbolja odbrana. Ako se udara u talambase da je pravosuđe korumpirano, manje se priča o tome kako su politika i vlast (bilo koja) korumpirani.

Ironija, ali pravosuđe je ovde najnezavisnije bilo pod mrskim Titom i omraženim komunizmom. Ako se izuzmu politički procesi, u ostalim stvarima je bilo "ni po babu ni po stričevima", a i na kvalitet kadra se pazilo.
Kod Slobe je krenuo opši sunovrat svega.
"Oni posle njega" su davali sve od sebe da stave pravosuđe pod svoju kontrolu što je kulminiralo onim reizborom gde se nije znalo ni ko pije ni ko plaća.
"Ovi sad" pokušavaju da privatizuju pravosuđe (privatni ivršitelji, notari...)
Nek nam je Bog u pomoći sa sledećima koji dođu...

Samo Sparta

pre 8 godina

RIP in Peace
(Srpska Sparta, 3. oktobar 2015 11:22)

RIP je skracenica od Rest in Peace, tako da nema potrebe za dodavanjem "in Peace".

Ne bi bilo lose napomenuti da u srpskom jeziku vec ima jedan veoma slican izraz, cini mi se da zvuci ovako nekako:"Pocivaj u miru."

petrija

pre 8 godina

veerghoen@..treba pogledati i sa ove strane:ovde nema ko gradjane da zastiti od ovakvih likova i njihovih drugara.Ne mora sudija da prima mito,dovoljno je da pomisli kako sutradan po presudi neko moze da presretne njega ili njegove ili da slucajno naleti kolima na prelazu ili saceka u hodniku zgrade,a o anonimnim pretnjama da i ne pricam.Ljudi u pravosudju najbolje znaju stanje u drustvu i odnos snaga kriminala sa jedne strane i policije sa druge i tako se i ponasaju da ne izazivaju nevolje.Inace sudstvo je rak-rana ove zemlje jos od Titivog vremena.

novosadjanin

pre 8 godina

pogodjen sa 15 metaka, ovo nije amaterska ruka, ko god je pucao iz kalisa il slicnog zna koliko bezi u rafalu, ovakva ruka ima svoj potpis nema ih bas mnogo to bi trebalo da olaksa nalazenje

sestra

pre 8 godina

Пазите део "Суд је пре две године укинуо пресуду према којој је Рогановић био осуђен на 9 девет година због убиства девојке у кафићу".

О чему ми даље причамо овде?
(veerghoen, 03. oktobar 2015 13:29)

A da ti procitas jos jednom tekst? O.o

Lošmi

pre 8 godina

Ljudi, slučajno je ubijena devojka. Šta da se radi...
(MarkoNestorovic, 03. oktobar 2015 10:30)

Po količini minuseva lepo se vidi koliko ljudi nije shvatilo sarkazam u ovom komentaru.

veerghoen

pre 8 godina

Пазите део "Суд је пре две године укинуо пресуду према којој је Рогановић био осуђен на 9 девет година због убиства девојке у кафићу".

О чему ми даље причамо овде?

genije

pre 8 godina

Ovaj lik na slobodi?!
A vi i dalje gonite onog lika sto je u svoj kuci na vratima decje sobe ubio NAORUZANOG provalnika?!
Tuzilastvo je uzas. Za njim sledi sudstvo. A ni policija nije daleko (dzaba hapsenje kad ne umes da prikupis dokaze).
A te tri "sluzbe" (jer treba da sluze gradjanima, stiteci zakone) su osnovni uslov bilo kakvog pa i ekonomskog napretka drzave i drustva. Ako kriminalci rade sta hoce nekaznjeno a ti zavrsis u zatvoru braneci svoju porodicu i imovinu od lopova - o napretku nema govora!

anticenzura

pre 8 godina

Ako neko napise da mu je zo ovog ubijenog,mislim da je u njmanju ruku jadno lupati minus,ma kakav god da je bio ubijeni.
Ne verujem da 300 ovih sto lupi minus ima bilo kakvu dodirnu tacku s pokojnim,tako da mogu da zadrze ili napisu misljenje,ali ne treba da se raduju neciojoj nesreci. Ko moze bilo kome da garantuje da sutra nece bilo cije dete biti krimos? Oladite malo sa mrznjom..

veerghoen

pre 8 godina

Шта ли раде те судије? Ко су ти људи и зашто ослобађају тако лако и једноставно?

plavi andjelak

pre 8 godina

Da skratim priču - da, policija hapsi, ali ne hapsi kako treba. Kad počnu svoj posao da rade kako treba, tada će i ostali imati s čim da rade, jer je policija prva karika u lancu.
(Deni Krejn, 03. oktobar 2015 12:12)

Bravo. Najzad neko da kaze sta je jedan od problema. Setim se Daciceve price, posle ubistva policajca u Beogradu, kako je protiv ubice vec podneto 26 krivicnih prijava. 26!!! I niko da se zapita KAKVE su to prijave kad ih je sud odbacio. Kvantitet je uvek ispred kvaliteta. Drugi problem je Tuzilastvo koje takve prijave ne vraca policiji na doradu. (Ne)srecna okolnost i za jedne i druge je neuki narod koji jos zivi negde u komunizmu pa misli da policija sve "resava".

Deni Krejn

pre 8 godina

(BBR, 3. oktobar 2015 11:46)

Vidiš, upravo je u tome problem. Policija hapsi, ali ne utvrđuju i ne određuju oni ko je kriv a ko prav (samo što neko mora da ih obavesti o tome). Za njih su svi koji uhapse krivi 100%. Bili bismo krivi i ti i ja da i nas uhapse za bilo šta.
A pošto "oni znaju" - ko šiša dokaze.
Pričao mi jedan sudija, sudio nekom tipu sa podebelim dosijeom. Policija nije prikupila dokaze kako treba (po zakonu), a malo su i petljali sa njima. Tužilac je bio u fazonu "baš me briga". I sudija kaže "Znam da je kriv, ali nemam na osnovu čega da ga osudim. Isporučili ga kod mene i misle da su završili sav posao. Ali posao tek tad počinje..." I morao da ga oslobodi.

Da skratim priču - da, policija hapsi, ali ne hapsi kako treba. Kad počnu svoj posao da rade kako treba, tada će i ostali imati s čim da rade, jer je policija prva karika u lancu.

BBR

pre 8 godina

Policija hapsi, a sudije oslobadjaju! Ko su ti ljudi iz Apelacionog suda? Zasto se ne proveri njihov ucinak zadnjih 10 godina i njihovo imovinsko stanje?
Ko krene da gradi zatvore po Srbiji, kapaciteta 100 hiljada (a moglo bi i vise), ima moj glas na izborima...

Pera

pre 8 godina

Advokati, tužioci, sudieje, imate na duši (ako je imate), još jedan mlad život. Da su bili osuđeni za svoja dela, sada bi bili u zatvoru i izdržavali kaznu, ali bi bili ŽIVI !!!
VI STE IH OSUDILI NA SMRT JER STE SVI KORUMPIRANI. SRAM VAS BILO.

