Ponedeljak, 22.06.2015.

22:37

MUP: "Četnička omladina" vređala premijera

Grupa od desetak huligana, dolazeći na doček mladih fudbalera ispred Skupštine grada, napravila je nekoliko incidenata protiv javnog reda i mira.

Izvor: Tanjug

MUP: "Èetnièka omladina" vreðala premijera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

Sabahudin

pre 8 godina

Boze dragi treba da klicu Vucicu. Zahvaljujuci smanjenju plata i penzija manje su jeli, nisu bili gojazni i imali su kondicije da odigraju produzetke.L

Slavoljub Filipovic

pre 8 godina

Sramotna priredba, sramotan rezultat. Sta ste drugo ocekivali? Kad kazem sramotna, mislim na to da je tog istog dana u istom gradu osamdesetak muskaraca, zena i dece izletelo kroz prozore slupanog autobusa lomeci usput glave, kicme ruke, noge,...Sve osim zabrane veselja ispred vecnice je sramotno. Proslava je trebalo da se odlozi ili izmesti, kako god, mrtvi i ugrozeni imaju prednost. Bar u humanom civilnom drustvu.

MojeIme

pre 8 godina

Zanimljivo. Desetak njih, "sacica" huligana, "sile haosa i bezumlja" (nastavite niz sami), se culo do sume na Zvezdari. Takodje je zanimljivo da botovi koji su pisali pozitivno o rehabilitaciji Draze Mihailovica (ili Mihajlovica.... zabole me) sada pisu negativno o "cetnickoj omladini". Takodje je zanimljivo da je cetnicka ideologija tek jedna stvar u nizu koju je Vucic izdao (pa sad... ko mu kriv). Takodje je zanimljivo da MUP reaguje kad se njemu skandira tako nesto, a ne reaguje kad homoseksualce pretuku zbog toga sto su... pa to, sto se skandiralo. I sto se culo od Pionirskog parka do Zvezdarske sume. Svaka cast "sacici".

"ko ne voli Vučića, taj je četnik!"

pre 8 godina

"Četnička omladina"? Ovo je naravno pokušaj da se protivnici vlasti koji ne pripadaju desničarsko-tradicionalističkom bloku odvrate od učešća u javnom izražavanju nezadovoljstva i istovremeno pošalje poruka u region kako je Vučić branik protiv agresivnog srpskog nacionalizma (sic!). Sad, ako imate neke prijatelje u ex-Yu, a već ste im rekli šta mislite o El Grande Premijeru, ovo će uneti neku dozu napetosti u vaše prijateljstvo, kao što je i nameravano. To vam je kazna.

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Ne razumem... pa i AV je bio u zabludi 20-tak godina, a onda jedva prelomio da predje kod vojvode (četničkog) od mastera, i sada je veliki kalif. Treba zato da ima razumevanja za ove zabludele ovčice, one sada idu njegovim, trnovitim, putem do zvezda....

Dragomir

pre 8 godina

Zato nam napredak i ide sporije, zbog nesloge i što neko mladim ljudima puni glave bespotrebnom mržnjom i oholim nacionalizmom. Priznajem da sam i sam pomalo nacionalista, volim Srbiju,jer je prelepa zemlja i uvek kažem da je Srbija zemlja divnih ljudi. Ovakvi ispadi nesloge i nezadoviljstva su samo izjave pojedinaca kroz mlade ljude, jer najlakše je uvek bilo zaokupirati mladu usijanu glavu nebulozama i praznim obećanjima. Tek kad ta ista mlada osoba odraste, shvati da je pogrešila, ali tad je već kasno...

Može biti samo je*an

pre 8 godina

Da su vikali - "Vučiću, genije najlepši", - dobili bi po vaučer za letovanje u Srbiji...
Ovako, postadoše huligani, primitivci, od ranije poznati policiji, šačica od nekoliko hiljada ljudi...

DIM KO VATRA

pre 8 godina

Ta grupica četničke omladine ne zna šta je to četnik iz II svetskog rata , da su to bile ubice svog naroda, izdajnici države i naroda,saradnici okupatora, kvislinzi i pokret osudjen od svetske javnosti kao izdajničkiu i profašistički,Srbija je jedina zemlja u kojoj su izdajnici svog naroda zahvaljujući Antiću,Draškoviću i Nikoliću i sličnima rehabilitovani i zato neka viču.

anticenzura

pre 8 godina

Dok je snp1398 prozivao Tadica,nije bilo komentara poput ovde postojecih.
Pa taj Bota je bio dusa naspram danasnje diktature! Pa svi smo mi Cetnicka omladina,ma koliko vi hteli da nas ucutkate!!!

VATRA

pre 8 godina

Dokle cemo vise da trpimo takve inceste koji su sve ucestaliji.Ulicama nesmes vise bezbedno ni da prolazis, a kamoli da budes pristalica vladajuce partije, iako je to tvoje pravo.

Stevan

pre 8 godina

"Četnička omladina" ne postoji, sem u glavama nekih pojedinaca. Navijačke grupe je uvek "neko" usmeravao, kako bi se obesmišljavao svaki skup građana, koji u sebi ima nešto pozitivno i dobro za društvo.

Duci0167

pre 8 godina

Iako se gnusam ove vlasti,secam ko su i sta su,da sada ne znaju da vode drzavu ... te desnicare i "Vucicu ***ru" takodje ne podnosim. To su isti oni koji vicu "Noz,zica....",razocarani u Vucica i njihove desnicarske dane a ne znaju koliko ustvari Vucic ne vodi pro evropsku politiku vec samo sibicari.

Danijel

pre 8 godina

Ma kojih bre 10!? O čemu vi pričate!? Sada sam pogledao snimak i bilo ih je više hiljada. Što znači - početak političkog kraja voljenog nam premijera!

