Četvrtak, 03.09.2015.

13:54

Vučić na naslovnim stranama 522 puta

Najveći broj tekstova na naslovnim stranama štampe u periodu april-jun 2015. imao je premijer Srbije Aleksandar, pokazao je najnoviji Kvartalni medijametar.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ na naslovnim stranama 522 puta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

SuperAntiBot

pre 8 godina

12 negativnih komentara, uzas! Ko je to pisao lose o velikom Vodji?
(veteran, 3. septembar 2015 14:16)

*Velikom, ne velikom! VELIKO prvo slovo! Hapsite ovog čoveka!

Zakeralo

pre 8 godina

Ja ga ne podnosim,al ne zato sto je antipatican,vec zato sto je uzas,neradnik,neznalica i demagog.(C i n i k, 03. septembar 2015 14:47)Ti mora da si sa Kembridža kada čoveka sa prosekom 10 na državnom pravnom fakultetu nazivaš neznalicom? Mislim, izvini nisam te prepoznao, Ajnštajne.Neka je vala, bar znamo šta se dogadja, mislim da pola Srbije nije znalo ko je bio prošli premijer niti šta je radio...
(Nolan, 03. septembar 2015 15:45)
Nolane,sama činjenica da ta,u suštini,groteskna osoba može da bude student generacije,je ono što zabrinjava.

XXL

pre 8 godina

S obzirom da je istraživanje pokazalo da je bilo više negativnih tekstova nego pozitivnih, to jasno pokazuje da u Srbiji ne postoji cenzura iako se pojedinci trude da dokažu suprotno.
(Otilija, 3. septembar 2015 16:00)

Medijska analitičarka Danica Laban ukazala je da je o Nikoliću napisano 36 negativnih tekstova, a o Vučiću 12.


čak DVANAEST negativnih za tri meseca. strašno! botovsko srce to teško može da izdrži! :D

ludi milojko

pre 8 godina

Cinik: Kako neradnik, čoveče, a što je u Londonu prodavao eksere...! Čovek je genije, čak mislim da je prešao i onu tanku liniju... a ti njemu- neradnik...

Otilija

pre 8 godina

S obzirom da je istraživanje pokazalo da je bilo više negativnih tekstova nego pozitivnih, to jasno pokazuje da u Srbiji ne postoji cenzura iako se pojedinci trude da dokažu suprotno.

On je nasa prevashodnost... (ili kako bese)

pre 8 godina

Dodjem kuci kasno popodne s posla, umoran i dinstan u sopstvenom soku... Tako bih popio jedno hladno pivo, al' ne smem vrata od frizidera da otvorim... Plasim se...

Madmozel

pre 8 godina

Citam ove komentare zasluzio je, nije zasluzio. Ne radi se tu o tome i o necijim zaslugama, covek je premijer drzave i mediji isprate svaku njegovu aktivnost. Pored toga, prave se razne afere jer to uvek nekako ide uz prvog coveka u drzavi. Sta nije jasno?

bluesteel

pre 8 godina

Sta znam,valjda sto si veci bot,ostavljas gluplje komentare.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (...., 3. septembar 2015 14:20)
Ma ne smisljaju oni komentare nego neko 'pametniji' od njih im da dnevni zadatak sta da se pise i tako ispadne gomila gluposti.Zamislim se u njihovoj ulozi i doci mi da sam sebe isamaram. Ostavljas gomiliu debilnih komentara za koje ni sam ne znas sta znace[a pritom svi pisani istim stilom i svi isti] da bi jednog dana,mozda ,eventualno dobio neku sitnu korist.Sitne duse,sta drugo...

Kako mi brzo zaboravljamo

pre 8 godina

Dovoljno je da se vratimo samo oko 25 godina unazad i setimo se da nam se ne samo iz novina, nego i iz izloga skoro svake prodavnice u Srbiji smesio lik Slobodana Milosevica.
A svi jako dobro znamo gde i kako je zavrsio Slobodan Milosevic.
A da ne govorimo o Titovom vremenu.
Jednostavno mi Srbi kao narod patimo od kulta licnosti

nenormalno

pre 8 godina

Pored broja tekstova brine i činjenica da su skoro svi bili hvalospevi vladinoj politici.Mediji(elektronski i štampani)su u vlasništvu domaćih i stranih(zapadnih)tajkuna.Svi oni imaju veoma dobar odnos sa premijerom.Danas premijer ne zove urednika novina,već se dogovara sa vlasnikom,kako bi se eventualno promenila uređivačka politika.To smo videli kada su pojedine emisije izgubile termin,pojedini urednici smenjeni ili bili pod pritiskom vlasnika da napuste,a ništa se od toga nije moglo povezati sa političarima.Mediji su dakle nezavisni,ali je svima jasno da to nije istina.U realnosti potpuno nezavisni mediji ne postoje,postoji određeni broj nezavisnih novinara,ali bi trebalo bi barem trude da to ne bude tako očigledno.Svakodnevno,gotovo iz sata u sat smo bombardovani informacijama o EU integracijama i ne znam kako se to SPC pojavljuje u više tekstova?