RIP

pre 8 godina

Filip je bio dobar dečko; pokoj mu duši. Svi su bili protiv njega. Nadam se da će ubice biti brzo pronađene i kažnjene. Nesrećna sudbina navela je mog druga na stranputicu, ali to svakako nije razlog da završi na ovaj način; svako zaslužuje drugu šansu.

jovica

pre 8 godina

O premudri komentatori B92 vesti samo me zanima zasta vam je policija kriva? Pa sve ove informacije vam je ta ista policija i prikupila. Sudstvo, draga gospodo nam je unakazilo drustvo.

Js

pre 8 godina

Ljudi, slučajno je ubijena devojka. Šta da se radi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MarkoNestorovic, 3. oktobar 2015 10:30

inace, vrlo lako se desi da neko nekog slucajno ubije, setas ulicom sa pistoljem, on opali, ubijes nekog, jbg, sta da se radi...

janko

pre 8 godina

B92 jos ste jednom pokazali profesionalizam u kontekstu cele ove tragicne vesti, kako samim tekstom, tako i dozvoljenim komentarima, i ma koliko vas ko voleo ili mrzeo jedini ste PROFESIONALNI medij u Srbiji gde se moze kulturno i civilizacijski nesto procitati. Ostanite kakvi jeste. Hvala

Vz

pre 8 godina

Filip je bio dobar dečko; pokoj mu duši. Svi su bili protiv njega. Nadam se da će ubice biti brzo pronađene i kažnjene. Nesrećna sudbina navela je mog druga na stranputicu, ali to svakako nije razlog da završi na ovaj način; svako zaslužuje drugu šansu.
(RIP, 03. oktobar 2015 11:36)
Daleko od toga da mi je drago sto je mlad momak ubijen, ali da je unesrecio vise ljudi i da je trebalo davnih dana da bude u zatvoru, to je sigurno! Da je bio u zatvoru, mozda bi i dalje bio ziv. Policija hapsi, sudije podmazane pustaju, a onda se sve resava na ovaj nacin. Svi ovi "fini" momci sto su odavno poznati policiji, sa po 20+ krivicnih prijava, pa jos osudjeni na zatvor a setaju gradom najnormalnije...dokle vise?!?!

jerkovic

pre 8 godina

(Anja, 3. oktobar 2015 10:46)
Bravo gospodjice na komentaru, bravo po 100 puta. Kad se taj dan ministar pojavio toliko je bio zustar i energican da sam mislio da su rascistili sa nekim ozbiljnim kriminalcima, a on izasao politicki da brani svog sefa i svoju stranku. Za poslednjih mesec dana ovo je skoro deseto ubistvo, ni za jedno se nije oglasio....BEZATI ODAVDE, DEFINITIVNO...

lulence

pre 8 godina

@Bradonja
Postovani, nadam se da ulicu prelazite na mestu obelezenim za istu svrhu radi sebe i svoj bezbednosti, a ne zbog mogucnosti placanja kazne zbog nepostovanja zakona . . . Razmislite malo o tome.

seljadin

pre 8 godina

pise da je klan ubijenog bio u sukobu sa Radulovicima, i da je isti ubio devojku koja se "slucajno" preziva Radulovic u Beogradu 2011.
Znaci li to da je krvna osveta bila u pitanju ?

navigatron

pre 8 godina

Kako to kod nas, sve znaju šta je kad radio, da se bavi prodajom droge i naravno nikakvih problema da se šeta okolo. Ovamo, stavljaju ljude u zatvor ako ubiju provalnika koji im upadne u kuću ili ga povrede...

Anja

pre 8 godina

Kada je u sredu, 30. septembra, u 15:00 casova zapocela konferencija za stampu ministra Stefanovica, pomislila sam da ce govoriti o pogorsanoj situaciji u zemlji jer je dva dana pre toga ubijen jedan covek, a dve-tri nedelje pre njega, i drugi "navijac". Medjutim, on je bio posvecen jednom totalno drugom incidentu. Nije mi jasno da li ova svakodnevna ubistva dilera, "navijaca" i drugih pripadnika kriminogenih sredina uopste ne doticu nas MUP. Da li ministar Stefanovic i ja uopste zivimo u istoj drzavi? Takodje, pre tri dana osudjeni diler sa nanogicom (potpuni nonsens, volela bih da znam ime sudije koji se dosetio takve mentalne gimnastike) je u krevetu nadjen sa devojcicom od 14 godina, dok je u isto vreme prodavao drogu drugom licu. Dakle, zivimo li ministar i ja u istoj drzavi?

maja

pre 8 godina

Strasno mi je sto ljudi poput njega slobodno setaju ulucama. 21. godina i vec toliko problema i kriminalnih dela, trebalo je i za svoje dobro i za dobro i bezbednost gradjana da bude u zatvoru uveliko. Tuzna je ova drzava...

Nina Bg

pre 8 godina

Nekada je Novi Sad bio miran vojvodjanski grad,a sad?!?
Malo-malo pa neko ubijen zato sto se bavio prodajom narkotika,ili ucestvovao u ubistvu nekog iz suparnickog klana, ili slucajno ubio devojku.....Cuj slucajno!!?!
A pistolj je nosio onako....? Naljutio se pa pucao u pod?!?......

makarios ll

pre 8 godina

Ovo je dokaz da nam je pravosuđe u bunaru i ministar,šta ima da kaže?Naravno-ništa!!!Pod hitno, Skupština da razreši sve sudije koje ništa nerade,a pogotovo korumpirane!

Bradonja

pre 8 godina

Koja smo mi katastrofa od drzave kad ovaj nije bio u zatvoru a toliko je poznat policiji za brojna krivicna dela, i policija za sve to zna i opet nista. A ja se cimam da ne predjem ulicu van pesackog da mi ne napisu kaznu. Pa ovde sam ocigledno ja lud.

Anja

pre 8 godina

Kada je u sredu, 30. septembra, u 15:00 casova zapocela konferencija za stampu ministra Stefanovica, pomislila sam da ce govoriti o pogorsanoj situaciji u zemlji jer je dva dana pre toga ubijen jedan covek, a dve-tri nedelje pre njega, i drugi "navijac". Medjutim, on je bio posvecen jednom totalno drugom incidentu. Nije mi jasno da li ova svakodnevna ubistva dilera, "navijaca" i drugih pripadnika kriminogenih sredina uopste ne doticu nas MUP. Da li ministar Stefanovic i ja uopste zivimo u istoj drzavi? Takodje, pre tri dana osudjeni diler sa nanogicom (potpuni nonsens, volela bih da znam ime sudije koji se dosetio takve mentalne gimnastike) je u krevetu nadjen sa devojcicom od 14 godina, dok je u isto vreme prodavao drogu drugom licu. Dakle, zivimo li ministar i ja u istoj drzavi?

navigatron

pre 8 godina

Kako to kod nas, sve znaju šta je kad radio, da se bavi prodajom droge i naravno nikakvih problema da se šeta okolo. Ovamo, stavljaju ljude u zatvor ako ubiju provalnika koji im upadne u kuću ili ga povrede...

Bradonja

pre 8 godina

Koja smo mi katastrofa od drzave kad ovaj nije bio u zatvoru a toliko je poznat policiji za brojna krivicna dela, i policija za sve to zna i opet nista. A ja se cimam da ne predjem ulicu van pesackog da mi ne napisu kaznu. Pa ovde sam ocigledno ja lud.

makarios ll

pre 8 godina

Ovo je dokaz da nam je pravosuđe u bunaru i ministar,šta ima da kaže?Naravno-ništa!!!Pod hitno, Skupština da razreši sve sudije koje ništa nerade,a pogotovo korumpirane!