Melenci

pre 8 godina

njih uce,vaspitavaju u cetnickom duhu!Oni po starosnom dobu to ne mogu biti,a nadam se ni po zlocinima.Njima sada ispiraju mozak o cetnistvu kao patriotskoj ideologiji.Nadam se da ih je malo,nadam se da ce uzeti knjige u ruke,malo prelistati istoriju,sebe dovesti u red.To sto su skandirali premijeru nije nesto tragicno,nego je opasna "skola"kroz koju prolaze.Nije ovaj incident strasan,nego su strasni ucitelji koji su ih gurnuli na ulicu.

MLADI - KOSANOVIC

pre 8 godina

Ovde se ne radi o ponasanju pojedinaca. ovde se radi o tome da i ovakav spektal i trenutak uvek se nadje nekoliko budala koji zele da pokvare slavlje, i time pokazu da im nije vazan uspeh ovih zlatnih momaka. Oni su dosli da skrenu paznju na sebe i reklamiraju sebe.Huligani su nasilnici i vandali i tako moraju da se okarakterisu i sankcionisu.Takvima nije mesto na ovakvim skupovima, jer od njih se moze svasta ocekivati.

Đorđe

pre 8 godina

Koja laž! Kakva četnička omladina!
Niti sam četnik, a još manje omladinac (68 g.) pa sam
zajedno sa desetak hiljada uzvikivao poznato "Vučiću p****!
Čuli ste! Nikakva saopštenja i lagarije ne pomažu!!!

DrMr

pre 8 godina

Ne brinem se, otkriće dr Nebojša Stefanović ko je opoganio ime našeg presvetlog premijera pa u buvaru sa njima ako treba gradićemo i nove zatvore! Podrška premijeru da ovaj narod ima pameti okupio bi se u čast premijera on je uradio mnogo bitnije stvari za Srbiju nego tamo neki fudbaleri!

JU

pre 8 godina

Normalno, u nasoj drzavi zbog pojedinaca ne moze ni da se proslavi pobeda nasih mladih fudbalera kako dolikuje. Uvek se nadju pojedinci koji ce u sve umesati politiku. Ponekad me je zaista sramota kakav smo narod tj. zbog pojedinaca.

učesnk

pre 8 godina

Bio sam na doceku kao i hiljade drugih ljudi. Svi mi imadosmo oči i uši, videsmo i čusmo da je premijeru skandiralo na desetine hiljada ljudi, što mladih ali i većina starijih. Trebate otici u jedan vrtic u krugu dvojke i čuti kako sve to isto skandiraju deca od 6-7 godina.
PS:Tadiću je ceo stadion skandirao "Borise ubi se" i nije mu smetalo ?
Svi isto tako dobro znamo ko je to skandiranje i organizovao
Svi znamo i ko je oraganizovao pisanje pogrdnih grafita za Djilasa! NIsam njegov fan, naprotiv, samo primećujem nečto što je očigledno

sreta steta

pre 8 godina

Kad se vredja premijer onda su svi poznati policiji u roku od 10 minuta a kad neko od nas obicnih smrtnika nastrada, policiji je potrebno par godina da skapira ko je pocinilac i jos par da ga pronadje..

Nikodije IV

pre 8 godina

Izgleda da nam je MUP nagluv. Da im se hitno kupe aparati za pojacanje sluha. Ne mogu da kazem da imaju i problem sa vidom, jer one hiljade, osim navedenih deset, su mozda trbuhozborci. Samo u nebeskoj Srbji.

srbin

pre 8 godina

Mozemo da osvojimo prvenstvo svemira, sve pada u vodu kada se pobednici vrate u Srbiju koja ih odmah baci u kaljugu. Nije samo problem u ovim barabama, vec i u tome sto je, recimo, neko nabio na glavu sajkacu jednom od fudbalera dok je davao izjavu za jednu stranu tv. Poruka jasna ko dan: Ne vredi ti sampionska titula, to vazi tamo na Novom Zelandu, ovde si samo Srbin sa sajkacom.Ili pevanje Kosovu!!! Zapamtite, od ovih "orlica" uskoro nece nista biti, bacice ih njihova rodjena Srbija u blato secanja.Zato se s pravom kaze, Srbi dobijaju bitke, ali onda sve izgube za pregovarackim stolom. Eto, to je ovo danas, sve smo u stanju da upropastimo, svedemo na neki nas jadni prosek, cak i osvojenu titulu svetskog prvaka.

CTO

pre 8 godina

Nije se bas culo kao desetak ili su jako grlati. A kao nema cenzure a kad su krenule pesmice za toleta i acu, odmah utisali zvuk... Da li ima cenzure i na b92?

Pokusaj objektivnog gledanja na stvari.

pre 8 godina

Umesto, narode, da se izviniš Vučiću što nisi pratio njegovu viziju - "uz manje penzije do zlatne medalje na SP" (on je to sigurno mislio i isplanirao, samo nije hteo da nam kaže dok se ne dogodi); da se izviniš kao momci sa plaže sa već čuvene "razglednice", ti, narode, ni manje - ni više, nego skandiraš usred Beograda, sa dočeka svetskim šampionima: Vučiću...

Obelix

pre 8 godina

I opet si, narode, zbunio RTS, kao onomad onaj huligan sa stadiona s meča Srbija - Albanija, koji je prvi izrekao te nečuvene seksualno orijentisane optužbe na račun premijera, opet si, narode, to izrekao neočekivano, pa se kamere nisu na vreme isključile iz direktnog prenosa... I opet je, ajoj majko, Predrag Strajnić vodio program, kao i tada tokom utakmice, samo što, na njegovu sreću, sada nije bio baš ispred kamere kad je počelo bogohulno skandiranje...

