Utorak, 15.09.2015.

11:07

NS: Aktivisti SNS sprečili obraćanje DS / VIDEO

Aktivisti SNS u Novom Sadu sprečili su predstavnike Gradskog odbora DS da održe najavljenu konferenciju za novinare na platou ispred Gradske kuće.

Izvor: Beta

NS: Aktivisti SNS spreèili obraæanje DS / VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

obican gradjanin

pre 8 godina

Ne znam kako se SNS skupio u tolikom broju al tuzno je da DS nije imala vise od deset ljudi. Gde im je toliko clanstvo, gde se rasulo?! Ili mozda ni oni vise ne veruju u tu politiku....

fanSte

pre 8 godina

(Andrija, 15. septembar 2015 17:12)


Andrija, cestitam ti na usavrsenom spinovanju, verujem da si ga dugo uvezbavao sirom vaskolikog interneta pokusavajuci da skrenes paznju na neke druge stvari. Kao sto mozda znas, na medjunarodnom planu postoji nesto sto se zove sloboda misljenja i njegovog izrazavanja kao i sloboda okupljanja kao deo korpusa politickih i gradjanskih ljudksih prava koje sve demokratske drzave postuju i stite. Nasa drzava se obavezala(tada kao Jugoslavija) jos pre pola veka da ce ta prava i slobode stititi. Dakle, sve sto je potrebno je da se skup prijavi gradskim organima koji ce ga odobriti ako ne ugrozava bezbednost. Ovaj skup je prijavljen i legalan i policija je bila duzna da obezbedi njegovo odvijanje. Medjutim, vi botovi pokusavate da branite neodbranjivo. Na vas se trosi ogroman novac(posto vas ima oko hiljadu sudeci po minusima na pojedine komentare oko 5 miliona evra godisnje sto se lako izracuna) a krajnji efekat ce biti smesan jer internet uglavnom koristi manjina u ovom drustvu koja ipak ume i hoce da razmislja svojom glavom. Kao sto kaze Linkoln, mozete da obmanjujete sve ljude neko vreme, ali ne mozete da obmanjujete sve ljude svo vreme. Dosta je bilo!
Nadam se da ce mi komentar biti objavljen, sve najbolje!

Bogdanka

pre 8 godina

5.000.000 (da bi botovi razumeli, recima, pet miliona) punoletnih gradjana sa pravom glasa nije dalo svoj glas SNS-u, tako da mi ne mislimo svojim mozgom kao oni. Vucic i njegovi se ponasaju kao da je svaki zid u Srbiji njihov. Ja bih preporucila Vucicu da sve resore u Vladi vode on i Toma Nikolic. Hvala unapred B92 ako prosledi moj komentar.

freedom

pre 8 godina

(Andrija, 15. septembar 2015 17:12)

Andrija, da li si ti procitao vest?

Uredno prijavljen skup se nije odrzao jer su 300 aktivista SNS-a sve ucinili da se skup ne odrzi???

Da li ti to opravdavas, krivis DS jer se drznla da organizuje skup???

Idi u Severnu Koreju, ako ti se svidja diktatura, Novi Sad je jos uvek Slobodan grad u kojem kad prijavis skup, policija mora da obezbedi da se mirno odrzi i zavrsi!

Andrija

pre 8 godina

Što se tiče "prljave kampanje", mišljenja sam da niko (pa čak ni režim Miloševića) nije imao prljaviju kampanju od DS-a pred izbore 2012. godine (setimo se samo šta se sve "vrtelo" na TV-u kao reklamni politički blok u ime DS-a..meni je zaista bilo muka od toga!), a kada se setim te DS kampanje i kada pročitam njihovu današnju izjavu, da im Srbija liči na Nemačku 30ih...zaista ne znam šta bi normalan prosečan građanin (prosečne inteligencije) na sve to dodao! Prvo, da Srbija liči na Nemačku 30ih, za takvu izjavu zna se gde bi se završilo, a drugo, takve svađajuće retorike - bez argumenata - štete ne SNS-u, već isključivo DS-u.Jasno mi je da vama iz DS-a sve danas smeta i na svemu zavidite, ali rezultate rada vrednuje narod, a takođe i strani političari koji su prepoznali ozbiljnost u radu i predanost reformisanju društva u premijeru Vučiću! Naravoučenije: demokrate, da sam na vašem mestu, prvo bih menjao sebe, jer - što bi rekli psiholozi - vi ovime ništa niste rekli o drugima, već ste rekli sve samo i isključivo o sebi! A to je ono što (opet psihološki rečeno) potiskujete i pokušavate da sakrijete - od naroda.

srbin sa malim "s"

pre 8 godina

Gadim se i jednih i drugih. Vecini ovog nesrecnog naroda, u koju i sam spadam, ostaje samo da cekamo da se pojavi neko nov, ko bi eventualno zamenio Naprednjake. Da izlazim da gkasam za Demokrate, ne pada mi na pamet. Na zalost, ne vidim u skorijoj buducnosti mogucnost nastanka nove opozicije.