Nina Bg

pre 8 godina

Nekada je Novi Sad bio miran vojvodjanski grad,a sad?!?
Malo-malo pa neko ubijen zato sto se bavio prodajom narkotika,ili ucestvovao u ubistvu nekog iz suparnickog klana, ili slucajno ubio devojku.....Cuj slucajno!!?!
A pistolj je nosio onako....? Naljutio se pa pucao u pod?!?......

seljadin

pre 8 godina

pise da je klan ubijenog bio u sukobu sa Radulovicima, i da je isti ubio devojku koja se "slucajno" preziva Radulovic u Beogradu 2011.
Znaci li to da je krvna osveta bila u pitanju ?

Js

pre 8 godina

Ljudi, slučajno je ubijena devojka. Šta da se radi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MarkoNestorovic, 3. oktobar 2015 10:30

inace, vrlo lako se desi da neko nekog slucajno ubije, setas ulicom sa pistoljem, on opali, ubijes nekog, jbg, sta da se radi...

jerkovic

pre 8 godina

(Anja, 3. oktobar 2015 10:46)
Bravo gospodjice na komentaru, bravo po 100 puta. Kad se taj dan ministar pojavio toliko je bio zustar i energican da sam mislio da su rascistili sa nekim ozbiljnim kriminalcima, a on izasao politicki da brani svog sefa i svoju stranku. Za poslednjih mesec dana ovo je skoro deseto ubistvo, ni za jedno se nije oglasio....BEZATI ODAVDE, DEFINITIVNO...

Vz

pre 8 godina

Filip je bio dobar dečko; pokoj mu duši. Svi su bili protiv njega. Nadam se da će ubice biti brzo pronađene i kažnjene. Nesrećna sudbina navela je mog druga na stranputicu, ali to svakako nije razlog da završi na ovaj način; svako zaslužuje drugu šansu.
(RIP, 03. oktobar 2015 11:36)
Daleko od toga da mi je drago sto je mlad momak ubijen, ali da je unesrecio vise ljudi i da je trebalo davnih dana da bude u zatvoru, to je sigurno! Da je bio u zatvoru, mozda bi i dalje bio ziv. Policija hapsi, sudije podmazane pustaju, a onda se sve resava na ovaj nacin. Svi ovi "fini" momci sto su odavno poznati policiji, sa po 20+ krivicnih prijava, pa jos osudjeni na zatvor a setaju gradom najnormalnije...dokle vise?!?!

maja

pre 8 godina

Strasno mi je sto ljudi poput njega slobodno setaju ulucama. 21. godina i vec toliko problema i kriminalnih dela, trebalo je i za svoje dobro i za dobro i bezbednost gradjana da bude u zatvoru uveliko. Tuzna je ova drzava...

jovica

pre 8 godina

O premudri komentatori B92 vesti samo me zanima zasta vam je policija kriva? Pa sve ove informacije vam je ta ista policija i prikupila. Sudstvo, draga gospodo nam je unakazilo drustvo.

BBR

pre 8 godina

Policija hapsi, a sudije oslobadjaju! Ko su ti ljudi iz Apelacionog suda? Zasto se ne proveri njihov ucinak zadnjih 10 godina i njihovo imovinsko stanje?
Ko krene da gradi zatvore po Srbiji, kapaciteta 100 hiljada (a moglo bi i vise), ima moj glas na izborima...

Samo Sparta

pre 8 godina

RIP in Peace
(Srpska Sparta, 3. oktobar 2015 11:22)

RIP je skracenica od Rest in Peace, tako da nema potrebe za dodavanjem "in Peace".

Ne bi bilo lose napomenuti da u srpskom jeziku vec ima jedan veoma slican izraz, cini mi se da zvuci ovako nekako:"Pocivaj u miru."

genije

pre 8 godina

Ovaj lik na slobodi?!
A vi i dalje gonite onog lika sto je u svoj kuci na vratima decje sobe ubio NAORUZANOG provalnika?!
Tuzilastvo je uzas. Za njim sledi sudstvo. A ni policija nije daleko (dzaba hapsenje kad ne umes da prikupis dokaze).
A te tri "sluzbe" (jer treba da sluze gradjanima, stiteci zakone) su osnovni uslov bilo kakvog pa i ekonomskog napretka drzave i drustva. Ako kriminalci rade sta hoce nekaznjeno a ti zavrsis u zatvoru braneci svoju porodicu i imovinu od lopova - o napretku nema govora!

ponavljam opet...

pre 8 godina

Nema manje države od Crne Gore a da je iznedrila više kriminalaca...
ako nisu pomenuti rođeni u CG, jesu im očevi.
Palermo je vrtić u odnosu na Nikšić...

Pera

pre 8 godina

Advokati, tužioci, sudieje, imate na duši (ako je imate), još jedan mlad život. Da su bili osuđeni za svoja dela, sada bi bili u zatvoru i izdržavali kaznu, ali bi bili ŽIVI !!!
VI STE IH OSUDILI NA SMRT JER STE SVI KORUMPIRANI. SRAM VAS BILO.

veerghoen

pre 8 godina

Пазите део "Суд је пре две године укинуо пресуду према којој је Рогановић био осуђен на 9 девет година због убиства девојке у кафићу".

О чему ми даље причамо овде?

Deni Krejn

pre 8 godina

(BBR, 3. oktobar 2015 11:46)

Vidiš, upravo je u tome problem. Policija hapsi, ali ne utvrđuju i ne određuju oni ko je kriv a ko prav (samo što neko mora da ih obavesti o tome). Za njih su svi koji uhapse krivi 100%. Bili bismo krivi i ti i ja da i nas uhapse za bilo šta.
A pošto "oni znaju" - ko šiša dokaze.
Pričao mi jedan sudija, sudio nekom tipu sa podebelim dosijeom. Policija nije prikupila dokaze kako treba (po zakonu), a malo su i petljali sa njima. Tužilac je bio u fazonu "baš me briga". I sudija kaže "Znam da je kriv, ali nemam na osnovu čega da ga osudim. Isporučili ga kod mene i misle da su završili sav posao. Ali posao tek tad počinje..." I morao da ga oslobodi.

Da skratim priču - da, policija hapsi, ali ne hapsi kako treba. Kad počnu svoj posao da rade kako treba, tada će i ostali imati s čim da rade, jer je policija prva karika u lancu.

al21

pre 8 godina

Ja ne znam da li sam ja lud ili sta se desava, ali ja sa 21 godinom i dalje sam aktivni sportista, studiram, i uzivam u majcinom zagrljaju, a ovi se u tim godinama bave kriminalom i ubijaju po gradu

Deni Krejn

pre 8 godina

(plavi andjelak, 3. oktobar 2015 13:44)

Hvala na podršci. Da pojasnim još malo. Krivična prijava, sama po sebi, ne znači ama baš ništa. Svako protiv svakoga može da podnese krivičnu prijavu za bilo šta.
Krivičnim prijavama se bave policija i tužilaštvo, one do suda ni ne stižu. Sud se bavi isključivo optužnicama (i optužnim predlozima) i on je tu poslednja karika u lancu. Dok slučaj stigne pred sudiju, već je prošao kroz mnogo "ruku".
Naravno, ima i nesposobnih sudija, to ne sporim, ali previše neverovatno izgleda da sve bude urađeno besprekorno do suda, a onda dođe loš sudija pa sve upropasti.