Stvarno nije lepo. I zato - narode...

lex speciallis

pre 8 godina

Da bas zbog njih 10-tak, od 50.000 ljudi tonac morao da spusta regler da se ne cuju njih 10-tak kkao vredjaju vrhovnog vodju. A kad smo vec kod pokreta gde je pokret 1389. nesto nije aktivan kao u vreme prethodnih vlada a "borio" se protiv svega sto zastupa aktuelna vlada(ne kazem da treba da postoje uopste) pitam se ko kontrolise taj 1389?Pametnom dosta

Luka

pre 8 godina

Uvek se nadje neko da pokvari ovakvo nesto sto nam se dogodilo!Ako sada ne znaju da se ponasaju sta onda mozemo kasnije ocekivati od ovakve omladine!

bandiera rossa

pre 8 godina

10-ak - e dobra ste mi vi policija. Mora da su to neki bash bash grlati momci, poshto je centar grada jechao od poznatih nam uzvika.

cim sam video Strajnica u kadru znao sam da su i uvrede blizu

pre 8 godina

Stvarno mi je neverovatno da pripadnici "Cetnicke omladine" vredjaju premijera kad je on bio cetnicki omladinac u vreme kad se oni nisu ni rodili. Treba malo da se obaveste o desavanjima iz perioda pre nove ere, odnosno, pre Vebera...

clukers

pre 8 godina

Veoma efikasno izvestavanje naseg MUPa u slucaju vredjanja premijera od strane par ljudi. Vrlo vazna vest. Da li su uhapseni zbog vredjanja naseg svemoguceg vodje? Niko ne sme da ruzno prica o nasem premijeru. On uopste nije marioneta.

Lex specialis

pre 8 godina

Ne postoji ni četnička ni partizanska omladina,oni bi sada imali 90 godina.Huligani su nasilnici i vandali i tako moraju da se okarakterišu i sankcionišu.

Дејан Момчиловић

pre 8 godina

Ијуу па зар нашег премијера да вређају! Аман заман! А он се толико сирома труди да им, пардон да нам буде боље!

Toza

pre 8 godina

Premijer radi dobro svoj posao, nema mrlje i neki hejteri samo mogu na taj način da pokušavaju da napakoste njemu a ustvari Srbiji i sami sebi rade zlo.

nista bez politike

pre 8 godina

Pitam se kakve sad Vucic veze ima sa docekom mladih fudbalera pa su ga umesali u ovo. Moze li ta politika nekada da se ostavi po strani?

Vojvoda

pre 8 godina

Pravu cetnicku omladinu cine casni momci koji ne vredjaju nikoga a posebno ne organe drzavne vlasti.To je samo sacica pijanih momaka koja ni ne zna sta vice.Par cuski i razlaz.

arandjel

pre 8 godina

Četnička omladina, hahahaha...verovatno neki klinci koji nemaju pojma ko su četnici, samo fali još partizanska omladina...ne mogu da verujem da ni jedan događaj pa ni ovako lep kao što je doček naših sportista ne može da prođe bez glupih incidenata...

Sulejman Velicanstveni sa Kosta Rike

pre 8 godina

Kada god vlast (bilo koja) koristi reci tipa "manja grupa", "sacica studenata", "desetak" to joj se kad tad obije o glavu... Pocetak kraja... ;)

Србија се буди!

pre 8 godina

Није само десетак хулигана,већ огромна гомила људи, што се јасно чуло пред крај дочека. Полако схватамо у каквој бајци живимо.

DeBelly

pre 8 godina

Čekaj, pravili nerede, policija na sve strane, niko ih nije priveo, onda došli na doček i samo oni vređali premijera!!! :-) Pa jel ovde neko teletabis?! U prenosu se čuje koliko ljudi uzvikuje šta već uzvikuje, a po vama grupica njih to skandirala... :-)

MJ

pre 8 godina

Sada kada ste rehabilitovali Drazu, trpite posledice svoje gluposti. Sve sto radite, obija vam se o glavu. Udar na sirotinju SNS politikama ce vam se najjace vratiti, jer ljudi od vase slatkorecivosti i pojavljivanja na TVu nemaju vremena da pogledaju u svoj dzep. Ali, kada im iskljuce struju, sve ce se promeniti.

Sulejman Velicanstveni sa Kosta Rike

pre 8 godina

Kada god vlast (bilo koja) koristi reci tipa "manja grupa", "sacica studenata", "desetak" to joj se kad tad obije o glavu... Pocetak kraja... ;)

lex speciallis

pre 8 godina

Da bas zbog njih 10-tak, od 50.000 ljudi tonac morao da spusta regler da se ne cuju njih 10-tak kkao vredjaju vrhovnog vodju. A kad smo vec kod pokreta gde je pokret 1389. nesto nije aktivan kao u vreme prethodnih vlada a "borio" se protiv svega sto zastupa aktuelna vlada(ne kazem da treba da postoje uopste) pitam se ko kontrolise taj 1389?Pametnom dosta

cim sam video Strajnica u kadru znao sam da su i uvrede blizu

pre 8 godina

Stvarno mi je neverovatno da pripadnici "Cetnicke omladine" vredjaju premijera kad je on bio cetnicki omladinac u vreme kad se oni nisu ni rodili. Treba malo da se obaveste o desavanjima iz perioda pre nove ere, odnosno, pre Vebera...

DeBelly

pre 8 godina

Čekaj, pravili nerede, policija na sve strane, niko ih nije priveo, onda došli na doček i samo oni vređali premijera!!! :-) Pa jel ovde neko teletabis?! U prenosu se čuje koliko ljudi uzvikuje šta već uzvikuje, a po vama grupica njih to skandirala... :-)

Србија се буди!

pre 8 godina

Није само десетак хулигана,већ огромна гомила људи, што се јасно чуло пред крај дочека. Полако схватамо у каквој бајци живимо.