srdjan

pre 8 godina

"Vucic je najpopularniji politicar u Srbiji, tako da je to sasvim logicno. (jeca, 03. septembar 2015 14:49)"

Vucic je najpopularniji bas zbog toga - zbog 522 naslovnica za 90 dana, zbog 24h Vucic na svim televizijama, gde nema kritike, nema drugog misljenje (opozicija mora na twiteru da visi)....i da, zbog placenih botova kao sto si ti...a rezultati katastrofalni!!!

Nolan

pre 8 godina

Ja ga ne podnosim,al ne zato sto je antipatican,vec zato sto je uzas,neradnik,neznalica i demagog.
(C i n i k, 03. septembar 2015 14:47)

Ti mora da si sa Kembridža kada čoveka sa prosekom 10 na državnom pravnom fakultetu nazivaš neznalicom? Mislim, izvini nisam te prepoznao, Ajnštajne.
Neka je vala, bar znamo šta se dogadja, mislim da pola Srbije nije znalo ko je bio prošli premijer niti šta je radio...

Dzeger

pre 8 godina

Pa zar je moguce da je bilo i negativnih komentara o velikom vodji,ne mogu da verujem,pod hitno te novinare u aps.Kako ih nije sramota da kaljaju lik i delo voljenom nam vodje,od cijeg dolaska na celo vlade Srbije mi dozivesmo blagostanje.Plate i penzije najnize u Evropi,ali zato ima puno obecanja,a kako se ono kaze:Obecanje ludom i naivnom radovanje...

digger

pre 8 godina

Teme su vezane za ono sto se radi za Srbiju, normalno je da se ljudi informisu o tome a ciju ce sliku staviti na naslovnoj strani verovatno odlucuje urednik.

Zana

pre 8 godina

Sa obzirom na podršku koju ima u odnosu na ostale i nije puno puta više od njih na naslovnicama završio, po tom parametru, ostali bi zajedno trebali 15 pojavljivanja da imaju. I ne samo po rejtingu, nego i po delima.

Соколица

pre 8 godina

Ако урадите статистику колико је само последњих месец дана Вучић имао радних састанака, колико разговора, колико је урадио за унапређење нашег положаја у свету, у Европи, онда ћете схватити да је заслужио да се на насловним странама пише о свему томе.

Tašana Pro

pre 8 godina

Premijer je zaista i zasluzio da bude na svim naslovnim stranama, obzirom na cinjenicu koliko radi i sta sve uspeva da izdejstvuje. Ne vidim da ima ikoga na nasoj politickoj sceni ko bi mogao trenutno da mu parira po aktivnostima i angazovanju.

zoran

pre 8 godina

zato sto on vidi politiku preko novina. u novinama smo bogati, uvazeni, postovani, bogati, lideri u svetu. Jos da mozemo da zivimo u novinama...

Petar

pre 8 godina

To treba uporediti sa normalnim zemljama zapada i istoka i doneti zaključak, nije teško. Koliko je npr. danski premijer bio kod njih u novinama za isto to vreme.

Milan

pre 8 godina

Da je tih 500 puta otvorio po jedan pogon od 10 ljudi,(moja Firma ima 10)to bi bio efekat jedne Zelezare Smederevo!Umesto toga,dobili Smo "parove","farme"...sacekuse,starlete-prostitutke,migrante koji prolaze granicu kao da ne postojimo kao drzava.Plate i penzije bedne(na nivou Moldavije),nijedan metar puta Nije uradnjen.Sudstvo bilo u blokadi vise meseci,za pisljivi papir mi trebalo 6 meseci da cekam.Fabrika aviona,kamiona,Luka Pancevo,BG na vodi,kanal do Soluna,brza pruga do Madjarske,navodnjavanje hiljada he oranica od Arapa...Na kraju u prazan tanjir gledajte,jer ste dozvolili da vasim,(a i mojim) ne izlaskom na prosle izbore dozvolili ovom liku x 500 puta ,da " réformise" Srbiju!!!Da napravi potpuno beznadje Bez ijedne,jedine investicije za 3 godine...

tako treba

pre 8 godina

I treba da bude. Čovek je zaslužio. Čovek je popularan u celom svetu, samo nekim Srbima, koji ne prepoznaju njegovu genijalnost, ne valja! Ako je naš prenmijer sigurno najpopularniji srpski političar u istoriji, na primer, u Albaniji, to znači da su čak i oni prepoznali njegove vrednosti. Zanači i njima je dobar, a nama ne valja?!
Uostalom, naš napredak je toliki da nam svi zavide i iz zavisti i zlobe nas sve češće nazivaju Srbistanom!