Sad dolazimo do čuvenog pitanja "Kome to odgovara", to jest kome je u interesu pljuvanje isljučivo po sudijama i pravosuđu. Vrlo jednostavno - napad je najbolja odbrana. Ako se udara u talambase da je pravosuđe korumpirano, manje se priča o tome kako su politika i vlast (bilo koja) korumpirani.

Ironija, ali pravosuđe je ovde najnezavisnije bilo pod mrskim Titom i omraženim komunizmom. Ako se izuzmu politički procesi, u ostalim stvarima je bilo "ni po babu ni po stričevima", a i na kvalitet kadra se pazilo.
Kod Slobe je krenuo opši sunovrat svega.
"Oni posle njega" su davali sve od sebe da stave pravosuđe pod svoju kontrolu što je kulminiralo onim reizborom gde se nije znalo ni ko pije ni ko plaća.
"Ovi sad" pokušavaju da privatizuju pravosuđe (privatni ivršitelji, notari...)
Nek nam je Bog u pomoći sa sledećima koji dođu...

Lošmi

pre 8 godina

Ljudi, slučajno je ubijena devojka. Šta da se radi...
(MarkoNestorovic, 03. oktobar 2015 10:30)

Po količini minuseva lepo se vidi koliko ljudi nije shvatilo sarkazam u ovom komentaru.

Dilindzer

pre 8 godina

Poslednjih meseci sve podseca na devedesete.
(sale, 03. oktobar 2015 10:49)

Devedesete nisu nikad ni prosle, kontinuirano traju do danas.

plavi andjelak

pre 8 godina

Da skratim priču - da, policija hapsi, ali ne hapsi kako treba. Kad počnu svoj posao da rade kako treba, tada će i ostali imati s čim da rade, jer je policija prva karika u lancu.
(Deni Krejn, 03. oktobar 2015 12:12)

Bravo. Najzad neko da kaze sta je jedan od problema. Setim se Daciceve price, posle ubistva policajca u Beogradu, kako je protiv ubice vec podneto 26 krivicnih prijava. 26!!! I niko da se zapita KAKVE su to prijave kad ih je sud odbacio. Kvantitet je uvek ispred kvaliteta. Drugi problem je Tuzilastvo koje takve prijave ne vraca policiji na doradu. (Ne)srecna okolnost i za jedne i druge je neuki narod koji jos zivi negde u komunizmu pa misli da policija sve "resava".

veerghoen

pre 8 godina

Шта ли раде те судије? Ко су ти људи и зашто ослобађају тако лако и једноставно?

novosadjanin

pre 8 godina

pogodjen sa 15 metaka, ovo nije amaterska ruka, ko god je pucao iz kalisa il slicnog zna koliko bezi u rafalu, ovakva ruka ima svoj potpis nema ih bas mnogo to bi trebalo da olaksa nalazenje

NK

pre 8 godina

Stric ovog dečka ubijen je u prvoj "filmskoj" pucnjavi u SFRJ iz kola u pokretu u centru Nikšića. Drugi stric je kasnije osvetio brata ubivši čuvenog Slavka Radulovića. Otac mu je postao jedan od glavnih krimosa u Novom Sadu. Svi su pod zemljom. Da li je država preduzela bilo šta da ovog dečka otrgne iz kandzi zla dok je za to još uvek bilo šansi? Ne. Zaključite sami.

petrija

pre 8 godina

veerghoen@..treba pogledati i sa ove strane:ovde nema ko gradjane da zastiti od ovakvih likova i njihovih drugara.Ne mora sudija da prima mito,dovoljno je da pomisli kako sutradan po presudi neko moze da presretne njega ili njegove ili da slucajno naleti kolima na prelazu ili saceka u hodniku zgrade,a o anonimnim pretnjama da i ne pricam.Ljudi u pravosudju najbolje znaju stanje u drustvu i odnos snaga kriminala sa jedne strane i policije sa druge i tako se i ponasaju da ne izazivaju nevolje.Inace sudstvo je rak-rana ove zemlje jos od Titivog vremena.

Sajo

pre 8 godina

Zemljaci u Nemackoj se za iznudu dobijaju deceniske kazne...a u Serbiji 6 meseci..pa se onda cudite sto kriminalci cvetaju...svako ko ima ono sto u Informeru pise za premijera,se naoruza i ugrozava okolinu...bez ikakvog straha od zakona...

Ja vise nemam poverenje u Srbiju!

pre 8 godina

Pazi ti ovo sta se pise: " ukinuo presudu od devet godina zatvora zbog pucanja iz pištolja "Ej ukinuo presudu???? Pa kakvo je ovo bre sudstvo! Koga briga bre za zakone? Ja sam totalno izgubljen u ovoj bednoj drzavi, ma ovo nije drzava nego privatno dvoriste!Imao sam i ja posla sa sudstvom koji su me opljackali. Na kraju sudjenja vrendost stvari sto su mi ukrali palo je svega na 1/3 od ukupne vrednosti. A ovi sto su provalili u vise stanova te noci i prethodni dan dobili su uslovnu kaznu. Bravo za njih!

lulence

pre 8 godina

@Bradonja
Postovani, nadam se da ulicu prelazite na mestu obelezenim za istu svrhu radi sebe i svoj bezbednosti, a ne zbog mogucnosti placanja kazne zbog nepostovanja zakona . . . Razmislite malo o tome.

IndianaPolis

pre 8 godina

Da li ste upoznali nekad ovakvog momka...imao sam nestecu da budem u istraznom zatvoru,i "snimio" mentalni sklop takvih...sta se ocekuje od decaka od 12. god (28-16) kad mu ubiju tatu,inace "poznatog kriminalca iz Crne gore" nego da bude "bolji" od oca...i jos ubio SLUCAJNO nekog,u nedostatku dokaza oslobodjen...za njih je to stvar PRESTIZA,POSTOVANJA i RESPEKTA...sve pociva na osnovnoj celiji-PORODICI...pa onda skola,vaspitanje,POLICIJA...sve stoji i do dobrog nacelnika policije-imao pistolj,pa osudjen uslovno...sta ce mu pistolj bez dozvole,da su ga (ako im je vec bio "poznat") uzjahali,pretresali,pratili...hm...i policija MORA biti dobro placena,i NE SME da ima svoj PRIVATNI biznis i firme-nspusti braca drzavni hleb,pa radi...
Naravno da mi je zao kad se ugasi mlad zivot,ali mi nije jasno da NEKO zna da je TAJ i TAJ "problematican",da nosi oruzje bez dozvole...i da hoda kroz grad kao kauboj...nesreca je neizbezna,i UVEK ima tendenciju da se uvecava...ko nema dozvolu-OMA 7god. robije (svaki sl. put DUPLO),ko ima-nek mu stoji u kuci,il RASKLOPLJEN u putu)...liberalizovati posedovanje,jer sa ovim nametima,NIKO pametan ga nece prijaviti...
a sudstvo...uhhh...
pozz...