CTO

pre 8 godina

Nije se bas culo kao desetak ili su jako grlati. A kao nema cenzure a kad su krenule pesmice za toleta i acu, odmah utisali zvuk... Da li ima cenzure i na b92?

bandiera rossa

pre 8 godina

10-ak - e dobra ste mi vi policija. Mora da su to neki bash bash grlati momci, poshto je centar grada jechao od poznatih nam uzvika.

Obelix

pre 8 godina

I opet si, narode, zbunio RTS, kao onomad onaj huligan sa stadiona s meča Srbija - Albanija, koji je prvi izrekao te nečuvene seksualno orijentisane optužbe na račun premijera, opet si, narode, to izrekao neočekivano, pa se kamere nisu na vreme isključile iz direktnog prenosa... I opet je, ajoj majko, Predrag Strajnić vodio program, kao i tada tokom utakmice, samo što, na njegovu sreću, sada nije bio baš ispred kamere kad je počelo bogohulno skandiranje...

Stvarno nije lepo. I zato - narode...

clukers

pre 8 godina

Veoma efikasno izvestavanje naseg MUPa u slucaju vredjanja premijera od strane par ljudi. Vrlo vazna vest. Da li su uhapseni zbog vredjanja naseg svemoguceg vodje? Niko ne sme da ruzno prica o nasem premijeru. On uopste nije marioneta.

Pokusaj objektivnog gledanja na stvari.

pre 8 godina

Umesto, narode, da se izviniš Vučiću što nisi pratio njegovu viziju - "uz manje penzije do zlatne medalje na SP" (on je to sigurno mislio i isplanirao, samo nije hteo da nam kaže dok se ne dogodi); da se izviniš kao momci sa plaže sa već čuvene "razglednice", ti, narode, ni manje - ni više, nego skandiraš usred Beograda, sa dočeka svetskim šampionima: Vučiću...

Дејан Момчиловић

pre 8 godina

Ијуу па зар нашег премијера да вређају! Аман заман! А он се толико сирома труди да им, пардон да нам буде боље!

MJ

pre 8 godina

Sada kada ste rehabilitovali Drazu, trpite posledice svoje gluposti. Sve sto radite, obija vam se o glavu. Udar na sirotinju SNS politikama ce vam se najjace vratiti, jer ljudi od vase slatkorecivosti i pojavljivanja na TVu nemaju vremena da pogledaju u svoj dzep. Ali, kada im iskljuce struju, sve ce se promeniti.

Toza

pre 8 godina

Premijer radi dobro svoj posao, nema mrlje i neki hejteri samo mogu na taj način da pokušavaju da napakoste njemu a ustvari Srbiji i sami sebi rade zlo.

nista bez politike

pre 8 godina

Pitam se kakve sad Vucic veze ima sa docekom mladih fudbalera pa su ga umesali u ovo. Moze li ta politika nekada da se ostavi po strani?

Može biti samo je*an

pre 8 godina

Da su vikali - "Vučiću, genije najlepši", - dobili bi po vaučer za letovanje u Srbiji...
Ovako, postadoše huligani, primitivci, od ranije poznati policiji, šačica od nekoliko hiljada ljudi...

Lex specialis

pre 8 godina

Ne postoji ni četnička ni partizanska omladina,oni bi sada imali 90 godina.Huligani su nasilnici i vandali i tako moraju da se okarakterišu i sankcionišu.

Đorđe

pre 8 godina

Koja laž! Kakva četnička omladina!
Niti sam četnik, a još manje omladinac (68 g.) pa sam
zajedno sa desetak hiljada uzvikivao poznato "Vučiću p****!
Čuli ste! Nikakva saopštenja i lagarije ne pomažu!!!

anticenzura

pre 8 godina

Dok je snp1398 prozivao Tadica,nije bilo komentara poput ovde postojecih.
Pa taj Bota je bio dusa naspram danasnje diktature! Pa svi smo mi Cetnicka omladina,ma koliko vi hteli da nas ucutkate!!!

Danijel

pre 8 godina

Ma kojih bre 10!? O čemu vi pričate!? Sada sam pogledao snimak i bilo ih je više hiljada. Što znači - početak političkog kraja voljenog nam premijera!

učesnk

pre 8 godina

Bio sam na doceku kao i hiljade drugih ljudi. Svi mi imadosmo oči i uši, videsmo i čusmo da je premijeru skandiralo na desetine hiljada ljudi, što mladih ali i većina starijih. Trebate otici u jedan vrtic u krugu dvojke i čuti kako sve to isto skandiraju deca od 6-7 godina.
PS:Tadiću je ceo stadion skandirao "Borise ubi se" i nije mu smetalo ?
Svi isto tako dobro znamo ko je to skandiranje i organizovao
Svi znamo i ko je oraganizovao pisanje pogrdnih grafita za Djilasa! NIsam njegov fan, naprotiv, samo primećujem nečto što je očigledno

sreta steta

pre 8 godina

Kad se vredja premijer onda su svi poznati policiji u roku od 10 minuta a kad neko od nas obicnih smrtnika nastrada, policiji je potrebno par godina da skapira ko je pocinilac i jos par da ga pronadje..

VATRA

pre 8 godina

Dokle cemo vise da trpimo takve inceste koji su sve ucestaliji.Ulicama nesmes vise bezbedno ni da prolazis, a kamoli da budes pristalica vladajuce partije, iako je to tvoje pravo.

Nikodije IV

pre 8 godina

Izgleda da nam je MUP nagluv. Da im se hitno kupe aparati za pojacanje sluha. Ne mogu da kazem da imaju i problem sa vidom, jer one hiljade, osim navedenih deset, su mozda trbuhozborci. Samo u nebeskoj Srbji.