Besposlicar

pre 8 godina

Boze ko izmislja te poslove o vodjenju racuna koliko se ko puta pojavio na naslovnici, ko je dobio koliko pozitivnih, koliko negativnih tekstova? Pa na sta ova zemlja baca pare?

OKI

pre 8 godina

Ovo istraživanje bi imalo poseban značaj ako bi se uporedilo sa istraživanjima o prisustvu ranijih premijera Srbije na naslovnim stranama. Naravno, isto tako valjalo bi vršiti komparaciju i u kvalitativnom smislu! Verovatno bismo shvatili da je danas daleko veća sloboda medija nego što je to bio slučaj ranije - zato verujem, da to niko neće da objavi!

Mikica

pre 8 godina

Pa šta je tu čudno - Vučić je najmarkantija figura javnog života Srbije i regiona i logično je da privlači pažnju medija, samim tim je i logično da njegovim aktivnostima pripadne i najveći deo medisjkog prostora i vremena.

C i n i k

pre 8 godina

Covek je svaki dan na Tv,svaki dan.A teme su, obecanja. Obecanja ludom radovanja.Potom sve to prate botovi za sendvic,pisu hvalospeve na drustvenim mrezama velikom vodji, i tako mu farbaju realnost.A realnost je surova.
Prepisano sve od Putina.
I ON je,bas kao Putin,sve medije prisvojio,nigde vise nemate da cujete neko drugacije misljenje,nema okruglih stolova,suceljavanja,sve je zasnovano na fatamorgani i maketama. Imamo red rijalitija,red pevaljki i red njega.
Olju je oterao.
Ja ga ne podnosim,al ne zato sto je antipatican,vec zato sto je uzas,neradnik,neznalica i demagog.

Brbljivica

pre 8 godina

Vučić ima najviše aktivnosti i sasvim je normalno da bude na naslovnim stranama. Čovek preuzima inicijativu, menja ovu zemlju iz korena na bolje! To sve jeste za naslovnu stranu svakako.

Косана

pre 8 godina

522 пута је мало, колико је човек радио и колико је урадио за Србију и све нас.

SnimateljPrirode

pre 8 godina

To je samo 522 puta kada je nešto uspešno u Srbiji završeno, a šta je sa onim o čemu mediji nisu pisali, ili nisu stigli da snime ili uslikaju... Pomnožite tih 522 sa 10.000, pa ćete da vidite koliko je Srbija napredovala!!!!!

Ivko

pre 8 godina

Za razliku od njegovih prethodnika on izlazi u javnost i obavestava gradjane o narednim potezima sto niko do sada nije radio a to je veliki plus za njega kao premijera.

srdjan

pre 8 godina

Znaci za 90 dana bio je 522 puta na naslovnim stranicama novina i samo 12 puta se negativno pisalo o njemu...
Jel moze podatak koliko su se puta razne starlete pojavile na naslovnim stranicama?

srdjan

pre 8 godina

Znaci za 90 dana bio je 522 puta na naslovnim stranicama novina i samo 12 puta se negativno pisalo o njemu...
Jel moze podatak koliko su se puta razne starlete pojavile na naslovnim stranicama?

SnimateljPrirode

pre 8 godina

To je samo 522 puta kada je nešto uspešno u Srbiji završeno, a šta je sa onim o čemu mediji nisu pisali, ili nisu stigli da snime ili uslikaju... Pomnožite tih 522 sa 10.000, pa ćete da vidite koliko je Srbija napredovala!!!!!

Mikica

pre 8 godina

Pa šta je tu čudno - Vučić je najmarkantija figura javnog života Srbije i regiona i logično je da privlači pažnju medija, samim tim je i logično da njegovim aktivnostima pripadne i najveći deo medisjkog prostora i vremena.

Brbljivica

pre 8 godina

Vučić ima najviše aktivnosti i sasvim je normalno da bude na naslovnim stranama. Čovek preuzima inicijativu, menja ovu zemlju iz korena na bolje! To sve jeste za naslovnu stranu svakako.

Petar

pre 8 godina

To treba uporediti sa normalnim zemljama zapada i istoka i doneti zaključak, nije teško. Koliko je npr. danski premijer bio kod njih u novinama za isto to vreme.