RADOJkoS

pre 8 godina

Smatram da građani Srbije treba da uvide kakva politička partija vlada našom zemljom. Što se tiče ponašanja SNS-ovaca poznati su po neprimerenom i nasilničkom ponašanju kako prema političkim neistomišljenicima tako i prema svojim članovima koji bi nekad da iznesu svoje mišljenje. Cenzura medija, nasilničko i neprimereno ponašanje...-odlike SNS-a! Čak sam čuo da su u Lazarevcu posebno poznati po navedenim ''pridevima''...

diplomirani dr kurir Mojsije

pre 8 godina

Bude se u naprednjacima radikali pocevsi od nosenja majci sa likom ucitelja a sada i njegovog ucenika...narode moj ni na ulicu neces moci ako ne nosis majcu sa likom vodje...jedino sto me tesi to je da su sami radikali skinuli majce svoga ucitelja Seselja koji je otisao ispod cenzusa pa ce tako skinuti majce i njegovog ucenika Vucica kojeg ce smeniti strane gazde kada obavi sve zadatke...

Marduk

pre 8 godina

Meni vise lici na noc dugih nozeva nego na kristalnu noc. Siguran sam da su SNSovci sprecili DSovce jer ih je sramota koliko im dobro ide, pa, eto, tako skromni su sprecili da ih hvale, sto je u hriscanskom duhu i potpuno razumljivo. Neko rece u komentarima da su isprovocirani od strane DS. Tako isprovocirani su spontano dosli uniformisani i sa balionima njih 300 spartanaca. Jos cujem da je bitno sto nije bilo incidenta. Da ga je bilo Djura bi im oprostio sto ih je tukao i to je hriscanski. Mesija bi rekao da ih ne da kao Gasica i Loncara i tuzilastvo bi znalo da ne treba da reaguje. Cestitam SNSu na cuvanju hriscanskih vrednosti, jer ovakvim potezima nastavljaju privredni oporavak stimulisuci obrazovane da napustaju Srbiju vodeci nas ubrzano ka cilju, a to je masovno zaglupljivanje stanovnistva kroz rialiti releviziju, suzbijanje pluralizma misljenja i stvaranje dezorjentisane i politicki sakate radnicke klase koja radi za male pare, dok najnecasniji medju nama dobijaju mrvice koje nazivju sendvicima artikulisuci talog drustva (Ko je rekao navijaci?) na neprijatelje reformi.

Kad sam bio mladji puno sam citao antiutopije. Sada zivim u jednoj.

LILIANA

pre 8 godina

Kako je moguce da neko zabrani Pajticu da govori?Covek koji umesto da je bar jedan dan u nedelji na svom mestu i danas nije tamo, a prima platu.

Strepnja

pre 8 godina

Kao deca u osnovnoj školi koji maltretiraju slabije od sebe. Nebitno za koga glasate, da li glasati, da li pratite politiku, ovo je SRAMOTA!

Zašto se vladajuća stranka toliko plaši pa da se obrušava sa takvom silinom na bilo koga ko želi da kaže nešto što nije naprednjacima po volji? Građani Srbije, probudite se, budite svoje prijatelje, porodicu. Ovo ovako više ne sme. Uskoro će nam ćuške lupati ako ne nosimo Vučićevu sliku u novčaniku! Mene je strah, a nikada nisam bila glasač DS. Ovo nema veze sa ovom strankom, ovo ima veze sa demonstracijom sile koju pokazuje SNS.

Hades

pre 8 godina

Da da stigla pretorijanska ss sns garda da brani demokratiju. Vidite zasto je milina raditi u javnim firmama izadjes da branis sektu utorkom prepodne pa se vratis na kaficu i kuci.

Šizoid

pre 8 godina

To su ti SNS primitivci koji nam uništavaju zemlju i nas same vec tri godine nije ništa bio bolji ni DS ali bar se nisam grozio kad vidim ovakve" balvane " kako vraćaju Srbiju u 90 te vreme kad su zamislite oni bili u vlasti samo sa drugim BOJAMA FUUJJJJ

Obicni gradjanin Srbije

pre 8 godina

Diktatura nego sta. I oni posle pricaju o prljavim kampanjama. A li sta zna krezuba Srbija.Opet ce da glasaju za njih.Zivimo bolje zar nekako nam je obecao lik safacom budistickog svestenika

Bole Melakat

pre 8 godina

Podrška za sve koji su protiv radikalsko, ups, izvinjavam se, naprednjačkih metoda. Ako su "nazadnjaci" tako sigurni u pobedu, neka puste i ostale da kažu šta imaju. Polako dolazi vreme promena.