banacanin

pre 8 godina

ovi pravi kriminalci me ne brinu zive opasno i brzo i zavrse problem su ovi fini kriminalci tzv biznismeni tajkuni i politicari koji rade za njih e oni pokradose i unistise srbiju i dalaka im sa glave ne hvali.pravi krimosi rizikuju glavu i uglavnom je brzo gube a ova nova elita srbije rizikuje zivote gradjana srbije i dlaka im sa glave ne hvali samo imaju sve vise i vise nije problem ko je na vlasti problem je u sistemu i ustrojstvu drzave ovaj nakaradni neoliberalni kapitalizam ce doci glave srbiji

janko

pre 8 godina

B92 jos ste jednom pokazali profesionalizam u kontekstu cele ove tragicne vesti, kako samim tekstom, tako i dozvoljenim komentarima, i ma koliko vas ko voleo ili mrzeo jedini ste PROFESIONALNI medij u Srbiji gde se moze kulturno i civilizacijski nesto procitati. Ostanite kakvi jeste. Hvala

Blondes

pre 8 godina

A sad drzava odjednom zna da se bavio prodajom nakotika? Pa sto ga niste onda hapsili ako ste znali?
Srbijo banano! Decko dobio sta je trazio, mada mi nije jasno kako to da je do sad bio na slobodi.

Mile sa Liona

pre 8 godina

Za pucanje iz pištoljs bez dozvole za oružje, samo dve i po godine... To je izgleda kazna za policijske "prijatelje". A ako bilo kome nadju u kući oružje za koje nema dozvolu, makar ga nikad ne uzeo u ruke, zakonska minimalna je godinu dana! Dobro je biti '"poznat policiji". Osudete, ne ideš u zatvor, nego i dalje diluješ (da lu uslužno za policiju? ) po ulicama i gradovima ove Vučićeve Srbije!

Gos'n

pre 8 godina

@deni krejn

To mozes nekom drugom da prodajes maglu. Da policija mozda i ne skracuje kazne zatvorske? Ubijes coveka, pa ti sa prvobitnih 30 smanje na 8, dobro vladanje i izdjes za 4. Nekima se i isplati mozda da ukradu, pa robijaju par godina.

andrijano

pre 8 godina

jos jedno veliko ime nestade u sacekusi.ljudi,sad bez sale.mene koliko secanje sluzi ni devedesetih pa ni za vreme zemuskog klana nije bilo ovoliko mafijaskih sacekusa bez ikakvog policijskog i sudskog epiloga.policija nemi posmatrac.

Ja

pre 8 godina

Čekaj malo. Piše da mu je porodica bila u sukobu sa porodicom Radulović, a ubijena se preziva upravo Radulović. Slučajnost ili nešto drugo?

sestra

pre 8 godina

Пазите део "Суд је пре две године укинуо пресуду према којој је Рогановић био осуђен на 9 девет година због убиства девојке у кафићу".

О чему ми даље причамо овде?
(veerghoen, 03. oktobar 2015 13:29)

A da ti procitas jos jednom tekst? O.o

anticenzura

pre 8 godina

Ako neko napise da mu je zo ovog ubijenog,mislim da je u njmanju ruku jadno lupati minus,ma kakav god da je bio ubijeni.
Ne verujem da 300 ovih sto lupi minus ima bilo kakvu dodirnu tacku s pokojnim,tako da mogu da zadrze ili napisu misljenje,ali ne treba da se raduju neciojoj nesreci. Ko moze bilo kome da garantuje da sutra nece bilo cije dete biti krimos? Oladite malo sa mrznjom..

RIP

pre 8 godina

Filip je bio dobar dečko; pokoj mu duši. Svi su bili protiv njega. Nadam se da će ubice biti brzo pronađene i kažnjene. Nesrećna sudbina navela je mog druga na stranputicu, ali to svakako nije razlog da završi na ovaj način; svako zaslužuje drugu šansu.

Pedja

pre 8 godina

Dok su živi, svi ćute, niko ništa ne sme da priča. Tek kada ih neko likvidira svi odjednom postaju pametni i prepričavaju ko su i kako su dilovali narkotike... Hajde uhapsite bar jednog živog kriminalca pobogu!!!

sturmmann

pre 8 godina

Znali su da je umešan u trgovinu drogom i šta su uradili? NIŠTA? Zašto? Zbog toga što se tzv. MUP Srbije i "neovisno" sudstvo bore protiv kriminala, eto zašto.

mz

pre 8 godina

Ne razumem. Svi ovi likovi su dobrano poznati policiji "od ranije" sa debelim dosijeima, pa ipak se nalaze na slobodi i vitlaju pištoljima gde im se prohte? A zašto već nisu na odsluženju, ako ne doživotne robije, a ono bar 20-30 godina - u Americi se pre svega gleda BROJ prekršaja i on uvek prevagne u odnosu na težinu, upravo da bi se predupredile ovakve stvari, da ludaci budu na slobodi kad je očito da imaju ubilačku tendenciju.

Kod nas se uvek čeka peti, šesti prekršaj da se malo pooštri kazna, a ako u međuvremenu neko nevin pogine, manje bitno...

Poznanik

pre 8 godina

Kao sto je gore rekao nas sugradjanin, za ovog coveka NIJE fraza da ga je "ZIVOT NATERAO" u celu navijacku pricu je usao zbog krvne osvete njegovog oca za koju on nije kriv, ali se morao braniti od tog zla, njemu je otac ubijen radi krvne osvete, i ujak cini mi se, to sto je ubio onu devojku je bilo ili njegov brat ili ta devojka, poznajem ga i znam sta pricam, stvarno je pozitivan momak i okej je bio. Gledate sve povrsno a ne gledate pozadinu, on je morao ulaziti u navijacke krugove da bi imao neku zastitu za sebe i mladjeg brata. Pocivaj u miru!

tirion lanister

pre 8 godina

Takvi kao on nikad ne zavrse u zatvoru,zavrse neka naivna deca koja su zeljna svega zbog nemastine ,deca zeljna dobrih patika,dobrih kola i lepog zivota. Sva hapsenja po pitanju gudre su apsolutno namestena u novom sadu! Odsek za narkotike je posebna drzava u samoj policiji. Hapsenja su dirigovana i usaglashena sa vecim igracima koji imaju pravu lovu, a sudstvo je leglo mentalno nestabilnih osoba.