OKI

pre 8 godina

Ovo istraživanje bi imalo poseban značaj ako bi se uporedilo sa istraživanjima o prisustvu ranijih premijera Srbije na naslovnim stranama. Naravno, isto tako valjalo bi vršiti komparaciju i u kvalitativnom smislu! Verovatno bismo shvatili da je danas daleko veća sloboda medija nego što je to bio slučaj ranije - zato verujem, da to niko neće da objavi!

Косана

pre 8 godina

522 пута је мало, колико је човек радио и колико је урадио за Србију и све нас.

Zana

pre 8 godina

Sa obzirom na podršku koju ima u odnosu na ostale i nije puno puta više od njih na naslovnicama završio, po tom parametru, ostali bi zajedno trebali 15 pojavljivanja da imaju. I ne samo po rejtingu, nego i po delima.

Соколица

pre 8 godina

Ако урадите статистику колико је само последњих месец дана Вучић имао радних састанака, колико разговора, колико је урадио за унапређење нашег положаја у свету, у Европи, онда ћете схватити да је заслужио да се на насловним странама пише о свему томе.

Ivko

pre 8 godina

Za razliku od njegovih prethodnika on izlazi u javnost i obavestava gradjane o narednim potezima sto niko do sada nije radio a to je veliki plus za njega kao premijera.

digger

pre 8 godina

Teme su vezane za ono sto se radi za Srbiju, normalno je da se ljudi informisu o tome a ciju ce sliku staviti na naslovnoj strani verovatno odlucuje urednik.

Besposlicar

pre 8 godina

Boze ko izmislja te poslove o vodjenju racuna koliko se ko puta pojavio na naslovnici, ko je dobio koliko pozitivnih, koliko negativnih tekstova? Pa na sta ova zemlja baca pare?

tako treba

pre 8 godina

I treba da bude. Čovek je zaslužio. Čovek je popularan u celom svetu, samo nekim Srbima, koji ne prepoznaju njegovu genijalnost, ne valja! Ako je naš prenmijer sigurno najpopularniji srpski političar u istoriji, na primer, u Albaniji, to znači da su čak i oni prepoznali njegove vrednosti. Zanači i njima je dobar, a nama ne valja?!
Uostalom, naš napredak je toliki da nam svi zavide i iz zavisti i zlobe nas sve češće nazivaju Srbistanom!

Kako mi brzo zaboravljamo

pre 8 godina

Dovoljno je da se vratimo samo oko 25 godina unazad i setimo se da nam se ne samo iz novina, nego i iz izloga skoro svake prodavnice u Srbiji smesio lik Slobodana Milosevica.
A svi jako dobro znamo gde i kako je zavrsio Slobodan Milosevic.
A da ne govorimo o Titovom vremenu.
Jednostavno mi Srbi kao narod patimo od kulta licnosti

Nolan

pre 8 godina

Ja ga ne podnosim,al ne zato sto je antipatican,vec zato sto je uzas,neradnik,neznalica i demagog.
(C i n i k, 03. septembar 2015 14:47)

Ti mora da si sa Kembridža kada čoveka sa prosekom 10 na državnom pravnom fakultetu nazivaš neznalicom? Mislim, izvini nisam te prepoznao, Ajnštajne.
Neka je vala, bar znamo šta se dogadja, mislim da pola Srbije nije znalo ko je bio prošli premijer niti šta je radio...

Tašana Pro

pre 8 godina

Premijer je zaista i zasluzio da bude na svim naslovnim stranama, obzirom na cinjenicu koliko radi i sta sve uspeva da izdejstvuje. Ne vidim da ima ikoga na nasoj politickoj sceni ko bi mogao trenutno da mu parira po aktivnostima i angazovanju.

Otilija

pre 8 godina

S obzirom da je istraživanje pokazalo da je bilo više negativnih tekstova nego pozitivnih, to jasno pokazuje da u Srbiji ne postoji cenzura iako se pojedinci trude da dokažu suprotno.

Madmozel

pre 8 godina

Citam ove komentare zasluzio je, nije zasluzio. Ne radi se tu o tome i o necijim zaslugama, covek je premijer drzave i mediji isprate svaku njegovu aktivnost. Pored toga, prave se razne afere jer to uvek nekako ide uz prvog coveka u drzavi. Sta nije jasno?

srdjan

pre 8 godina

"Vucic je najpopularniji politicar u Srbiji, tako da je to sasvim logicno. (jeca, 03. septembar 2015 14:49)"

Vucic je najpopularniji bas zbog toga - zbog 522 naslovnica za 90 dana, zbog 24h Vucic na svim televizijama, gde nema kritike, nema drugog misljenje (opozicija mora na twiteru da visi)....i da, zbog placenih botova kao sto si ti...a rezultati katastrofalni!!!