Gox

pre 8 godina

OПШTA ДEKЛAPAЦИJAO ПPABИMA ЧOBEKA kaжe:

Члaн 19.
Cвaкo имa прaвo нa слoбoду мишљeњa и изрaжaвaњa, штo oбухвaтa и прaвo дa нe будe узнeмирaвaн збoг свoг мишљeњa, кao и прaвo дaтрaжи, примa и шири oбaвeштeњa и идeje билo кojим срeдствимa и бeз oбзирa нa грaницe.

Члaн 20.
1.Cвaкo имa прaвo нa слoбoду мирнoг окупљања и удруживaњa.

Mислиte o toмe...

realno

pre 8 godina

Kako se stranacki krkani digli da opravdaju sendvic i sok...to su isti oni sto prosipaju gluposti na portalima ostavljajuci debilozne komentare...kako se jadno bore za posao na drzavnim jaslama...i njima ce posle biti lepo sto je najgore,a mi obicni smrtnici rintamo za minimalac koji je mnogo veliki i drzava ne htede da ga poveca juce...Jao slavicu dan kao drugu krsnu slavu kad ova drzava bude totalno propala!!!

Jeca

pre 8 godina

A kome su oni mislili da se obrate kad ih niko ne slusa! Mozda sami sebi! Mozda su cek i sami zutaci napravili ovu pricu da bi ispali jadni, ustvari i jesu jadni...

MarkoNS

pre 8 godina

Ne glasam za DS ali kada vidim metode koje koristi SNS da ucutka drugacije misljenje jezim se. Inace je sajt Radio 021 oboren odma posle objavljivanja ovog snimka. Dupla cenzura na delu.

2+2=5

pre 8 godina

ja sam bosanac u vojvodini dosao 92 strasno pogubni su i sns i ds i lsv kao i ostali. zajedno sede u upravnim odborima a onda izigravaju protivnike.

sve je jasno

pre 8 godina

Dueli SNS-a i DS-a je isto sto i obracun partizanovaca i zvezdasa. Dok im se vodje bave kriminalom, oni se sukobljavaju na ulicama. A fudbal propada. A kod ove dve stranke, rukovodstvo se bogati i otvoreno ili prikriveno saradjuje(slusajuci iste gazde i ispunjavajuci iste ciljeve), a clanstvo se sukobljava i uglavnom zivi tesko. A drzava se urusava. Samo slep to ne vidi jer ceo show traje 25 godina.

Zoran M.

pre 8 godina

A šta ste očekivali od čoveka koji preko table Bulevar Zorana Đinđića lepi plakat Bulevar Ratka Mladića, a sad se isti taj čovek naziva najboljim liderom Srbije.

smak Srbije

pre 8 godina

Ljudi ako ne izađete na ove izbore i glasate protiv SNS živećemo kao u logoru. Mada već tako i živimo. Za mene je trenutno Radulović jedina opcija.

Marko

pre 8 godina

Jasno je kuda sve ovo vodi. Ja bih bas da cujem DS i sta oni imaju da kazu. Zasto mi SNS to sprecava? Pocevsi od televizije gde ne moze niko da dodje do reci preko ostalih medija. Je l' se secate mozda kontramitinga iz 90-ih?

Vladimir

pre 8 godina

"Izgradnja Bileavra Evrope"??????????!!!!!!!! Dragi Novosađani, ako progutate ovu laž i već ste zaboravili da su i Bulevar Evrope i Somborski bulevar otvoreni pre ovih štetočina koji ama baš ništa još nisu završili za tri godine vladanja, onda stvarno zaslužujete Vuč(ev)ića za doživotnog gradonačelnika...

Vladimir

pre 8 godina

"Izgradnja Bileavra Evrope"??????????!!!!!!!! Dragi Novosađani, ako progutate ovu laž i već ste zaboravili da su i Bulevar Evrope i Somborski bulevar otvoreni pre ovih štetočina koji ama baš ništa još nisu završili za tri godine vladanja, onda stvarno zaslužujete Vuč(ev)ića za doživotnog gradonačelnika...

Zoran M.

pre 8 godina

A šta ste očekivali od čoveka koji preko table Bulevar Zorana Đinđića lepi plakat Bulevar Ratka Mladića, a sad se isti taj čovek naziva najboljim liderom Srbije.

Marko

pre 8 godina

Jasno je kuda sve ovo vodi. Ja bih bas da cujem DS i sta oni imaju da kazu. Zasto mi SNS to sprecava? Pocevsi od televizije gde ne moze niko da dodje do reci preko ostalih medija. Je l' se secate mozda kontramitinga iz 90-ih?

Jeca

pre 8 godina

A kome su oni mislili da se obrate kad ih niko ne slusa! Mozda sami sebi! Mozda su cek i sami zutaci napravili ovu pricu da bi ispali jadni, ustvari i jesu jadni...

smak Srbije

pre 8 godina

Ljudi ako ne izađete na ove izbore i glasate protiv SNS živećemo kao u logoru. Mada već tako i živimo. Za mene je trenutno Radulović jedina opcija.