MojeIme

pre 8 godina

Zanimljivo. Desetak njih, "sacica" huligana, "sile haosa i bezumlja" (nastavite niz sami), se culo do sume na Zvezdari. Takodje je zanimljivo da botovi koji su pisali pozitivno o rehabilitaciji Draze Mihailovica (ili Mihajlovica.... zabole me) sada pisu negativno o "cetnickoj omladini". Takodje je zanimljivo da je cetnicka ideologija tek jedna stvar u nizu koju je Vucic izdao (pa sad... ko mu kriv). Takodje je zanimljivo da MUP reaguje kad se njemu skandira tako nesto, a ne reaguje kad homoseksualce pretuku zbog toga sto su... pa to, sto se skandiralo. I sto se culo od Pionirskog parka do Zvezdarske sume. Svaka cast "sacici".

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Ne razumem... pa i AV je bio u zabludi 20-tak godina, a onda jedva prelomio da predje kod vojvode (četničkog) od mastera, i sada je veliki kalif. Treba zato da ima razumevanja za ove zabludele ovčice, one sada idu njegovim, trnovitim, putem do zvezda....

Sabahudin

pre 8 godina

Boze dragi treba da klicu Vucicu. Zahvaljujuci smanjenju plata i penzija manje su jeli, nisu bili gojazni i imali su kondicije da odigraju produzetke.L

arandjel

pre 8 godina

Četnička omladina, hahahaha...verovatno neki klinci koji nemaju pojma ko su četnici, samo fali još partizanska omladina...ne mogu da verujem da ni jedan događaj pa ni ovako lep kao što je doček naših sportista ne može da prođe bez glupih incidenata...

DrMr

pre 8 godina

Ne brinem se, otkriće dr Nebojša Stefanović ko je opoganio ime našeg presvetlog premijera pa u buvaru sa njima ako treba gradićemo i nove zatvore! Podrška premijeru da ovaj narod ima pameti okupio bi se u čast premijera on je uradio mnogo bitnije stvari za Srbiju nego tamo neki fudbaleri!

"ko ne voli Vučića, taj je četnik!"

pre 8 godina

"Četnička omladina"? Ovo je naravno pokušaj da se protivnici vlasti koji ne pripadaju desničarsko-tradicionalističkom bloku odvrate od učešća u javnom izražavanju nezadovoljstva i istovremeno pošalje poruka u region kako je Vučić branik protiv agresivnog srpskog nacionalizma (sic!). Sad, ako imate neke prijatelje u ex-Yu, a već ste im rekli šta mislite o El Grande Premijeru, ovo će uneti neku dozu napetosti u vaše prijateljstvo, kao što je i nameravano. To vam je kazna.

DIM KO VATRA

pre 8 godina

Ta grupica četničke omladine ne zna šta je to četnik iz II svetskog rata , da su to bile ubice svog naroda, izdajnici države i naroda,saradnici okupatora, kvislinzi i pokret osudjen od svetske javnosti kao izdajničkiu i profašistički,Srbija je jedina zemlja u kojoj su izdajnici svog naroda zahvaljujući Antiću,Draškoviću i Nikoliću i sličnima rehabilitovani i zato neka viču.

Vojvoda

pre 8 godina

Pravu cetnicku omladinu cine casni momci koji ne vredjaju nikoga a posebno ne organe drzavne vlasti.To je samo sacica pijanih momaka koja ni ne zna sta vice.Par cuski i razlaz.

Slavoljub Filipovic

pre 8 godina

Sramotna priredba, sramotan rezultat. Sta ste drugo ocekivali? Kad kazem sramotna, mislim na to da je tog istog dana u istom gradu osamdesetak muskaraca, zena i dece izletelo kroz prozore slupanog autobusa lomeci usput glave, kicme ruke, noge,...Sve osim zabrane veselja ispred vecnice je sramotno. Proslava je trebalo da se odlozi ili izmesti, kako god, mrtvi i ugrozeni imaju prednost. Bar u humanom civilnom drustvu.

Duci0167

pre 8 godina

Iako se gnusam ove vlasti,secam ko su i sta su,da sada ne znaju da vode drzavu ... te desnicare i "Vucicu ***ru" takodje ne podnosim. To su isti oni koji vicu "Noz,zica....",razocarani u Vucica i njihove desnicarske dane a ne znaju koliko ustvari Vucic ne vodi pro evropsku politiku vec samo sibicari.

Stevan

pre 8 godina

"Četnička omladina" ne postoji, sem u glavama nekih pojedinaca. Navijačke grupe je uvek "neko" usmeravao, kako bi se obesmišljavao svaki skup građana, koji u sebi ima nešto pozitivno i dobro za društvo.

Melenci

pre 8 godina

njih uce,vaspitavaju u cetnickom duhu!Oni po starosnom dobu to ne mogu biti,a nadam se ni po zlocinima.Njima sada ispiraju mozak o cetnistvu kao patriotskoj ideologiji.Nadam se da ih je malo,nadam se da ce uzeti knjige u ruke,malo prelistati istoriju,sebe dovesti u red.To sto su skandirali premijeru nije nesto tragicno,nego je opasna "skola"kroz koju prolaze.Nije ovaj incident strasan,nego su strasni ucitelji koji su ih gurnuli na ulicu.

Luka

pre 8 godina

Uvek se nadje neko da pokvari ovakvo nesto sto nam se dogodilo!Ako sada ne znaju da se ponasaju sta onda mozemo kasnije ocekivati od ovakve omladine!

srbin

pre 8 godina

Mozemo da osvojimo prvenstvo svemira, sve pada u vodu kada se pobednici vrate u Srbiju koja ih odmah baci u kaljugu. Nije samo problem u ovim barabama, vec i u tome sto je, recimo, neko nabio na glavu sajkacu jednom od fudbalera dok je davao izjavu za jednu stranu tv. Poruka jasna ko dan: Ne vredi ti sampionska titula, to vazi tamo na Novom Zelandu, ovde si samo Srbin sa sajkacom.Ili pevanje Kosovu!!! Zapamtite, od ovih "orlica" uskoro nece nista biti, bacice ih njihova rodjena Srbija u blato secanja.Zato se s pravom kaze, Srbi dobijaju bitke, ali onda sve izgube za pregovarackim stolom. Eto, to je ovo danas, sve smo u stanju da upropastimo, svedemo na neki nas jadni prosek, cak i osvojenu titulu svetskog prvaka.