Milan

pre 8 godina

Da je tih 500 puta otvorio po jedan pogon od 10 ljudi,(moja Firma ima 10)to bi bio efekat jedne Zelezare Smederevo!Umesto toga,dobili Smo "parove","farme"...sacekuse,starlete-prostitutke,migrante koji prolaze granicu kao da ne postojimo kao drzava.Plate i penzije bedne(na nivou Moldavije),nijedan metar puta Nije uradnjen.Sudstvo bilo u blokadi vise meseci,za pisljivi papir mi trebalo 6 meseci da cekam.Fabrika aviona,kamiona,Luka Pancevo,BG na vodi,kanal do Soluna,brza pruga do Madjarske,navodnjavanje hiljada he oranica od Arapa...Na kraju u prazan tanjir gledajte,jer ste dozvolili da vasim,(a i mojim) ne izlaskom na prosle izbore dozvolili ovom liku x 500 puta ,da " réformise" Srbiju!!!Da napravi potpuno beznadje Bez ijedne,jedine investicije za 3 godine...

C i n i k

pre 8 godina

Covek je svaki dan na Tv,svaki dan.A teme su, obecanja. Obecanja ludom radovanja.Potom sve to prate botovi za sendvic,pisu hvalospeve na drustvenim mrezama velikom vodji, i tako mu farbaju realnost.A realnost je surova.
Prepisano sve od Putina.
I ON je,bas kao Putin,sve medije prisvojio,nigde vise nemate da cujete neko drugacije misljenje,nema okruglih stolova,suceljavanja,sve je zasnovano na fatamorgani i maketama. Imamo red rijalitija,red pevaljki i red njega.
Olju je oterao.
Ja ga ne podnosim,al ne zato sto je antipatican,vec zato sto je uzas,neradnik,neznalica i demagog.

bluesteel

pre 8 godina

Sta znam,valjda sto si veci bot,ostavljas gluplje komentare.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (...., 3. septembar 2015 14:20)
Ma ne smisljaju oni komentare nego neko 'pametniji' od njih im da dnevni zadatak sta da se pise i tako ispadne gomila gluposti.Zamislim se u njihovoj ulozi i doci mi da sam sebe isamaram. Ostavljas gomiliu debilnih komentara za koje ni sam ne znas sta znace[a pritom svi pisani istim stilom i svi isti] da bi jednog dana,mozda ,eventualno dobio neku sitnu korist.Sitne duse,sta drugo...

Zakeralo

pre 8 godina

Ja ga ne podnosim,al ne zato sto je antipatican,vec zato sto je uzas,neradnik,neznalica i demagog.(C i n i k, 03. septembar 2015 14:47)Ti mora da si sa Kembridža kada čoveka sa prosekom 10 na državnom pravnom fakultetu nazivaš neznalicom? Mislim, izvini nisam te prepoznao, Ajnštajne.Neka je vala, bar znamo šta se dogadja, mislim da pola Srbije nije znalo ko je bio prošli premijer niti šta je radio...
(Nolan, 03. septembar 2015 15:45)
Nolane,sama činjenica da ta,u suštini,groteskna osoba može da bude student generacije,je ono što zabrinjava.

Dzeger

pre 8 godina

Pa zar je moguce da je bilo i negativnih komentara o velikom vodji,ne mogu da verujem,pod hitno te novinare u aps.Kako ih nije sramota da kaljaju lik i delo voljenom nam vodje,od cijeg dolaska na celo vlade Srbije mi dozivesmo blagostanje.Plate i penzije najnize u Evropi,ali zato ima puno obecanja,a kako se ono kaze:Obecanje ludom i naivnom radovanje...

On je nasa prevashodnost... (ili kako bese)

pre 8 godina

Dodjem kuci kasno popodne s posla, umoran i dinstan u sopstvenom soku... Tako bih popio jedno hladno pivo, al' ne smem vrata od frizidera da otvorim... Plasim se...

XXL

pre 8 godina

S obzirom da je istraživanje pokazalo da je bilo više negativnih tekstova nego pozitivnih, to jasno pokazuje da u Srbiji ne postoji cenzura iako se pojedinci trude da dokažu suprotno.
(Otilija, 3. septembar 2015 16:00)

Medijska analitičarka Danica Laban ukazala je da je o Nikoliću napisano 36 negativnih tekstova, a o Vučiću 12.