MarkoNS

pre 8 godina

Ne glasam za DS ali kada vidim metode koje koristi SNS da ucutka drugacije misljenje jezim se. Inace je sajt Radio 021 oboren odma posle objavljivanja ovog snimka. Dupla cenzura na delu.

LILIANA

pre 8 godina

Kako je moguce da neko zabrani Pajticu da govori?Covek koji umesto da je bar jedan dan u nedelji na svom mestu i danas nije tamo, a prima platu.

realno

pre 8 godina

Kako se stranacki krkani digli da opravdaju sendvic i sok...to su isti oni sto prosipaju gluposti na portalima ostavljajuci debilozne komentare...kako se jadno bore za posao na drzavnim jaslama...i njima ce posle biti lepo sto je najgore,a mi obicni smrtnici rintamo za minimalac koji je mnogo veliki i drzava ne htede da ga poveca juce...Jao slavicu dan kao drugu krsnu slavu kad ova drzava bude totalno propala!!!

Andrija

pre 8 godina

Što se tiče "prljave kampanje", mišljenja sam da niko (pa čak ni režim Miloševića) nije imao prljaviju kampanju od DS-a pred izbore 2012. godine (setimo se samo šta se sve "vrtelo" na TV-u kao reklamni politički blok u ime DS-a..meni je zaista bilo muka od toga!), a kada se setim te DS kampanje i kada pročitam njihovu današnju izjavu, da im Srbija liči na Nemačku 30ih...zaista ne znam šta bi normalan prosečan građanin (prosečne inteligencije) na sve to dodao! Prvo, da Srbija liči na Nemačku 30ih, za takvu izjavu zna se gde bi se završilo, a drugo, takve svađajuće retorike - bez argumenata - štete ne SNS-u, već isključivo DS-u.Jasno mi je da vama iz DS-a sve danas smeta i na svemu zavidite, ali rezultate rada vrednuje narod, a takođe i strani političari koji su prepoznali ozbiljnost u radu i predanost reformisanju društva u premijeru Vučiću! Naravoučenije: demokrate, da sam na vašem mestu, prvo bih menjao sebe, jer - što bi rekli psiholozi - vi ovime ništa niste rekli o drugima, već ste rekli sve samo i isključivo o sebi! A to je ono što (opet psihološki rečeno) potiskujete i pokušavate da sakrijete - od naroda.

Marduk

pre 8 godina

Meni vise lici na noc dugih nozeva nego na kristalnu noc. Siguran sam da su SNSovci sprecili DSovce jer ih je sramota koliko im dobro ide, pa, eto, tako skromni su sprecili da ih hvale, sto je u hriscanskom duhu i potpuno razumljivo. Neko rece u komentarima da su isprovocirani od strane DS. Tako isprovocirani su spontano dosli uniformisani i sa balionima njih 300 spartanaca. Jos cujem da je bitno sto nije bilo incidenta. Da ga je bilo Djura bi im oprostio sto ih je tukao i to je hriscanski. Mesija bi rekao da ih ne da kao Gasica i Loncara i tuzilastvo bi znalo da ne treba da reaguje. Cestitam SNSu na cuvanju hriscanskih vrednosti, jer ovakvim potezima nastavljaju privredni oporavak stimulisuci obrazovane da napustaju Srbiju vodeci nas ubrzano ka cilju, a to je masovno zaglupljivanje stanovnistva kroz rialiti releviziju, suzbijanje pluralizma misljenja i stvaranje dezorjentisane i politicki sakate radnicke klase koja radi za male pare, dok najnecasniji medju nama dobijaju mrvice koje nazivju sendvicima artikulisuci talog drustva (Ko je rekao navijaci?) na neprijatelje reformi.

Kad sam bio mladji puno sam citao antiutopije. Sada zivim u jednoj.

Obicni gradjanin Srbije

pre 8 godina

Diktatura nego sta. I oni posle pricaju o prljavim kampanjama. A li sta zna krezuba Srbija.Opet ce da glasaju za njih.Zivimo bolje zar nekako nam je obecao lik safacom budistickog svestenika

Šizoid

pre 8 godina

To su ti SNS primitivci koji nam uništavaju zemlju i nas same vec tri godine nije ništa bio bolji ni DS ali bar se nisam grozio kad vidim ovakve" balvane " kako vraćaju Srbiju u 90 te vreme kad su zamislite oni bili u vlasti samo sa drugim BOJAMA FUUJJJJ

sve je jasno

pre 8 godina

Dueli SNS-a i DS-a je isto sto i obracun partizanovaca i zvezdasa. Dok im se vodje bave kriminalom, oni se sukobljavaju na ulicama. A fudbal propada. A kod ove dve stranke, rukovodstvo se bogati i otvoreno ili prikriveno saradjuje(slusajuci iste gazde i ispunjavajuci iste ciljeve), a clanstvo se sukobljava i uglavnom zivi tesko. A drzava se urusava. Samo slep to ne vidi jer ceo show traje 25 godina.