JU

pre 8 godina

Normalno, u nasoj drzavi zbog pojedinaca ne moze ni da se proslavi pobeda nasih mladih fudbalera kako dolikuje. Uvek se nadju pojedinci koji ce u sve umesati politiku. Ponekad me je zaista sramota kakav smo narod tj. zbog pojedinaca.

MLADI - KOSANOVIC

pre 8 godina

Ovde se ne radi o ponasanju pojedinaca. ovde se radi o tome da i ovakav spektal i trenutak uvek se nadje nekoliko budala koji zele da pokvare slavlje, i time pokazu da im nije vazan uspeh ovih zlatnih momaka. Oni su dosli da skrenu paznju na sebe i reklamiraju sebe.Huligani su nasilnici i vandali i tako moraju da se okarakterisu i sankcionisu.Takvima nije mesto na ovakvim skupovima, jer od njih se moze svasta ocekivati.

Dragomir

pre 8 godina

Zato nam napredak i ide sporije, zbog nesloge i što neko mladim ljudima puni glave bespotrebnom mržnjom i oholim nacionalizmom. Priznajem da sam i sam pomalo nacionalista, volim Srbiju,jer je prelepa zemlja i uvek kažem da je Srbija zemlja divnih ljudi. Ovakvi ispadi nesloge i nezadoviljstva su samo izjave pojedinaca kroz mlade ljude, jer najlakše je uvek bilo zaokupirati mladu usijanu glavu nebulozama i praznim obećanjima. Tek kad ta ista mlada osoba odraste, shvati da je pogrešila, ali tad je već kasno...

Toza

pre 8 godina

Premijer radi dobro svoj posao, nema mrlje i neki hejteri samo mogu na taj način da pokušavaju da napakoste njemu a ustvari Srbiji i sami sebi rade zlo.

Vojvoda

pre 8 godina

Pravu cetnicku omladinu cine casni momci koji ne vredjaju nikoga a posebno ne organe drzavne vlasti.To je samo sacica pijanih momaka koja ni ne zna sta vice.Par cuski i razlaz.

Lex specialis

pre 8 godina

Ne postoji ni četnička ni partizanska omladina,oni bi sada imali 90 godina.Huligani su nasilnici i vandali i tako moraju da se okarakterišu i sankcionišu.

arandjel

pre 8 godina

Četnička omladina, hahahaha...verovatno neki klinci koji nemaju pojma ko su četnici, samo fali još partizanska omladina...ne mogu da verujem da ni jedan događaj pa ni ovako lep kao što je doček naših sportista ne može da prođe bez glupih incidenata...

nista bez politike

pre 8 godina

Pitam se kakve sad Vucic veze ima sa docekom mladih fudbalera pa su ga umesali u ovo. Moze li ta politika nekada da se ostavi po strani?

Србија се буди!

pre 8 godina

Није само десетак хулигана,већ огромна гомила људи, што се јасно чуло пред крај дочека. Полако схватамо у каквој бајци живимо.

Luka

pre 8 godina

Uvek se nadje neko da pokvari ovakvo nesto sto nam se dogodilo!Ako sada ne znaju da se ponasaju sta onda mozemo kasnije ocekivati od ovakve omladine!

CTO

pre 8 godina

Nije se bas culo kao desetak ili su jako grlati. A kao nema cenzure a kad su krenule pesmice za toleta i acu, odmah utisali zvuk... Da li ima cenzure i na b92?

MJ

pre 8 godina

Sada kada ste rehabilitovali Drazu, trpite posledice svoje gluposti. Sve sto radite, obija vam se o glavu. Udar na sirotinju SNS politikama ce vam se najjace vratiti, jer ljudi od vase slatkorecivosti i pojavljivanja na TVu nemaju vremena da pogledaju u svoj dzep. Ali, kada im iskljuce struju, sve ce se promeniti.

Pokusaj objektivnog gledanja na stvari.

pre 8 godina

Umesto, narode, da se izviniš Vučiću što nisi pratio njegovu viziju - "uz manje penzije do zlatne medalje na SP" (on je to sigurno mislio i isplanirao, samo nije hteo da nam kaže dok se ne dogodi); da se izviniš kao momci sa plaže sa već čuvene "razglednice", ti, narode, ni manje - ni više, nego skandiraš usred Beograda, sa dočeka svetskim šampionima: Vučiću...

Može biti samo je*an

pre 8 godina

Da su vikali - "Vučiću, genije najlepši", - dobili bi po vaučer za letovanje u Srbiji...
Ovako, postadoše huligani, primitivci, od ranije poznati policiji, šačica od nekoliko hiljada ljudi...

clukers

pre 8 godina

Veoma efikasno izvestavanje naseg MUPa u slucaju vredjanja premijera od strane par ljudi. Vrlo vazna vest. Da li su uhapseni zbog vredjanja naseg svemoguceg vodje? Niko ne sme da ruzno prica o nasem premijeru. On uopste nije marioneta.

Đorđe

pre 8 godina

Koja laž! Kakva četnička omladina!
Niti sam četnik, a još manje omladinac (68 g.) pa sam
zajedno sa desetak hiljada uzvikivao poznato "Vučiću p****!
Čuli ste! Nikakva saopštenja i lagarije ne pomažu!!!

Danijel

pre 8 godina

Ma kojih bre 10!? O čemu vi pričate!? Sada sam pogledao snimak i bilo ih je više hiljada. Što znači - početak političkog kraja voljenog nam premijera!