čak DVANAEST negativnih za tri meseca. strašno! botovsko srce to teško može da izdrži! :D

zoran

pre 8 godina

zato sto on vidi politiku preko novina. u novinama smo bogati, uvazeni, postovani, bogati, lideri u svetu. Jos da mozemo da zivimo u novinama...

nenormalno

pre 8 godina

Pored broja tekstova brine i činjenica da su skoro svi bili hvalospevi vladinoj politici.Mediji(elektronski i štampani)su u vlasništvu domaćih i stranih(zapadnih)tajkuna.Svi oni imaju veoma dobar odnos sa premijerom.Danas premijer ne zove urednika novina,već se dogovara sa vlasnikom,kako bi se eventualno promenila uređivačka politika.To smo videli kada su pojedine emisije izgubile termin,pojedini urednici smenjeni ili bili pod pritiskom vlasnika da napuste,a ništa se od toga nije moglo povezati sa političarima.Mediji su dakle nezavisni,ali je svima jasno da to nije istina.U realnosti potpuno nezavisni mediji ne postoje,postoji određeni broj nezavisnih novinara,ali bi trebalo bi barem trude da to ne bude tako očigledno.Svakodnevno,gotovo iz sata u sat smo bombardovani informacijama o EU integracijama i ne znam kako se to SPC pojavljuje u više tekstova?

ludi milojko

pre 8 godina

Cinik: Kako neradnik, čoveče, a što je u Londonu prodavao eksere...! Čovek je genije, čak mislim da je prešao i onu tanku liniju... a ti njemu- neradnik...

SuperAntiBot

pre 8 godina

12 negativnih komentara, uzas! Ko je to pisao lose o velikom Vodji?
(veteran, 3. septembar 2015 14:16)

*Velikom, ne velikom! VELIKO prvo slovo! Hapsite ovog čoveka!

Zakeralo

pre 8 godina

Ja ga ne podnosim,al ne zato sto je antipatican,vec zato sto je uzas,neradnik,neznalica i demagog.(C i n i k, 03. septembar 2015 14:47)Ti mora da si sa Kembridža kada čoveka sa prosekom 10 na državnom pravnom fakultetu nazivaš neznalicom? Mislim, izvini nisam te prepoznao, Ajnštajne.Neka je vala, bar znamo šta se dogadja, mislim da pola Srbije nije znalo ko je bio prošli premijer niti šta je radio...
(Nolan, 03. septembar 2015 15:45)
Nolane,sama činjenica da ta,u suštini,groteskna osoba može da bude student generacije,je ono što zabrinjava.

Milan

pre 8 godina

Da je tih 500 puta otvorio po jedan pogon od 10 ljudi,(moja Firma ima 10)to bi bio efekat jedne Zelezare Smederevo!Umesto toga,dobili Smo "parove","farme"...sacekuse,starlete-prostitutke,migrante koji prolaze granicu kao da ne postojimo kao drzava.Plate i penzije bedne(na nivou Moldavije),nijedan metar puta Nije uradnjen.Sudstvo bilo u blokadi vise meseci,za pisljivi papir mi trebalo 6 meseci da cekam.Fabrika aviona,kamiona,Luka Pancevo,BG na vodi,kanal do Soluna,brza pruga do Madjarske,navodnjavanje hiljada he oranica od Arapa...Na kraju u prazan tanjir gledajte,jer ste dozvolili da vasim,(a i mojim) ne izlaskom na prosle izbore dozvolili ovom liku x 500 puta ,da " réformise" Srbiju!!!Da napravi potpuno beznadje Bez ijedne,jedine investicije za 3 godine...

C i n i k

pre 8 godina

Covek je svaki dan na Tv,svaki dan.A teme su, obecanja. Obecanja ludom radovanja.Potom sve to prate botovi za sendvic,pisu hvalospeve na drustvenim mrezama velikom vodji, i tako mu farbaju realnost.A realnost je surova.
Prepisano sve od Putina.
I ON je,bas kao Putin,sve medije prisvojio,nigde vise nemate da cujete neko drugacije misljenje,nema okruglih stolova,suceljavanja,sve je zasnovano na fatamorgani i maketama. Imamo red rijalitija,red pevaljki i red njega.
Olju je oterao.
Ja ga ne podnosim,al ne zato sto je antipatican,vec zato sto je uzas,neradnik,neznalica i demagog.

zoran

pre 8 godina

zato sto on vidi politiku preko novina. u novinama smo bogati, uvazeni, postovani, bogati, lideri u svetu. Jos da mozemo da zivimo u novinama...