Bole Melakat

pre 8 godina

Podrška za sve koji su protiv radikalsko, ups, izvinjavam se, naprednjačkih metoda. Ako su "nazadnjaci" tako sigurni u pobedu, neka puste i ostale da kažu šta imaju. Polako dolazi vreme promena.

Gox

pre 8 godina

OПШTA ДEKЛAPAЦИJAO ПPABИMA ЧOBEKA kaжe:

Члaн 19.
Cвaкo имa прaвo нa слoбoду мишљeњa и изрaжaвaњa, штo oбухвaтa и прaвo дa нe будe узнeмирaвaн збoг свoг мишљeњa, кao и прaвo дaтрaжи, примa и шири oбaвeштeњa и идeje билo кojим срeдствимa и бeз oбзирa нa грaницe.

Члaн 20.
1.Cвaкo имa прaвo нa слoбoду мирнoг окупљања и удруживaњa.

Mислиte o toмe...

2+2=5

pre 8 godina

ja sam bosanac u vojvodini dosao 92 strasno pogubni su i sns i ds i lsv kao i ostali. zajedno sede u upravnim odborima a onda izigravaju protivnike.

Strepnja

pre 8 godina

Kao deca u osnovnoj školi koji maltretiraju slabije od sebe. Nebitno za koga glasate, da li glasati, da li pratite politiku, ovo je SRAMOTA!

Zašto se vladajuća stranka toliko plaši pa da se obrušava sa takvom silinom na bilo koga ko želi da kaže nešto što nije naprednjacima po volji? Građani Srbije, probudite se, budite svoje prijatelje, porodicu. Ovo ovako više ne sme. Uskoro će nam ćuške lupati ako ne nosimo Vučićevu sliku u novčaniku! Mene je strah, a nikada nisam bila glasač DS. Ovo nema veze sa ovom strankom, ovo ima veze sa demonstracijom sile koju pokazuje SNS.

Hades

pre 8 godina

Da da stigla pretorijanska ss sns garda da brani demokratiju. Vidite zasto je milina raditi u javnim firmama izadjes da branis sektu utorkom prepodne pa se vratis na kaficu i kuci.

RADOJkoS

pre 8 godina

Smatram da građani Srbije treba da uvide kakva politička partija vlada našom zemljom. Što se tiče ponašanja SNS-ovaca poznati su po neprimerenom i nasilničkom ponašanju kako prema političkim neistomišljenicima tako i prema svojim članovima koji bi nekad da iznesu svoje mišljenje. Cenzura medija, nasilničko i neprimereno ponašanje...-odlike SNS-a! Čak sam čuo da su u Lazarevcu posebno poznati po navedenim ''pridevima''...

diplomirani dr kurir Mojsije

pre 8 godina

Bude se u naprednjacima radikali pocevsi od nosenja majci sa likom ucitelja a sada i njegovog ucenika...narode moj ni na ulicu neces moci ako ne nosis majcu sa likom vodje...jedino sto me tesi to je da su sami radikali skinuli majce svoga ucitelja Seselja koji je otisao ispod cenzusa pa ce tako skinuti majce i njegovog ucenika Vucica kojeg ce smeniti strane gazde kada obavi sve zadatke...

freedom

pre 8 godina

(Andrija, 15. septembar 2015 17:12)

Andrija, da li si ti procitao vest?

Uredno prijavljen skup se nije odrzao jer su 300 aktivista SNS-a sve ucinili da se skup ne odrzi???

Da li ti to opravdavas, krivis DS jer se drznla da organizuje skup???

Idi u Severnu Koreju, ako ti se svidja diktatura, Novi Sad je jos uvek Slobodan grad u kojem kad prijavis skup, policija mora da obezbedi da se mirno odrzi i zavrsi!

Bogdanka

pre 8 godina

5.000.000 (da bi botovi razumeli, recima, pet miliona) punoletnih gradjana sa pravom glasa nije dalo svoj glas SNS-u, tako da mi ne mislimo svojim mozgom kao oni. Vucic i njegovi se ponasaju kao da je svaki zid u Srbiji njihov. Ja bih preporucila Vucicu da sve resore u Vladi vode on i Toma Nikolic. Hvala unapred B92 ako prosledi moj komentar.

fanSte

pre 8 godina

(Andrija, 15. septembar 2015 17:12)