RIP

pre 8 godina

Filip je bio dobar dečko; pokoj mu duši. Svi su bili protiv njega. Nadam se da će ubice biti brzo pronađene i kažnjene. Nesrećna sudbina navela je mog druga na stranputicu, ali to svakako nije razlog da završi na ovaj način; svako zaslužuje drugu šansu.

anticenzura

pre 8 godina

Ako neko napise da mu je zo ovog ubijenog,mislim da je u njmanju ruku jadno lupati minus,ma kakav god da je bio ubijeni.
Ne verujem da 300 ovih sto lupi minus ima bilo kakvu dodirnu tacku s pokojnim,tako da mogu da zadrze ili napisu misljenje,ali ne treba da se raduju neciojoj nesreci. Ko moze bilo kome da garantuje da sutra nece bilo cije dete biti krimos? Oladite malo sa mrznjom..

janko

pre 8 godina

B92 jos ste jednom pokazali profesionalizam u kontekstu cele ove tragicne vesti, kako samim tekstom, tako i dozvoljenim komentarima, i ma koliko vas ko voleo ili mrzeo jedini ste PROFESIONALNI medij u Srbiji gde se moze kulturno i civilizacijski nesto procitati. Ostanite kakvi jeste. Hvala

Poznanik

pre 8 godina

Kao sto je gore rekao nas sugradjanin, za ovog coveka NIJE fraza da ga je "ZIVOT NATERAO" u celu navijacku pricu je usao zbog krvne osvete njegovog oca za koju on nije kriv, ali se morao braniti od tog zla, njemu je otac ubijen radi krvne osvete, i ujak cini mi se, to sto je ubio onu devojku je bilo ili njegov brat ili ta devojka, poznajem ga i znam sta pricam, stvarno je pozitivan momak i okej je bio. Gledate sve povrsno a ne gledate pozadinu, on je morao ulaziti u navijacke krugove da bi imao neku zastitu za sebe i mladjeg brata. Pocivaj u miru!

lulence

pre 8 godina

@Bradonja
Postovani, nadam se da ulicu prelazite na mestu obelezenim za istu svrhu radi sebe i svoj bezbednosti, a ne zbog mogucnosti placanja kazne zbog nepostovanja zakona . . . Razmislite malo o tome.

sestra

pre 8 godina

Пазите део "Суд је пре две године укинуо пресуду према којој је Рогановић био осуђен на 9 девет година због убиства девојке у кафићу".

О чему ми даље причамо овде?
(veerghoen, 03. oktobar 2015 13:29)

A da ti procitas jos jednom tekst? O.o

Pera

pre 8 godina

Advokati, tužioci, sudieje, imate na duši (ako je imate), još jedan mlad život. Da su bili osuđeni za svoja dela, sada bi bili u zatvoru i izdržavali kaznu, ali bi bili ŽIVI !!!
VI STE IH OSUDILI NA SMRT JER STE SVI KORUMPIRANI. SRAM VAS BILO.

jovica

pre 8 godina

O premudri komentatori B92 vesti samo me zanima zasta vam je policija kriva? Pa sve ove informacije vam je ta ista policija i prikupila. Sudstvo, draga gospodo nam je unakazilo drustvo.

NK

pre 8 godina

Stric ovog dečka ubijen je u prvoj "filmskoj" pucnjavi u SFRJ iz kola u pokretu u centru Nikšića. Drugi stric je kasnije osvetio brata ubivši čuvenog Slavka Radulovića. Otac mu je postao jedan od glavnih krimosa u Novom Sadu. Svi su pod zemljom. Da li je država preduzela bilo šta da ovog dečka otrgne iz kandzi zla dok je za to još uvek bilo šansi? Ne. Zaključite sami.

jerkovic

pre 8 godina

(Anja, 3. oktobar 2015 10:46)
Bravo gospodjice na komentaru, bravo po 100 puta. Kad se taj dan ministar pojavio toliko je bio zustar i energican da sam mislio da su rascistili sa nekim ozbiljnim kriminalcima, a on izasao politicki da brani svog sefa i svoju stranku. Za poslednjih mesec dana ovo je skoro deseto ubistvo, ni za jedno se nije oglasio....BEZATI ODAVDE, DEFINITIVNO...

Nina Bg

pre 8 godina

Nekada je Novi Sad bio miran vojvodjanski grad,a sad?!?
Malo-malo pa neko ubijen zato sto se bavio prodajom narkotika,ili ucestvovao u ubistvu nekog iz suparnickog klana, ili slucajno ubio devojku.....Cuj slucajno!!?!
A pistolj je nosio onako....? Naljutio se pa pucao u pod?!?......

Lošmi

pre 8 godina

Ljudi, slučajno je ubijena devojka. Šta da se radi...
(MarkoNestorovic, 03. oktobar 2015 10:30)

Po količini minuseva lepo se vidi koliko ljudi nije shvatilo sarkazam u ovom komentaru.

novosadjanin

pre 8 godina

pogodjen sa 15 metaka, ovo nije amaterska ruka, ko god je pucao iz kalisa il slicnog zna koliko bezi u rafalu, ovakva ruka ima svoj potpis nema ih bas mnogo to bi trebalo da olaksa nalazenje

seljadin

pre 8 godina

pise da je klan ubijenog bio u sukobu sa Radulovicima, i da je isti ubio devojku koja se "slucajno" preziva Radulovic u Beogradu 2011.
Znaci li to da je krvna osveta bila u pitanju ?

Anja

pre 8 godina

Kada je u sredu, 30. septembra, u 15:00 casova zapocela konferencija za stampu ministra Stefanovica, pomislila sam da ce govoriti o pogorsanoj situaciji u zemlji jer je dva dana pre toga ubijen jedan covek, a dve-tri nedelje pre njega, i drugi "navijac". Medjutim, on je bio posvecen jednom totalno drugom incidentu. Nije mi jasno da li ova svakodnevna ubistva dilera, "navijaca" i drugih pripadnika kriminogenih sredina uopste ne doticu nas MUP. Da li ministar Stefanovic i ja uopste zivimo u istoj drzavi? Takodje, pre tri dana osudjeni diler sa nanogicom (potpuni nonsens, volela bih da znam ime sudije koji se dosetio takve mentalne gimnastike) je u krevetu nadjen sa devojcicom od 14 godina, dok je u isto vreme prodavao drogu drugom licu. Dakle, zivimo li ministar i ja u istoj drzavi?

Bradonja

pre 8 godina

Koja smo mi katastrofa od drzave kad ovaj nije bio u zatvoru a toliko je poznat policiji za brojna krivicna dela, i policija za sve to zna i opet nista. A ja se cimam da ne predjem ulicu van pesackog da mi ne napisu kaznu. Pa ovde sam ocigledno ja lud.

Deni Krejn

pre 8 godina

(BBR, 3. oktobar 2015 11:46)

Vidiš, upravo je u tome problem. Policija hapsi, ali ne utvrđuju i ne određuju oni ko je kriv a ko prav (samo što neko mora da ih obavesti o tome). Za njih su svi koji uhapse krivi 100%. Bili bismo krivi i ti i ja da i nas uhapse za bilo šta.
A pošto "oni znaju" - ko šiša dokaze.
Pričao mi jedan sudija, sudio nekom tipu sa podebelim dosijeom. Policija nije prikupila dokaze kako treba (po zakonu), a malo su i petljali sa njima. Tužilac je bio u fazonu "baš me briga". I sudija kaže "Znam da je kriv, ali nemam na osnovu čega da ga osudim. Isporučili ga kod mene i misle da su završili sav posao. Ali posao tek tad počinje..." I morao da ga oslobodi.

Da skratim priču - da, policija hapsi, ali ne hapsi kako treba. Kad počnu svoj posao da rade kako treba, tada će i ostali imati s čim da rade, jer je policija prva karika u lancu.

makarios ll

pre 8 godina

Ovo je dokaz da nam je pravosuđe u bunaru i ministar,šta ima da kaže?Naravno-ništa!!!Pod hitno, Skupština da razreši sve sudije koje ništa nerade,a pogotovo korumpirane!