"ko ne voli Vučića, taj je četnik!"

pre 8 godina

"Četnička omladina"? Ovo je naravno pokušaj da se protivnici vlasti koji ne pripadaju desničarsko-tradicionalističkom bloku odvrate od učešća u javnom izražavanju nezadovoljstva i istovremeno pošalje poruka u region kako je Vučić branik protiv agresivnog srpskog nacionalizma (sic!). Sad, ako imate neke prijatelje u ex-Yu, a već ste im rekli šta mislite o El Grande Premijeru, ovo će uneti neku dozu napetosti u vaše prijateljstvo, kao što je i nameravano. To vam je kazna.

Дејан Момчиловић

pre 8 godina

Ијуу па зар нашег премијера да вређају! Аман заман! А он се толико сирома труди да им, пардон да нам буде боље!

Nikodije IV

pre 8 godina

Izgleda da nam je MUP nagluv. Da im se hitno kupe aparati za pojacanje sluha. Ne mogu da kazem da imaju i problem sa vidom, jer one hiljade, osim navedenih deset, su mozda trbuhozborci. Samo u nebeskoj Srbji.

Duci0167

pre 8 godina

Iako se gnusam ove vlasti,secam ko su i sta su,da sada ne znaju da vode drzavu ... te desnicare i "Vucicu ***ru" takodje ne podnosim. To su isti oni koji vicu "Noz,zica....",razocarani u Vucica i njihove desnicarske dane a ne znaju koliko ustvari Vucic ne vodi pro evropsku politiku vec samo sibicari.

sreta steta

pre 8 godina

Kad se vredja premijer onda su svi poznati policiji u roku od 10 minuta a kad neko od nas obicnih smrtnika nastrada, policiji je potrebno par godina da skapira ko je pocinilac i jos par da ga pronadje..

učesnk

pre 8 godina

Bio sam na doceku kao i hiljade drugih ljudi. Svi mi imadosmo oči i uši, videsmo i čusmo da je premijeru skandiralo na desetine hiljada ljudi, što mladih ali i većina starijih. Trebate otici u jedan vrtic u krugu dvojke i čuti kako sve to isto skandiraju deca od 6-7 godina.
PS:Tadiću je ceo stadion skandirao "Borise ubi se" i nije mu smetalo ?
Svi isto tako dobro znamo ko je to skandiranje i organizovao
Svi znamo i ko je oraganizovao pisanje pogrdnih grafita za Djilasa! NIsam njegov fan, naprotiv, samo primećujem nečto što je očigledno

bezimena kojoj su počeli da objavljuju komentare

pre 8 godina

Ne razumem... pa i AV je bio u zabludi 20-tak godina, a onda jedva prelomio da predje kod vojvode (četničkog) od mastera, i sada je veliki kalif. Treba zato da ima razumevanja za ove zabludele ovčice, one sada idu njegovim, trnovitim, putem do zvezda....

DeBelly

pre 8 godina

Čekaj, pravili nerede, policija na sve strane, niko ih nije priveo, onda došli na doček i samo oni vređali premijera!!! :-) Pa jel ovde neko teletabis?! U prenosu se čuje koliko ljudi uzvikuje šta već uzvikuje, a po vama grupica njih to skandirala... :-)

Sabahudin

pre 8 godina

Boze dragi treba da klicu Vucicu. Zahvaljujuci smanjenju plata i penzija manje su jeli, nisu bili gojazni i imali su kondicije da odigraju produzetke.L

MojeIme

pre 8 godina

Zanimljivo. Desetak njih, "sacica" huligana, "sile haosa i bezumlja" (nastavite niz sami), se culo do sume na Zvezdari. Takodje je zanimljivo da botovi koji su pisali pozitivno o rehabilitaciji Draze Mihailovica (ili Mihajlovica.... zabole me) sada pisu negativno o "cetnickoj omladini". Takodje je zanimljivo da je cetnicka ideologija tek jedna stvar u nizu koju je Vucic izdao (pa sad... ko mu kriv). Takodje je zanimljivo da MUP reaguje kad se njemu skandira tako nesto, a ne reaguje kad homoseksualce pretuku zbog toga sto su... pa to, sto se skandiralo. I sto se culo od Pionirskog parka do Zvezdarske sume. Svaka cast "sacici".

VATRA

pre 8 godina

Dokle cemo vise da trpimo takve inceste koji su sve ucestaliji.Ulicama nesmes vise bezbedno ni da prolazis, a kamoli da budes pristalica vladajuce partije, iako je to tvoje pravo.

Dragomir

pre 8 godina

Zato nam napredak i ide sporije, zbog nesloge i što neko mladim ljudima puni glave bespotrebnom mržnjom i oholim nacionalizmom. Priznajem da sam i sam pomalo nacionalista, volim Srbiju,jer je prelepa zemlja i uvek kažem da je Srbija zemlja divnih ljudi. Ovakvi ispadi nesloge i nezadoviljstva su samo izjave pojedinaca kroz mlade ljude, jer najlakše je uvek bilo zaokupirati mladu usijanu glavu nebulozama i praznim obećanjima. Tek kad ta ista mlada osoba odraste, shvati da je pogrešila, ali tad je već kasno...

DIM KO VATRA

pre 8 godina

Ta grupica četničke omladine ne zna šta je to četnik iz II svetskog rata , da su to bile ubice svog naroda, izdajnici države i naroda,saradnici okupatora, kvislinzi i pokret osudjen od svetske javnosti kao izdajničkiu i profašistički,Srbija je jedina zemlja u kojoj su izdajnici svog naroda zahvaljujući Antiću,Draškoviću i Nikoliću i sličnima rehabilitovani i zato neka viču.