Andrija, cestitam ti na usavrsenom spinovanju, verujem da si ga dugo uvezbavao sirom vaskolikog interneta pokusavajuci da skrenes paznju na neke druge stvari. Kao sto mozda znas, na medjunarodnom planu postoji nesto sto se zove sloboda misljenja i njegovog izrazavanja kao i sloboda okupljanja kao deo korpusa politickih i gradjanskih ljudksih prava koje sve demokratske drzave postuju i stite. Nasa drzava se obavezala(tada kao Jugoslavija) jos pre pola veka da ce ta prava i slobode stititi. Dakle, sve sto je potrebno je da se skup prijavi gradskim organima koji ce ga odobriti ako ne ugrozava bezbednost. Ovaj skup je prijavljen i legalan i policija je bila duzna da obezbedi njegovo odvijanje. Medjutim, vi botovi pokusavate da branite neodbranjivo. Na vas se trosi ogroman novac(posto vas ima oko hiljadu sudeci po minusima na pojedine komentare oko 5 miliona evra godisnje sto se lako izracuna) a krajnji efekat ce biti smesan jer internet uglavnom koristi manjina u ovom drustvu koja ipak ume i hoce da razmislja svojom glavom. Kao sto kaze Linkoln, mozete da obmanjujete sve ljude neko vreme, ali ne mozete da obmanjujete sve ljude svo vreme. Dosta je bilo!
Nadam se da ce mi komentar biti objavljen, sve najbolje!

srbin sa malim "s"

pre 8 godina

Gadim se i jednih i drugih. Vecini ovog nesrecnog naroda, u koju i sam spadam, ostaje samo da cekamo da se pojavi neko nov, ko bi eventualno zamenio Naprednjake. Da izlazim da gkasam za Demokrate, ne pada mi na pamet. Na zalost, ne vidim u skorijoj buducnosti mogucnost nastanka nove opozicije.

obican gradjanin

pre 8 godina

Ne znam kako se SNS skupio u tolikom broju al tuzno je da DS nije imala vise od deset ljudi. Gde im je toliko clanstvo, gde se rasulo?! Ili mozda ni oni vise ne veruju u tu politiku....

Vladimir

pre 8 godina

"Izgradnja Bileavra Evrope"??????????!!!!!!!! Dragi Novosađani, ako progutate ovu laž i već ste zaboravili da su i Bulevar Evrope i Somborski bulevar otvoreni pre ovih štetočina koji ama baš ništa još nisu završili za tri godine vladanja, onda stvarno zaslužujete Vuč(ev)ića za doživotnog gradonačelnika...

Marko

pre 8 godina

Jasno je kuda sve ovo vodi. Ja bih bas da cujem DS i sta oni imaju da kazu. Zasto mi SNS to sprecava? Pocevsi od televizije gde ne moze niko da dodje do reci preko ostalih medija. Je l' se secate mozda kontramitinga iz 90-ih?

smak Srbije

pre 8 godina

Ljudi ako ne izađete na ove izbore i glasate protiv SNS živećemo kao u logoru. Mada već tako i živimo. Za mene je trenutno Radulović jedina opcija.

Zoran M.

pre 8 godina

A šta ste očekivali od čoveka koji preko table Bulevar Zorana Đinđića lepi plakat Bulevar Ratka Mladića, a sad se isti taj čovek naziva najboljim liderom Srbije.

MarkoNS

pre 8 godina

Ne glasam za DS ali kada vidim metode koje koristi SNS da ucutka drugacije misljenje jezim se. Inace je sajt Radio 021 oboren odma posle objavljivanja ovog snimka. Dupla cenzura na delu.

Obicni gradjanin Srbije

pre 8 godina

Diktatura nego sta. I oni posle pricaju o prljavim kampanjama. A li sta zna krezuba Srbija.Opet ce da glasaju za njih.Zivimo bolje zar nekako nam je obecao lik safacom budistickog svestenika

realno

pre 8 godina

Kako se stranacki krkani digli da opravdaju sendvic i sok...to su isti oni sto prosipaju gluposti na portalima ostavljajuci debilozne komentare...kako se jadno bore za posao na drzavnim jaslama...i njima ce posle biti lepo sto je najgore,a mi obicni smrtnici rintamo za minimalac koji je mnogo veliki i drzava ne htede da ga poveca juce...Jao slavicu dan kao drugu krsnu slavu kad ova drzava bude totalno propala!!!

sve je jasno

pre 8 godina

Dueli SNS-a i DS-a je isto sto i obracun partizanovaca i zvezdasa. Dok im se vodje bave kriminalom, oni se sukobljavaju na ulicama. A fudbal propada. A kod ove dve stranke, rukovodstvo se bogati i otvoreno ili prikriveno saradjuje(slusajuci iste gazde i ispunjavajuci iste ciljeve), a clanstvo se sukobljava i uglavnom zivi tesko. A drzava se urusava. Samo slep to ne vidi jer ceo show traje 25 godina.

2+2=5

pre 8 godina

ja sam bosanac u vojvodini dosao 92 strasno pogubni su i sns i ds i lsv kao i ostali. zajedno sede u upravnim odborima a onda izigravaju protivnike.