Js

pre 8 godina

Ljudi, slučajno je ubijena devojka. Šta da se radi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MarkoNestorovic, 3. oktobar 2015 10:30

inace, vrlo lako se desi da neko nekog slucajno ubije, setas ulicom sa pistoljem, on opali, ubijes nekog, jbg, sta da se radi...

Vz

pre 8 godina

Filip je bio dobar dečko; pokoj mu duši. Svi su bili protiv njega. Nadam se da će ubice biti brzo pronađene i kažnjene. Nesrećna sudbina navela je mog druga na stranputicu, ali to svakako nije razlog da završi na ovaj način; svako zaslužuje drugu šansu.
(RIP, 03. oktobar 2015 11:36)
Daleko od toga da mi je drago sto je mlad momak ubijen, ali da je unesrecio vise ljudi i da je trebalo davnih dana da bude u zatvoru, to je sigurno! Da je bio u zatvoru, mozda bi i dalje bio ziv. Policija hapsi, sudije podmazane pustaju, a onda se sve resava na ovaj nacin. Svi ovi "fini" momci sto su odavno poznati policiji, sa po 20+ krivicnih prijava, pa jos osudjeni na zatvor a setaju gradom najnormalnije...dokle vise?!?!

BBR

pre 8 godina

Policija hapsi, a sudije oslobadjaju! Ko su ti ljudi iz Apelacionog suda? Zasto se ne proveri njihov ucinak zadnjih 10 godina i njihovo imovinsko stanje?
Ko krene da gradi zatvore po Srbiji, kapaciteta 100 hiljada (a moglo bi i vise), ima moj glas na izborima...

petrija

pre 8 godina

veerghoen@..treba pogledati i sa ove strane:ovde nema ko gradjane da zastiti od ovakvih likova i njihovih drugara.Ne mora sudija da prima mito,dovoljno je da pomisli kako sutradan po presudi neko moze da presretne njega ili njegove ili da slucajno naleti kolima na prelazu ili saceka u hodniku zgrade,a o anonimnim pretnjama da i ne pricam.Ljudi u pravosudju najbolje znaju stanje u drustvu i odnos snaga kriminala sa jedne strane i policije sa druge i tako se i ponasaju da ne izazivaju nevolje.Inace sudstvo je rak-rana ove zemlje jos od Titivog vremena.

Samo Sparta

pre 8 godina

RIP in Peace
(Srpska Sparta, 3. oktobar 2015 11:22)

RIP je skracenica od Rest in Peace, tako da nema potrebe za dodavanjem "in Peace".

Ne bi bilo lose napomenuti da u srpskom jeziku vec ima jedan veoma slican izraz, cini mi se da zvuci ovako nekako:"Pocivaj u miru."

al21

pre 8 godina

Ja ne znam da li sam ja lud ili sta se desava, ali ja sa 21 godinom i dalje sam aktivni sportista, studiram, i uzivam u majcinom zagrljaju, a ovi se u tim godinama bave kriminalom i ubijaju po gradu

banacanin

pre 8 godina

ovi pravi kriminalci me ne brinu zive opasno i brzo i zavrse problem su ovi fini kriminalci tzv biznismeni tajkuni i politicari koji rade za njih e oni pokradose i unistise srbiju i dalaka im sa glave ne hvali.pravi krimosi rizikuju glavu i uglavnom je brzo gube a ova nova elita srbije rizikuje zivote gradjana srbije i dlaka im sa glave ne hvali samo imaju sve vise i vise nije problem ko je na vlasti problem je u sistemu i ustrojstvu drzave ovaj nakaradni neoliberalni kapitalizam ce doci glave srbiji

Deni Krejn

pre 8 godina

(plavi andjelak, 3. oktobar 2015 13:44)

Hvala na podršci. Da pojasnim još malo. Krivična prijava, sama po sebi, ne znači ama baš ništa. Svako protiv svakoga može da podnese krivičnu prijavu za bilo šta.
Krivičnim prijavama se bave policija i tužilaštvo, one do suda ni ne stižu. Sud se bavi isključivo optužnicama (i optužnim predlozima) i on je tu poslednja karika u lancu. Dok slučaj stigne pred sudiju, već je prošao kroz mnogo "ruku".
Naravno, ima i nesposobnih sudija, to ne sporim, ali previše neverovatno izgleda da sve bude urađeno besprekorno do suda, a onda dođe loš sudija pa sve upropasti.

Sad dolazimo do čuvenog pitanja "Kome to odgovara", to jest kome je u interesu pljuvanje isljučivo po sudijama i pravosuđu. Vrlo jednostavno - napad je najbolja odbrana. Ako se udara u talambase da je pravosuđe korumpirano, manje se priča o tome kako su politika i vlast (bilo koja) korumpirani.

Ironija, ali pravosuđe je ovde najnezavisnije bilo pod mrskim Titom i omraženim komunizmom. Ako se izuzmu politički procesi, u ostalim stvarima je bilo "ni po babu ni po stričevima", a i na kvalitet kadra se pazilo.
Kod Slobe je krenuo opši sunovrat svega.
"Oni posle njega" su davali sve od sebe da stave pravosuđe pod svoju kontrolu što je kulminiralo onim reizborom gde se nije znalo ni ko pije ni ko plaća.
"Ovi sad" pokušavaju da privatizuju pravosuđe (privatni ivršitelji, notari...)
Nek nam je Bog u pomoći sa sledećima koji dođu...

navigatron

pre 8 godina

Kako to kod nas, sve znaju šta je kad radio, da se bavi prodajom droge i naravno nikakvih problema da se šeta okolo. Ovamo, stavljaju ljude u zatvor ako ubiju provalnika koji im upadne u kuću ili ga povrede...

plavi andjelak

pre 8 godina

Da skratim priču - da, policija hapsi, ali ne hapsi kako treba. Kad počnu svoj posao da rade kako treba, tada će i ostali imati s čim da rade, jer je policija prva karika u lancu.
(Deni Krejn, 03. oktobar 2015 12:12)

Bravo. Najzad neko da kaze sta je jedan od problema. Setim se Daciceve price, posle ubistva policajca u Beogradu, kako je protiv ubice vec podneto 26 krivicnih prijava. 26!!! I niko da se zapita KAKVE su to prijave kad ih je sud odbacio. Kvantitet je uvek ispred kvaliteta. Drugi problem je Tuzilastvo koje takve prijave ne vraca policiji na doradu. (Ne)srecna okolnost i za jedne i druge je neuki narod koji jos zivi negde u komunizmu pa misli da policija sve "resava".

Dilindzer

pre 8 godina

Poslednjih meseci sve podseca na devedesete.
(sale, 03. oktobar 2015 10:49)

Devedesete nisu nikad ni prosle, kontinuirano traju do danas.