Melenci

pre 8 godina

njih uce,vaspitavaju u cetnickom duhu!Oni po starosnom dobu to ne mogu biti,a nadam se ni po zlocinima.Njima sada ispiraju mozak o cetnistvu kao patriotskoj ideologiji.Nadam se da ih je malo,nadam se da ce uzeti knjige u ruke,malo prelistati istoriju,sebe dovesti u red.To sto su skandirali premijeru nije nesto tragicno,nego je opasna "skola"kroz koju prolaze.Nije ovaj incident strasan,nego su strasni ucitelji koji su ih gurnuli na ulicu.

srbin

pre 8 godina

Mozemo da osvojimo prvenstvo svemira, sve pada u vodu kada se pobednici vrate u Srbiju koja ih odmah baci u kaljugu. Nije samo problem u ovim barabama, vec i u tome sto je, recimo, neko nabio na glavu sajkacu jednom od fudbalera dok je davao izjavu za jednu stranu tv. Poruka jasna ko dan: Ne vredi ti sampionska titula, to vazi tamo na Novom Zelandu, ovde si samo Srbin sa sajkacom.Ili pevanje Kosovu!!! Zapamtite, od ovih "orlica" uskoro nece nista biti, bacice ih njihova rodjena Srbija u blato secanja.Zato se s pravom kaze, Srbi dobijaju bitke, ali onda sve izgube za pregovarackim stolom. Eto, to je ovo danas, sve smo u stanju da upropastimo, svedemo na neki nas jadni prosek, cak i osvojenu titulu svetskog prvaka.

MLADI - KOSANOVIC

pre 8 godina

Ovde se ne radi o ponasanju pojedinaca. ovde se radi o tome da i ovakav spektal i trenutak uvek se nadje nekoliko budala koji zele da pokvare slavlje, i time pokazu da im nije vazan uspeh ovih zlatnih momaka. Oni su dosli da skrenu paznju na sebe i reklamiraju sebe.Huligani su nasilnici i vandali i tako moraju da se okarakterisu i sankcionisu.Takvima nije mesto na ovakvim skupovima, jer od njih se moze svasta ocekivati.

JU

pre 8 godina

Normalno, u nasoj drzavi zbog pojedinaca ne moze ni da se proslavi pobeda nasih mladih fudbalera kako dolikuje. Uvek se nadju pojedinci koji ce u sve umesati politiku. Ponekad me je zaista sramota kakav smo narod tj. zbog pojedinaca.

cim sam video Strajnica u kadru znao sam da su i uvrede blizu

pre 8 godina

Stvarno mi je neverovatno da pripadnici "Cetnicke omladine" vredjaju premijera kad je on bio cetnicki omladinac u vreme kad se oni nisu ni rodili. Treba malo da se obaveste o desavanjima iz perioda pre nove ere, odnosno, pre Vebera...

Stevan

pre 8 godina

"Četnička omladina" ne postoji, sem u glavama nekih pojedinaca. Navijačke grupe je uvek "neko" usmeravao, kako bi se obesmišljavao svaki skup građana, koji u sebi ima nešto pozitivno i dobro za društvo.

lex speciallis

pre 8 godina

Da bas zbog njih 10-tak, od 50.000 ljudi tonac morao da spusta regler da se ne cuju njih 10-tak kkao vredjaju vrhovnog vodju. A kad smo vec kod pokreta gde je pokret 1389. nesto nije aktivan kao u vreme prethodnih vlada a "borio" se protiv svega sto zastupa aktuelna vlada(ne kazem da treba da postoje uopste) pitam se ko kontrolise taj 1389?Pametnom dosta

DrMr

pre 8 godina

Ne brinem se, otkriće dr Nebojša Stefanović ko je opoganio ime našeg presvetlog premijera pa u buvaru sa njima ako treba gradićemo i nove zatvore! Podrška premijeru da ovaj narod ima pameti okupio bi se u čast premijera on je uradio mnogo bitnije stvari za Srbiju nego tamo neki fudbaleri!

Slavoljub Filipovic

pre 8 godina

Sramotna priredba, sramotan rezultat. Sta ste drugo ocekivali? Kad kazem sramotna, mislim na to da je tog istog dana u istom gradu osamdesetak muskaraca, zena i dece izletelo kroz prozore slupanog autobusa lomeci usput glave, kicme ruke, noge,...Sve osim zabrane veselja ispred vecnice je sramotno. Proslava je trebalo da se odlozi ili izmesti, kako god, mrtvi i ugrozeni imaju prednost. Bar u humanom civilnom drustvu.

anticenzura

pre 8 godina

Dok je snp1398 prozivao Tadica,nije bilo komentara poput ovde postojecih.
Pa taj Bota je bio dusa naspram danasnje diktature! Pa svi smo mi Cetnicka omladina,ma koliko vi hteli da nas ucutkate!!!

Obelix

pre 8 godina

I opet si, narode, zbunio RTS, kao onomad onaj huligan sa stadiona s meča Srbija - Albanija, koji je prvi izrekao te nečuvene seksualno orijentisane optužbe na račun premijera, opet si, narode, to izrekao neočekivano, pa se kamere nisu na vreme isključile iz direktnog prenosa... I opet je, ajoj majko, Predrag Strajnić vodio program, kao i tada tokom utakmice, samo što, na njegovu sreću, sada nije bio baš ispred kamere kad je počelo bogohulno skandiranje...

Stvarno nije lepo. I zato - narode...

Sulejman Velicanstveni sa Kosta Rike

pre 8 godina

Kada god vlast (bilo koja) koristi reci tipa "manja grupa", "sacica studenata", "desetak" to joj se kad tad obije o glavu... Pocetak kraja... ;)

bandiera rossa

pre 8 godina

10-ak - e dobra ste mi vi policija. Mora da su to neki bash bash grlati momci, poshto je centar grada jechao od poznatih nam uzvika.