Hades

pre 8 godina

Da da stigla pretorijanska ss sns garda da brani demokratiju. Vidite zasto je milina raditi u javnim firmama izadjes da branis sektu utorkom prepodne pa se vratis na kaficu i kuci.

Strepnja

pre 8 godina

Kao deca u osnovnoj školi koji maltretiraju slabije od sebe. Nebitno za koga glasate, da li glasati, da li pratite politiku, ovo je SRAMOTA!

Zašto se vladajuća stranka toliko plaši pa da se obrušava sa takvom silinom na bilo koga ko želi da kaže nešto što nije naprednjacima po volji? Građani Srbije, probudite se, budite svoje prijatelje, porodicu. Ovo ovako više ne sme. Uskoro će nam ćuške lupati ako ne nosimo Vučićevu sliku u novčaniku! Mene je strah, a nikada nisam bila glasač DS. Ovo nema veze sa ovom strankom, ovo ima veze sa demonstracijom sile koju pokazuje SNS.

Šizoid

pre 8 godina

To su ti SNS primitivci koji nam uništavaju zemlju i nas same vec tri godine nije ništa bio bolji ni DS ali bar se nisam grozio kad vidim ovakve" balvane " kako vraćaju Srbiju u 90 te vreme kad su zamislite oni bili u vlasti samo sa drugim BOJAMA FUUJJJJ

Bole Melakat

pre 8 godina

Podrška za sve koji su protiv radikalsko, ups, izvinjavam se, naprednjačkih metoda. Ako su "nazadnjaci" tako sigurni u pobedu, neka puste i ostale da kažu šta imaju. Polako dolazi vreme promena.

Gox

pre 8 godina

OПШTA ДEKЛAPAЦИJAO ПPABИMA ЧOBEKA kaжe:

Члaн 19.
Cвaкo имa прaвo нa слoбoду мишљeњa и изрaжaвaњa, штo oбухвaтa и прaвo дa нe будe узнeмирaвaн збoг свoг мишљeњa, кao и прaвo дaтрaжи, примa и шири oбaвeштeњa и идeje билo кojим срeдствимa и бeз oбзирa нa грaницe.

Члaн 20.
1.Cвaкo имa прaвo нa слoбoду мирнoг окупљања и удруживaњa.

Mислиte o toмe...

srbin sa malim "s"

pre 8 godina

Gadim se i jednih i drugih. Vecini ovog nesrecnog naroda, u koju i sam spadam, ostaje samo da cekamo da se pojavi neko nov, ko bi eventualno zamenio Naprednjake. Da izlazim da gkasam za Demokrate, ne pada mi na pamet. Na zalost, ne vidim u skorijoj buducnosti mogucnost nastanka nove opozicije.

Marduk

pre 8 godina

Meni vise lici na noc dugih nozeva nego na kristalnu noc. Siguran sam da su SNSovci sprecili DSovce jer ih je sramota koliko im dobro ide, pa, eto, tako skromni su sprecili da ih hvale, sto je u hriscanskom duhu i potpuno razumljivo. Neko rece u komentarima da su isprovocirani od strane DS. Tako isprovocirani su spontano dosli uniformisani i sa balionima njih 300 spartanaca. Jos cujem da je bitno sto nije bilo incidenta. Da ga je bilo Djura bi im oprostio sto ih je tukao i to je hriscanski. Mesija bi rekao da ih ne da kao Gasica i Loncara i tuzilastvo bi znalo da ne treba da reaguje. Cestitam SNSu na cuvanju hriscanskih vrednosti, jer ovakvim potezima nastavljaju privredni oporavak stimulisuci obrazovane da napustaju Srbiju vodeci nas ubrzano ka cilju, a to je masovno zaglupljivanje stanovnistva kroz rialiti releviziju, suzbijanje pluralizma misljenja i stvaranje dezorjentisane i politicki sakate radnicke klase koja radi za male pare, dok najnecasniji medju nama dobijaju mrvice koje nazivju sendvicima artikulisuci talog drustva (Ko je rekao navijaci?) na neprijatelje reformi.

Kad sam bio mladji puno sam citao antiutopije. Sada zivim u jednoj.

diplomirani dr kurir Mojsije

pre 8 godina

Bude se u naprednjacima radikali pocevsi od nosenja majci sa likom ucitelja a sada i njegovog ucenika...narode moj ni na ulicu neces moci ako ne nosis majcu sa likom vodje...jedino sto me tesi to je da su sami radikali skinuli majce svoga ucitelja Seselja koji je otisao ispod cenzusa pa ce tako skinuti majce i njegovog ucenika Vucica kojeg ce smeniti strane gazde kada obavi sve zadatke...

Jeca

pre 8 godina

A kome su oni mislili da se obrate kad ih niko ne slusa! Mozda sami sebi! Mozda su cek i sami zutaci napravili ovu pricu da bi ispali jadni, ustvari i jesu jadni...

freedom

pre 8 godina

(Andrija, 15. septembar 2015 17:12)

Andrija, da li si ti procitao vest?