Gos'n

pre 8 godina

@deni krejn

To mozes nekom drugom da prodajes maglu. Da policija mozda i ne skracuje kazne zatvorske? Ubijes coveka, pa ti sa prvobitnih 30 smanje na 8, dobro vladanje i izdjes za 4. Nekima se i isplati mozda da ukradu, pa robijaju par godina.

andrijano

pre 8 godina

jos jedno veliko ime nestade u sacekusi.ljudi,sad bez sale.mene koliko secanje sluzi ni devedesetih pa ni za vreme zemuskog klana nije bilo ovoliko mafijaskih sacekusa bez ikakvog policijskog i sudskog epiloga.policija nemi posmatrac.

maja

pre 8 godina

Strasno mi je sto ljudi poput njega slobodno setaju ulucama. 21. godina i vec toliko problema i kriminalnih dela, trebalo je i za svoje dobro i za dobro i bezbednost gradjana da bude u zatvoru uveliko. Tuzna je ova drzava...

veerghoen

pre 8 godina

Пазите део "Суд је пре две године укинуо пресуду према којој је Рогановић био осуђен на 9 девет година због убиства девојке у кафићу".

О чему ми даље причамо овде?

Sajo

pre 8 godina

Zemljaci u Nemackoj se za iznudu dobijaju deceniske kazne...a u Serbiji 6 meseci..pa se onda cudite sto kriminalci cvetaju...svako ko ima ono sto u Informeru pise za premijera,se naoruza i ugrozava okolinu...bez ikakvog straha od zakona...

Ja

pre 8 godina

Čekaj malo. Piše da mu je porodica bila u sukobu sa porodicom Radulović, a ubijena se preziva upravo Radulović. Slučajnost ili nešto drugo?

IndianaPolis

pre 8 godina

Da li ste upoznali nekad ovakvog momka...imao sam nestecu da budem u istraznom zatvoru,i "snimio" mentalni sklop takvih...sta se ocekuje od decaka od 12. god (28-16) kad mu ubiju tatu,inace "poznatog kriminalca iz Crne gore" nego da bude "bolji" od oca...i jos ubio SLUCAJNO nekog,u nedostatku dokaza oslobodjen...za njih je to stvar PRESTIZA,POSTOVANJA i RESPEKTA...sve pociva na osnovnoj celiji-PORODICI...pa onda skola,vaspitanje,POLICIJA...sve stoji i do dobrog nacelnika policije-imao pistolj,pa osudjen uslovno...sta ce mu pistolj bez dozvole,da su ga (ako im je vec bio "poznat") uzjahali,pretresali,pratili...hm...i policija MORA biti dobro placena,i NE SME da ima svoj PRIVATNI biznis i firme-nspusti braca drzavni hleb,pa radi...
Naravno da mi je zao kad se ugasi mlad zivot,ali mi nije jasno da NEKO zna da je TAJ i TAJ "problematican",da nosi oruzje bez dozvole...i da hoda kroz grad kao kauboj...nesreca je neizbezna,i UVEK ima tendenciju da se uvecava...ko nema dozvolu-OMA 7god. robije (svaki sl. put DUPLO),ko ima-nek mu stoji u kuci,il RASKLOPLJEN u putu)...liberalizovati posedovanje,jer sa ovim nametima,NIKO pametan ga nece prijaviti...
a sudstvo...uhhh...
pozz...

ponavljam opet...

pre 8 godina

Nema manje države od Crne Gore a da je iznedrila više kriminalaca...
ako nisu pomenuti rođeni u CG, jesu im očevi.
Palermo je vrtić u odnosu na Nikšić...

Mile sa Liona

pre 8 godina

Za pucanje iz pištoljs bez dozvole za oružje, samo dve i po godine... To je izgleda kazna za policijske "prijatelje". A ako bilo kome nadju u kući oružje za koje nema dozvolu, makar ga nikad ne uzeo u ruke, zakonska minimalna je godinu dana! Dobro je biti '"poznat policiji". Osudete, ne ideš u zatvor, nego i dalje diluješ (da lu uslužno za policiju? ) po ulicama i gradovima ove Vučićeve Srbije!

genije

pre 8 godina

Ovaj lik na slobodi?!
A vi i dalje gonite onog lika sto je u svoj kuci na vratima decje sobe ubio NAORUZANOG provalnika?!
Tuzilastvo je uzas. Za njim sledi sudstvo. A ni policija nije daleko (dzaba hapsenje kad ne umes da prikupis dokaze).
A te tri "sluzbe" (jer treba da sluze gradjanima, stiteci zakone) su osnovni uslov bilo kakvog pa i ekonomskog napretka drzave i drustva. Ako kriminalci rade sta hoce nekaznjeno a ti zavrsis u zatvoru braneci svoju porodicu i imovinu od lopova - o napretku nema govora!

Blondes

pre 8 godina

A sad drzava odjednom zna da se bavio prodajom nakotika? Pa sto ga niste onda hapsili ako ste znali?
Srbijo banano! Decko dobio sta je trazio, mada mi nije jasno kako to da je do sad bio na slobodi.

Ja vise nemam poverenje u Srbiju!

pre 8 godina

Pazi ti ovo sta se pise: " ukinuo presudu od devet godina zatvora zbog pucanja iz pištolja "Ej ukinuo presudu???? Pa kakvo je ovo bre sudstvo! Koga briga bre za zakone? Ja sam totalno izgubljen u ovoj bednoj drzavi, ma ovo nije drzava nego privatno dvoriste!Imao sam i ja posla sa sudstvom koji su me opljackali. Na kraju sudjenja vrendost stvari sto su mi ukrali palo je svega na 1/3 od ukupne vrednosti. A ovi sto su provalili u vise stanova te noci i prethodni dan dobili su uslovnu kaznu. Bravo za njih!

veerghoen

pre 8 godina

Шта ли раде те судије? Ко су ти људи и зашто ослобађају тако лако и једноставно?

tirion lanister

pre 8 godina

Takvi kao on nikad ne zavrse u zatvoru,zavrse neka naivna deca koja su zeljna svega zbog nemastine ,deca zeljna dobrih patika,dobrih kola i lepog zivota. Sva hapsenja po pitanju gudre su apsolutno namestena u novom sadu! Odsek za narkotike je posebna drzava u samoj policiji. Hapsenja su dirigovana i usaglashena sa vecim igracima koji imaju pravu lovu, a sudstvo je leglo mentalno nestabilnih osoba.

Pedja

pre 8 godina

Dok su živi, svi ćute, niko ništa ne sme da priča. Tek kada ih neko likvidira svi odjednom postaju pametni i prepričavaju ko su i kako su dilovali narkotike... Hajde uhapsite bar jednog živog kriminalca pobogu!!!

mz

pre 8 godina

Ne razumem. Svi ovi likovi su dobrano poznati policiji "od ranije" sa debelim dosijeima, pa ipak se nalaze na slobodi i vitlaju pištoljima gde im se prohte? A zašto već nisu na odsluženju, ako ne doživotne robije, a ono bar 20-30 godina - u Americi se pre svega gleda BROJ prekršaja i on uvek prevagne u odnosu na težinu, upravo da bi se predupredile ovakve stvari, da ludaci budu na slobodi kad je očito da imaju ubilačku tendenciju.

Kod nas se uvek čeka peti, šesti prekršaj da se malo pooštri kazna, a ako u međuvremenu neko nevin pogine, manje bitno...

sturmmann

pre 8 godina

Znali su da je umešan u trgovinu drogom i šta su uradili? NIŠTA? Zašto? Zbog toga što se tzv. MUP Srbije i "neovisno" sudstvo bore protiv kriminala, eto zašto.