Dzeger

pre 8 godina

Pa zar je moguce da je bilo i negativnih komentara o velikom vodji,ne mogu da verujem,pod hitno te novinare u aps.Kako ih nije sramota da kaljaju lik i delo voljenom nam vodje,od cijeg dolaska na celo vlade Srbije mi dozivesmo blagostanje.Plate i penzije najnize u Evropi,ali zato ima puno obecanja,a kako se ono kaze:Obecanje ludom i naivnom radovanje...

bluesteel

pre 8 godina

Sta znam,valjda sto si veci bot,ostavljas gluplje komentare.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (...., 3. septembar 2015 14:20)
Ma ne smisljaju oni komentare nego neko 'pametniji' od njih im da dnevni zadatak sta da se pise i tako ispadne gomila gluposti.Zamislim se u njihovoj ulozi i doci mi da sam sebe isamaram. Ostavljas gomiliu debilnih komentara za koje ni sam ne znas sta znace[a pritom svi pisani istim stilom i svi isti] da bi jednog dana,mozda ,eventualno dobio neku sitnu korist.Sitne duse,sta drugo...

XXL

pre 8 godina

S obzirom da je istraživanje pokazalo da je bilo više negativnih tekstova nego pozitivnih, to jasno pokazuje da u Srbiji ne postoji cenzura iako se pojedinci trude da dokažu suprotno.
(Otilija, 3. septembar 2015 16:00)

Medijska analitičarka Danica Laban ukazala je da je o Nikoliću napisano 36 negativnih tekstova, a o Vučiću 12.


čak DVANAEST negativnih za tri meseca. strašno! botovsko srce to teško može da izdrži! :D

srdjan

pre 8 godina

"Vucic je najpopularniji politicar u Srbiji, tako da je to sasvim logicno. (jeca, 03. septembar 2015 14:49)"

Vucic je najpopularniji bas zbog toga - zbog 522 naslovnica za 90 dana, zbog 24h Vucic na svim televizijama, gde nema kritike, nema drugog misljenje (opozicija mora na twiteru da visi)....i da, zbog placenih botova kao sto si ti...a rezultati katastrofalni!!!

On je nasa prevashodnost... (ili kako bese)

pre 8 godina

Dodjem kuci kasno popodne s posla, umoran i dinstan u sopstvenom soku... Tako bih popio jedno hladno pivo, al' ne smem vrata od frizidera da otvorim... Plasim se...

ludi milojko

pre 8 godina

Cinik: Kako neradnik, čoveče, a što je u Londonu prodavao eksere...! Čovek je genije, čak mislim da je prešao i onu tanku liniju... a ti njemu- neradnik...

nenormalno

pre 8 godina

Pored broja tekstova brine i činjenica da su skoro svi bili hvalospevi vladinoj politici.Mediji(elektronski i štampani)su u vlasništvu domaćih i stranih(zapadnih)tajkuna.Svi oni imaju veoma dobar odnos sa premijerom.Danas premijer ne zove urednika novina,već se dogovara sa vlasnikom,kako bi se eventualno promenila uređivačka politika.To smo videli kada su pojedine emisije izgubile termin,pojedini urednici smenjeni ili bili pod pritiskom vlasnika da napuste,a ništa se od toga nije moglo povezati sa političarima.Mediji su dakle nezavisni,ali je svima jasno da to nije istina.U realnosti potpuno nezavisni mediji ne postoje,postoji određeni broj nezavisnih novinara,ali bi trebalo bi barem trude da to ne bude tako očigledno.Svakodnevno,gotovo iz sata u sat smo bombardovani informacijama o EU integracijama i ne znam kako se to SPC pojavljuje u više tekstova?

srdjan

pre 8 godina

Znaci za 90 dana bio je 522 puta na naslovnim stranicama novina i samo 12 puta se negativno pisalo o njemu...
Jel moze podatak koliko su se puta razne starlete pojavile na naslovnim stranicama?

Kako mi brzo zaboravljamo

pre 8 godina

Dovoljno je da se vratimo samo oko 25 godina unazad i setimo se da nam se ne samo iz novina, nego i iz izloga skoro svake prodavnice u Srbiji smesio lik Slobodana Milosevica.
A svi jako dobro znamo gde i kako je zavrsio Slobodan Milosevic.
A da ne govorimo o Titovom vremenu.
Jednostavno mi Srbi kao narod patimo od kulta licnosti

Mikica

pre 8 godina

Pa šta je tu čudno - Vučić je najmarkantija figura javnog života Srbije i regiona i logično je da privlači pažnju medija, samim tim je i logično da njegovim aktivnostima pripadne i najveći deo medisjkog prostora i vremena.

SnimateljPrirode

pre 8 godina

To je samo 522 puta kada je nešto uspešno u Srbiji završeno, a šta je sa onim o čemu mediji nisu pisali, ili nisu stigli da snime ili uslikaju... Pomnožite tih 522 sa 10.000, pa ćete da vidite koliko je Srbija napredovala!!!!!