Uredno prijavljen skup se nije odrzao jer su 300 aktivista SNS-a sve ucinili da se skup ne odrzi???

Da li ti to opravdavas, krivis DS jer se drznla da organizuje skup???

Idi u Severnu Koreju, ako ti se svidja diktatura, Novi Sad je jos uvek Slobodan grad u kojem kad prijavis skup, policija mora da obezbedi da se mirno odrzi i zavrsi!

Bogdanka

pre 8 godina

5.000.000 (da bi botovi razumeli, recima, pet miliona) punoletnih gradjana sa pravom glasa nije dalo svoj glas SNS-u, tako da mi ne mislimo svojim mozgom kao oni. Vucic i njegovi se ponasaju kao da je svaki zid u Srbiji njihov. Ja bih preporucila Vucicu da sve resore u Vladi vode on i Toma Nikolic. Hvala unapred B92 ako prosledi moj komentar.

RADOJkoS

pre 8 godina

Smatram da građani Srbije treba da uvide kakva politička partija vlada našom zemljom. Što se tiče ponašanja SNS-ovaca poznati su po neprimerenom i nasilničkom ponašanju kako prema političkim neistomišljenicima tako i prema svojim članovima koji bi nekad da iznesu svoje mišljenje. Cenzura medija, nasilničko i neprimereno ponašanje...-odlike SNS-a! Čak sam čuo da su u Lazarevcu posebno poznati po navedenim ''pridevima''...

fanSte

pre 8 godina

(Andrija, 15. septembar 2015 17:12)


Andrija, cestitam ti na usavrsenom spinovanju, verujem da si ga dugo uvezbavao sirom vaskolikog interneta pokusavajuci da skrenes paznju na neke druge stvari. Kao sto mozda znas, na medjunarodnom planu postoji nesto sto se zove sloboda misljenja i njegovog izrazavanja kao i sloboda okupljanja kao deo korpusa politickih i gradjanskih ljudksih prava koje sve demokratske drzave postuju i stite. Nasa drzava se obavezala(tada kao Jugoslavija) jos pre pola veka da ce ta prava i slobode stititi. Dakle, sve sto je potrebno je da se skup prijavi gradskim organima koji ce ga odobriti ako ne ugrozava bezbednost. Ovaj skup je prijavljen i legalan i policija je bila duzna da obezbedi njegovo odvijanje. Medjutim, vi botovi pokusavate da branite neodbranjivo. Na vas se trosi ogroman novac(posto vas ima oko hiljadu sudeci po minusima na pojedine komentare oko 5 miliona evra godisnje sto se lako izracuna) a krajnji efekat ce biti smesan jer internet uglavnom koristi manjina u ovom drustvu koja ipak ume i hoce da razmislja svojom glavom. Kao sto kaze Linkoln, mozete da obmanjujete sve ljude neko vreme, ali ne mozete da obmanjujete sve ljude svo vreme. Dosta je bilo!
Nadam se da ce mi komentar biti objavljen, sve najbolje!

LILIANA

pre 8 godina

Kako je moguce da neko zabrani Pajticu da govori?Covek koji umesto da je bar jedan dan u nedelji na svom mestu i danas nije tamo, a prima platu.

Andrija

pre 8 godina

Što se tiče "prljave kampanje", mišljenja sam da niko (pa čak ni režim Miloševića) nije imao prljaviju kampanju od DS-a pred izbore 2012. godine (setimo se samo šta se sve "vrtelo" na TV-u kao reklamni politički blok u ime DS-a..meni je zaista bilo muka od toga!), a kada se setim te DS kampanje i kada pročitam njihovu današnju izjavu, da im Srbija liči na Nemačku 30ih...zaista ne znam šta bi normalan prosečan građanin (prosečne inteligencije) na sve to dodao! Prvo, da Srbija liči na Nemačku 30ih, za takvu izjavu zna se gde bi se završilo, a drugo, takve svađajuće retorike - bez argumenata - štete ne SNS-u, već isključivo DS-u.Jasno mi je da vama iz DS-a sve danas smeta i na svemu zavidite, ali rezultate rada vrednuje narod, a takođe i strani političari koji su prepoznali ozbiljnost u radu i predanost reformisanju društva u premijeru Vučiću! Naravoučenije: demokrate, da sam na vašem mestu, prvo bih menjao sebe, jer - što bi rekli psiholozi - vi ovime ništa niste rekli o drugima, već ste rekli sve samo i isključivo o sebi! A to je ono što (opet psihološki rečeno) potiskujete i pokušavate da sakrijete - od naroda.

obican gradjanin

pre 8 godina

Ne znam kako se SNS skupio u tolikom broju al tuzno je da DS nije imala vise od deset ljudi. Gde im je toliko clanstvo, gde se rasulo?! Ili mozda ni oni vise ne veruju u tu politiku....