Nolan

pre 8 godina

Ja ga ne podnosim,al ne zato sto je antipatican,vec zato sto je uzas,neradnik,neznalica i demagog.
(C i n i k, 03. septembar 2015 14:47)

Ti mora da si sa Kembridža kada čoveka sa prosekom 10 na državnom pravnom fakultetu nazivaš neznalicom? Mislim, izvini nisam te prepoznao, Ajnštajne.
Neka je vala, bar znamo šta se dogadja, mislim da pola Srbije nije znalo ko je bio prošli premijer niti šta je radio...

tako treba

pre 8 godina

I treba da bude. Čovek je zaslužio. Čovek je popularan u celom svetu, samo nekim Srbima, koji ne prepoznaju njegovu genijalnost, ne valja! Ako je naš prenmijer sigurno najpopularniji srpski političar u istoriji, na primer, u Albaniji, to znači da su čak i oni prepoznali njegove vrednosti. Zanači i njima je dobar, a nama ne valja?!
Uostalom, naš napredak je toliki da nam svi zavide i iz zavisti i zlobe nas sve češće nazivaju Srbistanom!

Brbljivica

pre 8 godina

Vučić ima najviše aktivnosti i sasvim je normalno da bude na naslovnim stranama. Čovek preuzima inicijativu, menja ovu zemlju iz korena na bolje! To sve jeste za naslovnu stranu svakako.

Косана

pre 8 godina

522 пута је мало, колико је човек радио и колико је урадио за Србију и све нас.

Madmozel

pre 8 godina

Citam ove komentare zasluzio je, nije zasluzio. Ne radi se tu o tome i o necijim zaslugama, covek je premijer drzave i mediji isprate svaku njegovu aktivnost. Pored toga, prave se razne afere jer to uvek nekako ide uz prvog coveka u drzavi. Sta nije jasno?

Соколица

pre 8 godina

Ако урадите статистику колико је само последњих месец дана Вучић имао радних састанака, колико разговора, колико је урадио за унапређење нашег положаја у свету, у Европи, онда ћете схватити да је заслужио да се на насловним странама пише о свему томе.

Tašana Pro

pre 8 godina

Premijer je zaista i zasluzio da bude na svim naslovnim stranama, obzirom na cinjenicu koliko radi i sta sve uspeva da izdejstvuje. Ne vidim da ima ikoga na nasoj politickoj sceni ko bi mogao trenutno da mu parira po aktivnostima i angazovanju.

Ivko

pre 8 godina

Za razliku od njegovih prethodnika on izlazi u javnost i obavestava gradjane o narednim potezima sto niko do sada nije radio a to je veliki plus za njega kao premijera.

OKI

pre 8 godina

Ovo istraživanje bi imalo poseban značaj ako bi se uporedilo sa istraživanjima o prisustvu ranijih premijera Srbije na naslovnim stranama. Naravno, isto tako valjalo bi vršiti komparaciju i u kvalitativnom smislu! Verovatno bismo shvatili da je danas daleko veća sloboda medija nego što je to bio slučaj ranije - zato verujem, da to niko neće da objavi!

digger

pre 8 godina

Teme su vezane za ono sto se radi za Srbiju, normalno je da se ljudi informisu o tome a ciju ce sliku staviti na naslovnoj strani verovatno odlucuje urednik.

Zana

pre 8 godina

Sa obzirom na podršku koju ima u odnosu na ostale i nije puno puta više od njih na naslovnicama završio, po tom parametru, ostali bi zajedno trebali 15 pojavljivanja da imaju. I ne samo po rejtingu, nego i po delima.

Otilija

pre 8 godina

S obzirom da je istraživanje pokazalo da je bilo više negativnih tekstova nego pozitivnih, to jasno pokazuje da u Srbiji ne postoji cenzura iako se pojedinci trude da dokažu suprotno.

Besposlicar

pre 8 godina

Boze ko izmislja te poslove o vodjenju racuna koliko se ko puta pojavio na naslovnici, ko je dobio koliko pozitivnih, koliko negativnih tekstova? Pa na sta ova zemlja baca pare?

Petar

pre 8 godina

To treba uporediti sa normalnim zemljama zapada i istoka i doneti zaključak, nije teško. Koliko je npr. danski premijer bio kod njih u novinama za isto to vreme.

SuperAntiBot

pre 8 godina

12 negativnih komentara, uzas! Ko je to pisao lose o velikom Vodji?
(veteran, 3. septembar 2015 14:16)

*Velikom, ne velikom! VELIKO prvo slovo! Hapsite ovog čoveka!